Panáček v reality show

Farma 5 (3.11.-7.11.2014): Týždeň desiaty (video) + priebežný rekap

4. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=10714 w=615]

pondelok – štvrtok o 21:40, duel piatok o 20:30

Lena ide do súboja a dnes si volí svoju súperku. Slúžkou chcela byť práve pre to, aby v prípade jej zvolenia do duelu mohla vyzvať Lenuš. Či však na to pozbiera odvahu, alebo si zvolí ľahšiu cestu uvidíme už  dnes o 20:30 na TV Markíza.

Rekap zo 7.11.2014 – duel

Po jarmoku sa farmári chvália s tým, čo vyobchodovali. Miri má kopu koláčov a bábovku. Je nadšená, všetci ju chválili, je spokojná aj s tým, že Réza jej povedal, že by ju ako obchodníka zamestnal. Lenke dala Eva ponožky, na základe čoho si myslí, že jej na nej záleží. Tibor je tiež rád, koľko toho majú, obáva sa však toho, že im to všetko hospodár zoberie, ako trest za ovce. Ľubo sa sťažuje, že musel robiť dvojitý trest, mal strážiť ovce len cez jarmok, strážil ich však aj potom, je mu ľúto, že to vymeškal. Matúš chce jedlo rozdeľovať s rozumom, aby nebolo nárazovo hojne a potom nič. Začne čítať z biblie, dievky sa smejú, ako číta, Tiborovi sa to nepáči, nie je tam nič na smiech, odišiel, sú to vážne veci. Popíja sa až skoro do rána. Ráno Lena priznáva, že bola na moc, zhoreli jej ponožky, je úplne rozbitá. Vyspáva aj Jana, leží v posteli, Lena jej prinesie čaj, je jej zle. Rozpráva, že to posrala, veľa toho popila, nie je to tak, že by pila najviac, alebo že by bola opitá, ale nesadlo jej to. Pýta sa Matúša, či môže ešte spať. Tibor sa ráno nevrátil zo stráženia oviec (strážil Réza, Tibor bol len ako doprovod), Maťo pre neho príde so slovami: „všetci dačo robíme a ty tu vysedávaš!“ Tiborovi sa to samozrejme nepáči, odvráva mu, ide na farmu, ale nerešpektuje Maťa. Ten sa pýta, prečo tomu tak je, on jeho ako farmára týždňa rešpektoval. Tiborovi sa nepáči, že to rieši, ako z pozície nadriadeného, mohol ho poprosiť, aby napr.šiel mlieť múku. Maťo na kameru vraví, že je Tibor vycucaný z energie, nemá sa tam už o koho oprieť, je tichý, nerozpráva. Je z toho nakoniec hádka, Tiborovi vadí, že Jana leží, lebo včera slopala. Príde za ňou, vykríka jej, že pila a musí ležať. Kričia na seba, nadávajú si dosť nevhodným spôsobom. Jane je veľmi zle, nemôže chodiť, nadáva pred Maťom na Tibora. Réza si robí srandu v kuchyni, vždy pred duelom má niekto problém, zavolajú Jane 112. Tato nová choroba sa volá choroba druhého duelanta. Vždy trvá len do nedele do rána. Janu nebaví počúvať tých dvoch debilov, nechápe prečo si na nej Tibor vybíja zlosť. Miri robí poriadky, Réza natiera stodolu, Maťo a Lenuš strihajú ovce, Jana im tam asistuje. Lenuš bolí ruka, je však zvyknutá robiť aj keď má bolesti.

Kvetka si príde pre meno druhého duelanta. Tibor by rád, keby Lenka vyhodila jednu ženu, najlepšie Janu, lebo tá nie je seriózna, len využíva ľudí. Len kvôli nej tu padlo veľa dobrých chlapcov. Kvetka sa pýta na jarmok, všetci si chvália, Eva vymenováva všetko, čo vyobchodovali. Lenke je ľúto ponožiek, dostala ich od Evky, rozplače sa. Pýta sa aj na Martina, Matúš vyrozpráva, ako stretnutie prebehlo a info od hospodára, že ich trest neminie. Kvetka vraví, že trest môžu čakať v dueli. Pýta sa sa pocity dievčat, Jana cíti ohrozenie, Eva nie, Lenuš s duelom ráta, rozumie si s ňou najmenej. Miri cíti ohrozenie, ale vždy tu pre ňu bola, prekvapila by ju tým. Réza vidí len na jednom nervozitu a to je Jana. Lenka už od prvej chvíle vedela, s kým do toho duelu pôjde, tá osoba ju sklamala tým, čo spravila, nebude to rozprávať, je to dosť osobné. Nemá rada takéto ženy, je to Lenuš, urobila podľa nej veľkú hanbu svojej rodine, je to súťaž o niečom inom. Lenuš jej vraví, že o jej rodinu sa starať nemusí a ani do toho, čo robí, v prvom rade by sa mala pozrieť do zrkadla. Lena si hudie svoje, takéto ženy pre ňu nemajú úroveň. Eva na kameru presne rozoberá, čo Lenuš spravila, ale nezabudne podotknúť, že samozrejme je to jej osobná vec. Réza šepká Lenuš povzbudivé slová, myslí si, že Lenka sa nevráti, bude chcieť, aby sa vrátila Lenuš.

[singlepic id=10728 w=615] Postupne sa všetci rozlúčia s duelantkami, Lenuš sa zdá Lenkin dôvod úbohý, myslí si, že tam boli iné dôvody, je to skôr o žiarlivosti. Bola ohrdnutá, to sú ženské veci, preto si so ženami ani nerozumie, skôr vyhľadáva mužskú spoločnosť. Réza po ich odchode kombinuje, ak vypadne Lena, bude farmárkou Eva, on alebo Tibor bude sluhom a bude mužský duel. Ak Lenuš, bude farmárom on a to bude vojna. Na Lenku večer príde ľútosť, bude musieť vyhrať duel a byť zodpovednejšia, serie na 50 litrov, potrebuje dokázať rodičom, že nie je taká, ako si myslia, na farmu prišla zmeniť samú seba. Lenuš má problémy s rukou, ale zatne zuby a pôjde aj cez svoju mŕtvolu.

Lena je ráno hrdinka, ak vyberie Lenuš prekvapenie a almanach, tak je to len dievčatko, čo sa bojí. Lenuš má za sebou aj slabú chvíľku, rozplakala sa, pozerala si fotku syna a jeho dopis, na jednu stranu už by chcela byť s ním, na druhú tu kvôli nemu zostať. Eva sa hneď z rána pochytí s Rézom, kvôli tomu, že si postavil vodu na kávu len on, ona mu povedala, aby dal pre všetkých. Každý si drdle svoje, jeden jedno, druhý druhé, končí to tým, že ho Eva nazve chudákom. Réza jej zas prizvukuje, že sa mu nepáči, nie jeho typ a nikdy by ju nechcel. Tibor vraví, že keď Réza prišiel, všetky mu zobali z ruky, potom si to s nimi pokazil a všetky ženy sú proti nemu. Provokujú sa aj počas raňajok.

Kvetka príde za Lenuš. Večer jej prospel, oddýchla si od ľudí. Na farmu prišla aj kvôli synovi, vždy jej vravel, že by to vyhrala. Rada by, má veľa dlžôb, každý rok sa sťahujú, rada by zabezpečila synovi budúcnosť. Doterajší život je komplikovaný, má zlý výber mužov, zatiaľ všetci sklamali. Lenuš Lenkine slová nahnevali, je slobodná, zamyslieť by sa mala Lena, ju doma niekto čaká, trocha inak by sa mala o svojom chlapovi vyjadrovať a inak by sa mala správať k chlapom na farme. Lenuš vysvetľuje, že nie je nejak citovo založená, sex berie ako primitívnu ľudskú potrebu, nespája to s citmi. Rodičia jej to určite budú vyčítať, ale povie im to, čo vždy. Jej život je jej život a bude si robiť čo ona chce. Duelu sa nebojí, je zmierená, je to tak buď, alebo.

Disciplíny volí:

1. Preťahovanie lanom

2. Prekvapenie

3. Hákovanie

Lene sa spalo veľmi dobre, farma jej prirástla k srdcu. To, že nazvala Lenuš ľahkou ženou neoľutovala, ale mrzí ju, ako jej to povedala. Nemala ten dôvod vôbec riešiť. Disciplíny si dobre netipla, to, že nebude almanach ju potešilo. Disciplíny ju nakoniec veľmi potešili, je nadšená, dúfa, že ju dá dole, bude to husté.

Kvetka všetkých uvíta v duelovej stodole, Eva príde aj s Dunčom. Hodnotia prebiehajúci týždeň. Ľuba nenahnevalo, že ho dal Matúš za sluhu, nahnevalo ho až to, že chcel, aby šiel do duelu. Rozoberajú aj pobyt Iris v Maťovej posteli. Má rád svoju priateľku, nevymenil by ju za žiadnu ženu tu na farme. Iris nemala kde spať. Eva vraví, že jej, Lenke, Mirke a Jane záleží na farme, zbytok je taký slabší. Venujú sa prácam, ale nie je pre nich prvoradé prerodenie farmy. Réza sa zasmeje, nechce sa k tomu vyjadrovať, povie len, že má pravdu. Už nemá toľko sily a energie, hádať sa s ňou. Vraví, že ona je ten typ človeka, ktorý reaguje na všetko. Rozoberá sa aj dôvod, prečo dala Lena Lenuš do duelu. Jana možno s niečím aj súhlasila, ale je dospelá, je to jej vec. Miri bola veľmi nepríjemne prekvapená, keď Lena vytiahla tento dôvod, pripadalo jej to ako žiarlivosť, ako keby chcela niečo Lenuš vrátiť. Janu to veľmi pobavilo, je zvedavá, čo jej na to povie Lenka, keď sa to dozvie. Zapojí sa do toho aj Tibor, aj Jane je ľúto, že nemá Rézu. Ten to zaklincuje tým, že on vôbec ženy nerieši, len odtiaľ – potiaľ. Ani pre neho to nebolo vhodné, mala si zvoliť iný dôvod.

Do chatky Kvetuš pozve duelantky. Lena sa poteší prítomnosťou Dunča.

[singlepic id=10731 w=615]

1. Preťahovanie lanom – Lena už túto disciplínu za sebou má, lepšie sa zaprie, Lenuš bolí ruka, zapiera sa, ťahá, Lena má prvú podkovu, nedokáže ju však vhodiť do bedničky. Je to rozvážne preťahovanie, taktické, Lenuš pobaví informáciou, že Lene nechce za každú cenu ublížiť, to si môžu nechať na von. Nakoniec sa jej podarí vhodiť všetky tri podkovy do svojej bedničky a vyhráva tak Lenuš 1:0. Lena ju nedokázala utiahnúť, bola to na ňu silná váha. Že si ju však zobrala do duelu neľutuje, silnejší vyhráva.

[singlepic id=10729 w=615]

2. Prekvapenie – Dievky sa maj zavesiť na drevenú hrazdu. Majú sa na nej udržať na nej čo najdlhšie. Môžu aj rukami, aj nohami. Tá, ktorá sa dotkne zeme, prehráva. Lena to označí ako „drsnééé“, Lenuš len poznamená: „uvidíme, čo to dá!“ Obe sa zavesia na hrazdu, zatvoria oči, Eva Lene radí klud a pravidelné dýchanie. Postupne sa prechytávajú, ostatní sa roprávajú, srandujú, radia. Kvetka im vraví, že takto vidia už asi hodinu. Nakoľko to vyzerá na nekonečnú disciplínu, trocha zmení pravidlá. Odštartuje ich, budú musieť visieť len na rukách, nemôžu sa dotknúť zeme. Lenuš vraví, že toto nedá a nakoniec to tak aj bolo. Ako prvá sa dotkla zeme a stav sa tým pádom vyrovnal na 1:1

[singlepic id=10730 w=615]

3. Hákovanie – Toto bolo dosť jednoznačné a rýchle, Lenuš Lenu pritiahla k stĺpu a zavesila sa na hák. Lenuš vyhrala 2:1, Lena jej pogratulovala, Lenuš jej zasa uznala, že bola dobrým súperom.

Kvetka Lene hrá na city, tú nakoniec dojme a má čo chcela, vyhŕknu jej slzičky, ale drží sa. Praje Eve, aby to vyhrala, vie to, rozplače sa, Eva tiež, ak niekoho urazila alebo nahnevala, mrzí ju to, dúfa, že znovuzrodia farmu. Kveta začne rozprávať o tom, že ešte musia dotiahnúť jednu vec, tresty. Matúš za to, že bol agresívny k zvieratám, bude na bud.týždeň sluhom. Za to, že ostatní nepovedali, že sa predtým už ubližovalo zvieratám, budú mať kolektívny trest. Postupne sa všetci s Lenou rozlúčia, najviac sa lúči s Tiborom a Evou a samozrejme Dunčom.

Lena ako za sebou zatvorí bránu od stodoly začne vulgárne nadávať a priznáva, že už keď vhodila prvú podkovu cítila, akú silu má keď ju ťahá. Ale ona je sprostá, ide vždy do toho najhoršieho, celý život to tak má. Dosiahla ciel, všetko čo nevedela už vie, otvorili sa jej oči, potrebovala dokázať ľuďom vonku aká je, aby ju nepodceňovali. Nie je taká, ako si myslia, bola tu iná, celý čas hrala, že je tu taká, ako doma, ale nie je to pravda, doma je zlá. Vždy jej to hovorila aj mama, že je zlá a nevie sa chovať. Pri frajerovi zas musí držať hubu, celé je to zlé, veľa sa tu naučila, lebo mala voľnosť. Veľmi sa jej tu páči, berie to ako domov. Celé toto vraví v plači. Napíše list na rozlúčku a odchádza….

Martin prichádza na farmu a zasadne za vrch stola. Farmári sa postupne vracajú z duelovej stodoly, káže im, aby sa usadili. Farmári tipujú trest na zobratie jedla, Tibor si myslí, že to bude niečo zaujímavé, niečo nové. Diel končí Martinovou hláškou: „Tak, ako ste sa Vy starali o naše zvieratá, tak sa teraz postarám ja o Vás.“

Rekap zo 6.11.2014

Ľuboš si je istý, že bude prvým duelantom. Realita je však iná, Réza, Tibor, Miriam aj Eva dáva do duelu Lenku. Miriam si uvedomila, že sa už prestane obávať, nechce už pociťovať strach z voľby prvého duelanta. Réza aj Tibor dali Lenku, lebo je tu o jednu ženu viac. Lenuš dala Ľuba z princípu, majú nejaké zásady a mali by sa dodržiavať. Eva sa s Lenkou rozprávala, dáva hlas jej, vyrazí jednu ženu, vie, že sa vráti späť. Jana už nerozhoduje, hlas dáva ale Ľubošovi, sľúbila to Matúšovi. Lenka sa tak stala prvou duelantkou, bude silná, chce sa vrátiť späť. Kvetka odchádza s vetou, aby si niektorí vstúpili do svedomia. Matúša hnevá, že na neho vytiahli, že ubližuje ovciam. Priznáva, dal jej úder do nohy, ale len aby sa ukludnila, kopla Evu, bol vytočený. Je ochotný niesť zodpovednosť. Vyčíta Jane, že si ho nezastala, oni (Tibor a Réza) sú pokrytci, oni sa tiež takto chovali k ovciam. Jana si veľmi dobre rozumie s Matúšom. Pôjde teraz po Rézovi, majú obaja len reči, nič nerobia, keby boli bez viny. Oboch si ich do duelu zoberie. Hrkútajú si aj Réza s Tiborom, sú zvedaví, čo z toho vyvodí Martin. Oni dvaja pracujú, na raňajky mu dal Matúš málo, nech on pracuje za také vrabčie jedlo. Lenka sa pri varení večere rozpráva z Evou, títo ľudia ju tu ubíjajú. Ako kedy uznajú pravdu farmári, niekedy sú úprimní, niekedy nie, ako im to vyhovuje. Rozpráva sa s ňou aj Miri, nebavia ju tieto taktiky, veľa sa naplače pri ovciach, nechce byť stále s nimi, ale keď je s ľuďmi a vidí toto…  Pri večeri Maťo rozdáva tresty. Réza pôjde na nočnú dva dni za sebou. Ľubo pôjde za trest zajtra cez jarmok k ovciam, Lenka bude musieť všetko zvládať sama. Maťo na kameru vraví, že Tibora a Rézu nemôže ani cítiť, hnevá ho, že tu musí byť s takýmito ľuďmi. O to viac mu chýba priateľka Janka, ktorú zdraví. Lenuš sa zranila na ruke, ráta s tým, že druhou duelantkou bude ona. Luboš do kamery pozdravuje Iris, nevyšlo im to, jej chápadla na Maťa neboli dosť dlhé. Nevie, či mu prvú noc podržala, keď spali v prvý deň spolu na farme, ale ešte to spomenie, hoci im sľúbil, že to nepovie. V lese sa dohodli, že sa nebudú dávať za sluhov, ak to nebude nevyhnutné a v tomto prípade to nevyhnutné bolo. Maťo po ňom špinavo šiel a ju nevyhodil on, to by jej chcel pripomenúť.

Tibor vraví, že nikto neudieral tak silno ovce, ako Maťo, videla to aj Mira a tá by neklamala, je to nepekné. Nepodceňuje hospodára, on sám by mu dal najprísnejší trest. Podľa Rézu si Maťo každým dňom vykopáva väčší hrob. Je to otázkou času, kedy ho tam oni postrčia. On povedal, čo videl, ostatné nechá na Martina. Už je rekord aj to, že Maťo s Evou za polhodinu s jedným vedrom umyli 225 oviec. Ráno príde Matúš po Tibora k Rézovi (bol na nočnej pri ovciach), idú premiestniť košiar, Rézu príde vystriedať Ľubo. Ten si myslí, že jeho trest – stráženie oviec cez deň je veľmi prísny, ale Maťo sa vynašiel, nakoľko mu k ovciam nikto nechce chodiť, počúva baby, má pred nimi ruky čisté.

Farmári sa pripravujú na jarmok, pracujú na vlastných výrobkoch. Réza príde za Miri, ktorá pripravuje ihličie, zavolá aj Ľuboša a pýta sa ho, prečo je proti nemu Matúš taký zaujatý. Iris dala Maťa za farmára týždňa len preto, aby šiel po ňom, Ľubo tiež prezradí informáciu, že Maťo s Iris spolu spali, nevidel, že by mali spolu sex, ale posteľ mu zahrievala.

[singlepic id=10722 w=615]

Na farmu prichádza Martin, Lena si myslí, že to bude celé fiasko. Priniesol stánky, majú ich zmontovať. Réza vraví, že keď sa hospodár všetko dozvie, nedostane Matúš žiadne mince, iba trest. Idú spolu skontrolovať úlohy, izba je síce vymaľovaná, ale neumytá, okná a dvere zafúľané. Réza sa s Tiborom pustia do stavania stánkov. S Tiborom je sranda, Rézovi sa s ním dobre robí, začali ako Pat a Mat. Ostatné stánky už im išli šikovne. Martin ide skontrolovať aj ovce. Pýta sa Maťa, ako prebehlo kúpanie oviec. Keď mu povie, že uznali za vhodné košiar k potoku nepresúvať, ale len nabrali do koryta vodu a oblievali ich, hospodár si myslí, že zle počuje. Chce vidieť ovce, má pozháňať všetkých farmárov a všetky zvieratá pred kolibu. Eva vraví, že postup umývania nezvolila ona, ale Matúš, bolo to ťažké, ale zvládli to. Martin chváli, ako zvládli ostrihať tie ovce, ktoré stihli. Maťo sa dušuje, že ak by mal dostať menej, ako 10 mincí, nepríjme ich, tipuje to tak na 20 mincí. Hospodárovi sa zdá celý týždeň chaotický. Najviac ho však trápi to, že sa dozvedel, že niektorí z nich sa k ovečkám správajú neúctivo. Každý z nich má povedať, čo sa deje na salaši. Tibor vraví, že Matúš viackrát udrel ovcu aj sa na nej vozil. Réza to potvrdzuje, vozil sa na ovci a keď bola zviazaná udrel ju do rebier. Ľuboš bol sluha, strihal len dve ovce, nebol tam však dosť na to, aby ho videl viackrát. Matúš to už nedokáže počúvať, pýta sa ich či oni nikdy ovcu neudreli, napr.pri dojení, všetci traja povedali, že nie. Vytiahne aj to, že kopú do mangalíc, Ľubo ich len nohou odháňa, keď im dáva žrať. Réza vraví, že v živote nedal celú silu na ovcu. Prekrikuj sa, doťahujú, Martin všetko pozorne sleduje. Zapletie sa do toho aj Jana, každý z nich pri dojení ovcu už udrel. Tibor na ňu vyskočí, ona ovciam nadáva, taký hulvát ako ona tam nie je nikto. Jana si myslí, že je to čisto útok na Maťa. Lenka sa nikdy k zvieratám nesprávala zle, max.dala mangalici po riti. Martin sa jej pýta čo druhý, Lenka dojila s Ľubom, má sám povedať, čo robí. Prizná sa, že ovce fackuje, keď pchajú hlavu tam, kde nemajú, ale nie silno. Miriam si všimla nepekné veci pri strihaní od Matúša, strihal s Lenuš, dvakrát ich udrel, dokonca nožnicami medzi rebrami, bolo to veľmi nepekné. Maťo na kameru vraví, že Ľubo sa priznal, ale Réza s Tiborom absolútne, sú to pre neho ľudia, ktorí v sebe nemajú štipku hrdosti. Eva vraví, že vulgárne nadávky padajú stále, Jana im síce nadáva, ale určite nie tak, ako Réza, ten dokonca viackrát povedal, aby ich už Martin konečne zobral. Réza sa to snaží zahovárať, Eva však len odpovedá na to, čo chce Martin vedieť. Jana sa priznáva, že si zanadáva, videla niektorých, že udierajú ovečky, nechápe, prečo by si to celé mal odniesť len Maťo, keď sa to neriešilo predtým. Réza sa ich pýta, prečo to nepovedali skôr, on čo videl Kvetke povedal. Všetci tak stále čakajú, aby nabonzovali porušenie pravidiel, toto by Kvetke určite povedali, keby také videli, nič nevideli! Zoberie si slovo Martin, za to, čo teraz počul ich trest neminie, majú pamätať – pokora, vďaka a úcta, to je to, čo si od nich tie ovečky zaslúžia! Majú mu zopakovať hymnu, Lenka si nemyslí, že je to vhodné práve teraz, Martin vraví, že jej neskôr vysvetlí, prečo to vhodné je. Začnú teda spievať…. Eva plače do kamery, vie presne, aké slová chcel hospodár počuť, aj keď ona veľa robí na farme, ostatní nerobia – rozplače sa. Martin im vraví, aby sa v tej piesni našli, bude im aj viac chutiť ju spievať. Matúšovi dá 19 mincí. Má pre nich košík zeleniny s tekvicami, košík ovocia so zázvorom, košík so zaváraninami, košík s obilninami a strukovinami, alebo miešok kávy. Môžu si vybrať dva – vyhrá ovocie a obilniny. Po jeho odchode si majú všetko pripraviť a čakať na jarmočných hostí. Réza nechápe, ako štedro ich hospodár ohodnotil, cíti sa až zle, nemá dobrý pocit.

Farmári sa oblečú do krojov, vyzdobia stánky, povykladajú tovar a čakajú. Eva vraví, že niektorí sa na to vykašľali, niektorí to zobrali vážne. Prichádzaj prví hostia s pesničkou na perách. Dve tetušky v krojoch prišli popozerať. Postupne sa schádza viac a viac ľudí. Maťo si chváli náladu a atmosféru.

[singlepic id=10723 w=615] [singlepic id=10724 w=615]  [singlepic id=10725 w=615]  [singlepic id=10726 w=615]  [singlepic id=10727 w=615]

Lenuš vyrobila figúrky z cesta, pamiatkové predmety, majú úspech, Maťo ich predaj podporuje hubičkami na líčko. Za figúrky im nechávajú lekvár, medík aj cibuľku. Tibor vyrobil šamlík z dreva, Réza to nevie vysloviť, Lenuš mu poradí, má vravieť stolček. Prejaví sa ako dobrý obchodník, vyobchodoval makrelu a med. Nakoľko však predal všetko, rýchlo šiel do šopy a vyrobil z čečiny, dreva a šišiek ďalší produkt, ktorý zamenil za zeler. Jana s Evou predávajú mliečne výrobky, ktoré vlastnoručne vyrobili, Eve sa nepáči, ako Réza ľudí zavádzal rečami. Výrobky zamenili za mäsové výrobky, zeleninu, šošovicu aj ponožky. Miriam opäť predáva čiernu trúbu, prírodné afrodiziakum, Réza jej teóriu podporil, takže žienky mali v jej hube dôveru. Rézovi sa Miriam na trhu veľmi páčila, pred zákazníkmi vyrábala produkty, bola milá, pekne komunikovala. Dostala dva druhy koláča. Lenka mala placky, za ktoré nič nechcela, že to majú grátis, nakoniec však vyobchodovala med, klobásu aj metlu. Všetci sú s obchodom spokojní, farmári  majú príjemný zážitok.

Rekap z 5.11.2014

Maťo sa zobudil medzi prvými a pobudil nenápadko aj ostatných. Jana maľovala, asi to pokašlala, ale miešal jej to Ľuboš, pretre to ešte raz. Maťo sa pýta Ľuboša, či im môže pomôcť, ten sa však vyhovára na sluhovské povinnosti. Aj pred Lenkou rozpráva, čo všetko ešte musí spraviť pri zvieratách. Maťo začína byť čoraz nervóznejší, vyháňa ľudí do práce, Réza robí s Tiborom prístrešok, robia pomaly, na všetko maj čas. Tibor na kameru vraví, že Réza sa vyjadril, že ak by bol farmárom Tibor maká, keď je však Matúš, ktorý mu vyčítal šindle, nepretrhne sa. Mať strihá ovce, systém, akým im to ukázal Martin, t.j. posadiť si ovcu, nie je u nich použiteľný, ovciam zväzujú nohy a tak ich strihajú.[singlepic id=10686 w=615] Ovce od nich odchádzajú s naozaj pekným strihom (s tou minulou farmou sa to nedá ani porovnať). Miriam stráži ovečky, plače, nikto  nechce pásť ovce, nabehala už kilometre, stále to robí ona, bojí sa trestu, že keď jej utečú, odíde ako Patrik. Myslí si, že jej to robia naschvál, aby sa presne toto stalo. Už nedojila ani nepamätá, stále je buď pri ovciach, alebo v kuchyni. Matúš vraví, že Miri je s ovcami len doobeda, nechápe, na čo sa sťažuje. Dunčo robí nezbedu, pri dojení oviec ich straší, Matúš ho zaženie k Lene, má si s ním spraviť poriadok.

Pri dojení ich vyruší poštár. Prvú zavolá Miriam, dostala listy od fanúšikov. Réza dostal tiež, obsahom boli ružové nohavičky, ktoré dal ovoňať všetkým chlapom, Tiborovi ich natiahol na hlavu. Ďalšia olistovaná je Jana, list si necháva na kľudnejšiu chvíľu. Neskôr sa dozvedáme, že je to pár povzbudivých viet od mamy a tety. S mamou si zvyknú skočiť do vlasov, ale tieto povzbudivé slová ju potešili. Miri dostáva aj odkaz od bývalej farmárky Šárky (4. séria). Tá bola známa výrobou užitočných vecí z produktov farmy a ukázala to aj tentoraz. Poslala farmárom výrobok zo sena, ktoré oni nechali zhniť. Pozdravila v liste jej obdivovateľku Miriam, výhru však praje Jane. Miriam poslala aj darček, stromček šťastia.

[singlepic id=10687 w=615]

Tibor ide vyšetrovať, niekto sa vykakal na chodníku. Pozná každého obuv, skontroluje konzistenciu, farbu, zápach, aký typ toaletného papiera použil! Určite je to robota niektorého z nás. Hovienko bolo horčicové po paprike s obsahom šrotu z chlebových placiek. Lenka si myslí, že by mal Maťo obehať všetkých a osobitne sa spýtať, kto sa pozabudol. Matúš má však iné starosti, Jana maľovala steny vápnom, je to fľakaté, vyzerá to ešte horšie, ako predtým. Má to pretrieť znova, verí, že do tretice všetko dobré. Medzitým sa snažia ovečky strihať. Ide to veľmi pomaly, ovce odmietaj spolupracovať. Majú len dvoje nožnice, nie je splniteľné ostrihať 230 oviec týmto spôsobom.

Na kameru sa Jana teší, že dostala list od rodiny, verí, že po jej príchode domov sa nielen ona, ale aj mama zmení. Réza sa raduje, že dostal nohavičky, ktoré krásne voňajú a Ľubo rieši výkal pred farmou. Rieši ho aj Matúš po večeri. Nikto sa nepriznáva. Matúš spraví na nich habaďúru, nakuká všetkým, že príde expert a spraví im výtery. Lena si chváli, v noci spala na peci, Ľuboš tiež v kuchyni, je vyhriata na kompletku. Kým sa urobia raňajky, idú strihať ovce. Réza začne jesť placky s masťou, keď ho upozornia na to, že  nemôže jesť skôr ako raňajkuje farmár týždňa, Réza vraví, že to bolo z večere. Tiborovi vadí, že vôbec nie sú zadelené úlohy, farmári nevedia, čo majú robiť. Lena si chváli Ľuba ako kolegu, Tiborovi vadí, že jedia šrotové placky miesto toho, aby si namleli múku. Maťo si myslí, že jedia viac, ako minulý týždeň. Keď sa niekomu nepáči, nebude jesť vôbec. Tieto reči ho prestávajú baviť. Za niektorými farmármi treba stáť, ako za malými deťmi a rozprávať, čo majú robiť. [singlepic id=10688 w=615]Dunčo sa pustí do hrania so sliepkou. Réza ho prichytí, našťastie môžu zabiť ešte jednu sliepku. Matúš vraví Lene, že kým bude on farmárom týždňa, nechce vidieť Dunča na dvore. Lena sa sťažuje, že nie je možné stále s ním byť a vychovávať ho, preto sa toho chytí Ľubo s Janou. Ľubo mu prinesie zdochnutú sliepku, výchovne ho vyhreší. Dunčo vyzerá, že si uvedomuje svoju chybu. Jana s Ľubom plnia ďalšiu úlohu, zabijú hus, ošklbú a naložia do soli. Ostatní pokračujú v strihaní oviec. Ide im to už od ruky, majú za doobedie viac ostrihaného, ako za celý predchádzajúci deň. Rézovi Matúš povolil voľno, šiel na šípky, Miri dúfa, že jeho miesto zaujme práve ona. Pri strihaní Miri rozoberá, že sa ženský duel volí len vtedy, keď je slúžkou ona. Eva s Janou sa dohodli s Matúšom, že budú voliť Ľuba, je to jeho prianie. Réza vraví, že Matúš ešte nevie, čo to je Farma a nahnevaný Martin. Ten si sám uvedomuje, že za dva dni s dvoma nožnicami sa to nedá stihnúť, ak by ho chcel poslať domov, bude odchádzať so vztýčenou hlavou.

Kvetka si príde po meno prvého duelanta. Jana si myslí, že Matúš je fajn, ale nevie si zadeliť úlohy. Tibor vraví, že muži sú odstčení, ženy viac vedia o úlohách, venuje im viac pozornosti. Réza vraví, že ženy sú falošné, vždy obletujú farmára týždňa, keď už ním nie je, stráca tento fanklub. Matúš je zaskočený, vôbec nechápe, čo Réza vraví. Je to taktika, on je s chlapmi rival. Rézovi sa nepáči, že ovplyvňuje ženy, aby volili Ľuba. Maťo sa nahnevá, ak chce Réza vyťahovať veci, tak on vytiahne to, že im trvala kaplnka dva dni, dokončovali nakoniec kaplnku Iris a Ľubo. Réza ho zas obviní, že sa zle Matúš chová k ovciam, udieral ich. Kvetka sa toho chytí, všetkých sa pýta, či Matúš ubližuje ovciam, sú za stolom pravdy. Réza osloví Lenuš, že ak nepovie pravdu, už na ňu neprehovorí, tá ho schladí tým, že vie veľmi dobre, čo má vravieť. Matúš udrel ovcu, ale len kvôli tomu, aby sa ukľudnila a mohli ju strihať. Jana, ani Eva nič nevideli, Tibor potvrdzuje Rézové slová, Miriam ho dokonca obviní z toho, že ovce udieral nožnicami! Kvetka nebude riešieť takéto veci, majú to povedať Martinovi, keď príde zhodnotiť týždeň. O sankciách rozhodne práve on!

Porušenie pravidiel: Réza ráno jedol skôr ako ostatní, dal aj Ľubovi. Za toto budú mať trest, o ktorom rozhodne Matúš. Porušila aj Lena, je v kuchyni orechy. Priznajú sa aj k zahrdúsenej sliepke, Kvetka vraví, že by si mali spraviť poriadky s Dunčom. Ide sa k voľbe prvého duelanta, Kvetka po tom, čo odznelo prizvukuju všetkým, aby boli hlavne sami sebou!

Rekap zo 4.11.2014

Maťo za sluhov zvolí Lenu a Ľuboša. S Tiborom, ani s Rézom nemal konflikt, Ľubo ako človek je veľmi zručný, ale spravil chybu už na začiatku a sklamal tým viacerých ľudí. Iris ho zvolila aj kvôli tomu, aby bol Ľubo sluhom. Nechcel dať sluhom Miri, kvôli tomu, že je najslabšia, preto dal najsilnejšiu zo žien, Lenu. Opäť dá otázku, kto pôjde k ovciam, prihlási sa Eva. A opäť sa rieši, kto spálil šindle. Rézu to nahnevá, zapálil tie šindle, hotovo, strechu spraví dobre, aby nepršalo na nikoho. Slovo si vyžiada Miri, tento problém chcela riešiť až po voľbe sluhov, aby nebola upodozrievaná, že chce ovplyvniť túto voľbu. Doniesla sa k nej informácia, že si o nej farmári myslia, že to oslabenie pred duelom len hrala. Spadla vraj na ľavý bok, nie na pravý. Vraj túto debatu vyvolala Evka, tak ju konfrontuje pred všetkými: „Evka, na ktorý bok som padla?“ Eva si myslí, že na ľavý, potvrdil jej to aj Ľubo, ktorého sa pýtala bez toho, aby mu určila stranu. Miri sa jej pýta, či uznáva nejaký dôkazný materiál vo svojej praxi. Eva si stojí za svojím, ľavý bok a predpoklad, že Miri vytiahne tepláky sa jej potvrdzuje. Presne tak, Miri má dôkazný materiál súdom uznaný, špinavé tepláky, ktoré si kvôli tomu ani neprala. [singlepic id=10685 w=615] Miri si stojí za svojím, Eva za svojím, Jane vadí, že stále vyťahuje staré veci, nechápe, na čo to stále vyťahuje. Réza sa smeje, takéto veci neriešia ani na strednej škole. Vďaka riešeniu zhorených šindlov a Miri teplákov im opäť zdhli ovečky. Maťo sa bojí, Paťo šiel kvôli tomu mimo z hry.

Réza v kuchyni rieši, že sa rozoberajú totálne kraviny, je to tu zlý sen. Medzitým sa Ľubo a Lenka presun do svojho príbytku na týždeň. Ľubo je spokojný, Lene huba ide tak, ako ruky. Miri musí ísť na lekárske ošetrenie, bolí ju pod okom. Lekárka jej to ošetrí, mala tam prasknutú žilku, ktorá sa zapálila. Prelepí jej oko tak, ako Viktorovi prednedávnom. Maťo za ňou príde, má sa obliecť poriadne, teplo, chce, aby vystriedala Evičku. Miri má však mokrú hlavu, ona nevie…. takáto okúpaná…..   Maťo jej aj čiapku požičia, Miri však stále nevie, takáto okúpaná?!!

Maťo teda kričí na Evu: „Ostaň pri nich, potom ťa niekto vystrieda!“

Eva: „Prečo?!

Maťo: „Lebo všetci na mňa serú!“

Všetci mu však vravia, ty si farmár týždňa zavel, tak opätovne žiada Miri, aby šla vystriedať Evu, kým tam bude Martin. Keď to počuje Lenuš, ponúkne sa ona, nepôjde tam predsa žena s mokrou hlavou. Maťovi vadí, že sa každý vyhovára na niekoho iného. Má toho už plné zuby, praje si príchod hospodára a je mu vyhovené. Martin trocha straší Matúša, všetci mladý farmári okrem Leny pohoreli. Hneď sa ho pýta, prečo nie je namaľovaná kuchyňa, namorená mala byť už min.týždeň. Martin sa poberie s Matúšom pozrieť okolo farmy, ostatní medzitým nakúkaj do vlečky plnej ovocia a zeleniny. Majú vybieliť izbu, hlavnou úlohou však bude strihanie oviec. Najskôr ich však musia okúpať. Majú presunúť košiar ku potoku a tam ich po jednej vypúšťať. Matúša pošle pre farmárov, aby im ukázal, ako na to. Miri sa veľmi teší, dúfa, že sa bude aktívne podieľať na strihaní. Ľubo vraví, že tento týždeň Matúšovi nezávidí, úlohy nie sú zvládnuteľné. On jediný tam má skúsenosti so strihaním. Pred Martinom predvedie dva spôsoby, najlepšie si ovcu posadiť a tak ju strihať. Majú sa snažiť mať do najviac nastrihaného v kope, aby mohli rúno ďalej spracovávať. Matúš sa na kameru sťažuje, on je stavbár, dúfal, že bude mať úlohy, kde to bude šup, šup, strihanie oviec je to najhoršie, čo mu mohol dať. Postupne si to vyskúšaj viacerí, Jana sa bojí, že niektorú zastrihne. Ďalšia úloha je príprava na jarmok, môžu zarezať jednu hus. Na výmenný obchod má Martin ponuku zeleniny a ovocia, med a čaj. Vyberajú si zeleninu a med. Ďalej do obchodu farmári posúvajú 220 vlastnoručne urobených korbáčikov. Martin im dá ešte bonus, paštiky a morcadellu. Koncom týždňa by mal prebehnúť pôrod teliatka. Hospodár im preto porozpráva, ako to celé bude prebiehať.

Rekap z 3.11.2014

Tibor s Rézom v noci strážili ovce. Všetko prebehlo v poriadku, preberajú, kto sa asi stane farmárom týždňa. Réza tipuje Lenušku, bude jej pravá ruka. V hre je aj Matúš, Réza odpadne, ak by zvolili za sluhu znova Miriam. Matúš na kameru spomína opäť historku o tom, ako sa dohodli, že ak bude niekto z valachov FT, nezvolí z ich trojice nikoho za sluhu. Ľubo zvolil práve jeho, vykopal si tým hrob. Ľubo si je vedomí, že si ho pohneval, ráta s tým, že sluhom bude práve on. V izbe Jana s Evou oznamujú Lene, že sa Réza priznal, že mal sex s Lenuš. Pre Lenu je to dosť nechutné, je tu pre ňu hnus, grc, urobila si o nich dvoch už vizitku. Eva počíta dni, po štvrtom Lenuš hneď Rézovi dala, no čo toto!!! Oni sú normálne, z nich mu ani jedna nedala!!! Jana vraví, že ak by ona toto spravila, tak by jej dcéra hneď od dverí jednu vylepila. Lenuš v kuchyni Miriam vraví, že je slobodná a nikto jej nemá čo vyčítať čo robí, s kým robí a ako robí. Nič neľutuje, je sebec, nie je to láska, je to proste len potreba, sex vo svojom živote potrebuje. Rozlišuje vzťah a potrebu, s Rézom to je potreba. Miriam stále nechápe, že si neprejavujú po tej noci náklonnosť. Pri raňajkách sa rozoberá, kto pôjde Tibora vystriedať pri ovciach. Kým on tam hladuje, v kuchyni sa spustí hádka. Ženy chcú, aby šiel Réza, tomu sa to nevidí, s Tiborom bol pri ovciach dve noci. Nikto mu však také nekázal, baby chodia samé strážiť, oni zvládajú veľa, on nič, hádka, hádka, hádka, zotrú ho jak malého chlapca, Eva v tejto hádke má hlavné slovo. Už ju dožral, je to chudák, čo jej nesiaha ani po členky, ona ho napraví na to správne miesto, kde patrí. Tibor sa vracia na farmu s tým, že tam skapína, oni sa tu smejú, zabudli ho vystriedať. Réza sa mu sťažuje, že on im to rozprával, ale nikto sa nemal k tomu, aby ho vystriedal. Predtým človeka, ktorý bol v nočnej striedali hneď ráno za úsvitu, teraz je to inak, nevedia prísť na to, kto to zmenil. Lenka Tiborovi vraví, že ona bola minule ešte dlhšie ako on a zvládla to.

[singlepic id=10680 w=615]

Na farmu príde Kvetka s listom od Iris. Hneď sa posťažuje, že tam majú veľa múch. Pýta sa Miri, ako sa cíti, tá má úsmev na perách. Štrngli si na víťazstvo. Zaspomína si na Iris, Lenuš bude chýbať, bola to správna baba, šikovná. Matúšovi bude tiež chýbať, niekedy na farme podala lepší výkon ako chlapi, jej ruky na farme budú chýbať. Kvetka sa pýta, kto by sa chcel stať farmárom. Miri na kameru vraví, že by bola skvelý farmár týždňa, hoci na to nevyzerá, na Kvetuš výzvu však priamo nereaguje. Iris určuje za farmára týždňa Matúša so slovami, aby si ju neprial, ak to nevyhrá. Matúš by rád uskutočnil zmeny, aby sa všetci podielali na prácach, nie len dvaja, traja ľudia. Nezaujíma ho, že Bubica pracuje pomalšie, ak by on bol farmárom, do zamestnania na farme by ju nezobral. Chce aj, aby Réza a Tibor pracovali tak, ako ostatní. Tibor na kameru vraví, že sa velice teší na tento týždeň, ešte sa tak netešil, lebo vidí ten profesionálny amaterizmus, Maťo sa bude spoliehať na to, čo spravia ostatní. Maťo si zoberie klobúk a zasadne za vrch stola. Pýta sa, kto chce ísť dobrovoľne k ovciam, nikto sa však neprihlási. Rozdeľuje úlohy veľmi nerozhodne, Miri vraví, že nebolo vôbec cítiť, že sa vrch stola sadol farmár týždňa. Lena s Evou rozoberajú, koho asi zvolí za sluhov. Jana pri výrobe korbáčikov v kolibe rozpráva Miri, že môže byť rada, že si ju nevybrala do duelu, lebo inak by už bola doma. Ona by na ňu nehľadela ani jedným okom, či je staršia. Miri na kameru rozpráva, že ona vie veľmi dobre, kto ju domov môže poslať a kto nie. Tibor vraví, že pri ňom sa žiaden farmár nemal zle a jemu zasa nikto nepomohol, je to proste závisť. Všetci riešia sluhovanie. Miri sa bojí, že bude slúžka Eva, tá by si do duelu vzala ju a šla by domov. Ľubo zasa dúfa, že sluhom bude Réza, aby keď si ho zoberie do duelu, mohol si aspoň disciplíny vyberať. Pre Evu, Lenu a Janu bude najlepšie, ak by zvolil za slúžku Lenu, tá by si do duelu vzala Lenuš. Tá má pred sebou nočnú, Réza jej rozloží oheň a upozorňuje ju, aby dávala pozor na ovce, zajtra príde hospodár Martin.

[singlepic id=10681 w=615]

Réza ráno Maťovi kávu, Lena vraví, že je to čisto o tom, aby sa vyhol sluhovaniu. Maťo však vraví, že svoj názor nezmení pre sladké reči. V kuchyni Lena rozoberá, že ak by boli na farme samé ženy, stáli by jej vlasy dupkom. Lenuš len ticho sedí, nemá potrebu komunikovať s ľudmi, s ktorými si nesadla a Lenka patrí medzi nich. Na jej stav by sa mal pozrieť psychiater, lebo jej správanie je na diagnózu. Lena mala s Miri hádku, tá sa jej síce ospravedlnila, ale Lena také neprijíma, ju musí človek najskôr presvedčiť. Miriam by sa veľmi chcela zapojiť do prác, ktoré zadáva hospodár…..napr. vyšívanie. Ráno prišla Janka od ovečiek, líška sa Matúšovi, Tibor vraví, že je to veľmi okaté. Matúš sa cíti vo farmárskom domčeku ako v jaskyni, radšej šiel spať k farmárom. Farmári sťahujú košiar, Lena má super náladu, aj si pospieva, potancuje. Jana si o Lene myslí svoje. Košiar presunú nakrivo, riešia ako to napraviť, robia to na viackrát, Réza ich prirovná k Patovi a Matovi. Smejú sa, vykríkajú, trvá im to dlho, ale spravia to podľa predstáv farmára týždňa.

[singlepic id=10684 w=615]

Pri stole neskôr rieši Maťo to, že sa spálili šindle. Korýtko s nim tam priniesol Tibor s Rézom, vysvetľuje mu, že to boli zlé šindle. Berie to na seba. Maťo vraví, že sa mohli využiť na prístrešok pre toho, kto stráži ovce. Tibor na kameru vraví, že on to už nemohol zastaviť, že to celé Réza. Končíme voľbou sluhov.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 817
1
Franz
Reagovat

Děkuji.

2
Franz
Reagovat

„Herci sa zabávali na účet markizáckych farmárov: Miriam, Reza aj Viktor to poriadne schytali!““
http://www.cas.sk/clanok/298337/herci-sa-zabavali-na-ucet-markizackych-farmarov-miriam-reza-aj-viktor-to-poriadne-schytali.html

No, takové divné, resp. nevím nad čím se mám zasmát.

3
Johana
Reagovat

@Franz: já asi kouknu…jsem zvědavá, jak dá Petra Polnišová dramatickou, teatrální Kvetu.

4
Ananas
Reagovat

@Johana:
Jé ty herce bohužel vůbec neznám, tím to pro mne ztrácí větší část kouzla. Na té fotce v Času vypadají Réza a Mira přesně, ostatní bych bez vysvětlení nepoznala.

5
Jája
Reagovat

Ještě k minulému vláknu – Blanka – ať koukám ze všech sil, když jdou farmáři do duelové stodoly, vidím hotovou kuchyň, čas 53min57sek. Jo děvče máš to selé sle.

6
Franz
Reagovat

Nevím, proč řeší na ofic stránkách Rezu a jeho sex. Zda jim vadí, že je u diváků populární a chtějí z něho udělat obecního skokana, nebo nemají co na ty stránky dát. Z jedné strany Markiza vytipává jejich slova, které ani nejsou sprostá a z druhé strany uvádí na stránky i pro ty neplnoleté školáky, že sex byl šup-šup. Nejsem žádný puritán, spíše naopak, ale je to nějaké divné.
O těch třech štěknách co závidí, se nebudu ani vyjadřovat.

7
JanaH
Reagovat

@Franz: jj, tři bosorky mě dost pobavily, nejvíc ty dvě zapšklé. :-D

8
Franz
Reagovat

@JanaH: To stejné si myslím, i když Lenka se také už k nim blíží. Chová se, jako by v duchu chtěla říci, tak mně ne a tuhle ano. :)

9
Hugo
Reagovat

@JanaH: Jojo, dobrý slepičinec. Musela jsem se smát tomu kroužku nejsprávnějších a nejdokonalejších a těm moudrům, co z nich stříkaly. Přišly mi jak kroužek domovnic ze žižkovské pavlače v akci.

10
Franz
Reagovat

@Hugo: U nás tomu říkáme Rádio Jerevan vysílá.

11
Jája
Reagovat

Holky závidí – udělaly o kolečko kolem hnoje více- viz vtip o kohoutovi a slípce. Pokud ho neznáte, dejte vědět, pokusím se slušně nezemanovsky napsat :)

12
Ananas
Reagovat

@Jája:
Jj, ten je roztomilej:-)))

13
JanaH
Reagovat

@Franz: aha… tak já jsem viděla jen to první video „řešičky v ložnici“, to druhé až teď a Psycholenka nezklamala. Její komentář byl samé grc a hnus a hanba, takže taky zapšklá a navíc silně znechucená tím morálním bahnem. :-D

14
Franz
Reagovat

@Jája: Klidně to napiš normálně, ať to pořádně vyzní.

15
Franz
Reagovat

O mém „miláškovi“ nic nepíšou a vůbec jsem si na něho nevzpomněl, tedy mně ani nechybí. Ale dnes večer určitě dostane prostor, aby nám živě řekl o velkém amatérismu na farmě.

16
janislava
Reagovat

Jelikož jsem hledala na cas.sk a nenašla jsem od Iris komentáře a odpovědi,poradil by mi někdo?děkují :-)))

17
Jája
Reagovat

Tak jo, ale raději nezemanovsky:
Na kohouta to přišlo, vyhlédl si slípku a pustil se za ní kolem hnoje. Slípka si po chvilce říká „Ještě jedno kolečko, ať si o mě nemyslí, že jsem z E55″. V tu samou chvíli si kohout řekne:“Jestli udělá ještě jedno kolečko, tak se na tu z E55 vyseru!“

19
Johana
Reagovat

@Johana: já ty herce taky moc neznám, akorát Petra mi utkvěla v paměti z nějaké slovenské Stardance a ze slovenské Partičky a myslím, že má nesporně komediální talent. Typově je pravým opakem Kvety, která se mi jeví, že smyslu pro humor moc nepobrala.

20
Franz
Reagovat

@Jája: :DD Dobré, ten jsem neznal.
Já dám jednu trochu odvážnou, asi ji znáte:

Přijde novinář k bačovi a ptá se ho na nějaké zajímavé příhody, nejlépe o zvířátkách. Bača chvíli přemýšlí a říká. No, před třemi lety se nám ztratila koza. A? Tak jsme ju všeci bačovia hledali tři dny. A? A nakonec jsme ju našli a tak jsme se radostí opili, že jsme tu kozu všeci otrtkali. No bačo, prosím tě, neznáš raději nějakou jinou? No, před dvěma lety se nám ztratila ovce. A? Tak jsme ju všeci bačovia hledali tři dny. A? A nakonec jsme ju našli a tak jsme se radostí opili, že jsme tu ovci všeci otrtkali. Bačo, já jsem chtěl tu příhodu dát do novin, víš co, raději mi řekni nějakou o lidech. No, loni som sa ztratil ja..

21
janislava
Reagovat

@Jája: Jéééééé děkujíííííí :-))))))

22
Johana
Reagovat

…samomluvou netrpím…19 bylo pro 4 Ananas

23
Jája
Reagovat

@Franz:

Bobek malý :DDD

24
Ananas
Reagovat

Chtěla jsem si pustit video o Šup-šup Rézovi, ale asi je to tak drsné, že se mi z toho zadřel můj stařičký počítač.:-( Snad ne definitivně.

25
BarBora
Reagovat

Kredenc by mal byť asi na spôsob S.O.S., to kedysi dávno išlo na STV.
https://www.youtube.com/watch?v=H3aGCCQENOk

26
veverka
Reagovat

Zkoukla jsem videa a vidím, že holky o moc nepřišly, když odolaly exotickému krasavci >-))

27
gabisollis
Reagovat

Ta Eva je neskutecne trapna.

28
LadyXL
Reagovat

Hmm, Lenuš je pěkně hustá a Miri zaskočená ..

29
LadyXL
Reagovat

Copak,copak? Chlapci se sami bojí ?? A nedávno se smál Tibi novým holkám za totéž !!

30
JanaH
Reagovat

Evinka a její proklamace na kameru jsou děsné. Recituje to jak básničku, vzorná a snaživá.

31
Jája
Reagovat

Jsem zvědavá na FT jak mu to půjde. Podle jeho proslovu je pěkně pomstychtivá mrcha a Miri asi umře hladem, protože kdo nebude pracovat nedostane najíst. Chacha to už tady bylo …

32
gabisollis
Reagovat

@Jája: to rekl? To me nak uniklo.Oni sou vubec dneska desne husty a kazdej jde po kazdym.

33
Jája
Reagovat

@gabisollis:
ve videjku na ofiku

34
LadyXL
Reagovat

Dnes je pěkně na tapetě Reza … Lenuš je pěkně zapšklá,nemá jednoduchý život,furt nenávidět. Vůbec mi nesedí a Reza musel být pěkně zoufalý…

35
galadriel
Reagovat

Polniska ako Krepka luxusna :-D

36
Hugo
Reagovat

Tak já nevím. Matúš je mi hodně nesympatický a kupodivu, ač bych to nikdy neřekla, pokud bych se měla rozhodovat brala bych raději Tibora. Matúš na to, že je tam chvilku a práce nějak zvlášt moc neodvedl, je velice sebejistý a na kameru hodně, na můj vkus, pomstichtivý. Řekla bych že je t takový kraaveček z posilovny.

37
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Vidím to dost podobně.A i Lena2 je až moc pomstychtivá.. Zkrátka dnešek byl divný… A kdo je tedy sluha? Reza či Lubo ?

38
janislava
Reagovat

@LadyXL: Jo bylo to dneska takové divné,nikde žádná veselost,pořád probírání drbů,Jana+Eva ani nemluvně.

39
BarBora
Reagovat

Tiež som z Matúša sklamaná, on je veľký hrdina na kameru a za chrbtom, inak nič moc. Mortyša úplná hrôza, na ňu sa mi až ťažko pozerá. Že hrabe starým farmárom, tam som ochotná privrieť jedno očko, sú v izolácii už dlho, z nových sa mi jediný Ľuboš zdá prijateľný, vcelku zaujímavý, ostatní nabubrelí, príliš sebavedomí, ale je to len taká bublina, čakala som viac.
Lenke statočne švihá, to fakt chce za slúžku? A brať si do duelu tú mužatku? Keby to povedal niekto iný, neverím mu ani slovo, ale ona je živel, vystane to od nej, ale je to hlúpe ohrozovanie sa. Uvidíme, čo Matúš na to, či ju dá za slúžku, keďže to počul. A som veľmi zvedavá, akým bude FT, zatiaľ sa tam žiadny FT nevyhrážal hladom, asi preto, že farmári si toho hladu užili dosť, z jeho strany to beriem ako prejav vlastnej slabosti.

Eva je tým svojím žiačikovským deklamovaním dosť otravná, Jana je stále rovnaká, Reza už dávno nie je pre mňa fešák a Tibora prebudil k životu Matúš, možno už naozaj šetrí silami, ale že by celý deň nič nerobil? No a Mirka, čo jej to tá Lenka povedala? Že by pravdu?

40
LadyXL
Reagovat

@BarBora: Jo,dobře napsaný,souhlas. Matúš je falešný.Jinak před farmáři jinak na kameru a někdy ještě jinak před Lenuš…jak se to hodí. Ta volební řeč byla děsná,pomstychtivá … A přesně -nikdy se předtím nezmínil,že by tam Tibi nemakal,zrovna v min.týdnu byl věčně s Lubošem a ani Reza nebyl tak líný … Spíš to mělo být jakési zastrašení …

41
veverka
Reagovat

@LadyXL: V minulém týdnu si Luboš posteskl, když musel dodělávat kapličku, cože tam ti 2 chlapi – Tibor a Réza vlastně celé 2 dny dělali. Lenuš a Iris plácek na kapličku planýrovaly a T+R tam Lubo poslal stavit. Udělali jen kostru za celé 2 dny a Lubo to musel dodělávat s některou ženskou.
On Tibi byl s Lubem jen část týdne a u kapličky kamera nebyla, tak chlapci měli veget.

42
veverka
Reagovat

Noví farmáři jsou pro mne zklamání. Matúšovi narostl hřebínek, ale myslím si, že rychle zase splaskne. Je až směšný, jak si začal hrát na velkého vůdce.
A Luboš podrazil kamarády hned jak dostal minulý týden funkci. Okamžitě zapomněl, že mají nějakou dohodu a začal hrát sólově.
Jak málo stačilo, aby nám oba ukázali, co v nich je. Jen jim dát funkci FT.

43
johnmclane
Reagovat

@BarBora: Teším sa že niekto ešte dokáže popísať svoje pocity z farmárov, lebo ja som to vzdal. Vidím Miru, zle, vidím iného, zle – proste sa tam niečo zlomilo, že už tí ľudia nedokážu pomaly ani spolu komunikovať, len štekať a naučili sa navyše využívať tie monológy na kameru, takže idú úplne dve veci akoby jedna mimo druhej. A štáb zas prudko nelogicky naopak ide dobrých desať minút programu v štýle: dialóg A+B, potom vyjadrenie A a vyjadrenie B, ďalší dialóg B+C, potom vyjadrenie B a vyjadrenie C na kameru. Ten kredenc to veľmi dobre vystihol.

44
LadyXL
Reagovat

@veverka: Aha, já nějak nepostřehla, že tam měli být Tibi a Réza. Stížnost na „práci“ dvou chlapů jsem postřehla…, je to ale asi tak, jak píšeš – jak u nich nestojí kameraman, tak tu práci „odkládají“ nebo si ji šetří… Takže dík za upřesnění. Ale pro mne takový velký „šetřílek“ práce je Réza! Ten o té práci umí hlavně mluvit a myslím, že on bývá z větší části ten nahlodávač ve dvojici – hele, zašijem se, hele už ta pastva stačila… Koneckonců tehdy s ovcemi v noci na pastvě to podle mne byl taky hlavně on, kde popichoval, že půjdou už domů.
Jinak – vždy to tak bylo, chceš-li člověka (vola) poznat, dej mu funkci…. :-). Tak se člověk nejvíc odkope a Lubo a Matúš nejsou jiní než byli a jsou staří farmáři :-D. Proto by mne taky docela zajímalo, jak by se chovala Miriam – ta „slabá“, „zničená“ žena… Možná by se nestačili farmáři divit, jak by s nimi zametala a proháněla je… No zatím ale doufám, že Matúš splní své předsevzetí a zapojí Miriam do skutečné práce!!

45
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Takových už tu bylo, co se po zvolení kasali, jak budou všichni makat…:-)))
Mně by taky zajímalo vidět Miru jako FT, ale zároveň bych jí nepřála to uspokojení.
Eva mi přijde čím dál horší – neurotická neatraktivní neukojená soudružka, promiňte, nevím, jak to jinak vyjádřit.

46
LadyXL
Reagovat

@Ananas: Mám to s Miri stejně – chtěla bych ji jako FT vidět, ale nedopřát jí to zároveň :-D …
Nevím, co si Matúš představoval jako FT, že bude mít za práci. Z ukázky (nedívám se na videa) v tv jsem se musela smát při tom „zoufalství“, že zrovna on musí stříhat ovce!! chacha. Myslím, že předpokládal, že budou ještě jen nějaké stavební práce a jinak nic moc a on bude tak snadno šéfovat… Tak to chci vidět, jak to zvládnou, pokud jmenoval Luba za sluhu, protože ten jediný s tím bude mít jakési zkušenosti. A ostříhat 200 ovcí – potěš Bůh… Pokud nemají strojek ale jen nůžky, tak to mají do konce farmy co dělat…

47
janislava
Reagovat

@Ananas: Omlouvat se nemusíš,já s tebou souhlasím :-))))

48
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Teď jim bude chybět kadeřník:-))
@janislava:
Představuju si ji, až jí bude dvakrát tolik – brrr!

49
BarBora
Reagovat

@veverka:
Tá kaplička, tam sa Mortyša s Iris búchali do hrude, ako ju za deň urobia samé. Po 1.-om dni, keď stihli len vyčistiť okolie, im Ľuboš dal na pomoc Tibora s Rezom a kde boli tie dve? Iris sa do kamery nahlúplo ocapovala na Tibora, čo tam 2 dni robil. A aj keď nie som odborník, ale myslím si, že keď je už skelet dobre vymyslený a urobený, tak obiť ten kúsok doskami je už to najmenej. Spomínam si, koľko tu bolo rečí, keď Tibor ako FT v tom svinskom daždi s Betkou prestavoval prístrešok – nič nerobil a ani nekontroloval. A ako kontroloval Ľuboš, keď nevedel, čo tí dvaja robili 2 dni? Na druhej strane je dosť možné, že sa už Tibor neženie, je najstarší nielen vekom, ale aj služobne. Tí dvaja, Ľ.+M., sa tam ešte len rozohrievajú.

50
LadyXL
Reagovat

@Ananas: Vikinko by udělal nějaký melírek :-D

51
Foxy
Reagovat

Tak včera mi poprvé trochu vadil Tibor, bylo na něm vidět, že má z Matuše obavy, aby opravdu nebyl lepší….což se mu zjevně z ukázek nepovedlo.
Reza…no co si myslet, kaneček, trochu jednodušší, občas i pobaví. Na nic si nehraje a nic nepředstírá. Rozhodně asi také není vybíravý, pokud jde o ženy:)
Luboš, zatím ok, nečekala jsem, že mi bude i sympatický.
Matuš, uvidíme, ale slabý je, deklamuje něco na kameru, a něco jiného do očí.
Lenuš, tak z jejích promluv mám husiny a je mi velmi a velmi nepříjemná. Může asi jít domů, když už uspokojila tu svoji „primitivní potřebu“., víc v této soutěži nezíská. I přes její hraný cynismus a pokus pozu „chladné ¨femme fatale“ si myslím, že prostě posloužila jen jako matrace, ačkoliv v duchu doufá, že ne :)
Miriam-baba má pod čepicí, to se musí nechat, už jen jak se šikovně vyptávala Lenuš na Rézu….ale přesně z těchto lidí je mi zle, líná, citová vyděračka. Hodná teta, co ti při první příležitosti vrazí kudlu do zad.
Eva-pionýrka, která vypadá jako Hurvajs, co dodat
Lenka- pro mě prostě neřízená střela, dost na hlavu a dost také přehrává, ale pracovat umí.
Janka-vadí mi čím dál víc, ale do sympatií je ještě daleko…

Včerejší díl byl jedna velká nuda. Až teda na etudy, při nichž se ve skupinkách probíral Rezuv zářez :) to bylo více než zábavné. Zvláště rozhovor Réza-Matuš byl zcela nehraný a přirozený….

52
Franz
Reagovat

Ano, Farma se blíží ke klinické smrti, ale to je tak v každé řadě. V této řadě je to zřejmě nějak brzy. Proto uvítám jakékoliv zpestření a Matůš jako FT mně vůbec nevadí. To stejné si myslím o duelu. Pokud se v duelu potká Lenka2 s nějakou starou farmářkou, tak to bude nuda. Rozhodně akčnost a sledovanost by mohl mít duel takové Lenky s Miriam nebo Tibora s Rezom. Pořád nechápu, že někteří diváci si nemůžou zvyknout na nové farmáře. Mně vůbec nevadí. Je to již čtvrtým rokem pro mně samozřejmá věc. Je to prostě dané licencí a pravidly této hry. Vždyť bez nich by ta hra už dávno skončila. Poslední čtyřka by mohla bít ve složení dva staří a dva noví farmáři. Jen si přeji, aby byla bez Tibora a Miriam.

53
Franz
Reagovat

být

55
Franz
Reagovat

„Mirka má zdravotné problémy: Rozpadávam sa!“
Blíží se volba sluhů a Miriam opět začíná být nemocná a chce od FT zohlednění nad jejím zdravotním stavem. Nic jiného se nedá k tomu napsat. Jeden se vtírá, druhý je nervní a Miriam vždy je na tom špatně. Hraje prostě dobrou hru a jen využila, že měla za trest dvě noční, byla unavená, atd.

56
LadyXL
Reagovat

být či nebít… toť otázka :-DD – ne ale teď vážně :-). Noví farmáři mi více méně vadili vždy z takové nějaké sympatie k původním „sedřeným“ farmářům. Ale – teď si uvědomuji, že to bylo většinou právě z toho důvodu, že přišli téměř k hotovému. Ale tak nějak se začlenili, pak jsem si zvykla, i když víc držela palce původním. Jenže tito mi přijdou už přes… Něco asi mají ve „scénáři“, ty kecy předem koho nesnáší, koho vyhodí, něco jim je, bohužel, vlastní a nemusí moc hrát – Mortyša, v něčem i Irena zvaná Iris. Možná k tomu přispěl i ten souboj/nesouboj, který zařídila režie a poskytnuté výhody… prostě je moc nemusím a vlastně toleruji zatím jen Luba, který se trhnul (a je otázka nakolik to neměl předem domluvené se štábem).
Budu jiné z vás opakovat – stejně mi přijdou letošní farmáři líní tak celkově v průměru. Dřív to byli 1-3 lidi, ostatní makali a fakt tam měli víc práce. A když si vzpomenu na zimní farmu, tak tam mi jich fakt bylo líto v těch začátcích.

58
BarBora
Reagovat

@veverka:
Ešte k tej dohode, áno, aj keď je to hra, dohody sa majú plniť. Ľuboš bol asi z reality na farme dosť vykoľajený, iné je pozerať sa na úryvky deja z kresla a iné tam aj skutočne existovať. Na Ľubošovom mieste by som si tiež Tibora nechala po ruke, ale Rezu mohol kľudne za sluhu dať. To jeho odôvodnenie bolo síce pekné, ale dosť naivné, možno mal celkom iný zámer, než povedal, jednoducho, začal hrať a je pripravený dôsledky tej hry prijať. Neviem, kedy a ako tú dohodu uzavreli, škoda, že nám to neukázali, možno ešte nevedeli, kto na farme zostal a ako je silný, mne Ľuboš z mužov pripadá najslabší. Ale Matúš to vidí tiež veľmi jednoducho – Tibor by si vybral mňa a ja by som ho vyhodil. Nuž, až také jednoduché by to nemal a hlavne to nemal zrátané, Iris by išla do duelu tak, či tak. (Lenka, Eva, Jana, Reza / Matúš, Iris, Mortyša). Reza by si určite dobre rozmyslel, či by naozaj chcel mužský duel, baby by ešte o to viac volili ženský.

59
Franz
Reagovat

Luboš je z mužů nejslabší? To je dobrý vtip. :DD Možná nemá silově na Rezu a Matůša, ale s Tibinkem by si poradil. A to jak silově, tak šikovností a vědomostně. Moc rád bych viděl duel Tibor-Lubo. Snad by štáb s tímto duelem nemanipuloval.

60
veverka
Reagovat

Já Evu při vyjadřování na kameru vidím jako policistku s právnickým vzděláním – při sepisování zprávy při vyšetřování závažného trestního činu. V hlavě si složit fakta a sepsat zprávu. Srozumitelně, nesmí tam být nic víc a nic míň. Určitě to je tak dobře a srozumitelné – zpráva na založení do spisu.
V běžném životě tak ale mluvit je přinejmenším divné a nepřirozené. Působí to na lidi špatně – jako robot.
Pokud bych s ní měla žít, tak by mně to asi hodně vadilo, ale tady to snáším zatím docela dobře. Určitě líp, než třeba vyjadřování Lenky1. Ta mele a mele. Málokdy pochopím, co vlastně chtěla říct. I v jediné větě vyzní na začátku její hodnocení situace třeba pozitivně, ale na konci už negativně. Její mluva je stejná, jako její povaha. Samý rozpor a hlavně samé emoce.
Často už u ní vypnu mozek a ani nevnímám, co říká. :-))

61
veverka
Reagovat

@Jája: Super. Doufám, že to vyšetřování večer uvidíme. Ta Miry je neskutečná. :-))))

62
Foxy
Reagovat

Jeste se mi vlastne Libil Reza- doufajic, ze FT vude Lenus, s niz se dokazal hezky sblizit:-) takze by nebyl sluhou. Tak to se prepocital….Matus ale stejne asi da za sluhu lubose a pocitam, ze s evkou, ktera jest za sluzku nebyla.

63
Foxy
Reagovat

Taky bych Lubosa zase tak nepodcenovala. Mne treba nejslabsi-silove- prijde Reza.

64
Franz
Reagovat

@veverka: Kdo říkal, že Lenka dokázala „obalamutit“ i psychologa ?

65
Ananas
Reagovat

@Franz:
Lenuš. Kdopak jí to asi vyprávěl, hm?

66
Ananas
Reagovat

@Foxy:
Chlapi mi přijdou silově dost vyrovnaní a Réza možná opravdu nejslabší,( překvapivě.)

67
Franz
Reagovat

@Foxy: Ne, Reza se udržuje cvičením a s Matúšem držel v tom souboji krok. Logicky beru, že nejslabší je 50 letý Tibor, který má ještě vysoký tlak. Je tam rozdíl 20 let. Tibora jsme viděli pouze v duelu s Viktorem a ten byl silově úplná „máčka“.

68
Franz
Reagovat

@Ananas: Nevím. Někdo asi ze štábu?

69
Ananas
Reagovat

@Jája:
Mne už u Mozkomirky nepřekvapí vůbec nic. Ani kdyby se prošeptala a provzdychala až do finále! V podstatě by to bylo zasloužené.

70
Ananas
Reagovat

@Franz:
Taky myslím, že byli dobře proškoleni. I když, s Lenuš si dost povídala jak Lena, tak Mira.

71
Franz
Reagovat

@Foxy: Eva byla služka s Rezom.

72
Jája
Reagovat

Za sluhy nebyli jen Mortyša a Lubo. To by byla kombinace :)

73
Franz
Reagovat

Prý Lena2, Miriam, Eva a Lubo jsou už doma. Teorie o aktivitách na FB se šíří jak lavina a chudák cenzor to už vzdal. jestli je to pravda tak chybí do konce nějakých 18 dní.

74
BarBora
Reagovat

@Franz:
Tibor bol aj v súboji s Ľubkom, ten s ním nemal šancu. Matúš, Reza, Ľubo sú zhruba rovnako vysoký a ťažký, ale aj mladší a mrštnejší, Tibor má výšku, asi aj váhovo je na tom o dosť lepšie, tiež má silu a nie je žiadne ohreblo. Reza a Matúš sa o seba po fyzickej stránke starajú, preto sa mi vidí ako najslabší článok medzi mužmi Ľuboš, aj keď ho nepovažujem za slabého. Povedzme, že vedomostne by to mohlo byť Tibor : Ľuboš 1:1, neviem ako má Ľ. naštudovaný Almanach, ale tam je to aj o šťastí. Fakt, je, že Tibor už môže byť dosť vyčerpaný a ten vysoký tlak mu asi tiež moc nepridal, aj tak ho nevidím ako jednoznačného vypadávajúceho, skôr naopak.

75
Ananas
Reagovat

Tenhle díl je první, který jsem viděla po více než týdnu.
Farmu zdá se mezitím opanovala nějaká blbá nálada, všichni bruhlají na všechny – to je tak pořád? Irča možná chybí některým farmářům, divákům sotva. Lenuš nadále buduje svoji image 4.cenové, Maťo je podle mne silný v řečech, slabý v činech. Jinak vše při starém. Pavlačová letka dokonalá!
Jedno mi vrtá hlavou. Od sledování jsem trochu odbíhala, místy jen poslouchala. Několikrát jsem myslela, že mluví Tibor, a byl to Luboš. Podobný projev, intonace. Netiborovatí on nám?

76
BarBora
Reagovat

@BarBora:
Oprava – Tibor bol v dueli aj s Marekom,nie s Ľubkom.

77
janislava
Reagovat

@veverka: Eva policistka-pomáhat a chránit-u ní to vidím ničit a bořit.

78
janislava
Reagovat

@Foxy: Eva byla už služkou a to i z Rézou,to bylo tak na začátku co tam přišli.

79
LadyXL
Reagovat

Taky jsem si včera říkala, když někteří (noví) vzdychali, že jim chybí sluníčko Iris, že se tak nenasmějí…, zda koukám na správnou farmu..:-). Ale možná za to může Borisko…, tytyty. Tys nám neukázal nejzábavnější farmářku v akci :-D a ještě jsi dovolil, že ji ta zlá Miri vyhodila? ach jo..
Jak koukám, má Miri hezké dcery. A sorry, fakt v ní nevidím utiskovanou ženu… Někde jsem tu četla, nevím,zda je to pravda, že zná Miriam Šárku. Pokud to tak je, jsem fakt přesvědčená, že probírala taktiku…
Lenka1 – její projevy jsou fakt leckdy šílené. Začne logicky, končí nelogicky. už jsem to zmiňovala, leckdy mi připadá, jak když si něčeho čichla, nebo se spletla při sběru houbiček :-D. Její reakce bývají občas silně iracionální. A psychologa může lehce okecat, s psychiatrem by to už měla horší… Jen aby jednou neskončila ve stáji s mangalicema.

80
LadyXL
Reagovat

OT- Nedávno jsem se s podobnou osobou jako Eva setkala…, skončilo to vzájemným dohadováním, furt se hádala že má ona pravdu, nešla si po svým, až pohrozila udáním (šlo o drobný dopr.přestupek,kdy si někdo akorát zanadává a neudává). Nakonec dotyčná vytáhla průkazku a ejhle byla to „Eva-policajtka“ v civilu. Ta se sebou byla pak tak spokojená, uff. Jen jsem jí řekla – to jste mi to dala…a zavřela okýnko. Ona teprv pak spokojeně odešla za rodinou, která se raději vzdálila…. Jojo, Evka mi ji fakt připomněla – nebo že by ta ženská Evu :-D ?

81
veverka
Reagovat

@janislava: Eva mně moc nesedí, ale toto se mně zdá přehnané. Asi se dívám špatně. :-))

82
veverka
Reagovat

@LadyXL: Jo, tak to si dovedu představit.
Tento typ lidí mívá pravdu vždycky. Do sporu s nimi nemá cenu jít. :-))

83
Wally
Reagovat

Jestli FB nekecá tak nás tam Eva bude obšťastňovat ještě 4 týdny. Od včera je aktivní na svém profilu.

84
Franz
Reagovat

@BarBora: Kde jsi na tom byla, že už Tibor byl s Lubem v dueli? Ty snad už víš dopředu výsledky?

85
Franz
Reagovat

@BarBora: Barbarko, Barborko, ty si to jen představuješ, kdyby byl Tiborko v duelu s Lubem, že? :DD

86
Ananas
Reagovat

@janislava:
Ovšem v zájmu dobré věci!

87
janislava
Reagovat

@veverka: Nedíváš se špatně,jsem taky na tvé traně,že ta Eva mi nesedí,pořád bude na Rézu poroučet a poučovat,kdyby to bylo obráceně tak by se jí to taky nelíbilo a chtěla by jen se ospravedlnovat,Réza se mi líbí že je svůj a řekne hned do očí co si myslí.

88
veverka
Reagovat

@janislava: Co se týká Rézy, tak už se rozcházíme. Ten se mně nelíbí. Je to namyšlený narcis, který využívá svého vzhledu ke svému prospěchu. Ale chápu, že má i fanynky. Někteří lidé upřednostní v životě vzhled nad povahou.
A pro mne není atraktivní ani vzhled Rézy, takže jsem vůči němu imunní :-))

A pokud se ti líbí Réza kvůli tomu, že řekne hned do očí, co si myslí, tak to dělá i Jana. Takže by se ti měla potom líbit taky. :-))

89
terierr
Reagovat

Narcis Reza je urcite najlepsi v stati pred zrkadlom a tliachani hubou,robit nemusi a bude stale menej ,veverka to krasne napisala.A zeny ktoreho tak obdivuju doprial by som vam ho doma.Jeho zena a dcera by vam o tom vedeli rozpravat.Ja na mieste evy,lenky a janky by som robil ako on rano polhodinka pri zrkadle ,ranajecky a tlct hubou.A naivita riadna ze to tej opache zavidia muhaha

90
Foxy
Reagovat

@terierr: vypada to,jajo by si s rezovou zenou ‚rozpraval‘ ty:-)

91
janislava
Reagovat

@veverka: veverko ach jo snad se kvůli Rézovi nerozcházíme,já jsem to nemyslela všeobecně,ale že se nenechá vytočit od Evi,Jana je nejhorší to se dívám jen jedním okem a poslouchám jednim uchem,:-)))))

92
gabisollis
Reagovat

@terierr: no ty mu musis radne zavidet, uplne to z tveho prispevku strika!
:-D jaky to je?

93
terierr
Reagovat

S jehoc manzelkou sa poznam a viem za co ju vzdy mal aj vsetky zeny,za handru,navar,ypere a vecerr roztiahni nohy.aj ja ta mam rad gabisollis chod si zabehat to je dobre na postavu :)r

94
Jája
Reagovat

@terierr:
Tak proč si ho brala?

95
gabisollis
Reagovat

@terierr: o mou postavu si peci nedelej.Rozhodne ji mam lepsi nez Evicka.;-)

96
Jája
Reagovat

Podle článku by měla mít jiný mejkap, nejen namalované řasy. Jinak má holka ěpatnou karmu:(

http://www.cas.sk/clanok/298376/tazka-nehoda-lucie-mokranovej-od-smrti-bola-len-kusok-takto-vyzera-po-nestasti.html

97
gabisollis
Reagovat

@terierr: a kdyby si se tak dobre znal z Rezovo manzelkou tak bys taky mohl vedet, ze maji syna a ne dceru.

98
JanaH
Reagovat

@gabisollis: :-DDD
A taky nežijí na Slovensku, ale to je detail… :-D

99
gabisollis
Reagovat

@JanaH: :-D nojo ztraci styl.Tahle machrovina mu nevysla.:-)

100
okkvp
Reagovat

ale mohli jste si s ním ještě chvilku pohrávat ;-)

101
Franz
Reagovat

@gabisollis: terierr byl on nebo ona ?

102
BarBora
Reagovat

@Franz:
vid príspevok 76 – je tam oprava, bol s Marekom, nie Ľubkom (Aničkiným nápadníkom).

103
Franz
Reagovat

@BarBora: ano vidím B.

104
okkvp
Reagovat

@Franz: To. Éro

105
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Třeba tu máme prince cyperského:-)))

106
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
No styď se! Takhle načutnout chudáka pejsánka! Srstku na Tebe!

107
Jája
Reagovat

Tak jsem zkoukla tu Karmu – ubohost sama, to má k parodii hooooooodně daleko.

108
Franz
Reagovat

Teď se dívám na poslední video na ofic a uznávám, že jste s tím Matůšem měli pravdu. Absolutně asi nezvládá funkci FT. Dokonce i volbu sluhů nezvládl a nevolil podle vlastního rozumu, ale podle emoce a podle toho, který se mu nabídl.

109
Franz
Reagovat

@Jája: Ano, opravdu hrozně slabé, prostě bez vtipu.

110
JanaH
Reagovat

Co to tam ta Evinka zas mele o věku a životních zkušenostech?
Vždyť ona i Maťo jsou stejně staří.
Kurňa, ta je čím dál trapnější, snaživka přemoudřelá. :-D

111
BarBora
Reagovat

@Jája:
Hej, vedia to aj oveľa lepšie, strašne tam chýba Peter Sklár, vďaka nemu som začala pozerať aj Mafstory. Okrem Peťi ako Kvetky, úplne zlé, akurát Malachovského čoby Jana (tik) a Viktora (oko) som nevedela, kto to tam je, musela som lúštiť podľa oblekov. Mira úplne zle a Martin ako neurotický trpaslíček s čapatým bruchom, to sa fakt nepodarilo.

112
BarBora
Reagovat

@BarBora:
oprava: „akurát Malachovského“ malo byť „okrem“

113
Franz
Reagovat

@BarBora: Barborko, my ty vaše herce neznáme, takže ty tebou uvedené jména zde nikomu z Česka nic neřeknou. Parodie na Farmu byla přímo hloupá, čekal jsem od toho více. Dokonce mně ani nerozesmálo pojmenování Traktor z Tepličky.

114
Franz
Reagovat

Jo vlastně znám Pomajba ze show Táta s kterým jezdí po českých a moravských městech a mluví perfektně česky.

115
gabisollis
Reagovat

To snad neni ani mozny ta Miriam.Ona , ale je vazne upir.Ta zenska me pije krev i pres tv.:-D

116
JanaH
Reagovat

@gabisollis: a víš, že se jí dneska ani nedivím, že chtěla Evě utnout tipec s „důkazním materiálem“? :-)
Přesto ta platinová bloncka trvala na svém, tudíž asi měla Miri oblečené tepláky opačně. :-D

117
Wally
Reagovat

@gabisollis: Mně neuvěřitelně baví. :D Sbírá důkazní materiál k lidovému soudu.

118
gabisollis
Reagovat

@JanaH: ja vim, ale Mira u me predci vsechno.Az konecne vypadne tak budu mit prostor zamerit se na ostatni.:-DNe, ze by me nevadili, ale Mira je prekona.

119
gabisollis
Reagovat

To strihani ovci je teda sila.To nezvladnou ani omylem!
A nemakacenko Miri se na to tesi.No sem na ni zvedava.

120
Pertule
Reagovat

Mě na Miriam nejvíc vadí ta její neskutečná sebestřednost

121
Ananas
Reagovat

@Pertule:
Mně nejvíc vadí, že jí to funguje! Ve finále jí nakonec všichni ustupují, občas litují, občas shovívavě usmívají, jaký je „polepetko“. V podstatě se jí ale všichni bojí. Občas se s ní někdo sice chytne, ale ona z toho vyjde jako morální vítěz. Nikdy neřeknou na rovinu, co si o ní myslí.

122
JanaH
Reagovat

@gabisollis: já se hlavně divím Martinovi, že stříhání těm nemehlům svěří, že se nebojí, že je stříhnou.

123
veverka
Reagovat

Když už se nekonala rekonstrukce pádu Miry a flekaté tepláky zpochybniliy svědectví Matúše i Evy, tak doufám, že Miri splní její přání a dostane přidělené ovce ke střihání. A budeme mít možnost i vidět, jak konečně bude něco dělat. Chtěla bych ji vidět, jak zvládne ostříhat alespoň 20 ovcí. A ať si u toho třeba i zpívá.

124
gabisollis
Reagovat

@JanaH: vid? Vypada to dost nebezpecne.

125
gabisollis
Reagovat

Tak tyhle ukoly nesthnou ani omylem.Matus je peknej kreten.Taky pomstychtivej a jen velkohubej.

126
JanaH
Reagovat

Ví někdo, kolik dostali nůžek na ovce?

127
JanaH
Reagovat

@gabisollis: jen ať se chlapec předvede. Už se mu vymstilo, že dal Luba za sluhu, bude mu chybět, asi jako jediný trochu tuší, jak na to, jako velký odborník mi taky nepřipadal.

128
gabisollis
Reagovat

@JanaH: jenze on je ten typ, ze neuzna chybu u sebe a svede ta na ostatni.

129
BarBora
Reagovat

Najlepší bol koniec, Tibor s vážnou tvárou rozoberá veľkosť a zloženie exkrementu na chodnílu. Ktovie, či vzal aj dôkazový materiál.

130
janislava
Reagovat

@JanaH: nevím,myslím 2nebo3 nůžky,hádám,uvidím kdo se trefí :-))))

131
JanaH
Reagovat

@BarBora: jj, hovnem to Tibor zabil! :-D

132
janislava
Reagovat

@JanaH: No Matuš ani se mi o něm nechce psát,je to totální slabouch:-(((

133
jenkaaa
Reagovat

Tak já přijdu po flámu dom, a tady nic- Co jsem stihla….čím delší příspěvek, tím víc vynechávám…———-Matúš úplně na nic, ——Janka imrvere stejná, a Miriam, kdyby to divák vnímal jako recesi, budiž…… ale ono ne, holka, jedna , culikatá, vlevo padajíc…….normálně už mi začíná vadit…a to i Polniska a ansámbl,, kdy z toho mohli vytěžit mnohem víc.

134
jenkaaa
Reagovat

veverka, nevím čím to je, ona by porad pracovala (ehm, hovno dělajíc se tvářila, ze pracuje) a nic….. a to se do konce jejího působení asi nezmění.. bonzák co nic neumí (prý já už nechci sluhovat:-)))chci vyšívat

135
galadriel
Reagovat

Stíhanie oviec bolo aj v minulej farme a nezvládli to absolútne a to ich tam mali o riadny kus menej. Toto nie je vec, že nakrivo niečo postavia, to je niečo, čo môže fyzicky ublížiť zvieraťu. Nechať vyše 200 ovci na krku neskúseným súťažiacim bez dozoru nad stíhaním je podľa mňa nezodpovednosť. Minule tie ovce boli ako po žltačke. Zastrihavali málo a všetok úžitok zosta na nich.

136
LadyXL
Reagovat

@galadriel: Už jsem si vzpomněla na minulou farmu. Jedné ovci tam udělali slušivý střih, že Martin málem omdlel… Ale vážně – to je těžká práce i pro zkušenější, bolí od toho hrozně ruce a jde to pomalu. Na takovéto stádu se podle mne už používají elektrické nůžky. No hlavně že je nabádal, ať jsou u oveček klidní, nestresovaní… a jak to teď mají udělat? Nestresovaní stříhat? :-(. Myslím, že je to zvolený úkol, aby nebylo možné ho zvládnout, aby bylo zase bububu.

137
LadyXL
Reagovat

Bubica – proboha hned ráno jí dejte nůžky a pošlete celý den stříhat!!!A pak malovat místnost a místo spánku může dělat ty své ikebane… a snad se konečně bude cítit využitá :-D. Kauza tepláky, pád, levá/pravá… trapas na „entou“. To jí taky nedošlo, že si např. spletli strany z důvodu převráceného pohledu? Zkrátka ji viděli zepředu a podle nich padla vlevo, ale holt to byl ten pravý bok… Pak už si to nikdo správně nevybaví. Jo a může mi někdo vysvětlit, proč se koupou a myjí vlasy uprostřed!! pracovního dne?? A nebyla to jen Bubica, předtím to byla taky Eva…!

138
Poppy
Reagovat

@LadyXL: Podle upoutávky na dnešek jí dali nůžky a ona naříká, že chce dojit! Aspoň tak jsem tomu rozuměla :-)

139
LadyXL
Reagovat

Boha jeho – ta ženská není normální, fakt! Tak bych ji poslala dojit – ale fakt dojit, ne nahánět ovce a pak by mohla plynule přejít na stříhání…

140
Franz
Reagovat

Něco je špatně na té Farmě. Včera jsem zjistil, že mně už i Tibor přestává vadit. Přestává být ten největší prudič, hodně shodil, ve tváři je nějaký strhaný a bledý. Něco jiného je Miriam, která jen kvete a pořád kvoká, a pořád kvoká. :)

141
Jája
Reagovat

@Franz:
Taky se mi Tibor od minulého týdne nějak nezdá, je pobledlý a takový schoulenější. I ten jeho těžký humora jakoby odletěl do teplých krajin.
Možná ho náš holoubek někde potkal :)

142
Tamzin
Reagovat

@LadyXL: přesně to samé by mě také zajímalo, koupat se snad mají večer po práci. To je opravdu hodně nepovedená banda úderníků.

143
Tamzin
Reagovat

To koupání ovcí bylo také super, kaštany mají zespodu, tak jim polili záda :-)

144
johnmclane
Reagovat

@LadyXL: farmári pres*ali kľúčový a najdramatickejší moment. Keby boli teraz mali týždeň tú psychopatku za farmára týždňa, tak dokonale by sa znemožnila a tak dokonale by všetkých popudila, že by ďalší týždeň letela jak špinavé prádlo. Myslím, že Miriam si hlavne uvedomila, že štáb ju bude doaleluja podporovať, kým bude robiť ochotnícke scénky a vytáčať každého na koho narazí. Uvedomte si, že je to hra podľa scenára – taký Martin nemá najmenšie pripomienky, ani Kvetka!

145
Jája
Reagovat

Tady bude odpověď na otázku proč Jana tak „miluje chlapy a váží si jich“ :)

http://www.cas.sk/clanok/298498/farmarka-jana-dostala-list-ktory-nou-poriadne-zamaval-po-jeho-precitani-priznala-krutu-pravdu.html

146
Jája
Reagovat

Může mi někdo prozradit, proč mají okna v kuchyni kliku zvenku?
Částečně si můžu odpovědět: aby FT mohl šmírovat o čem se v kuchyni mluví a pak do kamerky konstatovat jak ho za jeho zády pomlouvají – to zas bude sladká pomsta.
Mmch o jeho křišťálově čisté povaze mluví i to, jak nakládá Lubovi, který na rozdíl od něj jako FT makal a nebrečel každé ženské (kromě Bubice) do kapsy.

147
LadyXL
Reagovat

@Tamzin: Jojo, přesně to jsem si říkala!! A místo toho, aby to udělali, jak říkal hospodář, tak si Réza prosadil svou variantu – lehčí. Jasně, do potoka se jim nechtělo, chápu je, ale ovce by byly po břicho ve vodě a ty „kaštany“ by se jim aspoň trochu rozmočily. Takhle ovcím udělali wellnes – podrbali jim záda, dali skotský střik- haha.

148
LadyXL
Reagovat

@Jája: ježíši, to jsem si nevšimla! Že by proti zlodějům :-D a s Maťom máš pravdu, zhroutil se při první zmínce o práci jiné než stavařské… Jojo, já psala, že on si představoval, že bude jen stavařská práce a chtěl vyniknout nad Lubou, jak on to zvládne. Obávám se, že bude to, co sám říkal – „synek z paneláku“ a to se vším všudy. Práci hlavně viděl. Neříkám, že nepracuje, minulý víkend makal, ale vždy už to, co někdo vymyslel a práci mu přidělil. Teď tam pobíhá zmateně a nikomu nepřikáže, respektive při první výmluvě hledá někoho jiného, místo aby jim pohrozil trestem – např. Réza, ten vždy bude zkoušet, co mu projde… A dávala bych ho co nejvíc samotného, protože on vždy toho druhého svede k ulejvání či „ulehčení“ práce… Jo je to banda

149
Ananas
Reagovat

@Jája:
Fakt? No tak to je vrchol!:-)))
Který doveda je osazoval?

150
janislava
Reagovat

@LadyXL: Ahojte,já si myslím,že mytí vlasů uprostřed dne aby nemuseli jít pást ovce-na to se už vymluvila Eva,když jí minulý FT Lubo poslal k ovcím,tak řekla že má mokré vlasy.Nakonec Lubo trval na tom,tak si je usušila u kamen a pak šla k ovcím,ale moc jí to nevinělo.

151
Tamzin
Reagovat

@LadyXL: No tak Tibor v tom byl myslím stejně s Rézou, dokonce říkal, že je nemá cenu mýt, že se do druhého dne zase ušpiní, ti dva si opravdu notují.

152
LadyXL
Reagovat

@janislava: Však jsem to zmínila, že už to bylo s Evou… Ale než takvé Bubici uschnou ty její kudrlinky, to musí být doba!! I jindy jsem si všimla, že měla některá na hlavě ručník a v něm zabalené vlasy a to před hospodářem. Prostě si tam vlasy myjí, a koupou se, jak se jim asi chce a když mají teplou vodu… :-(.
A výmluva na to, že byl s někým na noční u ovcí (naposled Réza), tak to nemají vypouštět z pusy! Vždyť se dohodli, že to je jen jejich věc, že tam budou dva. Je vždy určený jen jeden a druhý tam je o své vůli…! No jo, zapomíná se lehce…

153
LadyXL
Reagovat

@Tamzin: To máš pravdu, to tam padlo :-), zírala jsem, že to vypustí z pusy sotva odjede hospodář, který jim to přikáže. No však – PAT a MAT, už jim tak říkají i ostatní, když nesli tu ovci…. Neměli by je nechávat spolu dělat… vždy něco vymyslí. Réza blbosti a Tibor mu to s radostí odsouhlasí…, ještě spálí kapličku při táboráku :-).

154
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Jenže kdo by je neměl nechávat spolu dělat? Copak tam je nějaká autorita? FT jistě ne, ať už ho ho dělá kdokoli.
A zírám, jak se ti dva sčuchli.

155
johnmclane
Reagovat

@LadyXL: toto tam už padlo viackrát – oni si trochu uvedomili, že je to dobrá výhovorka, bol som s XY na nočnej, tak ma dnes nechajte na pokoji. Pritom ten systém nočnej hliadky je pre mňa záhada. To strážia ovce v ohrade? Alebo majú malú ohradu tak tam musia chodiť a zavracať ich? Ak je toto problém, prečo za tie týždne flákania nepostavili väčšiu ohradu – dokola je les, dreva je tam dosť.

156
Foxy
Reagovat

Soužití s Bubicou musí být náročné. Obzvláště, když má místo zadku bok:)

157
Foxy
Reagovat

nvím, jak máte žebříček oblíbenosti poskládaný vy, u mně je na prvním místě MOMENTÁLNĚ Lubo/Tibor a z žen Lenka1. Na chvostě, ze kterého už se u mně nikdy nedostane je Miriam:) a z mužů nemám nikoho tak neoblíbeného jako je ona.

158
Foxy
Reagovat

Který ptáček štěbetal Miriam o kauze pravý /levý bok? Źe by Tibi? Jinak Miriam by ty tepláky neměla ukazovat v TV! Je to děs běs :)) Ale zase bez kauzy tepláky by byl díl dost nuda.

159
Ananas
Reagovat

@johnmclane:
Před časem (cca měsíc)jim Martin poručil, že se musí ovce volně pást i v noci. Protože klesla produkce mléka (záminka). Od té doby je nesmí na noc zavírat do košiaru, jen na dojení.

160
Ananas
Reagovat

@Foxy:
U mne Lenka1 a Lubo, ale zvlášť v jeho případěje to trochu z nouze cnost.

161
LadyXL
Reagovat

@johnmclane: Ne ovce jsou volně, pasou se a je nutné je hlídat, aby se nezaběhly jinam. Někdy si lehnou a je klid, jindy prý courají a musí se nahánět. Hlídat by stačil jeden, ale nové holky tohle začly první – bály se chodit samy (snad Iris hlavně) a tehdy je Tibor coby ještě FT upozornil, že se nebude brát na tu druhou ohled, že strážila… Jenže na to brzy zapomněli a zatímco holky už hlídají většinou samy, tak chlapci najednou ve dvou… :-). Joj, ale Réza minule byl vlastně chvíli s Mortyšou. Réza je dobrý vychcánek (pardon), Tibora tam ráno nechal a zdrhnul mu na snídani. Jídlo a fajčička, to je jeho „ramadán“… :-D

162
LadyXL
Reagovat

@Foxy: Já bych tipla spíš na ptáčka nováčka – Mortyšu

163
Foxy
Reagovat

@LadyXL: jo, to je taky možné, Mortyše tam už nikdo jiný než Miriam nezbyl, ostatní se od ní dost distancují. I její milenec:)

164
LadyXL
Reagovat

Nemám oblíbence, spíš se těším, co zase vyvedou např. Mat a Pat, co nám poví Evka…, prostě na situace. Ale neoblíbené mám Bubicu a Mortyšu- Lenu2, každá tak nějak jinak.

165
LadyXL
Reagovat

@Foxy: A Mortyše se navíc líbí je popichovat proti sobě… :-D.
A teď mi napadlo, že Bubica dlouho nevytáhla kauzu – tabáček pro manžela! Že by jí ho už Réza vrátil? Byla by sranda, kdyby teď na zkolabovaného Matouše vytáhla, ať jí dá tabák místo Rézy… :-D. Bylo by zas o čem povídat…, oni tu kauzu valaši určitě neznají, to by zírali.

166
Franz
Reagovat

@LadyXL: No určitě tam Reza nenechal Tibora, bez toho, že by se ti dva nedomluvili. Tibor by si to nenechal líbit. Mám dojem, že oficiálně měl noční Reza a Tibor tam byl jen jako druhý.

167
Wally
Reagovat

Když začínali strážit ovce, tak byli ve dvojicích. Že se vystřídají. Fungovalo jim to do doby, než Réza s Patrikem je zavřeli do košiara v noci, šli spát na farmu a ovce byly špinavé od bahna.

S kým jiným by se tam měl Tibor bavit? Matouš je FT a Luboš sluha, nikdo jiný než Réza mu nezbyl.

Proč se policajtka tak rozčilovala, že ji nikdo nejde vystřídat, když přijížděl Martin? Copak ona tam musela být? Lenka2 tam nebyla a nic se nedělo.

168
Franz
Reagovat

Myslím si, že tento týden Bubica ještě nevypadne. Bude duel Lenka-Lenka2. Je potřeba ženských duelů, těch bab je tam zbytečně hodně.

169
Franz
Reagovat

@Wally: Přesně to mně také napadlo. Proč slečna Marplová tam musela být a druhá tam nemusela.

170
Wally
Reagovat

@Franz: Asi aby jí neunikla žádná indicie a mohla vše pěkně komentovat ve svých video deníčcích.

171
Franz
Reagovat

Reza v šoku: Z listu vytiahol voňavé nohavičky!
To video mně dostalo.
A Bubica jak se nafoukla, že má fanoušky i z Česka, Alenku z Dětmarovic.

172
LadyXL
Reagovat

@Wally: Já ti mám dojem, že nechodili vždy po dvojicích, tedy myslím na ty začátky. Ruku do ohně za to nedám :-). Ale mám právě dojem, že jakmile se přifařil do dvojice Reza, tak hned ukecal Paťu, že je zbytečné tam být až do rána a šli hajat…
Evka se chtěla od ovcí jít najíst, ale je fakt, že to jí tam mohli přinést a jindy např. během hospodářovy návštěvy byla např. Bubica furt u ovcí a pak si na to stěžovala do kamery… Prostě Colombo by nebyl na místě a vašnosti, pořádek muší bejt… :-D.

173
Tamzin
Reagovat

@Franz: prosím, nekaž mi vytvořenou představu o slečně Marplové :-)

174
Poppy
Reagovat

Přiznejte se, Panáčkovci, kdopak jste to poslali Miri takový krásný dopis?

175
Wally
Reagovat

@LadyXL: ASi máš s tím strážením pravdu :
Ale Eva chtěla jít za Martinem, říkala, že už jel traktor a nikdo nešel :D

Je fakt, kde je průšvih tam byl Réza. :)) Ale má to štěstí, že mu to vždy projde a nebo za to je odpovědný někdo jiný.

176
LadyXL
Reagovat

@Wally: Jojo, mluvila o Martinovi, jen jsem tím chtěla říct, že nejspíš prostě měla hlad a chtěla snídat, pak slyšela traktor – ale je to jedno. Dělala zkrátka zbytečně vlny, že jí mají vystřídat teď hned…
Já se přiznávám dobrovolně, že jsem Bubici nic nenapsala :-D Ruka by mi musela upadnout, nebo by si to nedala za rámeček, co bych tam napsala… :-D
Právě že Réza z malérů vypluje, protože se schová za toho druhého… Ale holky ho už prokoukly. A včera ty komentáře před volbou sluhů :-) i před zvolením FT …
Ještě, jak bloncka – Květka přečetla FT – tak byl fakt pěkný pohled na Miri, která furt doufala, že bude FT ona :-D. Ale jak Matúš povídal, že se mu líbil i pohled na zklamaného Tibora, tak si myslím, že si to řádně přibarvil. Tibor nečekal, že by byl zvolený, všeobecně se vědělo (tedy mimo Miri), že to bude Matúš maximálně Mortyša, nikdo jiný…!

177
Foxy
Reagovat

@Franz: měli by uvést, kolik Alence z Dětmarovic je::) jestli 5 nebo 85.

178
Wally
Reagovat

@Foxy: Jako Miriam něco přes 50, říkali to tam přesně, ale už si to nepamatuju, tak aby mně někdo nechytal za rok :D

179
janislava
Reagovat

@Poppy: dopis byl od Aleny Hamalové z Dětmarovic

180
janislava
Reagovat

oprava:Alena Halamová

181
Poppy
Reagovat

@janislava: Třeba sem Alena Halamová píše pod nějakou přezdívkou :-)

182
Franz
Reagovat

@Foxy: Bubica to tam říkala, že je její vrstevnice. Četla tuším 52 a Mirce je 53.
@Poppy: Taky mně napadlo, která z vás se přihlásí, že je Alenka.

183
Pertule
Reagovat

Miriam má dnes u nás svátek :D

184
Johana
Reagovat

Včera jsem zaregistrovala, jak Evka při jedné z mnoha promluv na kameru říká, že ,,počas voľby sluhov počula zvončeky, takže ovečky boli tam, kde mali byť“.
Tím jasně dokázala, že není hluchá a o mizejícím stádu ovcí, když prndala s Miriam, musela vědět.
Buď je to pěkná mrcha, nebo to byl štábní pokus o dramatizaci, aby bylo co točit.

185
Franz
Reagovat

Kopíruji z jiného zdroje, ať to nemusíte hledat.

7.11 – 10.duel – v soutěži zbude 8 soutěžících
14.11 – 11.duel – v soutěži zbude 7 soutěžících
21.11 – 12.duel – v soutěži zbude 6 soutěžících
28.11 – 13.duel – v soutěži zbude 5 soutěžících
5.12 – 14.duel – v soutěži zbydou 4 soutěžící
12.12 – 15.duel – v soutěži zbydou 3 soutěžící
V týdnu od 15.12. do 21.12 – zbydou 2 soutěžící + velké finále

186
LadyXL
Reagovat

@Johana: Zajímavé zjištění, fakt musela tedy mít tehdy jakýsi přehled, že se ovce vzdalují. Je fakt možné, že si řekla, že to není její věc… a ať se Miriam proběhne. Sami asi nevíme, co bychom udělali :-D, jestli bychom nebyli vůči Miriam škodolibí zrovna tak… Jiná věc jsou ty kecy pak okolo. Ale zase nebýt Bubici, žádné kecy by nebyly. Jiní by se prostě sebrali a v tichosti ovce dohonili hranice-nehranice.

187
Ananas
Reagovat

@Franz:
Díky.

188
Johana
Reagovat

@LadyXL: přesně, mně vadí ty její kecy kolem, jakože zvieratká na prvom mieste…už to nechci rozpitvávat, ale byla jsem přesvědčená, že její školené policajtské ucho muselo zaregistrovat vzdalující se zvonečky a včera to nepřímo potvrdila.
Uff…já mám na ni alergii, jak většina tady na Miriam :-(

189
BarBora
Reagovat

Z včerajška mám zmiešané pocity, aj trochu srandy, ale z tej roboty, čo dostali, už len pri predstave, že by som tam mala byť, je mi nanič. To umývanie ošálili, Matúš sa nemal nechať Rezom presvedčiť, radšej sa mal Martina presne popýtať, ako to myslel s tým košiarom a umývaním v potoku a na mieste zistiť aj nástrahy. To, čo predviedli, je presne ako popísal Reza (na kameru, huncút), zbytočná námaha. Ale ako ich aj poriadne umyť, aj ostrihať za pár dní, to je pre mňa záhada.
Matúš si to pokašľal hneď na začiatku, prejavil sa ako pomstivec, slaboch, priveľa času venoval šindlám, stihol zhodiť Tibora (akože v dobrom) a chlapov proste naštval. Ale Rezu s Tiborom rada nevidím, Reza je to vychytralec a drdľoš, aj keď sa niekedy dá na ňom zasmiať.

Mira klasicky, všetci majú zo zadanej roboty hlavy v smútku, len ona sa vytešuje a vraj pár ovečiek by aj rada ostrihala (ale naozaj len pár!!!) a keď na farmárov vytiahlia ten jej dôkazový materiál, aj ma chuť na koko tyčinku prešla. V upútavke už zas narieka, mám dosť. Mali jej prelepiť aj to druhé oko.
Janka sa stihla nalepiť na Matúša a má na pár dní vymalováno, šikuľka. Lenka má čo chcela, ale ako rátam, vyzerá to na mužský duel.

Na dnešný vyšetrovací diel sa teším, vyzerá to sľubne. Veď keď sa mohli šindle siahodlho rozoberať, prečo nie aj koláčik na chodnílu.

190
Ananas
Reagovat

Nevím jak na Slovensku, ale v Česku má dnes svátek Miriam!

191
Franz
Reagovat

@Ananas: Na Slovensku má dnes svátek Imrich, Emerich, Imriška.

192
Wally
Reagovat

@Franz: Při tvém rozpisu duelů mi došlo, že tento týden začali natáčet 1. adventní týden a přijde Mikuláš. Nevím jaké mají počasí za hranicemi, ale jestli jako na Moravě 18°C, tak se na to začínám celkem těšit. :))

193
Ananas
Reagovat

@Franz:
To je vlastně přesmyčka:-) Imriška – Miriška, Imrich – Mirich

194
Franz
Reagovat

No, tu vyšetřovací akci jako velkou srandu zase neberu. Mají stříhat přes 200 ovcí a oni se zaobírají vyšetřováním nějakého bobku.
Řekl bych to možná i drsněji: to mají na práci ho,,o co dělat, že se zabývají ho,,em, ať jdou raději makat !

195
Franz
Reagovat

@Ananas: Asi ani, protože Miriam ve slovenském kalendáři není. Je tam pouze Miriama,

10.11. je na Slovensku – Tibor, Tiber, Meluzína. Hledej přesmyčku Meluzína a Tibor. :)

196
Johana
Reagovat

@Franz: já se nedivím…získat do konce týdne doktorát z koprologie je pro ně reálnější, než ostříhat 225 ovcí nůžkami, i kdyby všichni makali od vidim do nevidim.
Tentokrát to štáb s úkolem přestřelil.

V každé příručce pro chovatele ovcí by se Martin dočetl, že minimálně den před stříháním nesmí vlna zmoknout a on jim nařídí ovce vykoupat…prý jsou ovce teplé a vyschnou :-)

197
Franz
Reagovat

@Johana: Samozřejmě. K úkolu – střihání ovcí za 3 dny se nedá ani vyjadřovat. Jediný kdo to dělal je Lubo a ten je sluha. Nakonec se k tomu už vyjádřil, že úkol se nesplní.

198
Ananas
Reagovat

@Franz:
No, aspoň víme, o čem ten dnešní díl bude;-)

199
janislava
Reagovat

@Poppy: je to možné-přezdívka,já se vám přiznám,že jsem jí nic nepsala a neposílala dopis.Hezky večer při farmě :-)))

200
Hugo
Reagovat

Dva dny jsem byla pryč a nemohla jsem koukat na farmu. Ted jsem si pustila kauzu Tibor a ho….o a musím říct, že už dlouho jsem se tak nepobavila. To nemá chybu.

201
Tamzin
Reagovat

tak teď jsem se od Tibora dozvěděla, že maji na farmě nový produkt, zafarbený na červeno :-) Je to sice ostuda, ale Tibor je prostě komik.

202
Wally
Reagovat

Ale rozštípla to Miriam, když při „vyšetřování “ prohlásila, že ona to nebyla, protože šrotové placky nejí.

Tibor navrhnul mnoho vyšetřovacích metod, a co Ďunčo? Třeba odhalí pachatele. Stačí potřít kalhoty dotyčného nějakou paštikou či jinou konzervou a mají toho, koho si sami vyberou :))))

203
janislava
Reagovat

@Hugo: Nedalo mě to jaké vyšetřování,tak jsem se rychle podívala o co vlastně jde,tak musím napsat,že jsem se toho nasmála,a ještě to poslat na rozbor,to by byla ještě větší legrace.myslím si,že to tam někdo postrčil to h…o

204
Ananas
Reagovat

@janislava:
Mne dostalo přizvání odborníka na balistiku:-))

205
janislava
Reagovat

@Ananas: Já jsem tedy zvědavá jak to nakonec dopadne,možná nebude z toho nic,než zábava.

206
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Tiež tak…. „zistíme, z ktorej hlavne to vyletelo“

207
Ananas
Reagovat

@BarBora:
:-))
@janislava:
Já si taky myslím, že to vyšumí, stejně jako ukradená jablka a ohryzaný sýr.

208
galadriel
Reagovat

videli ste na oficiálnej stránke to video o poštárovi? Priznajte sa českí kolegovia, kto písal Miriam ?? :D :D :D

209
Poppy
Reagovat

@galadriel: Taky bych ráda tu naši kolegyni znala :-)

210
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Jen jestli to nebyl kolega;-)

211
Poppy
Reagovat

@Ananas: Že bychom tu měli také vtipálky? Vlastně máš možná pravdu, někteří přecházejí plynule z rodu do rodu.

212
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Nějak je mi zatěžko uvěřit, že by takováhle Mirčina bdivovatelka fakt běhala po světě! Na ctitele by Mira asi nezabrala, ale tohle sedlo.
Druhá možnost, že to napsala osoba z masa a kostí a myslela to smrtelně vážně, je ovšem ještě horší. Představa, kolik takových Mozkomirek chodí mezi námi…brrr.

213
galadriel
Reagovat

ja teraz spätne pozerám včerajší diel a píšem rekap a napadlo ma pri tom Miri ošetrovaní oka, nemyslíte, že ona už predvída duel a hrá Lene na city, aby si ju nevzala, keď bude mať oko prelepené?

214
Sylva Langrová
Reagovat

Budu tady za černou ovci,ale Miriam mi zdaleka nevadí tak,jako prefíkaná Eva.Miriam asi fakt žije v jiném světě a nejsem schopná ji odsuzovat.

215
Ananas
Reagovat

@galadriel:
To je dost možné. Prasklou žilku měl Viki, že by tam propukla infekce praskání žilek v očku?
Teda, já jsem poměrně dost usišlaná, ale mluvit o svém oku jako o „očku“ by mne v životě nenapadlo!

216
galadriel
Reagovat

@Sylva Langrová: ja ju tiež neodsudzujem, tiež mi príde ako z inej planéty. Na druhej strane je dosť vychcaná na to, aby vedela presne, kedy má čo vytiahnúť, „omylom“ sa prerieknuť, pustiť slzičku…..Miri je taká citová vysávačka. A popravde neviem, či by som si nervy udržala, keby som tam s ňou musela tráviť čas 24 hod. denne. Teda viem, neudržala :D

217
galadriel
Reagovat

@Ananas: ja som na zdrobneniny alergická, kolegyňa používala slovo faktúrka dosť často na to, aby som chytila alergiu. Preto som si to tak všímala na Janovi :D

218
galadriel
Reagovat

počujte, pozeráte to asi niektorí na „live“ na Markíze. U nás na Slovensku je dosť prepieraná reklama na Telekom, tak chcem poznať aj Váš názor, ako sa Vám páčia naše super operné reklamy :D

219
Ananas
Reagovat

@Sylva Langrová:
Ba ne, svazačka Evička tu má taky dost silný fanklub:-)
Mirce už její mimoňství dávno nevěřím. Ta je chytřejší než všichni ostatní farmáři dohromady.

220
gabisollis
Reagovat

@galadriel: hruza!:-D A funfon je taky des.

221
JanaH
Reagovat

V duelovém díle, když za Miri přišla Kvetka do duelové chaty, tak má Miri oko červené a zhnisané.

222
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Spojivky?

223
cacorka
Reagovat

Tak nakonec lehce fandím Matúšovi – je to celkem sympoš a srandista – neviděla jsem teda všechno, ale Reza mě poslední dobou celkem zklamal a u Luba asi nerozchodím jeho předsudky … I když to Matúšovo šéfovství vypadá jak vypadá, tak je jedinej, se kterým sympatizuju :-).

224
JanaH
Reagovat

Nejspravedlivější policajtka je mi stokrát protivnější, než citová vyděračka Miriam.
Vždycky jsem měla míň pochopení pro pionýrky a víc pro nemocné lidi.
Ale když vyhučí co nejdřív obě, jedno v jakém pořadí, přivítám to, páč mě štvou, každá něčím jiným. :-D

225
cacorka
Reagovat

Je otázka do jaké míry je Miiam nemocná a do jaké je prachsprostě „vyčůraná“ :-). Čím víc na nic koukám, tím víc vidím herečku :-).

226
Poppy
Reagovat

@galadriel: Já se dívám live, ale už jsem děsně vycvičená na vypínání při reklamách. Ale jestli ti na tom záleží, při příští příležitosti si všimnu :-)

227
Ananas
Reagovat

@cacorka:
Ve mně čím dál víc roste přesvědčení, že je zdravá jak řípa.

228
galadriel
Reagovat

@Poppy: radšej pokračuj v zaužívaných tradíciách a vypínaj :D nestojí to za to :D

229
gabisollis
Reagovat

Miriam je jednoduzse vychcana.Leda, ze by to byla naka diagnoza.:-D

230
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Třeba na ni má neschopenku:-))

231
Poppy
Reagovat

@galadriel: Tak jsem to v minulé přestávce poslouchala, ale nijak mne to nezaujalo. Já bych se nad tím ani nepohoršovalo, asi jsem fakt imunní :-)

232
gabisollis
Reagovat

@Poppy: tohle byla ta umirnenejsi.Ta z tou zenskou se neda preslechnout.

233
galadriel
Reagovat

@Poppy: oni to už po vlne odporu poopravili :))

Lena má Dunča ako hračku, s ktorou sa môže mojkať. Psa z neho takýmto spôsobom naozaj nevychová. Borderka bude mať bordel v tom, kto je vlastne pán, keď sa ju budú snažiť všetci vychovávať.

234
gabisollis
Reagovat

Ta Jana me taky leze pekne na nervy.To neni normalni jak se nalepuje na ty kluky pres dvacet.Asi si mysli, ze ty ji to budou zrat.:-D

235
Pertule
Reagovat

@galadriel: slabý průměr. U nás s Ivanem Trojanem je vyšší liga :)

236
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Asi by zas ráda dělala mamču:-)

237
gabisollis
Reagovat

Tak to bylo husty.:-D

238
JanaH
Reagovat

Tak máme novou kauzu „týrání zvířat“… co z toho asi bude?
Podle reakce Martina vyhazov asi ne.
A patrně nevyšel ani mužský duel.

239
gabisollis
Reagovat

@JanaH: fakt? Z ceho si to vydedukovala, me to nak uniklo.

240
Foxy
Reagovat

Reza mne začíná dost vadit.

241
gabisollis
Reagovat

@JanaH: aha uz me to doslo.:-D
Reza, Mira, Tibor, Lenka2 daji asi Lenku .

242
JanaH
Reagovat

Nezdálo se vám, že dneska měl nějak červené oko i Luboš?
Oni za chvilku budou zaspojivkovaní všichni. :-)

243
JanaH
Reagovat

@gabisollis: vydedukovala jsem to z rekce Luboše, napřed do kamery, pak s Rezou a Tiborem. Ale nevím, jestli dobře. :-D

244
gabisollis
Reagovat

@JanaH: no on zanet spojivek je dost nakazlivej a v tech jejich podminkach se neni cemu divit.

245
gabisollis
Reagovat

@JanaH: ja bych taky radsi zensky duel tak se budu drzet tvy dedukce.:-D

246
JanaH
Reagovat

@gabisollis: jj, já taky, je „přebabíno“. Nakonec vyjde teorie toho onoho spoileristy a Miri vypadne… :-)))

247
LadyXL
Reagovat

Taky myslím ,že je ženský duel.Podle Luboše,který na kameru ‚pozdravoval “ Iris,že nemá tak dlouhé prsty… A pro mne šok – tvrdil,že první noc Iris dala Matoušovi !

248
Wally
Reagovat

Myslíte, že by se samy ohrozily? Kdo by na ní měl? Miriam a Jana těžko, Lenka a Eva možná, podle zvolených disciplín.

249
galadriel
Reagovat

Tak ja osobne dúfam v ženský duel a Lenuš by mohla vyhodiť Lenu. To dievča mi je čím ďalej tým sympatickejšie. Je priama, svojská, nijak tam na seba hádkami neupozorňuje….iba tak svojimi potrebami :)

250
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Lenka2 dá Lenku do duelu? Prečo myslíš, nechcela dať ona Ľuboša preč?

251
JanaH
Reagovat

@galadriel: mě Lenka2 taky zatím ničím nepohoršuje, ani potrebami a v té kauze nekauze její potreby spíš pohoršily ostatní „dámy“ (krom Miri), které by tedy ani náááhodou a ani za nic a hanba i děti by je fackovaly… :-DDD

252
Hugo
Reagovat

@JanaH: Vypadne. Ale venku je už i Eva, takže je otázka v jakém pořadí k tomu došlo.

253
BarBora
Reagovat

@galadriel:
No, ak bude ženský duek, ja zas dúfam, že pôjde Mortyša. Fakt je, že sa po tej prvej hádke úplne stiahla, takmer ústa neotvorí, ale preto som si svoj názor na ňu nezmenila, dojem z nej stále rovnaký. Napr., na tú kaplnku sa veľkohubo prihlásila s Iris, ako mužom ukážu a ako to dopadlo? A teraz, keď Matúš vykrikoval, ako musel dokončovať po Tiborovi a Rezovi, bola opäť ticho. Len by ma zauímalo, kto tam tie laty nakoniec priklincoval, Matúš, či Ľubo, obaja sa k tomu silne hlásili.

254
Wally
Reagovat

@Hugo: Eva je od této neděle, tak spíš to vidím na Miriam.

255
JanaH
Reagovat

@Hugo: to je dobře, Farma bez těch dvou pro mě bude hned koukatelnější. :-)

256
Hugo
Reagovat

@Wally: Je to možné. S lenkou nemá šanci

257
galadriel
Reagovat

@JanaH: jj, pohoršilo to Lenu, ktorá sa tam s ním muchlovala a to mala chlapa doma. Ale nedala! Je to iste horšie, ako dať a byť slobodný. Ach jaj…. Tak zvyčajne idem proti prúdu, tak ako v minulej farme s Janou Háááá, tak…. zatiaľ Lenuš u mňa OK. :)

258
Wally
Reagovat

Jana nikdy neviděla Matouše bít ovce, ale po Miriam obvinění tam začala vykřikovat, že nůžkama to nebylo.

259
janislava
Reagovat

@Wally: Já mám pocit,že to bude Lena 2

260
BarBora
Reagovat

Tak neviem, mne to vychádzalo skôr na mužský (Jana, Mortyša, Mira, Eva (?) / Tibor, Reza).
Ak by Mira dala ženský, tak jedine, že je s Lenkou dohodnutá a potom by bolo divné, keby si ju Lenka vzala so sebou. Lenka sa minule vyjadrila, že by brala Mortyšu.

261
BarBora
Reagovat

@Wally:
Jana sa vôbec vrátila k svojím starým móresom, výsmech v očiach, krivý úsmev, po tom világoši od Lenky je už opäť na koni, bola ta len chvíľka, čo bola znesiteľnejšia. A falošná bola vždy a farma jej múdrosť do hlavy nevtlčie.

262
galadriel
Reagovat

@BarBora: možno to bude mužský, ale chcela by som vidieť Lenu, či sa nakoniec nezľakne dať Lenuš do súboja.

263
BarBora
Reagovat

@galadriel:
Na to by som bola tiež zvedavá, podľa mňa by to bolo hlúpe, takto sa ohrozovať, ale u Lenky jeden nikdy nevie. Mortyša výškou príliš vytŕča nad ostatné a chacharik tiež zrovna nie je.

264
Ferda
Reagovat

každopádně Jana když říkala, že neviděla Matúša bít ovce, měla oči sklopené , takže jí nevěřím ani slovo

265
Juraj
Reagovat

Bubica má deaktivovaný profil na FB. Asi jej tam v správach riadne nakladali a ona to už nemohla zniesť. Teraz ešte sme videli, že jej prišiel nejaký list od pomýleného dezorientovaného fanúšika, ktorý napísal, že je super, že nech ostane taká aká je a že jej všetci držia palce, a ona si to asi hneď zovšeobecnila, že toto je názor všetkých divákov a možno do jej vypadnutia ešte pritvrdí vo svojich scénkach aby nazbierala viac vymyslených fanúšikov. Aj keď ten 4-týždňový posun urobí svoje a už si nepamätám ako sa Miriam správala v dobe keď fanúšik písal svoj list, ale teraz si možno kdesi trieska hlavu o stenu :D Ja som tiež na začiatku chcel Janke napísať, že ju milujem a chcem si ju okamžite zobrať za ženu, teraz by som si už ale nebol až tak na 100 percent istý. Už len na 99,9…

266
BarBora
Reagovat

@Juraj:
Ty by si si dal, buď rád, že je ďaleko a že ju môžeš len takto platonicky obdivovať. Ale spýtam sa Ťa, keď Jana začne štekať, nevadí Ti to? Veď ja som baba a robí mi to zle.

267
Juraj
Reagovat

Ale samozrejme že mi to vadí a hlavne ma to mrzí. Vadilo mi napr. jej správanie pred duelom, ktorý nakoniec prehrala s Lenkou. Ani som jej v tom dueli nefandil, lebo ten týždeň čo bola slúžka spolu s Patrikom, to bolo naozaj hrozné. Po tom fiasku v dueli sa ale totálne stiahla, nezapájala sa do konfliktov, držala sa bokom, bola tichučká, očividne jej sebavedomie prudko padlo a vtedy sa mi znovu začala páčiť. Istý čas jej to vydržalo, ale zlomový moment ktorý jej opäť poškodil imidž, bol ten tvrdý konflikt s Rezom a ako čas plynie a poníženie z duelu vyprcháva, bojím sa, že sa opäť utrhne z reťaze. Mala by sa čím skôr opäť stiahnuť. Je to rozporuplná osobnosť, ktorú sa dá obdivovať ale aj nenávidieť súčasne. Zo všetkých žien sa mi jednoznačne najviac páči, a chcel by som ju niekedy spoznať, pokecať si s ňou. Avšak najväčšie morálne právo na víťazstvo tejto show má asi Lenka Hrčková, aj keď sa zdá občas prepnutá. Ale zasa je to aj v jej prípade so sympatiami jak na hojdačke – keď vyrobí nejakú scénu, alebo začne bezdôvodne revať, tak človek len neveriacky krúti hlavou, ale pokiaľ sa drží stranou, nie je v centre pozornosti, neháda sa s nikým, tak jej fandím.

268
veverka
Reagovat

Doufám, že tento týden bude pánský duel a jako trest se v něm utkají Matúš s Rezou.
A že vypane Reza. U mne klesl v žebříčku oblíbenosti až na dno. Hluboko i pod Tibora a Miry. A co se týká práce, tak mám dojem, že už i ta Miry je pro farmu užitečnější než Réza.

269
gabisollis
Reagovat

@BarBora: 250-tak jista si tim nejsem.Ale pokud bude zensky duel tak je jedina ktera by to mohla zvratit.Ty dve suvy (Jana, Eva) daji samozrejme Lubose.

270
gabisollis
Reagovat

@Juraj: tak pokud mas vic jak 20-25let, tak bys asi dostal kosem.;-)

271
gabisollis
Reagovat

@Ferda: no to bylo priserne okaty jak lhala.

272
gabisollis
Reagovat

Me Tibor prestal vadit od ty doby co vypadl Jano.Vcera byl Reza trochu zpovykanej, ale, ze bojkotoval praci se mu ani nedivim.Ten capek Matus si o to vylozene rikal.

273
Hugo
Reagovat

@veverka: Reza tento týden ani v následujícím určitě nevypadne,

274
gabisollis
Reagovat

Na Lenku2 mam porad stejnej nazor IV.cennova, ale kauza Reza me nechava zcela chladnou.Naopak ji to prospelo.Uz nema ten vyraz “ pernamentne nasrana“.
Nejspis by to ty dve suvy taky mely vyzkouset.:-D
A Lena? No tak ta zarlila to je jasny.Ona by mu dala taky.Jen se chtela nechat premlouvat, ale Reza to vzdal kdyz videl to jeji hysterceni.

275
gabisollis
Reagovat

@Hugo: je tak to se mi ulevilo.:-)

276
veverka
Reagovat

@Hugo: Škoda.:-)) Už jsem na něj tak alergická, že bych mu přála alespoň nějaký pořádný trest. :-)))

277
gabisollis
Reagovat

@veverka: no to se neboj.Ten pomstychtivej capek si ho vychutna.

278
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Gabisollis mě Tibor už ani moc nevadí od té doby, co odešel Viktor. Občas se při jeho hláškách ted i docela bavím. Naposledy scénka s vyšetřováním exkrementu nemá chybu.
Rezu uplně v tom bojkotu, který stejně nebyl z mého pohledu nijak dramatický, naprosto chápu. Hezounek z posilovny, který se tam objevil v půlce a chová se jak kdyby sežral šalamounovo hov..o a přitom se bojí krávy, ale soudit kdo jak pracuje mu jde, by mi vadil taky. A když Reza řekl u stolu přede všemi, i před Květkou, že Matúšovi jde o pomstu a že ostatní naváděl aby Luba poslali do duelu, což je pravda a sám to na kameru řekl několikrát, a pak ještě to Rezovo prohlášení, že se chová špatně ke zvířatům a Matúš se začal chovat jak stará hádavá baba. A že se k ovečkám špatně choval bude pravda, protože až na Janu s Evou, které se moc nezmohly na slovo, to bud přímo nebo nepřímo potvrdili všichni, kterých se Kvetka ptala. I, ač evidentně nerada, Lenuš. Potm, jak se projevil, bych se na místě ostatních, docela bála, jak se k nim bude chovat dál. Je to zpovykaný pomstychtivý spratek. Má svaly a hezkou tvářičku, ale to je tak všechno.

279
Pertule
Reagovat

Neviděla jsem že by se Matůš choval k ovcím hůř než ostatní, možná jsem to v TV přehlédla, možná to neukázali (a to by bylo divné, ukazují kdejaké ho.v.no) … Včera mi neustále přicházela na mysl souvislost s Patrikem – když jeho vyhodili za špatné chování ke zvířatům (a oni vědí že toto je na farmě je tím jediným kritériem pro vyhazov), proč to nezkusit na Matůša … taky strategie hry …

280
veverka
Reagovat

@gabisollis: Pokud tím titulem myslíš Matúše, tak naprosto stejný si zaslouží i Reza. :-D

281
veverka
Reagovat

@Pertule: Uf, konečně někdo, kdo to vidí stejně jako já. Akorát jsem to nestilha napsat a líp bych to ani nepodala.
Matúš při zápasení s ovcí nebyl nejšetrnější, ale stejně se k těm ovcím chovají o jiní. Jen se to nerozmazává a přehlíží. Tibora, Rézu i další za ty týdny už bylo taky vidět, že občas s ovcemi nezachází zrovna šetrně, jen se to neřešilo. Nebyl žalobce, nebylo soudce.
A podobnost s kauzí Patrik mne včera taky napadla. Nafouklá bublina s ubližováním zvířatům se hodí do scénáře.
Asi Matúše nevyhodí, ale emoce se rozvířily jak mezi farmáři, tak u diváků. A o to jde.

282
Hugo
Reagovat

@Pertule: Jenže tady to v podstatě potvrdili všichni, kterých se na to Kvetka zeptala, i když se to třeba snažili trochu uhladit. A právě, že nám neukazují zdaleka všechno, naopak ty klíčové body jsme se většinou dozvěděli až z nějaké hádky, která tam probíhala, ale ten počátek,jak to vzniklo doopravdy, jsme neviděli. Matúš se tam chová jak hovádko, tak proč by mu nepřipomněli, že taky není bezchybný a super, jak se tam od samého začátku sám prezentuje? A že mu není radno odporovat bude pravda a měli by si to uvědomit i ty oveky a nechat se bez odporu ostříhat, jinak bude zle.

283
Pertule
Reagovat

@veverka: Jj, ti dva (Matůš – Reza) jsou jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet … Reza mi přijde trochu víc fikanější.

284
Pertule
Reagovat

@Hugo: Já ho neobhajuji, jen jsem vyslovila domněnku …

285
veverka
Reagovat

@Pertule: Opět jsi napsala to, co jsem chtěla říct i já k příspěvku Huga – 282.
Naprostý souhlas.

286
Hugo
Reagovat

@Pertule: Já vím. Skoro celou první půlku jsem se těšila, až tam přijdou bandité a trošku to tam konečně rozpohybují. Proto jsem je tady na začátku i hájila a, upřimně, i jsem se těšila, že některé nafrněnce ze starých farmářů, trochu utnou. Ale ne tak jak to dělá Matúš. Sám se také prací nestrhne, každou chvíli tam postává s rukama v kapsách a vykládá co by se mělo a jak by se mělo. Vždyt on si o to přímo koleduje.

287
johnmclane
Reagovat

@Pertule: strátegia štábu je zas natočiť kopu materiálu a potom to prestihať tak, aby to malo akú takú gradáciu a nejaký príbeh s pointou. Do tohoto systému im perfektne zapadá Miriam a Tibor, ktorí vyrobia monológ na kameru kľudne aj o hov-ne :-) Ostatní sa doteraz zdali takí „pomalí“, ale včera pri stole sa to konečne rozbehlo. Stačí hodiť rozbušku a pozerať sa, ako sa posekajú. Ak náhodou nehodí rozbušku Miriam (tam už si asi všetci dávajú pozor, aby nevybuchli), tak to skúsi samozrejme Kvetka, no a Reza sa chytil :-) k tomu „týraniu zvierat“ určite majú natočené dosť, inak by sa tomu desať minút nevenovali. Alebo to naopak štábu ušlo a teraz sú nešťastní, že o taký sexy príbeh prišli.

288
Hugo
Reagovat

@johnmclane: A právě, že ty kamery tam nejsou pořád, není pro farmáře nijak obtížné chovat se jinak když tam jsou a jinak bez nich. Kdyby tam kamery byly nepřetržitě, vypadalo by to taky jinak. Přetvařovat se tři měsíce nevydrží skoro nikdo. Kdo není úplně blbej, nepraští ovci, nebo se nevys…e na chodník před kamerou.

289
veverka
Reagovat

Na této Farmě se podle mne nenašel jediný člověk, který by měl opravdový vztah ke zvířatům.
U každého z nich by se našel okamžik, který by se dal použít na trest, pokud by se to hodilo.
Co mně ale ještě víc vadí, je Dumčo. Proč to štěně tam vlastně dali. 1. rok je u štěněte nejdůležitější kvůli výcviku. na farmě se mu nikdo nevěnuje.
A ten pes tam už nadělal u zvířat víc škody, než ti 2 farmáři , kteří dostali trest za špatné zacházení se zvířaty.
Nejen potrhané slepice, ale i to plašení ovcí je otřesné.
Potom nějaké řeči a vyhrožování tresty farmářům za špatné zacházení se zvířaty vyzní od Martina dost trapně, když vidíme, že jim tam nechává psa, který nadělal už tolik škody. Jak je možné, že to nikdo neřeší?

290
LadyXL
Reagovat

S hodně věcmi tady napsanými souhlasím! Hugo – perfektní hodnocení Matúša. Je to prostě městský mladičký chalan, který zapomněl, že všichni chlapi tam jsou starší a zkušenější – i v těch hádkách – a jsou vesměs vesničtí. Docela věřím, že je k ovcím vzteklý a to z důvodu úkolu a frustrace z něj, podle mne má navíc z nich pořád obavy tak jako z krávy. Nemyslím, že by jim chtěl ubližovat to ne, ale jemný nejspíš není. Je ale fakt, že i jiní se nechovají vzorně, což ale taky v tom množství, počasí, prostředí… nejde. Ale když je holt nikdo nepráskl… narozdíl od Matúša. A tady je ten zakopaný pes – on si to vlastně svým postojem k chlapům vykoledoval… a taky těmi kecy o jídle. Zrovna on, který tam nezažil dobu, kdy fakt jídlo skoro neměli (no nebo ho spíš neuměli zpracovat). Já bych řekla, že ho nevyhodí :-)

291
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Navíc si myslím, že tam je jen 1 kamera…, co ta tak asi zvládne pobrat? Jediný s citem ke zvířatům je Lubo, který je sám má. Story se psem mi taky silně vadí – sama mám psa a tak vím, jak je ten 1.rok důležitý. A Lenka1 je podle mne momentálně ta poslední, která by ho měla mít. Neohlídá ho, nevychovává a chová se k němu jako děcko ke své hračce! Je jí zatěžko ho nechat zavřeného a zároveň se rozčiluje, že se má o něj starat…

292
Poppy
Reagovat

Tak jsem si pustila to video s Martinem a jsem zvědavá na důsledky.

293
veverka
Reagovat

@Poppy: taky jsem se podívala a jsem ráda, že se mohli vyjádřit k tomu všichi. A jsem zvědavá, jak dopadne trest.
Čekala bych, že zase budou kráceni na jídle.

294
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Souhlasím s tím, že ani ostatní se nejspíš nechovají ke zvířatům jak by se patřilo a ne vždy je to jejich vina. Na farmě samozřejmně zvířata jsou, je kolem nich spousta práce, je třeba se o ně pečlivě starat, to je podstata farmy jako takové a s tím všichni museli počítat. Ale tohle se dost úlet a z mého pohledu i týrání zvířat. Vrcholem je stíhání oveček, z toho se mi obracel žaludek. Nechat to dělat naprosté laiky je nezodpovědnost a že se toho účastní i Martin jako hospodář a člověk, který by ke zvířatům měl mít určitě dobrý vztah, je, z mého pohledu,hnus. Vždyt mohou některou ovečku i při stíhání poranit. A ta vlna? Ta by měla být vcelku, ale je rozcupovaná na tisíc kousků, tak akorát k ničemu. trest by měl dostat i Martin, když se k něčemu takovému propůjčí. To tam může hlásat o lásce ke zvířatům co chce a v tomto kontextu to vyznívá jako pokrytectví největší. Dulčo je kapitola sama pro sebe , ale jen jedna ze zhovadilostí, které se tam dějí.

295
Poppy
Reagovat

@Hugo: Určitě Martin i majitel ovcí dostali dost zaplaceno za to, aby do toho šli.

Já jsem si kolikrát vzpomněla na to, jak jim Martin na začátku říkal, že když se budou k ovcím chovat pěkně, ovce bude při dojení stát klidně a nebude ji muset nikdo držet. Ale možná v takovém stádu je to těžší, než když má někdo 10 ovcí.

296
veverka
Reagovat

Ta situace s Matúšem mně hodně připomíná kauzu s Paťou. Oba něco udělali špatně, ale přiznají to.
I ostatní farmáři se teď přiznávají, že se ke zvířatům někdy nechovají dobře. Jen Tibor a Reza jsou zase čistí jako lilie a nepřiznají si nic.

297
Ananas
Reagovat

Souhlas s předřečníky. „Týrání zvířat“ je štěpné téma, tak ho štáb patřičně využije. Na kamerách nemusí být vůbec nic, vzpomeňte kauzu Patrik. Maťo je namachrovaný frajírek, všichni mu to dávají celkem po právu vyžrat. Není o tolik horší než ostatní, ale je tam chvilku a vyskakuje si, tak mu farmáři rádi zatnou tipec. Odhaduji, že se v průměru k zvířatům nechová hůř než jiní, ale holt měl smůlu. Někdo si něčeho všiml a už jede kauza. Proč by se ho ostatní měli zastávat?
Stříhání ovcí je nesplnitelný úkol, to je jasné.
Zaujalo mne, jak Lubo obhajoval pisatele dopisu pro Lenku. Třikrát sebrané papíry za alkohol?! Tak to sorry frajere, to mi ok nepřijde!

298
Pertule
Reagovat

Tak v této řadě Farmy jsem si nevybrala fanouška ani z řad Valachů. Ale nijak mi to nevadí, pozoruju to pinožení a jen občas si zvednu čelist co mi z jejich jednání spadla až na zem :D
Naposledy včera u Lubového přiznání řízení auta pod vlivem … 3x

299
gabisollis
Reagovat

@Hugo: 278-super! Uplne v kazdy vete s tebou souhlasim a vidim to taky tak.Az na tu hezkou tvaricku.:-) Me se nelibi, ma takovy vodnaty zly oci.

300
Hugo
Reagovat

@Poppy: Martin rozhodně zaplaceno dostal, proto to dělá. Vždyt sám řekl v nějakém rozhovoru, že mu peníze z natáčení pomohly zaplatit dluhy, jinak by už neměl ani svojí farmu. Jenže ono je, jak se říká – ocaď až pocaď. Pokud se za peníze propůjčí k něčemu takovému, jako je letošní řada, na zvířatech mu nezáleží zdaleka tak, jako na penízích, úplně stejně jako soutěžícím. A potom jeho řeči jsu jen kecy a nic než kecy.
A ty rady ohledně oveček jsou děsně fajn, ale byly by co platné, kdyby jich tam měli tak třetinu, nebo jich tam bylo na ně třikrát tolik. Nezapomínejme, že jsou to lidé, kteří do té doby, než šli na farmu viděli ovci většinou tak akorát na obrázku. Lépe znají ze zoologické slona, než ovci a krávu.
Myšlenka na ovčí farmu možná docela dobrá, ale naprosto nedomyšlená. Ovečky jsou tady akorát nedobrovolní statisté vydaní na milost a nemilost výmyslům režie.

301
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Mě se taky nelíbí, ale vím z face a hlavně ze zkušennosti, že na tyhle typy hodně ženských letí. Tak spíš tak.

302
gabisollis
Reagovat

@veverka: 280- to je tvuj nazor.Ja Ti ho neberu jen to vidim jinak.;-)

303
gabisollis
Reagovat

@Hugo: ja uz to chtela napsat vcera, ale nak me to nevyslo.
Nejhur me z toho vyplyva majitel ovci! Ten je prodal do rukou totalnich amateru.

304
gabisollis
Reagovat

@Hugo: 301- no Jana se z nej muze zblaznit.:-D

305
Jája
Reagovat

Njn, protože se blíží jarmark a mají nasolenou husu. Jarmark bude, ale co ta husa? Tu asi sní jen hosté a oni budou přihlížet a slintat a celý týden budou jíst jen otrubové placky, protože jsou líní si namlít pšenici, a čaj. K tomu budou louskat ořechy a záleží na nich které, či ze stromu či…

306
veverka
Reagovat

To L’ubovo přiznání jízdy pod vlivem alkoholu a ještě opakovaně mne taky dostalo.
Můj taťka zahynul při návratu ze zaměstnání pod koly takového frajera. Takže L’ubo promiň, ale tebe už nemůžu brát jako spolehlivého člověka, i kdyby jsi tam postavil katedrálu a vedl jakékoliv moudra. Taky jeden namachrovaný frajer.

307
gabisollis
Reagovat

@Jája: presne takovahle kauza byla pred minulem jarmarkem.Takze jim husu zase sebere a zrusi jarmark.A je to zrejme proto, ze nejsou schopny nic vyrobit tak to delaji timhle zpusobem.:-D
Sem zvedava na ten trest.Nejspis to bude zas jidlo pac ovce hlidaji v noci tak jako tak.

308
janislava
Reagovat

Ahojte všichni,děkují za vaše příspěvky,já se moc k tomu všerejšku moc nevyjadřují,mám z toho takový guláš kdo co atd.Matúše vůbec nerozumím ale když nadává tak ho je slyšet přes celou farmu.Jsem zvědavá vyjadření hospodáře Martina,myslím si že to vše odnesou všechny farmáři,nebo bude opět jako Pato,Tibi,Miri strážit v noci ovce.

309
Pertule
Reagovat

Ještě že trest nedává štáb, nebo by všichni tři museli koupat Tibiho :D

310
johnmclane
Reagovat

ad Dunčo: je tam ako tvorca deja – proste ďalší herec, nad ktorým sa môžu ľudia hádať a náruživo diskutovať (psíčkarov je polka českej a slovenskej populácie – vo svete jav nevídaný),

ad týranie: bolo by fakt vhodné aspoň pár ukážok „týrania“ ukázať, lebo inak je to skôr vybavovanie účtov skrývané za falošný súcit, na druhej strane je pravda, že tým ľuďom je to jedno, my keď sme mali hospodárstvo, tak bola koza skoro člen rodiny a keď krivo pozrela, babka sa pomaly išla rozplakať – hentam je zvierat veľa a nikto z farmárov tam nešiel z lásky k nim, ale z lásky k rýchlym prachom

ad štáb resp. kamera: nič to nemá spoločné s reality show, skôr to pripomína programy, kde nechajú rodine na týždeň jednu kameru, aby natočila čo uzná za vhodné, navyše to pôsobí ako časozberný záznam – tj. po hádke na jednu kameru postupne na tú istú kameru vyspovedajú troch účastníkov

ad farmári: ak by sme sa podozvedali všetky podrobnosti o všetkých, nejaký alkohol za volantom už by bol len jeden z mnohých priestupkov. Ak majú všetci čas na pol roka ísť preč z roboty a z rodiny, s vidinou minimálneho poťažmo žiadneho zistku – buď sú to zúfalci, alebo dobrodruhovia, alebo blázni. Nemám ilúzie o žiadnom z nich – ani netreba menovať, každý sa už nejakým spôsobom výrazne morálne znemožnil, byť ich rodič, dosť by som sa hanbil.

311
Jája
Reagovat

Co mi včera vyrazilo dech, bylo když Lubo práskl Maťa a Iris. Tak do téhle holky bych to neřekla. To spíše bych tipla a Mortyša vyzkouší všechny a všechno na farmě.

312
Jája
Reagovat

@Jája:
oprava: že Mortyša

313
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ovce jsou sice odolná zvířata, ale co je moc je příliš. Stříhání není žádná sranda, na to si i chovatelé zvou střihacče, stejně jako třeba řezníky. Dřív chodili krajem námezní střihači.
Fyzicky jim snad neublíží, ale vystresují je pořádně. Celkově mi ty potyčky s ovcemi přijdou takové, že nějaká rána sem nebo tam už je jedno. A řešit, jak vulgárně jim kdo nadává?!
@johnmclane:
Kamer by tam mělo být mnohem víc. Chápu, že nemůže mít každý farmář 24/24 svého osobního kameramana, ale vždyť se skoro vše dozvídáme jen z doslechu. Jinak samé nahrané scénky a promluvy na kameru.

314
Hugo
Reagovat

@janislava: Ovce v noci hlídají pořád

315
Ananas
Reagovat

@Pertule:
Já už fanouše ani hledat nebudu. Berme to jako story bez kladného hrdiny.

316
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no,, ze jim nemuzou ublizit si teda jista nejsem.Ovce sou z nich zjanceny a oni sou surovy tak ji muzou strihnout raz dva.Nezodpovednej je majitel kterej je prodal za par penez a jeste dovoli at si s nima delaji co chteji a urejme tam neni ani zadnej dozor.Pak by nemusela bejt tahle kauza.A nelibi se mi ani to, ze jim sproste nadavaji.Ani jeden z nich tam nema cit na zvirata.

317
janislava
Reagovat

@Hugo: Já jsem myslela,že by hlídal sám 2 noci

318
ive
Reagovat

@gabisollis:
Bylo by zajímavé vidět, jestli by dokázali každý vymyslet a připravit na jarmark něco použitelného:-), vybavila jsem si tu jejich podivnou výšivku… Opakovaný trest s jídlem nebo zrušený jarmark je dost pravděpodobný, vyhazov někoho asi ne a odebrat jim podruhé ovce by byla pro ně odměna. Mnohem víc než jednotliví soutěžící v kauze trápení zvířat všeho druhu má máslo na hlavě Martin a spol., to je jasné. Hospodář má k nim o zvířatech hezké proslovy, což o to… Jinak jsem si včerejší Lubošův vzkaz pro Iris vyložila jako pokračování ženským duelem.

319
Pertule
Reagovat

@gabisollis: Těžko jim vulgární mluvu vyčítat … třeba v ČR je jedním z atributů kandidatury na prezidenta republiky. A nejlépe i v jiném jazyce. Což slovenština splňuje. To by byla kariéra … :D

320
gabisollis
Reagovat

@ive: jarmark asi bude.To je v ukazce takze zbyva sebrani jidla a nebo, ze do odvolani bude Matus hlidat v noci sam.
Proste v prvni rade jim tam nemeli davat takovy mnozstvi tech ovci.

321
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já psala, že jim snad neublíží. Stát se to asi může, nezbývá než doufat. Kdyby jim je Martin sebral, byla bych vůbec nejradši. Jenže to by je houby potrestal. A máš pravdu, hlavní chyba je na straně těch, kdo to vymysleli. A toho, kdo k tomu ty ovce propůjčil. Ad sprostá mluva – normálně mi vadí strašně. Ale ve vypjatých situacích je to ještě přijatelný způsob, jak upustit páru. Lepší, když si uleví nadávkou než ránou či kopancem. Ve chvíli, kdy v bahně zápolí s přesilou kopajících ovcí, mám pochopení. Pokud by stejně mluvili třeba u snídaně při rozdělování prací, vadilo by mi to fest.

322
gabisollis
Reagovat

@Pertule: ja jim nevycitam vulgarni mluvu kdyz ji budou pouzivat proti sobe, ale proti ovcim jo.Ta se chudak nemuze branit.
A kauzu prezident vubec neresim.Neziju ani v CR ani SK.:-)

323
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jaj to by pro ne bylo poteseni sebrat jim ovce.

324
Ananas
Reagovat

Smysl by mělo, kdyby jim tam přišel střihač – profik a oni by mu byli k ruce. Nebo by je to aspoň učil. Takhle je to jen zbytečná fraška.
I to rouno, které opižlají, bude hodně doničené, znehodnocené.

325
gabisollis
Reagovat

@Ananas: presne taaak!

326
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To by opravdu potrestaná byla jen Lenka. Tu to minule hodně sebralo.

327
Pertule
Reagovat

@gabisollis: uff, to byl přece žert.

328
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja tipuju sebrani jidla.Do ted tam byly tresty stupidni tak pochybuju, ze vymysli neco jinyho.

329
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ale kdyby jim je vzali, mohla by být legrace pozorovat, jak se snaží tvářit zkormouceně!:-))) Taková Jana by poker face jistě neudržela. A umíš si představit Tiborovu přednášku, áno? A co teprve soudružka Evička!:-))

330
gabisollis
Reagovat

@Pertule: ja vim;-)
Ale taky sem se pak zalekla zda sem to nenapsala blbe.:-)

331
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Je pravda, že poslední dobou si debužírujou nad poměry. Zaslechla jsem dokonce cosi o nedojedcích, škandál!

332
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj, ale dovedes si predstavit, ze by nedojili, nestrihali, nepasli, v noci nehlidali? Ne tohle je pro ne vetsi trest, ze jim je nechaji.:-DD

333
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Obávám se, že nežiješ dostatečně daleko:-))
Ale nechme toho.
Ještě jsm chtěla napsat, že před shlédnutím dílu mne mrzelo, že patrně nebude ženský duel (proč by se babulky vystavovaly riziku, že) Teď doufám, že bude mužský a Lubo vyfičí s největší možnou ostudou!

334
gabisollis
Reagovat

@Ananas: hm na to sem taky zvedava jak to dopadne.Ukazka naznacuje neco jinyho.Ted si vubec netroufam tipovat.

335
LadyXL
Reagovat

Jarmark bude, nebo aspoň něco obdobného. Bylo to v ukázce na příště… Všichni v krojích, Réza flirtující s babkami… Vezmou jim tu husu, možná všechny…, možná budou muset zase všechen sýr odevzdávat bez odměny za něj….
Já jasně vnímám včerejší projev Luba do kamery, jako konstatování, že se Iris nepovedlo ho poslat do duelu… a pak ze msty prásknul to jejich sblížení, čemuž věřím. FT dělá právě chybu, že chodí za holkama, dá na jejich „rady“. Na kluky si houkne, ale když má houknout na Janu, Evu…, tak s ním diskutují a neposlechnou ho. A Jana si ho už dost omotala, to je vidět právě na tom jejím pohledu a křivém úsměvu při stole… a ani mi to nemusí říkat do kamery. Navíc každého jiného by ohledně ovcí práskla a nelhala by.

336
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Nepochybně. Ale mohli by s nimi sehrát habaďúru, že jim je berou. A pěkně si je vychutnat.

337
Ananas
Reagovat

Můžete mi prosím vysvětlit, co T a R pořád řeší za šindele? Tahle kauza mi unikla.

338
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no tim to asi vsechno zaclo.Reza spalil asi dve sindele a ten capek se z toho mohl pominout a poddal si Rezu.:-D

339
gabisollis
Reagovat

@LadyXL: je to tak.A taky na to dojede jako vsichni pred nim.Muzu rict, ze sem z ni mela vcera uplne husinu.Odporna zenska.

340
BarBora
Reagovat

Pozrela som si upútavku, tam Tibor spomenul, že Matúš mu dáva málo jedla. Ak je to tak, potom je Matúš naozaj len nabúchaný sraľko a pomstivec, celé zle. Starí farmári sa síce pohádali, poohovárali, povyhrážali na kameru a ešte neviem čo, ale vyslovene zle si nerobili, na rozdiel od ostatných fariem sa mi práve páčilo, že aj keď averzie fungovali, ale v práci sa viac – menej vedeli dohodnúť a ťahali spolu. Matúš sa aj dosť prezradil pri tom cholerickom výbuchu pri stole, rád sa pyšní cudzou robotou a ešte, keď mu niekto pripraví hotové jedlo a on ho už len dosolí, ešte toho druhého zhodí, no fuj.
Z pohľadu zdramatizovania deja je dobré, že Reza vyšiel s tým trápením ovečiek, neviem, či je to až tak horúce, neukázali nám to, ale ja by som za najväčšie trápenie považovala asi to Janine oškrekovanie, z toho aj ovce musia chytať hysterické záchvaty, odporné niečo. A súhlasím, že najväčšiu chybu urobil štáb, jednoducho toľko ovečiek – je to trápenie pre ľudí a následne aj pre ne.

341
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Proč proboha pálil šindele?

342
Ferda
Reagovat

@Ananas: prý to byly odřezky, ale Matúš z toho chtěl postavit asi ještě kapličku :D

343
gabisollis
Reagovat

@Ananas: nemel suchy drevo a potreboval zatopit Lenus na nocni sluzbu.:-)

344
Foxy
Reagovat

Zajímavé, všiml si někdo v upoutávce, jak Luboš nabonzoval, že Mato spal s Iris?

345
Tamzin
Reagovat

Mě se nelíbilo, že s tím Lubo vyrukoval, podařilo se jim to ututlat, tak co mu je do toho, je to jejich věc. Lenuš 2 mě zatím nijak nevadí, i když třeba ze IV. cenové, pořád je mi milejší než studované pionýrka :-)

346
gabisollis
Reagovat

@Foxy: no vsiml.Me to neprekvapuje a ted i dava smysl proc se za ni tak vehementne „pral“.

347
Sylva Langrová
Reagovat

Mám ráda vlky.Kdysi jsem o nich psala etologickou práci.Miriam je v této uměle vytvořené smečce jasný omega jedinec-nemá stejná práva,čelí bezdůvodným útokům,při vyhrocené situaci je smečkou obětován.Ale zajímal by mě váš názor na to,kdo je v této smečce přirozený alfa jedinec?Nemyslím formálně určenou autoritu-farmář týdne.

348
Ananas
Reagovat

@Ferda: @gabisollis:
Aha. Dík za vysvětlení. No, ono to asi byla akce v Rézově stylu. Připomíná mi to, jak onehdy zpracoval na placky tu mouku určenou na chleba, nebo jak to bylo. On není zrovna týmový hráč a pravidla mu nejspíš moc neříkají.
Teď Gabisollis asi naštvu, ale přijde mi jako nejpravděpodobnější pachatel toho ujedení sýra tenkrát. Možná i s Patrikem.

349
Johana
Reagovat

@Ananas: střihač s pořádným elektrickým strojkem na stříhaní ovcí…ty nůžky vypadají jak dýky a na konci včerejšího dílu jsem si vážně oddechla, že to zatím ovečky přežily bez rozstřižené kůže. Ale snaha štábu napodobit předminulé století je asi přednější, takže strojky nebudou.
Jsem zvědavá, jestli budou opižlávat ovce ještě dalších pár týdnů, nebo se to nějak vyřeší…tady bych byla pro opětovné odebrání stáda a možná to k tomu i směřuje kauzou týrání.

350
gabisollis
Reagovat

@Ananas: proc bys me nastvala? Me je to fuk.:-D

351
gabisollis
Reagovat

@Johana: pro ovce by to bylo nejlepsi, ale co pak budou delat? Aby se tam poflakovali to teda moc neschvaluju.:-D

352
Jája
Reagovat

@Foxy:

Nabonzoval, ale k tomu ještě řekl proč. Maťo zase si musel asi pustit hubu na špacír, protože Lubo to řekl jako kontra. Jak se do mě, tak já do nich.

353
Hugo
Reagovat

@Sylva Langrová: No, já myslím, že možná lenuš, která si jede po svém, alespon zatím a je jí celkem šumák, jestli to někomu vadí nebo ne. Ale s tou autoritou to je slabší. To tedy opravdu nevím, mám pocit, že nějakou přirozenou autoritu tam nemá a ani neměl nikdo.

354
Hugo
Reagovat

@Johana: Pokud by jim odebrali ovečky, celá ovčí farma ztrácí smysl a celou výhru by si nezasloužil ani jeden.

355
Ananas
Reagovat

@Johana:
Mělas ty nůžky někdy v ruce? To budou panečku puchýře. Taky by jistě chtěly průběžně dobrušovat, tipuju.
@gabisollis:
Měli by dostat nějaký manuální, snadno zhodnotitelný úkol. Nasekat na zimu pět ježků dřeva, Okopat pole, vybrat z něj kameny. Nanosit z potoka kameny a postavit taras. Třeba…
Něco, na co nejsou potřeba extra dovednosti a mohli/museli by to dělat všichni.
A nikdo si nebude v prostřed dne mýt vlasy! Sakra, vždyť oni se před příchodem Martina či Kvetky čančají jak vyvolení před přímým přenosem!

356
veverka
Reagovat

@Ananas: Je to asi tak, jak píšeš. Akce v Rézově stylu. Ty šindele chtěli původně použít na přístřešek pro noční hlídače ovcí. Réza ale chtěl udělat ohýnek a než by hledal suché dříví, tak k ovcím donesl suché šindele a zatopil s nimi. A nebyly to jen 2. Byl u toho i Tibor, ale nepráskl ho, jen bylo vidět, že to taky neviděl jako dobré řešení. Zachránil to ale tím, že je tam někde nějaká super guma a můžou udětat střechu z ní.

357
Ananas
Reagovat

@Sylva Langrová:
Tahle smečka spolu asi neběhá dostatečně dlouho. Omega se pozná rychle, alfa si to musí vybojovat a to se myslím nikomu nepodařilo. Ještě tak Jana jako vůdčí fena, ale chňapají po ní fest. Kdysi jsem hltala knížky o afrických psovitých šelmách a mezi fenami to byly taky dobré twisty, z čela na chvost a naopak.

358
Ananas
Reagovat

@veverka:
Tak teď už to vidím v živých barvách, dík.

359
LadyXL
Reagovat

Lubo tím přiznáním – prásknutím vyhlásil válku…, prostě to byla jeho odpověď na akci Iris/Matúš a snaha o jeho vyhození. Jedna věc je jmenovat ho sluhou, druhá věc je, přemlouvat lidi, ať ho označí do duelu! Chápala jsem ho.
Alfa samec/samice ? Těžko říct. Chtělo by se říct, že nikdo, ale vždy to někdo ve skupině je. Tady bych to já osobně viděla na víc jedinců, kteří by jím chtěli být a možná mohli být, ale jako v přírodě – museli by se o to nejdřív poprat s ostatníma. Paradoxně to mohl být Lubo, během jeho FT všichni makali celkem bez problémů.

360
LadyXL
Reagovat

@Ananas: jo, nůžky znám. A hned jsem si říkala, že toho moc za den nezvládnou. Když nejsou trénovaní,je to veliký problém. I Lubo tehdy řekl, že zvládl 4 ovce maximálně.
Šindele – Réza – sýr … to k sobě podle mne paří :-D. Já si to myslím pořád, že tehdy ten sýr ujedl Réza. Byli tam s Evkou krátce, co se to stalo a někdo ze starých ho tehdy podezříval, že se kolem motal…

361
BarBora
Reagovat

@Sylva Langrová:
Tiež mám rada vlkov, ale s tou Miriam nemôžem súhlasiť, chovanie k sebe si doslova vykoledovala sama, aj včera zavádzala, keď sa s plačom sťažovala, že už druhý týždeň nedojila. A kedy mala dojiť ovečky, keď bola slúžkou a nestíhala ani načas navariť? Mohla dojiť kozy, ale to sa jej nechcelo a nemala čas, zato pol dňa umývala riady.
Zatiaľ som si v žiadnej farme nevšimla prirodzeného vodcu, ktorého by všetci rešpektovali, ale to nie je pracovný kolektív, ale hra o peňažnú výhru a podľa toho to aj vyzerá.

362
johnmclane
Reagovat

@Sylva Langrová: myslím že štáb sa veľmi bráni škatulkovaniu, aby bol niekto od začiatku alfa samec (ako bola Járová alebo Hrmová), potom to celé berie taký trapno-soap-opera spád. Slovensko je typické matriarchátnou rodinou (hoci chlap v krčme bude vždy tvrdiť, že je hlava rodiny a doma sa žena nechá mlátiť, lebo je fyzicky vždy slabšia) a tak aj alfa-samec je na tejto farme myslím žena. A na konci sa podľa mňa ukáže, že to bola Jana. Z chlapov je Tibor typický submisívny mamičkár, ktorý má len plno kecov, Matúš je mladý a Luboš mäkký. Jana opakovane ukázala, že ak chce, vie chlapov ukormidlovať, kam potrebuje. Reza je tichá záloha, ktorá môže nakoniec rozhodnúť. Miriam je neriadená strela, s ktorou si v strese nebude vedieť poradiť ani štáb.

363
Foxy
Reagovat

@Jája: jo, to neřeším, že to Lubo pustil ven. spíš mě zaráží ten fakt, že Maťo, který vykládal, jak má venku holku , co na něj čeká, si dal hned říct s typem jako je Iris.

364
Foxy
Reagovat

Hehe, koukám na tu ukázku-a musím se smát. Ještě, že byl ten jedinej kameraman vždy na místě, když hoši říkali ty nejdůležitější pravdy:) tady něco smrdí scénářem.

365
Pertule
Reagovat

Miriam maká jen v duelu, to naprosto bezostyšně ukazuje svoji sílu. Divím se že jí to ostatní ještě tolerují. Jinak je líná jak veš. A na všechno má argument že je jí ubližováno. Ale to už tu bylo napsané stokrát.

366
Foxy
Reagovat

@BarBora: myslím, že ve třetí řadě byla takovou jakoby vůdkyní Sylvia, alespoň pro velkou část.:) Mário sám pak uznal, že udělal na začátku chybu, že se jí nechodil ptát na rady, že mu pak dělala pěkný dusno.

367
BarBora
Reagovat

@johnmclane:
Jana chlapa ukormidlovala až k rozvodu. A už dávno mala byť doma.

368
Foxy
Reagovat

Jak to, že jim tam ty ovce vůbec ještě nechávají??

369
Foxy
Reagovat

@BarBora: mně janka momentálně zase tolik nevadí. Začíná mě hodně vadit Réza a Matúš. Matůš mi nesedl od začátku, Réza mi přišel i vtipný a bavil mně, ale poslední dobou je jen trapný. Bubica mi samozřejmě vadit nepřestane :)

370
Johana
Reagovat

@gabisollis: @Hugo: já vím, že ovčí farma bez ovec být nemůže, ale proboha proč tolik oveček? Dávala bych jim úkoly, které jsou těžce splnitelné, ale při jejich dobré spolupráci a veškeré snaze, přece jen se splnit dají.
Stříhání ovcí je úkol nesplnitelný a navíc ohrožující zvířata, tak proč ho dostali? Pro pobavení diváků? Já už se teda nebavím.

371
BarBora
Reagovat

@Foxy: Silvia bola skôr šikanér, nie prirodzený vodca a to, že za celý čas nebola slúžkou, ani v dueli mi bolo dosť podozrivé.

372
BarBora
Reagovat

@Foxy:
Až na tú Janu súhlasím, ona ma neiritovala len krátko, po prehratom dueli s Lenkou na chvíľu stiahla chvost. A včera aj klamala, aj keď sa hrdí, ako ona vždy povie priamo a v dobrom.

373
Ferda
Reagovat

@BarBora: Silvia služkou byla, a pěkně to bojkotovala. Mário byl farmářem a ona mu dělala naschvály

374
blanka
Reagovat

K ovečkám – měly by sedět tak jak jim bylo ukázáno, fakt se pak nehýbou, ale obrátit je na posez chce i sílu. Mají velmi snížený práh bolestivosti, stříhnutí jim v mezích nevadí. Rouno nikdo nechce má cenu tak 2-3 korun. Jana na ně řve od začátku, mockrát ji to bylo vytknuto, měla by se chovat klidně a ne je plašit svým ječením a alergii v hlase. Určitě bude potrestaný nějak i Reza, Martin mu to řekl a to za to, že Matouše nanapomenul za zacházení s ovcemi.

375
BarBora
Reagovat

@Ferda:
Hej, je to možné, až tak veľmi dobre si to nepamätám, asi to už bolo ku koncu, lebo ako išiel čas, nikto ju nedával za slúžku, ani do duelu, to ma prekvapovalo.

376
Pertule
Reagovat

@BarBora: Včera lhali všichni. Reza s Tiborem tím, že označili jenom Matůša a sami si do svědomí nešáhli a ostatní baby tím, že nic neviděly. Lena2 se z toho snažila vybruslit. Ufonku Miriam v potaz neberu, ta pochopí i Erbenovu Kytici jako komedii.

377
gabisollis
Reagovat

@Johana: ja bych jim ty ovce sebrala, ale jim by to jen pomohlo.

378
gabisollis
Reagovat

@johnmclane: klukum 19-25let bych nerikala chlap.Ano zajicky mozna kormidluje, ale jinak ji to moc nepujde.:-)

379
Ferda
Reagovat

@BarBora: v duelu byla až s Editou a pak ve finále s Máriem, ale služka byla myslím vícekrát

380
Sylva Langrová
Reagovat

Janu bych jako alfa jedince ve stávající smečce na farmě brala,nebýt jejího ,pro mě odpudivého verbálního,ale především neverbálního projevu.Kupodivu by mě to intuitivně táhlo k Lubovi.Ovšem v této skupině je to spíše ,,jednooký mezi slepými králem“.

381
johnmclane
Reagovat

@gabisollis: súhlasím, bez komentára (chlapi vraj dozrievajú neskôr – ale nikde nepíšu, kedy…)

382
gabisollis
Reagovat

@johnmclane: tak to bude individualni.Nekdo mozna taky nikdy.:-D

383
Jája
Reagovat

Co myslíte, po kom Lenka sáhne a do duelu stáhne?

384
Hugo
Reagovat

@Jája: Po Miriam

386
Hugo
Reagovat

@Jája: Můj scénář pro tento týden je ten, že půjde do duelu Lenka s Miriam, Miriam vypadne a za FT dá Tibora. Nebo možná, protože Miriam je nevypočitatelná znovu Luba.

387
gabisollis
Reagovat

@LadyNika: zajimave.:-) Typove me hodne pripomina tu Lenku2.:-D A ackoliv nemusim vousaty chlapi tak jemu slusi vic.
Pise tam, ze spolu dva roky nezijou a to jako ceka, ze nebude mit zadny zensky?

388
gabisollis
Reagovat

@Hugo: ja si tak moc preju tvuj scenar.:-D
Ale vubec si nedokazu predstavit proc Lenka by vzala Miriam.

389
Hugo
Reagovat

@LadyNika: Neříkám, že to není pravda, ale s výlevami do medií od odstavené partnerky jsem hodně opatrná. Co se dá od ní čekat jiného? Že ho bude do nebe vychvalovat, jaký je super a že za to, že jim to neklape může ona? To snad ani nikdo čekat nemůže.

390
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Protože se chce vrátit a na Miriam má stoprocentně. A nikdo jí nebude nic vyčítat, protože Miriam ted platí za velmi silnou

391
gabisollis
Reagovat

@Hugo: tak snad to vyjde.

392
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Jo a ještě vycházím z toho, co víme. Že Miriam je už delší dobu doma a z toho, co říkal Lubo v upoutávce, že Iris nevyšla její snaha o to poslat ho do duelu.

393
BarBora
Reagovat

@Pertule:
My sme to nevideli, takže ťažko posudzovať, ale Jana na priamu otázku Kvetky, či Matúš udrel ovcu povedala – nie -, neskôr na Mirinu odpoveď, že ju udrel nožnicami, žačala kričať, že nožnicami to nebolo. Mortyša aspoň priznala, že udrel. Neviem, či sa ostatní majú k čomu priznávať. Jana by mala byť radšej ticho.

394
Ananas
Reagovat

@LadyNika:
Na té fotce vypadá příšerně slizce.

395
BarBora
Reagovat

Hm, tá Rezova manželka vyzerá ako Reza v ženskom vydaní, podobajú sa.

396
Hugo
Reagovat

@BarBora: No, on sám Maťo nejdřív křičel, že ovci neuhodil vůbec, pak už připustil, že ano, ale ne nůžkami, kroutil pohoršeně hlavou, zvedal oči ke stropu a nakonec, když už nevěděl kudy kam, pustil se do nich, že ostatní taky ve stylu malýho dítěte.,ale Pepíček to dělá taky a ještě víc.
A mezi námi, Reza mluvil původně o tom, že nadržuje holkám, aby volily do duelu Luba, kterému se hodlal pomstít za Iris a kdyby blbeček nechtěl odvézt řeč a nezačal vytahovat nedodělek z předtýdne, vůbec by se o tom nemluvilo. Zavinil si to Maťo sám.

397
Pertule
Reagovat

@BarBora: BarBoro, myslela jsem to tak, že i Reza několikrát na kameru přiznal ne zrovna dobrý přístup k ovcím, a že se musí líp ovládat. To jen že to teď vygradovalo, tak proč to nevyužít ne? Pochybuji že ostatní se s ovečkami mazlí a neřeknou jim křivého slova :D Tady na tuto žalovací akci bych použila přísloví:“zameť si před vlastním prahem“
Všichni co seděli u stolu mají máslo na hlavě.

398
Jája
Reagovat

V každém případě to dneska bude aspoň trochu zajímavé. Možná by Lenka mohla vyzkoušet Evu :)
Co se Rézy týče,se divím proč lezl na takovou mužatku (asi byl hooodně pod vlivem jako u Mortyše).

399
Franz
Reagovat

Zdravím dámy. Pročítám vaše komentáře a jste hodně pilné. Podíval jsem se na Rezovu manželku a co dodat. Kam jsi Rezo dal oči a od koho jsi se nechal uhnat.
A Luboš nám to tam pěkně rozhrábl s kauzí Matůš-Iris. Nedivím se jeho nazlobení. Vždyť Matůšova pomsta byla strašně okatá.
Mně tam dnes při volbě prvního duelanta vycházela remíza tři na tři, ale potom se asi některá z dam tedy přiklonila k dámskému duelu. Že by Lenka2 ? Takže Hrčkovka vyzve ? Taky mně ještě napadá trestní duel, ale toho bych chtěl asi hodně.

400
Hugo
Reagovat

Ted jsem si poslechla vzkaz Luba Irie a je to tedy drsný. Kdo nechce vědět, kdo je první duelant a chce to mít večer napínavé, at na to nekouká, padne to tam.

401
Hugo
Reagovat

@Franz: Franz a trestní duel koho s kým? Vždyt tech, co by měli být potrestaní je plná seknice.

402
Ananas
Reagovat

@Franz:
Ono je to tam v poslední době banda pomstychtivců. Maťo se mstí Lubovi, ten Matovi, Réza Maťovi, Tibor mu s tím rád pomáhá…

403
gabisollis
Reagovat

Nevite nekdo co udelat aby ty videa z Markizy sly pustit i na tabletu? Me to jde pustit jen na domacim PC .

404
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Musíš na to mít nainstalovaný Flash a s tím se třeba Japko rozkmotřilo.

405
Franz
Reagovat

@gabisollis: v tvém tabletu něco asi bude chybět, Adobe Flash Player 15 (na kterém videa jedou). Hledej podle systému co je v tabletu.

406
gabisollis
Reagovat

@Franz: @Ananas: Dik.Zkusim.

407
Franz
Reagovat

@Hugo: To nevím, to je jen moje scifi úvaha.

408
gabisollis
Reagovat

@Franz: tak ten adobe flash player 15 to vubec nenabizi.
Jiny cisla ale ne 15.

409
Jája
Reagovat

@gabisollis:
Zkus VLC media player , posl. verse by měla být 2.1.0

410
Hugo
Reagovat

@Franz: Chápu, jen si to nemyslím. I když všechno je možné, jeden nikdy neví co režie vymyslí. Já jsem zase celkem zvědavá, jaký trest dá Maťo „provinilcům“ kteří porušili pravidla. Tím spíš, že jsou to všechno jeho velcí neoblíbenci.

411
BarBora
Reagovat

@Hugo:
S Tebou čoraz viac súhlasím.

412
Jája
Reagovat

@Hugo:
Jestli bude dávat tresty až po volbě prvního duelanta, tak by měl hodně přemýšlet a dávat mírné tresty. Co teď ještě doseje, později bude sakra bolet. :)

413
Franz
Reagovat

@gabisollis: ano, pmlouvám se 15 je pro PC – windiws, ty hledej podle systému v tabletu (asi Android verze xx).
Jinak snad pomoc co jsem našel:
http://svetaplikaci.tyden.cz/flash-player-android-sledovani-videi/
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html#main_Archived_Flash_Player_versions_for_developers

Omlouvám se všem, že toto nepatří k Farmě.

414
Franz
Reagovat

jejda, klidně ty moje odkazy smažte pokud se musí schvalovat. Já chtěl jen pomoct.

415
BarBora
Reagovat

@Pertule:
Áno, hneď niekedy z jeho príchodu, potom to asi napravil, keď tie ovečky stáli radu na dojenie práve k nemu, spomínal to aj Viktor, aj že za ním išli ako kedysi za Heňom. Iste, asi sa z nimi moc nemazlia, ale asi ide skôr o celkový prístup, naťahujú sa z nimi, ale to je niečo iné, ako keď ich niekto z hnevu udrie, asi o to išlo, ale nevideli sme to.

416
dorka
Reagovat

Off topic – někdo se tu ptal, co říkáme na Telecom „árie“ reklamy. Já říkám, že pruda, trapas a otřes…. Ovšem! Na druhé straně, to, co teď předvádí Orange, je geniální a navíc krásné a poučné. Čeky, jako vždy krásný génius, mi připomněl geniální a krásnou věc od HEXu . A poučení? Našla jsem si díky němu celou Janku Kirschner a Keby si bol moj, překvapivě taky geniální a krásnou. Ne, že bych se jako Slovenka rozhodla přejít k pomeranči, ale normálně se v pauzách těším, že je uvidím a uslyším. A tož to enem tak :-)

417
Franz
Reagovat

@dorka: Těšit se na reklamy? No uf, to je strašné a zvlášť ty na Markize.

418
dorka
Reagovat

@Franz: zadej na YT – Orange – Nikdy nebolo lepšie

419
dorka
Reagovat

@Franz: a – Orange – Keby si bol môj

420
BarBora
Reagovat

Pozrela som si to video s Ľubošom, neviem, či ho Matúš ešte dodatočne nečím nevyprovokoval, ale týmto Ľubo nikomu nepomohol, to teda nemusel.

421
dorka
Reagovat

Markíza Nemarkíza – ty reklamy jsou milé :-)

422
Jája
Reagovat

@BarBora: No tak vypustil páru a pro nás je to zajímavější. Je o čem psát a moralizovat :)

423
Franz
Reagovat

@dorka: No, to doporučuješ tomu pravému, který reklamy nesnáší a při reklamě přepíná na jiný program.

424
dorka
Reagovat

Jinak, Farmu si sice natáčím denně, ale dívám se čím dál rychleji. Banda blbců. Ovšem v čele se štábem. Nějak nechápu, proč trpí 220 ovcí, prasátka, těhotná kráva a drůbež, o štěněti, co tam taky nemá co dělat, ani nemluvě. Herec „Martin, co je jakože ten Hospodár“ , aby se bál, že ho v Blavě na ulici zlynčují turisti z Těrchovej… Je to celé špatně. Škoda.

425
dorka
Reagovat

@Franz: Právě proto. Já taky, a tentokrát nepřepínám, ale čekám :-))

426
Franz
Reagovat

@dorka: Dorko nech toho – to je skrytá reklama nebo co ?

427
gabisollis
Reagovat

@Franz: @Jája: diky za pomoc, ale taky se muj tablet nechce kamaradit s adobe a na vlc to nejde.
Uz sem to zkoukla tu minutu padesat na norm.pc.Tam to nastesti jde.:-) Vypada to na scenar Huga.:-)

428
dorka
Reagovat

@Franz: Otevřená, na HEX a Nikdy nebolo lepšie a Janu Kirschner a Keby si bol moj :-) toťfše

429
Poppy
Reagovat

Já si říkám, že tresty za špatné chování ke zvířatům nebývají mírné. Protože to směřuje nejvíc na Matúša, tipla bych si, že do duelu půjde on.

430
Ananas
Reagovat

@dorka:
Dík za tip! Keby si bol moj se mi moc líbilo. Ta druhá už je na mne moc přeslazená. Pobavila jsem se.

431
dorka
Reagovat

@Poppy: Já si zas říkám, že zadat jednomu FT práci se dřevem a druhému s 220 živými tvory je trapas na entou. Já jako divák jsem znechucena. Je mi jedno, jestli je štáb TAK blbý, nebo manipuluje. Obojí mě utvrzuje v tom, že není proč se dívat.

432
dorka
Reagovat

@Ananas: Kdysi jsme pařili na chatě na pomezí Moravy a SK a bylo to skoro přesně jako v tom klipu, chata, práce, děcka, psi… Nádhera, která se nezapomíná, a přesně o tom tehdy zpívali z rádia HEXi a od té doby to miluju :-)

433
Poppy
Reagovat

@dorka: Jo, je to velice nevyrovnané. No ale přesto mně baví dívat se na to. A baví mně to o to víc, že je mi úplně jedno, kdo vyhraje.

434
janislava
Reagovat

@Poppy: @Poppy: Já se domnívám,že do duelu nepůjde,má imunitu,spíš trest!

435
dorka
Reagovat

@Poppy: Vyhrát by měl někdo, kdo toho bude mít po krk. U stolu pravdy narve Kvetce do sešpulené pusinky šrotovou placku a pak ji vyvleče ven a vymáchá ji v hnoji a nechá ji napospas mangaličákům. Načež si počká na Martinobuřta, vyřve mu do xichtu, jak to kurva zachází s cizíma ovcema, sváže ho a ostříhá, pak hvízdne na psa a ty, co jej (ji) budou následovat a znechuceně odejde do hory. Pak na chvíli sejde, aby těm štábním pixusům spálil veškerou techniku. A Markíza by to měla jako hlavní zprávy. Yo.

436
Poppy
Reagovat

@dorka: Jenže pak nebude nikdo, kdo by předával výhru :-)

437
dorka
Reagovat

@Poppy: A?

438
Poppy
Reagovat

@dorka: No snad tam nejdou do té špíny, hladu a zimy jen tak!

Mimochodem – všimli jste si těch šílených much všude? Já bych se z toho zbláznila.

439
Tamzin
Reagovat

Tak z Luba se mi právě udělalo dost blbě. Ať má důvody jaké chce, tak tohle je vyřizování mimo farmu a je pro mě ubožák.

440
Ananas
Reagovat

@Poppy:
To je fakt, nemusím se tetelit o svého fanouše.
Do duelu ho za trest asi nepošlou, ale kdyby ano, bylo by to velmi zajímavé. Vyzval by Luba nebo Rézu?
Taky jsem zvědavá, která babulka půjde do rizika a dá hlas dámskému duelu?

441
dorka
Reagovat

@Poppy: Nějak nechápu, jak by z tohohle mohl vyjít „vítěz“. A navíc, nikdo nikomu nefandí, čtu to tu dnes a denně, je to úúúplně fuk. Můj scénář je lepší ;-)

442
Tamzin
Reagovat

@dorka: Ještě by mohl nechat u vrat nějaký exkrement na památku :-)

443
Ananas
Reagovat

@dorka:
Yo!

444
Ananas
Reagovat

@Tamzin:
Yo yo yo!

445
Poppy
Reagovat

@dorka: Tvůj scénář je určitě údernější, ale to bys musela oblbnout nějakého Borise (což by se ti mohlo podařit jen kdybys byla chlapeček) :-)

446
dorka
Reagovat

@Poppy: neznám, nevím… ředitel? majitel?

447
Poppy
Reagovat

@dorka: Kameraman (pokud si dobře vzpomínám) – ale zřejmě vlivný, sem tam uměl děj trochu posunout ve prospěch svého oblíbence.

448
dorka
Reagovat

@Poppy: no tak na můj scénář by to chtělo pro kameramana jenom nakoupit trochu dobré travky :-)) žádný záznam, jen domněnky a reportéri Markízy šialejú :-))

449
Hugo
Reagovat

@Poppy: No jo, ale s kým? Matúš vypadá silný a byl by to trest spíš pro soupeře. A dovedeš si ho představit po vyhraném duelu? Brrrr

450
dorka
Reagovat

@Hugo: Přesně. Všichni jsou nakonec Brrrrr.

451
Poppy
Reagovat

@Hugo: Já bych ho viděla v duelu s Rezou. A vypadl by, i kdyby vyhrál :-)

452
BarBora
Reagovat

Tak, zvolením Matúša za FT sa nám to tam pekne rozvášnilo, on ma dosť prekvapuje a to som si pôvodne myslela, že bude tým toľko očakávaným kladným hrdinom. Ale úplne nerozumiem tomu, ak mal niečo s Iris a Ľubo o tom vedel, ešte im aj sĺúbil, že to nepovie, prečo ho dráždili a Matúš mu ešte zavesil na nos, že Ľubošove sluhovstvo sľúbil Iris, že to tak chcela. Ale Matúš mé celkove dar chlapov poštvať proti sebe.
A tiež som veľmi zvedavá na voľbu duelantov, ktorá to otočí, Mira niečo splietala, že by chcela ženský duel a možno Mortyša vyjde v ústrety Lenke, aby ju mohla dať, tak, ako to pôvodne hovorila a Mortyša to počula.

453
BarBora
Reagovat

Matúš má dať tresty farmárom za porušenie pravidiel, aj na to som zvedavá a čo za tresty rozdá Martin…, nič originálne ma nenapadá, tak som zvedavá, či vymysleli niečo nové, alebo to bude niečo obligátne. Možno predkloniť a päť a dvadsať na riť. Bužírkou.

454
Ferda
Reagovat

mě docela překvapuje, že na farmu jdou lidi, kteří neviděli farmy v předešlých letech.
třeba Mortyša netuší, kdo je to Šárka, ani jeden z nich nepoznal Martušku sýrárku, která byla ve dvojce, a spousta dalších věcí

455
Poppy
Reagovat

@Ferda: Jo, to mně taky překvapilo, že nevěděla, kdo je to Šárka.

456
Hugo
Reagovat

@Poppy: Hahaha, tak to by bylo dobrý. Ale myslím, že tohle neprojde.

457
galadriel
Reagovat

Franz teraz som prišla ku kompu, schválila som ti 413-ku.

458
gabisollis
Reagovat

@galadriel: diky moc, ze si to schvalila.;-)

459
gabisollis
Reagovat

@Franz: diky moc za tu 413.Sice se furt brani mrcha, ale aspon uz vim kde to najit.;-)

460
gabisollis
Reagovat

Ten Matus je pekne zlej hajzl.Namachrovanej frajirek.Jo vratit Lubosovi sluhovani proc ne, ale co mel spolecnyho s tim, ze Iris vypadla? Vypadla by i kdyby Lubos nebyl sluha.
Janik ho pekne potopila.:-D fakt dobracka.

461
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: melo tam byt Matus(kdyby nebyl sluha)

462
Hugo
Reagovat

Matúš svým chováním vyloženě vyprovokoval to, jak se k němu Reza s Tiborem chovají. Lenuš s ním zatím drží basu, protože měli dohodu a ty dvě pipiny Eva s Janou hřeje u srdce, že dává kapky Rezovi.

463
Poppy
Reagovat

Tak už mám svého fanouška. Ze všech farmářů bych výhru přála Lence a budu jí držet palce. Chlapi jsou tam jedna baba za druhou, ženské zas mužatky, Miri je mimozemšťan.

Od té doby, co Lenka přestala mít ty své hysterické záchvaty, je mi čím dál sympatičtější.
.

464
BarBora
Reagovat

V posledných dieloch sú najlepšie konce, už len kvôli nim sa to oplatí pozerať, Miriam dnes bola úžasná, aj keď to bolo len pár sekúnd, Eva tiež stála za to.

465
Hugo
Reagovat

Možná se zeptám blbě, ale to zazpívání farmářské hymny byl ten trest za špatné nakládání se zvířaty? Pochopila jsem to správně?

466
BarBora
Reagovat

Hej, Lenka je tiež v mojej topke, niekedy by si mala viac rozmyslieť, čo povie, ale tak trápna, ako dnes Eva, ešte nebola.

467
janislava
Reagovat

@Hugo: tak já s tebou souhlasím,přesně toto jsem měla na mysli:-)

468
janislava
Reagovat

@Hugo: ¨Já jsem byla rozčarovaná,že jsem čekala trest od Martina a do toho se začla zpívat hymna,tak vůbec nevím zda vůbec mluvil hospodář o trestu nebo ne.

469
janislava
Reagovat

@Poppy: Lenka opravdu má velkou šanci na výhru,hlavně aby to psychicky vydržela,na to jak vypadala na začátku,držím jí palce.

470
Poppy
Reagovat

Já myslím, že trest teprve přijde. To si přece štáb/Martin musí rozmyslet :-)

471
BarBora
Reagovat

@Hugo:
To som ako trest vôbec nezaregistrovala, ale zatial nič nedal, pokiaľ nemáš pravdu. len aby to zas nebol trest typu – v pravý čas sa dozviete. Ale dnes bol Martin akýsi pokľudný, možno sa aj štáb zľakol, či to predsa neprehnali, veď tie úlohy boli totálna kravina. Možno sa aj zľakli zmeny nálad, hlavne, že farmári už aj tie zvieratá prestali zvládať, nie len seba.

472
janislava
Reagovat

@Poppy: Asi má Martin z toho máslo na hlavě,tak si to musí od štábu ,nebo u videa(pokud něco natočili a mi jsme to neviděli)a pak se rozhodne pro koho ten trest padne.

473
Hugo
Reagovat

@BarBora: Mě to právě tak přišlo, že to je ten trest, jako aby si uvědomili a blebleble. Protože jindy vždycky říkal on i Květka, že trest ještě přijde. Docela čumím , takových keců o chování ke zvířátkům pořád a nakonec Martin udělá tytyty, a ještě jim tam vyloží koš jídla. To dostali spíš odměnu, ne?! A Paťa za to, že šel dřív spát vyhodil, Miriam za to, že jí ovečky odešly / sama je v pořádku přihnala zpáty/ musela dvě noci hlídat a ted tohle? Si dělá prču, ne?

474
janislava
Reagovat

@Hugo: souhlasím s Tebou,odměna+jarmark,uvidíme co se z toho vyklube.

475
Ferda
Reagovat

podle mě přijde trest po duelu, jako to bylo s Patrikem

476
Ferda
Reagovat

Lenka vyhraje duel, a ta co prohraje tam zase zůstane a vyhodí Maťa, takže už nemá cenu aby Lenka chodila do duelu, protože stejně nikdy nikoho nevyřadí :D :D :D

477
janislava
Reagovat

@Ferda: Myslím si,že to tak asi nebude,Matúš dostane ještě jednu šanci a pak je vyhazov,záleží na celé situaci jak to Martin zrekapituluje.

478
Ferda
Reagovat

každopádně jsem zvědavá koho si vezme do duelu, protože Reza má v ukázce na zítra strach, že se Lenka nevrátí

479
janislava
Reagovat

@Ferda: Vše je možné,ale doufám že Lenka má šanci.

480
Jája
Reagovat

@janislava:
Snad si nevezme Miriam :( Miri vypadala nějak uplakaně

481
BarBora
Reagovat

@Jája:
Podľa tej upútavky tipujem, že vezme tak, ako hovorila – Mortyšu, inak by Reza asi nehovoril, že sa Lenka nevráti, že to bola zlá voľba.

482
Johana
Reagovat

óóó, jak dojemná scéna – Evce se u hymny chvěje brada a utírá neexistující slzy a v dalším vstupu po jarmarku nezapomene plivnout na Rezu, že si vymýšlí, balamutí lidi a drístá hlouposti a přitom se to dalo tak pěkně okomentovat, jak to vyrobili, proč je to tak, jaké tradičné materiály použili….to jí nedošlo, že s Janou prodávaly výrobky, které se naučili dělat na farmě povinně všichni a ani jedna nedala do toho ani kousek ze sebe?
Já budu doufat, že si Lenka vezme do duelu Evu a pošle ji zpátky do Lomnice.

483
Jája
Reagovat

@Johana:
jojo a těch slziček, že jenom ona pracuje :D

484
Hugo
Reagovat

@Johana: Naprosto souhlasím. I ten Matúš, který Rezu nesnáší řekl, že se bavil tím, jak Reza super prodával. Eva hned z kraje plivla jedovatou slinu i na Miriam, která tam i u stánku během prodeje vyřezávala, což je u lidových prodejců naprosto normální a naopak žádané. A totálně to zabila tím, že ona jediná tam pracuje. Eva se hodně rozjela a ukázala se jako pěkná blbka.

485
Tamzin
Reagovat

Eva je blbka od samého začátku a Jana je divná celá :-)

486
Tamzin
Reagovat

Taky mi leží v hlavě od minulé farmy ty Šárčiny rohožky ze sena, seno se přeci hrozně drolí, kdyby alespoň byly ze slámy. Takovou rohožku bych určitě nechtěla.

487
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Já jsem zpočátku Janě docela držela palce, v té skladbě tam mi přišla ještě docela přijatelná a říkala jsem si, že i kvůli těm dětem by jí ty peníze pomohly. Ale od té doby, co se dala do kupy s Evou je to síla a obě se stávají přímo nesnesitelné. Konkretně Eva mě vadí mnohem víc než celá Miriam. Zase na druhou stranu Tibor, kterého jsem fakt od srdce nesnášela, od té doby co vypadl Viktor mě i docela baví, jeho kauza hov…o neměla chybu. Bohužel stále to mám tak, že oblíbenec, kterému bych držela palce mi chybí, spíš mám lidi, kterým vyloženě výhru nepřeji a takové, u kterých je mi to celkem jedno. A podle toho i fandím v duelech.

488
johnmclane
Reagovat

@Hugo: spievanie hymny bol trest hlavne pre štáb a divákov s hudobným sluchom, kto to vymyslel? ten debžo Čurka čo kazí Partičku svojimi úchylnými prevlekmi? Všimli ste si, ako s jednej možno desaťminútovej veci už vyrobili tri televízne časti? Celé je to choré – buď to nemá chronológiu kvôli debilite štábu, alebo kvôli totálnej neschopnosti farmárov. A Martin raz za 3-4 týždne sa tak medzi rečou spýta na nejaké nedokončené úlohy. Možno polovice vecí neboli dokončené, po skončení „týždňa“ sa vykašlali na ne, čo na tom, že sa všade vála bordel, sem-tam niekto niečo zdvihne a odnesie, sem-tam niekde pribudne ho*no, Škoda že už nejaký militant nedal podnet pre týranie zvierat. Aj to, že Reza povedal že tie ovečky tam trpia, keďže ich nezvládajú, niekto iný otočil akože Reza by chcel, aby ovečky odišli, či zdochli či čo. Škoda, že aj tie v minulosti vybudované farmy po natáčaní spustli – mrhanie ľudskými silami.

489
Pertule
Reagovat

Líbila se mi Lenka, jak se ke kauze týrání zvířat vyjádřila při nástupu před Martinem. Žádná hysterie (a fakt jsem ji čekala) prosté konstatování a apel na Luba … který se předtím obhajoval, že on ovce neudrel.
Luboš mi nesedí od začátku. A čím dál tím víc je mi protivnější.

490
Rudi
Reagovat

někde jsem četla,že Martin ty farmy využívá na ty agro dovolené a vydělává na tom. jestli je to pravda nemám potvrzené

491
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Mě Jana odradila na začátku, jak vyjela po Lence, že ona je starší a já už nevím co, ale takovým hnusným způsobem. To nemám ráda. Jinak mi vadí i Miriam, docela dost, Tibor se opravdu zklidnil, obě Lenky taky dobrý, ale fanouška tam fakt nemám :-)

492
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Ale ano, neříkám, že Jana byla na začátku stoprocentní, ale v té skladbě, co tam byla a je, to nebylo tak hrozné. Já jsem výhru původně přála Lubovi1, ale když vypadl, začalo mě to být celkem jedno, ale trochu jsem se přikláněla k Janě z důvodů, které jsem už psala. Ono to je těžké, Lenka trpěla hysterickými záchvaty a ty zase hrozně vadí mě, Tibor, Jano a Vikinka nemá ani cenu rozebírat, Miriam mě tehdy taky až tak nevadila, ale říkala jsem si, že Jana by to potřebovala víc. Marek vypadl moc brzo na to, aby člověk mohl posoudit, jaký je, ale možná škoda, že nevydržel dýl. Ono tentokrát tak moc fakt na výběr není, alespon z mého pohledu. Těšila jsem se na bandity, že farmu oživí, ale to,co tam přišlo je ještě horší, než to,co tam bylo. Maťa opravdu nemusím, jeho pomstichtivá povaha je mi odporná, a ani legrace s ním není. Lubo mi přijde jako pracovitý a šikovný, bohužel docela vychcánek . A ty dvě jezinky, Iris jsem skoro ani nezaregistrovala, až na tu první hádku se nijak nestačila projevit a upřimně Lenuš mi sice moc nevadí, ale kdybych byla na farmě, určitě by mi vadila nepřístupnost, kterou si udržuje i když to svým způsobem chápu. Ale že by byla nějak zajímavá, tak to se mi nezdá. A pak vybírej favorita.

493
veverka
Reagovat

@Hugo: Mám to stejně, jak jsi ty hráče tam teď popsala. Favorit žádný a je mně docela jedno, v jakém pořadí teď vypadávají. Akorát mně někteří vadí víc , nebo míň. Chlapům ale tu výhru nepřeji naprosto žádnému. Ty bych vyházela všechny a některé velice rychle.
A protože vyhrát někdo musí, tak z ženských mně vadí asi nejmíň Jana. Po celou dobu je ta její hra bez nějakých větších kotrmelců. U práce je vidět všude a i když není u mne žádná favoritka, tak mně zatím nevadí, kdyby z té sebranky co tam letos je tu výhru nakonec dostala ona.

494
Hugo
Reagovat

@veverka: Janě hodně uškodilo, když se z ní a Evy stala nerozlučná dvojka. Eva je arogantní namyšlená slepice, která je přesvědčená, jak říkal můj tatínek, že sežrala šalamounovo hov..o. A s Janou jsou, bohužel, hodně nepříjemná dvojka. Uvidíme, jak se bude chovat, až Evička vyfičí.

495
Franz
Reagovat

Nemoc druhého duelanta, hm no dobré.
Už jsem to tady psal předevčírem, že se mi tento týden jeví duel Lenka versus Lenka2. Zřejmě, když Lenka při volbě mluví, že „takovou ženu nemusí“ má právě na mysli Lenku2. Tedy staví se do role nějaké mstitelky(těch třech počestných žen), která potrestá tu nevychovanou Mortyšu, která si dovolila „obskočit“ jejich Rezu. Lenka tak trochu v roli mravní policie je tedy ta jediná na vykonání spravedlnosti.
Doufám, že opět nedojde k nějaké anulaci duelu, v což v této fázi reality už nevěřím.
A Miriam opět si zazpívá písničku do dalšího týdne na Farmě. A FT v pondělí si prosím Rezu.

496
Foxy
Reagovat

Ukázky z dnešního dílu jsou zajímavé, v první sama sebe dojala Lenka, to nemám ráda. Ve druhé bžunda s biblí….no nevím. Zaujala mně také podnapilá Evka, trapnost na entou. Nakonec z toho vyšel jako vítěz Tibor, Réza a Lenuš, kteří se obecné legrandy s Biblí neúčastnili.
Kdo teda nakonec jde do duelu? Eva?

497
Foxy
Reagovat

@Franz: asi máš pravdu, asi to bude Lenuš, která pravděpodobně vyletí. Zapomněla jsem, že Réza se nejdřív tahal Lenkou 1 a Lenuš2 to potom dotáhla do konce, to se zjevně neodpouští. Lenuš tak jako tak moc nezapadla, co jí odešla Iris, tak nemá spřízněnou duši. Luboš a Maťo už víceméně zapadli do kolektivu.

498
Hugo
Reagovat

Mě pořád mate to, že podle aktivity na fb by měla vypadnout Miriam.

499
cathy
Reagovat

Nicméně aspoň 100% víme, že duel bude – Miri rozbolel zub… :-D viz. upoutávka na ofiku

500
Ananas
Reagovat

@cathy:
Jak příhodné…

501
Johana
Reagovat

@Foxy: Eva by měla být podnapilá permanentně…trapná je stejně, ale aspoň ji nevypadávají bulvy.

502
Hugo
Reagovat

@cathy: Stejně si myslím, že do duelu půjde s Lenkou Miriam a ne Lenuš, i když to tak vypadá. Fakt jsem zvědavá, jak to nakonec bude.

503
Foxy
Reagovat

@Hugo: @Hugo: @Hugo: kéž by!! ale nevšimla jsem si, že by ty dvě měly nějaký zásadní problém….Lenka nějak v té své řeči říká, že takové ženy nesnáší. Jako já Miri taky nesnáším, ale nevím, jestli to Lenka fakt mířila na MIri.

504
Foxy
Reagovat

Komentář čeká na schválení? kdy bude zasedat výbor?

505
Franz
Reagovat

@Foxy: Také jsem měl včera příspěvek na schválení. Jde u tebe také na nějaký odkaz, který není k farmě ?

506
Franz
Reagovat

o nějaký idkaz

507
Franz
Reagovat

Dnes píšu jak tatar. U nás je dost velká tma a budu si asi muset rozsvítit.

508
Franz
Reagovat

Na ofic je nové „výživné“ video asi z nedělního rána, kdy tam už chybí služka a ještě další, která je v chatce.

509
Ananas
Reagovat

Teda, údernici Evičku nemusím. Ale Réza se tím, co předvedl v ranní ukázce, v mých očích zahrabal hodně hluboko do hnoje.

510
Foxy
Reagovat

@Franz: vůbec . Je to reakce na příspěvek…celkem neškodná.

511
Hugo
Reagovat

@Ananas: No já nevím. Nechci se nějak Rezi zastávat, je ho taky dost ale on si šel ohřát vodu na kafe a pionýrka Eva do něho začala vyrývat.Eva už podle mě vyhledává konflikty s Rezou naprosto cíleně a neustále ho provokuje. A pak mele, že byl na ní takový a makový. Mě tohle hned po ránu udělat, fláknu jí tou pánvičkou po hlavě.

512
Franz
Reagovat

Oni tam lžou a vymýšlí si asi všichni.
Tvoje „sesky“ jsem měl v ruce. :DD „Přísahám, že“.
Miriam se dušovala, že nezná Šárku a všichni na FB mluví o tom, že jsou kamarádky a Šárka ji na Farmu připravovala.

513
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Evička vyrývá, to nepochybně. Provokuje. Dost mne otrávily její řeči, že zvažuje, jestli to řešit po skončení Farmy.
Ale dobře se tam ukázal Rézův přístup, jeho Já je na prvním místě a pak dlouho nic. Kdyby na farmě hořelo, on si musí dát kafíčko a hasit nepůjde, když mu to FT nenakáže. Kdo dělá dobrovolně něco navíc, je ostuda lidstva.

514
Ananas
Reagovat

Ještě k té kávě. To už jí mají tolik, že se samoobsluhují? Není na příděl? S kávou se nečeká na FT?

515
Hugo
Reagovat

@Franz: Ono kdoví jak to je, člověk už neví, čemu věřit. Taky to mohl někdo hodin na face a bylo vymalováno, lidi, kterým je nesympatická se toho chytí jako hov…košile a opakují to jako fakt. Neříkám, že to tak není, ale taky nemusí, mohou se znát třeba jen přes fb.

516
Jája
Reagovat

@Hugo:
Nechce se mi to pouštět znovu a poslouchat ty její žvásty, ale mám pocit, že se o ní zmiňovala už ve vizitce.

517
janislava
Reagovat

@Hugo: To jsi mě tady dal/a do :-))))))))))))))))))))

518
Hugo
Reagovat

@Jája: Je to možné, na vizitky jsem nekoukala. Prostě už nevím, co si kdo, myslím i na fb, ne jen na farmě, vymýšlí a co je pravda. A jaká je pravda, taky to může být tak nějak napůl, fakt nevím.

519
Johana
Reagovat

@Hugo: já Rezu taky chápu – chtěl si po ránu udělat kafíčko a někde v klídku, než ostatní vylezou, si ho vypít s fajfčičkou…škoda, že nedokáže zaklapnout uši, ignorovat a nereagovat…jediná možná metoda jak ustát štěkny typu Jana a Eva.

520
Hugo
Reagovat

@Jája: Tak mi to nedalo avizitku jsem si pustila. Miriam tam Šárku sice zmiňuje, ale odpovídá na dotaz, kdo jí byl v předešlých řadách nejsympatičtější, že jednoznačně Šárka. Ale nic jiného.

521
Dáša
Reagovat

Čaute vospolok! Naposledy som sa tu ozvala počas VV, teraz vás denne s vďakou čítam, len sa mi akosi písať nechce. Momentálne ma však vybudila Eva: obhajuje svoje ochlpenie pred Rezovou kritikou tým, že však všetci zarastajú. Odkiaľ to však Reza vie, ako je na tom Eva v oných partiách? :-)

522
Hugo
Reagovat

@Johana: Přesně. Já to dělávala, když byli děti malé a byli jsme na chalupě, vstala jsem dokud ještě všichni spali, udělala jsem si kafčo, sedla jsem si pod strom a v klídku jsem si ho dala. Relax. To ještě neznamená, že jsem potom nic nedělala.prostě hezký klidný rozjezd dne.
Taky si myslím, že je škoda, že si Reza to kafe nesebral a nešel pryč a Eva by si mohla zpruzovat akorát tak hrnce na kamnech.

523
Tamzin
Reagovat

Je to banda lenivců, ani chleba neumí upéct, raději se budou hádat :-)

524
Franz
Reagovat

A Reza měl ještě po noční.

525
Hugo
Reagovat

@Franz: Jo, nojo, to mě nedošlo. Máš pravdu. Tím spíš je pionýrka kravka. Navážet se do někoho po noční, že si jde rychle udělat kafe a nechce čekat, až se uvaří kýbl vody. Já ho tentokrát prostě chápu

527
Johana
Reagovat

@Hugo: přesně, v té společnosti by to byl pro mě jediný způsob, jak začít den a přežít ho…to Evino všechno společně a pro blaho farmy by mi neskutečně lezlo na nervy.
…a Reza to dobře vychytal s ujídáním sýrů – mi se už delší dobu zdálo, že Evky kejty nabírají na objemu a v té ukázce, jak stojí opřená o kamna, je to teda vidět fest.

528
janislava
Reagovat

@Johana: Před chvíli jsem si to také pustila,takže bylo vidět,že ho Evka vyprovokovala a ještě byl po noční,nechápu proč mu nedala pokoj,at si to kafe udělá.

529
Ananas
Reagovat

@Johana:
Ujídání sýrů bylo vtipné, ale zas tolik, aby z nich přibírala, jich tam nemají. Já myslím, že venku se Evka jakž takž drží fest cvičením (píše o tom v profilu, brusle a tak). To tady nemá, takže pracně vydřené svaly udělaly papá a Evička se roztekla.

530
Hugo
Reagovat

@janislava: Protože je to blbka. Nic jiného se na to nedá říct.@Jája: Tak tohle je síla. A zdá se, že trest zase jaksi nic. A tentokrát nešlo o to, že se posr… y ovečky, ale že mohli přijít o život lidé.

531
Foxy
Reagovat

tak po shlédnutí „kauzy rézova ranní káva“ u mně réza padá stále hlouběji a hlouběji. jeho pád začal od chvíle, kdy na kamery ukázali, jak vykřikuje, jak měl super sex s Mortyšou. Jakmile nemá argumenty, tak začíná docela hrubě urážet. Což se mu v případě Evy stává pravidelně.

532
Foxy
Reagovat

@janislava: obávám se, že Réza je „po noční“ v poslední době víceméně pořád.

533
janislava
Reagovat

449-já se domnívám,že si Miri nevzala,já si myslím bud opět Jana nebo Lena 2.

534
veverka
Reagovat

U článku o požáru na farmě je fotka kamen z duelové chatky. Vypadá to, že si Lenka sušila ty ponožky, které jí shořely, až když už byla v duelové chatce. A taky tomu odpovídá i to, jak to popisuje. Nikdo jiný tam u toho asi nebyl.

535
janislava
Reagovat

@Foxy: Jojojo má to nějak pořád po noční,zeptám se blbě,ale nevím zda to dostal trest od Matúše,jinak nevím jaký trest dostal.

536
Foxy
Reagovat

@janislava: jo, dostal to jako trest. myslím ale, že docela hnusnej je i když po noční není.

537
Poppy
Reagovat

Pro mně je teda Reza totální magor. On je středobod světa, musí mít vždycky navrch. Vadí mi, že jeho způsob je každého překřičet. To předváděl už včera večer před Kvetkou a při té hádce s Evou taky. Takové chování bych čekala od nějaké trhovkyně, ale u chlapa je to ubohé. A to vůbec nemluvím o zákeřném způsobu jeho argumentování. On chce jen protivníka překřičet a urazit.

539
Foxy
Reagovat

Za tu dobu, co je Réza na Slovensku si myslím, že se mohl naučit i jiný výraz pro prsa nez „sesky“.Je to de facto jeho nejfrekventovanější výraz, takže určitě zná i jiné pojmenování :)

540
Poppy
Reagovat

@Foxy: Než jsem to nadatlovala, vidím, žes to napsala podobně.

541
Ananas
Reagovat

@Foxy:
Já už jsem tenkrát při jeho prvním hovoru s Lenou na toto téma přemýšlela, jestli to slovo ve slovenštině nemá oproti češtině nějak posunuté emoční zbarvení.
On nemá potřebu učit se jiný výraz, tento je při jeho pohledu na ženy zcela adekvátní:-(

542
Johana
Reagovat

@Ananas: něco na tom asi bude, ale to její – první vstávám, poslední jdu spát a mezitím se nezastavím – by mělo cvičení plně nahradit.
@Jája: zlomyslně se těším na to krušné ráno, kdy Miri půjčila Janě opičku a ta se pak zhádala s Tiborem.

543
Ananas
Reagovat

@Johana:
Nevím. Ona asi doma jede podle velmi přesného a přísného tréninkového plánu. Běžný pohyb se s tím nedá srovnávat. Vím, že sportovci na sobě vypadnutí z rytmu velmi rychle pociťují. (pravda, zas to rychle doženou). Možná doma i jí hodně „zdravě“, tady do sebe souká moučné placky místo přesně odměřeného proteinu. Ale to je jen můj odhad, třeba v profilu kecala…

544
veverka
Reagovat

Kauza hádky Réza – Eva mne už ani nepřekvapuje. Opět si dovolila nějaká ženská něco Rézovi vytknout a to se zase neodpouští. Opět to musí skončit hrubými urážkami ženských a to i těch, které u toho třeba ani nebyly.
Chtít po někom, kdo myslí jen na své potřeby, aby udělal i něco pro druhé je zbytečné.
Většinou v kolektivu, kde jsem pracovala, nebo i v rodině funguje, že když si někdo jde vařit kávu, či čaj, tak se automaticky zeptá ostaních, jestli si dají taky.
Na Farmě vaří čaj taky ve velkém pro všechny a i u kávy jsem si všimla že se dříve zalévalo víc najednou.
Proto mně nepřišlo nic divného na tom, že Eva chtěla po Rézovi, ať postaví vodu na kafe pro víc lidí a nejen pro sebe.
Jen udělala Eva chybu, že neodešla pryč hned, když Réza vystartoval, ale hádala se s ním.
Už by mohla vědět, že s Rézou se poutět do sporu je nebezpečné. Reaguje vždycky jako hulvát. a skončí to od něj skoro pokaždé hrubými sexistickými urážkami žen. On v té hlavě nemá asi kromě sexu už nic jiného.

545
BarBora
Reagovat

Včera som tak čakala, čo z Evy vypadne, keď cez slzy tak ťažko pretláčala slová a ona – viem, že ja robím, ale ostatní nie – zabila ma v lufte. Ona nie je zlá, hrá svoju hru, ale tou svojou akurátnosťou a učebnicovým vyjadrovaním je strašne otravná, podobne Reza, každú kravinu obkecáva do zblbnutia, ale z neho aspoň zvykne niečo vyletieť, čo pobaví. To raňajšie prekáranie bolo fest otravné – o ničom, mala ho nechať na pokoji a potom postaviť vodu pre všetkých. A tie kecy o zarastaní a riešení jej potupy Rézom, kde tá na to chodí…

Lenka sa mi nezdala až tak nadšená, že ide do duelu, ako to spomínala pred voľbou sluhov, že by predsa brala Miru? Nejako mi to k nej nesedí, aj keď indície hovoria za. Ale Reza by považoval Miru za tak jednoznačnú víťazku? Možno, kvôli váhe, neviem. Aj to, že Mira dala ženský duel bez toho, aby si bola istá, že ona nepôjde, sa mi nezdá. No, som zvedavá, ale dosť sa bojím o Lenku, o nej sa moc nevie. Ja by som na jej mieste brala Janu.

546
Johana
Reagovat

@Ananas: jj, to bude nejspíš ono, změna stravy z proteinů na šrot a mouku udělala své…

547
Johana
Reagovat

@veverka: nechci Rezu obhajovat, je to hulvát a proutník, ale neznám chlapa, který by přišel z noční, nevyspalý, vymrzlý a hladový, aby myslel na ostatní, vyspávající po večerní žůrce a vařil jim kafíčko.

548
Poppy
Reagovat

@Johana: Myslím si, že kdyby to bylo vyjímečně, Eva by to Rezovi asi nevyčítala, pokud ano, byla by to trubka. Ale on je pán světa, jemu se nesmí nic říct. A ještě k tomu ženská!

549
blanka
Reagovat

@veverka: možná by víc vody postavil, kdyby v každém hrnci nebyly zbytky nějakého jídla. opakoval to mockrát – všechnybyly plné

550
veverka
Reagovat

@Johana: Byl možná po noční, ale nepřišel od ovcí, ale z postele. A nikdo po něm nechtěl aby všem vařil kafíčko, ale když už dával vodu pro sebe na plotnu, aby jí tam dal víc. To není zase tak namáhavá práce, aby ji chlap nezvládl, i kdyby byl po noční.
Už i ten trest, co za něj má tu noční měl za něco, co vypovídá o tom, jak nedokáže myslet na nic jiného, než na sebe. Má ho za ty placky, které jedl, když ráno vstal a nevydržel do snídaně, až zasednou ke snídani všichni.

551
Tamzin
Reagovat

Jenže Eva je trubka a ještě k tomu pionýrská. Ale jenom pokud jde o jiné, ulejvat se umí a neposlouchat FT také, i když jiným to vyčítá.

552
janislava
Reagovat

@blanka: Jo je to tak,a ještě dělat kafe někomu po alkoholickém večírku až to přehnali a on musel strážit.

553
veverka
Reagovat

@blanka: Tak to je opravdu problém, který už chlap asi nezvládne. Hlavně ne kuchař, což je Rezova profese. Přelét čočku do misky a opláchnout, nabrat vodu a postavit na plotnu. 10letý kluk by to zvládl.
Hlavně když pak zvládl minimálně čtvrt hodiny řvát jak baba na trhu.
Nikomu neberu, pokud takového chlapa chce obdivovat, nebo ho různě omlouvat.
Mám jen jiný názor.

554
Jája
Reagovat

Já bych to hádkou nenazývala. Vždycky tyto slovní střety jsou monology dvou a více lidí. Člověk si to musí poslechnou tolikrát, kolk lidí mluví. Jinak se nedozví o čem je řeč :)

555
Prochor
Reagovat

Tak Réza asi demonstruje nadřazenost islámských mužů nad ženami. Výchova je výchova. Obávám se, že se bude muset celá Evropa časem podřídit. Islám je jako rakovina.

556
Johana
Reagovat

@veverka: ono to ani tak není o obdivu, jak o tom, že ona i Evka čtvrt hodiny postávala u kamen a kvákala, takže přelít čočku a dát ohřát vodu mohla taky.

557
Franz
Reagovat

V tom Času píšou
„Lenka Hrčková totiž položila na piecku ponožky, ktoré začali horieť. Farmári v tom čase už dávno spali“………„Bola som na mol a musela som si ísť ľahnúť. Dobre, že som nepadla na sporák,“
To si lehla jako služka mezi farmáře, nebo kamna jsou na seníku jak tomu rozumět, když mluví, že si ľahla do postele?
A je zajímavé, že kamna na foto jsou z duelové chatky !!
Čas nás nějak asi oblbuje !!

558
veverka
Reagovat

@Johana: Mohla, ale taky už měla to ráno za sebou něco odpracováno. Takže nepřišla do kuchyně z postele, ale od ranní práce kolem zvířat. A kdyby ráno vstala, sedla s nohami na stole a po Rézovi chtěla, ať jde třeba kydat hnůj, tak bych ten Rézův výstup pochopila. Jenže po něm chtěla prkotinu a to, co kvůli tomu předvedl já neberu.
A neomlouvám tím Evu, ta mne štve taky často. Tady ale jsem rozhodně víc na její straně.

559
Sylva Langrová
Reagovat

Nenaděláme nic.Reza jako ,,potomek“ proroka Mohameda,který měl najednou 8 manželek,nejmladší bylo 6 let,má v sobě ať chce nebo ne,zakořeněný mužský šovinismus a basta.

560
Ananas
Reagovat

@Franz:
Prostě někde zasmrděla začmoudila ponožka a je z toho požár…

561
Ananas
Reagovat

@veverka:
Souhlas. ONa tam je v podstatě kladná postava, ale bohužel jí ta kladnost příliš stříká z uší.
@Sylva Langrová:
Rézův původ se nezapře. V kladném na jarmarku, ale častěji bohužel takto.

562
veverka
Reagovat

@Sylva Langrová: :-)) Jo, jo, je to tak. :-D :-D

563
janislava
Reagovat

Každý máme jinný názor a obrázek viz Eva+Reza,tečka…

564
Poppy
Reagovat

Tak jsem si pustila poslední video s Lenkou a usoudila jsem, že si vybrala do duelu Evu. Ovšem na tom titulním obrázku je Eva s Dunčem, je tam i Jana i Miriam. Takže to vypadá na Lenku2.

565
janislava
Reagovat

@Poppy: áno vzala si Lenku 2

566
Poppy
Reagovat

@janislava: Já jen, že v tom videu říká, že pokud si její sokyně vybere almanach, Lenka1 pohoří. Z toho jsem usoudila, že si bere jaksi vzdělanější Evu.

A ty víš podle čeho, že si bere Lenku2?

567
Hugo
Reagovat

@veverka: Veverko jak jsi přišla na to, že vstal z postele? Byl přeci v n oci u ovcí, měl trest. I, tuším Maťo nebo Miriam, to vzpomenuli, když mluvili o noční žůrce na kameru, že Reza tam není, že je u oveček.

568
Anička
Reagovat

Áno, duel bude Lenka a Lenuš, vracia sa Lenka :D :D

569
Anička
Reagovat

@Poppy: na foto ako ide Lenka do duelového domčeka, na dvore stoja všetci ostatní a chýba tam Lenuš :D

570
janislava
Reagovat

@Poppy: protože když odcházela do duelové chatky tak lenku 2 nebylo vidět

571
veverka
Reagovat

@Hugo: Je to přece v tom videu. Eva když vstávala, tak nespal už Tibor, Miriam a ani Reza. Ležel ještě asi hodinu a pak přišel do kuchyně.
Proto jsem psala, že byl možná na noční, ale nepřišel do kuchyně od oveček, ale z postele.

572
Foxy
Reagovat

@Hugo: Réza byl v ložnici v posteli, když Eva vstávala, říkala to v té ukázce. Takže otázka je, do kdy trvá ta „noční“ :)

573
Foxy
Reagovat

podle mně si vzala Lenuš . nějak mi to vyplývá z toho monologu, co vede Lenka 1 v ukázce.

574
Foxy
Reagovat

Takže jediný přínos pro Lenuš měla její účast na Farmě v tom, že uspokojila svou potřebu. …..a pak šla domů :)))) Docela tristní.

575
Johana
Reagovat

@Foxy: z toho monologu to opravdu vyplývá, pak ale nechápu obavy Lenky první z almanachu. Lenka druhá je tam podstatně kratší dobu a nevypadá to, že po nocích studuje.

576
Jája
Reagovat

@Johana:

To víš, že studuje. Už je u Univerzity třetího věku :)

577
Hugo
Reagovat

@veverka: Aha, tak to mi uniklo. Sorry

578
veverka
Reagovat

@Hugo: V pohodě. Taky mně občas něco unikne a dočtu se to tady :-)) Víc lidí víc vidí. :-D

579
Franz
Reagovat

Proč už Tibor nezorganizoval nějakou petici proti týrání zvířat na Farmě 5 ? On má přece v tom už zkušenosti. :DD

580
Wally
Reagovat

Miriam Šárku dřív neznala, vzniklo to na FB Farmy. Znala Božku, tak jestli ji někdo školil, tak to byla Božka.

Jisté je, že duel prohraje Lenka. Ale jestli to bude 1 nebo 2 je otázka. I když bych vítězství přála 1, vypadá, že to dopadne lépe pro 2.

581
BarBora
Reagovat

Tak, či tak, kvôli jednej smiešnej rannej káve urobiť story, veď Eva vie, aký je Reza, nakoniec z toho ešte bude súdne pojednávanie. Neznášem to jej nadšené rozumovanie pre nejakú prkotinu, ráno sa chce človek prebrať do pekného dňa a nie sa naťahovať s Evou. Vodu na kávu mohla postaviť aj ona, keď to už Rezu nenapadlo, koruna z hlavy by jej nespadla,

582
Franz
Reagovat

@Wally: Předpokládám, že vyhraje psychoLenka. A rozhodne možná překvapení, které bude předmětem dalších diskuzí.

583
blanka
Reagovat

@veverka: … a kde tu misku veme :-)) nemají téměř žádné nádobí, v jednom větším hrnci si perou, vaří polívku i čaj

584
Wally
Reagovat

@Franz: Ráda bych ti věřila, ale fakt nevím ….:(

Eva byla dobře nastartovaná, připadala mi jakoby ho chtěla vyprovokovat k fyzickému útoku. A to její prohlášení, že to bude možná řešit po skončení farmy je taky síla.

585
Franz
Reagovat

@Wally: Já si myslí, že Markiza nenechá psychoLenku vypadnout. I když moje favoritka není a nikdy nebyla, tak přece jenom je tam od začátku a zaslouží si dojít co nejdál.

586
veverka
Reagovat

@blanka: Přece Eva mu tam říká, že je tam miska a do ní se dá přelít namočená čočka a byl by hrnec volný.
Jen by musel chtít.
Stačí si pozorněji prohlédnot video.

Tímto s kauzou Réza a jeho hádka končím. Tady aby se člověk bál napsat něco proti princátku Rézovi. Jakoby člověk jeho fandům šlápl na kuří oko. :-((
Jediný viník je Eva, měla se po ránu vykašlat na zvířata a napřed uvařit kávičku a donést ji Rézovi do postýlky. A dát si pozor, aby měla správnou teplotku.

587
Hugo
Reagovat

@veverka: Veverko, dovolím si jen ještě jednu poznámku. Když budu mluvit za sebe, řeknu to tak. Reza pro mě rozhodně není žádné princátko, už na začátku jsem psala, že je ho taky dost, Rozhodně si nemyslím, že se měla Eva vykašlat na zvířata a místo toho vařit kafe Rezovi do postele a pokud vím, ani to tady nikdo nepsal. Celé je to o tom, že Eva nemusí hned poránu prudit kvůli takové hlouposti, jako je voda na kafe a naprosto zbytečně Rezu cíleně vytáčet a dělat z toho kauzu jako hrom na hodinu. Kdyby byla tak inteligentní jak o sobě tvrdí, vůbec by si ho nevšímala.

588
Poppy
Reagovat

@Hugo: Já s veverkou souhlasím. Pokud by to Eva řekla komukoliv jinému, byl by to normální rozhovor. Ale prostě Rezovi se nesmí nic říct, zvlášť ne ženská, musí se kolem něho chodit po špičkách, protože jinak by se zlobil…
Reza je normálně trapný maník.

589
BarBora
Reagovat

@Wally:
Ak by ho chcela vyprovokovať k niečomu, ža čo vy frčal preč, to by aspoň dávalo nejaký zmysel, ale Reza bude vykrikovať všeličo, frflať, ale nemám z neho pocit, že by bol nejak moc náchylný biť ženy, skôr ich len použiť. A Eva si dobre rozmyslí, či to bude ďale riešiť, mohla by sa pekne znemožniť, nakoniec, sama priznala, že na začiatku mala na Rezu dobrý názor, kto vie, či nejaké neškodné omacávanie nebolo, prsia zvykne nosiť ako pripravené do výkladu.

A dúfam, že nemáš pravdu a vráti sa Lenka. Ach jaj, živel nepodarený jeden.

590
BarBora
Reagovat

@Poppy:
Súhlasím s Tebou, práve preto by som to tak hlúpo neriešila, nabrať vodu a dať na pec – strašný problém, treba do s Rezom vydiskutovať,…. už koľko sa to tu rieši a vlastne čo?

591
Poppy
Reagovat

@BarBora: Víš, já si myslím, že Reza tou svou projevovanou dominancí některé lidi (některé ženské) kolem něj dráždí a při té ponorce se to projeví.
Mně by snad ta jeho dominance ani tak moc nevadila, ale moc mně vadí, že se toho druhého snaží svým hlasitým projevem zadupat. Během té hádky se mu Eva snažila klidným hlasem oponovat, ale on ji vždycky hlasitě přerušil a pokračoval. No a o jeho urážkách už ani nemluvím.

592
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Hlavně si myslím, že jinému by to ani neříkala. Jednak je pravda, že do Rézy cíleně ryje (dobře ví, že na její povel neposlechne, ale vyletí), jednak jiný by si to kafčo imho asi ani nevařil. Přijde mi to zase jako jedna z Rézovin, jako ty šindele. Co bych si JÁ neuvařil kafíčko, když se mi chce. Opravdu si tam všichni vaří kafe, kdykoli se jim zachce? Příště si ho půjde vařit vprostřed odpoledne, práce počká?

593
Ananas
Reagovat

@Poppy:
A stejně se mi na tom nejvíc líbí, jak jednu scénku vidí různí lidé různě.
Ty třeba kladně hodnotíš, že Eva zůstala klidná, někdo jiný to vidí jako záměrné provokování.

594
BarBora
Reagovat

Ananas, Poppy, určite neobhajujem Rezove zvyklosti, ale celé je to vyslovená prkotina, kvôli ktorej by som ani náhodou nešla kaziť ráno ani sebe, ani nikomu druhému. Mne dosť často lezú na nervy obaja.

595
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jo, jo, každý tu stejnou scénku vidíme jinak :-)

596
Poppy
Reagovat

@BarBora: Máš pravdu.

597
Wally
Reagovat

@Poppy: No právě. On tenhle klidný typ hádky některé jedince vytočí do nepříčetnosti.

598
janislava
Reagovat

Dnešní duel přeji Lence 1,pokud vypadne Lenka2-dá za FT Matúše,pokud vypadne Lenka 1.dá za FT Tibiho.Hezký zbytek věčera při farmě.

599
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Jasně, že prkotina. Ale díky bohu za ni, aspoň tu máme co propírat:-))

600
BarBora
Reagovat

Aby sme prešli na inú tému, včera sa mi najviac páčili mangalice cválajúce dolu grúňom, pomätený výraz Miry (na konci) a časť rozhovoru s Kvetkou:

Kvetka: A čo nového ešte máte?
Lenka: Dunčo napadol sliepku!
Ľubo: Už je v hrnci.
Reza: Nie Dunčo, tá sliepka.

601
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Ale veď hej, ale radšej by som rozoberala niečo iné, lenže nám skoro nič neukážu, asi je tam momentálne pekná nuda.

602
Poppy
Reagovat

@BarBora: Možná si to šetří na dnešní duel.

603
Ananas
Reagovat

@BarBora:
To bylo pěkné. Chybělo, aby mangalice někoho povalily.
Při přiznání o zakousnuté slepici mne překvapilo, jak to sama Kvetka v podstatě zametla pod stůl.

604
galadriel
Reagovat

Prepáčte, že tak neskoro, v práci to mám dosť komplikované s prístupom na Panáčka. Foxy 503 máš schválený. Nejak zblblo reagovanie na príspevok, preto ťa hodilo na schvalovačku.

605
Poppy
Reagovat

Úplně jsem zapomněla, že Farma je dnes o půl deváté!

606
jenkaaa
Reagovat

Tak jsem viděla pouze první minutu hádky a Eva zcela jasně a úmyslně provokuje. S úsměvem. S nadáváním začala ona—- že je hloupý a má problémy se socializovat ve společnosti……A Tibor to velmi trefně okomentoval, Réza neumí tak dobře slovensky, aby měl šanci proti Evě a tak užívá více vulgarizmů….A jistě, není to žádný rytíř.. ale v tomto tedy se mu vůbec nedivím, že vypěnil, no bóže, dal si ohřát asi jedno deci vody na kávu…ostatní by si ji udělali podle toho, kdy vstanou a zda mají na ní chuť.

607
Tamzin
Reagovat

Lenka má heslo: mravnost nade vše :-)

608
Hugo
Reagovat

Tak já ted nevím. Já snad budu fandit Lenuš. Celé to spolčení je mi nějak proti mysli

609
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Tak to já taky.

610
Hugo
Reagovat

Byla bych raději, kdyby vypadla Eva, ale co se dá dělat. Jen si myslím, že Lenuš s tou zraněnou rukou nemá šanci.

611
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Lenuš mi nijak nevadí. Možná proto, že minulý týden jsem nekoukala a tento skoro jakoby tam ani nebyla. Pro kameru neviditelná.

612
Tamzin
Reagovat

@Ananas: nedělá konflikty, tak je neviditelná :-)

613
Foxy
Reagovat

Ja si teď nakonec přeji,aby se vrátila Lennus.

614
Tamzin
Reagovat

Taky by se mi líbilo, kdyby vypadla Eva, čím déle na ni koukám, tím se mi zdá šerednější a protivnější.

615
Tamzin
Reagovat

Lenus zatím vypadá nernolmáněji z té bandy :-)

616
Hugo
Reagovat

Tak mi to nedá a musím to sem napsat i když duel ještě neskončil. To, že se musely holky zavěsit jen rukama, když všichni věděli, že Lenuš má ruku zraněnou,byla pěkná sviňárna. At jde celá Markíza do riti.

617
Wally
Reagovat

@Hugo: a hlavně je vyšší, takže musela vyvinout větší sílu, aby se nedotýkala země

618
Tamzin
Reagovat

Tak teď mi bylo Lenky i líto. Sakra, doufám, že příště vyhučí Evi.

619
Tamzin
Reagovat

Překvapení jsou vždycky šikovně vybrané.

620
Sylva Langrová
Reagovat

Už ani nepamatuju,kdy naposled jsem tak moc někomu fandila,jako Lenuš,zvlášť po té podpásovce s hrazdou

621
Wally
Reagovat

@Tamzin: Bohužel ne. Bude tam otravovat ještě 3 týdny. To bude očistec. Je horší a horší.

Jestli si tam Lenka našla Evu, jak nám sdělila Květka, tak může být FT Eva.

622
Hugo
Reagovat

Mrzí mě, že museli jít zrovna tyto dvě, ale jsem ráda, jak to dopadlo.

623
jenkaaa
Reagovat

Doufám, že to hned zavěsí do archivu, jsem zvědavá….

624
Tamzin
Reagovat

Tak příští týden lágr v čele s kápem indiánskou babičkou.

625
Wally
Reagovat

Sluha je jasný a na 90% i služka.

626
Poppy
Reagovat

Tak jsem si myslela, že Lenka dá za FT Tibora, ale podle upoutávky to fakt vidím na Evu.

627
gabisollis
Reagovat

Musim rict, ze sem taky fandila Lence2.Ale holky maji vydrz.:-D

628
Tamzin
Reagovat

@Poppy: však ji Eva přeci dala ty ponožky :-)

629
Sylva Langrová
Reagovat

Po návratu farmářů do kuchyně,když začal mluvit hospodář-,,Tak jako vy ste,sa správali k zvieratám,tak ja sa budem správat k vám“,jsem čekala,že vytáhne důtky a řekne-a všechny postupně vás zpráskám.Já už bych bych se nedivila ničemu.

630
janislava
Reagovat

Už se narodilo telátko,jestli jsem dobře koukala v poslední ukázce na zítra.

631
Poppy
Reagovat

@Sylva Langrová: Ještě by je mohl stříhat těma nůžkama a občas dloubnout do žeber :-DD

632
Franz
Reagovat

Tak bomba. PsychoLenka si to pohnojila už při zdůvodnění výběru a já jsem proto začal fandit Lenuš. Markiza se ještě v překvapení snažila zvrátit duel ve prospěch psychoLenky, ale stejně to nepomohlo. Ano, byla to od Markizy podraz.
PsychoLenka byla opravdu nevyrovnaná žena, která měnila chování jak modelka boty.
Já jsem po dlouhé době spokojen s výsledkem duelu.

633
Hugo
Reagovat

Příští týden se farma změní na výcvikový kemp policejní zásahovky. Tibor, Reza a Lenuš si užijí drilu. Ještě, že sluhu určila Květka.

634
Hugo
Reagovat

@Franz: S výsledkem duelu jsem taky spokojená, ale jsem přesvědčená, že na tom, že si Lenka vybrala zrovna Lenuš má velkou „zásluhu“ Eva.

635
janislava
Reagovat

@Hugo: A jak to víš?

636
BarBora
Reagovat

Veľmi mi je ľúto, že Lenka vypadla, ale zvolila si to sama, možno jej v Evička pomohla, aby neuhla pred Mortyšou, musela vedieť, že s ňou nemá šancu. Ale Lenka je Lenka, aj preto som si ju obľúbila. Len ma štve, že sa tak zblížila s tými dvoma a že mohla Viktorovi ten 1 týždeň ešte darovať.
Mortyša je Mortyša a preto nikdy nepochopí, že akonáhle má dieťa, už nikdy slobodná nebude. Pripadá mi ako obrovský partizán na výsluchu – ani slovo. Asi vie, prečo.

637
Franz
Reagovat

@Hugo: Jo, to je fakt. To mně nenapadlo, že to mohlo být z hlavy té intošky.

638
BarBora
Reagovat

Eva bude FT, držím jej palce, aby tam čím skôr prestala otravovať vzduch, ale takých je tam viac, Jana, Mira, Matúš, tí hlavne.

639
Franz
Reagovat

Na FB jeden šprýmař už třetí týden píše, že Tibor skončí na Farmě, resp. ho odvezou do špitálu a Lenka se vrátí. A já to pořád nechápal. I když i teď to nepovažuji za reálné.

640
Hugo
Reagovat

@janislava: Nevím. Myslím si to, Lenka je velmi labilní člověk. Normální člověk, zvlášt kámoška, by se jí ohledně Lenuš a Rezi spíš snažila přesvědčit, at si z toho nic nedělá, nakonec Lenka má doma přítele a ten by měl být pro ní důležitý. Jenže Eva za statečného přicmrdávání Jany jí spíš popichovala, jak je Lenuš hnusná, nemorální a nemá na farmě, mezi nimi správňáky co pohledávat. U labilní Lenky snadno vzklíčilo semínko a pak už to šlo ráz na ráz. Zvlášt, pokud jí ještě někdo náležitě podhodil, že Lenuš se zraněnou rukou bude celkem snadná kořist, než se uzdraví. Takhle to, podle jejich řečí, které vedl ten kroužek Pohoršených moralistek, bojujících za farmu slušňáků,vidím já.

641
BarBora
Reagovat

@Franz:
Nebolo to z hlavy Evy, sama Lenka s tým začala, ešte pred voľbou sluhov, ale mala čas si to rozmyslieť. Mortyšu je možné dať dole len pri výbere disciplín.

642
janislava
Reagovat

@Hugo: OK rozumím :-)))))

643
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Lenka vždy robila len to, ako sa sama rozhodla a ako sama cítila, Eva ju v jej rozhodnutí mohla akurát tak podporovať, samozrejme, vo svoj prospech.

644
janislava
Reagovat

@BarBora: Moho se zeptat,v čem jí podporovala?aby si vzala Lenuš nebo odešla z Farmy?Díky za odpověd

645
Franz
Reagovat

Cech panen kutnohorských s heslem Mravnost nade vše si to chtělo vyřídit s Nymfomankou. Bohužel Xena prohrála a Reza si o Lenuš řekl, sakra to je Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil.
Konec promítání.

646
Hugo
Reagovat

@BarBora: Jojo, tak jsem to myslela

647
Hugo
Reagovat

@janislava: Aby si vzala Lenuš

648
janislava
Reagovat

@Hugo: Tak jsem to pochopila dobře, zachránila se sama sebou a Janu.

649
Franz
Reagovat

Evě je to jedno kdo odešel, hlavně, že odešla jedna baba a ona bude mít o jednu soupeřku méně.

650
Franz
Reagovat

Trest je odebrání ohně? Teď jsem se teprve podíval na video. No dobrý.

651
BarBora
Reagovat

@janislava:
Celkom nerozumiem Tvojej otázke, ale takto: Lenka hovorila, že kľudne bude aj za slúžku a keď bude vybraná do duelu, vyberie si Mortyšu. V tom ju mohla Eva, ako „super kámoška“ odhovoriť, ale ona ju v tom dosť pravdepodobne skôr podporovala. Podľa mňa, pre každú z nich, z pozície slúžky, vybrať si Mortyšu=odchod z farmy.

652
Hugo
Reagovat

@Franz: Zrovna jsem to chtěla napsat. To je drsný. Nejen, že nemůžou vařit, ale bude i pěkná kosa. Hahaha, ale zase sluhové můžou spát a nemusejí hlídat oheň

653
janislava
Reagovat

V ukázce se naznačuje trest,že nemají ohen a nemůžou vařit dál nevím

654
Hugo
Reagovat

@janislava: Ono to spíš je tak, jak píše BarBora. Že jako kámoška se měla snažit od toho Lenku odradit s tím, že to enchají až si budou moct vybrat disciplíny. Ale ona jí asi v tom ještě podporovala. Jsou to jen dohady, ale hodně pravděpodobné.

655
Franz
Reagovat

@BarBora: že by říkala, že si vezme Lenuš do duelu jsem nic neslyšel. Myslím, že nemáš pravdu.

656
Franz
Reagovat

A Miriam jim chtěla zazpívat písničku o lásce. :DD

657
janislava
Reagovat

@Hugo: @Hugo: Děkují,rozumela jsem,něco me předtím něco uniklo,tak jsem se zeptala,jinak OK

658
Anička
Reagovat

takže trest je známy – nemožu používať oheň! čiže žiadná varená strava, žiadné teplo, fajčenie, proste studený „odchov“ krásne postavené na hlavu :(

659
Anička
Reagovat

Ináč všetko si to narobila Lenka, machrovala, že kľudne pojde za slúžku a nech ju vyberú do duelu, lebo si zoberie Lenuš a vyrazí ju, ale ako sme videli, veľmi sa zmýlila….

660
BarBora
Reagovat

Ja som sa tak tešila na ten Mirin nepríčetný ksicht a ten nám neukázali. Ešte mi neskutočne liezol na nervy Matúš, o čo mu vlastne išlo? Len si pofúkať svoje ego, alebo čo? (myslím ten začiatok, ako tam cholericky poskakoval, že je Tibor pri ovečkách a nie, akonáhle on vstane, že mu nestojí pri ruke)

661
BarBora
Reagovat

@Anička:
V tom prípade by som aj bola ochotná veriť, že Tibora odviezli do nemocnice. Tí, čo vymýšľajú scenár sú obyčajní neschopáci a kompenzujú to takto.

662
BarBora
Reagovat

@Franz:
Ále mám pravdu, hovorila to ešte pred voľbou sluhou. Pozri si to. Matúš s Mortyšou vtedy stáli pri okne a počuli to, Lenka ich nevidela, sedela k nim chrbtom.

663
Anička
Reagovat

@BarBora: Presne tak, ako vidíme, scénaristom sa to riadne vymklo z rúk, toto je najhoršia Farma! Úplne ináč vyznie to čo pozeráme v televízii, pomaly častejšie reklamy, ako Farma, najviac ľutujem tie zvieratá, uvidíme, čím nás ešte prekvapia…

664
Anička
Reagovat

@BarBora: je to tak Franz, sama Lenka sa ponúkla za slúžku a chcela, aby ju dali do duelu – no darmo, ženský rozmar, Lenuš jej pošramotila jej „ego“

665
Foxy
Reagovat

Počítám, že Lenus vyřadila iEvu, jak tu někdo zmiňoval,ze vypadla tuto neděli.

666
janislava
Reagovat

@Foxy:Tak nemůže být FT,jak už někdo typoval,to bude FT Tibi.

667
Ferda
Reagovat

tak ten trest je postavenej na hlavu. ještě tak možná v létě, ale v tomhle počasí? by mě zajímalo, kdo to vymyslel

668
BarBora
Reagovat

@Foxy:
No nazdar, takže nás ešte 4 týždne bude vychovávať.

669
jenkaaa
Reagovat

Tak to byl masakr, holky s neuvěřitelnou kondičkou. A chápu je, jak se tam vytváří nová uskupení a přátelství, když i já jako divák vnímám sympatie proměnlivě, viz dnešek, nejdřív jsem nemusela Miriam, teď je to Eva a Jana. V duelu jsem fandila Lenuš, o této variantě jsem vůbec na začátku tohoto dílu nepřemýšlela….Lenka by kromě Lenuš dala kohokoliv. Holt si blbě vybrala. Ale na konci ji mi bylo také líto, loučení s Dunčem….jak jsou tam zvířata, hned to má ještě větší emocionální náboj.

670
jenkaaa
Reagovat

A mimochodem, Miriam opět nezklamala, když říkal Luboš Miri a Rézovi, ohledně Iris a Maťa, tak to okomentovala se slovy, já to nikomu neřeknu, ale Réza to použije, když se mu to bude hodit, a dneska na otázku Květky, zda o tom něco neví, hned povyprávěla……

671
BarBora
Reagovat

@Ferda:
To budú nejakí ……., farmári im podpísali zmluvu a teraz si myslia, že im vedome môžu ničiť zdravie.

672
Juraj
Reagovat

Tento duel čo sme teraz videli v telke sa v skutočnosti odohral 12. októbra (října). Tak asi naozaj nastane nejaký zvrat, lebo na FB fan stránke, na nejakú otázku Lenkin frajer 19.októbra odpisoval, že Lenka ešte stále bojuje na Farme. Takže toho chudáka Tibora asi naozaj odvezú, čo by bola obrovská škoda, pretože je to pán humorista. Tie jeho preslovy nemajú chybu. Aj dnes jak tam došiel urobiť poriadky s Janou – ty si chorá? ty si ožratá !!! :D A ďalšia vec, ktorá podporuje teóriu o odvezení Tibora záchrankou: Betka bola na online rozhovore v Novom Čase 20.októbra. Kopu ľudí bolo prekvapených, že na otázku komu by výhru dopriala nespomenula vôbec Tibora, čo naznačovalo, že musela vedieť o tom, že v tom momente už Tibor na Farme nebol. Takže najbližší týždeň uvidíme pravdepodobne v telke nasledovné udalosti – vypadnutie Tibora zo zdravotných dôvodov, návrat Lenky a vypadnutie Bubice v dueli. A síce neuznávam to, aby sa vypadnutí súťažiaci vracali, ale tá Lenka je jedna z mála ktorá by si návrat zaslúžila.

673
BarBora
Reagovat

@jenkaaa:
Mira je neskutočný hnoj, jej nestačí prechádzať, ona si musí aj tie svoje primitívne chúťky realizovať – vždy niekoho podrazi a ešte na neho ukáže prstom, humus.

674
Ferda
Reagovat

Doufám, že Tibora odvezou se zápalem plic kvůli tomu trestu, a někdo z toho bude mít průser

675
jenkaaa
Reagovat

Ferda, kéž by, neboť takovéto tresty jsou za hranicí normálnosti, přitom by z toho mohli tolik vytěžit, třeba Eva by musela celý týden makat jenom s Rézou, Miriam by musela co já vím, dělat těžší práce a povinně farmářům denně 4 hodiny zpívat ukolébavku, Jana by nesměla říct sprosté slovo a přitom by měla za parťáka Tibora, Matúš by se musel naučit zpaměti pasáže z bible i s vykřičníky….Luboš by musel říct tisíckrát za sebou, alkohol za volant nepatří, Tibor by musel za každé áno ostříhat jednu ovci, Lenuš by se musela pořád jenom usmívat, neúrekom by toho bolo:-)

676
Ferda
Reagovat

jako v říjnu jim zakázat oheň může jenom magor

677
BarBora
Reagovat

Tiborovi zápaľ pľúc určite neprajem, ale dementi by si tie opakované útoky na zdravie ľudí mali odniesť.

678
Tamzin
Reagovat

Já bych jim dala za trest každý večer číst almanach, třeba by se i něco z něho naučili.Je zajímavé, že letos ho v duelu nikdo nedává.

679
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro, ale když to vezmeš, sluhové spí stále celý týden na seníku, kde je slušná kosa. Až Viktor zavedl spaní na peci, což mě docela překvapuje, že to prochází, protože v předchozích farmách, pokud se dobře pamatuju, tohle sluhové nesměli.

680
Franz
Reagovat

Uvidíme v pondělí, když nebude Lenka na Markize v teleránu a v Času online, tak je zpátky na farmě. Je fakt, že vždy v sobotu na Topkách a v Času byla informace o vypadnutým farmáři a dnes nikde nic – prostě ticho po pěšině.

681
Wally
Reagovat

Ten sebraný oheň má vliv pouze na vaření a teplou vodu.
Zima v té době ještě moc nebyla a ani v komnatách farmářů nikdo netopil nebo to nebylo vidět. Sluhové budou mít méně práce, nebude dřevo, nemusí hlídat oheň. Věřím tomu, že v kolibě oheň bude tak i pokouření bude.

682
Franz
Reagovat

A ještě jeden postřeh. Za dva, tři dny nedostanete zápal plic, to je nějaké divné. Dříve bylo topné období až od 15.10. a nikdo vám v domě do té doby nezatopil a také jsme přežili bez následků. U Tibora musela spíše sehrát roli jeho nemoc s tlakem. Ten zápal plic byl až druhotný.

683
Franz
Reagovat

Pokud vůbec nějaký zápal plic ve skutečnosti u Tibora bude!

684
Poppy
Reagovat

@Franz: Ono stačí zmoknout (případně v noci při hlídání ovcí) a nemít se kde ohřát a osušit se a člověk je hned nemocný.

685
Hugo
Reagovat

@Franz: Franzi, kde jste všichni zjistili, že Tibora odveze sanitka? Nikde jsem nic takového ani náznakem nenašla. Jen na ofiko fb to někdo napsal, ale ten tam podobné výlevy píše už hodně dlouho a nejen u Tibora. prorokoval i druhý návrat Jana, Viktora a ještě někoho, ted už nevím koho.

686
Hugo
Reagovat

@Poppy: Tak to bych si tak k srdci nebrala. At je Miriam jaká je, když přišla před časem promočená po skoro celém dnu v dešti od oveček skoro všichni jste jí měli za blázna a fňuknu, když si stěžovala, že se potřebovala převléknout a nikdo jí ani na chvíli nevystřídali. I tady jste jí dali co proto.

687
Franz
Reagovat

@Hugo: Je toho plno na netu. Uvidíme v pondělí.

688
Poppy
Reagovat

@Hugo: Já teď reaguju jen na to, že to není tak hrozné, když není oheň.
Co se týče Miriam, tu jsem já tehdy nekritizovala, protože sama jsem dost zimomřivá a určitě bych to na jejím místě odnesla přinejmenším pořádným nachlazením.

689
Hugo
Reagovat

@Poppy: Jasný, promiň

690
Ananas
Reagovat

Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách byl víceméně celý říjen teplotně dost příjemný a suchý.
On ten trest nebude na dlouho, hádám.

691
Hugo
Reagovat

@Franz: Můžeš mi dát, prosím,odkaz alespon na jeden? Díky

692
Jojo
Reagovat

Hodím otázku z jiného soudku. evíte někdo, co se stalo s husičkou, kterou měli upéct? V dřívějších řadách se Martin po jarmarku posadil s nimi v kuchyni a dali si do panděra všichni. Ted nic/ani se tedy moc nedivím/, ale nezdálo se mi, že by farmáři jedli husu třeba večer. Nebo mi to uniklo?

693
Jája
Reagovat

@Jojo:
Uniklo, nabízela ji Lenka na jarmarku na ochutnání hostům, zbytek měli farmáři k večeři po jarmarku.

694
Jojo
Reagovat

@Jája: No vida, dělala jsem u toho tisíc jiných věcí a tohle mi uteklo. Dík Jájo

695
blanka
Reagovat

Je vidět, že jste nikdy nespali v kamenno hliněných místnostech. které táhnou vlhko a chlad. To je přímo morna. Štít ložnice je dřevěný mezi prkny jsou fuky kde táhne, proto tam Mirce byla taková zima. Vzít oheň je debilita.Celkem se z Farmy strává nechutný pořad o mezodpovědnosti soutěžících a hlavně tvůrce.

696
Franz
Reagovat

@Hugo: Omlouvám, že jsem se dal unést výmyslem nějakého blázna. Návrat Hrčkovky bude asi opět velká kachna.

Najdlhší súboj v reality show Farma
http://www.cas.sk/clanok/298825/najdlhsi-suboj-v-reality-show-farma-duelantky-sa-poriadne-zapotili-ktora-lenka-zvitazila.html
Lenka Hrčková bude v pondelok od 10.00 hod. ONLINE na cas.sk!

697
ive
Reagovat

Taky jsem dnes narazila párkrát na info, že se Lenka vrátí zpět díky odchodu nemocného Tibora… To odebrání ohně mi připadá na psychiku i zdraví mnohem drsnější, než kdyby jim odnesl potraviny, které získali z jarmarku, trest by si zasloužil především Martin, ten jako první a až pak někteří jednotlivci.

Reagovat

Nechapu, ze se tolika lidem nelibi jejich trest s ohnem. Me ten trest prijde hodne dobre vymyslenej a konecne trest, kterej farmarum nebude jen pro srandu. Jen doufam, ze bude trvat cely tyden, ze to zase po 2-3. dnech stab neukonci a ty deb…. jeste neodmenej.

699
Wally
Reagovat

asi to nechtěl říct tak natvrdo
http://www.cas.sk/clanok/298522/baca-florian-odhalil-tajomstvo-toto-o-markizackej-farme-divaci-netusili.html

@blanka: Nikde v ložnicích jsem si nevšimla dřevěných stěn. Když tento týden bílili, vše bylo zděné. Natáčelo se to před 4 týdny, kdy bylo skoro 20°C, takže žádná morna tam nemohla být. Taky mám chalupu z kamene a vepřovice, stěny 80cm, a poprvé jsem zatopila po 20.10 a to jenom večer. Stačí hezky celý den větrat. :)))

700
blanka
Reagovat

@Wally: nemluvíla jsem o stěnách ale o štítě – to je to

701
blanka
Reagovat

to je to nad stěnou do nejvyššího bodu střechy s přiblžným úhlem 45 stpňů z každá strany na vodorovné základně

702
Wally
Reagovat

@blanka: Není náhodou každá obytná místnost uzavřena nahoře stropem? A to pod úhlem 90°?

703
Ananas
Reagovat

@Wally:
Ne nutně:-)
Ale napadlo mne něco jiného: když budou bez ohně, končí s výrobou sýra?

704
Jojo
Reagovat

@Wally: Čí je ve skutečnosti farma, je mě úplně jedno, je to v podstatě jen kulisa, Mnohem horší je to, že když si vymyslela Markíza, že tentokrát půjde o salaš,měla tam jako hospodáře sehnat odborníka. Martin nemá o chovu ovcí ani ponětí a podle toho to taky vypadá. Špatně je vlastně úplně všechno, co udělali.

705
blanka
Reagovat

@Wally: převážně ano a několikrát mne to zarazilo, že je otevřená do štítu, to se pak musí izolovat a špatně se místnost vytápí

706
Hugo
Reagovat

@Jojo: Přééésně tak. Přečetla jsem si článek a z toho, co říkal bača Florián, je jednomu dost smutno. I diváci, jako laici,poznali, že to s těmi ovečkami bude nějak špatně. Kdyby se drželi toho, co vždycky, krávy, prasata, drůbež, njaká ta koza a pár ovcí, udělali by líp Tak mě napadá, i když to asi není důležité, kolik zaplatili majiteli ovcí, že byl ochoten je přenechat napospas takovým neumetelům v čele s Martinem.

707
Wally
Reagovat

@Ananas: Jasně, ve stodole stropy nejsou, ale tady evidentně áno. Jinak by v tom domku nebyly místnoti, ale jeden otevřený prostor. :D
To už jsem psal, v kolibě ho asi mít budou, tak nepřijdou o kouření. Nyní se bude o výrobu sýra Réza prát.

@Jojo: Souhlasím, tam j vše špatně. A nejmíň tomu rozumí Martin, který jede přesně podle scénáře, třeba to 100 kilový tele pobavilo i koupání ovcí bylo dost mimo.

708
Dáša
Reagovat

Niekto tu hovoril, že hud ponúkala na jarmoku Lenka. Pred divákom však hus skončila v soli, ako oznámila Bubica. Viac o husi ani chýru – ani slychu. Keby ju boli piekli, musela by nielen rozvoniavať, ale aj vyvolávať bohaté komentáre a slinky osadenstva. Kde bol vtedy režisér a kamery? Podobný lapsus: v deň, keď Ľuboš dokončil drevenými stenami, dverami a oknom premenu zrúcaniny na útulnú izbicu, príde Kvetka na návštevu a namiesto očakávaného „jééj, no aké krásne to tu máte“ sa tvári, akoby to od začiatku bolo presne takéto – jednoducho ani mihalnicou nemykne. Je jasné, že v miestnosti bola už pred týmto natáčaním a vtedy asi aj na premenu reagovala ako človek, nie ako robot. Tak takéto veci vedia naštvať v niečom, čo sa aj tak len pokúša byť nejakým divným odvarom RS. Mohol by režisér aj s kameramanmi použiť hlavu aj na iné, než na manipulácie v dueloch a inde. Hanba!

709
Ananas
Reagovat

@Wally:
Takže v kolibě usuší i ponožtičky, zahřejou údy, možná i kafíčko bude??? Hm.
(Ad strop – čtu si to tu a koukám přitom na naše šikminy, tak mi to nedalo:-)). Jestli mají jizby farmářů strop nebo jsou do štítu jsem nezaregistrovala)

710
Hugo
Reagovat

@Wally: Ono tedy bylo až směšné, jak je Martin pochválil za ostříhané ovce. Vždyt ty chudinky vypadaly jak ze špatného komiksu. A vlna? Na cucky. Raději nemluvit. O koupání snad taky ne. Martin se nejdřív zhrozí, jak je koupali, ale vzápětí je spokojen s koupelí dvouset oveček v několika vědrech vody. Selé sle prostě

711
Hugo
Reagovat

Jinak si myslím, že nebudou mít oheň ani v kolibě. Když jsem na ně koukala, jak do sebe soukali ten zasmrádlý starý sýr, nejspíš jim zarazí i výrobu sýra. Bude míň práce a víc času na žabomyší války. Režie si přijde na své. Jen doufám, že se z toho nepos….

712
Wally
Reagovat

Co by s tím mlékem dělali teda nevím. Ale zase když bude v kolibě oheň, tak nevznikne žádná hádka o vodu na kafe. Tam jí bude mít Evička kotel ::))
Neměl by být trest za zkažený sýr? Přece jim to korbáčiky nezesmrádnou za 2 dny. Výrobu sýrů zajišťovala Eva. To si je tam někde zašila a zapomněla na ně?

713
Tamzin
Reagovat

Tak jsem se znovu dívala na díl, kde Janka bílíla a je tam dřevěný strop, podložený trámy.

714
BarBora
Reagovat

Teraz to vyzerá, že cez den je ešte teplo, ale bez teplej stravy dlho nevydržia,. Na jednej strane veľké obavy o ovečky, na druhej strane úplne zbytočné „týranie“ ľudí, s možným dopadom na zdravie. Na to zvedavá nie som. Počet ovečiek sme už rozoberali, už to bol trest sám o sebe, radšej mohli vymyslieť niečo na skrášlemie okolia, nejaké hry, hľadanie pokladu a podobne, mne sa celkom páčila tá v českej Farme niekedy na konci, dalo by sa všeličo vymyslieť, lenže oni si to všetko strašne zjednodušili a je to o ničom, väčšinu sa dozvedáme len sprostredkovane a tie nezáživné kecy na kameru, z toho si aj v Kredenci robili srandu.

715
Franz
Reagovat

@Juraj: zdravím Juraj – ty tvoje vcelku logické teorie se dobře čtou, ale skutečnost je asi opravdu někde jinde. Přiznám se, že jsem tomu návratu Lenky také naletěl. Návrat Lenky za Tibora se zřejmě konat nebude. V pondělí je na Teleránu avizován příchod vypadnuté farmářky Lenky Hrčkové a v Času již mají titulek, že v pondělí Lenka bude v 10 hod odpovídat on-line.
Ano, teoreticky se mohla na Farmu vrátit, ale to by musela do 14 dnů opět vypadnout (stejné jako Viktor, který byl na Markize až když podruhé byl vyřazen).

716
Rudi
Reagovat

@blanka: nádobí určitě mají, dokonce jsem tam několikrát zahlédla úplně nový lívanečník, nebo co to je, na ty 4 lívanečky.

717
Rudi
Reagovat

@BarBora: poslyšte, v pátek ve 23,20 ještě nevíte, že vypadla Lenka s Lenuš a víte jaký trest dostali od martina, no tak to nechápu.?

718
Hugo
Reagovat

@Rudi: Je to na ofiko stránkách v upoutávce na pondělí

719
Hugo
Reagovat

@Hugo: Jo a ve 23,20 v pátek jsme už věděli, kdo vypadl. Uý bylo po farmě

720
Wally
Reagovat

@Franz: Vzhledem k tomu, že doma jsou už Lenka2, Miriam a Eva tak návrat Lenky je fakt velmi nepravděpodobný. Jedině kdyby tento týden odešla jedna z nich ze zdravotních důvodů.

721
Ananas
Reagovat

@Wally:
Pokud jsou tohle tutovky, tak to bohužel asi nevychází. Škoda, Lence bych návrat přála.

722
Hugo
Reagovat

@Wally: Miriam a Eva ano, ale prozrad jak jsi přišela na Lenuš?

723
Jája
Reagovat

@Wally:
Chceš říct, že tam zůstala křivohubá Jana? No fuj.

724
Wally
Reagovat

Nic není nikdy tutovka :D
Ježíš za tu Lenuš se vám všem omlouvám a stydím se :(, jsem ji kdysi našla, že je aktivní od 20.10 a teď jsem zjistila, že to je někdo jiný. Jsem debil.
Ale ta Jana tam asi fakt je :(. Protože se psalo, že Luboš je tak venku.

725
Poppy
Reagovat

@Wally: Však to neva, my někteří klidně dočkáme času…

726
Poppy
Reagovat

@Wally: Nakonec oni budou za chvilku venku už všichni.

727
LadyXL
Reagovat

@Dáša: Na husu se Martin ptal a Lenka řekla že od rána je v troubě.Takže tentokrát se o huse moc nemluvilo (asi kameraman nic nedostal…).

728
Franz
Reagovat

@Wally: Já už nevěřím ničemu a nikomu. Na ofic je Lenka škrtnutá, tak to je pro definitiva. A to jestli někdo je aktivní na FB, nebo nějaký přítel říkal ono, nebo někdo někoho viděl, je pro mně už zavádějící. Někdo se na netu moc pobavil a měl radost, že může vznést do této RS zmatek. Dokonce si myslím, že z toho chaosu měla Markiza velkou radost. Nechme se tedy překvapit.

729
Poppy
Reagovat

Nakonec to vyhraje Miri :-)

730
JanaH
Reagovat

…šiš… proč má někdo zapotřebí reagovat pod jiným nickem sám na sebe? :-DDD

731
Poppy
Reagovat

@JanaH: ??? detektive???

732
Ananas
Reagovat

@JanaH:
To by nebylo nic nového pod sluncem. Naznačíš?

733
prorokrak
Reagovat

Pridavam sa ku kritike scenara i stabu. Trest je ale asi primerany IQ osadnikov – myslim ze s nimi nepohne ani keby jeden z nich umrel. Na kameru by „zrobili“ zachvat placu, ale za chviku by sa slo dalej. Mal som par znamych v Markize – uz tam nie su, bola to pakaren, vedu to teraz ludia uplne mimo realitu – a co maju rozpocet ako na minutovy shot, a stvorit maju hodinovu relaciu… Potom ide etika aj kvalita bokom a dojde aj na take situacie ako prehadzovanie dni, tocenie z Hero kamier (bez zvuku!) a vyroba zapletiek z nicoho – aby sa nieco dialo vtedy, ked bezi kamera. Preto to posobi tak umelo a ludia tak „uleteno“.

734
Ananas
Reagovat

@prorokrak:
Že je to nějaká úsporná varianta, to si říkám už nějaký čas. Ale dokonce kamery bez zvuku?! Omg!

735
JanaH
Reagovat

@Poppy, @Ananas: naznačeno už bylo… čekala jsem, že se chytí za nos a ono prd a wořech, jede furt dál. Je to prča. :-D

736
BarBora
Reagovat

@Rudi:
Vobec nerozumiem tomu, o čom hovoríte. Z čoho ste vydedukovala, že som o Lenkinom vyhadzove nevedela?

737
Poppy
Reagovat

@JanaH: Asi je tak nedovtipný jako já.

738
Wally
Reagovat

@Poppy: I já :D

Je pravda, že střih letos je naprosto otřesný. Videa jsou daleko zajímavější. Nechápu, proč když se začne něco dít, tak to okamžitě utnou. Z takového vyšetřování Tibora mohli udělat kriminálku od východního po západní pobřeží USA, včetně Colomba a mjr. Zemana. Bylo to dokonalý, traseologické, balistické, chemické, fyziologiké vyšetřování tam měl. I výslechy podezřelých.

739
JanaH
Reagovat

@Poppy: ještě upřesním, že nejen naznačeno, ale přímo natvrdo napsáno (už kdysi dřív, ale ne zas tak dávno, abych zapomněla).
„Když musíš, tak musíš“, já dneska už musela, to už se nedalo vydržet, toto! :-)

740
BarBora
Reagovat

@Wally:
Áno, ešte aj Matúš niečo splietal, že hodí návnadu – vraj dá vyšetriť „exkrement“ a prídu im urobiť výtery a … nič ďalej, bol to len výstrel do vzduchu.

741
Hugo
Reagovat

@BarBora: Asi přece jen nebudou tak hloupí, jak si Maťo myslí a vědí moc dobře že to je pitomost

742
Johana
Reagovat

@Wally: a s pomocí vystudované právničky Evy to mohli dotáhnout až k trestnému obvinění z porušení občanského soužití a sousedských vztahů :-)

743
dorka
Reagovat

Mrdlá Hrčková vypadla? No chvála Bohu. Ještě opuchlý mimoň Miriam, důležitá PSK pičEvička a zelený mozek Tibinko a bude se na to dát koukat. A vlastně i jedovatý Lubko, otrávená zombie Janka a neuhovený vodnatý Matúš by mohli vyfičet. A fychrát bi mochla ta šách Réza páchlaví. Klidně už další pátek, ať tam všechna ta zvířata netrpí zbytečně dlouho.

744
Wally
Reagovat

@Johana: Tam to pomocí policajtky Evy mohli vyšetřit a pomocí právničky Evy udělat rovnou soud. Místo kladívka by měla tu hůl na nahánění ovcí.

745
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Ale sranda mohla byť, určite by sa tam už niekto našiel, čo by to vedel „zužitkovať“.

746
Poppy
Reagovat

@JanaH: Tak máš lepší paměť, gratuluju :-)

747
Hugo
Reagovat

@BarBora: To stoprocentně. jenže jako skoro nic v této řadě, to zase nebylo dotaženo do konce. Mohla z toho být pro diváky slušná zábava.

748
JanaH
Reagovat

@Hugo: i čtenáři si přijdou na své.

749
BarBora
Reagovat

Už teraz niekedy (myslím reál) by tam mali prísť vypadnutí farmári a riešiť postupujúcich, nie? Fakt som zvedaví, kto postúpi do finále. Nepamätáte si niekto, ako dlho pred finále boli všetci farmári doma?

750
galadriel
Reagovat

rekapy za posledné dva dni pridané. Som rada, že vyhrala Lenuš, len ma mrzí, že bude Eva FT. Réza by bol istý sluha, našťastie to nastražili na Matúša…..kto druhému jamu kope…. :)

751
Hugo
Reagovat

@JanaH: Ty jsi o tom ještě někde něco četla? Mě přišlo, že to vyšumělo do ztracena.

752
Hugo
Reagovat

@galadriel: To by určitě byl a zvolili by ho za prvního duelanta, Reza pokud by nechtěl jít do Tibora se kterým si celkem rozumí by si musel vzít Maťa a nemohl by zvolit disciplíny. Maťo je na farmě chvíli, nemá zdaleka tak vyčerpaný organismus bez vitamínů, bílkovin a sacharidů, jako ostatní a i sám o sobě vypadá, že je silný. Takže masakr. Maťo si Rezu, pokud bude zvolen do duelu stejně vezme, ale ten bude mít aspon nějakou šanci. Řekla bych, že co se týče duelů, mají noví nespornou výhodu v tom, že nezažili to hladové období a navíc tím že jsou tam chvíli mají i mnohem víc energie.

753
JanaH
Reagovat

@Hugo: já si čtu tady, to stačí. :-D

754
Hugo
Reagovat

@JanaH: Tak ono ani nic jiného nezbývá, ale řeč byla o tom, že by mohlo být príma, kdyby to v TV ještě trochu rozvinuli. Že to zase skončila tak nějak nijak. Ale ok

755
Poppy
Reagovat

@Hugo: Pamatuju si u dřívějších Farem, že nějaký natočený materiál použili později. Třeba když došlo ke sblížení nějaké dvojice, za pár dní se to ventilovalo a oba to vehementně popírali a na obrazovce nám to ukázali. Nebo teď jsem čekala u té kauzy se snědeným sýrem nebo zmizelými jablky, že nám divákům ukážou, jak to bylo. A ono nic.

756
galadriel
Reagovat

@Hugo: Ešte je tam na výber Ľubo. Keď si však zobrala Miri Iris, vtedy Matúš rozprával, že on na Miri mieste by si najslabšiu súperku nevzal. Tak má možnosť si vziať Tibora alebo Rezu. Som zvedavá! Druhá vec je, že teraz ne neho Réza bude milý a dobrý, je to herec :)

757
Hugo
Reagovat

@Poppy: Jojo, o tom jsme se právě bavili. Že to tentokrát vždycky nějak odejde do ztracena, něco se nakousne a nedotáhne. A že zrovna konkrétně z kauzy hov..o mohli docela vytěžit něco pro pobavení. Ale už dost exkrementu. Hahaha

758
Hugo
Reagovat

@galadriel: Jo aha, nojo, na Luba jsem úplně zapomněla. To je pravda.

759
Poppy
Reagovat

@Hugo: Teď ještě kdo bude služka. Buď Miri nebo Lenuš. Takže by mohl být i ženský duel.

760
Ananas
Reagovat

@galadriel:
Jenže to on patrně říkal, že šlo o Iris. V roli duelanta bude patrně volit spíš opatrně. I když Rézu tehdy porazil v zápase, tak si třeba bude věřit.

761
Hugo
Reagovat

@Poppy: Kdo bude služka, to si nějak netroufnu tipnout, ale určitě jedna z těch dvou jak píšeš. Janu nedá. A myslím, že příští týden vypadne Miriam a po ní Eva. Moc bych nedala za to, že i Evu sundá lenuš.

762
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Ať by to byla kterákoli z nich, babulky se do duelu s nimi moc nepohrnou. Ale jestli dobře počítám a chlapi mají trochu rozumu, přehlasují je. I ten seznam pravděpodobných vypadlic, co jste tu psali, tomu nasvědčuje. Já tipuju, že Eva dá za služku spíš Lenuš. Proč by se jí nezkusila touto cestou bezpečně zbavit?

763
BarBora
Reagovat

Tiež tipujem skôr Mortyšu, ale kedy tá Mira vlastne vypadne? Žeby si ona vybrala Miru? Pochybujem, veď ako stále hovorí, má ju rada, k Jane nemá nejaký vrelý vzťah a obe sú pre ňu také jednohubky, až na to, že tentokrát by oni vyberali disciplíny.

764
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Třeba už pochopila, že „mít někoho ráda“ a vzít ho do duelu se nevylučuje. Navíc rovna ona nebude ta, která by city nějak hluboce prožívala. Takže mně scénář služka Lenuš, duel s Mirou, Mira ven přijde asi nejpravděpodobnější. (Tedy pokud nám všem Lena nevytře zrak nějakou nečekanou volbou FT.:-))

765
Hugo
Reagovat

@BarBora: Janu si nebude moct vzít, Jana bude FT. A jestli Lenuš ta ruka bolí a bude muset do duelu znovu, zvolí možná lehčí soupeřku. Ale vlastně ani nevíme, jestli nebude služka Miriam a ani jestli bude Eva FT i když je to víc než pravděpodobné

766
Hugo
Reagovat

@Hugo: Evu, samozřejmě, ne Janu.

767
BarBora
Reagovat

Ešte prichádza v úvahu ako FT Tibor, ibaže Lenka aj v tom videu chcela poslať to svoje srdiečko Eve, tak skôr tipujem na ňu, keby to bol Tibor, situácia by bola celkom iná a von by išiel asi Ľubo.
V prípade, že Eva bude FT, na jej mieste by som dala určite Mortyšu, u tej jedinej nemá ani Eva šancu, a z pozície slúžky je väčšia možnosť sa jej zbaviť. Sranda by bola, keby Lenka dala Miru, ale to pochybujem, aj keď v jej prípade je možné všetko.

768
Poppy
Reagovat

Tak jsem si pustila video na ofiku, kde se všichni vyjadřují k oschodu Lenky. Já bych byla radši, kdyby tam Lenka zůstala, ale vlastně účel jejího příchodu na Farmu (změnit se) byl splněn a tak musela ven. Ona se tam zbavila toho vnitřního vzteku, který jí pomohl při duelu s Janou a který jí teď chyběl v duelu s Lenuš. Ona tam nepřišla vyhrát peníze, takže ať se teď o tu výhru perou jiní.

Byla bych nejradši, kdyby se co nejdřív odporoučeli Reza s Lenuš, ti mně dost vadí. Kupodivu už můžu poslouchat i toho starého brblu Tibora, což jsem deřív nemohla.

Lenka má špatné vztahy s maminkou, ale nevím, jaké s otcem. Je mi totiž zvláštní, jak lne k těm silnějším a starším typům (Tibor, Reza).

769
Hugo
Reagovat

@Poppy: Já bych zase byla raději, kdyby nejdřív odešel Matúš a Eva. Matúš kudy chodí tudy drbe, je v tomhle horší než ženská. A že by se tam prací strhnul, jsem si taky nevšimla. Jo, hodně o tom mluví, ale věčně někde posedává, nebo postává s rukama v kapsách. Ani na tom jarmarku nic nedělal, což mě překvapilo. Nic nevyrobil, ani neprodával, vlastně se vůbec nezapojil. S rukama v kapsách podpíral stánek a uculpval se jak deb….Zato hned po jeho skončení se chopil rozlévání kořalky a jídla. To byl aktivní až až.Kdyby nebylo ostatních, neměl by nic. Evu komentovat nebudu, napsáno toho rady o ní bylo dost.

770
Poppy
Reagovat

@Hugo: Mně tada Eva nevadí :-) S Matúšem máš pravdu, ale to je jen takový mamlas. Kdežto Reza mně irituje tou svou dominancí už od pohledu :-) A ještě víc, že mu to vychází :-DD

771
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Lenuš mi až tak nevadí, vlastně jsem ji ještě moc neviděla. Duel jsem si ještě nepustila. Eva je zajímavá postava. Leccos myslí dobře, ale vypadá to děsně.
Réza mi vadí čím dál víc, i víc než Maťo.
Tibor a Jana jsou teď celkem v pohodě.
Mira je pořád Mira, těžko předvede něco nového, teď už by měla opravdu jít.
Lubo si v mých očích vytvořil svoji vlastní kategorii „póvl nejhorší“ a z té už nevyleze.
Nevím, jak moc Lenu pobyt na Farmě změní. Myslím, že až uvidí, co bylo odvysíláno a reakce, sesype se.

772
Poppy
Reagovat

@Ananas: Proč myslíš, že by se měla sesypat? U ní je vidět děsný rozdíl mezi tím, jak se chovala na začátku a ke konci. Na začátku vyskakovala jek napružený panáček na kdejakou blbost a to, jak uneslu tu hádku s Viktorem (to vlastně nebyla hádka, to byl Viktorův proud urážek – na to je specialista i Reza), kde si klidně šla po svém.

773
Hugo
Reagovat

@Poppy: Ona je otázka, jestli se Lenka zklidnila, nebo jestli nám to jen neukazovali. měli tam z jejich pohledu zajímavější kauzy a tohle by bylo pořád dokola. S Viktorem to opravdu docela ustála, ale to byl jeden případ. Vždyt ted ke konci nám jí vůbec moc neukázali. Ani v hovorech na kameru. Až když byla služka, bylo toho víc. Každopádně jsem sice fandila Lenuš, ale až na poslední chvíli. Nelíbily se mi ty řeči, které měla. A i podcenování soupeřky. Věděla, že má bolavou ruku, ale neodpustila si kecy o tom, že když si nevybere silové disciplíny, je to jen takové děťátko. V tu chvíli jsem začala držet palce Lenuš, protože tohle nemám ráda a Lenuš jí tedy vyhověla a vzala si disciplíny silové. Když Lenka odcházela z farmy, bylo mi jí líto, věřím jí, že to tam opravdu měla ráda, cítila se tam dobře a o ty peníze jí zase tak nešlo. Vyhrát by si zasloužila už jen proto, že tam byla od samého začátku a makala. Jenže, z mého pohledu, se chytla nepravých parťaček. Ten důvod, který řekla byl fakt stupidní.

774
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Souhlasím. Tím okázalým pohoršováním nad Lenuš a Rézou si to dost pokazila. Jinak mi tam byla nejsympatičtější.

775
Poppy
Reagovat

@Hugo: Věřím, že kdyby tam Lenka udělala nějaké hádavé tóčo, neprodleně nás o tom budou informovat. A propos – všimli jste si, že tentokrát tam není žádná kameraman-romantik – žádné záběry na broučko, kytičky, obláčky…

Lenka je svá, nevěřím, že by zvolila někoho do duelu proto, že jí to někdo našeptal. Myslím, že v tom byla čistě ženská rivalita a zhrzenost. Ona si s Rezou hrála, dělalo jí to dobře, chtěla to a chtěla to v jistých mezích. A pak tam přijde tohle stvoření, udělá hrk-hrk a Lenka je na samém konci Rezových zájmů. Ona není diplomat, říká, co si myslí a dělá, co ji napadne.

776
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Přála bych jí, aby to ustála, ale lidé se moc nemění, natož tak rychle. Tam se naučila fungovat v dané situaci, vlastě hře. Ale konfrontace se skutečným životem ji může hodit zpět. Záleží hodně na tom, jak ji blízcí přivítají. Bylo vidět, že má z návratu strach. Ale ještě jednou – doufám, že se mýlím.
Někdo se tu ptal na Lenčin vztah k otci. Myslím, že žádný není. Mám matný pocit, že ze začátku zaznělo něco o nevlastních dvou sourozencích, z nichž je Lena prostřední.

777
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Vztah mezi Rézou a Lenou se změnil už před příchodem valachů. V týdnu, kdy byla FT. Nezvládala a on ji nepodržel, právě naopak. (Kromě jiného aféra s melounem.) Což samozřejmě zhrzenost a žárlivost nevylučuje.

778
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jo, to jsem se ptala já.

779
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Napsala jsem to hloupě, je samozřejmě prostřední ze tří:-)))

780
BarBora
Reagovat

Podľa mňa je Lenka dosť silný jedinec, aj keď si rada poplače, aspoň to dostane von. Horšie je, že akoby ťažko hľadala akúsi rovnováhu, lieta hore – dole, z jedného pólu k druhému, uvidí múr – hŕŕŕ do neho. Ale je schopná zdravého úsudku, Keď sa mal Tibor stať FT, najslôr mu na 101% verila, potom ju na 100% sklamal, ale po vlastnom farmárčení sa už tak extrémne k jednotlivým FT nevyjadrovala, bola ďaleko uvážlivejšia. Nikoho iného sme tam nevideli v tak rôznych emocionálnych polohách, ona je dynamická, ešte stále moc živelná, aj keď ju Viktor najviac vedel vytočiť, on jej aj najlepšie radil – najskôr si dobre rozmyslieť a potom povedať, jednať, mala by viac rozmýšľat, na koho reči dať, nie je vždy zlato, čo sa blyští. Na začiatku sa intuitívne prifarila k Tiborovi a jeho skupinke, mala tam aj zostať.
Ananas má pravdu, ako rýchlo sa prihrnula k Rezovi, tak rýchlo od neho aj ubzikla, ešte pred príchodom valachov, takže nejaký extra dôvod na žiarlenie nemala, ich „rozchod“ nemala na svedomí Mortyša.

781
Foxy
Reagovat

Mě tedy Lenky líto po odchodu nebylo. Ten hysterickej pláč, jak se jí bude stýskat po farmě jen ukázal, že je to labil. Nikdo jiný takhle nevyváděla. Ostatní o tom, jak si vybrala Lenuš, ty řeči okolo ohledně důvodu a pak ohledně výběru disciplín, kdy ji již dopředu odsoudila, pokud si vezme almanach mi jen pomohli v tom, že jsem upřímně fandila Lenuš. Jsem ráda, že je Lenka venku, i když víc si myslím, že v tom má prsty náhle se s ní spřátelená Evička. Ta má vůbec dar se krátce před duelem na život a na smrt spřátelit s duelantkou, u které je možné, že vypadne. Viz Miruš, Lenka. U mužů to buď ani nezkouší, nebo jí to těžce nevychází.

782
Foxy
Reagovat

@Ananas: ano, přesně tak. Myslím, že u aféry s melounem byla Evička. Ta z toho udělala strašný skandál, že Reza chtěl rozdělit meloun. Kdo ví, co ještě Lence nakukala, výsledkem bylo, že Lenka se rozkmotřila s Rézou. Evka má vůbec talent manipulovat s lidma. Nenápadně, dobrým slovem s rádobychápajícím pohledem. Miruš ji docela dobře odhadla, říkala že sladká slova, ale že Evce nevěří.

783
BarBora
Reagovat

@Foxy:
Eva je v tom cvičená, niet sa čo čudovať, v podstate je ťažké jej to vyčítať, chce vyhrať a urobí pre to všetko, Lenka, nelenka, alebo ktokoľvek iný. Mortyše zatiaľ nemám jediný dôvod fandiť, veď akoby tam ani nebola, nebyť odpovedí na kameru, aj by som zabudla, že tam je. Až na ten začiatok a ten sa mi nepáčil ani trochu.

784
veverka
Reagovat

Dočetla jsem si vás a rozebíráte Lenky.
Já jsem Lenku1 nemusela v dobách, kdy se u ní střídaly nálady a pokud nezvládala ukočírovat své emoce tak mně byla hodně nepříjemná. Hodnotím ale na ní kladně, že si to uvědomuje a má snahu s tím něco dělat. Je to první a hlavní krok a doufám, že se jí časem podaří nějak se srovnat. Při konci už byla víc v klidu a začínala se mně líbit. Navíc je to holka hezká a i pracovitá.
A nevěřím, že by si Lenuš brala do duelu na něčí ovlivňování. Ona je svá a dělala vždycky rozhodnutí podle sebe, bez ohledu na okolí. Někdy lepší, jindy horší, ale měla a má svou hlavu.
V duelu jsem jí už fandila. i když před pár týdny jsem byla proti ní.
Lenuš je tam ještě krátce a moc se neprojevila, snad kromě vztahu k mužům. To nám už stihla objasnit a nesouhlasím s ní v tom, že je bez závazků a může si žít, jak chce a nemusí se na nikoho ohlížet. Partnera nemá, to je pravda a může chlapy na sex střídat jak je jí libo. To je její věc. Ale vztah má, a to k synovi. Je to jiný vztah než partnerský, ale důležitý a na celý život. A pokud bude žít tak, že se syn za matku bude třeba jednou stydět, může o něj přijít.
A taky se mohla i občas usmát, nebo alespoň shodit tu masku stále otrávené ženské. Žít v blízkosti člověka, který se stále tváří jako ona, by mne přivedlo brzy k depresím. Zatím jí nefandím, je mi nesympatická, ale vyčkávám, jestli mne ještě něším nepřekvapí.

785
Wally
Reagovat

Pořád mi jsou sympatičtější Lenka nebo Miriam, které jsou schopné dát najevo emoce než chladná a tvrdá Jana. Nechápu její vztah k dětem, když jim mohla telefonovat tak tam nebyl žádný cit vidět. Ani v dopise z doma jí děti nic nepsaly jen matka pár řádek a píše tam o blížících se volbách.Vystihla to Miriam, když jí po té její opici řekla, že už jí je dobře, když zase křičí. Ona fakt nemluví jinak než v rozkazech a příkazech.
I když jdou Miriam a Lenka občas ode zdi ke zdi tak tam je nějaká lidskost.

786
veverka
Reagovat

@Wally: Jana když volala dětem, tak s nimi nemluvila, protože byly v tu dobu někde venku. A tu minutu hovoru s mamkou proslzela. Tak nějak nevím, jak by ty city měla jinak ukázat.

787
Tamzin
Reagovat

@veverka: \mě postoj Lenuš vůbec nevadí, je vidět, že je zvyklá se starat sama o sebe a o syna, podle mě lepší maminka, která střídá partnery, než taková, která je s chlapem za všech okolností, i když se třeba špatně chová k jejím dětem. To je samozřejmě spekulace, ale já bych to tak také měla. \nedělá hádky a konflikty, nedrbe s ostatníma sudičkama, tak ji kamera neukazuje. Zatím mi není nepříjemná.

788
BarBora
Reagovat

@Tamzin:
Ona je na kamere dosť, ibaže je prakticky stále ticho, neprejavuje sa, očividne po tej prvej hádke, hneď po príchode, prešla do druhého extrému.
Úplne rešpektujem jej riešenie „potrieb“, je to jej vec, len si myslím, že mala brať ohľad na decko a v šouke pre celú republiku sa mala zdržať. Obávam sa, že ten malý si to od deciek za svoju mater dosť zlízne.

789
veverka
Reagovat

@Tamzin: Aby žila žena s partnerem, který se chová špatně k jejím dětem je určitě i podle mne špatně.
Ale ta druhá věc je, že střídat partnery jednoho za druhým jen kvůli sexu a veřejně to i prezentovat mně taky nepřijde dobré. Nemyslím si, že to na dítě pak může působit dobře.
Já to neschvaluji a čekala bych víc ohleduplnosti vůči nezletilému dítěti.
Ale je to jen můj názor a neberu tím nikomu jiný.

790
veverka
Reagovat

@BarBora: V tomto s tebou souhlasím.

791
Darja
Reagovat

já Lenuš velmo fandím. Je svá a stojí si za svým slovem. I její odpovědi mají hlavu i patu. Je svojská a to se mi líbí. Moralisti ať jdou někam. Vy by jste si odepřeli sex, kdoví po jak dlouhé době? Před kameramy to nebylo a kdoví co vůbec bylo. Možná je to jen Borisovina.

792
Hugo
Reagovat

Tak lidi my si tady píšeme a někdo zrovna bojuje v duelu. Zrovna ted má někdo horkou chvilku

793
gabisollis
Reagovat

Me byla od prvniho momentu Lenka2 nesympaticka.Vlastne sem to byla ja kdo ji priradil IV.cenovou skupinu, ale musim rict, ze sem zmenila nazor a ted ji fandim.A kdyz se usmiva tak je i hezka.
Doufam, ze me nezklame a nebudu se vracet k prvnimu dojmu.:-)

794
Foxy
Reagovat

@gabisollis: mám to podobně, Lennus tento duel dost pomohl. Asi si v životě dost užila a je zvykla se postarat sama o sebe a o svého synka. Příliš si nestěžuje a je hodně tvrdá. Uletu s Rezou možná lituje možná ne, možná si slibovala něco víc. Chyba to ale byla ve vztahu k synovi. Děti umí být hodně zlé.

795
gabisollis
Reagovat

@Foxy: ja tohle, ale vubec neresim.Je to jeji vec.Treba si myslela, ze to nepraskne.Nevim.Ja bych z toho drama nedelala.:-)

796
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
A čím Ťa tak presvedčila, nevšimla som si nič. Len odpovedá na otázky pred kamerou, alebo Kvetkine, ale tak sa s ľuďmi normálne nekomunikuje. Tú jej hádku a 1.-é dni som ešte nezabudla, obhrúbla, hádavá, ofučaná. Irirs jej odkázala, aby sa viac usmievala a zdá sa, že sa toho snaží držať, aspoň pri odpovediach. Dosť málo, ak by všetci začali držať bobríka mlčania, to by šme še pobavili.

797
gabisollis
Reagovat

@BarBora: tak ja nevim, proste to tak mam.:-) Prvni hadku uz si nepamatuju a treba ji prospel sex z Rezou.Prijde mi, ze od ty doby se tvari lip.;-)

798
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro, kdoví jak to holka má. jestli se víckrát zklamala v lidech, nechce se nikomu otevírat. Zvlášt v soutěži, kde, pokud chce vyhrát, musí jít vlastmě každý proti každému.Je mnohem těžší vyhodit někoho, ke komu má člověk blízko a možná i to je jeden z důvodů, proč se drží zpátky. Upřimně taky nevím, co bych si s těma pipinkama na farmě povídala. Já jsem tedy docela ukecaná, tak bych nevydržela nekomunikovat asi i o těch hloupostech, ale každý to má jinak.

799
Ananas
Reagovat

@Foxy:
Kolik je synovi?

800
gabisollis
Reagovat

@Ananas: asi 9let

801
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Veď hej, len som bola zvedavá, či mi niečo neuniklo. Ja už medzi ženami nemám žiadnu, ktorej by som fandila, ani ma žiadna nebaví, možno, takým morbídnym spôsobom Mira, len neviem, či má ešte čím prekvapiť.

802
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já myslím, že se to nebude probírat o tolik víc, než že se třeba Jana ožrala. Řekněme, že Lenuš nemlží, když tvrdí, že sex je pro ni jen tělesná potřeba, jako každá jiná. V tom případě už syn možná dávno ví své.

803
gabisollis
Reagovat

@BarBora: me to taky docela prekvapilo, ale ted v duelu me byla sympaticka.Uvidime jak se to bude vyvyjet.:-)

804
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no prave.

805
gabisollis
Reagovat

@Ananas: A ty dve suvy J.+E by to taky mohly vyzkouset.Mozna by pak byly prijemnejsi.:-D

806
gabisollis
Reagovat

@BarBora: a taky si myslim, ze je jedina ktera tam vsechhny ty zensky v duelu da.:-D mam to jak ty zadnou tam nemusim.

807
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
:-)))

808
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Okrem Almanachu a prekvapenia určite dá každú, ibaže to je u mňa o bod menej pre ňu, aj keď so sympatiami to nemá nič spoločné. Nedali hromotĺka chlapa, tak dali ženu, na môj vkus ja medzi ňou a ostatnými babami priveľký nepomer, jednoducho nemajú šancu, aj keby boli lepšie, ona urobí krok, natiahne ruku a má vyhráno.

809
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Nóó, … a prosím Ťa, s kým ???????

810
gabisollis
Reagovat

@BarBora: :-DD to uz necham na nich.:-D

811
Prochor
Reagovat

Lenka1 se nechala oblbnout Evou a vybrala si do duelu silnější Lenku2.

812
galadriel
Reagovat

nové vlákno máte spustené.

813
Hugo
Reagovat

@BarBora: On i Matúš má navrch nad ostatními mužskými co se síly týká. Jak už jsem psala, moc jsem si přála,aby už konečně přišli banditi/valaši/, ale to, co tam přišlo, je ještě horší, než co tam bylo. Takže pro mě by bylo nejférovější, kdyby vyhrál někdo ze starých farmářů. Už proto, že si tam prožili ty nejkrušnější časy hned na začátku a jasně že mají ted méně sil než ti noví a proto mě to přijde nefér.

814
Poppy
Reagovat

@Hugo: Souhlas, valaši měli přijít dřív, takhle mají oproti starým velkou výhodu, že jsou čerství a neopotřebovaní.

815
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Spolu?

816
Hugo
Reagovat

@Poppy: Ono to není jen o fyzické síle, ale řekla bych že je to především o psychice. Takový Matúš tam rozdává moudra a oni přitom byli unavení už když on tam vysmátej, najedenej a nabouchanej z posilovny přišel. Kdyby aspon byli lepší, než ti staří, tak by mi to tak nevadilo, často jsme si i tady říkali, že jsou děsní, ale takhle mě to štve.

817
Rudi
Reagovat

@dorka: tak to jsem se po ránu pobavila, konečně nějaká zábava v tom hrozném počasí. Máme inverzi jako prase, není vidět na krok. V tom bych nechtěla strážit ovce..

Přidat komentář