Panáček v reality show

X Factor UK – 6. live show v doprovodu živého orchestru, přichází „Big Band Week“ (setlist) + The Results

16. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=10755 w=615]

11. řada britského X Factoru pokračuje již šestým týdnem živých přenosů, tentokrát na další již každoroční téma „Big Band“. Všichni soutěžící budou zpívat songy doprovázeni velkým, třicetičlenným živým orchestrem. V loňském roce v tomto kole zazářila s hitem New York, New York pozdější vítězka Sam Bailey, dočkáme se podobného touchdownu v tomto kole i letos? Jaké že zazní písně a co nás vše čeká při nedělením vyřazování?

Show můžete sledovat již dnes ve 21:00 hod. našeho času, např. zde:
http://www.itv.com/xfactor/live
http://www.filmon.com

X Factor – The Results

Během nedělního vyřazování se můžeme těšit na speciální vystoupení dvou pěveckých hvězd. Jednou z nich bude třicetiletý britský zpěvák, finalista šesté série X Factoru, Olly Murs. Během čtyř let působení na hudebním trhu vydal celkem čtyři alba, a z toho nejnovějšího zazpívá také svůj nový singl „Wrapped Up“.

Dalším hostem nebude nikdo jiný, než bývala porotkyně jak britského, tak amerického X Factoru, šestatřicetiletá americká zpěvačka Nicole Scherzinger. Ta představí ze své aktuální nové desky singl „Run“. Určitě je na co se těšit.

[singlepic id=10756 w=615]

V neděli se také můžeme těšit na jednu světovou premiéru. V rámci programu bude premiérově odvysílán videoklip známé charitativní písně „Do They Know It´s Christmas (2014)“, od skupiny s názvem Band Aid 30. Po třiceti letech od svého původního uvedení se píseň dočká úprav jak hudební části, tak textu, to vše směřující k aktuálnímu celosvětovému problému, kterým je virus ebola. Mezi novými interprety songu nebudou chybět Bono, One Direction, Sam Smith, Ellie Goulding, Ed Sheeran, Elbow a další.

Sobotní setlist

Kluci

Andrea Faustini – „Summertime“ od Elly Fitzgerald

Dívky

Lauren Platt – „Smile“ od Nata King Cole

Skupiny

Stereo Kicks – zatím neoznámeno, došlo opět ke změně na poslední chvíli a finální song si kluci vybrali až dnes
Only The Young – „I Wanna Be Like You“ od Louise Prima (z filmu Kniha džunglí)

Starší 25 let

Ben Haenow – „Cry Me A River“ od Michaela Buble
Fleur East – „Bang Bang“ od Jessie J, Ariany Grande a Nicki Minaj (song, který již zpívala v Judges Houses, pokud se nemýlím)
Jay James – „Empire State of Mind/New York New York“ od Aliciy Keys a Franka Sinatry
Stevi Ritchie – „Mambo Number 5/ She Bangs medley“ od Lou Bega a Rickyho Martina

Jak se těšíte na Live show vy? A jak hodnotíte výběr songů pro jednotlivé soutěžící? :) Diskutujte, komentujte :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 325
1
Monika
Reagovat

Priserne tema, vubec se netesim, nesnasim tyhle unyle vykopavky. Posloucham ty songy a mam fakt dost ani nevim, zda u te nudy celej vecer vydrzim. Hlavne, at to je co nejkratsi a co nejvic reklam tentokrat:-)))
Andrea – klasika, slysim summeeeer tiiiiiime in theeee riveeer a vidim ten jeho urputnej boj s tony az z paty, to se u toho zas poradne zapoti a vycedi zuby, usmev telatka, no ale pro porotu krasa nesmirna:-)))))
Lauren – no ja nevim co rict, pro me to bude zarucene nuda jako ostatne vsechno tenhle vecer hadam, blbej vyber, pokud to nejak nevylepsi vyzni to silene uzivane
OTY – super vyber, uplne je v tom slysim a myslim, ze mezi tema ukolebavkama by mohli dost zaujmout tentokrat, da se u toho dost vyradit
Ben – to bude bud touchdown nebo pruser, pokud se mu zadari ma slusne naslapnuto k vitezstvi v soutezi
Fleur – nejsem si tim vyberem vubec jista, pevecky bude slaba, tohle asik neda
Stevie – :-))))) vybornej vyber pro nej, nejak mam zas pocit, ze postoupi dal a nekteri uz chytnou nerva:-))))
Jay – ouvajs, no to neda, to je tak debilni vyber, zni to zajimave jako duet, ale zazpivat to v jednom cloveku tak se uplne vytrati atraktivita toho songu, navic je to hodne narocne, je tam i rap, tohle je bez sance a bohuzel se asik nevyhne B2, sakra ja jsem tak zklamana, v live shows vybery jeho songu jdou uplne mimo me, vubc mu to nesedne, nahle je to nekdo jinej, stylizovanej do uplne jine polohy, nez ktera mu slusi….

2
Monika
Reagovat

uzyvane :-)))

3
Bedy
Reagovat

@Monika: No taky se na to moc netěším.., téma samo o sobě je jedna věc, ale ten výběr songů je taky děs…, ale třeba někdo výrazně překvapí, jako Sam Bailey vloni, kdy špičkově vypíchla New York, New York… :)

A proboha se modlím…, Stevi vypadni už domůůůů !!! :D

4
Monika
Reagovat

Ja ty songy cetla z jineho seznamu a na FB co jsem ted prolitla si par lidi stezuje, ze to neni fer, pac Fleur zpivala ten song uz driv. No uz jsem si to ani nepamatovala, jak jde Fleur mimo me celou dobu:-))))

5
Ludvík
Reagovat

To zase bude kolo.. nechcou třeba když už to je v půlce zrušit ty povinné kola? :D ať si tam Simon zpívá se svýma staršíme písničky minulého století, ale ať tím nekazí Lauren

6
Michaela
Reagovat

OTY? První hrůza! To si nedokáži představit.

Lauren? Chudák holka. Něco utahanějšího a nudnějšího by nebylo?

Jay? Doopravdy? Pokud se mu vrátily hlasivky …, i tak to neuzpívá …

Fleur? Ano, Simon dělá něco podobného jako s Fifth Harmony, dá jí tu nejúspěšnější věc, kterou jsme od ní slyšeli, v Judges Houses, také mi to přijde trapné. Myslím si, že nám tím Simon dává jasné najevo, kdo je v jeho kategorii č. 1.

Andrea? V neděli nevypadne. A na jeho vystoupení? Ne, netěším se.

Ben? O Bena Simon také nechce přijít … Možná jediná písnička, zatím, kterou bychom si mohli užít.

Stevi? A on doopravdy musí zítra zpívat? A to navíc tuto další z jeho estrád? No, mezi těmi písničkami, co zazní zítra, je dost možné, že Stevi domů nepůjde …

No, na zítřek se také netěším, je i dost pravděpodobné, že se zítra s Vámi koukat nebudu, to bych doopravdy nesměla mít nic lepšího na práci. A pak si je v NE ráno pustím všechny najednou a mám to za 20 minut zkouknuté …

7
Monika
Reagovat

Asik je skoro jiste, ze v XF jsou dve skupinky. Ben, Andrea, Fleur, Lauren, kteri si mezi sebou rozdeli TOP 4 a pak je velkej odstup ve kterem se zbytek porve o TOP 5-8. Nejak si zacinam rikat, ze by me vubec neprekvapilo, kdyby Fleur porazila Lauren. Simon na Fleur hodne drzi a dost ji pomaha, ani nekomentuju, ze bude zpivat znova stejny song.
Cheryl je nadherna baba, pohled na ni si uzivam i jako zenska, nicmene prijde mi tam cim dal zbytecnejsi. Letos mam pocit, ze ji to ani nebavi a nesnazi se, sedi tam jen kvuli honorari a byti videna a slysena…..Provedla zasadni spatne rozhodnuti ucasti Steviho v live show a potom take vyberem Stephanie. Ted mam pocit, ze cim dal vic zakopava Lauren. Asik by si mela precist cast FB, kde se mnozi tyden co tyden komentare typu, ze ta holka nudi, pac zpiva porad jen balady. Dalsi tyden a zase takova utahana vec, no nechapu ji….Pokud to tak pujde dal tipuji
1.Ben
2.Fleur
3.Andrea

8
PK
Reagovat

@Monika: Jsem rád, že nejsem sám, kdo si myslí, že Fleur může v klidu porazit Lauren. Nechápu, proč tady Lauren všichni předpovídají jako vítězku, podle mě se dostane tak do TOP4, když se jí nepovede kolo, tak může do bottom 2 spadnout v podstatě kdykoliv, přijde mi hrozně nevýrazná…
Jinak podle výběrů se na to kolo moc netěším, nejméně na Andreu, asi zprzní další krásnou píseň…

9
Michal V.
Reagovat

nevim asi se nebudu divat a checknu vykony az v rekapu… chudaci rekapisti ti to budou muset poslouchat…

10
jab
Reagovat

@PK: Já třeba tipuju na vítězství Bena. Nicméně Lauren je pro mne suverénně nejzajímavější talent mezi ženskýma ve finále (konkurovat jí mohla Chloe, ale ta nenaplnila úplně svůj potenciál) a jestli se jí podaří po soutěži dát dohromady zajímavý materiál, má imho jako jedna z mála šanci prorazit. Naopak Fleur musí sázet prakticky jen na show, protože hlasově nemá bohužel moc co nabídnout, možná z ní může být po soutěží pódiová hvězda, ale pochybuju, že přijde s něčím hudebně zajímavým.

11
Monika
Reagovat

Kdyz jsme u tech tipu na viteze, tak sazkovky tento tyden zcela stahly sazky na Andreu. Ten kurz se tak snizoval, ze v teto chvili uz ani neni moznost sazek na nej, neco takoveho nepamatuju. Vloni jsem to nesledovala, ale mozna takovy pripad nenastal ani u Sam. Pritom na FB ma negativnich komentaru cim dal vic a je na tom hure nez ben, ktery prakticky nikomu nevadi a muze ve finisi z toho dost tezit na antihlasy. Andreu lidi bud miluji nebo nesnasi a ta druha skupinka podpori v GF prakticky kohokoli proti nemu.

12
PK
Reagovat

@jab: Já s tím absolutně souhlasím – Lauren má po soutěží určitě mnohem větší potenciál, ale v soutěži, pokud bude pořád předvádět podobné výkony, to podle mě zas tak daleko nedotáhne… Naopak Fleur a její skvěle předvedená show (ač s horším zpěvem) může na diváky fungovat (zvlášt až vypadne Stevie, tak by mohla posílit, protože je to dost podobný typ představení, akorát Fleur zpívá „jen“ průměrně, ne tragicky). Já se to snažím odhadovat pokud možno objektivně, protože vyloženě nefandím ani jedné (a vlastně už nikomu z tohoto ročníku), proto píšu, že nechápu, proč každý tipuje Lauren na první místa, jinak vám ji neberu, zpívá dobře a hlas má zajiímavý, jen mě osobně nebaví… Uvidíme :)

13
jab
Reagovat

@PK: To je ale hlavně chyba Cheryl, případně produkce, resp. toho, kdo do toho nejvíc mluví…je sice pravda, že jí nejvíc sedí něžnější poloha, ale proč jí třeba nevyberou něco náročného na výraz nebo něco, kde bude třeba komunikovat s publikem. Nebo třeba New soul od Yael Naim, případně jinou podobnou vkusnou „ulítlost“ :-).

14
PK
Reagovat

@jab: Jn, kdyby měla různorodější písně, mohla by se víc předvést, je to docela škoda…

15
libena
Reagovat

mě toto téma moc nebaví, asi bych je v klidu zrušila z výběrů kol, vždyť tohle nikdo z nich zpívat. no a to, že fleur zpívá absolutně současný hit (který navíc zpívala v judges houses – a tam se mi btw.moc líbila) je velký bordel. měla dostat stejnou vykopávku jako ostatní. fakt nespravedlivé.

jako téma bych naopak zařadila to, aby si vybrali song podle svého, v čem si sami myslí že jsou nejlepší a co by chtěli zpívat v budoucnu. to by rozhodně mnohé napovědělo. ta produkce by jim do toho nesměla moc kecat :-(

16
VojtaP
Reagovat

Toto téma mě nikdy moc nebralo ani v našich soutěžích, nevím proč je u Britů tak oblíbené, ale co už no.

Andrea – dovedu si ho v tomto představit, uvidíme, ale nečekám, že mě to extra osloví.
Lauren – určitě to bude pěkná verze, stejně jako Diany ve stejném kole. Jinak souhlasím s pány nahoře, Lauren má velký potenciál do budoucna, ale v soutěži by potřebovala více riskovat. Nemusí jít do velké show, jako Fleur, ale nějaké postrčení z komfortní zóny nebo twist by se u ní hodil.
Ben – Bena si v tomto představit nedokážu, tohle je úplně mimo jeho rajon. Souhlasím s Monikou, buď to bude velký touchdown nebo průšvih.
Fleur – na reprízu nejlepšího výkonu v soutěži je ještě brzy, to se Simon přepočítal. Navíc je to současný song, který převede do verze s orchestrem, což není tak špatný, ale většina ostatních mají staré fláky, tak bych to dal buď všichni nebo nikdo. Je hodně současných hitů, co by se daly takto upravit. Takový malý cheat by se jí mohl vymstít. Nejspíš ale půjde na konec, takže to spíš zabere.
Jay James – to samo co Fleur, taky to není zrovna žánrovka, nicméně Jayovi se to může povést. Horší než minule to nebude.
Stevi Ritchie – ať už vypadne.

Stereo Kicks – vzhledem k tomu, že ty změny na poslední chvíli ještě nikomu neprospěli očekávám SK v bottom 2. Možná i sólistu to není zrovna jednoduché mít na nácvik méně než 24 hodin, zvlášť pak pro osmičlennou skupinu, která se musí navíc sladit ještě s orchestrem a vytvořit choreo.
Only The Young – to asi nebude původní verze, ale spíš ta od Robbieho a třeba to pojmou jinak. Dovedu si představit, že dají zase zábavné vystoupení a tentokrát budou zase výraznější.

17
DJ Vlado
Reagovat

@PK: a @jab: Je docela zajímavé, že to, co se vyčítá Lauren, vloni nevadilo u Nicholase – těžko bychom hledali unylejšího a anticharismatičtějšího zpěváka, a taky až na cca 2 výjimky nezpíval nic jiného než cajdáky, přesto ho to ani v nejmenším nepoškodilo a dokonce málem porazil Sam, njn. holt měl pindíka a byl to „typ pro Brity“, takže si Lauren může nechat jenom zdát o tom, že by jí procházelo to co jemu, fakt dvojí metr jak sviňa :-/

18
DJ Vlado
Reagovat

Jinak co se týče toho výběru Fleur, není to náhodou Bang Bang (My Baby Shot Me Down) od Cher, který mj. nazpívala i Nancy Sinatra? To by mi i k tématu bigbandu sedělo mnohem víc než Bang Bang od Jessie J a spol. Pokud však v playlistu chyba není, tak Fleur může postihnout totéž co Sama Tomečka v SHS1, který po zopakování své semifinálové písně vypadl.

19
Ludvik
Reagovat

Já mám dneska dilema nevím jestli se mám dívat na Avatar nebo X Factor

20
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: mě napadlo to samé, nemá to cenu se nad tím rozčilovat. Od těch holek, Britové vždy čekají něco víc, asi druhou Leonu Lewis nebo co. U Andrey jim taky nevadilo, že až do Halloweenu dělal jen velké balady.

21
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: Bohužel my Češi nejsme v tomto ohledu o moc lepší, třeba takový Drda by jen těžko vyhrál, kdyby byl ženského pohlaví :-/ o to víc si vážím Slováků, kteří jako jeden z mála národů dvojím metrem neměří :-)

22
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: přesně, u nás je to s tím dvojím metrem to samo v bledě modrém. Slováci byli vždycky víc otevřenější, že neprocházeli dál a nevyhrávali jen sympaťáci z lidu.

Jinak Stereo Kicks budou zpívat Mack The Knife.

Údajně se v tom cítí mnohem sebevědoměji, než v předchozím výběru, tak jsem zvědavý, kolik se toho nadšení projeví. I tak mi pořád vychází jako žhaví kandidáti do bottom 2, v případě, že by tam byl Stevi bych je ještě zachránil a konečně se zbavil toho šaška. V každém jiném případě by to měli s již třetí účastí nahnuté proti komukoliv.

23
Monika
Reagovat

Myslim, ze uz nyni pred samotnym prenosem se da s jistotou rict, ze ctyrka Andrea, Lauren, Ben a Fleur budou zachraneny za jakykoliv vykon a rozhodovat se bude pouze mezi Stevim, OTY, Jayem a SK. Rekla bych, ze jedno misto obsadi v nedeli SK/OTY a druhe Stevie/Jay.

24
PK
Reagovat

@DJ Vlado: Podporu těch typů Nicholas / Drda a další taky nikdy nechápu… Zlatá Lauren proti nim, u té by mi nevadilo, kdyby vyhrála (a v téhle konkurenci vůbec ne…)

25
Ludvík
Reagovat

Jo jinak X Factor dneska začíná až 20:15 anglického času takže 21:15 našeho

26
Monika
Reagovat

Nahodou Drda mel nadhernou barvu hlasu a zpival vyborne ciste, dodneska ho mam rada a patri u me ke spicce ze SS. To byl skvelej rocnik, od zacatku jsem ho tipovala na viteze a jen si uzivala vystoupeni.

27
Ludvík
Reagovat

@Monika: V tom ročníku jsem hrozně moc fandil Báře Zemanové.. pamatuju si že jsem byl z toho když vypadla hrozně špatný.. to jsem byl ještě v tom věku, kdy Superstar byla všechno :D

28
Monika
Reagovat

@Ludvík: Jo ta byla taky dobra, chtela jsem ji na druhem miste, mela moc peknej hlas, jeden z nejhezcich za celou SS eru.

29
Ludvík
Reagovat

@Monika: Já si pamatuju, že ze Superstar které jsem sledoval jsem neměl favorita jen v ČHS 2, tam jsem fakt nikoho nežral… v 1. to byla Aneta, pak ve 3. Bára, v ČSS 1 to byla Monika Bagárová, ČSS 2 Gunča a tu novou éru jsem už nesledoval

30
martinez
Reagovat

sakra kde to sledujete? já po dlouhé době mám v sobotu večer doma čas, tak si říkám že bych se mrknul.. hodil by sem někdo hodný odkaz?:) díky..:)

31
Ludvík
Reagovat

@martinez: ještě to nezačlo.. dneska to začíná až teď :D

32
Ludvík
Reagovat
33
VojtaP
Reagovat

@martinez: http://www.filmon.com/tv/itv1
nebo pokud máš VPN klienta (třeba hola) v prohlížeči, tak to jde sledovat i přímo na stránkách itv.com

34
Ludvík
Reagovat

Lauren má špatnou pozici… :/ Proč nikdy nezpívá jako poslední

35
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Tak pro své fanynky byl Drda nejdokonalejší na světě, to je mi jasný, pro mě a mnohé další to byl však jen nudný patron, stejně jako Nicholas :-) Mně šlo však o něco jiného – vadí mi, že se kolovrátkovitě opakuje „stejnost“ a „nudnost“ Lauren, zatímco typům jako Drda nebo Nicholas, tzn. cajdátorům bez osobnosti, je totéž velkoryse odpouštěno :-/ Ale jak psal Vojta, nad tím nemá smysl se rozčilovat :-)

36
VojtaP
Reagovat

jsem to říkal, Fleur ke konci, jinak i OTY jsou v druhé polovině, že by produkce přesedlala z koně SK na koně OTY? Za to Lauren ted :(

37
Monika
Reagovat

Stevie a Fleur na zaver, neuveritelny:-)))) jak to ten Simon dela:-))))

38
DJ Vlado
Reagovat

@Ludvík: to mě taky štve :-/

39
Monika
Reagovat

Stevie jako predposledni cislo se zase zitra zachrani, tak nejak mam pocit. Ma velmi vyhodnou pozici.

40
Ludvík
Reagovat

Já miluju Londýn! :D

41
Monika
Reagovat

Jako velke pozitivum vidim, ze Andrea jde prvni, hura, ted to pretrpim a bude klid.

42
Ludvík
Reagovat

@Monika: To je fakt nejvíc trapné.. by mě zajímalo co za hňupi tam v té produkci sedí.. nezaměstnali náhodou tu Šárku z Vyvolených…

43
Ludvík
Reagovat

@Monika: Mě už Andrea tak v žaludku neleží.. spíš Fleur a Stevi

44
VojtaP
Reagovat

jee, jak já nemám rád, jak háže ty „svůdné“ pohledy a úšklebky do kamery. Od něj na tom nemůže být nic svůdného pro nikoho, dovedu si představit, že by z toho někdo šel hodit šavli, to jo…

45
Monika
Reagovat

Ano, excelentni vystoupeni 19-ti leteho kluka:-)))) Mam jen zvuk, pac on je pro me naprosto nekoukatelnej a zoufale se nudim, desne monotonni vykon a neni to jen tim songem.

46
DJ Vlado
Reagovat

Nevkusně přezdobené jako vždy, ovšem u této klasiky to vynikne dvojnásob :-)

47
Monika
Reagovat

@VojtaP: presne!!! proto mam jen zvuk u nej, to se fakt neda…

48
Ludvík
Reagovat

Andrea už nemá takový ten wau efekt.. Cheryl používá řek Niicole :D

49
Monika
Reagovat

Nechapu porotu vubec, vzdyt ty kurdliny byly priserne, ty ho budou chvalit za kazdej shit mam pocit.

50
Ludvík
Reagovat

spešl vánoční reklama

51
VojtaP
Reagovat

bylo to nudné a Simon má pravdu, nikam to nesměřovalo, jen to bylo o kudrlinkování…

52
Michaela
Reagovat

Zdravím. Jsem tu s Vámi. Ale nevím, nevím … Stevi a Fleur jako poslední … Lauren jako druhá … Jinak jsem asi více alergická na Simona jak na Andreu! :-D

53
Ludvík
Reagovat

Jééé… já chcu taky takové reklamy

54
Monika
Reagovat

No Jay treti, to nevesti nic dobreho, uz mi je jasne, jak to dopadne a kdo bude prvni adept na B2 zitra.

55
Lucas
Reagovat

Tak Andrea to odzpíval dobře, ale nějak souhlasím se Simonem. V Bootcampu alespoň byl ten prožitek, ale od tý doby jsem ho u nějak moc nezaznamenal.

56
Monika
Reagovat

Chudak Lauren, tak prisernej song, s tim se asi moc udelat neda no….ja ji nejsem schopna zhodnotit, pac se silene nudim a uz ji ani nevnimam.

57
Ludvík
Reagovat

Tak Lauren, skvělá.. dneska zněla daleko jistěji než minulý týden

58
DJ Vlado
Reagovat

Houpačka byla jasná inspirace Dianou :-) ale jinak nádhera jako vždy, takhle se zpívá swing, Andreo!!! :-)

59
Lucas
Reagovat

Lauren se to povedlo, tu písničku mám moc rád :) a konečně zas předvedla ten svůj krásnej hlas :))

60
VojtaP
Reagovat

každý z poroty má tak nějak pravdu, Lauren dneska byla hlasově jistá, bylo to skvělé, ale ne úplně úžasné nebo strhující. Ale je to swing, takže úkol splněn.

61
yeey
Reagovat

jak ja toho Simona nesnasim… zase ma vsechny naskladany na konci… kritika u Lauren i Andrey totalne prestrelena… libili se mi oba…

62
DJ Vlado
Reagovat

Ta reklama za každým vystoupením mě pěkně se*e :-/

63
Monika
Reagovat

Jsem mrkla na Fb, prevlada u ni negativa, ze to bylo dalsi slabe vystoupeni, velmi nudne, s timhle se nevyhrava, nechapu proc ji Cheryl dala takovou uspavacku, krok vedle. Ja si absolutne nepreju vitezstvi Andrei, at ho porazi kdokoliv, Lauren mela slusnej start, ale zacina ztracet pudu pod nohama a vzdalovat se vitezstvi…tak snad ten Ben ho porazi..

64
Ludvík
Reagovat

Už Lauren předběhla Andreu.. takže dobrý :D

65
libena
Reagovat

jay se mi moc líbil

66
Monika
Reagovat

Tak mne se to teda v ramci moznosti toho vecera libilo nejvic, nebylo to tak ploche jako predchozi dve predstaveni, ale zitra to asik stacit nebude:-((((

67
DJ Vlado
Reagovat

Jsem rád, že převažoval Sinatrův New York, aspoň to bylo dodržení tématu :-) jinak pěkné vystoupení :-)

68
VojtaP
Reagovat

ještěže nezůstal v tom New York od Alicie Keys, to by pro něj nedopadlo, ten začátek byl útrpný. Dál to bylo v pohodě, celé se to neslo v takové pohodové vlně. Sam se mi ale líbila mnohem víc.

69
Lucas
Reagovat

Ale jo, Jay fajn, ale taky si myslim, že dokáže bejt i lepší než tohle :)

70
Ludvík
Reagovat

Asi jsem divný, ale mě se to moc nelíbilo :-/…

71
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: něco podobného čekám u Fleur, nejdřív začne Bang Bang (My Baby Shot Me Down) a pak se to přesune k Jessie J.

72
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: Spíš bych byl radši, kdyby to bylo obráceně :-)

73
Monika
Reagovat

Jsem moc nepochopila ani ten rozhovor s matkou Fleur v hledisti, nejak zacinam mit pocit, ze ji Simon bude tlacit hodne vpred a ma ji jako jednicku sveho tymu.

74
Monika
Reagovat

SK za me zatim nejhorsi, hnusne hlasy krome Jamese, cele je to rozhazene moc, no dost zle rekla bych.

75
VojtaP
Reagovat

měl jsem v tom nějaký zmatek…

76
DJ Vlado
Reagovat

Na Savku se SK absolutně nechytají (a to rozhodně nebyl můj oblíbenec, ale tohle dal svého času parádně), zase to byl chaos, žhaví adepti na b2 :-)

77
VojtaP
Reagovat

myslím, že Mel vystihla jejich problém, produkce se moc nepřetrhla aby je všechny představila individuálně.

78
Lucas
Reagovat

SK – bylo to takový chaotický, ale vůbec ne špatný :)

79
Monika
Reagovat

Kde jsou vsichni, uz jste odpadli:-)))))

80
Ludvík
Reagovat

@Monika: Dneska to je nuda :D

81
libena
Reagovat

já sk zaspala :-) nemohla jsem udržet oči…
ale naštěstí na bena jsem ok. chlap je to sakra fešák, ale dnes mu to moc nejde.

82
Monika
Reagovat

Ben asi ne tak zle, ja fakt nevim, me nudi celej vecer, takze to nedokazu posoudit.

83
Lucas
Reagovat

Ben mě moc nezaujal tentokrát.

84
DJ Vlado
Reagovat

Ben tam měl lepší i horší momenty, místy to bylo poněkud těžkopádné, ovšem kvituju, že to nemixoval se stejnojmennou písní od JT :-) ale ten účes byl hroznej :-/

85
Michaela
Reagovat

Já jsem také strašně unuděná …! Tohle kolo se doopravdy nepovedlo. Pokud bude příští týden zase nějaké takové kolo vykopávek, tak už to fakt nepochopím.

Doufám, že to alespoň OTY teď rozproudí! Přála bych jim to.

86
Ludvík
Reagovat

@Michaela: Tohle kolo nejde rozproudit

Jinak si myslím, že tohle kolo by bylo jako dělané pro Chloe

87
Monika
Reagovat

@Michaela: Dneska jsem na OTY zvedava i ja, myslim, ze by z te nudy mohli hodne vytezit.

88
VojtaP
Reagovat

@Michaela: asi tak, jestli bude disko nebo něco takového, tak být soutěžícími, tak jim to omlátím o hlavu.

89
Monika
Reagovat

@Ludvík: No Chloe by se v tom dost nasla a Paul asi taky. Myslim, ze to bude dnes cele o Fleur a pomalu se zacne radit k zhavym favoritum na viteze…

90
libena
Reagovat

louis má dětinskou radost, že zná jména svých soutěžících :-)

91
Ludvík
Reagovat

OTY zatím nejlepší!

92
libena
Reagovat

prim tady hráli kluci a bylo to pro mě nejlepší vystoupení, včetně vizuálu

93
DJ Vlado
Reagovat

OTY RULEZ!!!!! Jasní králové večera (Stevi je určitě nepřekoná a Fleur imho taky ne) :-)

94
Monika
Reagovat

Konecne to nekdo rozsvitil a neusnula jsem, skoda, ze mi moc nelahodi hlasy tech zpevaku a docela me rusi, ale i tak na tu bidu dneska.

95
VojtaP
Reagovat

OTY byli zatím nejlepší, zpěv, choreo, všechno na místě.

96
Monika
Reagovat

Nicmene i tak jsou imho OTY v ohrozeni, proste ty karty a fankluby jsou uz dane.

97
Lucas
Reagovat

OTY se mi líbili, bylo to zábavný a udělali dobře, že nechali zpívat hlavně Charlieho :)

98
Michaela
Reagovat

Super, super a ještě jednou super, a ještě SUPER! Ano, OTY to dnes dali a to naprosto přepychově! Nejlepší vystoupení večera. Stevi je nepřekoná. Fleur ano, ale bude to uměle vytvořené.

Pro mě dnes jasné jedničky – OTY! A myslím si, že se i vyhnou Bottom Two. Jo, jo, jo!

99
VojtaP
Reagovat

WTF, achjo… ještěže tu nemám kolem sebe nic ostrého, mám chuť si propíchnout oči a uši

100
Michaela
Reagovat

Stevi je takový zajíc, co tam skáče po tom pódiu! :-D :-D :-D Estráda hadr, doopravdy …

101
Lucas
Reagovat

Tak Stevie hrůza, neni to vtipný a ani nikdy nebylo. Zlatej Wagner :DD u toho to bylo aspoň fakt to wtf :D

102
Ludvík
Reagovat

Mě to připomíná takové ty animační programy v hotelu na dovolené u moře :D

103
libena
Reagovat

no to je síla :-((((((((((((( nemám slov, asi najednou přepli na nějakej jinej program…ein kessel buntes je proti tomu nejlepší zábavný pořad světa

104
Monika
Reagovat

Stevie je Stevie no:-)))) Proc si myslim, ze to zase asik prezije?:-))))

105
DJ Vlado
Reagovat

Stevi – všechno špatně, zpěv tradičně hrůza, zábavné to nebylo ani za mák a ještě k tomu to byl kočkopes, nedivil bych se, kdyby už se zítra objevil v b2 (konečně!!!) :-)

106
libena
Reagovat

louis – hezky vyjmenoval ty kteří vypadli před ním…sám už ani nemá sílu chválit to, a to je co říct!
mel se s tím nepárala – a má pravdu
cheryl – politicky korektní, neřeší hlas, pouze je to funny, chjo…
simon – no jasně – anglie miluje underdog…no co jiného na to chce říct?? wtf.!!!!!

107
Michaela
Reagovat

Nechci ještě podávat konečné hodnocení, bude přeci ještě zpívat královna Fleur, ale myslím si, že zítra si to rozdá znovu Jay a tentokráte se Stereo Kicks. Pokud by už Brity Stevi omrzel, tak se tam může zamíchat on.

Ale myslím si, že OTY, Lauren, Ben a Andrea (pravděpodobně i Fleur) budou zítra zachráněni.

108
Monika
Reagovat

Imho zitra se rozhodne mezi Jay, SK, OTY a mozna Stevie. Nicmene mam-li rict jen dva tak to vidim na Jaye a SK.

109
Michaela
Reagovat

@Monika: OTY zítra projdou, uvidíš. Myslím si, že budou těsně za Andreou a Lauren. Oni mají obrovskou fanouškovskou základnu, a když se jim navíc vystoupení takhle povedlo, a už potřetí za sebou, myslím si, že tam zítra rozhodně nespadnou.

110
VojtaP
Reagovat

@libena: myslím, že už i Simon musí být ze Steviho frustrovaný, ta jeho zábava na pár kol se trochu zvrtla.

111
Monika
Reagovat

@Michaela: Ja si nejsem vubec jista, porad je mam v te zone ohrozeni pro zitra.

112
libena
Reagovat

na fb má zatím nejmíň hlasů (kromě steviho který šel poslední) oty!!! a pak jay a andrea!!!!

113
Monika
Reagovat

Co jsem procitala minuly tyden FB tak byli nejcasteji zminovani prave OTY se Steviem na vyhazov, imho prave moc velkou fan zakladnu nemaji, ale sli ke konci, to by jim mohlo pomoci preci jen pred SK.

114
Ludvík
Reagovat

TAhle písnička už potřetí :D JH – Fleur, pak Jessie J a teď zase Fleur :D

115
Lucas
Reagovat

Tak Fleur zatím hrůza!

116
Ludvík
Reagovat

@Monika: Já zatím všude čtu Jay to go a nebo Stevi to go :D

117
libena
Reagovat

@VojtaP: taky si myslím, že původně tam měl být dvě max. tři kola pro zábavu a pak se měl pakovat, holt se jim to kur…ky zvrtlo!!!

118
Monika
Reagovat

Porad stejna otazka, co na te Fleur vidi?:-)))) Vzdyt je tak prumerna zpevacka, a to ji jeste setrim…Dost s podivem, ze ma na cernosku tak slaby hlas.

119
Lucas
Reagovat

To je snad i horší než Stevi :D

120
Michaela
Reagovat

@Monika: Intuice a jistota! OTY zítra zpívat nebudou! :-D ;-)

121
Michaela
Reagovat

@Monika: To, že jsou zmiňovaní na odchod, neznamená, že půjdou, viz. Stevi. ;-)

122
libena
Reagovat

no já fleur místy skoro neslyšela, nebylo jí rozumět.
mel se asi zbláznila, že ji tak chválí :-(

123
Ludvík
Reagovat

Oni se zbláznili ne? To už ať radši vyhraje Andrea…

124
VojtaP
Reagovat

už je to tady… Simon vědmou, to zabírá…

125
DJ Vlado
Reagovat

I když odhlédnu od toho, že je to porušení tématu večera, tak ani ten zpěv nebyl žádná sláva, Reigan z australského XF dala tutéž píseň miliónkrát líp :-) Fleur mi tou přeceňovaností už fakt leze na nervy :-/

126
Michaela
Reagovat

Fleur, Fleur … byla tak trapná!!! Ta mě teď rozčiluje snad více jak Stevi!

No, pokud vyhraje, Simone, tak to bude zase z dalších zapomenutých vítězů těchto talentových soutěží! Prosím, pokud si to přejí …

Mně se nelíbila …

127
Lucas
Reagovat

Tak ta porota to hodně přehnala… Vždyť to skoro neuzpívala.

128
libena
Reagovat

no a simon to zaklincoval s tím, že si myslí po tomto vystoupení , že může vyhrát….btw. letos to fakt snad nikomu ještě neřekli, co????

129
Monika
Reagovat

Souhlas, take jsem ji skoro neslysela v te hudbe, ma hodne slabej hlas a nechapu tu tlacenku vpred.

130
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí výkonů:

1.OTY
2.Lauren
3.Jay
4.Ben
5.Andrea
6.Fleur
7.SK
8.Stevi

131
AshD
Reagovat

ale když se kouknete, tak produkce dala Only the Young i blbou fotku na Fb.. tím, že je tam jenom Charlie, tak to ani všem nepřijde jako OTY a nedávají lajky.. čili to nemusí být úplně objektivní.. přesto si myslím, že jsou v ohrožení :/

jinak zítra tipuju pořadí: 1.Ben 2.Fleur 3.Andrea 4.Lauren 5.Stevi 6.Stereo Kicks 7.OTY 8.Jay

i když pro mě jsou už od audition číslo jedna OTY a v těsném závěsu i Lauren, ale – jak již bylo zmíněno – Cheryl jí vybírá nevhodné písničky

132
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Ano, ano – naprosté ignorování tématu kola.

Jinak na Youtube tuto písničku zpívá i Janet Grogan a to je teprve bomba! Fleur? Slabý odvar všech verzí, které jsem do dnešního večera slyšela.

Hm, hm, ale prý „vítězka“ … :-D

No, ale víte, co je blbé, ti Britové na to hodně dají … Budou hlasovat, jak porota – produkce píská a já Vám říkám, že Fleur bude zítra na první místě … Jsem si tím jistá.

133
Monika
Reagovat

@AshD: Imho to neni objektivitou, ale v ohrozeni proste jsou. Fakt si zkuste projit nektere komenty na FB, nejcastejsi jmena na vyhazov jsou uz od minuleho tydne Stevie, Jay, OTY, imho nemaji velkou fan zakladnu.

134
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: mám to stejně, akorát Ben se mi líbil o něco víc než Jay.

Jak už tu padlo, bát by se měli SK, Stevi a Jay. Pravděpodobně to bude zítra víc strhující než dnes. :D

135
Monika
Reagovat

@Michaela: Imho bude zitra Fleur nejhure druha za Benem.

136
libena
Reagovat

@DJ Vlado: jj, bang bang od reighan byla jiná káva!

137
yeey
Reagovat

tvl big band week a ona tam rapuje….

138
Michaela
Reagovat

Mé pořadí:

1. OTY
2. Lauren
3. Jay
4. Ben
5. Andrea, Stereo Kicks
6. Fleur
7. Stevi

Jak budou hlasovat, podle mého, Britové?

1. Fleur 2. Ben 3. Lauren 4. Andrea 5. OTY 6. Stevi 7. Jay, Stereo Kicks

Já si tedy zítra pustím, ještě jednou, jen OTY (, protože byli nejlepší!) a Lauren (, protože byla nejkrásnější).

Kdo si zítra zazpívá?

Stevi, Jay nebo Stereo Kicks (na 100%)

139
DJ Vlado
Reagovat

Tak soutěžící se mi rozdělili do tří skupin – na moje oblíbence (Lauren, OTY, Ben), jednočlenný neutrál (Jay) a čtveřici (Andrea, SK, Fleur, Stevi), která mě komplet se*e a každý z jiného důvodu :-)

140
Michaela
Reagovat

@yeey: Říkala jsem si to samé, ale porota, lidi, Britové – všichni jí to sežrali i s navijákem! :-D Směšné!

141
Lucas
Reagovat

Moje pořadí:
1. OTY
2. Lauren
3. Jay
4. Andrea
5. Stereo Kicks
6. Ben
7. – 8. Stevi a Fleur

142
Monika
Reagovat

Ja porad premyslim, cim to je, ze je Jay tak dole. Jasne, ja jsem jeho fanyna, takze nejsem tak objektivni, ale i tak si myslim, ze pevecky zpival rozhodne v te lepsi polovine, Dokonce vytahnul i ty vyssi tony, coz jsem ani necekala.

143
AshD
Reagovat

zkrátka tento ročník opravdu pokazili..
live shows mohly být úplně jiné kafe, kdyby tam byla Janet Grogan, Kerrianne Covell nebo i Emily Middlemas :(

každopádně mě opravdu naštve, pokud budou SK před OTY! v konkurenci boybandů patří k podprůměru, za to smíšená skupina jako Only the Young na trhu chybí :)

144
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Já mám jen naopak Bena a Jaye, jinak bych to okomentovala naprosto stejně! :-D

145
Michaela
Reagovat

@Monika: Proč je Jay tak dole? Protože není dopředu tlačen produkcí, mentorem …, to je celé.

146
Michaela
Reagovat

@Monika: A mrzí mě to stejně jako Tebe. U Overs mám Jaye na prvním místě.

147
libena
Reagovat

moje pořadí? ani nemám:
za zpěv – oty
za vizáž – se u mě perou ben s jayem

148
Monika
Reagovat

Imho Britanie bude hlasovat takto:
1. Ben
2. Fleur
3. Andrea
4. Lauren
5. Stevie
6. OTY
7.-8. SK, Jay (nicmene ja si fakt myslim, ze Jayovi se to kolo vydarilo a mohlo by se stat, ze tam spadnou i obe skupiny, ani tuto moznost nevylucuju)

149
AshD
Reagovat

moje pořadí na základě celého působení v soutěži:

1. Only the Young
2. Lauren

——– s obrovským odstupem
3. Ben
4. Jay
5. Stereo Kicks
6. Fleur

——– opět s velkým odstupem (i jejich vystoupení přepínám obraz a zeslabuju zvuk)
7. Andrea
8. Stevi

150
Michaela
Reagovat

@AshD: U Andrey také zeslabuji! A u Steviho mám hlavu úplně u monitoru a celou dobu mám otevřenou pusu, vykulené oči a říkám si: „To snad není možný! On tam pořád je!“ :-D

151
Monika
Reagovat

U Andrey hlavne vyhazuju obraz a nejde o to, ze neni peknej, ale ja fakt bliju z tech jeho smyslnych pohledu, mrkani ocima, kriveni huby, pro me je naprosto nestravitelnej komplet.

152
AshD
Reagovat

Jestli chtěla opravdu Cheryl sabotovat Simonovu kategorii udělením divoké karty Stevimu, tak se teď musí v zákulisí mlátit do hlavy a nevěřit vlastním očím, že se tam pořád drží :D

153
VojtaP
Reagovat

@Monika: mám stejný problém, ono by se to možná dalo občas poslouchat, pokud zrovna nekudrlinkuje o závod, ale ten vizuál opravdu ne.

154
AshD
Reagovat

Zajímalo by mě, co by s Only the Young dokázal udělat Simon (nebo i bývalá porotkyně Tulisa), myslím, že pod vedením jednoho z nich by měli zajištěnou daleko větším fanouškovskou základnu :) A zpívali by, co jim sedí již od první live show.

Škoda no, mohli jsme se dočkat podobného úspěchu jako u Little Mix nebo Fifth Harmony x

155
Monika
Reagovat

Jsem si pustila jeste jednou par vystoupeni a zjistila jsem, ze by se do potizi mohl dostat mozna i Lauren. Kdyz se na to podivam zpetne, sla jako druha, mela neskutecne prisernej song a celou dobu sedela na lavicce, celkove to bylo desne nudne a nezapamatovatelne vystoupeni. Ja vim, ze ta nuda se tahla celym vecerem, ale i tak vsichni ostatni meli aspon nejakej zvrat rychlejsi v songu nebo aspon nejakou vyraznou podiovou prezentaci, pohyb, Lauren pusobila celkove dost nemastne. ja vim, ze ma ost fandu a ti ji asi podrzi tak na 90% bude v bezpeci, ale ruku do ohne bych tentokrat za postup nedala a ani by me neprekvapilo, kdyby se ocitla v B2.

156
AshD
Reagovat

Mimochodem, máte v plánu někdo jet na The X Factor Live Tour? :)

Chtěla jsem tam jet kvůli OTY, ale štve mě, že bych musela sledovat i vystoupení, které mi vůbec nic neříkají :-/ škoda, že se do TOP 8 nedostala třeba Lola nebo Jack..

157
Michal V.
Reagovat

tak pokud bych mel zhodnotit jen z pohledu toho co jsem vydrzel dokoukat tak nejlepsi vcera byli Stereo Kicks, Ben, OTY, Jay bez poradi.

btw vsimli jste si, ze na oficialnim kanalu X Factor UK Jayovo vystoupeni bylo napred smazano (je tam smazany video co je 3. v poradi) a dali ho az na konec? a vlastne se jim dost pekne povedlo divakovi vygradovat zazitek, protoze ho slysite jako posledniho a bylo to opravdu velmi podarene vystoupeni, nevim jestli mu to pomuze v hlasovani, ale podle me byl vcera nejlepsi.

Nejhorsi byl Stevi…prvnich 30 sec to vypadalo jako pokus o solidni recitaci do hudby a pak se to totalne rozpadlo, vic jsem nevydrzel takze ani nevim jak doklopytal do konce.
Druhy do bottom 2 za me klidne Fleur…to jsem taky nevydrzel dyl jak 40 sekund.

Andrea mel smulu, ze mel snad jeden z nejotravnejsich songu co se v techhle soutezich pravidelne opakuje a vsichni z nej ustrikavaj…jsem na tu pisnicku uz naprosto alergickej.
Lauren byla cistokrevna nuda, kterou jsem taky nevydrzel moc dlouho.

158
Ludvík
Reagovat

Žebříčeky podle sociálních sítí:
->Facebook:
1. Ben Haenow – 11 819
2. Stereo Kicks – 8 991
3. Lauren Platt – 6 983
4. Only The Young – 5 836
5. Jay James – 5 236
6. Fleur East – 5 107
7. Andrea Faustini – 5 062
8. Stevi Ritchie – 4 651

-> Twitter:
1. Stereo Kicks – 801
2. Ben Haenow – 766
3. Only The Young – 722
4. Lauren Platt – 703
5. Fleur East – 628
6. Jay James – 554
7. Andrea Faustini – 553
8. Stevi Ritchie – 347

-> Instagram:
1. Stereo Kicks – 9 264
2. Ben Haenow – 8 392
3. Only The Young – 8 017
4. Lauren Platt – 7 973
5. Fleur East – 7 531
6. Jay James – 6 763
7. Andrea Faustini – 6 244
8. Stevi Ritchie – 5 308

Dneska to vypadá dobře.. že by konec Steviho? Snad! Jinak ve všech 3 žebříčcích je B2 stejné Andrea x Stevi… Jen nevím jaká je pravděpodobnost, že by Andrea spadl do B2… byl by to určitě šok, minimálně pro Mel B… A líbí se mi taky, že Fleur u Britského publika taky zrovna oblíbeností nezáří, na rozdíl od čtyř porotců… Dneska by to se Stevim už klapnout mohlo!

159
libena
Reagovat

já už to psala včera, že andrea se pohybuje na chvostu…vůbec by mi nevadilo kdyby vypadl, ale vzhledem k tomu, že už teď by byla absolutně vymazaná kategorie kluků (přestože andreu za „kluka“ nepovažuju, je to už „chlap“ nehledě na orientaci), byla bych raději kdyby ještě chvíli zůstal. mel b si nezaslouží odepsat svou kategorii takhle brzo a navíc pokud by zůstal stevi :-(
škoda přeškoda např jamese ze stereo kicks nebo jiných kluků které do live nevzala

160
Michaela
Reagovat

Tak pokud dneska do Bottom Two spadne Stevi, tak je jedno, s kým tam bude, a půjde domů … Tím by to bylo vyřešeno. Ale on klidně může ještě proklouznout a pak si myslím, že by to bylo mezi Jayem a Stereo Kicks …

Jsem zvědavá, až pak zveřejní pořadí všech kol, já si totiž myslím, že je klidně možné, že OTY budou dnes před Andreou a Lauren.

A Fleur. Hodně lidí u obrazovek dá na porotu, takže si myslím, že ta je po včerejšku někde hodně vysoko. Myslím si, že i na první místě, na druhém Ben.

161
VojtaP
Reagovat

Tak ty žebříčky vypadaji dnes zajimavě. Doufám, že Stevi na chvostu se potvrdí, v tom případě mužou být ostatní v klidu. Myslím, že už ani Cheryl by mu nedala šanci, to že je to jeji DK by nejak okecala. Jestli Steviho doplní Andrea, tak to bude šok a docela zajimavy sing-off :-D

162
Michaela
Reagovat

@VojtaP: Cheryl by se hlavně měla zaměřit na Lauren. Má jen jednu dívčinu a ani té se není schopná kvalitně věnovat. Pokud příští týden Lauren nezazáří, myslím si, že se brzy začne objevovat v Bottom Two.

Dneska se těším na Nicole! A na obličeje, co zase bude Cheryl předvádět. :-D

Myslím si, že návrat Cheryl byl tah vedle.

163
Monika
Reagovat

Ja mam v letosnim rocniku jeden unikat v poctu otravnych lidi, v kazde rade jsem mela nekoho, kdo mi vylozene pil krev, ale aby to byla rovna polovina soutezicich to se mi jeste nestalo. Je to u me Andrea, Fleur, Stevie, SK. SK a Stevie stejne brzo odejdou, B2 by pro me byla dnes nejidealnejsi ve slozeni Andrea x Fleur, to by byla pecka sledovat sokujici koucove:-))))

164
Monika
Reagovat

@Michal V.: Jj vsimla jsem si toho pri hledani. Pro me byl tez nejlepsi, o to vic me mrzi, ze se drzi ve spodni casti vsech zebricku. Bohuzel, Jay je v pozici, ze at zazpiva jakkoliv bude prakticky vzdy v ohrozeni, nema pevnou fans zakladnu jako ostatni. I kdyz se mu to povede, divak si rekne, dneska byl dobrej, ale hlas mu neposle, pac ma jineho kone v soutezi. Dostat se do takove pozice je konecna, s tim zpevak nic nezmuze.

165
Michaela
Reagovat

@Monika: Mluvíš mi z duše! ;-) Bottom Two: Andrea a Fleur, to by byla teprve lahoda, ty bych tam viděla mnohem raději, jak SK a Steviho, ale obávám se, že takového potěšení se nám dnes nedostane. Fleur je nereálná. To už nás spíše dříve čeká Bottom Two: Andrea a Lauren.

166
Monika
Reagovat

@Michaela: Ja vim no Fleur je dost nerealna dneska a jestli bude mit nadale i takovou podporu koucu muze se klidne objevit v GF s Benem.
S Cheryl souhlas, ma v soutezi pouze jedinou divku, takze spousta casu si poradne promyslet vyber songu, kterej je hodne stezejni, pripravit Lauren na prenos a tak to kope. Vcera vylozene okopirovala vystoupeni Diany-stejny song, stejna prezentace s lavickou, ani si nedala namahu vymyslet Lauren neco noveho. https://www.youtube.com/watch?v=K1ei7Q-Hxik

167
Michaela
Reagovat

@Monika: Vidíš, já v r. 2008 XF nesledovala, ale tohle mi přijde doopravdy uhozený: stejné téma, stejná píseň, stejné kulisy … No, Cheryl to má vážně na háku. A je to škoda. Více a více začínám věřit, že to Lauren do GF ani nedotáhne.

Btw, Diana byla monumentálně zajímavější a výraznější zpěvačka, než je Lauren, jen z těch pár videí, která jsem si teď pustila.

Pokud bude finále ve 4, tak by to teď byl Ben, Fleur a o zbylá místa by se poprali OTY, Lauren a Andrea.

168
Monika
Reagovat

@Michaela: Ja to tez nesledovala, vim to od Vlada, ta Diana je jeho nejvetsi oblibenkyne ze zahranicnich soutezi. Cheryl se s tim vubec nepare, da Lauren na chlup to same co Diane pred par lety. Pritom ma v tymu pouze jednu soutezici, dost energie a casu pro ni, mohla si s tim vic vyhrat a lepe vybirat.

169
VojtaP
Reagovat

@Michaela: Dianu jsem zmiňoval taky už několikrát, její největší touchdown byl v kole MJ, kde zpívala Man In The Mirror, to si vždycky já s Vladem neodpustíme srovnání :D http://youtu.be/UC0OaxI4OnE
Do live shows tenkrát prošla docela nenápadně a hned v prvním kole všichni zírali, kde to Cheryl vzala, úplná transformace v hvězdu. Cheryl se s ní tenkrát vyřádila, bohužel pak onemocněla, jedno kolo tuším vynechala a po návratu v semifinále vypadla. Myslím, že kdyby tenkrát neonemocněla a pořád dávala skvělé výkony, tak Leona Jacksona měla šanci i porazit. Po soutěži se chvíli držela, měla no. 1 singl a album, pak to šlo dolů a Simon ji propustil. Poslední album z loňska pod jiným labelem se dostalo myslím jen za hranici top 40 :/ Je to velká škoda takové zajímavé zpěvačky.

Zpět k Lauren. Ono je to pokaždé jiné, každému zpěvákovi sedí něco jiného, jak Diana se Smile zazářila a prodala to hlavně její unikátní barva hlasu, tak Lauren takový luxus neměla. Od Cheryl to bylo líné celý ten koncept zopakovat, když už tak měla něco přidat. Bohužel většina vystoupení byla včera v podobném stylu.
Jinak bych neřekl, že si Lauren vede nějak tragicky, čímž bych navázal na dvojí metr, o kterém mluvil Vlado. Zpětně bych označil za méně povedené jen Dark Horse a Frozen. Potenciálně by si mohla ale Lauren vést ještě líp, ale spíš než Cheryl bych vinil ty témata, které nesedí všem. Sama Cheryl si na to už v Xtra stěžovala, že ty témata jsou pro mentory moc svazující a má pravdu, nevím, jaké zázraky produkce čekala od Big bandu nebo disca, které naštěstí pak zrušili. Doufám, že příště už bude nějaké volnější téma a konečně se každý projeví v tom, co mu sedí.

170
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Já bych to úplně zrušil už ty témata… klidně ať to tak je do první poloviny všech přímých přenosů, ale pak ať prostě nechají volný výběr pořád…

171
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: jj, přitom se stačí z toho nějak vylhat, jak loni udělali téma o lásce, což je 90 % popu. 1. letošní live show byla taky tématicky širší a hodně se povedla.

172
Michaela
Reagovat

@VojtaP: Děkuji za seznámení s Dianou. Já vím, že jste tu o ní pořád psali, ale nějak mi to nepřišlo důležité, protože jméno jsem neznala, tak jsem si říkala, že to asi bude nějaká zapadlá hvězdička, což tedy také je … Až Monika mě navedla, že Cheryl vlastně jen vzala přes kopírák vystoupení, které už s jinou zpěvačkou udělala. Takže ano, témata mohou být svazující, atd., atd., ale myslím si, že více omezené budou myšlenkové pochody Cheryl. :-D :-D :-D

A Lauren dolů jde. Poslední 2 – 3 kola určitě a je to strašně vidět na kontrastu právě např. s OTY, kteří jdou právě ty 2 – 3 kola nahoru a to také měli takové všelijaké skladby. Lauren je čerstvých 17 let, je to mladá slečna, holčina, která potřebuje poradit a nasměřovat, jinak se v tom ztratí. Navíc, když se podíváte na její první vystoupení, tak byla veselá, šťastná, smála se a bylo na ní vidět, že si to užívá. Teď? Teď je ráda, že dozpívá, je depresivní, smutná, nemá ze sebe dobré pocity. Myslím si, že ji postihlo to, co Jacka a nejsem si právě jistá, zda to překoná.

Nemyslím si, že už dnes spadne do Bottom Two, ale pokud by tam spadla, tak bych překvapená ani vlastně nebyla. A pokud příští týden předvede něco podobného nebo horšího, tak už tam spadne. Musela by opět zazářit, aby se opět vyšvihla do čela, ale nevím, nevím, zda se jí to může povést s pasivitou, kterou tam Cheryl předvádí.

Naopak takový Simon se může přetrhnout, aby protlačil Fleur výše a výše a ono mu to doopravdy vychází.

173
Jarek
Reagovat

Andrea se očividně minul žánrem, trochu porůst vlasy a nemusel by to být ztracený případ
http://www.youtube.com/watch?v=nmmL96igs1k&index=2&list=PL54DD835DA789BEDA

174
Honza
Reagovat

No a nemyslíte, že o to by právě mělo jít? Koučova práce by měla být vytěžit ze soutěžícího maximum – přesně tak to dělá Simon s Fleur, no a pak ať už je to na divácích. Já myslím, že Simon se svými svěřenci odvádí super práci. Třeba už zmiňovaná Lauren má opravdu MNOHEM větší potenciál, ale podle mě ukázala opravdu wow výkon jenom první kolo.

No a jak tu dost nadáváte na Fleur, tak podle mě si takovou kritiku až tak nezaslouží. Předvádí opravdu výborné výkony, zpěv trochu slabší je, ale opravdu kolo od kola roste. To samé bych řekl třeba o Only The Young.

175
VojtaP
Reagovat

@Michaela: je škoda, že Cheryl u Lauren kromě prvních dvou live show nepředvádí víc invence. Od toho Frozen si to i ona přestala užívat, v Halloweenu zněla docela dobře, ale taky byla spíš ráda, že to má za sebou. Porovnání s OTY sedí, ti si to zase od Halloweenu užívat teprve začali a je to úplně o něčem jíném než první tři kola. Pořád ale můžou být lepší, stejně jako Lauren.

Simona asi nemá cenu řešit, britové mu zobou z ruky a tak to nemá zase tak komplikované to prosazování. Stačí se podívat, co jeho hodnocení udělalo s umístěním Andrey na sociálních sítích. Myslím, že to i nasvědčuje tomu, že si Simon jeho vítězství moc nepřeje.

176
Lucas
Reagovat

Tak tady taky u čtenářů Digital Spy Fleur na prvním místě :D
http://www.digitalspy.co.uk/tv/s103/the-x-factor/news/a610461/the-x-factor-fleur-east-tops-big-band-week-reader-poll.html

Myslím, že jsem snad asi nezažil přeceňovanější soutěžící :)

177
Michaela
Reagovat

@Honza: Simon se dobře a přehnaně věnuje jen Fleur. A štve mě, že se takové péče dostává zrovna soutěžící, ve které nevidím absolutně žádný potenciál.

178
Monika
Reagovat

Tak jsem v rychlosti projela FB, ono se to ani jinak neda, jsou tam stovky komentaru a stale pribyvaji nove a podle vseho by tam uz Stevie mohl dneska spadnout s Jayem. Jsem si uvedomila, ze tenhle rocnik je pro me dost specialni i v tom, ze se mi jeste nikdy nestalo, abych fandila nejvetsimu „zoufalci“ v soutezi. Je fakt, ze s vyjimkou Anety jsem v kazde rade mela za favorita outsidera, ale porad ten outsider se drzel tak nejak ve stredu soutezniho pole, aby by6l dle ohlasu v diskuzich takova nula, to mam s Jayem premieru:-))))

179
Ludvík
Reagovat

@Monika: Mě docela zaskočilo jak je Jay neoblíbený.. ale svůj podíl na tom má i to, že s ním vypadl Paul, a Jay je v tom nevinně ale prostě Paul vypadl a Jay zůstal :D

180
Mára
Reagovat

Kdo bude dneska vystupovat ?

181
Monika
Reagovat

@Ludvík: Ja ti nevim, Jay je imho neoblibeny od sameho pocatku live shows. S Paulem nebo bez nej nedokaze zaujmout sirsi skalu lidi. Nicmene i tak si myslim, ze je natolik osobity, ze pokud se mu podari nazpivat po soutezi nejakou hitovku, tak si ziska i dost dnesnich kritiku.

182
Ludvík
Reagovat

@Mára: Olly Murs a Nicole Scherzinger (nebo jak se to píše) :D

183
libena
Reagovat

@Mára: olly murs a nicole sherzinger, a taky premiéra „band air 30“ – dobročinnost

184
libena
Reagovat

ani já nevím jak se pořádně píše nykol šercinger :-)

185
Monika
Reagovat

Jsem mrkla jeste na sazkovky a podle nich se dnes v B2 ocitne Stevie a Jay.

186
Bedy
Reagovat

@Mára: Stačí si přečíst článek výše,je to tam vždy psané :)

187
VojtaP
Reagovat

@libena: na nový band aid 30 se těším, mají tam zajímavá jména.

188
VojtaP
Reagovat

stránky itv mě nějak zlobí dnes

189
libena
Reagovat

společný song se jim tentokrát moc povedl!
holkám porotkyním to hrozně sluší :-)

190
libena
Reagovat

@VojtaP: koukám přes itv a jde to v pohodě

191
Ludvík
Reagovat

Nicole is back!! :D

192
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: nezlobí :D

193
Ludvík
Reagovat

Nicole je úžasná zpěvačka!

194
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: už jede a Nicole je jak jinak, schamazing!

195
libena
Reagovat

hlas jako zvon, ale písnička poměrně nezáživná…
btw. – není nikol těhotná?

196
libena
Reagovat

no tak asi není :-D …. nějak blbě ji zabírali když zpívali

197
Lucas
Reagovat

Tak ta písnička neni špatná, mohla by se umístit i v TOP 10, ale je pravda, že nic objevnýho. Bohužel její celý album je nic moc, škoda :/

198
DJ Vlado
Reagovat

Poprvé se dneska bojím o Lauren :-(

199
leisl
Reagovat

Proč vůbec je místo Nicol v porotě Cheryl? Nicole je (pro mě osobně) stokrát sympatičtější, pro soutěž zapálenější, k soutěžícím empatičtější.. A myslím, že tenhle pohled nemám jen já.

200
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: klid, co bych mela rikat ja:-))))

201
Ludvík
Reagovat

Jooo Lauren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

202
VojtaP
Reagovat

tak simon se dneska určitě sing-offu nevyhne… Za Lauren a Bena jsem rád, ještě OTY

203
Monika
Reagovat

tak je po nadejich, jay je tam

204
DJ Vlado
Reagovat

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :-)

205
Ludvík
Reagovat

To je debil ten Dermont :D

206
Ludvík
Reagovat

Dermot nebo jak to je :D

207
DJ Vlado
Reagovat

Ježiš, zas už mě serou tim natahováním :-/

208
Lucas
Reagovat

OTY prostě musí dál! :D

209
Monika
Reagovat

kurna tyhyle prestavky mezi vyhlasovanim me stvou

210
yeey
Reagovat

@leisl: to skutecne nemas…. pravda, Cheryl mi asi aktualne z porotcu vadi vlastne nejmin, ale nema moc konkurenci… budu se opakovat, ale Nicole tam letos NEUVERITELNE chybi… navic jeji hlas je naprosto neuveritelnej, ona je dokonala zpevacka i porotkyne…

211
DJ Vlado
Reagovat

Teď mám jasno – STEVIE VEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

212
Michaela
Reagovat

Doufám, že tam nespadnou OTY a Jay … Prosím, prosím, ať je tam Stevi a už jde domů!!! Stejně už přesluhuje.

A nelíbí se mi, že tam takhle trápí OTY. Proč jako? Za to, co včera předvedli, si zasloužili postoupit přímo.

A jinak? Nicole je zlatá! Ta mi tam moc chybí. To, co se tam minule, snažila předvést Cheryl a to, co dnes předvedla Nicole … Hm, hm! 100 a 1 pro Nicole!!!

213
Monika
Reagovat

Dost mi vadi, ze mezi posledni trojici stale zustavaji stejni lide, dost nespravedlive, ze nekteri soutezici uniknou stresu. Treba OTY to zazivaji zas a znova.

214
Monika
Reagovat

@Michaela: miso ja ti nevim, kdyby tam spadnul jay, snad at uz jde domu. neni nic horsiho nez byt otloukankem…

215
Monika
Reagovat

Predstava, ze tam spadne se Steviem, postoupi..To neni vyhra, za tyden tam bude zas.

216
Ludvík
Reagovat

Deja vu pro Ollyho.. většina porotců z jeho série je zpátky :D – Cheryl, Simon, Louis :D

217
Michaela
Reagovat

@Monika: To jsem si pak u Jacka také říkala … Tak ono, když dneska půjde Stevi, tak stejně jako další z Overs půjde tak jako tak Jay … :-(

A s OTY mě to také štve, pořád je tam nechávají …, jako by stejně Dermot věděl celkově výsledky … Dnes tam měl nechat potrápit Andreu nebo Lauren, bývali by si to zasloužili, i kdyby, nakonec, postoupili …

218
VojtaP
Reagovat

Ollymu roste pivas :D

219
libena
Reagovat

ollyho miluju, je skvělej

220
sadu
Reagovat

Achjo, já už jsem pomalu smířená s tím že Stevi jde dál…

221
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Třeba ne, například moje oblíbenkyně Caitlyn byla dvakrát za sebou v b2 a napotřetí se zachránila, neztrácej naději :-)

222
Monika
Reagovat

@Michaela: jj jestli jdou dal OTY je to nespravedlive pro ne, ze je tak dusi kolo co kolo.

223
Ludvík
Reagovat

u takových videí mám vždycky husinu po celém těle…

224
Monika
Reagovat

Ta puvodni verze me bavi mnohem vic.

225
Michaela
Reagovat

@Monika: Hlavně by to na lidi působilo tak, že jsou pořád a neustále až na chvostu … :-(

226
yeey
Reagovat

@Michaela: hm to je podle me to presne ten efekt, co se snazi vyvolat u Fleur, i kdyz opacnym zpusobem, u ni bych se naopak vubec nedivil, kdyby byla i pres to sileny masivni protezovani vzdy celkem blizko bottom 2…

227
libena
Reagovat

@Ludvík: jj, já taky, nemůžu odtrhnout oči ani uši….

228
Monika
Reagovat

@Michaela: to mas pravdu, fakt by to tak pusobilo, i to v jakem poradi moderator posle soutezici dal, muze dost ovlivnit lidi, byt je to bez aktualniho poradi, ten patricnej efekt to vyvola

229
Ludvík
Reagovat

yeeeeeeees!!!!!!!!

230
sadu
Reagovat

Docela jsem si přála, aby šla Fleur nebo Andrea, přijdou mi strašně přeceňovaní. Bohužel není moc konkurence..

231
VojtaP
Reagovat

YES! YES! YES! ale je to pro ně fakt nespravedlivé, že je tak dusí.

STEVI VEN! STEVI VEN!

232
Michaela
Reagovat

Jsem doopravdy naštvaná!!! Dneska neměli nechat OTY takhle vydusit … :-(

233
Lucas
Reagovat

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

234
Ludvík
Reagovat

@Michaela: Bud ráda.. lidi pro ně budou víc hlasovat :D

235
DJ Vlado
Reagovat

Joooooo, Otíciiiiiiii :-) tak tohle už „basetí ksicht“ nepřežije :-D

236
sadu
Reagovat

no tak každopádně Jay postupuje dál, pokud to Luis nějakým způsobem nezavede k deadlocku ::D

237
VojtaP
Reagovat

zbytečný sing-off, i kdyby Jay zazpíval všelijak, tak bude vždy lepší než Stevi.

238
Michaela
Reagovat

Jay dnes nesmí jít!!! Snad ho porota podrží! Navíc je to tak krásný chlap!

239
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: jj. místo nich měl Dermont vydusit tu osmičlennou Stereo-chobotnici :-/

240
Ludvík
Reagovat

Jay dneska hoší než minulý týden… ale prakticky nemá soupeře…

241
Monika
Reagovat

podle me Louis psole dal jaye, mel jay, Cheryl Steviho a Simon to hodi do deadlocku

242
Michaela
Reagovat

Tak teď možná uslyšíme Steviho „zpívat“ naposledy! :-D

243
sadu
Reagovat

@Michaela: Moje řeč ! ;D

244
Michaela
Reagovat

A do Deadlocku je to schopná poslat jenom Cheryl! :-D ;-)

245
VojtaP
Reagovat

bože to je hrůza!

246
sadu
Reagovat

ze začátku nic moc, pak se to u Jaye docela rozjelo, ale naštěstí to je fakt jedno :D

247
VojtaP
Reagovat

@Michaela: to se doufám nestane. Jestli má oči, uši a zdravý rozum.

248
Ludvík
Reagovat

Asi sem divný, ale mě to příjde docela vyrovnané :DDDDD

249
Ludvík
Reagovat

Škoda že Stevi nezpíval Phantom Operu :DD jsem to chtěl ještě vidět naposledy :D

250
VojtaP
Reagovat

proč znovu atentát na Mercuryho :( on to dělá schválně…

251
Ludvík
Reagovat

Stevi si získal publikum… to je zlé

252
libena
Reagovat

wau, dermot si simona podal jako prvního a simon nezaváhal!!!!

253
VojtaP
Reagovat

co se to děje??

254
Michaela
Reagovat

Mel je vážně kráva!!!

255
libena
Reagovat

panebože – mel se zbláznila!!!!!!!!!!!!!!!!!

256
Ludvík
Reagovat

Wow :D Mel B šokuje :O

257
VojtaP
Reagovat

to jsou krávy!!!

258
Michaela
Reagovat

Obě to jsou krávy!!!

259
Ludvík
Reagovat

Wow… jak tohle dopadne :D

260
libena
Reagovat

ty vole deadlock!!!!!!!! baby pitomý obě

261
VojtaP
Reagovat

WTF????

262
sadu
Reagovat

ty vole!!!

263
Michaela
Reagovat

Nikdy, nikdy nejsem v diskuzích sprostá!!! Ale to jsou takové krávy! Takové krávy! Jsem tak nas**ná!!!

264
Ludvík
Reagovat

To si děláte srandu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Já se tady trochu víc směju :DDDD

265
Lucas
Reagovat

Co to Mel plácala za kraviny? To jí museli přinutit, jinak je to úplná kráva…

266
Michal V.
Reagovat

Tak to nevim jestli se mam vic smat nebo brecet…. proboha co to tam ty dve kozy predvedly kdyz i Simon jasne dal najevo, ze Stevi dneska konci..
a ne, opravdu dnes moc nezpival!

267
Michal V.
Reagovat

biggest twist ever…

268
Monika
Reagovat

Tak samozrejme jsem smutna, ale zaroven se mi ulevilo. Neni nic horsiho nez byt otloukanek, vsimli jste si, jak reagovali lidi? Jaye nenavidi a cim dele by byl v soutezi, tim by to pro nej bylo horsi. Takhle to melo byt.

269
VojtaP
Reagovat

já su tak naštvaný, mám chuť vyhodit notebook z okna, ale za to mi ty dvě nestojí…

270
Ludvík
Reagovat

Ale když to vezmete z taktického hlediska, tak je pro zbylé porotce lepší si udržet v soutěži steviho než Jaye :DDD Stevi to nakonec celé vyhraje :D

271
yeey
Reagovat

uplna blbost…. totalni manipulace… minimalne Mel by tohle nikdy za sebe neudelala… fraska, totalni fraska…

272
leisl
Reagovat

CO? Nerozumím! Steviemu pořád nadávají, kritizují ho (zrovna Mel a Cheryl nejvíc) a pak tohle?! Už nechápu asi fakt nic. To jsou *****!!!

273
sadu
Reagovat

Tak u Cheryl jsem to čekala, Mel překvapila, přišlo mi, že jako jediná má soudnost. Kvůli Stevimu už vypadlo dost lidí, ale takhle přímo a ještě k tomu Jay…. Je to blbý, ale teď už tam fakt není na koho koukat..

274
Michal V.
Reagovat

@Monika: ty dve kravy nebesky z letosni souteze udelaly naprostou frasku… a to nejenom pri mentorovani, ale ted i pri soudcovani…

jedine taktika jakoze stevi je min nebezpecnej pro lauren/andreu…jinej duvod nevidim

275
Michaela
Reagovat

Takže vlastní mentor rozhodne, koho tam chce nechat a ostatní na truc hlasují naopak??? Nebo co to jako bylo??? Mel se každé kolo vysmívala tomu, co tam Stevi ještě dělá a dnes ho podrží, u Cheryl už mě to nepřekvapilo …, ta tam je letos jen pro srandu … Jsem Vám to říkala, Louis není ten, kdo dělá pitomá rozhodnutí, na tom tam jsou doopravdy jiná.

276
Ludvík
Reagovat

@Monika: To je pravda! Lidi mají radši Steviho a tak dopadlo i celkové hlasování.. Já si myslím, že Mel hlavně ovlivnili diváci…

277
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: taktika je jediné, čím by se to dalo vysvětlit, ale ne tím, že zazpíval líp, jak řekla Mel.

278
libena
Reagovat

nemám slov…jaye je mi moc líto, protože vypadnout se stevim…fujtajbl!!!
a přitom simon sám dal najevo, že se stevim v klidu končí?
asi končím i já.
a panebože proč se mel přiklonila ke stevimu???? vždyť ona jediná ho tvrdě kritizovala! a najednou tohle? to musel simon zařídit, aby on nebyl ten špatný!
ať mě panebože teď nepřipomíná, že to je jako s ellou henderson a rylanem!!! toto není stejná situace!

279
Ludvík
Reagovat

Hlavně to tak neprožívejte lidi :DD Vždyť to je jenom soutěž a ještě ani není česká :D Berte to s nadhledem, vy z toho nic nemáte…

280
Michaela
Reagovat

Letos je to jedna obrovská, hnusná a sprostá manipulace!!!

281
Honza
Reagovat

Mně to přijde tak absurdní, že se fakt musím tlemit… :D :D
Nevím, možná jsou obě porotkyně pro X-Factor přínosné a být kontroverzní může být taky plus, ale tohle už je asi fakt moc… :D obě nemají soudnost.
No prostě kdo by tohle čekal? Aaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDD

282
Monika
Reagovat

Cheryl absolutne neprekvapila, ta jaye nesnasi od live shows a dava to dost najevo, vedela jsem, ze tohle udela. Mel teda prekvapila hodne, ze by pomsta za Paula, nevim no, ale napadlo me to:-))))

283
libena
Reagovat

do pytle a jsou porotci a nedokážou se rozhodnout a poslat steviho domů na svou zodpovědnost?

284
Lucas
Reagovat

Tohle patří do mých TOP 3 nejdebilnějších rozhodnutí v X Factoru. Pak ještě Louis a když kvůli němu postoupil dál Rylan a Nicole, když kvůli ní vypadla Rachel Crow a postoupil podprůměrnej Marcus Canty, kterej byl třikrát v Bottom 2.

No každopádně jsem rád za OTY, Lauren, Bena a SK.

285
Michal V.
Reagovat

mno kazdopadne letosni porota UK factoru suverenne trumfuje nejhorsi porotu ever kde radila Britney Spears nebo tu s Demi Lovato…

286
sadu
Reagovat

Teď bych Mel nakonec přála, aby jí ten Andrea vypadl na úkor Steviho..

287
DJ Vlado
Reagovat

Tak a teď budu sprostej jako Zeman: ty dvě k**vy Cheryl a Mel mě fakt nasraly!!!!! Taková šance zbavit se dementa Steviho a ony to takhle poserou :-/ Takže teď jsou tam mí tři oblíbenci proti čtyřem lidem, co mě serou :-/

Fakt zlatá Austrálie!!! tam mi v této fázi už pil krev jenom Tee, zatímco tady hned 4 lidi!!!

288
Michaela
Reagovat

@Monika: Moniko, ty kravky tam takhle takticky nepřemýšlejí, na to jsou moc hloupoučké … :-( Vymyté mozky!!!

Chci zpátky Nicole, Garyho, Tulisu, ti by to nedopustili!!!

289
leisl
Reagovat

Jako aby vypadl super zpěvák se Steviem, to je fakt výsměch. Ještě když i Simon to rozhodne tak, jak to rozhodne, a ty dvě slepice pak.. Nechápu hlavně Mel, myslela jsem si, že má rozum. U Cheryl se tomu nedivím, ta je tam na nic.

290
yeey
Reagovat

nebudte naivni, to rozhodnuti bylo tezko z hlav Mel a Cheryl… totalni manipulace, je to nechutny a to absolutne nejsem fanouskem Jaye…

291
Monika
Reagovat

Nejak se mi zacina zamlouvat Louise, prijde mi i ferovej a stvalo me, co si musel vyslechnout kvuli Paulovi, takze ted bych vitezstvi nejvic prala OTY. Minimalne i kvuli tomu, ze tam stale zustavaji mezi poslednima.

292
Ludvík
Reagovat

Domů bych poslal i Steviho i Jaye a vrátil Lolu nebo Jacka… :D

293
amna
Reagovat

hm.. tak fajn Cheryl a Mel… bejt v UK, tak naschvál posílám Stevimu hlasy, ať mají ty dvě kikiny přesně to, co chtěly

294
Michaela
Reagovat

@Monika: Louis loni s Paulem žádnou chybu neudělal, ani letos, když to poslal do Deadlocku, dnes také chybu neudělal, když chtěl poslat Steviho domů. Ano, on možná není nejlepší mentor, ale není to ani žádný idiot, to se o Mel a Cheryl říci nedá.

A ano, operaci OTY pro vítězství se mi líbí!!!

Cheryl stejně s Lauren nepracuje a Lauren to sama nedokáže, na to je to moc nezkušené mládě. To raději OTY, kteří to zvládají sami.

Uf, Jaye nikomu z letošního XF neodpustím!!! Vypadnout se Stevim? Seriously? Šaškárna největšího kalibru.

295
Monika
Reagovat

U Cheryl jsem nic jineho necekala, krava namyslena. Mel me strasne zklamala, mela u me vroubek uz za Jacka, kde jsem presvedcena, ze davala silne najevo, ze ji v tom jejim tymu nejvice vadi. No a dnes tohle, nebudu na ni mit dobre vzpominky…

296
VojtaP
Reagovat

tolik k jistotě, že pokud se objeví Stevi v b2, tak poletí. Ono to fakt vypadalo, že chtěl někdo za každou cenu kontroverzi, tak se tak zařídilo i hlasování poroty. Nakonec to byli přeci jen diváci, kdo Steviho zachránil…

297
yeey
Reagovat

ja se fakt jen smeju… letos je to fakt tak totalni fraska, ze uz to ani neni mozny, zase trumfli i to sileny vyrazeni Paula… prumerni soutezici, naprosto otresna porota (to se fakt jen tak nevidi), manipulace… obrovsky prekvapko, ze jim sledovanost klesa a klesa, docela jim to preju :-D

298
Monika
Reagovat

Jsem porad v soku z te Mel:-))) Vzdyt to byla prave ona, ktera Jaye milovala, byla z nej tak nadsena, dokonce i v okamziku, kdy ho ostatni kritizovali, stala pri nem a pak udela takove nepochopitelne rozhodnuti, jehoz zduvodneni ani nedava smysl..

299
Michaela
Reagovat

Navíc jsem i naštvaná na tu estrádu pořád dokola: Fleur první, OTY poslední!!!

300
Monika
Reagovat

@Michaela: Tohle je taky velke ovlivnovani divaku, pac muze moderator rikat, ze to neni abecedne, stejne si lidi vsugeruji myslenku, ze OTY jsou slabi, kdyz jsou vzdy mezi poslednima. Naopak brzke poslani Fleur do bezpeci tyden co tyden muze vyvolat opacnej efekt.

301
Michaela
Reagovat

@Monika: A pak si řeknou, proč pro ně budeme hlasovat, když půjdou stejně každým kolem domů … :-(

302
sadu
Reagovat

@Michaela: No taky si můžou říkat, že to má Fleur jasný, tak pro ní hlasovat nemůsí… kééž by ;)

303
yeey
Reagovat

OMFG!!!! tema pro pristi tyden je Elton John/Whitney Houston…. takze dalsi kolo cukrkandlovych ulepenych balad :-DDD musim jim nechat, ze v nasravani lidi delaj fakt dobrou praci :-D

304
VojtaP
Reagovat

příští týden Whitney vs. Elton John… napadlo mě, neangažovali letos někoho z českých produkcí, aby tu show zruinoval? Další téma z minulého tisíciletí a ty manipulace by tomu nasvědčovali… Ještě je šance, že to zase změní, ale to je málo pravděpodobné. :(

305
Monika
Reagovat

no to snad neni mozne s tematem pristiho kola…nejdriv Queen/MJ a ted John/Whitney, ja uz fakt nemam slov:-))))

306
Michaela
Reagovat

@yeey: A děláš si srandu? To už snad nemohou myslet vážně? Co jako mají pořád OTY, Lauren i ti Stereo Kicks zpívat? Já už nechci další takové nudné kolo … :-(

307
Monika
Reagovat

Mne se vubec nelibi tak specificka kola, kde je na vyber pouze ze dvou interpertu… Radeji bych volila zanrova temata a at si kazdy vybere konkretniho interpreta s konkretni pisni.

308
VojtaP
Reagovat

toho co vymýšlí ty témata a má na starosti seznamy pro výběr bych vyrazil. Pořád se soustředí na výběr poroty, ale chyba bude asi někde jinde.

309
yeey
Reagovat

@Michaela: @VojtaP: ja si osobne ceskych produkci zacinam vazit….:-DD strasny co se letos deje, minuly rok byl mozna obcas trochu nudnouckej, ale nikdy se to nezvrhlo v takovou silenou frasku, tolik k navratu Simona a Cheryl a zapojeni Mel B, osobne vinim hlavne Simona, ktery si asi fakt mysli, ze ty sileny manipulace a kontroverze lidem snad nejak imponujou…. byl to krasny kontrast, kdyz tam Nicole vystupovala, pripomnelo mi to, ze v tom poradu byli obcas i dobri, spravedlivi a talentovani(!!) porotci ….

btw my jediny stesti je, ze sem Jaye nemel rad, jinak by me dneska asi jeblo… tohle si fakt nezaslouzil… fakt to nema obdoby…

310
yeey
Reagovat

@VojtaP: pochybuju, ze porotci maji krome Simona ve vyberu pisni nejaky velky slovo… (ostatne to je taky myslim duvod, proc se Simonovi letos tak dari)

311
Monika
Reagovat

@yeey: Tohohle si na tobe vazim, ze dokazes byt tak objektivni i u cloveka, kteryho jsi od zacatku vubec nemusel. To ja byt neumim, kdyby tam dneska stal Andrea a Stevie a B2 skoncilo vyrazenim Andrea, tak priznavam, ze bych mela skodolibou radost…

312
VojtaP
Reagovat

@yeey: tak porotce nemusí být za každou cenu talentovaný, aby mohl posoudit talent. To by pak nemohl dělat Simon ani Louis tolik let. Stačilo by, aby tomu prostě nechali volný průběh a nesnažili se za každou cenu vytvářet kontroverze. Říkal jsem to vždy, lidi poznají, když jim někdo něco podsunuje a nakonec to vede k tomu, že to všechny akorát otráví. Simon by měl popřemýšlet, jestli to dělá pro lidi a pro podporu těch talentů nebo pro svoje pobavení. Soutěžící špatní nejsou, ale ne každý dostává od produkce stejnou podporu.
Budu doufat, že alespoň to grand finále za měsíc proběhne nějak důstojně.

313
Ludvík
Reagovat

Tak příští týden zase 20. století… WTF… Přoč nedají třeba Beyoncé vs. Lady Gaga nebo cokoliv jiného z tohoto století…

314
yeey
Reagovat

@VojtaP: tak Simon a Louis sou manazeri, to je zas jina dimenze… ja souhlasim, ze porotce nemusi byt nijak extra talentovany (myslim ze takova Dannii zas nejak extra talentu taky nepobrala, ale zase to dohani svoji gracii a sarmem), ale on ten fakt, ze porotce je sam zpevak (doopravdy zpevak, ktery nemusi zpivat na playback a ma skvely hlas) udela svoje… vem si Garyho a Nicole… oba davali o tolik smysluplnejsi a sofistikovanejsi komentare, nez primadonka Cheryl a hulvatska Mel B a bylo na nich videt, ze jim na jejich soutezicich doopravdy zalezi a chapou je jako umelce (ne jako potencialni masinu na penize) a nikdy by se (aspon doufam) nesnizili k tomu, co dneska predvedly Cheryl a Mel…

315
VojtaP
Reagovat

@yeey: to jsem právě zvědavý, kolik třeba taková Fleur prodá po soutěži singlů. Já si pro něj určitě na iTunes nepoletím.

316
yeey
Reagovat

@VojtaP: hele ja ji taky nemusim, ale zas verim, ze z ni Cowell dokaze udelat hvezdu, ona pro to jakysi predpoklady ma… staci aby on chtel, dokazal udelat hvezdy z One Direction, kteri taky nejsou co do talentu zadnej zazrak, tak proc by to nedokazal s ni… to uz nebude o ni, ale o nem… pak uz nebude zalezet na tom, ze ona vlastne ani moc neumi zpivat… bohuzel… (proto je mi taky ostatni lito, ze tam nejsou jiz zminovani Gary a Nicole, kteri by moc dobre videli, jak je Fleur jen pozlacena na povrchu, ale jinak skutek utek)

317
VojtaP
Reagovat

@yeey: to neuvěřím dokud neuvidím, spíš než o její osobu jde o ten trh, každá aktuální zpěvačka podobného stylu je zajímavější. S 1D měl Simon kliku, že je nemusel do ničeho stylizovat, šlo to více méně přirozeně. S Fleur bude mít mnohem víc práce, ale jak říkáš není to nemožné, jen pochybuju, že se jí podaří to, co třeba Elle, ale to už jsme zase v jiné lize :D

318
Michal V.
Reagovat

mno asi vsichni tusime, ze by Jay celou soutez nevyhral, ale byt porazen v primem souboji se Stevim to asi boli mnohem vic nez jen odejit ze souteze…

musim si dohledat nejaky reakce zahranicnich „medii“ resp. blogeru co se factoru venujou, to bude asi poctenicko :-)

btw Vojto mozna bys mohl opet zapojit svoje znalosti bulvaru a udelat nejakej specialek k tomu co se stalo v nedeli jake jsou reakce v bulvaru…

319
yeey
Reagovat

@Michal V.: zatim mam pocit, ze vypadnuti Paula vytocilo vsechny preci jen o neco vic, i kdyz je vcerejsek jeste daleko absurdnejsi… Jaye povetsinou fakt nemeli moc radi, kdezto Stevi je milacek pulky Britanie…:-D

320
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: uvidím, jak na tom budu s časem, tento týden mám toho po víc, Vynasnažím se.

321
Michal V.
Reagovat

@yeey: mno milacek… to fakt doufam ne, protoze kdyby nebyl freddy uz mrtvej tak ho za poslednich 14 dni 2x dorazil… takhle chudak jen rotuje a neustale v rotacich zrychluje…

ten vcerejsi sing off… to bylo teda neco.

322
yeey
Reagovat

@Michal V.: mne to nemusis povidat… ja z nej zvracim kazdy vystoupeni… Mel mluvila jeste vic z cesty o to, ze ji to zpival o tyden driv jeji Andrea, minimalne v porovnani s nim nechapu, jak mohla oznacit to krakorani za zpev :-D

323
Ludvik
Reagovat

@yeey: To se ví už dlouho žejJay nebyl oblíbený… :D

324
Matěj
Reagovat

Tak mě napadlo, příští týden Elton/Whitney, OTY by mohli zopakovat Something About the Way You Look Tonight,kterou perfektně vystřihli na castingu! Jelikož jim fandím nejvíc a asi jako jediným z téhle skupiny soutěžících,budu se modlit,aby zpívali tohle :)

325
Monika
Reagovat

Ja si dokazu predstavit, ze z Fleur bude hvezda po soutezi. Vsak v showbyznysu je tolik uspesnych nezpevaku, treba zrovna Cheryl:-))) Mimochodem vcera se krasne ukazalo, ze nesaha Nicole ani po kotniky. Pokud si Simon umane, ze z Fleur bude hvezda, tak se mu to podari. Neni pro nej problem zajistit tym schopnejch lidi, kteri se o ni postaraji a napisou song na telo. Ona je hodne vyrazna, takze opet sikovnej tym lidi ji nalici, ucese a oblece perfektne do klipu za ktery Simon utrati nehoraznou sumu. vsechno je to jen o tom, jak dalece se bude chtit Simon Fleur po soutezi venovat.

Přidat komentář