Panáček v reality show

ANKETA: Porotci a moderátoři talentových soutěží

31. Prosinec 2014 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=10837 w=615]
Máme tu opět Silvestr, takže přišel čas na tradiční bilanční anketu. Poprvé se však netýká soutěžících, ale porotců a moderátorů, mezi nimiž se za desetiletou historii talentových soutěží vystřídala velká spousta osobností. Někteří se v porotě a na moderátorském postu objevovali opakovaně, jiní pouze jednou, avšak místo v naší anketě si vysloužili všichni. Hlasovat můžete hned ve čtyřech kategoriích, ze kterých vzejdou čtyři vítězové.

Porotci:

Ondřej Hejma, Ondřej Soukup, Milan Herman, Paľo Habera, Laco Lučenič, Juľo Viršík, Michal Horáček, Eduard Klezla, Petr Janda, Jožo Ráž, Vašo Patejdl, Jano Baláž, Jan Kraus, Ján Ďurovčík, Michal Kocourek, Jaro Slávik, Zdeněk Troška, Michal Suchánek, Richard Genzer, Rytmus, Martin Dejdar, Michal David, Pepa Vojtek, Leoš Mareš, Majk Spirit, Ondřej Brzobohatý, Oto Klempíř



Porotkyně:

Gábina Osvaldová, Lenka Slaná, Jana Hubinská, Ilona Csáková, Dara Rolins, Adela Banášová, Marta Jandová, Lucie Bílá, Alena Šeredová, Helena Zeťová, Ewa Farna, Celeste Buckingham, Sisa Sklovská



Moderátoři:

Ondřej Brzobohatý, Martin „Pyco“ Rausch, Petr Holík, Leoš Mareš, Vilo Rozboril, Maroš Kramár, Petr Vondráček, Jakub Prachař, Roman Juraško



Moderátorky:

Laďka Něrgešová, Adela Banášová, Barbora Rakovská, Martina Kociánová, Tina, Zorka Kepková-Hejdová



Hlasovat můžete jednou denně celý týden až do úterý 6.1.2014 do půlnoci. Na rozdíl od minuloroční ankety je tato pouze jednokolová, takže výsledek se dozvíte příští středu. Proto neváhejte a hlasujte!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
PK
Reagovat

Moje hlasy: Adela, Pyco, Adela a Habera. Překvapivě všichni ze Slovenska :-) Především na Adelu podle mě nikdo z ostatních o parník nemá…

2
Monika
Reagovat

Adele mi prijde ok, byt mam problem s vizualem, ale zase o parnik mi to neprijde…V te svoji show co uvadi a kterou jsem parkrat shledla se mi zdala docela slaba.
porotce – Klezla
porotkyne – Farna
moderator – Pyco
moderatorka – Tina

3
Tomáš
Reagovat

Porotce – Jasným favoritem je Habera. Ale i Horáček, Klezla a možná i Lučenič se mu hravě vyrovnají, akorát nejsou co se týče SuperStar tolik populární jako on. Všichni byli ve svých řadách SuperStar skvělí porotci, takže není zase tak lehké to určit.
Porotkyně – Osvaldová, Sisa Sklovská nebo Farna
Moderátor – Leoš nebo Pyco
Moderátorka – Adela

4
Lucas
Reagovat

Nejlepším porotcem bude asi nejspíš Habera. Jinak byli fajn i Lučenič, Klezla a Ďurovčík, nevadil mi ani Hejma a Soukup. A překvapil Majk Spirit.

Z porotkyň jednoznačně Farna, pak hned Jandová a velký překvapení Sklovska.

Z moderátorů Adela a Pyco, Leoš je taky fajn, když ho není moc a pak mám ještě hodně rád Tinu.

5
libena
Reagovat

porotce – jasný paĺo habera, pak lučenič
porotkyně – ewa farna, pak sklovská (to by se dalo nazvat „největší překvapení v československých talentových soutěžích“)
moderátoři – moc váhám mezi pycem a leošem, ale protože jsem patriotka, tak jsem hlasovala pro leoše. a navíc pyca miluju pouze ve dvojici s adélou, to je number one všeho co zde hlasujeme.
moderátorky – tak to už je jasné – viz výše: adéla, tam je bez konkurence, zmiňovaná tina mi nepřirostla k srdci :-(

chjo – kde jsou ty časy úžasné první řady slovenské superstar :-§ hned jsem si to tady připoměla…

6
Milan Petřík
Reagovat

Nejlepším porotcem československých SuperStar vždy byl, je a bude Laco Lučenič.

7
VojtaP
Reagovat

porotci: Pal’o, Lučenič a taky určitě Klezla
porotkyně: Ewa a Sisa jsou tady bez konkurence. Sisu bych určitě rád někdy ještě někde viděl.
moderátor: taky jsem dal Leoše, jen proto, že Pyco nejlíp funguje s Adelou
moderátorka: myslím, že je to jasné, Adela nemá konkurenci u česko slovenských moderátorek vůbec. :) Tina byla ale solidní náhrada.

8
bezík
Reagovat

porotce – Lučenič
porotkyně – Osvaldová
moderátor – Mareš
moderátorka – Adéla

9
shit
Reagovat

Tradičně ovlivněná anketa od zoufalců z Panáčka. Buldozer Farna vede? Neovlivňuje to zas ten známej pedofil v klobouku a kostkovaný košili? :DDDDDDDDD

10
DJ Vlado
Reagovat

@shit: Maxxi, zapomněl jsi zmínit, že je to určitě zmanipulované i proto, že u chlapů porotců vede ten „nudnej týpek Habera z Elánu“ :-D :-D :-D

11
terri terrezk
Reagovat

DJ:-)

za mně:
Lučenič, Osvaldová, a jako moderátoři vždy Pyco a Adéla, ale v těsném závěsu Leoš:-)

12
yeey
Reagovat

Porotce – zadnej porotce mi vlastne asi k srdci moc neprirostl… musim rict Haberu, i kdyz mi u minuly Superstar doslo, ze mi osobnostne proste nesedi, kdyby se neprojevoval tak hulvatsky, mel by to u me jasny, protoze po obsahovy strance na jeho hodnoceni nikdo nema…
Porotkyne – Marta Jandova (ale da to praci vytesnit ten vybuch v Hlase, ale po lidsky strance a za Superstar urcite ona), po obsahovy strance je nejlepsi asi Ewa
Moderator – Leoš
Moderatorka – Adela

13
samanka
Reagovat

Moderátorka: Adela
Moderátor: Pyco a Leoš
Porotca: Habera
Porotkyňa: Sisa

14
Michaela
Reagovat

Já než Ewu, tak bych raději viděla Celeste. Bavila mě.

15
Jarda
Reagovat

Musím souhlasit s tím kdo říká, že Pyco funguje nejlépe s Adélou a proto i já dávám jako jednotlivci hlas Leošovi. Ale mezi porotci mám už dávno zcela jasno – zcela bezkonkurenčně vede Pal’o Habera a jak vidím tak si to myslí i ostatní. Rovněž souhlasím s Liběnou, že Sisa byla největším překvapením a mimo jiné si zaslouží obdiv i za to jak celým svým vystupováním dokázala zbourat u mnoha lidí negativní předsudky a názory na ni.

16
Jai Kudo
Reagovat

Porotci pro mě nejlepší Habera, Sisa a Ewča, čtvrtýho nevím, řekl bych Martu Jandovou, al eta mě při Hlasu maximálně zklamala, takže kdo??? Jarda Konáš!!! :-D
Moderátor jednoznačně Adela a ……. Mareš? Bezobohatý?

17
Michal V.
Reagovat

A toho Durovcika jste tam prilepili z jake souteze smim-li se ptat? A kdyz uz je tam on proc tam treba neni pan Bednarik, ktery jiste byl vyraznejsi porotcovskou osobnosti nez dobra 1/3 lidi v ankete…

18
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Skvělý fór s tím Konášem :-D Ale jak ho znám, tak jsem si na 100% jistý, že by nabídku na porotcování nepřijal :-)

@Michal V.: Ďurovčík je tam za Robina Hooda – Cestu ke slávě (ale imho by se skvěle hodil i do Talentu) :-) Bednárik tam není jednoduše proto, že jsem počítal pouze porotce a moderátory ze soutěží talentových (tzn. hledajících nové talenty), kam spadá SuperStar, X Factor, Hlas, Talent a muzikálové soutěže, ale StarDance / Let´s Dance je úplně jiný druh pořadu, tam soutěží celebrity a profíci vybraní televizí, takže se za talentovou soutěž považovat nedá :-)

19
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Proč fór??? Hudební masakry v přímém přenosu to tady ještě nebylo :-D SLedovanost letí vzhůru…..:-) Když tak o tom přemýšlím, proč by tam nemohl být taky nějaký hudební kritik nebo publicista, ať se ukážou.

20
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Fór je to právě proto, že by do toho rozhodně nešel :-) Jinak účast kritika / publicisty v porotě by mohla být zajímavá, jen u nich je často problém, že mají písemný projev na řádově lepší úrovni než ten ústní (to mj. pozoruju mj. i na sobě) :-)

21
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: ha ha, myslím, že si udeřil hřebíček na hlavičku, taky jsem pár příznaků na sobě zpozoroval :D
Nápad je to zajímavý, ale televize do toho s největší pravděpodobností nepůjdou a vsadí na známé tváře.

22
Prochor
Reagovat

Překvapilo mně, jak málo je ceněný Eduard Klezla. U mně je jasná jednička. Ale Palo taky není nejhorší.

23
Michal V.
Reagovat

@Prochor: klezla mel takovou divnou autoritu absolutni pravdy a navic to byl az prilis slusny clovek (coz sice normalne ocenuju, ale v soutezich podobneho typu se to moc nehodi).

Palo asi jednicka opravdu je, jen bych rekl, ze mnohem vetsi stavu mel ve svych prvnich 3-4 letech porotcovani nez v tech uplne poslednich, kdy naprosto zjevne podlehl tlaku produkce aby nekazil ratingy prilis prisnym shazovanim kvalit soutezicich.

24
Michal V.
Reagovat

@Michal V.: chtel jsem samozrejme napsat „auru“ misto autoritu

Přidat komentář