Panáček v reality show

Farma 5 (24.11.-28.11.2014): Týždeň trinásty (video)

24. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=10788 w=615]

pondelok – štvrtok o 21:40, duel piatok o 20:30

Prvou duelantkou je Lena, druhú si dnes vyberie. Najväčšou adeptkou je Jana, ktorá sa dušuje, že ona sa nebojí, ale to vravela už v ich prvom spoločnom dueli a ten prehrala. Možno jej poradí kamarátka Lenuš, ktorá má s Lenkou úspešnejšiu štatistiku. Policajtka ešte zatiaľ slúžiť vlasti nemusela ísť, avšak dnes jej Kvetka položí priamu otázku a bude chcieť na ňu aj priamu odpoveď. Opustí Eva farmu a nechá si újsť 50 tis. eur? Sledujte duelovú farmu dnes o 20:30 na TV Markíza.

Rekap z 28.11.2014

Lenuš je sklamaná z prístupu všetkých, cíti sa ako idiot, môžu sa smiať, na všetko kašle. Maťo sa má zamyslieť, nad princípom vzájomnej dôvery. Maťo to nechápe, nič zlé nespravil, sama sebe si podľa neho škodí. Réza zľahčuje, nič zlé nespravili, môžu kašľať nejakú hlúpu. Príde posol, balíček dostane Lena a zlú správu Eva. Mama jej posiela správu, nedá sa jej predĺžiť dovolenka. Odchádzala z práce s tým, že ide na dovolenku, nepriznala sa, že ide do RS. Mama a sestra by boli rady, keby dokončila farmu, hrdosť jej však nedovolí byť vyhodená z práce, má ju rada. Ohlasy z policajného zboru na jej správanie sú kladné, bála sa pôvodne reakcie na jej účinkovanie, takže je rada, že sa môže vrátiť. Lena dostala ponožky od starkej a listy od rodiny. Listy ju veľmi potešili, boli plné pozitív, ktoré jej doteraz nepovedali. Lenuš má pocit, že ona je jediná, ktorá nerieši intrigy a taktiky. Réza si zas myslí, že to teraz bude mať veľmi ťažké, lebo najhoršie je, keď sa ostatní bavia a jednu osobu ignorujú. Ovečky im chýbajú, nezvyknutí sú už jedávať všetci spolu za stolom. Je tam ticho. Lenuš vyšíva v domčeku farmára týždňa. Maťo sa jej snažil vysvetliť, ako to bolo celé myslené, nevie, či je ešte na neho nahnevaná, ale sedí tam s ňou a komunikuje.

Lena nadhodí pri jedle tému duelu, Jana sa len usmieva. Teší sa na tento duel. Kvetka si príde po meno druhého duelanta. Pýta sa najskôr, čo majú nové. Najskôr spomenú ovečky, potom príde na pretras opäť mapka. Vtipné by to bolo keď by sa priznali skôr a nie pred Martinom pri vyplácaní ovečky. Tibor bol preč, nevedel, že to Lenuš nevedela. Je sklamaná zo všetkých, nie len z Rézu. Pokiaľ je postarané o zvieratá a robota je spravená, môžu si robiť čo chcú, je jej to jedno. Réza sa odvoláva na to, že je tam strašná nuda, Kvetka ho uzemní, že nájdenie pokladu je dôležité nielen kvôli obsahu, ale kvôli niečomu, čo pochopia až keď ho nájdu.

Lenka sa prizná k porušeniu pravidiel, spala v kuchyni. Réza zatĺka, ale nakoniec sa prizná aj on. Hore je však veľká zima, nedá sa tam vydržať. Farmárka týždňa im má vymyslieť trest. Druhou duelantkou je Jana. Tá sa nebojí, tentoraz si vyberá disciplíny ona. Eva má 24 hodín na to, aby si rozmyslela, či na farme zostáva, alebo chce odísť. Jana už vie, čo ju v duelovej chatke čaká, bude myslieť na rodinu, čítať si listy. Má psychiku úplne v poriadku, nerozmýšľa nad tým, že by sa mala vrátiť domov. Oheň sa jej nepodarilo rozdúchať. Lenke naopak áno, číta si listy. Mysli si, že je čas, aby Jana odišla z farmy. Je to človek, ktorý podľa nej nemá také veľké srdce, ako sa tvárila.

Réza s Tiborom a Evou rozoberajú taktiku. Keby vypadla Lena, dá určite Tibora za farmára a on by dal Janu a Maťa za sluhov. Keby vypadla Jana, dá Lenuš, alebo Maťa. Ten sa rozhodol s Lenuš nájsť poklad. Kopú, kopú, vykopú truhlicu, prinesú ju do kuchyne. Lenuš je rada, že ju našli bez Rézovej pomoci. V truhlici nájdu zvitok, kde je vysvetlený život Matúša a Sidónie. Tú pravdepodobne zobral so sebou medveď. Podstatné v liste bolo napísané, že v potoku Sidónia zvykla ryžovať zlato. V truhlici bol aj medajlón a nástroje na ryžovanie zlata. Ráno Lenuš vraví Rézovi, že jeho trestom je kompletne vyčistiť farmu – zvieratám aj farmárom. Ignoruje ju, pre neho ako keby tam ani nebola.

Kvetka príde za Janou. S maminou mali komplikovaný vzťah, na farme si uvedomila, že stojí za to, to dať do poriadku, bude sa veľmi snažiť po príchode to dať dohromady. Veľmi jej chýba, všetko to napraví, bola k nej zlá. Jana má istým spôsobom Lenu rada, ale vadí jej jej správanie. Disciplíny si volí almanach, prekvapenie a pílenie. Veľmi sa chce vrátiť späť hlavne kvôli tomu, aby ju na farmu mohla prísť pozrieť rodina. Lena má za sebou vynikajúcu noc, oddýchla si, pospala. Na duel sa teší, ale má aj strach, hoci ju už raz porazila. Ukáže jej lístok, ktorý jej poslala mamka. Kvetuš jej hrá na city, rozpráva o rodine. Disciplíny odhadne.

Farmári prichádzajú do duelovej stodoly. Tibor Kvetke prezradí, že našli poklad. Lenuš sa vďaka Kvetkiným slovám pri výbere druhého duelanta pozbierala, je rada za túto facku. Radšej by bola, keby sa vrátila Jana, má k nej blízko, z čoho je aj ona dosť prekvapená. Eva chce späť Lenu, má s ňou čistý štít a hlbší vzťah. Tibor bude držať palce Lenke (hoci na kameru vravel, že by bol rád za imunitu, ktorú by vďaka Lene isto dostal). Réza bude fandiť Lene, nemá už s ňou ani Janou problém, ale Jana je od začiatku falošná. Má taktiku, vždy má blízko k aktuálnemu farmárovi týždňa. Tibor vysvetlí znova aj chorobu druhého duelanta.

[singlepic id=10790 w=615]

almanach – Jana prvá dobre, druhá obe dobre, tretia Lena dobre a vyrovnala tým tak stav na 2:2. Štvrtá Jana dobre, piata obe dobre a šiesta tiež. Jana vyhrala celú disciplínu a vedie v dueli 1:0.

[singlepic id=10793 w=615]

prekvapenie – budú pribíjať dosky jednu vedľa druhej na konštrukciu na pretláčanie klady, vždy tesne k sebe, nemôžu tam byť medzery. Lena je rýchlejšia, je to makačka, konštrukcia je vysoko, musia vždy vyskočiť hore na laty, ktoré už pribili a znova zoskočiť, keď si berú ďalšiu. Jana sa však dotiahne veľmi rýchlo, nevzdala to, makala, behala a nakoniec to zvládla rýchlejšie, Lena mala problém so štveraním sa na konštrukciu. Celý duel vyhrala 2:0.

Lena jej pogratuluje, neodpustí si poznámku, že keby minule letela, nemala by s ňou teraz patálie. Po tom, čo videla doma nemá chuť s Janou niečo riešiť, na kávu by s ňou už vonku nešla. Je rada, že nie je taká, aká je Jana. Nie, že rodičia sú hrdí na ňu, ona je sama hrdá na seba, je vlastne šťastný človek, ktorý nepotrebuje ani výhru. Teší sa domov, nech už teda farmu vyhrá ten najlepší. Kvetka ju vyzve, aby ostatným povedala pár viet. Začne Tiborom, zažartuje, že sa do neho asi zaľúbila – potom to však doplní, že je to taká láska dcéry. Janu má rada, neprestala ju mať rada, ale nevyhrá to. Matúš má prísť tam, kde mu sily postačia. Rézovi tiež ďakuje, Evu má ako sestru, najviac jej pomohla. Lenuš sa chce ospravedlniť ako jedinej, je jej veľmi ľúto, čo predtým povedala. Veľmi sa jej páči, je silná žena, aj tvrdá, aj citlivá.

Eva by bola veľmi rada, keby mohla zostať, ale prácu má veľmi rada, chce sa do nej vrátiť, takže odchádza. Všetci sa rozlúčia s Lenkou a tá má poslednú úlohu, napísať list na rozlúčku. Evu mrzí, že nešli do duelu spolu, ona by vypadla, dala by ju za farmárku a bola by tam o dva týždne dlhšie. Lena vraví, že by farmárom poradila, aby boli sami sebou, nehrali divadlo a vždy hovorili pravdu!

Rekap z 27.11.2014

Maťo dáva do duelu Lenu, dôvodov má veľa. Odkedy prišla, začala hrať veľmi lacné divadlo. Lena na to nemá čo povedať, je to trápne, lebo sa tu búchal do hrude, že je treba dať Rézu von. Tibor dáva hlas tiež Lene, chce ženský duel. Eva hlasuje za Rézu, nechce ohroziť Lenku. Jana si stojí za svojím slovom, je jej jedno, ako to dopadne, chce von Rézu. Stav je nerozhodný, musí voliť aj farmárka týždňa. Rada by dala Rézu, ale jeho čas ešte príde, ale nakoľko je žena, volí ženský duel. Réza si zaprovokuje, pozerá na Janu, tá ho odpálkuje, aby nerýpal. Lena je šťastná, nemusí ísť do duelu s Evou, tá však netuší, kedy bude musieť opustiť farmu. Jana je sklamaná z Maťa, vravel, že sa chce zbaviť Rézu, nakoniec však volil ženský duel. Réza si musí plniť trest, vyzametať farmársky domček, vyčistiť pec a zozbierať hovienka spred farmy. Nepáči sa mu to veľmi, vykríka po Lenuš, Lenuš vykríka zas na neho, stále sa len okrikujú. Ostatní idú hľadať tajomstvo. Réza zbiera, s tým, ktoré hovienko nechať a ktoré zobrať sa radí s Tiborom. Réza rád robí zle, nemá rád, keď mu niekto rozkazuje a toto neberie ako trest, nepoučí sa z neho.

Podľa Leny je Jana taký strachoprd, ktorý sa stále bojí duelov. Tej zas vadí, že do nej stále skáče, stále má na ňu nejaké poznámky, Réza ju v tom podporuje, on sa rád posmieva ľuďom. Vadí jej, aké tu Lena hrá divadlo, to, čo Maťo povedal pri voľbe prvého duelanta je pravda, hrá divadlo. Lenu Maťo zabil, naštartoval, jeho názor je trápny….ona nebude žiadne dobručká.

Ráno sa po zobudení smejú z Tibora a jeho nôh, ktoré ako keby mal belobou pretreté. Už 5 rokov si nohy neopaľuje.  Tibor je veľmi prekvapený, že k ním ráno Janka prišla, oni ešte vylihovali s Maťom, keď k nim prišla na kus reči. Tibor zavolá Lenu, aby im priniesla trocha uhlíkov do piecky. Tá prisľúbi, príde, keď si porobí. Jeho prianie však neplánuje splniť, po polhodine ich čakanie prestane baviť, tak idú do kuchyne. Lena sa pýta Tibora, na čo chceli uhlíky, do toho sa zamieša Réza, zastáva si Leny, zľahčuje situáciu, vraví, že sú fajnoví. Na nočnej Eve Lena s Rézom prezradia, že mapka k pokladu je falošná. Jediné, ktoré nič nevedia sú Lenuš s Janou. Eva dúfa, že sa im podarí nájsť tajomstvo a splnia nakoniec úlohu. Dva dni zbytočne hľadali a orientovali sa podľa mapky. Lenuš si nie je istá, či Martin povedal, ukryté, alebo zakopané.

[singlepic id=10789 w=615]

Z hľadania ich vytrhne Martinova návšteva. Rézovi dá kominársku kefu. S Lenuš zamieria k Filipovi. Darí sa mu super, Malina sa dojí 3x denne, dávajú mu všetko mlieko od nej. Majú mu predkladať šrot a seno pred kŕmením, aby sa mohlo zraziť mlieko na 5l denne. Sidóniine tajomstvo neodhalili, Lenuš mu vraví o mapke, ten o žiadnej nevie, potom si ju pozrie. Dunčov výcvik bola tretia úloha. Mal svetlú chvíľku, podarilo sa Lenuš predviesť Martinovi až 6 povelov. Do koží dala Lenka veľa vody, glej sa stále varí. Réza ide po rebríku hore aj s kefou, má však obavy, že pod ním strecha padne. Bojí sa, tak ho vystrieda Maťo. Pred nastúpenými farmármi si Martin vypýta mapku, ktorú našli. Lenuš ide po ňu, ostatní sa už chichocú. Martin sa po pozretí na mapku spýta, kto si z nich robí takto srandu, Réza sa prizná, že mapku vymyslel on. Martin sa smeje, Lenuš to však vtipné nepríde. Maťo to zaklincuje, že to vedeli vlastne všetci okrem nej a Jany. Lenuš to nechápe, táto úloha nebola splnená, kvôli ich debilite, sabotovali ju. Je sklamaná z Maťa, ako dementi tam tri dni hľadali a kopali, mohol to kedykoľvek povedať. Vykričí sa aj na Rézu, spraví mu na farme ešte peklo. Jana to berie s humorom, smeje sa na tom. Nakoniec dostanú 29 mincí. Majú možnosť si za obchod vybrať. Súprava na varené víno a košík zeleniny to vyhrá, posteľné prádlo sa im síce pozdávalo, ale potraviny sú potraviny. Nakoniec im hospodár nechá aj návliečky. Na obchod mu dajú vankúšiky, ktoré robili po voľnom čase. Farmári majú vybrať 10 najstarších označených oviec a majú ich oddeliť od stáda a potom sa nachystať do krojov .

Po jeho odchode sa ešte v kuchyni rozoberá mapa, Jana sa smeje, mláti Maťa, ten sa zabáva rozpráva, že tú mapu ako keby retardované dieťa nohou písalo. Lenuš to stále za zábavné nepovažuje. Vyčíta Lene a Eve, že jej to nepovedali. Jana sa diví, že takto reaguje, spoznala jej druhú tvár, keď sa naozaj nahnevá. Zlízne si to aj Maťo, sklamal ju, očakávala od neho, že sa v takýchto veciach zachová inak. Pokričia si trocha po sebe, Maťo jej vraví, že sa za týždeň na tom zasmeje, všetci sa zabávajú, len ona to berie strašne vážne. Réza je rád, že to spravil, všetci sa bavili, je tu inak nuda.

Farmári oddelia 10 ovcí pod prístrešok a oblečú sa do krojov. Príde hospodár aj s Floriánom. Dnes je smutný aj veselý deň, končí salašnícky rok, ovečky idú domov k majiteľom. Florián si na to pripije, budú mať cez zimu viac voľného času. Lenuš sa Florián veľmi páči, ide z neho pokoj, opadol z nej všetok hnev. 10 ovcí, ktoré si oddelili im zostanú. Florián zahrá na rozlúčku na fujaru a zaspieva. Jane je to ľúto, ovečky idú preč, rýchlo to všetko ubehlo. Postupne všetci spomínajú na najkrajšie zážitky s ovcami. Väčšina spomína v dobrom hlavne na nočné stráženie vo dvojici, bude im to chýbať. Farmári odprevádzajú ovečky poďakovaniami za syr, za mlieko, za korbáče, za vlnu a hlavneeeee Maťo za mäso.

Rekap z 26.11.2014

Sluhom je v ich príbytku zima. Réza to nevydržal, šiel nad ránom do kuchyne. S Matúšom vymysleli, že si vystrelia z farmárov, spravia falošnú mapku, kde sa poklad nachádza. Do tohto plánu zasvätí aj Tibora, ten mapku s uhlíkom nakreslí. Pre oboch je to riadna zábavka. Dievky natierajú oplotenie, Matúš s Tiborom robia dvere na chlieviku malému Filipovi. Nastal čas na hľadanie pokladu. Lenuš im prerozpráva, čo jej povedal hospodár. Orientačný bod je im kríž Sidónie. Nájdu fľašu s nákresom od Tibora. Maťo im za chrbátom chichoce. Prichádza aj Lena, Réza a Tibor. Smejú sa, zabávajú sa na tom, ako farmári hľadajú. Réza sa snaží pomáhať, navrhuje riešenia, možnosti. Tibor nechápe, ako tej mapke, ktorú on len tak narýchlo nakreslil môže niekto veriť. Je to podľa neho čistá satira, na ktorú ženy naleteli. Lenuš s Janou sa snažia, hľadajú, mapka však veľmi nepomohla. Motajú sa okolo potoka, Jana skočí aj do pŕhľavy, nič však stále nenašli. Lenuš určí, že  sa ide dojiť, porobia sa úlohy, až keď bude čas, budú hľadať indíciu.

[singlepic id=10786 w=615]

Prichádza posol dobrých i zlých správ. List dostane Evka, je to vraj veľmi súrne, má list hneď aj nahlas prečítať. Písala jej mamka, kedy jej končí dovolenkový lístok. Teoreticky má vraj ešte možnosť zostať, avšak veľkú šancu tomu nedáva. List dostali aj Réza a Janka, tá dokonca hneď niekoľko. Spomenuli si aj na Matúša, ten dostal aj miešok s jedlom – piškóty a medovníky. Matúšovi písala mama a babka, znepokojilo ho to, že sa neozvala priateľka. Rézovi píše sestra, je to pre neho najlepší list, ktorý kedy dostal. List poslal aj Paťo, praje Rézovi výhru. Jane písala sestra, že jej chýba a že ju ľúbi. Nikdy si tak nevraveli, veľmi ju to potešilo.

Malina prejavuje svoju nespokojnosť s odlúčením od Filipa, behá po nádvorí, je agresívna, farmári pred ňou utekajú. Nakoniec sa však všetko ustáli, Malinu zavrú do maštale, Filipa od nej oddelili. Na farmu večer príde mladý muž a hľadá najpracovitejšiu ženu, Lenku – ide sa masírovať. Lena sa celú dobú bála, že jej masér bude nesympatický, ale vydaril sa. Vychutnáva si masáž, je to pre ňu top večer na farme, myšlienky vypla, cíti sa šťastne. Po masáži sa pán masér veľmi Lenke poďakuje, rád ju spoznal, je dosť ukecaný. Smejú sa, vtipkujú….

Iné starosti má Jana, snaží sa podojiť Malinu, tá však kope. Dostane kopanec aj do ruky, nakoniec však príde Lenuš a všetko zvládne, hoci sa riadne bála. Vyhecovala sa však, bude ju dojiť aj po troch strekoch. Mlieko dá do fľaše a ide za Filipom. Chutí mu, pomáha jej s ním Matúš. Učia sa tejto novej úlohe, Lenuš veľmi potešilo, že sa hneď chytil. Je to pre ňu nie úloha, ale odmena. Na kameru postupne ďakujú za listy, Janka aj tajným ctiteľom, teší ju, že na ňu niekto takto myslí, že ju podporuje.

Lenuš s Evou v dome farmára týždňa vyšívajú. Príde za nimi Jana, podelí sa s nimi s čokoládou. Lenuš plánuje dať Rézovi trest, lebo si neplní svoje povinnosti, musela si sama narezať drevo, nebolo zakúrené vo všetkých miestnostiach farmárskeho domčeka. Pri raňajkách rozdá Lenuš úlohy a oznamuje Rézovi jeho trest. Réza trocha protestuje, nepáči sa mu, akým tónom mu to povedala. Lena sa ho potom osamote pýta, dokedy takto budú spolu bojovať. Rézovi sa zdá Lenuš nechutná, bude si robiť svojím tempom. Maťo sa tiež radšej zabáva s Rézom, ako by mal pomáhať s úlohami. Lenuš si všetko robí sama, Matúš posedáva a vykecáva s Rézom. Lenuš sa snaží učiť aj Dunča, nie je to však práve jednoduchá úloha. Matúš si však myslí opak, keby bol s ním dva dni, poslúchal by. Dnes sa mu naozaj robiť nechce, záhradku natiera omnoho dlhšie, ako dievky plot.

Prichádza Kvetka. Plánuje sa ženský duel, kde je už aj určený druhý duelant, nakoľko Eva potrebuje ísť domov. Jana sa ženského duelu nebojí, myslí si, že na Lenu má. S Lenuš je Maťo ako s farmárkou týždňa spokojný. Spokojná však nie je Lenuš s Rézom, nezvláda ženský autoritu. Prisvedčia jej všetky ženy, nakoniec sa prizná aj Réza sám. Lenuš vysvetlí Kvetke aj jeho trest, tá dúfa, že to do konca týždňa ešte zvládnu. Pozornosť sa upriami na Evu, musí sa vraj vrátiť, farma sa pre ňu končí, majú už premyslený aj duel, Kvetka jej vysvetľuje, že ona má právo odísť aj inak, nakoľko ju volá služba vlasti. Eva aj Lena jej poďakujú.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 449
1
BarBora
Reagovat

Prečítala som si rozhovor s Ľubom, Matúš mu sľúbil niečo z prípadnej výhry, tak za FT dá určite jeho. Sluha potom bude Reza, pochybujem, že by dal hneď po návrate Tibora. Slúžkou bude Eva/Lenka, ale keďže má vypadnúť Eva, asi to bude ona.
Len mi to na ten ženský duel moc nevychádza, niektoré zo žien potom asi hlasovali tiež za ženský.

2
Johana
Reagovat

Nechci Ľuboše zesměšňovat, všiml si někdo jeho list na rozloučení? V jeho vizitce se píše, že má střední školu, ale třeba je dysgrafik: ,,Reza: uživaj sy život plnímy dúškamy…Všetkých zdravým…

3
BarBora
Reagovat

@Johana:
Hej, to „sy“ mi udrelo do očí, on spomínal, že má aj s čítaním problém, niečo tam bude, s čím si nevie dať rady, stáva sa.

4
Jája
Reagovat

Už vidím Květu, jak ten dopis čte s vážným obličejem a zdůrazňuje pravopisné chyby. To ona dělá ráda :(

5
Pertule
Reagovat

Àno, Tibor je velmi vtipný. Tuším že vysoký tlak mu přeléčili viagrou. Jinak si ten přetlak v gatích i mozku nedovedu vysvětlit.

6
janislava
Reagovat

@Pertule: To jsi mě dostala:-))))))))))viagrou,že by měl sexuální abcensi:-))))))))))))

7
veverka
Reagovat

@Pertule: Áno, Tiborko nabral estetiku a jeho orgány pracujů normálne, áno. Lenka ho poumývá, postíská a jede se dál. Zábava na farmě zase nabere na obrátkách.
Podle nových videí asi i Réra ožije příchodem kamaráda a bude ještě vtipnější a zábavnější.
Mohli by upravit zase za pochodu scénář a odebrat z farmy nejen ovečky, ale i ty „krávy“ ženské a nechat tam do konce už jen ty zábavné humoristy. Duo Tibi – Réza by do vánoc dokázali bavit diváky inteligentním humorem a navodili by krásnou předvánoční atmosféru.
Škoda jen, že ty ženské jim to na farmě tak kazí.

8
LadyXL
Reagovat

Tak kdo bude sluha? Vypadá to podle záběrů že asi Réza, ale netuším která z žen. Ale co to v ukázkách vyváděl Réza? Jak když ho chytl amok… :-(. Včera hezké, jak Lenka1 a Réza se navzájem osočovali na kameru z neupřímnosti při vítání Tibora :-D. A Jana měla pěkně kyselý ksicht při zprávě, že se vrací…

9
galadriel
Reagovat

@LadyXL: jeden na druhého žiarli :)) Sranda, boj o Tibikeho priazeň, toto som naozaj nečakala…

10
Poppy
Reagovat

Včera jsem nemohla přijít na to, za koho to hrdinný Matúš bude bojovat a s kým se rozdělí, jak slavnostně sliboval: je to zřejmě Anička Koleňáková.

11
Poppy
Reagovat

@LadyXL: Kolem Rezy musí být pořád nějaký cirkus. Zas bude stávkovat, vládne tu žena. To se nedá překousnout.

12
Poppy
Reagovat

Podle toho, kdo sedí u stolu, bych tipovala, že služkou je fakt Lenka1.

13
Anička
Reagovat

Sluhovia sú Reza a Lenka1, zase bude „veselo“ s Rezom, Malina blbne, no celé slé, slé….

14
Pertule
Reagovat

Tiborovo okomentování Lenuš jako FT – ona není nijak agresívna, je taká pokojná :D
A pak ukázky z příštího dílu jak na sebe Lenuš s Rezou štěkají ohledně Rézovo opětovného bojkotování práce a stávkování. On má problém, chlapec. A tím jsou osobnostně silné ženy :D A je jedno jestli to jsou štěkny (Janka) nebo „pokojné“ ženy co mu dají. Prostě žádná nesmí mít navrch.

15
veverka
Reagovat

@Poppy: Jak říká Réza – když jde někdo proti jeho názoru, nebo jeho náladě, tak ho bolí koleno, nebo se mu točí hlava … :-)) , dělat nebude. S ním musí být radost žít ve společné domácnosti, nebo pracovat s ním v kolektivu v zaměstnání.

16
Poppy
Reagovat

@veverka: Přesně, on taky něco takového říká v tom videu, že tady vládne on. Prostě pohroma pro jeho okolí.

17
LadyXL
Reagovat

@Poppy: Ne to bylo pro tu první valašku, co vypadla (a mě vypadlo jméno…) a jak je nařkli, že spolu něco měli…, pak to usnulo.

18
LadyXL
Reagovat

Já to o Rézovi říkala hned na začátku, že je jen on a… on … a možná některý chlap a pak až ženská. Prostě v tom takto vyrůstal a navíc se mu to i nadále líbí… Měla jsem proto proti němu pifku a to v době, kdy proti němu prvně vyjela Eva a řekla mu v podstatě to samé, že nesnáší samostatně uvažující, myslící ženy. Pak jsem si na něj a) zvykla, za b) dělal srandičky a trochu své ego upozadil, resp. nebylo tak dominantní. Jako FT se mi docela líbil a nebýt opět ostatních, kteří se přeci pro „něj“ (myšleno jakéhokoliv FT) nepřetrhnou a tudíž neupozorní na to, co třeba není doděláno, klidně zapomenou mléko, sýry…, tak byl dost úspěšný (pochopitelně s ohledem na zadané práce). Ale podle ukázek se zase vrací do své „jamky“. Nevím, zda se předvádí před Tibim, nebo to má „doporučené“ od režie… jakože by bylo na co koukat… No uvidíme, co se vše stalo… Ale takhle to vypadá divně, je najednou zase o 100% jiný a jinde…

19
Poppy
Reagovat

@LadyXL: Aha, tu jsem měla na mysli, ale popletla jsem si jméno. Tohle je ta Iris, máš pravdu.

20
veverka
Reagovat

@Poppy: Včera jsem si četla na netu i bulvár a taky rozhovor s manželkou Rezy. Pohled do jeho soukromí dokreslil, jak ho vidím celou dobu.

http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/rezova-zena-lenka-prehovorila-preco-nim-nerozvediem.html

21
Hugo
Reagovat

@Poppy: 10 – Chce s erozdělit s Lubošem, ten o zdůraznil několkrát na online rozhovoru.

22
Poppy
Reagovat

@Hugo: Jo, napsala jsem to nepřesně, toho Luboše řekl, ale přemýšlela jsem kdo je ten třetí.

23
Franz
Reagovat

Už jsem myslel, že se dnes ani ta diskuze nerozběhne, ono včera byla vcelku nuda.
Včera Markiza asi udělala rekord v délce prvního vstupu děje farmy. Po 7 min od začátku dali reklamu a to tady snad ještě ani nebylo.
Jinak včera k zasmání nebylo vůbec nic. Tibor má opět „mokré“ sny a jak píše Pertule je potřeba se zamyslet s čím to vlastně byl v té nemocnici. PsychoLenka se k němu lísala jak pes Dunčo, který prosí a sladkost a ještě k tomu panáčkuje. V jejich očích vidím pouhou „vychcanost“ a touhu jak se přilepit na někoho, který má možnost se dostat do poslední čtyřky. Jsem zvědavý jak poleze Tiborovi do otvůrku, protože je služkou a duelu se bojí.
Snad tam půjde a také vypadne. Pro Tibora bude velký problém označit do duelu kamaráda Rezu nebo jeho „bozkávající“ Lenku.
Jinak Lenuš coby FT zatím palec nahoru a přeji ji, aby ty farmáře pořádně prohnala.

24
Hugo
Reagovat

@Poppy: Myslím, že Matůš mluvil o Iris.

25
Franz
Reagovat

@Hugo: Ano mluvil o Iris a potom její jméno i vyslovil. To někomu asi uteklo.

26
Wally
Reagovat

@Franz: Duel bude ženský Lenka -Eva a domů jde pionýrka.
Tibor nebude ohrožovat sebe, v téhle chvíli se už přestává hrát na kámoše a kámošky.

27
LadyXL
Reagovat

No já myslím, že Tibi mokré sny nemá, ale je to typ chlapa, co musí o tom jakože mluvit, aby byl za „chlapa“… Ale kdyby došlo na věc, tak si to třikrát rozmyslí. To Réza je samé sesky a taky na ně furt myslí… A včera se opět juknul do zrcadla :-D. Asi mu to budu počítat díl od dílu. Hádá se o práci, ale přitom se dívá do zrcadla. Myslím, že FT zase dopadne… no dopadne prostě. Protože tam nejsou lidi, kteří by měli zájem, aby to tam klapalo od prvního do posledního dne. Už jsem psala, snaží se do výběru sluhů, do výběru duelantů a pak padla… A někteří to mají na saláme… a nesnaží se vůbec. Tihle valaši brali za práci první půl den, pak si taky už dali oraz. Pamatuji na bandity (snad minule?), kteří přišli do zdecimované farmy a všem to první dny natřeli. Makali a nereptali. Jo byli odpočatí, i když taky moc nenajezení, ale měli snahu tu farmu dát do pořádku, napravit tam chyby. Byli takový týden všem vzorem při práci.
Ne, letos je to fakt divný vzorek lidí. Starají se jen o sebe a o to, nač „dohlédnou“. Asi by se moc divili, kdyby dostal vítěz jen to, co si doopravdy vydělali…. :-D.

28
BarBora
Reagovat

Mýlila som sa, Ľuboš dal za FT Mortyšu, všetci to vedeli dopredu, asi tam bol nejaký dohovor a stratégia.
Pri príchode Tibora bolo zauímavé, že mu Reza vzal batožinu a sám ju odniesol, žene by to asi neurobil, možno Mire. Nemyslím si, že by Tibora nemal rád, ale asi mu narušil jeho plán, až tak nadšený z jeho návratu sa mi nezdal, to viac verím Lenke, ona to mužské rameno potrebuje a až na tú prestávku s Rezom bola pri Tiborovi stále. Mne sa zdalo, že aj s Viktorom na seba žiarlili, čo sa týka Tiborovej náklonnosti.
Som zvedavá, ako Mortyša zvládne Rezu, on začína pekne blbnúť, on a Jana sú mi tam asi najviac nesympatický, ale zďaleka to nie je taká silná averzia, akú som mala voči šikanérke Silvii s jej vydarenými „detičkami“ a minule voči Verone. Táto banda funguje vcelku pokojne, aspoň proti predchádzajúcim radám, aj s averziami vedia existovať, baviť sa, pracovať.
Asi najviac sa teraz teším na Malinu, tie ukážky sú rozkošné, ako všetci pred ňou utekajú a zvyčajne pokojná Malina búka o dušu. A Filipko ako vyrástol, strašne ten čas letí.

29
Franz
Reagovat

PsychoLenka včera měla při příchodu Kvetky pěkně nahnáno. Pořád vykřikovala a celkově rušila. Nevím jak by se tvářila, kdyby ji Kvetka řekla: Tibor se vrací a ty si seber věci, ty tu už nemáš co dělat. Ty jsi byla pouhá náhrada. To by bylo zase pláču. :DD

30
BarBora
Reagovat

@Franz:
Nikdy nikoho takto z farmy preč neposlali, to je nezmysel. A vyhúkaní boli všetci, nevedeli, čo sa deje, len Lenka hneď odhadla, čo je vo veci. Pri tej príležitosti som si spomenula, ako Kvetka gúľala očami, viac než zvyčajne.

31
Ananas
Reagovat

Překvapilo mne, co to tam vyvádějí s tou krávou. Mají tele odstavit?
Zkoušela jsem najít, kdy se odstavují telata. Dočetla jsem se kromě jiného, že po 42.dni je to tzv.časný odstav, po 70.přirozený.

32
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Tiež sa mi to zdalo skoro, ale Martin čosi spomínal, že Filipa treba postupne odstavovať. Nechce sa mi to ísť rátať, ale veď len toť sa narodil.

33
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Jistě se odstavují telata i dříve, ale jsou dál na mléčné stravě. To podojí Malinu a z toho pak Filipa dokrmí? To je přece na hlavu!

34
veverka
Reagovat

@Ananas: Není to ma hlavu. Tele odstavují postupně a buď dostanou sušené mléko, nebo budou dokrmovat nadojeným, aby si tele postupně zvyklo pít normálně, nejen cucat ze struků. Je to docela běžné. Přitom už by se pomalu mělo učit žrát i seno, nebo trávu a pít i vodu.

35
Ananas
Reagovat

@veverka:
Přišlo mi zvláštní, jak tam někdo říkal, že ho mají dát od Maliny, aby nadojili více mléka, a přitom by mu ho stejně dali. Ale takhle jak to píšeš, to má smysl. A co si budem povídat, krmení telete z láhve se bude divákům líbit.

36
veverka
Reagovat

@Ananas: Možná ho nebudou krmit z láhve, tak se krmí menší telátka hned po porodu, pokud je třeba kráva nemocná, Toto je tele už větší a pokud nebudou chtít to napájení z láhve udělat pro diváky, tak se mléko dá do kyblíku A ten kdo ho bude učit z něj pít, tak mu může ze začátku dát ruku do mléka a tele cucá z něj přez prsty, než si zvykne. Ale většinou to jde rychle a teleti se pak mléko postupně ředí vodou.
V dětství jsem měla možnost pomáhat při odstavování telátka a byl to hezký zážitek.
A Malina bude bučet a tesknit za telátkem ještě několik dnů. Je to hodně nepříjemné pro okolí.

37
LadyXL
Reagovat

Vím, že na statku, který znám, dávají velice brzy telata zvlášť a pak jedna z dojiček je krmí „mlíčnicí“, tj. právě mlékem od těchto krav. Mají tak kontrolu, že tele vypije potřebné množství a přibírá. Taky se pochopitelně postupně dokrmuje dalším žrádlem. Bývá to docela dobrodružné, protože telátka jsou hodně živá a často se taky pak honí po vsi…, umí totiž pěkně skákat přes ohrádku. A myslím, že zároveň kráva se brzy dostane do stavu, že může mít další tele…
Ale je stejně Malina dost zjančená. Je vidět, že nemá své stálé dojiče, jednají s ní různě… a tak je docela zlá. Ale to mají z toho, že ji nechávali hodně volně a pak honili domů. Jana má tu smůlu, že se opravdu hodně bojí a to zvířata vycítí! Já osobně se bojím hus…. Ale tady se divím, že po ní jdou, protože kdyby je pravidelně krmila a vůbec kolem nich byla častěji, tak ji nechají na pokoji. Ty po domácích nejdou, to jsou jak hlídací psi… :-).

38
LadyXL
Reagovat

@veverka: Ano, telátka jsou v těch ohrádkách po jednom do určitého věku – měsíců. Do té doby se musí naučit pít z flašky (a že některé vůbec nechce), přibrat určenou váhu a umět se pak samo napít a něco sežrat. Pak je sváží dohromady do teletníku, kde jsou už spolu do určitého věku, váhy a pak rozdělovány podle pohlaví a případně dalšího určení co s nimi… Je úžasné sledovat, jak mají vše na cedulce v uchu, kde se přiložením čtečky hned zjistí, kdy se narodilo, pohlaví, rodiče a všechny jeho přírůstky za tu dobu… :-)

39
veverka
Reagovat

@LadyXL: Těžko může Jana, nebo kdokoliv jiný na farmě pravidelně krmit husy, nebo dělat cokoli jiného u zvířat, když se u všech prací tam mají střídat. FT většinou týden zvířata nemá na starosti vůbec a i jinak – starost o zvířata patřila pod sluhy. Ti se mění každý týden a proto všechna ta zvířata tam mají taková zdivočelá. Celý koncept farmy je z tohoto hlediska postavený na hlavu.
Ta zvířata tam nemůžou mít nikdy svého pána, každých pár dnů se jim páníčkové mění. Proto jsou z toho pak zblblá a neposlouchají nakonec nikoho. :-))

40
LadyXL
Reagovat

@veverka: To máš naprostou pravdu, ale u husí nejde ani tolik o krmení (jako u slepic), ale o to že se kolem nich pohybuje a husy ji berou jako „domácí“ a nejsou tak útočné. Jenže Jana se jim vyhýbá co to jen jde. Vůbec se mi zdá, že nemá k zvířatům žádný vztah. Že jí nic neříkají. Naopak do Evy bych do předem neřekla, že si s nimi tak sedne a bude k nim mít takový vztah.

41
veverka
Reagovat

@LadyXL: Jana se ani netají tím , že by ke zvířatům vztah nějaký velký měla. Eva mne taky překvapila svým vztahem k nim. A u Lenky1 se mně zase zdá, že na to, jak se často zvířátky ohání, tak ji u nich je vidět velice málo. :-))

A co se týká husí, tak si nejsem tak jista, že by nebyly pokaždé tak útočné. Navíc pokud mezi nimi je i houser.:-)) Jako dítko jsme husy chovali a musela je chodit i pást a dodnes si pamatuji, jak bolí, když tě husa štípne do zadku.
Přezto bych se jich asi ani dnes nebála, ale bojím se krocanů. Sousedi je kdysi dávno chovali a hezky mne proháněli. A i když jsem jako dítě krávu i dojila, tak dnes se jich bojím a vyhýbám zdaleka. :-))

42
Franz
Reagovat

@BarBora: Batožinu mu Reza vzal protože takto projevil, že je jeho kamarád a byl rád, že se vrátil. Celý týden svého úřadování jako FT na Tibora vzpomínal a to několikrát ukázali. Kdežto psychoLenka se mu teď jen vtírá z vypočítavosti !!

43
BarBora
Reagovat

@Franz:
Reza má Tibora rád, tam určite problém nie je, ale voči ženám až tak galantný nezvykne byť. A naozaj som nemala pocit, že by sa až tak veľmi vytešoval, asi už bol zmierený s Tiborovým odchodom a už bol nastavený na hru, čo sa mu ani nedá vyčítať, ale tiež to mohla byť len únava, všetci vyzerali mať už toho dňa dosť. Nemyslím, že sa Lenka vypočítavo vtiera Tiborovi, ona sa k nemu mala od začiatku, mám pocit, že sa majú vzájomne celkom radi.

44
LadyXL
Reagovat

@veverka: Vím, že to Jana říká, ale tak si říkám, proč tam lezla :-)… jo pardon, pro peníze… Jsem městské dítě, ale příbuzenstvo bylo hojně po venkově a tak jsem si užila ovcí, koz i tu krávu jsem „viděla“… Hus se bojím, protože mne vždy proháněly a houser mne poštípal.Viděla jsem ale, že domácí husy neproháněly, ale pokud se jim trhalo peří do peřin, tak bývaly zlé.A rozhodně poznaly, kdo se jich bojí.Jasně houser byl nejhorší. Krůty mne neproháněly, ale viděla jsem, co to dá práce je zabít :-D. Z krávy bych měla velký respekt, zvlášť teď z Maliny, je nevyzpytatelná a takový kopanec, hmm není oč stát. Ale nevím, zda bych zvládla dojit, pokoušela jsem se o to, ale mé pokusy dost brzy skončily neúspěchem u koz i krávy… :-D. Ale Evě, té to šlo velice dobře! To jsem ji obdivovala. Jsem taky překvapená, že neslýchám, že by si stěžovali, že je bolí od dojení ruce (teď myslím od ovcí).

45
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Taky bych řekla, že jak Rézův, tak Lenčin vztah k Tiborovi je upřîmný.

46
veverka
Reagovat

@LadyXL: S tím dojením ovcí máš naprosto pravdu a taky se celou dobu divím, že neslyším od nikoho, že by je bolely ruce. Možná nám to jen neukázali. Protože dojit tolik ovcí za sebou musí být hodně náročné na ruce, Havně ze začátku, než si zvykli. Přece jen si to skoro nikdo z nich před tím ani nezkusil.
A i u stříhání ovcí jsem obdivovala ženské, že to vůbec zvládly. Ty nůžky jsou pro ženské ruce velké a není to lehká práce. Sama jsem nezažila, že by ovce stříhaly ženy, bývala to práce chlapů. Stejně jako kydání hnoje. Žena zaskočila na takovou práci jen vyjímečně.
Vyrostla jsem na vesnici a skoro v každém baráku se chovala kráva a drobné zvířectvo. Jenže asi v jiném kraji, protože u nás bývalo zvykem, že ve chlévě hospodařil muž a žena jen podojila. Jinak měla na starost kuchyni a poř. slepice. :-))

47
Hugo
Reagovat

Já bych k tomu vztahu mužů k ženám na farmě řekla asi jen to, že Reza jim otevřeně dává najevo, že příliž jeho respektu nemají a že si jich neváží. Ostatní sice tvrdí opak, ale jsou, bohužel, galantní jen do té doby, kdy do toho nemusí dát něco ze sebe. Jinak ženskou klidně nechají lítat celý den v dešti po kopcích za ovečkami, v noci v zimě hlídat a podobně a je jim to šumák, hlavně když to nemusí dělat oni. Mě to přijde prašť jako uhoď.

48
BarBora
Reagovat

@Hugo:
No, zvyčajne sa pri ovciach menili, zmenil to Reza, keď otvorene povedal, že tam budú len ženy. A pokiaľ narážaš na Miru, ona si to zapríčinila sama, keby robila tak ako ostatní, aspoň porovnateľne, nemuselo to byť. Ale pokiaľ bolo teplo a mohla vylihovať v tráve, pospinkávať a pospevovať, bolo všetko O.K.

49
Johana
Reagovat

Už se tady psalo, že Eva by měla tento týden vypadnout. Myslíte, že by si ji Lenka vybrala do duelu, když má možnost vzít si Janu, kterou už jednou sundala
a zvlášť, když nemá možnost volby disciplín?

50
veverka
Reagovat

@BarBora: Vidím to taky tak.
Navíc si myslím, že pokud jsou v soutěži a hrají o stejnou částku, tak těžko můžou chlapi ženské nějak přehnaně šetřit. Pasení ovcí není zas tak fyzicky náročná práce jako třeba vyvážení hnoje. Ty starodávné kolečka na kterých vozí hnůj jsou samy o sobě asi těžké a ještě naložené bych ženskou nedala vozit. Navíc po tom terénu, jaký tam mají.
Kydat a vyčistit chlév jo, to klidně ženská může zvládnout, ale vozit už bych viděla pro většinu žen jako problém.

51
Hugo
Reagovat

@BarBora: Na Miru jsem zrovna nenarážela, spíš už na ufňukánka Maťa, kterému bylo, gentlemanovi,úplně jedno, že je Lenka nastydlá a mohl se pominout že za ní byl na dešti.

52
Franz
Reagovat

@Johana: Psala tu to Wally, že Eva vypadne, ale nevím odkud to má.
Je to prostě nějaké divné, Lenka byla 10.11. už dávno venku, viz Čas a Markiza a na FB někdo psal, že je už podruhé venku, že byla viděna v BB.
Také bych se divil, že by si vzala kamarádku Evu, když tam má do duelu svou „nepřítelkyni“ Janu. Prostě mně tam tento týden ta Eva nesedí. Možná bude nějaká mimořádná imunita, ale pochybuji.

53
Wally
Reagovat

@Franz: Eva začla být před 3 týdny aktivní na FB. Třeba bude Eva služka :)))

54
Helen
Reagovat

Prosím už se ví kdo je sluhami? Nestihla jsem začátek.

55
Poppy
Reagovat

@Helen: Ještě ne.

56
galadriel
Reagovat

@Helen: Réza a Lena1.

57
galadriel
Reagovat

No….ak sa takto bude Réza správať, tak by ho mali vyšmariť za porušenie pravidiel.

58
Poppy
Reagovat

@galadriel: Ti jsou asi rádi, že se tam něco děje a ani jim nemuseli podstrkovat alkohol.

59
Hugo
Reagovat

Problém je, že nám toho asi zase moc neukazují. Ano, pravda je, že Reza nechtěl pracovat a hádal se. Bohužel, tedy podle mě, jsme neviděli něco zásadního. Mě totiž přišlo, že Lenuš štěkala mnohem víc než on a k tomu dost vulgárně. Je FT a pravda je, že ona rozhoduje o tom, co kdo bude dělat a i vařit. Jenže mě se zdá, že fakt byla mnohem sprostější než celý Reza.

60
samosato
Reagovat

Nuž… Markiza hviezdi v zostrihavani :/ jak Lenus poznám,tak sa takto nenechá vyprovokovať bezdôvodne a určite tam bolo oveľa,oveľa viac iných veci.

61
galadriel
Reagovat

http://farma.markiza.sk/nasa-farma/1778717_ma-sa-ker-tuto-hadku-bolo-tazke-aj-vypipat
tak tu je k dispozícii celých 16 min, ak by mal niekto potrebu.

62
Ferda
Reagovat

já teda nevím, ale doufám že tohle markíza zatrhne. jestli chce jít eva domů, tak ať zaplatí pokutu 25 tisíc a táhne

63
Foxy
Reagovat

Tak scenka Evka s Lenkou v chlévě mě opravdu rozesmála. Dvě usoplene farmářky se ujišťují o své nehynoucí lásce=-O . Naštěstí vše asi dobře dopadne a evka může vypadnout až příští týden:-P

64
Foxy
Reagovat

@Ferda: ty ses nekoukal až do konce! V upoutavce je budete, žer evka nebude asi musetdo roboty.jaké překvapeni:-[

65
BarBora
Reagovat

@samosato:
Hlavne sa hádalo o ničotnosti, halušky/mäso. Predtým sluhovia navarili a nikto im do toho nehovoril. Načo zbytočne provokovať kvôli blbosti, keď dopredu vedela, že s Rezom bude problém a navyše, v mužskom žalúdku mäso – väčší kľud. A mohol byť kompromis tak, ako to povedal Matúš – mäso s haluškami a kapustou. A hotovo, načo do varenia vôbec zasahovala, úplne zbytočne sa tam naťahovali kto bude mať posledné slovo a kto je väčší kápo.

66
veverka
Reagovat

@Ferda: Mně to přijde celé nějaké divné. Tajná schůzka, stojí ve stodole a čekají, až kamera spustí a začnou se domlouvat o něčem, co odporuje pravidlům.
Opět jedna nahraná scénka a můžeme teď čekat, co z toho vyleze.
Pokud by se chtěly takně domlouvat, tak si určitě najdou možnost bez kamery.

67
veverka
Reagovat

@veverka: tajně

68
samosato
Reagovat

Hej bola to hlúpa hádka,ktora mala zaciatok asi zrejme niekde úplne inde. A Eva s Lenkou… Myslím,ze toto bude mať este zaujímavú dohru. A este k tej hádke..pokiaľ viem tak ft zakaždým dá potraviny a vopred sa dohodne co sa bude variť. Sluhovia si neurcuju sami svojvoľne ,ale po odsuhlaseni ft.

69
Foxy
Reagovat

@BarBora: taky mi přišlo, že to byla spíš hádka o to, kdo tam.nosí v tom jejich vztahu nevztahu kalhoty.

70
Foxy
Reagovat

@veverka: tak jasné, že to bylo celé od a az do z nahrané. Lenka prostě umí,malabsorpční herečka, vytlačit slzy dle potreby.

71
BarBora
Reagovat

@veverka:
Vzala si mi to z úst, úplne smiešna scénka a Eva nie je dobrá herečka. Pred kamerou by také niečo určite neriešila týmto spôsobom, veď je policajtka.

72
Foxy
Reagovat

@Foxy: jako správná herečka tammelo být

73
veverka
Reagovat

@Foxy: Lenka na konci posledního videa zase brečí a chce balit kufr a jít domů a předvádí opět svůj hysterák.
Pak nám ukáží tajnou schůzku, kdy potřebuje jít domů Eva. A do soboty bude divák opět v napětí, co z toho vyleze.
Třeba pošlou domů obě za porušení pravidel ( tajná domluva o zneužití duelu), aby se vyhly pokutě, pokud už obě chtějí odejít. :-))

74
veverka
Reagovat

@BarBora: No právě. To mne taky hned napadlo, že policajtka není zase až tak blbá, aby si to domlouvala před kamerou. Trapná scénka.

75
BarBora
Reagovat

Ale najlepšie bolo, keď Lena s Janou pri košiari, v bezpečnej vzdialenosti na Malinu vraj – nežmurkaj toľko a ona im okamžite vysvetlila, kto tam nebude žmurkať.

76
Jája
Reagovat

Naši chlapi se také jednou takhle myli, sice ne při úctyhodných 5 stupních celsia, ale při 10 stupních a po hygieně prohlásili, že na týden jsou z nich holčičky. Tedy Reza – ten je opravdu horké krve z jižních krajin. U něho to mělo opačný efekt :DDD

77
Pertule
Reagovat

@Jája: No hlavně mužský ve slipech … nic směšnějšího jsem neviděla :D Sorry pánové …

78
LadyXL
Reagovat

Celé to mytí Rézy – dopoledne a ještě venku – bylo to takové naaranžované jak od štábu… Nejlepší bylo, jak se domlouvali, že ho pošlou čistit komín a on přišel s tím, že se jde koupat… a nechápal, proč ho Maťo od toho zrazuje a ještě se směje. – jinak opět jsme u toho, proč se koupou před prací dopoledne…, na to mají večer nebo aspoň pozdní odpoledne… Fakt na hlavu. Jinak Maťo si taky umí postavit hlavu, prostě řekne Lenuš, nepůjdu a nešel a ona nic nezmohla ani jako FT. Uražená mužská ješitnost opět vyhrála.
Jo Réza se vybarvuje víc a víc. Když mu dojdou argumenty vytáhne jakoukoliv podpásovku ze soukromí. Prostě ženskou co nejvíce ponížit.

79
Franz
Reagovat

@Foxy: :DD – to je dobrý, dvě usoplnené se ujišťují o vzájemné lásce. :DD
Teď chápu, že na FB všichni melou, že odejde Eva. Také bych vyrazil obě. Buď něco dělají co je proti pravidlům, nebo Markiza a jejich štáb natočili slzavou scénu, která patří do romantického seriálu. Opravdu špatné hérečky.
Reza ztrácí body, nebo od štábu nařízená hádka mezi ním a Lenuš. Už mně ta Farma nebaví a dívám se z důvodu, že chci vidět poslední dvojici.

80
Poppy
Reagovat

Tak Lena1 se na videu na ofiku pořádně rozjela. Tam bylo zase víc pípání než souvislé věty. Možná to vysvětluje tu její změnu v chování po návratu – už by asi byla přece jen ráda v normálním prostředí doma.

Moje otázka na naše slovenské spoludiskutující – je časté používání těchto vypípaných slov v řeči poměrně normálního běžného člověka? I když chápu, že je Lena naštvaná, přece jen mne to u ní (ale i u jiných vpodstatě normálních ženských tam) překvapuje.

81
samosato
Reagovat

Poppy :) u nás mnoho žien ma pikantnejsi slovnik ako chlapi :) Napríklad Lenus,keďže ju poznám osobne. V bežnom živote takmer vôbec nenadava. Teda aspoň sa snaží :) ale ked ju nieco fakt vytoci,tal použije slova,ktoré stoja zato a mnohé z nich treba vypipat. Ale ja ju poznám ako ženskú,ktora sa na veci pozerá z nadhľadom a všetko sa najprv rieši dohovorom a buchat po stole začne az ked jej nato dajú druhí dôvod a aj to musi byt dobrý dôvod. Vždy povie co si mysli,neohovara,neitriguje. Nikdy sa neprosi a nezatazuje svojimi problemamy druhých. Ja dufam,ze sa taketo vlastnosti este cenia a ze to dotiahne ďaleko ked nie na farme ,tak aspoň v živote by sa jej mohlo konečne začať dariť.

82
Ananas
Reagovat

Ja nechcem ist preč, ale prostě musím!
Ani oko nezůstalo suché! Bože, to si vážně štáb myslí, že jim to někdo nežere?! Na kameru si asi budou tohle domlouvat. A heleme se, poštár…a heleme se, nějaká šanca tu teoreticky je:-))))

83
Poppy
Reagovat

@samosato: Já se nedivím, že ztrácí nervy, každý někdy ztrácíme nervy a nadáváme jak špaček. Ale až tak? :-) Udivil mne právě ten slovník u ženy. No, pokud je to u vás obvyklé… :-D

84
Poppy
Reagovat

@Ananas: :-) Blíží se konec, obecenstva ubývá, je třeba ukázat nějaké drama! :-D

85
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Asi se mne lehce dotýká, že je zbylé obecenstvo patrně shledáno dementním:-))) Statečná partyzánka musí opustit věrné druhy, složit zbraň a chopit se pluhu. Tywoe! (Pardon)
K té hádce: že Lenuš má slovník otrlého štamgasta 5.cenové, už víme. Asi si tím uleví. Osobní začal být Réza. A baví mne, jak Réza dřív či později vytkne všem babám to samé, už i Lenuš je jediná, kdo tam tloustne:-))

86
Franz
Reagovat

@Poppy: Myslím, že u nás je to stejné. Tady nemusíme dělat rozdíl mezi slovenskou nebo českou ženou.
A děvčata jsou někdy sprostější než kluci. Hlavně ty vě věku 15-18 let. Tuhle jsem jel do nemocnice MHD a poslouchal dívky jak se bavili o klucích a co s nimi budou dělat. :-(

87
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jenže to není jen slovník Lenuš, Lenka1 se teď taky na tom videu předvedla parádně a mám dojem, že i Janka si podobně občas uleví. No, je to pro mne překvapení.

88
Pertule
Reagovat

Mě Lenuš svým slovníkem vůbec nepobouřila. Na hrubý pytel hrubá záplata. Jiné by bylo kdyby k tomuto slovnímu výkonu nebyla vyprovokována a takový slovník používala běžně. Což jsem v její běžné konverzaci nezaregistrovala.
PS: v Česku používat vulgární výrazy je běžné a brzy bude i povinné.

89
veverka
Reagovat

Dívám se na video, kde se připravuje falešná mapa pokladu.
A jaká náhoda, že na poličce je připravený list papíru, akorát vhodný na takovou falešnou mapu. Réza ani nemusel hledat, na co to napíší, jde pro něj hned najisto :-))
Opět štábem zrežírovaná zápletka. :-))

90
Franz
Reagovat

@Pertule: Ano to PS mně bereš z klávesnice, ale nechtěl jsem to tady rozepisovat.
Jinak Lenuš u mně získává body na úkor Rezi. Někde jsem četl, že měl u diváků vysokou popularitu, ale hodně mu klesla. Za prvé – za koalici s Tiborem(odpůrci Tibora se od něho za to odklonili) a za druhé – za ty jeho slovní věčné hádky.

91
Foxy
Reagovat

@veverka: kdyby to asi nechali na farmářích, tak se nemáme na co koukat. možná na řvoucího Rézu a to si myslím, že velká část je také na popud štábu. Asi mají za to, že je velká zábava sledovat sehrané etudy.

92
Prochor
Reagovat

44 – To jste mi připomněla, jak jsem se bál jako malý klučík z města na Moravě housera, který na mně vystartoval a otvíral si na mně zobák. Vždycky dají krk k zemi a plíží se na vás jako hadi:-)

93
veverka
Reagovat

Když už něco vymyslí pro oživení, tak by to alespoň mohl režírovat nějaký profík a domyslet i detaily. Takto je to dělané jak pro 3 leté děti a ne pro dospělé diváky.
Celá tato farma je děsná. Postavená jen na urážení a ponižování ženských, ty si to nenechávají líbit a následují jen hádky a konflikty. Kromě reklam a hádek, nebo príhovorů jednotlivců na kameru nic, co by oko diváka mělo zaujmout.
Vždycky jsem se těšíla při konci farmy, jestli se bude natáčet opět další. Teď se už sice píše o Farmě 6, ale mne osobně to už nijak nebere. Tato mne hodně zklamala. :-((

94
Foxy
Reagovat

@veverka: já poprvé viděla farmu 3 s Máriem, Sylvií, Jankou a Petrem. Tam režie nemusela asi moc ponoukat, možná trochu tlačili do vztahu Edity a Mária, ale jinak tam se pořád něco dělo. Práce měli podle mně taky víc. Další řady už měly jen sestupnou úroveň a tady si myslím už dosáhli dna.

95
Franz
Reagovat

@veverka: Pěkně napsané. Je jen škoda, že se nikdo z Markize nepodivá na reakce diváků.
Cítím v tom podraz a uvidíme v pátek jak zareaguje Kvetka na výběr druhého duelanta, nebo se to bude řešit jinak. Za trest obě do duelu a Eva nemůže dát Lenku za FT. Stejně brzo imunita bude zrušená.

96
Foxy
Reagovat

@Franz: no, ale ona přece Evka nakonec do duelu nemusí ne? pošťák jí přinesl list s dobrou zprávou:) že policie Slovenské republiky se bez ní asi ještě chvíli obejde.
Ledaže by je chtěla Markíza potrestat za dohadování o vzetí do duelu, to by ale nebyly první, kdo si tam takhle zdarma udělal cestičku ven z farmy. Viz Anička 2x :)
Celá scénka byla tak jako tak v režii Markízy.

97
Franz
Reagovat

@Foxy: Farmárka Eva dostala znepokojujúci list: Čakajú ju na polícii!
http://www.cas.sk/clanok/300532/farmarka-eva-dostala-znepokojujuci-list-cakaju-ju-na-policii.html
Tady zase píší o, že „teoreticky existuje ešte polpercentná šanca“

98
Franz
Reagovat

Stejně je to titulek, jako by byla usvědčená z nějaké kriminální činnosti.

99
Franz
Reagovat

Další „zaručená“ zpráva bulváru: Zdesenie na markizáckej Farme: Agresívny moslim Reza škrtil súťažiacu!
http://www.topky.sk/cl/100313/1440337/Zdesenie-na-markizackej-Farme–Agresivny-moslim-Reza-skrtil-sutaziacu-

100
veverka
Reagovat

@Foxy: Já jsem viděla všechny a ty první byly hodně dobré. Moc se mně to líbilo. Ale mám dojem, že ty poslední chtěli dělat drsnější, a měly by být pro diváka zajímavější. U mne to ale funguje naopak.
Pro to se obávám, že jestli se objeví v upoutávkách, že Farma 6 bude ještě drsnější, tak se tam hráčům doporučí, aby se občas i servali o kus žvance, nebo něco podobného.
No uvidíme, jak zvládnou ještě tuto sérii dotáhnout do konce.
Tento týden jsem zvědavá, jak vyřeší ten dopředu profláklý odchod Evy. Jestli se nějaká pravidla dodrží, nebo se obejdou.

101
veverka
Reagovat

@Franz: Jsi rychlejší, právě myslím na to, jak nám podají ten duel. :-))

102
Poppy
Reagovat

@Franz: O tom se přece včera bavily Lenka2 a Janka.

103
Poppy
Reagovat

Včera povídal Matúš něco o tom, že Lenka2 a Reza spolu spávají a že to všichni ví. Vzpomněla jsem si na to, jak Lubo prozradil, že bylo něco mezi Matúšem a Iris, ta pak na fb zuřila. Jsem zvědavá, jak se bude Matúš dělit s Lubem, pokud vyhraje :-)

104
Ananas
Reagovat

@veverka:
Celé to na mne ze začátku působilo dojmem, že Eva možná fakt chce/potřebuje odejít, tak tohle zinscenovali, aby ji mohli „vyhodit z porušení pravidel“, čímž jí pomohou vyhnout se pokutě.
Ale ta upoutávka s dopisem a nadějí do toho úplně nezapadá.
Ale já nevím, jaká jsou přesně pravidla. O duelu nesmí mluvit určený první duelant, to vím, ale předtím?

105
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Mně vůbec přišlo, že Maťo se snaží na kameru napráskat, co se dá. Pro jistotu všem připomněl, že Réza byl na ulici (jak říkala Lenuš), Lenus nevychází s rodinou (jak říkal Réza)… Koho mi to jen připomíná?;-)

106
Wally
Reagovat

V každé farmě se dělaly věci na trh. Vzhledem k tomu, že v neděli začíná Advent, jsem očekávala, že budou minimálně týden vyrábět věnce, aby měli co prodávat. Místo toho tam mají jakýsi koutek šití.

107
Poppy
Reagovat

@Wally: Taky jsem se divila, co to tam pořád šijí. Je to vlastně letos taková velká zašívárna.

108
Franz
Reagovat

Škrcení Lenuš, jen aby to nebylo sado-maso. :DD

109
veverka
Reagovat

@Ananas: Do duelu by měli jít podle mne vždycky s plným nasazením. Tak to i Kvetka připomíná a je to logické.
Myslím si, že domluva předem o tom, že se někdo nechá schválně vyhodit ošetřena v pravidlech bude.
Ten duel by pak byl zbytečný a mohli by místo něj třeba zase ovysílat nějako hádku :-))

Mám dojem, že už v některé předcházející farmě chtěla odejít nějaká holka sama a tehdy se to řešilo. Jen si nevzpomenu přesně podrobnosti a nechci psát jen mé dohady. Možná si to bude tady někdo pamatovat přesněji než já.

110
veverka
Reagovat

@Wally: To co šijí budou nějaké výrobky z vlny. Lenuš přece říkala, že chce, aby se pro Martina udělalo co nejvíce věcí na prodej a tak dělají :-))
Jana dostala za úkol i další vlnu prát.

111
Ananas
Reagovat

@veverka:
Jasně. Ale vždycky mohou říct, že to byly jen takové řeči, momentální krize, blablabla. Jisté je, že by tohle za normálních okolností nikdy nepekly před kamerou. Takže Kvetka třeba i udělá „nenene, tytyty!“, Eva ovšem dostane optimistický dopis, takže už „nebude důvod chtít odejít“, no a při duelu jí holt budou klouzat boty, bolet ruce nebo co já vím a čestně podlehne.

112
LadyXL
Reagovat

O problému Evy a zaměstnavateli vlastně mluvil už komentátor, který zmínil, že ji „cosi trápí“ a hned nato byla ta scéna z Národního… a padání kolem krku. Je možné, že Evě nabídnou nějakou tu sumu, jako to udělali Libuši a ona přijme a odejde…
První řada Farmy se mi nelíbila, zvrhla se v divadlo kolem Járové. Obyčejní farmáři neměli šanci, jen ty „selebrity“… Akorát pak se rozdělila Járová s tou maminou, která byla těhotná a skončila druhá. Ty další byly lepší, i když vždy se člověku něco nelíbí… Zajímavá (a drsná) byla ta zimní. To bylo o zdraví hlavně na začátku, kdy museli spát oblečení i v botách…. Jindy mi vadilo to ponižování sluhů hraničící se šikanou a totálním nezájmem štábu v čele s Kvetkou nějak to řešit či zastavit… atd.atd. Tady zase mi vadí nezájem o práci a její dokončení jak od farmářů tak od Martina

113
Wally
Reagovat

Já vím, že ten kroužek šití je pro Martina, ale když vidím, co tam vyrábí, tak to je naprostá ztráta času i materiálu. Vlastně v této řadě se ani nemůže člověk divit.
Trest pro Lenku může být, že bude příští týden služka a má po FT.

114
LadyXL
Reagovat

Věnce by ale zvládli v klidu taky! Slámu by našli, či proutí na věnec, chvojího mají okolo dost a nějaké ozdobné listy taky…. Jenže to by museli vědět, že jsou jako v době adventu :-).

115
veverka
Reagovat

@LadyXL: Mám dojem, že to bylo pak i ve 3., kdy se o výhru podělil Rado s 2. vypadnutým.
Rado byl pro mne po celou dobu kladná postava a nezklamal mne, ani jako vítěz.
Tady mně nějaký normální člověk, který umí i pracovat a nejen vyhledávat konflikty chybí.
Nemám se večer na koho těšit :-)) Žádný favorit se vybrat mezi nimi vybrat nedal.

116
veverka
Reagovat

@Wally: Jo, tak to bych brala. Trest pro Lenku – minimálně jako služka.

117
Wally
Reagovat

@LadyXL: Taky nevěděli, že jsou dušičky, a co tam měli svíček.:)))) I dýni začátkem října vydlabali :)))
Materiál na věnce jim vždy vozil Martin. Několikrát vyráběli různé produkty na trhy. Třeba svíčky a museli jich za těch pár dnů vyrobit celkem dost.

118
Poppy
Reagovat

@Wally: Myslím, že v této Farmě to už nikoho ze zúčastněných nebaví, nejen nás. A ani Martina.

119
Pertule
Reagovat

@veverka: Byla to Farma 3 – Lydia. Psychicky a fyzicky se zhroutila když se stala FT. Nechtěla jíst, nechtěla vstát, nechtěla mluvit …

120
Foxy
Reagovat

@veverka: Farmu 3 vyhrál Mário, ne?

121
veverka
Reagovat

@Foxy: Jo, máš pravdu. Rado vyhrál Farmu 2.
Farmu 1 – Járová.
Popletla jsem to.

122
veverka
Reagovat

@Pertule: Jo, ta Lýdia odešla hned nějak v začátku, mám dojem že hned 2. týden. Ta to nezvládla.
A brzy po ní vyhodili Renátu za to, že jedla ve dveřích jako služka a neodešla s jídlem až ven. Mám dojem že pršelo a nechtěla jít na déšť. Tehdy pravidla vzal štáb opravdu vážně. :-((

Už se mně to vybavilo – celééé. :-))))

123
Hugo
Reagovat

@veverka: 110 – nějakou hádku, nebo raději nějakou zajímavou reklamu.

124
Franz
Reagovat

Ve Farmě 3 odstoupila hned na začátku Nikola Čajkovská – (prý)zdravotní důvody, po ní hned Lýdia Spišáková – psychické důvody, hned na to Gabriel Sajka – odmítal jíst a hned potom odešel (byl vyhozen) Ján Strausz, který se tam úmyslně pořezal. V této řadě byla vůbec sebranka – Jana Kallayová – tanečnice u tyče, Edita Orosová – sexuchtivá dívenka, Silvia Haluzová – stará bosorka a Andrej Grelnet – psychopat.

125
Pertule
Reagovat

@Franz: Tady u této řady bylo podle mne té psychické i fyzické šikany nejvíc.

127
veverka
Reagovat

@Pertule: Uf, konečně to někdo napsal. Díky, sama jsem se neodvážila to vylovit do éteru, jen to tak cítím skoro od začátku. Proto taky na mne tato série působí negativně.
Chybí mně smajlík – palec nahoru :-))

128
LadyXL
Reagovat

@Pertule: Myslíš jako u této probíhající řady?? Nebo u té 3.řady… Mě to totiž v této řadě přijde celkem jako „čajíček“ :-D. Sluhové si žijí jako ty mangalice, ostatní si chvílemi dělají, co chtějí.Spíš mi přijde, že v této řadě jsou na tom nejvíc biti FT-éčka, nemyslíte? :-D Postupně je vždy někdo neposlouchá a hodně jich to psychicky neuneslo :-). V dřívějších řadách to fakt byli páni situace (pochopitelně většinou, ne vždy), sluhové jim nesměli odporovat, měli své poskoky, kteří vyřizovali nepříjemné věci za ně… (pochopitelně teď paušalizuji…).

129
Pertule
Reagovat

@LadyXL: teď zklamu veverku, to byla reakce na Franze a jeho připomenutí Farmy 3. Kallayová Haluzová a Grelnet – co z negativních vlastností chybělo jednomu měl druhý nebo třetí. Hezky se doplňovali. Koncentrované zlo :)
V této řadě ty rozdíly nejsou až tak markantní, proto si nemůžu stále nalézt komu bych fandila.
Celkově na mě působí negativně – to kladné je tam uměle vytvářené (Evka) to zábavné se vybarvuje do ubližování vybraným osobám (Reza) to pracovité na plané tlachání a egocentrismus (Tibor) … a mohla bych pokračovat.
Jedno mají všichni společné – LENOST.

130
veverka
Reagovat

@LadyXL: Já vidím u této řady šikanu psychickou ze strany některých mužů vůči ženám.
Před lety jsme na babinci několikrát probírali problém u kamarádky na pracovišti. Její spolupracovník neustále slovně urážel a ponižoval uklízečky a další 2 spolupracovnice. Dostal od šéfa za to napomenutí a nakonec vyhazov.
Podobně se chovají i na farmě někteří muži vůči ženám. Mně se to nelíbí a líbit bych si to od nich nenechala. Každý člověk má právo na nějakou důstojnost, ať je jaký chce a druhý nemá právo ho ponižovat a urážet.
Něco jiného je vytknout druhému chybu v konání, a něco jiného opakované napadání za vzhled apod. Dá se to přejít, pokud je to ojediněle, ale opakovaně už je za hranicí a dotyčného člověka to může přivádět do nepříjemných psychických stavů. Ne každý se tomu umí bránit a unést to, že je veřejně ponížen.
A i když to tady ženské docela zvládají, nic to nemění na tom, že by si to ti chlapi tam neměli dovolit.

131
veverka
Reagovat

@Pertule: Nezklamala jsi mne, já svůj názor mám asi stejně tady ojedinělý, ale nevadí mně to. Jsem ráda, že téměř shodný ho mají lidé v mém okolí, kteří farmu sledují a bavíme se o tom. :-))
Dokonce mne překvapil soused, který si taky rád z jiných utahuje, když prohlásil, že ti 2 frajeři by měli už tam dostat přez h..u :-))
U něj jsem nečekala, že by si toho všiml, nebo spíš jsem očekávala, že to zlehčí :-))

132
Ananas
Reagovat

@veverka:
Je pravda, že machistické řeči a rádoby vtípky některých jsou pro mne hodně za hranicí. V reálu takové lidi naštěstí často nepotkávám. Tam mi přijde, že to všichni berou jako normálka. Ale vzhledem k tomu, co tady čtu o ponižování sluhů apod v předchozích letech, mi tohle přijde ještě koukatelné. Asi proto, že to není dlouhodobá a soustavná koalice skupiny x jedinci, ale všelijak se to přelévá.
Stejně jako Pertuli mi vadí všeobecná lenost a nezájem. I ti aktivnější dřív či později rezignovali. Ale možná to v jiných letech nebylo jiné.
A pak to podtrhávání židličky vlastně kterémukoli FT. Asi je to lidské.:-(

133
Hugo
Reagovat

Pustila jsem si znovu videjko, jak si tam Evka s Lenkou1 vyplakávají na rameni, že Eva bude muset odejít domu. To je Eva tak, s prominutím, blbá, že si neumí spočítat, jak dlouho bude asi tak na farmě, když se jí zadaří a jak dlouhou má dovolenou? Pochybuju, že má dovču skoro tři měsíce. Tak co vyvádí ? Musela vědět, že jí volno nestačí. Tihle soutěžící jsou fakt psycho jeden vedle druhého.

134
Pertule
Reagovat

@veverka: v tomto jsme za jedno. Reza už u mě nemá žádné body, on vědomně ubližuje. To není ani v afektu, dobře ví co ublíží.
Srovnávala jsem řady celkově, ale už se budu držet té aktuální :)

135
Franz
Reagovat

@Hugo: Ona má určitě neplacené volno, ale snad s Markizou podepisovala smlouvu, kde byl určitě uveden termín ukončení Farmy.

136
Hugo
Reagovat

@Franz: No právě, proto se divím,že by si to neuměla spočítat a myslím si, že je to slušná komedie.

137
Franz
Reagovat

@Hugo: Určitě je to nějaké podivné.

138
Hugo
Reagovat

Jako skoro všechno na této farmě. Poslední díl ukázali Rezu jako zloducha od kterého by si baby nevzali ani kůrku chlěba i kdyby měli pojít hlady a jen vylezli, všechny ty ponižované pipky s ním potvrdili na fb přátelství.

139
LadyXL
Reagovat

@Ananas: 132-pod to se klidně podepíšu!! Vidím to stejně.

140
galadriel
Reagovat

Tak toto ma pobavilo. Nakoľko Evu volá služba vlasti, má právo odísť …. a pritom to mohlo byť také pekne zahrané divadlo :))

141
gabisollis
Reagovat

Tak to byl vrchol dnesni farma.Traparna nad traparny kauza Eva.Madam jde slouzit vlasti tak muze v klidu jit.Des!

142
galadriel
Reagovat

Matúš u mňa veľké sklamanie. Je to lenivé decko.
A žienky si pomaly, ale isto začínajú rozumieť.

143
LadyXL
Reagovat

Mě pobavil pohled na Janu,když řekla Kvetka Evě,že nemusí ven přes duel…:-):-) K nezaplacení
A teď otázka,jaký bude duel? Mužský – ženský ??

144
janislava
Reagovat

Jen jsem nerozuměla co povídala Květka o tom,když se ptala Evky o tom dopisu a pak Evka s Lenkou jí za to děkovali,napíše mi to někdo?díky:-)

145
Hugo
Reagovat

@janislava: Eva chce domu, že musí do práce a aby nemusela platiti pokutu, domluvila e s Lenkou, že si jí vezme do duelu a Eva jakože prohraje, vypadne a lenku za to dá za FT. No, děvuchy chystaly slušnou habaďuru a místo toho aby následoval trest, je Evě dovoleno odejít domu, protože jde prý sloužit vlasti. No komedie jak mrakodrap.

146
galadriel
Reagovat

@janislava: Eva môže v pohode odísť podľa uváženia z farmy. Nemusí sa báť žiadnych sankcií zo strany Markízy. Je štátnym zamestnancom a nakoľko ju volá služba vlasti (presne takto to Kvetuš definovala), môže kedykoľvek odstúpiť a nemusí hrať divadlo v dueli. Preto jej poďakovala Eva a následne aj Lena (tá kvôli tomu, že nemusí vziať kamošku do duelu).

147
janislava
Reagovat

@LadyXL: Těžko odhadnout,když se ani nezačalo vyhlašovat 1 duelanta,přikláním se k ženskému duelu,možná se spletu.

148
galadriel
Reagovat

@Hugo: tesne, ale rýchlejšia :)

149
janislava
Reagovat

@Hugo: Děkují,tak jsem zítra přesto zvědavá zda bude zvolena Lenka jako první duelantka,to ostatní co píšeš souhlasím komedie jak mrakodrap:-)))

150
Hugo
Reagovat

@janislava: Bude důležité, jestli ještě umožní Evě hlasovat. Podle mě by Eva hlasobat neměla, ale bude to nejspíš podle toho, koho si Markíza přeje aby vypadl. Pokud nebude Eva hlasovat, zbývá Jana sama na to, aby dala mužský duel. a řekla bych, že Matuš i Tibor zahlasují pro ženský. Jestli bude hlasovat i Eva, bude to asi nerozhodně a protože rozhoduje FT, bude duel mužský.

151
BarBora
Reagovat

Ja som sa dnes celkom dobre bavila, len v nasledujúcej ukážke ma zarazilo, že tú srandu s hľadaním „pokladu“ chalani dotiahli až do konca, myslela som si, že po nejakom čase výjdu s pravdou von, aby sa tá úloha ešte mohla splniť, je to nejaké divné, hlavne Reza musel predsa rátať s nejakým trestom, pokiaľ to nebolo na pokyn réžie.

LadyXL – tiež som si ten pohľad na Janu vychutnala, ona sa stále hrá na hrdinku, ako sa nikoho nebojí a dosratá je až za ušami. V hlasovaní o 1. duelanta to bude asi 2:2 a bude rozhodovať Lena, uvidíme, nakoľko je ovplyvnená Janou, ale asi dá ženský duel. Len škoda, že si v tom prípade nebude môcť vyberať disciplíny Lenka.

152
janislava
Reagovat

@Hugo: Přesně jsem to také měla na mysli,že to bude nerozhodné a ta nastartovaná Lenuš dá Rézu.Ale když to vezmu zpětně,když byl Ríza FT,tak Lenuš měla docela lehárko i přesto že měla imunitu a ted to vše otáčí na 90% proti Rézovi i když ví jaký je a pořád do něj štourají no a pak není divu oboustranná reakce.

153
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Hej, v 1.-om momente ma to tiež napadlo, ale Eva tam celý týždeň bola, tak nie je dôvod, aby nemohla hlasovať, až na ten jediný – ak by réžia mala iný zámer.

154
Hugo
Reagovat

A tak mě napadlo, když odejde nečekaně Eva, neměl by se vrátit Luboš? Ale já se obávám, že duel ani neproběhne, nebo zase nějak zašmoulujou, že proběhne, ale nikdo nevypadne. nechápu, proč tam Evu drží až do duelu. Chce domu, tak at vymastí hned.

155
janislava
Reagovat

@BarBora: Předešlém souboji Lenka + Jana,si Lenka nevybírala discipliny a přesto porazila Janu,jenže se změnila situace kolem farmaře Patrika který byl vyhozen a Jana zůstala.

156
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro, mě spíš zarazilo, že se Tibor a Maťo nejspíš nepřiznali, že o tom věděli a dokonce to pomáhali realizovat. Lena ječela zase jen po Rezovi. Mě osobně to přišlo jako docela legrace, jezdila jsem celá léta na tábory jako vedoucí a takhle podobně jsme si „škodili“ každou chvíli. / dětem ne, jen mezi sebou/ Nikdo se neurážel, všichni to brali jako srandu a vymýšleli adekvátní odplatu.

157
janislava
Reagovat

@Hugo: Je to i možná varianta?Luboše bych brala víc než Evu.

158
BarBora
Reagovat

@Hugo:
To s tou Evou je celé postavené na hlavu, ani sa kvôli tomu už nevzrušujem, ona nevedela, ako to má dohodnuté v práci? Ále čo, kašľať na to.

159
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro, promiň, ale s tím nesouhlasím. Zaprve by, podle mě, měla odejít hned, na co čekat až do duelu. A další věc, proč by měla ovlivňovat duel, když jí nehrozí, že by se ho musela zůčastnit?

160
janislava
Reagovat

@Hugo: To už jsem reagovala na té ukázce,jak tam Lenuš ječí,ty ženský nemají smysl pro humor než hulákat.

161
Hugo
Reagovat

@BarBora: S tím souhlasím.

162
LadyXL
Reagovat

Je možné,že ani nebyl čas přijít s pravdou s tím pokladem.Šli dojit,pak dělali jiné práce.Neviděli jsme,zda pokračovali společně v hledání. Je ale taky pravda,že původně chtěli chlapi najít poklad před ženskýma a pak ho předat později… Uvidíme,zda hledali.Ale z ukázky mi přišlo,že Mortyša neunesla srandu a ještě podanou před Martinem. Uvidíme,až to ukáží celé.Rozhodně se ale měli i ostatní přiznat,že v tom jeli.Já se tedy při hledání bavila :-)

163
BarBora
Reagovat

@janislava:
Mne sa zdá, že vtedy Lenka vyberala disciplíny. Jana si ju vybrala do duelu a samozrejme, už dávno mala byť doma.

164
janislava
Reagovat

@BarBora:To by jsme se museli podívat v kterém duelu to bylo,ale Lenka brala Janu a Jana na to řekla,že je vděčná,že dodržela slovo.

165
Hugo
Reagovat

@janislava: Rezu bych doma jako chlapa nechtěla, ale tady aspon vymýšlí zábavu. Kdyby tam nebyl, koukáme už druhý díl na vyšívající svazačky. Že se kvůli legraci umí rozpálit do ruda, svědčí spíš o jejich IQ. Kdyby měly něco v makovici, tak by se spojily a ušily by nějakou boudu na chlapy. Jenže tyhle pipky umějí akorát ječet a to ještě tak vulgárně, že i dlaždiči by se červenali.

166
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Ja som sa na tom bavila, ale Lena asi chytila dosť šok, keď sa až vlastne od Martina dozvedela, že žiaden papiet tam byť nemal a ona zmysel pre humor moc nemá.

167
Hugo
Reagovat

@BarBora: Tak to stoproš. Myslím, že to cítila jako potupu, protože to neprokoukla.

168
janislava
Reagovat

@BarBora: Tak jsem to hledala a bylo to 10.oktebra.2014 Jana brala Lenku,měla jsi pravdu.

169
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Na to som zvedavá, ako sa to vyrieši, ale ona ešte do duelu môže byť na farme a do duelu vlastne ísť môže a v prípade výhry potom v kľude odísť. Možno to takto urobili aj preto, že bude zaujímavé sledovať, ako sa v tom prípade Eva a Lenka zachovajú.

170
janislava
Reagovat

@Hugo: Je to naprostá pravda:-)))))))

171
BarBora
Reagovat

@Hugo:
No, tá srandička bola dobre vymyslená, ale po tom 1.-om hľadaní mali ísť s pravdou von, predsa len išlo o úlohu, druhou vecou je Lenina hlúpa reakcia.

172
janislava
Reagovat

@BarBora: To byla Lenuš hloupá jak makovice.

173
BarBora
Reagovat

Nechce sa mi to púšťať znovu, ale mne sa zdá, že Lena si nezapamätala presne, čo jej Martin ohľadne tej hľadacej úlohy povedal, ona to nejak skrátila, zdá sa mi.

174
galadriel
Reagovat

Videli sme ukážku, ako Lenuš jačí, ale nevideli, čo za tým bolo, ešte by som nehodnotila jej inteligenciu, ani úžasný Rézov humor. Máme celý deň pred sebou. Vieme, ako dlho tú indíciu hľadali? Koľko mali chalani priestoru sa priznať ? Nikdy sa to ani nedozvieme :) Mne Lenuš nepríde, ako človek, ktorý sa na úlohu vykašle, takže verím, že pri tom strávili zbytočne dosť veľa času. Ide o jej zodpovednosť, je farmárkou týždňa. Nebrali to tam ľudia vážne, vyčitali sme im to, berú to vážne, vyčítame im to :) Priznať sa mohli, príležitosť sa nájde kedykoľvek. Alebo mohli hľadať chlapci vo veľkom. Veď Réza sám hovorí, že robí čo chce, tak….
Mne sa práve to, že Lenuš vymyslela aktivitu, každý urobí minimálne jeden výrobok veľmi páči, u mňa palec hore. Stále sme im tu vyčítali, že nerobia nič na obchod a teraz zasa, že sú ako kruh pionierok :) To, že kamera si vyberá kraviny nie je ich chyba.

175
Pertule
Reagovat

Zábavné by mi to přišlo do chvíle než by vyrukovali s pravdou a poklad společně dohledali. Tohle byla škodolibost a pomstička. Ženské tam můžou být pionýrky, plačky a ječící fůrie, ale mužské osazenstvo je frumfne ve všech směrech. Navíc nepanuje tam atmosféra a nálada kdy by se těmto „kouskům“ mezi sebou dokázali zasmát. Lenuš mi nebyla sympatická a s mnohým z jejího chování se neztotožňuji, ale asi začíná být mým fanouškem :D

176
LadyXL
Reagovat

@galadriel: @Pertule: Jo já to říkám, dnes uvidíme, co za tím vším – tím řevem – je. Zda uražená ješitnost, či prostě vztek že díky srandičce není splněný úkol. Taky je otázka, jak se k tomu postavil Martin, zda jí nestrhl peníze atd. Fakt podle mne měli chlapi ten poklad tajně najít (a původně to tak mysleli a chvilku se i pokoušeli hledat) a pak ho třeba předat Martinovi, když Lenuš oznámila, že neuspěla, jak jsme viděli… :-). To je jedna varianta. Nebo se měli pak přiznat a hledat znovu společně (já bych ještě viděla taky možnost – falešný poklad, kde by byl list, z kterého by bylo jasné, že hledači naletěli…). A pak prostě hledat. Jenže je také pravda, co už tu někdo psal, že Lenuš to povídání od Martina podle mne dost zkrátila a je možné, že to jim taky bude způsobovat problém to najít.
Mě se ale zkrátka hra na falešný poklad líbila jako myšlenka! Jestli ji nedotáhli, nebo se holky urazily, to je další věc…. A Lenuš už ztrácí svůj nadhled … Šicí kroužek – mě by spíš zajímalo, zda není proti pravidlům, že jsou všichni ve farmářském domku, kam má přístup jen FT a pak sluha na úklid a ne že se tam bude vysedávat u krbu. Aspoň mi to tak přijde, že to bylo v domku FT, tam kde měla Lenka masáž. Jo a ohledně toho dřeva, které se spálilo při masáži. Myslím, že Lenuš zase zbytečně vše zveličila. Masáž skončila dost pozdě a jestliže došlo dřevo, tak měla Rézu prostě zavolat, ať ho přinese (tj. i přidělá).

177
Rudi
Reagovat

@janislava: Lenuš by měla dát rozhodně ženský duel , jedna žena by vypadla, zůstanou dvě a jdou automaticky do semifinále.

178
Hugo
Reagovat

@Rudi: Nejdou automaticky do semifinále. Už se stalo, že došla možnost párů a byl duel smíšený.

179
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Souhlasím. A ještě něco. Lenuš se mi v poslední době docela líbila. Ale ted se ukazuje také v pěkném světle. Nezastávám se Rezi, je ho také dost, ale z toho co vidíme mě přijde, že ho točí schválně a naprosto cíleně. Když byl Reza FT vedl si docela dobře, to i všichni uznali, a zrovna Lenuš se za něj měla celkem fajn. Nevšimla jsem si, že by jí, nebo ostatní nějak zvlášt sekýroval, nebo dokonce vymýšlel, pro někoho z nich práci o které věděl předem, že je mu proti mysli a dal mu jí naschvál, aby ho naštval. S tím pobýváním v místnosti FT jsem trochu zvědavá, co Květka, protože minulý týden dostal Maťo i Reza za toto trest.

180
Franz
Reagovat

Včera děj opět nic moc. Poklad mně nezajímá, budou asi první v historii RS Farma, kteří v této dětské hře pohořeli a poklad nenašli.
Mně spíše zajímá, jak to bude s duelem a proč Eva lezla do této RS, když neměla zabezpečené volno. To si chtěla dokazovat sama sobě, že dva měsíce vydrží v prostředí bez elektriky a pořádného jídla. Její účast v této soutěži je podivný a doufám, že si z ni Markiza vzala ponaučení.
Takže Eva odejde bez duelu, bez porušení smlouvy. A co duel? Předpokládám, že tedy bude ženský a Jana pošle psychoLenku domů. Tibinko bude FT a příští týden si to rozdají Matůš-Reza a potom tam zůstává poslední čtyřka.

181
Pertule
Reagovat

@Hugo: Hugo, mohla bych připomenout za Rézovo FT – především ženy k ovcím na noc, ženy kydat a odvážet hnůj, řekl to napřímo, že si je vychutná a klidně by dal za služky všechny tři co mu nejsou po chuti – a chlapci pokuřovali v kuchyni a drbali ženské že jsou takové nebo makové … :D
Na Jankinu adresu přímo do kamery řekl, že ji slovně sráží schválně a stabilně, protože ona pak na něj nemluví (neříká mu co má dělat) a on má klid. Takže taky sekýroval a vymýšlel.
To jen pro vyváženost.

182
veverka
Reagovat

@galadriel: Naprostý souhlas se vším, co píšeš. Líp bych to nenapsala.

183
veverka
Reagovat

@Pertule: Taky souhlasím, vidím to stejně.
Jen dodám, že když byl FT Réza, tak ostatní farmáři dělali co jim přidělil a nestávkovali, ani neremcali, takže to jeho šéfování bylo úspěšné hlavně díky ostatním. Neházeli mu klacky pod nohy, jak to dělá on jiným FT.

184
veverka
Reagovat

@Hugo: Ve farmářském domku Maťo spal a spát tam smí jen FT. Za to dostali trest. Jinak do farmářského domku můžou jít ostatní farmáři jen pokud jim to FT povolí. A pak by neměl být problém, když tam FT s někým vysedává.

185
veverka
Reagovat

Ještě jedna věc mně tam vadí. Sluhové spávali jednu dobu v kuchyni u pece a venku bylo ještě přijatelné počasí. Nikomu to nevadilo. A po čase najednou jiní za to dostanou trest a když už venku začíná mrznout, tak je nutí spát zase na seníku.
Zateplovat ho asi už ani nebudou a v noci tam musí být opravdu zima. Nechápu štáb, že když toleroval spaní v kuchyni za teplejšího počasí, proč už to nenechali tak dojít až do konce.
Jde už skutečně o zdraví hráčů.

186
Hugo
Reagovat

@veverka: To je vlastně pravda, Maťo tam i spal. Reza říkal, že si večer povídali.

187
BarBora
Reagovat

Ale zaujímavé je, že aj Matúš začal Lenu bojkotovať, ona to vzala za zlý koniec, príliš si na sebe zakladá a je ješitná jak chlap.

188
Hugo
Reagovat

@veverka: To je fakt. I před těmi dvěma sty lety pacholci spávali bud u zvířat, kde bylo teplo, nebo někde na půdě kudy vedl komín. Tihle spí v podstatě venku, jedině že to má střechu takže na ně neprší.

189
Ananas
Reagovat

@Franz:
Otázkou je, jestli to Evinka nevěděla celou dobu, že vlastně nesoutěží. To by vysvětlovalo, proč byla celou dobu tak klidná…

Ad Lenuš a Réza. Ona může stokrát tvrdit, že sex je jen tělesná potřeba a nic víc, ale když se chlap, který s ní v noci spí, ve dne chová tak jak se chová, těžko jí to bude úplně jedno. Takže na něj reaguje asi mnohem hůř, než na kohokoli jiného. Ale teď už ty nervy přenáší na všechny, škoda.

190
LadyXL
Reagovat

Spaní na peci „zavedl“ první Réza jako sluha a to tehdy proto,že hlídal oheň. Už tehdy jsem si říkala, že mu to dovolí. Pak se to zvrhlo a další směna sluhů tam vylehávala také. A až ta následující za to dostala trest… Prostě si najednou někdo „všiml“, že se vlastně porušuje pravidlo… Když už tam nemají zatepleno, tak by měli mít přehoz z ovčí vlny, nebo přímo kožešinu. V zimní farmě to tak tuším sluhové měli, že spali pod houněmi a zavrtaní v seně. I tak je to ale vopruz. Koukala jsem, že ve štítě jsou řádné mezery, kdyby sněžilo, tak tam mají i sníh…

191
Franz
Reagovat

@LadyXL: První kdo zavedl spaní na peci byl Viktor, protože nechtěl spát s Miriam nahoře.

192
JanaH
Reagovat

@Franz: ano, Vikina si pochvaloval, jak to pěkně vymyslel.

193
BarBora
Reagovat

Táto Farma je zbytočné trápenie ľudí a ohrozovanie ich zdravia, neviem, či si myslia, že toto divákov baví. Neprimerané množstvo zvierat včetne ovečiek, hlad, zima, pritom vznosné reči o starostlivosti o zvieratá. Celkovo odfláknuté, kŕmia nás reklamou a odpoveďami na kameru, nešťastná kombinácia typu účinkujúcich, čo sa tam deje sa dozvedáme väčšinou len nepriamo, vraj Reza škrtil Lenu a kde bola kamera?
Týmto nechcem ospravedlňovať takmer žiadnu aktivitu farmárov, ale mohli mať toho dosť a boli radi, keď mohli načerpať energiu a viac sa nesnažili, potom to takto vyzerá. Škoda, mohlo byť viac takej zábavy ako včera, ale to už nemajú až tak veĺa práce a sú najedení, pozerať na Tibora s akou chuťou sa láduje, aj ja dostávam hlad, chudák, nezažil Rezov hojný týždeň, v nemocnici mal síce teplú a pravidelnú stravu, ale pochybujem, že sa tam najedol do sýta a teraz sa nevie „dožrať“.

194
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Jj, já koukala, jak Jana krmí holky čokoládou a už jsem šla nějakou shánět:-))

195
Rudi
Reagovat

MYSLELA JSEM TY ČTYŘI PÁRY,kteří na střídačku sluhují v tom poslednom týdu a všichni farmáři jsou na farmě a určují, který pár je lepší./

196
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Hej, ale keby to nešlo tak neskoro, človeku slinky tečú, vie, že by nemal a aj tak niečo do tej hlavy natlačí.

197
Hugo
Reagovat

@Rudi: Já vím, ale ani tak by neměly holky jistotu, že se do těch čtyř dostanou. I kdyby ted jedna vypadla a zůstaly by jen dvě, pokud by dali ženský duel, bude duel smíšený. Ta situace už byla. Smíšený duel nemusí být pouze finálový.

198
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Jedna z výhod sledování z archívu. Druhou je reklamoprostost. :-)))

199
BarBora
Reagovat

@Rudi:
Tam už bývajú len 4 farmári, teda 2 páry a môžu byť rôzne namiešaní, nie len 2 ženy a 2 muži.

200
Foxy
Reagovat

nevím, jestli to tu nepadlo, ale z včerejšího dílu mě nejvíc pobavil výraz Jany na závěr, když jim Květka sdělila, že Eva nemusí s Lenkou do duelu, aby odešla. :) To byl střihačský majstrštyk, kterých v této farmě příliš nebylo.

201
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Hej, ale mne to nedá, reklamy nepozerám, mám to hlasnejšie a počujem, kedy opäť začne farma. Neviem prečo, pozeranie z archívu ma až tak nebaví, ale pár x som si to pustila.

202
BarBora
Reagovat

@Foxy:
Bola o tom reč, pohľad na nezaplatenie, ten jej večný strach a pritom silné reči, len škoda, že Lenka vraj vypadne.

203
Foxy
Reagovat

@BarBora: tak to je škoda….asi má Janka to finále pojištěné.

204
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Já jinou možnost nemám, takže z nouze ctnost. U pár dílů už jsem se spokojila s rekapem a komentáři věrných diváků.
Pokud teď Jana porazí Lenku, bude to pro ni asi hodně těžké skousnout. Vždyť ona s ní vymetla stodolu a bylo to anulováno.

205
Franz
Reagovat

@Foxy: Finále ne, ale semifinale.

206
Johana
Reagovat

Přemýšlím, jestli Eva nezjistila na farmě, že je těhotná. Nechce se mi věřit, že by to zrovna pedantská právnička neměla se zaměstnavatelem vyřízeno do konce.
V tom případě by se měla vyhnout duelu a odejít jakože sloužit vlasti.

Jinak se začínám bát o Rezu…klub odložených žen v plném počtu…měl by radši stáhnout krovky a neprovokovat :-)
Včera mě pobavil Tibor: ..Koľko máme tej farby, dva kýble, alebo dve vedrá?“ :-D

207
BarBora
Reagovat

Ananas, Foxy… veď práve, mne sa tá Jana nezdá, aj keď vyhodila Miru, tak tam Rezovi šveholila čosi o Markíze, aspoň som niečo také začula. Veď uvidíme, čo sa bude diať.

208
samosato
Reagovat

Dovolím si citovať Lenus: ďakujem za vsetky názory,nemienim nikoho osocovat a ani zastávať samu seba a svoje správanie.poviem len toľko,ze každému jednému by som dopriala vidieť a pocut každú sekundu,aby ste si mohli urobiť objektívny názor… Žiaľ nieje to možné…

209
BarBora
Reagovat

@Johana:
Farba sa zvykne predávať vo vedierkach/vedrách, asi to myslel, ale áno, kýblu sa zvykne hovoriť aj vedro.

210
Ananas
Reagovat

@Johana:
Včera při té patetické scéně u stolu to vypadalo, jak kdyby nejmíň rukovala do Afghánistánu. Chyběla už jen pravice na srdci!

211
Ananas
Reagovat

Za co prosím dostala Lenka tu masírovací odměnu?

212
Johana
Reagovat

@Ananas: nejlepší maska – naznalo to trio umělců, co jim hrálo na maškarním.

213
Ananas
Reagovat

@samosato:
To je bohužel obvyklý povzdech účastníků RS. Toho rizika by si měli být vědomi.
Ale v tomto případě celkem souhlasím, ano, ukazují nám hodně málo skutečných událostí a čas zaplácávají hovory na kameru.

214
Ananas
Reagovat

@Johana:
Děkuju.

215
BarBora
Reagovat

@samosato:
Áno, skutočných udalostí v tejto (už aj v minulej rade to tak bolo) dávajú strašne málo, ale to sa týka všetkých účastníkov. To hľadanie sama Lena dosť domochlala, ale keby bola tú srandičku vzala s humorom namiesto vyhrážok a kriku, mohla zbierať dobré body pre seba.

216
LadyXL
Reagovat

@samosato: Ano, souhlasím. Střih hodně zkreslí, che-li někdo, tak hodně ublíží. Lenuš je ale hodně zvláštní pro ty,kdo ji neznají. Nejdřív tam nastoupila a div je neseřvala na jednu hromadu všechny. což byla děsná prezentace. Pak se stáhla, respektive ji moc kamery neukazovaly, jen jsme se následně dozvěděli o její tělesné potřebě…, což tedy bylo podané zase tak po chlapsku. Tehdy jsem ji fakt nemusela. Pro mne byla babochlap, její chladné jednání, chladný výraz v obličeji…, prostě mi neseděla a obešla bych se tam bez ní. Pak dostala větší prostor, občas se usmála a hlavně ukázala, že dovede být nad věcí, lecos neřešila a hlavně – držela se od Jany a nedrbala s ní. Prostě občas něco řekla a bylo to k věci. Teď k její škodě začala k sobě víc pouštět Janu, i když ví, že je to z její strany taktika, začala, aniž si to uvědomila, víc přejímat její postoje, její pokřikování po Rézovi (např.), uštěpačné poznámky a kritizování. Navíc ji postihla, jak já říkám, nemoc FT, dokázat, že já budu ten nejlepší FT i za cenu řvaní a popichování Rézy. A opět ho kritizuje před Janou… Myslím, že i ten Maťo se právě proto od ní distancuje a zašívá se … Zkrátka nezvolila dobrou taktiku, jak ovládnout Rézu a i ostatní mužský. Přitom kdyby zůstala svá, tak ho měla víc na háku, kdyby si ho nevšímala, ostatní chlapy před ním chválila, tak on by pak dojel na svou lenost či bojkot a při prvním pozdním jídle by mu to ostatní dali „sežrat“.
Jídlo-nemají ostatní náhodou zakázáno jíst bez FT? Tím myslím i jídlo během dne. Přijde mi, když tam teď přeci jen mají víc jídla, že si tam občas přijde někdo něco zakousnout do kuchyně, kdy se mu zachce… tedy aspoň to na mne dělá takový dojem… A chleba nepečou a nepečou :-D

217
Johana
Reagovat

@LadyXL: já nevím, jde chleba upéct i bez kvasnic? Když měli upéct tři chleby k té huse, kvasnice jim dodal Martin.

218
veverka
Reagovat

@LadyXL: Myslím si, že taktika na ovládnutí Rézy neexistuje. Na většinu chlapů se nějaká najít dá, ale na Rézu těžko. On bude svůj a žena ho určitě nezmění, navíc ne za pár týdnů a před kamerami. Tam si on své hlavní slovo sebrat nedá. :-))

219
LadyXL
Reagovat

@Johana: Nejsem si jistá, zda někdy v první třetině se nezmínili o kvásku. Ale např. i když jim ho dal teď k huse, tak si mohli trochu schovat a zadělat příště a opět kus schovat…, ale holt by se o něj museli starat. Tuším, že v minulé farmě museli péct chleba pořád a i ho odevzdávat. Však mají v almanachu recept a kdyby si o kvasnice požádali, tak by je určitě za něco dostali… Jenže placky ze šrotu jsou snazší a rychlejší. Tak mi napadá, že měli přeci mouku a mohli si klidně – pokud by si ji umleli – udělat palačinky s rozvařeným ovocem… Ne, prostě letos tam nejsou žádné pořádné kuchařky, byť mají víc jak 1 dítě. Ale jak, jsem pochopila, tak ani Jana tak ani Lenuš s ním v jedné domácnosti většinu dní nejsou.

220
janislava
Reagovat

@Rudi: Do semifinále není úplná tutovka,pokud bude zítra ženský duel-jedna vypadne,příštrí týden 5.12.je normální duel-může se stát opět ženský duel a zbydou jen 2 ženský+3mužský,ale nějak to nevychází-12.12. v pátek se nevysílá a 15.12. je 1 semifinále se 4 soutěžicí.Ještě musím počkat co se dnes vyklube ohledně Evky.

221
Franz
Reagovat

@janislava: A co když zítra odejdou 2 ženské. ;-)

222
Foxy
Reagovat

@Franz: to si myslím taky

223
veverka
Reagovat

@Franz: Taky se k té možnosti přikláním :-))

224
Hugo
Reagovat

Tak mám takové tuchy, že opět sice proběhne duel, ale opět odejde někdo jiný, než poražený, nebo vlastně poražená.

225
janislava
Reagovat

@Hugo: @Hugo: Přesně tak si to také myslím,že si Lenka vezme Janu a odejde poražená + Evka,ale je to pořád velký???

226
LadyXL
Reagovat

Tak jsem zírala,jak Lenuš fakt nezvládla tu srandu s pokladem! Byla úplně šílená,už není můj fanoušek… A považuji ji za ženskou obdobu Rezy, bohužel. Prostě nesnese nadvládu chlapa,situaci,kterou nekontroluje ona… I ta Jana se zasmála a kdyby to obrátila v žert před Martinem,tak by možná dostala minci „útěchy“… A ještě k tomu je mstivá i vůči ostatním.

227
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Co že Jana se zasmála, i Martin řekl, že ho to pobavilo. A Lenuš byla totálně šílená a opět sprostá, vulgární, prostě sklouzla maska a jsme zpátky ve IV. cenovce. Uražená ješitnost, protože ona o tom jediná nevěděla, tak se mohla zbláznit.

228
Hugo
Reagovat

A ještě mě docela zarazilo, když Lenuš řekla, že o mince vlastně vůbec nejde. Ta by čuměla, kdyby vyhrála těch jejich ušmudlaných a v podstatě z milosti daných sotva 300 euráčů.

229
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Presne si to vystihla, pomstivá a ženské vydanie Rezu. Po fyzickej stránke nemá medzi ženami súperku a ide po ženách, pritom muži sú v histórii fariem úspešnejší, lepšie by bolo zbavovať sa ich, ale zdá sa, že rozmýšľa rozkrokom. Možno sa chce dostať do pozície Paca v minule Farme, ale on tam mal pomocníčky, resp. pomocníčku (po „elegantnom“ vyšachovaní Jany) a prakticky sa až do konca len viezol v ich závetrí.
Ale ešte ma napadlo, ak je pravda, že s Rezom pravidelne spáva (čo Matúš spomínal), či to len nehrajú a sú nejak dohovorení, niekedy tie ich hádky sú fakt na hlavu.

230
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Taky mne zarazilo to o těch mincích. Myslím ale, že jí v té chvíli hlavně šlo o to, že chtěla být nejlepší FT a zase se vracím k tomu – prostě že byla – podle sebe – za blbce. Nepamatuji, že bych viděla někoho, takhle se urazit a vyletět. Nejde tolik o ten první moment, to byla zaskočená a nezvládla to v tu chvíli. Ale ona tu srandu nepřijala vůbec!! A od nikoho! A začala být hrubá i na ostatní. Prostě ani s odstupem času nevychladla a mozek se jí nevrátil na své místo… :-(. Její škoda. A doufám, až se na to podívá ze záznamu s daleko větším odstupem času, že si uvědomí, jak v tu chvíli ztratila veškeré sympatie a že jí tato povaha a jednání bude v životě přinášet jen potíže. Byla jak trucovité dítě, kterému vzali hračku a hrají si bez něj a ono sedí v koutě a trucuje, jak jsou všichni blbí a blbí…
Nakonec bylo fajn, že to řekli den předem i Evě s Lenkou a neřekli Janě

231
Franz
Reagovat

Mně osobně se nelíbilo, že Lenuš neřekli ostatní farmáři, že ta mapka byla sranda. Před Martinem možná zbytečně noc vybuchla, ale byl to na ní podraz. Všichni se tlemili jak paka, a nechali Lenuš ještě v tom i před Martinem. Chápu, že chtěli srandu, ale ten poklad bývají většinou peníze i všech ostatních. Já osobně bych možní reagoval podobně jak Lenuš.

232
Rudi
Reagovat

ještě mě napadlo, že EVA MŮŽE DAROVAT ŽIVOT VYPADLÉ V DUELU A ODEJÍT ZA . NI. mYSLÍM, ŽE TO V NĚJAKÉ ŘADĚ BYLO. tO BY TAK ASI NEJVÍC SEDĚLO, JAK ODEJÍT BEZ POKUTY. No, dnes uvíme co Markíza vymyslela.

233
veverka
Reagovat

@Rudi: Jo, máš pravdu. Taky by to bylo možné. Už to jednou tak bylo.

234
LadyXL
Reagovat

@Franz: Tím, že to nevěděla ani Jana a vlastně dlouho ani zbývající holky (Eva s Lenkou), tak to nebyl PODRAZ a ještě navíc specielně na Lenuš!! To je přeci velký rozdíl. Bylo to brané fakt jako sranda, humorné zpestření jejich fádního života. A věřím, že by to Réza vymyslel i na jinou FT. Jasně, být FT kluk, tak to asi neudělá, ale z důvodu, že by neměl k tomu parťáka. Potřeboval, aby ho někdo jednak podpořil a pak to prožíval s ním. No a na to Tibor je přesně ten parťák a ještě se k nim přidal Maťo, který výborně sekundoval. Tlemili se jak paka – no protože to byla sranda a uznej, že Martin jim v tom dobře sekundoval!! A hlavně, celou dobu jsem z nikoho neměla pocit, že by se tím Lenuš vysmíval (odmysleme si přitom averzi mezi Rézou a Lenuš)!! Stačilo, aby jí včas v hlavě přeplo a začala se tomu smát taky a klidně říct, já jsem pa.ko, že jsem na to skočila… V tomhle si měla vzít příklad z Jany! Ta mne mile překvapila. Mohla se pak Lenuš společně s nimi smát tomu, jak všude lezli, hledali… Holt jí chybí smysl pro humor, zklamala mne. A to i ten Martin se snažil to odlehčovat a říkal jí, že se pobavil. Jenže ona měla tmu před očima, v které viděla jen smějícího se Rézu…. A peníze? Vždyť jí o ně nejde…, jak říkala :-D. A hlavně, všichni víme a oni taky, že stejně dostanou vše (tedy vítěz), nepřijdou o ně. A z ukázky bylo vidět, že poklad dnes kluci vykopou…

235
veverka
Reagovat

S tou Lenuš to bylo fakt blbé, že se to prozradilo až před Martinem, a navíc to už věděli skoro všichni. Možná, kdyby to nebylo dopředu prozrazeno žádným ženským, tak by to vzala jinak.
Ten první okamžik jsem se jí nedivila, že byla zaskočená a reagovala prudce, ale že ji to drželo tak dlouho a nedokázala si to ani později v hlavě srovnat a zasmát se tomu, je divné. Přece ani Jana to nevěděla až do konce a reagovala hned smíchem.
Lenuš sice byla proti Janě v horší pozici, brala to i jako znevážení její funkce :-)) , ale jak potom reagovala zlostně a chce se jim i mstít už je hodně špatné.
Bere se moc vážně a neumí být nad věcí.
Tady u mne Lenuš spadla hodně dole a naopak u Jany jsem ocenila, že se umí i zasmát a nezkazila legraci.

236
Ananas
Reagovat

@Franz:
Přiznávám, že já bych to na jejím místě asi taky neustála. Jedna věc je legrácka kluci x holkám a druhá je zlomyslnost všichni (ok kromě Jany) x jedné. Představa, že všichni věděli a pošklebovali se za zády fakt není pěkná. Jasně, její reakce byla extrémní, to rozhodně. Tipuju, že kdyby byla Jana FT, taky by se tomu tak lehce nezasmála (rozhodně ne upřímně)

237
LadyXL
Reagovat

@veverka: V tom bych s tebou souhlasila. Já ji na jednu stranu chápu (Lenuš) za tu první reakci, dá se pochopit i ten výbuch. Ale to vše další a ta dlouhá doba trvání vzteku a pomstychtivosti není běžná a normální. Původně jsem si taky říkala, proč to říkají Evě s Lenkou, že to měli vydržet a nechat to na chlapech jako jejich „diverzní“ akci. Myslím, že se částečně právě obávali, co se bude pak dít a na nich testovali co a jak. A pak jsem za to byla ráda, protože to situaci trochu odlehčilo a nevznikla třenice mezi mužským a ženským osazenstvem, respektive kolektivním (ženským) tažením proti Rézovi. A taky holky (Eva s Lenkou) poznali na vlastní kůži hněv Lenuš, jak dovede být sakra nepříjemná a vztahovačná.
Vše,prosím, berte jako moje osobní pocity, úvahy… sama bych nejspíš byla nejdřív vzteky bez sebe :-), pak by mi to bylo líto (holt jsem taky vztahovačná), ale vím určitě, že bych pak při pohledu na ostatní včetně Martina a napočítání do 10-ti se tomu zasmála a později si nadávala za výbuch vzteku!! Nelezla totiž Lenuš za tím pokladem sama, hledali tam všichni… :-D

238
Franz
Reagovat

Já na to názor nezměním.
Kdyby za ní přišli před příchodem Martina a řekli, hele Lenuš takovou srandu jsme vymysleli, tak by to vyznělo jinak. Ale Lence a Evě se to prozradí a hlavně řekne, že to nemají říkat Lenuš a Janě, tak to byla podpásovka. Proč jim to zamlčeli, nebyla to od nich schválnost? Hlavně vůči FT, aby nesplnila úlohu.
Opravdu v této sérii Farmy je všechno opačně. FT je skoro za trest a sluhové si dělají co chtějí.

239
Franz
Reagovat

@Rudi: Bylo to jen v české Farmě a ještě to bylo vlastně vymyšlené štábem – jedním ze štábu, který se zamiloval do soutěžícího, který měl právě vypadnout.

240
veverka
Reagovat

@LadyXL: Jo, moje reakce by byla asi podobná jako tvoje. Napřed vztek a pocit ponížení a křivdy, pak lítost nad sebou, proč jsou všichni proti mně. I ti, co je považuji za spřízněné duše (Maťo, Jana) A pak by mně teprve došla ta komická situace, jak běháme s pitomou mapou po potoce a hrabeme se v každé díře a došlo by na ten smích. :-))
Akorát to prozrazení od chlapů vidím jinat. Pochybuji, že by přemýšleli, jak to dopadne, ale prokecl to opravdu jen sám Réza. Nevydržel držet v sobě dlouho tajemství a nedočkavě to práskl v kuchyni Lence.

241
johanetta
Reagovat

@Franz: Naprosto souhlasím!

242
Hugo
Reagovat

@Franz: 231 – Franzi, ale vždyť oni ty peníze dostanou tak jako tak a všichni to vědí. Zrovna tohle by jí rozhodit nemělo. Sama řekla, že o mince nejde.

243
Hugo
Reagovat

@veverka: Veverko s tím bych souhlasila, až na ty zpřízněné duše. Vždyt Lenuš od první chvíle, co na farmu přišla hlásá, že tam žádné kamarády nemá a ani mít nechce, ty že má doma, tady jsou to soupeři. A taky dává už tradičně ženské duely a pokud se s někým sblíží, bude to jen proto, že každý člověk si potřebuje občas popovídat a to bych řekla, že je z její strany tak asi všechno. Nějaké bližší vztahy Lenuš/ včetně těch postelových/ nepěstuje.

244
veverka
Reagovat

@Hugo: Nepsala jsem o kamarádech.
Kamarády si tam nehledá, to řekla, ale o Maťovi hovoří, nějak podobně jako o zpřízněné duši na farmě. Že mu může tam věřit. Došli spolu a nějak i spolu drželi basu. A s Janou si taky poslední dobou dost povídaly.
Že nemusí být kamarádi tam a pak ani venku, je možné i pravděpodobné, ale psala jsem o zpřízněných duších tam, v uzavřeném prostoru, kde každý občas hledá někoho, kdo je mu zrovna v tu chvíli blíž. Zpřízněná duše v danou chvíli nemusí být zrovna kamarád.

245
Hugo
Reagovat

@veverka: Jasný, chápu. Ale ona klidně tu spřízněnou duši pošle do duelu ani nemrkne. Je to její hra a za to jí neodsuzuji, v tomhle je upřimná. Ale tím pádem si nemyslím, že by jí nějak mělo rvát žíly, když si z ní někdo z nich vystřelí. Ani oni k ní zřejmně nemají žádný blízký vzath.

246
LadyXL
Reagovat

Každopádně své potřeby si bude muset Lenuš uspokojit jinak :-D a i Réza :-). Je asi pravda, že ty jejich dřívější případné vzájemné dohady byly asi přehrávané, když se nadále stýkají za „účelem uspokojení potřeb“ :-D, jak nám prásknul Maťo (ten taky co neví, nepoví…). Tak uvidíme dnes večer, jak se vše bude vyvíjet a co nám k případu – kauze „poklad“ ještě řekne milými slovy Lenuš ve stodole… :-). Nebo bude už nad věcí? Jinak bych docela brala tu variantu, že za prohravší Lenku (?), bych poslala pak domů služku vlasti – Evu. A dívala bych se pozorně na Janu, jak jí to bude milé… :-D.

247
veverka
Reagovat

Já už bych brala, kdyby za nimi dojela rodina, nebo něco podobného.
Snad nám vysílací čas zase nezaplní nějakými dalšími rozbory, nebo opět namydleným Rézou ve slipech.
Jo, a včera to pro mne zachránil Dumčo. Hezky se předvedl :-)) Bude můj favorit.

248
veverka
Reagovat

@Hugo: Jo, já tam co se týká nějaké hry, nebo jejich taktiky neodsuzuji nikoho. Je to hra a patří to k tomu. Každý chce vyhrát a pokud hráč bude brát ohled na to, že nedá do duelu nějakého rádoby kamaráda, může další týden na to doplatit a vyletět taky.
Jen asi nám divákům to občas zklouzne do polohy růžové knihovny a máme dojem, že tam musí být nějaký happyend.
Mně víc vadí, pokud jsou hráči třeba při hře vulgární, nebo vědomě ponižují, či urážejí spoluhráče. To nepatří do žádné hry.

249
Jája
Reagovat

Pěkně Markíza vyj… s Evou. Tak dlouho vraceli lidi zpátky, až jí došlo volno. Stejně mi je divné, kolik mají policajti v SR dovolené, že by 40 kal. dní? Takže dnes se buď vysáčkujou dvě ženské, nebo Eva vrátí zpět tu, která prohraje a tím pádem jsme tam, kde jsme byli, ergo kladívko Markíza si do hry vrátila tiše Lenku. Zkončí farma ještě letos?

250
Hugo
Reagovat

@Jája: Jájo, já si myslím, že se to tím vracením ani neprodlužuje. Asi s tím počítali a Eva musela, stejně jako ostatní podepisovat smlouvu, kde určitě byly i podmínky soutěže. Spíš bych řekla, že si to pořádně nespočítala.

251
gabisollis
Reagovat

@Hugo: o to je vic zajimavejsi, ze jako ted bude moct odejit bez pokuty.Proste to nechapu a spis si myslim, ze to tak bylo domluveny.
Vzdyt by s tim mohl prijit kazdej a kdo by tam pak soutezil?

252
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Taky se kloním k tomu, že to bylo spíš předem domluveno za nějaké to „odchodné“..Jinak by Eva musela být totálně tupá a to si nemyslím, naopak mi přijde až moc akurátná. A v neposlední řadě vše, co se týká této kauzy, počínaje scénkou mezi Evou a lenkou, až po projev Květky v kuchyni, působí silně neautenticky, jako amatérské divadlo.

253
gabisollis
Reagovat

@Hugo: presne tak.Me cela ta kauza spis pekne vytocila.Delaji z nas blbce.

254
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Já to beru i tak, že tohle museli vědět předem. Kdyby se něco dělo a musela by odejít nečekaně, tak budiž. Ale jí normálně končí volno, které si předem domluvila. To by si tam tedy mohl přijít kdedko a během své dovolené si to vyzkoušet. Pan režizér si alespon mohl dát tu práci a vymyslet nějakou přijatelnou zápletku. Ale on si nejspíš myslí, že jsme nemyslící hovádka, jak ty ovečky a že je v podstatě jedno, co tam nablekotají.

255
Wally
Reagovat

A proč tam vlastně ještě je? To čeká na tu půlprocentní naději? Asi to byl scénář, ale blbej scénář. Asi ji měly i zakázané brát do duelů, aby jim náhodou nevypadla.

256
gabisollis
Reagovat

@Hugo: @Wally: pro me snad bylo uplne nejhorsi jak pred zvolenim prvniho duelanta Eva Kvete vylicila.Ze jde do duelu a pak domu, pac musi do prace.A Kveta koukala jak suva rekla jen, ze jde slouzit vlasti.No katastrofa.
Jako kdyby tam Eva rozhodovala o tom co a jak bude.

257
Hugo
Reagovat

@Wally: Obávám se, že tam je proto, aby mohli zase něco vyšmoulovat s duelem. Jak píše Gabisollis, jedna velká katastrofa.

258
gabisollis
Reagovat

@Hugo: Teda jestli tam zustane zas Jana po prohranym duelu tak sem si jista, ze je to cely podvod a vyhraje to cely.To uz bych jim vic sezrala kdyby sebou Eva svihla a hrala zlomenou nohu.Tohle se me vubec nelibi.

259
Franz
Reagovat

@Wally: Kvetka v kuchyni při výběru druhého duelantu říká Evě: pokud chceš domů máš 10 min na sbalení věcí.

260
Wally
Reagovat

@Franz: Aha díky, jsem včera neviděla, a tady to nikdo nepsal. Jsem myslela, že volání vlasti se řešilo už dřív. :)))))

261
gabisollis
Reagovat

@Wally: to co pise Franz tam vcera nebylo.A druhy duelant se bude volit dnes.

262
Franz
Reagovat

@gabisollis: To byla dnes upoutávka na Markize, ale já to asi zkonil, protože praczhi a poslouchám na půl ucha. Moje paní říká, že ji dala 24 hod na rozmyslení. Takže se omlouvám za mystifikaci, to mění situaci. Já ji už neberu jako soutěžící, protože její vystoupení v této RS byl omyl.

263
gabisollis
Reagovat

@Franz: Tvoje Pani ma pravdu.Ja to taky tak zaslechla, ale 100% sem si nebyla jista tak sem radsi nic nepsala.

264
Wally
Reagovat

@Franz: @gabisollis: Ale to volání vlasti bylo už dřív, ne? Takže tam je už přesčas, :D

265
gabisollis
Reagovat

@Wally: to jo.To o cem sem psala bylo predevcirem.Pred volbou prvniho duelanta.Zkratka si mela zabalit saky paky a jit hned a cekat slozenku na pokutu.To jediny ja vnimam jako spravedlivy.Ne to co tam vsichni komplet predvedli.

266
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Gabisollis mě přijde nefér už ta možnost, že ted Jana, která tam zůstala způsobem, jakým tam zůstala třeba vyřadí Lenku.

267
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Vždyt oni se sychrují, kdyby vypadla nesprávná osoba,, potřebují aby Eva odešla až PO duelu, aby se ta dotyčná mohla vrátit. Kdyby odešla ted , vrátil by se Lubo, což se evidentně nehodí.

268
gabisollis
Reagovat

@Hugo: tak jasne.Pro me je to taky nefer, ze tam tenkrat zustala.Ale ted zacinam mit pocit, ze to byla naka trapna zapletka a Eva tam zustane.:-D No uvidime.
Janka trapna jako vzdy.Ona se vubec neboji.bla bla bla a nebo to fakt ma jisty.

269
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Neřekla bych, že tam Eva zůstane, podle indicií ještě než farma v reálu skončila, Eva odešla. Tak uvidíme.

270
galadriel
Reagovat

nakoľko je vlastne Lena navyše, tak by nemali nikoho vracať, takto len vyrovnajú stav. Nech by vrátili jednu, alebo druhú, tak sa už ľudia asi fakt vzbúria….veď to už by bolo na hlavu.

271
Foxy
Reagovat

Jsem jediná, komu přijde divné, že Evina máma jí píše dopis na počítači a aspoň ho nepodepíše rukou?

272
Hugo
Reagovat

@galadriel: Ale bylo by to podle pravidel, ne? Když někdo odejde mimo duel, vrací se poslední vypadnuvší. Je mi celkem jedno, kdo z těch dvou, nebo vlastně ze všech, odejde, ale bylo by to fér. Navíc Jana byla zrovna Lenkou vyřazená, pak jí tam a troufnu si říct cíleně vrátili a dneska vyřadila Lenku, takže nefér dvojnásobně. jediné pozitivum z mého pohledu je to, že už Lenuš nebude FT.

273
Wally
Reagovat

Tak duel vyhrála čůza křivohubá. Lenka jí to řekla dobře, že po tom co viděla v TV, už jí nechce vidět.

274
Ferda
Reagovat

@Foxy: Eva je taky divná :D asi to mají v rodině

275
Ferda
Reagovat

teď by měla Eva odejít, a zůstat tam Lena, aby si Jana užila ten pocit, že někoho porazí, a on tam zůstane :)

276
Ananas
Reagovat

@Ferda:
Kéžby kéžby kéžby!

277
Hugo
Reagovat

@Ferda: Ferdo souhlasím. A pokud nevrátí na farmu Lenku, jen mě to utvrdí v přesvědčení, že celý Evin odchod vědela režie předem a už s ním počítala a byl to jeden velký podfuk.

278
galadriel
Reagovat

@Wally: :)) tak čo ja viem, najskôr povedať, že nechcem s tebou ísť ani na kávu a hneď za tým, že Janka, ja Ťa mám rada….mne to už príde smiešne :)))

279
galadriel
Reagovat

@Hugo: neviem ako to je s pravidlami…..možno sa dvakrát tá istá osoba nemôže vrátiť….ale to je len taká špekulácia. Každopádne mala sa pobaliť bloncka hneď a mal prísť Ľubo.

280
BarBora
Reagovat

@galadriel:
Hej, niektorí ľudia majú problém pochopiť, že máš niekoho rád, ale vieš, že je lepšie držať si ho od tela.

281
Wally
Reagovat

@galadriel: To máš pravdu.

Takže FT bude asi Tibor, a už to mají s Rézou zase celé pod palcem.

Lenka byla 10.11. online, takže kdyby se vrátila, příště opět jede domů.Ono to ale stejně nevychází, kdyby se nikdo nevrátil, tak od příštího týdne by už museli nastoupit bývalí farmáři, aby rozhodli o finalistech. Začínám v tom mít hokej. :D

282
veverka
Reagovat

@Ferda: Jana zůstala po vypadnutí v duelu podle nějakých pravidel.
Lenka se vrátila po vypadnutí za Tibora a vrátil se i on. Byla tam navíc a zase podle nějakých pravidel tam nechali oba.
Tak to, že u obou to bylo pro diváka možná nelogické, ale podle štábu asi v souladu s pravidly, bylo dobře, že obě tyto sporné hráčky šly do duelu. Nemají si co vyčítat. Zůstává vítěz. Je jedno, která z nich.
Kdyby vyhrála Lenka, tak by to taky nebylo úplně fér, byla tam navíc za hráče, co je už zpět ve hře. Logicky tam být též neměla.

283
Hugo
Reagovat

@galadriel: To určitě, ale ten se jim nejspíš nehodil. Nemohu se zbavit pocitu, že kdyby vypadla Jana, zůstala by. Docela se začínám přiklánět k tomu, že Jana je opravdu určená do duelu s Matúšem.

284
Foxy
Reagovat

@galadriel:v české game se jeden typem vrátil minimálně 2s, ale to byl favorit někoho že štábu:-)

285
Foxy
Reagovat

Tak ještě jednou: v české farmě se jeden typan vrátil aspoň 2x.

286
Hugo
Reagovat

@veverka: V žádné farmě se hráč, který se za někoho vrátil, po jeho návratu neodcházel. nestalo se to poprve. A kdyby se Eva nerozhodla odejít, bylo by to o týden delší, takže se s tím muselo počítat. Nebo se už vědělo, jakjsem psala výš, že Eva odejde a tohle celé bylo jen divadýlko.

287
Foxy
Reagovat

@veverka: a kdo tam teda bude za Evu?

288
BarBora
Reagovat

Okolo Evy bol úplne nezmyselný cirkus a ak to celá malo mať nejaký zmysel, tak len ten, že ak by vypadla Jana, vymenia ju a opäť by nemusela ani kufre baliť. Nie nadarmo tam po výhre s Mirou čosi šepotala Rezovi ohľadne Markizy a že on by so s tým musel zmieriť. Len dúfam, že sa ten krivohubý had s análnou turistikou od FT k ďaľšiemu FT nedostane do finále.

289
Ferda
Reagovat

@Foxy: Jj, to byl Kubí :D
zaláskovali se s Borisem ze štábu

290
Foxy
Reagovat

@Hugo: myslím, že ta druhá možnost je správná.

291
veverka
Reagovat

@Foxy: Zkus se zeptat Borise :-)))

292
janislava
Reagovat

@Wally: Nene,vychází to dobře,5.12.je ještě 14 duel s 5 soutěžicích-vypadne 1 farmář,12.12.pátek se nevysílá,15.12.je 1.semifinále se 4 soutěžících.Pokud bude za FT Tibi,tak mužský mají převahu a že má domněnka bude příští duel ženský Lenuš s Janou.

293
Foxy
Reagovat

@Ferda: ano Kubi takovej malej smejdik

294
Ferda
Reagovat

pokud bude duel Jana Lenuš, a vyhraje Jana, tak je někde něco špatně :D

295
Franz
Reagovat

Nikdo se už nevrátí s tím nepočítejte. Já jsem dnes spokojený s vítězkou i když ji také nemusím. Ale psychoLenka byla po svém příchodu zpět nesnesitelná, namachrovaná a ještě více afektovaná než byla před prvním vypadnutím. Opět se ukázala když prohrála duel, kdy ze sebe jen plivala zlobu a nenávist. Neumí prohrávat (už při první prohře byla sprostá) a měla by uvažovat o návštěvě psychologa.
Další průběh je jasný – Tibor je farmář týdne, sluha bude Matůš asi s Janou a příští týden se utká Maťo s Rezou. A zůstanou tam už 4. Příští týden přijdou rodiny a další ostatní farmíři. A máme KONEC.

296
janislava
Reagovat

@Foxy: Podle mě nikdo nenastoupí,dle počtu by to nevycházelo,zbytek článek 292.

297
Ferda
Reagovat

@Foxy: Kubí tam zůstal po prohraném duelu, když se za něj vyměnila Míša, která šla místo něj dobrovolně domů, a pak se tam vrátil jako trest pro ostatní za porušení pravidel

298
Foxy
Reagovat

@janislava: takže to celý s evkou byla habadura.

299
galadriel
Reagovat

Ale ukážky na nasledujúci diel fakt stáli za to. Tie ma rozsekali. Tibor Rézovi: My dvaja, ano, keby sme tu neboli, ano, tak ani farma by nebola, ano :D :D Tibi sa dostáva zasa do svojej formy.

300
janislava
Reagovat

@Franz: Áno Tibi bude FT,ale nepochybuji že by Tibi dal mužský duel,ještě čas ukáže.

301
janislava
Reagovat

@Foxy: No kdyby se Lenka nevrátila poTibi,Evka odešla tak by musel nastoupit někdo jinný při její volbě,ale zamíchalo to karty tak to dopadlo jak to dopadlo.

302
Franz
Reagovat

Eva byla úplně zbytečná soutěžící, která nebyla ani v duelu. Dnes nám ještě kecala nesmysly, že odjela na 2 měsíce na řádnou dovolenou a nikdo o ni nevěděl. Na Slovensku jsou policajti asi chudáci, že ani nemají televizor doma a nevidí, že jejich kolegyně o pár kilometrů dál někde chodí se stádem ovcí, psem Dunčem, krávou. Malinou a jednou pošahanou Hrčkovou.

303
Wally
Reagovat

@janislava: 12.12 Farma večer v programu je. A když příští týden jeden vypadne, tak od pondělí 8 by se mělo rozhodovat mezi zbylými 4.

304
Franz
Reagovat

@janislava: Dopadlo to dobře, ne? :)

305
Wally
Reagovat

@Ferda: Sakra, aby nevrátili jako trest Vikinu. :D

306
janislava
Reagovat

@Franz: To víš,že to dopadlo dobře.

307
janislava
Reagovat

@Franz: To víš,že to dopadlo dobře.

308
BarBora
Reagovat

@Franz:
Ty to vôbec pozeráš? Asi nie, inak by si takú hlúposť nenapísal. Povedala, že zahlásila dovolenku, ale nepriznala sa, že ide na Farmu, nevedela aká bude reakcia a „tešila“ sa, že môže nastúpiť späť na svoje miesto, aj keď bola v RS.

309
janislava
Reagovat

@Wally: Wally,já jsem opisovala dálší program farmy,píši tedy znovu.5.12. 14 duel 5 soutěž. 12.12.se nevysílá,15.12. 1.semifinále se 4 soutěž.,16.12. semifinále se 3 soutěž.,17.12. 3.semifinále se 2 soutěž.18.12.VELKÉ FINÁLE.

310
Franz
Reagovat

@BarBora: Barboro, prosím uklidni se, vánoce kvůli Evce tento rok nezruší. :DD

311
veverka
Reagovat

@Franz: Možná jsi něco přehlédl. Eva po minulém dopise říkala, že nahlásila v práci, že odjíždí na dovolenou, ale neřekla v práci, že jde do reality show. Měla obavy, jestli nebude mít z toho problém, že ještě doposud žádný aktivní policajt v takové show nebyl. A v dopise jí mamka psala, že zaměstnavatel to vzal v pohodě, jen jí nedají už další volno. Eva ten dopis komentovala jako pozitivní zprávu, že nebude problém s tím, že je na Farmě.
Takže samozřejmě věděla, že se i policajti dívají.

312
janislava
Reagovat

@Franz: Dobře jsem se pobavila Tvého článku až mě to dostalo do :-))))))))))))))))))))))))))

313
veverka
Reagovat

@BarBora: Byla jsi rychlejší. :-)

314
BarBora
Reagovat

Ak by dal Tibor za slúžku Janu, som zvedavá, za aký duel by hlasovala Lena, predpokladám, že tentokrát mužský. Ale keby zariskovala, zbaví sa poslednej ženy a to vždy chcela, disciplíny by vyberala ona. Ale ak by mala Jana letieť, tak už teraz som zvedavá, čo sa tam zas prihodí.

315
Franz
Reagovat

@veverka: Ale ano slyšel jsem co říká, ale nevěřím, že měla celou dobu řádnou dovolenou jako státní zaměstnanec, U nás je služební zákon podobný a je možnost si vzít také, ale volno neplacené. O to se žádá nadřízené a je pravda, že ti nemusí držet zařazení.

316
BarBora
Reagovat

@Franz:
Prepáč, ale nebol to Tvoj 1,-ý nezmysel a skutočne mám niekedy pocit, že píšeš skôr to, čo by si rád videl a nie to, čo sa skutočne deje.

317
Hugo
Reagovat

No, fakt je, že mají slovenští policisté nějak dlouhou dovolenou.

318
janislava
Reagovat

@BarBora: Kdyby dala Lenuš mužský duel,nemá převahu nad mužským,a je jedno která bude služkou,ale Jana nepřevalcuje Lenuš.

319
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Možno mala niečo nazbierané z minulých rokov.

320
Wally
Reagovat

@janislava: 5 soutěžících tam je teď a ne až 5.12. Prosím vysvětli mi pojem 3 semifinále se 2 soutěžícími. A vítěz půjde do velkého finále s kým?

321
Franz
Reagovat

@BarBora: Barboro, když ti moje příspěvky tak leží v žaludku, tak už na mně vůbec nereaguj. Já si také můžu myslet, že tu někdy píšeš velké nesmysly.

322
BarBora
Reagovat

@Franz:
V poriadku.

323
veverka
Reagovat

@Franz: Mohla si dobírat i část loňské dovolené, nebo vybírat náhradní volno za služby navíc a spojit s ŘD.
Toto mně přijde naprosto zbytečné řešit, kde vzala 2 měsíce volna. Myslím si, že její zaměstnavatel si to hlídá sám a vůbec to nemá nic společné s děním na farmě. Alespoň pro mne. Ale třeba bude v čase.sk v online rozhovoru a komu to vrtá v hlavě, může se jí na to zeptat. Myslím si, že by to vysvělila.

324
BarBora
Reagovat

To okolo Evy sa mi ani nechce nejak domýšľať, hlavne kvôli tej habaďúre na Lenku pred kamerou, keby naozaj chcela odísť a Lenku nechať v súťaži, išla by na to inak… celé to akosi nevonia.

325
janislava
Reagovat

@Wally: Ano jejich tam 5 a na 5.12. duel jeden vypadne zbydou 4,pak až na 15.12.se 4 soutěžicích to 1 semifinále vypadne dálší jeden zbydou 3 soutěžicí,dálší 2 semifinále 16.12.se 3 soutěžicích opět vypadne jeden zbydou 2 soutěžicí a pak je poslední 18.12.finále.Je možné,že v některém semifinále rozhodnou zbývající farmáři.

326
Wally
Reagovat

@BarBora: Evidentně vůbec nebyla soutěžící, prostě tam byla dosazená štábem. Vysvětlovalo by to i je jí přibývání na váze, že ji někde tajně dokrmovali. A asi měla i vlastního kadeřníka, který se jí staral o pravidelné odbarvování vlasů.

327
Wally
Reagovat

@janislava: Ale ty jsi původně psala, že 17.12 je 3 semifinále. :D Což je nesmysl, semifinále jsou vždy 2, proto se na to ptám.

328
BarBora
Reagovat

@Wally:
Je to možné, až na toho kaderníka (veď mala riadne odrastené vlasy). Ale že by takého suchara vybrali? Možno bol nábor u policajtov a ona jediná sa prihlásila.

329
janislava
Reagovat

@Wally: @Wally: Jo promin je tam chyba, prosím vycházej z článku 309,je jich tam 5 a postupně jeden vypadne až do 17.12.to 3.semifinále se 2 soutěžicích kteří půjdou do Finále 18.12.

330
veverka
Reagovat

@Wally: Barvy na vlasy si kupovali u obchodníka a barvili i Miriam. Tak třeba bylo v tom koupeném balíčku barev i něco pro blondýnky :-))

331
BarBora
Reagovat

@328 BarBora:
To bola nadsázka, s tými policatami, až teraz ma napadlo…, aby ste to nebrali vážne.

332
Wally
Reagovat

@BarBora: Podmínkou byla blonďatá policajtka. :D
Odrosty měla jen vzadu, kam si neviděla, vpředu je neměla.@veverka: Vím, že kupovaly, ale snad tam byla jen tmavá pro Betku.

333
veverka
Reagovat

@Wally: Jo, máš pravdu, Betku barvili :-D

334
terierr
Reagovat

Zrkadileko zrkadielko povedz mi kto je najkrajsi na svete,furt pred zrkadlom a zena handra.Janka super ides.

335
Foxy
Reagovat

@BarBora: @terierr: hZ@Wally: @Wally: pamatuji si, že tam byla i barva na blond vlasy.
Souhlas s tím, že vzadu už to měla šílený. Myslím, že i Reza jí to řekl v jedné z jejich hádek.

336
gabisollis
Reagovat

Taky si myslim, ze Eva od zacatku nebyla soutezici.Vzdyt si prece nikdo nemuze odchazet kdy chce.

337
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Já nevím. zae to by musel být nesoutěžící i Reza, ne? Přišli spolu.

338
Ananas
Reagovat

Je mi úplně jedno, jestli měla Eva neplacené volno nebo nasyslenou dovču pět let zpátky, ale jinak mě to celé štve. A fakt mi přijde, jakoby to bylo naplánované hezky dlouho. I ten její klid by tomu napovídal. Štve mne, že to mělo vliv na Lenčin výběr soupeřky (i když by asi stejně zvolila Janu). Štve mne, že z RS udělali ochotnické divadlo!
A jestli v pondělí přicválá na bělouši někdo s dalším glejtem, že „sama královna ceduličku psala, aby Evičku z té vojny dostala…“, sbohem!

339
Hugo
Reagovat

@Ananas: Ananas, popsala jsi přesně moje pocity. Už jen to, že Eva až do poslední chvíle fungovala jako soutěžící a čekali až na duel, aby odešla. Měla odejít hned, nebo vůbec. Takhle mě to opravdu zavání připravenou verzí, pokud by měla odejít Jana. A kdyby Eva odešla před duelem, museli by podle pravidel vrátit Luba, což nejspíš nebylo v plánu. A vzhledem k tomu, že jim to vychází časově, jsem přesvědčená o tom, že přinejmenším ve chvíli, kdy vraceli na farmu Lenku1 už věděli, že Eva odejde. Tato řada není reality, ale vystoupení vesnického hereckého amaterského souboru.

340
gabisollis
Reagovat

@Hugo: proc do toho pletes Rezu? To s tim vubec nemusi souviset.

341
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Pletu ho do toho, protože přišel na farmu jako pomocník společně s Evou, takže se dá předpokládat, že jsou na tom stejně. Jasně, že to nemusí souviset a nejspíš ani nesouvisí, ale mě z toho vychází, že Eva původně soutěžící byla. Pak se to zvrtlo a režie se situace chopila ke zvýšení dramatičnosti děje. Tedy přesněji toho, co si pod zvýšením dramatičnosti děje režie této řady představuje. Tak to vypadá z mého pohledu.

342
Franz
Reagovat

Vrátím se k Evě ještě jednou a to naposledy.
Eva byla největší záhadou této řady. Co o ni víme?
Skoro nic, resp. že je policajtka, má úvěr, matku a snad sestru. Je jí 25 let, což je asi rok po absolvování právnické fakulty (takže nemůže mít za 5 let nasyslenou dovolenou). Ve svém medailonku Markiza uvádí, že ještě dělá, nebo dělala lyžiarskou inštruktorku a čašníčku.
Pokud je ve státní službě, jak tvrdí ve svém medailonku, tak nechápu, protože nemůže mít vedlejší pracovní poměr. Proč tedy uvádí Markiza povolaní_ číšnička a instruktorka? Jak ji vyplatí za učinkování v této RS? Pokud je policajtka, která chodí do služeb, jak mohla dostat 2 měsíce volna (policajt v kuse dostane max 14 dní)? Proč řekla, že to nadřízení nevěděli, když ve svém medailonku se ji ptají co na její odchod říkají její kolegové v práci. Podepisovala smlouvu do RS a nevěděla kdy tato soutěž končí, ona která je vystudovaná právnička? Je tam spousta otazníků. Možná kdyby Markiza něco vysvětlila, tak by to bylo jednoduché. Takto je Evička největší záhadou v celé historii této RS.
Dávám si akademickou otázku – byla Eva vůbec živá bytost? Nebyla to animovaná postava, kterou tam potom přimalovali? :DD :DD

343
gabisollis
Reagovat

@Hugo: ja proti tvemu pohledu na vec nic nemam.Jen mam jinej a nevidim duvod, ze prisli spolu tak by Reza taky nemusel byt soutezici.
Pro me proste nebyla soutezici, protoze jinak si neumim vysvetlit proc by ona mela mit vyjimku.
A Franz to popisuje docela prehledne cimz me v tom jen utvrzuje.

344
Ananas
Reagovat

@Franz:
Já vím, že nemuže mít nasyslenou dovolenou za pět let, to by nemohla i kdyby mohla. Prostě je ta situace úplně absurdní, popsals to dobře, že by to právnička takhle podcenila atd. Taky mi přijde, že Eva není člově z masa a kostí. Ta Tvoje konspirační animovaná teorie se mi moc líbí!

345
Poppy
Reagovat

@Franz: A teď možné normální vysvětlení: Eva si vzala kromě dovolené ještě neplacené volno, neuváděla do žádosti na co, teď jim tam někdo dlouhodobě onemocněl a tak Evu volají zpět, jako číšnice a lyžařská instruktorka si přividělávala při studiu.

346
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Jo, to zní dost reálně (kazíš mi trošku radost:-)). Jen si myslím, že k tak dlouhé absenci by asi nějaké zdůvodnění dát musela.
@Franz:
Ještě mne napadlo, že po škole může být i déle, pokud je jen Bc, jako spousta mladých dnes. Ale to není podstatné.

347
Hugo
Reagovat

@Poppy: Já s Frazem souhlasím. Možná, kdyby to Markýza vysvětlila, bude to uplně jednoduché. Takhle to celé vyznívá velmi nepravděpodobně. Mám v rodině policajta a vím celkem jak to chodí a Franz má pravdu. Celé je to velmi podivné. Už jen to,že jako policista si nesmí bez povolení přivydělávat. Takže ani tak nejde o to, že vystupuje v reality, u nás se policistka zůčastnila RS Hledám tatínka, nebo tak nějak se to jmenovalo, ale o to, že to je za účelem výdělku. Možná je to na Slovensku jinak, ale pochybuji. A pokud si bere neplacené volno na takhle dlouho, musí sakra zdůvodnit proč ho chce. Nestačí jen napsat dovolená, tak to nefunguje. Tohle si mohou dovolit jen proto, že většina diváků o tom nic neví a berou to jen podle toho, co znají ze svého zaměstnání. Role Evičky na farmě je velice podivná, to má Franz taky pravdu, jak virtuální postava.

348
Franz
Reagovat

@Poppy: Jako zaměstnanec pod zákonem, tedy služba státu u nás nesmí podnikat a mít vedlejší příjem. Na Slovensku to bude obdobné. Jedině na černo, což věřím, že se stává.
Jedině mně napadá, zda nedělá Eva v Tatrách na chatě MV Slovenska nějakou správkyni. Ale to jsou už velké spekulace.
Nebo bude tajnou agentkou v Tatrách :DD

349
Franz
Reagovat

@Hugo: Vzala jsi mi to z klávesnice, souhlasím.

350
gabisollis
Reagovat

Mozna to z dovolenou vubec nesouviselo jen nam museli neco nakecat.Treba odesla za odchodny pac se jim to z nakyho duvodu hodilo.A proto taky to vyckavani do duelu.
Zajimave, ze postak vi co je v dopisech.:-D

351
Franz
Reagovat

Vidíte, nás tady trápí nějaká záhadná Eva a na ofic stránkách se jejímu odchodu skoro nevěnují. Tam pořád ještě probíhá „potupné“ vypadnutí Lenky. A my zatím na ni už úplně zapomněli, jako kdyby ani včera žádný duel nebyl.

352
gabisollis
Reagovat

@Franz: Me teda Eva vubec netrapi.Spis me vytaci, ze z nas delaji blbce.

353
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Přesně. Dovolená je výmluva pro diváky, navíc hodně hloupá.
Hlavně by mělo platit „chceš odejít? Odejdi OKAMŽITĚ!“ Pak bychom sice mohli přemýšlet, jestli platila pokutu nebo ne, ale netrčela by tam jak nehrající kapitán a my neuvažovali, jestli je nebo není Marťan.

354
Ananas
Reagovat

@Franz:
Nezapomněli. Ony ty záhady kolem Evy vrhají divné světlo i na ten duel. Kdo to tu měl teorii, že kdyby Jana byla prohrála, byla by vrácena místo Evy;-)?

355
gabisollis
Reagovat

@Ananas: uz si to videla? Me i vcera trochu prislo, ze Lena doufala, vyckavala, ze Kveta oznami, ze zustava a jde Eva.No, ale smolik.

356
Hugo
Reagovat

@Franz: Jenže ono to spolu souvisí. Eva to, že bude muset odejít probírala několik dnů před duelem. Nabízí se tedy otázka, proč s jejím odchodem čekali až do duelu. Takové ty kecy, že je nějaká půlprocentní šance, že zůstane, jsou totálně nesmyslné. kdyby chtěli, dají jí na vybranou už před několika dny. Já si opravdu myslím, že to má s duelem souvislost a že vyčkávali, jak duel dopadne. Navíc, jak jsem už psala, museli by podle pravidel vrátit na farmu Luboše a to už se evidentně nehodilo. Stejné podezření mám v souvislosti s nemocí Tibora. Podle mého názoru jeho odvoz z farmy takhle narychlo souvisel s návratem lenky, jinak by se vrátila Miriam a to zřejmně nechtěli riskovat.

357
gabisollis
Reagovat

@Hugo: to me vcera taky napadlo, ze odvoz Tibora byla habadura.Ale z duvodu, ze chteli zavrit Lene pusu, ze vlastne taky byla vracena do hry.
Proc se na to proboha koukam??:-Dpodvod od zacatku do konce.

358
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Hahaha, Gabisollis, to si říkám taky. Jenže jak se jednou začnu dívat je konec, čumím na to pak už do konce i když mě to štve. A jak se znám, budu mít to samé i pokud bude další řada. nedá mi to.

360
ive
Reagovat

Budu za exota, ale včerejší nečekaný odchod Evky mě spíš zamrzel (víc než Lenčin, duel s Jankou byl těsný a mohl klidně dopadnout i opačně). Jsem zvědavá na prosincové finále, zatím mám pouze jasno, koho bych si tam vidět nepřála.

361
Hugo
Reagovat

@ive: proč za exota? Tahle diskuze nebyla o tom, koho bychom si přáli aby vyhrál, ale spíš o tom, jak to vlastně s tím Eviným odchodem bylo.

362
Rudi
Reagovat

ABY TA LENA NESTÁLA ZA VRATAMA, A JAK EVA VYŠLA, ŠUPLI JU TAM ZPÁKY. Vůbec bych se nedivila a chytla bych pořádný záchvat smíchu.cha cha cha

363
Hugo
Reagovat

@Rudi: Lenka je doma, podívej se na videjko

364
Wally
Reagovat

Žádné avizo na online rozhovory. To nás ušetří názorů na spolusoutěžící od slečny dokonalé?

365
veverka
Reagovat

Farmáři už jsou venku a bulvár je jim v patách. S Tiborem byli i u soudu. Holt, máme nové celebrity :-))
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/cirkus-sude-tibor-repa-prejavil-ako-skutocny-farmar.html

366
Franz
Reagovat

@veverka: Je to smutné, Tibor se teď cítí jako televizní celebrita a myslí si, že před ním padne každý na zadek, Už slyším jak na soudě začal svým oblíbeným: ano, vážený súd, áno. On to tam už zná, byl tam přece kvůli výživnému už třikrát.

367
veverka
Reagovat

@Franz: Nějak mám pocit, že naši sousedi budou mít podobnou celebritu jak u nás máme Rychtáře. Oba milují kamery a jsou rádi středem pozornosti. A jestli Tibi bude taky tahat novináře i k soudům, tak lituji jeho děti i manželku. :-((

368
Ananas
Reagovat

@veverka:
Ach jo. Rozesmála jsem se, jak Tibor oslovuje soudkyni „pani zlatá“, ale pak jsem si přečetla ten dřívější článek a smích mě rychle přešel!
„Je pravda, že vnučce chutná, ale už zhubla deset kilo za tři týdny“, říká Tiborova svokra!!! To je teda famílie. Co nepokašle Tibor, dorazí paní tchýně! Grrr

369
veverka
Reagovat

@Ananas: Taky mne “ paní zlatá “ rozesmála :-))
A ještě jsem se podivila, s kým že to musí u táty dcera spávat v manželské posteli, když si postěžovala že – s nimi. Tibor žije s matkou a bráchou. Tak že by spával s matkou a když dojede dcera, tak spí s nimi? Zvláštní domácnost.

370
Ananas
Reagovat

@veverka:
To jsem radši vytěsnila. Divné.

371
Hugo
Reagovat

Já jsem z toho článku usoudila, že Tibor nevyhrál.

372
Franz
Reagovat

A je zajímavé, že po Pustých Úlanech se prohání na drahém čopru a na alimenty nemá.

373
veverka
Reagovat

Já si myslím že finále farmy je na živo a hráči jsou doma po vyřazujících semifinále. A vítěz teprve vyjde ze dvou finalistů v přímém vysílání. Zatím mají jasné finalisty, ale vítěz ještě žádný není.
Nebo se mýlím?

374
Franz
Reagovat

@veverka: Nemýlíš se dva finalisté jsou známy a mezi lidmi už něco prosáklo. Finále je opravdu na živo toho 21.12.

375
veverka
Reagovat

@Franz: Jo, díky. Trošku mne zmátla Hugo – 371 :-))

376
Anička
Reagovat

veverka – vobec sa nemýliš :D finále je priamý prenos, prídu tam všetci účastníci Farmy, budú tri disciplíny – Almanach, prekvapenie a tretie sú spočítané hlasy /budú sa posielať sms komu fandíte/ :D

377
Hugo
Reagovat

@veverka: Veverko, omlouvám se, jasně že máš pravdu, nějak mi dneska vypadl mozek. Vítěz ještě znám není, finíle je živě.

378
Franz
Reagovat

@veverka: To byl myšlen ten soud pana Repy.

379
Franz
Reagovat

@veverka: Tak zpět, já to také špatně pochopil.

380
Franz
Reagovat

@Anička: Není to náhodou na tři vítězné body proti normálnímu duelu?

381
veverka
Reagovat

@Anička: Jo, děkuji. Vždycky to tak bylo a tak jsem myslela, že třeba letos bude změna a že mně to uteklo :-))

382
veverka
Reagovat

@Hugo: :-))) Nic se neděje, nasaď mozek zpět, bude se ještě hodit :-D

383
Wally
Reagovat

Já bych ty články brala dost s rezervou, ony se ty svokry přehánějí, která řekne větší hrůzu. Aby 11letá holka zhubla za 3 týdny 10kg je na žalobu za týrání hladem :D
Srovnávat Tibora s Rychtářem je taky dost přehnaný, za měsíc po Tiborovi neštěkne ani pes, ale ten druhý magor bude někde pořád. Kdo si dnes vzpomene na minulou řadu, kdo tam byl a víme jak se jmenují dnešní příjmením :D

384
veverka
Reagovat

@Wally: Co se týká srovnání s Rychtářem, je věc názoru. Na mne to působí, jakoby Tibor miloval popularitu stejně jako Rychtář. :-)) I ty zprávy ze soudních síní už mají společné.
Když najede na Tibiho kamera, tak se rozzáří a už nemluví přirozeně, ale hraje etudy. To dělal i Rychtář, než mu bulvár přerostl přez hlavu.
Ale nebudu to víc rozebírat. A že sláva Tibiho brzy zhasne, jako i jiných je jasné.

385
Ananas
Reagovat

@veverka:
Tak do Rychtáře má zatím daleko, ale pozornost si pěkně užívá. A asi i ty jeho baby. To, co celá famílie předvádí, je s prominutím na blití. Obezita dospívající dívky už se řeší i v zahraničí, to bude šťastná! Wtf!

386
Ananas
Reagovat

Ještě chybí, aby milující babička vytáhla fotky před a po!

387
Wally
Reagovat

ono to asi zas neprojde, tak se koukněte k Anně na FB :Dhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203096427948085&set=a.1915692928520.2088195.1127852396&type=1&theater

388
Tamzin
Reagovat

Pro mě Tibor není chlap, když nedokáže platit výživné. To je to poslední. Že šel do farmy, aby měl peníze na advokáta, ne aby doplatil výživné, hovoří za vše.

389
veverka
Reagovat

@Tamzin: Dobrý postřeh. Mně vadilo taky že neplatí výživné, a i že ty peníze šel vyhrát na soudy jsem četla. Nedošlo mně, že nikde zatím neřekl, že potřebuje napřed doplatit výživné. Soudy jsou to poslední.

390
Foxy
Reagovat

Přiznejte se, kdo vydržel poslouchat Evčino vyprávění – celých 7 minut – v nejnovějším videu na Markíze?? Ja dala teda asi 2 minuty.

391
Poppy
Reagovat

@Foxy: Já se šeptem přiznám – pořád jsem čekala nějakou překvapivou pointu a ono nic….

392
Ananas
Reagovat

@veverka:
No on asi chce toho advokáta, aby ho z té povinnosti platit výživné vysekal. To se vyplatí;-)

393
Foxy
Reagovat

@Poppy: Já to vzdala, nešlo to. Strašná osoba ta evka. Hlavně je to celý jeden velký fake , podle mně.

394
Hugo
Reagovat

@Foxy: Foxy, souhlasím. Já se to snažila zkouknout celé, ale nešlo to, tak jsem to přeskákala. Nicméně i to málo, co jsem slyšela mě utvrdilo v tom, že je to podraz od samého začátku. Věděla, že si bere jen dva měsíce volna a že jí to tudíž nemusí stačit. Pokud chce odejít, pokutu by zaplatit měla. Kdyby jí do práce odvolávali z důvodů nějaké neodkladné a neočekávané akce, budiž. Ale téhle pipce jen končí dovolení, kterou si sama na tuto dobu napsala.

395
Tamzin
Reagovat

@Ananas: Tak to je dobrý důvod :-)

396
veverka
Reagovat

@Ananas: :-)) :-D To se fakt. Lepší vrazit peníze právníkům a advokátům, než děckám. :-))

397
Ananas
Reagovat

@veverka:
Nebyl by to první rozvedený chlap, který by peníze radši hodil do kanálu, „než aby je dostala ta píp“.
(omlouvám se všem za genderovou nekorektnost, jistě že jsou i opačné případy, ale přeci jen ne tak často)

398
Wally
Reagovat

@Ananas: @veverka: Ten soud není o alimentech, ale že mu ex brání ve styku s holkama. Kvůli tomu šel i na Farmu, aby měl peníze na advokáty a mohl je vídat.

399
veverka
Reagovat

@Wally: Jo, a myslíš, že 7 000 euro dlužných na alimentech s tím nesouvisí? To není že by jeden měsíc na holky z nějakého důvodu nemohl zaplatit.
Pokud by na ně v pořádku alespoň platil, tak bych celý soud nekomentovala, protože do vztahů v jejich rodině nevidím a ani články v bulváru to neobjasní objektivně. Tím že Tibi připustil, aby bulvár byl u projednávání u soudu si moc nepomohl. Vylezou ven i věci, které nemusí být v jeho prospěch a ukáží, že nemusí být tak vzorný milující taťka, jak by se rád prezentoval.
V každém případě se soudí o styk s dětmi, které má rád, ale nezajímá ho jak a z čeho žijí.

400
Hugo
Reagovat

@veverka: vevrko, nechci se Tibora zastávat, ale fakt nevíme jak to bylo. Kamarádky manžel platil na syna nejen to co měl, ale ještě i navíc, když něco potřeboval, jel s babičkou na dovolenou k moři a podobně. Bohužel to neměli určeno soudem, bylo to o dohodě mezi nimi, on nevěřil, že by mohla být matka jeho syna, s prominutím, sviňka. A pak se jednou zasekl a nezaplatil mu obědy a ona ho zažalovala, že jí na syna neplatí. Naštěstí měl schované výpisy z účtu a podobně , takže se z toho dostal bez větších problémů. Ale třeba v práci už si o něm říkali, že neplatí na vlastní dítě a při jedné neshodě mu to dokonce jeden kolega vrazil do obličeje. Opravdu nepříjemné. Od té doby jsem hodně opatrná při vynášení soudu , zvlášt, když to tvrdí ex.

401
veverka
Reagovat

@Hugo: Jo, jsou různé případy kolem každého z nás. Proto i píši, že do vztahů v jejich rodině nevidím a nesoudila bych, jak a kdo je vinný. A ani bych se nepletla do podobných problémů i kdyby byly v mém okolí. Pokud člověk s těmi lidmi nežije denně v jedné domácnosti a není přítomen při jejich konfliktech, tak si neudělá pravdivý obrázek.

Ale tady padlo u soudu, že je Tibor dlužník a dost velký na výživném. A to je špatné.

402
Hugo
Reagovat

@veverka: Máš pravdu, špatné to je. Ale zase. Třeba se zasekl, že když se s dcerami nemůže stýkat, nebude na ně ani platit. Průšvih, samozřejmě, ale u Tibora bych i věřila, že takhle přemýšlí. Ale přesně jak píšeš, nikdo z nás do toho nevidí a bulvár si na tom s radostí smlsne. proto se snažím vůbec se nezabývat životy jednotlivých soutěžících mimo farmu. Snad ani jeden z nich nemá normální rodinné vztahy / snad, ale zase jen snad až na Luboše/.

403
Wally
Reagovat

@veverka: Jestliže je jednání veřejné, tak Tibor nemá co připouštět. Prostě tam můžou být. A právě, že to je bulvár, tak já si to vždy „přeseju“ a jestli zbyde 10% pravdy tak to je někdy moc. :D

404
veverka
Reagovat

@Wally: Ať je to jak chce, v každém případě si Tibi užil zájmu médií o jeho osobu a hezky pózoval před budovou soudu i na chodbě :-))
Jen jestli mu tu radost nepokazí, když o něm vynesou i věci, které pro něj nebudou příjemné.
A samozřejmě si bulvár taky „přesívám“ :-D

405
Franz
Reagovat

Uvědomujete si, že 7 000 éček na alimentech není žádná zanedbatelná částka?
On neplatí už dlouho, už v roce 2012 měl první soud kvůli výživnému.

406
Ananas
Reagovat

@Wally:
Vím. A rozhodně tu nezjistíme, zda byla první slepice nebo vejce.

407
Franz
Reagovat

Mně se zarazilo jak Markiza manipuluje s ostatními web stránkámi. Nejprve zařídila, že Tibora Ochránci zvířat vymazali z toho seznamu, kde podepsal v roce 2012 petici proti Markize o týrání zvířat. Potom zařídila, že z veřejně přístupných stránek soudních procesů vymazali ty jeho tři obžaloby. A teď se dívám na jeho medailonek na ofic a už není letecký automechanik a má celý text zrušený a nějaký vylepšený.
Od Markize účelové tahy, aby svého favorita do finále oprostila od všeho zlého co by ho u fanoušků mohlo nějak poškodit. Kdoví jaké budou ve finále disciplíny, které mu pěkně nahrajou. Aspoň ten bezcharakterní ztroskotanec bude mít na zaplacení svých velkých dluhů.

408
Hugo
Reagovat

@Franz: Franz na ostatní věci, které popisuješ jsem nekoukala, ale na ofiku má pořád automechanik.

409
BarBora
Reagovat

Evu sa mi už vôbec nechce rozoberať, Lenka po druhom vyhadzove úplne v pohode, vyzerá, že má pekný vzťah a klídek. Proste už bola raz porazená a doma to videla aj z vonku (jej slová) a to emocionálne nastavenie sa zmenilo, bolo to cítiť, chcela sa nejak vyhecovať, ale už to nebolo ono. Má svoje muchy, ale bola jedna z mála, koho som si tam obľúbila.

Čo sa týka Tibora, podobne ako Hugo poznám niekoľko prípadov, keď sa muži dostali pred súd za neplatenie výživného a neprispievanie na deti po rozvode a to neboli v situácii, že by im ich exmanželka nedovoľovala sa s deťmi stýkať a na deti prispievali, Jednoducho ex sa jedného dňa zobudili a skúsili, čo sa z toho dá vytĺcť, nie každý si odkladá potvrdenia z nákupov a niekedy dajú peniaze aj babe na ruku, lebo sa zdá, že je všetko v poriadku a ani ich nenapadne, že až kam by to mohlo dôjsť. Neviem, ako je to s Tiborom, ale o deti má záujem a ona mu s tým, podľa všetkého, robí problémy. Bulvár ide mimo mňa, preventívne radšej nesledujem.

410
Wally
Reagovat

@Franz: Ani nevím, kde bych to hledala, ale vzhledem k tomu, že je už určitou dobu doma, tak to mohl klidně nechat odstranit sám. Medailonek má pořád stejný i ten letecký automechanik tam je.

411
BarBora
Reagovat

Takže Tibor je vo finále? A s kým, neviete?

412
Ananas
Reagovat

@Franz:
Že by měla Markíza až tak dlouhé prsty? Nějaká Liga ochránců zvířat ok, ale oficiální veřejná stránka soudních procesů?

413
Hugo
Reagovat

@BarBora: A jak jsi přišla na to, že je Tibor ve finále?
@Ananas: Taky je mi to divný, o tomhle fakt pochybuju

414
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Franz v tom zmysle písal, možno niečo započul a minulý rok sa toho tiež dosť dostalo von, ale, jasne, že zaručené to asi nie je.

415
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Ale prečo by ho odtiaľ mali vymazávať? Čo je zlé na tom, že niečo také podpísal?

416
hubert
Reagovat

@Franz: Zajimave Franzi ze to ze nepeti na syna Reza uz leta ti nevadi

417
Tamzin
Reagovat

@veverka: neberu informace z bulváru, také jsem asi před měsícem našla na netu tři soudní jednání o neplacení výživného.

418
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Tamzin, to nikdo nepopírá, tady šlo o to, zda má Markýza tak dlouhé prsty, aby dokaázala vymazání těchto oznámení ze stránek soudních procesů. O tom já osobně pochybuju,

419
Franz
Reagovat

@Wally: Já už tam leteckého mechanika nemám, já tam mám už jen automechanik. Text je změněný.
Na netu bylo ještě asi před měsícem a půl k nahlédnutí 3 obžaloby kvůli výživnému na Tibora a teď je to záhadně pryč.

BarBaro ty musíš být snad Tiborova „susedka z Pustých Uľan“, nebo dokonce někdo z rodiny !!

420
LadyXL
Reagovat

@Franz: Proč myslíš, že je jeho „sousedka“? Protože se ho v něčem zastává? To i já občas a jsem „sousedka“ z Čech… :-D. Nelíbí se mi tahání v bulváru a následné probírání anonymními chytrolíny. Já vím, teď všichni napíšete, co čekali, když šli do tv a RS k tomu…Ale jde mi teď o ta soudní jednání, o hledání zápisů ze soudu atd. To už je podle mne přes čáru. Kauzy ohledně výživného a i neplacení jsou vždy velice osobní a pokud neznáme VŠE okolo, nemůžeme tak lehce soudit. A tudíž se snadno i někomu ublíží… Taky znám jako jiní případ, kdy otec platil vysoké výživné (dobrovolně dost zvýšené), ale pak změnil práci, bral o hodně méně a než vše mohl doložit a soudně se domoct snížení, tak ex požadovala neustále placení vysokých dávek, na které neměl. Pak dával peníze dětem, ex to zapřela atd. Až to skončilo bohužel podmínkou… Kdo neznal podrobnosti – nadával na něj, ale kdo znal oba a hlavně toho muže, tak byl na jeho straně. No a tak to může být s Tiborem. A jelikož máme všichni jistě dost svých starostí, tak ať si tyto starosti vyřeší oni dva mezi sebou…

421
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Že to podepsal, jistě zlé není. Ale je podivné proti něčemu protestovat a pak se do toho sám zapojit. To ale podle mne může vadit hlavně organizátorům petice. Pokud by měl někdo důvod ho z ní vymazat, byli by to oni.

422
johnmclane
Reagovat

@LadyXL: Hej, bulvár je sviňa a Tibor nech si to rieši ako chce v súkromí. Ale raz išiel do TV a teda sa stal verejnou osobou. BTW – ako armádny vyslúžilec má Tibor bez debaty výsluhový dôchodok. Ten dostáva určite nie prvý rok. Ak dobrovoľne neplatí, tak je na mieste, aby prebehol súd, exekúcia a nech sa to strháva. Lebo takýchto budižkničemov je špeciálne u nás kopa. Detí kŕdeľ, ale platiť nebude. Keby sa aj nebodaj za neplatenie udeľovali paušálne verejné práce a brali vodičáky, tak by to nepomohlo – zmyslom výživného je živiť dieťa a nie aby chodil vinník MHD a čistil niekde park.

423
LadyXL
Reagovat

@johnmclane: No právě, mě šlo o to, že to nemusíme řešit zrovna my tady a teď … to ať si řeší bulvár… My tu snad můžeme řešit Farmu, jak se chová tam a nejen on. No nebo můžem řešit, že Lenuš i Jana jsou špatné matky, protože žijí bez dětí, co jsem pochopila… atd atd Já raději rozebírám, co vidím, slyším… :-D . Momentálně mne zajímá vztek a averze Lenuš vůči Rézovi… a kdo bude farmářem a kdo služkou…

424
Franz
Reagovat

@LadyXL: Chce to klid. :)
johnmclane píše správně, že jednou se Tibor rozhodl jít před kameru, tak musí počítat se zájmem diváků a médii. A to, bohužel i pokud má nějakého kostlivce ve skříni. Vždy se najdou lidé, kteří ze zvědavosti hledají tu skříň.

425
Franz
Reagovat

@LadyXL: No vidíš a mně zase nezajímá proč ty matky od dětí šli do soutěže o finanční částku. Mně totiž v této době vůbec nepřijde zvláštní.

426
veverka
Reagovat

@LadyXL: Souhlas, tahání v bulváru se nelíbí skoro nikomu.

Pokud ale rodina hráče dobrovolně bulváru poskytuje rozhovory a tahá si je až domů, nechává se fotit až v kuchyni (matka Tibora), tak musí počítat kromě nějakého malého honoráře i s důdledky, které jim tato dobrovolná popularita přinese.
Tibi když pózuje bulváru před soudem taky nevypadá, že je mu nepříjemná jeho přítomnost u projednávání. To by se tvářil jinak. A že o něm budou psát musel vědět. Kdyby mu to vadilo, fotky by vypadaly jinak.
A že anonymní chytrolíni hledají informace o hráčích i v bulváru není zas až tak divné, těžko nějaké najdou v seriózním tisku. Přiznejme si, že my všichni, co sledujeme RS a pak to probíráme na diskuzích (bez rozdílu všichni) nejsme klub náročného diváka. Všichni jsme na stejné lodi.
Tak nějak nerozumím tomu, kdo z diskutérů je anonymní chytrolín a kdo fundovaný. Je nás tu dost a bylo by možná dobré, ty skupinky nějak rozdělit a hodit na nástěnku, aby se ti hloupější pak mohli líp orientovat, kam patří. Ušetřili by jsme si čas a mohli číst jen ty chytré a fundované příspěvky a pak všichni fandit jen těm správným hráčům.

427
Franz
Reagovat

@veverka: anonymní chytrolín jsem podle LadyXL určitě já. :,-(

428
veverka
Reagovat

@Franz: Nebreč, ty to asi nebudeš. Nezabrousil jsi do bulváru. To jsem já tady přinesla ten odkaz. Bohužel mně ale strýček Googl vyhodil tento článek o hráči, když jsem brouzdala po netu a chtěla najít nějaké zprávy o favoritovi. V odborném tisku má asi Repa nějaký pseudonym, když jsem nic nenašla.

429
Poppy
Reagovat

@veverka: Já myslím, že kus anonymního chytrolína je ve většině z nás. Prostě jsme tu anonymní a z každého bulvárního šplechtu si děláme úsudek o tom konkrétním člověku. Ovšem oni nám to usnadňují – lezou do RS, televize a bulváru a nepočítají s tím, že by vypadali jinak než spravedliví a čistí jak lilie. No a máme sousto, jak se pobavit.

430
veverka
Reagovat

@Poppy: Souhlasím, máš pravdu a to oslovení i sedí. Taky se tomu nebráním.
Jen mně není jasné, co se smí tady probírat a co ne. Pokud se to týká Farmy a hráčů.
Samozřejmě bulvár bere člověk s rezervou, ale probrat článek, co vyšel o hráči mně nepřijde o nic horší, než psát jen dokola ničím nepodložené dohady, které si děláme.
Navíc ještě, pokud si diskutér ani neprojde základní oficiálně dodané informace o hráči – třeba na oficu.

431
Poppy
Reagovat

@veverka: Já chápu poznámku LadyXL v tom smyslu, že máme často málo informací, věci mívají dvě strany.

Přitom si myslím, že máš v tomto konkrétním příkladě pravdu, i jeho vystupování v RS odpovídá tomu, že prostě ženské jsou husy, on má vždycky pravdu a věci si bude dělat po svém. A zřejmě na druhé straně je ten přístup stejný, ale s opačným znaménkem.

Je mi jasné, že ty ten bulvár bereš taky s rezervou, ale tady to jen dokresluje tu celou situaci.

432
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Klub anonymních chytrolínů? Kde mohu podat přihlášku?
@veverka:
Souhlasím s Tebou. Tibor a jeho rodina si o rozpitvávání bohužel přímo řekli. Ne samotnou účastí v RS, o dětech ostatních účastníků víme jen, že jsou. Ale rukou, kterou podali bulváru nad rámec RS.

433
BarBora
Reagovat

@Franz:
Prečo by som mala byť susedkou? Nerozumiem.

434
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Nevidela som ten prípis, odtiaľto, z diskusií som to pochopila tak, že bol proti trápeniu zvierat.

435
BarBora
Reagovat

Bulvár nesledujem systémovo, nie len čo sa týka Tibora, niekedy niečo zachytím cez odkazy alebo náhodou, ale nevyhľadávam ho a Farmu sledujem z iných dôvodov, kto je tam dlhšie, prejaví sa a podľa toho si robím názor.

436
LadyXL
Reagovat

@Poppy: Přesně jsi to úvodní větou vystihla, co já chtěla tím elaborátem říct. Díky.
@BarBora: Tak takhle to mám taky!
Jinak pro všechny tady – anonymními chytrolíny jsem nemyslela absolutní většinu tady z vás na Panáčkovi! Ale tu píšící většinu do různých diskuzí pod články v bulváru či i jinde, nejlépe pod několika nicky atd. Být tu „anonymní chytrolíni“, tak tu nejsem já…:-). Jo a jsem v klidu, mě stačí se rozčilovat v práci, za to jsem aspoň placená… :-D.

437
Ananas
Reagovat

@BarBora:
To ano. A pokud napřed podespal, že na Markízácké Farmě se trápí zvířata a on je proti tomu, a pak se tam přihlásí, cítím v tom rozpor.

438
Poppy
Reagovat

@Ananas: Na druhé straně mi bylo od začátku podezřelé, že zrovna na poslední stránce bylo jméno. Spíš bych to přičítala nějakému vtipálkovi, který ho tam napsal, když zjistil, že se zúčastní Farmy.

439
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Že by?:-)))

440
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Ale to sa týkalo inej rady Farmy, inej situácie, u mňa toto nehraje nejakú veľkú rolu pre posudzovanie, v romto prípade Tibora.

441
Poppy
Reagovat

@Ananas: Snažím se občas hledat pravděpodobnější verzi než nabízí hoax :-)

442
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Áno, všimla som si, že dosť často máme veľmi podobné, až zhodné názory.

443
veverka
Reagovat

Na oficu je hezké video – Eva je rozhodnutá.
Sice dlouhé, ale vyplatí se zhlédnout, hlavně poslední minuty.
Konečně jsem se s farmáři zasmála.
A taky ti, co se divili, že si po odchodu potvrzují přátelství na FB pochopí proč. Spolu zažili i hezké a veselé chvilky, nejen to, co nám nabídla režie.

444
Hugo
Reagovat

@BarBora: Taky si mohl Tibor myslet, že on to změní a že na této farmě se zvířata týrat nebudou. Kdoví, co se komu z nich hodní v hlavě.

445
Franz
Reagovat

@Poppy: Sice jsem anonymní chytrolín, ale rozhodně vím, že
„žádný vtipálek“ 15.11. 2011 ve 20,08 hod nemohl vědět, že v roce 2014 nějaký pan Repa půjde do RS Farma.

446
JanaH
Reagovat

@Franz: palec hore, anonymní chytrolíne! :-DDD

447
Ananas
Reagovat

Máme otevřený nový týden!

448
Poppy
Reagovat

@Franz: Tak to jsi mne zklamal, Franzi, tajně jsem doufala, žes ho tam připsal ty :-D

449
Ananas
Reagovat

@Poppy:
:-)))))

Přidat komentář