Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Máváme Malene a pohled za obrazovku

1. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Tak nám ve čtvrtek zamávala Malene. Pro mnohé odešla hráčka, které v poslední době přišli na chuť, hráčka, která se zdála být solidní taktičkou a jednou z opor Henrikovy skupiny. Pamatujete si ale její cestu Hotelem? Chcete vědět jak na své vyřazení reagovala? Jako bonus pro vás máme další hotelová pravidla.

Malene nastoupila v 33. dílu po párování, kde vypadl Bekim a spolu s Camillou dostaly cca 12 hodin na to, aby si získaly přízeň kluků. Camilla se druhý den dopoledne pakovala, a pokérovaná Malene, která se už z Dánska trochu znala s Christianem, chytře využila Dannyho dvojí hry, vybrala si jej a vyšoupla Simonu do věže.

Spravedlivému hněvu Naďovců unikla jen díky tomu, že Danny s Amandou je naštvali podstatně víc. Události totiž vedly k následnému Nadinu výpadku. Hned v následujícím dílu ranila Christiana, kterému podle dohody s Dannym a Amandou chladnokrevně picla balonek a málem jej poslala dom. Možná si vzpomenete, že na ni byl kvůli tomu hodně naštvaný. Lavírování mezi skupinami řešila i další den, to si tehdy v rámci Modré párty hodila líbačku jak s Christianem, tak s Martinem.

Do Henrikovy skupiny se Malene dostala definitivně vlastně až díky Christianovu rozhodnutí mezi ní a Perle ve 40. dílu. Christian tehdy usoudil, že balonek poslouží k její zavázanosti. Následoval týden Miss Paradise a počátek jejich románku.

Určitě si ale vzpomenete na to, jak se Sandy kroutila, když viděla Malene ve dvou podprsenkách a jak se kroutila ještě víc, když viděla její scénku a jak se pak Christian rozčiloval, když holky nechtěly s Malene titul slavit. Malene měla svou významnou roli i v závěru toho týdne. Nejdřív z párování vyjmula Amálii a pak výběrem Malteho zavřela jedinou cestu k tomu, aby nevypadla Laura nebo Amanda, ale naopak Simona. Podobnou roli sehrála Malene i v následující eliminaci Amálie.

Co z toho tedy plyne?
Malene skutečně projevila dost taktického umu, ale na prvním místě pro ni byl její vlastní zájem, sounáležitost se skupinou ji zřejmě tak moc nebrala. Na své cestě udělala navíc jednu zásadní chybu – podcenila protivníka. Ukázala, že lidi nedokáže dobře odhadnout, spletla se v Sandy i v Benjaminovi. Navíc si na svém renomé udělala v závěru téhle mise černou skvrnku. Dobrý dojem, který si u diváků v posledních dvou týdnech po boku Christiana získala, poslala svým trapně vyznívajícím povyšováním zase do kopru. Diváci ale naštěstí slyší na milostné příběhy a tak se s Rájem loučila pořád s dost silnou podporou a zájmem.

Ve hře bude její osobnost podle mého chybět. Ač není žádná myslitelka, tak Hotel přišel o hráčku, která přes všechno měla snahu spolupodílet se na tvorbě hry a ne se jen vézt a zachraňovat se bezhlavým přelétáváním a bořením snah jiných. Také jsme přišli o její ještě výraznější profilaci vůči soupeřům a zdroj peprných hádek. K srdci mi nepřirostla, ale raději bych v Hotelu viděla ji, než některé jiné princezničky.

Co ke své účasti a odchodu Malene řekla médiím?
Čvrt roku po událostech v hotelu už se to Malene trochu rozleželo a Sandy už ani nezmínila. Postěžovala si, že soupeřící skupina Naďovců se celý poslední týden soustředila na intenzivní podlézání Benjaminovi a že byla vlastně obětí jeho výběru skupiny s kterou chce hrát, nikoliv výběru mezi ní a Sandy jako osob. A že kvůli tomu musela odejít, jí přišlo mega frustrující. Přesvědčení, že kdyby nešlo zrovna o to, tak by si byl Benjamin určitě vybral ji, protože je chytřejší a herně aktivnější, Malene ale zůstalo.

Během celého pobytu prý pro ni bylo nejtěžší být sama sebou. Neustále přemýšlela co kde řekla, s kým se jak bavila a celou dobu prý pod vlivem toho měla jakousi fasádu. Neodpustila si ani oblíbenou frázi, že doma v Dánsku je úplně jiná. I přes negativní ohlasy a důsledky, s kterými se jako účastnice Reality po svém návratu setkala, své účasti ale nelituje.

V románku s Christianem po návratů do Dánska nepokračovala. Už hned v Mexiku pro After Dark řekla, že jí s ním v Hotelu sice bylo dobře, ale že jsou každý jiný a Christian není její typ a pokračování tedy žádné nebude.

Na jaře, v době vysílání série, se objevovala velmi často po boku Kaspera a šuškalo se, že spolu chodí. Nicméně i to už je jen historie. Co se týká jejích vztahů s Paradise kolegyněmi, zdá se, že nejblíž má k Amandě.

Hotel Paradise za scénou očima účastníků

Tentokrát vám mohu zprostředkovat informace o tom, jak to ve skutečnosti uvnitř a kolem Hotelu Paradise chodí a jaká tam platí pravidla přímo od nejinformovanějších. S oficiálním blogerem HP se o ně podělilo několik letošních účastníků a my si můžeme zkusit odhadnout, od koho který komentář pochází.

-Po většinu pobytu v Mexiku bylo strašlivé VEDRO a bez klimatizace. Takové vedro, že když 2x zvednete ruku nahoru a dolu, tak se vám začne rozpouštět make-up. V takovém horku je těžké se přinutit k nějaké činnosti a proto drtivá většina účastníků během pobytu přibrala alespoň 5 kg.

-Neměli cukr a sladkosti, jen Nutellu k snídani

-Vzhledem k tomu, že program pobytu/natáčení jede bez přestávky pořád dál, neexistuje žádný den volna, brzy ztratili pojem o čase, o tom jaké je datum, den v týdnu a vlastně i otm jak dlouho už tam jsou.

– pásek s baterií mikrofonu se má nosit pod oděvem, což dělalo problém děvčatům – kazí to postavu. Kromě toho, že neustálé nošení je otravné samo o sobě, tak ten pásek ještě prý velmi kouše. O moc příjemnější není ani mikrofon na náhrdelníku.

-u bazénu a v bazénu smí mluvit jen na mikrofony – tzn pokud si chtějí ve vodě povídat, musí k stacionárnímu při vnějším okraji.

-nesmí mluvit s mexickým personálem v hotelu.

-nesmí se mluvit o věcech z domova, nesmí mluvit o štábu

-mimo hotel a kamery naopak nesmí mluvit o hře a taktice

-při přípravě natáčení párování, pandořiny skřínky a pod, které zabere spoustu času, se spolu nesmí bavit.

-když jim hraje na párty hudba, tak nesmí mluvit a musí tančit. Hudbu jim ale pouští jen k tanci a maximálně jen 3-5 písniček, jinak žádnou hudbu nebo rádio celé dny neslyší.

-nemají žádné papíry a tužky, aby si nemohli psát tajné vzkazy a proto si píší na zrcadla

-žádné dveře nejdou zamknout, ani na wc, a tak je třeba být šikovný a rychlý, aby vás někdo nepřekvapil

-když účastníkům dojde třeba lak na vlasy, opalovací krém, make-up apod., má člověk smolíka a musí doufat, že po opakovaném škemrání se štáb ustrne, uzná věc za nezbytnou a obstará nové.

-čím více make-up nosíte, tím lépe to vypadá v televizi. To, co v zrcadle vypadá přirozeně, v tv vypadá, že člověk není vůbec namalovaný. Ale odhadnout jak bude makeup v TV vypadat je velmi těžké a to je důvod, proč některé účastnice pak vypadají, že jsou namalované příliš a jiné málo.

-půjčují si navzájem oblečení a zvláště některé šatníky a některé kusy v nich byly hodně v kurzu.

Obsahu některých šatníků se dokonce věnoval pořadu After Dark. Svými oblečky se pochlubila Laura a později i Nadia.

Na závěr se účastníci shodli v dojmu, že nejvíc nám divákům uniká, jaké mezi sebou mají vzájemné vztahy. Prý tam vzniklo mnoho přátelství, což mnozí také snaživě dokládají společnými fotografiemi z promo akcí na svých fcb a instagram profilech. Velká část účastníků už ale své instagramy buď uzavřela nebo promazala a podobné je to s jejich fcb, které žijí většinou už jen jako fans profily a aktuálními relevantními informacemi nedisponují.

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay, Danielishoj, Ekstrabladet.dk, paradise hotel 2014 memy. Fcb

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Andrea
Reagovat

Díky za zajímavé informace. Musím říct, že za takových podmínek by mě nelákala ani ta výhra. Ale o to víc chápu, že když si někdo myslí, že dobře hraje (tudíž mi mohl i vyhrát) a vypadne, že to musí být hodně frustrující.

2
Blabla
Reagovat

díkec, dobré vědět :-) já bych se tam zbláznila asi :-) fakt…i když člověk si zvykne na ledasco…. :-)

Přidat komentář