Panáček v reality show

ČeskoSlovensko má Talent 2015: Semifinále! Kteří dva semifinalisté doplní finálovou osmičku? (promo)

18. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

CSMT-SEMIFINALISTE-e1447360309149-750x290

Po celkových třinácti odvysílaných kastingových dílech a jednom Velkém třesku nás čekají už jen dvě epizody letošního Talentu. Již zítra ve 20:15 hod. bude na TV JOJ a na webu TV Prima (CSMATALENT) odvysílána semifinálová epizoda, kde se mezi sebou utká 8 soutěžících o poslední 2 místa v sobotním finále. Kdo tedy zabojuje o finálové místenky? To se dozvíte níže.

Ještě než si představíme osm semifinalistů, které vybrala porota během Velkého třesku, pojďme si uvést i samotné finalisty, kteří o výhru zabojují v sobotu.

Postup díky zlatým bzučákům:

akrobat s obručou Francisco Rojas
operná diva Janka Šifrová
laserovo-taneční show Mirror Family
bruslaři Anette a Yannick
skupina Roboti

Postup z Velkého třesku rovnou do finále:

zpěvák Juraj Hnilica
tanečník na podpatcích Filip Jankovič
umělecké uskupení Big Names

Finalisté budou blíže představeni v pozdějším článku. Nyní již k semifinalistům.

Semifinalisté:

Gyöngyi Bodišová

csmt2015-gyongyi-bodisova

Zpěvačka zabodovala na kastingu s velmi těžkou písní Vyznanie od Mariky Gombitové, kterou ovšem zvládla zazpívat perfektně. Prozpívá se až do finále?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Street Workout Skalica

street_workout_skalica

Uskupení zabývající se silovou akrobacií potěší vizuálně nemálo zástupkyň ženského pohlaví, bude však tato kombinace síly a gymnastiky v podání Street Workout Skalica stačit na postup do finále?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Michal Kruž

1218894_csmt-michal-kruz_image_620x349

Michal tancuje hip hop a to velmi citlivě, vášnivě. Na kastingu údajně předvedl freestyle, čistou improvizaci na hudbu. Protancuje se tento favorit do finále?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Olé Trio

csmt2015-5-obrazek-1_image_Ole-trio

Hudební kapela ze Španělska očarovala porotu i diváky při hudební smršti španělského temperamentu. Trio zpívalo, hrálo na kytary, tancovalo i pobavilo. Podaří se jim tento úspěch zopakovat znovu?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Terézia Králíková

1226012_csmt2015-terezie-kralikova_image_620x349

Jednadvacetiletá studentka se na kastingu předvedla s velmi náročnou písní Lary Fabian Je suis malade. Podaří se zpěvačce prozpívat až do finále?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Fair Play Crew

1262422_csmt2015-fear-play-crew_image_620x349

Polská taneční skupina svou netradiční choreografií skvěle zkombinovala tanec a humor. Protancuje se až do finále?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Five Fellas

2332411_five-fellas-cesko-slovensko-ma-talent-crop

Další zástupce silové akrobacie, které zaujalo porotu. Dokáží Five Fellas porazit ostatní konkurenty a probojovat se do sobotního finále?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Růženka Kunstýřová

Růženka-ČSMT

Šestadvacetiletá Růženka se plně věnuje pole dance a latinskoamerickým tancům. Na kasting přišla velmi netradičně, v převleku za uklizečku. Toto však velmi rychle vyvrátila a předvedla skvělý tanec o tyči. Zaujme diváky znovu?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Které dva semifinalisty byste posunuli do finále? Komentujte, diskutujte…

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Lukša
Reagovat

Letošní Talent je neuvěřitelně unavující, tolik castingů celkem dobře zabíjelo potenciál soutěže. A nakonec 2 přímé přenosy je žalostně málo! Ale nebrečme nad rozlitým mlékem, co se stalo, stalo se. K semifinalistům, jsem jediný, komu se toto složení moc nezamlouvá? Na 100% souhlasím s Olé Trio, jejichž číslo mělo nevídanou energii. Netradiční choreografie Fair Play Crew oslnila, doufám, že se ukážou i napodruhé v dobrém světle. Nu a z československých se mi zamlouvala snad jen Růženka Kunstýřová. Z ostatních již mám smíšené pocity a nevím, jestli to opravdu na semifinále bylo.
Závěrem tedy za mě postupující jasní, a to zahraniční vystupující (ač se jedná o ČSMT).

2
filip@seznam.cz
Reagovat

jelikoz v Talentu se vzdy projevujeme jako narod deb*lu.. co nepochopil vyznam teto souteze… tak samozrejme postoupi zpevacka (to bude Lucinka mocinky rada)… a pokud budeme mit stesti… tak postoupi pouze jedna

doufam.. ze budu prijemne prekvapen… takze optimisticky tipuju postup na:

Gyöngyi Bodišová
Michal Kruž

3
johny
Reagovat

jeste ze to konci -tragedy fuatrace a samy exoty -po dejdarovy tam dali nejaku murovu a prachare ktery byl lepsi jako moderator jako porotce se moc neprojevil kdyz tam sedi zbytecna bila ktera parkrat zazpiva nekde a vyhraje slavika, a slavik to radsi nekomentovat -jen minusy malo plusu jeste aby to vyhrala nejaka cizinka a bude to komplet 5 serie nudneho a zbytecneho rocniku ,-par roku dat klid a pak mozna jit opet do x faktoru proti hlasu tedka vrci vareni tanceni a soudni sin 5 denne .

4
Krygl
Reagovat

Urcite zabavnejsi nez Superstar, ale je znat, ze se letos vic angazovala Joj. Je to takove polovicni. Nejhorsi rocnik. A minimum Cechu v semi a finale? Trapne. Nemluve o tom ze semi Prima da jen na net. Skoda.

5
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Krygl: jj, přímý přenos půjde na webu Primy (tipuji, že kdyby tomu přenosu udělali pořádné promo, tak jim spadne web) a pak ve čtvrtek večer to odvysílají ze záznamu.

6
Luke
Reagovat

Tak je škoda jenom dvou přímých přenosů, ale 13 castingových dílů bylo opravdu příliš…
Ale bezpochyby je to nejlepší ročník a hlavně talent je vždy perfektně zpracován a má to kvalitu srovnatelnou s jinými talenty ze zahraničí.

7
Monika
Reagovat

Pro me z celeho rocniku nejlepsi je chlap s obruci a prala bych mu nejvic vyhru, je mi uplne fuk, ze to neni Cech ani Slovak, soudim jen to co kdo umi a co vidim na jevisti.

8
Bedy
Reagovat

Sleduje někdo online? :)

9
Lukša
Reagovat

Tak Bílá to radši zabalila rovnou, Slávik je jaksi zakřiknut, vystoupení žádná sláva. To se nám to pěkně rozjíždí :/

10
Filip
Reagovat

Nejhorsi zivak v dejinach u nas….

Ze je to uplne stejny podium jako casting?

Polaci o 10 levelu niz nez casting a oni je posilaj do finale.. zpevacka taky spatna.. akorat si La Goia udelala promo

11
Lukša
Reagovat

@johny: Přihlášky do 6. ročníku jsou již v plném proudu. Pokud to bude probíhat jako letos, tak nevim…

12
bobek
Reagovat

sleduji….

asi nemám náladu, ale odvařená bohužel nejsem. Těšila jsem se na Michala a zklamal.

Reagovat

@Lukša: kde? Máš nějaký odkaz po ruce?

Jinak doufám, že pokud bude další řada, tak už najdou náhradu za Slávika. Ty jeho řeči, to je horší než srdíčkování Bílé.

14
Bedy
Reagovat

Souhlas, je to hodně slabé no… počítám že díky příběhům postoupí Kruž a Bodišová… leč jsou oba ve svých oborech skvělí, dnes zůstali za očekáváním… (tanec nic moc a finální píseň Bodišové mohla být vybraná nějaká známější)…

Ale uvidíme no.. snad teda sobotní finále zvedne laťku o dost výš…

15
Lukša
Reagovat

@SUNíčko: odkaz je k vidění v aplikaci Divano, jinde jsem nic nenašel.

16
pstros
Reagovat

Nejtrapnější živý přenos v dějinách ČSMT vůbec. Slávik asi před přenosem bumbal, ty jeho blbé kecy, co to jako má byt?? Zkrátka chová se jako naprostý kretén a to mi nikdy předtím nijak nevadil, Mórová trošku menší blbka než na castinzích a Prachařovi role porotce nesedí. Navíc moderátoři hrozní a jejich rádoby vtipy trapné. Co se týče semifinalistů, tak jsou všichni silně pod průměrem ve srovnání s minulými ročníky. Jako jediné plus bych viděla ty vizuální efekty a ty to nějak nevytrhnou, protože to že technika má talent se ví už dávno. Podtrženo, sečteno – odpad.

17
Filip
Reagovat

Tak dnes mi to pripadne jak nehoraznej amaterismus a nebo dokonce parodie

Nejlepsi jednoznacne Kruz… dokonce jedno z nej vystoupeni co jsem v Talentu videl… ale teda ne diky nemu

Nechapu ze tlaci tu Bodisovou.. nebyl to nijak dobrej vykon… ale Lucinka Bila by brecela… kdyby nepostoupila zpevacka…

Nevim no… zavani me to dneska tezkou fraskou…

Slavika to nebavi nebo nevim proc to sabotuje.. protoze za tim bude neco vic… mozna ho nasr@l pristup Primy.. kterej je opravdu naprosto skandalni

18
Filip
Reagovat

Strasne necekane rozuzleni teto frasky…

Tak ono to dopadne uplne predpokladane a oni tu parodii natahujou az tak.. ze jsem malem usnul

Uz chapu Slavika… ze to sabotoval… on ma to i narazel „kdo asi tak postoupi“ a to ho podle me sr@lo… protoze ja osobne bych taky nechtel byt soucasti frasky.. a asi mel ve scenari neco co nechtel rikat – treba chvalit tu Bodisovou…

Dva postupujici byly jako posledni a jedini meli svetelny efekty… hotovo a slava Slavikovi! V tomhle stojim za nim.. byt loutku nikdo nechce

19
Monika
Reagovat

ja mam radost, nikdy jsem nechapala obdiv k te karaoke zpevacce Mariky, uz jeji prvni vystoupeni melo spoustu chyba nadseni na Fb jsem absolutne nesdilela. dnes se mi potvrdilo, ze stoji za prd. Totez bych rekla o tom tanecnikovi, i u nej jsem si dovolila oponovat, co je na nem tak skveleho. pro me nejvetsim talentem proste je chlapek s obruci a prala bych mu vyhru, i kdyz vim, ze na to nedosahne. Myslim si, ze to vyhraji zive sochy, byt nemaji moc co predvest noveho, tak nejak vnitrne citim, ze narodu se to bude libit.

20
Monika
Reagovat

Televize opet predvedla, jak si dokaze vybrat sve vyherce, aniz by musela manipulovat s hlasy. Bohate staci zlaty hreb vecera, nadseni, skvela show a postup je zarucenej. Tohle mi strasne na te show vadi od zacatku a nedivim se, ze ma tak mizernou sledovanost a nulove PR.

21
Filip
Reagovat

@Monika: O tom mluvim taky… podle mi kvuli tomu se choval Slavik i tak jak se choval….. znudene… odevzdane s vysledkem… sabotujici

22
Bedy
Reagovat

@Monika: no k te sledovanosti… mizerna je jen u nas v CR (i kdyz nektere kastingove dily mely sledovanost dobrou i u nas)… a to predevsim samotnym laxnim pristupem Primy… coz si zavinila sama.. za to sledovanost na Slovensku je skvela po celou dobu show.. dokonce jedna z nejlepsich za tech 5 let… jde hold videt odlisny pristup obou televizi i aktualni odlisny vkus divaku :)

23
MiPi
Reagovat

Heh, tak jsem vynechal poslední castingy, bylo to děsně ubíjející a nekonečné. Že teda mrknu až na semifinále, zapnu to od půlky a nestačím se divit, záznam včerejška, nehlasujte? Bílá fuč? Slávik znechucený na max… Wtf? To Prima myslí vážně? Teda ještě že jsem to včas zabalil…

24
MiPi
Reagovat

Tuší někdo, co to celé má být? Mně to nějak hlava nebere, daj nekonečné castingy, a díl, který je první s hlasováním, daj v TV o den později, aby nešlo hlasovat? Že to běželo na webu zaznamenal jistě jen zlomek lidí… To nechtěj mít peníze z hlasování? Týjo, nemám rád věci co vůbec nechápu :-)

25
mk
Reagovat

Netuším a taky na to čumím jak z jara. U castingů budiž, ale u přímého přenosu s hlasováním to nechápu.

Jinak jsem to dnes viděl taky od půlky a všechna vystoupení mi přišla o dost nudnější než v castinzích. Olé Trio jen trapné šaškování, k tomu k nevydržení dlouhé. Terézii zastínili vokálisti. Michal Kruž úplně marný, nemělo to hlavu a patu, spád, chyběly jakékoli překvapivé taneční prvky a efekty spíš překážely. A Gyöngyi je jen průměrná zpěvačka, která zabírá místo ve finále nepěveckému vystoupení. Líbily se mi akorát její „šaty“, což ale není její zásluha. Zbytek jsem neviděl. K tomu tříčlenná porota s otráveným Jarem, který většinu času mlel z cesty (no ale moc se mu nedivím) a zbyteční postupující. Za mě zklamání.

26
laura
Reagovat

Přijde mi, že to e protože to je totální popadák, fraška. Že dochází finance..Přeci jenom pouštět záznam a živák je rozdíl.. i finančně..
Od úplné frašky to zachraňuje jen Prachař….

Mám pocit jako by byly nejradši aby bylo po všem..

27
MiPi
Reagovat

Tak dle vyjádření Primy se nesešli programově s JOJkou. A že to bude na netu že přeci avizovali celý týden na FB… (viz https://www.facebook.com/iprima.cz/posts/979072582164493)
Tak to je ještě absurdnější divadlo, než jsem čekal. Ne že by mě to nějak štvalo, sms bych neposílal, ale jsem fascinován, co taky lze…

28
koc
Reagovat

semifinale ze zasnamu? docela dobrej vtip na divaka :)

29
tecto
Reagovat

konečně jsem našla, kdo postoupil a pustila si …. takže kinošaty a světelná show … pročpak jsou ale jména postupujících „talentů“ skryta za jmény podiové stafáže?

Přidat komentář