Panáček v reality show

Nákupné maniačky (20.10. – 24.10.): Kabát

24. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10527 w=615]

Nový týden, nové Nákupné maniačky a starý známý stylista Maroš Kočišík. Ten si připravil na tento týden zajímavé a vzhledem k nadcházejícímu ročnímu období i praktické zadání – KABÁT. Do kvalitního a originálního kousku se vyplatí investovat, stylista požaduje přirozený outfit podtrhující osobní styl jednotlivých soutěžících. Hlavní roli v tomto týdnu tedy hraje zimní kabát, uvidíme, jak se s ním maniačky poperou.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
dorka
Reagovat

Ale jo, fajn aktuální téma. Snad jim ale dá podmínku, že ten kabát musí být nejdražší kus outfitu. Jinak se skoro bojím podívat. Běsky si zas nakoupí kabáty za 20 ojro a bižu a šálečky za zbytek :-D

Reagovat

@dorka: Kabát musí koupit jako první věc a zbytek sladit k němu.

3
Andrea
Reagovat

Téma fajn, ale ta první soutěžící-shop assistent, ach jo:-) Hlavně zdůraznit, že byla pár let v Itálii, má černé vlasy, v podstatě taková Sněhurka a navleče se do velkých černých ploch, strašné, i kabelku v černé. Nerozumím tomu.

4
Monika
Reagovat

jsem zatim na zacatku, ale ten satnik prvni maniacky me dost vydesil, ty barevne saty byly az hruzostrasne…uz se tesim na nakupovani te stihloucke Misy, presne postava dle meho gusta, kez by takovych bylo v poradu vic:-)

5
Monika
Reagovat

Prvni maniacka ala cerna vdova, za me urco ne, pusobila nudne a ani se mi nelibil ten mohutny sperk na krku, to zrovna neni muj styl.

6
Eva
Reagovat

Všechny jsou to tentokrát strašné pipiny.

7
Slámka
Reagovat

Mně nejde spustit včerejší video. Jako by ještě nebylo nastavené. A jsem tak zvědavá na nové maniačky.

Reagovat

@Slámka: Mně zatím nejdou videa vůbec, ještě že to stíhám sledovat při práci v tv :D

9
Monika
Reagovat

@Slámka: Ted mi to nejde tez spustit, ale sledovala jsem to vcera z archivu, normalne to fungovalo.

10
Slámka
Reagovat

@Ajda: @Monika: Díky za odpovědi, zkusím to teď.

11
Ajda
Reagovat

Včerejšek byl propadák. Nechápu jak se tahle osoba může uživit jako módní poradkyně. Děs pro mě byly boty, šperk i ty rifle. Totálně bez nápadu, nuda. S maniačkou Michaelou mám problém, přijde mi jak retarda, jsem zvědavá, co vymyslí.

12
Ajda
Reagovat

Většina jste asi ještě neviděli úterní díl, ale včerejší Monika aspiruje na „svini“ týdne. Neskutečné bodování, to už tu dlouho nebylo. Zbylé dvě v pohodě.

13
Slámka
Reagovat

Bohužel, ať zkouším co zkouším, prostě včerejší díl nelze pustit. A už je tam i dnešní díl, taky prázdné okno. Tak děvčata piště, ať z toho taky něco mám. Dík.

14
Monika
Reagovat

Uterni dil jsem jeste nevidela, no zni to slibne. Jinak k te prvni maniacce jeste, absolutne nepobiram, ze ona nekomu radi co si obleci, ja mela pocit, ze ani nemela vlastni nazor a ridila se radami sve poradkyne. Misa vypada jako retard, to zas jo, i ve ksichte je hodne oskliva, sesla, ale postava luxusni, miluju vychrtle typy. Pro me jsou nejvetsi tragou stylisti, to jako vazne ti dva mamlasove se tim dokazou uzivit? To fakt maji takove uspechy v modni oblasti, ze je Jojka zamestnala? Docela by me zajimalo , ktere hvezde slovenskeho showbyznysu radi s garderobou:-)))) Vypadaji jako dva tepli bratri, totalne nepritazlive typy, strasni suchari, ty jejich tragicke pokusy o vtip jsou k uzoufani. No vcera mel zas ranu, cervene sako k takovemu ksichty a ta kosile s cernejma puntikama a motylkem, hruza hruz, nechapu co tam delaji mamlasove, jsem z nich uplne vytocena:-))))

15
Slámka
Reagovat

Pod úvodním slovem k zadání Kabát je: Přečtěte si celý článek – tak tedy klik a tam nic, jen naše komentáře. Nejde mi spustit ani Nové bydlení, Soudní síň. Ještě aspoň ta Farma že jde. Snad to taky neutnou.

16
Slámka
Reagovat

No a věta Přečtěte si celý článek už je taky pryč. Bezva, co si o tom myslet?

17
Ajda
Reagovat

@Monika: Hlavně si stylisti dost protiřečí, to mi vadí nejvíc. A na co jsem alergická a oba bych je umlátila, tak to je odsuzování balerín a vůbec bot na podpatku nižším než cca 12 cm. Bych je chtěla vidět běhat celý den na jehlách. To jsou kecy blbejch chlapů, kteří občas vypadají jak vidláci.

Po dvou dnech zatím žádné nadšení z výsledných modelů nejevím. Pro mě je toto téma super, představuji si krásný, měkoučký kabát a k němu pašmínu, doladit botami a kabelkou, vykašlat se na bižuterii, no zatím nuda.

18
Monika
Reagovat

@Slámka: Archiv Jojky uz plne funkci, vcetne vsech dilu Nakupnich maniacek.

19
Monika
Reagovat

Uterni dil: Kabat se mi hodne libil, luxusni kousek a dobre ji i padnul. Ty prachy za to staly, kvalitni kabat je kvalitni kabat. Zaujal me i ten staroruzovy sperk, kterej blondynam pasuje. Tady ovsem pozitiva konci, ten top byl prisernej, vypadal jako nocni kosilka, kdyby aspon nemel dole tu krajku, takhle to byla pro me pest na oko a totalne zabil celej outfit. Boty a legine tez bych nehodnotila priznive, byt chapu, ze nizkej rozpocet po zakoupeni kabatu, se dost podepsal..
Nakupni maniacka Monika je fakt na ranu, uz me stve s tou stokrat omilanou Italii a neopodstatnenym sebevedomim…
Z celeho dilu se mi nejvice libil ten dum, presne dle meho gusta, luxusni na pohled a zaroven elegantni design, wow.

20
Slámka
Reagovat

@Monika: Bohužel, Mončo, je tam omluva technickými problémy. No aspoň vím, že neklikám špatně a budu to moci zkouknout v příštím týdnu. A díky za Tvou informaci.

21
Monika
Reagovat

@Slámka: ja vim, ze tam pisou techncike problemy, ale videa by normalne mela fungovat, ted jsem to zkousela a spustim ho. Mozna zkus jinej prohlizec, ja mam otevreny Google Chrome a slape to. http://maniacky.joj.sk/nakupne-maniacky-archiv/2014-10-21-nakupne-maniacky-premiera.html

22
Ajda
Reagovat

@Slámka: Mě to už jede, ale ještě po obědě NIC. Změny prohlížeče mi nepomohly.

Dneska maniačka v pohodě, ale ten první růžový kabát co zkoušela, tak ten byl zatím pro mě favorit. Škoda, modrá dobrá, ale já ji nerada.

23
Monika
Reagovat

@Ajda: Dneska jsem to jeste nevidela, ale modrou, tyrkysovou a zelenou barvu nemam rada, takze me asik nepotesi:-)))

24
Monika
Reagovat

@Ajda: Souhlas, ten ruzovy kabat byl vybornej, hned mi padnul do oka, dobre ji i sedel, velmi prijemnej odstin ruzove, strihove super, miluju u kabatu ty velke limce, i pro me jednoznacne top kabat tohoto tydne zatim. Dil jsem jeste nevidela cely, ale ten modrej kabat se mi nelibi vubec, jednak nemam rada modrou barvu a tento odstin obzvlast ne, strihove me taktez nezaujal a mela jsem pocit, ze ji ani moc nepasuje, uvidime co k tomu dokoupi a jak to bude vypadat kompletne.

25
Monika
Reagovat

Tak ten kabat za me vubec ani po konecnem shlednuti celeho outfitu, navic se nemuzu zbavit dojmu, ze ji vubec nesedi v ramenou a celkove je veliky, nezaujaly me ani dziny s tou zaplatou na koleni, no a potom ja nemam rada zvireci ani kvetinove motivy v jakekoliv podobe, takze ani kabelku bych nebrala. No souhlas s Monikou, ze to bylo takove klasicke a nedalo se tam toho moc zkazit. Outfit prilis obycejny za kterym bych se vubec neotocila.

26
Ajda
Reagovat

@Monika: Královsky modrá je nejhorší ze všech modrých. Já to beru tak, že ho nosit nebudu a jí ta barva seděla, lepší než zase černý. Hlavně ale měla hodně krátké rukávy, vypadala, jako by z něj vyrostla. Z těch tří tento týden zatím nejlepší.
Jj, ten růžový kabát byl moje láska na první pohled – velký límec, super délka, materiál už od pohledu kvalitní, měkoučký.

27
gabisollis
Reagovat

Me se tahle modra libi.Nemam rada namornickou modrou.Svetle odstiny modre jo, ale i kdyz se me to na prvni pohled libilo tak si myslim, ze ji spatne sedel.Ze zadu to bylo neforemny.
Ruzovej me minul nevidela sem zacatek.
Ta uterni to zabila leginama a tim kombine.

28
Ajda
Reagovat

@gabisollis: Modrý kabát jí byl větší, ale to je teď aktuální trend, alespoň já to tak brala. Oversized styl – žádné úzké střihy kopírující postavu, ale velké, neforemné. Jen ty krátké rukávy mi tam vadily.

29
Monika
Reagovat

Chystam se na dil s Misou, no ale teda ten satnik je dost desivej, nezaujalo me tam snad nic, vsechno na prvni pohled lacine a nevkusne kousky z trznice za tristapade. Myslim, ze na tom bude dost bidne s penezi. No a ten stylista to je dilo, pochvali ji totalne nudnou bilo-hnedou halenku pro stare babky, plus ten outfit s lesklyma leginama a hlavou zvirete, uplne nemoderni kousek, co by na to rekla nase Francka:-)))) Dost mi tam chybi, toho sedlaka zuby nehty zkousavam…….

30
Monika
Reagovat

Jsem celkem rozpacita s hodnocenim Misy. Libily se mi ty saty, perfektne ji zvyraznily jeji stihlou postavu, nic lepsiho by asik nesehnala. Tohle byla trefa do cerneho. Kabat ji pasoval, cervena ji slusela, tema splnila, nicmene pro me i tak celkem zklamani. Myslim, ze kabat by mel byt tim nejkvalitnejsim a nejdrazsim kouskem outfitu a ne za nej utratit pouhych 40 eur. Ty boty to byl ulet, totalne nevkusne a jeste velke, no a ta kabela byla k jeji drobne postave obrovska. Celkove na me pusobila velmi lacine az vulgarne.

31
Ajda
Reagovat

@Monika: S Míšou to vidím podobně jako ty, kabát průměr, dle ceny materiál nic moc. Šaty fakt super, ale já mám u téhle maniačky problém hlavně s ní samotnou. Prostě jak otevře pusu…. :(

32
Monika
Reagovat

@Ajda: No taky z ni zrovna nejasam. pusobi dost retardovane, mluvi pomalu, jak tam vcera pobihala….no je minimalne zvlastni:-))) Me by ani neprekvapilo, kdyby za sebou mela nejakou divokou minulost plnou chlastu ci drog. V tom obliceji pusobi strasne sesle, strhane a vcera pri liceni mela zblizka hroznou plet.

33
dorka
Reagovat

Pondělí – hrozná kráva, hrozný outfit. Módní poradkyně? Aha aha. Nákup ve stylu -„Obleč si to, co má na sobě Jessica!“ – „Tak jo!“…. Vyloženě jsem si vychutnávala, jak během celého týdne Maroš komentoval její vkus. Být na jejím místě, měsíc nevylezu z bytu. No, možná rok.
Úterý – mohlo to být lepší, podle mě to celé zazdili tím kombiné, škoda, ta holka má podle všeho dobrý základ.
Středa – fajn kousky, ale spolu to nějak nezafungovalo. Přitom holka jak lusk, i barevně se mi to líbilo, ale nakonec tak nějak nic.
Čtvrtek – naspeedovaná veverka utrácí budget. Chudák bratr, bylo mi trapně i za něj. Ale asi je zvyklý, protože ji kupodivu nevylískal. Trench coat jak od vietkongu, vlastně celý outfit takový trhový, tak akorát do pohostinství 3. cenové. Tam bude za hvězdu.
Dnes – zkusím si tipnout, cenu stylisty dostane Středa a vyhraje i celkově. Těším se na Maroša a na Pondělí, jak se bude tvářit, až jí naloží.

34
gabisollis
Reagovat

Wau.Tak to byl narez.:-D Ta pondelni je pekne husta.

35
Ajda
Reagovat

Opět mám problémy s JOJkou, stránky mimo provoz, a to jsem si myslela po pár dnech bez netu, že už to bude v poho. Nový článek nahodím až po odvysílání premiéry, fotky minulý týden ani tento vkládat nestíhám.

36
Slámka
Reagovat

Stále hledám nový článek a komentáře k tomuto týdnu 27.10. – 31.10. Velké pleteniny.
Už je čtvrtek a kde nic tu nic. Halóóó, prosím.

37
Ajda
Reagovat

@Slámka: Hledas spatne, uz od pondelka je novy clanek i diskuse.

38
Wally
Reagovat

@Ajda: Taky ho nevidím :D

40
galadriel
Reagovat

Ajdi máš to nezaradené, asi to kočky vyhľadávaj pod konkrétnou šou.

41
Ajda
Reagovat

@galadriel: Díky, jsem si nevšimla, bylo to v pondělí v hrozném poklusu.

42
Zuzana
Reagovat

prosím ukážete mi kde se za registrpvat je mi 13

43
Zuzana
Reagovat

@Ajda:
Ahoj napíšeš mi jak se mám za registrovat a nebo kontakt prosím

44
Ajda
Reagovat

@Zuzana: Kam se chceš registrovat? Do Maniaček? Registrace na casting do pořadu je zde – http://maniacky.joj.sk/nakupne-maniacky-prihlaste-sa.html

Přidat komentář