Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Začínáme týden korunovaných + rekap 49 a 50

21. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Aktualizace 22.8. 12.30 Dopis hned po ránu změní náladu, a náš čeká spousta srandy. V hotelu bude přebuchtíno. Nová princezna si navic nese ještě věno. Hotel dostane prvního krále. Pak je na řadě pohádková party. Dojde i na striptýz, ale pak se osazenstvo málem serve. Alkohol je metla lidstva, ale slepičí hysterie též. Dobře si všímejte, kdo hraje jakou roli. Díl 49 v úterý.
Po bujarém večírku je v hotelu morální kocovina. Pak dorazí pan nádherný a osazenstvu zas přibudou vrásky. Ve hře jsou další dvě papírové koruny. Díl 50 ve čtvrtek v 19.00

První korunovace, pohádkový večírek a strkaná – díl 49 rekap

Ráno je v hotelu pohoda.

Jen Mille už nechce být ve věži a žádá konečně kluka.

U snídaně vypadají všichni poněkud znaveně a dopis náladu rozhodně nezvedne. „Milí chlapci, čeká na vás nová holka, běžte si ji vyzvednout“
Ale už vážně do prdele!! Samé holky , co se to proboha děje? Raduje se jen Martin, ale raději nenápadně.


Zatím se na náměstíčku setkává Rikke s novickou Nathali. Dostává na vybranou, buď půjde na solo, nebo zapůsobí na kluky. „Ukaž klukům, že se v tobě skrývá princezna, okouzli je“. To je Natálka v klidu, to půjde samo, bude sama sebou, je přece opravdová princezna!

Nathali se přesunuje do pokoje v horním patře Veže, postupně za ní míří jeden kluk za druhým a princezna okouzluje.


Teď za Rikke směřují pro změnu kluci. Hodnocení jak se jim princeznička líbila je poměrně vlažné a spíše zdvořilé. Rikke vytahuje trumf. „Když si ji vyberete za partnerku, vaše stávající půjde na solo, ale na oplátku dostanete korunu a k ní jistou moc. Korunu budete moci využít později. Pokud si ji nikdo nevybere, zůstane koruna Nathali“
Malte se culí. Chtěl by, chtěl by nechat vypadnout Henrika. Henrikovi šrotuje. Tu korunu taky chce, nemůže riskovat, aby ji získal Malte nebo Martin. Před Laurou ale bude vypadat blbě. Martin váhá, neví co dělat. Jen Christian se tváří, že Malene nic nepřeváží.

Procesí kluků s Nathali míří k bazénu za nervozníma holkama. Nathali a potom Henrik vysvětlují, jak se věci mají.
Henrik odhaluje, že o korunu si řekl on.

„Nechci tu šanci promarnit. To zvládneme Lauro“

A tak má Hotel Paradis prvního krále, kterého provází zpytavý pohled Nadii.

Henrik s korunou na hlavě si pak bere Lauru stranou a vysvětluje jí, že tu korunu potřebovali z taktických důvodů a na jejich spojenectví se z jeho strany nic nemění. Laura kýve, že chápe a na kameru dodává, že mu věří, protože Nathali, na rozdíl od koruny, pro něj zřejmě nic neznamená.

Stěhování do solo se jí přesto poněkud zajídá. Zatímco Nathali na Henrika s jejími kufry vrká, že je její princ, Laura diblíkuje do kamer na cestě „ten kufr je tááák těžký, to mi fakt nikdo nepomůže?“ Nepomoh. Tak si následně princezna na hrášku ještě dotčeně postěžovala na táákhle tenkou matraci a tááákhle objemnou Mille. A to prý ještě nemluví o polštářích… :DDD

Odpoledne jsme svědky dalšího Henrikova domácího představení – já nejlepší ze všech lidí. Vtipkování, které vidíme, začíná vyzdvihováním elitní úrovně Christiana, ten vrací jmenováním Henrika Bohem.

No už je vidět, že tahle zábava vyčpěla i soukmenovcům, jenže Henrik se fakt rád poslouchá a jaksi mu ušlo, že začíná být za nadutého pitomce.

Pak už je ale večeře a dopis oznamující další party s převleky tentokrát způsobí všeobecné veselí.
V pokojích na páry čekají kostýmy pohádkových postav. Malte je za prince Erika, Nadia Ariel, Laura s Mille za krásku a zvíře, kostýmy Martina a Sandy odkazují zřejmě k Aladinovi. Nathalie pro své okouzlení postavou jakékoliv princezny zřejmě děj pohádek nikdy pořádně nevnímala a tak nám předvedla, že v tom má pěkný bordel. Napřed se domnívala, že jde o kostým Sněhurky, posléze to zavrhla, ale na správnou pohádku se stejně netrefila. To bude zase myslitelka :D

Nejvíc srandy bylo ovšem v Chameleonu. Christian si tak strašně přál být za Petr Pana.

Zatímco on tluče nad kostýmy Jane a Tarzana hlavou o zeď, Malene se nad jeho zoufalstvím půl hodiny láme smíchy. A my se lámeme s ní :-DDD

Večírek se zdá velmi daří, všichni se vesele baví, tančí a lejou do sebe panáky. Došlo dokonce i na veřejné obnažování. Malte s Henrikem se předvedli jako odvážní striptéři. U holek sklidili obrovský úspěch, Natálka vyzdvihla Malteho, zřejmě za to třesení nahými kmínky.

Priveľa zábavy ale brzo zkosilo Martina, který se nenápadně odplížil do svého pokoje a upadl do bezvědomí, z kterého, jak nás informovala Sandy, jej naprosto nic nevzbudí.

Zábava ostatních u baru ale pokračuje. Alkoholem viditelně posílený Henrik s rukama nenechavkama a uštěpačnou pusou, si vybral za oběť Sandy.

Té se to nelíbí a protože Henrik vypadá, že se jen tak odpálkovat nedá, balí to otrávená Sandy a s vysvětlením, že opilej Henrik je nechutně povýšenej a vlezlej a odchází do pokoje k chrupkajícímu Martinovi.

Střih. Rozparádění Křesťan s Henrikem prý chtějí rozproudit zábavu a tak Christian „chceš rajče, postřeh“ hází rajče Nadě.

Ta vztekle ryčí jak píchnutá vosou. Henríček pošťuchuje tak rád, tak co by si nehodil alespoň krekříkem. Vytočená Naďa za štěkotu nadávek míří dolu k Sandy a šlehne za sebou dveřmi. S čerstvým zážitkem je třeba se podělit. Hoši, kterým s každou minutou klesá IQ níž a níž, si nahoře zatím vítězně plácají. Dolu zamířila i Malene, uklidňovat, protože se jí Naďa zdála velmi rozhořčená. Hošíky, teď už s IQ blížícímu se 80, a EQ v záporných číslech, nenapadlo nic lepšího, než se do pokoje vydat též.

Co následovalo, se dá popsat jen dost těžko. Pánové zřejmě touží pokračovat ve vyřizování si účtů a žvatlavě rýpou, Sandy je odhání, Malene dělá regulovčíka a snaží se je co nejrychleji vypoklonkovat. Nechápe, k čemu tohle klukům je. Jenže pak Christian vrhne směrem k Sandy láhev s vodou a o minutu později s posměšným komentářem o její nerozhodnosti posílá do hry Henrik krabičku cigaret. Na to konto startuje říčná Naďa a vypuká přetlačovaná. S Malene uprostřed, kolem ní létají vzduchem slovní plivance obou stran.


Do zubů si nakonec v TV sestřihu nedali, Christiana Malene se slovy, že se do toho přece nemusí míchat, odtáhla a Henrik asi poté odtáhl sám. Objektivně posoudit, o co skutečně šlo a jaké bylo nakonec skóre tohoto utkání, se ale ze sestřihu dá jen těžko. Pánové se ukázali jako korunovaní, dámy jako hysterky.

Zatímco Christian poněkud vztekle zaléhá, v Chameleonu, teď už osamělé Nadia a Sandy, společně pokračují ve ventilaci svých verzí hodnocení předchozích událostí a názorů na hochy. Nadia je vrchní utěšitelka.

Dodatek

„Akce u Delfína“ vyvolala v Dánsku samozřejmě velké pobouření, a na pánech, především na Henrikovi, nezůstala nit suchá. Na sociálních sítích se odbyla i solidní bitka mezi maminkou Henrika a několika nekompromisně komentujícími. Postupně ovšem vylezly i důvěryhodné informace ze zákulisí – pramenem byly informace pocházející přímo od zúčastněných, nebo od lidí těsně spjatých se štábem.

Vyšlo například najevo, že poštuchování a slovní přestřelky mezi Christianem, Henrikem a Sandy, byly v té době na denním pořádku. Kluci si jí od začátku dobírali, že je hloupá blondýna (v jiné souvislosti Sandy přiznala, že ji záměrně jako svou roli pro hotel snaživě přihrávala), a postupně to nabralo na intenzitě. K osudnému dni Sandy podotkla, že ji mrzí, jak se chovala, ale že na rozdíl od všech předchozích dnů, kdy dokázala zachovat chladnou hlavu, tentokrát měla pocit, že je k tomu, aby vybuchla a ukázala se ve špatném světle, tlačena oběma stranami. Jiný zdroj prozradil, že Nadia s Maltem na postupném zahušťování hotelové atmosféry měli také svůj významný podíl.

Uvědomme si také, že je to jen 8 dnů, co se vrátila Naďa, a že za posledních 5 dní z hotelu vypadli čtyři lidi. Pro úplnost připomenu, že jazýčkem na vahách mezi gangy, je Sandy – o ni se v těch dnech nevybíravě přetahovali.

Pochopení celého incidentu samozřejmě hodně zkreslil i střih kamery. Asi málokdo stačil vnímat, co nám TV3 skutečně ukázala. Například před scénou Henrikova obtěžování Sandy nám tv servíruje, že Martin dole tvrdě spí, ovšem o pár vteřin později, je u toho.

Naše vnímání hádky ještě zkomplikovaly tradičně laxní titulky, které občas mění smysl vyřčeného a například komunikace mezi Naďou a Henrikem si víceméně vůbec nevšimly. Zbylo jen několik útržků zamotaných mezi věty jiných. Zamlženo je, jak Nadia líčí útok na sebe, přehlédnuta je věta, kterou Christian reaguje na to, koho vidí v pokoji, dohadování CH + S co mezi nimi před tím proběhlo, zapadly narážky na prolhané spojence. Podobně je vysmýčen následný hovor už osamělých Nadii a Sandy. Jen věty Malene a Nadii shodně naznačují, že počátek je někde jinde.

Ve světle dodatečných informací, vypadá incident trochu jinak a o tom, jak to se zásluhami ve skutečnosti bylo, svědčí i informace, že všichni čtyři byli velmi blízko okamžitému odlifrování domů za násilné chování a nakonec byli rádi, že to skončilo jen žlutou kartou –napomenutím a varováním, a znovu zdůrazňuji -všech čtyř
Tož tak.

Další korunovace – rekap díl 50

Henrika i Christiana po ránu bolí hlava, moc si z večera nepamatují, ale přece jen je trochu hryže svědomí. Nadia vzdychá v obavách co bude a Sandy má jediný přání – sedět u snídaně co nejdál od Christiana.

Snídaně ale probíhá celkem v klidu, až na další záměnu jmen v titulku – políbena je Nadia. Christiana svědomí tíží přece jenom víc. Bere si Sandy stranou, rád by si to s ní vyříkal a omluvil se. Na čistý rejstřík to u Sandy ale nevypadá, její naštvanost trvá. Odpuštění začíná i končí na větě – když se to stane příště, tak už spolu nebudeme, rozejdem se. (přiznám, to jsem nějak nepochopila)

Už je tu ale záchranný dopis – u bazénu čeká telka a videoprezentace nováčka.

Hurá teď už to určitě bude kluk! Osazenstvo tedy u bazénu zírá na telku, nováček ušima stříhá vedle za stěnou. Je to kluk, a to břicho– ááách,holky jsou v sedmém nebi, a už je vidět i hlava …

Je to Benjamin v celé své kráse a hned sděluje, že je model. Ovšem dámy a páni, s bakalářským titulem. Dojde až do finále. (néni žádné ořezávátko, víme?)

Na kluky to funguje. Pohled Casanovy, titul z univerzity? Pozor na něj, ten by nám mohl hatit plány.

Holky jej zatím provázejí po hotelu. To ale Benží nezvládl. Spěchá, tváří se nezúčastněně. I Natálka je těžce rozčarovaná – je její přesný opak (nejásá), body Benjamin bere jen u Mille.

Prohlídka je u konce, pokračuje seznamování. Co děláš když se napiješ? Benží prý nemá zábrany a řeč odvádí na své oblíbené vytahování . Touží být nezapomenutelný. S kámošema vymysleli tanec a nahráli i na Youtube (čumte a obdivujte )

Dost seznamování, užívejme chvilku klidu a kadeřnického umu Malene. Henrik už má zase hřebínek nahoře a nadýmání. Christiane, dojdi mi pro cigarety …

(za tímhle humorem je buď horečka anebo utajená flaška)

Už je tu ale oběd a k němu dopis a podnos s dalšími korunami. Benjamin je má přidělit. Jedna je pro nejvstřícnějšího kluka, druhá pro tu, s kterou chce bydlet.

Výběr je třeba si rozmyslet. První se na audienci žene Mille. Jenže achich ouha, není pivo, Mille vědomí, že sedí sama vedle BENJAMINA zcela paralyzuje, potí se, zadrhuje, a když už nějaké slovo vytlačí, tak jsou to plácy o ničem. Je to v háji.

Benjamin kupodivu Mille zatím nezavrhuje. Ještě nevypadla? To nemůže být slabá hráčka!

Mille na schodu vystřídala princezna Natálka. Chce mluvit o něm. Nechce Henrika ani nikoho původního, chce nového s novým startem. Tohle Benží slyší rád. Prý mu skoro bere jeho vlastní slova a myšlenky, rozplývá se. Spolu budou úplně nejsilnější.

Také pánové samozřejmě chtějí korunu. Situace si to žádá, situace to vyžaduje, Malte se před Benjaminem maže na chleba a snaživě se kolem něj vine.Koruna by mu slušela. Christián zvolil taktiku vychvalovací. Fakt vypadáš dobře, hned jsem si řek, to určitě bude dóóst libovej týpek“ . Ale asi měl lépe volit slova :D

Nastal čas druhé korunovace a mého padání ze židle.

Benjamin v půvabném kloboučku krčí čelíčko i nosíček a padaj z něj perly.


Soutěžící si cloní oči proti sluníčku a skoro ani nedýchají. Budu to já … chtěl bych ji …, kruci s tolika korunama,to to můžu zabalit …

Druhým králíčkem se stává Malte

Další koruna je pro dívku s kterou chce bydlet. Po chvilce napětí padá jméno, které už asi všichni tušíme….

Nathali.
HP2014-49-natalka
(tohle děvče je k nezaplacení :-DDD)

No nic. Mille si trochu zafuckovala, jak je nemožná, korunovaná s nekorunovaným balí a společně prožívají euforii. Tenhle moment si musí pamatovat. Je to začátek něčeho moc dobrého, něčeho velkého, toho nejlepšího – budou vládnout.

Střih. Dneska nebude večírek, kluci o holky nestojí, polehávají a jen do větru plkají – zase den na nic, mohli bychom se opít. Co se to děje, holkám se tohle ale fakt nelíbí. Vypuzeny u báru osnují čím pány zaujmout a jak je zapojit. První nápad je dívčí líbačka aneb putuje ledová kostka. Ač to prý podle laury na muže vždycky zabírá – kluci nic. Čumáček tedy vymyslel , že by možná zabrala provokace s Kasperem. Začíná to být jak trapárna holek z šestý Bé, protože Čumáček jde Maltemu říct, že v posteli byl lepší jak její rajský předchozí. Hoši taky nic, nicméně Malte je na koni. Je lepší než Kaspééér, mluví se něěěm, supéééér . Mille navrhuje pivní štafetu (co taky do ní čekat jinýho) a hned se vrhá, že začne. Opět trapárna. Kluci sedí a jen se z dálky pochechtávají, ale tu jim to Benjamin kazí, protože má potřebu se taky ukázat. Bude se tančit a on je to bude učit svůj bollywood.

Dostáváme do nočních hodin a k bazénu. Sandy a Benjamin se ostatním vzdálili ke kraji. Malene se podivuje jak na to jde Sandy tvrdě a korunované salátce tuhne rys. Jde po tvém klukovi, nikdy dřív se takhle nechovala, přisazují si ostatní a Natálka s vráskou na čele si jde přesednout, aby na ně líp viděla.

V bazénu se však nic nekalého neděje, Benjamin plácá své obvyklá důležitá hovna (předpokládal jsem některé situace) a Sandy se drží opodál. Pěkný sice prý je, ale žádný flirt tady s ním nehodlá. Benjamin ji také později hodnotí. Hezká je, ale v hlavě má prázdno.

A tím je den u konce, jde se zalehnout. Nathali Benjamina informuje o podezřelosti Sandina chování, u Christianů se vrká a Martin leží na špatné straně postele. Chce spát u Sandy? Chce. A tak se dozvídáme, že štáb nám z nočního dění asi lecos zatajil. Stává se to prý sice jen jednou za týden, ale Sandy až podezřele září. Šťastně usíná obložená svými dvěma plyšáky.


Zdroj. obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 53
1
Prochor
Reagovat

Opět gratuluji dánskému štábu blinside s korunou je skvělý.

2
Prochor
Reagovat

Všimněte si úsměvu Nadii, když Henrik zradil Lauru a povýšil z pána bazénů na krále hotelu:-) Je to pitomec:-)))

3
okkvp
Reagovat

@Prochor: úsměv, říkáš, jo ?

4
Prochor
Reagovat

Jak to mohl Henrik tak zvorat. Nadia teď už může chodit po hotelu jen s chápavým úsměvem:-))) Všichni kluci proti němu a polovina holek taky? Henrik je už prakticky venku – odchod z hotelu. Namaloval si svojí blbostí na záda ohromnej terč.

5
Andrea
Reagovat

Nathalie se mi nelíbí, obličej má jako chlap a díky očím (které si ještě zužuje umělými řasami) mi silně připomíná herce Willa Ferella. Jsem ale fascinována jejím sebevědomím a také tím, že se ve 24 letech pasuje na princeznu:-)

6
Ananas
Reagovat

Milá Lauro,
Zdalipak by Tě Thomas vyměnil za Lociku s korunou?

7
Hooper
Reagovat

@Prochor: S terčem bych byl opatrný, ale je fakt, že je po odchodu Amandy za debila. Nelíbí se mi jeho chování, ač má pravdu s tím, že Nadina reakce po hození rajčete byla neadekvátní.

V hádce na pokoji písečné a Martina pro mě Malene za body.

8
Hooper
Reagovat

@Andrea: Locika jo, protože vlasy, ale tím to hasne. Ve 24 je tam teď nejstarší a nejvíc ji berou pohádky. S mužským obličejem souhlas (tvrdé rysy?).

9
Hooper
Reagovat

@Ananas: Spíš ne. Ale je teda pravda, že Thomase bych opravdu nepodezíral z nějakého herního myšlení

10
Baruš
Reagovat

Proč myslíte, že to Henrik zvoral, když si vzal korunu? Že ohrozil Lauru? Nebo sebe? Nějak to moc nechápu. Jinak Nathalie mi přijde v podstatě docela ošklivá, něco mi v tom obličeji sakra nesedí. Ale Malene, když se upřímně směje, tak jí to konečně sluší.

11
okkvp
Reagovat

@Baruš: myslí Prochor

12
Evík
Reagovat

Jo tak princezna…. :oD Obávám se, že Danny v paruce byl větší kus….

Nějak se nám král bazénů nafukuje, a to exponenciálně… Aby nebouchl… ;o) Mmch. nevím, jestli ví, že v oválné pracovně je obsazeno, že se tam furt tak vidí…. :o)

A jestli princezna s korunovým bonusem znamenala jenom to, že ostatní budou posluhovat, tak to je pro Lauru asi dost úsměvné, když teď kvůli tomu spí na pračce…

Házení plodinami bylo dost pod úroveň obou borců….

13
okkvp
Reagovat

@Evík: PlodinOU! – rajče letělo jenom jedno. Pak to byly dvě sušenky a později krabička cigaret. Plus tedy flaška vody, ale ta mířila na Henrika.

14
Prochor
Reagovat

10 V sociální hře, kde o vás rozhodují lidi je nemůžete naštvávat a ještě ze sebe dělat favorita a bouchat se do prsou jak jsem skvělej. Tohle Henrik absolutně nezvládl a už je v pozici Dannyho. Jakmile bude příležitost ho vyhodit tak půjde jako frajer Danny – to je jasný.

15
Ananas
Reagovat

@Baruš:
Nezvoral. Ale Lauru to pochopitelně nepotěšilo.
Nicméně pořád si myslím, že svojí sebechválou (byť žertovnou) si Henrik podřezává větev.

Když jsem tak viděla Lauru zápasící s kufrem, napadlo mne, jestli ono to nakonec není v pravidlech, že pomáhat smí jen partner.

16
Prochor
Reagovat

Když jsem nedávno o Thomasovi napsal ironicky „Šťastný to chlapec“, tak jsem netušil, že za to mohou možná geny:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/345407-danove-jsou-nejstastnejsim-narodem-v-evrope-mohou-za-to-geny.html

17
Baruš
Reagovat

@Ananas:
Jsem zvědavá, jaká tedy bude v budoucnu výhoda pro Henrika za získanou korunu. Ale možná to zas bude nějaká volba mezi špatnou a ještě horší možností jako měl Danny.
U Henrika bylo dřív víc vidět, že mluví s nadsázkou. Teď u toho má opravdu moc nabubřelý výraz. Ale i tak zůstává mým „fanouškem“ :) Na druhé straně škály je Malte…kam se poděli normální chlapi? Tyhle šamponci jsou fakt slizký. Ještě že za mých teen let tenhle druh kluků nebyl…

18
Blabla
Reagovat

ahoja všichni :-)

no přidávám se k názorům, že Henrick se fakt chová poslední dobou jak blbec…a to je můj fanoušek…korunu si vzal dobře. Bohužel se díky ní cítí na koni…a tak se chová jak idiot a naštval další lidi.

Ale co předvedli dneska??? Hysterka Nadia a snad ještě větší Sandy…ta mi dnes připadala jak selka…a posléze ten výlev…a Nadie na ní najednou velmi záleží? No koukám jak kartáček Slim soft…(pardon, ale ta reklama mě fakt těžce irituje)

K nové holce nemám co říct…na to že je nejstarší, tak je nejinfantilnější. Princezna jen dle vlasů, jinak nic, jak už tu někdo psal…

19
Ananas
Reagovat

@Baruš:
Henrikovi asi nedochází, že jeho proslovy jeho posluchačům už moc vtipné nepřijdou. Připouštím, že slova nám modou zkreslovat titulky, ale výraz ne.

20
Andrea
Reagovat

Já se teď těším na to, až nám štáb odhalí, v čem spočívá výhoda mít korunu:-) Moc-ale v čem, nad čím? Aby to nebyla zase nějaká hovadina, která za tu ztrátu „důvěryhodnosti“ nestála.

21
Melek
Reagovat

@Baruš: Jojo, Malene mi dokonce v poslední době začíná být sympatická, když se více usmívá, asi to dělá to poblouznění Christianem ;)
Henrik se opravdu nechová moc takticky, u mě sice zůstává na vrcholku žebře, ale být tak neoblíbený u většiny obyvatel už moc chytré není. Doufám, že ta koruna bude mít nějakou taktickou výhodu, nechci vidět triumfální pohledy Nadii a její věrné malty.

22
Ananas
Reagovat

@Melek:
Krásně zaláskovaný je hlavně Christiánek. Včera se mi strašně líbilo jeho nadšení pro Petra Pana a následné zoufalství nad kostýmem.
@Andrea:
Že by koruna přinesla takovou „výhodu“, jako titul Nejodvážnějšího muže? No, to by byl fakt korunovanej!

23
Johana
Reagovat

Mě by zajímalo, zda-li by Henrik vyměnil i Amandu za korunu. Bohužel, to se asi nedovíme.

Ještě by mě zajímalo, takže nejspíš opět dotaz na okkvp, jestli nominovaní do Jury měli možnost vidět nějaké díly i po svém vypadnutí, nebo se rozhodovali jen na základě pobytu v hotelu.

24
Prochor
Reagovat

Ta výhoda koruny bude krátkodobá ale špatný dojem dlouhodobý. A v tom je Henrikova hloupost. Možná by to jinak i vyhrál. Ale teď tomu nevěřím.

25
Prochor
Reagovat

Ještě blahopřeju Malene (zabouchnutíá do Kristiána), že ho honem rychle vyriflovala ze dveří. Bylo jí jasné, že se veze na Henrikově záporné vlně. Takže v tom blbeček Henrik zůstal sám. Nemá nikoho, kdo by ho chtěl zachránit a to taky svědčí o mnohém. Král bez vojska je nahý. Nadia se může jen smát.

26
uKaStany
Reagovat

@Johana: Už se tu stokrát napsalo, že to celé natačili najednou od října do prosince a pak teprve to stříhali. Celé – znamená i s finále. Takže asi těžko …

27
okkvp
Reagovat

@Johana: Myslím, že by ji vyměnil.
Odpověď na otázku tu už je.

28
Johana
Reagovat

@uKaStany: @uKaStany:
asi jsem byla při čtení článků nedbalá a nezodpovědná, nebo se mi tato informace vykouřila z hlavy…tak promiň, zapracuji na sobě :-)

Já pořád čekám, kdy obyvatelé hotelu vymění letní oblečení za teplejší bundičky a ono je to jen 8 dní, co se vrátila Nadia – primácký důkaz relativity času.

29
okkvp
Reagovat

Johana – teplejší bundičky ???
Průměrná teplota v téhle oblasti je pro měsíce říjen až prosinec 32, 31 a 30 stupňů celsia.
(když mají extrémní zimu, tak je tam 19)

30
Melek
Reagovat

@Johana: Chladněji asi opravdu nebude, to by ti chudáci v tom otevřeném hotelu klepali zimu i v noci. Ale taky si nemůžu zvyknout na to pomalé tempo děje, přijde mi, že Nadia je tam už aspoň 2 týdny. Je to fakt málo dvakrát do týdne.

31
Ananas
Reagovat

Docela bych vítala, kdyby při odchodu soutěžícího bylo připomenuto, jak dlouho pobyl. U některých to už nedokážu ani odhadnout. Je to taková inverzní Země Nezemě. Tady měsíc, tam týden…

32
okkvp
Reagovat

@Ananas: njn, do konce zbývá 20 epizod, v prapůvodním tempu jako na začátku bychom to sfoukli za dva týdny, terazky si to „vychutnáme“ skoro dva a půl měsíce.
jak říkají paradajci: fuck fuck fuck

Jak to strašlivě mate, mi tuhle právě taky došlo. Přemýšlela jsem proč v té 49 ráno vypadali tak unavení. Tak jsem si vlezla do své chytré tabulky a došlo mi jaká tam proběhla smršť.
Jinak jestli si ještě pamatujete, první, kdo upozornil na změnu „klimatu“, byla Simone, po týdnu miss paradise náhle velmi unavená (tak je pravda, že to byl asi pracovně náročnější týden vzhledem ke všem těm soutěžím a jejich prezentací před kamerami), znechucená (!) a toužící po domově.

33
Ananas
Reagovat

@okkvp:
A to ještě budeme rádi, když nám Prima třeba u příležitosti nového školního roku a nového vysílacího schématu neudělá pá pá.
Pokud šťastně dožijeme do konce, obšťastníš nás pak nějakými čísly prosím? Kdo jak dlouho a tak.

34
okkvp
Reagovat

@Ananas: Pokusím se.

35
Alice
Reagovat

No cože?? Ten nový chlap :-O Slintám

36
Melek
Reagovat

Chudák Mille, zase jí to nevyšlo. Ale co, předvedla, že se umí docela dobře zabavit i sama ;)
Benjamin vypadá, že nebude mít úplně vygumováno, snad si to hned příště zase nepokazí, další trochu chytřejší kluk by se hodil. Zato Sandy, o které jsem si dřív myslela, že tu hloupost opravdu spíš přihrává, začíná dokazovat, že má v hlavě víc pilin než mozku. Už se drží na poslední šprušli těsně nad Maltem a Nadjou.
A nejvíc mě rozesmál pohled na korunovanou maltu, měl takový strašně srandovní obličej bez té čupřiny :D

37
Ananas
Reagovat

@Melek:
Korunovanej Malte vypadal jak mraveneček. Kreslenej.

Proč byla Sandy naštvaná na Christiana a ne na Henrika?

38
okkvp
Reagovat

@Ananas: mě tedy přišel slaďour troška jako marťan s anténkama :-)))

Myslíš proč byla naštvaná ráno? Nopáč včera zřejmě v rámci toho pošťuchování, které jsme neviděli, po sobě házeli flaštičkama s vodou a Christian zřejmě nechtěl uznat, že ji trefil do hlavy …. ale jen velmi nepotvrzený a velmi volný odhad (na kontrolu přes švédské titulky se většinou nemůžu dostat, navíc u tohodle dílu snad ještě ani nejsou).
fakt ale nebrat nijak vážně – zcestné fámy bych spouštěla nerada ;-)

39
Evík
Reagovat

Asi bude Benjamin smutnej, až uvidí, jak vypadá tanec, který se nedá zapomenout…. A není to ten jeho, ale pizza tanec…. :o) Jinak je to teda frajer libovej… A jak si krásně notoval s Nathalií v tom, že jsou nejlepší a budou vládnout… :oD Prostě to tak bude, jejich Veličenstva se usnesla, že přes to vlak nejede… :o)

40
Prochor
Reagovat

Na omluvu Henrika snad je to, že od té doby, co vypadla jeho Amanda, tak se začal v hotelu nudit. Alespoň to tak vypadá. Holky v hotelu ho nezajímají a tak se snaží buď opít nebo se vytahuje a prudí lidi. Kdo si hraje nezlobí, jak se říká. Dokud tam měl Amandu tak se rozhodně nenudil:-) Teď ze sebe dělá akorát blázna.
Benjamin se mi líbil, jak od začátku přemýšlí o strategii. Mohl by to být zajímavý hráč. Jestli má vysoké IQ, tak by mohl ovládat hotel jako náš Gino.

41
okkvp
Reagovat

rekap v článku
i s odkazy na ta úžasná benjamínkova videa

42
Melek
Reagovat

Tancující Benjamin je opravdu kouzelný :DDD

43
okkvp
Reagovat

@Melek: mě tedy překvapilo, že to dánové nenašli (viz počet shlédnutí)

44
Prochor
Reagovat

Benjamin chápe správně základní strategii.
a) Diváci rozhodují ve finále
b) Diváci si oblíbí a zvyknou na ty, kdo jsou v HP dloudobě
c) Je třeba vytvořit silnou alianci nováčků
d) Získat slabší alianci mazáků nebo alespoň někoho z nich
e) Vyřadit starousedlíky s vyžitím b( a c)
d) Zaujmout jejich pozici
e) Nedovolit novým nováčků použít stejnou strategii.

45
okkvp
Reagovat

@Prochor: ;-)
bod a – diváci nerozhodují
bod b – nepravda

46
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Mně bod b nepřijde tak nesmyslný. Samozřejmě, neplatí to 100%, ale nabízí se to. Na vítězství to ovšem vliv mít nebude.

47
okkvp
Reagovat

@Ananas: přesně tak, neplatí na 100% ani pro zvyk, natož pro oblibu někoho

nezpochybňuju, že Benjaminem nastíněná taktika má něco do sebe, ale jinak mi ten post kolegy dost připomíná tu Natálčinu větu o Miss Paradise a partnerovi (první část je blbost, a druhá může být velmi krátce dočasná)

48
Icecube18
Reagovat

OT- Od 2.září budou každý všední den na internetu opakovat českou řadu HP

49
Ananas
Reagovat

@Icecube18:
Snad ne místo dánské?!

50
Icecube18
Reagovat

@Ananas: To snad ne

51
okkvp
Reagovat

@Icecube18: Neluš s Šedivkou a spol asi žárlí, že? No to si Príma príma pomůže …

52
okkvp
Reagovat

Nicméně klídek – budou to opakovat pro supernoční týpky – začátky mezi 02-03.30 – po -pá na lávě

53
Melek
Reagovat

No aby se moc nenamíchli, že to nebude mít oproti dánské verzi žádnou sledovanost, a neustřihli nás :D

Přidat komentář