Panáček v reality show

Farma 5 (8.12.-12.12.2014): Týždeň päťnásty (video)

11. Prosinec 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=10814 w=615]

pondelok – štvrtok o 21:40, duel piatok o 20:30

Meno prvého finalistu už poznáme, dnes zistíme, kto bude prvý semifinalista a možno aj trochu viac o nasledujúcom dianí na farme. Nezabudnite, že farma dnes už o 20:30 na TV Markíza.

Rekap z 10.12.2014

Kvetka zazvoní na zvonček pri bráne, farmári ju už čakajú zasadnutí za stolom. Pekne sa s nimi zvíta, popýta sa ich ako sa majú. Zaujme ju Miriam, veľmi jej to svedčí. Farmárov čaká veľké rozhodnutie, majú z kuchyne odísť všetci, okrem ešte hrajúcich farmárov. Tí sa majú posadiť po jej pravici, chrbtom k stolu na lavicu. Farmári budú postupne chodiť a odpovedať jej na otázku: „Kto sa najviac pričinil o znovuzrodenie farmy a teda by mal ísť priamo do finále. “ Volia takto:

Réza: Paťo a Lucia

Tibor: Betka, Jano, Viktor, Anička, Ľubo a Lena

Maťo: Jana a Iris

Lenuš: Miriam

[singlepic id=10816 w=615]

Vždy po voľbe odídu z miestnosti,  kde sa postupne zgruppujú a rozprávajú si, koho volili. Najviac voľbu mrzí Aničku, chcela dať Rézu, odpovedala však na otázku pravdivo. Keby bola položená inak, padlo by iné meno. To isté Ľubo, odpovedal na otázku pravdivo. 6 hlasov posunulo Tibora priamo do finále. Prichádzajú aj ostatní farmári a rozhodnutie odmenia potleskom. Postupne mu gratuľujú farmári, ktorí ho volili. Postupne si uleje na výhru so všetkými, teda skoro. Jana sedí v kúte pri peci bez slova a sťažuje sa na zle položenú otázku. Tibor zas na to, že zo štvorice farmárov pracuje len Tibor a Lenuš. Réza nepracuje odkedy prišiel Paťo a Maťo sa tiež len zabáva.

Prichádza hospodár Martin. So všetkými sa vrúcne privíta, potešilo ho, že sú v takom hojnom počte. Pristaví sa pri Paťovi, privíta ho „doma.“ Tiborovmu zvoleniu za prvého finalistu sa teší, ďalšim trom farmárom dá ťahať obálky. Na každej je napísané číslo a dnu úloha. Každý deň bude vždy z jedného bača, ktorý dohliada na celý chod farmy. Maťo bude prvý, Lenuš druhá a Réza tretí, úlohy sú skryté v obálke, majú si ju otvoriť vždy ráno v ich deň. Lenuš je z toho na nervy, nemá rada prekvapenia. Réza vraví, že do toho dá všetko, hlavne po Martinových slovách, že táto úloha môže veľmi ovplyvniť ich nasledujúce účinkovanie na farme. Matúš bude za Rézovho bačovania bojkotovať všetko, zachová sa k nemu rovnako, ako on. Tibor môže bývať v domčeku farmára týždňa. Tomu je jedno, kto bude jeho súperom, ale bol by rád, ak by to bol niekto, kto ho neohrozí. Lenuš dá obálku Miriam, má jej to dať až ráno v jej deň. Miriam odhaduje, že bude musieť vyrobiť totém. Tibor nevie, či sníva, ale veľmi sa teší, toto je jedna z vecí, ktoré si zaslúži. Je to pre neho exkluzívny deň, presťahuje sa do domu farmára týždňa. Zapíše do knihy túto veľkú udalosť. Maťo už plánuje zajtra vstať hneď zasvitania a makať a makať. A s ním aj Réza a Tibor!

Rekap z 9.12.2014

Na farmu mieri aj Jana. Prichádza za tmy, neteší sa na Rézu a Tibora, oni dvaja kydajú na ľudí, že sú falošní a pritom sami sú ešte horší. Upozorňuje na seba krikom aj zvoncom, prvý ju privíta Réza, dočká sa však len vety: „Tak teba som prvého nechcela vidieť!“ Úsmev na tvári jej vyčarí Patrik, s ktorým sa riadno vystíska. Postupne so všetkými, najviac s Luciou a Maťom, pri Tiborovi si neodpustí vetu: „S tebou neviem, či sa chcem zrovna objímať!“ Lenuš postrehla, že je Jana iná, cíti, že jej zazlieva, že ju poslala domov, je podráždená. Jedna osoba sa s Janou neprivítala. Reč je o Lenke. Všetcu sú pripitý, Rézovi vadí Jana a aj jej to dá jasne najavo, čo sa nepáči ostatným. Zachádza totiž do osobných a rodinných vzťahov. Najviac to vadí Viktorovi, zhúka ho riadne, ak nevie piť, má isť spať. Aničke sa Réza páčil, keď ho sledovala v telke, ale keď ho vidí teraz, že len vyvoláva konflikty. Stará partia sedí v druhej izbe. Za Miriam, Janom, Betkou a Tiborom príde Réza, porozprávať sa o Jane. Leží tam Raťo, nevie pochopiť, na čo riešia takéto veci posledný týždeň na Farme. Neskôr príde posedieť k Miriam aj Jana. Dozvie sa od nej, že je rada, že nie je v poslednej štvorke. Z rozhovoru ich vytrhne hádka medzi Matúšom a Rézom. Viktor si všimol, že Réza dosť provokuje, asi mu ide o to, aby ho napadol a bol by tým vylúčený z farmy. Veľa ani nechýbalo medzi nich sa však postaví Iris aj Lenuš, na pomoc im prídu aj ostatní farmári. Padajú silné slová, obvinenia….neskôr ako šibnutím prútika je všetko zažehnané a už sa objímajú. Pre Maťa je však Réza a Tibor sračky, figúrky….už mu totiž ostatní farmári stihli povedať, čo o ňom títo dvaja rozprávali v telke.

[singlepic id=10815 w=615]

Ráno niektorí vstanú podľa starých zvykov. Viktor, Betka aj Jano nechcú leňošiť, ale aj riadne pomáhať. Viktor si chce vyskúšať Filipove kŕmenie, musí si preto aj podojiť Malinu. Jano zatiaľ poriadi pod Malinou. Ostatní vyspávajú, Jana si v noci priľahla k Miriam, ktorú to veľmi potešilo. Už proti nej nič nemá, lebo vidí, že na úprimnosť reagovala pozitívne. Lena sa ešte stále s nikým nerozpráva, najradšej by tu bola sama bez týchto ľudí. Mrzí ju, že nemohla rodine ukázať farmu. Paťo, Lucka a Anička sa budia až na Viktorove zobúdzanie, „Boha vstávajte, už sú raňajky!“ Anička si s Luckou vychádza, stratávajú sa spolu aj s Iris po vypadnutí. Na raňajky sú placky, farmárom chýbali, šrotové placky im veľmi chutia. Top témou na farme je Lena. Miriam sa snažila s ňou aj komunikovať, tá ju však arogantne okríkne, aby sa nestarala. Lenuš si všimla, že už sa ľudia začínajú skupinkovať. Maťo rozpráva Ľubošovi kauzu s pokladom, Lenuš zas presne to isté Iris. Nechce sa pred nikým ukazovať a pchať sa niekomu do zadku, bude sa správať tak, ako doteraz, nebude nijak ovplyvňovať farmárov. Lucke ani Aničke sa nepáči Tiborove chovanie. Videli, ako ohováral ľudí, keď bol sám. Jana im odporučuje Maťa, ani Lenuš nie je zlá. Za Lenou príde Tibor na kus reči. Všetci sa jej hnusia, nechce s nimi nič mať. Miriam sa viac páči medzi mladými, pekne sa rozprávajú srandujú, v Tiborovej skupinke len pletkujú. Ten sa s ňou rozpráva tak, aby za neho zahlasovala. Má isté štyri hlasy, verí však aj v ten od Miriam. Maťo je rád, že nie je odkázaný na peniaze z výhry, ako ostatní, keď vidí, čo sa tu deje za 50.000€. Réza so svojím háremom: Miri, Lucia, Jana a Anička stoja na kopci a spievajú – hulákajú slovenské pesničky. V noci prichádza Kvetka.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 402
1
LadyXL
Reagovat

– to je obrázek :-).
Jinak k Teleránu, co někdo zmiňoval, že řekla Jana, že nejvíc klamal Tibor a Eva… Tak mi připadá, jak když začíná šít do ostatních mužů, aby nahnala hlasy Lenuš… Falešný mi Tibor vysloveně nepřijde, mohla mu vyčítat cokoliv, ale většinou jí řekl vše do očí. Jsem na ni zvědavá, jak se bude chovat při návratu, jak to zvládne psychicky…

2
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Pro ni ten návrat bude hodně těžký. Ti, co vypadli před týdny a měsíci si to asi užijí.

3
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Asi mu nevie odpustiť ten ženský duel, aj keď pôvodne kvôli tomu útočila na Rezu. Ale ona od začiatku bola proti Tiborovi a ak sa dostal do finále, dá mu to ešte pocítiť. Prečítala som si s ňou dnešný rozhovor, ona na seba nevie nič pripustiť, vidí chyby len na ostatných, tak to bolo vždy: nechápem, čo je to za človeka, nemusím ho – to bolo jej obligátne, málokoho to obišlo.

4
Wally
Reagovat

@BarBora: Opět souhlas. :D
Všichni ostatní jsou zlí, falešní a jen já jediná úžasná. Chápu její zklamání, ale chtělo by to trochu sebereflexe.

5
BarBora
Reagovat

Áno, viem, že aj Ty si už niečo v tom zmysle písala, nejak som dúfala, že po týždňoch po odchode z Farmy sa bude vyjadrovať viac s nadľadom, ale nie, je to taká povaha.

6
Hugo
Reagovat

Mě by zase docela zajímalo, jak je to s tou prací, která jí údajně byla nabídnuta v mlékárně. V online rozhovoru odpovídala, že práci ještě pořád nemá. A to už je tak asi měsíc doma.

7
Foxy
Reagovat

A jeje pani Bubica opet na scéně . Vyhodila matusa z postele, stacila pomluvit Betku, Janku a evu a je momentalne desne spokojena. Uvidime dale.
Chybi tam marek a lubko a eva.

8
Pertule
Reagovat

Ať už je Jana taková nebo maková – na Tibinka zdaleka nemá :D

9
Hugo
Reagovat

@Foxy: Tedy pokud jsem se dívala na stejnou farmu, Miriam nikoho odnikud nevyhodila, seděla u Tibora na posteli a jako chrapůň největší se projevil Matúš. Tomu by bylo jedno, kdyby ostatní spali na zemi, hlavně když on bude mít svojí postýlku sám pro sebe. Až Reza mu musel vysvětlit, že došlí farmáři jsou návštěva a měli by se k nim pěkně chovat. Pak si nechal od Miriam dotáhnout slamník, ani ten si nemohl donést sám. Co ten by dělal, kdyby tam byl od začátku, to tedy nevím. Spal by v seně, žrát by neměl co a jen by makal. Z mého pohledu si zrovna on vyhrát zaslouží ze všech nejmíň.

10
Ferda
Reagovat

Matúš je pěkně agresivní, už věřím tomu, že ty ovce bil když se naštval

11
BarBora
Reagovat

Matúš? Čo tam ten nemožný chlapček robí? Nechať Miru ťahať epedu, ani ho nenapadne, že by mal skočiť a urobiť to sám a vraj tam išiel, aby mame dokázal, že sa za neho nemusí hanbiť!

Mira tiež nesklamala, tými svojimí láskavými, úprimnými očkami švacla na nás večerníčka o Jane a Eve, netuší, že nocou prichádzajúca Jana jej pokazí radosť.

Lenka si posledné týždne odchodov a príchodov užila viac než dosť a bolo to vidieť.

Reza milunký, o dušu naháňa hlasy pre seba, som zvedavá, komu svoj dá Mira. Lene, alebo Rezovi? Anička sa tam akoby úplne stratila, Viktor si to užíva, pohodička, som zvedavá na Janu, podľa výrazu ju prehra ešte stále drží, nečudo.

12
BarBora
Reagovat

Zaujalo ma, ako Lena hovorila o tom, ako si ju Matúš zavolal bokom a začal ju presviedčať, že Tiborovi a Rezovi nemá veriť, že im bolo jedno, kto sa vráti. Matúš sa nezdá, ale je to skutočne nechuťáčik.

13
terri terrezk
Reagovat

Tak Reza řekl, že mu bylo jedno, kdo se vrátí, ale z těch dvou víc fandil Lenuš a to zcela nepokrytě, proto mi Maťo taky překvapil, jaké zákulisní tahy provádí…Nevím zda se poperou kvůli Janě, Reza si bude stát za tím, že je falošná, a už bude mela…..Z pohledu vypadnuvších farmářů dostane nejvíc hlasů Tibor,,,,,ale ve finále bych si přála Rézu a Lenuš. Rézu, za to že byl hlavní osobnosti farmy ať už ho někdo vnímal pozitivně či negativně a Lenuš zejména za to dnešní gesto, kdy bránila Rézovi, aby na Maťa neskočil.

14
BarBora
Reagovat

@terri terrezk:
Reza hlavnou osobnosťou Farmy? Ako si na to prišla?

15
Foxy
Reagovat

@Hugo: i ano, Miriam se rozhodla, ze ziska Matusovu postel. Tak se do veci pustila a v zatylku mela spravedliveho zeleznicare Jana. Nehodnotim, ze Matus mel pro klid a hlavne pro formu postel uvolnit a myslet si svoje. Stejne jako prefikany Reza. Ze ji nechal ten slamnik přinést bych v pripade kohokoliv jineho nez miriam povazovala za buranstvi, jedna- li se o Bubicu, je to v poradku.

16
Hugo
Reagovat

@Foxy: Foxy, na tohle mám opravdu jiný názor, v tom se neshodneme. Podle mě je Matúš sobecký dacan a je jedno vůči komu to projevuje.

18
Franz
Reagovat

Na Farmu jsem se právě podíval až ze záznamu. Už mně to vůbec nebaví a tato řada měla už dávno skončit.
Hrčková opět potvrdila, že je velká kráva. Její chování je jak desetileté děcko, které nevyhrálo hračku. Strašně zlá ženská, která se nesnese s normálními lidmi.
Stará partyzánská buňka okolo Tibora se opět sešla v ilegalitě někde na louce a vymýšlela strategii jak svého „atamana“ dostat do finále.
No a Matůš s Rezou to mají spočítané. Je pravda, že bez Rezi by byla letošní Farma chudá a bez zábavy. Ten člověk, ať je jakýkoliv tak tu Farmu oživil.
Takže ve finále Tibinko a Lenuš ? No, nevím, zda to finále nebude postavené jen pro Tibina a chudák Lenuš tam nebude jen jako statista.
Fandím Lenuš, mohla by to jednou zase vyhrát žena.

19
johnmclane
Reagovat

už to nesledujem, teším sa ale z vašich pozorných komentov. Náhodou zaujímavá sonda do širokej slovanskej duše – vyhrá automechanik čo neplatí na deti. Na výhru sa mu poskladajú z predanej reklamy ľudia čo si kúpia traktor Šupa alebo „maličké v chladničke“ nový mobil…

20
Tekane
Reagovat

Po zhlédnutí upoutávky na dnešní díl mě napadl následující černý scénář:
„Pro hrubé porušení pravidel se ihned vylučuje Reza nebo Matuš a do hry se vrací Jana“
Doufejme ,že tomu tak nebude,protože to už by byl vrchol manipulace a trapnosti.

21
Franz
Reagovat

@johnmclane: :DD
Plus ta reklama co s ní čtvrt roku otravovali diváky.
Tekane – Jana a psychoLenka – fuj nestraš, to by otrávili spoustě diváků vánoce.

22
LadyXL
Reagovat

No co se dělo včera kolem těch postelí…, to se zase někteří projevili! Je vidět, že někteří musí dostat pokyn, jak se chovat, co dělat… Letos holt Květka předem neřekla – přijdou hosté, postarejte se o jejich pohodlí. Oni jsou hosté, co mohou pomáhat, ale nemusí. A pak vás ohodnotí podle péče o ně. Takhle nějak to bývalo dřív. Tudíž by pak odpadla hádka ohledně postelí. Nejdřív holt musí ležet hosté, pak farmáři i za cenu, že budou spát jako sluhové! Ale jelikož to mají všichni nakoukané z dřívějška (no možná Réza tolik ne) a většinou to jsou normálně vychovaní lidé, tak jsem byla v šoku, co se tam dělo. A fakt jsem si nejdřív myslela, že si snad Maťo dělá srandu! Může mít averzi vůči Miriam, jakou chce, ale jako „domácí“ a muž měl zařídit, aby měla kde spát. A slamník si donést taky sám…(ale jeho nejspíš ani ten slamník nenapadl). Celé to dohadování bylo vrcholem trapnosti. Jó kdyby Lucie neměla kde spát… :-).

23
LadyXL
Reagovat

Lenka1-ach jo, a já jsem ji mívala celkem v oblibě. Ale co to s tou holkou je? Jak může být někdo takhle pořád nas..ný, negativistický a i zlý. Bubici to fakt seklo, ale ani nová fasáda jí nepomůže k jiné povaze!! Pořád je to ten podvraťáček, co chce být středem pozornosti, nebo aspoň ve středu událostí, jinak se cítí opomíjená, nedoceněná a pak funguje jako záškodník… Líbilo se mi, když se tam společně bavili, tančili. Ale na Rézovi je znát, že ač ve svém živlu, hned hraje a snaží se mladé na sebe nabalit. Ten budoucí konflikt možná vzniká už v tomto momentě, kdy se to netočí tolik kolem Maťa ale kolem Rézy. A tak se naši dva kohoutci musí „poprat“ o své slepičky :-D. Starý kohout (Tibor) se drží svých osvědčených, ví že nemá šanci u Lucie a dalších mladých. A Lenuš si myslí své. Myslím, že příchod Jany vše ještě rozvíří, protože ona bude ještě zahořklá a řekne si určitě k tomu své… Eva, ta nepřijde podle mne. Bude muset být v práci. A ještě chybí náš psycholog, první vypadnuvší…

24
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Taky si myslím, že Eva nepřijde. Tím by dost shodili srdceryvnou historku o službě vlasti.

25
ive
Reagovat

Nejvíc farmářských hlasů dostane zřejmě Tibor, snad tou druhou osobou bude Lenuš, ovšem Réza se hodně snaží… Matúšovi, doufám, připadne zaslouženě čtvrté místo. Nějak jsem ztratila přehled – je už známé datum finále?

26
Foxy
Reagovat

@Tekane: hehe, to by bylo aby janka nevyhrala!:-) :-) :-)

27
Foxy
Reagovat

@Franz: naprosto presne, hlavne pokud jde o tu bunku. Viki mi nevadi, dost jsem se na nej tesila, ale zeleznicar Jan uz zase kmital knirem jak o zivot, kopal do mangelic a prudil.
Nejvic hlasu od byvalych asi dostane Tibor, a roro dost zaslouzene. Do finale si preju Lenus a Tibora, vyhru preju Lenus.

28
Foxy
Reagovat

A vlastně, jakto, že je tam lucie? vždyť měla tak závažnou dopravní nehodu a taková zranění!

29
Foxy
Reagovat

@ive: finále je 18.12. ve 20,30 hod
tj. příští čtvrtek, od příštího pondělí je farma od 20.30!!

30
Foxy
Reagovat

Na Farmu sa vrátila už aj Jana! S ťažkým srdcom! no nestačím valit oči, co to ta Janka vykládá o Tiborovi a o ostatních. Nevím, co jí tibor udělal, nějak mi to uniklo?! Bylo mi jí nejdřív líto, že se tam vlastně musí zase po tom prohraném duelu vrátit, ale teď není, bude mít pseudokámoše Paťa, Lucii a Anicku a bude jí fajn.

31
Tekane
Reagovat

26 Foxy: Po velice sporném vyhazovu Paťa a následném navrácení Jany do hry,potom jak
v duelu prohrála,mě již v této Farmě,opravdu nic nepřekvapí.Vše je tady možné. :-(

32
LadyXL
Reagovat

@Foxy: Co o nich vykládá? Nemohu si nic pustit… a nechce se mi čekat do večera :-). Že je proti Rézovi se nedivím, ale antipatie proti Tiborovi ji nepustila a teď to přiživuje závist, že on je ve finále a ona ne. Jinak nebylo vidět, že by jí něco udělal a dokonce ty poslední dny se chovali navzájem tolerantně. Ale holt, ona přeci není falešná že? Ona říká vše přímo… a my se pak divíme… a tak mi napadá, zda nemá tichou domluvu (ne tu okatou jako chlapi před kamerou) s Lenuš. A tak se musí snažit získat jí hlasy…

33
Hugo
Reagovat

@veverka: Tak jsem si to přečetla, ale mě z toho, bohužel, asi na rozdíl,od většiny diskutérů vyplývá, že Reza měl pravdu, když Matúšovi vykřičel, že se flákal. I Tibor řekl, že Matúško skoro do oběda hajinkal. pak stačil vyčinit Lenuš, že vyváží Malině hnůj, zrovna, když on chce papinkat. Reza zřejmě vařil tu polévku, nad kterou se pak mamánek oškleboval. A jestli ještě vrazil Rezovi něco ohledně syna, Reza vypěnil. Uvidíme jak to bylo opravdu, ale mě z toho vychází, že prudit začal Matúš. A klidně do mě.

34
Johana
Reagovat

Tak svůj k svému, vrána k vráně, Jana k Matúšovi – dvě nejodpornější povahy letošní farmy.
O Janě už i škoda mluvit, ta se nezmění a bude plivat jed kolem sebe doživotně, ale to, co za posledních pár dnů předvádí ten fracek rozmazlený, to je teda síla. Dosáhne přesný opak toho, proč údajně na farmu přišel a jeho matka a priateľka se budou muset stydět.
Škoda, že kamera při večerní párty na něj nenajela. Valil klíny do Ľuboše a z toho mála, co jsem zaslechla, statečně kydal na ostatní soutěžící. Kdyby byl takto kydal i v maštali, zvířátka by se měla fajn.

35
Foxy
Reagovat

@LadyXL: no, ona právě nic konkrétního neřekla, jen že se doslechla něco o Tibim, ale neřekla co. když se tam vrátila, tak Tiborovi řekla, že se s ním nebude objímat, no a pak tam mlela nesmysly.

36
ive
Reagovat

@LadyXL: Na „tichou dohodu“ s Lenuš to na mě nepůsobilo – v dnešním videu nadšeně opěvovala pouze skvělého Matúše, připomíná jí prý povahově jejího mladšího bráchu atd. Při výčtu lidí, které při příchodu ráda viděla, si na ni nevzpomněla, divila bych se, kdyby hlas dala někomu jinému než Maťovi.

37
veverka
Reagovat

@Hugo: Proč vyskakuješ na mne za něco, co jsem ani slovem nekomentovala. Za poslední dny jsem jen dala odkaz na článek, který jsem ráno našla, aby si ho jen kdo má zájem a nemá čas dohledávat přečetl. Nic víc a nic míň.
Pokud i s tím máš problém, je to tvoje věc a nečti moje příspěvky.
I když už raději tuto diskuzi vynechám. Nemám chuť si kazit předvánoční atmosféru nějakým napadáním od nesoudné fanynky.

Všem ostatním fanouškům Farmy přeji příjemný adventní čas.

38
Ferda
Reagovat

vy už se tu hádáte jak ti kašpárci na farmě :D

39
Hugo
Reagovat

@veverka: Veverko, já na tebe vyskakuji? Jestli to tak působí, to se omlouvám, nebylo to úmyslně. Prostě jsem včeobecně reagovala na odkaz a jak na mě působí. Nikde jsem přeci nepsala nic o tobě, ani že to tvrdíš ty. Šlo čistě jen o můj pocit z odkazu, který jsi dala.

40
Hugo
Reagovat

@Hugo: A ještě bych dodala, že Reza můj favorit není a nikdy nebyl. Často mě docela pobavil, to ano, ale je mi celkem jedno, jestli vyhraje on, nebo kdokoli jiný ze zbylých farmářů. Snad kromě Matúše, ten je mi hodně nesympatický. Ti, kterým jsem přála výhru už vypadli a většina už před delší dobou.

41
Jája
Reagovat

@Hugo:

Veverka byla na farmě a od někoho se nám nakazila :D

42
Jája
Reagovat

@Jája:
Holt ta Jana se nám neměla vracet :D

43
veverka
Reagovat

@Hugo: Příspěvek jsi adresovala mně a ta poslední věta nebyla u něj nijak vstřícná. Těžko z toho můžu pak tušit, že to nepatří mně, ale všem.
Takže i tobě přeji hezký advent :-D

44
Hugo
Reagovat

@veverka: Prostě jsem klikla na příspěvek, kde byl odkaz ( 17), toť vše. Poslední věta byla myšlena všeobecně, ne tobě. Kdybych věděla, co z toho bude, radši bych si reakci odpustila, tak moc mi Farma na srdci neleží. Toť vše.

45
Jája
Reagovat

Na Panáčkovi nebývá zvykem, aby diskutující na sebe jakýmkoliv způsobem útočili – s výjimkou trollů. Proto je lepší vždy počítat do deseti (pokud se komentář zdá napadající) a pak teprve snad reagovat. Tady bývá většinou klid a mír jako o Vánocích – názory jsou různé, ale my se máme „rádi“ :))

46
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Je to dosť dlhé vyznanie, ako sa jej nechce späť na farmu, hlavne niektorým ľuďom a vypichla Tibora a potom aj Rezu. Boli to jej typické vyjadrenia, akurát spomenula, že mala možnosť niečo napozerať, asi jej pustili Tiborove vyšetrovanie exkrementu s poznámkou ohľadne obloženej a očúranej „misy“ latríny, keď tam išiel po nej. A možno sa aj spoznala v jeho proslovoch ohľadne neumývania si rúk po WC. Ale už si určite nespomenula, ako roznášala Tibora, vraj sa pred ňou odhaľovaľ a jej večné vyjadrenia na kameru ako ho nemusí a keď je chorý, nech ide domov.

47
Franz
Reagovat

Někdo tady vzpomenul, že Matúš je mamánek, ano souhlasím. Když noví přišli na farmu, tak nám doma byl sympatický, ale po jeho chování v posledních dnech je u nás pěkný fracek. Nakonec vztah na maminku byl vidět při návštěvě.
Podobně to má Tibor, ale ten je už starší a byl ve světě. Když jsem viděl starou Repku, tak jsem pochopil, že právě ona asi měla prsty v Tibinkovém rozvodu. Je tam prostě takový matriarchát.

48
Ferda
Reagovat

podle posledního videa u mě Matúš klesl ještě hlouběji

49
Hugo
Reagovat

No a Irisky je tedy také dost, ječela jak posedlá. Ještě, že tam nebyla dlouho a hned vyfičela. To je slušná šněkna. Ty valachy proboha vybírali kde? Po nádražních restauracích?

50
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Pod stolem se toho najde:-)))

51
Hugo
Reagovat

@Ananas: Vypadá to tak. Řekla bych, že ted se projeví povahy exfarmářů možná víc, než když byli ve hře. To se ještě, alespon, někteří krotili, ale když už jim vlastně o nic nejde, rozjedou to na plný plyn.

52
Franz
Reagovat

@Hugo: Farmáře vybíral štáb a psycholog. Čím větší ztroskotanec, tím lépe. Viz např. Hrčkovka, která i psychologa odrbala. Může někdo jmenovat jediného „normálního“ účastníka letošní série Farmy? Já nevím, u každého by se něco našlo. U jednoho více a u druhého možná méně.

53
Foxy
Reagovat

@Franz: jak lenka odrbala psychologa? Teda ty vis veci:-)

54
Foxy
Reagovat

@Franz: normalni clovek nema potrebu chodit do takovehle show.

55
Poppy
Reagovat

PO shlédnutí té hádky se je mi jen líto, že ti dva blbečci nešli do duelu. Tam si mohli dát po tl*mě a byl by pokoj. No a Iris – škoda mluvit.

Tak mamánek ukázal mamince, jaký je chlap.

56
Hugo
Reagovat

@Franz: Tak to máš pravdu. Víš, že jsem se fakt zamyslela, jestli mi tam někdo přišel normální /alespon v nějakých mezích, každý máme něco/? A nikdo mě nenapadl. Mezi ty jakžtakž normálnější bych asi zařadila Marka, Betku, Luba a snad i Aničku. To, co tam zůstalo a to co tam dorazilo později, je …..Každý by vydal za vlastní rozbor psychologa, někteří jedinci i psychiatra.

57
Franz
Reagovat

@Foxy: však už se to zde řešilo , že někdo z valachů řekl, že se to dozvěděli při castingu.

58
Franz
Reagovat

@Hugo: ano, také jsem myslel na ty tři.
I když Betka je taková „neženská“, bez vlastního názoru, prostě taková jednoduchá.

59
Hugo
Reagovat

@Franz: To ano, ale takových je mezi námi lidmi hodně. Je hodně jednoduchá a myslím, že i dost naivní. Zdá se, že v životě to neměla dvakrát snadné. Je to takovej trouba dříč.

60
iR.
Reagovat

U nás se o takových lidech jako je Réza říká, že je to „pazgřivec“. Za expresivní výraz se omlouvám, ale lepší slovo pro něj bohužel nemám. A Jance se nedivím.

61
Franz
Reagovat

Teď jsem se díval na videa na ofic. Janu sice nemusím, ale v jednom tam má pravdu, že největší rivalové na letošní Farmě byl Tibor versus Jana. A je pravda, že na kameru toho vždy na Janu nakydal dost.

62
Ananas
Reagovat

@Franz:
Ty myslíš „psychologa“ Marka?:-))))

63
Hugo
Reagovat

@Franz: No, Jana si s ním nezadala. Podle mě si mohou podat ruce. Jeden jako druhý.

64
Hugo
Reagovat

Jak jsem si přečetla ted na ofiko stránce – Jestli Tibor vyhraje, Janka z toho bude mít doživotní trauma.

65
LadyXL
Reagovat

Teď sleduji 3 exfarmářky Janu,Lucii a Anku…Jana je slušně zpracovává ve prospěch Maťa Anku…:-(.Prý pracovitý !!! Haha … A to tvrdí ty dvě,že se dívaly.Hmm kam a na co?? Tibor je pro ně starý a tak jemu nic neodpustí a že tam každý na kameru říkal něco jiného než do očí?? Jana je toho důkazem.Pravda,ty dve-Lucie a Anna byly jiné,ale ty tam šly kvůli zviditelnění a ne výhře za každou cenu…

66
Hugo
Reagovat

Tak hlavně, že Jana prohlašovala, že výhru přeje Lenuš. A najednou Maťo? Že by jí přibral do dělby výhry?

67
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Má kamaráta psychológa Mareka, pomôže jej. Ibaže ona to asi potrebovala už dávno. A to som si myslela, že tam bude pohoda.

Hádka Reza- Matúš, ani jedného nie som schopná brať vážne, trepú, čo im slina na jazyk prinesie, Reza je k tomu ešte nechutný zákerák, večne vytiahne niečo, do čoho ho nič nie je a len narobiť zle. Pekne sa ukázali kvôli jednej polievke a v tej druhej časti hádky, keď Reza stál pred Matúšom, doslova si pýtal úder, v tom mal Viktor pravdu.
Mira – úkaz, stačí sa jej vtrepať do postele a je všetko naruby. A s mladými je jej lepšie, oni pracujú a vedú intelektuálne reči. A nie je mi jasné jej pobúrenie, že ju Tibor mal za špiónku, veď ho chodila informovať a rozprávali sa o tom – kedysi dávno pri potoku.
Nakoniec tam bude najmúdrejšia Lenka, všetko má na háku, možno ani Tibora nebude voliť. Tak som zvedavá.

68
Hugo
Reagovat

@BarBora: Jako já se ani moc Lence nedivím, že s nimi nechce mít nic společného. Mě by z nich hráblo. Ale zase na druhou stranu jí bylo taky dost. Je tedy pravda, že za zády nějak nepomlouvala, tedy aspon si to nějak nepamatuji, ale ty její nálady musely dost lézt ostatním na mozek. Urážela se kvůli každé volovině, vztahovačná je až hanba a servítky si tedy taky nebrala. Chovala se tak, že ostatní to od ní muselo dost odrazovat. I způsob řeči mě osobně přišel hodně arogantní, i ve chvílích, kdy to bylo úplně zbytečné a o nic nešlo. Prostě ona má pravdu, a ostatní jsou blbci, které má na háku.
Takže na jednu stranu jí chápu, na druhou stranu si ale myslím, že není o nic lepší, než ostatní.

69
terri terrezk
Reagovat

V té hadce Matúš a Réza si oba dva nemají co vyčítat…zajímavě sestříhané, o černé držce a synovy, co řval Matúš, ani ťuk. Viktor, pěkná malá zmije, jídla tam mají, že neví co s ním, a že Matuš je aspoň pracovitý, i když udělal kulové, Réza ten neděl=a vůbec nic………..-spíš byly zajímavé reakce na druhý den……..Réza …jo, byl jsem opilý. Matúš …….Réza je špína a nula a nesahá mi ani po podrážky. Definitivně, pokud a asi ano, je ve finále Tibor a Lenuš, přeji výhru Lenuš. A ještě jeden postřeh…..podle toho co říkal Luboš, tak intimní vztah mezi Lenuš a Rézou trvá. Takže matrix:-)

70
terri terrezk
Reagovat

a synovi -))omluva, ale tak mi vytočil Viktor a jeho neobjektivní pohled, byť měl čas nakoukat dost, to účelové sestřihávání děje….člověk, který se pohybuje u PC denně, budiž, koukne do archivu (né že by tam nebylo nic účelově sestříhané, ale už vidím postarší lidi z venkova, kteř=i koukají jen na TV a dají na to, co tam vidí…..hmm, ten kluk milej východňarskej, ten je tak pracovitý:-))))))), Lenka…..nekomentuji…………….nevím, co si mám myslet, Betka říkala po vypadnutí, že dá Rézu, tak jsem zvědavá:-)) zda aspoň jednou bude mít kule……ale asi dá Tibora, Janko odložil operaci pro tento týden na farmě, ale je tak neviditelný a tak spravedlivě rozhořčený nad mladými, že radši mohl mít v novém roce zdravé koleno. A Jana,,,tam je to těžké……zvláštní povaha a dosti zlá. S Tebou se vítat nechci, pak pojďte sem děti moje,.jednou mladá, jednou stará.

71
Lucka
Reagovat

Jana přála výhru Lenuš v online rozhovoru protože to už věděla že je ve finále s Tiborem

72
Franz
Reagovat

Včera jediný kdo z poslední čtyřky řešil hlasy přímo na kameru byl Tibor. Šikovně si odvedl své členy „partaje“ bokem, aby spřádal plány. Doufám jen, že Miriam nezapomněla co o ni škaredého říkal a nebude pátý hlas.

73
LadyXL
Reagovat

Letos jsou fakt farmáři zvláštní… Nepamatuji se, že by při návštěvě exfarmářů se takhle intrikovalo, že by se tak moc mluvilo o tom, kdo co kdy řekl v televizi. Nevím, zda dokonce neměli zakázáno mluvit o tom, co viděli v televizi. Teď to probírají i před kamerami a dělá to hodně zlou krev. Dřív tam přišli vypadnuvší už smíření se svou pozicí a přišli si to spíš užít. Teď stačí Jana a postupně to tam rozvrátí, přičemž jí pochopitelně nahrávají Réza i Maťo svým jednáním. Ti dva, kteří tvrdí, že už „vyhráli“, že jim o to vítězství tak nejde (viz Maťo – já nejsem na penězích závislý…), ale přitom by po něm šli i přes „mrtvoly“. Lena se mi v tomto líbí nejvíc, pokud je to tak, jak kamery ukazují a Tibor taky. Ten sice shání dušičky, ale tak jak mi to nevadí – prostě se ptá a obchází pár „svých“ lidí. Mezi omladinu ani nejde. Jo a když byla ta největší hádka mezi Rézou a Matúšem, viděli jste Janu? Stála opodál a usmívala se!!! Ani se nesnažila zasáhnout.

74
LadyXL
Reagovat

@Franz: Tak je řešil na kameru a co? To proto, že se ho na to zeptali! Nepřišel ke kameramanovi a řekl mu – teď mě natoč, já povím o hlasech :-). Co myslíš, že probíral Matouš s Janou, s Lubkem? Holt Maťo se může bavit, jemu hlasy shání Jana… :-(. Réza si zase myslí, že když bude bavit po svojem okolí, tak že získá hlasy… Jediný, kdo je neřešil, je Lenuš. Ale ani ta se podle mne nevyhnula otázkám ohledně hlasů a to od Iris a Luba….

75
Foxy
Reagovat

@LadyXL: 65 – od Lucie a Aničky nemůžeš čekat žádné velké mozkové pochody, nebo aby se nad něčím více zamyslely.

76
LadyXL
Reagovat

Ostatně nevím, proč se dohadují o hlasech tak dlouho dopředu. Ví snad něco co my ne? Vždy byly služby dvojic a z těch vybíral Martin tu nejlepší. Až z té dvojice tuším vybírali toho, kdo šel přímo do finále. V ukázce bylo cosi naznačeno, něco jako souboj? Nevíte někdo víc?

77
LadyXL
Reagovat

@Foxy: :-) :-) Však jsem si taky řekla, když povídala Anička, jak se schází venku, že na sebe padly stejné „mozkovny“ a proto taky píšu, že obě tam šly za účelem zviditelnění, což se Lucii podařilo více způsoby :-)

78
Franz
Reagovat

@LadyXL: Ty si to vždy vyložím podle svého a jak si to přeješ. Přečti co jsem napsal, že byl „jediný co to řešil na kameru“. Co řešili jiní nám bohužel nenabídli, takže nevím zda někdo jiný se snažil za sebe lobovat. Tibor kdyby nechtěl, tak o tom nemluví. Ale on se velice rád před kamerou předvádí, takže opět nechyběl jeho proslov, ala Ander z Košic.

79
Foxy
Reagovat

@LadyXL: 73 ale jo bylo to, pamatuju si, že v třetí řadě si exfarmáři na jednu soutěžící, kterou neměli rádi – Andreu, vymysleli, že se vrací do hry Renata, že jim štáb řekl, ať mezi sebou vyberou jednoho soutěžícího, kterého vrátí do hry. Ona jim to fakt sežrala.
Pak se tam rozebíral Máriuv pseudorománek s Editou, …….A intrikovalo se tam ještě víc, protože tam byli celkově aktivnější :))) Tady mi to naopak přijde jako čajíček. A celkově tam byli takoví barevnější, charaktery zajíměvější.

80
Foxy
Reagovat

@Franz: ale tak mě to nepřijde divné, že za sebe lobuje, chce přece vyhrát. Mně spíš zarazila Lenka 1, jak po něm mámila info, kdo by podle něj byl nejlepší soupeř do finále. Jakoby to snad mohla zařídit nebo co.

81
Pertule
Reagovat

Janě bylo v životě zřejmě hodně ubližováno, nikdo nedokáže zlé přijímat a pak jen dobré dávat. Proto asi je jaká je. Pro mě pořád přijatelnější než Tibor nebo Reza. Jejich „kvalit“ Jana zdaleka nedosahuje :D

82
Foxy
Reagovat

@Franz: Ale je pravda, že je mi mnohem sypatičtější Lenin přístup. Prostě to nechat být, nikomu nelézt do zadku a dělat si svoje.

83
Franz
Reagovat

@Foxy: Já netvrdím, že je to divné. Já psal, že byl „jediný“, kterého ukázali.
Ano psychoLenka to asi brala podle sebe, už se chudák viděla ve finále a teď ji zbyla jen zloba.
Lenuš to řekla pěkně a skromně a nikoho nemusí obíhat a prosit o hlasy.

84
ive
Reagovat

@LadyXL: Taky si vzpomínám na služby ve dvojici, ale podle toho, co jim říkala Kvetka, mají vybrat jednoho, kdo se o znovuzrození farmy zasloužil nejvíc a toho poslat rovnou do finále. Tak, jak otázku zformulovala, je postup Tibora dost jasný.

85
Foxy
Reagovat

@ive: no, to je jasny. Potom teda uz farmari nemaji asi uz o cem hlasovat.

86
Ferda
Reagovat

v každé sérii to bylo jinak
ve dvojce byli tři, Tomáše poslali rovnou do finále, a Ludka s Radem bojovali o druhé místo v duelu.
ve trojce byli dvě dvojice sluhů, určili lepší dvojici, z lepší dvojice poslali Silvii do finále a zastavili Andreu z druhé, horší dvojice, a zbylí dva, Mario a Andrej bojovali o druhého finalistu.
ve čtyřce byly dvojice sluhů, z obou určili lepšího sluhu, a ti lepší utvořili novou sluhovskou dvojici stejně jako ti dva horší, a rozhodovalo se až potom. Božku poslali do finále rovnou, Nikoletu zastavili, a Veronika s Pacem bojovali o druhé místo

87
ive
Reagovat

@Ferda:Obdivuji tvou paměť:-), takovou bych taky chtěla mít.

88
Hugo
Reagovat

@Franz: Franz, oni nám neukázali jen Tibora. Ten o tom mluví otevřeně, tedy otevřeně se svými příznivci na farmě a i před kamerou. Reza s Lenuš to řeší po svém, jak si myslí, co by jim mohlo pomoci. A Maťo? Ten vlastně taky. Chodí mezi farmáři a pomlouvá a pomlouvá a kydá a kydá. Navíc za něj veřejně a tvrdě lobuje Jana. Takže v čem je rozdíl? Já ho vidím jen ve způsobu, jakým to kdo dělá.

89
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Tak takhle jsem to myslela, když jsem odpovídala na počítání hlasů Tibora do kamery! Není jediný, který probírá, kdo za něj bude hlasovat! Jen to prostě dělá takhle. A mě tohle je rozhodně sympatičtější než lobování Jany, kdy překrucuje vše ve prospěch Maťa, který pak pomlouvá všechny…

90
LadyXL
Reagovat

Díky všem za objasnění, co bude dál. Nepostřehla jsem, že budou fakt už oni volit jednoho finalistu. A už jsem si nepamatovala z minulých řad, že to bylo pokaždé jinak… jeden výběr jsem určitě neviděla a jinak selhala paměť :-).
Ale bude-li takhle položená otázka, tak je odpověď jasná – Tibor, je tam nejdéle, tak už jen díky délce pobytu to tak je. A kdokoliv jiný za něj jmenovaný je nesmysl. Maximálně by mohli říct Réza, ale to soráč, to je taky nesmysl při Rézově zodpovědnosti k práci… No a Lenuš se slavným Janiným Maťom tam jsou krátce a přišli k téměř hotovému!! To hlasování by doopravdy mělo smysl jen, kdyby tam byla místo Lenuš Jana. No jsem zvědavá, jak budou své hlasy zdůvodňovat při položení otázky – kdo NEJVÍC se zasloužil… to bude ještě bouřka

91
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Mě osobně je Maťo z poslední čtyřky nejmíň sympatický, vlastně je mi přímo nesympatický. A že se zrovna na něj nalípla Jana, taky o něčem svědčí. Kdyby byla tak férová, výhru by přála spíš Lenuš, o které tvrdí, že jí má ráda a moc dobře ví, jak by Lenuš ty peníze, na rozdíl od Maťa potřebovala. Že by Maťo slíbil příspěveček z výhry? Pak by to dávalo smysl. Od žádného z ostatních neuvidí ani centík. To že Janě Maťo připomíná bráchu, jen potvrzuje, že je ta famílie fakt podivná. Já mít takového bráchu, chodím kanálama. Zaplaťbůh za rodinu, kterou mám.

92
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Taky si myslím, že tam bude příslib příspěvečku na Vánoce :-). Zvlášť když Maťo furt říká, že peníze neřeší… Jemu možná jde o to vítězství! O popularitu, kdo ví. Ale Jana se vůbec ráda lepila na samé mladé kluky – Paťo, Lubo, Maťo… Když tam byly ty mladinké holčiny, tak si ráda hrála na roli „mamy“, aby nevypadla z jejich kolektivu. Stojí za to se na Janu občas zaměřit při nějakém mumraji – hádce a tak podobně. Ona všechny tak pozoruje s tím svým křivým úsměvem, pokud tedy nekřičí, nenadává. Zrovna tak to bylo včera. Myslím, že by se jí moc líbilo, kdyby se porvali. Možná doufala, že by ji vrátili zpět…

93
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Máš pravdu. Mě bylo Jany po vypadnutí a po shlédnutí toho telefonátu s dcerou docela líto, říkala jsem si, kdoví jak to má doma. Alespon že snad bude mít práci. Tu ale stále nemá/to ještě ,pravda, při návratu na farmu nevěděla/, alespon to říkala v online rozhovoru. Tak ta mékárna asi nevyšla, nebo jí nebyla dost dobrá. A ted jak se vrátila je to další dost hrozné chování, úpln ěz ní stříká závist, nepřejícnost a vztek. A to nejspíš neměla ani možnost ještě zkouknout záznamy. To by teprve čuměla.

94
Hugo
Reagovat

@Hugo: Jana si ani trošku nepřipustí vlastní špatné počiny na farmě, všechno co jí potkalo svádí na druhé a jejich špatné vlastnosti. Nejspíš to tak má i v reálném životě a s tím se tedy fakt daleko nedostane.

95
Johana
Reagovat

@Hugo: s Maťom to mám taky tak, mladý chlap a tolik negativních vlastností, až hanba.

Z Jany to prohlášení, že v případě Lenušiny výhry v duelu ji tu výhru přeje, protože mají podobný osud a bla, bla, bla, Kveta musela těžce dolovat. Jana, podle mě, výhru Lenuš nepřeje o nic víc, než Tiborovi.
Maťo Janě možná z výhry něco slíbil, ale já v tom jejich vztahu vidím z Janiny strany obyčejnou freudovskou touhu ženy po přízni muže. Proč by se jinak den před dulem nechala koupat od toho nejodpornějšího chlapa na světě?
Ona, jako nejkrásnější farmářka, asi hodně blbě nese, že ji muži v životě i na farmě nestaví piedestály a tuto frustraci řeší tím, že se přilípne na mladší muže a nakuká jim ( i nám ), že v nich vidí svého bratra a tím si zajistí z jejich strany vlídné chování.

96
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Ona sa tam zo začiatku tej hádky tiež motala, potom sa vzdialila, možno jej dobilo, že je to pre ňu šanca. Najlepšia bola Lenka, tá to úplne ignorovala a krmila sa. Ale zas až tak veľmi by sa nemusela dištancovať, ale je tiež pravdou, že práve tie posledné týždne boli pre ňu dosť hektické – odchod, za chvíľu príchod a opäť odchod, zas príchod, medzitým si to napozerala… asi má dosť. Relaxuje pri zvieratkách, možno sa za chvíľu preberie.

Nie som si tým Tiborom až tak istá, ak by sa zvyšok nejak dohodol a vsadil na jedného človeka, môžu Tibora vyšachovať. Pochybujem, že Mira bude hlasovať za Tibora a Lenka je tiež nevyspytateľná.

No, fakt, kým sa tam neobjavila Jana, bola tam pohoda… a ten jej uvrešťaný príchod.
Marek mi tam chýba, aj Ľubka by som rada videla a potešil príchod Viktora, on ma baví.

97
Hugo
Reagovat

@BarBora: U Viktora to mám jinak, ale taky jsem se těšila na Marka a Lubka. Jako na jedny z mála. Pro mě vypadli oba moc brzo. A sákryš, zrovna oni dva nepřijdou. A taky si myslím, že pokud o výhře rozhodují exfarmáři, tedy alespon mají nejspíš velké slovo v tom, kdo o ní bude bojovat ve finále, měli tam být všichni. To nemají ve smlouvě, že musí být ještě poslední týden na farmě. Pokud ne, mohli by tam taky dorazit dva, nebo nikdo.

98
LadyXL
Reagovat

@BarBora: Jo, vzpomínám, že tam z počátku byla, ale v některých momentech jsem ji pak registrovala, jak stojí při zdi a tak se směje „pod fousy“, jak se říká…, prostě potměšile. Bingo – Lenku jsem taky zaregistrovala, jak tam u kamen do sebe futruje jídlo a okolo se lidi hádají, vřeští a řeší „nesmrtelnost chrousta“ :-D. To mě odbouralo. Ale nevím, nevím. To celé chování je spíš už na psychiatra. Člověk je tvor společenský, potřebuje někoho k sobě, i kdyby si tam našla jednoho, na kterého by se přilípla a diskutovala s ním…., bylo by jí líp. Holka bude mít moc těžký život, pokud to nebude řešit :-(.
Ohledně hlasů pro Tibora – jasně, já jen vlastně „odpovídala“, že na takto jednoznačně položenou otázku je „jediná“ odpověď – Tibor. Ale tohle se bude příčit právě Janě, která si navíc uvědomí, co ztratila vypadnutím v duelu. V tom hlasování se projeví „inteligence“ přítomných, budou jasně volit podle sympatií, podle případných tajných dohod, vemluvených děr do hlavy atd…. Já myslím, že Lenka 1 Tibora dá, ale proč si proboha myslí, že ho dá i Jana?? To nevnímá její pohledy, neslyší její nenávistný hlas?? A Bubica? Ta se nejspíš rozhodne na poslední chvíli, kde se na ni usměje víc… či podle jiného nesmyslného důvodu. Jó téhle osůbce holt ani nová vizáž a kila dolů nepomohla k větší mozkovně…, vždy čekám, co zas přijde nového, co nového vytáhne… naše Mata Hari. Všude se pohybuje, všude nasává info a pak řeší neřešitelné…
Jinak za mě nejvíc bodů má Viki!! Jak jsem ho nemusela v prvních dnech, tak teď škoda, že tam nebyl déle. Nebojí se Rézovi odporovat, vysvětlovat…

99
LadyXL
Reagovat

No já bych byla zvědavá i na Evu, jak by se vyjadřovala k nastalé situaci, koho by podpořila.

100
Foxy
Reagovat

@LadyXL: Jo, už to tu padlo, že by mohli Janku vrátit zpět:)) pak by bylo jasné, kdo se nejvíce zasloužil o ZNOVUZRODENIE farmy. Naštěstí na faky nedošlo a janka může akorát tak pomlouvat Tibora a Rezu.

101
Foxy
Reagovat

@LadyXL: Evka má už jiné starosti :) zatýká, ohledává místo činu, atd. :)

102
Ferda
Reagovat

Eva by je oba dva zatkla :D :D

103
Franz
Reagovat

Stejně jako Jana lobuje za Matlóška, tak vloni loboval Števo za Božku. Dělá se to všude na úřadech a dokonce i ve vládě. Takže nevidím v tom velký problém. Stejně tak včera loboval za Tibina jeho souputník Vikino.

104
LadyXL
Reagovat

Jó, lobista je velký pán, hlavně ve vládě… Proč já nejsem lobista? Tedy takovej, kterýmu to nese :-)). Jenže já tu lobuju za Tibiho a nic mi to nenese… :–(

105
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Lenku nevnímam až tak na hrane, psychlóg, možno, ale psychiater? Ona ich zatiaľ dosť ignoruje a nemá náladu na veselie, ale ona sama to konštatuje, má to pod kontrolou, keby rozprávala, ako dobre sa baví, to by bolo horšie. Proste, je z toho unavená, ale je to len začiatok a po príchode s Tiborom normálne komunikovala. Ake inak súhlas, Mira sa snaží tváriť veľmi nadšene, ale zdá sa mi to také nútené a v jednom vstupe nabrýzga na Janu a v druhom už proti nej nič nemá.

106
ive
Reagovat

Škoda, že nebudou o vítězích hlasovat Malina, Dunčo, ovce a spol… Ale doufejme, že chování ke zvířatům, jak se kdo o ně staral nebo popř. nestaral, bude hrát aspoň dílčí roli. Jednou ve finále dojili mléko na čas, snad si s disciplínami dají tvůrci trochu práce, aby byly relativně férové.

107
LadyXL
Reagovat

@BarBora: No nevím, nevím s tou Lenkou1. Podle mne to až tak pod kontrolou nemá, ale je taky otázka jak moc to hraje na kamery (viz to „ňuňu“ na tele a jiná zvířata). Možná si myslí, že je nad věcí, když na všechny tak kouká povýšeně, nezapojuje se a pozoruje je. Jenže tímhle se akorát vyčleňuje z kolektivu. A slova, že chce být nejraději samotná, případně s rodinou, se kterou ale nemá moc dobrý vztah – u takhle mladé holčiny… Měla by někam jít a je jedno zda psycholog či psychiatr, dnes je to už více méně stejné.
Jo došlo mi,že se Bubica asi marně těšila, že za ní Jana dolezla do postele kvůli smíru…:-). Vždyť Jana prostě neměla kde spát! Do domku farmáře, kde byla Lucie,Paťo a Anička (co bylo vidět) už se nevešla a počítám, že jedině Bubu měla volné místo v posteli….

108
LadyXL
Reagovat

:-) dojit mlíko a na čas…, no to by pánové projeli s plnou parádou… Taky jsem moc zvědavá na disciplíny.

109
Foxy
Reagovat

@ive: Dunco by jasne hlasoval pro Lenus :-)

110
Poppy
Reagovat

Tak pořád se tady většinově nadává na Janu, cokoliv udělá, je špatně. Mnozí ji podezřívali, že ji štáb posouvá dále záměrně. Ale zatím se nikdo nediví, že by měla být nastolena otázka, kdo toho pro farmu udělal nejvíc. Je jasné, že to pošle dál Tibora, je tam nejdýl a není lempl. Přitom se mu pobytem mimo a tímhle kriteriem podařilo obejít duely až na jeden. Na začátku měl ještě na duel sílu, teď by při duelu dostal nejspíš infarkt.

Nemám Tibora ráda, ale doufám, že postoupí on a ne Reza nebo Maťo. I pokud to vyhraje, nebude mi to vadit. Píšu to proto, že po vypadnutí Jany konspirační teorie utichly.

111
LadyXL
Reagovat

@Poppy: Já jsem psala, že ta otázka je jak napasovaná na Tibora. Ta otázka by měla být postavená takto jen, když by tam byla ta Jana. Ale omladina nejspíš nebude brát na vědomí nějaké zásluhy z delšího pobytu, Jana klidně „zapomene“, že Tibor makal na rozdíl od Matouše s Rézou.
Jak už tu někdo psal, správně by měli hlasovat naprosto všichni, co tom byli. I ti, co nezažili valachy. Stačilo by přeci, aby se sešli jeden den (nepracovní) a rozhodli vhozením podepsaných lístků… Jenže jsme zpátky u problému – o čem by jako hlasovali? Jedině snad o sympatiích, když nejdéle tam byl Tibor a nebyl flákač? Takže se zase vrátím na začátek – je možné, že konspirace ohledně Jany byla na místě. Fakt by pro štáb bylo lepší kvůli napětí, aby tam bývala zůstala Jana…

112
LadyXL
Reagovat

@Foxy: Já ti nevím, zda by nedal hlas tomu, kdo by měl větší kus masa :-D.

113
Foxy
Reagovat

@LadyXL: možný to je, ale jinak myslím, že za svého pána bere Lenuš, šel za ní až do duelantské chatky a spal tam s ní a tak obecně mi přijde, že ji berenejvíc z ostatních.

114
Franz
Reagovat

Na ofic. „Lenka v depresii ….“
Otázka je, tak proč se tam vracela? Potřebuje být středem zájmu a nikdo si ji tam nevšímá (Paťo to řekl pěkně)? Proč ohrnuje pysk nad těmi ostatními lidmi? To si myslí o sobě, že je tak výjimečná? Nebo pořád nepřekousla tu prohru s největší nepřítelem Janou? Vždyť si plánovala finále ve složení ona a její „fotřík“Tiborko. Každopádně asi naposledy by ve Farmě 5 měla přijet sanitka a měli Lenku odvézt, ale k Chocholouškovi. Nemůžu si pomoci, ale je mně s takovým chováním silně odporná. Tak se chová pouze osoba, která to nemá v hlavě v pořádku!!

Upozorňuji její obdivovatelky z řad divaček, že jsem svůj příspěvek napsal záměrně trochu emotivně nadneseně. :-P

115
BarBora
Reagovat

@Poppy: Je prakticky jedno, aká bude otázka, aj tak sa bude hlasovať podľa kamarátstiev, alebo výhodných dohôd, možno niekto, komu je to jedno, odpovie presne na otázku.
A to, že Paťo vypadol úplne nezmyselne, to je pravda, Lenke, len tak hala bala, vymazali vyhraný duel. Nakoniec, boli to len dohady, ale nie len tak pre nič, zanič.

116
Hugo
Reagovat

@Poppy: Poppy lidé se k Janě vyjadřují podle toho, jak se chová. Chodí tam napučená a nepříjemná a o těch, které nemá ráda se vyjadřuje hodně negativně. Asi si něco udělali, ale až tak hrozné, že by to bylo? Tibora nemusela od začátku, opět nevíme proč vlastně. Jen proto, že jí neseděl to asi není, ona se o něm vyjadřuje vysloveně zle, řekla bych nenávistně. Když musel do nemocnice, vyloženě se vysmívala a přála mu to. Já myslím, že navíc nemůže zkousat, že Tibor dal ženský duel a že byla vyřazená mu dává za vinu. Však ona taky ostatní nešetřila.

117
Poppy
Reagovat

@Hugo: Vidíš, já to zas vidím naopak. Podle mne se Tibor vždycky o svých neoblíbencích vyjadřoval na kameru velice shazovačně a urážlivě. To Jana nedělala. Já ji nechci nějak moc hájit, určitě to není pohodová ženská, která se s každým snese, ale zdá se mi, že ona ať udělá co udělá, vždycky tady hodně lidí vyskočí, že je zlá.

Třeba to, jak reagovala její dcera na vyhazov. Já chápu její situaci tak, že žije doma se dvěma dětma (mně by porazilo, kdybych takhle skončila), zřejmě se dost hádají (to říkala Jana, že jejich vztahy s maminkou nejsou ideální) a dcera by taky určitě ráda, kdyby měli dost peněz na živobytí. Z Janina vyprávění jsem usoudila, že rodina nechtěla, aby šla na Farmu, že z toho bude ostuda. Proto ona pořád zdůrazňovala, že nechce, aby se za ni rodina musela stydět, a to jí taky udělalo dobře, že za ní přišli a nevyčítali.

118
Poppy
Reagovat

@Hugo: Ještě dodám k 117 – prostě z nějaké situace si vybereme každý něco jiného.

119
Hugo
Reagovat

@Poppy: Já jsem přece nepsala, že Tibor to nedělal. Dělali to skoro všichni. Ale promiň, ale třeba radovat se z toho, že někoho odvezli do nemocnice, byť soupeře, je dost přes čáru. A to, jak se cpe do zadku Matúšovi také není samosebou. Šla tvrdě po penězích, což i dovedu pochopit, ale právě proto si myslím, že je v tom něco jiného, než že jí připomíná bratra.

120
Pertule
Reagovat

@Hugo: já jsem se z toho taky radovala. Obávám se totiž že s Tiborkovou nemocí na nás zahráli trošku habaďůru …

121
Hugo
Reagovat

@Pertule: Pertule, všichni, včetně Jany se shodli na tom, že Tibor vypadal hodně špatně a byl nemocný. Barvu v obličeji si nenamaloval. Myslím, že toto tvrzení je postavené asi tak na stejném základě jako t vrzení, že Jana je určená do duelu. A byli tací, kteří to uváděli přímo jako fakt o který se byli ochotní zhádat až do krve.

122
Poppy
Reagovat

@Hugo: Já bych řekla, že on vypadal, že je na tom opravdu špatně. Jenže – bylo třeba ho vracet zpět? Ne, že bych nebyla ráda, že tam je, aspoň mají Reza a Maťo šanci vypadnout. Ale jde mi o to, jestli, když na tom byl tak špatně s tlakem, by byl schopný přežít mužský duel. A to je pak ten jeho návrat divný.

123
Hugo
Reagovat

@Poppy: Jasný, to už je zase jiná otázka. Tady šlo o to, že se někdo raduje z toho, když někdo odvezou do špitálu. Když ještě navíc mohli počítat s tím, že podle pravidel jim tam přijde zpět lenka a soupeř jim tedy neubude. A ještě Jana, která tam sama zůstala po prohraném duelu velmi kontraverzním způsobem. O to mě šlo.

124
Poppy
Reagovat

@Hugo: Rozumím. Asi můžu napsat, že Jana Tibora doslova nenávidí.

125
ive
Reagovat

Většina exfarmářů si upravila otázku po svém a odpovídala místo toho, kdo je jim sympatický…

126
Pertule
Reagovat

@Hugo: to si fakt nemyslím. Kdyby ano, nevrátil by se zpět. Vypadal špatně a potřeboval si odpočinout. A dopřáli mu to. Ale to neznamená že byl na smrtelné posteli jak to předložili. A Jana ať je jaká chce, o Tiborovi má pravdu.

Reagovat

A manipulace ze strany borisu zacina naplno, hnus, hnus, hnus …

128
Hugo
Reagovat

@Pertule: Jana hlavně vzteky nevidí. Pokud může odpovědět na otázku, kdo se nejvíc zasloužil o farmu, že to byl Matúš, je to, promiň , prostě blbka. Chápu, že nechtěla dát Tibora, dobrá. Ale mohla dát Lenuš. Ta maká, nikdy jí nic neudělala, naopak a ty peníze opravdu potřebuje. A u někoho, kdo je ve stejné situaci bych to řekala. Jen jí asi neslíbila love.

129
Slámka
Reagovat

Franzi (78), prosím, prosím, nepřirovnávej Tiborka k Anderovi z Košíc. Tibor mu nesahá ani po členky. Ander je můj naj…naj…obľúbenec. A skutečně vtipný.
Lenka potřebuje psychiatra a Jana aspoň psychologa. Ale v jejich věku se s tím už asi nedá nic dělat.
A výhru přeju Lenuš, i když zkraje mi sympatická nebyla

130
Hugo
Reagovat

@RadstaR: A to jako v čem? Mě zrovna tahle otázka přišla fér. Zmanipulovalo to tak akorát Aničku a i bez jejího hlasu by Tibor dostal nejvíc hlasů.

131
Pertule
Reagovat

@Hugo: ale já Janu neřeším. Už pouze Tibora. Aby ho netrefilo v jeho rozhořčení nad druhými a uspokojení sám nad sebou :D když je tak chorý asi mu to chtěli usnadnit :D

132
Ferda
Reagovat

Matúš je větší šmejd než jsem si myslela

133
Hugo
Reagovat

@Pertule: Pertule já už v podstatě neřeším ani jednoho. Je to jak to je a my s tím stejně nic nenaděláme. A pokud nebude ve finále Matúš, je mi jedno, kdo další tam bude. Uvidím, jestli se ještě něco zásadního tento týden nestane, ale jinak bych to dopřála Lenuš.
@Ferda: To je povaha, co? Fuj

134
JanaH
Reagovat

@RadstaR: jj, to je to „znovuzrození“.

135
LadyXL
Reagovat

Náhodou bylo dobré,jak některé otázka zaskočila.A Anička prostě odpověděla v tu chvíli pravdu a nemyslela na sympatie. A Bubica, koukám, slíbila hlas kdekomu …

136
Ferda
Reagovat

Miriam zabila s tím hovnem na peci :D :D

137
Pertule
Reagovat

@Hugo: Taky bych to dopřála Lenuš, a pokud je pravda co prosáklo tak se na finále dívat budu. Pokud tam Lenuš nebude tak asi ne, z těch tří mě nebere žádný.

138
Pertule
Reagovat

Miriam to trefila :D

139
Poppy
Reagovat

@Pertule: Vidím to podobně. Na mužské finále bych se ani nedívala.

Tibor a Jano jsou fakt takové pletichářské tetky jak Miriam. K mému velkému podivu nejvíc fandím Lenuš, ona se chová k ostatním a k celé té situaci férově.

140
Sylva Langrová
Reagovat

Ano.Lenka 2 je vyjímečný úkaz v reality show.Držím jí palce.

Reagovat

@Hugo: Ta otazka by byla fer v pripade, ze by neposlala dotycneho primo do finale. V tento moment jde o jasnou manipulaci.

Ale jedno male + ta otazka proti minulym rocnikum mela. Kvetka ji vsem rekla stejne.

142
Wally
Reagovat

Martin: Všichni chlapi jdou pomoct s vlečkou. A Vikina s ženskýma v kuchyni. :D
Jana a Matouš, tak ti dva se museli hledat hodně dlouho. Jeden větší zákeřnák a pomstichtivec než druhý.

143
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Najlepšia bola Iris, už som skoro zabudla na to teliatko, ten nahlúply výraz … Filipko je inteligent proti nej. Ešte môže byť rada, že si Tibor vzal na paškál len jej zuby a výzor. A zbytočne sa rozčuluje na Tibora, on len reagoval na jej chovanie voči nemu po príchode na Farmu.
K Mire sa mi ani nechce vyjadrovať ale aspoň dala ten hlas Lene a Matúš úplný tragéd.
Anča ma prekvapila, Lubo ani nie. A vychutnala som si Janu, čo si tá baba už nedá pokoj, tá negativita, zlosť ju špatí. Ak to Tibor vyhrá, asi ju vystre. Takúto povahu nachápem, veď to bola hra, šou, aj takto to treba brať a nie si do nekonečna pestovať nenávisť.

144
terri terrezk
Reagovat

souhlas s 127. Snad postoupí Lenuš, i když v době jejího farmaření mi nesedla. A kéž by vyhrála. Réza věřím, že díky účasti dostane šanci si nějak prachy vydělat, a je mi jedno, protože budou jeho, jak s nimi naloží. A Maťo………….

145
johnmclane
Reagovat

jój, včera som to na pár minút zapol, ale nebolo mi všetko jedno… to je silná káva pozerať pred spaním – jeden tupejší ako druhý, nejak som si predtým neuvedomoval, čo je to tam za duševnú paraolympiádu. Toho psychológa, čo vyberal so štábom súťažiacich, toho by som pozval k Chocholouškovi tiež.

147
Franz
Reagovat

Jestli jsou všichni takový „inteligenti“ na Markize jako ten co vymýšlel položenou otázku, tak lituji slovenské diváky. Klidně se mohli zeptat: „zda souhlasí, aby Tibor Repa, který tam je nejdéle, postoupil přímo do finále“!! Úplně by to vyznělo stejně.
Stačilo se zeptat:“koho posunujete přímo do finále“, ale i tak by to zřejmě vyhrál Tibor. Má tvrdé jádro svého fan klubu a ten zbytek šesti farmářů by se stejně nedomluvili na jednom stejném kandidátovi. Kdoví jak by to dopadlo, kdyby tam byl ještě mladý Lubo a Marek.
„Tak som opäť farmárom týždňa“ :,-(

A nejlepší byl závěr (dnes) od Miriam, že na peci leží nějaké hovno. :DD :DD :DD

148
Franz
Reagovat

@Jája: :) Už rozdává peníze a ještě žádné nemá.
Na té foto to vypadá jak na nějaké schůzi. :) Akorát stodolu vyměnili za pokoj FT.
I kdyby vyhrál, tak co mu zbude? Dá tedy šesti farmářům, zaplatí co dluží na alimentech, exDáša hned požádá o zvednutí přídavků, vyplatí další dluhy bratrovi, sociálka mu přestane vyplácet podporu v nezaměstnanosti a zůstanou mu opět jen ty staré hnědé lampasácké montérky. :)

149
Hugo
Reagovat

@Franz: Franzi, promiň, ale já nechápu, co je špatného na této otázce.. Mě se zdá naopak správná. Kdo pro tuto farmu udělal nejvíc a zaslouží si jít do finále? A tohle musela uznat i Anička a Lubo i když jinak Tibora nemusejí. Ani já ho nemusím, ale fakt je, že toto není soutěž o miss sympatie, ale o práci na farmě. A že se Matouš ani Reza dvakrát nestrhli je pravda. Matouš když šel hlídat ovečky, bral si sebou Lenuš, aby hlídala jeho, poseroutka. Je tam chvíli a většinu času prochodil s rukama v kapsách a s Janou drbal ostatní. Reza je bavič a i pracoval určitě víc než mamánek, bohužel je v tomhle nespolehlivý, když se mu nechce, tak se na to prostě vykašle. U Lenuš věřím tomu, že kdyby tam byla od začátku, dostala by víc hlasů, než Tibor. Je pracovitá a stojí si za svým slovem, ož je v této skladbě lidí docela unikát. Mě na ní vadí, jak dokáže být vulgární, to u ženských nemám ráda, ale jinak je v pohodě. Koho bys poslal do finále ty? S odhlédnutím od osobních sympatií a anitipatií?

150
Hugo
Reagovat

@Franz: No ale o tom to je, ne? Aby mohl zaplatit dluhy, proto tam šel. Nikdy nic jiného netvrdil.

151
Franz
Reagovat

@Hugo: Ta otázka by měla smysl kdyby tam s ním byli od začátku i ostatní tři semifinálisti
A každému je jasné (i mně), že Tibor pro farmu udělal hodně. Já bych na takto položenou otázku mezi těmi 4 řekl také, že Tibor. Proto říkám špatná otázka.

152
Poppy
Reagovat

@Hugo: Tentokrát s tebou úplně souhlasím :-)

153
Poppy
Reagovat

@Franz: Možná je to dobré na vyvážení toho, že někteří mají výhodu toho, že jsou tam krátce. Pro mně by ta otázka měla daleko větší cenu tehdy, kdyby mezi 4 posledními byla i buď Lenka nebo Jana, ne Tibor sám. Zřejmě by to Tibor přesto vyhrál, ale bylo by to rozhodování asi zajímavější.

154
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Já myslím, že ta otázka by byla naprosto nezpochybnitelná, kdyby tam byli všichni stejnou dobu. I bez takto položené otázky má myslím skoro každý tendenci přičítat body tomu, kdo tam byl déle, ačkoli to vlastně vůbec není jeho zásluha. Navíc ty začátky byly nejtěžší, staří farmáři je zažili. Takže vůči valachům ta otázka je svým způsobem diskriminující.
Na druhou stranu nemyslím, že by jinak položená otázka výrazně změnila výsledek.
Ta otázka byla vymyšlena v duchu podtitulu a hlavní myšlenky celé Farmy, „Znovuzrození“, tomu zcela odpovídá.

155
Pertule
Reagovat

@Hugo: RS Farma není soutěž o práci. Vykonaná práce je součástí hry, ale více jde o schopnost socializace ve skupině o plánování a taktiku hry …
Že tam jdou tací co to nepochopili je druhá věc:D
A proto i já si myslím, že položená otázka byla o Markízy manipulativní ve prospěch Tibora.
Tady měly rozhodovat pouze vybudované vazby a sympatie. Asi by to vyhrál Tibor i kdyby se zeptali koho chtějí do finále, ale bylo by to vůči ostatním třem víc ok.

156
BarBora
Reagovat

Tá otázka bola úplne v poriadku, chybou skôr bolo, že valachov tam poslali už takmer na sklonku Farmy. Až na ten týždeň bez ohňa ani nevedeli, zač je toho loket. Pohodička, žrádelko, všetko hotové, naozaj sa už ani nemali moc kde prejaviť. Pamätám si, že v 1,-ej sérii tú otázku položili opačne a tak takticky vyšachovali najšikovnejšieho a najpracovitejšieho Michala, to bol podraz, ale táto? Aj tak, až na Anku, hlasovali nie podľa otázky. Keby bola „kto sa najmenej pričinil a má teda vypadnúť“, asi by bol Tibor z kola von, to by bolo oveľa neférovejšie.

157
Wally
Reagovat

Co je na té otázce špatného? Byla naprosto jasná, kdo se nejvíc přičinil o Farmu a tímto postupuje do finále. Kdyby tam nebyl ten postup do finále, tak může být zaváděcí, ale takhle?
Nechápu jakou otázku čekala Anna, že z toho byla tak rozhozená.

158
ive
Reagovat

@Poppy: Poslouchala jsem video a Luba – kdyby zněla otázka jinak, hlasoval by prý jinak, Anička chtěla podpořit původně Matúše… Tím pádem by vyšla remíza 4:4 a nejspíš by opakovali hlasování mezi těmi dvěma, což mohlo dopadnout jakkoliv. Prvního finalistu Matúše bych sotva vydýchala:-)

159
Foxy
Reagovat

@Ananas: souhlasím, otázka byla v pořádku, kromě Aničky a Lubka by ostatní hlasovali stejně, i kdyby otázka zněla třeba,“ kdo po pobytu na farmě nejvíc smrdí, a proto postupuje do finále?“:)

160
BarBora
Reagovat

Lene, aspoň sa mi tak zdalo, dosť ťažko padlo hlasovanie Iris a Jany. Jana mala plné ústa, ako majú s Lenou podobný osud a preto by jej to priala, nakoniec dá rozmazleného tajtrlíka.

161
LadyXL
Reagovat

@Pertule: Nevím, nevím. To jako někdo (fiktivní člověk), kdo by přišel řekněme 3 týdny před koncem, byl super bavič, prostě charizmatický člověk, ale který by se bál zvířat, nešáhl by na vidle s hnojem, role sluhy by ho minula, rád by pospával a při práci by ostatním dělal jen „společnost“, tak ten by měl mít nárok na přímé finále? Jen proto, že by těm exfarmářům (a zejména těm prvním vypadnuvším) byl příjemný, sympoš, nekonfliktní… No to neberu. (ostatně jsme tam podobný typ zkraje měli – Aničku, ale ta naštěstí chtěla jít sama pryč). Podle mne ta práce na farmě patří k ohodnocování! A je součástí hodnocení a to dost důležitá.

162
LadyXL
Reagovat

Anička nejspíš čekala otázku, kdo ti je nejvíc sympatický a chceš, aby postoupil…. Lubko mne překvapil. Čekala jsem, že dá Maťa, když mu slíbil peníze. Ale asi v něm zvítězila potřeba jakési spravedlnosti při takto položené otázce.
Ovšem, když se vraceli po „hlasování“ mezi ostatní, tak to bylo jak při inkvizičním výslechu…., slabí jedinci se báli říct, koho řekli…

163
Wally
Reagovat

@BarBora: Taky jsem jí nepochopila. Když odcházela po duelu, tak říkala, že Matouš si nezaslouží vyhrát, že peníze nepotřebuje a za 2 dny ho pošle do finále. Asi jí slíbil „spravedlivou odměnu“, samozřejmě mimo kamery, aby nebyl trest:D

164
Franz
Reagovat

@Pertule: Přesně souhlasím.
Možná, že příznivci Tibora ani nechtějí pochopit, že otázka mohla být manipulativní. Prostě kdo nějak šáhne na jejich „miláška“ tak nemá pravdu.

165
Pertule
Reagovat

@LadyXL: jdeš zbytečně do extrémů. Práce je součástí hry, to jsem psala. A farmáři mezi sebou velmi probírali (drbali) kdo a kolik tam dělá. Takže i poctivě pracovat je taktika. Ten výčet (ne)aktivit co jsi popsala by tam nikomu neprošel … Já reaguji na (pro mě) špatně položenou otázku ve prospěch Tibora. Prostě se mi nelíbilo jakým způsobem se ptali, protože tam byl nejdéle, tudíž nejvíc vykonal. Vyjadřuju svůj názor na Farmu a nemyslím si že je jen o práci.

166
BarBora
Reagovat

A ak je pravda, že ďaľší postupujúci je Lena, to som zvedavá, na chovanie Jany. Nemám pocit, že by bola až tak prajná voči nej, aj keď sa veľmi snažila tak pôsobiť. Ona aj k Tiborovi vedela byť milá, keď sa jej to zdalo byť v tej chvíli vhodné.

167
BarBora
Reagovat

@Pertule:
A ako by podľa Teba mala znieť otázka, aby v nijakom ohľade nebola zavádzajúxa? Anka chcela dať Matúša a figu borovú o ňom vedela. To by už bolo v poriadku? Len preto, že chcela podporiť Janin lobbing?

168
Pertule
Reagovat

@BarBora: :D nejsem tu od toho abych vymýšlela otázky. Jen komentuji co se mi líbí a co ne.

169
Wally
Reagovat

@Franz: Já mám spíš pocit, že antifans Tibora nemohou překousnout, že je ve finále.
Jestli někdo nepochopí dotaz, „a jde přímo do finále“, jako že jde do opravdu do finále, tak fakt nevím co v tý hlavě má. Pak předvádět scény, že otázka byla jiná je směšné.

170
Foxy
Reagovat

@Wally: @LadyXL: 162 nebo Lubovi doslo, ze mato vyhraje tak akorat kulovy:-)

171
Franz
Reagovat

@Wally: To, že je Tibor ve finále se ví aspoň 14 dní, takže všichni ty antifans se s tím dávno smířili (co měli také jiného dělat). A s tou otázkou je to pouze téma do diskuze, abychom tu nebylo vzduchoprázdno jako minulý týden.
Takže zapomeň na scény, které tady někdo snad předvádí.

172
Wally
Reagovat

@Franz: Scény tady? Mám na mysli vrcholnou myslitelku Farmy Annu.
A o tom, že někdo sáhne na „miláška“ jsi začal ty :))))

173
LadyXL
Reagovat

@Pertule: Já to napsala tak schválně, jaká absurdita by se taky mohla stát. A neber to osobně, já prostě rozvinula diskuzi :-). Ano, uznávám, otázka je položená tak, že pokud se chce odpovědět jakžtakž spravedlivě a popravdě, tak je odpověď Tibor… Ale jak vidno, je jedno, jak otázka zněla, kdo chtěl, odpověděl si, jak potřeboval, jak jemu se líbilo! Už dřív jsem říkala, že aby ta otázka byla spravedlivá aspoň z části, musela by tam být místo Lenuš Jana.
Ale já myslím, že to tak je schválně, zase by část národa remcala, že ve finále není nikdo ze starých původních farmářů… Takhle tam jeden je a druhý může v klidu být valach…

174
ive
Reagovat

Ideální samozřejmě je, aby ten, kdo pro farmu udělal nejvíc, byl zároveň nejsympatičtější a to mi letos jaksi nevychází. Kontrast mezi povahovými vlastnostmi Leny a zbylé trojky je pro mě stále viditelnější. Snad jsou pravdivé internetové zvěsti o smíšeném duelu(?). Mohli do hlasování zapojit víc Martina (vybral by jistě Tibora), roli hospodáře celkově málo promysleli. Je poznat, že Lenka se vrátila už nerada a pouze na rozkaz štábu, ty tři nepřítomné měli využít pro rozhodování taky, klasickým dopisem nebo přes skype, bylo by to vůči nim hezké gesto, i oni patřili do soutěže.

175
Franz
Reagovat

@Wally: :) ok

176
LadyXL
Reagovat

Včera jsem si taky všimla snahy Jany, být co nejvíc s mladýma holčinama (Lucka,Anna) a tak jí najednou nevadilo, že se vláčí za Rézou a on je středem pozornosti skupinky (zpívání lidovky). Pravda, ona se nesmála, ona opodál kysele zírala… Bubica byla pěkně zaskočená, když na ni vystartoval Patrik, že naslibovala hlas Rézovi :-)). Však to tam někdo říkal, že teď se nakonec ukáží někteří v pravé povaze. Jsem zvědavá, kdo bude jak pomáhat…
Ano, nebýt toho, že nemohu pořád Lenuš nějak zapomenout ten její výbuch s pokladem a den dva potom, jak se neovládala, tak je pro mne top farmářka. Škoda, že tam nebyla od začátku (nebo naštěstí? kdo ví).

177
Hugo
Reagovat

@Franz: 164 – Franzi, že by byl Tibor můj miláček na to zapomeň. Stačí si přečíst některé mé komentáře zde. Přesto se snažím být objektivní a nenechat se unášet emocemi, jak to děláš právě ty. Tobě je Tibor natolik proti srsti, že to prostě nemůžeš zkousat. Řekni mě jediný důvod, proč mu nepřiznat i někteá pozitiva, která na farmě udělal, nebylo vše špatné. Já osobně bych do finále poslala úplně někoho jiného než Tibora, ale, bohužel, byl výběr jaký byl. A z těch čtyř se těžko vybírá. Proto jsem i chtěla vědět, jakou otázku bys položil ty. Napsat, že tahle byla manipulativní, protože poslala do finále Tibora, kterého nesnášíš, je snadné, ale vymyslet nějakou, která by byla spravedlivější, než ta, kdo se nejvíce zasloužil o farmu, to se kroutíš.

178
Foxy
Reagovat

@LadyXL: mne to s tim pokladem neprislonijak hhrozne. Chapu, ze ji mrzelo, ze nakomec tam byla sama jedina, s Janou, za blbku a vsichni se ji potajmu tlemili. Ale zvladla to a vyhru ji preji.

179
Poppy
Reagovat

@ive: Jo, to by bylo zajímavé, kdyby ti nepřítomní farmáři byli na telefonu a hlasovali. Na druhé straně kromě Evy nezažili ty tři zbývající osobně. To by se dalo říct o těch dávno vypadlých, kteří jsou teď na farmě, ale ti měli možnost je před hlasováním přece jen trochu zažít.

180
BarBora
Reagovat

Mne dosť vadí, že valasi neprešli až tak veľmi záťažovými situáciami, aby sme ich mohli lepšie odhadnúť. Už dopredu vedeli, že aj pri optimálnej variante tam dlho nebudú, tak psychika je inak nastavená, veď chvíľu vydržím. Lena je dosť inteligentná na to, aby sa držala pri stene, ale boli chvíle, ktoré naznačovali, že keby tam bola od začiatku, možno by sa prejavila komplexnejšie. Ale aj tak postup z toho zvyšku prajem jej.

181
Poppy
Reagovat

@BarBora: Je to možné, ale to, že nepropadá panice teď, kdy jde o všechno a kdy se kují pikle kam seodíváš, naznačuje, že by se možná chovala podobně jako doposud. T.j. víceméně vyrovnaně a nekonfliktně, ale nedala by si nic líbit.

182
Poppy
Reagovat

@Poppy: … kam se podíváš…

183
Johana
Reagovat

Ví se už, jak se dopracujeme ke druhému finalistovi?
Já bych si to představovala tak, že by teď exfarmáři hlasovali, kdo se o farmu zasloužil nejméně, tudíž by automaticky vypadl Maťo a Reza s Lenuš by dali duel o druhého finalistu.

184
BarBora
Reagovat

@Poppy:
Dosť podobne áno, ale ona je tiež dosť popudlivá a vzťahovačná, našťastie, na rozdiel od Jany v nej nie je ten jed. Mala možnosť si toho dosť napozerať a poučiť sa aj z diskusií, na čo si dať pozor a na rozdiel od Matúša to aj využiť. Matúš je trdlo makové.

185
Hugo
Reagovat

@Johana: Johano, postupně – Matúš, Lenuš, Reza/ budou FT a budou mít na starosti farmu. Každý si od Martina vylosoval zapečetěnou obálku kde je úkol, který musí během svého dne navíc splnit. Kdo a jak to bude hodnotit neříkali.

186
Poppy
Reagovat

@BarBora: Je jasné, že být tam tři měsíce a jeden měsíc (přibližně) je velký rozdíl. Ale jí práce nevadí, víceméně si hledí svého. Přišla s nějakým názorem na Tibora, vyjádřila ho od plic, ale pak se uklidnila a zapojila. Je jasné, že dostala jakousi výhodu, ale až na to počáteční extempore s Rezou bych jí asi nic nevytkla. I tu její reakci na poklad docela chápu, všichni (až na Paťa :-D) se snažili předvést se jako FT co nejlíp, od Rezy to byl podraz, já bych zuřila taky :-DD

187
Ananas
Reagovat

@Foxy:
Tak teď jsi mne dostala! Téměř identickou otázku jsem v tom příspěvku původně taky měla jako příklad:-)))

188
Ananas
Reagovat

@Franz:
Šmajrá miláška!

189
Johana
Reagovat

@Hugo: někde na fb jsem četla, že 12.12. proběhne 15.duel po kterém zůstanou 3 soutěžící. Na to, kdo a jak bude volit duelanty, si asi budeme muset počkat, ale pokud by zítra v dueli vypadl Reza, tak se na jeho farmáře dne ani nedostane.
Škoda, že pravidla, zvolená pro ukončení farmy, nejsou alespoň pro diváky jasnější.

190
Hugo
Reagovat

@Johana: Nezapomeň, že farma běží ze záznamu, takže klidně mohou všechny tři fármářské dny sfouknout v jednom dni a zítra může být v pohodě poslední duel.

191
Wally
Reagovat

@Hugo: Podle programu, je zítra „jen“ Farma a v pondělí semifinále, úterý, středa, Farma a čtvrtek finále.
Myslím, si že dnes a zítra uvidíme 3 farmářské dny a z nich půjdou dva vítězové do semifinále a vítěz jde do finále.Co ale budou vyslat v úterý a ve středu netuším. Veselé historky z natáčení?

192
LadyXL
Reagovat

Právě že já reakci Lenuš na akci poklad jsem moc nebrala. Podle mne se tam hodně odkopala jakožto člověk bez velkého smyslu pro humor a neschopna pochopit ten žert. Už to nechci opakovat, rozpitvávat, hodně jsme kolem toho tady psali, když to bylo aktuální a vím, že prostě někdo z vás by to taky nebral, jiní byli jako já, že by se nakonec taky zasmáli. Mě z toho vyšlo to, že Lenuš ví o svých „temných“ stránkách – ostatně to při příchodu přiznala, že vybuchuje a pak se neovládá – a hodně, hodně se kontroluje. Proto by bylo zajímavé, vidět ji tam od začátku, zda by se dokázala ovládat takto stále :-).

193
Hugo
Reagovat

@Wally: To netuším, může být. Odpovídala jsem Johaně, která psala, že když bude v pátek duel, na Rezovo farmaření se ani nedostane. Po včerejšku je jasné, že prostě ty tři dny farmaření jednotlivých soutěžících proběhnou. Jak bude program fakt nevím.

194
Jája
Reagovat

Myslím (i když myslet je ho.no vědět), že ty tři bude hodnotit Martin. Nejhorší bača vypadně a zbývající dva jsou do duelu. Vítěz duelu s Tibim do finále.

195
ive
Reagovat

Prolétla jsem pár diskusí kromě této, párkrát zmiňované prý smíšené finále by mi naprosto vyhovovalo. Rézu hned po farmě, odhaduji, využijí třeba do reklamy, jeho slovenština je fakt místy kouzelná, má díky ní svůj početný fanklub, připomněl mi jazykově moc vtipnou knížku Pan Kaplan má stále třídu rád…

196
Johana
Reagovat

@Jája: to by bylo dobrý…myslím, že Martin má jasný názor na to, kdo je nejhorší farmář a ani případně úspěšný bačovský den by to nezměnil, akorát si nedovedu představit, že jediná osoba napochoduje mezi farmáře a mýrnyx týrnyx označí vypadávajícího.

197
BarBora
Reagovat

@Johana:
Uvidíme, možno jedného vyberie Martin a zo zvyšku pošlú farmári niekoho do duelu, alebo naopak, označia vypadávajúceho. mne by sa to takto celkom páčilo.

198
Foxy
Reagovat

@Ananas: tak to je náhoda:) i když, trochu se ta otázka nabízí:)

199
Foxy
Reagovat

jak to vlastně bude dál? 18.12 budou tři hračí a pak jeden vypadně nebo jeden ještě vypadne v pátek?

200
Johana
Reagovat

@BarBora: mi by se líbilo taky, aby Martin vybral nejlepšího z těch tří do semifinálového duelu a z těch zbylých dvou volili druhého duelanta exfarmáři.

201
Hugo
Reagovat

@ive: Jojojo, čela jsem a nemá to chybu.

202
Hugo
Reagovat

@Johana: Johano, ted jsi to nějak zamotala. Jeden finalista už je určený, to je Tibor. Martin nemůže vybrat jednoho a pak ještě duel o dalšího, to by byli tři. Z těch tří může Martin a exfarmáři maximálně někoho vyřadit a ti zbývající dva půjdou do semifinálového duelu.

203
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Bolo to myslené inak, Martin by určil jedného, farmári druhého a z ich vzájomného duelu by vyšiel ďaľší finalista.

204
Wally
Reagovat

@Foxy: 18.12. je finále a finíto. Sbohem a šáteček Farmo. :))))

Nevím, kdo koho bude určovat, ale myslím, že po zítřku budeme mít jasnou semifinálovou dvojici a bramborové 4. místo. Vzhledem, k tomu, že to zadával Martin, tak asi on určí nejhoršího farmáře dne.

205
Johana
Reagovat

@Hugo: tak, tak, BarBora mě předběhla, ale myslela jsem semifinálový duel, z kterého pak vzejde druhý finalista – asi jsem to napsala nesrozumitelně z radosti, že Maťovi k vítězství až tak nepomůže hrubá síla, kterou se neskonale rád chlubí.

206
Hugo
Reagovat

@BarBora: @Johana: Jasný, takhle jo. Taky jsem ráda, že Maťo na finále nedosáhne. A ted si ho představte, kdyby vyhrál Reza, jakože stoproš nevyhraje, to by Matúšek vzteky roztřískal duelovou stodolu.

207
Johana
Reagovat

@Hugo: já přeji výhru Lenuš, ale potěšila by mě i přidaná hodnota v podobě vzteky prasklého Maťka v případě výhry Rezy, nebo prasklé Jany v případě výhry Tibora :-)

208
BarBora
Reagovat

@Johana:
Pri finálovej stodole by určite mala stáť sanitka. Alebo radšej dve, pri hlasovaní bol Tibor červený na šľak traf, aj keď to inak na sebe nedal znať.

209
Hugo
Reagovat

@Johana: Tak to máme stejně. Hahaha, my vlastně budeme spokojené, at už to vyhraje kdokoliv.

210
Wally
Reagovat

@Johana: :)))) takže spokojenost vlastně bude vždy :D

211
Hugo
Reagovat

@BarBora: Tak to by měly. Copak Tibor, ten alespon část adrenalínu odbourá v duelu, ale ostatní mohou mít problémy. Ono přetvařovat se celou dobu duelu je docela záhul.

212
Wally
Reagovat

Nestrašte. :D Ještě Tiborovi příbuzní, vzhledem k věku a můžou před studiem postavit rovnou polní nemocnici.

213
Johana
Reagovat

@Hugo: tato farma je pro mě fenoménem v RS-kách v tom, že se mi ještě nestalo, abych neměla problém s výhrou kohokoliv ze tří lidí – nikdo z nich není dokonalý, ale každý z nich si výhru z nějakého důvodu zaslouží.
Zatím mi to trochu kazí obava, aby se mi do té trojky nevetřel maminčin mazánek.

214
Hugo
Reagovat

@Johana: Jak jsem psala, mám to taky tak. Kdokoliv z těch tří, jen ne Matúšek. Ale věřím, že on se do finále nedostane. A nedej bůh aby ho určili jako nejhoršího v soutěži mezi posledními třemi, už to by nerozdýchal. Dupal by nožičkama a nadával, že za to můžou ostatní, protože mu nepomáhali.

215
Jája
Reagovat

Mamánek měl silácké řeči jak brzy vstane a blablabla a Rezovi to spočítá, až bude Reza bačom, ukáže mu kde sú dveri z farmy :DDD Uvidíme, uvidíme

216
Hugo
Reagovat

@Jája: No, co jsem viděla v ukázce, tak den začal tím, že zaspal.

217
Johana
Reagovat

A ten Ľuboš mě už taky…včera, nebo předevčírem vykládal na kameru, že Reza nic nedělal, jen griloval maso, v dnešní ukázce Reza maká, takže se podle Ľuboše předvádí…ti lidi si nepamatují, co melou, nebo je jim jedno, že pak vypadají jak tupci ?!

Reagovat

@Poppy: Na tohle mam stejnej nazor. Nehlede na to, ze nejenom ze to byl podraz, ale bylo to soucasti ukolu tydne a tudis ji schvalne pripravili o mince.

Nejvic me pak dokaze rozesmat, jak se Tiborko naparuje s poctem minci. Nebejt Rezy, kterej si sel zarejzovat z vlastni iniciativy a kterej ty mince navic (jinak by rozhodne nejvic nikdy nemel) pro nej ziskal, tak na normalni prumer.

Doufam, ze se do finale dostane i Lenus a ze to nakonec vyhraje. Sice je to jen obycejna „s…a“, ale kupodivu mi z tech zbyvajicih vadi nejmin a dokonce na farme i neco udela :)

219
Tamzin
Reagovat

Mě Luboš od začátku přišel jako takový zákeřňáček a zrovna moc pracovitě se mi taky nejevil.

220
Wally
Reagovat

To je jak schůze Rychlých šípů. :))))

221
Pertule
Reagovat

No ty brďo! Tibor a jeho parta … :D :D Jak se naparuje, samolibost mu až z uší crčí. On si to i sepsal do knihy, jako pamětní událost :D Asi jsem měla napsat Timur a jeho parta … :D

222
Foxy
Reagovat

Tak tou odborarskou schuzi to teda Tibor po..al. Je to proste blb.

223
galadriel
Reagovat

Tak som sa práve zobudila v pravej chvíli…..toto posedenie pod jedličkou u Tibora Repy, to je fakt vrchol. Dlho som sa ničomu tak nečudovala, ako tomuto chlapovi a jeho sebastrednosti. Toto museli hľadať fakt dlho….až 5 sérií.

224
Wally
Reagovat

Ty woe, to je dobrá komedie. Mi to k večeru zvedlo náladu, většího magora, člověk nevidí. Tímto asi definitivně přišel o bod od diváků v duelu.

225
BarBora
Reagovat

Tak, pri tom výkvete intelektuálov rehotajúcich sa na ježibabiných priblblých rečiach mi po dlhšom čase padla sánka. To malo byť čo? Tá sprostá Mira nech už zaleze, zdvíha sa mi z nej žalúdok.

226
Poppy
Reagovat

Tak banket se Tiborovi vyvedl. Zapsal se vlastnoručně do knihy cti :-DD

227
veverka
Reagovat

Ten chlap snad bude udělovat i svým soudruhům vyznamenání za zásluhy.
Je mně z celé této Farmy špatně.
Už jen doufám, že se podaří dostat do finále Lenuš a ta to vyhraje.
Jinak je celá tato Farma5 tragédie.

228
Poppy
Reagovat

@veverka: Kdepak tragédie, nádherná komedie! Aspoň teda dnes! Chudák Anička, ta tam seděla jak opařená, kam se to dostala.

229
Hugo
Reagovat

@Wally: Hahaha a Tibor je takový Mirek Dušín

230
BarBora
Reagovat

@Wally:
Možno to nemal robiť, ale také spoločné poďakovanie a prípitok urobil v kuchyni už hneď po voľbe. Neviem si predstaviť, že by tam mala sedieť Mira, Lenka by sa asi zdekovala a to nechcel a pozerať na tie neprajné, nasraté ksichty asi tiež nie. Mne úplne stačilo Rezove „priateľské“ extempóre, už dávno som písala, že je to vychytralec a na Tibora sa prilepil z núdze a vypočítavosti. Pekne sa ukázal „Tibor, ja by som to priateľovi nikdy neurobil“ a tu ho máš! Tfuj.

231
BarBora
Reagovat

@Poppy:
A načo tam išla? Za ruku ju dotiahol?

232
Poppy
Reagovat

@BarBora: Však jo, tys to neviděla?

233
Wally
Reagovat

@Poppy: Proč chudák? Jestli nerozumí, jednoduché otázce, koho chce poslat do finále, tak ať si to užije. :D
Zajímavé bude zítřejší hlasování. Réza už zahájil průzkum, jenom nechápu co tam zase dělala u něj Jana.

234
galadriel
Reagovat

U mňa skončí pozitívne táto farma len v prípade, že vyhrá Lenuš. Ako som dlho nemala favorita, tak posledné tri týždne je to u mňa viac ako jasné.

235
veverka
Reagovat

@Poppy: Jo, Aničky mně bylo líto. Když se i viděla zapsaná v té knize mezi těmi odboráři, tak jí lehko nemohlo být. Ale je mladá a je to pro ni ponaučení do života :-)))

236
LadyXL
Reagovat

Miriam je zákeřná sv…a,která je šťastná,že ji „vzali“mezi sebe,nesmějí se jí a tak se snaží zalíbit za každou cenu a nevidí,že jim dělá šaška a je nechutná . pár facek by to možná spravilo …

237
Poppy
Reagovat

@LadyXL: Až tak???

238
BarBora
Reagovat

@Wally:
Ale veď práve chudák Lucka asi nepochopila, čo Anča povedala hneď, keď prišla po voľbe, veď jasne povedala, že pôvodne chcela niečo iné, ale na tú danú otázku odpovedala tak, ako si myslela, že to naozaj je. Neviem, čo Lucia splieta, ale keď Patrik povedal, že aj v hlave má, asi to bude pravda… otázka je, že čože to tam má.

239
Wally
Reagovat

@BarBora: Patrik asi nemá rád, kdyby partnerka měla vyšší intelekt. Tak mu to naprosto vyhovuje a možná i obdivuje. Anička by ho už asi převálcovala. :)))

240
BarBora
Reagovat

@Wally:
Anka ma prekvapila, niečo v nej predsa len bude a to nepíšem preto, lebo fandím Tiborovi. Ale vo vyhrotenej situácii sa človek ukáže, ako myslí. Lucka neviem, čo má v hlavičke, na jednej strane dala hlas hulvátskemu Rezovi a napriek presvedčeniu, že by to patrilo Tiborovi, nemohla mu dať hlas pre jeho ješitnosť .

241
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Nevím, že by Miriam udělala Lence něco tak strašného, aby se k ní musela takhle chovat. Lenka tam jde na nervy všem a ani se jin bedivím, podle mě je na ránu, fracek namyšlenej nevycválanej. Myslí si o sobě, že je něco extra. No, i když vlastně je, takového exota mít poblíž sebe, je na mašli.

242
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Lenka je fakt případ sám pro sebe. Ona má některé argumenty dobré, či prostě vysvětlující její nechuť se bavit s ostatními (nebo některými). Ale nebyla by to ona, kdyby to zase nepřeháněla až za hranice normálnosti. Jenže mě v tomto případě zajímalo chování Miriam. A hodně znechutilo. Pominu pubertální chechtot některých ze skupinky „inteligentů“, ale ona je ve věku pomalu jejich matky a chovala se hůř. Já v tom vidím snahu jakéhosi „otloukánka“, okrajového člena, být středem pozornosti a zalíbit se smečce, být aspoň na chvíli tou, které se tleská, mít svých „5 minut slávy“. Za jakou cenu? Za cenu toho, že bude popichovat někoho, kdo je na vybouchnutí, kdo nestojí o její přítomnost a dá jí to najevo několikrát. A ona bude urážet a urážet. Oč je pak lepší než ta Lenka? Pro mne nebyl ani tak vrchol její (Miri) malosti to, když Lenu venku nazvala velkým h… na peci, ale když kdykoliv vešla do kuchyně, tak furt mlela cosi o zápachu a furt slovně provokovala. Prostě se předváděla pak před kamerami a u mě klesla na dno na úroveň hádajícího se Rézy…

243
Franz
Reagovat

Chudák Anička, ta se místo prázdnin musela zúčastnit stranické schůze s vyhlašováním výsledků a budovatelských hesel do další farmářské pětiletky. My jsme doma na to čuměli a kroutili jen hlavou.
No a Hrčkovka, te je nám skoro líto. Ukázala svoji pravou tvář celému národu. Já bych v její kůži, tak studem ani nechodím na finále. Ta holka potřebuje akutně lékařské vyšetření u odborníka.

244
Pertule
Reagovat

No tak ode mne už naposled k otázce položené farmářům když se to tu furt vytahuje – byla položená tak, aby byla odpověď TIBOR. „Kdo se nejvíc zasloužil o znovuzrození farmy?“ Logicky ten kdo tam je NEJDÉLE, a samozřejmě že pracoval. Vždyť vlastně neměli na výběr. Je to jako otázka: Co pije kráva? 90% lidí odpoví že „mléko“ i když vzápětí si to uvědomí. Proto je to manipulativní. Howgh.

245
Franz
Reagovat

@Hugo: Ano, máš pravdu. Chová se tak od svého prvního návratu, prostě jak fracek. A svým chováním přímo vyprovokovala reakci druhých farmářů.

246
Franz
Reagovat

@Pertule: Máš pravdu, ale nemá to cenu už zde řešit, protože kdo nechce, tak to nepochopí.

247
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Ono je to těžké, Miriam chtěla Lenku trochu zatáhnout do kolektivu v době, kdy už to všichni vzdali a Lenka vybublala a začala Miriam obviňovat dokonce i z toho, že jí nadělala problémy i doma, prostě veškerá zlost za všechny „křivdy“, se vylila na Miriam hlavu. Po prvním návratu to odskákala Jana, ted vlastně všichni. Sama řekla na kameru, že když byla ve hře, musela se ovládat, ale ted už nehraje, tak jim to spočítá. Neuvědomuje si, že oni jí mají na háku a je jim tak akorát k smíchu. Miriam to možná přehnala, ale představ si sama sebe, že vidíš někoho, kdo se takto totálně vyčlení z kolektivu, ty se ho jen zeptáš co mu je a at jde mezi ostatní a on ti vyleje kýbl špíny na hlavu. Bud se můžeš rozplakat, nebo z toho mít legraci. Miriam zvolila druhou možnost. Nemyslím, že šlo o předvádění, nemá to už zapotřebí, já bych řekla, že se rozhodla, že si tam ten týden užije a nenechá si ho zkazit ani psychopatickou Hrčkovou a bohužel se proti tomu neumí bránit jinak než takhle. Pořád lepší, než aby se s ní začala hádat. Chování Lenky je pro alespon trochu normálního člověka prostě nepochopitelné a naprosto nevypočitatelné.

248
Tamzin
Reagovat

@galadriel: taky bych si to tak přála, Tibor je neskutečný sebestředný nadutec, už chápu, proč je bez práce, s tímdle bych tedy pracovat opravdu nechtěla.

249
Jája
Reagovat

To byl zase výlet do hlav účastníků. Kromě toho, že na peci, podle znovuzrozené Prijebanič, leželo něco čemu se smečka vděčně zasmála, jsme si mohli prohlédnou stav IQ jednotlivců. Buzitka opustila Miri a vyměnila postel za příjemný nocleh na zemi s mamánkem, který opětně zaspal a zvěř za něj udělali „ti staří“. Výlevy hrobníka a mamánka na kamerku taky stály zato. Plnou hubu Rezy, ale vlastní lenost pomíjí. Sportovní zlatokopka má podle malého cigána něco v hlavě (asi kousek toho z pece) protože ona na rozdíl od Aničky zcela jasně vše pochopila a s ní i okroužkovaná … Mmch Lenky bych si nevšímala a nechala ji dožít. Je svým způsobem nemocná na rozdíl od ostatních psychopatů. Tento díl se zajisté stane součástí výuky v medicinském oboru.

250
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Jo musím říct, že máš pravdu hlavně ohledně Lenky. A zajímalo by mne, co až tak měla doma za problémy kvůli lidem z farmy, jestli to zase nesvaluje na jiné… Ale to chování Miriam prostě neberu už z důvodu jejího dřívějšího jednání, chování na farmě. Pořád je to pro mne mimoň. Ale je to můj problém :-)). A jak jsem zahlédla z ukázky, tak se vzájemné hádky budou opakovat… A máš pravdu – Lenka je tímhle všem jen pro smích, bohužel.

251
Franz
Reagovat

@Hugo: Pěkně napsané a myslím si to stejné. Ten kdo nemá rád lidi, nemá rád vánoce a ani celý svět, tak s ním není něco v pořádku.
Přemýšlel jsem zda Hrčkovka tímto projevem nějak „nestávkuje“ proti Markize. Podobně „štrajkoval“ ve dvojce při návratu na farmu Ľubomír Filkor. Také pořád jen chrápal a nic nejedl a vlastně se vyčlenil ze společnosti.

252
LadyXL
Reagovat

Včerejší partajní schůze – ono to mělo i zápis! A přítomni byli všichni… :-). Obdivovala jsem Anku, že tam vydržela. Já bych „musela“ na WC a už se nevrátila… Ale zajímalo by mne nakolik to byl nápad Tibora a nakolik režie, aby měla o čem natáčet. A ten moula Tibor jim na to klidně skočí a rád se předvede…

253
Franz
Reagovat

Oni ten týden mají vypadnutí farmáři od Markize placené, tak je lepší ležet na peci za peníze, než ležet doma zadarmo.

254
Franz
Reagovat

Předseda strany zapsal do kroniky šest nejlepších stachanovců, kteří překročili plán páté farmářské pětiletky. Za to byla slíbena drobná finanční odměna, která jim ovšem bude vyplacena jen pod podmínkou, že plán se v budoucnu překročí o dalších 150%. Schúze byla ukončena diskuzí a drobným občerstvením. Jediný rušivý moment nastal, kdy robotnička Anna nepochopila vážnost tohoto zasedání a snažila se ho bojkotovat se slovy, že je zde pouze na prázdninách.

255
Foxy
Reagovat

@LadyXL: ja podeziram spis udernika a zapisovatele Jana, ze celou akci vymyslel, mozna i dekovnou rec nacrtl:-) tibi ovsem dulezitost chvile tim cernym natelnikem nejak nevystihl:-) apotom ty kecy o o oodmene, ale PozOR jen v pripadevyhry, aby ssinektery ze zuastnenych nemyslel, ze dostaneneco uz ted, na schuzi!! Tam se, jako v kazdem slusnem podniku podaval caj a vzpominky nazacatek farmy:-)

256
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Ještě poslední k Lence. Jaké problémy měla doma, to neupřesnila, ale řekla bych, že se to týkalo doby, kdy se vinula po Rezovi jak svlačec. Lenka je přesně ten typ, který je přesvědčen, že všechny její nezdary a selhání má na svědomí okolí a nikdy se nezamyslí nad tím, jaký podíl na tom má ona sama. Tento týden se ukazuje, že je opravdu nemocná, podle mě musí být peklo žít někde poblíž ní, když si představím, že bych jí měla třeba denně v práci, jde mi mráz po zádech. Taky bych jí už asi nechala, at se žere na peci a nevšímala bych si jí. Otázka je, co by ona dělala dál, protože já jsem přesvědčená o tom, že jí to lhostejné není ani trochu a když jí budou ignorovat, stačí maličkost a vybuchne kotel.

257
Foxy
Reagovat

@LadyXL: neomlouvala bych tibora tim, ze je takovy moula a skocil stabu na lep. Moc dobre vedel, co dela a ty reci na schuzi byly z jeho hlavy a rikal je on. Tohle byl teda trapas na entou.

258
veverka
Reagovat

@Franz: :-)))))
Konečně příspěvek hodný Panáčka. :-)))
Konečně jsem se i letos tady zasmála. :-))
Na Panáčka jsem začla před lety chodit (hlavně dočítat) právě kvůli odlehčené diskuzi, kde diskutéři komentovali s vtipem a nadhledem. Většinou bylo zábavnější sledovat diskuzi, než děj samotný v telce.
Letos je to tu ale občas spíše psycho, takže díky za spravení nálady :-)))

259
Poppy
Reagovat

@Hugo: Myslím si taky, že úplně nejhorší pro Lenku v tomto rozpoložení jsou sladké kecy sluníčkové Miri.

260
Franz
Reagovat

@veverka: :)

261
Tamzin
Reagovat

Mě dostalo, když Tibor nabízel všem zúčastněným soudruhům pomoc v případě potřeby. Zřejmě něco ve stylu „hodinového Tibora“, práce všeho druhu :-)

262
Franz
Reagovat

Autor děkovného textu do farmářské knihy byl opravdu Tibor. Když mu Martin, řekl, že jako přímý postupující do finále, se může nastěhovat zpět do pokoje FT, tak přece ukázali Tibora jak tam přišel a říkal, něco ve smyslu:“ a opět jsem farmářem týdne“ (FT už byl dávno zrušený). A potom vzal do ruky tu knihu a začal tam něco úhlem psát a cosi mumlal.

263
Hugo
Reagovat

@Poppy: Poppy, Lenka tam vůbec v tomhle stavu nemá co dělat. Špatné je to pro ostatní.Kkdo se na ní má koukat a snášet její nálady nenálady? Ta se rozhodla, že jim to dá sežrat a velmo se snaží, aby to tak bylo. Pro ostatní je to nepochopitelné a těžko vědí, jak se k ní mají chovat, ona je opravdu nevypočitatelný tvor a zbytek farmářů má asi zkušenosti s různými povahami, ale s psychicky nemocným člověkem určitě ne. Ta se tam vůbec neměla třepat. Jak je vidět, kdo si to dokáže zdůvodnit, tak tam není. Jenže jak psal tuším Franz, co by se válela doma zadarmo, když se může válet na peci za peníze a ještě si krásně vylít vztek na každém, kdo se jí namane pod ruku.

264
Poppy
Reagovat

@Hugo: Jasně, souhlasím, já jsem si jen představila, že nejlepší je Lenu ignorovat. To pochopili všichni, jen Miri se svým slepičím mozečkem reaguje po svém a tím ještě přilévá olej do ohně.

265
veverka
Reagovat

@Tamzin: Jooo, hodinový Tibor, ale místo práce všeho druhu – dozor všeho druhu. :-))
Příklad z posledních dnů – Tibi a jeho druhové opět pracují a nezapomínají nás na to několikrát upozornit, zbytek farmářů se fláká.
Jdou se krmit mangalice – Betka a Viky nesou kyble se šrotem, dozor Tibi na prázdno. Pacholci vysypou šrot do koryt a jsou posláni pro vodu. Dozorce dohlíží.
Poté se jde uklízet chlév -Jano kydá, Betka vyváží – dozorce opřený o trámek u dveří projeví zájem, jestli to není moc těžké a zda to Betka uveze. Jano by mohl naložit příště asi o dvoje vidle míň.
Z nedávné doby –
Dojí se kopající Malina – ženy se snaží podojit a dostat u toho co nejmíň kopanců, Tibi dozoruje hezky z rohu v bezpečné vzdálenosti.
(Ve chlévě má hlavní dororce 2 stanoviště, kde pravidelně stával, pokud do chléva vkročil -1. vzadu v rohu u koryta, pokud je tam i Malina – ta tam asi nedokopne. a 2. stanoviště u dveří zevnitř. Jsou tam 2 trámky o které se vždycky Tibi opírá a dozoruje. Toto stanoviště měl nejoblíbenější – asi tam jde z venku víc čerstvý vzduch).

Pozornému diváku určitě neuniklo, že Tibi dobře a odborně dozoroval. (zpětně třeba natírání stříšky – Betka na žebříku natírá – Tibi sedí opodál a dozoruje)

266
Hugo
Reagovat

@Poppy: Tak to určitě. Musí ale být hodně nepříjemné chodit kolem ní po špičkách a dávat pozor, co říkám, aby se nenaštvala. A naštvání Lenky je vylití kýblu sra…k. Já jsem přesvědčená o tom, že by to stejně někdo nevydržel a vylilo by se to na něj. Lenka na to jen jen čeká, ta by vybuchla tak jako tak i kdyby jí ignorovali. Důvod se vždycky najde a navíc mám pocit, že Lenka ani důvod nepotřebuje.

267
Tamzin
Reagovat

@veverka: Jo, to máš úplnou pravdu, ale určitě by jim poradil dobře, možná to tak i myslel :-) však taky proto se ta farma znovuzrodila, že Tibinko dobře dohlížel, to je ta jeho zásluha ( asi stejná, jako za ty narýžované diamanty) :-)

268
Tamzin
Reagovat

@Poppy: Tak Mirka se při každé příležitosti i jako slípka natřásá, aby si ji mohl každý prohlédnout a kvoká už taky dobře :-)

269
Poppy
Reagovat

@Tamzin: A ty její přimhouřené očka, když mluví na kameru, snaží se vzbudit zdání, jak je inteligentní :-)

270
Tamzin
Reagovat

Prostě obsazení se letos opravdu vyvedlo. Mám stejně starého syna, jako je Matúš, ale kdyby se takhle choval, tak by nestačil utíkat :-)

271
Tamzin
Reagovat

S Mirkou bych nevydržela v práci ani den, to musí být psycho. Pořád ji chválit a litovat.

272
Foxy
Reagovat

@Tamzin: jo, to mě taky pobavil, jak Jano při rýžování povídal, že jim Tibi líčil, jak CHODILI rýžovat a že díky tomu měl Tibi jako FT tolik mincí. Pokud se nepletu, tak byl vidět jen Réza, jak rýžuje:)

BTW. včera mi Rézy bylo regulérně líto, jak povídal o těch vánocích a Silvestru, jak je tráví. Zřejmě si za to může sám, ale přesto mi ho bylo llíto. Jsem zvědavá, jestli bude vánoce trávit s Pa´tom. Moc se na něj spoléhá, nevím nevím.

273
BarBora
Reagovat

Nerada ruším vašu jednofarebnú debatu, ale je zaujímavé a príznačné, že sa preberajú len 2 témy.
Čo sa týka Lenky, jasne povedala, že tam ísť nechcela kvôli niektorým ľuďom a keď je už tam, chce mať pokoj, do nikoho nerýpe a so svijimi je úplne v pohode, nehovoric o Martinovi, myslím, že jej jedinej dal pusu, očividne ju má rád a asi vie, prečo. O Mire sme už toho napísali za celú Farmu dosť, ona dobre vie čo robí a teší ju to, je to hajzel. Robila to vždy, niečo vyvolať a potom to obrátiť proti niekomu. A ten jej proslov pred skupinkou tajtrlíkov o hovne na peci bol už skutočne hodný našej „slniečkove“ Miry. Nedá a nedá pokoj, striga.
Tibor je ješiťák, urobil ďakovné posedenie, no, tak to poňal po svojom a čo? Nikoho neurážal a nasilu tam určite nikoho nedržal. Stačilo počuť „objektívne“ kecy niektorých, ešte sa k nim chová pekne, respektíve si to nevšíma, to aj ich mal volať? Veď spoločné priťuknutie, ako sa sluší a patrí, urobil.

Ale už som nenašla vyjadrenie k Rezovi a to bolo rečí od niektorých, ako by Reza nedal Tibora do duelu a čo je ten Tiboe zač. Tak sme to mohli vidieť a počuť, ako ten vychytralec v skutočnosti zmýšľa a aj Patrik by si na neho mal dať väčší pozor, veď Reza „plakal“ aj pri Tiborovom odchode do nemocnice a tu ho máš!
A to Mirine exkrementové divadielko sa snáď ešte niekomu aj páčilo, minimálne sa to snaží ospravedlniť „chorou“ Lenkou. V tom prípade by sa dalo diskutovať, kto je vlastne chorý.

274
Foxy
Reagovat

@Tamzin: ale jakto, že třebas Lenuš s Miri vychází dobře? nemyslím, že by Lenuš byla ten typ, co by Miri lezla zbytečně do zadku?? Podle mě má Miri jen mimikry blbé staré poplety, ale moc dobře ví, co chce a co dělá.

275
Tamzin
Reagovat

@Foxy: Nevím, myslím, že ji Lenuš bere s rezervou a nevášní se. Též´si nemyslím, že je Miri popleta, ale vyčůránek.

276
Franz
Reagovat

@BarBora: Je dobře, že se vždy najde jeden, který umí „cikať“ proti větru. I takový názor může být někdy zajímavý, ale bojím se, že tu někdy vedeš diskuzi sama se sebou. Zkus někdy uznat, že i ta většina někdy může mít taky pravdu!!

277
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Zase na druhou stranu proč by ted Mirka byla vyčůraná, když už jí o nic nejde?

278
Hugo
Reagovat

@Hugo: Chápu, že je lidem nesympatická, ale nemyslím, že ted by se chovala hůř než ostatní navrátilci a dokonce i soutěžící.

279
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Já myslím vyčůránek v životě, prostě ufňukaná ženská.

280
Poppy
Reagovat

@BarBora: Já nevím, už to tady padlo, že velký kamarád Reza nelibě nese Tiborův postup do finále – nechce se mi hledat, kdo to napsal (že by já? :-DD)

Probírají se tu dvě divadýlka – Miri s Lenkou a Timurova parta. A pokud tě zaujalo něco dalšího – sem s tím, jistě to rádi probereme.

281
BarBora
Reagovat

@Franz:
Nedohodli sme sa na niečom?
Ale dobre, nie nemám pocit, že vediem diskusiu sama so sebou, ale to by si musel „prijímať“ aj to, čo Ti nevyhovuje, inak by si také niečo nenapísal. Píšem svoje názory a teda aj príspevky do diskusie, nie každému sa musia páčiť, ja tiež nesúhlasím so všetkým, ale toto, náhodou, vieš.

282
amus
Reagovat

Markiza podporuje Tibina, ktory zabaval stab vyrokmi na kameru, vsetci zo stabu sa nom bavili, on sa usmieval jak mesiacik na hnoji. Mam obavy, ze ta jeho oblubenost u stabu mu pomoze k vitazstvu. Presne : dozorca, vela toho nenarobil, ale obkecat a bavit svojimi kvazi vtipnymi vyrokmi dokazal stab, a tak mu drzia palce. Lenus ak pojde do finale, dostane ulohy take, aby vyhral Tibinko. Ako pri dueli, ked mala pokazenu ruku tak dali duel , ze budu visiet za ruky???TCi?

283
BarBora
Reagovat

@Poppy:
No, napríklad to, čo som napísala v svojom príspevku, nevšimla som si, že by sa to tu preberalo. Siahodlhé a nudné „nadbiehanie“ Lucii nestojí za reč, Tiborove odnášanie kýblov s jedlom pre mangalice tiež nie, Rezova príčinlivosť pri Matúšovom plnení úlohy tiež nie, ani Matúškova dilema, ako sa následne zachovať k Rezovi. Ale predsa ma len Mira celkom pobavila, keď pri spoločnej prechádzkovej diskusii priznala, že na tú otázku sa jej dralo na jazyk Tiborove meno a ako sa musela prinútiť povedať iné, to by nebolo samo o sebe zaujímavé, ale v protiklade jej presvedčivého proslovu na kameru to bolo pre Miru dosť výstižné.

284
Wally
Reagovat

@amus: Takže vítěz je jasný. Tibor dostane dopředu otázky, SMS jsou taky jasné , no a to překvapení by jim teda asi nemuselo vyjít. Ale 2 body má a to stačí.
Pořád byla údajně protěžovaná Jana a vypadla těsně před koncem. Tak v tom začíná být trochu rozpor, ne?

285
Franz
Reagovat

@BarBora: Ano vím, že jsme se na něčem dohodli, ale prostě musel jsem (myslím pěkně) reagovat.
Prostě akce vždy vyvolá reakci. To je tuším Newton.

286
Foxy
Reagovat

@Wally: sms bych tak jasně nevidela, otázky uvidíme, já si pořád myslím, že vyhraje Lenuš:)

No ale za týden už to budeme vědět:)

287
Foxy
Reagovat

počítám, že dneska večer duel není, že bude normální rekap. ví někdo něco víc?

288
Franz
Reagovat

@amus: Je to nadnesená, ale správná myšlenka..
Lenuš je pro Tibina určitě lehčí soupeřka než ostatní dva pánové. Totiž, to by bylo riziko (při duelu dvou mužů), že by byla i silová disciplína a tady určitě Tibino prohrál.

289
ive
Reagovat

Ta Tiborova pracovní schůze s čajem pro vyvolené trvala prý několik hodin:-). I ty dvě tři minuty byly pro diváka hodně výmluvné. Anička (na rozdíl od Lucie!!) pochopila Kvetku správně a odpověděla jí nerada, schůzi si protrpěla, že někteří jiní hlasovali podle osobních sympatií bez ohledu na znění otázky, je asi taky v pořádku a jejich právo. Lenka1 šla do soutěže s psychickým problémem, aby si ho tam vyřešila, zůstal jí dál, škoda, že se po vyřazení vrátila za nemocného Tibora, pak už zbytek hry ani sebe nezvládla… Maťovi vzniklo menší dilema:-), jestli „se má snížit na úroveň Rézy“ a taky mu pomoct s plněním úkolu. Ten jeho nebyl tak náročný. Lenuš bude vyrábět totem, přesně jak se obávala:-). Čekám, že do semifinále nepošlou Matúše, pokud tedy bude rozhodování objektivní, pár svých skalních příznivců tam ale pořád má.

290
Hugo
Reagovat

@Wally: Řekla bych, že to jasné není. Dost lidí píše, že vyhraje Lenuš. Jsou to jen takové konspirační teorie. Já bych si počkala. Titíž lidé „věděli naprosto jistě“, že vyhraje Jana, nebo že alespon bude ve finále a ejhle.

292
Wally
Reagovat

@Hugo: Já jsem reagovala na předešlé debaty o zmanipulované otázce a jasném protěžování Tibora. Mělo to vyznít ironicky, asi se to nepovedlo. :)))

293
BarBora
Reagovat

@Franz:
Ja som už na Teba nereagovala, iste si si to všimol, napriek zákonu o akcii a reakcii. Ale typické pre Teba, nereaguješ na príspevok, ale prispievateľa. Ja by som radšej dohodu dodržiavala ďalej.

294
LadyXL
Reagovat

@BarBora: Neboj, já jsem dost často s tebou :-). Ano včera bylo hodně momentů k probírání na diskuzi. Ne všechno si každý pamatuje… Ale připomněli jste mi Rézu. Jen jsem zírala, jak se rozjel, když vyčítal, proč nedali hlas jinak. A jen tak mimochodem na konci zmínil, že mohli dát zbylé dva hlasy jemu… Kde byl ten Tibiho kámoš??? Opět to byl ten, co sebou házel o zem, že je výhledově možnost mužského duelu. A teď bude pomáhat Maťovi, jen aby bylo vidět, že je vstřícný, kámoš…, aby získal hlasy … Počítám, že se bude chtít nalepit pak po Farmě na Lucii to kvůli zviditelnění…

295
Hugo
Reagovat

@Wally: Aha, jasný. Mě to bylo divný

296
ive
Reagovat

@Franz: 254: Dokonalé a zároveň výstižné shrnutí:-)). Díky spolu s veverkou za Top komentář:-)

297
Foxy
Reagovat

@LadyXL: jo, to bylo taky zajimavy, jak jim vynadal, ze se nespojili proti Tibimu:-) . Proc by to alemeli delat? Je videt, ue stab vyuzil momentu prekvapenia oni se nestacili jakkoliv dohosnout, i kdyz tam samozrejme lobbing atd. Uz rozjeli.

298
Johana
Reagovat

@ive: Já to video zkoukla před chvíli a ještě teď slyším to Maťovo ,,stále přemýšlím, jestli mám Rezovi pomoct a tím pádem se snížit na jeho úroveň, nebo zůstat taký jaký jsem“ – neskutečný zmetek.

Říká se, že v každé ženě je kus věštice a jestli Miri ten totem uhodla, něco na tom bude.

299
ive
Reagovat

@Johana: K těm úkolům – podobně zdobili stromek a malovali totem na konci soutěže i dřívější farmáři, ale že Miriam solidně funguje tzv. šestý smysl, klidně věřím.

300
Wally
Reagovat

Asi budu jediná, ale já Lenku naprosto chápu. Byla ve hře, tak se snažila s lidma vycházet. Někdy hůř, někdy líp. Po návratu zjistila v TV dost věcí a chtěla toho využít, tak se zase snažila. Teď jí o nic nejde, tak na vše hodila bobana a je radši se zvířatama nebo sama. Prostě už s těma , pro ni falešnýma lidma, nechce mít nic společnýho. S spřízněnýma se baví naprosto normálně.

301
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Veď ja nebojím, viem, že v mnohom máme podobné názory, nie len s Tebou, všelijak sa to prelína a tak je to dobré.
Inak, ten Reza rozmýšľal dobre, ibaže to nesedelo na jeho „priateľstvo“ s Tiborom a bolo ťažko uskutočniteľné. Oveľa ľahšie je postaviť sa proti niekomu, tam by už bol Tibor asi z hry von. Ale celkove tie dlhé reči ho pekne odkryli. Taktizovanie mi nie je proti srsti, patrí to k tejto hre, ale ide aj o spôsob, Reza mi je už dávno protivný a tie jeho rečičky o úprimnosti si môže strčiť za klobúk, sú to podpásovky, nátlaky, ako sa mu kedy hodí a to, čo vydáva za úprimnosť je skôr vychytralosť.
On má tendenciu sa vždy k niekomu pricucnúť, ale Lucka ho má niekde, už má lepšiu partiu, aj tak by ho nechcela, myslím si.

302
ive
Reagovat

@Johana: Ona Miri někde zmiňovala, že se o ezoteriku zajímá, takže zbývá otázka, jestli nějaké zvláštní schopnosti trochu má nebo si na vědmu občas jen hraje, aby vypadala zajímavěji:-)

303
BarBora
Reagovat

@Wally:
No, aspoň niekto. Lenka typovo určite nepatrí k „štandardu“ a preto je aj ťažšie ju pochopiť. Ale ona nikdy nemala tendenciu do niekoho zbytočne rýpať, provokovať, makala, bavila sa, aj plakala, ale je v zásade priama a keď má niekoho rada, tak ho má rada, ak nie, tak nie, nie je úlisná. Možno by nemusela byť tak tvrdá v svojich postojoch, lepšie povedané, diplomatickejšia, ale to už je živel – Lenka.

304
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Tak, zrovna teraz som niečo zachytila, vraj Jana Hrmová poslala odkaz Rezovi na Farmu, že by predsa niekde zabodoval?

305
ive
Reagovat

@BarBora: To je vše pravda, její negativní projevy jsou pro mě už ale hodně za hranou tzv. normálního chování, samozřejmě, nejsem odborník, jen mi připadá, že by jí prospěl dobrý terapeut. Přála bych jí, ať je v dalším životě spokojená.

306
Hugo
Reagovat

@Wally: Wally, to bych i chápala, už jsem tady psala dřív, že se jí nedivím, že nemá chut se s lidmi bavit. Tady jde o to, jak se chová. At se nebaví, ale ona když otevře pusu, pasají z ní jen nadávky a urážky. Vždyt někteří jiní by zase mohli mít pifku na ní a chovat se k ní stejně hnusně. Není bezchybná, zrovna tak jako nikdo jiný. Každý, snad fakt bez vyjímky, se občas choval tak, že se divákům kroutily palce u nohou. A Tibor, kterého má v takové oblibě, dokud tam měl své věrné, byl dost děsný. To nevidí? Nebo si v té své pomatené hlavičce přebrala, že k ní je hodný, protože ona je super a ostatní falešníci?

307
BarBora
Reagovat

@ive:
Čo sa týka totemu, tiež ma to napadlo, keď vyberaly ten stĺp a to nie som žiadna vedma. Ako tu už niekto písal, už to na farme bolo a pravdepodobnosť správneho tipu na konkrétneho súťažiaceho je dosť vysoká. Možno má dobrú intuíciu, na robenie neplechy určite.

308
ive
Reagovat

@BarBora: To se úplně shodujeme…

309
BarBora
Reagovat

@ive:
Naozaj by mala menej problémov, keby reagovala umiernenejšie, ale na tej peci reagovala na Mirine provokačné až nechutné chovanie a asi aj má prečo byť na ňu naštvaná. Ona sama nezačínala, do nikoho nevŕtala.

310
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro, nechci už to rozebírat, ale zkus si představit, že jsi s někým, jako je Lenka třeba osm hodin denně na pracovišti. Myslíš, že když k ní budeš hodná, bude ona hodná na tebe? Lidem, jako je Lenka,bohužel, stačí jen podezření, nebo náznak od někoho dalšího, v hlavě si to srovná podle svého a je zle. V tu ránu tě bude nenávidět až za hrob. proto říkám, že má psychické problémy, nebude v životě potkávat jen lidi, kterým bude sympatická a kteří budou hodní, pokud se nanaučí s lidmi vycházet, bude mít život těžký ona, i všichni okolo.

311
Wally
Reagovat

Třeba se Tibor k ní choval stejně jako potom na kameru, tak ho zatím nezavrhla. :D U Miriam asi museli být dost v šoku, to jsme poznali i my, že je schopmá během 10 minut změnit názor o 180°.
Mně prostě tohle otevřený nepřátelství je sympatičtější než ty jejich skryté hrozby. Všichni se objímají , na kameru pomlouvají, vylezou ven a na FB uveřejňují fotky jako jedna velká rodina.

312
Hugo
Reagovat

@Wally: Wally, ty mi nerozumíš, asi se špatně vyjadřuji. Mě vůbec nejde o to, že se snimi nechce bavit, nebo že je nemá ráda, to budiž. Mě vadí to, že se chová jako kdyby sama byla bezchybná, jako kdyby nikdy neudělala nic špatně , nebo tak, že se někdo mohl cítit z jejího chování zrovna tak mizerně jako ona z chování někoho jiného. Já mám taky ráda, když jsou lidí přímí, ale všechno má své meze. Ona se vyjadřuje způsobem já, jen já mám pravdu a ostatní at mi políběji… Proboha, vždyt je nemusí objímat, ani se na ně culit jako sluníčko, ale dělat z nich vyvrhele lidstva, to je , promiň, pro mě přes čáru.

313
Hugo
Reagovat

@Wally: Vezmi si takovou Lenuš. Ta se taky s nikým nijak zvlášt nemusí, když zdobili stromeček, nedělala to s nimi, vyráběla si svoje vlastní ozdoby ze slámy v chlévě, jede si po svém. To je chování někoho, kdo má mozek v hlavě. Ano, můžeš namítnout, že lenuš je ještě ve hře, ale já věřím, že by se tak chovala i kdyby nebyla. Je prostě svoje a je jí jedno, co si kdo myslí. Ale neuráží každého na potkání. Umí se pěkně vytočit, ale je to úpln ěněco jiného, než chování Lenky.

314
veverka
Reagovat

@Hugo: V tomhle s tebou souhlasím.
Zhlédla jsem teď další nové video – Lenka konečně prehovorila.
Opět je tam u ní vidět, jak je nevyrovnaná sama se sebou. Nadává na Miri, že za ní leze a chce se s ní bavit, jenže Lenka nechce a nebude a jak se k Miri i točí zády, aby se s ní nebavila.
A na konec zase Miri vyčítá, že se o něčem baví s ostatními, ale nepřijde za ní (Lenkou), aby si to rozebraly spolu.
Ona sama neví co chce a kope kolem sebe a vinu háže na jiné. Ale už nevidí, že sama dělala to samé. Často jsme viděli, jak se ráda tam s lidmi někdy objímala a hned po té je do kamery pomlouvala.
A hodně farmářů už bylo doma taky dost dlouho a mají taky lecos nakoukané zpětně.
Pokud by to brali jak ona, tak by tam nemluvil nikdo s nikým, ale jen by se týden mohli hádat. Všichni někdy něco řekli do kamery, nebo za zády jiného, než si do očí. Jenže se dokáží nad to povznést.

315
Wally
Reagovat

@Hugo: Mně prostě Lenka tak hrozná nepřijde. :D
Jo, jo Lenuš. Lenuš je na Farmě přírodní úkaz, z housenky se vylíhnul motýl, který tam nemá konkurenci. A je jedno , že tam je krátce. Irena , Luboš a Matouš přišli s ní jsou to pěkné můry. :D

316
Hugo
Reagovat

@veverka: Tak přesně takhle jsem to myslela, jen jsem to nějak nedokázala správně vyjádřit. Ano, je to tak. S tebou nemluvím, vlez mi na záda a za pět minut jak to, že s ostatními o tom mluvíš a se mnou ne atd atd a pořád dokola. A přesně jak říkáš, dělala přesně to samé, co ostatní a ještě to i na kameru přiznala. Takže i ostatní by mohli být uražení na ní a dávat jí to sežrat. A být tam někdo další takový můžou se nlátit hned jak vstanou hlava nehlava.

317
veverka
Reagovat

V jednom z minulých videí říká Lenka toto: „Mrzí ma, že tu nie som ako hráč, že už nebojujem o výhru a o prvé miesto… nevedela som o sebe, že to budem až tak prežívať, že budem taká citlivá, s tým som nerátala.
A myslím si, že tam je ten zakopaný pes. Docela dlouho si na farmě plánovala, že budou ve finále s Tiborem spolu a ono jí to nevyšlo. Když se teď vrátila, už je tam mimo hlavní roli a nezvládá se s tím smířit. Padla na ni depka a hledá, na koho svést, že se necítí dobře. Uzavřela se do sebe a v hlavě se jí mele všechno možné, co jí kdo kdy udělal, jen už ne to, co dělala ona jiným. Pokud to z hlavy nevypustí a nezapojí se sama mezi ostatní, tak jí nepomůže nikdo, jedině snad opravdu už jen ten psycholog.

318
Ferda
Reagovat

Ta by seřvala i psychologa

319
veverka
Reagovat

@Ferda: :-)))) To jo, ale tomu by to asi nevadilo a když by bylo nejhůř, povolal by pomoc se svěrací kazajkou. :-)))

320
Hugo
Reagovat

@veverka: Veverko, myslím, že jsi to vychytala a že to bude ta pravá příčina problému. Ona taky v té ukázce nesoptila jen na Miriam, ta jen byla první na řadě. Uvidíme, jestli ještě stihne vylát i ostatním.

321
veverka
Reagovat

@Hugo: Určitě to schytají i další. Hlavně napřed Jana, ta ji vyřadila ze hry a ještě navíc z toho měla nezakrytě radost. To se nedá odpustit.
Miry to schytala první, protože se snažila nejvíc ze všech aby si s ní Lenka povídala.
Ono asi ani moc Lence nepřidalo, že se jí teď tolik nevěnuje její miláček Tibor. Ten tam má teď i Jana, Vikiho, Betku a tráví dost času s nimi. A Lenka ho nemá jen pro sebe a musí se o jeho přízeň dělit.

322
BarBora
Reagovat

@Wally:
Súhlas, aj ja s priamymi ľuďmi vychádzam oveľa lepšie ako s pokrytcami, zlomyseľmíkmi atď, aj keď sú temperamentnejší ako ja, alebo majú jadrnejší slovník.

323
Hugo
Reagovat

@veverka: Nezbývá než souhlasit. Podle mě si byl Tibor i bližší s Janem a Viktorem, než s Betkou a s ní. Neříkám, že si nebyli asi blízcí, ale ne jako s těma dvěma.

324
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro, řekni mi, kdo tam byl upřimný. Když nepočítám Lubka1 a Marka, který se nestačil ani vlastně projevit, tak podle mě ani jeden. Včetně Lenky.

325
BarBora
Reagovat

@veverka:
Nemôžem si teraz pozerať videá, ale z kontextu toho, čo si písala, nebolo to skôr tak, že ju spanilá Mira rozoberala za chrbtom a Lenke sa to nepáčilo? To by sedelo aj na Miru, aj na Lenku.

326
Jája
Reagovat

@BarBora:
Ano, proto ten výbuch a vyčítání, že o ní mluví za jejími zády.

327
Jája
Reagovat

Miri si hraje na mladici, ale drbe jako stará bréca. Holt pupek vesmíru potřebuje mladostarší oběžnice a velký potlesk.

328
BarBora
Reagovat

@veverka:
Bože, veď ona chce mať len od niektorých ľudí pokoj a ona sama na nich kašle, nechodí provokovať a spriadať neplechu. Sú jej vieš kde? Proste už vie ako niektorí fungujú a ako sa s nimi dá „pekne“ porozprávať. Mne osobne stačil včerajšok, to ti fakt nestačí? Za to by si Mira zaslúžila kopnúť do riti tak, že by jej tie prasačie oči vyleteli z tej hnusnej gebule.

329
veverka
Reagovat

@BarBora: Jo, hlavně Lence vadí, co Miry mluvila dříve za zády na kameru a ona to teď doma viděla.
Napřed nadává na ni v kuchyni.
Pak zase na kameru vysvětlujele jak jí vadí, že si Miry s ní chce povídat leze za ní a ona nemá zájem, ať jí dá pokoj. Ona s ní mluvit nechce.
Ale hned zase pokračuje, že Miry se chce obhajovat a rozebírat to před všemi v kuchyni (což asi uvidíme večer) a proč prý raději nepřijde za ní někde bokem a nevydiskutují si to o samotě, proč to řeší před ostatníma.
To je mně dost divné. O samotě s ní mluvit nechce a nebude, ale hned zase je vše špatně, protože by si to měly vyříkat někde samy.

330
BarBora
Reagovat

@veverka:
Áno a to bolo úprimné vyznanie a aj sebareflexia, čo jej chceš vyčítať? A to, že Janu nechali v hre napriek tomu, že ju Lenka vyradila v riadnom dueli, naštvalo aj mňa, Lenka to brala až moc dobre. Až na Kvetkine zabŕdanie po prehre s Janou spomenula, že keby bola Jana po správnosti preč, nemusela mať takýto problém. Ale vtedy už vedela, čo je Jana zač aj z obrazovky.

331
Hugo
Reagovat

@veverka: Hlavně i Lenuš s Iris taky na ten výstup čuměly a nevěřily. Lenka jim to, chudinkám valila do hlav pod tlakem a oni s tím neměly vůbec nic společného a Miriam tam už ani nebyla. Nakonec raději odešly. Já bych všem zastáncům tohoto Lenky chování docela přála nějakou takkovou spolupracovnici, která by se kvůli něčemu do ní začala okamžitě tímto způsobem navážet, nebo je zavalovat tímto způsobem nadávkami na nějakého spolupracovníka. Jsem přesvědčená, že by hodně rychle změnili názor.
I když ono by stačilo, kdyby se odklonila od Tibora, co by se rady sneslo na její hlavu.

332
veverka
Reagovat

@BarBora: Ale to samé, jak ona, cítí i jiní vůči některým spoluhráčům. A Lenka toho nakydala na jiné spoluhráče taky dost na kameru. A nedávají jí to tam sežrat. Na těch pár dnů, co jim zbývá se nad to všichni povznesli a snaží se spolu vycházet alespoň trochu. Na rozdíl od Lenky se dokáží ovládat.
Miry se nezastávám, určitě se na Lenku měla vykašlat a nevšímat si jí, jak to udělali i ostatní. Ale že by ji měla Lenka někam kopat? :-))) Ta Lenka taky není svatá, ta čisté svědomí taky nemá, pokud vůbec nějaké má. Ty dvě by si měly spíš podat ruku. Jedna za 18 a druhá za 20 bez 2.
Za pár dnů se rozejdou a budou mít od sebe klid.

333
BarBora
Reagovat

@veverka:
Z toho vyplýva, že Lenka by bola veľmi rada, keby už Mira konečne zatvorila smradľavú papuľu a dala si s ňou už pokoj. Len to chce, ale Mira je jeden nechutný človek a bude sa vŕtať v ranách, kým nedostane po chrápe. A to by potom plakala na celé Slovensko, tak, ako aj vlastného muža a deti roznosila.
A tie jej rozhovory pred všetkými si pamätám, vždy niečo vyrobila a potom si to vychutnávala. Hnus.

334
BarBora
Reagovat

@veverka:
Fajn, nechajme to tak.

335
BarBora
Reagovat

Ale prešla by som k inej téme, podľa upútavky by dnes mali farmári voliť ďaľšieho postupujúceho, tipnem si, ako to bude vyzerať, s tým, že už budem brať v úvahu tutovky o postupe Leny.

Matúš: Jana, Anka, Ľubo (?, možno dá Lenu)
Reza: Patrik, Lucia
Lena: Mira, Viktor, Jano, Betka, Lenka

336
veverka
Reagovat

@BarBora: Jo, to co leze z Lenčiné pusinky taky hodně smrdí.:-))
Jak jsem psala, obě jsou podle mne stejné, akorát každá má jiný způsob, jak druhému ublížit.

337
Foxy
Reagovat

@BarBora: Iris da asi zase matusa

338
BarBora
Reagovat

@Foxy:
Jáj, na ňu som zabudla. Jasné, dá Matúša.

339
BarBora
Reagovat

A ak by som netušila, že postúpi Lena, vyšlo by mi to veľmi podobne. Niektoré voľby sú veľmi predvídateľné, ostatné skôr vylučovacou metódou. Možno by som o Betke uvažovala, či nedá Rezu, dobre spolu vychádzali.

341
Foxy
Reagovat

@BarBora: a podle čeho víš, že postoupí Lenuš? já bych teda byla ráda, ale zatím netuším.

342
ive
Reagovat

@Foxy: Je to jen technická drobnost – budou jmenovat toho, kdo si postup do semifinále Nezaslouží, ale kdyby Iris řekla Matúše, tím lépe:-)

343
Jája
Reagovat

@ive:
Jen aby někteří správně pochopili otázku :DDD

344
Johana
Reagovat

@ive: já myslím, že dnes budou hlasovat exfarmáři o tom, koho chtějí posunout do semifinále.
Pravděpodobně pak zbylí dva budou v duelu bojovat o post druhého semifinalistu.

345
ive
Reagovat

Tak blbě jsem Kvetku asi včera poslouchala, zapamatovala jsem ti to jinak, ale podstata zůstává.

346
Johana
Reagovat

@ive: za chvíli uvidíme, já to tak četla na fb a tam to taky nemusí být stoproinfo :-)

347
mk.sk
Reagovat

lubo cisty rainman :) frajer

348
Hugo
Reagovat

Ještě se ale musí hodnotit úlohy, ne? Na co by je dělali, kdyby se k tomu nepřihlíželo.

349
mk.sk
Reagovat

tie ulohy su neporovnatelne, co do zlozitosti, tvorivosti,, kto ich bude hodnotit, Martin?

350
ive
Reagovat

@Johana: S tím věšteckým nadáním Miri to nebude asi nijak slavné – Lenuš dostala nakonec za úkol betlém:-) a ten monument cosi jako totem připadl až na třetí den.

351
Johana
Reagovat

@ive: dík, já na to kouknu až z netu…jak psala asi BarBora, Miri má nastudované minulé farmy a totem jen plácla…
Lenuš nejspíš nebude nadšena ani z toho betlému, když nemá ty umělecké vlohy, ale ostatní snad pomůžou.

352
Tamzin
Reagovat

Ale na jarmarku měla Lenuš hezké výrobky, tak to snad nebude tak špatné :-)

353
Tamzin
Reagovat

Tak Lenka je pro mě asociál a psychopat. Najíst se a nadávat, nic jiného neumí. A ty zvířata ji asi taky tak moc nezajímají, jak pořád říkala, zatím jsem ji u nich neviděla.

354
Hugo
Reagovat

Úlohy opravdu nejsou porovnatelné. Matúš dostane navěsit na stromeček měsíc staré ozdobičky a to je všechno,kdyby je musel aspon vyrobit, ale tohle? Lenuš betlém a Reza vyřezat totem s farmářskými motivy. Tak kdo tohle vymýšlel, to byla hlava. Je to hodně nespravedlivé.

355
Tamzin
Reagovat

@Hugo: To teda je.

356
Tamzin
Reagovat

Hlavně rezbařina je odborné řemeslo. Dotáhnout stromek z lesa zvládne každý.

357
Tamzin
Reagovat

Lubo mi není vůbec příjemný.

358
Johana
Reagovat

@Hugo: nespravedlivé to je, ale úkoly losovali a Matúš měl štěstí, co si občas sedne i na…

359
amus
Reagovat

Presne to tvrdim. Su rovni a rovnejsi… Duel muzsko/zensky nemoze byt silovy ale ako prekvapenie, a to si vymyslia podla potreby. Koho si vyberie stab. Jasne, ze zalezi aj na stasti,

360
mk.sk
Reagovat

mali dostat rovnaku ulohu, nezavisle

361
ive
Reagovat

Mě z té Miri málem kleplo…

362
mk.sk
Reagovat

„hlasovanie“ ake sa dalo cakat
Jana – Matúš
Patrik – Réza
Iris – Matúš
Viktor – Lenuš
Miriam – Réza
Anička – Lenuš
Betka – Lenuš
Lenka – Lenuš
Lucia – Réza
Jano – Lenuš
Ľubo – Matúš
Kvetka: Lenuš, si v semifinále
myslím, že oprávnene

363
Foxy
Reagovat

Tak Viki MIriam vystihl úplně přesně, zákeřná, sebestředná, lže. A já dodávám ještě psychicky nemocná.

Jinak podle upoutávky mi přijde, že za druhého semifinalistu zvolili Matůša.

364
Tamzin
Reagovat

Lenuš si to zaslouží, ale jestli postoupí Matúš, tak to budu hodně zklamaná.

365
BarBora
Reagovat

@Foxy:
Nevedela som to, ale na ofiko FB to bolo často a už to vyzeralo aj celkom dôveryhodne. Aj minulé roky sa pri čítaní diskusií človek dosť dozvedel, aj keď tam zvyknú byť aj mätúce informácie.

366
Hugo
Reagovat

@Johana: Já vím, taky se nezlobím, ale přijde mi to nespravedlivé. I když zase je fakt, že nakonec vůbec o nic nešlo. I kdyby se flákali a úlohy odbyli, na postup do semifinále to nemělo vůbec žádný vliv. To mě taky přijde hloupé. Ty úlohy byly nakonec zbytečné, snad jen že se doplnily mince.

367
ive
Reagovat

Skalní tiborovci hlasovali jako jeden muž.

368
janislava
Reagovat

@Tamzin: Myslím si,že to tak nakonec dopadne tak jak píšeš,všimla jsem si poslední ukázce jak dal první ruku Réza Matušovi-a v tomto okamžiku jsem si říkala,že to bude druhý semifinalista,ah bože zrovna ten co má věčně ruce v kapce.

369
Jája
Reagovat

V ukázce semifinále přivedli živé krávy. Jestli je druhý semifinalista mamánek – tož to se nasmějem :DDD

370
BarBora
Reagovat

Aj dnes ma milo prekvapila Anka, čakala som, že dá podľa Jany Matúša a ona to dala podľa vlastnej úvahy. Keď prišli, zdalo sa mi, že ju Jana presvedčila.
A neviem, prečo sa Lena tak čudovala, že ju dala Lenka, veď jej pri poslednom odchode povedala, že sa jej páči a ospravedlnila sa za to odôvodnenie svojej voľby, keď ju predtým brala do duelu. Aj to je Lenka.
O Mire sa mi vypísovať už nechce, len to, keby aspoň tie falošné slzy nepúšťala.

371
janislava
Reagovat

@Jája: Podle chůze do duelové chatky šel mamánek,takže Réza prohrál,živé krávy jsou naschvál aby Lenuš vyhrála,protože více dojila než mamánek.

372
Hugo
Reagovat

@janislava: Třeba je konečně vyndá

373
veverka
Reagovat

@ive: Jo, Tiborovci hezky Lenuš posunuli dál. A moc by se mně líbilo, kdyby ve finále (věřím že tam bude) Lenuš Tibiho, jejich velkého vůdce porazila. To by bylo finále podle mých představ. :-)))

374
janislava
Reagovat

@Hugo: To doufám,jen tehdy,že má bojovat o finále:-)

375
Johana
Reagovat

@Hugo: doplnili mince, zabili čas…
@Jája: tak dojení co největších a kopajících zvířat v semifinálovém duelu je disciplína, při které bych si i přála, aby soutěžil Maťo :-)))

376
janislava
Reagovat

@Johana: To tam bude:-)soutěžit:-)

377
Foxy
Reagovat

Jestli bude maťo muset dojit krávu, tak to se ráda podívám.

378
Johana
Reagovat

@veverka: to by se mi líbilo taky, i když bych přišla o Janinu mrtvici po Tiborově výhře.

379
terri terrezk
Reagovat

Anička má prázdniny, ale chybí jí jedna věc, kdyby byla tak pro fair play, tak tam hne zadkem. To že se Tibor bojí a lobuje, budiž, skupině B se to ve finále může vrátit. Lenu nekomentuji, nerozumím a ani nechci. Mira zase skučela, že konečně se dostala k možnosti řezbářství. Ten ufňukanec v ní pořád je. Ale co se z Viktora za jedovatou zmiji vrátilo, to mi hlava nebere…… Luboše jsem nemusela za jeho šovinistický až rasistický názory, ale budiž…..je z nějaké vesnice, táta od dětí……ale sympatie k němu nemám. V rozhodování o druhém semifinalistovi měl rozhodnout duel. A tak, jak mi vadilo, že vypadnul Marek, teď se mu nedivím, že se nějak z tohoto účinkování vykroutil. Výhru přeji jednoznačně z dvojice Tibor a Lenuš, Lenuše.

380
Jana
Reagovat

Přesně tak, Tiborovci se domluvili a dali Lenuš, protože Tibor se chlapů bojí. Jen aby ho Lenuš, pokud se dostane do finále, nepřekvapila.

381
Foxy
Reagovat

Tak každému, je jaasné, že na schůzi Tiborovci dohodli další postup, tj. nejpřijatelnější soupeř do finále – Lenuš. Jen Lubko se nějak vymkl a volil Maťa. Miriam nemá cenu komentovat, dobře ji vystihl Viki.
Jen si přeju, aby vyhrála Lenuš.

382
ive
Reagovat

Réza hodně soptil kvůli Betce, od Bety by, kdyby hlasovala podle sebe, hlas dostal, to Lence1 bylo vše úplně jedno. Mužský duel o postup do semifinále mohl být zajímavější než zase další rozhodování farmářů, pro režii to bylo takto jednodušší, stejně by v souboji skončil nespíš on. Tibor se obával právem, že hlavně při rozhodnutí diváků by s Rézou nedopadl dobře, jenže to pravděpodobně s žádným z těch tří. Že jeho parta schůzovala a hlasovala pak jednotně, mně na rozdíl od Rézy tolik nevadí, chtěli Tiborovi ještě jednou dopomoct k výhře, navíc finanční motivaci díku slibům měli taky, snad se výběrem Lenuš přepočítali. Zdálo se, že si Lenuš pravé důvody některých hlasů neuvědomila, jelikož sama je přímá a férová. Zvěsti o smíšeném finále na fb jasně převažují, doufám, že na nich něco bude. Podezírám Miru, že změnila svůj hlas, jen aby aspoň chvilku zaujala a překvapila, mně tedy určitě, smůla pro ni, opět její hlasování nebylo důležité. Mimochodem, Lenuš je výtvarně šikovnější, než si o sobě myslí a výrobou betlémových figurek by se mohla klidně živit:-)

383
Hugo
Reagovat

@Foxy: Zase o to větší bude Tiborovo pokoření, až prohraje s ženskou.

384
Poppy
Reagovat

@ive: Bůh ví, jestli Mira změnila svůj hlas. Ona musí vždycky zaujat nějakým dramatem. I když se hlasovalo o výběru 1. duelanta před Kvetkou, Miri měla vždy dlouhý proslov, vzpomenula oba, pak se dlouze odmlčela a až pak řekla svou volbu. Je to tragédka.

385
Hugo
Reagovat

@Poppy: Poppy já nevím. Oni byli rozpolcení všichni, jen Tibikova parta zachovala jednomyslnou volbu. Já bych Miriam nepřipisovala hned nějakou zákeřnost, v první volbě volila Lenuš a při volbě do semifinále holt hlasovala pro Rezu, protože je fakt, že on se k ní vždycky choval slušně a spíš jí pomáhal. Možná předpokládala, že Lenuš její hlas k postupu nebude potřebovat, přeci jen vědí, kdo jak asi hodlá hlasovat. Jistě, zvrtnout se to může jinak, ale odhadnout se to dá. Vždyt i Anička a Luboš v první volbě volili Tibora, ač tam šli s úplně jiným jménem.

386
Dáša
Reagovat

Neviete, prosím, niekto, čo je s Farmou na FB? Doteraz som tam voľne čítala komentáre, dnes od rána mi tam pod jednotlivými témami chýbal pokyn „Zobraziť všetko“. Tak som sa nakoniec po mnohých pokusoch nerada odhodlala asi po vyše roku k prihláseniu na FB, no nič sa nezmenilo, ďalej ma to aj tak nepustí. U vás ostatných je to v poriadku? Ďakujem za ochotu

387
BarBora
Reagovat

@Foxy:
Netrúfam si povedať, ako to bolo s tou dohodou Tiborovcov, Lenka sa vôbec nezdala spracovávaná, aspoň podľa chovania v povolebnej búde. Možno Tibor nakoniec nejaké meno povedal, ale on celú Farmu v nejakých rozhodovaniach netlačil na nikoho, nechával tomu voľný priebeh. Možno len chcel od Lenky, aby nevolila pánsky duel, keď išlo o Viktora, ale aj tam išla Lenka podľa svojho. Ale je dosť možné, že sa Tibor so svojimi radil, z tých troch nie jen nikto ľahký súper.

Ak by volil podľa férovosti – volil by Lenu.
Ak takticky – fakt neviem. Vo Farme2 stáli proti sebe mladý farmár a starší bandita, zdalo sa, že ten mladší by to mal vyhrať, vyhral starší. V minulej Farme sa zdalo, že Božke nahrali s odhadovaním váhy, prehrala to, naopak tá posledná disciplína, myslím, že sa mali odmotávať z brvna, bola, aspoň podľa mňa, nevhodná pre zmiešaný duel. Dopredu ťažko odhadovať, čo by bolo lepšie. Aj s odhadovaním hlasov divákov to nie je také jednoznačné. Ak by sa chcel vyslovene vyhnúť silovým disciplínam, dal by Lenu, lenže on nie je žiadny chacharik, teraz má určite dosť, ale má prakticky mesiac na oddych, dať sa do poriadku a pripraviť sa.

Ak by som sa na to pozrela z možnosri prípadnej dohody ohľadne delenia výhry, tam by som okamžite vyradila Rezu, na neho sa nedá spoľahnúť. Lena a Matúš by, myslím, dohodu v prípade výhry dodržali. Otázkou je, či by takú dohodu chceli. Matúš ju chcel, keď neveril, že by sa mohol dostať do finále, ale keby mal stáť proti Tiborovi vo finále, toť otázka, on si až príliš verí. Lenu ťažko odhadnúť, nejak jasne sa nevyjadrila a nevieme, či sa o tom teraz s Tiborom bavili, skôr sa mi zdá, že nie.

388
ive
Reagovat

@Dáša: Fb Farma mi funguje normálně…

389
BarBora
Reagovat

@Dáša:
Teraz som to skúšala, na FB registrovaná nie som, diskusiu som bez problémov rozklikla, dá sa čítať.

390
Dáša
Reagovat

Ďakujem vám za reakcie. Skúsila som to teda znova, ale nechápem to. Jednoducho diskusie absolútne zmizli. Čo sa mi sníva?!

391
Dáša
Reagovat

AHA! Zo zúfalstva som reštartovala (jasne, že zbytočne) PC a keď zase nič, skúsila som kliknúť na tú ikonku „diskusie“ a to mi ju otvorilo. Predtým však boli pootvárané ihneď všetky odhora až dole. Tak vám ešte raz ďakujem a prepáčte za odbočku od témy…

392
David
Reagovat

Prosim jak je to? Vcera nebyla Farma, dnes neni a bude az v pondeli nebo jak?

393
BarBora
Reagovat

@David:
Včera Farma bola, ale ako vždy v piatok o 20:30. Rovnako začína aj v pondelok, t.j. 20:30.

394
BarBora
Reagovat

OT: Toho Pána Kaplana som si objednala, na oplátku doporučujem: Ivan Bajo Smiech na lane.
Aj tú som si teraz objednala (Panorama), už dávno sa mi požičiavaním stratila do neznáma. Dá sa objednať aj do ČR. Kto sa rád smeje, neoľutuje.

395
Hugo
Reagovat

@BarBora: Myslím, že nebudeš litovat. Mě se Pan kaplan líbil moc.

396
ive
Reagovat

@BarBora: Asi reaguješ na 195, to mě potěšilo, knížka Pan Kaplan… je obrovská sranda. A díky za tip.

397
Ananas
Reagovat

@ive:
Zrovna jsme ho dočetli s dětmi. Citují teď Kaplana od rána do večera.
A Réza by určitě klidně prohlásil, že je superlatývní (= mezi ostatními farmáři su perla.)

398
BarBora
Reagovat

@ive:
Áno, aj tu ju odobrili, aj som si to pozrela na internete. Tak sa teším. Tiež dík za tip.

399
Hanka
Reagovat

Ahojky všichni, sleduji Farmu pravidelně a vždy jsem měla v každé řadě nějakého favorita, ale v této řadě se mi to nějak opozdilo….. Teď jsem začala fandit Lenuš, pak ev. Tibor, ale tomu přeji výhru až v druhém pořadí. Moje pořadí by bylo: z těch , co tam zbyli:
Lenuš, Réza, Tibor, Matúš
Napište mi někdo jak se mám dostat na FB. Jsem z Čech a pokud tam hledám Farmu, tak tam jsou jen nějaké nabídky a „kecy“ z jiné branže. Hanka

401
Hanka
Reagovat

@Kamča: Děkuji Hanka

402
galadriel
Reagovat

Otvorila som nové vlákno s anketou a so zhrnutím predchádzajúceho týždňa. Nech sa páči :)

Přidat komentář