Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 4. casting: Nový Sámer Issa a slovenský James Arthur

21. Září 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11214 w=615]

Castingy letošní SuperStar se přehouply už do své druhé poloviny a včera jsme se už počtvrté se mohli vrátit v čase do června, kdy čtveřice Soukup, Jandová, Vytisková a Habera poprvé oddělovala zrno od plev. A jestli se jim to podařilo důkadně, nebo jestli došlo k přehmatům, to mají pod dozorem dva příšní kati DJ Vlado a Scalex, kteří pro vás sepsali již svůj čtvrtý letošní společný rekap, v němž opět podrobili adepty na titul SuperStar své upřímné kritice.

Peter Farkašovský

zpíval: Rihanna – Russian Roulette

DJ Vlado: Tohle je případ soutěžícího, kterého bych označil termínem z jedné povídky Oty Pavla „pumprdentlich“ (aneb je to výborný, ale stojí to za hovno). Aby bylo jasno, Peter zpívat umí, technicky patří mezi kluky k nejlepším, ale jeho barva hlasu mi není tak úplně po srsti (ačkoliv do Relicha má stále ještě daleko), je to takový „knedlomečák“, který byl typický pro členy boybandů devadesátých let. Navíc mi místy vadí i přiteplená artikulace. Postup si Peter určitě zasloužil, o tom žádná, ale nadšení porotců nesdílím. Že by z něj byl nový Sámer Issa (u kterého jsem nadšené ovace poroty rovněž nesdílel)?

Scalex: Už když během zpěvu začala Marta Jandová houkat jak Lucie Bílá v Talentu, sáhl jsem po uchoštouru, abych se ujistil, že nemám zanešený sluchovod. Ne že by to bylo špatné, Peter rozhodně zpívat umí, s hlasem pracuje dobře, ale barva hlasu naprosto jalová a celkový pěvecký projev docela obyčejný. Naprosto nechápu, proč je z něj porota tak odvařená. Možná že naživo v místnosti vynikala nějaká kvalita Peterova zpěvu, kterou televize nedokázala přenést. Postup je každopádně OK a jsem hodně zvědavý, co předvede v dalších kolech a zda mě přesvědčí.

Martina Sokolová

zpívala: Pixie Lott – Mama Do

DJ Vlado: Martiny hlas je ideální do lidovek, ale pro pop-music je absolutně nepoužitelný. Její mečák připomíná splašené kozí stádo, jehož bačou je ten, který mě už od loňského Hlasu straší ve snu (pro anonymizaci jsem se rozhodl jen proto, že jeho jméno nechci v rekapu opakovat stokrát). Navíc v této písni nasadila laťku hodně vysoko Simona Hégerová z prvního Hlasu, přičemž Martina se k ní ani z dálky nepřiblížila. Martině dávám zcela minimálně přežít SuperVýběr.

Scalex: Barva trochu zvláštní, poněkud mečivá, mohla by být i poměrně rozeznatelná, ale mám problém s tím, že to není ani rockový, ani popový hlas. To je halekačka z tatranských kopců. Případně by Martina mohla pomýšlet na některé styly world music, v Oceánii se tímhle naplno otevřeným halekavým hlasem zpívá často – poslechněte si sborový zpěv v refrénu skladby Adiemus, to je přesně ono. Tipuju, že Martině zůstane finále SuperStar uzavřeno.

Hana Schořová

zpívala: Beyoncé – Smash Into You

DJ Vlado: A tohle by se mi u soutěžících nemělo stávat, Hanku si i s odstupem pouhých dvou hodin téměř vůbec nevybavuju, jen mám v poznámkách, že hlasově zněla místy jako Shakira. Vzhledem k nízké zapamatovatelnosti patří Hanka do zástupu zpěvaček (i zpěváků), pro které bude příští kolo konečná.

Scalex: Na rozdíl od DJ Vlada si Hanu pamatuju velmi dobře, protože hned v první vteřině jsem se vyděsil, že Marina Laduda z X Factoru se vrhá do SuperStar. Podoba obrovská. No a díky tomu leknutí se mi už nepodařilo na ni zapomenout. Což není zas taková výhra,  protože si pamatuju, že mě to nezaujalo, bylo to trochu teatrální, trochu ubrečené a kdybych byl Habera, řekl bych: Choď do ďalšieho kola, vyhodíme ťa nabudúce.

Samuel Sleziak

zpíval: Chris Isaak – Wicked Game

DJ Vlado: Tohoto mladíka si naopak budu pamatovat hodně dlouho, protože Samuel je majitelem nejzajímavějšího mužského hlasu, jaký se v letošní SuperStar zatím objevil. Ačkoliv Samo svým podáním Wicked Game nepřekonal Mira Šmajdu (což ale není úplně fér srovnání, jelikož Miro měl k dispozici klavír, zatímco Samo to zpíval jen „na sucho“), tak zazpíval výborně. Musí zapracovat jen na projevu mimo zpěv, jelikož u toho opravdu zatím stojí jako informatik, ale po zpěvácké stránce je to pro mě jasná jednička tohoto dílu a zároveň i jednička z celého pánského osazenstva.

Scalex: Šmarjapanno, prosím vás, seberte mu počítač, dejte mu chlast a drogy, zatáhněte ho na grupáč, pokérujte ho, zkrátka udělejte cokoli, aby ten božský hlas, který Samuel dostal od pánaboha nebo matky přírody nadělený, byl patřičně a stoprocentně využit k pořádné rockové kariéře. Ne že si Sam bude v budoucnu jen tak pro sebe broukat ve svém počítačovém kutlochu při hraní WoWka!  Pro mě jednoznačně z pěveckého hlediska jeden z nejlepších hlasů, jen to chce doladit celý zbytek projevu. S tímto hlasem se nedá stát v pozoru a strnule. Přestalo by to velmi rychle fungovat.

Šárka Dreiseitelová

zpívala: Jessie J – Price Tag

DJ Vlado: Vypadá to, že Eliška Mrázová alias Elis vloni se svým ukulele ovlivnila hodně mladých zpěvaček, které si tento malý nástroj rovněž přisvojily. Šárka, kterou si pozorní diváci mohou pamatovat z minulé SuperStar, udělala pro mě stejnou chybu jako všechny zpěvačky, které si kdy vybraly Price Tag, protože se prostě nikdy neubráním srovnání s akustickou verzí mé bohyně Moniky Bagárové. Navíc Šárčin zpěv je i přes zajímavou barvu hlasu na můj vkus až příliš prožraný afektem a teatrálností. V minulé řadě Šárka vypadla v divadle, letos jí podle mě čeká na chlup stejný osud.

Scalex: Ukulele je dnes v kurzu, jen v mém okolí s ním začalo za poslední rok asi osm lidí. Šárka na něj vsadila jako na výrazný prvek a myslím, že to není špatný tah, protože růžové ukulele si zapamatuje každý. Při zpěvu působí Šárka pozitivně, sympaticky a energicky, jen by mohla výrazně ubrat na diblíkování. Není ani dítě, ani výškově drobná, což jsou jediné dvě kategorie, které mají na diblíkování nárok. Na postup to samozřejmě bylo, ale jestli Šárka nepřetaví afekt v pokoru, nevím nevím, jak dlouho se ve hře udrží.

Barbara Hazuchová

zpívala: Nina Simone – Feeling Good

DJ Vlado: Jednu Pocahontas už jsme v SuperStar měli, konkrétně v mé oblíbené třetí slovenské řadě, jmenovala se Barbara Šulíková a skončila těsně před branami finále. Tato Barbara se však podle mě tak daleko nedostane, jelikož zpívá minimálně o dvě až tři třídy hůř než její předchůdkyně. Hlas nemá nijak zázračný a v jejím zpěvu je větší než malé množství zlozvyků a manýr. Pokud bude v soutěži postupovat, tak jedině kvůli svému exteriéru.

Scalex: Momenty zajímavé, ale také momenty dost špatné. Myslím, že Barbora měla ještě tak rok počkat a u dobrého učitele zpěvu odstranit nedostatky. No ale vrhla se do soutěže už teď, takže musí pracovat s materiálem, jaký má a já se obávám, že jí to dlouho nevydrží. Ten falzet byl ovšem působivý, to se musí nechat, jenže až přijde na písničku bez kudrlinek a vzlyků, začne se lámat chleba.

Zuzana Reinišová

zpívala: Ed Sheeran – I See Fire

DJ Vlado: Tato sympatická fyzioterapeutka byla rozhodně nejlepší a nejzajímavější zpěvačkou, která se v tomto dílu objevila. Zuzana má velmi příjemný hlubší hlas a navíc je to vyzrálá muzikantka, která už má svůj jasný cíl i směr. Píseň od „dvojčete Matěje Hádka“ pojala vyloženě po svém, ale přitom s úctou k originálu. Není co řešit, jasný postup do dalšího kola a rád bych Zuzanu viděl v semifinále.

Scalex: Zuzana mi trochu vzezřením, projevem i hlasem připomněla “indiánku” Lucii Dobrovodskou z Hlasu a Talentu, i když Zuzanin hlas není tak hutný a hučivý. I na Zuzanu se dá jen těžko zapomenout, protože už při prvním hrábnutí do strun se mi zkroutily ušní boltce a třmínek s kovadlinkou vyhrožovaly bubínku, že ho propíchnou a zdrhnou. Jenže pak začala Zuzana zpívat a mé ušní kůstky si oddechly. Vynikající pěvecký výkon, zajímavá barva a pro mě jednoznačně první místo v Top 3 dnešního dílu.

Jakub Stránský

zpíval: Imagine Dragons – Demons

DJ Vlado: Docela mě překvapilo, že Jakubovi je už dvacet let, já osobně bych ho tipoval tak na patnáct. A totéž se týká zpěvu, který mi přišel velmi jalový, navíc s poněkud komickou angličtinou. Jakub by byl ideálním hráčem u táboráku, ale do SuperStar se absolutně nehodí. Souhlasím s Haberou, že bych ho přes casting nepustil, ale i tak si myslím, že v SuperVýběru bude jedním z prvních vypadlíků.

Scalex: Ale no tak, poroto, já vím, že posledně ťunťa typu Kukačka zafungoval, ale tomu bylo doopravdy šestnáct, zatímco Jakub tak jen vypadá a rozhodně tak slušně nezpívá. Je to sympaťák, ale takovýchto zpěváků muselo být v SuperStar na každém rohu deset. A není to ani žádný Harich, kterému by v cestě soutěží pomohla klaka puberťaček.

Andrea Sitayová

zpívala: Turbo – Královnám

DJ Vlado: Další tak trochu táborákový zpěv. Andrea rozhodně zpívá lépe než její přítel, který těsně před ní nepostoupil, má i celkem příjemnou barvu hlasu, avšak její zpěv je výrazově velmi monotónní a po chvíli začíná nudit. Možná, že ve mně ještě přetrvává nepříjemná vzpomínka na jinou Andreu, která je menší a při těle a jejíž rodina mi chtěla rozbít držku. Každopádně však této Andree však nevětším dlouhý pobyt v soutěži.

Scalex: Barva dobrá, ale pořád tam trochu prosakuje romský nosál a velmi výrazně “poromštěné” kudrlinkové tóny. Což na mě působí dost rušivě (i když další zpívající Denis Rác v tomto směru spáchal zcela neposlouchatelnou věc). Když romové vezmou popovou věc a zazpívají ji po svém způsobu, vždycky to dopadne jako karaoke na cigánské svatbě, ať to zpívá sebelepší zpěvačka. V Andree se přitom skrývá velmi slušný potenciál, ale musela by se buď zbavit všech etnických pěveckých manýr, nebo je naopak posílit a věnovat se folklóru. Je mladá, je jí šestnáct, to se ještě všechny chyby může hravě přeučit. Romky mají často výhodu v drsné, hrubší barvě hlasu a když se zbaví toho romského nosového zpěvu a kudrlinkových koncovek tónů, vznikne něco unikátního. Takže doufám, že Andrea nepůjde cestou Věry Bílé.

Eliška Buociková

zpívala: Kings Of Leon – Use Somebody

DJ Vlado: Eliška mi barvou hlasu mírně připomíná Gábu Al Dhábbu (i když ta měla lepší výraz), která byla majitelkou jedné z vůbec nejkrásnější barev hlasu v historii SuperStar. I Eliščin hlas je velmi příjemný a zajímavý, musím však souhlasit s Haberou, že Eliška je ve zpěvu poněkud zabržděná. Její barva hlasu je však slušný základ, na kterém se dá stavět a všechno ostatní už je otázka cviku. Eliška je navíc výrazný týpek, což je v showbyznysu určitě plus. Přestože její vystoupení nebylo dokonalé, řadím ji do Top 3 tohoto dílu.

Scalex: Na tyhle nepřirozené barvy vlasů jsem trochu alergický, ale jsem ochoten přehlédnout barvu vlasů, když nositelka zazáří barvou hlasu. A to se tu stalo. Originální, trochu “mazlavá” barva, samet a lehce “vychlastaný” hlas (což je terminus technicus, ne hodnocení životního stylu). Pro mě velký příslib do dalších kol a třetí místo dnešního Top 3.

Top 3 exotů podle DJ Vlada:

1. Denis Rác aneb „Honza Medvěd“
2. Lukáš Vilimovský aneb učitel zpěvu, který neumí zpívat
3. Lucie Hrčková aneb „Vyrobila jsem si náramek z tangáčů“

Top 2 exotů podle Scalexe:

Lukáš Vilimovský, „kdo to neumí, ten to učí“
Denis Rác, profesionální propast

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Samuel Sleziak
2. Zuzana Reinišová
3. Eliška Buociková

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

1. Zuzana Reinišová
2. Samuel Sleziak
3. Eliška Buociková

Hodnocení 4. castingu podle DJ Vlada:

Ač to říkám nerad, tak castingové díly mají sestupnou tendenci. Nejlepší byl první díl, kterým zřejmě Nova a Markíza chtěly nalákat diváky, avšak od té doby se to pořád zhoršuje a čtvrtý díl byl zatím vůbec nejslabší, co se talentů týče. Většina soutěžících tentokrát spadala do zóny šedého průměru, což je někdy i horší než dominance exotů. Tady se ukazuje, že pět epizod je pro castingovou část prostě moc, klidně by stačily tři jako v minulé řadě (a tím pádem mohlo být víc finálových kol), navíc téměř dvouhodinová metráž tomu taky nepomáhá, místy tvůrci vyloženě vaří z vody. Naštěstí se příští týden castingy uzavřou. Potom už se konečně budeme moct těšit na SuperVýběr, u kterého jsem přesvědčen, že bude mít větší grády.

Hodnocení 4. castingu podle Scalexe

Začíná to být poněkud nuda. V každém dílu sice zazpívá někdo slušný, ale už je těch záběrů z castingů hodně. Škoda že se štáb nevydal cestou dvou pořadů týdně, kdy by kromě klasického nedělního večera byl ještě v týdnu “Superstar Magazín”, třeba hodinový, přičemž třeba u dílů z “Divadla” by se v tom Magazínu mohly zveřejňovat castingové záběry postoupivších a zabodovavších. Castingových dílů by tak ubylo, materiál by se i tak použil a v nedělních večerech by zbylo více prostoru na živé díly. Castingový díl ovšem samozřejmě vyjde mnohem levněji, nemyslím si ale, že je tohle šetření na místě. Zvlášť ne ve chvíli, kdy ten materiál na dvouhodinový díl není dost výživný.

 

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 39
1
Jai Kudo
Reagovat

Mám dojem, že minule jsem se s Vladem dost setkával, ale letos zatím moc ne…..Zuzana Reinišová jednoznačně No1 tohoto dílu, Do první trojky ještě Hana Schořová – nevím, proč se Vladovi nezavděčila, možná proto, že se vůbec nepodobá Monice B. :-D. A třetího už ani nevím, ale když už tak ten Farkašovský.
Moc nechápu to opěvování všeobecně propagovaného Samuela, asi jen proto, že se podobá manželovi Marty…..jinak mě nic nenapadá, protože podle mě zpívat neumí a já být v porotě tak jednoznačně NE! (Jasně, ostatní by mě přehlasovali, ale stejně…)
S čím souhlasím, tak že ty castingy jdou od 10 k 5, první byl kvalitativně nejlepší, včerejší nejhorší…..

2
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Tak to jsme dva co Samuela nechapou :-))) Jako ja rozumim, ze ma dobrou image a v te plejade samponovitych kluku je dobre zapamatovatelnej, libi se mi i ta jeho barva hlasu, prijemna na poslech, ale pevecky je to pro me strasne slabe. nevim, zda si poslouchal jeho videa na YT, ale treba zrovna Cesta a Podvod jsou lahudky :-)) Moc se mi libi i priskrcene Radioactive :-)) Myslim si, ze ma slusne sance na postup diky te vyrazne odlisnosti, ale vubec bych se nedivila , kdyby ten udajne muzsky favorit nepostoupil ani ze semifinale.

3
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: To snad ani nemyslíš vážně, že neumí Samuel zpívat? Tak potom už teda nevím kdo umí zpívat. Docela mě to u tebe překvapuje, myslel sem že mu budeš fandit. Pro mě je to jeden z největších favoritů mezi kluky.

Naopak Farkašovský mě nesedí… ne že by mi přímo vadil, ale v tuto chvíli by mi vůbec nevadilo, kdyby vypadl. Je na mě až moc přeslazenej. Habera ho sice opěvuje, ale ani jeho brzké vypadnutí by mě ani nepřekvapilo. Typ jako Farkašovský u nás nikdy SuperStar nevyhrál. V podstatě jediný slaďák co vyhrál byl Drda, ale ten mi přišel o dost plyšovější. Peter podle mě působí místy spíš slizce a tak pro něj možná babinec v takové míře hlasovat nebude. A vůbec si nedovedu představit že by pro něj hlasovali chlapi ( kromě takových jako Judr. Kalina ). Takže ten taky může vysmahnout dříve, než by kdo čekal. Ona jenom technika zpěvu fakt není všechno a už mnohokrát sme se přesvědčili o tom, že to prostě nestačí.

4
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Já jsem ten jeho výstup viděl asi 3x, abych nedal hned na první negativní dojem, ale téměř mě vždycky uspal, pak zase probudil při tom falešným falsetu ke konci…..mimochodem Radiaoktiv – hned první tón (falset) a falešně jak sviňa…..falsety jsou jeho nepřítel myslím…. :-D jasně, že jsou tam horší zpěváci, ale ty většinou porota vyeliminovala…..

5
Honza
Reagovat

Mě by zajímalo, kde je dneska Monika Bagárová … jestli její jméno někde vídám, tak jedině tady na Panáčkovi … a to mi osobně přijde dost málo na to, abychom ji dávali za vzor těm, co svůj „pokus o slávu“ teprve začínají …

6
petto
Reagovat

jen na okraj -od lady fabian myslim zpivala i dominika stara ,-
a k dilu neni co dodat od prvniho dilu vse jde k upadujicim tempu jeste tyden musime vytrpet a potom snAD budu razne jatka jen 20 lidi ze 100 to je teda opravdu razni zarez .-a jeste kdyz si uvedomime ze emma drobna a veronika karolina snad do semifinale se dostanu a kdo dalsi k nim?a kluci tak to opravdu nevim kdo to doplni.

7
dolores
Reagovat

tak a mame za sebou 4. kasting, t.z., zeby som si uz mohla vybrat svoju 4/5-tinovu zostavu do SF. cize 16 sutaziacich, z toho 8 dievcat (4sk, 4cz) a 8 chlapcov (4ks, 4cz). mam moznost vybrat len z toho, co mi TV ponukla v dlhsich zostrihoch. z kratkych zostrihov bolo tiez co vyberat, lenze to bolo prilis kratke nato, aby som si niekoho zafixovala

takze

chlapci SK
Denis Kolek
Pavol Kovalicek
Peter Farkasovsky
Zdeno Mucina alebo Samo Sleziak. ak by ma v 5.kastingu nikto nezaujal, pokojne tam mozu byt obaja

chlapci CZ
Daniel Krizka
Marek Posta
Patricio Malundo
Stepan Urban alebo Vojtech Svanda – podobny pripad ako u slovakov

maly Slepcik by si to tiez zasluzil, ale je fakt dost detsky

dievcata SK
Emma
Natalia Zuffova
Bronislava – tanecnica
Nikola – zeleziarka

holky CZ
Karolina
Zuzana Vovsova (mozno cierny kon sutaze)
Zuzana Reinisova
Marie Tomanova alebo Andrea Sitayova – posledne menovanu som si vsimla az dnes, ked som si este raz presla vcerajsi diel. fakt ma krasny hlas a ja som tam tie romske prvky, ci podla Scalexa kudrlinkove tony nepocula, a ak ano, tak ma nerusili. jej hlas mi jemne pripominal hlas Zuzany Michnovej. som na nu fakt zvedava, co predvedie v dalsom kole

8
Rita
Reagovat

Podle mě letos vyhraje kluk a myslím, že slovák. Z holek mě zatím zaujala jen Zuzka Reinišová, ale bohužel se obávám, že to nebude moc materiál pro masové publikum. Hodně chválená Emma z prvního dílu se mi nelíbila vůbec.

9
Jai Kudo
Reagovat

@Rita: Jasně, že vyhraje Slovák. Minule vyhrála Češka Křováková, předtím Slovák (Adamec), předtím Čech (Chodúr), to je koloběh Superstar na Nově. (Pan Liška bude samozřejmě tvrdit, že to tak není, ale my víme svoje… :) )
Zuzana je výborná, ale Emma taky…..a pizzařka Karolína. Třeba se někdo ještě ukáže v neděli….

10
yeey
Reagovat

Podle upoutavky to vypada v poslednim dile minimalne na dva velmi zajimave jedince :-) totalne quirky Anna, co zpiva Somebody that I used to know, a (jestli jsem to jmeno spravne odezrel z komentaru na fb) Honza s Chci zas v tobe spat…

Delaji se, jak posledni castingy budou plne talentu, ale i kdyby tomu tak bylo, stacilo by to bohate na 3 dily… Ke vsemu ta neunosna 2hodinova stopaz… na dalsi fazi se ovsem tesim, obzvlast, kdyz to nebude klasicke Divadlo… klidne bych si to dal hned bez zitrejsi 2hod vaty…:-)

13
bezík
Reagovat

Zajímavý úkaz ta Anna, ale zlatá oproti těm meganudným popařkám s jejich věčnými Beyonce. Doufám, že ji nechali postoupit. Tejkal nic moc, kluci zatím téměř katastrofa.

14
Tomáš
Reagovat

Ten Honza je dobrej, baví mě. Tu jeho vlastní tvorbu mi posílal už před časem Vlado a taky se mi líbí ( teda aspoň ta píseň Hvězda jedné z dívek ). Takže to možná bude můj favorit, což je u mě trochu s podivem, protože většinou takovýmto typům nefandím. Na holky by taky mohl zabrat a to mu nažene hlasy. Do Top 20 se dostal, je v Semifinále. Na tu dívčinu je mi bohužel nepříjemné vizuálně koukat, takže to moje favoritka nebude. Vím, že za vzhled nikdo nemůže, ale tady hledáme SuperStar, proto by to měl být kompletní balíček. Jedině že by to byla proměna z ošklivého káčátka v krásnou labuť, ale ani tak by mojí favoritkou nebyla. Honza mě zaujal víc.

15
dolores
Reagovat

@Monika: zaujimavy typek (medzierka medzi zubami :P). na zaklade tej mikroukazky z kastingu..chci zas v tobe spat.. sa neda desifrovat, ci by ma oslnil, ale na videach to vyzera slubne, a zda sa, ze ma suverenne vystupovanie na podiu, co je sice len v ramci kapely, uvidime, ci to pojme tak aj na velkom stejdzi
a tym ze @Tomáš: prezradil, ze uz je v semi, tak nam odpada faktor napatia a obav ci sa tam dostane:D z toho, co som videla ja, by som ho tam tiez posunula. aj ked nema az tak rozpoznatelny hlas (v cechach je to casta farba)… myslim, zeby som mu vedela fandit (ups)

co sa tyka Anny, je zaujimava, osobita… skoda, ze celu piesen nepojala tak jemne ako na zaciatku, nemusela tam pritvrdzovat,.. no a to je tak vsetko, co k nej viem povedat..

16
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Ok, tak možná trochu zpívat umí, ale rozhodně né tolik, aby si zasloužil tolik pozornosti a propagace….navíc já dám hodně na první dojem (a málokdy mě zklame) a ten člověk je mně na první pohled nesympatickej, podobně jako Jaro Smejkal minule. Já tyhlety přiteplený týpky moc nemusím. Ale pro mě za mě ať si třeba vyhraje, ale já mu fandit nebudu.

17
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Tak Jaro byl pro mě v minulé řadě jeden z největších sympaťáků, takže se asi rozcházíme ve víc věcech. :) Mě je třeba něčím nesympatická Emma, ani nedokážu přesně napsat proč. Že by byl Honza nějak přiteplenej mi nepřijde, to Farkašovský v minulém díle působí rozhodně ´´přitepleněji´´. Rád sem neměl ani Bendiga. Ale Honza to letos nevyhraje neboj, není slovák.

18
Monika
Reagovat

Za me Tejkal zpivat umi dobre, pusobi suverenne a vyzpivane, je videt, ze ma zkusenosti s kapelou a myslim si, ze postup do SF je v jeho pripade zaslouzeny. Nicmene mam s nim dva problemy, jednak je to barva hlasu, ktera je tak strasne obycejna, ze uz ani obycejnejsi byt nemuze. Je to typicka ukazka hlasu, ktery ma drtiva vetsina zpevaku a je naprosto nerozeznatelna. Neco jako Styblova mezi slecnami. Plus druhej problem je pro me vizaz, blbe se mi na nej kouka, nesnasim mezeru mezi zuby :-)))) a vadi mi i to akne na obliceji. A k tomu bych jeste pridala kandidata na nejmene sympatickeho kluka, na me z nej vyzaruje neco hodne neprijemneho na prvni dojem, namachrovanost a frajerstvi.

19
Tomáš
Reagovat

@Monika: Hele já bych ho bral do finále daleko ale skutečně daleko raději než Slepčíka nebo Farkašovského. S barvou hlasu máš možná pravdu, ale takových tam jistě bude víc. Pokud jde o vizáž, tak na tu Annu se ti kouká dobře? Ve srovnání s ní je podle mě Tejkal krasavec ( a to nejsem na kluky :D ).

20
dolores
Reagovat

mne sa na Honzu pozera velmi dobre, ma v sebe taky mladicky sexappeal, sviezost, chrumkavost … akne nie je dramaticke a je to to najmenej, to sa v maskerni dorovna :) o namachrovanosti je este priskoro hovorit, ale ak by bola nejaka vypukla, do semi by ho jury neposunula. farba hlasu je naozaj bezna, ale urcite ma aj svoje odtiene, a ak bude dobry komplexne, tak si na neho zvykneme, a aj tie odtiene, ktorymi sa odlisuje od inych casom budeme rozoznavat. ved aj cinania sa nam zdaju vsetci rovnaki, a ked si na jedneho zvykneme, uz ho vieme medzi ostatnymi lahko rozoznat: D to iste plati aj pre hlas Marie Tomanovej, ale u tej bohuzial neveme, ci postupila dalej.
priteplenost u Tejkala nevidim, naopak, vyzera byt dostatocne hetero, skor ma tam trochu rusia prvky plysacika, co je v takejto sutazi snad este znicujucejsie ako byt gay :D

21
jab
Reagovat

@Tomáš:
To tě pan Liška moc nepochválí za ten spoiler :-D

22
Monika
Reagovat

@jab: Tak to je spis chyba Tejkala, ktery o svem postupu do SF naprosto verejne uz nekolik tydnu plka na FB a Liskovi to neva, respektive asik to nemaji dostatecne dobre ochranene smluvne :-)))

23
Tomáš
Reagovat

@jab: Tak já nevím proč by to muselo být až tak moc utajené, navíc se to dá opravdu přečíst na jeho fb, takže už to asi ví spousta lidí. Jasně, vytrácí se napětí, ale u těch ostatních stejně nevíme jak dopadnou. Jedna vlaštovka přece jaro nedělá.

24
dolores
Reagovat

no ale vyzera to na jasne porusenie zmluvy :D

25
yeey
Reagovat

omg, to je zase jednou smrst :-) tenhle priteplenej namachrovanej gay s akne, co by potreboval rovnatka, min obycejny hlas a poradne cist smlouvy, si tady asi jeste uzije :-DDD

uz zverejnili jeho cele vystoupeni, dovedu si predstavit, ze bych mu fandil…

26
Tomáš
Reagovat

Co se týče mě, tak já o jeho postupu nevím z jeho fb, ale od někoho jiného, ale to je jedno. Prostě semtam se něco provalí, spoilery byli, jsou a budou, s tím se nic nenadělá. Vždycky i přes sebevětší zabezpečení nějaká ta informace skulinkou unikne. Pokud vím, psalo se tu už o víc soutěžících, že mají semifinále jisté a dotyční to věděli z nějakých spoilerů, ale jmenovat ty soutěžící znovu už radši nebudu, aby toho nebylo už moc. :D

@yeey: No vidíš a máme po Samovi dalšího společného favorita kluka. Letos to bude fakt revoluce!

27
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Soory, ale já jsem reagoval na ten předchozí tvůj příspěvek o Samovi Sleziakovi….ne o Honzovi, nějak jsme si nerozuměli :-D

28
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Aha, tak to potom jo. :D Mě to přirovnání Jara Smejkala k Honzovi právě vůbec nesedělo. Samuel je mu víc podobný, ale i tak mi přiteplený vůbec nepřijde. :)

29
J
Reagovat

Samuel Sleziak zaujal aj mňa. Dokonca som si celý týždeň lámala hlavu a napadlo mi, že najviac by sa mu hodil song od The Calling – Wherever you will go. A takisto si ho dobre viem predstaviť Imagine Dragons – Demons. Čo sa týka Jamesa Arthura. No neviem, či Impossible alebo Recovery alebo ina pieseň od Arthura. Ani neviem, či sa vôbec dostal z divadla do SF.
Možno niektorí sa vyhnú povinným piesňam v divadle a rovno ich pošlú na dlhú cestu ako v minulej Superstar.
Dúfam, že to nebude prípade Sleziaka, lebo toho by som si rada vypočula viac. Tipujem to skôr na Emmu Drobnú, ak k niečomu takému dôjde.
Najviac mi tam chýba u dievčat taký typ ako Šindlerová, Gunčíková.
Keď nám tam naservírujú samých pop spevákov, tak to bude pre mňa nevýslovná nuda.

30
Tomáš
Reagovat

@J: U Sama tu byl taky myslím někde spoiler o tom jak dopadl, ale to už prozrazovat nebudu. Kdyžtak si to dohledej. :D

31
DJ Vlado
Reagovat

Vidím, že se tu rozběhla debata ohledně Tejkala :-) Abych se přiznal, můj favorit to rozhodně nebude, zpěvácky mi nevadí, i když souhlasím s Monikou, že jeho barva hlasu je dost nerozpoznatelná (na rozdíl např. od Sama), ale je mi od pohledu dost nesympatický, působí na mě frajírkovským dojmem, v čemž mě jeho spolierování na FB jenom utvrzuje. Co mi ale nejvíc vadí, to je jeho muzika, která na mě působí jako vývar z 1D a Mandrage, zvlášť Letuška z Palerma (https://www.youtube.com/watch?v=pzfVJXtRJ5g) je ultimátní sračka, kterou mám sto chutí poslat Konášovi do HM :-)

Jinak už je venku nový článek (pouták), takže se můžete přesunout tam :-)

32
jab
Reagovat

@J:
Já bych si Sama rád poslechl v něčem od Korben Dallas ;-).

33
J
Reagovat

@jab: No to by nebolo zle, ak by postupil do Finale. Ved predpokladam, ze tam budu sk piesne a možno nie raz.
Nevie niekto aké kolá sa budú spievať, dúfam, že rockové kolo nebude chýbať.

34
Tomáš
Reagovat

@J: To taky doufám, že rockové kolo nebude chybět. Témata finálových kol by mě rovněž zajímala. Pořád mě mrzí, že jich bude tak málo..

35
jab
Reagovat

@J:
Rockové kolo bych určitě bral, ale prosím, vybírat soutěžícím songy na tělo, ať to nedopadne jako předloni.
Každopádně trvám na CZ/SK kole, soutěžící na cestě ke koruně by rozhodně měl ukázat, jak si poradí s rodným jazykem.

36
J
Reagovat

@jab: Napodobne. Súhlasim SK/CZ kolom. Len by som Čechom nedávala spievať slovenské a Slovákom české piesne. Ak im to s výslovnosťou nevýjde, tak môžu byť na srandu. A ešte by som okrem klasického rockového kola bola za rockové a metalové balady.

37
Tomáš
Reagovat

@J: Metalové kolo bych taky bral. To bych se těšil na Farkašovského. :D

38
jab
Reagovat

@J:
Jj, ale s možností crossdoverů pro nerockery – jako jazz rock, folk rock, blues rock, country rock, alternativní rock…v krajním případě i pop rock.

39
J
Reagovat

@jab: No blue-rock by som brala, ale bohužiaľ v našej superstar nebudeme mať žiadneho Jesse Kincha. U dievčat by som chcela počuť zaspievať song od Shakiry a Rihanny Can´t remember to forget you (reggae rock).

Přidat komentář