Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: 12.6. Drama lásky a zrady. První Parceremoni je tady + rekap

12. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Včerejší den obyvatelstvo hotelu už žilo myšlenkami na blížící se první důležitý okamžik. Navíc jim vzájemné oťukávání a utužování párových vazeb narušil potetovaný plaváček Daniel. Dnes je čeká den plný starostí, taktických úvah, dvou i vícestranných rozhovorů. A večer? Večer je čekají tak napínavé okamžiky, že nejeden si skoro až do gatí strachem ucvrnknul, někdo propotil košili, nejedno oko nezůstalo suché a někdo se smál až si prádélko také skoro smočil. Kdo se dnes pod hvězdnou oblohou s Hotelem rozloučí? Dnes nemůžete vynechat, dívejte se od 19.00. (Bazirekap doplněn)

Prozatím malá obrazová ochutnávka:





Těšíte se? Vřele doporučuju

Bazirekap

Na dnešní díl jsem se opravdu těšila, ale Parceremónije předčila veškerá má očekávání.

Pravidla hovoří o tom, že soutěžní pár tvoří dívka a Dán. Protože dívek je v tomto díle oficiálně ve hře 5 a chlapců 6, nadešla chvíle loučení. Že se budou o přízeň Nadji ucházet Henrik, mladší bratr staršího bratra Michaela :-) a Simon, dvojče Laury, bylo jasné.

A jak to tedy probíhalo?

No to bylo tak… Nadja byla toho dne velice neklidná… a protože v tom nechtěla zůstat sama, připomínala v pravidelném časovém intervalu oběma chlapcům, o co dneska jde a dotazovala se, jestli jsou taky nervózní. Po zhruba dvou minutách se už Henrik nervozitou potil jak dveře od chlíva a Simon propouštěl vzduch skrz svou mezírku medzi zubami.

Při pohledu na své nesebevědomé sourozence se jak Laura, tak Michael pokusili u Nadji o nenápadný lobbing, aby pak mohli svým bratrům (každý tomu svému, neasi?) nabídnout pomocnou ruku a najít ztracenou sebedůvěru. Vypadalo to, že úspěšnější byla Laura, protože po rozhovoru s ní, Simon nabídl s úsměvem bezplatnou lekci pískání na hubu komusi v davu.

Tímhle ale Nadjin ďábelský plán nekončí – pozve si chlapce na soukromé říkánky. Se Simonem si je blíž, fakt blíž, „s Henrikem to Simone není ono. Já vím, měl to ten první den těžké, ale… fakt Simone, buď v klidu“ /mrk/. Pak schůzka s Henrikem. „Henriku, jetodebil, sežral mi to, give me five“

K získání definitivního pocitu bezpečí bylo ale potřeba, aby Simon probral své šance ještě s někým jiným než sestrou a Nadjou. Nejbližší vztah během dosavadního pobytu navázal s Michaelem. K pocitu sounáležitosti jim stačila společná blízkost a sdílení lulky. Proto spolu před akcí „Dánové do saka!“ ještě prohodili pár slov na téma „Komu myslíš že dá Nadja přednost“. Protože Michael nechtěl Simonovi lhát, do složitého souvětí zakomponoval jak „spoustu faktorů“ tak „doufám, že Henrikovi“ „kámo – dýmka- to dáš!“

Mezitím se Nadja s obří orchidejí namísto drobných ňader sprchuje; plaváček Daniel si navléká rudou košili, motýlka, pažní gumky; už zas zpocený Henrik zvětšil ozonovou díru nad Mexikem, protože na svůj účes vypotřeboval 2 vagony laku na vlasy; Amanda se svěřuje, že se chce odlišit a namísto šatů si vezme na sebe „taktické kalhoty“ a ostatní se tak nějak normálně připravují.

A pak to začlo.

Nad vilou svítil magický měsíc v úplňku a v podkresu hrála dramatická hudba, když na seřadiště dorazily vyfintěné dívky a pánové v gala. Moderátorka vysvětlila, že jeden z přítomných mužů bude muset dnes večer tuto soutěž opustit…
Aby to nesnesitelné napětí trochu uvolnila, zeptá se ještě moderátorka „ještě než začneme… napadlo mě, Lauro, na stupnici 1-10, jak moc se ti líbí Kasper?“ „dvacetsedm, ňuňuňu“ (ok, tohle jsem si vymyslela, řekla deset, ale myslela 27, to se pozná).

Dánové, zadejte se!

Patrik bez rozmýšlení vybírá Nikitu a pokládá jí ruku na rameno. Tvoří spolu hezký, stabilní a na první pohled „nejzralejší“ pár.

Druhý na řadě je Kasper – hubičku na tvář a ruku na rameno dostává Laura. Dvacetsedm po třech dnech je solidní skóre. :-)

Třetí si vybírá Simon. Přichází s přátelským úsměvem k Nadje a snaží se zůstat klidný.

Teď vybírá Daniel. I tady je to volba bez dlouhého váhání – za partnerku vybírá Amandu v taktických kalhotách.

Po něm následuje Michael – vybírá si Pernille i když z rohovorů o samotě vyplývá, že až to půjde, zkusí se to s jinými.

No a co Henrik? Henrik se hlavně snaží nezanechat po sobě louže potu a tak se hrne taky k Nadje.

No? Nadjo? Takže jak jsi vyřešila hádanku Simon-Henrik-Simon-Henrik- Simon-Henrik?

Nadja má smysl pro dramatické pauzy, takže nádech, výdech a „za partnera si vybírám … Henrika!“


(předpokládám, že to, jak jí týpek samou radostí rozdrtil stiskem rameno, vystřihli).

Simon tedy končí… Jak se cítíš, Simone? „No, jsem překvapen, Nadja naznačovala, že je jí se mnou dobře a že si vybere mne“

Záběr na Lauru – svírá ruce, aby se neprozradila větrným mlýnem… Záběr na Michaela – svírá čelisti, aby se neprozradil úlevným úsměvem…

Moderátorka ale Simonovi ještě odejít nedovolí. „Simone? Ty nám ale máš ještě co říct! Řekni to!“

Simon upře obličej na Lauru a snaží se o povzbuzující úsměv plný lásky a podpory. „Jsem Lauřino dvojče“.

Seřadiště zašumělo úžasem. Moderátorka ale pokračuje: „ano a byl váš úkol to před ostatními utajit. Tento úkol jste splnili a proto následuje odměna. Simone – jestli chceš, můžeš si za partnerku vybrat svou sestru“. Simon chce :-)


Změny v Kaspříkově obličeji jsem si pouštěla zpomaleně, po okýnkách, pak i pozpátku… asi šestkrát :-) přiznávám.

„Lauro, rozhodnutí je tedy na Tobě. Koho chceš za partnera?“ Laura je pevně rozhodnutá. Od svého rozhodnutí se nenechá nikým a ničím odradit. Tato volba je logická! Nikdo se jí nemůže divit!

„Za partnera si vybírám Kaspera

Změny v Simonově obličeji jsem si pouštěla zpomaleně, po okýnkách, pak i pozpátku… 

Neodhalila jsem, jestli zvýšenou hladinu zvuku způsobily překvapené výkřiky ostatních soutěžících, nebo spuštění větrného mlýnu na nejvyšší obrátky, každopádně rachot to byl slušný… Popravdě, čekala jsem něco jako „Simone, pochop mě, on se polepší, udělá mi během následujícího týdne dítě a pak spolu budeme úplně šťastní“, ale loučení proběhlo až o samotě, kdy se Laura snažila totálně vykolejenému Simonovi imputovat myšlenku, že to udělala z ryze taktických důvodů a až vyhraje, tak pak se s ním o ty peníze rozdělí…, on jí opáčil něco v tom smyslu, ať si trhne nohou, ona jemu, ať si dá pozor na to, s kým mluví, no a pak už bylo jen loučení a všechnopláč, a předávání dýmky Michaelovi

a přiznávám bez mučení, že já jsem na tom byla úplně stejně jako to klubko severských zmijí a smála jsem se a smála jsem se a smála jsem se.

Chceme s okkvp vědět, jestli vám to přišlo taky k smíchu, tak říkejte! :-)


Zdroj obrázků: Viaplay.dk, TV3, TV3/PrimaPlay

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
JanaVoh
Reagovat

Měla jsem volnou chvilku, tak jsem si říkala, že se na to podívám… A velmi mile mě to překvapilo:-) Škoda, že česká verze nevyšla aspoň z poloviny jako tohle….

2
Prochor
Reagovat

1- Ano, souhlasím. Mimochodem si nevzpomínám, že by se v čsl HP někdo dostavil k párování v obleku (jen tak na okraj). Právě to srovnání v chování čechů a dánů v podobných situacích je pro mně zajímavé.

3
okkvp
Reagovat

@JanaVoh: Dánové měli oproti našim výhodu v několikasezonní praxi. A lidé hlásící se na castingy jsou už nejspíš dobře seznámeni s tím, že účast v RS -> zájem medií a bulváru je jen velmi krátkodobý a nikam významněji společensky dál nevedoucí. Jsou to sice také občas velmi podivuhodní týpci, ale jsou tak nějak mnohem lidštější, než ti zdejší plastičáci hrající si na zlatou mládež.

4
okkvp
Reagovat

@Prochor: Dánové mají společenský úbor na párování v propozicích, jestli to tak měli i naši nevím, náš HP jsem spíše míjela

5
Bazinga
Reagovat

já jsem včera nestíhala a tak jsem ani nestihla říct, že plaváček mi připomíná Tintina – přilehlého samozřejmě. :-). Hrozně, ale fakt hrozně jsem se smála, když připlaval a skromný Kaspřík – všichni mě chcou, se scvrkl cca o 10 čísel :-) :-). Jo a zahlasovala jsem pro Pernille! Zdá se mi nefér, že by se na ní mělo zapomenout jen proto, že nemluví :-). Těším se na dnešní vyřazovací díl :-)

6
Hooper
Reagovat

@Bazinga: Amanda vyfasovala roli mlčícího stádního typu. Někdy si říkám, že tam snad ani není, Patrik a ona mají suverénně nejméně času na obrazovce. Ale o to víc ji ukazují, jak se domlouvá s Amandou a Nikitou na vyhození Nadi.

A doufám, že po včerejším zklamání, kdy Lauřin větrný mlýn nebyl, dnes bude.

7
Bazinga
Reagovat

@Hooper:

myslíš Pernille, jo? :-). Ona je skutečně krásná a souhlasím se zapřísahle monogamním Kasperem, že je prozatím nejhezčí dívkou v HP. Nicméně jsem bytostně přesvědčena, že v Dánsku by ji mohli používat jako jednotku hlouposti. (třeba v nějaké vědomostní soutěži typu AZ kvíz, Riskuj, Nebo 10 stupňů ke zlaté) :-).

8
Hooper
Reagovat

Mé Bazingy mi v pojmenování rozumějí.

9
okkvp
Reagovat

@Bazinga: já včera začala poněkud přehodnocovat

10
Bazinga
Reagovat

@okkvp:

přehodnocovat co? Která si zaslouží titul „tupounek HP“ ?

11
okkvp
Reagovat

@Bazinga: no… asi brzo udělám anketu o titul největší rajská kráva :-)))

12
Johana
Reagovat

mně se zdá, že vhlavěvyluxováno je podmínkou účasti v soutěži pro obě pohlaví…navrhuji rozšířit anketu o největšího rajského bejka/ vola…

13
Prochor
Reagovat

To by mně zajímalo podle jakého klíče bylo zvolené pořadí kluků při párování.

14
Prochor
Reagovat

Nadia nemohla udělat ve špatné pozici dobrý tah. Vždycky by musela vyhodit jednoho ze sourozenců s tím, že ten druhý se jí příště pomstí. Ale sranda je, že ona to neví. Už chápu smysl utajení vztahů.

15
Mark
Reagovat

No já nevěřil že si Laura vybere Kaspera. I když jsem vědel že po něm jede jak slepice po flusu.. To utajení vztahů je prostě bezva…

16
okkvp
Reagovat

Kasper si nejspíš ucvrnkl strachy a Simon buď blbě slyší nebo má vedení kolem zeměkoule – dneska 2x :-)))

17
Icecube18
Reagovat

To by mě zajímalo, jestli by to takhle udělali i s těma bráchama :-D

18
Icecube18
Reagovat

btw. Ty titulky jsou otřesný.

19
okkvp
Reagovat

@Icecube18: to by Pernilla čubrněla na drát :-)))
ad titulky – no už tam taky ty umělkyně do titulků raději nepíšou

20
okkvp
Reagovat

a koukám, že ofiko se rozhodlo spoilerovat -olol

21
Prochor
Reagovat

17- Stoupl by si brácha za bráchu.

22
Icecube18
Reagovat

@okkvp:
Oni řeknou 5 vět a přeložený jsou 2 :-D
Škoda že nedávají i ten paradise after dark. Zkoušel jsem to pouštět na ofiko stránkách, ale nešlo to.

23
Prochor
Reagovat

Laura je fakt dobrá. Kvůli týpkovi, kterého zná 4 dny pošle domů vlastního bráchu?

24
okkvp
Reagovat

@Icecube18:Pokud nemají ukrytý ještě někde něco, co jsem neobjevila, tak After Dark jsou každý den zhruba sedmiminutové rozhovory s některým z účastníků, občas Rikke, nebo hostitel, jednou Luc ukazoval jak to tam je s kamerami a jakej je to od solo kopec nahoru. Bez znalosti dánštiny ale na prd.
Mají ale ještě poprvé jakousi Pradise OMG a to jsou rozhovory s účastníky po – doma – dá se vydedukovat, že se baví o tom jak reagují lidi na sociálních sítí, jak se s kým kámoší a podobně. Ono se tam zřejmě vytvořilo docela dost párů, nebo skupin kamarádů, které to spolu táhnou i dál.

nejen, že přeloží do titulků půlku, ale ještě je šílený časování

25
Melek
Reagovat

Tak teda dneska mi Laura doslova vyrazila dech, to sem fakt nečekala :D a jsem velice zvědavá na zítřejší přeměnu služebné na soutěžící, hlavně na to, jestli bude zapadat záporným IQ mezi ostatní děvčata :D
Mně titulky až tak nevadí, neumím ani německy, takže mě originál neruší a stačí mi tak nějak chápat smysl rozhovoru, o jednu zbytečnou větu sem nebo tam :)

26
upc ž
Reagovat

Kdo by to byl do té Laury řekl, že nebude mít v palici nasráno a velmi dobře zvolí Kaspera. Ten nebude mít jinou možnost než kdykoliv, kdy to půjde ji podržet. Prostě nebude mít na výběr, vzhledem k tomu, že časem to bude i na divácích. I kdyby chtěl, smůla.

A co to After Dark to na Primě nedaj nebo jak.

27
Hooper
Reagovat

@Prochor: Když to bráchovi vysvětlovala, tak měla pravdu – tohle bylo taktické rozhodnutí. Zkrátka si Kaspříka zavázala.

A platiny bod za nebrečení při loučení.

28
Mark
Reagovat

A co to After Dark to na Primě nedaj nebo jak.

Ježiš to by pro Primu byla už moc velká práce…

29
okkvp
Reagovat

Rekap přidán

30
Hooper
Reagovat

Hezky roste animozita mezi Naďou a Nikitou. A všimli jste si, jak pěkně stál Holanďan Henrik zeď, jo?:-))

31
Prochor
Reagovat

27 – No já nevím, třeba se to ostatním nebude moc líbit a sníží to naopak její důvěryhodnost a karmu. Já osobně bych se snažil poslat Lauru okamžitě za bráchou ať si to pěkně vysvětlí venku:-)))

32
Prochor
Reagovat

Co je na tom taktického spoléhat se na kluka, kterého zná 4 dny a už tam oblezl skoro všechny holky? Fakt si myslíte, že takovýhle týpek se cítí něčím zavázaný? To je jako důvěryhodnější než její vlastní brácha? Divná taktika. Až přijde první hezčí holka tak Kasper klidně Lauru vymění – to uvidíme. Prostě naprosto špatná taktika. Navíc si to rozházela u diváků- druhá chyba.

33
okkvp
Reagovat

@Prochor:pokud jsem nakukovala do různých anket, tak Lauře tohle u dánských diváků nijak neublížilo

34
Bobby Brown
Reagovat

Tedy, já furt čekám na to žůžo dobrodrůžo a zatím nic.
Dolph Lungren mne zklamal. Měl mít koule a říct, že tohle svý ségře neudělá, aby jí dostal do takové pitomé situace a vzdát se této nabídnuté šance. No jo, ale když si to prý tak hezky malovali…
Až jsem se musel taky rozesmát u těch dvou chrochtadel, jak se tam smíchy válely na schodech.
Ta Nikita je fakt děsivá, ta se na mě usmát někde v přítmí, zdrhám.

35
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: asi by bylo dobré, kdybys to žůžo dobrodrůžo, které by tě bralo nějak víc specifikoval.

36
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Třeba, že jim tam přijede zazpívat pěnice Kosnovská, Žižková, nebo vousatá Škeblička Párek. A nebo, překvapení týdne – cizokrajná návštěva Jan Kocián.
Mno jo, asi to bude tím teplem, nějak se do toho nemůžu dostat.

37
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: jak tak na to koukám … to jsi na tom tedy fakt dost blbě

38
Prochor
Reagovat

33 – Tomu nevěřím. V západní Evropě a v Americe je důvěra v rodině na prvním místě. Rodina je pro zápaďáky nejvyšší životní hodnota. U nás – škoda slov. Dokonce ve Skandinávii je to ještě eskalovanější. Jednou Agneta z ABBY říkala, že lidi si neumí představit, jak je ve švédsku těžké se rozvést a udržet si respekt přátel a známých. U nás rozvod nic neznamená, život na psí knížku už není vyjímka ale skoro pravidlo.

39
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: No jo, co naděláš, když není dáno…

@Prochor: Jo, ale to bejvávalo. Ono ve Skandinávii toho bejvávalo vícero, dnes je to hodně jinak.

40
uKaStany
Reagovat

@Prochor: Tak proto je švédsku tolik svobodných matek a nesezdaných … se dřív říkalo, že díky nastavení sociálního systému ;-)

41
Michal V.
Reagovat

@Prochor: ja si myslim, ze v Cesku by vetsina divaku reality show oznacila tohle rozhodnuti za spravne a body by to dotycne naopak spis zvysilo nez snizilo.

protoze poslat domu brachu bylo naprosto spravne, ted kdyz uz jejich vztah byl vyzrazen.

43
upc ž
Reagovat

32: Prdlajs.

44
Bedy
Reagovat

@Mark: To není zase tak špatné, na to že to je cizí verze.., a nejspíš to poroste :)

Přidat komentář