Panáček v reality show

HP 2014: Módní okénko

12. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Nákupné maniačky mají přes léto opět pauzu a tak možná i jejich příznivkyně uvítají tuto rubriku. Hotel Paradise je RS odehrávající se v luxusním prostředí a móda k tomu rozhodně patří, zvláště při významných, slavnostních událostech, které se v rámci hry odehrávají. Tak se pojďme podívat, jak to pojímá dánská produkce.

Dánská produkce RS Hotel Paradise myslí při popularizaci svého pořadu zřejmě trochu jinak, než jak je obvyklé u nás, a brnkání na strunku oblíbeného tématu fashion tudíž nepodceňuje. I proto si pro každou sezonu vybírá k užší spolupráci několik módních blogerů a promyšlený sezonní styling hostitelky – moderátorky prezentuje jako samostatnou kategorii.

Oblečení a styling jednotlivých účastníků je po většinu času v jejich vlastní režii. Štáb je pouze usměrňuje, například doporučením, že na obrazovce lépe vypadá barevné oblečení a že na diváky nepůsobí dobře, pokud nedbají o svou vizáž. Nejsou povoleny oblečky a čepice s velkými logy, aby se štáb nedostával do problémů s nepovolenou reklamou. Štáb ale účastníků také zdůrazňuje, že parceremonium (párování) je jako vyvrcholení týdne slavnostním okamžikem a jak jsme dnes měli možnost vidět, celé divadlo párování vypadá podstatně důstojněji ,než když tam postávají klátivé postavy v kostkovaných košilích, basebolkách, nátělnících, kraťasech či plážových šatečkách.

Nuž ale pojďme se podívat jak to s módou bylo první týden

Rikke – hostitelka


Moderátorka má za sebou v téhle funkci už několik ročníků a spolu se štábem si je vědoma, že i ona je výkladní skříní téhle RS a tudíž společně neponechávají nic náhodě. Dlouho před začátkem s celým týmem ( Trend- IT)proto zkoušeli, jaká stylizace by jí pro tuto sezonu nejlépe seděla. Vše prý začalo výběrem účesu. Po letech „Prom Queen“ se rozhodli vyzdvihnout jednodušší a čistější vzhled s odkazy na bohémský, hippie styl, korespondující s tématem programu.
Účastníky přivítala v průsvitných hedvábných šatech značky Gipsy 05. Druhý den jsme ji viděli ve střídmějším denním modelu z Kubidal. Model Benedikte Utzon pro první párování měl odhalením kůže umocnit její mladistvý vzhled. K dotvoření jednotlivých outfitů stylisté hojně používají bižuterní doplňky z nabídky Pandora, RebekkaRebekka a JEWLS CPH.

Já tedy nejsem ani zdaleka nějaký módní guru a Františka by to asi viděla jinak, ale z titulu obyčejné baby s cca průměrným vkusem si dovolím vyjádřit svůj osobní názor. Rikke působí před kamerou kultivovaně a i to, jak jednotlivé modely vynáší svědčí o tom, že nebude zrovna hloupá ambiciózní bulvární pseudohvězdička. Nejvíc se mi líbila v uvítacím dílu, nejméně mě za srdce chytli její úterní šaty, zvláště na fotografii před kamennou zdí, kde se poněkud ztrácí. Stylingu na Parceremonii bych asi vytkla práci hair stylistů, protože se mi zdá, že ji účes mládí ve tváři spíše ubral než přidal.

A jak svůj první důležitý večer zvládli soutěžící?


Vzhledem k tomu, že mám už něco nastudováno dopředu, tuším, že za garderobu účastníků je minimálně zčásti odpovědný štáb. Nicméně musím říct, že se mi hoši, pánové v oblecích líbili.
Motýlek u Kaspera mi přišel sice už trochu příliš slavnostní, ale nechť. Méně pochopení mám pro kombinaci obleku s tričkem s větším průkrčníkem u Patrika, ale spíš z důvodu barevné kombinace než typu. Ovšem zcela nechápu Danielovy podkasávací pásky na rukávech košile. Pro mě vypadal jak snaživý, avšak bezvýznamný bookmaker, ale jak jsem upozorňovala, za odborníka se nepovažuju a je tudíž pravděpodobné, že mi nějaké ty světové módní trendy zůstaly dosud utajeny. Simon jako jediný zvolil („“, ?) neformální sportovnější outfit. Sice mu to slušelo a i takové oblečení by se k příležitosti i šatům děvčat a moderátorky dalo akceptovat, ale mezi kolegy vypadal poněkud nepatřičně.


Dívkám to v malých společenských vesměs slušelo a mě osobně přišlo, že se šaty i velmi dobře hodily k jejich naturelu či jakési osobní stylizaci. Drobné výhrady bych měla akorát k obutí převážné většiny z nich.

A tady máme dnešní kompletní výsledné páry:


Tak jak se dánští paradajsníci libí vám? Vyhovovalo vám spíše civilní pojetí našeho HP? Co myslíte, měl outfit Simona nějaký skrytý význam?

Zdroj obrázků: TV3, Viaplay.dk

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Prochor
Reagovat

Mně připadá jako nejlíp oblečený pár Pernilla a její partner. Kasper s motýlkem mi nepřipadá jako James Bond ale spíš jako číšník z lepšího hotelu. Při čtení článku jsem si uvědomil, že HP může skvěle sloužit k propagaci určitých módních trendů nebo i značek oblečení.

2
upc ž
Reagovat

Já se teda v módě moc nevyznám, ale co jsem si všimla a týká se to tak nějak vzhledu:

1) účesy, boky dostvyholený, navrchu delší bordel (relativně) sluší jen těm, kteří nemaj kouty. Takže vlastně jen Kasperovi a Mezírce mezi zubama.

2) Mezírka mezi zubama se v těch volných chvílích oblíkal z chlapů nejlíp, což je teda těžký určit, páč tílka, trička, rifle a plavky měli tak nějak všici, ale on to měl nevíc v oku a sedělo mu to.

3) Ta nalepená řasa se líčí asi jako já ve 13, katastrofa, vůbec to neumí, stíny blendí asi tak vteřinu, jestli vůbec a vypadá to strašně. Kromě toho má moc tvrdou barvu obočí, což teda není jediná tam, ale u ní je to nejhorší.

4) Moderátorka je opravdu krásná.

5) Oranžovej gigolo s páskama na košili, rádoby alfasamec 22? No to je úplnej omyl. Celej.
Šla bych s ním, ale bez hlavy. Tělo super, zbytek vůůůbec.

6) Až moc opálený blondýny vypadají málokdy dobře.

3
Bazinga
Reagovat

a jo, tak to mám v rekapu chybu. Já jsem si nevšimla, že měla Amanda šaty… :-D.

4
okkvp
Reagovat

@Bazinga: to se vsákne :-)))

5
JanaVoh
Reagovat

Kasper s Laurou vypadají jako na fotce z maturiťáku….

6
kuky
Reagovat

Clanek celkem o nicem a jeste si v nem okkvp fandi, ze je prej „obycejna baba“ :))))Pro me je to nejarogantnejsi admin, kazici zdejsi diskuse. Ted ma svoji RS a nema cas prudit jinde, hura!

Přidat komentář