Panáček v reality show

X Factor UK 2015 – Další dva kastingové díly již dnes a zítra! (promo)

5. Září 2015 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=11094 w=615]

Druhým týdnem pokračuje na ostrovech pěvecká soutěž X Factor. Za sebou máme první dva kastingové díly, dnes a zítra nás čekají další. Zprávy o sledovanosti zatím bohužel moc pozitivní nejsou, ovšem snad už divácká přízeň jen přibývat. Ty nejlepší fáze soutěžě jako např. Six chairs challenge či Judges houses nás teprve čekají. Britský X Factor byl vždy zárukou kvalitních hudebních kousků, proto ho nezapomeňte sledovat i letos!

První díly jsou tradičně zaměřeny na kastingová vystoupení soutěžících, letos bude takovýchto epizod celkem 7. Kastingy se natáčely rovnou ve velkých arénách v Londýně a Manchesteru, došlo tak tedy k vynechání jakési komornější předfáze kastingů, tzv. Room Auditions. Dle reakcí a ohlasů prvních britských novinářů, kteří již měli tu speciální možnost několik kastingových dílů shlédnout, funguje nová porota dobře a celková úroveň show je svěží a modernější než dříve. :)

V minulých dnech také došlo k natáčení další součásti Bootcampu, tzv. Six chairs challenge, která se natáčela od 1. a 2. září ve Wembley aréně. Dle reakcí nejlépe dopadla kategorie dívek, které bude letos mentorovat Rita Ora. Mnoho dívek prý na stage zazářilo. O poznání horší to bylo s ostatními kategoriemi. Nejvíce to prý od publika schytali svými rozhodnutími Nick (jehož kategorie kluků je prý nejhorší za poslední léta) a Simon. Uvidíme, nejspíš se máme na co těšit. :)

Teasery z dnešního dílu:

Show můžete sledovat již dnes a v zítra ve 21:00 hod. našeho času, např. zde:
ITV (možnost HD rozlišení)
FILMON

Po každém odvysílaném díle běží na ITV2 sesterský magazín Xtra Factor.

Speciální třešničkou je fakt, že se britský X Factor dostane letos poprvé i na obrazovky slovenské TV, konkrétně jej bude vysílat TV WAU, a to vždy v týdnu v pátek po odvysílání v Británii. Další dva kastingy tak můžete i se slovenskými titulky sledovat již příští pátek 11.9.2015 od 20:30 hod.

Oficiální promo video letošního ročníku:

Těšíte se na novou, již 12. sezónu soutěže? Budete ji sledovat živě o víkendu nebo o pár dní později se slovenskými titulky? A jak zatím hodnotíte průběh kastingů? Diskutujte, komentujte! :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
yeey
Reagovat

Tak jsem to zkoukl za minuly vikend a abych byl uprimny, nic moc mi v hlave nezustalo… strasne moc mi jich prislo na jedno brdo… utkvela mi ‚muzska chuva‘ Jordan, ten zazpival skutecne fantasticky, Jasmine (zpivala Clown) a par dalsich slecen/pani z Overs, ale jmena nedam…:-) asi se budu venovat XF UK mozna az od Chair Challenge, az se pocet lidi bude zmensovat, ted se v tom nejak uplne ztracim :-)

2
Jarda
Reagovat

Tak jsem zjistil, že to nevysílá TV WAU nýbrž JOJ PLUS.

Přidat komentář