Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Korunka ke korunce, nervík v kbelíku a komu zmodrá jazýček? + rekap 51 a 52

27. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Týden papírových korun pokračuje hrou na flétničku a pak další korunovací. Večer čeká účastníky v ráji jiná zábava. V Dánsku je středa a tudíž příležitost položit přes Pandořinu skříňku zvídavou otázku. Co se kdo dozví a co se o účastnících dozvíme my? Díl 51 dnes ve středu.
Ve čtvrtek se konečně dozvíme k čemu a komu se hodily korunky, kdo zapláče a kdo pomašíruje domů, i komu zmodrala pusa s jazykem. Černá smrt na scéně.Díl 52 ve čtvrtek Rekapy

Díl 51 – rekap

Dopoledne relaxujeme
Ráno začínáme tradiční okružní prohlídkou pokojů. Nadia hladí Malteho, u Christianů je vřelo, Banjamin si pochvaluje supr výhled, v solo se nadává a Sandy zkouší jestli Martin zná víc zvířatek než pakobylku a tiplici, které zná ona.

U snídaně se spekuluje, co se bude dít, snad něco s korunama, ale zatím nic a tudíž volná zábava. Laura s Maltem jsou prý unavení, tak se natáhnou. Laura se odpočinek rozhodla zpestřit hrou na jeho flétničku. Malte se slastně uvolňuje, tohle má rád i jeho Florimon. Vypláchnout hubičku a pusinku

Vlastní sladík nechutná? Ach. Jakpak Malte ví jak chutná pták?

No nic, jdeme raději dál. Pachuť zajíme jablkem a tváříme se, že jako jó jsme pašáci nic a ještě si alespoň ve zpovědce neopomineme omočit, jak jsme přející, škoda, že to Christian neslyší. Tak raději k bazénu, kde truchlí zemdlelá Mille. Nic ji nebaví, je naštvaná. Povzbuzuje ji Malene, se kterou může prý vždycky počítat.

Holky se prý jdou pobavit a my na jiné scéně též. Malte se totiž bratrsky vine k Nadii a ona sestersky k němu.

]Aby nám to bylo jasnější, tak se ten gentleman svěřuje, že má holky jako ponožky. Občas to potřebuje prostřídat!

odpoledni korunovace
Oběěěd. Lasagne ale v žaludcích těžkou, protože jako zákusek je servírována obsílka s korunkou. Přibude další korunovaný vážení. Nekorunovaná děvčata se musí dohodnout na nominaci jedné z nich, pánové jakbysmet a korunu dostane ten z nominovaných, kterého určí porota z již korunovaných.

Mille se těší, že teď to má skoro jistý. Dát korunu jí, je pro ostatní přece to nejmenší. Jenže není, každá by zlatavou ozdobu přivítala. Dilema autoritářsky rozsekává jako obvykle Nadia.

Holky ale též zajímá, jak se asi dohodli kluci. Sandy se dopočítala k Benjaminovi. Malene má „bystřejší“ mozek a klepe si na čelo. Nadia nás informuje, že Malenino navážení do Sandy ji už sere. Když nemůže říct nic hezkýho, tak ať raději neříká nic.

Jak je to u trojice nekorunovaných kluků? Já bych si z dovolením také vzal …


Před rozhodčí komisi korunovaných Nathali, Malte a Henrik předstupuje Mille a Benjamin. Zatímco kolega brnká na strunku „jsem tady pro vás“, Mille si myslí, že si korunu vyčekala a doufá, že ji Henrik podpoří. Henrik za Mille ale nekope a tak je rozhodnuto. Korunovaný je nekorunovaný král Benjamin

Mille bulí a nasraně odchází bulet a škytat do zpovědky a pak do své solo komůrky. A bulet, vážení bulet umí Mille stejně půvabně jako krkat :D

Své nám ukázala i Nathálka s Benjamínkem. Korunování svých hlav slaví skákáním na posteli


veselá Pandořina seance
Blíží se večer a tak je čas sesmolit otázky pro Pandoru. Malene očekává lechtivé otázky a míní se červenat, i kdyby se v ní krve nedořezalo.

Lechtivé otázky přišly… Diblíček Čumáček Laura se například zeptala Malteho, zda je dobrá v posteli. Jestli řekne, že ne, tak prý už nic nebude! Ále bude, slaďour je přece gentleman!

Gentleman je ale asi trošičku pomalejší, zeptal se Laury, zda pořád věří Henrikovi. … No co by tak Laura asi mohla plácat, že … věří.

Další otázka zní taky jak od mimoně. „Proč jste, Lauro a Melene, vybraly Mille, když kluci zvolili Nathali?“

Malene vysvětluje, že Nathali dneska sotva mohly vybrat, pak se do toho ovšem montuje se svým hlavním podílem na volbě sama autorka. Malene začíná působit nevrle a Nadie odsekává, že ale přitom ostatní ignorovala. Následuje přestřelka, v které si Laura akorát zamyšleně drží bradičku a Malene se nezmůže na jediný solidní argument. Zajímavou informaci ale pouští do světa Christian. Martin prý hlasoval sám pro sebe. Z hádajících si solidní renomé udrží akorát Sandy a těch pár, kterých se to netýkalo.

Následující otázka na Malene je taktéž působivá. „Kdy necháš být Christianův penis a začneš se rozhodovat sama?“ Zda byla autorkou Sandy, které se zdála formulace dotazu božská anebo Nadia, jak se domníval Christian, těžko posoudit.

večerní dozvuky
Po Pandoře se společnost přestěhovala jako obvykle k baru. Po přípitku se ale Sandy s Nathali odebraly do soukromí pokoje. Holky si přišly na chuť a tak plkají. Malene to ale nedá, sbalila Mille a jde jim pohodu překazit. Co kdyby taktizovaly, to nemůžeme dovolit. Vpadly do úvah, co asi bude zítra.

Sandy se domnívá, že bude ještě jedna koruna. Malene se zřejmě láskou k Christianovi rozvařil mozek anebo zalehly uši, protože jako protiargument vytahuje, jak se Sandy už dnes jednou sekla, když si prý myslela, že korunu dostane Christian. Sandy se samozřejmě nepravdě brání. Malene si na svém ale trvá a tak je tu klasická dámská štěkaná: Mám pravdu – ne, nemáš – mám, nejsem blbá – zmlkni lhářko – drž hubu.

Henrik nahoře u baru dospěl k názoru, že Pandora byla nuda, rozdáme si to znovu. První na řadě je Malte a jeho vztah k Lauře. Muchláš se s ní, ale bez citu, jsi cynik, Slaďoure. Po slibném rozjezdu tréninku na parlamentní diskuze, Malte z diskuze zbaběle cuká a dozvídáme se prd. Jen ze Sandina proslovu, ať už toho konečně nechají, můžeme tušit, že téma je ve vzduchu poněkud déle než jen dnes.
S hotelem se loučíme samolibým proslovem Benjamina, poté se dozvídáme, že tu otázku s penisem na Malene vymyslel Malte, protože mu leze na nervy a je mrcha.

Zbývá nám jen ovíněný kazišuk Henrik, který se potřeboval někomu svěřit, že s tak argumentačně slabým soupeřem jako je Malte diskuzi fakt nedává :D

Co nás čeká ve čtvrtek? Radost i zoufalství. Večer je párování, v kterém se rozhodne, kdo tentokrát vypadne. A na závěr jedno překvápko jehož poslem je postava v černém hábitu, nosaté masce, smrdí potem, nemůže dýchat a skoro nevidí a nesmí nic rozlít.

Od korunovace k Černé smrti v Hotelu – díl 52 rekap

Něco se děje. Na obvyklém místě je prostřeno k snídani jen pro sedm. Korunovaní snídají dole u bazénu. I oni cítí, že se něco bude dít. Vzápětí nahoře od baru vyráží pikolík a nese kolem snídajících bez korun podnos s další korunou dolu k bazénu.

Dopis čte Malte. Ti co mají korunu, mohou být večer v klidu, ostatní jsou v ohrožení. Až se domluví, které ze zbývajícíh děvčat dají korunu, mají oznámit rozhodnutí ostatním .

Henrik s Maltem mají jasno, že své partnerky musí vyloučit. Zbývá tedy Malene, Mille a Sandy. …. Henrik je pro Malene, Malte pro Sandy. Rozhodnou tedy neutrálové. Nathali by chtěla Sandy, Benjí se zamyslí a přidá hlas Malene….
Nahoře se už všichni kroutí nervózou, ale procesí už je tu a oznamuje, že korunu dostane Mille.

Ta se samozřejmě raduje. Sandy dole ve zpovědce držkuje. (mimochodem české titulky na prima a joj se někdy liší, v tomhle konkrétním případě je pravda uprostřed –Sandy řekla obojí)

Jak vidíme o chviličku později, Mille se baví s Naďovci.

Sandy, ta holka na dovolené, právě ze sebe sype „zasedací pořádek“. Malte a Nadia, Laura s Henrikem, Christian si vybere Mille, Martin Nathali a ona s Malene zbyde na Benjamina. Sandy vypadá klidně, s Malene se totiž utká ráda, chce aby vypadla.
U Henrikovců je nálada o poznání nervnější. Malene se rozčiluje, že jestli vypadne kvůli Sandy, tak se zblázní vzteky. Samozřejmě i jí leží v žaludku Mille a její koruna.. Ona by tady toho ještě ukázala, je přece o mnoho chytřejší.

Mille si zatím ve své kobce ve věži spokojeně krká. Je jí jedno, kdo si ji vybere, má to na háku…


Vzteknutá Malene kluše ukecávat krále Benžího. Zkouší to navléct na to, že Sandy je v hotelu na dovolené.
Sandy se Benjaminovi svěřuje s tím, že blbou blondýnu jen hraje a jak je s Martinem v holportu. To zní králíkovi dobře, hned se uculuje.

Malene sedí s Christianem a Henrikovci na schodech a bulí.


Nadia je klidná. Ale proč si nedloubnout do svých parťáků. Takže vážení, buď vypadne Christian s Malene nebo vy dva, potěší Sandy s Martinem.

A už je to tady – umýt, učesat, nahodit fasádu, vyčurat, pomodlit a jdeme na to.
Korunovaní obsazují židličky, nekorunovaná směs stojí v řadě. Rikke tentokrát zdůrazňuje, že vybrat si musí partnera opačného pohlaví.


První jde ke své míchačce Naďa. S Maltem jsou samozřejmě nejšťastnější a nejdokonalejší pár, to musí každý vidět.
I Laura už vidí, že předváděná komedie jen komedií není – Malte stojí jen o Naďu a náš chudáček čumáček je jen páté kolo u vozu.

Laura jde k Henrikovi.
Christian si vybral Nathali, aby prý stresoval Benjamina.

Sandy se staví k Benjaminovi
Martin zamířil také k Nathali
Mille zůstala na ocet.
HP52-millenaocet
Poslední je totiž na řadě Malene a ta si ji vybrat nemůže. Jde k Benjaminovi.

Benjamin si rozhodující role užívá. Co by mohlo při výběru převážit? Sandy nabízí celou svou skupinu. Malene oproti tomu operuje hlavně vlastní hlavou a samostatností. Je přece o tolik chytřejší.


Tak jak Benjamine, už jsi se rozhodl?
Ano, Benjamin se už rozhodl. Chce Sandy, respektive její skupinu.
Christian jeho rozhodnutí označuje za špatné, vždyť Sandy je tu přece jen na dovolené. Malene je líto, že musí odejít, ale nasranost jí slzy drží a nepustí. To nelichotivá slovíčka směrem k Sandy udržet nedokáže.

Naděnka k tomu má ale taky co říct. S Malene se nedá vůbec mluvit. ….No, asi by bylo zajímavý, co by ještě přidala, kdyby ji nepřerušil Christian, že jak jde o Malene, všecky se na ni sesypou jak vosy. Naia sice zmlkne, ale Malene si ještě úplně zbytečně párkrát do Sandy rejpne .

Teď se ještě musí rozhodnout Nathali, za kterou stojí Christian a Martin. Je to pro ni chuderku princezničku strašně těžké, sděluje nám s nakrčeným čelem. Ale asi nepřekvapila, že si vybrala Martina. Christian bere za vděk neobsazenou Mille. Vyjde to na stejno. Malene ještě Christianovi popřeje vítězství a odchází balit.

U baru je samozřejmě nálada pohřební. Christian brečí, nikdy si prý nemyslel, že by mu tam někdy na někom mohlo tak záležet. Malene ale nemíří rovnou k taxíku, ještě má jedno dostaveníčko s Rikke. Příští týden bude v hotelu řádit Černá smrt a ona rozhodne, kdo se první nakazí morem. Na výběr má 10 černých skleniček s jmenovkami.

Teď se podnosu ujímá postava v černém hábitu a masce s dlouhým zahnutým nosem. Jde pomalu a opatrně do schodů.

Nahoře se zatím Christian vypovídává ze svého zklamání. Chci si to vyříkat se Sandy. Jak to bylo s tím získáváním moci a jak pak říkala, že se v její skupině nepomlouvá. Christian s tím totiž zřejmě nesouhlasí, ale dohadují se, jestli ji vůbec nechá domluvit. Christian na ni útočí, že je hloupá, ale postava s maskou už je za rohem. Jen se objeví, Laura ječí, jak kdyby když ji na nože berou. Vyděšení jsou i další, ale ke skleničkám se hrnou a už je do sebe obrací.

Martin se vzápětí směje Maltemu, že má úplně modrou pusu. Malte se odkrvil a podle mého přemýšlel, co to od které té holky mohl chytit :D
HP52-maltemor
Henrik ještě pro jistotu kontroluje jazyky, ale modrý jenom ten jeden. A už je tu pikolík s dopisem.

„Malte, v hotelu řádí mor a ty jsi nakažený. Budeš muset jíst a spát na samotce a nosit na obličeji roušku“.

Fuckující Malte se tedy stěhuje od věrné Nadie do věžičky, nasazuje roušku a uléhá na pračku. Nadii samotné samičce asi pocit, že je na koni krapet zhořkl, Sandy se radostně seznamuje s Benjaminovým poučováním, Christian si chystá pelech vedle Mille a u Henrika s Laurou je asi pohoda.

Tím končí týden korunovační a čeká nás týden moru a cholery. Kdo bude mít dobrou imunitu a koho zachrání v pravý čas podaná injekce, to se dozvíme přesně za týden.

Víkend bude patřit článku o Malene a dalším informacím o tom, jak to vypadá v Hotelu „za scénou“.

Zdroj obrázků: TV3 a TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 56
1
Prochor
Reagovat

Henrik má štěstí. že v HP nejsem já. Kdyby si dával nároky na nejlepší kousek snídaně – nesnídal by ten blbec vůbec,

2
okkvp
Reagovat

tož pokud jste se nezačali dívat včas, tak momentálně máte šmudlu, bo odkazy Primě nefunkují

3
Prochor
Reagovat

Další připomínka – kolikrát na padořině skříňce byla citovaná Nadia. Kolik lidí a jak ovlivňuje. Podle mně je to silná hráčka a je pro mně i tím zajímavá. Zase mi to evokuje Gina. Já chci mít v RS hráče a ne srá-e jako třeba povrchní Laura,

4
bechersaltz
Reagovat

@Prochor: :DDD ze ty jsi pribuzenstvo

5
Blabla
Reagovat

tož sakva…já nachystaná s pivkem a nic….už tak si prima dělá co chce a ještě ani neumí pustit díl včas a to ho dává 2x týdně!!! Opravdu tam pracují k….i!!!

6
Prochor
Reagovat

3- nejsem z příbuzenstva ale nic bych proti tomu neměl. Nadia hraje vysokou hru, která se mi líbí. Ona je prakticky jediná opozice proti Henrikovu absolutnímu socializmu v HP.

7
okkvp
Reagovat

@Blabla: oni to mají na Play celé nějaké pokoněné, ale pořád lepší než slováci, kteří k jejich dnešnímu dílu připnuly titulky z nějakého 5-8 dílu a ještě od prostředka :D (je to 8. díl, první Nataschino párování)

9
Blabla
Reagovat

@okkvp: :D tak na to už nemám slov…jako bych četla blesk :D tam je to taky samý dobrý češtin :D

Jen nevím, jak ty primáky donutit, aby makali normálně :-)

Četla jsem článek, co jsi psala o Nadie…i v komentech s tebou souhlasím…jen si nepamatuji, že by ona vytvořila nějakou opozici vůči Henrickovi…spíš se mi zdá, že tam prostě padla…však byli kámoši ne?? Ale jak jsem psala, nemám úplně nejlepší paměť na sáhodlouhé telenovely :-D

10
okkvp
Reagovat

@okkvp: vznikají z toho nárané momenty :
http://www.imagehosting.cz/?v=slovak532.jpg

11
Prochor
Reagovat

9-AMANDU VYHODILI MIMOZEMŠŤANI:-)))?????

12
okkvp
Reagovat

@Prochor: buď tak laskav a uklidni hormon! Caps Lock tu mažu

13
okkvp
Reagovat

@Prochor: Pokud si to nepamatuješ, tak si přečti znovu rekap. Amanda vypadla díky twistu s výběrem podle pořadí v Miss.

14
Blabla
Reagovat

@Prochor: ale to už byla Nadia padlá mezi opozicí Henricka :-) teda pokud si dobře pamatuji… a další argument Ti napsala okkpv ;)

15
Prochor
Reagovat

12-Chápu ale význam zůstává. přeci ke jasné, že Nadia přišla do hotelu s jasným plánem vyrazit Amandu – plán byl naprosto úspěšný- Amanda je venku. A potom vytvořit plán b- aliance proti Henrikovi as Henrik musí jít ven. A i tenhle plán se zdá být úspěšný.
Suma sumárum – Nadia je velice silná hráčka.

16
okkvp
Reagovat

Co se týká Nadi a opozice – spadla do ní poté, co se bála zůstat se zachráněným Henrikem vládcem všech bazénů. Ještě při tom hlasování dala minci Lauře – té se chtěla zbavit víc než Henrika. Poté se postupně nasírala jak na Henrika, tak především na Amandu, protože ta jí blokovala oba hlavní póly hry. (po Dannym totiž Nadia dost pásla) Tu protihenrikovskou opozici začal Danny a druhá se k němu přidala Simona s Bekimem. Nadia to vlastně jen zbylo, protože Henrikovci ji nechtěli.
Neříkám, že Nadia není silná hráčka – s Maltou voře jak potřebuje.
Mně je ale celá její skupina nesympatická tím jak z nich stříká uražená zapšklost, zlost a závist (tedy vyjma Sandy). A Naďa je v tom největší hvězda.

17
Sara
Reagovat

Uz od 19 h kdyz kliknu na odkaz hp mi to pise, ze pozadovana stranka nebyla nalezena. To uz to odpiskali?

18
okkvp
Reagovat

@Sara: imho ne, jen nějakej trouba napsal špatně link (soubor tam je už od 4.8)

19
Blabla
Reagovat

@okkvp: palec hore :-) a já si myslela, že si to pamatuji jinak a blbě :D a ono ee :-)

20
okkvp
Reagovat

@Blabla: tak já si taky nepamatovala úplně přesně, ale umím rychle hledat :D

21
Melek
Reagovat

Taky tady číhám jako blázen už od půl osmé a zatím nic, odkaz z videa mě hodí na hlavní stránku pr. love. Díky za nabídku, ale já bych raději ten hotel díl 51 prosím. Slováci mají aspoň ten obraz :D

22
Sara
Reagovat

@okkvp: hodila bys sem link, prosim?

23
okkvp
Reagovat

@Melek: já s tím nic neudělám a jak primáky znám, tak nejdřív zítra dopoledne. fcb nečtou a na ofiku žádný vzkaz není (já tam psát nemůžu, bo nevedu ani jednu z podporovaných sítí)

24
okkvp
Reagovat

@Sara: link na co ? – na ten soubor? spustitelný link samozřejmě taky nemám.

25
okkvp
Reagovat

Formulář na upozornění Prima play na chybu je zde:
http://play.iprima.cz/nahlaseni-problemu#destination=node%2F695397:695397:Prima-1407300159-49470:0:rtmp..

v 9.19. se mi PP uráčilo oznámit, že už je to opravené

26
Sara
Reagovat

Tak jsem se mrkla. Laura je asi pekne slepa a blba. Malte ji pri kazde prilezitosti shodi, podrazi a ona s nim leze do postele. Staci se podivat, jak se malte diva na nadiu. No, laure se malte libi a ona je mu ukradena. Blba situace zvlast pro lauru. Jinak v uvodu se pise o zmodrani jazyku, to v epizode nebylo.

27
Johana
Reagovat

@Sara: nezmodrala pusa a jazyk Lauře, jak moc se pod dekou snažila potěšit Malteho?

Henrik se u mě zas poposunul trochu výš za zhodnocení malteho IQ.

28
okkvp
Reagovat

@Sara: V úvodu jsem to napsala imho zcela jasně.

29
Sara
Reagovat

@okkvp: Imho mi to jasné vůbec nepřijde. Vidím tam nějaké skleničky s modrou tekutinou – modré jazyky (očekávala jsem nějaký twist od štábu). Jestli ta modrá pusa a jazyk měla být Laura po její práci na Maltem, tak mi to jasné tedy vůbec není. Proč by měla mít modrou pusu a jazyk? Rty zmodrají zimou, myslím, že Lauře pod peřinou v perné práci nebyla zima vůbec. Jen ta odpověď malteho, když se ho Laura ptala, jak chutná – chutnáš jako pták (no asi bych mu to nějak vrátila). Laura mi přijde pitomější a pitomější. Lehtá Malteho ego (jsi mnohem lepší než Kasper) a nechá si od něho „kálet“ na hlavu.

30
pelmel
Reagovat

Nevíte někdo, proč je Henrik „šedivej“ mezi fotkama soutěžících? Kvůli tomu jsem koukla i na úterní díl, jestli vypadl nebo ne…jinak koukám vždy jednou týdně najednou na oba…
Doufám, že Christian řekl, že „hraje proti Henrikovi“ jen kvůli taktice, když vybírali koho z kluků navrhnou na korunu…

31
okkvp
Reagovat

@Sara: eh, promiň, ale u nás doma je „čtvrtek“ celkem jednoznačné slovo

@pelmel: že by kvůli tomu, že už jednou vypadl a „brigádník“ na primě šetří zbytečnými pohyby? ;-)

32
Blabla
Reagovat

aaa…jdu na to :-) Eskymačka brečí…ale nezdá se mi, že by tam krom grcání něco předvedla…a Malen se u pandořiny skříně tak červená, až se z toho růžoví a navíc jí to zůstalo!! :-O
NO a sexuální poradkyně se zase předvedla…trapná otázka, ale hlavně, že jí to udělalo radost a může s Maltou dále dovádět…
A další zbytečné hádky a Nadia je mega hrdinka :-)) ona první řekla, že by ji měla dostat Eskymo…a otázka za penis…Sandy vypadá, že bude zvracet, ale možná to bude spíš jen trapný smích :-)
Princezna chválí Benjamina??? A já měla pocit, že než si ji vybral, tak se jí líbil, pak se jí zase nelíbil a když si ji vybral, tak se jí zase líbí!! Buď je to můj pocit, nebo je holka fakt princezna :D
OOO Sandy…dnes ta holka jede :-)

Černá smrt??? Zase nějaký navrátilec!! :) to jsem zvědavá :)

33
Melek
Reagovat

@Blabla: Jo, na nový twist s Černou smrtí jsem hooodně zvědavá, vypadá to dost napínavě.
Ale jestli opravdu vypadne Malene, bude mi to dost líto. V poslední době mi tam byla z holek nejvíc sympatická a navíc bez ní ztratí ty správné grády i Křesťan.

34
Blabla
Reagovat

@Melek: souhlasím…Malene je těžce na pohodu…a nestraš :D

35
Ananas
Reagovat

Co se to propána stalo Malene na tvářích?
Laura- buď je úplně pitomá, nebo si takhle chce posichrovat Malťáka proti Nadie a tudíž je ještě pitomější.
Nadin výraz při Malteho odpovědi byl za tisíc slov.
Jeho Veličenstvo Henrik Kazišuk II. mě rozsekal:-)))

36
okkvp
Reagovat

rekap konečně

37
okkvp
Reagovat

Jestli jste si někdo myslel, že se Malene s tou tvářenkou vzor Marfuša jen stala nehoda, tak nee
má takové foto i z civilu a ne jen jedno :-D
http://instagram.com/p/dNQjo1tlbk/?modal=true
http://instagram.com/p/abwyaLNlfE/?modal=true
http://instagram.com/p/aGw1hZtlS0/?modal=true

38
Prochor
Reagovat

Nebude černá smrt Amanda? Tož uvidíme.

39
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Je-li účelem navrátilců zamíchat se vztahy, tipuju Kapříka. Laura by se mohla krááásně kroutit!

40
Melek
Reagovat

@Ananas: A to by se mi líbilo, chtěla bych vidět, co by v takové situaci Laura kníkala, až by se Malte pochlubil Kapříkovi se svými úspěchy v posteli a pochvalami za ně :D

41
Ananas
Reagovat

@Melek:
A to on by se jistě pochlubil:-)))
Kdyby přece jen ne (vážná nemoc hlasivek?), Někdo by se postaral…

42
Hooper
Reagovat

Křesťan tohle fakt nezvládl, A vypadlé je škoda, měl jsem ji rád.

43
Johana
Reagovat

Jsem ráda, že stairsakrobatka Sandy zůstává.
U nafoukané Maleny mě zajímalo akorát to, kdy se jí to namalované obočí spojí nad nosem…

44
Prochor
Reagovat

Křesťan se vztekal jakoby mu Benjamin rozšlápl bábovičku.

45
Melek
Reagovat

Mně teda Malene chybět bude, hlavně poslední týden (v hotelu, ne reálný) mi byla dost sympatická. Zato Malteho výraz po zjištění, že on jediný má modrý jazyk, jsem si vychutnala naplno. Jak si nasazoval roušku, tak mi to asociovalo naše VV, jak měl buldok pásový opar a byl na samotce a pořád tam lozil ten doktor :D málem jsem skončila pod stolem :D

46
Carol
Reagovat

Jsem ráda, že Sandy zůstala a Malene vypadla. Byla fakt nafoukaná a furt se tak naštvaně ksichtila :-D No snad brzy vypadne i Henrik :-D

47
Johana
Reagovat

@Carol: a to mně by zas Henrik chyběl. Já šla do kolen, když dnes prohlásil, že pokud by Dánsko potřebovalo prince, nebo krále, byl by tím nejvhodnějším kandidátem :-))) Zatím nevím, jestli si dělá srandu, nebo trpí nějakou formou megalomanie.

48
Prochor
Reagovat

46 – Moje slova. Henrik už přesluhuje. Hlavně fandím partě, kterou jasně vede Nadia.

49
Prochor
Reagovat

Hlavně se mi líbilo jak Lauře sklaplo když Malte chválil Nadiu a jeho důvěru v ní.

50
Hooper
Reagovat

@Johana: Tak zrovna u tohodle je celkem jasné, jak to myslel.

51
Ananas
Reagovat

@Johana:
Neříkal už to několikrát? Začíná se opakovat.
Malene mi poslední dobou nebyla tak protivná jako ze začátku, ale jsem ráda, že zůstala Sandy.

52
Johana
Reagovat

@Ananas: opakuje se dost často, ale pokaždé rozšíří území a jsem zvědavá čemu všemu bude vládnout, pokud nevypadne.

53
okkvp
Reagovat

@Johana: ne, Henrik se neopakoval, to byl záběr z 49. dílu

„tidligere på paradise hotel“ znamená Předtím v Hotelu paradise

54
Prochor
Reagovat

okkvp – Vy se ještě naučíte dánsky. Nebo už umíte? To by byla velká výhoda.

55
okkvp
Reagovat

Rekap komplet

56
Sara
Reagovat

Že vypadla Malene mi vůbec nevadí. Nafoukaná, sebestředná a urážlivá holka. Vadí mi, že se oslabil Henrikův tým. Výraz Malteho stál opravdu za to, stejně jako výraz Laury, když pochopila, že Maltet ji má na háku. Jesli za ním ještě poleze, po všem co jí dělá, tak by si zasloužila titul Miss zoufalka hotelu Paradise.

Přidat komentář