Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Vítr ve vlasech a je to v prdeli. Nebyla nutella, slunce zapadá. + rekap 63 a 64

9. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

V Hotelu Paradise končí další týden. Tentokrát už je ve hře vidina finále. Slova „já tě tam dostanu“ mají víc významů. Nejprve je to o koni, potom o posteli a zároveň i o té nevábné tmavé díře. Den začíná výletem s šampaňským a hlavami v alobalu, potom se ukáží slepičky a jeden bejk. Prskat se na ně nesluší, víš? A mezitím se loudí polibek. Díl 63 v úterý.
Čtvrteční snídaně je servírována k postelím. Špatné znamení je, že chybí nutella a večer nás čeká párování. Vítr se tentokrát prohání ve střevních traktech a tři pánové mají konečníky sevřeny obavami, protože do melounů a žen se nevidí a nabídky znějí tak lákavě. Jeden hráč vypadne. Díl 64 ve čtvrtek

Pravý muž směřuje do finále- Díl 63 rekap

Další den v hotelu začínáme obhlídkou ranní hygieny. Zatímco si Prcek honí čupřinu žehličkou, přes chodbu se muchlují čumáčky. Prý měli krásný večer, takže má vážně dobrý pocit, hlásí Laura. (aha, pan Muš tu třicetivteřinovku umně okecal)

Vajíčka dnes mládeži moc nejela, zvedne jim dopis náladu? Malte jde za odměnu na Rande s Větrem ve vlasech. Koho pozve? Sandy by tak ráda šla, vydatně se ovšem hlásí i Christian a Nathali si myslí, že by měl pozvat ji.

(sikovny ocilko? dámy dámy, zase ty vaše pohádky )
Samozřejmě, že s ním jde Laura…

Jen co vypadli, Natálka namáhá závistí zelený mozeček, jak je možný, že má ta nádhera Laura tak velkou podporu? Nemusela nikdy bojovat, proč to má tak snadný? Pánové ze skupiny Ben-Bal s klidem přikyvují, že Laura je tam nejsilnější holka.

Naše zamilovaná dvojice zatím kráčí mexickou krajinou a Laura se obává, aby tam nebyly koně. Naposledy z koně totiž hapala. A co myslíte. Byly tam. Dva veliký koně (ano skutečně byli o něco větší než houpací).

Opravdový muž strach z koní nemá, a hotelový muš musí dokázat, že je odvážný.

Štáb bohužel angažoval ty nejklidnější herky z celýho Mexika. Přesto bych to ráda viděla nesetříhaný, pohled pána od koní byl totiž velmi výmluvný.
HP63-kun
Po počátečních problémech se Lauru vysadit do sedla zadařilo, pak ještě před koňský hřbet ladně přehodil nožku sám odvážný superman a začala romantická projížďka. S tím větrem ve vlasech to ale moc horký nebylo, sunuli se rychlostí velmi rozvážné pěší chůze vodiče.

Po jednom kolečku kolem palouku dvojice na koních došli až k dece s šampaňským. A dopisem. Slaďourek si má vybrat partnerku, na párování s ní bude v bezpečí.

Tož hyn se ukáže.

Čumáčku došlo, že je zle a špitá, že by radila Sandy. Zamítnuto. To spíš Nathali.

Je to pro muše těžké přetěžké dilema …. Zvlášť když mu Laura potvrdila, že míní i nadále podporovat jeho úhlavní nepřátele Christiana a Henrika :D

V hotelu se stále zabíjí. Nathali na podobné příležitosti myslela už doma při balení a tak si teď v mexiku připomíná čtyřletou praxi v kadeřnictví. Z Henrika dělá člověka, měl už tak strašnou helmu. Výsledek je ten, že vypadá jako Ken a navíc bude ještě melírovaný. Christian samozřejmě též, sranda musí být. … No hlavně že si to princeznička tak užila.

Už je tu ovšem náš vyvětraný pár a všichni se za chvíli dozvědí, jak Malte vyřešil to své dilema.
Slaďour má chvilku skutečné upřímnosti, doznává, že myslel hlavně na sebe a proto si vyvolil Lauru.

Zatímco Nathali je dojatá upřímnou láskou mladé dvojice a, Henrikovi jde hlavou, že je v prdeli, Benjaminovi Malteho přímočarý tah na branku vyrazil dech. (ten musel mít sakra staženo :D)
HP63-ou
No. Henrik odešel vyšumět do soukromí, na děvenky nadával už včera, a teď se mu asi nálada zrovna nevylepšila. Mille měla chytrý nápad jít si s ním promluvit. Tož Henrik promluvil
Vzápětí se hotelem se rozléhá hlasité práááásk, a druhou větu už říkal jen do zavřených dveří. Pravda se blbě poslouchá, natož slepici.

O to líp se pak ale svěřuje jiné slepičce, chápavé a přikyvující princezničce. Mille se mu přece chtěla omluvit, a nabídnout pomoc, smrk, smrk, ale on řek, že je hloupá, smrk, smrk, a to ona nedokáže poslouchat, smrk, smrk. Je to prý zvláštní chování, na ni takhle vyjet.

Ještě že už je večeře a k ní dopis, ohlašující kovbojsko indiánskou párty. V hotelu vládne nadšení. Dneska si holky rozhodně nemohou stěžovat, že nemají sexy kostýmy.

Akorát Sandy má maličký problémek. Vlastně dva. Štáb ji nadělil blůzičku do které by narvala stěží jednu svou silikonovou kozičku, natož dvě.

Veselá zábava se rozjela a rozjela se i Mortyša a na Martina vyrazila se zcela jasnou nabídkou.

Martin byl tentokrát ale zřejmě míň pod parou než posledně a vykrucoval se dokonce i jen polibku až kvůli tomu málem přišel i o zuby :D

Nakonec se jí ale přece jen zadařilo. Byť jen v rámci kostkoledové štafety. Ale i to se počítá, navíc to Martinovi prý moc nešlo a Mortyša cítí příležitost jej v tom do příště pocvičit.

O nějakou dobu později se Laura snažila u Henrika ospravedlnit a dokonce i slzičku u toho uronila. Tááák moc se snažila, aby si ji slaďour nevybral. Henrik je sice těžce zklamaný, ale i přes to má pro Lauru slabost.

A pak se nám o zábavu postarala osvědčená dvojice. Princezničku Natálku, zřejmě ta líbačka s kostkou taky rozparádila a tak si vzpomněla s kým si tak pěkně zadováděla. Medovým hláskem vyzývala Christiana k opáčku „Chceš mě?“
A představte si, že ten netolerovatelný náfuka, idiot a kdovíjak jej v nedávných dnech holčina ještě pojmenovala se cuk a nechtěl !!! Měla by prý už konečně pochopit, že to co se mezi nimi stalo, bylo jedno veliký nedorozumění.

A pak to zas bylo jako v třetí třídě pomocný. Christian hučel, že jej princeznička pomlouvá (z logiky skutečně vyřčeného plyne, že drzostí bylo myšleno obtěžování) a princeznička ječela, že nééé. Načež si Křesťan přisadil, proč prý nepřizná, že se do něj zbláznila, a že pozná, když s ním holka flirtuje, což starou indiánku Natálku rozohnilo ještě víc. Mezitím se do toho ještě zamotal Prcek a alkoholem značně poznamenanou artikulací řval, ať zmlknou a nekazí zábavu. Natálka se přesně po slepičím způsobu nafoukla a se slovy, že s takovým kreténem jako Christian nemůže dýchat stejný vzduch, odkráčela středem.
Toho kreténa ovšem Christian jen tak nestrávil a došel to princezničce náležitě halasně vytmavit. Kreténe mu ta nula říkat nebude. Hulákání po holkách, navíc po těch, po nichž sám šilhá, to je pro Prcka jak červený hadr na býka a vyráží bránit Natálčinu čest.
A já se válela, protože do Prckovo hulákání ať Christian holkám nenadává, zní Natálčino „Debile“, „Kreténe“ :-DDD

I dnes našla Natálka útěchu na hrudi Henrika. Proč se do ní Christian pokaždé naváží, když se opije? Asi má prý výčitky svědomí, kvůli tomu, že s ní spal. Pod vlivem ztrácí sebekontrolu.

Henrikovi to ovšem dnes pálí i přes notnou hladinku. Rozházet si teď Natálku vůbec není záhodno, a na rozdíl od kamaráda ví, že tahle princezna slyší jen na lichotky. A on si s ní zítra potřebuje promluvit.

Jestli jste si mysleli, že ten výstup chápali pořádně alespoň všichni v hotelu, tak taky ne. Ztratila se v tom i Mortyška. Jenže ta má výhodu, může se ptát přímo u zdroje. A protože Christian ochotně sděluje, že se spolu 2x vyspali, tak i Mortyša chápe.

A na konec nám štáb názorně představil jak to s tou Millinou oddaností vůdci skupiny vlastně je.

Asi abychom si ve finále mohli udělat obrázek, jaký kdo skutečně je.

Ve čtvrtek pokračujeme. Bude mít Henrik tentokrát větší štěstí na ženy?

Každý je strůjcem svého osudu – díl 64 rekap

Po včerejším indiánském večírku se vstává jako obvykle. Neobvyklé je ale pobíhání pinglíka s podnosy se snídaní. Nenosí je na stůl, ale do pokojů. Co se to děje? Co to znamená? Vypadne někdo už do oběda? Sandy je navíc rozhořčena, že není ani jindy obvyklá nutella, a to je přitom čeká párování.

Nejvíc v šoku je ovšem Martin. Ve vaně se krásně spalo, donáška jej neprobudila a teď má vejce vedle dřezu? Navíc je zachycen s ranním pnutím v gatích.

Vzhůru ale k hlavnímu úkolu. Henrik má posledních pár hodin na záchranu.

První zvolil Mortyšu. Mohl by si večer stoupnout za ni? Jo, a ty mě za týden zas vyměníš za Lauru, opáčí černovláska. Henrik slibuje, že ne, tato herní varianta je uzavřena, s tupkama nehraje, ale jí by se otevřely nové možnosti – nejsilnější skupina. A finále se blíží…

Prckovi se zatím z Henrikovy snahy dělá mdlo a Benžímu není o moc líp. Nesmí nám holky ukrást, Prostě nesmí. Dneska vypadne… Prostě musí!

Mortyška je sice šedá myška a moc se ještě neprojevila, ale prý uvažuje. Henrik by mohl být pro ni terno.

Benží je natolik orosen, že jde za Nathali. Ustojí ten nátlak? Princeznička ujišťuje, že Henrika pouze vyslechne.

Taktické rozhovory o budoucnu se vedou kupodivu i úplně jinde. Christian vidí večer velmi černě. Bez Henrika zůstane sám a to by to s ním mohlo dopadnout bledě. Tož je třeba zatnout zuby a tvářit se, že Malte je vlastně taky „jejich“.

No jejich… jejich teď bude muset být naopak Christian, poté, co je mu jasně naznačeno, že Martin je tu též. Christian chápe, že není zbytí – zatne zuby. A tak má Malte příležitost si zas užívat své králičí velikosti. Už se vidí jak velí skupině od moře až Tatrám. Pak se k nim přidá i Benjamin a Prcek. … a proti komu tedy budou potom vlastně hrát? :D

Henrik je u Nathali. Je prý dnes jeho první volba, dyť si tak dobře rozumí a mohou si stopro věřit. Nabídka je stejná jako u Mortyši. Mysli na finále.

Natálka je chytrá holčička a teď jí došlo, že je Benjamin málo oblíbený a tudíž by ve finále sotva posbíral nějaké hlasy. Henrik je šikovný taktik, je tam dlouho a je uznávaný. Zní jí to zajímavě. Ale co ta Laura? Henrik i jí opakuje, že s Laurou už nepočítá, naopak po ní půjde.
Natálčina ranní bohorovnost, že má všechno pod kontrolou je tatam a pochyby jsou naopak tady. Má prý vážné dilema, ve finále by byla tak ráda.

Odpoledne je v hotelu líné. Pánové a dámy relaxují na slunci a na Henrika serou. Jich se to netýká. A co dělá Henrikova věrná kamarádka Laura?

Coby – olizuje a přehazuje maltu, aby správně ztuhla a vyzrála.

Slunce se však pomalu začíná schovávat za obzor, nervozita a obavy tří pánů stoupají. Koho z téhle sestavy v dalším týdnu neuvidíme?

Rikke dává nejdřív příležitost k natřásání Maltích peříček. Pravý muž, jistý postup a ještě zamilovaný páreček -je prostě jedinečnej.


Rikke zajímá i co na to Henrik. No nebere si moc servítky, pitomost holek napaluje i tady, až děvenkám pěkně tuhnou úsměvy. Lauru prý nenapadlo, že by ta volba mohla mít takové následky a sama si prý bodla nůž do zad. Henrik se tomuhle vysvětlení jen pobaveně směje. S omluvou si může tak akorát vytřít.

Takže párujeme
Malte k Lauře, Christian k Mille, Martin má volnou cestu k Sandy, Balslev k Mortyše, která se ale netváří nijak nadšeně, Benjamin za Nathali. Ta se naopak tváří potěšeně.

Na druhé straně zůstal už jen Henrik. Dvěma pánům se ale zřejmě strachy potí vše co na lidském těle jméno má. Prcek si na to dokonce vzal vysoké boty … asi aby mu ty litry potu netekly z polobotek vrchem ven.


Balslev si ale může oddechnout, Henrik se postavil vedle Benjamina, zvítězila sázka na to, že Nathali vezme v úvahu, jak si v posledních dnech rozuměli.

Blonďatá princeznička věří stoprocentně svému princi, ale ví, že stoprocentně může věřit i Henrikovi a navíc je mnohem perspektivnější pro finále. Co má ale skutečně v mozečku? Benjamin i Henrik se potí, modlí a doufají. Neznat tenhle příběh už dlouhé měsíce, také bych držela palce a doufala, že Nathali bude pořádně přemýšlet.


Jenže Natálka vyřkla Benjaminovo jméno. Prý ji zachránil a proto jej přece nemůže zradit. (no jen jestli si neplete záchranu s prefíkaným záměrem vyšoupnout Nadiu)

Jeden šťastný, druhý zklamaný a naštvaný.
Je to na hovno, po takové době, tak blízko k finále.

Smutek je patrný i z Christianova výrazu, Laura se po dotazu Rikke, jak jí je, Henrikovi omlouvá. S výrazem, který jsme u ní v podobných situacích už tolikrát viděli.

Pozici vedle Rikke si tedy zopakoval Henrik i podruhé. Hodně tam zažil a má na co vzpomínat. Teď se ale musí jít sbalit.

U baru je tentokrát zamlklo. Christian se uklidil na konec a stav Mille dělá starosti i Martinovi. Prý jí vůbec není dobře a je jí líto, že Henrik kvůli její chybě vypadl. Na rozdíl od včerejších prohlášení, dnes říká, že jí bude chybět.
Dolu na pokoj za ním, ale jde jenom jediný parťák. Christian. Nahoře Henrik popřál všem hodně štěstí, poplácal se s nimi po zádech a pak už bere kufr a mizí do tmy Mexika.

Teď už to na baru zase žije. Z ohrožených pánů spadly všechny obavy a Malte je na koni. Nandal mu to jak si přál a že je lepší, je teď prý černý na bílým.

Prcek s Natálkou sedí stranou. Nejen, že se zachránil, ale ještě zůstal i jeho kámo Benjamin, chválí Natálku za skvělý výběr. Ta povzbuzena pochvalou, předkládá svůj plán přetáhnout na jejich stranu Sandy s Martinem. U Prcka se to ale asi moc nechytlo, vypadá, že by chtěl i dál hrát jen ve čtyřech.

Na závěr nám štáb nabízí něco na vylepšení nálady. Martin se stěhuje ze solo a od Sandy vyžaduje spolupráci a pomoc. A Sandy samozřejmě nezkalama. Celou cestu držkuje, jak je to těžké, a že to od něj není vůbec hezké. A pak už se uléhá a dvojice si plácají pro štěstí na cestu do finále.

Tam je ale ještě hooodně daleko a nebudou to mít lehké. Až se probudí, dozvědí se, že je čeká překvápko. A bude to fakt velký, nekecam, příští díl vřele doporučuju.

Kočičí životy došly, Hotel přišel o krále

Pohádky se v reálu dějí jen málokdy a tak se i Henrik musel rozloučit s vidinou vítězství. Tahle série tím ale přišla o nejvýraznější hráče a po Amandě druhého nejoblíbenějšího účastníka. Ve hře strávil ve dvou misích 56 dnů (28 + 28). V délce pobytu je druhý (po Lauře) a je černé na bílem, že v tomhle kritériu, je lepší než slaďourek. Jako navrátilec, měl také pobyt mnohem složitější. Byl pro všechny největším terčem a ani štáb si jej nijak nepěstoval. Osobně jsem například celou dobu přesvědčená, že úkol, na kterém zakukal Danny, byl směřován spíš na Henrika. Ale tak jak tehdy, volba je vždy na hráčích a Henrik se mohl vyhnout i dnešním potížím.

Na Lauru má ale skutečně smůlu. Byla to ona, proti komu bojoval coby Poseidon, byla to ona, kdo jej potom poslal poprvé domů a zásadní měrou se o to zasloužila i tentokrát. I když teď v tom byly asi skutečně hodně ty její hormony. Nicméně je otázka, zda by se při jiné volbě Henrik nedostal do úplně stejného problému. Ve hře byl přece nevyzpytatelný Benjamin.

Ke svému druhému výpadku se Henrik pro tisk už nijak moc nevyjadřoval a z After Dark jsem pochytila jen útržky. K tomu, že si vybral Nathali a ne Mortyšu, která podle mého vypadala, že by si dala spíš říct, Henrik řekl, že o Mortyše přestal uvažovat poměrně brzy, neseděla mu tolik. Litoval ale, že měl na přesvědčování Nathali jen tak krátký čas a navíc na to zůstal sám. Myslel si, že kdyby na ni byl větší tlak, že by ji byl přesvědčil. Mille kvůli Christianovi naprosto nepřipadala v úvahu.
Výhru přál nejvíc samozřejmě právě Christianovi anebo, pro někoho možná překvapivě, Maltemu. Prý by ji zasloužil za podíl na vývoji hry. Na otázku, zda bude směřovat i do nějaké jiné RS odpověděl, že určitě ne.

Henrik se určitě za to, co předvedl v Hotelu nemusí stydět. Hrál a hrál nejpříměji. Jeden dva opilecké výstupy byly možná lehce za hranou, ale střihač je všemocný a my toho z pozadí víme pramálo.

Bude mi chybět, stejně jako chyběl mnoha tisícům diváků v Dánsku. To, že se nedostal do finále, zklamalo i leckteré tamní odborníky a znalce na RS.

No nic, život jde dál. ….. a voda se už vaří.

P.S. Připomínám i velkou anketu o tom, kdo je podle vás nej, nej, nej. O pánech můžete hlasovat zde, v pátek 10.10. ve 24.00 hod. končíme

Zdroj obrázků: TV3, TV3/primaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Hooper
Reagovat

Tož hezky se křesťan vnucoval Maltemu. „Musí to být holka.“. „Tak změníme pravidla.“.

2
Hooper
Reagovat

A Benjamin taky není zrovna koumes.

3
Hooper
Reagovat

A dokonce i Mortyša umí být akční:-)

4
Blabla
Reagovat

Zoufalá Mortyša zaútočila celkem brutálně na gáje Martina :D tak to mě podrž :D to jsem se fakt nasmála :D ten kluk bude beztak ještě panic a je jedno kudy :D

5
Blabla
Reagovat

no nevím, ale mám pocit, že zítra Henrik vypadne….:-/

6
okkvp
Reagovat

@Blabla: na tu pradědečkovu vrstevnici jsi zapomněla?

7
Blabla
Reagovat

@okkvp: jaaaaaj….:D to by taky mohlo klapnout :)

8
Prochor
Reagovat

5 – Myslíte, že už mu bukujou letenku do U.S.A. a cestu do Bílého domu? Už tam na něj netrpělivě čekají:-)

9
Johana
Reagovat

Snad mi někdo vysvětlí, proč je Christian v takovém klidu a mluví se jen o vypadnutí Henrika. Jsou ve stejné skupině a narozdíl od Henrika, Christian stihl pozurážet skoro všechny holky v hotelu.
Mně už lezou jeho opilecké kecy silně na nervy a vůbec by mi nevadilo, kdyby vypadl.

10
Hooper
Reagovat

@Johana: Henrik je hlavní cíl a tím, že si Malte vybral Lauru, má vyfoukl záložní plán. A navíc je Christian vnímán jako takový štěkající poskok, na jeho vypadnutí je čas. Plus Mille se těší, až s CH. bude opět.

11
Johana
Reagovat

@Hooper: no jo, Christian pod vlivem je nepříjemný, uštěkaný rafan, ale Mille by s Henrikem bylo lépe a navíc by s ní nezacházel jako se svým eskymákem.

12
Ananas
Reagovat

@Hooper:
Pokud měl Henrik vůbec nějakou šanci, že by mu Mille dala přednost před Christianem, připravil se o ni podle mne tou scénkou mezi dveřmi. Mille je asi jediná, kterou Ch.ještě neurazil. Tedy urazil, ale ona si jaksi nevšimla.

13
okkvp
Reagovat

@Johana: Jenže jak se říká – ve víně i v tequille je pravda. Kecy tam většina trousí ve stavu střízlivém.

14
Johana
Reagovat

Moc bych si přála, aby byl Henrik vrácen a já si mohla vychutnat Malteho ksicht…

15
Melek
Reagovat

@Johana: To nejsi jediná, ale obávám se, že tentokrát je to pro Henrika opravdu konečná. Škoda, vypadl můj největší favorit, možná tam jsou ještě někde zasunuté sympatie ke Křesťanovi, hlavně díky Malene, ale i tak mi je teď celkem jedno, kdo to vyhraje.

16
Blabla
Reagovat

a sakva…já se dívam zrovna teď a mrkla jsem sem na diskuzi…nachystám si kapesníky….

17
Blabla
Reagovat

aj…jsem u párování a Christian je komediant…a eskymák je fakt blbá slepice…i když je to sympaťačka….

18
Blabla
Reagovat

ooooouuuu Sandy…..proč máš tahat gerontologovi jeho věci??? Protože jsi kjáva!!!!!

19
Hooper
Reagovat

@Blabla: Gerontologovi:-)) Ale tak ono to Sandy pro jednou neuškodí, sice nadává, ale udělá to. V zásadě ho má ráda.

20
okkvp
Reagovat

Rekap kompletní

21
okkvp
Reagovat

Ještě tu nebyl kolega Prochor?

22
Ananas
Reagovat

@okkvp:
:-) Slavil a vyspává:-)

23
Prochor
Reagovat

Henrik už vypadl? Sladká pomsta za Nadiu? Musím se dneska podívat.

24
Hooper
Reagovat

@Ananas: Taky si myslím, že otevřel šáňo.

25
Prochor
Reagovat

Tak jsem konečně viděl poslední díl. A i když chápu, že holkám je smutno po Henrikovi, po strategické stránce udělaly velice dobře. Žádná z nich by proti němu neměla ve finále šanci. Teď jejich šance na celkovou výhru výrazně vzrostly. Henrik byl sice nesnesitelný vejtaha ale byl to přeci jen nejsilnější hráč – to uznávám. Uvidíme, kdo po něm převezme otěže. Zatím se zdají být nadějní dvojice Benžo a Malte.

26
Sara
Reagovat

Jak to tak sleduju, tak bych jako viteze tipla martina. Jen si tak proplouva, nikoho primo neprudi. Skoro jako by tam nebyl. ale jako viteze bych si ho neprala. To tam byli vetsi borci. Ale hlavne, aby to nevyhrala malta.

27
okkvp
Reagovat

@Prochor: Jak jako proti němu? Do finálového finále jde pár – vítězové jsou tudíž vždycky holka a kluk. Možná tě mate, že peníze může brát i jen jeden z nich (ale mohou oba) a jeden z vítězů je pak tedy vítěznější.
Laura a Mille byly z Henrikovy skupiny – a Henrik svou skupinu až na jedinou výjimku (Thomas – kdy se potřeboval zachránit) vždy ctil. Laura měla u Henrika přízeň zajištěnu, pro Mille byl alespoň zálohou, kdyby jí vypadl Christian a pokud by se byla i normálně zaháčkovala do páru s Maltem, tak Mille měla šanci dokonce výběru mezi dvěma.
Konkurencí by jim byl jen kdyby jedna či druhá postoupila s jiným partnerem do poslední čtyřky.

Je pravda, že v době volby mušemalty ještě o tom, že jim zbývají jen dva týdny nevěděli. To se dozvěděli Laura s Maltem až na tom rande. (dělali tam totiž rozhovor pro AFD a tam to padlo). Na principu podrazu vlastní skupiny a vlastně i sebe samotných (přesně tak jak to Laura řekla dole na párování) to nic nemění.

28
Hooper
Reagovat

@Prochor: Z jakého důvody vzbuzuje v tobě Bendží takové naděje?

Přidat komentář