Panáček v reality show

Nákupné maniačky (24.11. – 28.11.): Noc v opeře

24. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10783 w=615]

Nákupné maniačky se s námi tento týden rozloučí. Stylista Marián Hornyak zakončí letošní rok opravdu „dramatickým“ zadáním – Noc v opeře. V poslední sérii se můžeme těšit dvojnásobně. Jednak na výsledné outfity a stylista slibuje i překvapení. Jaké? Sledujte denně Nákupné maniačky, dozvíte se víc.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Monika
Reagovat

Dnesni nakupni maniacka je modni blogerka? To vazne nekdo cte plky od baby s absenci vkusu a prisernym satnikem? A ten stylista to myslel vazne s tou chvalou satniku nebo jen nemel dost kuraze zkritizovat slecnu, ktera se pohybuje kolem mody? Nestacila jsem zirat. Obecne nemam rada tricka, mikiny s ruznymi napisy, potiskem zpevaka, herce, prijde mi to trapny, davno out a na blogerku vubec slaby a bez fantazie. Nicmene ty kozesiny to byla jeste vetsi hruza, nemluve o tech „neoprenech“, tam mi dosla slova. Take outfit, ktery vytahla-kozeny overal vubec nesel k jeji postave. musela by byt jako ta cikanka z minuleho tydne, aby si to mohla dovolit. Rozhodne si to nevezmu, kdyz jsem mala s vetsim zadkem a sirsima stehnama.
Vysledny outfit zabila uz prvnim kouskem v podobe tmave zelene saly. Co na tom stylista chvalil? Vzdyt te holce je dvacet let, celkem pekna slecna a oblece se jako stara babina. Tyhle saly byvaji ozdobou dam v letech, ale u studentky je to pro me velkej udiv. Dal ten outfit nema ani cenu komentovat za me nula bodu, ten sal je neodpustitelnej, pomyslela jsem si jen teda ta ma slehu….Nechapu ani proc si zkousela ty prvni dlouhe kalhoty v kterych by se ztratila mozna i Kobzanova:-)))) Rovnez kalhoty s prapodivnou bluzou ocenene zhulenym stylistou mi nahanely hruzu, aspon tady sama akterka usoudila, ze to je pro starsi rocnik. No to teda byl nakupni den:-))))
To na Slovensku nejsou zadni lepsi stylisti, kteri se opravdu vyznaji v mode, nevyzdvihuji na mladych holkach staromodni hadry pro starsi rocniky, maji smrnc, charisma, tihle sedlaci jsou oba otresni.

2
Monika
Reagovat

No a jeste jsem zapomela na ten „krasnej“ uces s make-upem, vypadala jako ruska marfusa, cele zle.

3
Slámka
Reagovat

Především jsem si poslechla vysvětlení M.Kočišíka k „charitě“ Zuzany z minulého týdne. Neuspokojivé. Proč v předchozím týdnu byly NM upozorněny na odloženou sukni? Měří se jiným metrem? A v minulosti už p. Kimlička řádně zhodnotil jednu soutěžící, která bodovala podobně, protože chtěla vyhrát. Takže, za celý minulý týden p. Kočišík zklamal.
A včerejší Rebeka? Mladá holčina, oblečená jak stará mladá. Afektovaná. Žádný zázrak se nekonal a to se p. Hornyak velmi těšil.

4
Slámka
Reagovat

A ještě dodávám, Rebečin outfit rozhodně není večerní do Opery, leda tak do operetky.

5
ala
Reagovat

tie trapne napady ze kozusiny pre staru .. drdol pre rusku …
kde na to chodite ???

nechapem co by ste chceli vidiet v tych satnikoch .. a co si maju obliect ..
cervene saty strihane v pase z 89teho ??

aj ked nechapem to male pivo ze ma odvahu sa tvarit ze aka Ona je :))

bolo to pekne .. ale nie na zaprdok .. zakrpatene ruky .. nohy .. to nie je na ukazovanie … :((

6
ala
Reagovat

urcite budete unesene z netopiera … :))

oooch ake prenadherneeee … :))

kva kva … :))

jedine pekne na tom bola ta cipka .. inak out … :(( .. absolutne nie .. a uz vobec nie pre 20tku …

7
Slámka
Reagovat

Z mého pohledu Monika – ůžasná! Nádherné šaty, skutečně do Opery. Bodování ostatních vidím jako závist. Za mne 10.

8
Monika
Reagovat

No ja asi potesim Alu:-))) Mne se ta motyli kridla na satech take nelibila, prislo mi to uz navic, prilis to zakrylo krasnou postavu te slecny a urcite bych vymenila nausnice. Te slecne strasne pomohl make-up a vlasy, to samo o sobe byla uz pulka uspechu. Ono se to ale tezko hodnoti, protoze to tema je strasne jednoduche, staci si koupit krasne saty a hned je vymalovano. Rebeka me nebavila vubec, ale zase ocenuji, ze nesla prvoplanovane do sat a zkusila si s tim vyhrat, byt se ji to pro me nepodarilo.

Reagovat

Mně ty černé motýlí šaty připomínaly pošťáckou pláštěnku. Ještě kolo, kšiltovku a mohla vyrazit.

10
Slámka
Reagovat

Ano, tento týden byl vyrovnaný, nejvíce se mi líbila Monika, nejméně Rebeca. Příjemný pohled.
Tímto týdnem NM končí, kdy budou pořady pokračovat?

11
Monika
Reagovat

vcerejsi slecna, to byl outlet na pohreb, ale ne do divadla….si nedokazu predstavit, ze s tim cernym zavojem u hlavy pujdu o divadla, to mi prislo jako hodne spatnej vtip

12
Slámka
Reagovat

Ano, pěkné zakončení týdne, netradiční, Moniku určitě potěšil večer v Opeře ND po boku M.Hornyaka. Cenu stylisty dostala oprávněně. Jen ty naušničky.

Přidat komentář