Panáček v reality show

Nákupné maniačky (16.3. – 20.3.): SIMPLY CITY

16. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10929 w=615]

Stylista show Nákupné maniačky Marián Hornyak tvrdí, že v jednoduchosti je krása. Často téma označil za jednoduché a opak byl pravdou. Tentokrát to tak prý opravdu bude – SIPMPLY CITY, prostě město! Marián předem oběhl obchody, vybral čtyři topy a k těm budou soutěžící skládat výsledný outfit. Nebudou stejné, pondělní maniačka má výhodu nejširšího výběru. Modely by měly být laděné do urban looku (sofistikovaný městský look), nejvhodnější jsou černá, bílá, nebo šedá barva. Nemusí se vyhýbat ani geometrickým vzorů či nápisům.
Jak se s tím vším nová pětice popere, to sledujte denně od 15.20 na TV JOJ, nebo po 18h od premiéry z archivu.

Pondělí – Sanija (20)

[singlepic id=10930 w=615]

Body: 18

Úterý – Angelika (31)

[singlepic id=10932 w=615]

Body: 18

Středa – Alexandra (23)

[singlepic id=10931 w=615]

Body: 19

Čtvrdtek – Michaela (23)

[singlepic id=10933 w=615]

Body: 20

Finále

Cenu stylisty získala vítězka Michaela.

[singlepic id=10934 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
dorka
Reagovat

A je to tady zase. Marián něco říká a ty mindy to nepoberou. To zas bude katastrófa, jak s metalickým týdnem…. Bavila mě ta první kravka, jak byla už od začátku mimo, prý jednoduché a čisté a skříň jak z maringotky, tvl… Pak klasika, vybere si zlatou věc a vůbec ji nesere, že je to sportovní bunda :-)))…. – A ta červená mimóza, to bude taky dílo… – Naděje vkládám do těch ostatních dvou, a spíš do pátku. Ale ne nijak velké, spíš budu zas nakrklá, jak to posraly.

Reagovat

Marián neustále zoufale volá po akcentu, Zuzana v pátek tvrdí, že akcent je už minimálně dva roky out, upřednostňuje aktuální tón v tónu a divák v tom má akorát guláš :D

3
Slámka
Reagovat

Kde je úterní díl?

Reagovat

@Slámka: Docela hrůza, tak ho radši nedali ani do archivu :D
Vzít si za poradce obtloustlé děcko, sama nemít vkus, jak to mohlo dopadnout? Riflová nuda. Mám pocit, že zakázat jím džíny, tak se většina zhroutí. V šatníku Angeliky ta nová kabelka bude vypadat jako fejk.

5
galadriel
Reagovat

Saška sa mi páčila, len škoda tej kabelky…..som zvedavá na Mišu.

Reagovat

Neustále kyselý ksicht hvězdy Sanji, tupost Angeliky, to jsou pak perly v hodnocení. Jediná Miška a Saša jsou tam „normální“ a mají i vkus.

Přidat komentář