Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Drby z vrby – Je Nadia lhářka?

24. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

To tak člověk dělá plány, něco prohlásí, a pak pod tlakem událostí, se všecko úplně obrátí. Njn, ale při současném primáckém dálkoplazu s Hotelem Paradise, by mnohé zajímavé informace a drby pořádně vyčpěly. Dnes se tedy podíváme na Life story of Nadia

Od premiéry Hotelu Paradise 2014 v Dánsku už uběhlo skoro sedm měsíců. Za tu dobu se stalo spousta věcí a při tom všem našem protahování už z toho mám hlavu jako štoudev.
Dnes nazrál čas objasnit jeden velký a dramaticky se vyvíjející propletenec týkající se hned několika lidí, kteří jsou sice ještě v hotelu, ale myslím, že vám tahle story lecos z následujícího osvětlí. (informace týkající se přímo příštího děje v hotelu prozatím zamlčím)

Life and Love story – Nadia

Lesbisk

Dnes už dvacetiletá Nadia poutá pozornost diváků a medií už od začátku. Výrazně na sebe upozornila hned první večer: Nejdřív se pilně ochutnávala s Kasperem v bazénu a vzápětí žárlivostí lehce rozrušenou funglovní kamarádku Lauru uklidňovala, že nemusí mít žádné strachy, o nic nejde, protože ona je přece lesbička.

V době kdy se tohle odehrálo, nikdo nemohl tušit, jak se tahle scéna stane pro Paradise Nadii příznačnou.

Vezměme to nejprve ale pěkně po pořadě, tak jak se informace o Nadie Dánové postupně dozvídali, protože peprnost tkví především v tom vývoji.

Před spuštěním vysílání HP byli diváci informování, že Nadia je lesbička. Pouze Ekstrabladet v den premiéry (27.1.) připojil k tv upoutávce nenápadný krátký dovětek, kde Nadia uvádí, že po návratu z Mexika se už počítá mezi bisexuálky, že ráj jí ohledně její sexuality otevřel oči a že by nerada veřejnost mátla, protože co kdyby třeba někdy skončila s klukem …

4. února, v den vysílání 6. dílu a nástupu Nataschi, vycházejí články s informací, že lesbický pár N+N se těsně před Novým rokem rozešel . Vše začalo tím, podle Nataschiných slov, že se Nadia po návratu velmi změnila, Natascha ji přestávala chápat, každá si představovala něco jiného a tak se po dohodě rozešly.

Biseksuel

18. března vypuká v bulváru a na sociálních sítích kolem Nadii velký rozruch. O pár dnů dřív se totiž v Dánsku uskutečnil slavnostní večer předávání Reality awards a Nadia s Maltem se tam prý veřejně muchlovali. To sice velké části příznivců HP ušlo, ale zato mnohým pilně sjíždějícím profily soutěžících na sociálních sítích a samozřejmě i médiím neušlo, že téhož dne se u Malteho objevil status informující, že s Naďou chodí.


V článcích i v rozhovorech pro TV3, které v období mezi 18.-20.3 vyšly, Nadia s Maltem milenecký vztah potvrdili a vysvětlovali, jak to s jejich láskou bylo. V Hotelu prý měli skutečně jen kamarádský vztah, byli si blízcí jen jako bratr se sestrou. Malte žertoval, že si v hotelu hodně dělával z Nadii legraci, že ji jednoho dne obrátí, ale Nadia stále odpovídala, že se to nikdy nestane. Jejich vztah začal až postupně doma v Dánsku a teprve před pár dny se dohodli, že by se mohli označit jako milenci. Naďa řekla, že ji ve změně náhledu na svou sexuální orientaci ovlivnil mužský zájem o ni a pod vlivem zážitků s Patrikem, Dannym a Maltem prý o tom začala více uvažovat a přiklonila se k tomu, že je bisexuálka.

Na sociálních sítích to samozřejmě začalo vřít. Ne, že by to diváctvo těmhle dvěma nepřálo, ale většinu reakcí provázel údiv. Ukázalo se, že Nadina změna orientace byla pro většinu překvapující, protože měli za bernou minci Nadino prohlášení se za lesbičku, dalším přišlo divné, že Malte není spíše s Laurou a část se divila, co je s Nataschou, vždyť byla spolu s Naďou pořád každou chvíli vidět.

Nadia se navíc vyjádřila i k tomu, jak se jí dívá na flirtování a líbačky Malteho s Laurou. Řekla, že to nemůže vystát a doprovodila charakteristickým šklebem a příšlušným citoslovcem.

A že se těší, že snad uvidí více záběrů sebe s Maltem. Na otázku zda cítí nějaký rozdíl mezi tím mít za partnera ženu nebo muže řekla, že nevidí rozdíl, jen kluci se oproti holkám lesbičkám tolik neurážejí.

To samozřejmě vyvolalo další rozrušené ohlasy a Nadia to od mnohých docela pěkně slízla za dvojí morálku atp. Nadia na negativní, i na ty udivené komentáře a otázky k Natasche a Lauře reagovala poněkud podrážděně.

Naďa nám lhala

Štajf nebylo jenom diváctvo. 19. března vyšel v jiném bulváru článek s titulkem „Jsi lhářka“, kde so do Nadie obula jak Natascha, tak i Laura, které ono oznámení také zastihlo nepřipravené.

Z Laury vylezlo, že její vztah s Maltem po návratu z Mexika celkem zdárně pokračoval, že si každý den telefonovali a celé dny spolu byli ve styku alespoň přes sociální sítě, a prostě to vypadalo na idylku. Ovšem dva dny před slavnostní předpremiérou (tzn 22.1.) jí Malte zničeho nic poslal textovku, že pro něj není dost dobrá a tudíž šlus, končí s ní.

Lhářkou Nadiu obě kolegyně nazvaly, ale kvůli něčemu jinému. Oběma dívkám totiž neušlo, že se Nadia s Maltem vášnivě líbali už na té předpremiéře. Na přímou otázku Nataschi i Laury, ale Nadia odpovídala, že o nic nejde a že s Maltem vůbec nic nemá. A mlžila tak prý až do poslední chvíle.

Události výrazně zvedli zájem o tenhle pár, sledujících Nadie s Maltem na jejich profilech přibývalo geometrickou řadou a tak se Nadia pilně věnovala fototapetování a zdálo se, že je klídek a pohádka.

Nicméně v pozadí se tu a tam začaly objevovat spekulace, že kdoví jak to mezi N + M bylo už v hotelu. (perlička – Nadia s Maltem později zveřejňili, že se nejvíc sblížili právě v krimi týdnu, tedy těsně před zveřejněním jejich vztahu)

1.května se ale Natascha přes tisk ozvala znovu a tentokrát vyslovila své přesvědčení, že ji Nadia podváděla už během pobytu v Mexiku. Zřejmě se poctivě dívala, a tak nepřehlédla různé polibky a muchly Nadie s několika různými kolegy. Například s Dannym. Natascha, která se ani v tv netajila tím, že je dost žárlivá, se na to prý samozřejmě Nadie vyptávala, ale ta prý vše zapírala. Přiznala prý jen jeden trochu problematický polibek s Maltem. Nataschu Nadino chování pěkně naprdlo a přerušila s ní všechny styky, kromě povinných. Pravila, že sice chápe, že Nadia je mladá holčina a svou sexualitu neměla ujasněnou, ale velmi se jí dotklo, že to Nadia nikdy dřív vůbec nepřipustila a vždy se s vehemencí prohlašovala za lesbičku.

Nadia reagovala rychlostí blesku, hned druhý den. A k pobavení čtenářstva začala vytahovat domácí špínu. O Natasche pravila, že je paranoidní, že to přece bylo jen v rámci utajení jejich vztahu a šlo o tu hru s ledovou kostkou. A že máslo na hlavě má vlastně Natascha, protože se v době kdy byla Nadia v Mexiku, se spustila (líbala) s nějakou švédskou Paradiskou a sama to pak Nadie vyprávěla.

No. Tím by vše mohlo končit, na slavnostním finálovém večírku na konci května už se dvojice s ničím nemusí tajit, dávají rozhovory opakující stále stejnou písničku a hrdě se předvádí.

Tady si je můžete na vlastní oči I poslechnout , video je bez územního omezení ( klik)

Jak to bylo? – Paradise OMG

Jenže TV3 své ovečky letos vydojila do poslední kapičky. Měli zřejmě velmi přesné informace a psychologové působící u štábu svou práci odváděli na jedničku. Nadia totiž byla už před premiérou vybavena videokamerou, na kterou měla zaznamenávat zajímavé okamžiky svého života, navštěvoval ji štáb a průběžně tak vznikal materiál pro formát Paradise OMG. Na to, jak to kolem trojúhelníku Natascha – Nadia – Malte probíhalo, se tudíž diváci měli možnost podívat podrobněji a udělat si vlastní názor.

Zprostředkovat vám vše, co v těch několika dílech o Nadie zaznělo, nemůžu. Všechny zásadní informace, ale už zazněly před tím v tisku. Mohu vám ale popsat alespoň pár zajímavých situací, které do skládačky pěkně zapadají.

Záznamy začínají na předpremiéře, kde si Nadia kvůli zatajení svého vztahu s Maltem pro červený koberec a fotografování domluvila Kaspera

a většinu času se snaží být s Maltem nenápadní – tzn, raději se ani nepotkat, respektive potkat se jen tehdy, kdy nehrozí, že je někdo ze zainteresovaných uvidí. Zachyceny jsou ale i okamžiky, kdy Nadia neodolá
a Natascha je bohužel v dohledu, vidíme i Nadinu reakci na Nataschino vyptávání. (ze střípků informací od zasvěcených plyne, že ten rozchod, respektive rozstěhování holek, zavánělo spíš jen dohodou o času na rozmyšlenou a Natascha stále doufala, že se dají znovu dohromady)
Zajímavá je i následující část. Z předpremiery totiž Nadia s Maltem doráží do Nadina bytu a s pobavením komentují Nataschu žárlivku. Záznam je sleduje znovu následující ráno -ve společné posteli, hned po probuzení zjišťují novinky a ohlasy.
Nadie se to ale přece jen trošku rozložilo a volá Natasche s tím, že se jí chce za včerejšek omluvit. Natascha zní v telefonátu ale hodně naštvaně i zoufale, mluví o překročení hranic, na což Nadia reaguje výčitkami kde čeho a vzrušený telefonát tak končí opět Nadiným otráveným ksichtěním,
k čemuž titulek napovídá, že Nadia pravý stav věcí zamlčela.

V následujícím je vidět, že se holky znovu stýkají a navštěvují jako dobré přítelkyně. Měli totiž i společného psa Coco a toho si po rozchodu sbalila Nadia, jenže Natascha jej také miluje.

Na závěr Natascha klade jako podmínku odpuštění požadavek, aby se Nadia psa v její prospěch vzdala. Nadia, ale nevypadá, že by na to moc slyšela. Následuje už jen titulek s informací, že o pár dnů později, co se toto natočilo, se v tisku objevilo ono oznámení, že Nadia s Maltem jsou milenci.

Láska kvete

Vzájemná láska Nadii a Malteho, bez ohledu na to, co se kolem nich semlelo, v reálu vzkvétá i nadále bez mráčků, a pilné dánské i české internetové zvěstovatelky vesele rozšiřují i kdejaké „zaručené“ informace. Podle mých informací ale Nadia pár dnů po odvysílání posledního dílu Paradise OMG! zrušila svůj oficiální profil na fcb.

Poslední, jen před pár dny zveřejněné informace, hovoří o tom, že Malte je zamilovaný až po uši, myslí si, že Nadia je ta vyvolená s kterou mu to vydrží i za dvacet let a uvažuje, že Nadiu požádá o ruku. Nadia to prý cítí podobně. Psa už mají také nového.

Jak to bude a zda bude brzy skutečně svatební happy-end uvidíme. Zatím si plánují, že se na podzim sestěhují, ale Nadia také zároveň nastupuje k dalšímu studiu.

Poznámka na závěr

Mně osobně je celkem srdečně jedno kdo s kým a co kdo po HP provozuje, zda je či není to či ono, lhal či nelhal, mé dojmy to nijak zásadně neovlivní. Já se k takovým informacím dostala jen jako k druhotnému produktu hledání infa o téhle RS jako takové. Šmejdit po profilech účastníků na sociálních sítích by mě v životě nenapadlo a podobně jako Thomas nechápu, co na tom kdo má.

Pro mě je Nadin příběh zajímavý z jiného důvodu. Nadia je totiž druhým navrátilcem, kdy štáb jako důvod pro návrat využil náznak rašícího vztahu a dal příležitost k jeho dalšímu vývoji a vlivu na dění v hotelu. Nadina animozita k Amandě byla jen bonusem navíc. Drobný problém je, že na rozdíl od příběhu Amandy a Henrika, u Nadii a Malteho nám štáb část zatajil a nechal v sestřizích před Nadiným vypadnutím jen drobné, nenápadné a nejednoznačné odkazy a v náznacích zobrazuje jejich vztah i nadále. Dohady tudíž zůstanou navždy, ale teď máme příležitost si chování páru všímat podrobněji a těmi dohady se bavit. V hotelu to právě začíná být aktuální.

Zdroj obrázků: TV3, Ekstrabladet, Danielishoj, Peter Grosen

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Evík
Reagovat

Jůůů, Ty jsi teda okkvp detektiv…. :o) Velmi kvalitní a podrobná práce… Děkujeme… ;o)

A milá Nadia i její mladý přítel mi stejně furt lezou na nervy… :o)

A co na svou fanynku asi řekne Prochor? Zejména na takticki lesbisku… ;o)

2
okkvp
Reagovat

@Evík: To mě taky, tyhle informace v tom příliš roli nehrály, jen jsem si tak nějak potvrdila svůj osobní dojem ( o všech třech hlavních postavách). Byť tedy musím přiznat, že Nadia má mimo hotel přijemnější mluvený projev. (ale ona v hotelu mluví nějak jinak než venku většina – největší rozdíl je asi u Laury)

3
Melek
Reagovat

Taky děkuju za zajímavé a hlavně dost podrobné info :)
Jsou to zrovna dva mí nejméně oblíbení účastníci, takže jim to spolu pasuje. A Malte je po soutěži snad ještě směšnější, na tom videu vypadá jako ten balónek pro děti s obličejem a přilepenou čupřinou :D

4
Prochor
Reagovat

Co na to řeknu? Že je mi Nadia sympatická a připadá mi zajímavá.
P.S. Jestli pak by konvertovala i jiná lesbička – třeba Aneta Langerová?

5
okkvp
Reagovat

@Prochor: No, ono to bude právě spíš v té touze být zajímavá. Ozajstné lesbičky totiž jen tak nekonvertují
(Nadia není lesbička a nebude ani bi, jen se bisexuálně chová)

6
Ananas
Reagovat

@okkvp:
„Vyléčit“ lesbičku je přece sen všech „pořádných“ chlapů. A pak že Slaďoch není borec!

7
Prochor
Reagovat

Ne ale vážně – i kdyby se |Nadia nevyznala ve s své orientaci- tak má koule aby požádala alfa samce Henrika ( kterého se každý chlap bojí jenom on vytvořila alanci proti němu ) potom co jí pět nebo deset minus co jí poslal jeho sexualní partnerku Amandu domů odlifroval její kufry. Nadia je pro mně každopádně silná osobnost. A Henrik ví, že Nadia musí ven a Nadia přeci ví že právě naopak. Jenže Henrik se chová jako blb. A Nadia má míček na svojí straně hřiště. Henrik ž je prakticky venku.

8
okkvp
Reagovat

@Prochor: to dokáže kdekdo, koule by měla, kdyby Henrika v noci znásilnila

9
Evík
Reagovat

@Prochor: A nebo jenom úplně přesně ví, jak ze sebe udělat chudinku a zároveň protějšek vytočit do běla…. :oD

10
Roni
Reagovat

Já mám tyhle dva nejraději a přeju jim to :), ať si každý říká co chce ;).

11
Michal V.
Reagovat

@okkvp: lol tak tohle je fakt dost vtipne :-) nevim jestli pun intended

12
Prochor
Reagovat

Já mám nejradši Nadiu a Amandu a původně i Henrika dokud se nezačal vytahovat. Malte mi nic neříká. Amandu doufám ještě vrátí do hry.

13
Prochor
Reagovat

5 – Vyjasnit si sexuální orientaci ale nemusí být snadné. Třeba zmiňovaná Aneta ještě před Superstar chodila s nějakým spolužákem z Obchodní akademie. Po soutěži se s ním rozešla. A teprve potom si asi začala uvědomovat pravdu a kdo ví, jak na tom vlastně je.

14
okkvp
Reagovat

@Prochor: Nadia médiím posléze povyprávěla i podrobnosti. Například, že s holkama byla poslední dva roky, a že to začalo na střední, kde se jí začaly líbit spolužačky. Před tím se jí ale údajně líbili kluci. Je fakt, že je mladá a na ujasnění moc času ještě neměla. Neodsuzuju tu změnu – ujasnění si. Neodsuzuju nic. Jen u mě vytvořila dojem, že je dívkou inklinující k tomu, ze sebe dělat zajímavější odlišností, nekonformitou.
I když například to její vyhlášení hned první večer, že je lesbička, se dá pochopit i jako ryze taktický čin, protože ona přece věděla o existující variantě, že se do hotelu dostane i Natascha. (byť v ten první den to nemusela už vědět na beton). Podobně jsem schopná chápat i její odpověď na otázku na to jak to má, která pak zazněla později u baru z davu , když už se to díky Lauře stalo tajemstvím veřejným. (náznak, že je jí blízké bisexuální chování).
Ten dojem jsem si vytvořila na základě toho, s jakou oblibou používá termíny – veřejně. Většina rozumných lidí by v tom imho byla opatrnější … ona na mě jako héérečka působila už od prvního momentu, ale na dojmu jsem se ustálila až v momentě, kdy začala machrovat právě s tím „bi“. … ale jen jsem si ji na základě toho zařadila do kategorie „ještě hloupá puberťačka“ . K Zdeničkám.
Plus mě od té doby (na „kauzu“ jsem poprvé narazila už někdy 10. června) utvrzuje v tom, že umění „ohýbání skutečností, jak potřebuje“ nevyužívá jen jako taktický prostředek v téhle hře.

15
Michal V.
Reagovat

mno nejsem si uplne jist kolik je nadie ale o sve sexualni orientaci ma clovek jasno vicemene zhruba do toho veku kdy Aneta zjistila jak to je s ni…

nechci Nadiu nejak extra odsuzovat, ale vypada ten jeji pribeh dost vykalkulovane

16
Prochor
Reagovat

14 – Je možné, že je to součást její taktiky.

17
okkvp
Reagovat

@Michal V.: Nadie bylo v době natáčení devatenáct.
Kalkulace předem? To imho ne, z toho bych ji nepodezírala.

18
Prochor
Reagovat

Ale všimněte si jedné věci – o Nadie se diskutuje = Nadia je svým kladným nebo záporným svým způsobem zajímavá. Takže dosáhla svého.

19
okkvp
Reagovat

@Prochor:Například o Rychtářovi se taky pořád píše, taky dosáhl svého, ale je otázka k čemu si tím pomohl ….. nebo třeba Evička z VV atd….

20
Blabla
Reagovat

@Prochor: já teda nemám moc dobrou paměť…ale nemyslím si, že Nadia vytvořila opozici vůči Henrickovi…spíš mám pocit, že tam prostě skončila a ne tak úplně vlastní blbostí/chytrostí…:-)

21
Blabla
Reagovat

@okkvp: nenapsala bych to lépe :-) děkuji

Přidat komentář