Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Nováčci Morten a Natasha a pár nových drbů

8. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

V Hotelu jsme už 4 a půl týdne od finále a přesto nám hosté stále přibývají. Do druhé poloviny týdne nastoupí v úterý dva nováčci a děním pěkně zamíchají. Seznamte se.
Jako bonus pro vás zase máme pár novinek ze života účastníků po HP. Dozvíte se o jednom zhubnutí, o kapru ve vodě, o zásnubách a je tu pro vás i jedna hádanka

Natasha Månsson

sladká, tvrdohlavá, extrovertní
20 let, Hvidovre, prodavačka

Při pohledu na foto téhle nové dívky jsem se zamyslela, zda vidím spíše Anjelicu Huston v roli Morticie z Addamsovy rodiny anebo Briana Warnera. A vzhledem k tomu, že její jméno je příliš podobné Nadiině ex, budu jí říkat Mortyša.

Tak tedy Mortyša je další z řady dívek, které k přihlášení do Hotelu Paradise přivedlo pravidelné sledování minulých řad. Sledovala to totiž už od jedenácti a postupně dospěla k přesvědčení, že je to zážitek na celý život. Hlavně tedy to, pobýt v luxusním hotelu v Mexiku bez jakýkoliv výloh. A ještě s vidinou spousty nových známostí. A to si nemohla nechat ujít.


Chtěla by samozřejmě dojít co nejdál a chtěla by, abychom si ji pamatovali jako hravou a zábavnou, ale i jako člověka, který říká vždy všechno na rovinu a abychom ji měli rádi.
Na otázku čeho si na sobě nejvíc cení pravila, že svých očí, zadku, tetování a nejvíc ze všeho je hrdá na svou osobnost.

V rámci dotazování zda míní hrát hru srdcem nebo mozkem se Mortyša Natasha zamyslela a odvětila takticky. 50 na 50. Zřejmě totiž pomyslela na možnost, že by tam potkala i svého vysněného vysokého bruneta s modrozelenýma očima, s potetovanými svaly a skvělým smyslem pro módu, který vypadá tak trochu jako zlobivý hoch, ale ve skutečnosti není.

Nutno dodat, že hvězdy dánských reality show ji přitahovaly natolik, že neváhala nejen vymetat kdejakou příležitost, si s nimi v báru zajuchat, ale v loni v létě za nimi vyrazila i na Sunny Beach. Která zapálená fanynka by nechtěla mít fotku s největšími paradise kanci, že?

No a potkala tam i jednoho fešáka úžasného, kterému nešlo odolat, a byl to shodou okolností blonďák jménem Morten. Zahořeli k sobě láskou prudkou, ale bohužel nedlouhou.

Není totiž ani brunet, ani nemá nijaké velké svaly, hlavně ale tenhle hošík se jako pravý bad boy chová. Tudíž jej ještě před odjezdem z Dánska přeřadila do škatulky nebrat, vyškrábat oči, uškrtit. Zkrátka a dobře, nemůže ho vystát !

Natasha sice miluje Disney Chanel, ale je taky dívka velmi citlivá, jak prozradila oficiálnímu blogerovi HP, a nesnáší sushi. O Natashe ještě vím, že si loni zahrála i v klipu počínajících dánských hudebních hvězd Christiana Jensena & Englanda.

Morten Nielsen

drzý, okouzlující, hráč
23 let, Kodaň, pedagogický asistent

Morte je další z kousků, kde nad vkusem dánských holek, podle mě, zůstává rozum stát. Už jen to jakým stylem má pomalované tělo.

Přičemž i stávajících malůvek je stále málo. Na nožku například prý touží přidat obrázky Disney postavičky. Které konkrétně zatím neřekl, ale je o něm známo, že dost tíhne k prasátkům. V každém případě mu to bude jistě slušet.

Kromě toho z něj čiší přesvědčení, že je naprosto boží a neodolatelný. I on se na minulé řady HP s oblibou díval a rozhodl se, že si to musí otestovat na vlastní kůži.
Na otázku „prozraď tři věci, které o tobě nevíme“, odpověděl, že miluje dětské filmy, je šíleně líný a že je Anděl. … Ještě, že se jej na to neptal Kristian Luc, ten měl co dělat ustát s andělskou tváří vysvětlovaný nápis „dit navn“.

Kromě toho se před svým nástupem netajil tím, že ve hře použije promyšlenou taktiku. Zamilování prý u něj nehrozí, ale vysokým počtem skórování si máme být jisti. Umí totiž používat své oči a úsměv a na to každá skočí. Hrdě se hlásí k tomu, že je sukničkář, ovšem zásadně se rozchází v dobrém.

Na to konto jej dost nepříjemně překvapilo, že jej na své blogu Daniel Ishøj co do půvabu, charisma a perspektiv ve hře ocenil ve škále 1-10 číslem 6. Morte se vidí alespoň na číslo 9.

Po lehké lustraci za pomoci strýka Google konstatuji, že Morte miluje své tělo a v určitých věcech vůbec není líný. Svou pouť bulvárními médii začal už v devatenácti, účastí v akci časopisu Se og Hør „chlapec týdne“. Dánové jej mohli vidět i v loňské sérii „For lækker til love“, kde se snažil zaujmout single krásku Lise.

Nepodařilo se. Absolvovala s ním jen chvilku v parku a po rozhovoru v jakési kavárně se tvářila poněkud vyděšeně. (natáčeno na podzim 2012)

V rámci HP si užil podstatně více než jen 15 minut slávy. Už před jeho nástupem vyšlo najevo, že Morte svůj život žije s mobilním telefonem v ruce. Kromě svého těla totiž miluje i chat. S holkama.
A tím telefonem se velmi rád fotí, nejlépe bez trenclí. Má totiž na penisu vytetovanou hvězdu a usoudil, že to musí vidět všechny, dokonce i ty, které o to vůbec nestály. Bohužel narazil na jednu, která to na něj bulváru píchla (zcenzuroval Ekstra Bladet) a díky tomu se zjistilo, že milý Morte svými fotografiemi a videi v obscénních pózách zamořuje Snap Chat, ale protože tam se to zobrazuje jen 10 vteřin, tak je rozesílá i jako nevyžádanou poštu. Na otázky Ekstra Bladet proč to dělá, se Morten jen smál – že prý má přece pěkné nádobíčko a dívky je tak rády vidí. I přímo v akci. (video Morteho v akci prý bylo velmi „povedené“, dohledat jej už však nelze)

Nicméně po natáčení HP už přece jen trošku na těchto aktivitách ubral a dává si údajně pozor, komu co posílá. Se slovy, že není tak hloupý, už posílá obrázky svého penisu jen na vyžádání. Předchozí chování mu ale nepřijde trapné, protože je hrdý na své tělo, na to že mu i dobře funguje a rád je testuje. Zřejmě zcepenělým redaktorům ještě odvětil, že na tom Snapchatu to bohužel asi moc dívek nevidělo, že se tam pohybuje teprve zhruba rok a že v reálu má skóre slušné, neboť prý byl s 200-300 dívkami.

Předpokládám, že už se těšíte. Tož sportu a dánskému vzdělávání zdar :D

P.S. k původní hvězdě a šipce prý letos na Sunny Beach něco přibylo

Jak se žije účastníkům po Ráji?

Aneb další várka informací z dánského bulváru
Někteří účastníci si pozorností fanoušků a médií radostně užívají plnými doušky, jiní si naopak stěžují.

Amanda o 6 kg lehčí

K těm, kteří na vlastní kůži poznali odvrácenou tvář mediální známosti patří i Amanda. Zobrazení příběhu její lásky s Henrikem, kolem nich rozpoutalo fanouškovské šílenství, které začalo překračovat únosné meze. V polovině července (13.7) Amandě začaly rupat nervy a na ztrátu soukromí si postěžovala tisku. Prohlásila, že je konsternovaná tím, kolik lidí má pocit, že se jí mohou plést do života, co všechno si dovolí. Nejvíc ji rozhořčilo, jakou intenzitou se mnozí pídili po sebeintimnějších detailech jejího vztahu s Henrikem a neváhali cokoliv z toho veřejně prezentovat a propírat. Tahle její výtka, ale nesměřovala jen k divákům, mířila zřejmě trochu i na samotnou TV3. Amanda se totiž vyjádřila, že by účastníci měli mít právo rozhodovat o tom, co se veřejnost o nich dozví. Narážela na webový pořad Paradise OMG! odvysílaný v červnu. Po tomhle jejím vyjádření následovala smršť negativních reakcí uražených a na tu Amanda reagovala na svém instagramu prohlášením, že si zájmu příznivců váží, nicméně doufá, že chápou, že jisté věci by se podle ní neměly propírat na veřejném fóru. Historie končí zhruba o 2 týdny později. 29. Července. Tehdy oznámila, že už s Henrikem netvoří pár, že však nejsou nepřátelé, ale že se k tomu už víc nebudou vyjadřovat.

Dánský bulvár o tom následně samozřejmě informoval, ovšem zároveň naznačil, že jde možná jen o účelové prohlášení. Ještě 25. 7. totiž Henrik zveřejnil, že je vše při starém a odjíždí na společnou dovolenou na jih Francie.

Poslední informace z dánského tisku však rozchod potvrzují. Amanda se předvedla o šest kilo lehčí a pochvaluje si to. Po rozchodu s Henrikem se potřebovala znovu najít a začala starostí o lepší stravování a svou postavu. A prý už také přichází na chuť single životu. Fotkami s Henrikem už svůj instagram tedy neplní, naopak se tam objevilo několik fotografií jiných chlapíků. Jak to teď Amanda se vztahy má nevím, ale zdá se, že dotěrným otázkám a prapodivným vývodům svých sledovačů neušla ani teď.

Mimochodem pohled na skladbu sledujících u různých účastníků letošní série HP je v jistém ohledu zajímavý a zároveň tristní. U takové Natashy Mortyšy tvoří 70% dítka základní školou povinná a když se podíváte kolik je takových u Morteho, (i když ne zdaleka tolik jako u té Natashy), tak se orosíte. U Amandy jsem to nezjišťovala, přece jen prolorovat se stránkou se skoro 63 tisíci položkami je o zánět karpálu, nicméně na první pohled se zdá, že dospělejších a dospělých je tak maximálně 50%.

Kapr se radostně mrská ve vodě
Kasper je přesně opačný případ, ten zájem o svou osobu miluje. Má tedy zároveň kliku i smůlu, že je jen Fox od Vlka. Asi by rád staršího bratříka konečně trumfnul, ale je šťastný, že může vedle něj dělat alespoň stafáž. Peter bulvár miluje a bulvár miluje Petera, protože skandálem to s ním zavání víceméně pořád. Jak už víte, bratři si pořídili pronájem jednoho známého kodaňského baru a TV3 se rozhodla, že po úspěchu hochů při výletu na Sunny Beach využije i téhle příležitosti a bratři se dopracovali k pravidelnému webovému pořadu Spotlight. Natáčí se v tom jejich Marvin´s room a jsou to rozhovory redaktorů TV3 s různými účastníky různých dánských reality show. Kasper je chvílemi k zahlédnutí jak se točí u baru a chvílemi spolu s bráchou promlouvá na kameru, lépe řečeno se do ní s typicky inteligentním výrazem hihňá.

(provozování baru začal Peter jak je jeho zvykem – průšvihem. Lákal totiž lidi příslibem návštěvy Milley Cyrus, která samozřejmě nic netuše, nedorazila)

Zásnuby
V posledním dílu se diváctvo dočkalo toho, co mnohé snaživky zvěstovaly na sociálních sítích do světa už před časem. První zasnoubení týkající se účastníků letošní sezony HP se stalo skutečností a kamera byla u toho. Pokud ale čekáte, že Malte se praštil přes kapsu, tak jste vedle jak ta jedle. Nejrychlejší byla Nadina ex Natascha. Ano, ta Natascha, co svou lásku s blondýnkou Annou veřejně oznámila teprve před 6 týdny, k velkému překvapení všech (i samotné Anny) uprostřed rozhovoru sáhla do náprsní kapsičky, padla před Annu na kolena a navlékla jí zásnubní prsten.

K tomu, že Anna jej přijala s viditelnými rozpaky (ruční větrníky jsou skutečně zcela běžná dánská úchylka) pro tisk posléze dodala, že to bylo jen díky naprostému utajení Nataschina úmyslu.

Hádanka na závěr
Na konec tu pro vás mám jednu hádanku. Jistý účastník, který je pro nás stále ještě v hotelu, se také pochlubil svou láskou. Kdopak tak strašně miluje Adrianu Limu?

Zdroj obrázků: TV3, Ekstrabladet, instagram/93natasham, danielishoj.dk, p-town.se,

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Ananas
Reagovat

Na kom zbývá tolik volného místa? Christian?

2
Johana
Reagovat

No nevím, pedagogický asistent by se neměl chovat jak metrosexuální exhibicionista. Můj fanoušek to po přečtení článku nebude ani náhodou…
Na Trish jsem zvědavá, hlavně teda na její osobnost.

Nemiluje Adrianu Limu Martin?

3
bechersaltz
Reagovat

koukam ze, nejen divky v teto sezone jsou hlupane, tihle potetovanci jsou taky jeden vetsi myslitel nez druhy :D

4
Ananas
Reagovat

@Johana:
Ani v době osobního volna?:-))
Přijde mi, že hotelem prošla docela zajímavá skladba povolání. Několik barmanů a barmanek nepřekvapí, ale je/bylo tam imho nečekané množství výchovných pracovníků!
Statistika nuda je…

5
Johana
Reagovat

@Ananas: v době osobního volna ať si každý dělá co chce, ale narcisticky rozesílat své nádobíčko jako nevyžádanou poštu, protože přec všechny ženy a dívky musí kecnout na zadek jak je to úchvatné, mi přijde úchylné.

6
Ananas
Reagovat

@Johana:
Hodnotíš ho ještě velmi mírně. Blééé!

7
okkvp
Reagovat

Tak ono taky zaléží, kde toho pedagogického poradce dělá. Jestli on taky není kolega Dannyho ;-)

8
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Kolik že má království dánské obyvatel?

9
Johana
Reagovat

@Ananas: podobný názor mě těší, já už si myslela, že to beru příliš prudérně :-)
V každém případě se divím produkci, že těmto týpkům lechtají už tak mohutné ego a pouští je do podobných soutěží.

10
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Hm, přes 5,5 milionu, máme desátý(?) ročník HP, určitou věkovou kategorii, no bodejť by se všichni vzájemně neznali…
@Johana:
Asi jsme staré puritánky. Když si vzpomenu jak Natálka v ukázce nadšeně piští, asi chlapci jeho strategie vychází.

11
Johana
Reagovat

@Ananas: puritánky možná, určitě ale ve věku, kdy se už nežasne nad nějakou věcí v trenkách u bezmozka.
Na fotkách se mi ani nezdá, žeby bylo co obdivovat, ale třeba má Natálka větší fantazii.

12
Ananas
Reagovat

@Johana:
Asi jsem nekoukla na všechny fotky?!:-))) Napravovat to nebudu.

13
Hooper
Reagovat

@Johana: Já bych Lociku nepřeceňoval, ono je jí fyzicky 24, ale mentálně tak 13. Čili by to na ni mohlo zabrat.

14
Andrea
Reagovat

Dííky..dííky..dííky…děkuje nikoliv kartáček Slim Soft, ale Andrea:-) Tyhle informace od okkvp jsou mnohem zajímavější než je samotné sledování epizod.

Přidat komentář