Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: 20.6. Panem Paradisem se stává … Michael

20. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Ano milé slečny a dámy, plus nějací ti páni, Mistrem Missem Paradisem není nikdo jiný než blonďák s prknem. Králíček Kaspříček má sice Lauru, ale je bez poháru. Pokud se ptáte : Japato? Tak se buď podívejte anebo si si to tady přečtete. (nejlépe obojí).REKAP

Jak kdo k čemu přišel se dozvíte z rekapu


zatím uvolněte pnutí postem diskuzním

Epizoda 14 – Bazirekap

V dnešní epizodě vrcholí celá soutěž Mr. Paradise. Je to titul velmi prestižní, vítěz si může tento titul dát za jméno a pak se představovat jako: XY, nezaměstnaný, MrPr, domů si odveze pohár jak Stanly Cup a už navždy bude zapsán zlatým písmem v historii téhle reality show.

Všichni kluci chtějí být panem rajským. Ten, kdo to ale bere jako svou povinnost, je Kasper. Jestli se nestane vítězem, tak se nemůže vrátit domů.

Tak, je po snídani, pánové běžte si připravit proslov na téma, proč právě vy, byste se měli stát tím jediným a pravým. Přijde vám pomoct a cenou radou přispět i Klaus, tak se ho nebojte na cokoliv zeptat. Kasper vyzvídá, co tak asi chlapi budou říkat, Henrik naznačuje, že by měl zejména vyzdvihnout své přednosti. Takže hodinky… náramky… ?

Bratři se rozhodli, že nic neponechají náhodě. Proslov si připraví podle mezinárodně uznávaných pravidel všech proslovů. Bude mít úvod, stať, bod ze kterého není návratu a závěr. Henrik, jako král všech řečnických pultíků se na poslední chvíli rozhoduje, že si tam připraví i vyvrcholení. Vyvrcholení proslovu, samozřejmě.

Patrik se cítí nesvůj.

A) neví co má říkat B) nesnáší mluvit před lidmi. Když přichází Klaus, svěřuje se mu Patrik s tím, že nemá plán a prostě bude improvizovat. Mi osobně to vzhledem k A) a B) přijde dost riskantní, ale Klaus to vyhodnotí jako báječný nápad. A ten je odborník na slovo vzatý. Pak vychází najevo, že Patrik si myslí, že je Klausovi dost nesympatický… tak tím se to vysvětluje.

Ani Danny si zatím není jistý tím, jak tuto disciplínu uchopit. Že je úžasný a měl by se panem paradajsem stát, je naprosto jasné… teď jen najít tu správnou otevírací formulaci proslovu, pak se chytí a nakonec to dívkám prostě celé docvakne. Klaus je z Dannyho naprosto nadšený. Cítí z něj životní sílu, rozhodnost a charakter. S otevírací formulkou mu sice nepomůže, ale drží mu palce.

Pak se VIP host přesouvá ke Kasperovi, který ho už netrpělivě očekává. „Chci dívkám říct, že jsem prožil krásné dětství!“ Klaus nehne brvou a Kasperovi jeho ústřední myšlenku schválí. Králíček hltá očima každé slovo a při loučení se cítí mnohem, mnohem jistěji.

Michael návštěvě přednese body osnovy.Chce se přiznat, že některé ze situací v hotelu nezvládá. Exposlanec a exvězeň však tuto strategii okamžitě zamítá. Přiznávat slabost, je v téhle situaci trochu slabomyslné… Tohle rozhodně ještě přepracuj, Michaeli.

Poslední rozhovor s Henrikem probíhá tak, že blonďáček nasadil výraz pozorného posluchače a jedním uchem dovnitř… druhým ven… Má to pevně v rukou. Úvod, stať, vyvrcholení, závěr. Howgh!

Dívky si užívají lenivého odpoledne a jejich pohodu rozčeří až dopis. Nebyl to ale jen dopis, byl to dopis s rekvizitami. Rikke dívkám naznačuje, že mají příležitost otestovat, jestli chlapci zvládají multitasking.

Megerám zasvítila očka a přemýšlejí, jak jen těm chlapcům tu trapnou chvilku proslovů ještě ztížit.

Danny bude žonglovat, Kasper točit obručí, Henrik skákat přes švihadlo, Michael se bude snažit tužkou, uvázanou okolo pasu, trefit hrdlo lahve a Patrik si uváže kravatu.

Tím dostaly proslovy mnohem větší šmrnc. Zvlášť u toho, kdy obruč svištěla kolem Kasperových boků,stehen,kolen a on mlel o tom, jak skvělé měl dětství a že mu nic nechybělo, jsem se skutečně rolovala. Dívky též.

No, chlapci, tak konec srandy, pojďme si prohlédnout fotografie, které jste pořídili s profesionálem.

Kluci se sami sobě líbí, jen Patrik je zklamaný. Dívky jsou unešené. Tohle se vážně povedlo. No a teď nechejte porotkyním chvíli čas, aby se mohly správně rozhodnout.

Napětí se dá krájet. Kasper se viditelně chvěje. Teď, teď už to příjde… Jen ohlásí ty nuly, a pak si převezmu pohár pro vítěze.

Rikke dává slovo Nadji. Kdo se umístil na posledním místě? Bylo to těžké rozhodování. Na posledním místě se umístil … Kasper! WTF, co? Co jako… co? Já? Ano, Kaspere, ty…

Na čtvrtém místě se umístil Henrik. Hm… neumím prohrávat, jsem zklamaný.

Bronzovou pozici obsadil… Patrik. Kurňa aleuž… Celé mi to zkazila ta pitomá fotka…

Zůstali nám tedy 2 adepti… Amando, kdo se stal vítězem a získává titul Mr. Paradise? Vítězem se stává … Michael!


Hurá, jupí… Kasper – co? Co jako… co???? Danny – nerozumím tomu, opravdu tomu nerozumím, vždyť jsem vymyslel výbornou otvírací formuli „ahoj holky, moc vám to sluší“, co by jako ještě chtěly? Kasper – co? Co jako… co???

Pak následoval večírek se šampaňským a všichni byli šťastní. Všichni kromě… co? Co jako… co???


/očekávám, že se ten pohár nakonec ztratí a bude následovat prohlídka zavazadel a …/

A co nás čeká zítra? Jako minule i tento týden to vypadá na nášup, samozřejmě pro vás předem připravíme článek s potřebnými informace, v každém případě se už teď těšte na zábavné břišní tanečky

Zdroj obrázků: TV3, danielishoj.dk, TV3/PrimaPlay

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 38
1
Baruš
Reagovat

Ka(s)příkův údiv prostě nej! Ani na králíčka se večer nezmohl :)

2
Prochor
Reagovat

Díky – už jsem z toho taky celej vedle ale chlapci to nějak nemůžou rozdýchat. Hlavně Kasper si nějak moc věřil.

3
okkvp
Reagovat

@Baruš: ano, Kapr vypadal jak Kapr vytaženej na štědrej den ráno z vany :-)))

4
Prochor
Reagovat

Až bude miss Paradise tak volím jednoznačně Nadiu – ta je roztomilá.

5
Baruš
Reagovat

@okkvp a ještě jak pořád otvíral tu pusinku, jakoby lapal po dechu :)

6
Icecube18
Reagovat

Hula-hop ela :-D
Jinak dneska nic moc díl. Bylo tam málo Nadii….. :-D

7
okkvp
Reagovat

@Baruš: no a pak ten neodolatelný sladký Králíček dívky označil za suky :-)))

8
Janko
Reagovat

No Králíček Kaspříček to moc neunesl :D mám tu záchvaty smíchu!

9
Icecube18
Reagovat

Kapříkův výraz byl skvělej :-D A jsem rád že nevyhrál Danny. Zvlášť za ty kecy potom vyhlášení. Stejně tak Kapřík. Alfasumci se plácaj na suchu :-D
No a ty dva krákalové na konci to zakončili :-D

10
Elko
Reagovat

Áno, som V TOM! :D
Prvé tri epizódy ma presvedčili, že toto bude skvelá šou na zabitie nudy!
IQ všetkých tipujem na spoločné skóre cca 168, ale sú proste skvelí :D

11
Hooper
Reagovat

No, stejně by králíček na ten pohár (ale ten byl fakt pěknej!) neměl místo, jak všichni víme. Jsem rád, že vítěz na něj místo má. Titanicovský duet povedený. Nově přišedší holkou králíče opět zná…
A všiml jsem si, že kdykoliv mluví Amanda o alfa samci, tak je tam event pige, to tam má jen takhle teď krátce, nebo od začátku? Přece jen ty české titulky tu druhou část zakrývají.

12
Hooper
Reagovat

@Elko: A jak se to bude jmenovat?:-) Gratuluju, koukal jsem, že jedete tři epizody za den, to bude stálá rychlost?

13
Elko
Reagovat

Hooper: Bude sa volať Kasper :D
Áno, tri… musíme vás asi dohnať, ale nie predbehnúť si myslím. Je to spolupráca s Primou, titulky sú české.

14
uKaStany
Reagovat

@Hooper: to tam Amanda napsané od začátku, je to její zaměstnání (má to i v dotazníku)

15
barbarka
Reagovat

Kaspřík mě fakt dostal, ten jeho výraz, to bylo něco. Myslím, že jeho dětství bylo opravdu plné lásky, jak říkal. akorát se mi zdá, že té lásky bylo trochu moc, přijde mi jako rozmazlené děťátko :-D

16
Hooper
Reagovat

@uKaStany: Dobrý, já si tím nebyl jistej. Trochu škoda, titulek „Dannyho holka“ bych v takových momentech ocenil.

17
uKaStany
Reagovat

@Hooper: jenže ona není Dannyho holka, ona se s ním jenom ochutnává

18
Hooper
Reagovat

@uKaStany: Vím, bral bych to jako vtip. No a podle upoutávky na oba dva zítřejší díl ochutnávání rychle skončí.

19
Sara
Reagovat

Super. Kasprik posledni – potesilo. Nevyhral Danny – potesilo. Vyhral Michael – nevadi. Zarazi me to jejich prehnane sebevedomi. Zejmena danny a kaspeik jsou v tom machri. Podle ukazek by se amanda mohla probrat z dannyho, to by bylo fajn. Ale asi nerealne. Danny s ni ma plany a nenecha si je kazit. Amanda bude slapat podle planu. Libani, muchlovacka a ma to vychytany.

20
Icecube18
Reagovat

Ukázky vypadaj dobře, ale ta nová holka ani ne. Jestli Danny řekl, že je nejhezčí, tak je slepej :-D

21
Sara
Reagovat

Slysim dobre ze vyslovuji kodan – kopenhagen Kenajnen?

22
Icecube18
Reagovat

@Sara: Spíš bych řekl, že říká na konci kennen (z němčiny znát) nebo podobně znějící slovo.

23
Bazinga
Reagovat

rekap visí.

24
Icecube18
Reagovat

@Bazinga: Rekap visí a já ležim :-D. Tvoje rekapy jsou skvělý :-D

25
okkvp
Reagovat

@Icecube18: až s obrázky je rekap kompletní (už jsou)

26
okkvp
Reagovat

Přiznávám, že trefit scan Kapra s obručí u kolen se mi nepodařilo ani na asi 25 pokus. Pokaždý jsem se tak smála, že jsem byla moc rychlá nebo pomalá :))) (bez pepáka je to naprt)

27
Evík
Reagovat

Já se picnu, ono to furt graduje… Epizody i rekapy… :oD

Ano, Kapřík pěkně lapal po dechu, jak nemohl pochopit, kde ve své do dokonalosti dovedené taktice udělal chybu… :o) Všechny holky oslintal, pomuchloval, je úúúžasně vtipný, má nejkrásnější fotku, nejhezčí dětství, krásnou holku, krocana pravidelně ohřívá, má TETOVÁNÍ, svůdný úsměv, namakané tělo, všechny dívky v kilometrové vzdálenosti ho chtějí, a PŘESTO nemá pohár… To nemá vysvětlení… Něco jako UFO… Takže když se tak pěkně posmažil ve vlastní šťávě, možná by ho jako toho vánočního kapříka nebylo od věci vypustit do vody, ať se netrápí… :oD

Taktéž krásný, charakterní a okouzlující Danny má zkažený večer… (A Klaus se taky příliš nadšeně netvářil…) Taky vůbec nechápe, kam děvčata dala oči, když takhle divně rozhodla… Nejen, že je mnohem vhodnější kandidát než všichni ostatní, ALE ještě navíc narozdíl od ostatních tam nejlíp zpívá a tančí! Ovšem žonglování s pomeranči by zřejmě zvládl líp Berouskův medvěd… Ještě že má Amandu, která mu bude muset dýcháním z úst do úst zlepšit náladu… Také ještě naposled napustí motýly a trochu si užije, protože zítra už zřejmě další várka k napouštění nebude… Zítra přijde konkurentka těžkého kalibru, a vypadá to, že Henrik i Danny rázem zapomenou na Amandu… To je teda zajímavé… :o)

A nezdá se vám zajímavé, že je tam tolik lidí z Kapříkova okolí? Spolužačka Natasha, teď pařmenka Kimie… Kam na ně asi chodí… :o)

Také se mi zdá vtipné, jak nová posila do týmu hodnotí tetování na chlapech jako eee, ale sama má malůvku přes půl břicha… Nejsem odbornice zahradnice, ale vypadá to a plazí se to jak vykvetlá dýně… :o)

28
okkvp
Reagovat

@Evík: no, fakt to vypadá jako dýně, či okurka, ale v deatilu jsou to jasné lilie. Co taky čekat jiného, že, na takovém nevinném tintítku :-)

29
Prochor
Reagovat

Jestli přijde nová atraktivní holka tak tipuju, že půjde po Dannym a Pernille bude na vypadnutí. No, uvidíme.

30
Melek
Reagovat

Odpusť mi, maminko, odpusť mi, tatínku, odpusť mi nevlastní tetičko z pětadvacátého kolene z matčiny strany, já jsem se opravdu strašně snažil, ta to můžou ony! JÁ jsem měl nejlepší fotku, nejlepší projev, nejlepší tetování, jsem nejkrásnější a nejinteligentnější, ale svět je strašně nespravedlivý. Toho Muže roku Dánsko 2014 už určitě vyhraju, slibuju :))

31
uKaStany
Reagovat

@Melek: :-)))

32
Hooper
Reagovat

@Prochor: Pernila IMHO ne, ukázky naznačují něco jiného.

33
Hooper
Reagovat

@Evík: Henrik hned tak nezapomene, aspoň soudě dle titanicovského duetu.

34
Prochor
Reagovat

Tak se mi zdá, že oba bratři Henrik i Michael spolu pořád soupeří. Jako první Michael:“To jsem rád, že jsem porazil bráchu“! Henrik: „To mně štve, že mně porazil brácha“! A tak pořád dokola při každé příležitosti. Jako by se snažili vyhrát nějaký závod o úspěšnějšího syna.
Dany měl správný odhad, že chtěl vyhodit Michaela a ne Yakuba. Kdyby přesvědčil ostatní a vyhodili by Michaela mohl být Mr.Paradise Danny. Prostě bratrská aliance je velice silná a nebezpečná.

35
Bazinga
Reagovat

Kasperovo umístění a jeho následné „dumky-žalky“ byly samozřejmě top. Nicméně já se musím přiznat, že hodně sleduju Patrika a jeho reakce, postřehy, myšlenky jsou neutuchajícím zdrojem mého veselí…

A řadím se do fanclubu Nadji :-). Jen si přeju, aby co nejdříve vysmahla Natascha, protože ta jí, podle mě, hrozně brzdí… A já se ptám, jakým právem!!! :-D

36
okkvp
Reagovat

@Bazinga: právem zachování zdraví nás diváků – smrt smíchem je možná záviděníhodná, ale mě už bolí nejen bránice, ale i za ušima. O zvýšené spotřebě protivráskových grémů nemluvě ;-)

37
Hooper
Reagovat

@Evík: Ad Kimie a tetování – to musí být blbě přeloženo, na dánském oficiálu říká, že se jí kluci s tetováním líbí.

38
okkvp
Reagovat

@Hooper: Lidi a kluci, nemusí být totéž

Přidat komentář