Panáček v reality show

Nákupné maniačky (20.4. – 24.4.): Zpívání v dešti

20. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10974 w=615]

Show Nákupné maniačky mění pro tento týden stylistu Maroše za Mariána a ten vymyslel zadání – Zpívání v dešti! Nebojte, nejde o novou pěveckou soutěž, dále zůstáváme věrni nakupování. Vypadat stylově a atraktivně, i když venku prší, tak s tím se bude muset poprat nová čtveřice soutěžících. Jak to dopadne?
Sledujte Nákupné maniačky denně od 15.20 nebo z archivu, vše na TV JOJ.

finále

[singlepic id=10980 w=615]

Cenu stylisty získala Barbora (růžová šála), ten ji dokonce obodoval 10!

[singlepic id=10981 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Darina
Reagovat

Ahoj,chci se zeptat proč nejde spustit video Nákupné maniačky.
Díky za odpověd´.D.

Reagovat

@Darina: Taky mi to nejde, dotaz je ale spíš na admina Jojky. Netýká se to jen Maniaček, nejde spustit více programů.

3
wopice
Reagovat

Zkuste Chrome.

Reagovat

@wopice: Nebude to prohlížečem, něco přehrát jde, něco ne, teď aktuálně jde všechno.

5
Monika
Reagovat

Pro me je vitezka tohoto tydne Martina, opet se ukazalo, ze krasna stihla blondyna si muze obleknout cokoliv a vzdy to vypada dobre. Libilo se mi na ni vse co zkousela, a ty saty, ktere nakonec vybrala, vyborne. Ta postava dela divy, 80% outfitu. Pri te prilezitosti jsem si vzpomela na vykrmenou Katku a jeji krasnej satnik, plny znamych a drahych znacek, ve vysledku je to k nicemu, kdyz ve vsem vypada jako koblika. Kdybych ty dve postavila vedle sebe – Katka by mela na sobe to nejluxusnejsi ze sveho satniku a Martina naopak to nejlacinejsi, stejne by ji uplne prevalcovala…Nikdy nepochopim, ze nekdo dokaze do satniku investovat takove prachy, kdyz je obalenej spekama vsude.

6
wopice
Reagovat

@ Ajda Ale bude. Firefox mi Maniačky už druhý týden nepřehraje. Chvíli nejdou přehrát žádná videa a zmizí všechny komentáře, jindy něco funguje a něco ne. Tak skočím na Chrome a tam jde vše :-)

Reagovat

@wopice: No jo, wopicím se to skáče :D

Mně to minulý týden šlo bez problémů, až teď výpadky út -čt, ale ne u všech pořadů.

8
Slámka
Reagovat

A já mám taky smůlu, mimo středy asi hoďku odpoledne, nejde přehrát žádný sk. pořad. Pouze Tanec snů. A to jsem tak zvědavá jak to NM zvládly.
Snad to bude příští týden lepší.

Reagovat

@Slámka: Přidala jsem fotku z finále a bodování. Wopice má pravdu, zkus si nainstalovat Chrome, máš to za minutku, tam to opravdu jede všechno.
Cenu stylisty získala „nebožka“ Bára, dokonce její model označil jako jeden z top trojky celé historie maniaček. Nejvíc se mi líbil čtvrtek.

10
Monika
Reagovat

@Ajda: jsem videla cely pouze dil Martiny, zbytek jsem dost preskakovala, to jako fakt oznacil tu maskaru jako top trojku cele historie? omg….Skoda, ze ty dva sasky nevymeni, stvou me od zacatku, jeste jsem je nevidela dobre oblecene, motylky a pletene vesty jsou traga, lezou mi desne na nervy a vlastne i kvuli nim to casto preskakuju.

11
Ajda
Reagovat

@Monika: Jj, byl z ní nadšený, viděl Francouzku bla, bla, bla a vytasil 10! Celý týden byl prý skvělý, úžasný, všem se to povedlo… Já to celý týden nestíhala, a tak jsem si páteční díl jako jediný skoukla celý přímo v tv. Třeba zrovna ty gumáky od Báry mi přišli příšerné, jak ze zahradnického centra a ty se mu líbily ze všech nejvíc.

12
Monika
Reagovat

@Ajda: Francouzka? omg…no mne prisla strasna cela, vadila mi i ta ruzova sala k cervenym gumakam, podivna dlouha sukne atd..no Francouzku si teda predstavuju sakra jinak :-))0

13
Slámka
Reagovat

@Ajda: Díky za radu, zkoukla jsem celý týden a tak nadšená jako Marián nejsem. Francouzskýn šarm si představuju trochu jinak, gumáky nepěkné. Ale líbily se mi móóc gumáky Martiny.A vítězka Andrea – no žádný zázrak.
A jsem moc ráda, že Marian konečně upozornil na hodnocení předváděného outfitu a ne toho, co mají doma v šatníku. Na větu „toto nie je moj štýl“ jsem přímo alergická

Přidat komentář