Panáček v reality show

X Factor UK 2014: 3. a 4.casting: Konečně výborní soutěžící! (rekap+video)

11. Září 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=10138 w=615]
Týden zase utekl jako voda a je tu ohlédnutí za víkendovými castingy v pěvecké soutěži X Factor Velká Británie. X Factor na Ostrovech dal světu několik zvučných hudebních jmen a fanoušci očekávají, koho soutěž vyvrhne ve své 11.řadě. Minulý týden to byl kapku slabší čajíček. Jak to bylo tentokrát? Už je tu nějaký favorit, který by mohl ovládnout soutěž?

3.castingový díl

Postoupili:

Ten Senah

Třetí díl otevřela hezky vypadající Ten, které je 24 let. Vypadá na rozjařenou povahu. V úvodním jinglu se nám svěřila, že je textařkou a že odzpívá svůj song. Před porotou pak ještě nezapomněla dodat, že si den před castingem v Manchesteru pořádně vyrazila z kopýtka a pokalila. Bylo jasné, že Ten má tak trochu ještě dvojku v žíle. Kdyby nebyla tak poblázněná a nalitá, tak by celé vystoupení bylo mnohem lepší. Ten má totiž velmi dobrý hlas, který zní a dalo by se z něj vyždímat. Ale nebylo to kompaktní a ke konci už se to celé ztrácelo. U Ten bude rozhodující aréna. Pokud bude chtít jít dál, tak bude muset makat na sto procent, protože jinak jí převálcuje konkurence.

Maria Ellinas

26letá recepční mi hodně připomínala jednu postavu z Dva a půl chlapa. Jednu poblázněnou holku, kterou si Alan vzal nakonec ve Vegas, a byla asi tak chytrá, jako dlabaný necky. Maria dle mého bude mít hezkou barvu hlasu, ale v roomu to bylo zatím schované. Uvidíme, až bude v aréně, ozvučená a s dobrým songem, tady zatím nic moc. Porotu pouze rozesmála svojí výslovností slova street, které se normálně vyslovuje strýt a ona neustále zpívala štrýt.

Charlie Martinez

Charlie je v Británii s americkou armádou a samozřejmě mu službu zpříjemňuje muzika. Je to taky hezký chlap, který bude na svůj vzhled lovit slečny. Hlasově mi však nepřijde skoro vůbec zajímavý, protože dalšího Iglesiase nepotřebujeme. Jeden nám stačí. V aréně to bude určitě působit, ale nevím, jestli to bude na postup v dalších kolech.

Charlie Brown

Charliemu je 24 let a přišel, jako mnoho dalších před ním, s kytarou. Charlie moc hezky zazpíval výborným zastřeným hlasem, který má v sobě potenciál. V roomu možná tolik nevyzněl, ale pokud si do arény vybere perfektně song, tak na diváky to určitě zapůsobí. Hlas by tam byl, osobně mi ale schází trochu charisma.

Ben Haenow

Benovi je 29 let, na první pohled mi přijde jako pohodář a srandista, a jeho pracuje jako řidič dodávky. V poměrně pozdních letech na showbyznys zkusil chytit šanci za pačesy. A že má Ben stisk. Ben disponuje výbornou barvou hlasu, která je zapamatovatelná a dobře poslouchatelná. Líbilo se mi na něm, že když zpíval, tak to z něj šlo úplně samozřejmě, jako kdyby si dělal snídaní. Pokud se nepokazí v aréně, tak bych řekl, že by si mohl proklestit cestu v dalších kolech.

Jake Sims

Jakovi je 19 let. Má rád zpívání a hlavně se snaží pomoci zabezpečit jeho matku a sestru. Ta s ním přišla do roomu, aby si shlédla bratrovo vystoupení. Jakův hlas není úplně marný, ale po tomto vystoupení ještě těžko soudit. U jeho dalšího působení v soutěži bude rozhodovat to, jak se mu podaří aréna. Jake je zatím hlasově na vážkách, ale je vcelku sympaťák a má charisma.

The Brooks

Řekl tu někdo Jedward? Jedward? Tyhle dva kluky budeme buďto nesnášet nebo milovat. A vzhledem k tomu, že víme, že Louis bude mít skupiny, tak bude i klidně možné, že se do live probojují. U Louise člověk nikdy neví.

Monica Michael

Monice je 24 let a dle mého dělá vcelku osvětovou práci. Pracuje totiž s mládeží, snaží se zaplnit jejich volný čas a skrze hudbu se je snaží udržet na normální cestě životem. To není vůbec nic jednoduchého. Čím mě také Monica fascinovala, byl její make up. Někdy si říkám, že ty slečny z Ostrovů nevědí, co by si na obličej a hlavu ještě daly. Ty obří náušnice… Za chvíli se bude velikost náušnic rovnat velikosti cvičebních obručí pro děti. Zkrátka, je to osobnost se vším všudy. To potvrdila i ve vystoupení. Rozhodla se zpívat song, který složila pro svoji mladší sestru. Byl to sice risk, ale dokonalost vystoupení byla podtržená výborným hlasem. Celkově to bylo vynikající číslo, které by hodně zapůsobilo v aréně. Sečteno, podtrženo. Hezký a emotivní song, plus vynikající hlas, to se rovná výborné vystoupení. Monica by se mohla v soutěži chvíli udržet.

Jack Walton

Jackovi je 17 let a dost mě zaujalo, že už si v těchto poměrně mladých letech vydělává zpíváním po hospodách. Jack se v aktuálním dílu řadí k početnému zástupu mužských hlasů a je třeba říct, že i on má vynikající a čistý hlas, který z něj proudil jako ze zapnutého rádia. Samozřejmě a jistě. Jen mě zase u něj chybí nějaké charisma. Hlas ok, ale v celkovém měřítku mi nepřijde nijak extra zajímavý.

James Graham

Jamesovi je také 17 let a také postupně přičuchává k hudební branži. Přivydělává si v nahrávacím studiu. Ještě jedna ze zajímavostí, že nemá rád zvířata. U Jamese mě zaujalo, že má docela dospělý hlas, kde když si oddělíte obraz, tak byste asi k hlasu takovou podobu nepřisoudili. Dobrý rnb hlas, který může posluchače zaujmout. I jako u dalších bude nadmíru důležité, co s ním udělá aréna.

Casey Johnson

Tento klučík má zase 19 let a samozřejmě se chce stát velkou hudební popstar. Produkce nám z něho ukázala jen kousek. Casey má oproti předchozím klukům charisma, ale má slabší hlas. Ve vystoupení mu to trošku ujelo a celkově to nebylo ničím extra originální. Uvidíme, co předvede v aréně.

Bre Musiq

Bre má 24 let a už první dojem na vás udělá jeho netradiční umělecké jméno. Je to textař a chce své písně dostat do rádií. Byl nervózní, a tak mu Simon řekl, ať si představí Louise ve spodním prádle. Pozornost vystoupení se pak víceméně přesunula na Louise, kterého si tak všichni začali představovat. Bre nemá špatný hlas, ale v předešlé konkurenci mi to přijde slabší. Viděl max na postup z arény, ale dál už asi ne.

Paul Akister

Blok úspěšných mužských hlasů uzavírá velký navrátilec z minulé sezóny, Paul Akister. Všichni si dobře pamatujeme, že v loňském ročníku mu jeho nepostup, dalo hodně lidí sežrat. A když budete pozorně Louise sledovat, tak uvidíte, že v hned jak Paula uviděl, tak tušil, že je zle a že bude mít hodně másla na hlavě. Jeho výraz fakt mluvil za vše. Paul se v letošním ročníku vrátil snad v ještě lepší formě. Byl mnohem jistější, sebevědomější, emotivnější, hubenější, prostě celkově se proměnil k lepšímu. Hlasově byl samozřejmě výborný, velmi rozpoznatelná a originální barva hlasu, která by mohla přinést nejedno dobré vystoupení. Paul má i letos na to, aby to dotáhnul do live shows. Znovu se vrátím k Louisovi, kterému to pak dali všichni náležitě sežrat, jak jako nemohl Paula minule pustit dál. Až mi ho bylo chvílema líto během jeho vystoupení, kdy se po Simonovi koukal jak spráskaný pes, který se bál, že ho pániček zbije, zavře do kotce a nedá mu týden najíst.

Lola Saunders

Závěr dílu si pro sebe uzmula 20letá Lola. Zpívání je její láskou od mala. V soutěži se chce prosadit na hudební trh a vydělávat si hlavně hudbou. Další ze soutěžících, u kterých mě zaujalo povolání. Lola totiž pracuje v rybárně, kde s nimi dělá všechno. Zabíjí, kuchá a nakonec prodává. Na 20letou slečnu bych typoval voňavější zaměstnání. Lola byla hlasově velmi silná. Disponuje hodně širokým a pevným hlasem, který je líbivý a poslouchatelný. V aréně by mohla mít úspěch. Osobně mě u Loly chybí kapku větší charisma, něco navíc než jen hlas. Ale celkově jinak fajn.

TOP 3 nejlepších z 3.castingu

1, Monica Michael
2, Paul Akister
3, Ben Heanow

4.castingový díl

Postoupili:

Kerrianne Covell

To vypisování jmen je někdy fakt náročný. Kerr má asi pro ženu jedno z vysněných povolání, dělat v obuvi. Mimo jiné má také charisma, které je také v soutěži velmi důležité. A navíc se songem od Adele dost zabodovala. Kerr se snažila a mačkala ze sebe to nejlepší. Nemyslím, že má úplně nejoriginálnější barvu hlasu, ale silný hlas má určitě. Měla plno výborných pasáží, které stály za poslech a celkově se jí vystoupení povedlo dobře prodat a podat. Ač byla Kerr výborná, tak si myslím, že tady si taky počkám na komplexnější hodnocení až po aréně.

Geoff Mull

22letý elektrikář to už jednou v X Factoru zkoušel, ale neprošel přes bootcamp. Jeho hlas mě nijak extra nezaujal. Trochu až ke konci, kdy jsem se přistihnul, že v něm slyším trochu utopické country. Myslím, že v pánské konkurenci neobstojí.

Lauren Lovejoy

U Lauren jsem čekal, že bude patřit k looserům, minimálně podle outfitu. Poté to ještě korunovala tím, že řekla, že v lidech vidí zvířátka. A nejvíc to zabila tím, že Louis je jako lachtan. Jenže pak Lauren vytáhla svou největší zbraň, hlas. WOW. Fantastický old hlas, který teda nadmíru potěšil moje slechy. Výborný hlas. Lauren by mohla projít minimálně přes arénu. Hlavní problém bude, že to bude nejspíše zpěvačka jen jednoho stylu a asi se bude těžko prát s rozmanitými styly.

Stevie Tennet

Stevovi je pouze 15 let a už se žene do showbyznysu. Tady můžu asi napsat pouze to, že na jeho věk má vyzrálejší hlas, než bychom řekli. Ale v celkovém měřítku, mě Stevie nijak extra neoslnil. Třeba se pochlapí v aréně.

Raign

31letá dáma má proklatě blízko u sebe položené oči a neváhá využít svého potenciálu a charismatu. Ale ne každý to umí tak, aby se to druhým líbilo. Pokud jsem také dobře slyšel, tak se věnuje travesti show. Raign prozradila, že píše písně, ale do své vlastní tvorby se nepustila. Když začala zpívat, tak jsem si říkal, že to bude looser. Protože hlasově to bylo slabé, ale hlavně byla poté řečmi strašně moc otravná. Louis a Mel B ji dali šanci, Simon řekl ne. A poté přišla chvilka, proč se mi letos zdá Cheryl sakra nafrněná a možná hvězdně předimenzovaná. Ve chvíli kdy Raign prohlásila, že je velká škoda, že neoslnila hlavně Simona, nejdůležitějšího člověka v porotě (ona to je svým způsobem pravda), tak rozhodující třetí hlas byl na Cheryl. A na ní bylo úplně vidět, jak se naštvala, že si jako někdo dovolil vyzdvihnout Simona jako nejdůležitějšího, byl oheň na střeše a nemilosrdně řekla ne. Myslím, že v tom i trochu zahrál roly jejich tolik omletý spor. Myslím, že to od ní nebylo moc hezké, i když Raign na postup nebyla. Někdy je Cheryl sladká jako med, ale jak ji něco nesedne, tak je ostrá jako a tvrdá jako břitva. Až to je někdy nepříjemné. Jenže Raign se nenechala odpálkovat a před porotce vtrhla ještě jednou. Tentokrát se rozhodla, že jim zazpívá svou písničku. A to bylo mnohem lepší kafe, kde více prodala svůj hlas. Zvedák to nebyl, měla by hodně ubrat ve vyřvaných pasážích, protože tam to někdy hodně přeřvává, ale myslím, že tohle už na postup bylo. Sice kolem toho bylo zase strašně moc keců, ale jo. V aréně se ukáže. Ale pokud se dostane dál, tak si myslím, že bude mít zaprvé problém s Cheryl a za druhé i popřípadě s diváky, protože tu budeme buďto nesnášet nebo milovat.

Janet Grogan

I přes to, že je to jen pár minut, co jsem 4.casting dokoukal, tak i když tu mám její jméno napsané, tak si zaboha nemůžu vzpomenout na její vystoupení. Musel jsem si ho tak pustit znova. I když na ní porota pěla jen a jen chválu, tak mě to nějak nezaujalo. Jako měla tam pár momentů, kdy se mi to líbilo, ale celkově mě Janet nějak nezaujala, nevím proč. V aréně mě třeba zlomí.

Emily Middlemas

Myslím, že nejednomu divákovi, minimálně vzhledem, Emily připomněla Cher Lloyd. No a poté jí úplně připomněla, když zpívala její písničku. Emily má také charismatu na rozdávání a originalita v hlase taky nechybí. Emily se mi moc líbila a doufám, že se jí v dalším kole povede na výbornou. I tady by se s materiálem dalo pracovat.

Lizzy Pattinson

Lizzy je sympatická recepční. Její vystoupení nebylo také vůbec špatné, naopak. Lizzy odhalila dle mého hodně old fashion hlas, který dle mého není úplně dělaný pro dnešní trh, ale přesto je hlas velmi široký a myslím, že má velký záběr. V roomu byla výborná, ale uvidíme, co na to aréna.

Michael Rice

Michaelovi je 16 let a pracuje v obchodě s typickou anglickou pochoutkou, fish and chips. Pak všechny překvapil, když řekl, že bude zpívat písničku od Whitney Houston. Nikdo nečekal tak dobré vystoupení, všichni koukali s otevřenou pusou. Michael má totiž naprosto boží barvu hlasu, která je originální, líbivá a poznatelná. Z posledního room dílu mě zaujal hodně. I když tedy hlavně díky první části vystoupení. Když se totiž držel v tónu dole, tak to bylo fantastické, ale jakmile šel nahoru, tak se z toho trochu stávalo mečení horské kozy. Potenciál v něm leží jako hrom. Prokázal to v první půlce vystoupení. Když bude v aréně kompaktní, tak by si mohl své akcie ještě výše pozvednout.

Kayleigh Manners

Jestli jsem hledal charismatické lidi, tak to mám v plné parádě. 23letá fitness trenérka ho má habaděj. Ihned se spojila na jednu vlnu s Mel B, když odhalila společný původ z města Leeds. Její hlas i vystoupení bylo hrozně moc nervózní. I přes nespornou hlasovou kvalitu mi to přišlo na půl plynu, takové ukuňkané a ustrašené a přitom ten hlas má potenciál. Věřím jí, že příště nebude tolik nervózní a pořádně to rozjede. Má na to.

Jake Quickenden

Jakovi je 25 let a už jednou své štěstí v soutěži zkoušel. Před dvěma lety se dostal až k Nicole domů, ale dál už neprošel. Na Jakovi byla vidět hodně nervozita a taky obrovský chtíč po tom, aby se prokousal dál. Hodně to tlačil. A stoprocentní nekoncentrovanost se na něm trochu podepsala. Když začal zpívat, tak koukal stále kolem sebe, hlas byl nijaký a celkově to bylo spíše na vyhazov. Ale Mel B prokázala své porotcovské kvality a chtěla z něj vymačkat víc. Dostal druhou šanci a mohl zpívat Say Something. Mel B v něm probudila, které Jake prožil, když mu umřel bratr a ty vtisknul do druhého vystoupení. To se mu povedlo mnohem více, ale mám k Jakovi mnoho výhrad. Zaprvé, vůbec se mi nelíbilo, kolik šílených kudrlinek do druhého vystoupení nacpal, fakt mě to otravovalo, nehodilo se to do toho a doufám, že se toho v aréně vyvaruje. Zadruhé, hlasově to není extra silný zpěvák. Přijde oproti ostatním jako slabší zpěvák, který v konkurenci neobstojí. A za třetí, já jsem mu ty emoce moc nebaštil. Celé mi to přišlo hodně tlačené na efekt nebo pro jeden hlavní účel a to postoupit dál. Prostě to tam dřel za každou cenu. Uvidíme, co ukáže v aréně, ale konkurence v mužských hlasech je větší. Na daleký postup bych to neviděl.

TOP 3 nejlepších ze 4.castingu

1, Michael Rice
2, Emily Middlemas, Kerrianne Covell
3, Lauren Lovejoy, Kayleigh Manners

Nepostoupili:

Queen Gaga

Nevyzrálá

Starlite

Hodnocení 3. a 4.castingového dílů

Po slabším rozjezdu tu máme konečně silnější sestavu. Hlavně třetí díl byl plný velmi zajímavých zpěváků. Myslím, že si každý fanoušek najde toho svého favorita, který mu je hlasově po chuti. Castingy v roomech máme za sebou a já jen doufám, že to byla jen předzvěst dalších parádních vystoupení. V arena audition si to vyzkouší 200 postupujících, kteří ze sebe zase budou mačkat jen to nejlepší, ale také předpokládám nějaké pády, vloni jich taky pár bylo.

Myslím, že show zatím nemá jasně dominantního favorita, jako byla vloni Sam Bailey. Snad u jediného, kdo má akcie trochu výše jak ostatní je Paul Akister, ale jinak jsou všichni na stejné startovní čáře a bude záležet na aktuálních výkonech. Také mi přijde, že soutěžící jsou zatím hodně mladí a fresh lidé, kteří by se hodili na současný hudební trh. Ale stále si netroufám tvrdit, kdo by kam mohl až dojít.

Takže už o víkendu bude aréna a na Panáčkovi znovu můžete sledovat od 21:00 live stream.

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 233
1
libena
Reagovat

díky, za chvilku nám to začne.
jinak – do teď se mi nejvíc libili only the young, chloe, jay, amy…asi vše.
mel b mám moc ráda, zatím u mě vyhrává cheryl, bohužel i s těmi manýry. já jí to žeru jako všichni ostatní :-) ale jo – celá porota paráda

2
Ludvík
Reagovat

Sleduju to na oficiálním ITV Playeru a má to hodně dobrou kvalitu…
Jinak už se dívám, The Chase je taky dobrá show :D

3
VojtaP
Reagovat

Taky sleduju na itv playeru s filmonem se to nedá srovnávat, snad to půjde tak dobře i na úplné finále…

4
Bedy
Reagovat

A co potřebuji k tomu, aby mě to na ofiko ITV playeru pustilo tady u nás? :) Díky za radu :D

5
jab
Reagovat

Hlas by tam byl, ale to bylo spíš hulákání do podkladu než zpěv

6
VojtaP
Reagovat

@Bedy: stačí plugin do Chromu, který se jmenuje Hola. Pak stačí jen najet na stránky itv playeru a zadat nějaký existující britský zip code a hlavně nepotvrzovat žádost Chromu o zasílání polohy nebo něco takového…

7
libena
Reagovat

královna kristína vypadá hustě :-DDDDD

8
Ludvík
Reagovat

Královna Kristína se Lady Gaga bohužel ani nepřiblížila :D

9
Ludvík
Reagovat

Akorát mi příjde že tam je strašně moc zástupců kategorie 25+

10
libena
Reagovat

nářečí v angličtině a je veselo :-)

11
Ludvík
Reagovat

Mel B je po poslední zkušenosti v Anglickén X Factoru nějaká milejší :D

12
jab
Reagovat

Šišlavá Maria pobavila, Charlie můj kůň nebude, jeho zpěv na mne působil příliš 4%-ně

13
jab
Reagovat

Johnny není asi úplně dokonalý zpěvák, ale má něco zajímavého v hlase, první, kdo mě dneska zaujal

14
Ludvík
Reagovat

řidič dodávky je super!

15
libena
Reagovat

tak ben paráda, zastřený hlas lepší než ten vyřvaný na konci, ale paráda

16
jab
Reagovat

Ben další hodně zajímavý hlas…typ do soulu, myslím, že i nějaký jemnější rock by utáhl

17
Ludvík
Reagovat

že je ty reklamy pořád baví :D

18
libena
Reagovat

jake válí

19
Ludvík
Reagovat

A pozor.. Jedward v hnědém provedení :D :D

20
VojtaP
Reagovat

zatím teda víc reklam než zpěvu, zatím nejvýraznější mi přišel Ben a potenciál má i Johnny.

21
jab
Reagovat

Jake taky slušný potenciál, jemně zastřený hlas

22
jab
Reagovat

Tihle mají teda blíž k Sabóovcům než k Jedward :-D

23
VojtaP
Reagovat

Jake – ty velké naušnice asi nikdy nepochopím, ale má zajímavou barvu.
Dvojčata The Brooks – pro puberťačky asi dobré na pohled, jinak nic moc originálního…

24
libena
Reagovat

monica – za prvé vyhodit náušnice!!!! sundat drdol a ty ulízaný vlasy a jinak bezva :-)

25
Ludvík
Reagovat

Monica skvělá!

26
libena
Reagovat

ještě k monice – hlasově mi moc připomíná cher lloyd

27
VojtaP
Reagovat

@libena: přesně, potřebuje změnu exteriéru, jinak skvěle procítěné a zajímavý zastřený hlas a potenciál růstu. Skoro bych řekl James Arthur v sukních :D

28
Ludvík
Reagovat

oni to pěkně dodržují, 5 minutové reklamy každých 10 minut :D

29
libena
Reagovat

@Ludvík: no hned jsem si říkala, že už panebože zase reklama…připadá mi, že minule jich tolik nebylo :-(

30
Ludvík
Reagovat

@libena: už si nebudu stěžovat až budou reklamy na Primě :D

31
libena
Reagovat

jack – krásná práce s hlasem, a jak upřímně se diví, že ho chválí :-)

32
jab
Reagovat

Jack pro mne velmi zajímavý, pěkný hlas, dobrý look a je i dost muzikální

33
jab
Reagovat

James mi připomíná Travoltu za mlada

34
VojtaP
Reagovat

Jack mě taky zaujal. Je muzikální a opravdu ví, co si může s hlasem dovolit.

35
libena
Reagovat

paula hezky uvedl olly murs – right place in right time – tak letos snad…

36
Ludvík
Reagovat

on nějak zhubl :D

37
VojtaP
Reagovat

Paul je zpět. Zapracoval na sobě a povedlo se. Vypadá a zní líp než loni, skvělý casting. Už kvůli Vladovi bych mu přál aby mu ty live shows letos vyšly :)

38
jab
Reagovat

Paul parádní osobitá verze, jinak v černém mu to sedne :-)

39
Ludvík
Reagovat

Mě nějak nebavil… ale zpívá parádně!

40
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: taky mi přišlo. Celkově vypadá připraveněji, ne jen že zhubl, ale působí i víc sebevědomě. Do Louise se tak obout nemuseli, proti Nickovi a Lukovi by loni stejně moc šancí neměl. Mel byla nadšená, takže ty Live shows by vyjít mohly.

41
libena
Reagovat

@VojtaP: jj, souhlas, je vidět že na sobě makal a neponechal nic náhodě. tak držím pěsti.

a simon to dal louimu pěkně sežrat!

42
jab
Reagovat

Jo Capri Son, dost slušné osvěžení za celkem levné prachy -D

43
Ludvík
Reagovat

kolikátá Choe už to je? :D

44
VojtaP
Reagovat

@libena: No právě možná až moc. Louis mu teď vlastně prokázal laskavost tím, že mu ke všemu vytvořil příběh a teď je z něj dobrý comeback act. Určitě má větší šanci uspět než loni.

45
libena
Reagovat

nevím jestli byla chloe skutečně na tak rychlé NE…

46
libena
Reagovat

@Ludvík: přesně!!! už jsem se chystala napsat, že nevím kolika chloe budu fandit a oni mi ji vyhodili §-(

lola moc pěkný

47
VojtaP
Reagovat

Lola je dobrý package, ale zrovna tohle víc ocením bez úprav s hlasovými exhibicemi. Někdy není potřeba vytvářet velké momenty aby byl výkon skvělý.

48
Ludvík
Reagovat

Dneska se mi to líbilo zatím ze všech 3 dílů nejvíc, úpřímně doufám, že zítra budou poslední Room Auditions a pak 4 díly Arény a pak bootcamp….

49
libena
Reagovat

@Ludvík: jj, dnes nejlepší.

50
VojtaP
Reagovat

Kdo sleduje Xtra Factor? One Heart – někdy by XF potřeboval vypůjčit bzučáky z Talentu… :D

51
libena
Reagovat

@VojtaP: -DDDDD
oni to snad mysleli vážně??? za pár sekund jim docházel dech :-)

52
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Jo sleduju, One heart jsou ujetí :D

53
libena
Reagovat

reklama – skoro jsem si myslela, že v té vodě si dávali kapradůr (pro ty kdo se koukali včera na čt1 :-))))))

54
Ludvík
Reagovat

mě se líbí ty sponzor videa od TalkTalk :D

55
libena
Reagovat

@Ludvík: njn, to znamená, že reklama končí, že?

56
Ludvík
Reagovat

@libena: nebo začíná :D

57
libena
Reagovat

@Ludvík: jj – ghost a happy – paráda…

58
libena
Reagovat

šmankote – gay lee v květinkové košili je odstrašující jen když mluví!

59
Ludvík
Reagovat

tenhle svalovec by mohl rozdávat sebevědomí :D

60
DJ Vlado
Reagovat

Ze včerejšího dílu byl pro mě jednoznačnou jedničkou Paul. Je dobře, že zapracoval na vizáži, díky čemuž má v soutěži větší šance než vloni, a ten hlas je prostě bomba a navíc má přesně to, co chybělo Andreovi z minulého dílu – přirozený soulový feeling. Ve svém mužském favoritovi mám tedy jasno, proto doufám, že ho live shows tentokrát neminou :-)

dále mě zaujali:
Lola – krásný sytý hlas, i když musím souhlasit s Vojtou, že ve druhé polovině svého vystoupení zbytečně exhibovala
Monica – zajímavá barva hlasu a dobrý feeling
Ben – hlasově je lehce podobný Paulovi, naštěstí spadá už do Overs, takže si nebudou vzájemně konkurovat
Jack – líbil se mi mnohem víc než ve videích na YT, odrhovačku Waves podal muzikantsky zajímavě, takže pokud by měl některý z typově podobných hezounků postoupit do živáků, byl bych právě pro něj
Maria – „štrýt lajf“ bylo sice poněkud komické, ale je to pěkná baba s pěkným hlasem, což se vždycky počítá :-) na nějakou delší cestu soutěží to nevidím, ale v nějakém girlbandu by klidně skončit mohla

61
Monika
Reagovat

Paul za me urcite ne, ty dlouhe tony v jeho podani jsou vylozene neprijemne, skvele imituje tahani kocky za ocas. Navic je to jeste takovej malej obtloustlej paprda.

62
Bedy
Reagovat

Nevíte prosím někdo, kde se dá zkouknout Xtra Factor ze záznamu? Nebo někde stáhnout, na ITV playeru to po mě chce registraci na ITV.

63
libena
Reagovat

@DJ Vlado: v podstatě s tebou souhlasím, hezky shrnuto, první paul, já bych měla na druhém místě monicu a pak ben s jackem.

64
Monika
Reagovat

Monica by hlasove byla hodne dobra, bohuzel je to vizualne tak odporne stvoreni, ze se mi z ni zveda zaludek, do posilovny a pod vodu.

65
Ludvík
Reagovat

Mě tada Paul nijak neoslovil

66
Ludvík
Reagovat

@Bedy: leda stáhnout přes torrenty

67
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Právě ani přes torrenty jsem je nikde nenašel.. no neva

69
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Super, díky :). A kde bych našel předchozí 2 díly Xtra Factoru prosím nevíš ? :D

70
Bedy
Reagovat

@Bedy: aa.. už jsem něco našel :).

71
libena
Reagovat

tak ve 21 začínáme další díl

72
Ludvík
Reagovat

@libena: Už to mám zaplé :D, ale dávají titanic tak to budu sřídat :D

73
libena
Reagovat

@Ludvík: :-)))) titanic jsem viděla jednou a víckrát se na na něj koukat nebudu. prostě to nedám. radši si budu zpívat ;-)

74
Ludvík
Reagovat

@libena: já ho viděl už asi 30x :D

75
Ludvík
Reagovat

Dobrá zpráva ze začátku :D Poslední Roomy :D

76
libena
Reagovat

@Ludvík: jj, hurá do arény!

77
Ludvík
Reagovat

Hned první a skvělá! :D

78
libena
Reagovat

hm – asi se budu muset naučit psát jméno karrieann (nevím jestli je to dobře!), to bylo fakt pěkný

79
libena
Reagovat

simon – perfektní reakce s telefonem šéfovi! to se fakt povedlo!! :-DDDDDDD

80
libena
Reagovat

geoff zajímavý hlas

81
VojtaP
Reagovat

Mel B pobavila s imitací tuleně :D

82
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Mel B mě baví už 4 díly :D Skvělá ženská :D

83
libena
Reagovat

lauren mi připadala nějak mimo, ale hlas dobře

84
Ludvík
Reagovat

@libena: Lauren byla dobrá :D ale měla by sundat ty podpatky, připomíná mi chůzí jednu profesorku co učí na mojí škole :D

85
libena
Reagovat

jejda, nějak nám to dnes od začátku valí jeden factor za druhým! stevie taky fajn..

mel b – skvělá! škoda že já neumím tak dobře anglicky….

86
Ludvík
Reagovat

@libena: Já jsem až překvapený kolik jim rozumím :D

87
VojtaP
Reagovat

Za mě zatím nejlepší Kerrianne, Geoff. Vypadá to na dobrý díl, že by si nechali to nej na konec?

88
VojtaP
Reagovat

@libena: No na to, že je to z Newcastlu, tak je jim rozumět ještě dobře. Mel má taky jiný akcent, ale jde jí rozumět, navíc ten její hlas, klidně by mi mohla chodit číst pohádku na dobrou noc :D
Jinak mě osobně překvapilo, že rozumím víc Američanům než tady v XF Britům :D

89
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Spíš chcou ukázat to co všechno bude v Aréně :D

90
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Britům je hůř rozumět než američanům, akorát na mě amíci mluví moc rychle :D

91
Ludvík
Reagovat

ona má hrozně blízko oči u sebe :D

92
libena
Reagovat

mel b mluví moc pěkně, je fakt že jí rozumím nejlíp – skoro jako kdyby mluvila spisovně :-)
no ale spíš to bude tím, že já mám angličtinu jen odposlouchanou…

93
libena
Reagovat

co oči u sebe, ale i jinak to byla divná osoba…ani hlasově mě teda moc nebrala, nevím. a byla dost protivná.

94
Ludvík
Reagovat

Tohle mi přišlo nefér vůči ostatním soutěžícím, proč ona si zasloužila druhou šanci a ostatní ne…

95
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: no, to mluví, mnohdy si musím větu nechat zopakovat, protože to napoprvé nepoberu, Americká angličtina je lazy, takže je pro nás asi srozumitelnější, někdy se podaří, že dvě odlišná slova řeknou podobně (samozřejmě jiný význam) a někdy jsou zase moc lazy a spojí třeba tři slova do jednoho :D (typický příklad „all of them“ = „ólofvem“. Jediný problém s Americkou angličtinou mám u jižanského akcentu, to jsem s jedním člověkem úplně vzdal :D

96
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Jo, přesně :D Ale Britský přízvuk je nejlepší! Jednou bych ho chtěl umět :D Hrozně se mi líbí jak mluví Cheryl :D

97
VojtaP
Reagovat

@libena: přesně tak, divná, Cheryl měla pravdu, žádná likeability a zpěv taky nic extra, i když to druhé lepší.

98
VojtaP
Reagovat

Holka, co zpívala Cher – skvělé.

99
libena
Reagovat

@Ludvík: jop – mě se angličtina cheryl taky líbí :-))

lizzie byla moc fajn

100
Ann
Reagovat

Takže Jahmene s Nicholasem už mají nástupce..:-)

101
Ludvík
Reagovat

Další gay jasný jako facka :D

102
libena
Reagovat

michael – krásná barva hlasu, wau!!!

103
libena
Reagovat

@Ann: tak já se musím přiznat – mě připadal jahmene šíleně rozpačitě milý, když mu dermott vždycky „prohrábl háro“, mínila jsem se posmát :-))
prostě mi nevadil a pěvecky nebyl nikdy falešný.

104
libena
Reagovat

jake bude zlatý hřeb nakonec??

105
Ludvík
Reagovat

@libena: Asi to tak vypadá

106
libena
Reagovat

hm, rozebrali ho pěkně a teď mám husinu!! wau!

107
Ann
Reagovat

@libena: Tak Jahmeneho kvality uznávám, ale jsem už alergická na tyhle typy (i když Jahmene zpíval rozhodně nejlíp, Nicholase, Cardla a Elderryho či jak se jmenoval radši nekomentuju:-D).

Jahmene se mi nějak pořád plete s Christopherem, u toho jsem to radši vypnula:D

108
libena
Reagovat

@Ann: jj, jasný, každý to má nějak…

ale tenhle mega fanoušek cheryl se teda vyvedl!! teda spíš nevyvedl :-DDDD kde se tolik divných lidí bere?

109
libena
Reagovat

sedmnáctiletá „cheryl“ se mi pěvecky moc nezdála (ty výšky nedávala), ale je to nádherná holčina

110
libena
Reagovat

no tak u této dvojice jsem speachles!!! to je fakt no comment.

111
libena
Reagovat

oki, dobrou, dokoukám to sama…

112
Frantiszek
Reagovat

Tak fantazie. Fantazie. Jsem uplně v sedmém nebi. Takovejch talentů.
Uplně top je u mě Ben Haenow

113
Michaela
Reagovat

Myslím si, že letos o talenty nouze tedy rozhodně nebude!

Z těchto dvou dílů mi asi nejvíce utkvěli Lola, Monica a Ben. Na ty se doopravdy hodně, hodně těším.

Hlasově mě ještě zajímá Charlie a Jake Q., tak uvidím v dalším kole …

Sympatičtí mi byli: Jake S. (ale hlasově doopravdy ne), Kerrianne (bude záležet na další písničce), Lauren (je taková jako z jiného světa), Stevie (správný klučina) a Kayleigh (tam bude také záležet na písničce, ale sympatická je neskutečně).

A teď Paul, no, já si myslím, že v loňském roce Louis chybu rozhodně neudělal. Ale letos je jiná porota, kluky bude mít Mel, tak ještě uvidíme, jak to všechno dopadne.

Hodně afektovaně na mě působí Emily, hlas také nemá, tak to je, zatím, asi největší zklamání …

Trochu mě mrzí, že už vlastně víme, téměř na 100%, kdo postoupí do Judges´s houses. Paul by tam měl být a Jake Q. také. U Overs jsem ráda za Bena … U holek jsem šťastná za Lolu, ale nešťastná za Emily, ale je možné, že na ní v průběhu ještě změním názor. Nějak nechápu, proč tam není Monica, ale to se teprve dozvíme, co se stalo … A Jake S. snad bude v nějakém boybandu …

114
DJ Vlado
Reagovat

Ze čtvrtého dílu mě jednoznačně nejvíc zaujala Emily, která možná nemá největší hlas, ale charismatu má na rozdávání, jen se trochu obávám, aby nebyla „one trick pony“ :-( Každopádně ale zatím patří do mé velké čtyřky spolu s Only The Young, Paulem a jednou zpěvačkou, která mě zaujala ve spoileru, ale zatím nám ji neukázali :-)

Dále mě zaujaly Kerraine, Lauren a Lizzy :-)

Naopak komu určitě nebudu fandit, tak to je Michael. Pro mě je to kříženec Jahmena a Nicholase (z prvního má nepříjemnou barvu hlasu, z druhého ňoumovitost), tedy typický miláček Britů, což je to poslední, co bychom mohli potřebovat. Naštěstí podle SPOILERU to vypadá, že se do JH nedostane :-) Rozporuplné pocity mám z Jakea Q, hlas má docela pěkný, ale vadí mi, že tak tlačí na pilu.

115
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Myslíš Stephenie? Ta, co byla s tou skupinou v angl. talentu? Můj šálek kávy to není, ale nechám se mile, a ráda, překvapit.

116
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: Jo, přesně tu myslím :-) Její barva hlasu mi přijde hodně zajímavá a vizuálně je natolik výrazná, že ji považuju za pocitově jasnou finalistku :-)

117
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: No, už se těším na víkendové díly, zatím jsme toho viděli moc málo! :-D

118
Monika
Reagovat

V tomhle dile me celkem zaujali:
Ben – pekna a rozpoznatelna barva hlasu, prijemne se poslouchal, jen bych jeste zapracovala na prezentaci, ktera me docela rusila
Monica – hlasove vse v poradku, bohuzel je nekoukatelna, to je imho i duvod proc neprosla dal, tahle omalovanka nepatri do televize, kdo se chce koukat na takovou kraslici nevkusnou….
Lola – tak nejak celkove sympaticka, prijemne vystoupeni, pomohl tomu i skvelej song

Paul je vylozene traged, Louis udelal dobre, ze ho nevzal do live show…porad premyslim jakej je vlastne rozdil mezi Horvathem a Paulem:-)))) vzdyt to jsou oba mecaci na druhou..a kdyz tam Paul zacne tahat ty dlouhe tony, to bych vyletela z kuze, nemluve o tom, ze tahle ovarova hlava ma nulovej X factor

Stephanie co je na ni tak vyjimecneho…z te ukazky v talentu bych ji snad ani nepustila dal

119
Monika
Reagovat

„Snad u jediného, kdo má akcie trochu výše jak ostatní je Paul Akister, ale jinak jsou všichni na stejné startovní čáře a bude záležet na aktuálních výkonech.“

:-)))))))))))))) tak schvalne, tohle povazuji za uplne mimozni vetu

121
Michaela
Reagovat

@Monika: Moniko, já z Paula také odvázaná nejsem a také si nemyslím, že by Louis loni udělal chybu. Bohužel si ale myslím, že letos ho to finále nemine, na to z něj byl Simon až moc unešený …

Vidíš, např. mně se Monica líbí celá – vzhled, hlas, vystupování …

122
Monika
Reagovat

@Michaela: Tak letos se Paul dostane do live show ze soucitu podobne jako Tee v australskem X factoru a myslim, ze bude stejnym otloukankem na odstrel kolo co kolo.

123
yeey
Reagovat

Ahoj, tak to vsechno nejak postupne dokoukavam, jsem mimo CR, tak na to nemam moc casu….

Videl jsem to vsechno dostz rychliku, tak se mi to tezko soudi, ale zatim me nikdo nijak vylozene nezaujal, ale spousta kol je jeste pred nami, takze neni proc ztracet nadeji:-)

Nekolik zajimavych lidi se ale urcite naslo…Jack, Jake, Andrea i Paul z kluku se jevi velmi slibne (ikdyz o Paulovi mam taky svoje pochybnosti, Andrea je zas na muj vkus az moc velkej weirdough), trochu me zklamaly holky, minuly rok byly mnohem silnejsi…. a hodne se mi zamlouva Ben…

Porota je celkem ok, ALE Simon je hoooodne vymekl, Louis je vylozene vycpelej (co tam proboha porad dela???)…..Cheryl je naadherna a mila, ale tu jeji skromnost a pokornost ji moc nezeru…. nejvetsim prekvapenim je Mel B, cekal jsem, ze bude prehnane ostra a protivna, ale je jen razna a vtipna, vse co rika ma hlavu a patu, zadny prazdny fraze-imho nejsilnejsi clanek poroty

124
Frantiszek
Reagovat

to Merťas :
Nechci ti nějak vnucovat své názory, ale Zkus se třeba mrknout na nějaká videa Bre Musiq na youtube. Ten kluk má rozhodně kvalitní hlas. Tady z něj ukázali jen střípek a hlavně se v tom ani nemohl moc předvést.

Jinak ještě jednou: Ben Haenow je jasný finalista, pokud něco nezese.e

Kayleigh Manners – držela se zpátky. Jestli to bylo jen trémou uvidíme.

Lauren lovejoy mi dost připomíná Rebeccu F. což je pro mě paní skoroperfektní :) takže téhle soulové paní budu fandit.

Emily Middlemas- aby to nebyla Sydnee v UK podání….= pro mě zklamání.

Raign- tak nevím, ale mně se ten její vlastní song hrozně líbil. Až na ty její výšky. Pravda- tam musí ubrat. A řekl bych, že má hodně ráda Lanu del Rey.
Přístup ale naprosto hroznej.

125
Frantiszek
Reagovat

Jinak hláška Cheryl byla tedy hodně dobrá :D
Mariana: „Nobody is waiting for me“ Cheryl: „Not even on the štreet? „

126
Frantiszek
Reagovat

a ještě něco, Kitten a The Hip: The Hip je jménem Ashley Slater a není to vůbec špatný zpěvák.

127
Frantiszek
Reagovat

působil ve skupině Freak Power, kde byl jako hlavní zpěvák a spolupracoval zde s Normanem Cookem, později známým jako Fatboy Slim

128
libena
Reagovat

hurá do arény :-)

129
libena
Reagovat

james – velký talent, to bylo dobrý

130
Monika
Reagovat

James byl dobrej, moc peknej hlas, jen bych sundala ten travnik na hlave, jinak fajnove vystoupeni.

131
jab
Reagovat

James parádní vystoupení, jakobych slyšel profi nahrávku. A vzhledově mi dost připomíná Travoltu alias Dannyho Zocca z Pomády :-D.

132
Monika
Reagovat

Hlavne zadnej Travolta, prosim:-))) Doufam, ze s nim neco provedou stylisti.

133
Monika
Reagovat

No slava aspon Cheryl ma rozum, Simon me prestava bavit, je desne mekkej a pousti dal kdejakeho noumu.

134
libena
Reagovat

tohle bylo pro mě mimo hodnocení, já teda zombie filmy ráda nemám

135
libena
Reagovat

jako půl hodiny je pryč a jeden skvělý zpěvák a jedni mimoňové. to je slabota….

136
Monika
Reagovat

Uff, uz jsem se lekla, ze tu zvadlou lilii poslou dal.

137
Ludvík
Reagovat

Dneska zapínám až teď dělo se něco zajímavého?

138
Monika
Reagovat

Opet zlata Cheryl, nejkrasnejsi a nejlepsi:-)))

139
Ludvík
Reagovat

Co se to děje se Simonem? :D Bude to tím miminkem? Nebo ho zjemnila Amerika? :D

140
Monika
Reagovat

Co na tom Paulovi kdo vidi? Nehlede na to, ze takhle rozhodne nevypada svetova hvezda, kde je nejakej X factor….

141
libena
Reagovat

@Ludvík: no skoro do teď ani nic (jen mladej james na začátku) – až teď paul – paráda hlas

142
libena
Reagovat

je mi skoro louise líto, simon ho dusí docela až dost…

143
Monika
Reagovat

Simon se ocividne snazi vytvorit pribeh….Otloukanek co neuspel a za rok se vratil zpet, no neverim, ze pujde daleko tenhle tlustej prcek, kterej rozhodne nepatri do showbyznysu.

144
Ludvík
Reagovat

@Monika: Souhlasím… nejsem Paulem nijak unesený… nikdy jsem nebyl… Louis to věděl už loni, obávám se protože Simon letos získá Staříky tak Paula uvidíme v LIVE kolech… Simon je divný, nemám ho rád… raději tam měl zůstat Gary…

145
Monika
Reagovat

@Ludvík: Jo do zivaku ho tutove pusti, uz jen kvuli PR na X factor, proto ho Simon i tak dusil, ale ocekavam stejnou cestu soutezi jako v pripade Teeho z australskeho factoru.

146
libena
Reagovat

mě se paulův hlas líbí, nebaví mě ta šaráda okolo něj

147
libena
Reagovat

lauren se toho nebojí – wau!

148
Monika
Reagovat

Lauren neni muj salek caje (nemuzu si zvyknout na ten jeji ksicht), ale zpivat urcite umi a myslim, ze ma zivaky jiste.

149
Ludvík
Reagovat

Lauren je možná o něco slabší zpěvačka než Paul, ale na rozdíl od Paula je daleko zajímavější a má X Factor!

150
jab
Reagovat

@Monika: Mně se ten její ksicht naopak hrozně líbí – tak trochu Luke Friend v sukních :-). I ta muzikalita by tam nejspíš byla :-).

151
Monika
Reagovat

Amy me vubec nebavi, primo nudi, total obycejna zpevacka a jeste me rusi pohyby hlavou….

152
Ludvík
Reagovat

Amy se mi moc nelíbí, poprvé v soutěži před 6 lety zpívala daleko líp než teď…

153
Ludvík
Reagovat

Ale Cheryl měla pravdu v tom, že Simon poslal dal i horší lidi,,,,

154
Monika
Reagovat

no hura, uz jsem se bala, ze postoupi uplakanek ze soucitu…kopla bych ji do rite, tyhle jsou nejhorsi, pipina me az nastvala:-))))

155
Monika
Reagovat

tyhle citove vyderacky bych vyhazovala z podia vidlemi, uplne me nastvala:-)))

156
libena
Reagovat

kupříkladu joys – ti by podle mě teda projít neměli :-((((

157
Michaela
Reagovat

Tak už to mám také za sebou.

Byl to hodně slabý díl na talenty, ale děkuji za Lauren, byla jediná, které mě doopravdy zaujala. Má ten X-Factor – hlas, charisma, vystupování, vzhled a je jí teprve 16, kdo jiný by tu šanci měl dostat. Moc se mi líbí její osobnost a je nádherná. Snad ji uvidím ve finále.

Ostatní, co prošli dále mě ničím neurazili, ale ani nenadchli …

Ale Paul: Strašně mi vadí ta tlačenka okolo něj. Je to doopravdy nutné? Když je to taková hvězda, tak přeci nepotřebuje Simona – tatínka, ne? Paul spadá do kategorie Boys, tu bude mít Mel a chudák Mel, protože už teď má jedno finálové místo obsazené a nemůže to být jinak, po tom, co tam Simon vůči Louisovi předvádí, ho nemůže neposlat do finále. Ano, ten kluk má krásný hlas, překrásný, ale to, co mu bylo dáno na hlase, mu bylo vzato všude jinde – žádné charisma, žádný X-Factor, obyčejný vzhled, obyčejný kluk s krásným hlasem a uměle vytvořeným příběhem. Ano, do finále se dostane, to už všichni víme, tak doufám, že od něj teď bude chvilku klid a pak se uvidí, jak se bude líbit lidem, ale teď ho už až do finále snad ani raději nechci vidět, bylo ho už dost!!!

158
jab
Reagovat

@Michaela: Moje pořadí za včerejšek:
1. Lauren
2. Paul
3. James
…. zbytek tragický nebo zapomenutý

SPOILER!

Lauren se definitivně stala mojí druhou favoritkou v Girls po boku Emily, doufám, že aspoň jedna, ideálně obě, do live shows pronikne. Trochu to připomíná loňskou situaci, kdy jsem taky měl dvě favoritky – jednu písničkářku (Abi) a jednu klasickou zpěvačku (Melanie), nakonec do live prošla jen jedna a druhá tam navíc podávala nevyrovnané výkony. Paul hlasově podle mne nesmí ve finále chybět, ale taky se kolem něj zbytečně vytváří příběh s tím loňským vyřazením a navíc se dost nešikovně uvedl, vůbec nemusel zmiňovat, že ho Louis v JH vyhodil, já osobně bych řekl jen, že jsem to dotáhl do JH a tečka. Těžko říct, jestli mu něco nenašeptala produkce, když si vzpomenu, jak ze sebe pouštěli svá HLP soutěžící v tuzemském Talentu a X Factoru…občas jsem tam nabýval dojmu, že k tomu byli kýmsi popostrčeni.

KONEC SPOILERU

Trochu je mi líto Amy, nebyla sice úplně můj kůň, ale zazpívala včera pěkně, jen tomu fakt chyběla nějaká ta hvězdnost. Ale pěveckou kariéru na jakés takés úrovni by mohla udělat, otázka jak úspěšnou.

A na konec mého vyčerpávajícího píspěvku…malá vzpomínka na podle mně nejzajímavějšího finalistu loňského roku, přesněji řečeno, co dělá dnes ;-):
http://www.youtube.com/watch?v=-A783-A2wB4

159
Michaela
Reagovat

@jab: Emily jsme, zatím, viděli jen jednou a, bohužel, si mě vůbec nezískala, hlasové kvality, pro mě, téměř nulové a navíc na mě doopravdy působila hodně, hodně afektovaně a toho dojmu se pořád nemohu zbavit, tak se už „těším“, až ji uvidím podruhé a třeba na ní změním názor. Oproti tomu Lauren jsem už viděla dvakrát a její hvězdička u mě stoupá výše a výše. Nasadil si mi brouka do hlavy, holky mají několik společných rysů a mohlo by se stát, že do finále půjde jen jedna. Budu teď sledovat Cheryl, abych zjistila, ke které slečně se přiklání více. Já mám vždycky tu smůlu, že mí koně jsou zaříznuti ještě na začátku, tak doufá, že se to nestane i s Lauren.

Paul. Vidíš, to jsem zapomněla zmínit, ten jeho úvod, „Louis mě nepustil do finále, zničil můj sen“, byl, podle mého, trapný a zbytečný, mám to v poznámkách. Paul mě prostě a jednoduše nebaví.

A u Amy mám šílené poznámky, poprvé se mi nelíbila a včera mě to vysloveně tahalo za uši, je to asi věc vkusu. Byla jsem ráda, že ji ostatní porotci dále nepustili.

160
Monika
Reagovat

@Michaela: S Paulem souhlas, co tam vcera Simon vyvadel bylo nevidane. hroznej natlak na Louise, bylo mi ho az lito. takovou sodu si absolutne nezaslouzil, jeho vec koho posle do live prenosu, Simonovi si do toho taky nikdo nedovoli kecat…..Nicmene Simon udelal takove dusno, ze Mel nema jinou volbu nez ho vzit do prenosu. Uz by se priste taky nemusela podivat do poroty…

161
DJ Vlado
Reagovat

Včera mě jednoznačně nejvíc zaujala Lauren, která se tak zařadila mezi mé favoritky. Zatímco v roomu mě její hlas příliš neoslovil, včera naopak jednoznačně ano, v jemné poloze má určité mazlivé kouzlo, navíc písni od Whitney dodala komornější rozměr (podobně jako kdysi Natália Hatalová v SHS3), který celkový dojem umocnil. Lauren má velmi zvláštní a netuctové kouzlo, proto si myslím, že má velkou šanci dostat se až do live shows :-)

Paul se mi včera líbil o něco míň než v roomu, ale hlas má senzační (nemůžu uvěřit tomu, že takový černošský hlas vychází z bílého kluka). Souhlasím ale i s tím, že Simon si tu šarádu kolem mohl odpustit. Taky jsem vloni s Louisem nesouhlasil, taky bych býval Paula už vloni viděl v živácích radši než ňoumu bez osobnosti Nicholase nebo robertka pro pubiny Sama C., ale myslím, že to Louisovi stačilo omlátit o hlavu jednou a neopakovat se :-)

Z ostatních stojí za zmínku ještě James, hlas má hezký, bohužel v ksichtě je mi dost nesympatický, připomíná mi Relicha, kterého si fakt připomínat nechci :-)

162
jab
Reagovat

@Michaela: Já viděl Emily i na videích na youtube a tam se mi dost líbila, i casting se mi od ní líbil. Co se hlasových kvalit týče, musím vzpomenout zlatá slova Scalexe z letošního Hlasu ČS o tom, že u písničkářů závisí na jinších věcech než je kvalita hlasu. U nich záleží hlavně na muzikalitě, vlastní invenci a také schopnosti co nejvěrohodněji interpetovat text písně.

SPOILER
Zdá se, že Emily asi bude jedinou písničkářkou mezi holkama stejně jako Abi loni, proto by mohla mít v JH výhodu. Navíc zatím působí sebevědomě až entuziasticky, takže by se v live shows nemusela tak ztrácet jako Abi nebo Sydnee v AUS.
Nikde jsem nenapsal, že by měly spolu soupeřit Lauren a Emily, konkurenci pro Lauren vidím když už tak v Chloe J., ale ta je ještě o dost specifičtější, takže si myslím, že tuhle bitvu by měla Lauren vyhrát. Ale víc budu vědět až po bootcampech ;-).

KONEC SPOILERU

163
Michaela
Reagovat

@Monika: Smutno mi bylo, když mu ke konci Simon řekl, ať drží hubu …

@DJ Vlado: Já to věděla, že Lauren bude i Tvá! ;-)

@jab: Emily nebude můj šálek kávy a tak doufám, že se do Live Shows nedostane, kdybych teď měla volit, tak bych tam chtěla Lauren P., Chloe J. a Lolu S., ale je ještě moc brzy…

164
Marek UK
Reagovat

Jsem dost zklamaný, že je Amy nepostoupila.

165
libena
Reagovat

andrea se mi nelíbí, už ani při room auditions mě nebavil, ani teď…a nevypadá na 20, ale klidně na 2x tolik!

166
Ludvík
Reagovat

Andrea z Říma uchvátil 5 000 Londýňanů + 3 porotce… Mě se jeho zpěv líbil, ale to je asi všechno. Jak píše libena vypadá staře, určitě bych mu netipoval 20. Konec konců mě bude za necelé 2 roky 20 a oproti němu vypadám tak na 13… Myslím si, že Judges Houses dá určitě…

167
Monika
Reagovat

Andrea je prisernej, kritizovala jsem ho uz v rekapu, kde ho dal Mertas pro me naprosto neuveritelne na prvni misto. Ten clovek se neda vubec poslouchat to jeho zachodove eee je na okamzite vypnuti a 20 let, to je vazne sila, hadala bych mu nejmene 40 a vic.

168
libena
Reagovat

holky teda mizerný, to v austrálii měli spoustu dobrých skupin už v kástinzích, tady špatenka

169
Ludvík
Reagovat

Overload jsou 1D přes kopírák…

170
Monika
Reagovat

Overload slabej zpev, ale na pubiny by to mohlo fungovat, porad lepsi nez ti co vypadli z australskeho X factoru.

171
libena
Reagovat

rozhovor porotkyň s overload byl perfektní :-))))
a kluci nevypadaj špatně a ani pěvecky nevypadaj špatně :-D

172
Ludvík
Reagovat

@libena: Jo to jsem se docela i zasmál když Cheryl s Mel zpovídaly kluky, když Simonovi málem praskl močák :D

173
libena
Reagovat

stevie má x factor – nevím jestli pěvecký, ale je fajn .-)))

174
Ludvík
Reagovat

Steve není skvělý zpěvák, ale mě baví! :D Je to super :D

175
Monika
Reagovat

Steve je jeden velkej trotl, trapnej a osklivej blivajz.

176
libena
Reagovat

@Ludvík: přesně – souhlas se steviem!

177
jab
Reagovat

Steve není dokonalý zpěvák, ale i tak to zazpíval asi 1 000 000 x lépe než na druhém konci zeměkoule Tee :-).

178
Ludvík
Reagovat

@Monika: :DDDD Ty jsi horší než všichni Simonové, Haberové, a další dohromady :DDDD I Mel B v roce 2012 byla milejší :D

179
Monika
Reagovat

@Ludvík: Tak tebe omlouva vek, jsi jeste mladej:-)))) Co na tom saskovani bylo vtipneho simte? :-))) K tomuhle se snizi jen tupci co neumi zpivat a potrebujou upoutat pozornost jinak.

180
Ludvík
Reagovat

@Monika: Asi to je tím věkem, rozhodně mě to bavilo víc než Andrea, který zazpíval líp…

181
libena
Reagovat

no tak teď se konečně těším – jay james

182
Ludvík
Reagovat

Dvakrát za sebou poslední vystoupení celé epizody.. ten je jasný finalista :D

183
libena
Reagovat

@Ludvík: jabadabadů :-))) no jasně!

184
Monika
Reagovat

ja ho zeru:-))))) konecne neco pro me, jednoznacne z meho pohledu nejzajimavejsi ucinkujici v cele soutezi..ten jeho hlas je dechberouci, ma v tom hlase neco neuveritelne emocniho, co proste bere za srdce, nadhera

185
Marek UK
Reagovat

Mě se Jay James nelíbil

186
yeey
Reagovat

na XF UK je to teda porad dost slabota, prijde mi, ze u nekterych soutezicich si ucuravaj blahem dost zbytecne :-/ i castingy naseho letosniho Hlasu mely vetsi uroven :-( Simon i Louis sou vycpely az to boli… zachranuji to Mel B a Cheryl… byl bych rad, kdyby Mel B dostala vic prostoru, obcas je to na muj vkus az moc „Cheryl show“

187
Michaela
Reagovat

Škoda, že tu není aktuální diskuze, navíc mi tu ze včerejška visí příspěvek, který čeká na schválení, ani tam nebyl žádný odkaz, jen jsem reagovala na 3 lidi zároveň.

To je asi jedno, teď jsem dokoukala včerejší díl a tedy: děs a bída pokračuje. Ze včerejška tam nemám nikoho, koho bych chtěla do finále. Z prvních dvou arén mám tedy „jen“ Lauren Platt, jak já jsem za ní šťastná.

Ke včerejšku. Andrea – Pravděpodobně kvalitní hlas, ale mně doopravdy nic neříká. Ta holčičí kapela, co prošla dále přes 3 porotce, Simon byl proti – absolutně NE, doufám, že brzy odpadnou, vypadnou! Overload – ano, být mi 10 let, ale bohužel, nic pro mě, jediné, co mě u nich těší, je to, že se nejedná o uměle vytvořenou skupinu, raději mám takové skupiny, měli by dostávat přednost, aby to pak nedopadlo jako v australském X-Factoru, i když, paradoxně, mou nej. skupinou jsou Little Mix a asi nejúspěšnější kapelou vůbec jsou One Direction, kteří byli také stvořeni v X-Factoru. Stevi – to je doopravdy sympaťák, čistá duše a navíc má hlas, pokud by chtěli mít ve finále bezva baviče, byl by to on, ale nevím, nevím. Pak Kayleigh – ta holčina by se klidně mohla stát mou best friend, jak moc mi je sympatická, hlas má, hudbu cítí, ale ta nervozita, myslím si, že to bude nakonec to, co ji položí. A poslední? Jay – asi se mnou není něco v pořádku, celá hala stála, porotci stáli a já mám v poznámkách, že super hlas, ale chybí charisma, pro mě. Ještě, že je charisma subjektivní, jinak bych si myslela, že se mnou není něco v pořádku. Takže ano, přeji mu to, vypadá jako správný chlap, ale můj kůň to nebude.

Doufám, že příští víkend bude trochu plodnější, než jen jeden úlovek, kterého se mi dostalo – Lauren!

188
yeey
Reagovat

@Michaela: hmm je to docela bidicka, ale podle spoileru muzu prozradit, ze nam nektere postupujici do JH jeste vubec neukazali, takze furt doufam, ze ta uroven jeste pujde nahoru… soutezicich mi nijak prijdou na druhe koleji – prijde mi zatim, ze se soustredi daleko vic na povidajici si lidi v zakulisi a v publiku, na Cheryl, na cesty soutezicich na casting a jejich HLP, pak zase na Cheryl atd atd…

vlastne jediny, kdo mi doopravdy vyrazil dech byl Jake Quickenden a to pouze v te nejvypjatejsi casti vystoupeni…

189
Michaela
Reagovat

@yeey: Máš pravdu, na to, jak obrovská by měla být účast, ukazují jen málo lidí, myslím si, že za ty dva castingy ukázali tak 20 lidí a to od 10 ti z nich už neuslyšíme.

Tak u kluků jsme, myslím, neviděli jen jednoho klučinu, Dannyho, ten má ale videa na Youtube.

U holek jsme také neviděli jen jednu holčinu, tu z té kapely, co byla v BGT.

U Overs si už můžeme také dohledat všechny.

A u kapel? Tam už jsme také viděli téměř všechno, a co jsme neviděli, to si můžeme dohledat. A ty složené kapely? Už teď si myslím, že to nebude fungovat.

A když se celkově podívám na to, kdo bude v Judges Houses, tak mě tam zajímá cca 6 lidí … Doufám, že mě ještě někdo překvapí.

190
yeey
Reagovat

@Michaela: pravda, ze minuly rok jsme zas behem prvnich 2 vikendu znali vsechny holky z JH, coz taky ubiralo na napeti, ale kazdopadne mi to letos prijde ponekud osizeny… kazdopadne mi ale holky prijdou naky slabsi, nez minule roky (trebaze ted 2x byly jako kategorie prvni venku) a to sem Simona slysel rikat, jak jsou letos silny :-/

kluci – Danny se mi na youtube libil, od pohledu sympatak, velmi dobry hlas… plus nam z kluku chybi jeste Jordan… taky ma dost videi na youtube, ale muj salek caje to neni… ani jednomu ale nedavam moc velke sance na live shows, kdyz se doted neobtezovali nam je ukazat… kazdopadne ale vidim zatim kluky jako nejsilnejsi kategorii…

u Overs bude asi jednoznacne dominovat Jay, ja osobne bych mel za favorita spis Bena

skupiny me tradicne moc nezajimaj :-)

191
Michaela
Reagovat

@yeey: Tak pro mě jsou holky nejsilnější skupinou, ale to je doopravdy subjektivní: mám tam Lauren, Lolu a Chloe J., zatím.

U kluků nám už Jordana ukázali (https://www.youtube.com/watch?v=CzjWrhos4_Y), ale také to na moc šancí nevidím. U kluků se mi líbí snad jen Jack, který toho prostoru také moc nedostal a možná ještě Jake Q., ale zatím jsem jim nepropadla.

U Overs se mi, zatím, líbí také jen Ben a sympatický mi je Stevie (ve finále bych ho ale asi nechtěla, nevím), zvědavá jsem ještě na Lizzy a Fleur.

U kapel snad jen Only The Young …

192
yeey
Reagovat

@Michaela: to je jinej Jordan… do JH by mel postoupit Jordan Morris…

193
Michaela
Reagovat

@yeey: Já dohledala toho Passe, tak uvidíme, který z nich to, nakonec, bude. Ani jeden z nich není můj šálek kávy.

194
yeey
Reagovat

@Michaela: SPOILER – tady je sestava kluku v judges houses spolecne s Mel B a guest-mentorkou Emmou Bunton… to bude ten Jordan Morris podle tohohle https://twitter.com/spicegirlspr/status/508906252861468672

195
Michaela
Reagovat

@yeey: Děkuji Ti, super! Tady si myslím, že je to tedy jasné, pravděpodobně, do finále půjde Paul, Andrea a Jake Q.!

196
yeey
Reagovat

@Michaela: bylo by to hodne predvidatelny, ale jevi se to pravdepodobne..

197
libena
Reagovat

je tu dnes někdo???

chloe je výborná zpěvačka, ale jinak mi připadá tak trošku hloupoučká,až moc sebestředná

198
Monika
Reagovat

Zdravim, Chloe je opravdu velmi dobra zpevacka, ale desne me rozciluje, nedokazu ji fandit.

199
libena
Reagovat

fleur – pohybově stokrát lepší než pěvecky

200
Monika
Reagovat

Fleur nudna, pevecky hodne nevyrazna a prumerna

201
libena
Reagovat

tahle pidlovočka je ještě nesympatičtější a sebestřednější než chloe:-(((

202
Monika
Reagovat

ten preoperovanej chlap rychle pryc:-))))

203
libena
Reagovat

emily – wau, z nijaké písničky udělala fajnou:-)

204
Monika
Reagovat

Emily usislana za me urcite ne, je na pohled vylozene odporne vlezla a neprirozena, no jsem zvedava, jak ji prijmou divaci……

205
Monika
Reagovat

proc postoupila ta Stephanie bez hlasu..uz poustej kazde trdlo

206
libena
Reagovat

stephanie – ok,
karrieann – snad už to umím napsat – na tu se moc těším .-)

207
Monika
Reagovat

ten tlustej valec zpiva celkem fajne, byt s chybama, ale ma aspon hlas na rozdil od zapomenutelne Stephanie…ale zas se na ni blbe diva:-(((

208
libena
Reagovat

tak to neumím – karrieanne…bezva – asi u toho šéfa už dlouho pracovat nebude, vydělá si zpěvem

209
Monika
Reagovat

karrieann i tak ale za me dnes nejlepsi…..

210
libena
Reagovat

ach můj bože :-(((

211
Monika
Reagovat

mazec:-(((

212
Monika
Reagovat

ouvajz, matka dvou kluku je pro me usi vylozene neprijemna, slusela jsem tento song zazpivat mnohem lepe x krat

213
Frantiszek
Reagovat

Pro mě Fluer East (výborná performance, tančila a zpívala do toho jako profík) a …………
.Raign :D Já ji miluju. Jak je otravná, tak je skvělá. Ten její vlastní song je pecka :) a podle té její vlastní má ráda Lanu del Rey, což velmi chválím.. Chloe to také dala pěkně.

214
libena
Reagovat

já u toho normálně usnula – to o něčem svědčí :-DDDD
ještě že jsem se na bena probrala!!!!!

215
Monika
Reagovat

ben se mi libi, uz v castingu me zaujal, ale jay james je o tri tridy lepsi a myslim si, ze dostane prednost pred benem v zivacich

216
libena
Reagovat

jop, tak todle já můžu

217
Monika
Reagovat

@libena: -))) o nic si neprisla, byla tam jen jedna pekna rostenka, hned jsem si vzpomela na Vlada

218
Monika
Reagovat

Dneska pro me nejlepsi Ben, bude me docela mrzet, jestli nepostoupi oba Jay i Ben.

219
Frantiszek
Reagovat

koukám na to na YT kanálu UK X factor, takže opožděně, doufám, že Ben předvedl to, co čekám, když ho vychvalujete. :) Aint no sunshine v jeho podání na castingu bylo brilantní.
Pokud myslíme toho samého Bena. (Haenow)
Ale zatím ta Raign :D Pro mě top. Baví mě hrozně

220
libena
Reagovat

no ale u tohodle se usnout nedalo :-DDDDDD

221
libena
Reagovat

@Frantiszek: ben – je to on – zpíval wild horses.

no a koukám už na xtra – michael byl otřesný, pro mě hvězdná rota, nechápu cheryl že ho poslala dál (louise chápu :-))))

222
Frantiszek
Reagovat

Ještě než to tady chcípne, nevím, jestli to někoho zajímá, ale ten partner té Scarlett (The Kitten a The Hip) je Ashley Slater a je to celkem kvalitní zpěvák, který zpíval ve skupině Freak Power. Schválně si poslechněte
https://www.youtube.com/watch?v=xaLp9gHz6wQ

Spolupracoval tam s Normanem Cookem, který později je znám jako Fatboy Slim.

223
Frantiszek
Reagovat

Jestli Ben nic neposere, tak musí být finalista.
A Simonovo skorojmenovkyně Kerriane zpívala taktéž fantasticky. Hodně kvalitní ekvilibristiky předvedla s hlasem.

224
libena
Reagovat

taky bych skoro sázela na bena, ale jay mě taky moc baví…těžko bych se mezi nimi rozhodovala, brala bych je oba :-DD
freak power dobře – ale v x factoru si myslím, že jsme the hipa vůůůůbec neslyšeli (on jen hrál, vypadalo to že dělá křoví a kitten zpívala, ne?)

225
Monika
Reagovat

@Frantiszek: Ben ma velkou smulu, ze je typove hodne podobnej Jamesovi po vsech strankach, obavam se, ze Simon z nich vezme pouze jednoho, a tady je jeho volba jednoznacna, da prednost Jamesovi.

226
Frantiszek
Reagovat

Ben mi přijde lepší, hlasově jistější a má hezčí barvu hlasu. Jay zase dodává spoustu emocí.
Jsem zvědavý, co diváky bude brát víc v UK. ALe také je možné, že si po hlasech nepůjdou.
Oba bych je také bral, ale bez Bena bych snášel hůř :)

Jj, dělal křoví. Nechápu, protože tam mohl něco předvést. Na druhou stranu už to nemá zapotřebí. Ona jo.

227
Frantiszek
Reagovat

si tady z toho dělám exhibici takhle v noci :)
Celá skladba Raing – Dont let me go
https://www.youtube.com/watch?v=s_rSrHmJGw0 Za mě fakt pecka. A jak píšou, tak jí dali tu skladbu i do Vampire Diaries.

228
Monika
Reagovat

Tak za me jednoznacne vede James mnohem krasnejsi barva hlasu, hlavne originalnejsi, podstatne vetsi tah na branku, emoce, husi kuze a i na YT suverenne vede se svymi vystoupenimi.
No treba divaci ani nebudou mit moznost srovnavat:-))))

229
libena
Reagovat

@Frantiszek: tak raign nevidět a poslouchat je zážitek

230
libena
Reagovat

raign a její don´t let me go jsem už sjela 3x, wau
dobrou

231
Frantiszek
Reagovat

:) Ta její druhá je také docela fajnová. Má zřejmě autorský talent a hlas je také k nezahození.
Dobrou.

232
yeey
Reagovat

tak pro me Ben a Karrieanne urcite highlighty vcerejsiho dilu… doufam, ze se Ben do live shows dostane, rozhodne je pro me poslouchatelnejsi nez Jay, kterej ma ve zpevu dost zvlastni zlozvyky, ale taky se obavam, ze no. 1 v Overs bude urcite on a uvidime, jestli tam produkce bude chtit dva typove podobne zpevaky…

jinak klasicky spousta ok lidi, ale zvedaky zadny… nejhustejsi je ta Raign, jak uz tu nekdo psal – ta je tak neuveritelne otravna, az je skvela a zpiva zajimave, i kdyz to neni perfektni… Cheryl byla zase jednou totalne na vodstrel, vylozene me ty jeji ksichty a kecy, co hazela, vytocily… osobne me uz zacina pekne stvat, muze bejt hezka jak chce, ale je to rozmazlena primadona presvedcena o vlastni nepostradatelnosti… ach boze, ja chci zpatky Nicole… s Mel B by byly dobry kombo…:-)

233
Bedy
Reagovat

Diskuze k dnešnímu dílu přesuňte pod tento článek, díky :)

http://reality-show.panacek.com/40101-x-factor-uk-kastingy-v-arene-pokracuji-21-9.html

Přidat komentář