Panáček v reality show

Farma 5 (17.11.-21.11.2014): Týždeň dvanásty (video) + rekap

17. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=10763 w=615]

pondelok – štvrtok o 21:40, duel piatok o 20:30

Réza farmár týždňa, Eva a Ľuboš sluhovia. Kto bude prvým duelantom? Sledujte dnes Farmu o 21:40 na TV Markíza. 

Rekap z 21.11.2014

Maťo si pri prenášaní košiara uvedomuje, že má čoraz menej a menej síl. Malina sa rozhodla Filipovi ukázať okolie, Réza musel po ňu zájsť riadny kus. Rozhodol, že Filip zostane v maštali, Malina nech si ide, potom sa vráti. Je čoraz agresívnejšia, Ľubo im vysvetľuje triky, ako na ňu. Jana má však pred ňou riadny rešpekt, nebude veru ona skúšať s ňou manipulovať. Všetci sa pred duelom vykúpali, spraví tak aj Ľubo. Zdá sa mu málo zábavy na farme, prebehne sa teda nahý pred nastúpenými farmármi po nádvorí farmy. Všetci sa rehocú, berú to ako rozlúčkovú zábavku od neho. Maťa so skôr šokovalo ako potešilo, Lenuš bola rada, že bola práve pri ovciach.

[singlepic id=10775 w=615]

Iný druh zábavy však prichádza ku farme. Na koči prichádza Jakubec v kostýme kuraťa s Božkou (finalistka farmy 4) a hospodárom. Po lúke od duelantskej chatky beží gorila, vyklube sa z nej Marián Čurko. Martin predstaví všetkých farmárom hostí, Rézovi dá do ruky fľašu pálenky. Farmári sa odejú do kostýmov, ktoré si na túto príležitosť pripravili a môže sa začať zábava. Do tanca hrá Hitovica band, farmári to berú ako oživenie. Jakubec im vysvetlí, že to nie je len tak. Oni im budú hrať a spievať a od nich chcú, aby sa ukázali, ako vedia tancovať. Prvá disciplína je tanec samostatnej masky a následne tancujúci maskovaný pár. A tak sa farmári pustia do tanca, bavia sa, živá hudba im dodáva energiu. Jakubcovi sa páči Lena, pokukáva on po nej, ona po ňom. Jana pôvodne robila hlavu koňovi a Réza jeho zadok, keď sa však vyhlásilo kolo párového tanca, Réza vzal do kola Lenuš, Jana Maťa, Ľubo Evu a Leny s ujal sám Jakubec. Hojne sa aj ulieva páleného, zábava graduje. Aj Rézovi špeciálne zahrajú, pozvŕta sa v nie práve tradičných slovenských rytmoch. Jana aj zabudla na problémy s Rézom, tancujú spolu vo veľkom. Božka vyhlási víťaza za najlepšiu masku, zvíťazila Lena. Vyhrala voucher na masáž. Za najlepšie tancujúci pár vyhlásili Rézu a Janu, dostali gaštanovú tortu. Jana sa smeje, nakoniec keď budú z farmy odchádzať, sa budú mať aj radi a budú si chýbať. Farmári konečne zabudli na hádky, to im aj Božka odporučí, majú si rozmyslieť, či im to za to stojí, majú držať spolu.

[singlepic id=10776 w=615] [singlepic id=10777 w=615] [singlepic id=10778 w=615] [singlepic id=10779 w=615]

Kvetka príde vo večerných hodinách pre meno druhého duelanta. Dievky sa vybláznili na Ľubošovi, príde oblečený v ženských šatách, rozpustených vlasoch a s vešľkým dekoltom. Kvetuš sa smeje, chváli si, aká je tu dnes dobrá nálada, pošle však Ľuba prezliecť, musí ísť do duelu za chlapa. Réza si tiež pochvaľuje zábavu, konečne tu bola hudba. Lenuš vraví, že takýchto dní by tu mohlo byť viac. K nálade prispelo aj viacero štamperlíkov, dnes im to všetkým veľa rozpráva. Oficiálne musí prvý duelant povedať meno toho druhého. Je to predom dané, je ním Maťo. Mrzí ho, že práve s ním musí ísť do duelu, obľúbil si ho, je to však hra o jednom víťazovi. Duelanti sa rozlúčia, Réza ich statočne nabalil, od jedla určite nepomrú. Ľubo má aj veľa naškrečkovaného. Maťa mrzí, že na farme zábava pokračuje a on musí byť sám v duelovej chatke v zime. Všetky veci už má pobalené, ako keby už odchádzal z farmy. Réza sa rozhodol, že na nočnú k ovciam pôjde on sám, ženy nechá na farme. Ráno uznáva, že je tam riadna kosa. Ľubo sa dobre vyspal, študuje almanach. Jana sa cíti super, ráno ide s Lenuš a Dunčom k ovečkám. Réza si myslí, že je to celé kvôli tomu, že ak by vypadol Ľubo, alebo Maťo, dajú Lenuš za farmárku. Lenuš Jana neprekáža, je fajn aj keď je falošná, uvedomuje si, čo tým Jana sleduje, ale dobre jej padne, keď sa má s kým porozprávať. Réza sa Jane smeje, že sa bojí do duelu, ona však jemu kontruje, že on sa bojí viac. Ona má strach len z Lenuš, Leny ani Evy sa nebojí. Lene vadí, že je tu viac žien, ako chlapov, radšej by bola, ak by bola iba ona a chlapi. Išla k ovečkám, očakáva deň, kedy im ich hospodár vezme, aby mali kde prezimovať. V kolibe Réza s Lenkou a Janou rozložia oheň na údenie. Réza vešia mäso pod strechu, dusí sa tam, mali najskôr povešať, až potom oheň zakladať. Smejú sa pri tom, Jana má trocha skúseností z domova.

Kvetka príde za Maťom. Mal ťažkú noc, bola veľká zima, oheň sa mu podarilo založiť, ale vyhasol. Na farmu prišiel, aby sa mohol osamostatniť od rodičov a založiť si biznis. Chcel sebe aj ostatným dokázať, že nič, ani ťažké podmienky ho nedokážu zmeniť. S Ľubošom to bude ťažký duel, obľúbil si ho, podpichujú Janku, robia spolu zábavu. Vybral disciplíny: hákovanie, preťahovanie a prekvapenie. Dal také disciplíny, aby mal možnosť aj Ľubo, nakoľko má o 10kg viac a obe silové disciplíny sú o tom, že ťahá súperovu váhu.

Ľuba tiež príde Kvetka pozrieť, tomu sa oheň nepodarilo rozložiť, mrzol. Na farmu prišiel pomôcť sestre, lebo jej zahynul manžel a zostala so 4 deťmi. On si to isté prežil, vie, čo to je. Disciplíny neodhadol vôbec, myslel si, že Maťo využije informáciu, že on si almanach ani nepozeral. Myslel si, že Maťo dostal trocha strach z toho, že schudol, ale vidieť, že si verí.

Farmári prichádzajú do duelovej stodoly už len v pätici. Eva zasa zmachlená ako Marfa. Réza je so svojim týždňom spokojný, páčila sa mu hlavne izba a periny, za tým mu bude najviac ľúto. Aj sluhovia robili perfektne, aj farmári, ale občas kričal. Lenuš si myslí, že ona a Lena si to zlízla najviac. Kvetka sa čuduje, že on nebol dobrý na Lenuš. Rozhodovanie o duelantovi nebolo pre neho ľahké, mal po voľbe zmiešané pocity, šiel na to rozumom, chcel sa zbaviť jedného súpera. Boli dohodnutí, že bude ženský duel, ale nakoniec to zmenil. Lenuš sa na neho nespoliehala, nemá problém postaviť sa do duelu s ktoroukoľvek, či vyhrá, alebo prehrá. Réza by rád, keby sa vrátil Maťo, je s ním väčšia sranda, sadol si s ním viac ako s Ľubom, ten skôr sranduje so ženami. Lenuš si obľúbila oboch, Maťo je jej bližší, niektoré Ľubove srandy sú prehnané. Jana jasne Maťo, Eva samozrejme diplomatická odpoveď, nevie si vybrať. Lena by chcela späť Ľuba, ako človek jej sedí.

Ľubo s Maťom prídu bojovne pomaľovaní, bol to ich spoločný nápad. Maťo sa cíti super, v chatke mu už je dlho. Ľubo si oddýchol, on by v chatke ešte ale pol dňa vydržal. Obaja sa chcú vrátiť späť.

1. Hákovanie – jasná vec v Maťovom podaní, využil pomalšiu Ľubovu reakciu, ten kým sa spamätal a zatiahol, Maťo už bol zahaknutý.

2. Preťahovanie lanom – tu to také jednoduché Maťo nemal, Ľubo odolával, dobre sa zapieral, nakoniec však on nehodil ani jednu podkovu, Maťo všetky, takže duel Maťo vyhral 2:0.

Maťovi je ľúto, že práve on musel poslať Ľuboša domov. Hoci niečo schudol, je silnejší. Kvetka požiada Ľuba, aby povedal farmárom zopár viet. Lena nemá plakať, má väčšiu šancu, jeden človek vypadol. Eva sa má stále tak dobre chovať ku zvieratám, Jana stále vykrikovať, nech je ju dobre počuť. Réza sa už nemá toľko hádať s babami a zakrývať tým svoje vlastné slabosti. Maťo to má vyhrať a Lenuš má makať, imunita jej skončila. Majú si ho zapamätať ako včera (bežiaceho nahého po farme). Lena plače, priľahol jej k srdcu. Postupne sa so všetkými rozlúči, vonku sa stretnú. Posledný sa lúči Maťo, aj tomu príde ľúto. Musí ísť napísať list na rozlúčku a určiť nového farmára týždňa. Bol tu mesiac, super na tom, že nemusel riešiť čas, dátum, oddýchol si od civilizácie, mobilov. Mali len to, čo si sami spravili. Starali sa o zvieratá, zvieratá o nich. Poslednýkrát sa pomodlí v ich kaplnke. Prvé čo spraví, zapne telefón a zavolá manželke. Farmári po príchode na farmu zakúria a počujú zvonček. V tejto nočnej hodine prichádza Kvetka s novou informáciou. Podľa ukážok sa karty zamiešajú, na farmu sa vracia TIBIKE. 

Rekap z 20.11.2014

Rozhodnúť musí farmár týždňa Réza. Je podľa chlapov dosť nerozhodný, nevedia, čo si myslieť, jeden deň to, druhý ono. Réza vraví, že dlho rozmýšľal, myslel, že dá Evu, lebo mali konflikty, ale dá jej šancu, volí mužský duel. Na kameru Ľubo vraví, že Réza je tak isto falošný, ako ostatným vyčíta. Lenuš sklamal, zachoval sa ako hráč, nie ako chlap. Réza začína monológ o tom, ako sa prvý deň zapriahol ženy, ale postupne to povoľovalo, je hrdý, ako sa zachoval a ako sa rozhodol. Prvým duelantom sa teda stal Ľuboš. Podľa Lenuš spravil veľkú chybu. Po Kvetkinom odchode vraví Ľubovi, že dva dni bude robiť drevo, má to ako trest. Eva bude mať za trest presne taký, aký dala jemu. Po tom, čo skončia sluhovia, bude zastávať celú ich robotu. Lenuš má za trest spraviť mu horúcu vaňu a umyť mu chrbát. Maťovi a sebe ešte trest vymyslí, nemusí sa predsa rozhodnúť hneď takto narýchlo.

Ľubo sa v kuchyni rozpráva s Evou, on pôjde do duelu, teraz sa im Réza líška, aby si priklonil ženy na svoju stranu. Aj Janu tam stískal. Réza sa neskôr večer pýta Ľuba, či sa nehnevá, za jeho rozhodnutie. Neskôr sa mu ospravedlní, prizná, že to bolo čisto hráčske rozhodnutie. Ľubo neskôr na kameru zas to, že on by sa zachoval rovnako, poslal by proti sebe Rézu a Maťa. Rézovo rozhodnutie veľmi prekvapilo Janu, môže pokojne najbližšie dni spávať. Lunuš jeho rozhodnutie sklamalo, už po tretíkrát, bude k nemu tak pristupovať. Lenuš ide pozrieť Maťa na nočnú, ten tvrdo spí. Rozprávajú sa ráno, Maťovi duel príde ako zbytočný. Eva sa sťažuje farmárovi, že Jana z Lenou nechali neprecedené mlieko. Réza je z toho nervózny, nechápe, ako môžu dve tri hodiny sedieť a dojiť a potom nechať pokaziť mlieko. Lenuš pomáha Jane s odnesením mlieka, kričí na ne, že sú trúby, nevedia mlieko spraviť, nie je to pre neho, ale hlavne na obchod a pre nich. Lenuš nahneval pomenovanie trúba a naloží mu hubovej polievky. Eva mu v kuchyni vysvetľuje, že pre toto ona vždy robila syr, lebo ostatní by ho nespravili. Jana na kameru vraví, že Eva sa stará do vecí, do ktorých ju nič, vôbec by nemusel byť problém. Réza príde za Lenou, robí si masku už druhý deň, pritom mu povedala, že to bude robiť max. dve hodiny. Pohádajú sa. Lenuš referuje hádku s Rézom Maťovi. Vyprosuje si, aby ju nejaký „oný“ nazýval trúbou. Svoju robotu si robí a chybu si rada uzná. Maťo nechápe čo sa deje, Réza mal dnes konflikt asi s každým okrem jeho a Evy. Poháda sa znova s Lenou, nie je podojená Malina, nazve ju neschopnou, nechápe, prečo ju nepodojila v stodole, ale až vtedy, keď je na paši. Husto je aj pri komunikácii s Ľubošom, mal za trest drevo chystať, nespravil však pre to ešte nič. Eva nenápadne rýpne, že Réza stával hore zadkom. Réza to pripisuje výberu duelanta. Je smutná Lenuš a Ľuboš, keby volil ženský, boli by smutné zasa baby. Pri jedle Ľubo vraví Eve, ako sa na ňu Réza zastrájal a nahováral aj ostatných, aby ju odpálili.

Na kontrolu príde Martin. Pôjdu sa pozrieť po farme, majú sa zatiaľ pripraviť do masiek. Vojdú do kuchyne, všetko v poriadku, šunky aj mäso majú v pivnici. Maťo sa pozrie do nádoby so skysnutým mliekom, Réza mu vysvetlí, že baby to flákajú. V pivnici mu ukazuje, ako spracovali mäso, spravili to presne naopak. Do súdkov dali mäso na údenie a do soli a nálevu dali mäso do kade, kde má ísť mlieko. Réza nepochopil, ako mu to Martin vysvetľoval. S pódiom je spokojný, hneď si však všimne neprenesený košiar. Farmári už sú nastajlovaní v kostýmoch, predvádzajú sa hospodárovi. Masku koňa Réza len ukáže, Jana je pri ovciach, on jej robí len riť. Hospodár zhodnotí Rézovo farmárčenie na 21 mincí. Je z nich rozpačitý, bojí sa, že sa vracajú staré časy. Pýta sa Leny na názor, tá mu vraví, že aký bača, taký farmári. Réza jej hneď kontruje s tým, ona zabudla mlieko spracovať, čo mu na to povie – zabudla. Martin dvíha prst, o hygiene pri spracovaní mlieka sa dlho rozprávali, majú sa zamyslieť.

Martin prejde k obchodu. Minule ho poriadne nabalili. Priniesol im teda košíky zeleniny, ovocia, nástroje na výrobu utopencov, súpravu na výrobu vareného vína, vrecko zemiakov, bylinkové kvapky na boľavé hrdlo a praclíky. Môžu si vybrať 4 veci. Najskôr však majú vybaviť seno, sľúbili mu zaň 3 hrudy syra, dnes dve, nabudúce jednu. Prinesú syr nie veľmi pohľadný, doďobali ho vtáci. Takýto syr na obchod nemôže vziať.

Lena vzhľadom na to, že neprecedila mlieko, berie zodpovednosť za nedostatok syra a navrhuje, aby si vzali seno za potraviny, ktoré im Martin priniesol. Nechá im darček od manželky, košíček pašték a zloží seno. Na obchod mu dajú výrobky z vlny – šál, čiapku a tri kabelky z vlny. Martin je spokojný, toto sa mu páči. Lena na kameru vraví, že Lena robila len toľko, koľko si Réza zaslúžil. Za to, ako sa správa k ženám si viac nezaslúžil. Martin sa neskôr vracia, na dvore ho čaká koník – Réza s Lenuš pod plachtou. Urobilo na neho dojem, že uprednostnili pohodlie zvierať pred ich žalúdkami, preto im priniesol praclíkovník späť. Vziať si majú aj soľ pre zvieratá a uhlíky na údenie.

[singlepic id=10769 w=615]  [singlepic id=10771 w=615]

Večer nastane hromadné odrábanie trestov. Réza v korýtku s horúcou vodou čaká na Lenuš. Tá príde ohodená len vo svetríku a spodnom prádle. Pýta sa ho, ako si to predstavuje. Počas umývania ich prídu pozrieť Ľubo, Maťo a Jana. Réza je rád, Lenuš nie je ako ostatné ženy na farme, ktoré vravia, že majú priateľa, ale pritom sa vytešujú z každého listu od cudzieho chlapa. Lenuš sa nehanbí, je ako on. Úlohy sa vymenia, teraz Réza musí masírovať Lenuš. Maťo musí zas Janu, Eva a Lena masáž odmietli. Sám by to určite neurobil, ale keďže to bol trest, spravil. Jana si myslí, že to bolo zábavné. Eva sa s tým nestotožnila, určite vedeli, ako sa k tomu ony dve postavia, takže trest to bol účelový.

Rekap z 19.11.2014

Na farme sa rozpršalo. Matúš spal spolu s Rézom v izbe farmára týždňa. Jedla je toľko, že nevedia čo s ním. Prejedajú sa, majú hody. Míňajú sa potraviny zo zabíjačky i z výmenného obchodu. Večer po dojeni nechali Lenky mlieko bez precedenia. Lenuš šla do nočnej, Lena na neho zabudla. Réza sa s Janou učia slovenské pesničky. Zaujalo ho najme „Na Kráľovej Holi“ a „Slovenské mamičky“. Je to na počutie veľmi zábavné. Precedí mlieko nakoniec Réza s Janou. Pustia sa aj do úloh. Prenášajú skrine, aby mali kde uložiť drevo.

Rekap zo 17.11.2014

Jana sa vyspala do pekného rána. Hore je aj Réza, musí robiť všetko miesto sluhov, plní si trest. Eva sa teší, dnes je posledný deň farmárčenia, vesí bremeno zodpovednosti. V noci strážil Matúš, spoločnosť mu robila Lenuš, lebo Maťo sa bojí. Spomínajú spolu na Miriam, stále jej ide po rozume pesnička, ktorú si spievala pri odchode. Veľmi ju tým dojala, bol to najemotívnejší odchod. Chýba im, bola jediná, ktorá vo veľkom komunikovala. Sú zvedaví na list, hlavne čo napíše Lene. Réza vraj berie ako tutovku, že sa stane farmárom, Lenuš by bola zvedavá, ako by sa zatváril, keby sa ním nestal. Réza na kameru priznáva, že už si predstavuje, čo by robil v tejto funkcii. V hre je aj Lenuš, pri rozlúčke jej vravela, aby to vyhrala. Jana ju už oslovuje ako slečna farmárka, príde za nimi za ovečkami a snaží sa humorom podliehať Lenuš. Tá vidí, že Jana je vypočítavá, má všetko premyslené, vždy sa priradí k tým silnejším. Matuš vraví, že s nimi budú chcieť byť všetci kamaráti, sú najsilnejší. Jana priznáva, že niektoré veci vraví zo srandy, snaží sa hrať takticky. Pri ovečkách sa sťažujú na Lenu, prišla ako veľká voda, odvtedy však nič nerobí. Nálada je inakšia, priniesla negatívnu energiu. Lena si o Jane myslí, že hovorí poza chrbát jedno a do tváre druhé. Nevedia sa dočkať Bubicinho listu. Eva pri kontrole zajacov zistí, že jeden zajac uhynul. Prezerá ho, kontroluje, s Lenou dúfajú, že sa to nerozšíri. Lena vraví, že zajacom nikto nedáva jesť. Stále len vodu vodu, ale na jedlo si nikto nespomenie. Réza našiel v kapuste mŕtvu myš. Ľubo ju zobral, nevie, čo s ňou spravil, možno ju aj zjedol. Smejú sa na ňom, je to človek, ktorý už zjedol asi všetko.

Prichádza Kvetka s listom od Miriam. Porozprávajú jej o uhynutom zajacovi. Miriam im chýba. Jana vraví, že sa Miriam veľmi zmenila, vedela odporovať a získala silu. Mala ju rada a mrzí ju, že ju musela poslať domov, je to však hra. Miriam napísala až dva listy. Jana by farmárčenie priala Eve, Ľuboš Matúšovi, Eva Lenu, Lenuš Rézovi, Lena a Matúš Lenuš. Víac si myslia, že sa stane Lenuš farmárkou. V liste skôr píše o sebe, ako o farmároch. Favorita prezradiť nechce, za farmára týždňa dáva Rézu (ten bol celú voľbu veľmi nervózny). Eva ani Jana z voľby nie sú vôbec nadšené. Kvetka mu vraví, že zajtra má určiť sluhov, ten sa smeje, keby mohol, tak určí tri ženy za sluhov. Miriam im nechala aj darček, výrobky na obchod a naškrečkované placky. Kvetka im však priviedla aj návštevu. Všetci sa tešia, že príde Tibor, hlavne Réza ožil.

[singlepic id=10774 w=615] Nakoľko tam bola ženská návšteva, aby to bolo vyrovnané, za dverami čaká mužská. Keď vstúpi Sajfa, všetci sa smejú. Réza ho ponúkne plackou od Miriam. Dievky čakali fešáka, Sajfa im však vyčaril veľký úsmev. Nie je tam náhodou, budú s ním súťažiť v hre známej aj na FUN Rádiu, hlavou proti Sajfovi. Kto zvíťazí, získa drevenú ovečku, ktorá symbolizuje imunitu pred duelom. Idú postupne, začína Jana, otázky sú s tématikou Farmy i všeobecné. Na odpoveď majú 5 sec, otázky sú dve. Jana neuhádne ani jednu, Sajfa obe – 0:2. Pokračuje Lena, neuhádne tiež ani jednu, Sajfa vyhráva v tomto dueli 0:1. Ľuboš prvú dá, druhú nie, Sajfa prvú nie, druhú áno 1:1, Lenuš aj Sajfa dajú len druhú 1:1. S Matúšom má stav 1:2, s Rézom sme duel nevideli. Evu si cielene necháva nakoniec. Pred Kvetkinými kvízovými otázkami sa jej pýta, či je policajtka. Eva mu napriamo neodpovie, vykrúca sa dobre. V tomto dueli vyhral Sajfa 0:1. Lenuš a Ľuboš budú mať medzi sebou rozstrel, otázka je, koľko miliónov obyvateľov má dokopy EÚ. Ľubo dá 54, Lenuš dá 65, hoci Eva kričí, že menej. Réza to od nej nevie pochopiť, správna otázka je 505, takže Lenuš vyhrala imunitu. Uvítala by ju skôr ten nasledujúci týždeň. Sajfa a Kvetka spolu odídu, Réza zasadne za vrch stola. Je mu úplne jedno, že väčšia polovica nie je nadšená z toho, že sa stal farmárom týždňa. Chce, aby sa tento týždeň veľa vecí zmenilo, úplne iný systém. Kuchyňa musí byť tip-top, mangalice sa musia cítiť ako v 5* hoteli. Eva s Janou robia stále tie isté roboty, budú ich robiť iní ľudia. S ovcami budú chodiť len ženy, chlapi budú robiť úlohy na farme. Aj o zvieratá sa budú starať hlavne ženy. Rozdelí úlohy tak ako rozdelí, majú smolu. Lenuška bude variť, chlapi majú ísť narezať drevo. Eva si fandí, určite ich bude potrebovať na práce od hospodára, oni tri sú silné ženy, vedia zastať väčšiu prácu, ako niekedy chlapi. Jana s Lenou vraj majú začať hneď treba mangaliciam vyniesť.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 427
1
Franz
Reagovat

Tak kdoví zda Farma v reálu nevstupuje do posledního týdne. Uvidíme za týden, jak nás facebook bude informovat o zaručených finalistech.

2
Franz
Reagovat

Dívám se na videa a potěšilo mně, že Lenuš vyhrála individuální imunitu na tento týden. Eva se už prý chystala, že ji vyzve do duelu. Ta zase měla keců.
Tak jsem zvědavý jaký duel tento týden bude. Nebylo by škoda, kdyby si to mezi sebou rozdaly – Jana s Evou, nebo psychoLenkou.

3
Anička
Reagovat

no teda…Vasilisa premúdrelá /Eva/ nevyhrala vedomostnú súťaž :O , som rada, že to vyhrala Lenuš…to ešte len bude všetko zamotané….

4
Ferda
Reagovat

mám mezery ve vzdělání… kdo je prosím vás Sajfa?

5
Slámka
Reagovat

@Ferda: Sajfa je slovenský moderátor, účinkoval s naším Prachařem ml. v soutěži Česko Slovansko má talent.

6
Slámka
Reagovat

@Ferda: Beru zpět jeho účinkování s Prachařem ml. (tam byl „Pyco“ Rauš). Sajfa moderoval např. Cena je správna. Na Slovensku populární.

7
Jája
Reagovat

Moderoval RS slovenské Vyvolené – dům snů, jinak ho neznám, ale nebyl nic moc.

8
janislava
Reagovat

@Jája: Také ho znam jen z Vyvolených-dům snů

9
LadyXL
Reagovat

Tak pro mne naprosto zbytečný díl… :-(

10
Johana
Reagovat

Reza dobře, jen tak dál…konečně někdo odstavil Janu a Evu od zašívárny u sýrů. Tuším revoluci na farmě a nebude sametová :-)

11
LadyXL
Reagovat

@Johana: Tak rozdělování práce a Rezův monolog bylo jediné koukatelné :-). Nechápu,proč dělaly sýry jen některé. A už chápu to „hubnutí“ policajtky .. Jo a ještě jeden moment – to když Sajfa doloval z Evy přiznání,že je policajtka :-). To její zděšení ve tváři bylo úžasné a chvíli nemohla ani mluvit!

12
Jája
Reagovat

Konečně jsem viděla Janu voňavě makat :D

13
Jája
Reagovat

Evino odborné hodnocení zdechlého králíka – celý Jano :D

14
Jája
Reagovat

@LadyXL:
Jj, byla rudá až na zadní tváři a pro jednou konečně beze slov.

15
Wally
Reagovat

Asi se opět změní něčí metabolizmus.
Hodnocení Jany jak se krásně vyspala a jaký je krásný den, mi silně připomnělo Miriam (budiž ji Farma lehká) a její lísání k Rézovi a Lence2 bylo víc než trapné.
Těším se na Rézovo farmaření a jeho hlášky.

16
Hugo
Reagovat

@Wally: Wally souhlasím, i já se těším na Rezovo farmaření. At už to povede tak nebo onak, je velká šance, že to nebude nuda. Jinak tento týden bych si přála zase ženský duel. Tím, že Lenuš má pro tento týden imunitu, musely by slípky do sebe a mohlo by to být zajímavé. Uvidíme jak to dopadne, Eva s Janou budou, myslím,hlasovat pro pánský, Lenka1 je velice nevyzpytatelná, ta může dát i ženský a Lenuš si myslím, že dá taky ženský. Z chlapů bude jeden sluha a ten druhý,podle mě, dá taky ženský. Takže bychom se mohli dočkat.

17
Wally
Reagovat

@Hugo: Jedna ženská je sluha, takže máme 2 ženské hlasy, 1 mužský a Lenka2. Pak by rozhodoval Réza a ten by se chtěl asi zbavit soupeře. Je to dost otevřené, ale já to vidím spíš na mužský duel.

18
Johana
Reagovat

@Hugo: já doufám, že se tento týden stihne vrátit Tibor, užije si výsady prvního pobočníka, podpoří ženský duel a my se dočkáme Evky v akci.
…ó jak já se těším na emancipované kdákání na kameru, jakže si Reza neváží žen…

19
Hugo
Reagovat

@Wally: Já si myslím, že Reza takto nepřemýšlí. Možná se pletu, ale řekla bych, že on se řídí víc tím, jak je mu kdo sympatický nebo nesympatický, než taktikou, kdo mu tam zústane jako soupeř. Já fakt věřím tomu, že kdyby došlo na lámání schleba, dá ženský duel, protože Evu s Janou nemůže ani cítit.

20
Hugo
Reagovat

@Johana: Tak podle mě se Tibor už nevrátí.

21
LadyXL
Reagovat

Jo ale ten vědomostní test zase Markíza po… Rozstřel – měli napsat odpovědi na papír.Takhle měla Lenka2 výhodu.

22
Johana
Reagovat

@Hugo: možné to je, že se nevrátí, ale tlak by mu za pár dnů srovnat mohli a pokud mu to zdravotní stav dovolí a sám bude chtít se vrátit, měl by šanci ještě dostat…no, uvidíme.
Jsem zvědavá, jaký zasedací pořádek u stolu Reza určí. Pěkně to včera Janě vpálil, že nemusí sedět tak blízko něho.

23
Hugo
Reagovat

@Johana: Je možné, že se Tibor ještě vrátí,ale z mého pohledu, v této fázi hry už hodně nepravděpodobné.
A co se týká Rezi a jeho FT bude to nejspíš mazec. Ten postaví na hlavu všechny zaběhnuté „pořádky“ a udělá jim tam takové čoromoro, že se pos… Jestli to bude ve prospěch znovuzrození farmy to nevím, ale myslím, že pro nás to bude alespon zábava. Už jen ta ukázka vidět Janu s Evou s vidlemi s hnojem místo v teplíčku se sýrem stála za to.

24
Franz
Reagovat

@Hugo: Dlouho jsem se nezasmáli u Farmy jako včera v závěru u Rezova proslovu farmáře týdne. Ty tři štěkny mají cukání u zadku. Opravdu je škoda, že nemůžou být služky všechny tři.
Jinak včerejší díl nuda s reklamou a jedním umachrovaným Sajfem.

25
Hugo
Reagovat

@Franz: Ty dvě hvězdy, co tam jsou, budou makat jak ještě za celou dobu na farmě nemakaly. Neříkám, že nedělaly nic, ale třeba Jana, věčně někde drbala, místo aby dělala. Pasovaly sami sebe na nejdokonalejší sýrařky a ostatní práce žádná sláva. Jen at si taky vyzkouší, jaké to je být celé dny u ovcí. To bude keců a špíny naházené na Rezu, ale když u oveček byla Miriam a prosila je, at už jí tam pořád nedávají, jen jim to bylo k smíchu. Doufám, že to Reza dodrží. Pěkně v noci hlídat ovečky a přes den makat u hnoje. Ony jsou přeci paní dokonalé, nikdo tam kromě nich nic nedělá,tak to jistě zvládnou levou zadní.

26
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Paní dokonalé, jedna minulý týden služka, druhá FT a když jsem viděla ten čurbes u mangalic,děs. Nebo jak Evka vykládala, že králíky nikdo nekrmí, zase vizitka pro ni, jako FT. Asi si opravdu ten oheň nezasloužila :-)

27
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Tamzin, Jana byla sice služka, ale Eva nakládala ostatním a Jana měla docela veget. Tak to je jasné, že ted se jí to zajídá. A to, že Reza nečistil mangalicím, je sice pravda, on to ani nepopírá, ale je to vizitka předchozích FT. protože nejen Reza, ale nikdo to tam nedělal. Je tam bordel až hanba, nikdo z nich sám od sebe nezvedne ani papír ze země. Místo hnoje kydají jeden na druhého.

28
Wally
Reagovat

Jestli se mýlím, tak mně opravte. Ale Réza snad ještě sluhou nebyl, tak proč by se měl starat o zvířata, když to je povinnost sluhů. Za to když byla služka Jana, tak po ní u Maliny vybíral Tibor s Bětkou pěknej humus.
Všimli jste si, jak si předávali místnost FT, těch plátěných pytlíků? To byly zásoby?

29
Hugo
Reagovat

@Wally: Wally já mám pocit, že sluha byl, ale fakt nevím. Nějak už se mi to motá, takže možná ne.

30
Johana
Reagovat

@Wally: mám neurčitý pocit, že Reza sloužil s Evou za Tibora, jako FT – on to dával jakože spravedlivě, který ešte nebol, ano?

31
Hugo
Reagovat

@Johana: S Evou asi ne, to by jeden z nich musel být v duelu a to, jestli si dobře pamatuju, nebyl ještě ani jeden.

32
Tamzin
Reagovat

S Jankou byl Maťo, nemuseli vařit, starat se o oheň.

33
Tamzin
Reagovat

Sakryš, komu to Réza jako sluha sebral tu mouku na snídani, nebyla to taky Janka ?

34
Franz
Reagovat

@Johana: Reza byl sluhou s Evou v osmém týdnu a dal je Tibor jako FT. Ten týden přišli valaši a do duelu šel Reza a vybral si Viktora, kterého poslal podruhé domů.

35
Tamzin
Reagovat

Tak na to už jsem zapomněla, že vyhodil Vikinku :-)

36
Hugo
Reagovat

@Franz: Jo aha, to je pravda. Tak to už mi úplně vypadlo.

37
Franz
Reagovat

Ráno v Teleránu Miriam. Měla vyžehlené, ostřihané a nabarvené vlasy a na rameni opicu. Ta skákala po všech ve studiu a nejvíce se ji bála Kvetka. Mluvila většinou o rodině a o farmě snad jen dvě věty.

38
Kamča
Reagovat

Na cas.sk zrovna probíhá chat s Miriam, má super účes – kočka k nepoznání :)

39
Hugo
Reagovat

@Hugo: Už si vzpomínám, jak chtěl Vikinka být vtipný a disciplíny vybral, že jako bude šou a Rezu dorazí almanachem. Pak blbeček ani nerozdělal oheň.

40
Pertule
Reagovat

Reza se včera kasal jako každý FT před ním, jak bude za něj všechno jinak … a vždy skutek utek.
Od tohoto týdne očekávám spíše víc konfliktů, než pracovních výkonů. Reza je totiž skvělý glosátor, „stávkař“ a „bojkotář“ , ale ve vedoucí roli že by vynikal – to fakt nevidím :D

41
Hugo
Reagovat

@Kamča: Ted jsem na to koukla a musím říct, že Miriam to sluší, zdá se, že opravdu dosahla cíle, který si od farmy slibovala. A jsem ráda, že i doma to jde k lepšímu.

42
Franz
Reagovat

Úkol týdne zní: „štěkny pobijte se mezi sebou“.

43
Franz
Reagovat

@Hugo: Překvapilo mně, že Miriam přiznala, že má problémy i s dcerami. Obě studují a bydlí v Chorvatsku, tak se nějak potatili.

44
Johana
Reagovat

@Pertule: Reza dobře překvapil kydající a frflající Janu, takže, když mu to vydrží, bude nejenom zadávat úkoly, ale průběžně i kontrolovat plnění a to je to, co všichni potřebují – bič nad sebou…koneckonců Jana kydala to, co minulý týden, jako služka ošulila.

45
Pertule
Reagovat

@Johana: Jasné, viděla jsem. To jsem myslela na dobu až po zadání úkolů od Martina. Jestli tedy nějaké pořádné vůbec budou.

46
Hugo
Reagovat

@Franz: To, že bydlí až v Chorvatsku ještě neznamená, že nemají s Miriam dobrý vztah. Sousta dětí studuje v zahraničí a ony nejspíš navíc Chorvatsko považují za svůj druhý/možná dokonce hlavní/ domov. Vždyt se tam nejspíš narodily a nějakou dobu i žily. Jako problém to mohla vnímat Miriam, kterou trápilo, že dcery jsou tak daleko, zvlášt když doma se necítila spokojená. Ale ted, jak říká v chatu, i dcery se postavily za to, že se chce změnit a pomáhají jí.

47
Hugo
Reagovat

@Pertule: Já myslím, že tentokrát by to mohlo vyjít. Rezovi bude úplně jedno, co si o něm slepičky budou myslet a jelikož je fakt nemusí, nejspíš je do práce bude opravdu honit a kontrolovat.

48
Jája
Reagovat

Z Miriam se stala krásná ženská a tohle je jedna z jejích odpovědí:

Miriam Pribanič Aj ja som pri obrazovke prekvapená z toho, ako sa správajú tri grácie Lenka, Janka a Eva… A veľmi sa mi páči, ako Reza urobil poriadky na Farme a poslal ich čistiť chliev a maštaľ…

50
Poppy
Reagovat

@Jája: Zrovna spravedlivá Miriam, která pracovala jako hlemýžď, má radost, že někdo jiný se musí ohánět :-)

51
Hugo
Reagovat

@Poppy: Poppy, když si přečteš co píší lidé, kteří už na farmě skončili, zjistíš, že zdaleka ne všechno je tak, jak na obrazovce vypadá.

52
Tamzin
Reagovat

Tak Mirka oproti nástupu na farmu vzhled o 100% lepší, sluší ji to.

53
Tamzin
Reagovat

Také se vám zdá, že Lenuš rozvazuje ? Zatím má moje sympatie.

54
Ananas
Reagovat

Teda Miriam bych poznala jen podle té opice! Vypadá jak Pavlína Filipovská, ale poněkud splihlá.

55
BarBora
Reagovat

Prečítala som si ten rozhovor – typická Mira. Stále zavádza vo svo prospech, ale prajem jej, nech sa jej v živote darí. A nech sa vráti k svojim vlasom, to bolo asi to jediné, čo sa mi na nej páčilo.

56
Hugo
Reagovat

@BarBora: Vidíš a mě se zase líbí, jak vypadá ted. Úplně omládla.

57
terierr
Reagovat

Cigan uz naklada babam,ci steknam co nic nerobia,hm miriam nerobila,tibor nic nerobil,lenka,eva,jana nic nerobia kto tam tu farmu tak porobil asi krava malina:) Inak podla mna je Franz krava Malina :D

58
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Ano, taky se mi zdá a ač bych to ještě nedávno neřekla, je mi tam ted nejsympatičtější. A v této chvíli bych jí i přála výhru. Všichni staří farmáři, kteří tam začínali, už vypadli, tak ani to mě v držení palců Lenuš nebrzdí.

59
BarBora
Reagovat

@Hugo: Tie svoje si mohla dať nejak pekne upraviť, ale tých pár ulízaných chlpov na hlave? Bola upravená, to áno, ale mohla vyzerať lepšie.

60
Pertule
Reagovat

@BarBora: Je to sebestředná osoba, která obtěžuje okolí svými problémy. Nikdy mi nebude sympatická, a to ať už si vlasy vyžehlí nebo zhubne na bárbí. Nezmění se.

61
Pertule
Reagovat

@Pertule: Ou, BarBorko to neměla být reakce na tvůj příspěvek … jen na Miriam. Jsem se zaklikla :)

62
BarBora
Reagovat

@Hugo:
No, Mortyša sa snaží vyzerať prijateľne, určite si je vedomá, že má šancu na výhru, ale čaká ju ešte semifinále (hlasy od farmárov), prípadne hlasy od divákov vo finále. Škoda, že nám neukázali ten jej výbuch. Ona má šancu, keď vypadnú všetci starí farmári a pôjde po nich. Mne tá jej milučká maska akosi nesedí, tak som ešte v strehu.

63
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro, je to věc názoru, každému se líbí něco jiného. Jak jsem psala, mě se líbí jak to má ted a zdá se mi, že v tomto účese omládla. Navíc je to zřejmně i praktičtější, psala, že ted chodí cvičit do posilovny.

@Pertule: Všichni tam mluví o sobě a o svých problémech. My to třeba neslyšíme, ale kolikrát už někdo z nich řekl, že se o tom s někým jiným bavil. Myslím, že jediná, kdo se o tom nijak nešíří je Lenuš a Eva.

64
Wally
Reagovat

Pro Miriam asi muselo být sledování Farmy asi dost velkým šokem. Ona byla ten typ, že věří každému, kdo se na ni usměje a mluví s ní chvíli hezky. A teď viděla ty „3grácie“, že bylo všechno jinak a hlavně slečnu dokonalou jak ji podsekla u těch ovcí. Ale je vidět, že je už asi jinde a to je dobře.

65
Hugo
Reagovat

@BarBora: Ze starých farmářů je tam už jen Jana a Lenka a těm výhru nepřeji ani jedné. I když pořád víc Lence, ta má aspon ráda zvířata, což je na farmě důležité. Jana má i zvířata na háku, byla by nejraději, kdyby jim je všechny vzali a stará se o ně jen tak jak nezbytně musí. Pak je tam ještě Eva a Reza, kteří jsou tam taky poměrně dlouho, ale to tedy nevím. Evě to nepřeji a Rezou se bavím, ale jestli bych si přála aby vyhrál… No, i když víc než Evě nebo Janě.

66
BarBora
Reagovat

@Pertule:
Veď v pohode, v tomto sme za jedno.

67
Hugo
Reagovat

@Wally: Wally souhlasím. S těma ovcema to bylo jasné od začátku. Doufám, že Reza splní to, co včera řekl a ty tři grácie budou u oveček ve dne v noci, v každém počasí. At si to taky užijí. A ráno kydat a být stoprocentně fit včetně načas připraveného jídla pro ostatní. A navrch duel.

68
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Ja stále verím, že sa Tibor vráti. Lenka je divožienka, ale od začiatku farmy sa nikdy nešetrila, vždy išla na plné pecky a vie byť aj milá. A lásku k zvieratám nepredstirala. Tiež by som uprednostnila Mortyšu pred Janou, ale určite nie pred Tiborom alebo Lenkou.

69
hubert
Reagovat

Co se divi ta Lenka jakej je Reza ,kdyz mu nedala tak bude v nemilosti az do konce.Tyhle lidi to maji v krvi.Mne Tibor chybi docela moc i kdyz byl kecalek v praci byl tahoun

70
Hugo
Reagovat

@BarBora: Však píšu, že Lenka má ráda zvířata a maká, o tom žádná. Farma jí jde vyloženě k duhu.
Co se týká Tibora, asi by si to opravdu zasloužil víc než Lenuš, už jen proto, že tam byl od samého začátku, kdy to bylo opravdu těžké, ale jak jsem psala už v dřívějším příspěvku, nevěřím, že se tam v této fázi hry ještě vrátí. Blíží se konec a kdyby se tam vrátil, zase by se jim to protáhlo a nemyslím, že by nekonečné protahování bylo v zájmu Markízy, tak úspěšná tato řada zase není.
Z toho vycházím při tom, komu bych přála výhru.

71
Ananas
Reagovat

Konečně jsem si pustila poslední duel a včerejšek. Tipuju, že Tibor už se nevrátí.
Návrat Lenky – kdybych byla na farmě, asi ji vezmu lopatou. Ale takhle z venku mi její vystupování přijde docela pochopitelné. Za ten týden stihla něco málo nakoukat. Celkem logicky se rozhodla nepustit si už nikoho k tělu/duši. Myslím si, že to její protivné machrování je obrana. Nechce být zase za hysterku a plačku, tak dělá drsňačku. Nic mezi tím asi neumí. Takhle imho vystupuje v normálním životě.

72
Franz
Reagovat

@terierr: Každý pes jednou zaštěká a ty vždy jednou za čas vydáš pouze táhlé vytí. :DD
Kráva Malina ti doporučuje, aby jsi se zbytečně nerozčilovala, ušetříš se kardiovaskulárním problémům. :)

73
Franz
Reagovat

@Ananas: Tibor si to u diváků polepšil díky jeho koalici s Rezem. Řekl bych, že tak trochu se veze v jeho stínu. PsychoLenka Tibora ho rozhodně nemůže nahradit. Pořád jsem nepochopil proč ji vrátili na farmu když je možnost, že se Tibor vrátí zpět.

74
Hugo
Reagovat

@Franz: Já bych řekla, že Tibor si polepšil nejen koalicí s Rezou. Když mu odešli „spolubojovníci“, jako poslední Viktor, dost se zklidnil a začal se chovat snesitelněji. Už mi ani nevadilo na něj koukat, někdy jsem se dokonce jeho múdrostmi pobavila.

75
Ananas
Reagovat

@Franz:
Ze stejného důvodu, proč vraceli Anku, když si Lucka zranila nohu. Slyšels‘ Kvetku: taková jsou pravidla. Líbí se mi to stejně málo jako Farmářům.

76
Tamzin
Reagovat

Pro mě je Tibor pořád stejný chvástal, který si nevidí do pusy. Viz. ten rozhovor z nemocnice o intrikách.

77
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Neříkám, že ne. Ale v té společnosti, co tam je, se to nijak nevymyká.

78
Franz
Reagovat

@Tamzin: Ano, ten nemocniční rozhovor byl opět jedovatý. Ale pokud jste ho dobře poslouchali, tak vlastně má k ženám ten stejný postoj jako Reza, Akorát Reza ví co s pěknou ženou dělat a Tibor už jenom o tom pouze mluví. :DD

79
Tamzin
Reagovat

Je to ukecaný slizoun, pro mě by se tam vracet nemusel. Reza se chová dobře k Lenuš i k Miriam, takže ty zbylé 3 grácie si to udělaly sami. Kdyby po mě štěkaly jak to mají ve zvyku, tak bych se k nim asi také nechovala přívětivě :-)

80
Franz
Reagovat

Podívejte se jak byla Kvetka v roce 2011 pěkně na krátko ostřihaná – historicky první duel nové RS Farma.
http://www.youtube.com/watch?v=PBh-Q1QKa70

81
Tamzin
Reagovat

Slušelo ji to víc, vypadala mladší :-)

82
Franz
Reagovat

@Tamzin: Nejlepší byl ve F1 stejně Kobra, který se tam moc neohřál, ale po Farmě byl hvězda.

83
Tamzin
Reagovat

@Franz: Tak to ho jsem srdečně nesnášela, přijde mi stejný typ chlapa jako Tibor.

84
Ferda
Reagovat

šmarjá co to udělali s tím archívem? to je děs

85
LadyXL
Reagovat

Tak jsem zvědavá,jak to Reza zvládne… A jestli se jim maso nezkazí.

86
Wally
Reagovat

Já se Lence nedivím, že přišla tak nastartovaná. Byla pár dní doma a viděla co se děje. K ní se choval každý jinak než na kameru. A vlastně každý ke každému. Proto má teď svoji taktiku na Janu.

87
Hanka
Reagovat

Dobrý večer, jsem z Čech a sleduji Farmy od začátku. Teď se ke mně přidal i vnuk. V minulých Farmách jsem měla vždy nějaké „favority“, teď ne. I když z kraje jsem vůbec nemusela Tibiho, ale ke konci jeho pobytu jsem mu docela začala fandit…. Čtu zde různé informace o dění kolem Farmy, ale nevím, kde to mám hledat/viz Tibiho komentáře z nemocnice/. Napište mi prosím, kde se ještě mohu podívat na dění na farmě. Díky

88
janislava
Reagovat

At přemýšlím jak přemýšlím o Tibirovi zda se vrátí,ale na 14.11.je 11 duel se zbývajícím 7 soutěžicích,tak dle počtu vychází,že Tibinko se nevrátí.Může se ještě změnit jinná strategie hry,no musím si počkat čím mě a nám Květka překvapí.

90
Ferda
Reagovat

@Hanka: http://www.cas.sk/prominenti
http://farma.markiza.sk/
http://videoarchiv.markiza.sk/video/farma/cele-epizody-5.-seria

edit okkvp: i reakce na diskuzní post je pro stroj linkem, příště prosím tedy jen 2 celkem, při víc musíme schvalovat

91
Prochor
Reagovat

85 – Psycholenka bude ještě pěkně hustá. Jediný kdo je z obliga je Dunčo:-)))

92
Hugo
Reagovat

Tak včera jsem koukala, jak jsou hotoví z toho, když jsou u oveček jedno dopoledne. A když tam byla Miriam celé dny a to i v dešti a dovolila si postěžovat, sneslo se na její hlavu hromobití. Ostatní farmáři z ní měli legraci a i na diskuzích se jí naložilo.

94
Poppy
Reagovat

Podle mně je to čím dál větší trapárna. Před 14 dny byli tvrdě potrestaní za to, jak se chovali ke zvířatům a teď jim tam zabijí 3 ovce a přitom je jich tam jen pár. Hlad si zažili ti původní, ti noví vůbec a najednou odměna. Je to čím dál nesmyslnější.

95
Hugo
Reagovat

@Poppy: Poppy taky mě to napadlo. Ti, co tam začínali a oddřeli si to nejhorší a ještě o hladu jsou pryč a odměňováni jsou ti, kteří tam přišli vlastně do hotového, nezažili hlad, ani úlohy, které byly v podstatě nesplnitelné.

96
Hugo
Reagovat

A to, že zabili jen tak tři ovečky pro 7 lidí, je vrchol. Jako kdyby se tam chystali přezimovat a přitom farma za chvilku končí. Totální plýtvání.

97
Poppy
Reagovat

@Hugo: Pokud to teda nemysleli jako další trest: přežerou se a bude jim blbě :-(

98
Jája
Reagovat

@Hugo:
budou udit a brzy přijedou vyřazení

99
Hugo
Reagovat

@Jája: Vyřazení přijedou tak asi za tři týdny. A budou celý týden jíst skopové na 1000 způsobů?! Hahaha, to se jim ještě bude stýskat po kedlubnách

100
Hugo
Reagovat

Selé sle

101
Tamzin
Reagovat

Mě překvapilo při čištění chléva, že vyhazovaly samé h…. a žádnou slámu, to jsem fakt ještě neviděla, i kdyby ji nečistili celý týden, tak tam nemohl být takový humus. Oni jim snad vůbec nepodestýlají.

102
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Tamzin, taky jsem koukala jak puk. Vypadalo to, že nejen že nepodestýlají, ale že to snad ještě ani nečistili. Tam byl snad metr hov….n. Jenže podle mě je tohle vizitka i hospodáře Martina. Jak už jsme tady psali před časem, Martina jiná zvířata než ovečky nezajímala. Vždyt i to, co tam měla Malina byl humus největší a čistilo se vlastně jen kvůli telátku. V předchozích řadách Martin kontroloval všechna zvířata, tady do chlívů snad ani nezašel.

103
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Jojo, Martin mě v této farmě hodně zklamal. A pořád mi vadí, že nepečou chleba :-)

104
Johana
Reagovat

@Hugo: maso na uzení by mělo být naložené asi tři týdny, takže to by tak akorát vyšlo do návratu vyřazených.

Že nepodestýlají jim nejspíš ani nevadí, protože není čím. Kosit se jim nechtělo, takže seno pro zvířata kupují za sýry a sláma není.
Možná za to mohl částečně i ten upršený konec léta, ale Martin s celým štábem měli tu situaci řešit a nenechat zvířata válet se bez podestýlky, ve výkalech.

105
Hugo
Reagovat

@Johana: Jako kdyby byl Martin takový milovník zvířat jak se prezentuje, nikdy by nedopustil, aby zvířata byla bez podestýlky, nebo s jen s minimální a honil by je do kosení jako o život. Pravda je, že hodně pršelo, ale v minulé řadě kosili farmáři celé dny od rána do noci. Potom ještě sklízeli obrlán kukuřice a ještě ho museli stihnout vymlátit.Tady kosili pár dnů a hotovo. Vždycky dostali nějaké úkoly, vesměs je nesplnili, ale nikdo už po nich žádné dodělávky nechtěl, dostali méně mincí a tím to zvadlo, zadali se úkoly nové a staré prostě zůstaly nedodělané. Fakt je tahle řada celá nějaká divná.

106
Poppy
Reagovat

@Hugo: Jo, souhlasím. Je to celé taková slátanina. Nic pořádně nefunguje. Myslím, že na vině je taky to, že se jim nepodařilo najít vhodnou polozbořeninu poblíž místa, kde Martin žije. On dojíždí daleko, zřetelně s ovcema nemá moc zkušeností a tak se to tam plácá, jak se farmářům zachce.

107
LadyXL
Reagovat

Dřív pořád odkazován na almanach,že tam najdou rady,tj.např. i to pečení chleba a různé recepty. V této řadě – nic … Ale už jsme rozebírali,že se letos vůbec sami nesnažili zužitkovat vše,co tam měli… Líní od začátku ! Do toho Martin,který nekouká do chlévů jako dřív. I když mangalice byly furt venku,tak možná nepotřebují tolik podestýlky a Malina pak měla slámu a vše.

108
janislava
Reagovat

Z 87 článku,oprava-na 21.11.je 12 duel ze 6 soutěžicích+FT

109
Hugo
Reagovat

Ted jsem koukla na videjko, kde je Matúš úplně nepříčetný, že musel být 3,5 hodiny v dešti s ovečkami. Tak jsem opět zavzpomínala na osočovanou Miriam, která tam s nimi byla celé dny at pršelo nebo ne a když si postěžovala, ostatní se tomu smáli a tady diskutující jí naložili až hanba. Ted si tedy i ostatní pěkně vyzkoušejí, jaké to je, být tam v zimě a děti, spromočenými botami. Zajímavé, že postiženému to už jaksi srandovní nepřipadá.

110
Johana
Reagovat

@Hugo: možná i to málo, co nakosili, chytlo v tom vlhku hnilobu s plísní, takže pro zvířata nepoužitelné a na dokoupení sena a slámy nezbyly Markíze v rozpočtu finance…o to absurdněji vyznívají Martinovy fráze, že zvířata na prvním místě.

Neviděli jsme náhodou na včerejší grilovačce zkrocení zlé ženy Jany farmářem Rezou?
Po dlouhé době jsem ji viděla usmívat se bez zloby v očích a mluvit bez jedu v puse a to by ho pár hodin předtím vzala lopatou po hlavě.
Jsem fakt zvědavá, jak dají spolu toho koně :-)

111
Jája
Reagovat

@Johana:
Už to bylo mnohokrát řečeno: Reza se chová k ženám tak, jak si to ony zaslouží. Pyskaté Grácie si zaslouží pořádnou držkovou. Miriam, Anička, Lucie, Bety, Lenuš – tyhle držkovou nedostaly, jen ty přeemancipované 3x denně.

Mmch víte co znamená emancipovaná žena? To je taková, co má za milence Emana a za manžela c….. :)

112
Johana
Reagovat

@Jája: je to tak :-)…já bych Janě přála, aby si na farmě uvědomila, že držkováním, pomlouváním a hádkami ubližuje nejvíc sama sobě a třeba se jí potom povede líp.
Je to pěkná ženská, hyzdí ji jen ta vnitřní zloba.

113
Poppy
Reagovat

@Jája: Máš pravdu, ta, která mu dá po třech dnech na farmě, si zaslouží odměnu, ty, které pohrdnout touhle rychlou zábavou za přítomnosti spících spolunocležníků, jsou po právu potrestané. Jasné kriterium.

114
Ananas
Reagovat

@Poppy:
:-)))

115
Wally
Reagovat

@Poppy: Takže podle tebe mu Miriam i Betka daly. A u Lenky k tomu nebylo daleko, tam to vypadá spíš, že vycouval on.

116
Poppy
Reagovat

@Wally: Však jo, ženy mají být poslušné, buď posloužit nebo se držet bokem. Který chlap by to snesl, aby se projevily jinak, než by si on přál.

A být dokonce pyskaté! No kde to jsme. Nejlepší by bylo zavést tělesné tresty. Za jeden pysk rána přes hubu. Však ony by si to rozmyslely.

117
JanaH
Reagovat

@Poppy: proč ta demagogie?

118
Poppy
Reagovat

@JanaH: Já v tom nevidím demagogii. Taky nemám ráda pyskaté a neposlušné ženské.

119
janislava
Reagovat

@Hugo: Já jsem se též dívala jako ty,na to že Matúš je mladý chalan a naříkal že ho nechali zmoknout,at si oni vzpomenou na Miriam která je o něco starší a trávila u ovečkách více promokavých hodin a dní a nikdo nejevil zájem jak vypadá i přesto prosila o vystřídání,tak at Matúš netrucuje příjdou horší věci snad.

120
Jája
Reagovat

@Poppy:

Dneska ses špatně vyspala, nebo ti něco nevoní ? Případně máš problém s jiným názorem?
Jojo všechny na které neřval mu daly :DDD

121
Poppy
Reagovat

@Jája: Ne, ne, já s cizími názory problém nemám. Vždyť jsem hodná, poslušná, nepyskatá.

122
Wally
Reagovat

@Jája: A nejvíc se usmívá na Květku :D

123
JanaH
Reagovat

@Poppy: aha. Takže je ti Reza sympatický, ty tři strážkyně morálky na Farmě nee a já jsem to špatně rozklíčovala. :-)

124
Poppy
Reagovat

@JanaH: To víš že jo, Reza je aspoň pořádný chlap s takovýma správňáckýma názorama a kdo to nevidí, škodí sám sobě.

125
JanaH
Reagovat

@Poppy: pořádného chlapa a správňácké názory si já představuju jinak, ale proti gustu…
Takže přece jen demagogie. :-/

126
janislava
Reagovat

@Poppy: @Poppy: To máš absolutně pravdu :-)

127
Franz
Reagovat

Také jsem se podíval na poslední tři videa a musím konstatovat, že Reza jako FT začal velice dobře. Je jídlo, zábava, žádné velké hádky, no prostě něco co na Farmě dlouho nebylo. Samozřejmě, rádi se nebudou mít nikdy, vždyť jsou soupeři a hrají o pěkné peníze. Dokonce si myslím, že v této fázi hry už vůbec nejde o to, jak se jednotlivé úkoly splní.
Nesedí mně tam nová role psychoLenky, která sice vymýšlí pokus o nějakou taktiku, ale je to takové nátlakové až velmi umachrované. Hraje si na drsňačku, která by se do krve porvala v duelu, ale přitom na to nemá. Doufám, že si brzo opět nabije svůj čumák.

128
Poppy
Reagovat

@JanaH: To víš, když musíš, tak musíš… :-)

129
janislava
Reagovat

@Franz: Také jsem byla překvapená co se objevilo jidla v té skřínce a líbilo se mi jeho proslov,že není lakomí a je to na něm vidět.Eva měla hlavu pravdy ale hodně se spletla,přeji si aby jí poslali do duelu je na čase :-)

130
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Poppy!!!:-)))
Jen doplním, že ony by podle mne stejně dřív či později upadly v nemilost, i kdyby mu nakrásně daly.

131
Franz
Reagovat

@janislava: Reza mluví ve videu, že tento týden chce pánský duel – dobrá taktika. Při rovnosti hlasů, což předpokládám, on může rozhodnout o tom zda tento týden vypadne muž nebo žena. Moc bych za to nedal, že odejde Luboš. A moje přání je, aby FT příštího týdne byla Lenuš.

132
Franz
Reagovat

A už začíná facebookový „ošial“ (na Slovensku teď populární slovo) – šílenství o Farmě.
Eva porušila smlouvu o mlčenlivosti,, Rezu viděli popíjet v reštike, Luba viděli jak kope hrob, Janu viděli tancovat v kroji, Tibor se vrátí do farmy a to přímo do finále a Lenuš podruhé vytře s Lenkou duelovou maštal, atd. :DD

133
Johana
Reagovat
134
Johana
Reagovat

@Franz: omluva za prázdné oslovení…ale když už jsem tady… škoda, že se už Reza poflakuje v reštike, obitroje by mi ve finále nevadili.

135
Franz
Reagovat

@Johana: Kdoví co je pravda, ty děcka mají bujnou fantazii. :)

136
Poppy
Reagovat

@Franz: Všichni by už měli být doma, minulý týden tam byli všichni včetně vypadnutých.

137
Wally
Reagovat

@Franz: A kde by měli být jinde, vždyť už je po Farmě. :D

138
Franz
Reagovat

@Poppy: Jo, ale to už jsem si také přečetl, že ve finále je Jana a Reza, další varianta Tibor a Lenuš anebo Reza a Tibor. :DD

139
LadyXL
Reagovat

@janislava: Taky jsem byla v šoku,co tam bylo schováno a že se zkazil díky někomu sýr … A oni hladověli..

140
Poppy
Reagovat

@Franz: Určitě bude ve finále 1 žena a 1 muž. Smíšený duel je až ten poslední.

141
Franz
Reagovat

@Poppy: Děkuji, moc jsi mně nepotěšila.

142
martin
Reagovat

kedy bude finale ?

143
Franz
Reagovat

@martin: Prý, na zlatou nedělu.

144
Hugo
Reagovat

Včera bylo dost dobrý, jak si Eva s Janou myslely, že Reza zapomněl na dojení a bude průšvih, protože ony mu to samozřejmně nepřipomenou, že?! A že bez nich nebudou sýry a nebude co dát Martinovi. No a bylo obojí, i podojeno i sýry.

145
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Reza asi nebude tak hloupý, jak říkal Sajfa :-)

146
LK
Reagovat

Na kralovne hori :D

147
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Jasně, že není hloupý. neumí se ve slovenštině tak dobře vyjadřovat, to je celé. Dnes i vysvětlil, jak je to s holkama na farmě. Že si je musí držet od těla, protože když jim někdo dá najevo přízeň začnou toho zneužívat. Dobrý postřeh, přesně tak to je.

148
Komentátor
Reagovat

Reza vôbec nieje hlúpy, je to ten najsprávnejši chlap na farme

149
janislava
Reagovat

@Franz: Ale dnes zas mluvil s Matúšem,pro remize dá Evu,tak opět jsme se zas nedozvěděli kdo vlastně jde do duelu,tak si musíme opět počkat na zítra :-)

150
johanetta
Reagovat

@janislava: Ten Tvůj slovosled v každém příspěvku mě opravdu ….fascinuje.

152
Tamzin
Reagovat

Tuto farmu vůbec nechápu, sluhové se baví, že nikdo nepodojil Malinu, to přeci vždycky byla práce sluhů, starost o zvířata, kuchyň, dřevo.

153
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Tamzin taky mě to zaráží. Vždycky měli sluhové nejvíc práce, kolikrát nevěděli co dřív a tady nebýt toho, že se bojí duelu, tak by se o sluhování prali. Je to veget. Celkem by mě zajímalo co tam třeba celé dny v kuchyni taková Eva dělá. Ráno dá zvířatům papkat a víc si jich nevšímá. Lubo povídal něco o dojení koziček, ale vzápětí se dal slyšet, že musel podojit i Malinu a že už se na to vykašle, protože má svojí práci. To jako myslel to překládání masa ve dvou sudech? Nebo přípravu masek? Takové věci jako masky, vyšívání ubrusu nebo výrobky na obchod, dělali farmáři vždycky až večer po práci. A museli to stihnout.

154
gabisollis
Reagovat

@Tamzin: @Hugo: A to spani v kuchyni uz taky provozujou delsi dobu a resilo se to az ted.Je pravda, ze vyznam slova „sluha“ je tady hodne divny.

155
Hugo
Reagovat

A ještě jedna věc. Spaní sluhů v kuchyni na peci zavedl Viktor a od té doby tam spí všichni, už je to nejméně měsíc. A najednou si toho někdo z Markízy všimnul? Tohle už není o tom, že by bylo třeba málo peněz na natáčení, tohle je úplné zmatení. To vypadá, že tentokrát se na natáčení farmy zaučuje nějaký režizér – učedník a vůbec mu to nejde.

156
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Gabisollis předběhla jsi mě, přesně tak to je. Museli to vědět, všichni o tom mluvili naprosto otevřeně, vůbec jim nedocházelo, že porušují pravidla. A bude se to řešit ted? Měli je zatnout hned když to udělali poprve a nebo to tedy nechat být, ale takhle je to zmatek nad zmatek. Hlavně že se řeší, jestli si někdo u jídla dal do úst první sousto dřív než FT.

157
gabisollis
Reagovat

@Hugo: tady se asi resi pravidla jak se kdo vyspi.:-D
Tenkrat taky nakvartyrovali Rezu k Lene do farmarskeho domku a ted za to dostal Reza trest, ze si tam vzal Matuse.:-D Je to cele na hlavu.Tak bud se neco nesmi tak nesmi a ne, ze jen nekdy.

158
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Je to prostě všechno postavené na hlavu, škoda, letos se mi líbilo, že tam nen ívcelku žádná šikana, jako v minulých farmách, až na Viktora, ten měl k tomu náběh.

159
Hugo
Reagovat

@gabisollis: @Tamzin: To je pravda. Ale stejně nechápu jak se to může dít, copak to opravdu tentokrát mají na starost totální nedouci? Vypadá to, že farmu dělají tak nějak jako vedlejšák. Že to nikoho ani nebaví a odbudou to jak se dá. Škoda

160
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Tam to vypadalo, že by se mohla rozjet nějaká ta love story, tak je v tom všemožně podporovali. S Matúšem si chtěli jen před spaním pokecat a to se nesmí. Napíšu to drsně, ale v domečku FT se smí jen šu……t, ne kecat. Za kecání trest.

161
Ananas
Reagovat

Tak včerejší díl je v archivu hned od začátku prošpikován reklamami. To tu dlouho nebylo:-(((

162
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jen si je taky uzij! Ja tim ztracim kazdy den pul hodiny.:-D

163
gabisollis
Reagovat

@Hugo: jj je me to jasny.Jen sem to nechtela psat na plnou hubu, tak si to vzala za me.:-D
Me to taky leze pekne na nervy.A kdyz je neduslednej stab tak se neni cemu divit, ze to maji na haku a celou farmu si delaji co chteji.

164
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Ono zase na druhou stranu, proč by se v tom případě honili a vyčerpávali, když to není nutné. Soutěžící tam přišli hrát o 50 000 a ne proto, aby nás bavili. Na tom zájem nemají, to by měla být práce štábu. Farmáři dělají to, co jim štáb dovolí. A když jim dovolí se flákat, tak proč by se do úmoru dřeli?

165
gabisollis
Reagovat

A pro me nejnesympatictejsi osoba farmy je Matus.To je tak protivnej kluk, ze to uz sem dlouho nevidela.

166
gabisollis
Reagovat

@Hugo: no.Vsak to jinyma slovama pisu v 163.;-)

167
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
:-)) To je fakt. Při každé reklamě na Tebe budu intenzivně myslet.
@Hugo:
To je pravda. Co není zakázáno, je dovoleno. Proč by dělali, co nemusí.
Strašně by mne zajímalo, jak dlouho byl ve skutečnosti ubožáček Maťo u ovcí – hodinku, jak říká Lena, nebo skoro celé odpoledne, jak tvrdí on?
Myslím, že Rézovi pouze nedošlo, že jeko FT má právo poslat k ovcím i služku:-))) takhle se Eva pěkně zašívá.

168
Hugo
Reagovat

@Ananas: Maťo je případ sám pro sebe. Já myslím, že s tím časem dost přeháněl, v tomto mám tendenci věřit spíš Lence. Matúš je takový ten „chlap“ vzhledem, mamánek povahou. Vždyt on by tam mohl se svými svaly nadělat kus pořádné chlapské práce, jenže on pořád jen fňuká, všeho se bojí, na sebe je moc opatrnej. Všechny ženské, i ta o dvacet let od něj starší Miriam, byly většinou v noci s ovečkami sami, a s ním tam vartovala Lenuš, protože byl pokakaný až za ušima.
A když už pominu to, že taková Miriam byla s ovečkami pořád a to nikdo neřešil, Matúšek byl mrtvičný, že tam byl, když přistoupíme na jeho verzi, 3 hodiny. A vůbec ho nenapadlo, že Lenka je tam celý den v tom samém počasí. A že by jí jako pořádný chlap mohl dopřát pořádné ohřátí a trošku se s ní prostřídat. Stejně v tu chvíli neměl nic na práci. Je to srábek a já jen doufám, že opět nezvítězí pouze hrubá síla a Matúš nevyhraje.

169
Tamzin
Reagovat

Však Lenka po té noční přišla pořádně zmáchaná a nic neříkala. Matouš je mi tak nějak jedno, nikomu neubližuje, ani nepomáhá, jako chlap taky nenadchne. Ale raději ten, než vyčůraná, zlá Viktorka.

170
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Souhlasím, souhlasím, souhlasím!

171
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Viktora už neřeším, už tam není, takže, zaplatbůh,nevyhraje. Ale Matúš je, z mého pohledu, posera chlap a proto píši, že by neměl vyhrát jen proto, že má z posilovny vymakané svaly.

172
Poppy
Reagovat

@Hugo: Doufejme, že bude posera i v duelu.

173
Franz
Reagovat

Reza je u diváků opět nejoblíbenější soutěžící a tedy velká postava celé této řady Farmy.
Je zřejmé, že tuto RS určitě nevyhraje, protože má velký handicap a to, že pokud se dostane do disciplíny Almanach. Jeho malá zásoba slov a neznalost slovenských obyčejů mu prostě nedovolí v této disciplíně zvítězit. To vítězství by mu nedovolila stejně ani Markiza, protože má svého favorita na vítězství už dávno vybraného a bude pro to dělat všechno, aby se jim to splnilo.
Je to divadélko, které má svého hrdinu v hlavní roli, ale slávu opět slízne úplně někdo jiný.

174
janislava
Reagovat

@Hugo: To co píšeš je pravda,ale obávám se,že je s posilovny a má svaly(nepřála bych mu tu výhru na tak krátkou dobu)vypadá na to že to vyhraje,ještě se můžou zamíchat karty,dle hodnocení hospodáře-ve dvojici na celý den práci a ještě se postarat o všechny vypadlé farmáři,tak to bude fučka,a zda se dostane do finále,jak to vždy bylo v předchozích farmách.

175
Johana
Reagovat

Je to moje první slovenská farma, nemám s čím srovnávat, ale zdá se mi, že letos to dost fláká i Kveta. Jako prodloužená ruka štábu odříká co ji někdo napíše a víc si dává záležet na dramatičnosti projevu, než na smyslu toho, co říká. Zkušená moderátorka farmy by mohla dát i něco z vlastní hlavy a neměly by jí unikat detaily v porušování pravidel a kdy, kdo a zač trest dostal, nebo nedostal.

Obdivovala jsem ty kytice polních květů na stole při návštěvách Kvety, ale teď nic…Miriam odešla a ani jednu ženu na farmě to nenapadne. Na podzim se dá v přírodě toho taky najít hodně a udělat něco hezkého…no, ale práce navíc, tak nic.

176
Hugo
Reagovat

@Franz: Franz, Reza je dost oblíbený u diváků, proto ho tam taky vůbec vzali, ale to v této hře nehraje žádnou roli. Možná jeden bodík v případném finále, ale to je tak vše. Pokud má skutečně Markíza svého favorita, docela by mě zajímalo, podle čeho si ho na začátku vybírá. Co myslíš?

177
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Třeba by štáb vhodně nachystal překvapení – třeba chyť králíka, stůj hodinu na dešti, dojdi potmě na kadibudku…:-)

178
Poppy
Reagovat

@Ananas: :-DD

179
Johana
Reagovat

@Franz: myslíš, že Markíza obětuje spokojenost většiny diváků s případným vítězem?
Almanach možná Reza projede, ale celkem jistý bod by mohl mít od diváků, pokud si to nějak nepokazí.

180
Franz
Reagovat

@Hugo: Já bych neřekl, že od začátku, ale postupem soutěže. Všichni se někdy divíme, že v duelu při disciplíně Překvapení je zadáno to nebo ono. Dříve Překvapení nemuselo být součástí vybraných disciplín, letos je to povinností. Proč asi? Rozhodně ne pro atraktivnost celého duelu – ponoření hlavy do akvária nebo zavěšení na hrazdě jako opice rozhodně ničím diváky nenadchlo.

181
Franz
Reagovat

@Johana: Ano, bod od diváků by byl jistý, ale o almanachu pochybuji. Bohužel.
Možná, že u Rezi už ani ke klasickému duelu nedojde. :-(

182
Hugo
Reagovat

@Johana: Jenže právě poslední duel může Markíza hodně ovlivnit ve prospěch toho, koho chce za vítěze. Tam si už neurčují disciplíny soutěžící, ale jsou pevně dané. Vždycky byl almanach, kde byly otázky z farmy, třeba kolik je tam slepic, nebo kolik má farma oken a podobně, potom hlas od diváků a jedna silová disciplína.

183
Hugo
Reagovat

@Franz: Jasně. Ale zase na druhou stranu je překvapení takové povinné nepovinné. Pokud ho dá soutěžící až jako třetí a předtím dá svalovec proti tintítku dvě silové disciplíny/ony i ty, kterým říkají vytrvalostní jsou normálka silové/, je to předem jasné, kdyby se Markíza přeskočila.
A kdo je podle tebe letošním koněm Markízy? Já tedy nevím.

184
Franz
Reagovat

@Hugo: silové by nebylo pokud by finalisté byla žena a muž. Spíše to vidím na dovednostní disciplínu a ta se dá ovlivnit.

185
Ananas
Reagovat

Někdo tu nedávno psal, že finále musí být smíšené?

186
Franz
Reagovat

@Hugo: Nebudu předbíhat události, nejsem vědma, spoustu mých dohadů a předpovědí se letos nesplnilo. Soutěžící se chovají nevypočitatelně a Markiza neřekla poslední slovo. Nechci to jméno vyslovit nahlas, protože zrovna se má předpověď určitě vyplní.

187
Hugo
Reagovat

@Ananas: Nemusí, finále nebylo vždycky smíšené. Třeba ve třetí řadě byli proti sobě dva muži.A naopak už byl i smíšený duel v průběhu, respektive ke konci hry, kdy na farmě došli, a ted už nevím, jestli muži nebo ženy.

188
Franz
Reagovat

@Ananas: Proč by mělo být smíšené nechápu. Tučí, že ve dvojce byli dva pánové.

189
Franz
Reagovat

Ve dvojce Spireng a Mrva.

190
Franz
Reagovat

Akorát, že během těch 4 předešlých řad vyhrála žena jen jednou a to v první řadě, kde byly finalistky dvě ženy – také tedy nebyla smíšená dvojice.

191
Hugo
Reagovat

@Franz: To je pravda, ale to klidně mohou být tentokrát ve finále dvě ženy. Nikde není psáno, že tam musí být Matúš nebo Reza. O tom, kdo půjde do finále rozhodují v podstatě vypadlí farmáři.

192
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Aha, díky. Ale je to tedy tak, že opačné pohlaví lze vyzvat, až když osoby téhož pohlaví dojdou.

193
Ananas
Reagovat

@Franz:
Ale teď si na vědmu hraješ, navíc tajemnou:-)

194
Hugo
Reagovat

@Ananas: Přesně tak.

195
Hugo
Reagovat

@Hugo: Jo vlastně s vyjímkou finálového duelu. Tam to bylo, jestli si to dobře pamatuji, tak, že na farmu přišli všichni vypadlí farmáři. Zbylí čtyři soutěžící byli rozděleni do dvojic, a každá dvojice byla jeden den sluhama a musela se snažit, nejen zvládnout práci, ale ještě dělat ostatním pomyšlení. Pak byla zvolena lepší dvojice a z ní hlasováním vybrán první duelant do finále. Z druhé dvojice ostatní jednoho vyřadili a ten druhý se utkal s druhým ze dvojce lepších sluhů v posledním duelu před tím finálovým o místo druhého duelanta do finále.

196
Franz
Reagovat

@Ananas: asi tak :)

197
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Šiš to je složité! Málem jsem si to musela nakreslit!

198
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Ti co odešli ze zdrav.důvodů se toho asi neúčastní?

199
Hugo
Reagovat

@Ananas: Ale není, já to jen asi složitě napsala. když jsem si to po sobě četla, i já jsem se do toho skoro zamotala. Sorry

200
Hugo
Reagovat

@Ananas: Joj, tak to jsi mě dostala. Ale mám pocit, že ano, zůčastní. A dokonce snad i vyhozený.

201
Hugo
Reagovat

@Hugo: Já jsem sledovala mimo první řadu všechny, ale tahle je vlastně první, kterou sleduji pravidelně a účastním se diskuze. Pracuji ted převážně doma a hlavně na PC, takže to mám puštěné a mohu juknout jak se mi zachce, mám čas. Takže ty předchozí řady se mi trochu /dost/ motají do sebe a často vím, že se něco dělo, ale nevím už kdo a ve které řadě to byl. Hahaha

202
Franz
Reagovat

@Hugo: Ale ne, napsala jsi to dobře.

203
Ananas
Reagovat

@Hugo:
V pohodě, už je mi to jasné. Vlastně je to celkem logické (až tedy na návrat vyhozeného). Už se těším, jak s nimi vypadlíci budou účtovat.

204
Johana
Reagovat

@Hugo: tak to by bylo dobrý – Reza by měl v případě finále jistý hlas od malého cikána, od Tibora a možná od Miriam.

205
Hugo
Reagovat

@Ananas: Jo, tak to já taky. To bylo zajímavé, kdo se řídil vlastním ublížením a antipatií a kdo to bral jak soutěž a dovedl ocenit i práci a hru toho, kdo ho vyřadil a koho třeba ani dvakrát nemusel.. I tady se projevily charaktery a možná nejvíc za celou dobu.

206
Hugo
Reagovat

@Johana: To ano, ale kdoví jak od dalších. Od Jany, Evy a Lenky určitě ne, pár jich ho tam nezažilo, nebo tam zase nezažili valachy,takže by asi spíš dali hlas případnému konkurentovi ze starých farmářů a od valachů, pokud by se rozhodovalo mezi Rezou a některým z nich by nejspíš taky hlas nedostal. Zase ti nejdříve vypadlí, měli možnost sledovat to v Tv a upravit si názory na spolubojovníky, jao třeba Lenka, které stačil týden doma a bylo jí jasné, co je zač Jana a Eva, když je neprokoukla na farmě.Kdoví, a třeba se Reza ani do rozstřelu nedostane.

207
Prochor
Reagovat

195 – To je pravda. Taky je důležité, kdo a podle jakého pravidla si vybírá parťáka do sluhovské dvojice. Třeba minule vím, že si někdo z TOP4 vybral Paca. Ale souboj dvojic podle farmářů vyhrála Veronika s Božkou a farmáři nakonec vybrali na přímý postup do finále Božku. Takže následoval duel Veronika Paco, což oba obrečeli. Paco vyhrál duel a postoupil do finále s Božkou jako druhý.

208
blanka
Reagovat

@Prochor: … a nehodnotil prvně ty dvojice hospodář a pak lepšího vybírali bývalí farmáři?

209
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Právě. Někdo přijde už skálopevně rozhodnut. Při loučení po duelech skoro všichni tvrdili, jak tam mají všechny vlastně děsně rádi.:-)) Někteří se osobně nesetkali, budou ovlivněni jen televizí a případně kolegy. Na ty pak může zapůsobit i ten den sloužení a osobní úsluhy. Doufám, že nám z toho rozhodování štáb zprostředkuje co nejvíc.

210
Hugo
Reagovat

@Ananas: Oni tam společně budou skoro celý týden, tak se přeci jen alespon trochu poznají. Budou mít, nebo tedy alespon dříve měli, i společné úkoly. Někteří pomáhali, někteří rovnou řekli, že je jim to u zadku a udělali si tam týden dovču. I tam se ukázalo, kdo měl opravdu k farmě nějaký ten vztah / i když samozřejmně šlo hlavně o peníze/ a od koho to byly jen kecy a ke zvířatům, farmě jako takové a v neposlední řadě k lidem na ní, nemá vztah vůbec žádný. Jedině že jim spíš závidí a nemůže zkousat, že se nedostal až do poslední čtyřky.

211
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Fakt se na to těším. Díky. Snad to štáb nezazdí a nebude nás krmit jen záběry dešťových kapek a kočky lovící myš.

212
janislava
Reagovat

@blanka: ÁNO je to tak,nejdřív hospodář hodnotí dvojici a pak vypadlí farmáři a tím se pak někdo zúčastní duelu at je to kdokoliv,nejdřív je první finalista(vybraných farmářů) a z duelu druhý finalista.

213
terierr
Reagovat

Niektore psy stekaju v kuse a za plotom,niekto moze niekto nemoze urazat ze*?Hlavne ak ma iny nazor o tom sme sa presvedcili uz aj v predoslej farme.Baby bojujte a nenechajte sa.Cigan bude kludnejsi kedze mu zase Lenus roztiahne nohy.

214
Hugo
Reagovat

@terierr: Terierr, řekl jim že jsou trúby a to jim, sorry,řekl dobře. Když tři hodiny dojí ovce a pak to mléko nechají nepřecezené, aby se v něm tak akorát namnožili bakterie a mohlo se vylít, nebo se z něj posr…, a to po třech měsících života na farmě, tak to jim ještě řekl slušně. Já bych je rovnou poslala do zádele.

215
Franz
Reagovat

@terierr: Zbytečně tu pliveš jedovaté a nenávistné příspěvky. A ty svoje xenofobní urážky si nech na jinou diskuzi.

216
terierr
Reagovat

Sorry Franzi ale ty si ma oslovil prvy ked si ma nazval lenkoy hrckovou je to tvoj nazor,podla mojho nazoru si ty krava malina.Takze psycholenka,mortysa,gracia je v poriadku ,cigan uz nie?Ja si ho tiez mozem nazvat ako chcem a povedat si aj svoj nazor,sorry Franz ze ti nieco nie je po voli este neznamena ze je zle,kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor.

217
Jája
Reagovat

To už je zase úplněk?

218
Franz
Reagovat

@Jája: :DD

219
Sylva Langrová
Reagovat

Tak vrátí se ten Tibor,nebo ne?

220
Hugo
Reagovat

@Sylva Langrová: A jak to máme vědět? Já tedy myslím, že ne, ale kdoví? Všechno jsou to jen dohady.

221
Sylva Langrová
Reagovat

Hugo – díky.

222
Ananas
Reagovat

@Sylva Langrová:
Taky nemyslím, že by se vrátil. Články o něm i Kvetčina prohlášení vypadaly dost definitivně. Ale můžou samozřejmě mlžit.

223
Hugo
Reagovat

@Ananas: Navíc vždycky farmáři, alespoň naoko, hlasovali, jestli se uzdravený nemocný může vrátit. Tady si myslím, že by pro nehlasovali, hra už je moc na konci. Leda snad pod pohrůžkou nějaké pokuty.

224
Wally
Reagovat

@Hugo: Pro návrat Lucie hlasovali? Už si nepamatuju, ale spíš si myslím, že ne.

225
Hugo
Reagovat

@Wally: Přišla tam Květka a u stolu se každý vyjádřil, jestli chtějí její návrat.

226
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Což by ovšem mohlo být zajímavé. Před pár dny po něm vzdychali, někteří i plakali…;-)

227
Wally
Reagovat

@Hugo: Aha, takže hlasovali, díky.

228
Hugo
Reagovat

@Ananas: Plakali jak, Rezovými slovy, krokodýli. Otázka je, jak dalece to bylo upřimné. Pěkně by se to zamíchalo.

229
Sylva Langrová
Reagovat

Teď běží ,,Máte slovo“ – povolit nošení hidžábu-šátku muslim.ženám v Česku.Ano či ne?To je v této diskuzi o farmě pouze akademická otázka,když máme v soutěži muslima.

230
Hugo
Reagovat

@Sylva Langrová: Reza je takový muslim nemuslim.
Mě by spíš zajímalo, proč jsou k sobě tak odporný a mají radost, kdyř někdo zapomene něco udělat. Rezovo farmaření bylo překvapivě dobré, myslím, že nikomu neškodil a docela to šlapalo. Tak nechápu, proč když vidí, že je třeba přenést košiar, ho nepřenesou. Co z toho mají? Dokázat, že ten druhý je horší? Fakt tyhle povahy mi mozek nebere.

231
Jája
Reagovat

Erotika na farmě: Lenuš něžně plácla Rezu při koupání – tu ruku tam bude mít otištěnou minimálně týden :DDDD

232
Ananas
Reagovat

@Sylva Langrová:
Vydržela jsem to sledovat asi tři minuty, děsné panoptikum, jako obvykle. Z té konvertované a vyobcované dámy jsem se osypala.

233
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Mne na tom nejvíc děsí, že to je vzorek (pravda specifický) populace. Neprospěch toho druhého staví nad vlastní prospěch. „Pro sebe Pane Bože ničehož nežádám, ale kéž bys na mého souseda trochu té cholery seslati ráčil…“

234
LadyXL
Reagovat

@Hugo: zrovna na to myslím,proč se tak navzájem potápí. Normálněji fungují,dokud není vyhlášen 1.duelant. Pak jsou na přes držku… Ale měl asi dát hned trest Janě +Lence za mléko a teď Janě za sýr. Asi nedat jíst,poslat k ovcim a říct,že Janu za znehodnocení mléka,sýra nahlásí Martinovi.Možná by se Jana „pokakala“ strachy z vyhazovu,to jediné na všechny platí !!

235
LadyXL
Reagovat

Když by byl pak opět muž FT,tak by byl duel jen dámský

236
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Jana si hlavně porýpla, že Reza masku nedělal a že se určitě bude maskou chlubit. No a Reza jasně řekl, že masku dělala Jana sama. To jsou ale hydry

237
LadyXL
Reagovat

Tak on mě Martin snad slyšel…:-) a už jim pohrozil vyhazovem. Lenka1 je na zabití, fakt.

238
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Taky jsem si toho všimla! Navíc on je zrovna ten,co mluví i o ostatních ne jen o sobě,i když to z těch řečí vypadá. Taky chválil Evu! Řekl,že tam kolikrát při svičkach dodělávala sýry… Fakt hydry

239
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Lenka je od té doby, co se vrátila na farmu, zralá na ránu v každém díle. To bylo keců když vypadla, ja se změnila. Chachacha, stačil necelý týden doma a je horší než když farma začínala. Vůbec se nedivím, že s lidma venku nevychází a má problémy. Bože s tímhle muset dělat v práci osm hodin denně tak bud skončím v kriminále protože jí zabiju, nebo v blázinci.

240
Franz
Reagovat

LadyXL, Hugo – souhlasím, ta psychoLenka byla včera jak pubertální dívenka. Ještě si dupnout nožičkou, vytlačit z nosu uhříka a zpátky nasadit tu její čepičku s liščím ocasem. Také bych ji asi dal jednu výchovnou.

241
Hugo
Reagovat

@Franz: Franzi, oni ani puberťáci se takhle běžně k ostatním nechovají. Tohle je chování spíš pětiletého zpovykaného spratka. Takhle to zkoušejí děti z mateřské školky, dupou nohama, křičejí, pláčí a čekají, co to s druhým udělá. Pokud je člověk neodkáže do patřičných mezí a okamžitě nevytyčí mantinely odkud kam, má smolíka, dítě to zkouší pořád znovu a znovu. Však také ostatní vypadlí farmáři říkají, že je Lenka dost unavuje, že chvíli svítí jako sluníčko a vzápětí se vzteká, nebo brečí. Pro mě je po svém návratu nesnesitelná.

242
Prochor
Reagovat

Mně pořád připadá jako největší šok, že si farmáři musí kupovat seno:-)) To by se za Mária nebo Paca stát nemohlo.

243
Hugo
Reagovat

@Prochor: Jojo, to je pravda. A docela by mě zajímalo, co by Martin dělal, kdyby neměli co dát na výměnu. Těch pár věcí, co vyrobili stejně cenu sena nemělo. Dobrá, sebral by jim jídlo a co dál? Je to celé komedie

244
Ananas
Reagovat

@Prochor:
No, to byla jen otázka času, vzhledem k tomu, jak se měli ke kosení a sušení. A teď to dopadne podobně se zásobami dřeva, to si navíc dobře spočítají, že až tak dlouho už tam nebudou…

245
Franz
Reagovat

Dnes bude na farmě návštěva – spevák a zabávač Martin Jakubec – něco jako u nás Eva a Vašek. Jako host s ním vystupuje Božena Candráková (Farma 4) a Marian Čurko (Partička).
http://www.youtube.com/watch?v=isSWA4GdSXM

246
Hugo
Reagovat

@Franz: Tak aspon bude veselo a snad se nebudou hádat. Tedy alespon ne moc. A snad nezapomenou z celé zábavy podojit ovce, jinak selé sle.

247
LadyXL
Reagovat

Já jsem mívala Lenku docela ráda, zvykla jsem si na ni. Ale po návratu je horší než byla na začátku. Jako když ví, že to nevyhraje, tak se prostě na vše vzteká a prudí. A vlastně taky konečně nahlas řekla to, co si myslí ostatní při každém FT – přeci se kvůli „NĚMU“ nestrhnu… Na mléko řekne s klidem – prostě jsem zapomněla…, ale nejdřív se hádá (včetně Jany) stylem „no a co?“. No jo, když to berou takhle od začátku, tak se nikdy nic nezlepší. Oni se bojí do prvního výběru sluhů, pak někteří do výběru duelantů a pak už to mají vše na háku… Bohužel jim nevymezili ty mantinely. Kdyby měli připraveny náhradníky a hned ze začátku vyhodili 1 – 3 pro různé viditelné! přestupky či odmítání přidělené práce, flákání, tak by si pak dali ostatní pozor. Jenže oni to tam mají na „salame“ a to i celý štáb….

249
Hugo
Reagovat

@Jája: Jájo, ta tam šla jen aby se zviditelnila, pro nic jiného. Na ní je jasně vidět, jak nesmyslné je vracení odstoupivších do hry.

@LadyXL: Tak s tím stoprocentně souhlasím. To vyjádření Lenky Přeci se kvůli němu nestrhnu, mě taky dostalo. Ona se nemá strhat pro nějakého FT, ale proto, aby dostali dostatečný počet mincí a aby farma šlapala. Jenže ani ty mince je nemotivují, protože stejně jim je dodají do plného počtu, zase si najdou nějaký ten pokládek. Byla bych pro, aby ve finále soutěžili pouze o mince, které si skutečně zasloužili. To by byl dobrý šok a pokud bude příští řada Farmy, už by si ostatní dali sakra bacha na to, aby měli splníno a dostali jich co nejvíc.

250
Franz
Reagovat

@Jája: Myslel jsem si, že je Lucia normální holka, ale nějak klouže ke zlatokopectví. Jinak ten Stoch je pěkný ochlasta. S alkoholem má pořád problémy, např. vloni vyhazov ze slovenské repre.

251
BarBora
Reagovat

Posledné časti sa mi zdajú strašne nudné, včera ma pobavil len Rezom potupený Mortyšin inteligenčný kvocient a to oslovením „ty trúba“, čím jej zdvihol tlak „300 na 500“, ona má radšej oslovenie pi.., to by bolo v poriadku, ale svoje IQ si trúbou ohrozovať nenechá a spustí rev ako tur, ešte aj Janu pretromfla. Aj to jej priateľské capnutie Rezu po chrbte, pri umývaní v koryte, stálo tiež za pohľad a nakoniec tá hádka Lenky s Rezom, tam sa to kamere podarilo, v predu nadávajúci Reza, v diaľke za ním malá postavička Lenky s poletujúcimi rukami a následne prestrih na Lenku škeriacu sa od ucha k uchu.

252
Ananas
Reagovat

@Hugo:
To říkám od začátku, že by měli hrát o pohyblivou částku, ne o předem danou sumu. Mince jsou jim ukradené, ještě je těší, když ten který FT dostane málo.

253
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Lenka prišla z domu dosť nabrúsená, pozrela si, čo sa dialo, prečítala diskusie a to ju asi dosť ovplyvnilo, ale postupne sa „udomácňuje“. To mlieko ma prekvapilo, ale aspoň okolo toho nespustila story a chybu si priznala. Ale keby ma Reza chorú, potiacu sa poslal na celý deň do dažďa a vetra, len tak z plezíru, nebolo to nutné, tiež by som mu neďakovala. Stačil pohľad na nášho nového „Mária“, ako bol úprimne rozhorčený, keď mal byť pár hodín pri ovečkách miesto Lenky.

254
Hugo
Reagovat

@BarBora: Hmm a když tam Miriam byla celé dny a z bot vylévala potoky vody byla jim k smíchu. Tak ted už tam není, tak jen at si to užijí i ostatní. Tak to vidím já.

255
BarBora
Reagovat

@Ananas:
To je podľa mňa nereálne, nakoniec by sa prihlásili len samé Aničky, Lucky,… a to by už len bolo zaujímavé. Je to hra o nejaké peniaze, ja by som sa snažila zaujať iným spôsobom, než ich nechať vyhladovať, vyzimiť, dávať im nesplniteľné práce, nelogické postupy prác, … oni síce nie sú zvieratá, ale tiež by si zaslúžili nejaký ohľad, ak majú aj niečo odrobiť. Hlavne si dať robotu s výberom účinkujúcich a aj premyslieť dej, šikana hladom a chladom je o ničom, alebo pre sadistov.

256
BarBora
Reagovat

@Hugo: Neporovnávaj Lenku s lenivou Mirou, ktorá sa k ničomu inému nehodila a hovorila som, že Lenká bola chorá a potila sa. Bolo to aj počuť na hlase a Lenka nie je typ, ltorý by si to potenie vymyslel.

257
Hugo
Reagovat

@BarBora: Člověk jako člověk. Každému je zima, každý z toho může onemocnět a vůči každému je to špatné.

258
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Ne nutně. Znali by maximální a minimální možnou výhru. Pak by trest v podobě nízkě týdenní odměny měl smysl a nemuseli by je, jak píšeš, šikanovat hladem.

259
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Ale Lenka už chorá bola, inak by som to nepísala. Ale aj Rezov ťah, že pri ovečkách mali byť len ženy, bol na ranu palicou. A Mire byť pri ovečkách nebolo proti vôli, až keď bola zima, inak každú robotu ťahala do aleluja, len aby sa náhodou nezrobila, tu ju bolí, tam ju bolí… vôbec tam nemala byť. Jana si aj obyčajnú opicu vyležala, tam to Matúšovi nevadilo.

260
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro v tomhle se prostě neshodneme, to víme už dávno. Hahahaha. Ale dobrý

262
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Ale počet mincí nesúvisí s šikanou. Počet mincí im dajú za splnenie úloh, tresty sú o inom. Možno by tie mince mohli mať iný význam, skôr motivačný, ale nalákať ľudí, aby aj boli ochotný znášať izoláciu, nepohodu,… tam tá odmena pre víťaza, aspoň podľa mňa, má byť jasne určená. Dajú im samé nesplniteľné úlohy, vyhladujú a aj znížia náklady. Mne sa aj tak tá výhra nezdá, oproti iným, nejak veľká, skôr naopak.

263
Franz
Reagovat

Jak Reza uvidí Boženu, tak určitě řekne:“to su pekne sesky“. :)

264
eess
Reagovat

Už to moc nesleduju, ale dneska jsem si řekla, že se podívám na duel. A nestačím zírat. To jako vážně? To je nějaká parodie na farmu, či co? Skáčou tam v maskách jak počmáraní šašci. Poprvé v životě jsem s úlevou přivítala reklamu. Takhle je to pořád? Dělají vůbec něco? Nejhorší farma ze všech. Aspoň pro mně.

265
dominika
Reagovat

Reza sa tam robi velky geroj nic nevie o zenach tak nech je ticho a kveta to je blba minka

266
BarBora
Reagovat

Tak predsa to ešte pred koncom chytí nejakú iskru, už bola riadna nuda. Tibor!

267
Hugo
Reagovat

Tjo, tak Tibor se opravdu vrátil. To ještě zamíchá kartama.

268
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro nemyslela jsem si, že to někdy napíšu, ale jsem docela ráda. Alespon bude legrace.

269
janislava
Reagovat

@Hugo:To jsem opravdu nečekala,že se vraátil Tibinko,opravdu to bude zajímavé.

270
Hugo
Reagovat

@janislava: Ani já jsem to nečekala, ale sama jsem ze sebe překvapená, že mi to nějak nevadí, spíš naopak. S Rezou tam alespon ještě předvedou nějakou šou. Jinak už tam zústali jen samé pionýrky a svazák.

271
janislava
Reagovat

@Hugo: To máš pravdu,mě už Tibinko nevadí)než byl na začátku a to ho škodil Viki)jak se dali dohromady Réza+Tibi byla zábava a dalo se to poslouchat,ty ostatní jak píšeš na pionýráku.:-)

272
Pertule
Reagovat

Tibor mi nepřijde nijak zábavný. Nechápu jakou šou máte na mysli. To že opět bude předvádět sebestředné JÁ Tibor nejlepší?

273
janislava
Reagovat

@Pertule: @Pertule: Tady nejde o to co pišeš JÁ Tobor nejlepší,je potřeba poslat pionýrky do duelu.a to ostatní není potřeby probírat,každý má svůj názor.

274
Hugo
Reagovat

@Pertule: A můžu se zeptat kdo ti tam zábavný, z těch co tam zůstali, přijde?

275
janislava
Reagovat

28.11.2014 13 duel – 6 soutěžicích
5.12.2014 14 duel – 5 soutěžicích
12.12.2014 pátek se nevysílá
15.12.2014 1 semifinále – 4 soutěžicí
16.12.2014 2 semifinále – 3 soutěžicí
17.12.2014 3 semifinále – 2 soutěžicí
18.12.2014 – VELKÉ FINÁLE

276
Pertule
Reagovat

@Hugo: nemám tam fanouška. Napsala jsem svůj pohled na zábavu v podání Tibiho. Toť vše. Odpočinul si, budiž mu přáno. Ještě přijde Jano …

277
Pertule
Reagovat

@janislava: vždycky mi jde o to co píšu, proto to dělám. A ty vase pionýrky do duelu půjdou tak či tak.

278
janislava
Reagovat

@Pertule: Samozřejmě,že půjdou do duelu tak nebo tak,ale co se týče Tibi on se nerezignoval ze hry,pouze mu byla poskytnuta první pomoc,a co se týče Jána ten ze zdravotních důvodu rezignoval ze soutěže.

279
Pertule
Reagovat

@janislava: první pomoc? :D

280
Hugo
Reagovat

@Pertule: Já to tak beru, v pohodě. Jenže když se na něco dívám, pokud to není zrovna naučný pořad, chci se bavit. A v té sestavě, co tam je, jsou ty dva ještě tak nejzábavnější. Jak se říká, mezi slepými jednooký králem. Mě zase nebaví ty nekonečné pomluvy a spřádání strategií, které ještě ke všemu nemají hlavu ani patu. Sorry, ale třeba taková Evička se snad ani neumí trochu uvolnit a odvázat. Pořád se tváří jako fuj, s čím to já inteligent tady musím být, Lenka je na můj vkus velmo protivná, zvlášt ted po návratu, Jana ta jen chodí a sáčkuje se ke každému, kdo by eventualně mohl být FT, Matúš je chlap jak hora, ale ufňukanej jak slečinka ze švýcarského penzionátu. Tak jsem ráda, že tam přišel někdo, kdo to aspon trochu oživí i když doma bych ho nechtěla ani náhodou. Ale jeho šplechty jsou srandovní právě proto, že to většinou myslí vážně.

281
johanetta
Reagovat

@Pertule: Jo, první (a zároveň poslední) pomoc by potřebovala hlavně Janislava:((

282
janislava
Reagovat

@johanetta: Já nepotřebují pomoc :-D

283
janislava
Reagovat

@Hugo: Je to napsané krásně :-))))))))))))))))))

284
johanetta
Reagovat

@janislava: No tak minimálně s gramatikou a tvaroslovím určitě…

286
Pertule
Reagovat

@Hugo: Jasně že oživí. Nemám s tímto probléme. Vůči ostatním to není fér, ale celá tato řada je nepodařená a RS nemusí a nebývá fér. Já se třeba na reality show dívám z důvodu pozorování zajímavých reakcí lidí na různé situace v uzavřené komunitě. K tomu patří i Tibiho návrat, ale pro mě ten člověk ve své malosti zabavný není. Tiborovi se můžu smát, ale ne proto že by mi připadal nebo by byl vtipný.

287
Franz
Reagovat

A pan „Áno“ se nám vrací na Farmu. Zase uslyšíme několik přemoudřelých slov na kameru, kdy všichni u něho budou lenivci a on je jediný kdo to má vyhrát.
Jestli tady někdo napíše, že bez něho na Farmě byla nuda, tak opravdu pochybuji zda se na tu RS vůbec dívá.

288
Pertule
Reagovat

@Pertule: problém :) … píšu přes mobil.

289
LadyXL
Reagovat

@Franz: Já jsem ráda,že se vrací, nemusí vyhrát, to nechám osudu :-) Tak co s tím udeláš ;-):-)?

290
Hugo
Reagovat

@Pertule: Ale vždyt já to mám taky tak. Nesměju se jeho vtipnosti, ale hlouposti. V reálném životě, pokud s lidmi Tiborova ražení/ale i většiny ostatních na farmě/ z nějakého důvodu nemusím být, se snažím vyhybat. Ale tohle není reality, to je uměle vytvořené prostředí. Ani ti lidé nejsou vzorek normální populace, všichni jsou to zoufalci, kteří nevycházejí s okolím, často ani s vlastní rodinou, nebo je tam doženou dluhy a podobně, případně jejich charakterové vlastnosti slibují hádky rozbroje a konflikty. Normální člověk, který by si chtěl opravdu vyzkoušet život na farmě, starat se o zvířata a makat se tam nedostane, ten není pro režii zajímavý. A i reakce takového člověka na prostředí, které tam je by byly jiné, než těchto. Když to vezmu podle sebe, já bych se s většinou z nich vůbec nehádala, sebrala bych se a šla pryč. Jestli mi nkdo řekne, že jsem trúba mě rozhodně nerozhodí tak, abych někde ztropila scénu přes dva díly.

291
Hugo
Reagovat

@Pertule: A ještě k té spravedlnosti. Ono když to vezmeš, tak úplně od začátku je tam už jen Jana, která měla odejít, ale nakonec zůstala, a byla tam Miriam. Jinak Lenuš a Maťo přišli až po polovině hry a i Eva s Rezou až někdy po měsíci. Takže zase na druhou stranu, proč by se nemohl vrátit někdo, kdo je tam od samého začátku ,vlastně nebyl tam týden kvůli nemoci a jinak si to tam odbyl víc než třeba zrovna Lenuš s Matúšem. Tibora nijak nemusím, ale myslím, že pořád si zaslouží tam být víc než tihle dva.

292
Franz
Reagovat

@LadyXL: Ale ano máš pravdu, nenadělám s tím nic a vcelku je mi to také jedno. Pravidla to umožňují a pro samotný děj této RS to bude asi zajímavé. Jen se podivuji, když si někdo myslí, že Tibor je ten jediný vyvolený, bez kterého by ta Farma nemohla existovat.

293
Hugo
Reagovat

@Franz: Franzi a kdo tady psal, že Tibor je ten jediný vyvolený bez kterého by farma nemohla existovat? Já jsem tady nic takového nečetla.

294
Tamzin
Reagovat

Ale zase je to v pravidlech hry, to by potom nemělo význam, aby tam někoho posílali později, když by neměli mít šanci na výhru. Tibor si měl před farmou rozmyslet, jestli na to fyzicky má. Není to první farma, věděl, do čeho jde.

295
Franz
Reagovat

@Hugo: Jako vy tam ta poslední věta nebyla. :)
Jasně, že jsem nadsadil. ;-)

296
Franz
Reagovat

Jako „by“

297
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Nevyčítala bych Lenuš a Maťovi, že přišli později. Nebylo to jejich rozhodnutí. Ačkoli se mi obecně pozdní příchody do RS nelíbí, tady jsem se těšila, co valaši přinesou do hry. Tihle ale nepřinesli nic. Nekteří soutěžící tam ze začátku byli kratší dobu, a přesto mi v paměti utkvěli víc.
S Tiborovým návratem jsem nepočítala. Kupodivu už mi ani to nevadí. Asi že tam není nikdo, koho by „mi“ mohl ohrozit. Zajímá mne, jak ho přivítají.
Škoda, že tenhle duel byl opět tak předvídatelný.

298
Hugo
Reagovat

@Ananas: Ananas, já jim to nevyčítám, ani náhodou. Chtěla jsem říct, že vrácení Tibora do hry jako nějakou nespravedlnost necítím a to právě vzhledem k tomu, že ani jeden z těch, co tam zůstali tam není zdaleka tak dlouho jako Tibor i bez odečtení toho jeho týdne na opušťáku. A říkám to bez jakýchkoli osobních sympatií nebo antipatií k němu, nebo ostatním, čistě technicky.

299
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Tamzin, ono je to těžké. Já se také léčím na vysoký tlak a cítím se naprosto v pohodě, pracuju, lezu po horách a bez nějakých potíží, jsem v poho.To je strašně těžko odhadnutelné a myslím, že u něj se na tom podepsal spíš stres/ tem je u tlaku nejdůležitější/, než že by na to neměl fyzicky.

300
Franz
Reagovat

Ještě se vrátím k včerejšímu dílu. Zábava pro soutěžící určitě dobrá, pobavili se a oddechli. Pro nás diváky, ale zábava na úrovni estrády s Evou a Vaškem. Chvílemi jsem si myslel, že sleduji TV Šlágr. Ale bohužel Markiza v tomto trendu pokračuje už několik sezón Farmy a myslí si, že to k této soutěži patří.

301
gabisollis
Reagovat

@Franz: no to byl des! A k cemu tam byla ta Bozka sem taky nepochopila.

302
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Špatně jsem se vyjádřila, se stresem musel počítat taky.

303
Tamzin
Reagovat

Božka vhodně doplňovala panoptikum.

304
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Já vím, ale věř, že se to moc špatně odhaduje, když jsi doma v pohodě, nic tě nebolí a bez problémů děláš všechno, i rekreační sporty.
Mě spíš, než Tiborův návrat, vadí, že, ač podle pravidel, většinou vítězí v duelu hrubá síla nad vším ostatním. Že tedy vlastně vyhraje ten, kdo je nejsilnější fyzicky. Pokud ho nevyřadí tedy sami farmáři při hlasování na konci. Takže pokud je člověk pracovitý a sympatický, ale fyzicky slabší, má většinou smolíka

305
Franz
Reagovat

@Hugo: Hugo smolíka slabší sice má, ale v obyčejném duelu. Moc by mně zajímalo kdyby Tibor byl v nemocnici už při první návštěvě sanitky a také se dříve vrátil. Kdyby se dostal do normálního duelu i se silovými disciplínami. Pochybuji, že by si vzala Markiza na triko případný jeho kolaps v přetahování lanem.
Jeho návrat sice pravidla umožňují, ale já si myslím, že už do žádného klasického duelu se nedostane. Ohleduplnost ostatních farmářů a pokyny štábu mu postupně a bez velkého boje posunou až finále.

306
Hugo
Reagovat

@Franz: Franzi, už jsou tam jen tři mužský, tak kdyby ženský dokázaly držet pohromadě, dostal by se do duelu hned tento, nebo příští týden. Stačilo by, kdyby Lubo dal za FT chlapa, jeden z nich by byl sluha a Tibor by mastil do duelu hned tento pátek. Jenže . ty pipiny se budou mezi sebou natahovat a vsadím se, že tento týden bude duel ženský. A že pro něj budou hlasovat i některé baby

307
Johana
Reagovat

@Hugo: to je přesně to, nad čím od včerejška přemýšlím – Maťo je jak bejk a myslím, že ani Reza, ani Tibor na něj fyzicky nemají a bohužel, díky špatně nastaveným duelovým disciplínám, máme finalistu.
Není mi jasná jedna věc – pokud bude smíšený duel, minimálně jedna z disciplín bude muset být silová, nebo vytrvalostní a v tom žádná žena už předem nemá šanci.

308
galadriel
Reagovat

@Hugo: aj pravdepodobne kvôli tomu tam dali prekvapenie ako jednu z úloh, ktoré musia súťažiaci zvoliť. Ak by si ľubo vyberal disciplíny, šanca by bola. Ak si však fyzicky silnejší vyberá, je to jasná vec.

309
Hugo
Reagovat

Ještě něco. Štáb určitě hru ovlivňuje, ale myslím, že spíš usměrňuje chtěným směrem to, co se tam děje, a to i v duelech, než že by měl předem určeného celkového vítěze. Nevidím důvod, proč by se rozhodli zrovna pro Tibora. Jiní jsou zase přesvědčení, že jako vítěz je určená Jana, protože jí nevyhodili po duelu.Myslím, a nevykládej si to špatně, že v tvém pohledu na tuhle situaci hraje největší roli, že Tibora nemáš rád, byl jsi rád že vymastil a štve tě, že se vrátil. Taky jsem si myslela, že se už nevrátí, i jsem to tady psala, ale nijak mi to nevadí. Vraceli se tam i jiní

310
Hugo
Reagovat

@galadriel: To je pravda, ale ono je takové povinné nepovinné. Když si ho silák dá jako poslední disciplínu, už na něj nedojde. Něco jiného by bylo, kdyby muselo být jako první nebo druhé.

311
Hugo
Reagovat

@Johana: Johano, mám takový pocit, že ve finálovém duelu, když byl smíšený, byl almanach a překvapení a hlas od diváků. Ale nechci se přít, už si to moc nepamatuju.

312
Ananas
Reagovat

@Johana:
Na to remcám už delší dobu, nakonec je to stejně jen o síle.
Škoda, že Réza nepřemýšlel taktičtěji. Kdyby byl sluha Maťo, Lubo by volil disciplíny a mohlo to být aspoň o trošku napínavější. Kdyby chyby, vím.
@Hugo:
Taky už jsem si to říkala. Na třetí disciplínu dojde málokdy. Nějaká nesilová, dovednostní (třeba jako překvapení) by měla být na úvod.
Ale to je zas jen moje zbožné přání.

313
galadriel
Reagovat

@Ananas: tak možno ďalšiu farmu prekvapenie ako prvé, alebo druhé. Doteraz ani to nebolo :))

314
Johana
Reagovat

@Hugo: tak to by byla možnost vyrovnat šanci na vítězství ve smíšeném duelu.
Já bych si moc přála, aby Reza a Tibor přešli přes Maťa, ale po včerejším duelu jsem naději ztratila, i kdyby volili disciplíny – almanach má Maťo našprtaný a fyzicky na něj nemá nikdo.

315
Ananas
Reagovat

@galadriel:
Tak pokud modifikují, je šance, že budou dolaďovat i nadále. Snad jim dojde, že dívat se pořád dokola na přetahování není až tak zábavné.

316
galadriel
Reagovat

@Johana: Ja by som si rada pozrela taký duel Réza Maťo v pílení…..A prekvapenie zvykne Markíza ovplyvňovať pre koho sa rozhodne….takže cesta tu je.

317
galadriel
Reagovat

OT: Ide Vám spustiť včerajšie video z archívu?

318
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Ale to je zase chyba farmářů, mohou dát almanach a potom překvapení. Pílení dřeva také není jenom o síle. Chápu, že almanach nedá Réza, ale ostatní by mohli.

319
Tamzin
Reagovat

Také nechci, aby farmu vyhrál nejsilnější :-)

320
Ananas
Reagovat

@Tamzin:
Při tipování abc může bodovat klidně i Réza. Vzpomeň na souboj s Evou.

321
Tamzin
Reagovat

@Ananas: pokud bude s Evičkou, tak asi jo :)

322
Johana
Reagovat

@galadriel: ale jo, ač mizivá, šance by tu byla :-)….v pílení bych dala za Betku ruku do ohně a ejhle…

323
Tamzin
Reagovat

@galadriel: video spustit jde.

324
Hugo
Reagovat

@Tamzin: No chyba farmářů. Jako upřimně, když budeš mít svaly jako Rambo a budeš vymakaná z posilovny , a proti tobě bude stát něco jako třeba Vikinka a budeš si moct vybrat, tak co dáš? Jako Rambo silové disciplíny a překvapení, aby bylo učiněno za dost pravidlům, jako poslední. Když budeš Vikinko, dáš almanach a překvapení a ještě se budeš modlit, aby i to překvapení nebylo o síle.

325
Hugo
Reagovat

@Johana: Ještě je také možnost, že ho do finále nepustí ostatní farmáři v posledním hlasování. Starých je víc, takže i šance by byla. Tam je potom zase otázka, nakolik se budou řídit tím, kdo je tam dlouho, od samého začátku a nepřejícností a závistí. Alespon ti, kteří tam zůstanou do konce. Ti z první půlky Maťa ani nezažili.

326
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Přesně tak. Silný volí jistotu, slabší jen doufá, že volí menší zlo.

327
Tamzin
Reagovat

Jenže ten almanach nedává prakticky nikdo, i když je slabší. Ale je fakt, že by měl být povinný i s překvapením a jako první a druhá disciplína.
Teď mi tak došlo, že už vůbec nestříhají ovce.

328
veverka
Reagovat

Podle čas.sk má štáb s Lenkou nějaké plány. Mohli by jí nabídnout to odstupné 5 000 a byl by zajímavý vnitřní boj, jestli to vzít, nebo dál bojovat s Tibinkem po boku.
A doufám, že Luboš dá za FT Matúše. Sluha bude Tibor, nebo Réza a pokud by ženské měly rozum, zvolí pánský duel. A jeden z chlapů odejde.
Pokud by vyhrál znovuzrozený Tibi, zůstal by dál na farmě zase bez svých spojenců. Přála bych mu to, protože tento týden si užijeme jeho namachrovaných keců až, až. Ve spojení s Lenkou a Rézou bude zase největší mistr a odborník na ho.no.

329
Johana
Reagovat

@Hugo: další malý střípek naděje, i když hlasování bývalých farmářů se mi jeví jako nejvíc ovlivnitelné režii – nějak mi ten Reza za poslední týden přirostl k srdci, což jsem nečekala…myslela jsem, že farmou propluji bez fanouška a ve finále mi bude šumafuk, kdo vyhraje.

Koho, myslíte, že dá Luboš za FT? Toto vůbec nedokážu odhadnout.

330
galadriel
Reagovat

@Johana: Ja osobne dúfam, že Lenuš.

331
Ananas
Reagovat

@Johana:
Tipla bych Lenuš. Možná i proto, že ještě nebyla.

332
galadriel
Reagovat

@Tamzin: ďakujem za overenie, chyba bola u mňa.

333
Hugo
Reagovat

@Johana: Těžko říct, ale protože Lubo není nijak tajemný, je celkem jasné, že to bude Matúš nebo Lenuš. Matúšovi přeje vítězství, tak je možné, že ho dá, aby měl imunitu a Lenuš zase ještě FT nebyla, nevyužila tento týden mimořádnou imunitu, je z valachů , tak je možné, že Lenuš. Z ostatních nečekám nikoho, ani Lenku, která se mu těsně před duelem a při něm cpala do zadku. Někdo jiný než Maťo nebo Lenuš by pro mě byl překvapením. A z těchto dvou bych tipovala ještě víc Maťa.

334
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Tamzin, nedávají almanach, protože se tam rozšířil virus podceňování soupeře. Chytil to jeden vedle druhého.

335
Johana
Reagovat

Napadla mě za FT, nedejbůh, Evka – jako služka měla dost času Luboše docela dobře zmanipulovat a Luboš už jednou porušil dohodu valachů.
Nejpravděpodobnější se mi taky zdá Lenuš a sluha Tibor a Lena.

336
Wally
Reagovat

@Johana: Eva FT nebude, tento týden vypadne :D

Tipuju Lenuš, ale sluhy si netroufnu.

337
Hugo
Reagovat

@Wally: Pokud bude FT lenuš, tipovala bych na sluhu Rezu a Lenku případně znovu Evu

338
Wally
Reagovat

@Hugo: Eva asi bude služka, myslím si, že by si ji žádná nevybrala. Druhá duelantka bude vybírat disciplíny a má teda na ni šanci.

339
galadriel
Reagovat

Jak sa môže tá Eva vždy tak zmachliť?

340
BarBora
Reagovat

@Wally:
Vieš určite, že vypadne Eva, alebo si to len myslíš?
To by bolo zaujímavé.

341
BarBora
Reagovat

Ľubo už raz porušil dohodu, ale z jeho pohľadu to bolo nutné (tak sa vyslovil), teraz určite dá Matúš/Mortyša, tipujem skôr Matúša, ak naozaj chce, aby vyhral. Ani Reza, ani Tibor nie sú až tak ľahký súperi, Mortyša je jasná, tá by aj s chlapom vedela vyutierať stodolu.

342
BarBora
Reagovat

@galadriel:
Ona má tie líčka červené aj bez machlenia, ale tie šeredné linky jej neviem kto robí. Mne na jej vyzáži najviac vadia tie žraločie zuby a ako naschvál, v poslednej dobe sa nadšene usmieva na celé vráta.

343
Jája
Reagovat

Konec Lucie v Čechách i na Slovensku :) Tam jsou blondýnky vysoce žádané :DDD

http://www.cas.sk/clanok/300190/mokranova-to-so-stochom-mysli-vazne-odchadza-za-nim-do-emiratov.html

344
galadriel
Reagovat

@Jája: ach jaj…. So Stochom to veľmo dievča nevyhrala. To je také decko utrhnuté z reťaze. Ale futbal hrať vie…

345
Hugo
Reagovat

@BarBora: Já si taky myslím, že ted nebo příští týden vypadne Eva, protože už před třemi týdny si na fb přidávala do přátel vypadlé farmáře. Takže pokud to nedělal někdo za ní, do finále nejde. Lenka1 zase 9.11.odpovídala na zprávy z fb, což by také ukazovalo na to, že v té době už znovu nebyla na farmě, protože v reálu je to zhruba o tři týdny až měsíc posunuté. 14,11. se nám na obrazovkách vrátila zpátky, ale muselo to být ve skutečnosti tak o ty tři až čtyři týdny dřív.

346
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Hej, už sa to spomínalo, ale Wally to napísala s istotou. Aj Jana, aj Lenka má vypadnúť, len ktovie kedy. Ľuboš aj Miriam vyšli podľa predpovedí z FB, teraz sa mi zdá, že by mala vypadnúť Jana (podľa niektorých dohadov).

347
Hugo
Reagovat

@BarBora: Nevím, podle mě spíš ta Eva. Pokud to beru podle fb. Třeba Tibora se mi nepodařilo najít vůbec.

348
Wally
Reagovat

@BarBora: Ano podle FB, Eva si začala přidávat přátelé v pndělí před 3 týdny.Takže jí dávám ještě týden :D

349
Hugo
Reagovat

@Wally: Pak by to vycházelo, že hned týden po Evě vypadla Lenka1

350
Hugo
Reagovat

@Hugo: Tedy podruhé vypadla.

351
galadriel
Reagovat

samé dobré správy :)))

352
Hugo
Reagovat

A zůstala by tam Jana, Lenuš, Reza, Maťo a Tibor. Ještě jeden z nich musí dopryč v duelu, ale to jsem nenašla. Tihle jsou docela utajení.Lenuš, Reza a Maťo neměli na fb žádnou aktivitu, Janka si přidala před časem do přátel jednoho človíčka, ale ten nebyl ani ze Slovenska, takže to mohl být kdokoli z rodiny, kdo ho potvrdil a jak jem už psala Tibora se mi vůbec nepodařilo najít.

353
Wally
Reagovat

@Hugo: Maťo a Lenuš začali mít aktivity od minulého týdne. Tibora, Janu a Rézu jsem nenašla. Ty nemá ani Šárka (F4), a to je co říct. :)))
Ona Lenka může taky vypadnout za trest, v pátek jí Martin tak trochu hrozil.

354
BarBora
Reagovat

No, ak vypadne Eva, že by nedala Lenku za FT? Čudné, ale ja už mám dávno pocit, že finále je pripravené pre Janu. Iste, môžem sa mýliť.

355
Hugo
Reagovat

@Wally: Lenku,i Janu i Rezu jsem našla, jedině nemám Tibora. Bud není pod svým jménem, nebo nemá fb.
Minulý týden, podle mě, ofiko farma skončila, takže všichni už mají aktivity na fb

356
Janek
Reagovat

Mnohí sa tu dohadujete kto je už vonku atď.. tak všetkým zvedavcom odkazujem, že vonku sú už všetci farmári a vo finále je Jana s Rezom :)

357
Anička
Reagovat

Janek – neverím :P ak je to pravda – tak čo už :D

358
Hugo
Reagovat

@Janek: To je novina. Že farma už ofiko skončila víme všichni. A ten zbytek sis nejspíš vycucal z prstu.

359
Hugo
Reagovat

@Wally: Wally poslala jsem ti odkaz kde najdeš jejich fb, ale příspěvek byl kontrolován a pak smazán. Že se to bude dít i tady mě tedy dost zklamalo. Bebylo v něm vůbec nic závadného, jde o ofiko jejich stránky.

360
Foxy
Reagovat

@BarBora: mne zase na rve zaujaly..černé hrozné odrosty vzadu na temeni. Přitom vepředu to má odbarvené. No na ty veselici v maskách spíš než jak anděl vypadala jako marfuska.

361
Foxy
Reagovat

@Foxy: na Eve

362
Foxy
Reagovat

@Janek: nevěřím, že by Jana porazila Lenus.

363
Wally
Reagovat

@BarBora: Eva dá spíš Janu, s tou si rozumí víc.
@Hugo: Oni stejně od určité doby všichni toho dost zkryli. Asi to dostali rozkazem od Markízy :)))

364
Hugo
Reagovat

@Foxy: Nemusí jí porazit v duelu. Už jsme to tady o tom psali. Až budou poslední čtyři, budou do toho, kdo bude pokračovat mít co mluvit vypadlí farmáři. Takže je možné, že Lenuš jako příchozí až popolovině soutěže do duelu nepustí.Zvlášt ti, co jí nepoznali na farmě. A že jich bylo docela dost. Ale to už jsou fakt spekulace, tím, že jsou už doma všichni nedá se vysledovat nic.

365
Hugo
Reagovat

@Wally: Ale vždyt tam byl jen odkaz na stránky soutěžících, které si může každý najít. To je fakt na palici.

366
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Nebylo tam víc odkazů najednou? To systém neschroupe.

367
Wally
Reagovat

Nevíte někdo jak vypadá Almanach? Je to psaný text nebo je formou otázek a odpovědí? Jestli to je text, tak chápu jejich nechuť. Ale jestli to je psáno jako test, tak snad není takový problém se to naučit. Zas tak tlustá ta kniha nebyla a vypadalo to na dost tlustý papír.

368
Ananas
Reagovat

@Wally:
Já myslím, že text. Zkraje jednou ukazovali, jak si v něm holky četly, byly tam snad i písnicky a obrázky.

369
Hugo
Reagovat

@Wally: Je to text. Mají tam návody jak co, třeba i jak dělat chleba, nemuseli se cpát jen plackama, jak co pěstovat a pod. Ale pochybuju, že si to někdo z nich pořádně přečet dřív, než v duelové chatce.

370
Foxy
Reagovat

Almanach je psaný a místy i ilustrovaný.
Já pořád marně čekám, kdy si udělají podlahy. Zit na té hlíně/blátě musí být dost nepříjemné.

371
Wally
Reagovat

Takže těch důležitých informací tam zas tolik nebude, aby si je nebyli schopni zapamatovat. Jedinou koho jsem tam viděla ho mít v ruce byla Lenuš 1. den, když ho zapomněla u oveček.@Foxy: Dát to dělat těmhle všeumělům je škoda materiálu.

372
Ferda
Reagovat

@Wally: Tibor by to určitě zvládnul, áááno?

373
Ananas
Reagovat

@Foxy:
Cha! Těch pár týdnů už to taky vydrží.

374
Ananas
Reagovat

@Hugo:
To, že se neobtěžují s chlebem, je jedna z věcí, které mne na nich hrozně štvou. Já vím, bylo by pár nezdařilých pokusů, ale ta radost potom!

375
Hugo
Reagovat

@Wally: Wally na tu podlahu bych řekla, že nemají materiál. Podlahy zatím dělali vždycky, Martin to docela fest kontroloval a ani nemluvím o tom, že jim kontroloval i pořádek v ložnicích. Vypadá to, že tentokrát nejsou peníze vůbec na nic.

376
johanetta
Reagovat

Stále mě neopouští otázka, proč nosí farmáři na krku ty jutové taštičky a co v nich vlastně je? Pokud už se tady o tom psalo, nějak mi to uniklo. Díky.

377
Jája
Reagovat

@johanetta:
aby bylo slyšet o čem se baví

378
Jája
Reagovat

@Jája:
ve studiu je nosí na zadku – taková vysílačka s mikrofonem

379
Ananas
Reagovat

@johanetta:
Mikroporty

380
Jája
Reagovat

@Ananas:
Jj, já si nemohla vzpomenout na správný název :) skleroza.

381
Hugo
Reagovat

Ted jsem si znovu v klidu pustila videjko a Lenka je opravdu docela slušně nakřapaná, říkala něco o průduškách. Tak mě napadla varianta, že odejde kvůli nemoci a vrátí se zpět Luboš. Chachacha, to je konspirace, co?

382
Sylva Langrová
Reagovat

Taky jsem koukla na přidané video ze závěru duelu,když Květa Janě vytkla,že je neuctivé,pokud dva lidi bojují o hodně a ona řekne – ponáhlajte sa,je mi zima.Otřesná ženská.Fakt nevím,kdo téhle krávě,(pardon)může fandit.

383
Hugo
Reagovat

@Sylva Langrová: Jojo, to mě taky zarazilo, během duelu jsem si toho ani nevšimla. Jana je tak strašně upnutá na výhru, že nekouká kolem sebe. Jí nevěřím lítost pro nikoho. Hodně mě zklamala, z počátku jsem jí držela palce, ale jak čas jde, vybarvuje se čím dál víc. A přitom, kdyby nechtěli vyhodit Paťa, už by tam dávno nebyla. Už mockrát od té doby jsem si říkala, že je Paťa škoda. Vyměnit ho zrovna za Janu. Paťo, ač flegmatik, má mnohem větší srdíčko a zasloužil si tam být určitě víc než Jana. Čím víc se blíží konec, tím víc je to viditelné.

384
Hugo
Reagovat

A ještě něco. Do stodoly přišli oba pomalovaní, ale už při první disciplíně byli bez barev. To je poslali umýt, nebo co? Takže i duel je přerušovaný, kdoví, co se tam při tom děje.

385
Tamzin
Reagovat

Kvetka je neskutečná, jak tam rozebírá emoce, to mají cítit vinu, že někdo odejde, je to hra, Reza to řekl dobře.

386
Johana
Reagovat

@Tamzin: právě jsem to chtěla napsat – mně Kvetka vadí čím dál víc…doluje z lidí tím svým monotónním, afektovaným způsobem emoce, takže někdy mám pocit, že neskončil duel, ale funus a ve stodole sedí pozůstalí, ne farmáři, kteří pokračují ve hře…ta ženská nemá v sobě ani špetku smyslu pro humor.

387
Ananas
Reagovat

@Johana:
Tak. Přitom ona sama neprojeví žádné. Je útočně manipulativní a ledová.

388
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Nie len to, ale načo vlečú všetky veci do duelových chatiek, keď to potom zase zvlečú na farmu a z nej odchádzajú, aj s batožinou.

A k tej Lenke, ona už počas toho celodenného pasenia mala asi aj zvýšenú teplotu, potila sa, mal ju nechať v teple robiť si masku alebo niečo iné, nie ju poslať do toho svinského počasia. V diskusiách som niečo zachytila o tom, že jej majú ponúknuť 5 000 e, ak je to pravda, nech ich vezme a ide sa domov preliečiť. Snáď to tak bolo, aspoň niečo, okrem choroby, by si odtiaľ odniesla.

389
Hugo
Reagovat

@Tamzin: @Johana: Máte pravdu. Ano, asi je jim v tu chvíli léto, že někdo odešel, ale tohle se mi zdá už také přehnané. A u některých i hrané, aby nevypadali jak necitové největší. Já si myslím, že každý je svým způsobem rád, že to tentokrát nepadlo na něj a že ubyl další soupeř, at už mužský nebo ženská. Jen opravdu vyjímečně se stane, že musí vyřadit někoho, ke komu mají skutečně hodně blízko a přáli by si to dotáhnout do finále zrovna s ním. Jinak se tam celý týden hádají, nemohou si přijít na jméno,případně si dokonce škodí navzájem a pak tam vyplakávají, jak ten dotyčný jim tam bude strašně, ale staršně chybět, protože ho mají děsně rádi.

390
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Kvetku už mali dávno vymeniť. Ona je už zabehnutá, ale veď aj ona začínala, vedel by sa zapracovať aj niekto iný, záživnejší.

391
Hugo
Reagovat

@BarBora: Je to možné. V české farmě to udělali nejstarší soutěžící. Jenže, jak je u mě obvyklé, už si nepamatuju ani jak se jmenovala, ani kolik dostala. Dost to zvažovala, ale pak to vzala, asi usoudila, že na celkovou výhru stejně nemá a volila toto. A to bys koukala, jak jí za to ostatní pomluvili, hahaha. Ono je to tedy podivné, ostatní vypadlí na výběr neměli. Ani když byli nemocní. Nevím, podle čeho se to řídí. Asi když už potřebují skončit a neprotahovat to.

392
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Už si nepamätám, či to bolo v každej Farme, ale tá ponuka s peniazmi, výmenou za odchod už pár x bola. Ale bolo to iným systémom ako vo vašej Farme, u vás to bolo akosi potajme a oni si mysleli, že o to sa skráti výhra pre víťaza.

393
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Ono je taková výměna zaběhnutého moderátora asi dost riskantní krok. Zřejmě by bylo víc těch, kteří by to nesli nelibě. I zde jsem před začátkem četla nejednou, jak se ten či onen na Kvetku těší. I byla jsem zvědavá, natěšená…a zklamaná.

394
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Kvetka sa páči hlavne mužom, keby vybrali nejakú peknú kočku a ešte aj schopnejšiu, radi by zabudli. Kvetka strašne deklamuje, až recituje, vôbec sa to na Farmu nehodí. Aj to mámenie citlivých informácií je dosť silené, bez citu, štáb určite chce dej „prisoliť“ aj týmto spôsobom, ale dalo by sa to aj inak, aj s citom pre mieru.

395
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Mohlo by být zajímavé vycvičit pro tuto roli nějakou ex-farmářku.:-))

396
Johana
Reagovat

@Ananas: ano, měla by být nestranná, co ale neznamená chladná a bez emocí.
Tento způsob moderování zdá se mi poněkud nešťastným a pro Farmu naprosto nevhodným.

397
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Z exfarmárok ma žiadna nenapadá, ktorú by som si v tej roli vedela predstaviť. Možno nejaká, ešte neokukaná tvár zo študentiek herectva a možno by aj bolo dobré urobiť kasting a zrodiť novú, zaujímavú „tvár“.

398
Wally
Reagovat

http://www.show-farma.cz/ucastnici/

Vzala 50 000Kč v pětikorunách. :)))

399
Ananas
Reagovat

@BarBora:
A nebo naopak fešák chlap. Stejně jsou cílovou skupinou především ženy. Farmářkám by polichotil, s farmáři by dal páku…:-)))

400
Wally
Reagovat

@BarBora: Příště by to mohl moderovat Réza, kdyby to bylo sele sle, dal by jim za trest nějakou masáž nebo taneček okolo stolu.

401
JanaH
Reagovat

@Wally: v padesátikorunách. Na fejsbůku měla fotky. I tak jich byl pořádný pytel a odhrkala s ním na vozíku. Nesměla se s nikým rozloučit a ostatní to nemohli vydýchat, že jim Libuška ani nezamávala! :-D

402
Ferda
Reagovat

@Wally: 100.000 v padesátikorunách

404
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Ja by som to brala, ale zdá sa, že tam akosi radšej dávajú ženy, aj v českej Farme bola Pergnerka. Mne by sa celkom páčila Banáška, alebo niekto jej podobný, ona je bezprostredná, reaguje rýchlo, dokáže zavaliť neskutočné veci, má zmysel pre taký tvrdší typ humoru, niekedy sa to nehodí, ale pobaví.
Ale mohol by byť aj niekto celkom iný, iný typ, kto by sa tam hodil, ale tá Kvetka, okrem toho, že je už moc okukaná, je aj nevhodná pre tento typ RS.

Napadá Ťa niekto z chlapov, koho by si tam chcela za moderátora?

405
Wally
Reagovat

JJ máte pravdu, 100 000 v padesátikorunách. A fotku z jejího FB mi to nepustilo.

406
BarBora
Reagovat

@Wally:
Prežila by som ho, ale už ma nebaví, ovse, selé sle atď. už poznám, mne sa zdá svojím prejavom dosť otravný. Siahodlho rozoberá hocijakú kravinku, aj Ľuboš hovoril, že je to on, kto tam zvykne vyvolávať zbytočné konflikty.

407
Ferda
Reagovat

Libuška byla jediná, kdo peníze vzal. jenže jí označili za nejfalešnější, tak to vzala a šla. Ve slovenské dvojce to nabídli Adamovi, ale toho vybrali farmáři jako že mu nejvíc věří, a on dostal nabídku buď vzít a jít domů, nebo se rozdělit s ostatními o 5.000 eur. Tohle Libuška nabídnuto nedostala. Ve trojce jim to nabídli, nikdo to nevzal, a Edita to dostala po prohraném duelu jako mikulášské překvapení

408
Hugo
Reagovat

@Ferda: Jojo, Ferdo, máš pravdu. Libuška to byla. A nesměla se opravdu rozloučit, což vyvolalo vůči ní hodně zlou krev mezi ostatními. Oni proti ní jeli i tak a tohle je dorazilo.Podle mě udělala dobře, protože na výhru by stejně nedosáhla.

409
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Banášová je skvělá. Upřímně, slovenské moderátory jinak vůbec neznám, jen Pyca. A vlastně neznám ani moc českých:-))). Zamyslím se nad herci, ale ti by se tím asi zaškatulkovali a odepsali. Vašut si tenkrát trosečníkem myslím prokázal docela medvědí službu.

410
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Áno, herci by to asi mali ťažké. Markíza aj keby menila Kvetku, tak asi by opäť len vyberali zo svojich ľudí a teda nič moc. Ale ten kasting by skúsiť mohli, možno by aj niekoho nového, zaujímavého našli, nie len pre Farmu.

411
Franz
Reagovat

@Ananas: Omlouvám se, že mně nedocházejí souvislosti, protože jsem tu dlouho nebyl, ale co má společného Banášová s Farmou?

412
Wally
Reagovat

@Franz: Panáček hledá nového moderátora-ku Farmy :D

413
Jája
Reagovat

Banášovou prosím ne, není jí rozumět (vždycky, když ji poslouchám, potřebuju k ní tlumočníka)
pro mne strašně mele

414
Ananas
Reagovat

@Jája:
No dobře, že to jsi ty, tak Banášovou neangažujeme:-)))

415
Jája
Reagovat

@Ananas:
Díky :)

416
janislava
Reagovat

@Wally: Bylo to 100.000.-kč a jmenovala se Libuška Vostrá

417
Franz
Reagovat

Přiznám se, že mně nějak Farma přestává bavit. Kdyby ji o ty tři týdny zkrátili, tak to snad ani nepostřehnu. Ráno jsem se ani nepodíval na Teleráno a až teď jsem si vzpomněl, že je Luboš někde online. Diskuze zde také nějak vázne. Dnes je takový ten rychlý díl (o 10 min kratší), kdy je více reklamy než děje. Jediné co dnes čekám je, kdo bude nový FT, ostatní snad ani zajímavé nebude.

418
Johana
Reagovat

Franci, nebude to tím, že se vrací odporaTibor? :-)

419
Franz
Reagovat

@Johana: Je to určitě také jeden z důvodů, ale letos se mi to zdá nějaké dlouhé.

420
Franz
Reagovat

@Johana: A ještě zvlášť, když už vím jak to celé „asi“ skončí !!

421
Johana
Reagovat

@Franz: jak to víš?…vtáčíky vyštěbotali?…tak něco prozraď.

422
janislava
Reagovat

@Franz: Ahoj,přečetla jsem si tvůj článek,také jsem zapoměla,že někdo má být na online v času,tak jsem si vyhledala Luboše a přečetla jeho odpovědi.Jsem také zvědavá kdo bude FT,nemám žádný typ,odhaduji jen na Lenuš nebo Matúše.

423
Franz
Reagovat

@Johana: Byl jsem o víkendu v Bratislavě. Tam i ti vrabci cvrlikají jinak než u nás. :)

424
galadriel
Reagovat

Máte otvorené nové vlákno :)

425
BarBora
Reagovat

@Ananas: No, a Adelu máme zrušenú. Keď Adela, hneď ma napadne Pyco, mám ho rada, len neviem, či by sa na Farmu hodil. Na mňa pôsobí veľmi pohodovo, také slniečko, usmievavý, ale tiež je pohotový, zmysel pre humor má, ale oproti Adele jemnejší, nie taký britký. Určite by som ho tam mala radšej ako Kvetku, bolo by celkom zaujímavé, ako by poňal tie akože dramatické situácie.

426
Johana
Reagovat

@Franz: já byla u Nitry a mně ty potvory lítající nic neprozradily :-/
@BarBora: Pyco by se mi líbil, určitě je pohotovejší, jak Kveta – u ní mi přijde, že se špatně naučila text a v těch jakože dramatických pauzách vypadá, že zapomněla, co chtěla říct.

427
Hugo
Reagovat

@Franz: Franzi něco na tom bude. Mě už by pomalu stačilo kdyby m i sdělili základní informace – kdo je FT, kdo je sluha, kdo jde do duelu a pak bych jukla na duel.

Přidat komentář