Panáček v reality show

Výměna manželek 2015 (2.9.) Helena vs Milada aneb cestování časem

2. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=11133 w=615]
Ještě než dnes večer začne první díl třetí řady Čtyři v tom, může si dát trochu jinou porci rodinného života a to v dalším díle Výměny manželek. Tentokrát v hlavních rolích bude Helena (42) s manželem Dušanem (47) a Milada (26) se svým partnerem Mirkem (46). Hlavní motiv dnešního dílu? Cestování v čase, neb Helena se ocitne v domácnosti bez teplé vody a jiných vymožeností dnešní doby. Koho to zaujalo, tak dnes ve 20:20 na TV Nova, později v archívu Voyo.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Jitka
Reagovat

Moc krásná výměna. Zase jsem si uvědomila, jak jsem vděčná za to, že mám hezký, teplý byt, slušnou práci, mám co jíst a nemám žádné vážné problémy. rodina Dušana a Heleny mi přišla trochu sterilní, hlavně ze začátku, ale pak jsem si uvědomila, že bych vlastně také takovou chtěla, hodné, milé děti, prima manžel a Helena, ať mi byla ze začátku ne moc sympatická, tak si mě zcela získala. Její přístup k dětem, k událostem, okolnostem, prostředí, ve kterém se ocitla…klobouk dolů, přála bych si být alespoň z poloviny tak akční jako ona…. vzít si sebou to všechno nářadí… tleskám .
Milada s Mirkem… no mají to dost těžké, ale pokud mají na myčku, mikrovlnku, telefony, cigarety a nejsou schopni pořídit bojler, tak to o něčem svědčí. Mirkovi bych vyčítala především kouření nad hlavou malé – je vidět, že není jeho a že je to trochu sobeček a především šílenou laxnost. K nějaké činnosti ho donutilo až to, že Helena kmitala a on se trochu zastyděl. Milada – přišlo mi, že je trochu jednodušší ( třeba se mýlím), ale hodná holka. Ale kde se ztratilo její sebevědomí. To měla teda chudák uplně na nule. jinak gratuluji paní kadeřnici a závidím ji Brnu, protože účes jí udělala krásnej a z Milady se rázem stala kočka. kdyby byla trochu aktivnější a začala si trochu věřit, tak toho MIrka dokope a začnou si žít lépe. Líbil se mi její přístup k dětem a ta akčnost a snaha trávit s nimi čas. To bylo na ní moc milé a myslím si, že i náhradní manžel toto ocenil. Jinak hezká výměna, bez hádek, ale hezká a poučná.

2
Slavěna
Reagovat

No, to že si s sebou vzala Helena vercajk, bylo předem připravené, už při balení povídala něco o skříňce. Helena úžasná ženská, jak ňuňala cizí děti a jak se popasovala s novým bydlením….můj obdiv. Miladu i Mirka bych nakopala do zadku. Oba.

3
Monika
Reagovat

Me na Helene nejvic zaujaly krasne zuby, opravdu super vizitka pro praci manikerky.

4
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Opět bylo hezky vidět, jak opravdu, ale opravdu netuší, do čeho jedou.:-))) A ta intuice, že náhradní mamince se bude hodit kadeřnice!
Poslední Helenina věta „přivedla bych vám malinkou holčičku“ mne dojala.

5
ter
Reagovat

Helena byla boží, ze začátku jsem ji soudila v podstatě jen podle příšernejch nehtů, ale pak mi spadla čelist. S tou skříňkou fakt respekt! Bejt chlap, tak by mi to komandování možná taky mírně vadilo, ale je pravda, že pan traktorista vážně potřeboval do všeho dotlačit, jinak mu šly ručičky dozadu…

6
Poppy
Reagovat

Nějak mi uniklo, kde Helena vzala ten dřez, skříňku a průtokový ohřívač? To měli už doma a čekalo se, až tatínek bude mít náladu? Nebo to snad koupila? Viděla jsem, jak ji tam na 10 dní čekala pětistovka – a samozřejmě v těchhle rodinách jsou vždycky cigára na prvním místě, na to prachy jsou :-(

7
Kata
Reagovat

Byla s tou malou nakoupit jídlo a přitom si odskočila do hobby marketu. Platila to nejspíš ze svého.

8
Slavěna
Reagovat

@Poppy: Milá Poppy, Helena to koupila, bylo vidět, jak je s holčičkou v obchodě a vybírá, ten průtokový ohřívač stál cca 2000, jestli to platila ona nebo Nova, nevím.

9
Slavěna
Reagovat

@Monika: Milá Moniko, za zuby většinou můžou rodiče, já bych ji brala a věřím, že má hodně zákaznic.

10
Poppy
Reagovat

@Slavěna: @Kata: Děkuju, to jsem nějak propásla – teď je mi to jasnější.

11
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Ono by přeci jen bylo těžko k uvěření, že si jen tak náhodou přibalila do kufru i dřez. :-))

Jsou k těmhle výměnám zase nějaké info „co bylo později“, jako vysílala Nova před prázdninami?

12
JanaH
Reagovat

@Ananas: někde (na fb výměny?) jsem zahlídla, že dům hrůzy je prodán, jsou přestěhovaní a proběhla svatba, rodiny jsou v kontaktu a malá prej byla na prázdninách v Brně.

13
Vlaďka
Reagovat

Nějak mi nesedí rodina Milady s Mirkem. Milada zde vystupuje jako nesmělá ťunťa, bez sebevědomí,ale holčička není současného partnera a je ještě malá.Takže až tak stydlivá asi nebude,protože si pořídila další dítě s jiným partnerem v krátkém čase. On zadlužený až po uši, bez nějakého zázemí, malé děcko…….kdepak se ti dva asi dali dohromady? Představuji si nějaké státní zařízení, celkově to na mě působilo od nich jako divadlo pro padesát tisíc, neupřímnost na prvé místě.

14
Slavěna
Reagovat

Vypitá Gábina je příští týden v Prostřeno.

15
Katynka
Reagovat

@Slavěna:
Ty jo, asi se jí zalíbila televize, že nejdřív Výměna manželek, pak ty 4 svatby a teď vyměnila stanici a jde do Prostřena. Masakr, to se teda určitě kouknu.

Přidat komentář