Panáček v reality show

Nákupné maniačky (2.2. – 6.2.): Šedá myška

2. Únor 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10878 w=615]

TV JOJ ohlásila další novinku. Nákupné maniačky pojedou „na střídačku“. Jeden týden premiéra, což byl zrovna týden – Šedá myška, další bude jen repríza. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

Nákupné maniačky v novém týdnu, v nové sestavě a porotce je opět starý známý Marián Hornyak. Milujete barvy? Zapomeňte na ně! Tentokrát se nám v hlavní roli představí šedá barva, která musí hrát v outfitu prim. Šedá se celkem dobře kombinuje, toho musí správná maniačka toužící po výhře využít a sestavit stylový model, kterým zaujme nejen její soupeřky, ale i stylistu.
Nákupné maniačky sledujte na TV JOJ od 15.20, po 22h na WAU nebo z archivu. A jak už jsme na JOJce zvyklí, tento týden opět změna ve vysílání, dopolední reprízy jsou zrušeny.

Pondělí – Veronika (22)

[singlepic id=10879 w=615]

Bodování: 21

Úterý – Dominika (24)

[singlepic id=10880 w=615]

Bodování: 19

Středa – Katarína (31)

[singlepic id=10881 w=615]

Bodování: 18

Čtvrtek – Emilie (28)

[singlepic id=10883 w=615]

Bodování: 20

Finále

Cenu stylisty a celkovou vítězkou se stala pondělní Veronika. Emílie si hodně věřila, stylista ji sice kritizoval za nesplněné zadání, ale zároveň z ní byl nekriticky nadšený. Nebýt nadhodnoceného bodování Kataríny, skončila tato sebevědomá Emily poslední a snad by jí konečně zamrzl ten její věčný (falešný) úsměv.
[singlepic id=10884 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
Reagovat

Kabelkou to dost zabila, jinak neurazí, nenadchne, průměrný model. Nevím, jestli to nechápu já, nebo maniačky, ale pochopila jsem zadání tak, že šedá má dominovat, klidně ve více odstínech a jen doplňky mají svojí barevností výsledek oživit.

2
al
Reagovat

no ale ked oni myslia .. ze sivu nosia len babky a mysky … :))

utorok – pekny kabat .. lodicky ?
stvrtok – celkom fajn .. nie : tetovacky , vyholena hlava , len podpira … lodicky ?

3
J.
Reagovat

Tak jsem dokoukla z archivu a líbí se mi nejvíc úterní – kabát a kalhoty. Ale její tetování
je pro mě nepochopitelné. Celkově pořad sleduju moc ráda.

Přidat komentář