Panáček v reality show

Výměna manželek 2015: Lenka vs. Lenka (3.6.)

3. Červen 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=11021 w=615]

Nový díl Výměny manželek snad bude tentokrát méně „špinavý“ než posledně, ale i tak nám slibují, že nudit se nebudeme. Jak si poradí rázná Lenka z vesnice se třemi ukřičenými dětmi a submisivním manželem? Jak zvládne mladá maminka, také Lenka, která je od 16 ti let na mateřské dovolené, práci se zvířaty na rozlehlém statku na vesnici?
Premiérový díl Výměny manželek sledujte ve středu 3. 6. od 20.20 na TV Nova. Dalších sedm dní je zdarma k přehrání na novaplus.cz.

Třeboň vs. Úlehle

Třeboň

Pětičlenná rodina žije v panelákovém 3+1. Lenka (21) má s Jiřím (24) dcery Lily (2) a Lauru (9 měsíců) a z předchozího vztahu syna Filipa (5). Od 16 let je tak na mateřské dovolené. Jirka je dispečerem kamionové dopravy a většinu času tráví s telefonem v ruce. Děti jim přerůstají přes hlavu a dělají si, co chtějí, především proto, že rodiče nejčastěji tráví čas sami v kuchyni s cigaretou v ruce.

[singlepic id=11019 w=615]

Úlehle

Manželé Lenka (43) s Petrem (46) žijí s několika desítkami zvířat ve vesničce Úlehle v jižních Čechách. Na statku vyrůstá také Lenčina jediná dcera Andrea (19), která studuje střední školu. Lenka je nezaměstnaná a Petr v invalidním důchodu. Dvojice žije v souznění s přírodou a zvířaty a po třech letech vztahu jsou oba stále zamilovaní. Ve volném čase kromě péče o hospodářství jezdí na koních nebo na motorce.
[singlepic id=11020 w=615]

Tento díl zůstane z časových důvodů tentokrát bez rekapu.

Související články

Další perla z Výměny manželek: Této blondýně je 21 let a má tři děti. První měla v patnácti /Super.cz

Lenku ve Výměně poslali mezi dobytek: Musí dojit kozy i krávy /Blesk.cz

Výměna manželek: Dítě v 15 letech a trauma ze zvířecí farmy/tn.cz

Zvrat ve Výměně: Lenka na farmě zvládá, zato Jirka se hroutí! VIDEO/tn.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Marketa
Reagovat

Já jen žasnu, kolik lidí je v invalidním důchodu…

2
Ivik
Reagovat

Mlada holka a vypadá jako prasátko no hlavně že ji nevadí nechat zabit králíčka a není ji ho vůbec lito pěkně bezcitná ve dvaceti . No hlavni je ze děcek má jako 40 leta a v to v této době…! je jasné že žádná intoška to není ….

3
Jana
Reagovat

@Ivik: nechat zabít králíčka?? víte že na venkově se králíci chovají a zabíjejí kvůli masu? a nikomu jich není líto, je to prostě zdroj obživy…jste opravdu tak naivní nebo to jen děláte?

4
Ivča
Reagovat

Ještě jsem to neviděla, jsem teprve na začátku…. ale jak tam ten chlap řekl, že je v invalidním důchodu a pak tam cválal bez problémů na koňovi a jezdil na motorce, to se mi tedy otevřela kudla v kapse. Moje máma nemůže chodit a ID jí nedali… tady tenhle si užívá volna za státní prachy, doufám, že na něj pošlou kontrolu, jestli je skutečně chromajzl.

5
eva
Reagovat

Mně vadila ta paní chytrá od koní. Co to mělo být s tím bičíkem? A jak mohla vzít děti do bazénu, když si to jejich matka výslovně nepřála? Já vím, že asi všem byla sympatická, ale mně teda ne. Proč nechodí do práce? A ta úvaha, že ještě nechce být babička? Asi děti teda moc ráda nemá. Hlavně ale, že všem do televize neustále dokazovala, jak je skvělá, a jak je ta druhá nemožná.

6
eva
Reagovat

Jo a to s těmi okny, to mluvilo za vše!

7
cathy
Reagovat

Co to tu dnes píše za vzorek? A kde jsou moji milí? Sodoma Gomora…. prchám!

8
eva
Reagovat

cathy: Ale jinak jste zdravá, ne?

9
Ivik
Reagovat

Nejsem buranka

10
Ivik
Reagovat

@Jana: Nejsem buranka

11
Slavěna
Reagovat

Na to, jak se starší Lenka bránila malým dětem se o ně starala hezky. Jinak opět ukázka dětí, co mají děti a pak nějak neví, co s nimi. Ale víc se mi libí tyhle výměny, kde se nakonec sejdou v klidu a mají pocit, že jim výměna přinesla něco nového. Mladá Lenka hezky otočila svůj názor na život na vesnici…:)

12
Slavěna
Reagovat

@Ivča: Milá Ivčo, napadlo mě hned to samé. Zřejmě prodávají kozí sýr a občas i nějaké další výdobytky a žijou si spokojeně.

13
Niki
Reagovat

Zrovna se dívám na markízu a jde díl Lenka vs Lenka a tedy musím souhlasit s předcházející příspěvkem od Market. No… a udivujeme co tam dělá vlastně Lenka z farmy, malé děti nemá a u mladé Lenky z Třeboně nic nedělá! Proste jasně a jednoduše přišla si pro peníze lehce vydělané…..

Přidat komentář