Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent (7.10.) – Dnes startuje na TV JOJ již devátý kasting z divadla (video)

7. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Luke
Reagovat

Tak včera na FB stránkách talentu byla vytvořena událost na nákup lístků do live šou…
18.11 bude semifinále a 21.11 bude finále…No aspoň dají 1 semifinále, sice žádný zázrak, ale aspoň něco…Sem zvědavej kolik lidí do toho semifinále vyberou…

2
Bedy
Reagovat

@Luke: Aha. No tak to jsem zvedavej teda. Jak to vymysli. Puvodne mely byt jen kastingy a finale.

3
Seb
Reagovat

Taky jsem zvědavý, jak to vymyslí. Zatím bych tipoval tak 9 lidí na semifinále (to snad bylo i v minulém ročníku, jen byly ty kola 2?) a čtyři postoupí do finále, když tam budou mít už minimálně 5 zlatých bzučáků. Jen jsem zvědav koho do toho semifinále vyberou.
jen rád, že to semifinále bude, protože kdyby čísla do finále nakonec vybrala porota po kastinzích rovnou sama, naprosto by se ztratil význam zlatých bzučáků.

4
marek
Reagovat

je pekne ze to skonci po svatku 21 .11 ale otazka zni jak je prostridi na skupiny po kolika clenech? 50 lidi do semifinale jit nemuze takze jak?-uz od sameho pocatku je jen chaos a nepochopeni ze je casting veliky tres semifinale a finale -a jeden den a ne rozhazane jak se kom,u libí a otazky jasne nejsu odpovezeny.jak je roztridi ?-

5
Katynka
Reagovat

Abych řekla pravdu, tak já si sice nepamatuju, kolik těch kol bylo v minulých řadách, ale už to na mě začíná být dlouhé. Z počátku jsem byla nadšená, kolik talentů a různých věcí ještě může být, ale už by dle mě mohlo být konec výběrů a mohlo by se z těch vybraných učinit nějaké to semifinále. Navíc jsem ještě nepochopila to, proč Slováci mají ČSMT 2 x týdně a my už od minulého týdne jen 1x týdně. Vím, že to dělají víc oni, ale i tak, to nám jako Čechům něco neukážou a nebo jak?
Mě se tam líbí moc talentů a osobně bych to přála jednomu, co už tam byl, ale už je to dlouhé, už by to mohli ty castingy tipnout, nehledě na to, že už se to tam začíná opakovat.

Reagovat

@Katynka: Katynka, nespletla jsis to s nějakou reprízou? I Slováci, co vím, to dávají již jen 1x týdně.

7
Katynka
Reagovat

@SUNíčko:

Tak je možné, že jsem si to spletla, protože by to jinak nesedělo, že? Ale i když jsem se podívala do programu, tak tam bylo u Slováků ČSMT napsané na středu a sobotu. Jenomže teďka všichni v tom dělají takový guláš. Vždycky ty svoje show a seriály nasadí na nějakou dobu a den, pak zjistí, že sledovanost není taková, jakou by si přáli, tak to přehodí na jindy, ale v tom tištěném ta změna samozřejmě není, že. Nejvíc v tom právě jednou teď Slováci a u nás Barrandov.
Tak možná spletla. A vím, že Prima to reprízuje, ale je to vždycky dopoledne.

Přidat komentář