Panáček v reality show

SK Farma 6 – Začíname 27. augusta

13. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=11052 w=615]

Tak už to tu máme znova. 12 odvážlivcov, ktorí chcú vyhrať 50.000 eur a myslia si, že štyri mesiace vydržia v tvrdých podmienkach bez rodiny, telky, mobilu a internetu. Postaviť na nohy zabudnutú a ošarpanú usadlosť dá zabrať, zostáva len veriť, že na kasting prišli ľudia, ktorí si uvedomujú, do čoho idú. Predstavenie súťažiacich v článku, nezabudnite, že Farma začína už 27. augusta. Ako sa Vám páči Kvetka s novým účesom?

Husi zachránili farmu:

Predstavenie farmárov
[singlepic id=11048 w=615]

Nikola Ledecká (Nikoleta)

Vek: 18 rokov
Bydlisko: Podbrezová
Stav: zadaná, má priateľa
Deti: žiadne
Po smrti mamky žije s dvoma sestrami. Túži mať vlastný kadernícky salón. Je milá a pracovitá, má však aj divokejšiu stránku. Bojí sa zvierat, no pokúsi sa svoj strach prekonať.

Michal Pavlík (Baklažán)

Vek: 18 rokov
Bydlisko: Nitra
Stav: slobodný
Deti: žiadne
Príkladne sa stará o svoje telo, skutočná práca mu príliš nevonia. Jeho vášňou sú ženy, autá a peniaze. Na Farme by chcel zažiť v prvom rade zábavu. Farmársky život môže byť preňho veľkou životnou lekciou a prekvapením.

Ľubomír Struňák (Struňo)

Vek: 28 rokov
Bydlisko: Michalovce
Stav: slobodný
Deti: žiadne
V živote zatiaľ veľa neokúsil, pracuje ako kuchár. Práci na Farme sa nebráni, no radšej by rozkazoval. Od víťazstva si sľubuje možnosť osamostatniť sa a založiť si rodinu.

Roman Máče (Culek)

Vek: 44 rokov
Bydlisko: Nitra
Stav: ženatý
Deti: 3 deti
Žil v Španielsku aj v Čechách. Rád si užíva život a ženskú spoločnosť. Zároveň sa vždy vie postarať o svoje tri deti. Práve tie v ňom vzbudzujú túžbu vyhrať. Pracuje ako montážnik sadrokartónov, na čo má dokonca vlastnú firmu.

Gabriela Molnárová (Gabča)

Vek: 44 rokov
Bydlisko: Trnava
Stav: zadaná, má priateľa
Deti: 3 deti
Život sa s ňou nemaznal, napriek tomu ho berie s humorom. Vo Farme chce zažiť niečo nové a získať peniaze pre rodinu. Na ceste k víťazstvu je rozhodnutá nerobiť žiadne kompromisy. Pracuje v automobilovom priemysle.

Petra Bejdová (Petina Kvetina)

Vek: 30 rokov
Bydlisko: Humenné – Chlmec
Stav: rozvedená
Deti: 2 deti
Je zvyknutá pracovať a starať sa o domácnosť a na Farme chce okoliu ukázať, kde je jej hodnota. Pracuje doma, kde háčkuje.

Jana Perunková (Jenna)

Vek: 39 rokov
Bydlisko: Poprad
Stav: zadaná, má priateľa
Deti: 2 deti
Zvíťazila v boji s rakovinou, no stále bojuje s dlhmi. Výhra vo Farme by jej pomohla zbaviť sa ich, preto si inú možnosť, než víťazstvo, ani nepripúšťa. Pracuje ako žeriavnička a okrem detí sa stará aj o dve mačky a dvoch psíkov.

Jozef Kababik (Dodo)

Vek: 21 rokov
Bydlisko: Košice – Kechnec
Stav: slobodný
Deti: žiadne
Cieľavedomý a prefíkaný východniar. Chová kobylu, ktorú nadovšetko miluje a bude sa o ňu starať aj na Farme. Nemá priateľku a je na to hrdý, momentálne je nezamestnaný.

Ladislav Paško (Laci)

Vek: 20 rokov
Bydlisko: Veľký Krtíš
Stav: slobodný
Deti: žiadne
Pracuje ako predavač. Je spoločenský a miluje zábavu, trápi ho však pokazený vzťah s otcom. Miluje Lady Gaga, je ukričaný a typické je pre neho jašiť sa na hudbu a fajčiť. Na Farme chce zažiť dobrodružstvo, zároveň však aj dokázať, že vie poriadne zamakať. Má však strach z hospodárskych zvierat.

Ladislav Švihla (Džony)

Vek: 41 rokov
Bydlisko: Štítnik, prechodne Bratislava
Stav: zadaný, má priateľku
Deti: 2 deti
Muž, ktorému nesmrdí žiadna práca. Je vášnivým turistom a miluje prírodu, rovnako ako historky, ktorými baví svoje okolie. Časť života prežil v Čechách ako zvárač, má skúsenosti v práci s drevom, aktuálne obsluhuje vysokozdvižný vozík. Výhrou chce pomôcť svojej rodine, od ktorej musí neustále cestovať za prácou.

Lívia Koristová (Ryška)

Vek: 21 rokov
Bydlisko: Žilina
Stav: slobodná
Deti: žiadne
Ryšavá divoška zo Žiliny. Jej vášňou sú rýchle motorky a jej zbraňou neskrotný temperament a živelnosť. Jej stratégiou na Farme je spojiť sa s tými najsilnejšími. Žije s otcom a výhra na Farme by jej pomohla osamostatniť sa.

Laura Foltínová (-)

Vek: 20 rokov
Bydlisko: Záhorská Bystrica
Stav: slobodná
Deti: žiadne
Laura Foltínová. 20-ročná sympatická vysokoškoláčka pracuje od 15-tich rokov ako čašníčka. Na Farme chce dokázať, že je rovnako silná ako mama, ktorá ju sama vychovala. Keďže je mestským dievčaťom, bude zaujímavé sledovať, ako sa vysporiada s nástrahami Farmy.

Ako to na farme vyzerá teraz? 

[singlepic id=11049 w=615]

[singlepic id=11050 w=615]

A posledná otázka….. Kto sa teší ? :))

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
johanetta
Reagovat

Jáááááá se těším!

2
Johana
Reagovat

Já se těším také a zdravím všechny budoucí přispěvatele.
Lilky mám ráda, ale netušila jsem, že po zhlédnutí medailonků se u mne vyvine tak silná alergická reakce na baklažány…

3
dorka
Reagovat

To jsem zvědavá, která zvířata to po loňském skoro mrtvém stádu ovcí odserou letos… Vlastně – ne, nejsem.

4
dorka
Reagovat

Jo, a Krepce to fakt nesluší, ani vizážistky v Teleránu si s tím neví rady, řídké a jemné, to její krátké mikádo bylo a vždycky bude ideální.

5
Prochor
Reagovat

Doufám, že na návštěvu přijde Lenuš.
Nezapomenu na suverenitu 3 mužů proti jedné ženě.
Když Lenuš ve finále vyřadila Tibora Řepu, Tibinko stál s nechápavým výrazem a jen střídavě otevíral a zavíral pusu jako kapr na suchu:“ Jak se to jenom mohlo stát?¨
Tak skvěle to měli nalajnovaný – vyřadit všechny ženy, Tibinko (hospodář Martin: Tibinko zapálí vatru:-))) si ještě stačil vytvořit „socialistický svaz mládeže“, který ho prohlasoval do finále také díky sugestivní otázce. Kvitováno večírkem odborářů z nasyslených zásob a zápisem do knihy zásluh.
Jenže Lenuš je vyřadila jednoho po druhém – dobrá práce!
Spolu s Lenuš by mohl přijít Réza Givili aby byla sranda.

6
galadriel
Reagovat

Miesto konania farmy je obec Opava v okrese Veľký Krtíš. Malebné opavské lazy teda budú zdolávať farmári. Ktorý je Vám na prvý nástrel najsympatickejší?

7
Dany
Reagovat

@galadriel:

Já zatím ani nevím. Tentokrát jsou tam samí mlaďoši, jen třem je něco málo přes čtyřicet, tak jsem docela zvědavá, jak si poradí.

8
johanetta
Reagovat

@galadriel: Na předváděcí fotce je „Struňo“ moc podobný českému herci Michalu Novotnému, tak začnu s ním:).

9
Prochor
Reagovat

7 – Jsou tam mladší, než v minulé řadě ale stejně se tam najde určitě „ředitel Zeměkoule“. Ale doufám, že jenom jeden protože Betuel+Repa byli na mně moc.

10
Johana
Reagovat

@Prochor: Džony Švihla: ,,Neni konkurenta, čo by mi mohol konkurovať…to, čo viem ja, to by ťažko máloktorý vedel“….nebude to Beutel a Repa v jednom?

Přidat komentář