Panáček v reality show

Trailer Česko Slovensko má talent 5 (video)

22. Červenec 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=11038 w=615]
Podzimní sezóna reality show na českých a slovenských televizích se pomalu blíží. Pojďte se podívat na první trailer Česko Slovenská má Talent 2015, který je laděný do bondovského stylu. Na úplném závěru videa se dočkáte jednoho odhalení. Tak hurá na tu podívanou.

První video Česko Slovensko má talent 2015

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Ludvík
Reagovat

Upoutávka se vážně povedla! Ale Jojka dělala vždycky skvělé upoutávky.

4
JD
Reagovat

Podle mediaboom.sk Prima na podzim uvede Česko Slovensko má Talent!

5
JD
Reagovat

jdworld.blog.cz/1508/exkluzivne-prima-nakonec-uvede-talent

6
Luke
Reagovat

@JD: No tak to vypadá, že dostali rozum :-)
A co se týče sledovanosti, tak talent na tom byl vždycky lépe jak supestar nebo hlas (i když sledovanost klesala s každou novou řadou, tak to nebylo tak markantní jako u zpěváckých soutěžích) a proto si myslím, že talent nad superstar ve sledovanosti vyhraje…přece jen těch pěveckých soutěžích tady bylo tolik, že i já se těším více na talent

Přidat komentář