Panáček v reality show

Už je známa celá porota Česko Slovensko má Talent!

30. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=10990 w=615]

Dnes sme sa dozvedeli posledné meno, ktoré zasadne do poroty nového ročníka Česko Slovensko má Talent. K speváčke Lucii Bílej a producentovi Jarovi Slávikovi tento rok pribudne spevák Jakub Prachař, ktorého fanúšikovia šou Česko Slovensko má talent poznali počas štyroch ročníkov ako moderátora. Štvrtým členom poroty sa stala jedna z najžiadanejších a najobľúbenejších herečiek súčasnosti – Diana Morová. Herečka len pred pár dňami vyhrala tanečnú súťaž Tanec snov. Sedem rokov účinkuje v úspešnom seriáli Panelák a diváci ju mohli vidieť aj v dvoch sériách obľúbeného seriálu Keby bolo keby. Ako ste spokojní s výberom štvrtej porotkyne?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Lucas
Reagovat

Diana je fajn, ach jo :/ :D

3
HipHopDance.cz
Reagovat

Těšíme se, především na tanečníky a taneční skupiny. Např. v Arabs Got Talent před nedávnem zvítězil světoznámý tanečník Salah: http://www.hiphopdance.cz/salah-zvitezil-v-arabs-got-talent-2015

4
lala
Reagovat

Nevite nekdo nazev skladby ktera hraje pri nastupu poroty? :)

Přidat komentář