Panáček v reality show

Jste to, co jíte: 4. řada již ve čtvrtek 3. 9. – začínáme se 44 kostkami cukru

1. Září 2009 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

[singlepic id=154 w=420]

Reality show Jste to, co jíte o zdravém životním stylu a správných stravovacích návycích si našla svoji početnou diváckou skupinu a proto nás tento čtvrtek od 21:20 čeká první díl již 4. řady. A startuje se opravdu z ostra: příběhem paní Evy, která spořádá až 44 kostek cukru denně.

Eva Košařová (62 let) je aktivní důchodkyně, držitelka několika rekordů – je nejrychlejší Češkou: v závodním autě dosáhla rychlosti 300km/h, dále se svým vozem dokázala jet pozadu 19km trasu Lipence – Václavák, a to přes 17 křižovatek, nakonec zvládla hrát na piano nonstop 24 hodin jednu skladbu, celkem 1750krát.

Motivace k hubnutí: muž Venda

Eva nadváhou nikdy netrpěla a byla vždy štíhlá. Ve 40 letech však přestala kouřit a začala chuť po cigaretě zahánět přejídáním, a tak za zhruba 12 let přibrala více než 50 kg. Eva má o 11 let mladšího muže Vendu, který je zástupcem ředitele na střední škole. I on byl jedním z hlavních důvodů, proč se do pořadu Jste to, co jíte rozhodla přihlásit, protože by pro něj byla ráda tak přitažlivá jako kdysi.

Motivace k hubnutí: zdraví

Zdravotní stav je další Evinou motivací ke zhubnutí – má totiž vysoký krevní tlak, a v loňském roce byla dokonce kvůli tomu hospitalizována v nemocnici. To ji vyděsilo – a rozhodla se pro změnu životního stylu, proto se přihlásila do pořadu. Mezi její největší stravovací hříchy se řadí omáčky všeho druhu a chorobná láska ke zmrzlině, kterou dokáže jíst opravdu denně. Během celého dne Eva zbaští poměrně hodně cukru. Vždyť Petr Havlíček to přepočítal na neuvěřitelných 44 kostek cukru za den. A to už je pořádná porce!

Jak se s tím paní Eva ve 4. řadě Jste to, co jíte popere? Uvidíte již tento čtvrtek od 21:20.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
hanka
Reagovat

Bože, ten její chlap musí mít svatozář. Z téhle paní by mě trefil šlak.

2
jim
Reagovat

no uz z toho je fraska, zklamani

3
mika
Reagovat

ta baba mela jen hubu plnou kecu- to bylo jasny uz od tech rakci u lednice… Jinak to bylo takovy rozplizly a bez gradace… ale je fajn, ze je to zpet :)

4
Ina
Reagovat

Ta paní má IQ tykve!!! Od začátku mně bylo jasný, že selže. Proboha proč ty lidi nedodržují ten plán? Copak neviděla v předchozích řadách ani jeden díl, aby věděla, že když si dává míň jídla, že to nefunguje? To mně prostě hlava nebere. Ta ženská nikdy v životě nezhubne, ta se chtěla jen zviditelnit. Jo a ten manžel vypadal spíš jako její syn a ne manžel. :o))) No jsem zvědavá na další díly.

5
Dáda
Reagovat

Pani Košařová je skvělá žena s chutí do života a moc jí fandim. To jak vypadá její manžel nepřísluší nikomu kritizovat.

6
Ina
Reagovat

Dádo, vždyť já jsem ho nekritizovala, ale naopak jsem mu lichotila!!!

7
hanka
Reagovat

Dádo, je to asi otázka povahy a vkusu každého. Mně třeba tahle paní vůbec tak nepřipadá, spíš mám z tohodle druhu lidí panickou hrůzu. Já tedy chuť do života mám taky ale kvůli tomu nemusím neustále žvanit a exhibovat.

8
Jana
Reagovat

Nevíte, jestli to bude na Streamu nebo někde jinde?

9
zuzka
Reagovat

Ta paní je pro mě nepochopitelná. Jestli se tak chová i ve skutečnosti, tak bych po půl hodině s ní musela vyhledat docenta Chocholouška. Obdiv manželovi. Ta ženská musí mít nějaké přednosti, které mi zůstaly ukryty. určitě to nebyla chytrost. Myslím, že může jen příjemně překvapit, ale moc šancí jí nedávám. Přesto držím palce!

10
Evelínka
Reagovat

Božínku, buď jsem moc nesnášenlivá nebo ta paní skutečně moc chytrosti nepobrala :-(

11
martin karas
Reagovat

Nevíte kde se dá tento díval stáhnout popřípadě sehnat? Bohužel jsem neviděl tento díl díky za odpověd.

12
RadstaR
Reagovat

Bohuzel na webu primy nic ke stazeni/zkouknuti neni. Oristi dil tedy budu nahravat, kdyz prima na to kasle.

13
Mio
Reagovat

Jo, taky by mě zajímalo, jestli se tu budou objevovat linky na stažení pořadů jako v minulosti :)

15
chleba s máslem
Reagovat

Panebože, konečně jsem se podívala na tenhle díl a nezbývá než souhlasit s předchozími příspěvky. To je tak hnusná babice. FUJ! Naprosto asexuální, rozteklá, sešlá a co je nejhorší – fakt naprosto vypatlaná, hloupá, trapná a nevychovaná. Bleee

16
Hana
Reagovat

Protivná ženská od pohledu a když promluví,blbost se dere ven !!! Bylo hned od začátku jasné,že má plnou hubu keců,že se jde do pořadu jen zviditelnit. Obdivuji doktorku Cajthamlovou a dietologa,že s ní ten pořad dotočili. Já bych na ní nervy neměla.

17
vito
Reagovat

Mozes dat prosim ta na web na stiahnutie tie casti ktore su z tejto novej serie? myslim ze su 3 zatial.. na tom streame to je blbe a je tam iba najnovsia cast..rad by som si to stiahol komplet..

18
Jarka
Reagovat

Dobrý den ,jste moc sympatická paní a do dnešního světa patří pořádné odreagování.A to vy jste předvedla .Přeji hodně štěstí a budte stále veselá.Jarka

19
Coco
Reagovat

Toto byl jediný díl, který jsem přepínala…
Připadalo mi, že vůbec nechce zlepšit svoji životosprávu, ale jenom se zviditelnit, chovala se strašně.

20
Bob
Reagovat

Tento díl se mi líbil ze všech nejvíc,hlavně ta písnička ! Ta paní byla velice pozitivně naladěná.

21
anna
Reagovat

Pani Evicka by mohla jeji chut do zivota rozdavat,je to zazrak divam se na jeji show kazdy den a jen obdivuji ten elan a verim ze se i dokaze stema kilickama poprat,

Přidat komentář