Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent (19.9.) další díl z divadla (video)

19. Září 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
mk
Reagovat

Tak vítězka o nejuřvanější verzi Gombitové je známá, čtyřikrát NE a jedeme dál.

2
Monika
Reagovat

Chudak Marika :-((( Jinak vubec se nedivim, ze je tak nizky zajem o tuhle show u nas, totalne spatny vyber moderatoru, dalsi zbytecna a nesympaticka porotkyne a nebyt zahranicnich cisel, co tam zustane….A ty soudy poroty jsou neuveritelne, viz ta priserna karaoke zpevacka, ktere to ujizdelo amimochodem uz jednou v talentu byla neuspesne.

3
Bobek
Reagovat

@Monika:

Umíš napsat něco pozitivního?
V každém příspěvku popisuješ, jak je vše špatné…. tak na to nekoukej a budeš snad spokojená….

4
Míša
Reagovat

@Monika: Tak co to sleduješ ? Jinak Gyongii naprosto super. Hlas od pánaboha, jen by měla víc cvičit a Lucie Bílá má konkurenci.

5
Monika
Reagovat

@Míša: Jo na to si pockam :-)))) Bila uz mela v talentu konkurenci v kazdem rocniku tak pet, hihi :-))) Mimochodem jakej je vubec ucel karaoke zpevacek? Ja myslela, ze se ceni osobity prinos do hudby a ne kopirka dalsich zpevacek, to ma vyhrat imitatorka? Navic byla falesna, nejednou ji to ujelo a vysky nevyzpivala, ale neprijemne vykricela. Ale pokud nekdo neslysi nebo se necha tupe unest porotou, prosim :-)))

6
Bobek
Reagovat

@Monika:

Takže ty máš lepší uši než např. Habera? Na tuto dívku si vzpomínám ze slovenského talentu, kde ho rozplakala….
Ano, dnes jí to párkrát ujelo, ale má sytý nádherný hlas a některé výšky dala bravůrně

7
Monika
Reagovat

@Bobek: A proc teda nevyhrala sakra a skoncila v poli porazenych? Cim to asik bude?

8
Bobek
Reagovat

@Monika:

Pokud si dobře vzpomínám, tak byla ve finále, ale už si nepamatuji její celkové umístění.
Víš, já jen nechápu proč pořád jen a jen kritizuješ nebo snad bylo nějaké číslo o které by se ti líbilo?!

9
Monika
Reagovat

@Bobek: Trampolina se mi libila. Slecna skoncila az sesta.

10
dolores
Reagovat

ja som rada, ze sa Gyongy vratila. kedysi som jej drzala palce. je skvela. keby nemala trochu vadnu artikulaciu, mohla by bojovat aj v Superstar. a zda sa, ze za tych 7 rokov, co som ju nepocula sa vypracovala. ma uzasny sluch, vyborne intonuje. a je to spevacky samouk, pochybujem, zeby si niekedy platila hlasoveho pedagoga. uvidime, co bude dalej, v slovenskom talente pred rokmi druhy song uz nemala taky vydareny ako prvy, ale to je osud snad kazdeho spevaka v Talente. :D teraz stavila na otrepane Vyznanie, ale to na ludi funguje, (pre mna bola nezabudnutelna jej Norah Jones)
zelam si, aby to cele vyhrala prave ona, a myslim, zeby sa jej to aj mohlo podarit, staci, ked vo finale zaspieva Hallelujah :D a konecne by mohol zvitazit aj iny spev ako len operny :P

11
Monika
Reagovat

@dolores: No kdyz to napises ty, tak si to jeste jednou poslechnu :-)) Ne vazne, mi to prislo fakt nevydarene, ja jsem lajk, ale ze ji to tam teda ujizdelo, za tim si stojim. Navic nesnasim kopie jakehokoliv zpevaka, zpevacky…. Kdyz prijde nekdo a snazi se znit jako original ma to u me prohrane.

12
Ajda
Reagovat

@Monika: A když nezní jako originál, tak taky :D
Gyongy měla trému, ale mně se tak nějak líbila celkově.

13
miro
Reagovat

MNA napriklad zaujal skutocny talent,ktory sa neda naucit,ale sa s nim musi clove narodit, a to vsetko ma petrocna Sofia Králiková,ktora nikoho nekopirovala, bola sama sebou,a hrala na jeden z najtazsich hudobnych nastojov a pritom este fantasticky spievala.nestoji takyto talent za pozornost cechov a slovakov?osobne si myslim ze ano a urcite viac ako napriklad nejaky epileptici, co ich nahanali pro zakulisi desat minut. Hm? Ci?poprosim vas nazor

14
Johana
Reagovat

Tak včera to byl můj první zhlédnutý díl Talentu a to jen kvůli Gyongyi. Na zadek jsem z jejího podání Vyznania nekecla, do originálu to má hodně daleko, ale byl to lepší průměr a dokonce lepší, než pokus Bílé o to samé v ČSMT 2013.
Gyongyi by mohla v dalších kolech zkusit nějakou melodickou cikánskou baladu. Na to by měla jak hlasově, tak i řečově a určitě by to lidi chytlo za srdce.
Porota je ten důvod, proč na to nekoukám. Bylo pro mě včera utrpením vytrpět hýkajícího diblíka Bílou, zubící se mrkací pannu Mórovou, namachrovaného macha Slávika a jejich trapné komentáře. Prachař mi nevadí, ale nevytrhne to.

15
dolores
Reagovat

@Monika: ona predsa neznela ako original, prave naopak. Marikin kovovy hlas je nezamenitelny a Gyongy ma uplne inu farbu, tak ake kopirovanie? dokonca to spievala v nizsej tonine ako Marika, davala viac vibrata, Marika spievala viac rovne tony, atd. neviem, co myslis tym ujizdanim, ved intonacne sa trafila skoro do vsetkeho a ak aj nie, rychlo to vyrovnala. mozno si mala na mysli nejake chybicky pri frazovani, a to je prave dosledok chybnej artikulacie, co som uz spominala, a ktoru zrejme zdedila, ved pochadza z osady, a ak by tam aj vyrastala, bolo by to este horsie. podla mna ona je nevybruseny diamant. jej One Flight Down spred siedmych rokov je brilantny, bezohladu nato, ci sa z toho Habera rozplakal alebo nie ..

16
Lucas
Reagovat

aaa, tak další stará známá, Gyöngy jsem ale tenkrát ve slovenským Talentu moc nemusel a nechtěl jsem, aby vyhrála, ale už si nepamatuju proč :D možná mi přišlo, že moc ždímali ten její příběh, ale nevím. Jinak tenhle díl fajn, jen mi přijde, že některý castingy jsou moc dlouhý. Když už se mi něco líbí, tak si po chvíli říkám, že by to mohlo být kratší…

17
Lucas
Reagovat

A samozřejmě i ten na trampolíně je starej známej z Britain’s Got Talent :)

18
Míša
Reagovat

@Monika: tak Lucku jsem odhadla před lety správně, když jsem ji uviděla poprvé v klipu Horší než kluk :) Hned mě dostala a jsem ráda, že jsem se v ní nezmýlila. Na rozdíl od tebe, jsem si oné „konkurence“ nevšimla. Jelikož Gyongy vyhrávala v 15 letech soutěže i s vlastními skladbami, má u mě rozhodně velké plus, když si dokáže napsat vlastní písně. Na porotu zhluboka kašlu.

19
Míša
Reagovat

@Monika: třeba tím, že nepřišel ještě její čas ? :D

20
bb
Reagovat

@Monika: Máš pravdu. Jednu šancu si prefetovala tak si prišla vymodliť dalšiu ? Nemá tam vôbec čo robiť.

21
Majka
Reagovat

@bb: Tiež som ju stretla na ulici a myslím si že je to nevďačná s……a . Boh ju obdaril super hlasom a ona vymenila alkohol a fet za síce námahu ale aj slávu. A teraz sa tvári akoby vyšla z kláštora. Hnus :-(

22
Majka
Reagovat

Samozrejme som písala o tej Gyöngy

Přidat komentář