Panáček v reality show

X Factor Australia 2014: Rozhodnutí 3. live show!

27. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor Australia

[singlepic id=9985 w=615]

Máme za sebou docela povedenou Live show, která přinesla do tématických kol novinku – dekádovou výzvu. Kdo v této výzvě neobstál a zůstane před branami TOP 10 se dozvíte v rekapu Rozhodnutí. Jako obvykle živě vystoupí hvězdní hosté. Tento týden je to australská legenda Jimmy Barnes a britská zpěvačka Gabrielle Aplin.

Společné vystoupení TOP 11 (Charli XCX – Boom, Clap!)

Společné vystoupení jsou zatím povedené a někteří v nich září více, než v předešlém večeru. V tomto současném hitu bych hlavně vyzvedl Sydnee a Reigan.

Hvězdný host: Jimmy Barnes & Diesel

Odhalení Bottom 2

Jako tradičně mezi dvěma hvězdnými hosty, přichází čas na odhalení výsledků hlasování. Největší strach o své koně měla jistě Dannii a až do poslední chvíle se nevědělo, zda si XOX zopakují vystoupení o záchranu nebo ne. Nakonec si černého Petra vytáhla docela očekáváně Sydnee a podruhé do B2 spadl Adrien. V této situaci opět porotu nečeká žádné těžké dilema. Je jasné, kdo dostane další šanci.

Hvězdný host: Gabrielle Aplin

Gabrielle se proslavila svým křehkým coverem The Power Of Love od Frankie Goes To Hollywood, ten ji vystřelil až na vrchol britské oficiální hitparády a dal tak předzvěst vysokým prodejům debutového alba English Rain. V X Factoru z něj poskytla ochutnávku skladby Please Don’t Say You Love Me, který jsme mohli dříve slyšet na castingu od Rachael. Gabrielle má vysoký křehký hlas, který dává jejím písním jedinečné kouzlo.

Zpěv o záchranu

U tohoto sing-offu napíšu jen, že ani jeden si nezvolil pro sebe vhodné písně. Podle těchto výkonů bych asi vyhodil oba, buď rozhodne porota na základě potenciálu nebo se přejde opět k hlasování diváků.

Kdo soutěž opustil?

Jak se dalo očekávat, Ronan a Natalie oba podpořili své svěřence. Dannii a Redfoo se ale neshodli a tak přišel na řadu letošní první Deadlock. Diváci nakonec nejméně hlasů poslali Adrienovi.

Shrnutí

Vypadnutí Adriena se dalo očekávat už od první live show. Jeho největší nevýhodou byl slabý hlas, jinak dobře vypadal a uměl se na pódiu dobře a přirozeně pohybovat, stále si myslím, že zabral místo lepším.

Jste spokojeni s vyřazováním? Koho byste poslali domů vy?

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor Australia

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Frantiszek
Reagovat

Absolutní souhlas s bottom 2. Příště snad Sydnee a Tee/ Brothers 3 a jsem spokojen.
Sydnee má také slaboučký hlásek a její performance je prostě hrozná. Tee je zase uječený a zní, jako by ještě mutoval, má tam dost přeskoků v hlase a je falešný.
No jo, kdyby tam byl takový James Johnston, mohla by mít Danii větší šance :)

2
Monika
Reagovat

S vyrazovanim jsem taktez spokojena. Pristi tyden to vidim na Sydnee a XOX, pokud vylozene nezazari.

3
PK
Reagovat

Zasloužená bottom2 pro oba… Teď bych vyřadil Teeho a Sydnee (pokud nezačne při vystoupeních budit známky života), ale moc by mi nechyběl ani Jason a XOX.

4
Monika
Reagovat

Tee – ouvajz, tohle bolelo vic nez obvykle…..hodne skrceni, meceni, celou dobu jsem myslela na jedine….uz me prestan mucit……uvidime co prijde, ale mozna uz dozral cas na bottom 2
Rochelle – tak dneska mela mimoradnou slehu, ja ani nejsem schopna ohodnotit ten zpev, celou dobu jsem se soustredila na tu jarmaru v totalne nevkusnych satech, ale koule to asik melo..
Marlisa – pro me nejprecenovanejsi soutezici v teto serii, z prumerne zpevacky se neustale umele vytvari nejaka mimoradna star, velke plus za scenu, ta byla impozantni, ale zpevem ji Kristina z Hlasu strcila do kapsy
Reigan – porad ji nemuzu prijit na chut, mam ji v kolonce neurazi a nenadchne a tak na me pusobila i dnes s tim nezajimavym songem, ale scena skvela jako vzdy…
Brothers 3 -wow, pro me jednoznacne nejlepsi vystoupeni vecera, neskutecne jsem se bavila, ta harmonie mezi nima je uzasna, skvele vybranej song, ten jim teda sednul naramne…no z okouzleni si to jdu jeste prehrat nekolikrat za sebou:-))))
Dean – nadhernej chlap, nevim, zda v pevecke soutezi mel nekdo nekdy lepsi look, sexy, charisma a ten uhrancivej zabijackej pohled je bombastickej, poteseni se na nej koukat a vubec mi nevadi, ze zpev zaostava, takhle ma vypadat hvezda na podiu
Sydnee – co tam jeste dela, takle opet zprznit muj oblibenej song, ukunkane nic bez hlasu s mrtvolnym vyrazem…jestli ji nezachrani bottom 2 efect (zatim vzdy fungoval) opet tam spadne, malem bych zapomela velmi pusobiva scena
Jason – je porad stejnej, pro me teda zbytecnej, nicmene on je sympatak a dokaze do vystoupeni na rozdil od lekle Sydnee dat uplne vsechno, a to ho stale drzi nad vodou a myslim, ze se zachrani i dnes
XOX – nevkusne maskary, ta sirena se neda vubec poslouchat, hlasy k sobe vubec nepasuji, cele je to rozhazene a vubec nefunguje….pomuze jim predposledni pozice k primemu postupu? no jista si nejsem…
Caithley – prisernej cirkus, to nejhorsi na konec, vsechno zle, kde jsem se to probudila
bottom two: opet vice lidi v ohrozeni, to me na tehle show nejvic bavi, ale zkusim XOX a s nima Tee nebo Caithlyn

5
jab
Reagovat

Tak moje pořadí:
1. Reigan – přesně tohle jí imho sedne nejvíc, jen ona, hudební nástroj, její hlas a komoerní atmosféra.
2. Jason – Jasně, hlasově to asi není úplně top notch letošního ročníku, ale opět skvělá energie, dobře vystavěná performance, měl jsem pocit, že sleduji záznam z plnohodnotného koncertu.
3. Dean – sedlo mu to, bavilo mě to, i když nějaké drobnosti bych asi přece jen vytkl
4. Rochelle – rozjela to celkem slušně, v úvodu ukázala skvělou barvu hlasu…i když i tu mi něco chybělo…Bažík se Sisou se do tohohle songu opřeli mnohem líp a osobně se mi trochu více líbila i verze Terezy Mandzákové, přestože jí chyběl výraznější drajv.
5. Sydnee – hezké vystoupení, tohle je její styl, ale i když tomu objektivně nemám moc co vytknout, chybělo tomu to něco navíc, co by mě chytlo za srdce, víc mě oslovila verze Alexe Prestona z AI.
6. XOX – Opět nevyrovnané číslo hlavně v první polovině, kdy to celé zachraňovala raperka a povedené společně pasáže, druhá polovina mnohem lepší.
7. Marlisa – Asi to samé co minulý týden, pořád sleduji talentovanou holku, ze které jednou může být výborná zpěvačka, ale pořád tam je hodně práce. Intonace ok (až na jednu uklouznutí), sympatický pokus io práci s dynamikou, ale ještě je to takové neslděné.
8. Caitlyn – Uff, ta v tom solidně plavala, dost nevhodný výběr, tyhlety songy a performance mi k ní nesednou.
9. Brothers 3 – Podle mne jejich nejslabší vystoupení v Live shows. Nepovedené sólo na trubku ještě přehlédnu, ale místy neotesaný zpěv s občasnými falešnými tóny už tak snadno ne. Nevyrovnané číslo, kde se amatérské pasáže střídaly s těmi lepšími.
10. Tee – Tak tohle byla amatéřina od začátku do konce, nebavilo.

6
Monika
Reagovat

@jab: No vidis a timto songem Brothers 3 na FB drti zbytek soutezicich:-)))) V poctu lajku predbehli vsechny na mile daleko, vcetne Reigan. Ja si naopak rikala, ze by to chtelo jeste nejake vystoupeni v tomto duchu.

7
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Monika – já zpěváky hodnotím podle sebe, jak se mě líbí nebo nelíbí. Občas se zmýlím, ale to se stává. Jestliže ty je posuzuješ počtu nějakých lajků od poblázěných puberťaček na YT nebo FB, tak je to tvoje věc, ale se skutečnou kvalitou nebo úrovní to málokdy koresponduje. A nemusí to ani moc znamenat pro výsledek soutěže. Nemyslím, že v konečném výsledku rozhodují lajky na FB. ;)

Přidat komentář