Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Podoba čisto náhodná? Budú veľké upútavky na Talent a Superstar podobné?

21. Červenec 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020, ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=11037 w=615]
S informáciou prišiel mediálny portál Mediaboom. „Promo spoty pre ťažiskové projekty jesene Markízy a Joj budú mať niečo spoločné. Šou Česko Slovensko má talent aj Superstar nielenže dostanú veľké kampane s príbehom, ktoré budú svojím konceptom pravdepodobne najvýpravnejšími kampaňami jesennej sezóny, zároveň ponesú aj podobný či dokonca až rovnaký scenár.“ V čom budú rovnaké? Poďme sa na to spoločne pozrieť. Treba však na úvod dodať, ako prvá začala svoje veľké upútavky nakrúcať televízia Joj.


Televízia JOJ na svojom Instagrame zverejnila
už v máji (květen) fotografiu, na ktorej sme mohli vidieť dotrhaných a obhorených moderátorov Juniora a Marcela. Na začiatku júla (červenca) zverejnila fotografiu aj Markíza. Dotrhaný a obhorený bol aj Pyco. Fotografie nájdete pod článkom.

Mediaboom ďalej uvádzaSpoločné črty budú niesť aj úlohy porotcov, v oboch kampaniach sa totiž zmenia na hrdinov. Markíza svoju porotu označuje za Superhrdinov s prívlastkami “sexy, nevyspytateľná, drsný a nekompromisný”, v upútavkách pre Česko Slovensko má talent sa zas porotcovia zmenia na “hrdinov zo známych akčných filmov o Jamesovi Bondovi”.

Moderátori oboch šou by mali byť obhorení a dotrhaní práve za pomoci porotcov. Televízia Joj svoju veľkú talentovú kampaň začala nakrúcať v máji. Markíza prezradila, že jej superstárovskú kampaň nakrúcali začiatkom júla. Ako to celé dopadne sa dozvieme už za pár dní. Jedno je však isté, Superstar a Česko Slovensko má Talent nebudú vysielané v rovnaký deň. Obe šou nemôžu byť nasadené proti sebe, vzhľadom k tomu, že licencorom je FremantleMedia. Podľa zásady nemôžu projekty z ich knižnice viesť konkurečný boj v rovnaký deň s rovnakým vysielacím časom.

Moderátori piateho ročníka Česko Slovensko má Talent
[singlepic id=11036 w=615]

Moderátor najnovšieho ročníka Superstar 2015
[singlepic id=11035 w=615]

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

SuperStar 2020, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Ixuxu
Reagovat
2
Pattrick
Reagovat

Fakt se jim povedlo!

Přidat komentář