Panáček v reality show

MasterChef Česko: uvař a vyraž na casting

19. Červen 2015 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

[singlepic id=11031 w=615]
Vypadá to, že TV Nova jako jedna z mála velkých českých televizí ještě nad reality show nezlomila hůl. Na podzim připravuje nejen další řadu Superstar, ale také kuchařského MasterChefa, tentokrát jen v české verzi, tedy bez spolupráce s Markízou. Chcete se stát součástí této reality show? Pak právě v těchto dnech máte jedinečnou šanci.

Castingy na MasterChef Česko

Casting na MasterChef Česko jsou celkem dva. První je od dnešního dne 19. 6. do 21. 6. 2015 v hotelu Barceló Praha (Na Strži 32, Praha 4). Druhý se koná o pár dní později (24. – 26. 6. 2015) v Rosmarin Business Centrum (Dělnická 12, Praha 7 – Holešovice).

Vlastní jídlo s sebou

Na oba castingy můžete přijít bez jakékoliv registrace, jediná podmínka účasti je, že donesete jídlo, které jste sami uvařili.

Tak kdo vyrazí? Kdo uvaří?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
fb
Reagovat

Ze bych tam sel s topinkama? :) Jsem zvedav, jestli se poucili z minulych chyb a bude to za neco stat, prvni radu jsem vzdal hned nekdy ze zacatku, bohuzel srovnavam s US verzi i kdyz bych asi nemel no.

2
Honza
Reagovat

Těším se na to!

3
Katynka
Reagovat

Já jsem se dívala na první řadu, dala jsem to a ráda, i když můj favorit skončil třetí. Taky srovnávám a doufám, že se poučili z minulých chyb. Když odstraní Peštovou, bude mi to stačit a kvalita půjde zcela jistě nahoru, protože porota to stačila odmoderovat a koordinovat sama a moc se mi líbili.
Teď jede v Americe 6. řada Masterchef, tak jsem zvědavá, není tam Bastiani, místo něj je tam nějaká ženská, tak uvidíme, zda to neztratí šmrnc.

4
upc z
Reagovat

Tohle u nás nějak neumíme. Když to srovnám s Master Chef JUNIOR vypadá to, jako bychom neměli vůbec dobré amatérské kuchaře a všechna ta děcka z MCHJ by je strčila do kapsy.

5
Nika
Reagovat

Daniela Pestova urcite si myslim,ze nebude moderovat uz masterchef kedze jej manzel Pali Habera bude v porote Superstar.

6
janule
Reagovat

no porotci uz jsou znami :-)))

7
James
Reagovat

@janule: Odkaz?

Přidat komentář