Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: 15.6. Druhé Parceremoni a Vítejte chlapci + sumář dění

15. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Aktualizováno Jestliže je úterý, musíme být v Belgii. Ale protože je čtvrtek (… tedy vlastně neděle) tak se dneska v Paradise párují. A kdopak dneska pobalí? Ohrožené jsou dámy, ale pozor, ani páni nebudou mít klidný večer a na židličkách bude zase pěkný hic. Dočkají se i statistici.
Prořídlé osazenstvo druhý den doplní dva mladí muži a proběhne den radostného poznávání. Kdo se zadá a kdo si řádně zavdá? Dívejte se, dnes opět nám Prima dává dvojitě – díly 8 a 9.

Víkendový program máme hustý. Nejdřív se s někým rozloučíme a pak se zase s někým svítáme. Řady pánů Paradajsů oživí dvojice zajímavých pánů. Seznamte se:

Yakub Ceper



Týmový hráč, konkurenceschopný, ke všemu ochotný
23 let, Kodaň, Butik asistent

Kubík je dítě rasově smíšené a je to na něm trošku vidět. Po mamince je poloviční turek, nicméně já bych tipovala taťku číňana. Hoch je to ovšem vzdělaný a promlouvá 5 jazyky. Umí dánsky, turecky, italsky, francouzsky a taky afrikánsky. V Hotelu se mu nejvíc líbí Laura, zejména lingvisticky. Chce být zahraničním modelem.

Danny Rosenberg



Sociální, moudrý, okouzlující
25 let, Ishoj, výživový poradce

Danny je dalším mužem s prokreslenou muskulaturou. Jistému blogerovi na sebe ale práskl, že před časem byl o 45 kg “krásnější”. Osobně bych po spatření tipla spíš +45 k věku, ale zde se nechám unést okouzlením jeho výřečností a prozradím něco, co bych asi neměla. Možná je v tom nalezení ženy jeho snů, v každém případě na závěrečném večírku HP mi přijde jako (klik) vyměněný.
V Hotelu Paradise je samozřejmě kvůli výhře, ovšem užije si I poznávání neznámých zákoutí své osobnosti. Miluje sladké- Malibu a ananasový džus.
Víc o nových mužích zatím nevím, dánsky nerozumím a tak je mi k …, že je Luc v After Dark č.8. docela dlouho zpovídal.

Dívejte se, bude sranda.

8. díl – Krátký sumář s obrázky (dodáme později)
Dvojice s tajemstvím propadají depresím. Je to fuška neprozradit vzájemný cit. Těžký den mají i v týdnu nastoupivší ženy, a proto vedou s Patrikem taktické rozhovory s cílem dosažení dohody. Daří se to. Oběma.

A tak tedy vzhůru dolů na plac za barák, pánové na židličky, dívky v jednořadý šik, a protože je tam uprostřed Čumáček, Kapřík nasazuje výraz, jak když kocour chčije do sena.

No a pak se dávala jihoamerická telenovela.
Asi, že to byla chvíle nervózní, tak se Majana zapomněla kontrolovat, a na otázku Rikke vyjevila, že její srdce bije jen pro toho jediného, s nímž těch pár dní pokoj sdílí.

Z řady první vyrazila Amanda a rozzářila štěstím Daniela, Pernille kormidluje k bójce jménem Michael. Čumáček Laura šla jako třetí a asi tušíte kam šla.

Henrika si vybrala Nadia a Natascha opusinkovala Patrika.

Pak konečně došlo i na Majanu, hrdě kráčí k Patrikovi, na Nataschu ze své výšky pohrdlivě pohodí vlasem. Pak otevře pusu k zdůvodnění výběru.


A je to zas jak s tím Bingooo v hale plné důchodců…. Patrik změnil barvu do ruda, na oplátku sekne ujištěním, že dohodu má s oběma a maminčinu princezničku doráží prohlášením, že roli náhradníka odmítá. Na to konto návaly pro změnu chytly Majanu, špitá, že volila špatné formulace, pohazuje vlasy, slzy v koutcích suší rúčofénem odkoukaným od Laury, nicméně je jí to prdlajs platný a je odeslána nafasovat letenku.

Tím ovšem dnešní párování nekončí. Klid a štěstí pěti párů na židličkách vzápětí drtí Rikke prohlášením, že všechno ještě není jasné a že jsou tam lidé, kteří mají tajemství.

Kupodivu nejvíc stažených pozadí je u jedinců bez povinností něco skrývat,

zatímco ti s tajemstvími se sice taky potí, ale zároveň se tetelí radostí, nicméně ruce zvedá jen dvojice M+H.
Davem šumí dohady, zda pánové holdují homosexu anebo jsou bratranci.Zbytek osazenstva má na to konto spodní sanice až u kolen.

Když se konečně vysvětlí, že jsou starší a mladší, tak je konec a jde se plenit bar.

Bar je místnost s alkoholem a zejména Tequilou, kterou Čumáček Laura pije zásadně v množství obrovském. Zřejmě už léta. Její splávek uvádí v úžas i muže znalé věci, aneb kam se na ni hrabe o tři roky starší barman – přiznává, že zelená závistí.

Poté, co je z báru asi vysypali (zavíračka lahví v 01.00) sledujeme veselé šantění pobratřených K+P a kolem krouží nedočkavá L. V jiné části Ráje se muckají dvě N. Následně se P přesune tam, kam patří a v posteli surfařce sděluje své choutky urvat Nadiu. Chudák holka přitom vnitřně zápolí, nicméně je uzavřena sázka, kdo z nich bude rychlejší.

No a pak je čas pro ty statistiky s notýsky. Laura povolila odbrzdění a tak jsme byli svědky 1. Zásunu.

Kapra o této chvíle zveme Králíček.

9. díl
Vzhledem k tomu, že se předem dívám na originál, tak souhrn 9.dílu bude velmi krátký. Kdo viděl jistě chápe, že se díky Henrikově zpěvu a šachům v spací prádelně už dva dny svíjím smíchem jen na HP pomyslím. Soustředit se na nějakou kultivovanější formulaci předcházejících událostí se mi prostě nedaří. Tož jen kratce

Amanda si z Dannyho stříkla slastně do prádla.
Yakub u Laury spustil pubokvíkání, přiznala slabost pro tequillu a ubrala pár let

Nadia bonzovala, Natascha vyzvídala a Pernilla má Michaela.

Zatímco se dámy s novými pány seznamovaly, mladí staří páni se obávali. Pak se hoši s hochy sešli a vyšly z toho dva hlavní názory. Většinový zní, že dalšího alfasamce, který by jim kazil plány nepotřebují a tudíž je Danny určen na odstřel.
Menšin Daniel je Dannym naopak okouzlen. Je jak jeho dvojče i učitel, hlavně je to ale vlastně jediná duše, která by jej mohla zachránit. Nápocna je mu pokojová partnerka, která duje do Pernille ať není blbá a „tatíka“ si dá.

Mezitím se ovšem rýsuje i problém s Nataschou, anžto ta se jaksi udělala pro sebe.

No a pak se jedlo, pilo, tancovalo, až to mělo u některých následky. Henrik v kleče vyznával lásku otřesené a znechucené Amandě (toho bohdá nebude, aby Amanda Henrikovi dala), Laura se svlékala a pak byla odvedena-odnesena spát.

Načež došlo na to nejlepší. Špatně artikulující Henrik zapěl svou balící písničku a Yakub musel z pračky do vany.

Zdroj obrázků: TV3, Daniel Ishoj.dk, TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Hooper
Reagovat

Kaspřík a jeho reakce na to, co se stalo při párování po vypadnutí – bezchybná! Vypuštěnej rybník. (A Daniel částečně taky.)

2
Bazinga
Reagovat

Dneska to nestihnu ani nakoukat,takze rekap az zase zitra. Doufam,ze vsechno dulezite napisete do komentaru :-)

3
Hooper
Reagovat

A kdybyste se tedy někdy chtěli v reálu o něčem s čumáčkem bavit, tak o tequile. Evidentně je to její oblíbené konverzační téma.

4
Melek
Reagovat

@Hooper: Její nejoblíbenější téma je Kasper, ještě jsem si nevšimla, že by někdy v té zpovědnici mluvila o něčem jiném :D

5
Hooper
Reagovat

By mě zajímalo, jak někdo může o Amandě říct, že je přirozená. Každopádně holka vypadala, že při pohledu na Dannyho, který je tam asi bude schopen sesekat na hromadu, nejednou vyměnila kalhotky. A Naďa to s Natašou, která dost žárlí, fakt má těžký.

6
Icecube18
Reagovat

Pro Patrika je celkme blbý, že se Natasche svěřuje o tom, co s nim dělá Nadia :-D

7
Icecube18
Reagovat

A Kasper konečně zasunul :-D

8
Hooper
Reagovat

@Icecube18: Říká se ohřál krocana. Ale hoch vypadal, že je trochu králíček Duracell. A čumáček ráno poté taky byl spokojený.

9
Icecube18
Reagovat

Tak nejčastější slova jsou tam Kasper, Tequilla a Alfa samec :-D

10
Melek
Reagovat

9. díl byl zatím snad nejlepší :D opilý Henrik je top :D a jak Danny vyštval Yakuba z postele :D dusila jsem hlasitý smích :D

11
Evík
Reagovat

Ano, ano, ano! Poznamenávám si, alfa samec NIKDY nespí na místě, které zbyde! Alfa samec, ať přijde jako poslední, vybírá si…

„Kolik měříš?“
„Asi 178…“
„Spíš ve vaně!“
A aby nepůsobil příliš nelidsky…
„Dej si tam polštáře, a bude to úplně v pohodě!“
A následuje široký úsměv jak z reklamy na Perličku…. :oD

Alfa samec má krásný život… Kamarádí se s ostatními alfa samci, dovolí i beta, gama a možná i delta samcům, aby se hřáli v jeho stínu, a pro potěchu oka všech samic nablízku pořádá cvičme v rytme, i mimo rytmus… Také má obvykle krásný úsměv a oči, a ze všeho nejkrásnější má TETOVÁNÍ! Nikdo jiný by si totiž nenechal vytetovat „drn“ nad bradavku! (Trochu znepokojující je, že toto označení znamená, že Danny je android, jak mi vysvětlil strýček gůgl… Takže není „drn“ jako „drn“…) To ovšem nic nemění na tom, že má také kladnou povahu, je uvnitř citivý, něžný a jemný… Tyto vlastnosti utužuje v zaměstnání, kde svou lásku a něhu předává mladistvým delikventům… A jak už víme, potrpí si na pohodlí… Chce-li si zabrat lůžko, zkouší to nejdříve po dobrém (praští zapalovačem na stolek), a když pomalejší samec nespadne vyděšen k zemi, nadhodí tělesné rozměry, a má vyhráno… Na pováženou ovšem je, jestli jako správný alfa samec nemá moc krátké vlasy, poněvadž alfasamcovství se vyznačuje zejména čupřinou asymetricky ponechanou na vrcholku hlavy a lehlou jako přerostlá travička po letní bouřce… No, nebojím se, že se nedozvíme, který model je ten správný…

V minulých dílech této RStelenovely jsme se také mohli dozvědět, že líbání s Kasperem způsobuje „motýly v břiše…“ Vždycky jsem si myslela, že motýly způsobuje kukla, z které se po přeměně ze žravé housenky vydrápe motýlek… A ono né… On za to může Kaspřík… Ovšem když došlo na klubání, byla jsem teda zklamaná, poněvadž to vypadalo, jako obyčejný sex…

A jen tak mmch., možná byl trochu neobyčejný, protože byl s nezletilou dívkou, i když sexuální zletilost je od patnácti let… Ale to je jedno… Je jisté, že si tyto chvilky Laura ráda založí do rodinného archivu, a bude je jednou se slzou v oku ukazovat svým vnoučátkům…

12
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že potencionální Alfa-samci budou bojovat o Amandu. Amanda začíná nabírat kurs.
Jinak nechápu proč na otázku „kdo tu má vztah“ nezvedly ruce i děvčata. Asi to bylo domluvené se štábem, že stačí jenom jeden pár a další si necháme na příště.
Ještě mně překvapilo, že lesby žárlí na muže. Asi si Natasha není úplně jistá orientací Nadii? Moc to nechápu.

13
okkvp
Reagovat

Dodány fotky, rekap kompletní

14
Hooper
Reagovat

@Evík: Lze snadno dokázat, že Laura s tím, že jí je 17, lhala. Ale jinak jo, čumáček jistě tohle bere jako jeden z nej zážitků svého života, čili souhlas s poslední větou.

15
okkvp
Reagovat

@Hooper: akorát je otázka, zda se neuklepl překlad. Ale kvíkala naprosto krásně :)))

16
Bazinga
Reagovat

tak mám za sebou 8 díl a nejvíc mě pobavilo, jak Majana vyřadila sama sebe :-). A trochu jsem doufala, že na konci začne prosit, jestli by nemohla zůstat aspoň jako ta uklízečka.

hodně, ale opravdu hodně se mi líbí Daniel. Představitel alfa samce, kterému permanentně cviká u zadku, takže by se klidně mohl zařadit do „Poslední slušné generace“ :-)

a Kasper, který souloží stejně rychle, jako Laura pije :-).

17
Bazinga
Reagovat

jo a ještě se mi líbila ta výzva „kdo dostane Nadju“. Chvílemi jsem měla obavy, jestli Patrik dožije rána… :-)

18
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: Nejspíš to bude tím, že Natascha je lesba, Nadia béíčko.

19
okkvp
Reagovat

@Bazinga: Majana, bijící se na začátku v hruď, že bude hrát takticky, mi taky způsobila veselí – ale já to přesně takhle čekala už od těch psích ok co házela ještě s prachovkou. Ta ty telenovelní geny fakt nezapře :-)))
Dívka se později svěřila s tím, že v době úklidu neměla možnost dostatečně šmírovati a tudíž vlastně vůbec nic nevěděla a nemohla to tudíž ani smysluplně využít :-)))

20
Bazinga
Reagovat

:-) no a už mám za sebou i devítku :-)

rozesmála Amanda, která se umí v přítomnosti Dannyho pekelně ovládat, Daniel, který chce být „taky nutriční poradce, taky cvičitel“ a proto Dannymu dovolí, aby byl „taky alfa samec“ :-). (Nevíte, proč o tom furt všichni mluví???)

Půvabné bylo to, jak Yakub stiskl stopky po 42 vteřinách a se slovy „tyjo, to to letí“ bral roha z Pernille rozhovoru :-) :-)

Kasper, který má zřejmě velikánské štěstí, že se do něj Laura zamilovala… i když, nejtupější je asi Patrik :-)

Perlička na závěr byl ovšem nařezaný Henrik. V okamžiku, kdy už se zmohl jen na „Hodor! Hodor! Hodor!“, byl k sežrání :-). Těším se na dnešní díl :-)

21
Prochor
Reagovat

20- Je otázka, jestli je s Pernille o čem mluvit. Ale je to hezká baba, to se musí uznat.

22
F.K.
Reagovat

Si nemůžu pomoct, ale Laura to je celá Naďa Urbánková za mlada. Pernille jak ségra Victorie Backham a ten Kasper celej Brandon Call z Krok za krokem – http://www.csfd.cz/tvurce/33163-brandon-call/
Jsem ujetá nebo má někdo obdobný pocit? :)

23
Prochor
Reagovat

Danny mně zase trochu připomíná Daniela Craiga.

24
Bazinga
Reagovat

@Prochor:
je krásná, souhlasím :-). Sice mi zatím připadá jako princezna Blběnka, ale krásná!
@F.K.:
já se musím přiznat, že mi nikdo nikoho nepřipomíná, ale miluju je všechny :-)

25
Hooper
Reagovat

@Bazinga: Patrik je zkrátka ochrankář. Udělá submisivně, co po něm chceš

26
Hooper
Reagovat

@F.K.: Králíček ano, ségru paní Beckhamové v Pernille nevidím. A už jsem tu psal, že mi Michael připomíná fotbalového brankáře Čecha.

27
Lucka
Reagovat

Já blbec teď mrkla na finále…..už na to koukat nebudu :-(.

28
Denča
Reagovat

@Lucka: a můžu se zeptat kde? Hledám to jako blázen a nikde nic :D

Přidat komentář