Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Mexický den s chilli, dveře s kříži a opravdový muž + rekap 61a 62

1. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

V Hotelu Paradise je dnes už 16. podělí. Zelená obálka a soutěž v pojídání chilli předznamenává mexický den a bujnou večerní party se sombrery, serape a spoustou alkoholu. díl 61 v úterý
Ve čtvrtek uvidíme, jak se kocovina léčí ranním šokem. Hotel bude znít: Padej, odteď tu spím já. A po velkém stěhování čeká účastníky ráje Pandora, načež zjistíme, co dělá muže opravdovým mužem.Dívejte se, díl 62 ve čtvrtek

Chilli nebo Locika – na obojí člověk potřebuje specifickou odolnost – Díl 61 rekap

Ráno na hotelu vypadá celkem obvykle, i když páry jsou promíchány po dlouhé době trochu nezvykle.

Podle neověřených zvěstí , ale noví partneři nesedí k nikomu. Kyselý je z toho hlavně sladký Malte a svou naději vidí teď jedině v Lauře. (Tak jasně, žejo, jinde bude se vší pravděpodobností až ten druhý a mohl by pak mířit dom).

Štáb dnes osazenstvu ordinuje Mexický den a hned po snídani u bazénu čeká první zábava – soutěž v pojídání chilli. Zatímco se Balslev s Mortyšou potí předem hrůzou, protože pálivé nejí, Benjamin je naopak natěšen a už se cítí vítězem. Prý to bude super soutěž a příležitost ukázat mužnost. No… Mortyša zvládla jen první kolo, Balslev se překonal a odpadl až jako většina až po „stærk“. K hromádce „velmi silné“ došla už jen trojka Christian, Mille a samozřejmě Benji. Bylo to ale zřejmě opravdu kruté, podle toho jak se Mille o pocitech rozpovídala. Tomu, že jí hořely uši se dánové dost nasmáli. Což teprve, kdyby jako my četli, že jí hořely oči!!!


Benjamin měl tentokrát pravdu, byl skutečně jednoznačně nejlepší. Kolumbijci maj holt uvnitř jiný trubky

Henrikovi to ale nakonec nedalo a kousek nejpálivějšího chilli si dal alespoň po soutěži. Měl s tím tedy práci, ale nakonec to ustál a udělal si radost, že překonal své hranice.
Zbytek dopoledne byl věnován kolektivním táborovým hrám. A pak byla milá dívčí chvilka – holky se vzájemně česaly. Zatímco Mille si s krepovačkou v ruce v duchu nadávala, že to vůbec navrhla a Sandy chvilkama zívala, Natálka z toho měla svůj další orgasmus

Odpoledne do Hotelu zavítala živá mexická kapela
a pak vypukla krojovaná party v sombrerech. Malte Natálce odkýv, že vypadá dobře a tak došlo na orgasmus č. 2
Pilo se a dovádělo, kapela jim k tomu hrála a všem se to líbilo. Pod vlivem alkoholu se uvolnila stavidla a tak jsme se lecos dozvěděli. Například z Martina vypadlo přiznání, že na rozdíl od ostaních on má rád starší ženy. I sakra dobře odleželý ….
Svou odpovědí natolik šokoval, že dámy titulkářky přistoupili k cenzuře. Martin totiž ve skutečnosti pravil, že sice neví jak je starý jeho děda, ale že prý byl s jednou, která byla pravděpodobně starší dokonce než jeho PRADĚDEČEK!

Sandy si dala v 21.15 závazek– opijme mě do deseti a dodržela jej. Pak se vratkým krokem opět zdárně poprala s problémem schodiště, v pokoji nacvičeným grifem z pod trika vytáhla podprdu a spokojeně padla za vlast.

Nahoře zatím uvolněná rozprava pokračovala. Mortyša přiznala, že kdyby na to přišlo, olíbala by tam jedině Martina. Na to konto si Natálka zahrála na Kecala z Prodanky – jsi tak roztomilá, jdi do něj. Mortyška se zapýřila, a pravila že tedy půjde, neboť sice k němu nic necítí, ale má ráda výzvy. A aby to bylo jasné i Martinovi, o chvíli později z něj vytáhla příslib, že kdyby, tak by si s ní tedy prásk.

Natálka se dohazováním zřejmě unavila a tak se opodál nenápadně uklidila do křesílka, aby se z něj vzápětí zřítila. Vidíte to? Tak pamatovat, u princezniček se ožralosti říká nemotornost :D
Když ji kolegové zvedli, její nemotornost pokračovala a Balselv už byl zase Balšev, Bolčer…. Na jménu koneckonců přece nezáleží, hlavně že se mu líbí a to tedy zřejmě jo.

Poté co mu nenápadně ukázala, jaké nosí kalhotky, Prcek přiznal, že je na blondýny, veliký a vypadalo to, že tam k něčemu brzo dojde.

Jenže u baru se zatím Christian a Henrik chytili své oblíbené zábavy. Probírán byl Martin a jeho herní chování. Mnoho lidí už tam zklamal, zradil, podvedl a zazněly i profláknuté příklady – Sandy, Benjamin a Nadia. Martin se samozřejmě čertil (s tou Naďou se hoši skutečně mýlí) a debata se stávala poněkud vzrušenou.
Rozčertilo to i Natálku a pod vlivem zhnusení z jejich povyšování přerušila otlapkávání. Prý se to nedá tolerovat a společně s Prckem je vyrazili sprdnout, ať už s tou Naděnkou a starými věcmi konečně neotravujou. Když došla řeč na Sandy, a že když je tedy podle Martina jako hráčka nejvíc podceňovaná, tak by mu měla taky nůž do zad vrazit, Natálka už nevydržela: To je kravina , to by Sandy přece nikdy neudělala! A uraženě vyrukovala s tím, že se tedy omlouvá, že kvůli ní vypadala Malene.
Henrikovi došlo, že si to princeznička bere osobně a Christiana začal krotit ať už zmlkne, nicméně Natálka už s moldánkem kráčí plakat ven. Henrik za ní chutě kluše, a snaží se jí uklidnit, že přece vidí, že z Christiana mluví alkohol, ale že jde úplně o hovno a nemá to brát vážně.


Už se ale připozdilo a tak se jde kolektivně uléhat. Laura byla nakouknout k Sandy a zjistila, že není dobře přikrytá a tak Maltemu brání ve vstupu („nechoď dovnitř, má nahá prsa“).
Jenže na takové věci je hotelový džentlas zrovna přece tolik zvědavý. A protože je džentlas každým coulem, tak myslí i na své souputníky. Co kdyby jim to chybělo, a tak koho potká, toho tam posílá a osobně doprovází.
No….

Kdo je opravdový chlap? – Rekap 62

Včera si Malte stěžoval na nevyhovující spárování, tak se možná přes noc štáb chytil za nos a do rána vymyslel jak to napravit :) Ať to bylo jak chtělo, další rošáda skutečně aplikována.

Jen co se vzbudila první křepelka, do věže za Henrikem vyrazil pikolík s dopisem. Rychle se probuď lenochu a žeň pérdel do svahu. Dostaneš novou partnerku, ale začneš tím řetěz a ten co zůstane na konci, ten tě v solo vystřídá. Pro snazší identifikaci tentokrát dostal křídu a budou se malovat kříže na dveře.

Henrikovi běží plán v hlavě ještě, než slézá z postele na pračce. Cíl je jasný, Martin se Sandy jsou spolu moc silní. Podržet přitom zároveň parťáka je druhá priorita a tak kreslí kříž na dveřích Chameleona, první kdo toho dne slyší „Padej, teď tady bydlím já“ je Christian a Mille kouká jak čerstvě vyoraná myš.

Christian zamířil jen o dveře vedle, ale s křídou na dveřích se přece jen ještě zamyslel …a ne, o holky tentokrát nejde…

a tak pospíchá vystřídat prcka Balsleva.

Balslev venku za dveřmi studuje dopis nejméně 3x dokola a pak to bere nahoru do haly, jukne na označkované dveře a štafetu předává Benjaminovi. Sandy se ale neraduje. Naopak. Jen co se dozvěděla, kdo řetez začal, hned ví, o co jde a děsí se, co by mohl Benží udělat. „Doufám, že se nemusím bát, že Benjamin nepůjde pro Martina“ pravila ve zpovědce (titulková pohádka však vybájila přesný opak)

Benjamin Martina samozřejmě skutečně přeskočil a pospíchá ke své Nathali. Překvapený Malte doufá, že není poslední. Ach jaká úleva, když zjistí, že zrovínka Lauřin pokojík je stále bez křížku.

A tak tedy v solo střídá Henrika „nadšený“ Martin.

Za moment se ale vrací zpět. Ještě přece nebyla snídaně. A když Henrik líčí, jak jej vzbudili dopisem, Martin mu klade záludnou otázku. „A co to znamená?“ No co asi :D

Christian vyzvídá, zda je Slaďour spokojen a významným gestem dáva najevo, že je to jeho zásluha. A kluci hned vtipkují, co bude v noci. Malte je dotčený. Mají se prostě rádi, tak proč si z nich ostatní dělají srandu?

Po snídani si Martin odchytil Benjamina. Po tom všem neví jak na tom u něj je a chce to zjistit. Benží Martina uklidňuje. Dyť máš přece Sandy, tak nebuď paranoidní, solo nesolo. Jenže Martin je, jednou je ve věži a tudíž je ohroženej, Benjamin jej vůbec nepřesvědčil. Tomu je to jedno, hraje si to, co se mu zrovna hodí do krámu, a že to ostatní nechápou? Jejich problém. Martina ještě vnadí, že může hrát s ním a s Nathali, to by pak mohl počítat i s Prckem a Mortyšou. Martin ale kývá, jen aby si Benží nemyslel, že mu návnadu nespolkl.

Změnou situace je zaskočená i Sandy. Co se to děje, že jdou tak po Martinovi? A Natálka je taky falešná! Malte si myslí, že takového podrazu by nebyla schopná. Sandy se ve zpovědce svěřuje, že Benjamin si s ní jen hraje a Maltemu říká, že Benjamin hraje jako Danny a obrací skupinu proti nim.

Benjamin je tématem dne i pro Christiana, Henrika a Balsleva. Christian si myslí, že je vše oki, nic jim nehrozí. Benží podle něj výběrem Nathali ukázal, že mu nezáleží na štěstí Malteho ani Martina, sám si tím zavařil. Henrik konstatuje, že se Benjamin chová nevěrohodně. Současná situace vypadá sice nadějně, ale je třeba myslet i o krok dál a něco v tom podnikat. (titulky opět bájily, jenže pánové huhňali a tahle pasáž tudíž zůstane nerozluštěna)

Od Natálky se Benjamin kupodivu dočkal pěkné sody. Je sice fajn, že si ji vybral, ale Martin je teď sám. A že je fakt blondýna dokazuje opravdu statečně. Prý to s ní měl předem probrat! :-D Jak mu může věřit? Taky se chce na rozhodování podílet!
(Neměl by jí někdo připomenou, jak před 6 dny po vyhození Nadii juchala, že jí Benží stačí a i když neví jakou hru Benží hraje, hraje ji s ním? )

Soukromý sedánek teď mají Sandy s Martinem. Co budeme dělat? Martin špitá, že jej Benjamin ujišťoval, že po něm nejde a dodává i to, že Benží hraje s Balslevem.

Na schodišti si zatím Natálka vysvětluje s Christianem, že není kyselá, ale že ji štve, že se občas chová jako idiot. Proč jako, ptá se Christian a princeznička opáčí, že včera přece nebyl zrovna sladký. Vtipkování bylo podle ní přes míru. Christian klopí hlavu, uznává a princezna se dočkala omluvy.

Po všeobecném stěhování, kdy se Malte zrovna moc nepředvedl, kopec sotva že vyfuněl, (njn, ty jeho laky na vlasy asi holt něco váží) si společnost namáhá hlavinky a vymýšlí ty nejzapeklitější otázky do barevné Pandořiny krabičky.

A fakt je jeden lepší než druhý. První byl na Malteho s Laurou jestli jako večer něco bude. K autorství se přiznala už opět nesnesitelně diblíkovitá Laura. Prý chtěla vědět, jak na tom u něj je. Slaďour házel významnými úsměvy, takže super, něco bude. Další otázka byla na Lauru a její city k Maltemu. A kdože byl zvědavý? No přece Slaďourek. Potřeboval si totiž podepřít sebevědomí a taky se pak u toho náležitě hrdě natřásal a usmíval jak měsíček na hnoji. (No, je to ještě vlastně teenegerské ucho, tak nad tou přeslazenou trapárnou přimhuřme oka. Bude hůř. Nicméně Maltí proklamaci, že k Lauře něco cítí, si dobře zapamatujte)

Pak se Henrik s Christianem trošku dohadovali, kdo z nich je lepší diskutér. Sandy nad tím protáčela oči v sloup a já totéž činila nad další z jejích rtěnkových kreací.

To děvče má neuvěřitelný čuch na to, jak se netrefit :D Potom přecitlivělý Prcek pobavil kolegy líčením, jak na něj působí mnoho krve, respektive to, že nejde o kaluže ale o steaky.

A pak už přišla na řadu kartička od štábu. Děvčata vyberte, kdo z přítomných je pravý muž.

Sandy debatu načala tím, že si myslí, že je to o svalech. Podle Mortyši přicházejí v úvahu jen dva – Christian a Benjamin a Benjamin se začal dmout. Je jasně nejsvalnatější a ten titul moc chce. Jenže Sandy najednou nad svaly upřednostňuje laskavost k ženám a na tomhle poli vede podle ní naprosto jasně kašovitá směs z míchačky. Nathali s Mortyšou sice ještě bojují za Benjamina, ale také se ozývá Laura s jedinou myšlenkou v hlavě (bude sex) a dětsky diblíkovským hláskem zvěstuje, že ON má v sobě něco zvláštního. Poslední slovo má Mille a ta to má v hlavě přesně srovaný. Řekla to Laura, řeknu to též.

A tak se milí a vážení, Pravým mužem Paradise Hotelu stal …. Malte!

HP62-michackaD80

(No co, když Ušounek mohl být nejhezčí, tak proč by pravým mužem nemohl být zženštilý holobrádek a slabihoudek, co neunese ani svá vlastní zavazadla :DDD)

Nálada u baru je samozřejmě předchozím poznamenaná. Klukům holčičí rozhodnutí nevoní.
Benjamin s prckem se uklidili stranou a vyjadřují si vzájemnou podporu. I jimi to ale cloumá. Malteho měli už skoro na háku na to, aby šupajdil ven a holky to posraly. Ještě, že mají alespoň výhodu v tom, že o jejich spojenectví nikdo neví, libuje si Benjamin, jen ještě aby i Nathali udržela tu svou zasranou hubu. Balslev si ale musí postěžovat ještě na jedno. Z toho MalteLauřina zasraného „čumáčkování“ na Pandoře mu prý bylo úplně na zvracení (nemusím snad dodávat, že cituji)

Na veřejné čumáčkování u baru má slabý žaludek už i Christian a Lauru s Maltem brzdí běžně znějícím tónem: Přestaňte už s tím. Malte ale reaguje poněkud podrážděně. Jen kurevsky žárlíš, protože se nemáš s kým líbat, ty extraidiote.

A pak už následují jen hvězdné chvilky.
Mille s Nathali se rozněžnily pohledem na hvězdnou oblohu. Padá hvězda, něco si přej. Něco bych měla, přiznává Mille. Chtěla by, aby byly přítelkyně na celý život. Nathali to chce taky.

V pokoji Leon to vypadá ještě hvězdněji. Malte už zas oškubal hotelovou výzdobu a skládá z toho na posteli srdíčko. Tentokrát to ale nejsou kondomy jako pro Nadiu, s Laurou jdou asi na ostro a srdce tedy skládá z umělých růží.

Jak romantické … No, Laura se v první reakci místo zamilovaného dojmutí řehtala.

Nathali se kromě mnoha jiného vyznačuje též oblibou v šmírování. Celoživotní přátelství už ukovala, tak okénkem načihuje právě k Lauře a Maltemu. Ten už je v pohotovostní poloze tzn i se svým amuletem na rameni

(??? Snad se najde někdo, kdo mi to vysvětlí …. že by to snad zároveň byl …???)
V každém případě v momentě, kdy Laura přiléhává, za oknem už se hihňá i Balslev a Mille.
A protože je tulidvojka zaslechla, vráží na chvilku dovnitř.

Jen co odejdou (Malte to velmi bedlivě kontroluje) roztoužená dvojice hupne na to, na co se tak dlouho těšila. A už se to hejbe, už se to hemží. Vidíme dokonce i detailní záběr na Malteho tvář. Laura je nahoře a snaží se, když tu náhle …. pár vteřin potom co začala, milcovu tvář brázdí jiná grimasa, Laura v pohybech ustává. Coje?
Už jsem, špitá ten specimen :-D

Nicméně alespoň teď máme jasno, jak to s tím opravdovským mužstvím je. 30 sekund a Pravý muž je.

O víkendu se dozvíte, které ženy a dívky jste zvolili nej, nej a příští týden zase pokračujeme, 16. týden čeká vyvrcholení.

P.S. Připomínám i velkou anketu o tom, kdo je podle vás nej, nej, nej. O pánech můžete hlasovat zde

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay, fcb/Paradise Hotel 2014 memes

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 51
1
okkvp
Reagovat

že by se primě zřítil komplet celý web?

hm, tak už na tom asi pracují, už je vidět alespoň pozadí a občas nějaký text ;-)(videa zatím nět)
no vida a už to ide

2
Melek
Reagovat

Vypadá to, že Henrik se začíná vzpamatovávat, snad mu to vydrží. A jestli tu soutěž o největšího chlapa zase vyhraje mužná malta, tak je to v kýblu :D

3
Ananas
Reagovat

U Balsleva pořád nemůžu dostat z hlavy jeho prohlášení, že je pyšný na svoji horní polovinu těla. Od té chvíle mám pořád pocit, že je v hotelu půl chlapa. Kdykoli je v záběru, čekám, že kamera sjede níž a uvidím něco ošklivého.
Nějak mi vrtá hlavou, na co je vlastně Martin. Jeho dnešní vyprávění o dámě v dědově věku mi moc nepomohlo.

4
okkvp
Reagovat

@Ananas: ono to bylo zase trochu jinak

5
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Ztraceno v překladu?

6
okkvp
Reagovat

@Ananas: ano, dnes opět mnohokrát
počki si na rekap ;-) bude ale zase až ráno, dneska se mi kromě jiného ještě seklo cosi v těchnice na obrázky a dvě hodiny mi to na většinu vykreslovalo jakési svítivé zaměřovadlo …

7
Ananas
Reagovat

@okkvp:
No, mne dost překvapilo, cože to měl Henrik říct o Christianovi, když utěšoval Lociku. To taky nedávalo smysl.

8
Baruš
Reagovat

Malta je fakt debil. Pardon všem. Ale to s těmi obnaženými vnadami Sandy bylo trochu moc. Prostě je a stojím si za tím. A ještě ke všemu je slizkej. Uaaa

9
Ananas
Reagovat

@Baruš:
Souhlas. To bylo megahnusné. Od něj i od Martina.

10
Smiley
Reagovat

@Baruš: Bylo mi Sandy docela líto, zajímalo by mě, jak by se trávil on, kdyby všichni viděli jeho chloubu…
Jinak, kdo vyhrál toho opravdového muže? Myslím si, že Malte, ale dívala jsem se už na slovácích, tak si to nepamatuju..

11
Ananas
Reagovat

@Smiley:
No to doufám, že ne! To je ten poslední, kdo si tenhle titul zaslouží!
Ačkoli, pokud bychom to vyslovily (my dámy) s tou správnou intonací a výrazem…;-)

12
Hooper
Reagovat

@Smiley: To bude až ve čtvrtek, čili zatím nevíme.

13
Hooper
Reagovat

Jinak nej momenty dílu: Sandy opilá opět zvládne schody, Bloodhound gang jakožto podkres, Locika dohazovačka a taky její věta, jak je špatně, že Henrik a Christian diskutují rádi pod vlivem.

14
okkvp
Reagovat

Rekap konečně venku. Omlouvám se, ale u nás dnes vládla původně neplánovaná sklizeň

15
Smiley
Reagovat

Omlouvám se, mám už čtvrtek, takže jsem předpokládala, že už to bylo odvysíláno :(

16
Ananas
Reagovat

Přiznám se, že po celý česací dýchánek jsem tajně doufala, že Mille Natálce sežehne vrkoč…jéjéje!

17
okkvp
Reagovat

@Ananas: No dámy zase pohádkovaly, fakt nevim z čeho ten překlad dělají
Na začátku pravil – přece vidíš, že je extrémně opilý (ekstremt beruset), a na konci znělo několikrát zcela jasně slovo hovno (lort).
To s tím, že se pod vlivem nebaví o taktice, bylo ale možná taky trochu jinak, protože neřekl taktik, ale taktisk, což znamená taktické.

18
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Díky. Co jsi sklízela? Písmenka?;-)

19
okkvp
Reagovat

@Ananas: Takový červený, na jedný straně bubák a na druhý stopka.
A nedosklízeli jsme, protože vteřinu před tím než nám došly síly, došly volné bedny.

20
Blabla
Reagovat

Rekap opět velmi vtipný :) díkec…a hlásím, že jsem tentokrát snad pochopila veškeré titulky…bohužel některé aktéry nepoberu asi ještě dlouho… Např. Mortyša jsem myslela, že už šla aj dom :) anebo ji tak vehementně ignoruji, bo jsem tu holku tam zaznamenala po dlouhé době a to tam nemají bílé zdi, u kterých by splynula…

21
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Mortyša i Mille jsou tam jenom jako kontrastní pozadí pro tamní blondýny.

22
Melek
Reagovat

@Ananas: Mille je přece jenom aspoň trochu vidět (možná ji víc registruju, protoje je mi celkem sympatická), ale Mortyša je tam fakt zatím takový doplněk interiéru :D

23
Blabla
Reagovat

@Melek: Mile taky registruji…mám ji celkem ráda…i když to v té slepičárně nemá lehké…. jsem zvědavá na dnešní díl

24
okkvp
Reagovat

@Blabla: jenže ona je taky slepice, jen si nelakuje nehtíky a nelepí půlmetrový umělý řasy

25
Ananas
Reagovat

@Melek:
Mille mi byla sympatická už z fotek před příchodem, postupně jsem zjistila, že jí fandím (či spíš mi jí je líto) jaksi ze setrvačnosti a vlastně nemám proč. Pořád jsem čekala, že nějak zaperlí a ono nic, kromě projevů psí oddanosti partnerovi.

26
okkvp
Reagovat

chm, koukám, že i dnes budu zase muset ostřit ucha a lovit odposlechnutá dánská slova … o jednom kiksu titulků už vím …

27
Johana
Reagovat

Aha, tak k Sandy se nedostalo, jak hotelový gentlemón převzal funkci průvodce při prohlídkách jejich silikónů. Jinak by ho nemohla tak vehementně prosazovat za nejmužnějšího muže.
No a Laura bude ještě vzpomínat na Kaspříka – tam to vypadalo na akci o něco delší, než půl minuty…

28
okkvp
Reagovat

@Johana: ani to by v tomhle případě u Sandy nic nezměnilo, ona mozek používá, na rozdíl od Mille a momentálně hormonem zpitomnělé Laury

29
Johana
Reagovat

@okkvp: já Sandy fandím, mě baví, jako jediná z holek, ale v tomto případě nevím, co by z té Malteho nominace na post nejmuže mohla mít. Dnes se mi video hrozně sekalo, tak mi třeba něco uniklo.

30
Blabla
Reagovat

ok, přiznávám, že Mille je babochlap a je slepice, ale pořád ji mám tak nějak ráda :-)
Dnes to nebyla zase taková sranda, jak jsem si myslela, že bude…
Pandora byla celkem nuda…pořád jen Laura a Malta a kanonáda!!!

Sandy mě baví taky…ale i když se celkem prosazuje a je vidět…myslím, že ji přemýšlení dost unavuje a vyčerpává a možná to i trochu bolí :D

31
okkvp
Reagovat

@Johana: Poté, co tam někdo získá nějaký titul, něco vyhraje,za to většinou získá nějakou odměnu. Většinou je to výhoda nějaké pravomoci, kterou dotyčný může uplatnit a ovlivnit tím hru.
Sandy se rozhodovala v souladu se svou taktikou – hraje na svou skupinu a na sebe. Proto se jí víc hodil Malte než Benjamin, u kterého si není jistá na co/koho hraje. Ji a Martina přece Malte neshodí.
Pročpak se z té volby asi neradovali jak Benjamin, Balslev, tak i Christian a Henrik (ti tedy méně hlasitě) – jen z ješitnosti? A pročpak to Martina nechalo klidným?

Je pravda, že bylo pár případů, kdy to byla výhoda spíš tak nějak za trest – byla to vlastně past. A je pravda, že to pro hráče nemuselo být předem (v době rozhodování) dost jednoznačně předvídatelné. Nejvýraznějším případem toho je Dannyho titul. Bylo jich ale minimum.
Sandy by neohrozila ani tahle málo pravděpodobná varianta – má tam Martina.

Hormonem obluzená Laura i myslitelka Mille úplně zapomněly na svou skupinu, Malte je přece jejich protihráč a dá se předpokládat, že kdyby měl o něčem/někom rozhodovat, rozhodne jen ve svém zájmu. Laura má alespoň omluvu v tom, že s Maltem táhne a může s ním vytvořit pár, tedy, že myslí sama na sebe. Ale Mille podřezala větev skupině i sama sobě, její rozhodnutí by přineslo užitek, jen kdyby nastoupil model „nejodvážnější muž“

32
Hooper
Reagovat

No, je fakt, že Henrikovi byla pěkně pocuchána peříčka. A ještě v argumentačním „soubojí“ na Pandoře nevyhrál nad křesťanem. A špatné období bude, soudě dle dlouhé upoutávky, pokračovat.

33
Hooper
Reagovat

@Johana: Zřejmě špatné nastavení kanónu. Čumáček bude do budoucna muset chvilku štelovat:-))

34
okkvp
Reagovat

@Hooper: ajo, Prima si zas udělala vlastní – že by hráli o ustřižení práv?

35
Johana
Reagovat

@okkvp: tak pokud Sandy dokáže takto racionálně a bez emocí uvažovat, má můj obdiv. Je fakt, že hodně situací okomentovala naprosto přesně a trefně.
V žádném případě bych se ale na jejím místě zrovna na Malteho a Martina nespoléhala.
Malte je slizkej had a Martin už kdysi na kameru řekl, že mu Sandy důvěřuje, ale to by neměla.

Nemůžu si pomoct, Maltemu přeji, aby na ten titul dojel podobně jako Danny.

36
Ananas
Reagovat

@Johana:
Na někoho holt spoléhat musí, nikdo lepší poblíž není. Podle mne jí to pálí. Bylo to vidět dnes i v té křížkované.

37
Johana
Reagovat

@Hooper: :-D
Zbraně všeobecně se musí častěji udržovat a čistit, jinak jsou nespolehlivé a ustřelí.
Čumáček byl evidentně rozčarován.

38
okkvp
Reagovat

Rekap text v článku. Na obrázky dojde ale až o víkendu.

A mimochodem, koho by jste opravdovým mužem volili vy?

39
Johana
Reagovat

Tak z té squadry bych opravdovým mužem zvolila Henrika, ale to jen v případě, že by mi někdo šlapal na krk.
Jinak bych volila losem, padni komu padni a zrovna Malteho bych z losování nějak regulérně vyloučila :)

40
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Kde nic není, ani smrt nebere. Johana to napsala dobře. V nouzi Henrika, za věrnost Amandě. Zas mu ubírají body jeho opilecké disputace. Nejlíp vycházejí ti, co se zatím nestihli moc projevit a znemožnit – Benjamin malé bevýznamné plus, že přikryl Sandy, Balslev, že přiznal svůj strach z krve. Malte ani smykem.

41
okkvp
Reagovat

jo, mám to také tak, mezi zbylými bych si vybírala těžko, a imho by to vyšlo tak nějak skoro nastejno. Nejvíc bych asi měla chuť jmenovat Benjamina, byť mi jeho osobnost neučarovala, ale podle mého alespoň nejmužněji vypadá (míra jeho „šlechtitelství“ je tak akorát ještě na přijatelné hraně). Prcek bez měřítka taky vypadá jako životem ošlehaný chlap (nevědět věk, tipovala bych zasloužilého třicátníka), ale je holt ten prcek a ještě květinka.

Chlapsky jinak ze všech asi nejvíc působil Danny … všichni ostatní jsou všechno ještě hošíci, když ne vzhledem, tak projevem. Malteho mám ve skupině teens cucák spolu se Simonem, tudíž přesně- tihle dva ani smykem.
Ale paradoxní je, že Malte se často velmi rád staví do role moudrého mravokárce a v téhle poloze působí jako povadlý zakomplexovaný pětatřicátník. I proto zřejmě na většinu tady i v domovské zemi působil tak směšně a fungovalo to tak akorát na ty třináctky

42
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Čistě vizuelně – taky nakonec Benjamin. Většina ostatních se v mých očích ze soutěže vyřazuje jednak přehnanou počmáraností, jednak účesy, které vypadají jak ilustrace k pohádce „O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu“.

43
okkvp
Reagovat

Obrázky a gify na místě

44
Hooper
Reagovat

@okkvp: Asi Christiana. Přece jen si ho pamatuju ještě z doby, kdy tam byl s Malene.

45
okkvp
Reagovat

@Hooper: to jakože byl pilným mužem činu? :-)))

46
Johana
Reagovat

Mě by hodně zajímaly výsledky různých domácích anketek k této řadě, ale nechci moc prohledávat dánské stránky, aby na mě náhodou nevyjuknul vítěz… a kdyby to byl, nedejbože, Malte, už bych nedokoukala…

47
okkvp
Reagovat

@Johana: dánové anketkovali velmi málo, o valné většině jsem se tu již zmínila

48
Prochor
Reagovat

31 – Já myslím, že Sandy je rozhodně chytřejší, než na první pohled vypadá. Dokonce to mohla být její taktika na začátku hrát blondýnu.

49
Melek
Reagovat

@Prochor: To ona dokonce sama říkala, ale potom už jí začalo překážet, že o ní ostatní říkají, že je tam pouze na dovolené. U některých to přesvědčení trvá dodnes, otázka je, jestli je to na škodu, nebo naopak taktická výhoda.

50
Hooper
Reagovat

@okkvp: Ano, i. Bez jako. Zkrátka mi tehdy přišel celkem sympatický.

51
Hooper
Reagovat

@Melek: Spíše výhoda (martin má s tou větou o její podceňovanosti pravdu), ale řekl bych, že je vidět, kdy hraje blbou.

Přidat komentář