Panáček v reality show

Česko Slovensko má Talent: Opět nadupaný trailer se záběry ze show! (video)

19. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=10972 w=615]

Tak ako každý rok aj tento rok vypustila Televízia JOJ nadupaný trailer k Česko Slovensko má Talent, v ktorom môžeme zhliadnuť niekoľko talentov. Televízia sľubuje, že Talent prichádza vo svojej najlepšej verzii. Podľa nových pravidiel sa môžeme tešiť na zlatý bzučiak, do poroty zasadli štyri známe osobnosti – Lucie Bilá, Diana Mórová, Jaro Slávik a Jakub Prachař. Nakoniec Talent uvidia aj diváci v Českej republike, keď sa televízia Prima rozhodla ponúknuť svojim divákom aj 5. sériu. Video nájdete vo vnútri článku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Tomáš
Reagovat

Proč se dívat na Talent, když toho hlavního co mě zajímá – zpěváků – bude v SuperStar vrchovatě. A to ostatní co se netýká zpěvu mě prostě nezajímá…

2
Patrik
Reagovat

Na talent se těším ale mohli i ukázat jak nekdo zmáčkne golden buzeer a nevíte jestli mužou zmáčknou zlatý bzučak i moderátoři . Jo a už nebude po castincích cesta do finále to si tuhle tu blbost tenhle rok vynechali za to je chválím

3
Luke
Reagovat

Tak na talent se těším neskutečně a podle ukázky to bude možná nejlepší série, ale nechci předbíhat…Prostě talent je u nás nejlépe udělaná šou a taková superstar jí nešahá ani po kotníky, protože těch už tady bylo tolik, že je to až nezdravé :-) Ale na superstar se budu dívat samozřejmě také, protože hudbu mám rád…Ale talent mě baví o hodně víc, protože jsou tam různorodí talenti – nejenom zpěváci…Už aby to vypuklo :-)

4
Lucas
Reagovat

Mě to moc nezaujalo, mě ta česká verze ale nikdy moc nebrala. A hlavně moc Bílé a Slávika, to odrazuje ještě víc :D

5
Radek
Reagovat

Od prvního září? V úterý? Zajímavé umístění v programovém schématu.

6
nofux
Reagovat

@Radek: Na Youtube někdo psal, že u nás půjde talent od čtvrtka 3.9. A 27.8. půjde na Primě speciální díl se sestřihem toho nejlepšího z předešlých sérií.

7
Adam
Reagovat

Jen bych chtěl upozornit, že něco jako 0. díl, to nejlepší ze čtyř řad, uvede Prima již příští čtvrtek. Prima bude vysílat Talent od 3. září vždy ve čtvrtek a v sobotu. Letos poběží pouze s hodinovou stopáží.
Jojka bude Talent vysílat první týden v úterý a ve středu, od druhého týdne (asi) ve středu, a pak společně s Primou v sobotu.
Zlatý bzučák bude mít pouze porota s tím, že Prachař a Slávik ho stisknou současně (viz upoutávka Primy.)
A letos bude 15 dílů (14 castingů + finále), takže by mě zajímalo, jakým způsobem ty finalisty vyberou. Tzn. na konci října konec.
viz http://admin.joj.sk/fileadmin/templates/podstranky/statut-csmt.pdf

8
Elko
Reagovat

Radek: U nás je 1. září svátek – to znamená viac divákov pri TV. :)

9
Patrik
Reagovat

@Adam:
Když teda bude 14 castingu tak to bude rekord ze všech svetových mutaci got talent. Spíš myslim že bude tak 6 castingu max 3 velký třesky (nebo jak ted bylo v americe) a pak napr 3 sem. 1 velke finále. Jedina tohle je moznost protoze nebude po castincích nebude to votresny cesta do semifinale

10
Adam
Reagovat

Na Jojce poběží Talent ve středu a v sobotu, ale něco mě zarazilo. Tak tohle nechápu. Jojka bude vysílat Talent ve středu 9.9. od 20:35 až do 22:50. A Prima den nato od 20:15 jen do 21:35. To bude jako vysílat někou jinou, zkrácenou verzi? Třeba je to jen chyba v programu Jojky, a nakonec má být od 22:00 Farmář, ale je to divné. A pak v sobotu od 20:35 až do 23:00, zatímco Prima jen do 22:00. Přece nebude mít Jojka o hodinu více reklam než Prima. Ještě mě napadlo, že by tam Jojka vysílala ty vyřazovací kola, která mají být, a že by to Prima nevysílala.

11
Patrik
Reagovat

@Adam:
Já jsem nekde koukal a talent se ma vysilat 60 min jak jojka tak i prima prozoze ty vyrazovaci fáze uz nemaji být.. Ale uz v tom mam ale bordel neskutecnej.. Uvidime jak ty cim ty vyrazovaci faze nahradi ale nejsou zadny fotky na insta.. Ani na facebooku tak proste uvidime

12
Adam
Reagovat

nemá být to co minulý rok, tedy Cesta do semifnále, ale v jejich statutu píší, že má 14 být castingových (a taky vyřazovacích) kol, nevím, co tím myslí.
2. zářijový týden má mít čistého času bez reklam Talent ve středu 9.9. na Jojce 90 minut a na Primě 10.9. pouze 60 minut, takže něco tady nehraje.

13
Patrik
Reagovat

@Adam: Nebo to proste tají ty vyřazovací kola a bude to něco jiného co ješte v talentu nebylo jako např Judgment Week nebo Judge Cuts jak je v USA verzi ale hodně mě teda mate ten vysilací čas jak joj a prima mají jiný

14
Sherlyn
Reagovat

Matúš Kvaska Čo je ten zlatý bzučiak ?
ked ho porotca stlaci niekomu aky ten sutaziaci ma vyhody ?
Zobrazit překlad
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 9 hod

Sonia Deschanel Zlatý bzučiak znamená ze ked ho niekto stlačí je vpriamo vo finále ČSMT
Zobrazit překlad
To se mi líbí · 8 hod

Tony Fuchs Kdyz porotce stlaci zlaty bzucak tak ho automaticky posila do semifinale nikoliv do finale Sono
To se mi líbí · 1 · 7 hod

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT Presne tak ako napísala Sonia Deschanel ide priamo do finále. ;)

Přidat komentář