Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Pomsta vypadlíků + rekap 67

21. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Předposlední týden v Hotelu Paradise se přelomil do druhé poloviny a finálový týden je už vážně na dostřel. Nálada je ale špatná, Christian s Malene totiž dostali na rozloučenou moc. Komu se chtěli pomstít? Najde se někdo, kdo skříňku otevře? Devět účastníků večer čeká poslední Pandořina skříňka. Něco se neobvyklého se peče. Díl 67 dnes v 19.00

Jméno, které do skříňky napsali Christian s Malene, se dozvíme dnes zhruba ve čtvrt na osm. Do té doby můžeme jenom spekulovat, jak to pojali. Jejich roli si ale můžete zkusit také – v naší anketě, kde se můžete rozhodnout, koho z hotelu odstranit, sami za sebe.

Momentální výsledky jasně značí, že klikajícím panáčkům leží v žaludku Laura a Malte a za každou cenu je chtějí dostat pryč, bez ohledu na jejich zásluhy o naši zábavu a možný herní podíl ve zbývajících dílech. Nebo se snad většina z hlasujících přiklonila k myšlence, že právě oni by se cítili tak nezranitelní, skříňku otevřeli a poslali domů někoho podle svého? A kdo by to asi tak byl? Nebo se spoléhá na to, že se nachytá někdo s černým svědomím? Kdopak by se asi mohl nejspíš nachytat? Komu by tyhle varianty nahrály a koho by to nejspíš poslalo domů vzápětí?

Zatracená pomstička – rekap 67

Benjamin s Nathali se po probuzení radují, že odolali nabídce měšců a dál směřují k tučnějším výhrám. Na obavy z nových překážek má Benjí jednoduchý recept – stačí silný žaludek.

Mille neměla klidnou noc, trápily ji ošklivé sny. Jenže jestli to byl skutečně jen sen. Je totiž pravdivý. Při cestě z hotelu na Christiana a Malene čekala Rikke a dostali možnost pomsty. Jméno napsali na kartičku a vložili do dřevěné truhličky.

A tahle truhlička už čeká v hotelu. Balslev čte dopis s pravidly a osazenstvo pomalu a jistě umírá obavami, Nathali si snad vykloubila sanici.

Když to otevře ten, kdo je tam napsaný, může vyhodit jiného. Když tam ale bude jiné jméno, letí. A když truhličku nikdo neotevře, vypadne ten, kdo je tam napsaný.

V prvních vteřinách jsou zřejmě všichni přesvědčeni, že bezpečně ví, kdo je tam napsaný. Martin prý chtěl dokonce hned i otvírat, ale rozmyslel si to. Pročpak asi? Kasper je přesvědčen, že je to buď on nebo Mille. Laura věří, že její jméno tam není, ta tedy nepůjde v žádném případě otvírat. Škoda že, Malte ostatní upozornil, že to zdaleka není jednoznačné. Mortyša také nepočítá s tím, že by si k pomstě vybrali zrovna ji, jiní jsou přece mnohem víc na ráně. Ale Mille tam asi nebude, to je přece moc nápadný. Tož se pomalu začíná rýsovat, že k otevření bude třeba někoho šikovně ukecat.

Mille má obavy, že by se možná i mohlo třeba hlasovat a mohla by to slíznout ona. Alespoň tak to špitá v koutku Kapříkovi. Jak pracují její mozkové závity ale těžko soudit, protože na kameru zpovědnice se svěřuje, že nechce, aby vypadl Kasper, protože by měla pocit, že je to její vina.

Možnost se zachránit a vyhodit někoho jiného je ale přece jen lákavá. Mortyša trne, protože Prcek má cukání.
Sandy má taky tuhé bobky, uvažuje tak, jak by na místě pomstychtivé dvojice uvažovala sama.

Silného soupeře by nešetřila a navíc je s Malene hodně na kordy…. Otevřít se ale bojí. Martin ji zřejmě „potěšil“, protože si prý taky myslí, že je to ona. Ale má řešení, na otvírání jsou tu jiní, třeba takovej Benjamin. Jó to je pravda, tož Sandy hup hup a už mu šikovně klove díru do hlavy.

Benjamin si myslí, že by to mohl být, jenže tupej není, obluzovací štafetu posunuje dál a hučí do Mille. Mille je ovšem hodna rány do hlavy.
To si fakt myslí, že jí tu aspiraci na Darwinovu cenu někdo sežere? :DDD
Benjamin nemá co řešit, stačí přisadit. On by na jejím místě otevřel (titulky zas poněkud šumlují)

Mille je prý ze všeho úplně špatně (má teorie o strachem krutě sevřené perdeli nebude daleko od pravdy) a jde to zkusit na Mortyšu. Ta ale není včerejší, naopak dává dobré rady – neotvírej to.

Pak jsme znovu u Benjamina, tentokrát ovšem v hovoru s Nathali, která má otázku. Otevřeš to? Ne neotevře to. Natálka si ale myslí, že by to mohl být on. Benjí trvá na svém, určo není.
Holčina nasadila logiku i matematiku a dospěla k poznání, že tedy snad ona? Nebo kdo? Prý Mille, odpovídá Benjamin. A pak se zapomněl, s kým mluví a pronesl osudné „ Myslím, že je tam tvoje jméno“. „Dyť jsi řekl Mille?“ No dyť – dyť chci aby vypadla“

Uznejte, že to zní divně a že má Natálka svaté právo se v tom ztratit jak Jeníček s Mařenkou v lese s perníkovou chaloupkou. A princezna ztracená mezi smrčkama je z toho nenaložená, pohazuje ručičkou a naprosto zákonitě došla svou slepičí logikou k tomu, že Benjamin chce, aby vypadla ….
No a pak už jsem jenom tiše zírala ani nedutala, protože to BYLY přemety :D:D

No nic, pokračujeme… Obyvatelstvo se opět postupně natrousilo ke stolečku s truhličkou. Millunce rupl nervíček a musela uvolňovat přetlaky alespoň nákopem do sedacího pytle.
Pak ale zazněl gong a bylo po psině. Laura vstala, otevřela a přečetla
Natasha

A hned měla Natálka důvod nám předvést zase jednu ze svých komických vložek :D

Mortyša se zatím v chápavém objetí Balsleva sbírala z nemilého překvapení a údivu. Prcek přišel o partnerku a hned ví, že teď je jak nahý v trní. Mortyša je ale pragmatická baba a nelomí rukama, klidně odchází balit a ostatní se zatím mohou v klídku tetelit blahem, že je to minulo.

Mortyša je sice naštvaná, vypadnout tak blízko konce je fakt pitomý, ale co nadělá. Krátké rozloučení a mizí ve světle. Rozchod.

Benjamin přemýšlí, jak by si to slepičí nedorozumění vyžehlil a vsadil na nejúčinnější způsob jak na Dánky. Zaslzí. Jen co naprdnutá hvězdička odšumí do koupelny překontrolovat makeup, sáhne po svém parfému a pfff, rovnou si do očí a začalo divadlo :D

Jenže, tohle jsi frajere asi zbytečně prokoučoval, jak se jednou slípka dopracuje k tomu, že něco nechápe, tak chyba je vždycky na druhý straně. A Natálka Benjamina vůbec nechápe!

Benjí je ale v klidu a se svým kouskem se dokonce chlubí Prckovi. Taková důvěra? Tak co se tak spolu sbratřit při párování?

Hm, tohle bude Benjamina asi zajímat.

Odpolední siestu ruší další dopis. Jen se s ním pikolík objeví, už se fuckuje. Ještě než se osazenstvo dozví, že ofuků netřeba, neboť je to jen oznámení poslední Pandory, veselost způsobí příchod muže nemužovatějšího :)

Copak se dnes na Pandořím sedánku asi dozvíme zajímavého? Například to, že by se tam Mille vyspala akorát s Kapříkem. Ale jen kdyby ji nutili, že… … no tedy spíš Kaspera.
Druhá otázka byla údernější. Prcek se rozhodl bojovat s otázkou, zda Natálka chápe Benjaminovu taktiku. Ne, nechápe, ale problémy prý řeší. Benjamin obhajuje, že ale vždy a jedině myslí na jejich společné blaho, jsou přece partneři.
Sandy si taky hraje o svý a tak se prý chce ujistit, že s ní Martin má ještě trpělivost. Šikovná otázka, šikovná odpověď. Martin ostatní ujišťuje, že Sandy není jen na dovolené. Jí stačí dodat, že blbou bloncku jen hrála, že se na téhle taktice dohodli.

Pak byl zvědavý Malte. Copak si asi Kasper myslí o Lauře, je pořád ještě zaláskovaný?
Vida, Kapřík vystřízlivěl, už ji nemiluje, ale v Dánsku mu chyběla (švédka taky nebyla pořád po ruce)

Njn čekal nyjící husičku a ona zatím mrška divoška. (jaká škoda, že se situace nevyvíjela obráceně – že by si byl Kapřík bez Laury v hotelu nesmočil?:D)

Na závěr čeká překvapení pro Balsleva – štábní přípis. I Mortyša dostala dárek na rozloučenou, ta ale směla prckovi pomoci výběrem partnerky i když jen na pár hodin před párováním. Chráněni totiž nebudou, ale příležitost se taky počítá a Mortyša bez zaváhání vybrala Nathali. Není blbá ani slepá. Na rozdíl od Benjamina, který sice prý vůbec není naštvanej, ale vůbec to nechápe.

Prcek má pro Nathali slabost a Nathali je na tom je podobně. Už si dělá naděje, že by nějaká ta ručka šátralka…
No uvidíme, zatím Prcek jen kuje železo. Je prý jediná, s kterou si umí představit spárování. Šlo by to? Natálce to zní zajímavě, možná by to skutečně šlo, ale musí popřemýšlet.

Na Balsleva si ale myslí i Benjamin. Vidí to tak, že jestliže se mají dostat do finále, tak nejlepší varianta je, že budou pár oni dva. Jenže Prcek má najednou pochyby.

K plácnutí si nicméně přece jen došlo. Je to sice začátek něčeho divného, ale šiknout by se to mohlo.

Natálka chce asi zapůsobit a tak se drží Balsleva i v pánské společnosti lenošící u bazénu. A má zábavnou. Princeznovským hláskem se svěřila, že je jako skutečná princezna, hodná a slušná holka. Kluci jí to ale až tak moc nevěří. Princeznička se z afektovaného projevu nedá vyrušit a pokračuje úvahou o tom jak se v delším vztahu hodí chuť jej obohacovat. Např. análním sexem. Pánové vypadají poněkud zaskočeně, nicméně Natálka dál diblíkovsky srká koktejl brčkem a Balslevovu narážku, zda nemá na noc zavolat posily, odráží svou oblíbenou hláškou o své slušnosti. Jen holt myslí na sex.

[Kam až běžely představy přítomných pánů, raději neuvažuju, ale smíchem nad rozporem představ o slušných princezničkách málem padali z lehátek :D

Zatímco Natálka způsobila kolegům veselou chvilku a možná zadělala na barevné sníky, Benjamin hulí sám v pokoji. Ta zatracená truhla ….

Jak to s ním dopadne se brzo ukáže.

Zdroj obrázků: TV3 a TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 30
1
Hooper
Reagovat

Benjamin je děsnej herec, chudák Mille, že ji ani Kaspřík nechce a jméno napsané v truhle mě trochu překvapilo.

2
Hooper
Reagovat

A o Balsleva se rozpoutala pěkná bitva, „udělali jsme něco stupidního“ pro mne hláška dílu.

3
okkvp
Reagovat

@Hooper: jenže on neřekl stupidní, ale nemocný/divný

4
Melek
Reagovat

Argument Sandy, že by měla sedět ona, protože bude mít podpadky, zní nevyvratitelně :D

5
Johana
Reagovat

Tak mě dnes nejvíc pobavilo to černé bahno na ksichtě nejmužnějšího muže a taky to, že dánští chlapci jsou přesvědčeni, že u dívek vzbudí sympatie vzlykáním a roněním slz…ale třeba to tak dánské dívky mají.

6
okkvp
Reagovat

@Johana: šiš, by měl jinak pubertální pupínky, kdyby se pravidelně nemaskoval bahnem, dyk to skoro ještě nemá ani pořádně oschlou riť ;-)

7
Hooper
Reagovat

@Melek: Ano, to teda. Apropo, co je pada?

8
Johana
Reagovat

@okkvp: a teď se nezbavím představy, jak si tím černým viksem natírá i perdel :-D

9
okkvp
Reagovat

@Johana: njn, v naší rodině a blízkém příbuzenstvu se puberta vyrážela akorát na tváři, tož mi tahle představa nenapadla. Ta by mi napadla, kdyby mu bylo tak alespoň o 10 víc … tedy jestli se masky proti vráskám dělají taky v týhle barvě

10
Johana
Reagovat

@okkvp: to byla jen moje asociace na to, že ještě nemá ani pořádně oschlou riť…každopádně si to mohl smýt, než naklusal před kameru.
Dnešní mládež to asi bere tak, že o sebe pečuje, ale já si málem strhala smíchem bránici.

11
Prochor
Reagovat

Nejlepší hláška ze včera byla myslím od Nathali : „Když s někým dlouho žiješ, tak tě něčím překvapí – třeba análním sexem.“

12
okkvp
Reagovat

@Prochor: to je ale jen tvůj výklad

13
Ananas
Reagovat

@Johana:
Maltu v maltě nechápu. Mně vždycky učili, že dáma si nemá na veřejnosti ani pudrovat nos. A ukázat se před mužským v masce je něco zcela antikoncepčního mi přijde zcela mimo diskuzi. Naopak to platí dvojnásob. Minimálně.

14
Johana
Reagovat

@Ananas: velmi jemně napsáno. Já na místě Laury už bych prostě nemohla, ani kdyby slíbil dýl, než půl minuty :-)

15
Melek
Reagovat

@Johana: No evidentně Lauře se to líbí. Nejlepší lákadlo je srdíčko na pelesti z ukradených květin, navíc je to i velmi gentlemanské gesto :D

16
Miky
Reagovat

@Johana: Ono je to tak, že všetci sa tešia na vyvrcholenie v 72. časti. Nie som si istý, či som to správne postrehol, ale Malťákovi sa na vyvrcholenie do 72. časti evidentne čakať nechcelo.

17
okkvp
Reagovat

@Johana: tak i Lauře je sotva 19 a v Dánsku u mládeže je to holt trochu jinak než to bývalo v mládí českých klimakteriček

18
Blabla
Reagovat

no já jsem to s tou Mortyšou moc nepochopila…proč tam napsali ji?! Já teda dánsky pochytila jen pár slovíček (za což nemůžu poděkovat titulkářkám), ale zdá se mi, že Mortyša je šišla….nějak jsem ji nedávala…

Pandořina skříňka byla těžká nuda….navíc, jak tam neustále lžou, ale když položí někomu blbý dotaz, tak čekají, že jim tam řekne dotyčný pravdu :D ale ok, někteří řeknou pravdu…to zase jo :-)

Největší zabijačkou je poslední Sandy…z té holky nevycházím z údivu, ale faktem je, že mě umí hodně usmát :D

19
okkvp
Reagovat

Rekap konečně

Článek k vypadlíkům bude z časových i prostrových důvodů až o víkendu. Možná vecpu i pár dalších dánských „drbů“

20
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Nejsi sama, já taky dánsky umím jen najnajnaj a Mortyša mi přišla, že šišlá.

21
Johana
Reagovat

Já asi tady budu za natvrdlou, ale:
cit. ,,Ten, kdo truhlu otevře a jeho jméno v truhle nebude, vypadne místo napsaného.“
cit. ,,Laura vstala, otevřela a přečetla Natasha.“ Natasha vstala, zabalila a vypadla.
Co mi uniklo?

22
Ananas
Reagovat

@Johana:
Gong.

23
okkvp
Reagovat

@Ananas: Mortyša imho nešišlá, ale divně hučí a mluví jakoby z krku a nosu. Aby vyslovila tak musí výrazně otevírat a kroutit pusou a stejně to splývá. Vypadá pak spíš na línej a špatně ovládanej jazyk pod vlivem. Ale může to být i nějaké místní/skupinové nářečí.
Hodně mi připomněla začátky, to jsem taky měla pocit, že všichni se při mluvě divně nafukujou a provozují neuvěřitelné prostocviky s mluvidly. Teď už mi to nepřijde a rozumím jim natolik, že když nemelou, tak jsem při troše snahy schopna odchytat co vyslovují, přijatelně zapsat a prohnat slovníky a překladači.

24
Johana
Reagovat

@Ananas: aha, dám to ještě jednou se zvukem :-)

25
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Šišlání asi nebude ten správný termín. Ale mluví podivně, jak píšeš. neartikuluje.

26
Miky
Reagovat

Ad 19) Pochvala za rekap písmenkovej.
Inak, podľa mňa to Čumáček Laura už môže v HP zabaliť – a to s pokojným pocitom že už ju nikto neprekoná.
Absolvovala všetky Pandoráky, a zdolala najviac chlapov v posteľovom wrestlingu.

No a k Mortyške: je to ten posledný človek, ktorý by podľa akejkoľvek logiky mal vypadnúť rozhodnutím posledných dvoch odídencov, ( teda aspoň podľa toho, čo nám poskytuje TV3, ďalšie zdroje informácií sa mi prevetrávať nechce ).

27
Ananas
Reagovat

@Miky:
Mně by přišlo celkem spravedlivé, kdyby vypadla Mortyša a případně následkem toho i její partner. Byli tam nejkratší dobu, zásluhy mají nulové.

28
Miky
Reagovat

@Ananas:
Samozrejme, máme svoje uhly pohľadu na každého v HP aj na celý priebeh, a súhlasím, nepochybne Mortyška patrí k najmenej viditeľným postavám ( opäť opakujem, že súdim iba podľa toho, čo nám podáva TV3 ).
Nie som si ale celkom istý, či mládež v MEX uvažuje spôsobom „vyhoď toho, kto má najmenšie zásluhy o vývoj hry“, skôr to vidím v rovine vzájomných sympatií a obáv z ohrozenia ( najmä v tomto štádiu – pár kôl pred koncom ).
A z tohto pohľadu sa mi zdá, že Mortyška doteraz ohrozovala ostatných asi ako Mille ( aj keď Christian by asi o tom vedel povedať svoje, ale to je iná téma, ktorú som popísal v predchádzajúcej debate ) – aj preto som Mortyšku na vyhadzov netipoval, podľa mnou uvedených kritérií tam boli iní adepti na odlet do DK.

29
okkvp
Reagovat

@Miky: Njn, v délce pobytu má prvenství Laura fakt asi na delší čas, ale v počtu prohupsaných postelí vede mezi dívkami jen v téhle řadě.

30
Miky
Reagovat

@okkvp:
Samo, myslel som túto sériu.
Až tak zdatný v histórii RS nie som.

Přidat komentář