Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Poslední Parceremoniál + rekap 68

23. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Osazenstvo Hotelu je na prahu finálového týdne. Večer je čeká poslední párování a bude tedy jasné, kdo má šanci postoupit až k červenému koberci. Párování ale nebude úplně obvyklé. Ještě než dostanou oběd, musí se rozhodnout, kdo bude sedět a kdo bude stát. Je to jen nepodstatná drobnost anebo bude chůze na vysokých podpatcích skutečně zásadním nebezpečím? Dívejte se dnes – čtvrtek v 19.00 Anketa

Vzhůru na hřadlo – rekap 68

V hotelu začíná poslední z všedních dnů a hned u snídaně náladu nakopává dopis. Čtyři z nich mají místo ve finále zajištěno, mají jít do pokojů a rozhodnout, kdo to bude. Benjamin půjde do salonku.
A zas jsou protažené bradičky a nakrabacená čelíčka. Co to jako znamená? Spousta otázek a pár teorií. Těžký úder na mozky.

No proč asi, králíčku, proč :DD

Benjamin je zklamaný, s tímhle vyřazením z taktizování nepočítal. Je to na hovno, finále by si za zásluhy přece zasloužil.


Ostatní se vydávají do pokojů s obavami a jak zahlédnou dopis, který tam na každou dvojici čeká, fuckují ještě víc. Text mají všechny dopisy stejný. Rozhodněte, kdo bude při ceremonii stát a kdo si sedne. Ten kdo sedí, má finálový týden jistý. Z pokoje smí až poté, co se dohodnou.

No vida, takže žádná velká pruda, alespoň pro většinu párů. Nebo snad ne?
U Nathali a Balsleva by to ale mohl být problém. A jak tak koukám, taky je.
Natálka chce do finále a chce tedy sedět. Jenže Balslev tam chce samozřejmě taky. Bude-li stát, má jen jedinou možnost – dát se jí všanc a přitom neví, zda by jí vůbec mohl věřit. Natálka opět předvádí, že místo mozečku má trepku, ale sebevědomí královny.

Prcek má jen tu trepku. Na Natálku totiž vybalil svou včerejší dohodu s Benjaminem a zřejmě očekává, že tím donutí Natálku stát. (dnes se asi zas hodně nasměju :D)

Nejisto by mohlo být ale i mezi Kasperem a Mille. Kasper šikovně navléká (jeden nikdy neví, že)

a Mille v domnění, že i kdyby se něco překvapivého stalo, má i jiné šance, souhlasí . Je tedy otázka zda umí propočítat všechny možné varianty, nicméně je fakt, že by mohla zkusit spoléhat na kamarádství i na tradici. A Kapřík si natěšeně natřásl peříčka

Dohady ovšem panují i tam, kde by to asi nikdo nečekal. Martin chce sedět, ale Sandy taky. On přece posledně stál. Njn, ale nešel a nestál na šteklích :) A bez šteklí Sandy na párování rozhodně nemůže jít.

Benjamin nahoře zatím prožívá frustraci při čekání. Už ale bude mít společnost, míří k němu Mille a Kasper. Díky tomu alespoň konečně ví, o co šlo. Jenže by potřeboval, aby Balslev nestál…

Dole se právě o tohle odehrává těžká bitva. Pohozením hlavou Natálka sklepala trepku ke straně a ukazuje, že i mozeček přece jen má. Nastává fáze stížností na Benjamina a podkuřování Prckovi. Benžímu nemůže věřit, ale ty jsi přece takovej důvěryhodnej … s ním chce do finále a myslí to holka upřímně.

To chci do finále. Balslev vypadá zoufale a trvá na svém. Chci sedět já.

Alespoň u slaďourů čumáčků je dojemná oddanost a souznění. Čumáčku muj milovanej, budeš sedět, protože ty si to finále po tom všem zasloužíš. Malte je prostě džentlas. Alespoň tentokrát.

A jak to vypadá v delfínu? Zvítězí v boji o židli moudřejší?


Nahoře už chybí akorát dvojice P + P. Prcek je stále neoblomný a tak musí Princezna slibovat. U Balsleva však nejde o neoblomnost, ale o nerozhodnost. Způsob jeho argumentace mi zvedá obočí – no tě péro, jestli postoupí tohle mimoní éro.
Proboha jak si v jednadvacátým století po 9 řadách HP může myslet, že takováhle děvenka ty prachy nevzala kvůli Benjaminovi???

Kolektiv tráví čas sázkami, s čím tahle dvojice přijde. A zdá se, že se trefili. (konkrétně Malte). Dvojka přichází a začíná obvyklým úvodem. Tááák moc chtěl Balslev sedět, no sedět bude samozřejmě Natálka.

Benjaminovi sklaplo. Už je to tu zas, pitomá baba tahá za nitky. Zbývá doufat, že ji přesvědčí.

A Natálka se ve zpovědnici tváří, že chudákem v ohrožení je tu vlastně ona.

Benjamin i Balslev se nejdříve (alespoň podle střihu) z toho musí vydýchat. Benjamin je z toho opětovného nebezpečí už unaven. Prcek mu vysvětluje, že se fááákt snažil, ale ona jej neposlouchala (já tedy myslím, že info o té vaši domluvě poslouchala naopak velmi lačně a pozorně, ty koni). Benžího ale hned tak něco neopije a tasí otázku, zda opravdu upřímně nemají dohodu. Prý ne. Benží si je jist, že budou-li za Nathali oba, vypadne. Prcíček uklidňuje, že taky může vypadnout.

A pak Benží dochází k tomu, že jediný, kdo je může zachránit je Kasper :D Rád by za něj totiž vyslal postavit Prcka :DDD No a Kapřík se zrovna náhodou na pány přišel podívat a vzápětí je s plánem tedy seznámen.

No a přesně jak jsem předpovídala, Kasper to rázně zamítá :D Šíleností ale ještě není dost, Benjamin pod tlakem dneska hýří. Potřebovali by, aby si jednoho z nich vybrala Laura. (taky jste spadli ze židle?)

Konečně došlo na pokus o přesvědčování Natálky. Benjamin začíná opatrně diplomacií a omluvami.

Chtěl by do finále s ní. Natálka kníká, že ona s ním taky. Bude mít prý černý svědomí, kdyby se na něj vyprdla.

Prcka výsledek tohohle hovoru moc zajímá a teď už to dohadování kdo na židli vypadá zas trošku jinak. S nějakou diplomacií se nesere. Vypadne? vypálí na Natálku rovnou. Ano, odvětí tázaná (titulky to minuly) A tak pod vlivem naděje Balslev lže, jak když tiskne, jak mu to Benjamin přeje a pak si na kámoše i s klídkem trošku zakydá.

Natálka už je rozhodnutá, to včerejší idiotské chování musí Benjaminovi vrátit.

Už se ale pomalu chýlí čas, Natálka si umývá svůj milovaný vlas a je sama v domečku. Benjamin za ní spěchá na poslední chvíli s otázkou. Pláceneme si? Co si od toho sliboval nevim, ale plácli si a Benjamin vypadal dost rozradostněný.

Oblíknout, namalovat, uvázat kravatu, obout bagančata. Párování začíná.

Nejdříve gratulace sedící čtveřici. Mohou se radovat, jsou ve finále. Stojící pětice ještě nemá nic jistý.

Jistoty získávají ale rychle. Sandy jde k Martinovi, Mille ke Kasprovi, Malte k Lauře, tentokrát žádné dotazy od Rikke.

Následuje dramatická pauza. Na řadě je Benjamin a jediná volná je Natálka.
Teď už se Rikke ptá. Proč? Chyběla mu, no a je jediná s kterou chce jít do finále.

Poslední zbývá Balslev a Rikke jej vysílá do boje s dobrácky povzbudivým úsměvem. Prcek jde samozřejmě k Nathali.

Nastal čas pro poslední vemlouvání. Benjamin má nezvykle zastřený hlas. Jsme spolu od začátku, budeme silný pár, opravdu bych s tebou moc rád šel dál.
Balslev začal o tom, jak je těžké stát vedle nejlepšího kamaráda, ale vzápětí Benžímu i ostatním vylétá obočí.

Prcek vytahuje, že Benží udělal několik zvláštních rozhodnutí … (musí být sobecký aneb prachy vítězí).

Tak Nathali, kohopak

Balsleva.
Na světě je rozhodnutí, z kterého i Sandy upadla brada. Jenže taková je holt naše Princeznička. Prý Balslev má šanci získat víc hlasů, je k lidem milejší. K tomu jsou ale ještě tři dny.

Benjamin je zklamaný, myslí, že udělala chybu a i když měl sebevědomí vždycky hodně vzdemuté,

tak má podle mě skoro pravdu. Nicméně dohráli už větší machři a i on si jde sbalit.

Na place se zatím ostatní veselí a radují a já jsem trochu v rozpacích.


Oslavy se přesunuly k baru a Benjaminova rozlučka je tak krátká, že je snad ani nevyrušila.

Pod schodištěm má Benjamin ale ještě zastávku. Čeká tam na něj Rikke a nabízí možnost v hotelu něco ovlivnit. Komu připadne důležitý, ale risktantní úkol?

Benjaminovi ďábelsky zajiskří v očích a je jasné, že pomsta má být sladká

Jó, kdybys tak věděl, hochu….

V hotelu se ale místo bouřlivých oslav spíš jen nadšeně sní. Zbývají čtyři dny, budou těžké, ale všichni si věří, že zvítězí.
Jó, kdybyste tak věděli ….

ANKETA

Finálový týden bývá v dánských sériích napínavý. Čtveřice párů ještě zdaleka nemá vyhráno, čekají je obtížné zkoušky a lákavé možnosti a je to vlastně pouhé čtvrtfinále. Co se bude dít letos teprve uvidíte, ale po dnešním večeru už se dá lecos odhadnout. Bude letošní finále nuda nebo zábava a tuhý boj?

Tudíž mám další z anketních otázek – Jak se vám líbí finálová osmička?

Miniaplikace

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 47
1
Melek
Reagovat

Já volím zlatou střední cestu. Sice se do finále nedostal nikdo z mých fanoušků, ale musím po pravdě uznat, že některé soutěžící jsem podcenila a opravdu si tam to místo zaslouží. Sandy není tak hloupá, jak je tam prezentována, a Laura sice hloupá je, ale dokázala se udržet v hotelu po celou dobu a za to si určitě finále zaslouží. Nejvíc rozčarovaná jsem z Martina, je to takový proplouvač, nikdy ve mně nevyvolal výrazné sympatie ani antipatie, tak uvidíme, jestli se ještě nějak předvede. To taková Malta je sice pro mě odpudivá už od začátku, ale zase je aspoň vidět.

2
okkvp
Reagovat

aha, tak terazky má video rozbité zase pro změnu Prima

3
Miky
Reagovat

@okkvp:
To je smutné,
ale nech Vás všetkých za riekou Moravou teší aspoň to, že SK web TV JOJ ide excelentne.
Tým som prezradil, že som práve dopozeral 70. diel ( ale samozrejme žiadny spoilering, to by som si dal :) ).

4
okkvp
Reagovat

@Miky: – ale měli jste bobky jestli vám daj alespoň ten úterní co? :-)))
Spoilery terazky fakt ne, mrzelo by mě, kdybych musela zakročovat.

5
okkvp
Reagovat

Přes PrimaPlay už to funguje

6
Miky
Reagovat

@okkvp:
Bobky boli, ale len také maličké …
Ja Ti mám taký fajnový PC, že si to môžem pozrieť aj na druhý deň v archíve, to je, čo ?? – no ale tom som už mal pred Vami náskok o jeden deň kratší …

Samo, spoilery nebudú, viem že takých vtáčikov tu držíš nakrátko, preto sa ani nezapájam do tipovania v týchto diskusiách, ktoré frčia podľa sledovania na Prime, iba komentujem, čo už bolo v HP a ešte radšej príspevky v diskusii

7
Miky
Reagovat

Inak ešte k finálovej osmičke:
pripájam sa k Melek ad 1), zlatý stred
a len by som pridal: kde nie je, ani smrť neberie.

8
Johana
Reagovat

Taky zlatá střední, mně tam chybí Henrik, ale zůstala mi Sandy.
Miky, neznám tě z cz HP?

9
okkvp
Reagovat

@Miky: já mám tak fajnový PC, že mám nakoukáno u původce až do konce :D a u vás čučím taky, ale jen zběžně, abych si ověřila, některé pasáže. Máte horší kvalitu obrazu.
Ankety se snažím dělat tak, aby předstih nehrál roli a většinou se snažím nedublovat ty na ofikách. Ale je fakt, že se znalostí dalšího vývoje má člověk občas trochu jiný pohled na věc.

10
Miky
Reagovat

@Johana:
Čauko, Johanka,
jo jo, som to ja, matne spomínám …
so skromnosťou mne vlastnou musím poznamenať, že vtedajší HP bol aj slovenský,
keď už pre nič iné, aspoň pre priezvisko jeho víťazky :)

11
okkvp
Reagovat

Co se týká spokojenosti s postupujícími – mě vyloženě nechybí nějaká konkrétní postava, ale chybí mi hráči. Těch je tam totiž jen tři a půl, zbytek se akorát náhodně dovezl a je pravděpodobné, že se stejně povezou i dál. Oni nehrají, oni se pouho pouze zachraňují. Natálka je alespoň mým oblíbeným terčem, ale zbytek. Kdyby alespoň Benjamin místo zcela marného Prcka.
Rozumím dánům, že většina byla hodně rozhořčená, na tohle nejsou z minulých řad zvyklí.

12
Johana
Reagovat

@Miky: Tiež zdravím. Máš pravdu, to bol len preklep, chcela som napísať cs.
A kde si sa doteraz túlal, že sa ozývaš až pred koncom?

13
Miky
Reagovat

@Johana:
Ono to ani nie je o túlaní, skôr by som to nazval šmírovanie spoza bučka.
HP som začal sledovať niekde od 30. časti, náhodou som zavadil o info, že beží táto DK séria,
a pre mňa hanblivca bolo ťažké vpadnúť do debát už ošľahaných HP panáčkovcov.
V priebehu tejto série trochu mi chýbali tie niekoľkostokusové diskusie k jednému dielu z HP CZ&SK, teraz je to viac vecné k deju v HP, vtedy to bolo viac o srande na fóre.
Odvahu som nabral až teraz, žiaľ.

14
okkvp
Reagovat

@Miky: žial žial, taky bych se byla ráda víc bavila

15
Miky
Reagovat

@okkvp:
Možno tu chýbali tí, ktorí vedeli v HP CZ&SK nadviazať na rekapy, ktoré aj teraz vystihujú dej veľmi dobre a majú svoju šťavu.
Aj ja som bol zo začiatku opatrný,
nezabudol som, že vtedy išlo o Primou a JOJ-kou mizerne režírované divadlo ( žiadna RS ), čo aj dávali panáčkovci najavo, aj preto som priebeh iba sledoval,
teraz je vidieť že Dáni to už robiť vedia, ale internetová verzia si v našich končinách na väčší záujem bude musieť asi ešte počkať.

16
jenkaa
Reagovat

Já to začala koukat někdy před 14 dny–a doběhla jsem všechny díly, při těch velkých dávkách mi to přišlo víc zajímavé, teď jen ty dva dny v týdnu…to je zdlouhavé, líbil se mi Henrik i Christian….teď už snad jako hráčka Sandy…..a zjistila jsem, že i když neumím dánsky, tak třeba bez zvuku jen s titulky mně to vůbec nebavilo. Tak jsem zvědavá na finále a u mně sledování HP mělo pouze jeden negativní efekt, hudba u reklamy na Jägra mi už přímo drásá nervy:-) A nejlepší a nejvtipnější na HP byly rekapy, za ně veliké dík..

17
Miky
Reagovat

@jenkaa:
S tou poslednou vetou sa nedá iné, iba na 100 pro súhlasiť – to platilo pred 2 a 1/2 rokmi a aj teraz …

18
Ananas
Reagovat

@jenkaa:
Ono to roztažení na pouhé dvakrát týdně asi dost lidí otrávilo a odradilo. Někteří tu tehdy i psali, že končí. Tím i komentářů ubylo, škoda:-(
A souhlasím s Tebou, bez zvuku to není ono, zkusila jsem to jen jednou a prostě to nejde.

19
Miky
Reagovat

Dámy, bolo mi cťou si s Vami dnes večer, potrkotať,
keď už dnešný CS futbal za moc nestál,
takže zatiaľ sa majte …

20
okkvp
Reagovat

@jenkaa: V české i slovak verzi reklamy umím vypnout. Dánsko mi ale úplně bez reklam nejede a … mají tedy jen tři bloky (první na začátku minutu se dá snadno přežít), ale pak 240 i 280 s a každou jinak hlasitou – některou tak, že to skutečně trhá uši. A mnohé možná ještě šílenější než ty naše.
Pokud se člověk podívá na dánské fcb HP, tak nejméně 30% komplet všech postů jsou nářky a nadávky na počet a délku reklam. Např v pětiminutovém AFD je totiž ten dvousetčtyřicítkový blok uprostřed též, v o chlup delším OMG! byly snad dva. Mnoho lidí se proto na to vůbec nedívalo.

21
Johana
Reagovat

@Miky: jj, byly to pěkné časy a ráda vzpomínám na probdělé noci a těžká pracovní rána panáčkovce u našeho Ráje :-)

22
Melek
Reagovat

Já to teda na naší Primě mám s reklamou a slušně mi u ní vždycky hrabe, nejhorší je ten kartáček :D

23
jenkaa
Reagovat

okkvp, tak to je tedy síla, říká se, i negativní reklama je reklama a mnohdy hodně účinná, ale co je moc je moc….a Ty si šikulka, když si to umíš vypnout, já si přikrývala hlavu polštářem:-) na druhou stranu, je fajn, že jsme se mohli dívat….

24
Ananas
Reagovat

Zlatá reklamprostá jablečná placička. Když jsem si to jednou pustila na PC, nestačila jsem se divit. Na-víc-se-tak-hle-se-ka-ly.

25
Johana
Reagovat

@Melek: já šílím z Dr. Práškové. V úterý mi vnucovala Sensodyne čtyřikrát během půl hodiny, takže jsem vypla zvuk a pak neslyšela ten důležitý gong :-)

26
okkvp
Reagovat

já šílím z Natálky a Prcka

27
Prochor
Reagovat

Mně je v té sestavě nejsympatičtější Martin a Sandy. Na posledním místě je u mně suveréně Laura, která se do této sestavy doslova pro…123.

28
okkvp
Reagovat

@Prochor: Ale to jsi s tou Laurou dost na omylu. Je pravda, že s touhle úvahou rozhodně nejsi sám, je to ale mýlka. Laura se do finále dostala díky sakra chytré hře, byť nenápadné. Postelové hrátky v tom z její strany až takovou roli nehrály, naopak jí situaci několikrát dost komplikovaly. Stačí zavzpomínat na to, koho kdy odkráglovala nebo v tom hrála rozhodující roli.
Neříkám, že jí čumáčková role nehrála do karet, ale využívali toho spíš jiní.

29
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Taky bych řekla, že Laura se do finále dostala navzdory svým volnočasovým aktivitám.

30
okkvp
Reagovat

@Ananas: Sandy s Martinem se proti Lauře prodovolenkovali k finále mnohem víc a mnohem snadněji. To byl taky důvod, proč do nich Henrik ryl alespoň po večerech a snažil se je vyprovokovat k odhalení pravého stavu i jiným. A proto taky kolem toho pokaždé Nadia tak nervně reagovala.
Je vlastně škoda, že Nadia nevydržela ve hře déle, jak by hrála proti Martinovi se Sandy, bych ráda viděla. Nadia nepatřila k chytrým, ale prohnaně mazaná byla velmi a zábrany ji taky netížily – ideální vlastnosti do téhle hry.

31
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Laura byla z těch, co bavila od začátku a nikdy tam nebyla do počtu. Bavila volnočasovými aktivitami, tj techtlením i mechtlením, kámoškováním i slzením nad „nešťastnými vedlejšími účinky“ jejího konání.
Já si dokonce myslím, že Martin ve skutečnosti dovolenkoval víc než Sandy. Myslím, že ten na žádné velké taktizování fakt nemá. Prostě měl kliku.

32
okkvp
Reagovat

@Ananas: no ale zas nepodceňovat ;-)

33
Ananas
Reagovat

@okkvp:
I to já zase ne. Na vrchol vedou mnohé cesty. A nenápadnost je jedna z pohodlnějších. Kde je konec výrazných hráčů?

34
Blabla
Reagovat

@Ananas: souhlasím…Martin je proplouvač…Sandy aspoň trochu perlí :D ale Martin pobavil je svým sklonem ke stařenkám…to vše… Laura je tam právem a byla dost vidět…Malťák je divnej týpek a to mu nikdo nesmaže…Nathálka – co k ní říct, asi nic…nejvíc mě baví v repakech její fotky :D Benžího je mi trochu líto, že vypadl…ale třeba se jeho párový kámoš ještě předvede. MIlle byla hodně často v ohrožení. Taky se nedá říct, že by se nějak moc zapojovala, ale ustála to zatím…přála bych jí, aby neodešla s prázdnou, ale na vítězství to taky není. Kasper se vrátil, ale už tam nemá vetší bandu.

Když tam tím tak přemýšlím, tak ani nevím, komu bych přála, aby vyhrál…moji fanoušci jsou taky pryč :-(

35
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Taky bych tam viděla radši Benžího než Balseva(?). Sice to padoušství kapku přehrával, ale aspoň něco bylo vidět. Natálka je nejlepší při pantolíně na kameru.

36
Blabla
Reagovat

@Ananas: přesně…Balsev, Balík, Balšík, nebo jak je tam toho fakt moc nepředvedl…plno jiných, co tam byli kratší dobu, tak byli výraznější. Takže to bude balík. Benži je hodně koukatelný :-) a vybral si zajímavou roli. Tu jsem u nikoho nezaznamenala. Jak jsi napsala – padoušskou :))

37
Melek
Reagovat

Na Natálce jsem se dřív docela vysmála, ale čeho je moc, toho je příliš. Už mi ty její kreace a přehrávání lezou na nervy :D

38
okkvp
Reagovat

@Melek: a tos neviděla AFD, kde byl rozhovor s Natálkou na téma padesátitisícové pokušení. To děvče je zcela fascinováno červeným očkem kamery. To co předvádí pravidelně ve zpovědce je slabý odvar a ještě u toho stačí dělat princeznovské cukrbliky na moderátora. Navíc je z toho i beze slov jasné, že by byla ochotna cokoliv, jen aby vyhrála.

39
okkvp
Reagovat

Rekap v článku

Vypadlíci, jak jsem už psala, budou o víkendu

40
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Krásné čtení. A ty fotky!

41
Prochor
Reagovat

Benjamina vyhodila holka, kvůli které on vyhodil Nadiu. Měl si tenkrát radši vybrat Nadiu, ta nikoho nezradila. Nathali se evidentně nedá věřit.

42
Prochor
Reagovat

Ještě k Martinovi. Správně řečeno – Martin proplul, protože je mnohem chytřejší než Henrik nebo Christian. Neudělal jejich fatální chyby – neprudil lidi (hlavně holky), nesnažil se být středem pozornosti a dával si velice pozor aby nebyl pokládaný za silného hráče. Velmi chytrá taktika. Proto je on v hotelu a ty dvě trubky jsou v Dánsku:-)))

43
okkvp
Reagovat

@Prochor: Máš pravdu v tom, že Martin volil fikanou taktiku moc nevadit a netrčet. Ale o pozici silného hráče se imho snažil (proto Sandy „cvičil“ tím, že ji chce vyměnit) a taky proto byl mezi kolegy, kteří se jen nevezli, jako silný hráč dlouhou dobu vnímán. Jen na něj neměli kudy jít, držela jej Sandy.

44
Miky
Reagovat

Opäť výborný rekap.
V nadväznosti na Prochora a adminku – čo sa týka voľby taktiky na prežitie do ďalších kôl – je evidentné, že oveľa úspešnejší sú tí, ktorí zvolili postup „nas…ť čo najmenej ľudí, ideálne nikoho“ než postupy „stratégov, bojovníkov, silných hráčov ap… „.
Ako už Prochor uviedol, silní stratégovia ( podľa mňa presnejšie tí, ktorí sa za nich pasovali ) sú ti-tam – a tí čo sa v súťaži vezú, si užívajú final parts.
Ja sledujem HP DK iba cca od polovice, ale nejakú očividnú stratégiu som tam nezaregistroval ani u jedného ( teda aspoň podľa toho, čo nám ponúka TV, ako stále prizvukujem ).
Najčastejšie sa celá stratégia obmedzuje na to, ako niekto na izbe alebo v spovednici spiklenecky sa tváriac utrúsi čo-to o niekom inom ako o silnom hráčovi, ktorého vraj treba vyhodiť ap. ale v skutočnosti tam žiadnu taktiku nevidieť. Dvojice ostávajú a plávajú spolu ďalej, takže už pred párovaním je zrejmé, kto sa bude porúčať ( samozrejme ak sa nestane zázrak ). V tejto súvislosti podotýkam, a to je dúfam nad všetky pochybnosti, že Christian a Mille prestali byť párom v okamihu návratu Malene do HP.
No a ako je vidieť z osadenstva, ktoré ostalo vo finálovom týždni, vypláca sa nikoho zbytočne nedráždiť. Dôkazom toho je aj priebežný stav hlasovania panáčkovcov v poslednej ankete.

45
okkvp
Reagovat

@Miky: Myslíš anketu „pomsty“ ?

edit 27.10. 8:50 – asi tu místní, že (jsem měla včera večer na mozku už noční čépku)

46
okkvp
Reagovat

@Miky: ještě dotaz – od polovice tzn od cca 36 dílu? Co se dělo před tím jsi neviděl, nevíš?

47
Miky
Reagovat

@okkvp:
ad 45): presne tak, mal som na mysli tú, kde prevažne sklamaní panáčkovci hodnotia záverečnú osmu v HP
ad 46): presný diel môjho začiatku sledovania HP DK si nespomínam, ale bola to cca 30. časť plus/mínus; dovtedajšie časti som iba prebehol aj to iba niektoré, aby som mal aspoň mini predstavu, čo za exoti tam do polovice súťaže boli.
Z toho mála som čo mi utkvelo v makovici som pochopil, prečo Čumáčková Lauruš nemá problém poslať do minulosti hocikoho, keďže s ľahkosťou jej vlastnou si to nacvičila hneď v začiatkoch na svojej rodine. Jej následné vysvetľovanie, ako jej to je ľúto pri každom takomto výkone, patrí obvykle k vrcholným rétorickým cvičeniam príslušného dielu HP.

Přidat komentář