Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Výběr písní 2. finále Superstar 2015: filmové hity (video)

6. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-2015-filmove-hity
Písně pro zbývajících 7 soutěžících v Superstar 2015 byly odtajněny a tak se můžete pustit do spekulací, komu jaká skladba v tomto kole nazvaném Filmové hity, sedne více a komu méně. V neděli se mimo jiné můžete těšit i na speciálního hosta v podobě Michala Hrůzy.

Veronika Danišová

zazpívá: Demi Lovato – Let It Go (Ledové království)

Tuto píseň zná v současnosti každé malé dítě. Pro Veroniku je to další výborný výběr v řadě, protože je to chytlavá píseň a Veronika by ji mohla dát i líp než loňská vítězka australského X Factoru Marlisa Punzalan a rozhodně ji dá mnohem líp než Eliška Mrázová. Jediné úskalí vidím v tom, že v refrénu této písně je až příliš hlásek „o“, ve kterých, jak v minulém rekapu popsal Scalex, zní Veroničin hlas nejvíc nepříjemně.

Barbora Hazuchová

zazpívá: Adele – Skyfall (James Bond: Skyfall)

Očekávám průšvih. Tato bondovská hymna stojí a padá s hlasem Adele a bez něj (případně bez srovnatelně silného a barevného hlasu) z ní tato píseň dost dietně, o čemž nás v loňském Hlasu přesvědčila Jana Rybníčková. A obávám se, že Barbořina verze bude ještě horší, protože má i na Youtube svoji verzi, která zní dost nepřesvědčivě. Tohle zkrátka nemůže dopadnout dobře.

Sabina Slepčíková

zazpívá: Roxette – It Must Have Been Love (Pretty Woman)

Jednou ze dvou písní (tou druhou je výše zmíněné Skyfall), které zazněla ve filmovém kole i v minulé řadě, je tato romantická balada z pohádky o moderní Popelce. Před dvěma lety ji zpívala Kristína Debnárová, jejíž podání však bylo dost nezralé a nepřesvědvčivé. Sabina by to mohla dát rozhodně líp, avšak obávám se jejího tradiční absence emocí, takže tento výkon dost možná bude chladný jako krajina původních interpretů této písně. Já osobně budu navíc dost srovnávat s touchdownem, který v této písni předvedla Drew Ryniewicz z amerického X Factoru.

Emma Drobná

zazpívá: Hana Hegerová – Čerešne (Pelíšky)

Geniální výběr. Tato píseň je notoricky známá, avšak v rámci talentových soutěží neprovařená, což je bezesporu plus. Navíc je to neskutečně emotivní píseň, v Pelíšcích zní ve chvíli, když se Jiří Kodet nedokáže vyrovnat se ztrátou manželky, takže pokud Emma dodá do této písně potřebné emoce (což ona na rozdíl od Sabiny umí), tak jedno oko nezůstane suché. Není co řešit, očekávám touchdown jako hrom, který bude pro Emmu už čtvrtý v řadě.

Dalibor Slepčík

zazpívá: Waldemar Matuška – Do věží (Noc na Karlštejně)

Tento výběr mi přijde z playlistu nejvíc bizarní, mimo jiné už proto, že Dalibor bude zpívat po Matuškovi, který v českém popu představoval symbol testosteronu, bouřliváctví a živočišnosti, takže v Daliborově podání to bude působit, jako kdyby Justin Bieber coveroval Joe Cockera. Navíc král Petr Cyperský vystupuje v Noci na Karlštejně jako obšourník a alfa samec par excellence, což bude v Daliborově podání působit ještě nepatřičněji. Myslím, že Dalibor bude spíš než Matušku připomínat Pavla Vítka (jehož verze je podle mě strašná).

Pavol Kovaliček

zazpívá: Aerosmith – I Don’t Want To Miss a Thing (Armageddon)

Obrovský risk. Tento gigahit jsme už v našich i zahraničních soutěžích slyšeli mnohokrát a jen málokdo se s ním vypořádal se ctí (v našich luzích a hájích ho například jako jediná opravdu výborně zazpívala Gábina Gunčíková). Obávám se, že Pavol v sobě nemá dostatečný drive na tuto píseň a že to bude leklé podání. Ale v tomto případě můžu se samozřejmě i mýlit a Pavol může zrovna tak zazářit jako se na této kládě vysekat.

Štěpán Urban

zazpívá: Leonard Cohen – Hallelujah (Shrek)

Poněkud dvojsečný výběr. Na jednu stranu je to divácky hodně vděčný song, který stačí zazpívat průměrně a zpěvák s ním má úspěch. Na druhou stranu jsme ale už slyšeli minimálně bambilión verzí a je tak těžké v rámci této písně s něčím novým. Štěpán je spolehlivý zpěvák, takže se neobávám, že by zrovna tuto píseň pokazil, ale netroufám si říct, zda s Hallelujah zazáří.

Toliko můj názor, jak se finálová sedmička s filmovými hity vypořádá, Zda se moje předpověď bude shodovat s realitou, na to si musíme počkat do neděle.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 213
1
Prochor
Reagovat

Mně se líbí jak na FB někdo napsal „Slepčík sám narazí do věže“:-)))
No, uvidíme v neděli.

2
Petr
Reagovat

Letosni superstar nema uroven, hazuchova tam nema co delat mela postoupit Melinda noakova, drobna-nemela se dostat ani do semifinale,-zpiva jako Mirgova, dalsi nepotrubujem, danisova(takovych zpevacek je na haldy a byli i driv a nepostoupili), slepcikova-svetlej bod c.1 a Urban-svetlej bod c.2 .ostatni docela o nicem .Nejlepsi vykon za celouSS 2015-Noakova Melinda

3
Tomáš
Reagovat

Dalibor a Emma mají opravdu velkou výhodu československým výběrem. Je jasné, že tím zabodují i u diváků nejvíc. Ta píseň, co má Emma, je hodně působivá. Vždycky si u ní vybavím jak v Pelíšcích Vašáryovou odváží mrtvou v rakvi a je to celé takové hodně smutné. Dokonce mám obavy, aby se mi v neděli nakonec ještě Emma nelíbila ( ale to si musím dopředu zakázat a i kdyby se mi to nedejbože líbilo, tak jí stejně výhru přát nikdy nebudu ). Je ale pravda to, co psala Monika v minulé diskusi s Divokou kartou. Bude použita v tomto, nejpozději v dalším kole. Snad nikde ve světě s ní nezasahovali do Top 5, musí být využita dříve. Podle mě je ta dk úplná blbost a zbytečnost při takto malém počtu finálových kol. Já sem sice na Novu o Divokou kartu psal, ale chtěl sem ji pro vypadlé semifinalisty, aby finalistů bylo víc. Ale oni si to samozřejmě opět udělali podle sebe a nasadí ji až do finálových kol. :-)))) Takhle to vychází spíš tak, že tu divokou kartu dostane holka a to bude už úplně zbytečné. Fakt doufám, že to nebude Hazuchová pokud teď vypadne…to by mě vážně znechutilo a nas*alo. Jí tu DK dali v podstatě už minule diváci, když měla vypadnout a oni ji upřednostnili před Danem, který byl lepší než ona. Pak by se nabízela Veronika, jí by tu DK asi fakt dali, ale stejně by jí asi na dlouho nepomohla. Překvapilo by mě kdyby ji dali Sabině, ale zároveň je to jediná holka, u které by mě to překvapilo příjemně. :) Ale asi jediní, na které by DK byla využita skutečně smysluplně jsou Pavol a Štěpán kdyby nedejbože měli vypadnout ( a já si myslím, že spíš nevypadnou, i kdyby Pavol ty Aerosmith úplně zvoral, tak snad vypadne stejně spíš Barbora a fanynky už si zbylé kluky ohlídají, ještě tím spíš po tak nečekaném vyřazení Daniela ). Dalibor nebo Emma by DK dostali určitě, ale ti nevypadnou.

4
zuzka
Reagovat

Je zvláštní, že jsou ve výběru jenom dvě české písně a zpívat je budou oba „favorité“. Trochu mi začíná vadit favorizování jak Slepčíka, tak Emmy(i když tu považuju za nejlepší, co ročník nabízí). mám takový dojem že Slepčík pujde jako první a Emma jako poslední…. To mohli rovnou porotci do finále posleat jenom je dva, kteří si odzoívají osm kol…Takhle jim zbytek dělá jenom křoví… Myslím že když už je to takováto soutěž, měli by všechny soutěžící brát stejně….že např. jako to nejlepší nakonec půjde někdo jiný než Emma nebo Dalibor…

Jinak PP, kdy hrají housle při Emmině zpěvu, všude přítmí a za zády houslistů svítící coca cola:D:D…. to už je jak Babovřesky….

5
jab
Reagovat

@Petr:
Emma zpívá jako Mirgová? :-D :-D :-D
No možná mají v některých polohách podobnou barvu hlasu, ale typologicky jsou to hodně rozdílné zpěvačky.
Hazuchová mi přijde jako lepší volba než Melinda už jen proto, že narozdíl od Melindy zářila už dříve, zatímco Melinda se imho poprvé pořádně ukázala v duelu právě s Bárou a pak až v semi a jak už jsem tu někde psal, měl jsem u ní obavy, zda to od ní nebyl jen jednorázový úlet, kde ale byly obě holky pro mne srovnatelně skvělé – tj. emotivní, dobře vystavěné výkony, ale ani jedna se nevyvarovala určitých chyb, které jsem ale byl schopen odpustit.

6
ales-winner emma
Reagovat

Prochor ano uvidíme v neděli jenže oni by stejně na něj tu DK bohužel použili jinak Emma jako Mirgová je totál přes čáru a nesmysl a do třetice my fanoušci Emmy se nemusíme obávat jako slepčíkovci že by musela nutně dostat DK nemusela by a nebude jí vůbec potřebovat ona ví co má dělat a mi jí už jen jako odměnu zas ke svému cíli dovedeme tot vše

7
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Tak hlavně neusněte na vavřínech. :)

8
Monika
Reagovat

@zuzka: Tohle je ucel tlacenky, ja neverim na manipulaci s hlasy, vzdy jsem produkci branila, do toho by urcite nesli, ale da se krasne manipulovat divaky vyberem pisni a zlatym hrebem vecera. Ty dva jedine cesko slovenske songy v playlistu zrovna u Emmy a dalibora mluvi za vse. Predpokladam, ze Emma ted pujde posledni, za tyden dalibor a porad do kolecka.

9
Luke
Reagovat

Já teda nevím, co někteří máte s tím, že když Emma a Dalibor dostali českou nebo slovenskou píseň, tak tím jsou produkcí nějak ,,zvýhodňovány.
Podle mého názoru by zabodovali více, kdyby dostali nějakou písničku ze zahraniční tvorby jak má např. Pavol nebo Slepčíková. Jako nechápu, že když ostatní mají v uvozovkách ,,Velkohity“, tak proč jim nevybrali taky nějaké pecky ze zahraničí.
Už z ohledem na to, když bude kolo – CZ/SVK písně, tak my to hlava nebere a absolutně to nechápu a už absolutně nechápu vaše řeči na nějaké zvýhodnění.

10
J
Reagovat

Tak, povodne som chcela, aby dali divoku kartu Palovi. Ale nakolko si ho vazim, tak mu odporucam, ak tu chodi citat nasu diskusiu. Je to celkom mozne, ved aj Vrublova tu bola. A tusim minuly rok aj Marek Lacko. Ak v nedelu pokazi Aerosmith a divaci za neho nezahlasuju a vypadne, aby odmietol prijat DK ak mu ju produkcia alias porota ponukne a zachoval si poslednu stipku hrdosti. Pretoze mu ju neponuknu kvoli nemu ako Pavlovi Kovalickovi, ale preto, ze ho budu potrebovat do rockoveho kola. Velmi si ho vazim a nechcem, aby dalej robil saska, pretoze v rockovom kole ho tutovo bude cakat HIGHWAY TO HELL a porota by ho zotrela za to, ze im nebude rockovo behat po podiu. Radsej odist so ctou teraz, ako po dalsej sode v rockovom kole.

11
Tomáš
Reagovat

@Luke: Tak s tebou vůbec nesouhlasím. Takhle to možná vidíš ty ze svého ´´zahraničního´´ pohledu, že to zahraniční je pro tebe lepší. Ale běžný divák uvažuje úplně jinak. Každý čech i slovák je rád za domácí písničku, vždyť se v posledních letech pořád ozývají stížnosti proč nezpívají víc česky a slovensky, když je to československá soutěž. Já tohle čtu pořád všude možně jak se lidem nelíbí, že pořád zpívají anglicky. Domácí výběr jim IMHO hodně pomůže v tomhle kole. V CZ a SK kole už to zvýhodnění nebude, tam budou mít domácí tvorbu všichni. Zvýhodnění je to právě teď.

12
Saskie
Reagovat

Můj prozatimní aktualizovaný žebříček finalistů

1. Emma
2. Dalibor
3. Veronika
4. Sabina
5. Štěpán
6. Pavol
7. Barbora

13
Monika
Reagovat

Ceske a slovenske hity maji vzdy vyhodu, staci si precist diskuze, lidi vseobecne nadavaji, ze se nezpivaji ceske a slovenske psinicky i porota bude nadsena, uz je slysim, jak uchcavaji, ze si nekdo vybral ( v prekladu znamena mel tlacenku) cesky ci slovensky song a nezapomenou to vyzdvihnout. To vidim u sve mamky, kdyz jsem ji rikala playlist, prvni reakce byla, no hura, konecne bude nekdo zpivat cesky. Je to obrovska vyhoda, co bych za to dala, kdyby muj favorit mel cesky hit, ale bohuzel neni to ani Emma ani Dalibor, tak ma smulu. Jaka to nahoda, ze zrovna jen nejvetsi favoriti zpivaji v rodnem jazyce, proc ne nekdo jinej? No musim se smat :-))))

14
Tomáš
Reagovat

@J: Tak tady s tebou hrubě nesouhlasím. Proč by jako měl odmítat divokou kartu? Aby odešel se ctí? Jenže ctnost nemá absolutně nic společného se šoubyznysem. I kdyby v rockovém kole dělal šaška, pořád zůstane v paměti lidí o trochu déle a to mu může pomoct v další kariéře, každá minuta v televizi navíc se počítá. K čemu by mu v tomhle světě byla nějaká hrdost… Já o něho rozhodně přijít nechci ať už by ho tam měli udržet jakkoliv. Vždyť je to vlastně celé jedna velká šaškárna pro pobavení lidí a pro vydělání prachů televizím. Šašky tam svým způsobem dělají úplně všichni, někdo víc a někdo míň. Doufám, že není blázen a v tomhle tě neposlechne. Už takhle je ta finálová sestava neuvěřitelně sterilní, což bylo ještě více korunováno vypadnutím Dana. Bez Pala si to už vůbec nedovedu představit. Slepčík, Štěpán a 4 holky? Tak to by byl fakt konec. Ale podle mě si i pesimistická, já si stejně myslím, že Pavol v neděli ani v hlasování diváků nevypadne.

15
Fialka09
Reagovat

@jab: Naprostý souhlas ohledně Melindy, mně dokonce i v tom jejich duetu připadalo, že je Bára o level výš, díky tomu, že na rozdíl od Melindy má příjemně zastřený hlas. Fakt je, že SF se hodně povedlo jim oběma, ale moc nevěřím, že by Melinda podávala dál takovéhle výkony, ona zpívá dobře, jen má prostě hrozně fádní hlas. Bára totálně pohnojila minulou neděli, a je dost možné, že pozítří vyletí, ale rozhodně ji ve finále vidím radši než Melindu.

16
J
Reagovat

@Tomáš: Ano, Tomas. To je ten problem, ze on sa nechce pohybovat v soubiznise. Jeho do tej sutaze prihlasil otec. Na druhej strane si musel vsimnut pozadie pocas sutaze. A kedze je inteligentny tak mu doslo kolko je 2+2. Toto je odstrelovaci vyber pre neho. Nielenze nema rockovy hlas, navyse to nepoda emocne. Ano, emocie vycitali Benovi a ten to aspon zaspieval rockovo. Aj Guncikova to zaspievala rockovo. Ale najviac sa mne osobne pacilo ako to zaspieval v American Idol David Cook. To bolo emocne. Tato piesen mu nesadne a 100% tam budu v tych vyskach falosne tony a ani tak rockovo zvriesknut nevie ako Tyler. A uz duplom si ho neviem predstavit v piesni od AC/DC HIGHWAY TO HELL, co mu podla sexy vzoru z XFactoru UK uz pripravili do rockoveho kola. Aki su len predvidatelni. Tiez dufam, ze ho fanusikovia podrzia, ale v BOTTOM 3 bude urcite. A navyse to MARKIZA s NOVOU nevedia tak hudobne, s ozvucenim, s oblecenim a s vokalmi pripravit ako Briti ten Xfactor.

17
zuzka
Reagovat

Taky jsem to nemyslela že by manipulovali z hlasy…
ale manipulovali s diváky.. už jenom to gesto,dát někoho nakonec, je myšleno.. zlatým hřebem večera(i když tady bych byla ráda aby byla emma)..Daliborovi fandí třeba i moje babička.. ale je to hlavně proto jak se o něm mluví jako o „zázračném klučíkovi“..Ale s divákem se dá manipulovat krásně(vím to z vlastní zkušenosti z práce v mediálním průmyslu)..

Jinak u Pavola se nevyvaruju se srovnáním opět s Janet Davlin jako minule u Emmy…
Podle mě nejlepší verze písničky..
https://www.youtube.com/watch?v=OR-qAI8GCPw

A Daliborovi půjde porota na ruku určitě slovy…vybral sis Pana zpěváka, ale zvládl si to dobře, na to kolik ti je… Dalibor si musi udělat svojí verzi, jinak to bude propadák myslím….

18
J
Reagovat

@zuzka: Tak nasa Emma by to nedala. A Pala budu tlacit do povodnej podoby od Aerosmith. Co samozrejme neda, on nie je ani Steven Tyler, ani Miroslav Smajda, ani David Cook a ani Ben Haenow. A navyse tam bude kamenom urazu aj ta jeho anglictina.

19
Tomáš
Reagovat

Ale Pavol nemusí vypadnout ani když to úplně zvoře. Proč by měla dostat víc hlasů Barbora? Dan vypadl protože to asi fanynky podcenily a protože s vypadnutím kluka v prvním kole nikdo nepočítal. Teď už budou víc ve střehu, navíc když uvidí že je v ohrožení.

20
Monika
Reagovat

kurzy dvou sazkovek:
Dalibor 2,50
Sabina 2,50
Emma 3,50
Stepan 10,00
Pavol 13,00
Barbora 15,00
Veronika 15,00

Dalibor 2,3
Sabina 2,6
Emma 3,3
Stepan 8,0
Pavol 12,0
Barbora 15,0
Veronika 15,0

21
maria
Reagovat

pozdravujem vsetkych priaznivcov SS, rada vas citam,, toto sa tu este asi neobjavilo, Danova najnovsia autorska
https://www.youtube.com/watch?v=Bljft7hXPos

22
bezik
Reagovat

@Tomáš: Protože je Barbora mnohem krásnější ? :D

23
bezik
Reagovat

@Monika: A pak že nebude Slepičí GF :D

24
-bé-bé-
Reagovat

podanie Zuzky Kronerovej je civilnejšie, ale ja som niekedy počula jej podanie z platne asi ešte z čias, keď to bolo aktuálne, teda súčasť tej hry v ktorej hrala, a to v sebe niekde mám, bolo v tom niečo dievčenské až panenské…toto podanie, ktoré zrejme spievala už neskor, nemá v sebe ten náboj…
https://www.youtube.com/watch?v=TzjRYVMrRBo
ona je herečka a žije hrou, teda potrebuje k tomu kontext, aby to podala…

pani Hegerová trošku zabudla na slovenčinu, tak ako aj ja, keď žijem v ČR ale ona je naozaj speváčka…a má už v hlase istú naliehavosť, ale tá mi nezmazala stopu, ktorú v sebe mám na základe Zuzky K…

25
J
Reagovat

@Tomáš: Dan vypadol, pretoze jeho fanynky zaroven boli fanynkami Emmy. A ked poslali hlasy jej, spoliehali sa, ze niekto iny posle Danovi. Ja som ti to povedala, ze poleti ako prvy z chalanov. A nasa produkcia aj tak chce Pala odstrelit. Asi fakt musel mat prilis vela hlasov v 1. finale. Ked vedia aky je hlasovy rozsah pre Emmu, tak urcite poznaju hlasove limity aj u Pala. Oni mu ten song dali s umyslom ho odstrelit, aby neohrozoval Emmu. Ja som to aspon takto pochopila. A nakoniec sa ho budu chciet snazit zachranit DK. Dufam pre jeho vlastne dobro, ze to odmietne.

26
J
Reagovat

@Monika: To este tie sazkovky nevideli, co za strasnu kladu bude Palo spievat. Hned by sa ten kurz zmenil.

27
Prochor
Reagovat

11-
Podle mně není hlavní důvod proč zpívat česky(slovensky) že je to československá superstar. Ale hlavní důvod řekl kdysi Hejma – že text je něco, čím můžeš působit na diváka a ne každý divák umí anglicky. Dokonce jak jsme viděli ani samotný zpěvák nemusí rozumět textu. Slepčík konečně v neděli bude vědět o čem zpívá. Minule jen jako papoušek opakoval anglická slova, kterým nerozumí:-)) Docela trapas. Jak mu má někdo věřit výraz na jevišti, když neví o čem ta skladba vůbec je?

28
Monika
Reagovat

Myslim, ze se celkem dost podcenuje Daniska, ona muze hodne tezit z toho slabeho rocniku, je jedina co dokaze vyzpivat prakticky cokoliv, pusobi jako takovej profik mezi amatery, az na vyjimky. Ja kdybych si mela tipnout finalovou TOP 3, tak tam imho bude Emma s Danisovou a Daliborem (mozna). S tim Daliborem si nejsem uplne jista, klidne ho muze nahradit Stepan ci Pavol. Nicmene opravdu si myslim, ze se Danisova dostane do GF.

29
dolores
Reagovat

@J: ty uz mas dopredu scenar s Palom ? :))) fiasko a vypadnutie v nedelu, potom DK a jej odmietnutie.. :O fuha… dost dramaticke …:D
ja stale dufam a verim, a priklonim sa na stranu nadsenej Mily2, ze to Pavol v nedelu nejako uhra:) snad by nebol taky blby a prikyvol na song, ktory neuspieva. podla mna on vie, co robi. samozrejme nebude to Tylerovo vrestanie, ale ked si pustim jeho Demons od 2.minuty, tak nadobudam pocit, ze Arnagedon v zdravi prezije, hoci inak, ale da to. ze tam nebudu emocie sa absolutne nebojim, pretoze je jeden z mala finalistov, ktory tu emociu a vzlyk v hlase ma. navyse jeho hlas je dostatocne silny a vysiela tu spravnu energiu. a anglictina je to posledne co mi na nom vadi ..:)
ze ho pani porotcovia plus Klara budu zosmiesnovat, ze nie je rocker, a ze sa na neho hra a nema nato, ze sa nehybe a bla bla… s tym pocitam, to je ich povinna jazda a mozno velmi dolezita na zmobilizovanie hlasujucich divakov :D

@-bé-bé-: zdravim ta po dlhej dobe, ja si pamatam Kronerovu a jej podanie Ceresni z nejakej hudobno-zabavnej relacie alebo hudobnej komedie? uz neviem, ale pamatam si, ze bola oblecena v kroji a spievala to tak uzasne presvedcivo a zaroven s tym jej typickym humorom :))

30
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Víš, že na tom něco může být? Danišová je zatím dost nenápadná, ale postupuje zatím bez problémů a porota i produkce jí jde zdá se celkem na ruku. Takže může být takovým černým koněm vzadu. Ve stylu když se dva (Slepčíci) perou, třetí se smějě….

31
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko je to dost možný. Ona Veroniku hodně chválí porota a na to hodně diváků slyší. Plus ještě ten její příběh a proměna…tohle vždycky fungovalo. Navíc jí musím nechat, že sou její výkony opravdu kolo od kola lepší a že se pořád zlepšuje. Technicky je tam jedna z nejlepších. Já proti ní ani nic nemám, je to i sympaťačka. Dokonce i v tom rockovém kole se může předvést, rockový feeling ukázala v semifinálové Adele. Je to univerzální zpěvačka. Ale tak nějak mě moc nebaví, představuju si pořád SuperStar jinak a nevadilo by mi, kdyby tam nebyla. Začínám si myslet, že dojde hodně daleko stejně jako kdysi hodně podceňovaná Leona Černá. Nechci ale aby porazila Pala ani Štěpána. Ale i to se stát může. Mě by třeba před začátkem finálových kol vůbec nenapadlo ani to, že Danišová může u diváků porazit Křižku… asi bude fakt silná. Respektuju ji, ale nejsem úplně její fanoušek.

32
ales-winner emma
Reagovat

tak pokud vím tak sázkovky Superstar nevyhrávají naštěstí jen sms-ky a štěstí rozhodne ale souhlas je to zajimavé ale GF slepčíkovci je vyloučená věc znova opakuji že by markíza byla dost padlá na hlavu kdyby neměla svého zástupce třeba i právě díky nám fans

33
radek
Reagovat

@J: Palo snad nevypadne, byla by ho škoda, má bezva píseň a určitě to zazpívá se ctí – a kdyby dostal kartu od poroty tak mu prosím neraď ať ji nebere, většinou ten interpret pak ještě dvě kola vydrží:-) A to by mohlo být až do finále:-) :-) Jinak Veronika a Bara mají opět nudné cajdáky. škoda.

34
Tomáš
Reagovat

@Monika: Jestli mi u někoho přijdou ty sázkové kurzy mimo, tak je to Sabina. Jasně oni vychází z toho, že porazila Emmu a proto je tak vysoko. Ale od té doby se hlasy Slepčíků rozmělnily a teď ve finále jich rozhodně daleko víc dostává Dalibor. Myslím, že Sabina bude prolézat s odřenýma ušima a bude teď bojovat o přežití s Barborou. Na GF Sabinu vůbec nevidím, tam nemá šanci se dostat ( a to prosím pěkně podotýkám, že bych jí to GF jako jediné holce opravdu přál ). Jak říkám, líbilo by se mi kdyby její šance byly takové jak hodnotí kurzy, ale reálně to tak u ní nevidím ani omylem. IMHO se asi nedostane ani do Top 5.

35
bezik
Reagovat

@ales-winner emma: Bude mít zástupce, v GF budou tři ;-)

36
dolores
Reagovat

@Monika: nestars :D ju nechcem do GF, neunesiem to jej kvikanie v troch piesnach za vecer ci ako je to v GF …. teraz ma nie celkom znamy song pre ludi, takze za normalnych okolnosti by takato spevacka uz mala vyletiet.. lenze ta jej extremna premena z nadrozmernej baculky na stihlu lan si priam pyta dalsie pokracovanie v reality show a to este nehovorim o hodnoteni poroty, ktora sa opat v nedelu utopi v nebeskych chvalospevoch na nu :D
okrem toho je technicky dobra, tym padom predvidatelna, pre mna nezaujimava a jej chyby v hlase pre mna uzatvara fakt, ze na mna jej spev nic nevysiela. asi tak ako na Tomasa nevysiela nic Emma :D

37
Monika
Reagovat

Veronika ma pribeh (holka co zhubla 35 kg, prosla neuveritelnou promenou, stale na sobe pracuje, ale takovym tim nenasilnym zpusobem, co je lidem sympaticke, zadna Vrublova nebo Styblova). Myslim, ze na lidi pusobi i dost pozitivne, prijemne. Porota ji ma hodne rada, je to dost znat (hlavne u Jandove), je pevecky jista, jeste nic nezkazila a dokaze excelentne vyuzit svoji prednost silnej hlas, zpiva tezke songy, ktere graduji ve vysce. Pustila jsem si jeji No one, vsimnete si jak je sebejista, s jakym prehledem zpiva, jak dokaze vyuzit cele podium, jak se pohybuje, proste na me pusobi jako profesional. ted ma opet song co ji perfektne sedne a bude imho patrit opet k nej vykonum vecera, ty vysky si uplne vychutna, rozpali to na maximum. pro me to je GF jak vysite. Hadam, ze to dopadne takto:
GF : Emma, Veronika, Dalibor
4,5,6. misto si rozdeli Stepan s Pavolom a Sabinou
7. Bara

38
J
Reagovat

Tak tu nelichotivu vyhliadku na nedelnu superstar, by mi mohli obe televizie vylepsit len tym, ked ako hviezdneho hosta do rockoveho kola pozvu Mira Smajdu. A aj si to zasluzi alebo mame okrem neho a GG, ktora je prec ineho hviezdneho rockera zo SS? Tu jeho NOSTALGIE by mi mohol vyspevovat od rana do vecera.

39
Monika
Reagovat

@Tomáš: Jj ty kurzy jsou k smichu, treba Dan byl tusim na ctvrtem miste u nich a jak dopadnul..Se Sabinou to vidim jako ty. tento tyden se bude rozhodovat mezi Barou a Sabinou, ale spis to vidim na odchod Bary a za tyden ji bude nasledovat Sabina.

40
-bé-bé-
Reagovat

@dolores: Ahoj, tiež ťa zdravím. Finále som videla i jedno semifinále…hlas dostal Pavol, nejako sa mi zľúbil jeho hlas…tuším podobný inému Urbanovi z Hlasu.
Inak nepozerám tv, takže sorry…

41
dolores
Reagovat

@maria: zaujimave, ..toto tu tusim este nebolo,aby vypadlik zlozil okamzite dakovny song :o napokon z Dana este bude pesnickar :))) aj ked to celkovo posobi amatersky, citim tam srdce a v niektroych polohach ma prekvapil necakane peknou farbou hlasu :)

mala si z neho vziat priklad Vrublova a namiesto tych svojich pocitov strasnej ukrivdenosti, mala zlozit novy country song, ked ju to tak straaasne bavi… no ona si neda povedat, uz aj sk bulvar ju riesi :D http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/vyradena-veronika-nevie-zmierit-skoncom-superstar.html

42
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: tipovala som, ze si poslala Emme, ale Pavol zaujal ludi pre mna necakane, vcera som trochu presla FB, instagram a prekvapili ma pozitivne reakcie na jeho vystupenie a ze mu fandi dost chalanov ! :)

43
Monika
Reagovat

Tak na me ten Dana song je takovej tezkopadnej a nedokazu ho brat jako zpevaka, ale to jsem uz psala x krat..Nicmene ten jeho pocin jako takovej se mi moc libi, takhle se clovek muze dustojne rozloucit s fanousky. Ne jako ufnukana Veronika, ktera nataci nesmyslne, trapne, sestiminutove video plne kravin a ponizujicich vlezlych slov. Tohle je jina, svse rekl pisni a k tomu pridal vkusne cernobile video mapujici jeho cestu soutezi. Bravo, takhle se to Veroniko dela.

44
J
Reagovat

@dolores: Boze ta je trapna. Dolores vravim si, ci ju fakt neodhadli a boli k nej dost kruti v hodnoteni jej SF vykonu. Podla mna uz bola natolko neznesitelna pre NOVU, ze ju odsekli. Ked je pravda, ze este aj finalistov otravovala sms-kami. Ine to je, ked si prehodia ako kamarati Dan so Stepanom, Emmou a Palom sms-ky.

45
dolores
Reagovat

@Monika: ano suverenne vystupovanie na podiu to ona ma. je skusena, ako som si vsimla, vystupuje po kadejakych akciach. ta istota a uvolnenost na javisku robia vela, z toho vytazili Adamec aj Itcho. ja ale stale dufam, ze Veronika v GF nebude.., lebo inak neviem, ci to zvadnem pozerat ://

tie kurzy, co sem davas beriem len ako vtipne spestrenie. staci mi ako tyzden co tyzden davali Itchovi najmensie sance :)))

46
ales-winner emma
Reagovat

bezik GF o 3 no nevím přece jen vždy byli jen ve 2 pouze v Hlasu ČS 2012 a 2014 dokonce ve dvojce ve čtyřech jestli si dobře pamatuju jinak nevím jestli je to pravda ale někse sem četl že ůdajně by na GF měla vystupovat vítězka SS 2013 S.K ale jestli je to pravda nevím taky věřit těmto bulvárním kachnám radši si počkám až to někdo řekne nebo to bude překvapení asi

47
dolores
Reagovat

@J: Dan-Stepan-Pavol-Emma asi boli dobra partia, maju dost vela spolocnych selficiek na nete… vypadnutie Dana ich asi rozosmutnilo, hlavne Emmu.. on tam bol taka veduca osobnost, ..urcite im brutalne chyba.
sem tam sa k nim prida aj Veronika, ..Barboru akosi nevidno a Slepcikovci..no comment. havne Sabina je taka ako tomu vravia bratia cesi – odtazita. ked Pavol postupil vsimla som si ako sa so vsetkymi objal, len Sabina sa odtiahla… ona ma vazne ako vravi Marta city na uzde, jej zakriknutost a utiahnutost sa uz nedaju prehliadnut, asi ju otec kvoli tomu chcel niekam posunut, aby sa presadila aspon v tom speve

48
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: GF top3 bude isto, to uz bolo oficialne publikovane, mozes si to vyhladat

49
-bé-bé-
Reagovat

@dolores: už som si ju pustila niekoľkokrát, najviac sa mi páčila v duetu…ale zatiaľ pre mňa nie je number one…možno po čerešniach sa uvidí…Štefan je z regiónu ale nemám regionálne srdce…uvidím ako Pavol…či to čo ma upútalo v jeho speve je niečo stále nielen vo mne ale i uňho

50
Violete
Reagovat

Já si také říkám, že bude Veronika v Grandfinále a přála bych jí to. Nejde o zhubnutí, mě byla sympatická i před tím a krásně zpívá.

51
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: pre mna top zatial Emma a Pavol bez poradia, aj ked vacsie sance davam Emme, .. ma dost vela fanusikov – muzov, ktorym sa pri pohlade na nu dviha .. .. ochranarsky pud :D otazka je, ci jej budu schopni posielat aj hlasy. pre mna je ona zjav sutaze, kraska, co zaujimavo spieva a vyzaruje neuveritelne fluidum, ktore posobi aj na mna. treti v poradi je Stepan, take slniecko… len u neho este stale cakam na silne vystupenie .. mozno uz v nedelu.
jeden Urban uz Hallelujah spieval a s gitarou, to by sa Stepanovi hodilo..
https://www.youtube.com/watch?v=ZJPjtyMTxrw

52
Tomáš
Reagovat

Veronika by mi v SuperFinále nevadila, ale rozhodně by už neměla porazit žádného dalšího z kluků. Pala, Štěpána i Dalibora bych tam viděl daleko raději. Mimochodem odkud se vlastně vzal pojem GrandFinále? Pokud vím, tak od prvopočátků SuperStar bylo vždy poslední finálové kolo s vyhlášením vítěze nazýváno SuperFinále. GrandFinále je možná tak v Hlasu. Tady sme v SuperStar a máme každý týden jedno Finále, tak to poslední by mělo být SuperFinále. Ale to je jen takovej detail. :D

53
Katy
Reagovat

zajímalo by mě, zda ta píseň, co bude zpívat Emma, byla ta, co chtěl Vlado :) ..co ty na to Vlado? :) a taky nevíte někdo, co by zpíval Dan, kdyby tam ještě byl?

54
-bé-bé-
Reagovat

@dolores: no prosím to siahodlhé písanie som nakoniec akosi úspešne stratila…tož teda i ja sa vytrácam do stratena…i Emma je fajn určite, lenže ja som teraz viac na mužov ako ženy a občas to mám naopak, podľa toho čo rozvíjam u seba v živote…Pavol vyžaruje nevinnosť i citlivosť skor dieťaťa ako ženy a navonok mužské svaly, fyzično…sila…a má to i v hlase…je v tom kompatibilita…niečo na Emme je mi neznáme ale neláka ma to skúmať…

pošlem hlas tomu, kto má v nedeľu osloví a koho budem chcieť znova počuť…veľké sms ako AVE už nepošlem

55
Tomáš
Reagovat

@Katy: Nebyla to ona. Co by zpíval Dan by mě zajímalo taky.

56
ufolevy
Reagovat

další zrůdný výběr songů pro toto kolo

57
-bé-bé-
Reagovat

Pavol to určite dá po svojom ale on je schopný sa do toho oprieť…pozrela som si kúsok boxu a išiel do toho naplno…žiadne ohľady voči súperovi alebo voči sebe

58
Mila2
Reagovat

J: jak jsi přišla na to, že výběr písně pro Pala je je úmysl odstřelit ho? Já si myslím úplný opak. Ta písnička mu sedne, stejně jako mu sedla písen z minulé neděle. Jestli někoho chtějí odstřelit nebo se odstřeluje sám, je Barbora.
Monika: no nesdílím Tvůj názor o favoritce Danišové. Nenapadá mne, kdo by ji fandil. Pokud by ji fandilo její etnikum, tak tam se hlasy tříští, protože posílají hlasy i Slepčíkovým. Ona zpívá velmi dobře, o tom žádná, ale favoritka to není. Vypadne teď v neděli, nebo za týden.

59
Mila2
Reagovat

a co se týče emocí u Pavola.. tak jestli někdo pochybuje o tom, že do té lidovky s houslema nedal emoce, tak je asi divnej.. Bojím se jediné věci – že jeho angličtina nebude úplně dobrá, škoda, že si nevybral nějakou slovenskou písničku, ale i tak se moc těším a věřím, že to dá výborně

60
Mila2
Reagovat

Dan složil písničku o Superstar….je to roztomilé, ale trošku rozpačité…. https://www.youtube.com/watch?v=Bljft7hXPos

61
maria
Reagovat

@dolores ja tam pocujem trosku chory hlas, afterparty asi urobila svoje, melodia jednoducha, ale to je len plus, zapamatatelna,, teraz ma normalne napadla taka sialenost ze „nova hymna“ :D inak mi to pride uprimne, nehrane, ja by som mu kludne dopriala druhu sancu cez DK

62
Tomáš
Reagovat

On má Pavol podobný problém jako kdysi Martin Kurc. Nedokáže se na pódiu pořádně odvázat a rozbalit to. Typově sou samozřejmě odlišní a Pavol mi přijde zajímavější, ale povahově sou si IMHO dost podobní. Takoví slušní, hodní, sympatičtí kluci, co by potřebovali víc dravosti na pódiu. Možná je Palův problém i v tom, že ten zpěv bere fakt hlavně jako koníček a víc ho zajímá box…těžko říct. Přitom je vidět, že někde uvnitř něho to je, v těch Imagine Dragons už se dokázal do písničky docela ponořit a bylo to prožité. Potřebuje asi taky víc zkušeností na pódiu a dodat si jistotu, pak by to mohlo být dobré. Pokud jde o zpěv a angličtinu, tam je taky potřeba se zdokonalovat, ale žádného učitele zpěvu tam hádám letos asi zase nemají. Jak dá Aerosmith vůbec nevím, snad aspoň tak nějak v rámci možností aby to kolo nějakým způsobem přežil. Touchdown jako minule neočekávám, ale snad to nebude ani úplný průšvih. Budu mu držet palce no.

63
Pattrick
Reagovat

Mně ta písnička co nazpíval o superstar přijde hrozná :D
Výběr mi nepřijde tak strašný, ale bude to zase zrůdné kolo, plné karaoke vystoupení.

64
maria
Reagovat

Pattrick 63 ber to tak, ze je to „surovy material“, keby sa toho chytil dobry zvukar /neviem, ako sa volaju ti odbornici, co to mixuju, aranzuju/ ma to celkom dobru perspektivu

65
Pattrick
Reagovat

Vám se Pavol zdá jako milej a hodnej kluk? To mě právě moc ne, tím jeho stylem, já jsem do soutěže nechtěl, přihlásil mě táta.. blabla, proč to říkal, ještě tak povýšenecky.

66
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: velmi dobre si Pavla vystihla, tak ako len ty vies. ;) on aj ked sa nezda, je silna osobnost, mozno este silnejsia ako Dan. aj ked to nedava vobec najavo, akoby nepotreboval vytrcat, co mi je sympaticke. zaroven ma druznu povahu a vie spolupracovat, co dokazal vo skvelom duete s Karolinou, kde paradne ladili, pricom on mal tazsi part ,…no a bola medzi nimi chemia ako vesmir :) https://www.youtube.com/watch?v=ExWa9nXZd4I
@Tomáš: sorry, ale slizkeho Kurca mi nepripomina ani omylom :D

67
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: velmi dobre si Pavla vystihla, tak ako len ty vies. ;) on aj ked sa nezda, je silna osobnost, mozno este silnejsia ako Dan. aj ked to nedava vobec najavo, akoby nepotreboval vytrcat, co mi je sympaticke. zaroven ma druznu povahu a vie spolupracovat, co dokazal vo skvelom duete s Karolinou, kde paradne ladili, pricom on mal tazsi part ,…no a bola medzi nimi chemia ako vesmir :) https://www.youtube.com/watch?v=ExWa9nXZd4I
Tomas sorry, ale slizkeho Kurca mi nepripomina ani omylom :D

68
maria
Reagovat

co sa tyka vyberu, celkom sa bojim o Stepana, tak odrhovana pesnicka, co interpret, to ine podanie, len nech uz stoji!

69
Violete
Reagovat

Mě by zajímalo, jak by podala It Must Have Been Love Emma, Pavol Do věží a Veronika Skyfall.

70
Tomáš
Reagovat

@Violete: Emma by byla propadák a potřebovala by Divokou kartu na záchranu, takovou píseň by jí nikdy nedali. Pavol by byl bohužel asi taky propadák ( i když kdoví? ) a Veronika by to zvládla s přehledem, ta je univerzální.

71
dolores
Reagovat

@Tomáš: asi nemas predstavivost, ked si myslis, ze Pavol by Do vezi nedal. mozno by bola sranda ceska vyslovnost, ale ta piesen je na neho sita. dlhe ciste rovne tony, to on vie, o to nemam najmensi strach, ved je folklorista… horsie je predstavit si Dalibora v Aerosmith..:D

a Emmu netreba podcenovat. rozsah sa da obist tym, ze jej to polozia nizsie a urco by dala nejaku svoju verziu. skutocne netusim aky ma rozsah, ale da sa o par tonov u dobreho hlasoveho pedagoga natrenovat. trochu ste k Emme nespravodlivi, ani neviete, co v nej je. zatial pokazila len Adele v divadle, ale to jej proste nesadlo ako Barbore Sia. a tiez by ma zaujimalo aky vyraz by dala Slepcikova alebo Danisova Ceresniam :))) Skyfull by Veronika dala s prehladom aj s tym jej obcasnym kvikanim a knedlou :))

72
dolores
Reagovat

este citat z clanku z VIPstory

Nikto nepredviedol nič oslnivé, za čo však môže aj výber skladieb. Tie navyše vyberajú hudobní dramaturgovia a speváci do nich až tak hovoriť nemôžu. to je ale zákulisné tajomstvo, o ktorom sa nehovorí… ⋆

73
jab
Reagovat

@dolores:
Já bych byl taky zvědavý, jak by si Emma poradila s takovouhle skladbou…ale musela by mít volnou ruku s úpravou skladby, takže spíše v klubu než v SuperStar :-). Aler věřím, že by skladbu vygradovala ne přes rozsah, ale přes práci s výrazem a to by na tom právě mohlo být zajímavé.

74
Monika
Reagovat

Jestli u Emmy neco nevidim krome rozsahu je to prave vyraz. Kde jste vzali, ze umi dat do pisne vyraz? Vzdyt je to vsechno strasne ploche, vlastne ani nezpivala zatim song, kde by bylo treba nejake vyrazove nadani. Zatim to jsou jen jednoduche veci ve stredni poloze. jako beru, ze se nekomu libi barva hlasu, ze se libi vizual, ale o vyrazu bych fakt nemluvila, aspon prozatim :-)))

75
Monika
Reagovat

Ja bych chtela od Emmy slyset Skyfall, to je na vyraz tezke jako svina, plus vysoke polohy, konecne nejakou kladu jako maji ostatni baby, treba by to dala a klidne bych ji pak pochvalila, ale v tech jednoduchych pisnickach co zatim tyden co tyden zpiva se toho moc ukazat neda a ani zkazit, samozrejme.

76
jab
Reagovat

@Monika:
Otázka je co si ty představuješ pod pojmem výraz :-D. Mně osobně její vystoupení plochá rozhodně nepřijdou, naopak pro mne jsou osobně nejemotivnější a nejuvěřitelnější.

77
ales-winner emma
Reagovat

tak sem dávám žebříček před 2 finálovým kolem Emma-má jasnou skladbu to bude super páráda výborný zážitek u ní není co řešit očekávám její stabilně pro mě nejlepší výkon opět a odměna naše hlasy, slepčíkovci-dobrá fajn poprvé se přemůžu a budu hodnotit u slepčíka cítím průser a velký možná si ho i přeju a slepčíková jakbysmet, Štěpán-tady si nejsem jistý ale měl by to dát taky jako emma, tedy na 1, Barbora-stále si přeju aby vypadla, Veronika-tady jsem v rozpacích ale kdoví tady nemůžu hodnotit dopadnout to může všelijak ale hlas na to má, Pavol-za mě to nedá a pokud ano omluvím se ale pořád slyším spíš typický křovákovský nádech v SS2013 stejné opakování rovná se sci-fi můj tip na postup z 1 místa-Emma ale všichni bohužel víme že půjde slepčík at se to někomu líbí či ne můj tip na vypadnutí Barbora-Sabina vypadne Barbora ale ta druhá jmenovaná příště

78
ales-winner emma
Reagovat

dolores ano ted sem si to přečetl asi sem to nějak zasklil a dík za info

79
J
Reagovat

Pre fanusikov Mira Smajdu.
V pondelok 09.11. v Show Leosa Marese… a ukazka noveho singlu.

80
dolores
Reagovat

v Magazine dnes ohlasili, ze budu aj bonusy – spolocne piesne. dievcata maju song z filmu The Great Gatsby (pravdepodobne ak som dobre zachytila) by to malo byt A Little Party Never Killed Nobody
a chlapcenske trio zaspieva Pretty Woman od Orbisona

81
Monika
Reagovat

@dolores: Na Pretty woman jsem zvedava, tusim pruser. A holky taky dobrej ulet.

82
Ally
Reagovat

Nevim nevim, ale taky bych řekla že Veronika může jit vysoko..není sice tak výrazná.. ale to třeba Martina Balogová byla a výborná zpěvačka a vypadla..když už vidím podobnost s první českou supestar :) asi je to dle sympatií dost
I bych řekla , že může porazit Sabinu..ale to se ukáže

83
pimpa
Reagovat

@dolores: Tobě přišel slizký Kurc, mně tak přišel hlavně Ševčík celým svým řiťolezeckým projevem anebo Šmajda v C´est la vie, jak měl na sobě to kvádro s kravatou, k tomu ten chemlon na hlavě a slaďoučce se tam usmíval a tančil valčík.

84
Jarka
Reagovat

Mě tedy docela dost štve,že se zpívá jenom anglicky. Je dost dobrých českých a slovenských hitů. Podle mě by mělo být zahraniční jenom jedno kolo. Letos mě zaujal nejvíc Štěpán.Možná nezpívá nejlíp ze všech,ale má největší charizma vyzařuje obrovskou pozitivní energii.

85
J
Reagovat

VLADO: Nevies ci Pavol Kovalicek bude spievat asi rovnako dlhu verziu I DON´T WANT TO MISS A THING ako Sabina Krovakova? Ta mala tusim 02:39. U Guncikovej to bolo az 03:02.

Tak popocuvala som si original. A napozerala som si rozne verzie tak z Idol, SS, Xfactor. Prva vec, co som si vsimla, ze vacsinou to az na vynimky spievali velky fesaci a fesandy. Kedze Palo je tiez fesny, tak sa necudujem, ze mu to prischlo.
Popove verzie a la Jessica Sanchez, Janet Devlin a Caleb uz neviemaky hodnotit nebudem.
Kedze Palo nabeton bude spievat rockovu verziu, tak najlepsi zo vsetkych tak z chalanov ako aj dievcat bol pre mna vitaz American Idolu 2008 DAVID COOK. A zo zenskeho hladiska mozem povedat, ze aj ako chlap na zozranie.
Zo vsetkych zien, co youtube ponukol, musim skvelo pochvali nasu GG, lebo to bolo to najlepsie z zenskeho rocku. Ako vravim, hodnotim len rockove verzie.
TOP 3 I DON´T WANT TO MISS A THING – rockove verzie
1. DAVID COOK – AI 2008
2. BEN HAENOW – XF UK 2014 – tiez sexy chalan na zozranie
3. GABRIELA GUNCIKOVA – SS 2011 – o krase rockerky nie je, co dodat. Ak by sa mozno volila MISS WORLD IDOL s prehladom by to mohla vyhrat alebo skoncit aj ako runner-up. Ale, co sa tyka rockovej verzie zo vsetkych zien, co youtube ponukol hotova hudobna pochutka. Osobne si myslim, ze keby tuto piesen naspievala teraz po hodinach u Kena, by to bola este lepsia verzia, ktorou by mozno s prehladom zatienila hore uvedenych panov. Rockovo to bolo dobre, ale chalani to predsa len zaspievali s troskou emocii viac nez GG.

Tak Kovalicek az na zopar falosnych tonov vo vyskach by to dat mohol. Otazne je ci to bude aj emocne tak vystavane a druha vec je, ze neviem ako zvladne ten typicky vykrik. Ale, ked hudobny dramaturg, ktory mu tu vec vybral mu veri, tak by sme mali aj my. Neverim, zeby si chcel dat vyhodit jedineho indie rockera pred rockovym kolom. Potom, by asi v tlaci tohtorocne rockove kolo zozalo rovnaku posmesnu kritiku na parodiu rocku ako to bolo v SS 2013.

86
Tomáš
Reagovat

Jen tak pro zajímavost, od jednoho člověka sem zjistil přesné počty hlasů, které obdrželi soutěžící v posledních dvou GF SuperStar. Není sice asi úplně zaručené že je to pravda, ale klidně to tak mohlo být. Já té osobě docela věřím.

1 Lukáš Adamec 419341
2 Gabriela Gunčíková 391763

1 Sabina Křováková 242088
2 Štefan Pčelár 198072

Ať už je to pravda nebo ne, každopádně je to podle mě zajímavá informace, tak sem to sem hodil.

87
Mila2
Reagovat

Tomáš: zajímavé je na tom i to, že hlasujících do Superstár ubývá…. ani se nedivím

88
Monika
Reagovat

omg, to mysli vazne https://www.youtube.com/watch?v=i-lWguLWYps
vzdyt je to hruzostrasne, to snad neni mozne, jestli tohle predvede, tak pujde domu zcela jiste

89
notickas
Reagovat

@Monika: jj děs, taky jsem si to poslechla. Vůbec na to nemá hlas se nesedí jí to. Moc špatný výběr.

90
notickas
Reagovat

@dolores: Klukům tam určitě bude chbět Dan zejména svojí barvou hlasu a holky uvidíme :-) ???

91
BarBora
Reagovat

Emma – fakt úkaz tohtoročnej SS, jedinečný hlas, krása, charizma a podľa chovania úplne normálna baba, čím získava sympatie. Ak sa do „čerešní“ položí podobne ako pri duete, tak by som strašne rada videla chlapov, čo to budú sledovať…

Pavol – páčil sa mi už od kastingu, ale dostal ma až minule. Na jeho Armageddon sa teším, nečakám, že to bude bez chýb, ale to nečakám od nikoho. Ale čakám „nenápadné“ zhovaďovanie jeho vystúpenia.

Števo, Veronika – obaja milí, šikovníi, Števo ma baví oveľa viac. S piesňami nebudú mať problémy, som zvedavá, akým spôsobom sa Števko bude snažiť zaujať pri tej už toľko x v SS počutej piesni.

Slepčíkovci – na mňa je deculo s doprovodom sestry (aj keď počűvateľnej, ale nezaujímavej) moc, myslím, že ich vystúpenia mi pôjdu jedným uchom dnu a druhým von.

Barbora – môj líbling určený na odstrel, keď to nevyšlo minule, musí teraz.. Ona je tiež zvláštny zjav a mne jej hlas a stýl spevu robí dobre, dúfam, že so spevom nesekne a presadí sa.

92
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: To už je několikátá verze této skladby od Barbory a jedna horší než druhá :-( S tímhle prostě nemůže jít dál….. A naživo s ní měla i GG co dělat (viz záznam z předávání ceny Auto roku 2014 na youtube). Sice to bylo asi o 1000% lepší než Barbora, ale ani tak to nebylo úplně perfektní!

https://www.youtube.com/watch?v=3NEltNxUHb0&list=PLf58JalJm0znTSbLk9tc-4BZQMDGO-cga&index=11

93
J
Reagovat

Tak Sabine vybrali piesen od Roxette. GG sice nespievala tento movie hit, ale spievala LISTEN TO YOUR HEART. V prvom rade skor nez zacnem fesandu zo SS 2011 kritizovat, ju musim pochvalit. Pretoze tou najvacsou osobnostou zo SS 2011 bola ona spolu s Adamcom. Ale kazdy svojim sposobom. Ovsem po SS-rovskej tvorbe mu GG dala K.O. Cim sa ona s Mirom Smajdou stava pre mna ozajstnou osobnostou aku SS nam dala. Ide si za svojim snom, zdokanaluje sa, Miro si zasa robi svoju rockovu hudbu a niektore piesne su fakt super. Ze ich nehraju SK radiia, ved zacnu, ked zacne platit novy zakon.

A teraz sa vratim k GG a k jej podaniu Roxette song. Bolo to rockovo dobre, ale ja som postradala feeling, ktory tej piesni dala Marie Fredrickssonova. Ale to nehovorim o tej Antarktide, na ktoru som sa dostala ako ladova socha, potom, co som si vypocula cz song z NOC NA KARLSTEJNE.V piesni LASKO MA JA STUNU bola neskutocne nadherna, v satach od navrharky, ktorej skladam klobuk, ale emocne to bolo hlboko pod bodom mrazu. Asi tolkoto. Pre mna bolo to jej najhorsie vystupenie v SS 2011. Ostatne vykony a najma ten skvely EUROPE a to nevravim oba duety s LA boli neskutocne.

94
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mončo tak buď ráda, já chci aby Barbora vypadla v každém případě. I kdyby zazpívala jako bohyně, což se jak slyším stejně nestane. Podle mě tam už nemá co dělat, s Danem by bylo další kolo daleko zajímavější ( tady se mnou asi moc souhlasit nebudeš, když si ráda, že vypadl ).

@BarBora: Emma – fakt úkaz tohtoročnej SS, jedinečný hlas, krása, charizma a podľa chovania úplne normálna baba, čím získava sympatie. Ak sa do „čerešní“ položí podobne ako pri duete, tak by som strašne rada videla chlapov, čo to budú sledovať… No obávám se, že mě při tom asi neuvidíš, ale já u toho pravděpodobně budu prohazovat televizi oknem a skákat za ní…

95
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ale na druhej strane ta nahravka od Kena bola super. Niekto to sem uz dal a mne sa tam GG velmi pacila.
https://www.youtube.com/watch?v=2gi3combu-s

96
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: V té verzi od Barbory není žádná atmosféra, to Mary Carewe, kterou jsem videla zpivat bondovky nazivo v Obecnim dome, byla uzasna https://www.youtube.com/watch?v=3PQghTfrkzA

97
Tomáš
Reagovat

Barbora je snad jasná. Musí vypadnout, tentokrát už jo. A hlavně ať jí proboha nedají Divokou Kartu! Tu ať si schovají na další týden pro Sabinu.

98
J
Reagovat

@Tomáš: Ja sa len pytam, preco tam namiesto Barbory nemohla byt Karolina. Dobre odspievala to JAR OF HEARTS, ale to aj Karolina I SEE FIRE. Veroniku tam chceli nielen kvoli tomu pribehu, ale aj kvoli jej stabilnym vykonom, aby dali aspon nejaku uroven finalovym kolam. Ale Barbora mohla byt kludne nahradena aj Karolinou. Ale na druhej strane, ak by dramaturg dal aj Karoline to TITANIUM a SKYFALL, tak neviem neviem ako by to odspievala. Pretoze si myslim, ze ten dramaturg im nadeluje tie songy s urcitym cielom. Mozno Kovalickovi to dal aj s umyslom nie ho odstrelit, ale aby v nedelu zaznel rockovy song a to moze len on. A navyse ho mali pripraveny, kedze ho spievali pred nim uz obe damy, vieme ktore. Skyfall a Roxette song sa tiez uz spieval v SS a Stepanov song spieval minuly rok v HLASE M. Cisar a Let it go zasa Elis minuly rok. Cize aktualne novinky maju naozaj protekcni sutaziaci. Ja mam Emmu rada, ale na druhej strane fakt je tu vidiet privilegovanost.

99
Tomáš
Reagovat

@J: Karolína nemohla postoupit místo Barbory protože není slovenka. Tady si fakt myslím, že to tak asi bude, ta národní vyváženost. Když postoupili tři kluci češi a jeden slovák, tak potom musela jedna češka a tři slovenky, aby byl ve finále stejný počet lidí z ČR i z SR. Nevěřím tomu, že tohle byla jen náhoda. Já bych tam ještě víc než Karolínu bral místo Barbory Melindu za ten semifinálový výkon, který se mi fakt líbil. Samozřejmě to fakt mohl být jen jeden úlet nahoru jak už tu někdo psal a ve finále mohla být podobně průměrná až podprůměrná jako je teď Barbora. Možná by Karolínu poslali do finále, kdyby přes diváky postoupila Emma. Ale Sabina jim hold hodně nabourala plány a češka mohla postoupit jen jedna.

100
dolores
Reagovat

Barbora imho nie je jedina kandidatka na odstrel, okrem Dalibora a Emmy zajtra moze vypadnut ktokolvek

101
J
Reagovat

@dolores: Tiez sa toho bojim. Otazne je ako to Palo da. Lebo ked to pokasle, zas sa dockam toho, ze si na FB precitam ako niektorym pokazil pesnicku. No na druhej strane som zacala velmi premyslat nad tym, ze ho tym naozaj nechceli odstrelit. Skor mu to dali ako rockovu piesen, ktoru uz mali vopred pripravenu. A dalej, oni velmi chcu a podla vyberov to aj vidiet, aby hlavne postupili Emma a Dalibor. No na dalsej strane chcu, aby tie jednotlive kola mali aj uroven a to im dodaju tie songy a najma stabilne podavajuca Veronika. Za dalsie neviem ci o tyzden alebo o 2 bude rockove kolo. Ak tam pojde ludi 6 budu podla mna spievat 1 rockovy song. Ale ked tam pojdu 5, tak urcite to budu 2 rockove songy ako v SS 2011 a kludne by ten druhy song mohla byt rockova balada. Ani si neviem predstavit tie rockove vybery pre Dalibora. Emma je jasna tam by som jej vybrala Kiss me od Sixpence Non The Richer a Erase/Rewind od The Cardigans. Palo ak sa tam dostane, co si myslim, by najviac dramaturgovi a produkcii vyhovovalo ma uz pripraveny HIGHWAY TO HELL a vieme preco. A ako baladu by som mu vybrala bud sk rockovu piesen LASKA DRZ MA NAD HLADINOU od Tublatanky, aby aj on mal aspon raz protekciu alebo STILL LOVING YOU (nadherny text ak si to prelozis) od Scorpions, to je song na sms-ky. A ten ak prezije AEROSMITH, tak da aj SCORPIONS.

102
bezik
Reagovat

@J: Nemohla, protože musely jít tři Slovenky, když vzali tři Čechy. Prostě nešlo jinak. Dyk si četla, jak už tady po mužském semi třeba taková BarBora vyváděla.

103
BarBora
Reagovat

@dolores:
Hej, vypadnúť môže ktokoľvek, ale podľa určených piesní je taktika odhadnuteľná. Aj keď verzia od Mary Carewe tiež nie je práve „silové“ poňatie tej piesne, čo dáva nádej.

104
DJ Vlado
Reagovat

@J: To bohužel nevím, ale vzhledem k tomu, že už jich je jen 7, tak by Pavol mohl dát i tu delší verzi, kterou zpívala GG :-)

105
Tomáš
Reagovat

@dolores: To máš asi bohužel pravdu, že může vypadnout kdokoliv kromě Dalibora a Emmy. Doufám ale, že v případě vypadnutí Pala nebo Štěpána by fakt byla použita ta DK. Já se modlím, aby ta Barbora vyletěla, ta už je tam úplně zbytečná a holek je tam dost.

@J: Tvoje výběry pro Pavla se mi velmi líbí. Láska drž ma nad hladinou je nádherná balada ( mě osobně se líbí ještě víc než už v našich soutěžích poněkud ohraná Dnes ) a strašně bych si přál, aby někdy v SuperStar zazněla a myslím, že v případě Pala by to byl touchdown jako blázen, skvěle by se to k němu hodilo a dokonce by s tím mohl porazit i Dalibora a Emmu, kdyby to bylo podáno velmi emotivně. I ty Scorpions bych mu dal, Still loving you by od něho bylo super. Taky bych mu někdy dal nějaké Green Day nebo Sum 41, protože tyhle kapely se mu přímo hodí k hlasu a byla by škoda toho ani jednou ve finálových kolech nevyužít.

106
J
Reagovat

@bezik: Ale ja by som brala Karolinu viac nez Barboru. No na druhej strane si myslim, ze ak jej by ten dramaturg dal TITANIUM, tiez by ho nedala. Nema az taky silny hlas. V tomto ma Monika pravdu, ze Styblova to dala dobre. Mne by nevadili 2 Cesky a 2 Slovenky. Kto mi tam zo vsetkych prekaza je Dalibor a jeho sestra. Pretoze sa nazdavam, ze ti chalani boli vybrati tak, aby Dalibora neohrozili. Co my mozme vediet ake dobre typy chalanov prisli na kasting. Mozno nam ani vsetkych neukazali. A este v tom SuperVybere tiez neboli vsetci ukazani. Potom sa nemozeme cudovat, ze zazivame take sklamania. Ja totizto nemozem nejako uverit, ze z takeho mnozstva uchadzacov sa tam neprihlasil nejaky schopny rocker. A podla toho ako sa v minulosti daleko dostal Smajda, Adamec a Guncikova, naozaj by takyto chalan mohol Daliborovo vitazstvo ohrozit. Ked sa taky rocker aj zjavil, urcite bol vyhnany uz z kastingu. Preto uz nechcem byt na tych 5 ludi, co su tam so Slepcikom a jeho sestrou velmi kriticka.

107
ales-winner emma
Reagovat

vlastně souhlas jsou tu i velmi podobné názory co tu prezentujem a ano Hazuchová musí bžt jistá jestli ne tak by to fakt už by měla až moc velké štěstí

108
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Tak ale Ty si zvláštny „prípad“, keby som tam bola, dám Ti trampolínu pod okno, Ty by si neprišiel o telku a my o Teba.

109
J
Reagovat

@DJ Vlado: A nevies nahodou, kedy bude rockove kolo? Lebo ak bude o 2 tyzdne, tak ich tam moze byt len 5 a spievat az 2 songy.
Mne sa paci, ako si ohodnotil Pala a tym jeho bojazlivym podanim I DON´T WANT TO MISS A THING. Ja sa len bojim jeho anglictiny a toho typickeho Tylerovho zvrestania ako to Palo poda. Tutovo tam bude dost tonov falosnych.

110
leea
Reagovat

@jab: Hazuchová postoupila protože je nad slunce jasné, že letošní ročník musí vyhrát Slovenka. Předem se počítalo s postupem 3 slovenských děvčat. Noáková je Češka a proto ostrouhala. Já osobně bych Melindu brala místo Sabiny, která mě nebaví ani vteřinu, vůbec si nedokážu představit, že bych šla na její koncert a nedejbože zaplatila vstupné.
Letos je to až příliš okatě v režii produkce a i porota je tam jaksi navíc, proto nesleduji a nehlasuji, akorát čtu na Panáčkovi.

111
dolores
Reagovat

@J: mas pravdu, tie songy sa neustale opakuju, dramaturgovia to mozno ulahcuju kapele, ktora konkretne piesne uz ma nacvicene, pridava sa len malo este nespievanych noviniek, zrejme aby sa to do prenosu stihlo naskusat. no a z toho, co maju v zozname uz nie je problem presvedcit finalistov, aby to prijali. A ti, kedze to sami odsuhlasia, po pripadnom neuspechu, nemaju moznost argumentovat, ze ja som to nechcel spievat, … kedze sa s produkciou na tom dohodol a suhlasil s piesnou. skratka je to taka skryta a nenapadna manipulacia ://
na druhej strane, ako Habera myslim v minulej serii povedal niekomu, kto sa na toto stazoval, ze je to uz finale, musia vediet odspievat aj povinne veci.

112
Tomáš
Reagovat

@J: Vidíš to, mě tam zase překáží Emma a pořád se bojím, že to vyhraje ona. Mě vypadl Denis, Roman, Zdeno, Samuel, Patricio a teď už dokonce i Daniel a já nevím kdo všechno ještě, tak nakonec fandím i tomu Daliborovi, Pavolovi a Štěpánovi, i když to původně ani moji favoriti nebyli. Já bych byl třeba na Dana v rockovém kole taky zvědavý, určitě tam mohl dát zajímavější výkon než Barbora ( ale snad tam nedojde ). Inu co nevyřadila produkce, to vyřadí diváci a my se pak můžeme jenom divit. Takhle to bude jenom parodie na rockové kolo a nezbývá doufat, že se aspoň tomu Pavlovi zadaří, pokud tam ještě vůbec bude. Já teď tomu Daliborovi výhru přeju a přeju mu ji hodně. Asi je ze zbývajících kluků jediný, kdo opravdu může vyhrát. Pavol asi bohužel reálně vyhrát nemůže a Štěpán nejspíš taky ne ( a minulou neděli byl dost slabý ). A já prostě chci aby vyhrál kluk, za každou cenu.

@ales-winner emma: Vidíš to, aspoň na něčem se shodneme. :) Zítra by měla letět Barbora, Emma teprve až nebude žádná divoká karta.

113
dolores
Reagovat

@J: ze ci sa prihlasil schopny rocker, ktoreho predcasne odstrelili ? a co Denis? ten by to tam svojou zivocisnostou a podiovou suverennostou rozprasil ..velmi mi chyba. :// podobne Karolina. oni dvaja pre mna velka strata pre finale. ako to mas ty?

114
DJ Vlado
Reagovat

@J: To bohužel nevím :-/ Pepe mi psal, že témata dalších kol budou volit podle toho, kteří soutěžící jim zůstanou :-)

115
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: takze, ak vypadne Pavol, mozno rockove kolo ani nebude :DD

116
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak to je fakt super. ( Mě tam Denis taky hrozně chybí, nejvíc ze všech. Já myslím, že by měl u lidí úspěch a že by tam možná pořád ještě byl….i ve finále. Snad se ještě někdy někam přihlásí a bude se tam víc hodit produkci než letos Nově a Markíze. Asi nechtěli silného kluka slováka, když musí letos vyhrát holka slovenka.

117
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Láska drž ma nad hladinou už v SS zazněla, konkrétně v SHS3 a zpíval ji Maťo Konrád, který ji však totálně zvoral, pročež mu Habera řekl, že to bylo falešné jak stádo divokých sviní :-)

118
BarBora
Reagovat

Dolores, Tomáš: Presne tak, na Denisa dodnes spomíname, hlavne, že ho v „divadle“ vyšmarili okamžite, potom by to už bolo asi príliš okaté. Všetko sa musí zmršiť, lebo najchytrejší „vedia“, čo je najlepšie…

119
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ale rockove hity, uz boli ohlasene pre media. Mozno sa spoliehaju, ze Kovalicka zachrania fans aj keby ten Aerosmith nedal, popripade DK. Ibaze by toto bola medialna kacica.

http://mediaboom.sk/nezaradene/velka-fotogaleria-takto-bude-vyzerat-uplne-nova-scena-superstar-finalisti-bez-vlastnej-hymny-vrati-sa-divoka-karta/

A o Emmu sa nemusis bat. Emma by Kiss me urcite odspievala a to nevravim, ze hlasovo je podobna Nine Perssonovej z The Cardigans. Dokonca s Emminym zamatovym hlasom by obe piesne mali svoje caro.

120
jab
Reagovat

@dolores:
Mne zas chybí Karolína a Zdeno (sice po castingu šel dolů, ale z těch coverů na youtube je vidět, že zpěvák je to skvělý). Denise měli pustit alespoň do duetů – jednak by to semifinále trochu oživil, jednak by kolem něj nevznilla taková aura a hafo dohadů, jak se ho produkce potřebovala zbavit, aby neohrožoval jejich koně :-). Zas tak extra dobrý mi nepřišel (ale seděšt v autobusu smrti si opravdu nezasloužil), finálová kola by při vhodném výběru v semi mohl urvat, ale věřím, že z kluků by ho minimálně Štěpán a Dalibor porazili.

121
Jai Kudo
Reagovat

@J: Skyfall byla myslím úplně první věc, kterou u Kena nahrála…. já ten song vlastně nemám rád ať ho zpívá kdkoliv. Ale GG má ráda filmy s Jamesem Bondem, takže to pro ni asi byl ten impuls. Já jsem to od ní slyšel už asi rok před Kenem před vánocemi 2012 v Tibet klubu v Olomouci. Tehdy jsem tam jel hlavně proto, abych si poslech Šafu, Dailyho a Olinku Švarcovou (byli super!), Gaba tam s nimi jen hostovala. Nestálo to za moc….. (doufám, že to tady nečte!!! :-D )
Ještě jednu Bondovku zpívala u Kena, od Chrise Cornella You Know My Name….
Její Lásko má já stůňu jsem raději velice rychle zapomněl…..myslím, že kdyby to nebyla nejhorší píseň, kterou tam GG zazpívala, tak by s GG bylo něco špatně :-D :-D :-D

122
Monika
Reagovat

@jab: Zdeno mi tam taky chybi, byt je to nepatrne mrtvy Drda, tak hlas ma na poslech prijemnej, lahodi memu uchu. No a Karolina se mi v SF libila, takze by mi tam take vubec nevadila.

123
Monika
Reagovat

No Bara z toho udelala uplne jinej song, skoro jsem to nepoznala, uplne se ji vytratila nalehavost, atmosfera songu, zustalo z toho ploche nic.

124
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš to je fakt ale nikdy by mě nenapadlo že se to stane že s tebou budu vůbec souhlasit v něčem to je v prdeli svět je naopak ale je to přesně jak píšeš ale jen s tou první pasáží s tou druhou o emmě samozřejmě že nie ale i tak v nečem máš pravdu to zase jo

125
BarBora
Reagovat

@jab:
Ale oni neposlali ďalej ani Petra, čo bol z chalanov, aspoň podľa mňa, najlepší spevák. Denis nebol bez chýb, rovnako ako všetci ostatní, ale typovo a hlasom patril k najzaujímavejším, taký živel…

126
dolores
Reagovat

@jab: no nebud si taky isty, zeby ho porazili. taketo zivelne tipy si ludi vedia ziskat, hoci nie su najlepsi spevaci a porota ich neustale dava dole. vid. Robo Mikla. aj ked u Dalibora by to suhlasilo, zeby ho porazil pri tej kinder-zakladni… ja ani neviem, co by Palo a Stepan mali urobit, aby sa fanynky priklonili na ich stranu..
@DJ Vlado: boooze, tak na Konrada som uplne zabudla, to bol tiez ukaz :D pocuj Vlado,ze ty mas nejaky notes, kde si zapisujes, presne kto-kedy-kde a co spieval aj s hodnotenim poroty ?… alebo mas nato vytvoreny taky maly sikovny program v PC, ktory pravidelne nakrmis a kde len tuknes do vyhladavaca nazov songu a vyhodi ti vysledok, kto to kedy a v ktorej sutazi zaspieval …nie je mozne, ze to vsetko mas v hlave,to by si musel byt nejaky autista :D

127
J
Reagovat

@leea: Ale keby ako hviezdneho hosta pozvali Mira Smajdu do rockoveho kola, urcite by si si TV zapla. Boze, preco ma NOVA a MARKIZA nechcu takto potesit rockovym Smajdom.

128
dolores
Reagovat

@J: viac krat si spominala pre Emmu do rockoveho kola Kiss me.. je to song, povedala by som uz evergreen, ktory sa mi velmi paci, mala som ho dokonca isty cas ako zvonenie v mobile, ale nepovazujem ho za rockovu pesnicku. vzdy som to mala za taku prijemnu kvalitnejsiu popinu .. ale v tych superstarovskych rockovych kolach znie vacsinou len smiesny komercny poprock, takze preco nie (ale kapela to nema naskusane, takze neviem, neviem …)

129
J
Reagovat

@dolores: Aj Janet Devlin v XF UK to spievala. A Demonov od ID mali nacvicenych? Ked ide o Dalibora a Emmu, tak sa uvidis aj pretrhnu.
https://www.youtube.com/watch?v=_6ulde2pSKg

130
DJ Vlado
Reagovat

@J: Oba ty výběry by byly pro Emmu skvělé, trochu víc to Kiss Me :-) Pokud by se v rockovém kole zpívaly dvě písně jako v ČSS2, jedna rychlá a jedna balada, mohla by jako baladu dát i to Fix You, které jsem pro ni už dřív navrhoval (sice Coldplay už moc rock nejsou, ale např. Harich taky v rockovém kole zpíval The Scientist) :-)

@dolores: Věř tomu nebo ne, mám to fakt všechno v hlavě, asi jsem opravdu autista :-D

131
maria
Reagovat

asi je naozaj lepsie pozerat to bez obrazu,, teraz v reprize mi aj Dalibor znie lepsie D, sem-tam mu to uteka, ale vyraz tam bol
neviem, preco mi vcera nepresiel koment, ze Emma a Daliborko si teda nakladli, je tazke spievat v sk, cz jazyku, ked su to zname pecky a kazdy mame napocuvany kazdy ton,, treba hlavne artikulovat, no, som zvedava

132
dolores
Reagovat

@J: do prveho kola mali asi toho viac naskusaneho, ked im to ponukli .. napokon Demons asi nebol jediny song myslim, co isiel po prvykrat.. pochopitelne take novinky ako All About The Bass alebo Habits ani nemali kde u nas predtym zazniet, ale v tomto kole okrem Ceresni a do Vezi asi uz zanelo asi vsetko
ta Janet je ok, len parkrat jej to uletelo, myslim,ze Emma by ju prevalcovala…
ty mas tiez neuveritelny prehlad zo zahranicnych sutazi :o )… ja ich ani nestiham registrovat, ktora kedy bola, nie to este poznat konkretne vystupenia , dokonca to nestiham ani guglit :D

133
maria
Reagovat

niekto to tu pisal, „May it be“ to by Emme sedelo, jaj taka pesnicka

134
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tak potom kebyze mam taky klobuk ako ty, tak ho davam pred tebou dole, tvl :O :D
hoci to mozno nie je az take ojedinele …lebo poznam podobnych typkov, co maju v hlave napr.vsetky futbalove vysledky aj 50 rokov dozadu, aj kedy a kde sa hralo, kto dal gol a pod. dokonca aj cervene karty si pamataju, aj v 2.3. ligach :D a to teraz nemam na mysli nasho komentatora Merciaka, ktory ma takyto computer v hlave , ale aj beznych muzov, ktorych som stretla.
tvoja jedinecnost je v tom, ze sa specializujes na spevacke talentove sutaze. to malokoho z chlapov bavi …:)

135
J
Reagovat

@dolores: Minuly rok Vlado ma navnadil. Daval hadanky zo zahranicnych Idolov a Xfactorov a tak som si pustala napr. pri zehleni alebo ako oddych co internet ponukol. Napr. ked som vedela, co bude Palo spievat, hned ma napadol Haenow. Ale takisto sa mi vybavil ten David Cook z AI 2008, lebo som zaregistrovala, ze ked David v TOP 3 spieval, tak v hladisku bola pritomna aj autorka piesne Diane Warrenova, ktora ju pre Tylera napisala.

136
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tak Fix You wikipedia oznacuje za alternativny rock, post Britpop ci dokonca soft rock. A Coldplay zasa za alternativnu rock band. Takze by sa to dalo. Ale ERASE/REWIND by pre ludi bola znamejsia a to najma z filmu s Drew Barrymorovou a Michaelom Vartanom NEPOBOZKANA. Ta scena ako tam spolu tancuju na tom plese.
Co sa tyka Kiss Me je to moja TOP 3 filmova piesen. Ako TOP 1 z filmovych piesni mam ANA JOHNSSON – WE ARE zo Spidermana. Tu mozem pocuvat od rana do vecera.

137
dolores
Reagovat

tu sa da zahlasovat. https://www.expres.sk/49547/v-superstar-budu-filmove-piesne-kto-spieva-aku/
jasne sa vyprofilovala top3, ktoru tipuje Monika. ostatni su na tom uplne rovnako. aj ked minule na tom serveri vyhral Dan, takze zhoda s realitou je dost posramotena..

138
Jai Kudo
Reagovat

@J: Je otázka, jaké jsou „bilaterální“ vztahy mezi Novou a Šmajdou :-D Nicméně s tou svou novou metalovou Terrapií mě moc neuchvátil… album mirosmajda.com mám celkem rád, je tam několik moc pěkných věcí….

139
dolores
Reagovat

@J: ANA JOHNSSON – WE ARE.. som na tom podobne, zboznujem tu piesen :) -explozia emocii a neliehaveho posolstva, navyse hudobne premakana a skvele melodicky vystavana

140
J
Reagovat

@dolores: Inak Dolores jedna sutaziaca byvala sportovkyna – plavkyna MACY KATE MASHBURN v americkom Rising Star predviedla popovu verziu DEMONS od ID. Tu ju mas aj s textom.
https://www.youtube.com/watch?v=hLLF0KgupXs

141
dolores
Reagovat

@J: teba potesia, ked pozvu Smajdu, ale mnohych na*eru :))) mne je to sumafuk, ja som na neho zvedava hlavne po vizualnej stranke, lebo odkedy sa ostrihal, konecne sa mi zacal pacit :D

142
dolores
Reagovat

@J: Demons je pekna piesen sama o sebe, aj v tejto damskej verzii

143
BarBora
Reagovat

OT: Len tak, náhodou som na to narazila, ale to kratučké, dôležité vyznanie pána domu v našich správach ma dostalo.
https://m.youtube.com/watch?v=dZtpDuPakRo

144
Tomáš
Reagovat

Když se tu vzpomíná Miro Šmajda, jeden z mých nejoblíbenějších finalistů SuperStar, tak bych tím zároveň odpověděl i na otázku dolores, co by museli Pavol a Štěpán udělat, aby se fanynky přiklonily na jejich stranu. Museli by odzpívat minimálně jedno kolo nahoře bez ( podobně jako Miro v Dirty Dianě, i když on se svlékal až postupně ). Minimálně u Pala by to myslím zabralo, když má ty svaly. Prostě aspoň jeden takový odvaz jako Miro. Pak v dalším kole zas může skočit do lidí a nechat se jimi nést jako to udělal Miro ve Welcome To The Jungle. Musí zhodit tu nálepku slušňáka a začít se stávat ďáblem a hlavně pánem pódia. Já bych Pavlovi doporučil něco na posilnění kuráže před vystoupením a ono by to pomohlo. Musí do toho jít naplno, jinak nemá šanci Dalibora ani Emmu porazit.

145
Tomáš
Reagovat

Já si asi jednou udělám výlet na přímý přenos, vezmu sebou slivovičku a Pala ( ne Haberu ale Kovalička, i když možná oba dva ) tam někde v zákulisí pořádně ožeru a to bude pak vystoupení jako víno. Teď před tou baladou od Aerosmith by se to asi moc nehodilo, ale až bude pořádné rockové kolo tak určitě. Potom tam Pavol bude největší rocker ze všech, jak kdyby právě přijel z Woodstocku. Nevím jestli to odzpívá na 100 procent ale to nasazení tam bude obrovský a rozhodně nevypadne. Možná bych mu doporučil i nějaké drogy ( ale samozřejmě jen něco lehčího, Kurt Cobain byl jenom jeden ). Zkrátka se ten andělíček potřebuje pořádně ušpinit bahnem šoubyznysu.

146
Monika
Reagovat

Vzdycky jsem si myslela, ze se moderator koukne do obalky, kde ma napsane jen jmeno vypadlika a potom si to reziruje sam, dle sveho uvazeni posila lidi dal v poradi jake si vybere. Nicmene, pred chvili jsem si pustila jeste jednou cele vyrazovani a Pyco se neustale koukal do obalky, snad trikrat, ctyrikrat, posilal lidi dal presne v poradi jake mu napsali do obalky. Ja se proste nemuzu zbavit dojmu, ze to poradi odpovidalo hlasovani. Posledni byla trojice Bara, Sabina, Daniel (proc ne, vzdyt to celkem sedi). Prvni Dalibor a druhy Pavol, lajk nepozna, zda to bylo zazpivane uplne top, Pavol mel nejlepsi song ze vsech, nejvic pompezni, ten refren to bylo neco hodne silneho, uplne to rozzarilo a zastinilo ostatni songy, klidne mohl druhy.
Navic si myslim, ze na vypadnuti Dana mohl Pavol dost vydelat, oba celkem podobne typy se zalibou v bojovych sportech, takovi dospelejsi nez ti dva. Myslim si, ze ted ziska dost hlasu od fandu Dana. Dalibor mi vadi i takticky, kdyby tam nebyl, Stepanovi by to hodne helflo. Slepcik ho obira o dost hlasu. jsem si projela FB a je tam dost fanyn stylu fandim Daliborovi, stepanovi ( v tomto poradi)….

147
-bé-bé-
Reagovat
148
Prochor
Reagovat

Já jsem to taky viděl na FB ale nechtěl jsem to tu dávat protože si myslím, že je to špatné. Tenhle primitivní bigbeat by neprošel ani v socialistických 70-t kách. Já jsem velkej fanda na Sabinu a proto tohle jí nepřeju. Zase se ukazuje to, co říkal minule Habera Emmě – musí mít dobré písničky a já dodávám že to znamená, že musí mít dobrého skladatele a textaře. A to je problém. Hodně finalistů bude mít po soutěži tenhle problém. Každopádně si myslím, že Sabča ukázala v superstar, že má na víc než na tuhle polní baladu.
To už se mi víc líbí co Sabča nazpívala s legendou české hudební scény Radimem Hladíkem. Trochu mi v tom připomíná Anetu.
https://www.youtube.com/watch?v=fCBv5Zv3E9c

149
bezik
Reagovat

@Prochor: Mě to nepřijde špatný. Jde o to, že to je v podstatě její oficiální prvotina jako autorky hudby a textu. Bude to ještě spousta práce, ale Anetě taky trvalo 10 let, než došla k výjimečné desce „Na Radosti“ a její autorské počiny z předešlé doby nebyly taky všechny super. Mě to jako začátek přijde slušné, taková „rádiovka“, uvidíme jaký bude zbytek desky.

150
Prochor
Reagovat

Kdy6 u6 jsem se rozuk8zkoval, tak budu regovat na n8zor Moniky, 6e Emma, je zp2va4ka mal0ho rozsahu a bez v7razu.
S t
S tím prvním bych i souhlasil ale to nemusí být na závadu. S tím druhým zásadně nesouhlasím- Emma má vždy svůj svébytný výraz třeba:
https://www.youtube.com/watch?v=Wgc-3A4c8O8

151
Prochor
Reagovat

148- To je pravda ale každý má dělat to, co umí. Dobrá zpěvačka má zpívat a potřebuje k tomu dobrého skladatele a textaře. Jedná se o týmovou práci. Samozřejmě samostatnou kastou jsou folkáči jako byla ze začátku Alanis nebo u nás Kryl, Nohavica nebo Plíhal v Americe Bob Dyllan. Ale třeba Bartošovou taky udělal až Štaidl ať si myslí kdo chce, co chce.

153
Monika
Reagovat

Fiha, tan ten novej singl Sabiny je poradnej brak, s timhle fakt stopu na ceske scene nezanecha, vydrzela jsem nasilim sotva minutu. nema to zadnou chytlavou melodii, vubec nic, takovej song co pustim hned druhym uchem ven. Uz jen ten nazev pisne je totalne debilni, za me urcite neeee.

154
bezik
Reagovat

@Prochor: Jenže takhle to už dneska u nás nefunguje. Tady není šance, že ti někdo něco napíše a ještě k tomu to bude dobré. Máš jen dvě možnosti, buď být součást skupiny, kde je autor/autoři, ale to u superstáristů většinou nepřipadá moc v úvahu, skupiny mají svoje geneze a nějaké SS nevstřebají, nebo se stát autorem či významným spoluautorem sám. Pokud to nedokážeš, smůla , pech, živoření, plácání se ve sračkoidní komerci, konec. Nějaké „rozdělení rolí“, to fungovalo před 40ti lety, možná trochu ještě před 20ti, dneska ani náhodou. Maximálně tak etablované „hvězdičky“ jako Bílá, Zagorová, Gott a pod. můžou očekávat, že jim někdo něco nabídne, ale mladí zpěváci ani náhodou.

155
Prochor
Reagovat

153 / To je pravda nefunguje ale mělo by. Když se člověk zamyslí , měla by existovat ještě superstar skladatelů a superstar textařů:-)))

156
bezik
Reagovat

@Monika: Moniko, upřímně by mě vyděsilo, kdyby si řekla že za tebe jóóóó :D To by byl signál, že je něco sakra špatně ;-)

157
bezik
Reagovat

@Prochor: No to nevím, kdo by se přihlásil. Profese skladatel snad vymřela, a textařů je taky minimum. Když se podíváš, kdo všechno píše pro středoproudé hvězdičky, tak jen čumíš. Třeba takovej Márdi z Vypsané Fixy píše pro Zagorovou a pod. :D Prostě etablovaní muzikanti z úplně jinejch žánrů si střihnou napsat něco úplně jinýho. To je jasnej signál, že nějací jenom skladatelé/textaři prostě nejsou.

158
Prochor
Reagovat

152 – Je to srágora.
Já osobně si vážím toho, co mi bylo na Panáčkovi kritizováno – Sabiny shautovaný (shouting vocals) zpěv.Třeba:Eshley Simpson You Make Me Wanna La La
https://www.youtube.com/watch?v=UlD31K13Fag

159
ales-winner emma
Reagovat

dovolím si reagovat na Monika máš pravdu taky sem čekal něco jinýho něco co doppravdy zaujme a mě to vůbec neoslovilo ale vůbec takže sabino sorry ale nedáváš no

160
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Taky jsem to viděl a zdá se mně to ještě horší, než Skřítek…. :-( A ten polní klip je ještě horší, než ten song, takže….špatný….
Oni už pár let mají problém s původními songy i hvězdy jako Gott, Bílá, Vondráčková, Farna aj. Skladatelé, kteří jim skládali hity dříve buď zemřeli (Svoboda) nebo už pro ně nepíší (Štaidl, Soukup a další…). Přežívají většinou na coverech nebo na skladbách z výměnných sítí (typicky Farna, Debbi aj.) Pro madý zpěváky nikdo nic skládat nebude a pokud si složí něco sami, co nevyhovuje vydavatelstvním, tak jim to zase nikdo nevydá…..

161
leea
Reagovat

@dolores: Miro je spjatý se superstar, letošní ročník je co se týče sledovanosti a zájmu diváků ještě slabší, než ten předchozí, takže si nemyslím, že by lidem vadilo, kdyby ho produkce pozvala. Oni by tak nějak pochopili, že je tam právě kvůli té sledovanosti.
I ten největší hater by musel uznat, že on je lepší než všichni letošní kluci, kterým navíc chybí šťáva, drive atd. A vyvstala by otázka co na tom Slepčíkovi kdo vidí?

162
Tomáš
Reagovat

Ta Sabiny písnička mě fakt nebaví, nedá se to ani poslouchat. Měl to radši vyhrát Kuky.

163
BarBora
Reagovat

Áno, mladí to majú ťažké a málokto má také šťastie ako napr. Kristína. Ále ja by som celkom prijala aj CD s väčšinou prespievaných piesní, aspoň na začiatok, ako šancu presvedčiť a neskončiť hneď na začiatku pre nedostatok pôvodných piesní alebo dostatok nepodarkov.
Neviem čím to je, ale mne sa dosť často stáva, že sa ma pieseň interpretovaná naš8m spevákom dotkne viac, než povedzme aj lepší originál, aj zimomriavky viac fungujú. Možno tým „spoločným základom“, že je v hlase a prejave niečo blízke.

164
Jai Kudo
Reagovat

@BarBora: ANo, s tím souhlasím. Já jsem reagoval hlavně na předchozí příspěvky ohledně absence vlatní tvorby, resp. jisté přezíravosti vůči coverům u nás všeobecně. Ve Státech třeba je celkem běžná praxe, že nový nadějný interpret jako první natočí CD coverů, lidi to přitáhne a pokud má to CD úspěch, další už následuje (možná :-) )CD s nějakými původními skladbami.

165
Prochor
Reagovat

Pro mně je stejně Superstar jen okrajový žánr.
Když jsem se ptal mladšího kolegy z práce, co mu třeba říká skupina omega, tak mi odpověděl, že je to pro hěho jenom písmeno řecké abecedy.
Ale pro mně ještě ne:
https://www.youtube.com/watch?v=CGt-rTDkMcM
https://www.youtube.com/watch?v=zHBKDO6d-VA
https://www.youtube.com/watch?v=IguTrpxXGSM

166
Prochor
Reagovat

164 – Chápu, že konfrontovat letošní řadu Superstar s alespoň průměrnou evropskou hudbou je pro vás velký problém.
Jestlipak i tento komentář bude čekat na schválení:-)))

167
BarBora
Reagovat

@Jai Kudo:
Tiež na coveroch nevidím nič zlé, vždy lepšie ako namixovať z x piesní „niečo“ a potom sa tváriť, že je to originál. Ono utrafiť sa do tej medzierky, čo ešte nebolo vymyslené a aj zaujať, zvládne len mimoriadny skladateľský talent.

168
Prochor
Reagovat

Chápu, že jsem pro vás rebel v porovnání s vašimi konformními názory DJ-Vlado. Ale vy zase pochopte, že každá vláda i stránka netu má svého Pepína a já to tentokrát nejsem.

169
Prochor
Reagovat

159 –
Řeknu příklad Aneta Langerová měla možnost vybrat si skladby z databáze BMG Music a i když i ona první album Spousta andělů sama kritizovala ( dozpívávala základ bratří Ormů atd.), dva roky koncertovala se skladbami z tohoto alba po Čechách i po Slovensku a z tohoto alba ještě dnes zní její písničky z rádia. Kolik jejích autorských skladeb slyšíme? O čem to svědčí? Že všechno chce svoji profesi.

170
bezik
Reagovat

@Prochor: Jediné, o čem by to mohlo svědčit je duševní nepříčetnost hudebních redaktorů komerčních rádii :D

171
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Svědčí to především o ignoranci a předpojatosti našich rádií a médií vůbec……zrovna u Anety třeba Malá mořská víla (i jiné! ) je kvalitnější píseň, než většina z prvního alba. Ale nehrají ji , protože si myslí, že lidi znají jen Vodu živou a sem tam (málokdy) Hříšná těla…..

172
J
Reagovat

Mali by ste sledovat Xfactor UK. Tam prave prerabaju stare songy REINVENTION – NOVE VERZE STARYCH SONGU. Celkom zaujimave.

173
katka
Reagovat

ten playlist je fakt šílenej!!! to nejsou nové filmy a nové písně?

174
Tomáš
Reagovat

Asi to dneska Emma zazpívá opravdu skvěle a spousta lidí z toho bude unešena, ale já si to s ní prostě neužiju. Protože z toho na mě bude dýchat ta tlačenka a protekce, jakou ona má. Výsledek je předem známý, ovlivnit hlasující ovce aby se jim to líbilo, byly z toho přímo nadpozemsky unešeny a poslaly jí za to moře hlasů. A samozřejmě se to jako vždycky povede. Geniální tah, protože diváci se nechají zmanipulovat vždycky. A já sem hrdý že do takového stáda ovcí nebudu patřit nikdy a že za tím vším vidím jen jednu velkou levotu. Nepochybuju o tom, že se tu nad ní bude dnes i zítra a možná celý týden každý rozplývat a ani DJ Vlado nebude ve svém zítřejším rekapu šetřit superlativy. Jestliže minule ji nazval královnou, tentokrát to bude přímo bohyně celé galaxie a vesmíru a nebo minimálně aspoň prezidentka zeměkoule a nebude tam mít jedno Wow! ale těch Wow! tam bude minimálně 10, ne li víc. Ale tak proč ne, když vás to tak baví…. mě Emma udělá radost jedině tehdy když vypadne ze soutěže a nebude na ni použita Divoká karta. Já bych letos daleko raději viděl vyhrát mladého talentovaného kluka a je mi už vcelku jedno jestli to bude Dalibor, Pavol nebo Štěpán. Nedělám si iluze o tom, že by snad v našem rybníčku mohl nějak uspět ( to ale ani Emma ), obzvlášť když vidím co vytvořila minulá vítězka Sabina, ale když už nic jiného, tak by to byla aspoň změna v soutěži. Dívčích vítězek je už moc a to jen za poslední roky – Bagová, Křováková, Hrůzová. Emma kdyby vyhrála, tak se jen zařadí po bok Křovákové a Hrůzové, které tu byly obě dvě podobně opěvovány a přitom nakonec ani jedna nic zásadního po soutěži česko – slovenské hudbě dosud nepřinesla. Prostě by se nezměnilo absolutně nic. Tak chci aby po letech zase aspoň jednou vyhrál kluk. Taky to nic zásadního nepřinese, ale aspoň to bude trochu oživení SuperStar a nebude to tak předvídatelné.

175
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš něco ti ted prozradím něco co tady ještě nepadlo a já už musím to dát ven víš ona Emma to neměla v životě moc jednoduché sama se do Superstar nechtěla přihlásit dělala servírku v zahraničí a dva a půl roku spívala po barech a klubech má něco odzpíváno pak se vrátila na Slovensko s tím že bude žít skromně no a zbytek je známí je kde je a sama v rozhovoru uvedla že by po skončení soutěže chtěla zůstat na Slovensku a občas se jen vracela do zahraničí tím chci říct jen to že ani já ani nikdo jiný tebe nechceme ani kohokoliv jiného ovlivnovat a závěrem ještě menší poznámka Emma je už vlastně ted vítězkou ona ví co v životě chce a to je to nejdůležitější a její vítězství v Superstar to by vlastně byla pro ní to ůplně nejlepší ale nechci se dál rozepisovat to by bylo nadlouho jinak možná dělám chybu ale i já se ti chci částečně omluvit v něčem pravdu máš v nečem ne ale nechci tě tady už napadat bylo by rozumné se k sobě chovat slušně a ne dělat ůtoky sami na sebe asi tak

176
ales-winner emma
Reagovat

a ani Křováková a Hrůzová nebyli před soutěží vyzpívané minimálně podobně jako Emma to si na ní cením že už jaksi se snažila před superstar

177
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš a ruku na srdce ty by ses do Emmi nikdy nezamiloval tobě by se nelíbila jako žena mě ano já to nepopírám líbí se mi jako žena jako zpěvačka a vlastně netřeba dál komentovat prostě se mi líbí asi tak je na ní něco zvláštně-naléhavého ale platí co sem jednou psal že by se ona s danem jako pár k sobě hodily

178
J
Reagovat

Ja by som najradsej privitala, keby si dnes porota odpustila to ich „dobre si si vybral, ci vybrala“ alebo „to bola zla volba, piesen ti nesadla“. Nech uz nerobia blbcov z ludi, ktori sami vedia, ze im tie piesne prideluje hudobny dramaturg. A najma u Kovalicka, dnes nemusi lietat po podiu. Prave naopak, kludne stat za mikrofonom, dat pozor na tony a poriadne sa do toho opriet v refrene a v tom zvriesknuti (na toto som najviac zvedava ako aj na jeho anglicinu). A este dnes by ho mohli civilnejsie obliect napr. cierne nohavice a ciernu koselu s dlhym rukavom. Takze zabila by som toho porotcu, ktory tam bude vytykat to, ze stoji pri mikrofone.

179
Inna
Reagovat

Tomáši, já nevím, jak jsi přišel na to, že je Emma projekční. Moje mamka, běžná divacka SS zná jenom Slepčíky a tu, co zhubla. Ani na FB Superstar se o ní téměř nepíše. Fakt, že je ceněná na tomto fóru, se opravdu nedá hodnotit jako protekce.

180
J
Reagovat

@Tomáš: Inak s tebou suhlasim, ze dnes by mala vypadnut Barbora. Ved v podstate je taka seda myska aj ked je krasna. Palo Kovalicek ma zaujal uz na kastingu kde dal dobre tych GREENDAY, kym ona tu Ninu Simone FEELING GOOD tak nejako podpriemerne. To Carly Rose Sonenclar, ktora bola ovela mladsia si vysluzila STANDING OVATIONS za tu istu piesen a dokonca od Cowella. Aj keby to zaspievala cisto bez falosnych tonov tak neda SKYFALL to caro, ktore by dal hlbsi hlas ako ma napr. Danisova. Tu sa fakt cudujem dramaturgovi, lebo im mohol kludne obe piesne prehodit.

181
Monika
Reagovat

Protekce Emmy je ve vyberu pisni, dostava ty nejjednodussi pisnicky s jednou oktavou. zatimco ostatni baby zpivaji klady (Skyfall, Titanium, Let it go..), Emma si vystaci jen se stredni polohou, no a dat ji cesky song do zahranicniho kola, to uz je total vysmech a kudla od produkce ostatnim soutezicim.

182
ales-winner emma
Reagovat

ted na webu jsou výsledky 1 kolo Popularity Poll a nezlobte se na mě ale nevěřím jim aby slepčíkovci měli tak rekordní podporu není možné a navíc tyto výsledky nic neznamenají jen mě pobavily

183
Tomáš
Reagovat

Zajímalo by mě, proč sem odkaz na výsledky té ankety nejdou dát. Není to poprvé.

184
J
Reagovat

@ales-winner emma: Cize Slepcik moze spievat totalne falosne a ma to vo vrecku. Ostatni sa nemusia snazit a mozu ist domov. Ale realita je inde. Mnohi tipujem najma dospelaci a tutovo zo Slovenska tam ani nemuseli hlasovat. Budem rada za rockove kolo, nech sa vsetci ukazu aki su spevaci. Kto suhlasi nech da like.

185
ales-winner emma
Reagovat

182 souhlas a je to velká pravda že možná rockové kolo bude jedním z těch klíčových v nějakém rozhodnutí ankety jsou krásná věc a realita odlišná

186
jab
Reagovat

Tak mně přijde Sabiny singl vyloženě průměrný, ničím mě to extra nechytlo. Ale ten název je zajímavý, to se musí nechat. Každopádně opět to vypadá, že poražený finalista bude po soutěži úspěšnější – i když na druhou stranu, jamestown vydal nový singl naposledy před rokem a ani ta plánovaná šňůra se ještě pořádně nerozjela.
Jinak Chodúr bude vydávat třetí CD, prý to má být žánrově do pop-rocku.

187
betty
Reagovat

@ales-winner emma: Nevím, kde ty výsledky hlasování berete, ale mohu Vás uklidnit. Narazila jsem už na několik anket a Emma tam měla vždy obrovský náskok před ostatními. Naposledy by ji zvolilo 50 % hlasujících, na druhém místě byl Dalibor s 15 % a ostatní paběrkovali po 6 – 10 %. Sabina obdržela, tuším, také 6 %.

188
J
Reagovat

@betty: Ved to, zalezi, z ktorej krajiny je dana anketa. Na Slovensku vedie Emma. Ja len stale tvrdim, ze ja osobne nevyhladavam ziadne ankety a ani nehlasujem. Stabilne poslem len 1 sms resp. viac ak sa dobre bavim, ale len favoritovi. No na druhej strane je mozne, ze Slepcik bude vitazom (najhorsim zo vsetkych vitazov, mozu si podat ruku s Berkyovou) a Emma bude strieborna. Peniaze sice nevyhra, ale tutovo ju bude obletovat Renc s filmovou ponukou. Ja som si ista, ze ona sa skor ci neskor na filmovom platne alebo este lepsie v TV objavi ako herecka. Mozno tym dokonca prerazi viac nez ako spevacka.

189
Tomáš
Reagovat

@betty: Takovou anketu sem ještě nikdy v životě neviděl.

190
bezik
Reagovat

@Tomáš: Buď rád, bo by to s tebou šlehlo :D Hele, nečetl ty jsi nějak moc Nietzscheho ?

191
J
Reagovat

@Tomáš: Radio Expres na Slovensku.

192
J
Reagovat

No ludia pacia sa mi rozne prispevky na FB, ale tento je najkonspirativnejsi aky som citala a tak ho tu pastnem. Pozor dotycna osoba ma problem s gramatikou:
„Tato rada superstar ma tak mizernou sledovanost ze rozdava listky zdarma minulou nedeli 150 000televiznich obrazovek pouze sledovalo superstar uz asi vsem doslo ze je vse predem domluvene a podplacene hlavne to jak finalisti budou odpadavat zde maly prehled: tuto nedely 8.11 necekane vypadne Barbora Hanzuchova nasledujici nedele bude pro vsechny sok kdyz ohlasi ze v superstar konci Sabina Slepcikova dalsi nedeli 14dni pred finale superstar opusti opet divka tentokrat Veronika Danisova predfinalovou nedeli vypadne z rad superstar Pavol Kovalicek k prekvapeni vsech se do finale dostane Ema Drobna ta ale nebude mit na finale zadny vliv Martin pyco Raush nam zaverecny vecer oznami ze 1 a 2 misto tedy Dalibora Slepcika a Stepana Urbana deli pouhych 100hlasu vitezem se stane Dalibor Slepcik-proto doporucuji neposilejte zbytecne sms takove je poradi superstar 2015“

193
betty
Reagovat

@J: Máš pravdu, byla to anketa ze Slovenska.
@bezik: 😁

194
ales-winner emma
Reagovat

190 nevěřím tomu letos je na řadě Slovensko a taky nevěřím různým anketám ale at je to jak chce Emma má dva a půl roku zpěvu a základ má takže Superstar je její další trasou která jí jen pomůže a jen tak mimochodem jediná která nevydá shit-desku bude právě Emma ten zbytek mě nezajímá když už to chcete někteří takhle slyšet betty-aha dík za info rád se podívám a ještě jednou k 190 Emma má nato být obojí jak zpěvačka tak herečka vždy jí budeme podporovat není a nebude to chvilková celebrita která zazáří a shasne a že třeba tady v česku jí tolik nebudou brát ale mě to bude jedno fans bude mít vždy je jedno z kama a o tom to je Emma bude vítězkou at bude Superstar nebo ne protože o slepčíkovcích stejně neštěkne ani pes ale po Emmě ano jsem přesvědčený že to vítězství jí můžeme dát jen my a jestli vyhraje jako bonus prachy jí by to nezměnilo zůstala by pořád stejnou emmou drobnou jako na začátku

195
ales-winner emma
Reagovat

když nad tím přemýšlím vychází mě z toho jediné at už v Superstar nebo po ní stejně skončí slepčíkovci poražení a o to nám jde především o emmu strach nemám ta to má v hlavě srovnané a to je moc dobře ví co chce v životě dokázat už si zažila dost chvilek v životě a né pěkných

196
J
Reagovat

@ales-winner emma: Ty si ma zle pochopil, ja si myslim, ze ona bude aj spevacka. Len sa domnievam, ze skor ju zaznamename ako herecku. Totizto vydat dobre album moze trvat a preto by mohla vyuzit ten cas ako herecka. Pritom ona sama tvrdi, ze chce byt tak spevackou ako hereckou. A to nebude zle. AJ jedno je dobre a aj druhe. Aspon neupadne do zabudnutia. Skoda, ze okrem Emmy nemame aj Louisu Johnsonovu. Hned by ta SS bola o inom. A ten jej Billie Jean bol lepsi nez Slepcikov.

197
dolores
Reagovat

zaujimave, teraz mi uz zase nefunguje refresh, ani F5, ani nic…vecer to asi este stale nebude fungovat ://

198
Tomáš
Reagovat

@dolores: To je normální. Mě naštěstí F5 zatím funguje, ale nevím jak dlouho. Při nejhorším se tu uvidíme zase zhruba tak za 4 až 5 dní a povyprávíme si tu ´´čerstvé ´´ dojmy z dnešního kola. :D

199
J
Reagovat

@Tomáš: Ale hlavne nesmieme nasim oblubencom drzat palce. A najviac P. Kovalickovi. Boze, keby to chcel odviest co mozno najlepsie.

200
Jai Kudo
Reagovat

@J: To Reinvation je docela dobrej nápad. To bych uvítal i u nás….

201
J
Reagovat

@Jai Kudo: Neviem si predstavit take kolo v nasej SS. Podla mna by to vypalilo este horsie nez to 1. finalove kolo.

202
notickas
Reagovat

nejvíc budu fandit (zatím bez pořadí): Pavol, Štěpán, Emma.

203
notickas
Reagovat

superstar-2015.cz/superstar-2015-vysledky-hlasovani-ankety-populariy-poll-1-kolo/

to hlasování se mi vůbec nelíbí

204
dolores
Reagovat

vidim, ze moj prispevok sem nedorazil, aj ked som ho posielala 2x, takze skusim to este raz bez akychkolvek odkazov..

Tomas ako to, ze si tu anketu v zivote necital ? hmm, asi necitas moje prispevky, pozri si zo vcera moj prisp.c 136 ..

Jecko, pobavil ma ten vizonar(ka) na FB, dobre ze si to sem pastla, aspon si to po skonceni sutaze mozeme porovnat, ci to vyslo :D inak, ja som vcera trochu tiez sondovala co to na FB a prislo mi, ze najmenej priaznivych ohlasov alebo vobec nejakych ohlasov ma Pavol. Barbora ma viac, ale vacsinou negativnych. Dalibor je ospevovany snad v kazdom prispevku, potom Sabina a Stepan, Emma je niekde v strede a Veronika je spominana menej, ale zato v absolutnych superlativoch. takze podla tohto by sa dnes mal pobrat domov bud Pavol alebo Barbora. presne ako je to v hlasovani Popularity Poll na stranke superstar-2015 cz, cize tento web uplne kopiruje facebook. som velmi zvedava aka bude skutocnost :).. skoda, ze uz nie su ankety na super cz, alebo prasku ? uz si nepamatam, kde to bolo, ale ked isli chalani a baby v SF este samostatne, dost ich ankety korespondovalo so skutocnymi vysledkami

205
Jai Kudo
Reagovat

@J: Možná, ale právě na takových úkolech by se poznalo, jak je kdo muzikální, invenční, jak to s tou muzikou a zpěvem myslí vážně….. Když madý Slepčík ani neví, o čem zpívá a vyluzuje jen nějaké zvuky podobné angličtině, a přitom je největší kandidát na SS……je to trapné. Ale u nás to samozřejmě nehrozí…

206
ales-winner emma
Reagovat

194 jj přesně tak a ano já vím že to řekla a v pořádku at je výbornou zpěvačkou a výbornou herečkou a možná sem se vyjádřil blbě já takže omluva at to nevypadá že tě chci napadat to samozřejmě ne a s tou deskou může to trvat déle ale pak to bude stát za to aspon

207
J
Reagovat

@dolores: Vies, ja mam tiez strach, ze ked dnes pokasle AEROSMITH moze letiet. Ale na druhej strane som sa takisto bala aj minuly tyzden najma po tom kartaci poroty. Dalibor, Sabina, Emma v anketach su jasni. Ale sms-ku kazdy posle len jednemu. Este tak Sabinina rodina jej. Podla mna Palovi fans su taki, ktori asi na FB velmi nechodia. Plus moze zaujat zeny alebo ak sa mu aspon trochu podari song tak aj nejakych chlapov. Bude zalezat aj na tom ako ho dnes oblecu, keby bol sexy, tak mu to moze pomoct. Niekde som citala, uz neviem na akom FB ako mu tam ktosi zlozil poklonu, ze mal odvahu vybrat si taku tazku pesnicku. Uvidime. Ja ratam aj s tym, ze vypadne. Ale viac mam tusenie na vypadnutie Barbory. Moj tip na vypadnutie na dnes: Barbora Hazuchova aj keby to cisto odspievala. Uvidime.

208
notickas
Reagovat

@J:
No taky mám strach, nejen o Pala, ale i o Štěpána. Romská komunita moc peníze neřeší, a proto budou Daliborovi a Sabině posílat, co to dá. Ale vyhrát by určitě neměl ani jeden z nich. Budeme Palovi věřit, ale pravda je, že ani strachy nebudu skoro dýchat :-)

209
Pumpkin
Reagovat

Fandím Pavolovi a Emmě. Ti dva jsou nejlepší.

210
Lůcínká
Reagovat

Dalibore ty to dáš vyhraješ to :* a Sabina taky držím palce :*

211
notickas
Reagovat

@Lůcínká: ale ani jednomu z nich to nepomůže k ničemu!!!

212
J
Reagovat

@dolores: Palo ma zas oblecenu kozenku a nejake tricko + modre rifle. Dufam, ze takto nebude vystupovat. Co su to dofrasa za stylisti, ze nevedia poriadne obliect krasneho chalana. K tejto piesni sa fakt hodi viac civilnejsie oblecenie.

213
Eliška Hodrová
Reagovat

JUJ LIBI se mi jak spiva Dalibor a Sabina moc vam fandim a prala bich jsi aby ste to vihraly <3

Přidat komentář