Panáček v reality show

Popelka (12.10. – 16.10.): Punková královna

12. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

[singlepic id=11062 w=615]

Popelka se změní v pohádce v princeznu, ta naše nakupující se stane punkovou královnou. To je zadání od stylisty Libora Komosného pro tento týden. Nápověda zní: drzost, rebelie, nadřazenost, hlavně žádné halloweenské maškary.

[singlepic id=11321 w=615]

Popelky tohoto týdne

Ellen (17) je studentka, Pavla (26) na mateřské dovolené. Margita (47) řediteluje mateřské a základní škole. Poslední nakupující bude studentka Sabina (18).

Pondělí – Ellen

[singlepic id=11323 w=615]

24 bodů (Pavla 7, Margita 8, Sabina 9)

Úterý – Pavla

[singlepic id=11326 w=615]

20 bodů (Ellen 6, Margita 9, Sabina 5)

Středa – Margita

[singlepic id=11331 w=615]

24 bodů (Ellen 8, Pavla 8, Sabina 8)

Čtvrtek – Sabina

[singlepic id=11334 w=615]

20 bodů (Ellen 7 , Pavla 7, Margita 6)

Finále

[singlepic id=11337 w=615]

Pozor! První a druhé místo je prohozené, na Barrandově neumí počítat. Vítězkou je Pavla.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 51
1
Ludmila
Reagovat

Dnešek nebyl špatný, Jen jsem nepochopila nadšení nad korunkou ve vlasech, nejspíš nikdy nepotkali skutečného pankáče. Bundu bych volila koženou, žádná korunka ve vlasech a boty by chtělo chtělo divočejší. Pěkně si poradila s trikem.

Reagovat

Zadání pro mě nezajímavé, sympaticky působí Margita, snad to nebylo jen první den. Moc punkově na mě Ellen nepůsobila.

3
Martina
Reagovat

zadání je pro mne zkjlamíním, přijde mi nepřínosné ( pro mne) – jako punk nikdy chodit nebudu. V pořadu hledám hlavně inspiraci,tak tento týden zkouknu jen fotky a děkuji za ně.
Za to jsem koukala včera na archiv- zprvu se mi zdálo zadání taky trapné ( kouřové líčení) – ale kočka z toho vytáhla maximum, moc se mi líbila.

4
haha bimbi
Reagovat

Téma nepochopitelné a neatraktivní. U první soutěžící mi ta blyštivá čelenka přišla dost nepatřičná a to ani jako vtip, hodinky by žádnej pankáč taky nevzal na sebe. Army bunda taky nezapadla, ale jinak to jako celek nevyznělo nejhůř. Zdá se, že už mají profi líčení a česání, taky to tričko stříhala v nějakém kadeřnictví či co. Uvidíme jak dál…

Reagovat

@Martina: U NM byl zázrak, že ta holka vůbec něco koupila. Šaty jí nepadly.

@haha bimbi: Sice stříhala v kadeřnictví, ale bylo prázdné, jen křesla a asi její věci. Malovala se sama. Někde jsem ale zaslechla, že budou mít k ruce konečně profíky.

6
Náhlice
Reagovat

Pro mě téma naopak super, konečně něco zajímavýho a ne samý přešamponovaný modely :)

7
Martina
Reagovat

Nestihla sjem see dívat, ale to,co vidím na fotkách vypadá velmi dobře. Palec nahoru.

8
Ludmila
Reagovat

Mně se téma líbí, konečně něco jiného. Dnešní soutěžící pro mne představovala opravdu punk. Včerejší čelenka, jak jsem už psala by si punk baba na sebe nevzala. Dnešní sukně vypadala v první chvíli hrozně. ale tím jak ji sepla, tohle byl dneska punk. Fakt se mi dnešní soutěžící líbila. Splnila téma a i jí to slušelo. Hodnocení stylisty, jsem opravdu zvědavá na pátek, mám pocit, že stylista snad punkera nepotkal, tedy skutečného, ne vystailovaného jiného stylistu do obleku „jako punk“.

9
Ludmila
Reagovat

Dnes to za mne byla punková královna.

10
Ajda
Reagovat

Jedna tvrdí, že má korunku jako královna, druhá že má dlouhou sukni jako královna, očividně nechápou, jak to Libor s tou „královnou“ myslel :D

11
Inbezka
Reagovat

Dnes jsem se na Margitu těšila, jak se popere se zadáním vzhledem ke své postavě. Nevím co mohly nebo nemohly sehnat, ale její den je pro mě zklamáním velkým. Sáčko jí bylo malé, šaty z toho všeho barevně vystupovaly, a detaily toho moc nezachránily. Kdyby si nechala ty černé šaty, které měla na sobě, vypadalo by to líp. Nebo si koupila něco podobného. Ale nechci jí křivdit, možná na ni potřebné věci opravdu v Olympii nebyly. A zklamala mě i „stylistka“. Co to bylo? jenom Margitě přitakávala, možná se nedovedla postavit její autoritě.

12
Ludmila
Reagovat

Dnešní díl jsem neviděla. Na tuhle paní jsem se těšila a jsem zklamaná. Růžová barva pro punk opravdu ne.

13
Náhlice
Reagovat

Tak dnešní den tragédie… Je mi to líto, Margita je celkem fajn, ale její poradkyně byla totálně mimo, nevěřila jsem vlastním očím :D Asi by si měla vybrat jinou kariéru. Ten outfit byl úplně jinde, vůbec to nesedělo k zadání, ale bohužel ty vyšamponovaný mladý slípky (s prominutím… mimo Pavlu), daly Pavle málo bodů a jsou happy z korunky nebo růžových párty šatů a bot. Škoda no, Pavla zatím u mě vede, ale bohužel pro teen to bylo moc ortodoxní :(

14
Inbezka
Reagovat

Velmi se mi líbila Pavla, bylo vidět, že se umí obléknout, vypadala opravdu krásně. Škoda, že je dovolené, nebo snad přikázané? hodnotit i šatník, který mají doma. Pavle strhly body za šatník a to mi přijde nespravedlivé. Žena na mateřské většinou bojuje se změnami váhy, s nedostatkem peněz a času. Bylo vidět, že Pavla na oblečení a boty peníze nemá, nebo je dává do jiných věcí. Přála bych jí výhru, už jen proto, že to potřebuje, i když nekňuká jako některé jiné. Uvidíme, co poslední Popelka:-)

15
Martina
Reagovat

Tento týden koukám jen na fotky, snad zvládnu zítřek, pátek určitě ne.
Na dnešní paní jsem byla moc zvědavá – mám o pár roků víc a postavu bohužel skoro jako ona. Téma punk je mi vzdálené, čučela bych jako puk. Tak mne zajímalo,co vykouzlí. A ýsledek – katastrofa! Ať je téma jakékoliv, nemělo by účastnici zohyzdit. V olympii je speciální obchod pro tlusťochy, mám to do rna dvěv a půl hodiny autem, ale ráda tam chodím a vždy vyberu, mají šmrnccovní věci-. elegantní i sportovní, pro každý styl.Určitě by tam dala dokupy celý outfit. Ale 90 min je zoufale málo a než se zorientuje, je to fuč.

Nejvíc se mi líbí také Pavla, měla to bezvadné.

Uvcažovla jsem jaak bych to se svými proporcemi řešila (elikost 46-48), asi bych vzala nějakou barevnou paruku (růžoá, zelené-takněco), boty+kaelka+bunda z dneška dobrý, to bych vynosila a pak nějaké elasťáky černé a dlouhou mikinu nad kolena- bu´d čeernou s nějaký stříbrným nápisem, cvoky- nebo v jiné tmavé barvě třeba bordó- to jsou ěci které bycch vynosila i později.

16
Martina
Reagovat

Za chyby se hluboce omlouvám, teď večer už na to špatně vidím:-(

17
Ajda
Reagovat

Libor furt brojí proti kožence, ale nějak jsem si nevšimla, že by se krom této uměliny oblíkaly do hedvábí, buretu, lnu a jiných přírodních materiálů. Nebo kupovaly výhradně kožené boty a kabelky. Polyester kupují běžně a ten je na tom stejně jako koženka. Když neví co říkat, ať radši mlčí.

18
miloslava
Reagovat

Me se nejvic libi ellen i jak se oblekla tam ty me nezajmaj

19
Ludmila
Reagovat

No mám to jinak. Tohle téma mě baví, mám ráda punk. Takže pro
mne
1.-Pavla- prostě tohle byl punk
2.Elen, holce to seklo, punkové prvky tam byly, špatně bunda ( tu bych vydýchala), čelenka (tu nevydýchám)
3. Sabina – špatně ta růžová barva, ale jo, prostě postarší punkerka s velkou nadváhou
Margita – Sabině to víc slušelo než Sabině, to je jasný, slušelo jí to moc, ale to nebyl punk ani z rychlíku, hezká rocková holčina, ne punk

20
Martina
Reagovat

Libor je sprosté hovado. Viděla jsem ukázkyy zítřka- obul se nechutně do Pavly ve stylu “ začni už žít!“ Už tu někdo zmínil, že je to kočka na mateřské, která má omezené finanční, časové i společenské možnosti. Jak si může takový fracek dovolit říct mámě s malým děckem „začni žít“, to svědčí jen o tom, že o životě vůbec nic neví a je to s největší pravděpodobností protekční hajzlík. Každý týden si někoho vybere a ponižuje ho ( v šatech dáma s klobokem, minulý týden Adriana, teď Pavla). To je skutečně trapné. I negativa se dají říci tak, aby člověk druhého neponížil. Svědčí to především o jeho vlastní nízké úrovni.

21
Ludmila
Reagovat

mělo být 3. Margita 4.Sabina, Sabině to slušelo víc než Margitě, ale nebyl to punk

22
Johana
Reagovat

@Martina: počkáme do zítřka a uvidíme…možná to jen bylo vytrženo z kontextu a sestříhané do upoutávky tak, aby to vyznělo hrozně dramaticky.
Neviděla jsem všechny díly, ale zatím mi Libor nepřipadá jako hulvát.
Já doufám, že Pavla vyhraje. Na ni snad nebyla věc, co by s punkem neměla nic společného.

23
Martina
Reagovat

@Johana: možná máš pravdu, byla bych ráda, kdybych se mýlila. Bohužel zítra neuvidím, tak si udělám obráek z Vašich referencí.
Nejvícc se mi líbila právě Pavla, punk zhodnotit neumím,alepřišla mi její kombinace nejvíc nositelná.

24
dejna
Reagovat

http://www.liborkomosny.com/

Pro zajímavost, jestli to tu bylo, omlouvám se.

25
dejna
Reagovat

Mně stylista zarazil už na začátku, ale řekla jsem si, že jsem příliš ovlivněná těmi slovenskými a že bych mu měla dát nějaký čas.
Bohužel ani po delší době mu nepřicházím na chuť, spíš začínám cítit jistou averzi k jeho způsobu komentování. Připadá mi, že si předem vytvoří ortodoxní představu (něco jako čínskou zeď) a běda tomu, kdo do ní nezapadá. Myslela jsem, že stylista by měl být schopen posoudit a ocenit, když někdo téma uchopí jinak a ví, proč to tak uchopil = dovede si to obhájit. Jak by asi Libor hodnotil duhový outfit Lýdie v tématu Neposlušné tenisky?
Taky nevím, jestli toto je on nebo se snaží někoho napodobit, nicméně sarkasmu se podle mě naučit nedá a u něj působí směšně, pokusy o vtip jsou zase trapné, nejhůř snáším, když se do toho moc položí a doprovází koment ceněním zoubků a třeštěním očí. Včera jsem si docela rezignovaně pomyslela, že se budu muset hodně obrnit a nebo začnu při něm vypínat zvuk.
Ale toto je jen můj pohled a problém může být klidně u mě.
Souhlasím s kritikou brojení proti kožence.
Taky mě hodně zarazilo to, co v ukázce řekl Pavle…a vůbec se mi nelíbilo celé komentování jejího nákupu.

26
ola
Reagovat

Tak mně se Libor a jeho komentáře líbí, někdy je i mírný. Určitě na téma punková královna si nepředstavoval, že se holky oblečou jak na punk festival, ale volně se nechají inspirovat, tzn. oděvy budou nositelné, nebudou to zbytečně vyhozené peníze. Jeho averzi vůči různým napodobeninám kůže chápu, také ji mám, na druhou stranu obléct se celá jen za 10.000Kč by pro mě byl docela oříšek. Tento týden děvčata Ellen a Sabina jsou pro mě nejlepší, Pavla moc tvrdá a prakticky nenositelná a paní ředitelka příšerná, růžové šaty ala játrovka a o 3 čísla menší kabátek hovoří za vše.

27
Martina
Reagovat

@dejna: namátkově jsem prošla odkaz, modelka v kolekci clinical 11 a na úvodní straně mi docela připomíná Adélu z minulého týdne

28
Filip
Reagovat

Netuší někdo příjmení Sabiny? Asi jsem se zamiloval :-)

29
dejna
Reagovat

@ola: a já si myslela, že podstatou je co nejlépe splnit zadání bez ohledu na to, jestli ty věci vynosím nebo ne. Aspoň na Slovensku jsou snahy vyhnout se oblečení, které by téma splnilo, a vybrat raději to, co se mi víc hodí, dost kritizovány. Přece téma nezní „něco jako punk“. :)

30
dejna
Reagovat

@Martina: no, ruku bych za to do ohně nedala. ;) Ale stránky jsou zajímavé a zatím mě s Liborem trochu smiřují.

31
dejna
Reagovat

@Filip: zkus to přes paní ředitelku ZŠ a MŠ, tu v Brně spíš najdeš. ;)

32
Ajda
Reagovat

@Filip: Asi jsi v té zamilovanosti přehlídnul, že slečna je už pomalu od školky ve vážném vztahu :D

33
Inbezka
Reagovat

Když už jsme u té zamilovanosti, mojí malé vnučce se Libor líbí a včera jsem musela počítat, kolik mu bude let, až ona bude dospělá. Na výsledek se tedy moc nadšeně netvářila:-)

34
LADY XL
Reagovat

Ahoj, tak se konečně vyjádřím i já. Viděla jsem všechny dny, i když většinou až závěrečný výsledek „modelek“ a pak komentování. Přijde mi, že se Margitě tímto tématem pomstili (Barrandov), protože tohle nemohla dát na vítězství. Je to pěstěná ženská, v určitém věku a hlavně při těle… Na ní ty punkovské modely vyzní – podle mne – směšně. Jako na zastydlé puberťačce… To je fakt můj názor. A fakt se mi ani nelíbí, co na sebe natáhla – doslova. Malá bunda, ukazující obtáhlé šaty, nehodící se do stylu punk. Měla si raději obléknout vše v tmavé barvě, něco poničit. Ale proč? Ona tohle aspoň nějak unosí. Vůbec mi přijde, že si kupují věci spíš podle toho, aby to mohli nosit dál než podle tématu. Pavla zadání splnila nejlépe, i když se tu píše, že to je nenositelné. Ale tady jde o zadání, o téma a podle mne by tohle punkerka určitě nosila!! Navíc si myslím, že leckdy si mohou určité věci zpětně vyměnit.. Čtvrtek – prostě rockerka, ne punkerka. Pondělí… ta čelenka, něco šíleného, tím to zabila, ostatní totiž ušlo.
Mě Margit nesedla, je to pěkná ženská, ale podepisuje se na ní povolání, prostě vše „ředitelovala“, měla učitelské manýry… Pochopitelně se to umocňovalo tím, že vedle sebe měla do party mladinké holky. Ráda bych ji bývala viděla v minulém díle s modelínou, jenže to nešlo, protože to by modelína možná nevyhrála!!

35
Ajda
Reagovat

@LADY XL: Dalo by se napsat, že ani jedna nesplnila zadání. No a Libore, co teď s tím? Pavla je mi protivná od pondělka, takové nebožky nesnáším, ale jednotlivé kousky samotné užije. Ellen byla jak k táboráku, Margita bez komentáře, tam stačil pohled na nohy a měla jsem dost. Mohla koupit rifle, no a co že je nenosí, tenisky na platformě, bundu koženou a určitě by vypadala líp.

Dnes tu asi nestihnu finále, doplním později večer, nebo ráno.

36
LadyXL
Reagovat

Ajdo, tak ohodnocení – jako k táboráku sedí nejvíc! Pořád jsem koumala, co mi to připomíná… :-D. Ano fotky Margit jsou výživné počínaje právě od nohou…. Na to, jak se jinak obléká, tak tohle fakt nebyla její parketa. Evidentně se nechtěla ztrapnit. No vyřídilku ale má, ona nám to „vysvětlí“.
Taky nevím, zda stihnu dnešní hodnocení, jedu na chalupu….

37
Filip
Reagovat

Tak Pavlína vyhrála zaslouženě, samozřejmě že Libor věděl jak si na tom bodově stojí.
Ellen absolutně nepochopila styl punk a je to děsná mrcha už od pohledu, velrybí ředitelka byla šílená, nevadí mi na holce kila navíc, ale ležet vedle této ženy v jedné posteli, tak mám strach ,že mě zavalí a udusí. Samozřejmě Sabinka byla co se stylu týče úplně mimo, ale je to neskutečná kočička :-D

38
Ludmila
Reagovat

Bohužel jsem dnes neviděla hodnocení, nicméně jak to tady vidím, stylista mne příjemně překvapil, 9 bodů pro Pavlu, jsem spokojená, takhle vysoké hodnocení si nepamatuji že by někomu dal. Fakt mi to udělalo radost, jak jsem psala už výš, Pavla nehledě na případné sympatie či nesympatie dle mého splnila zadání, byla z ní punková královna, no a vzhledem k tomu, jak chodí normálně, tak punk styl ji sekl.

39
Johana
Reagovat

Já bych zrušila hodnocení spolusoutěžících. Libor by to pak nemusel takto okatě a krkolomně dorovnávat, aby dostál spravedlnosti. Mohly by to okomentovat, ale bez udílení bodů. Stejně drtivá většina z nich hodnotí podle sympatií a některé ubírají body i z důvodu, že nenajdou v šatníku dotyčné haldy značkových hader a kabelek.

40
Ludmila
Reagovat

Opět bych vyzdvihla tu její sukni, byla strašná, ale to sepnutí a odhalení nohou byl nejparádnější prvek.

41
Johana
Reagovat

@Ludmila: sukně se mi taky moc líbila. Ono to už zasahuje do gothic stylu, což ale s punkem souvisí a Pavla o tom musela něco vědět.
Obrovskou sicherkou bych to vyzvedla jen na jedné straně, ale i tak super.

42
Ludmila
Reagovat

@Johana: Hm, to s těmi body mě nenapadlo, ale správně by neměl vědět jak bodovaly soutěžící, nicméně Pavla si ty body zasloužila, splnila zadání.

43
Ludmila
Reagovat

@Johana: přesně, mne by tahle sukně vůbec nenapadla, vypadala strašně, nakonec byla úžasná díky té sichrhaisce

44
Náhlice
Reagovat

Super, spravedlnost existuje :) Já si myslim, že Libor bodoval dobře, i když tady píšete, že okatě. Bodoval tak, jak hodnotil už u nákupu, jeho hodnocení přesně odpovídalo jeho dřívějším komentářům.

45
Johana
Reagovat

@Náhlice: no, až tak to neodpovídalo, protože při nákupu poslal sukni ke všem čertům, ale dnes řekl, že až ji uviděl v kontextu, poopravil názor.

46
Ludmila
Reagovat

@Náhlice: Já toho tento týden moc neviděla, ale právě kritiku sukně při nákupu ano, asi bych ji na ramínku taky zkritizovala a pak jsem byla paf, když jsem ji viděla v reálu v akci, právě to mě potěšilo, že svůj názor poopravil, to je mi sympatický

47
Ajda
Reagovat

@Ludmila: On ví přesně co se mezi holkami děje, občas jim pak falešné chování a bodování předhodí. A je dobře že to ví, protože některé husy bodují fakt odporně.

48
Maja
Reagovat

Taky vas tak vytaci, jak pouzivaji slovo „téma“ v zenskem rode???? Kdyz slysim, ze nekdo nedodrzel temu, tak rostu, co to je zase za trend????

49
okkvp
Reagovat

@Maja: slovenčina

50
dejna
Reagovat

@Maja: njn, mně už se taky podařilo „tému“ vypálit v rozhovoru. Sice jsem si to hned uvědomila a opravila se, ale už to bylo venku. :)

51
Janica
Reagovat

@Maja: Ano a ještě víc mě vytáčí že něco jde nebo nejde vidět. Naposledy ramínka podprsenky, – kam by chodily a co chtějí vidět?
A tak mluví jak Slovenky tak Češky. I Libor a to už je katastrofa. Rve mi to uši.

Přidat komentář