Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: 10.6. Den druhý, zahušťujeme + rekap

10. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Sotva to včera začalo a už se to pěkně rozjíždí. Devítičlenou dánskou posádku hotelu Paradise v Mexiku posílí další muž s přísně střeženým tajemstvím. Jedno včerejší tajemství je ale už věcí veřejnou. Někdo je tajně sleduje, móda ochutnávání se ujala, ale pak je z toho dost vysvětlování. Prozradíme vám něco víc předem a možná i potom. Nová epizoda v 19.00 na PrimaPlay Článek obsahuje Bazirekap

Jak už napověděla včerejší upoutávka, v tomhle Ráji bude skutečně zábavy kopec veliký. Mladí Dánové nejsou troškaři a plnými doušky si užívají života. Co se bude konkrétně dít teprve uvidíte a my vám o tom možná i trošku napíšeme, ale do party dnes přibude další muž a počet dvojic, které poutá něco víc se zvýší na 2 a tak je čas se seznámit:

Henrik Petersen Houlberg


Okouzlující, arogantní a splachovací
22 let, Frederiksberg, student, mladší bratr Michaela

Henrik narozený ve znamení ryb považuje za nejvýznamnější pro svůj život vlastní porod. Prý byl u toho a pamatuje si to. Výjimečný je i tím, že se dokáže pro věc a její poznání tak zapálit, že si o tom dokáže číst třeba i celý jeden večer. Už nikdy ale jen tak nedá na nápady kamarádů. Tuhle mu jeden říkal, že by si mohl jen tak pro zábavu zlomit nohu při fotbalu. No a Henrik inspiraci praktikoval a se zlomeným kotníkem se 6 týdnů belhal o berlích. Také prý zdědil úchylnou lásku pro Hot dog a klobásy.

V Hotelu Paradis je pro jeho hosty i pečlivý servis. Ten se ale dá využít i pro tajnou špionáž. V Cassa del je už teď vlastně 11 účastníků, ale jedna z nich si zatím užívá místo koupání v bazénu košťátka.

Majana Macedo – služka v utajení


Veselá, tvrdohlavá, exotická
18 let, Horsens, studentka

Nenápadná uklízečka doufá, že to s poctivým metením dotáhne i na kariéru v Hotelu oprašované. Určitě se prý bude chovat takticky a proto chce být manipulativní, ovšem jen tak, aby mohla manipulovat s jinými. Nejvíc je hrdá na svůj zadek, je totiž maminčina malá princezna. Ale zařekla se, že už nikdy nebude hrát bingo s důchodci. Když to zkusila naposled, tak na ni divně koukali. Bingo totiž vyřvávala v nesprávný čas – nevyhrála.

Dění v Hotelu ovlivňují především osobnosti účastníků. Lecos už o nic tušíme. Co na sebe účastníci práskli zvídavému dánskému blogerovi ?
Michael měl už hodně úrazů, miluje lázně a vířivky, v květnu chtěl běžet maraton. Zda doběhl a ještě žije jsme nezjišťovaly.
Nikita byla loni na finálovém večírku. Není-li na večírku, tráví nekonečný čas kecáním o klukách.
Simona k účasti ukecala sestra. Miluje boty a má rád holky, které dělají cavyky a on je musí dobývat.
Patrik hrál fotbal za FCK i za Brøndby a v derby tudíž neví komu má fandit. Je velmi vybíravý a tak měl zatím jen 2 skutečné vztahy. Miluje rychlé občerstvení, v kterém má značek v oblibě podstatně víc.
Nadia má psa jménem Coco a má chuť k jídlu jako… jako… zkrátka, žere jako kyselina
Pernille je prý abnormálně plachá, vůbec neumí lhát a miluje křupavé pečivo a sýr
Kasper má zlatou rybku jménem Laura a rád se točí kolem kuchyně a míchá koktejly
Laura nesnáší make-up, štábní přikázání ke zkrášlování míní sabotovat, ale kvůli oblibě značky Chanel si i lak na nehty koupí. Nemá (!) tetování, protože u dívek to nepovažuje za hezké, přičemž ovšem sama připouští, že za nehezké má tendenci považovat vše čeho se bojí.
Amanda je prý velmi kreativní člověk, kromě jiného prý maluje a sochá. Kromě umělecké činnosti je závislá na Kims čipsech se zakysanou smetanou a cibulí.
Amanda ovšem v rozhovoru pronesla i větu, u jejíhož Google překladu je dobré se zvlášť zastavit. Touží prý totiž být v HP vnímána jako dívka, která nemá nic mezi ušima. (!) A podle oficiálního dánského blogera Daniela, se jí to skutečně dařilo.

Dívejte se dnes v 19.00 nebo kdykoliv na PrimaPlay. Kolegyně Bazinga slibuje, že něco malého večer připíše, tak nás sledujte.

Bazirekap

A jak to tedy dneska bylo?

Musím se přiznat, že mi prozatím není jasná role Tajné Agentky 90-60-90. V situaci, kdy jsou ti lidé v režimu 24/7 pod neustálým dohledem kamer a port můžou sundat snad jenom když jdou na toaletu, mi její tajný úkol připadá jak z agentovské školičky. Kam potom ty informace asi předává? Je v HP někdo, kdo by ještě nevěděl, že v pokoji s názvem ??? žije pár Kasper – Laura, jejichž společná fotografie je sofistikovaně ukrytá za pet lahví o objemu 0,3l ?

A přiznání č. 2 : trochu mě znejisťuje, jestli dostáváme všechny informace, protože se mi úplně nezdá, že když 4 lidé v jedné místnosti společně hovoří cca 80 vteřin, stačí mít po celou tu dobu na obrazovce větu „Jsem na holky, ale nikomu to neříkej“

Nicméně k ději. Už z upoutávky víme, že přichází nový host a Nadjino velké tajemství se stává tajemstvím veřejným.

Ráno jsme svědky, jak Laura se slastným výrazem škrábe spícího Kaspříka po zádech. Doufám, že jste si ty 3 vteřiny užili, protože už od včerejška víme, že Lauřiným nejčastějším nonverbálním projevem je rozhánění slz pomocí vytvoření improvizovaného větrného mlýnu.

Dalším párem, který sledujeme při vstávání, je Simon s Amandou. Zde se to má tak, že Simon křečovitě svírá oční víčka, aby Amandě nedal příležitost pronést ani „dobré ráno“ a zůstává takto i po dobu, co si jeho partnerka čistí zuby, připevňuje vlasy, řasy, make-up…

Pak rychlý střih na pokoj Michaela, kde mě zaujala spící Pernille. Nechci jako vyrývat, ale její spánková poloha mi připomínala oběť násilného trestného činu.

Před snídaní jsme svědky, jak se přísaha „budu mlčet“ projevuje v praxi. Tichou poštou Laura Kasperovi, Kasper s Laurou společně Nikitě a Patrikovi, Nikita později Pernille a Amandě, předpokládám že ještě později pak Laura Simonovi… a z velkého tajemství je věc veřejná. Když tak nad tím přemýšlím, tak jenom chudák Michael nic neví…

No nic, na řadě je snídaně a hned po ní vítání nového občánka.

Na seřadišti moderátorka zjišťuje, jak moc jsou chlapci a dívky spokojení. Všichni a moc. Když teda pomineme první drobné mráčky v jinak skvělém partnerství Nikity a Patrika. Patrik si myslí, že Nikita hodně mluví, občas tedy i nějaké nesmysly, což Nikita na místě odbyde laškovným úsměvem, aby nám v soukromí s kamenným obličejem a nebezpečně rozšířenými nosními ďurkami úsečně oznámila, že ONA žádné nesmysly nemele. Ona ne!

Čumáček Laura dostává otázku, jaký je její partner a protože zrovna nemáchá rukama před obličejem, je jasné, že Kasper je úplně sladký, nejlepší, rozkošný a … trochu cítí, že jsou do sebe zamilovaní… ňuňuňu …Kasper si o Lauře myslí, že je to hodně veselá holka. Tak jasněže, Laura dbá na to, aby ji u toho brekotu nikdy neviděl…

Pro Nadju byla první noc o samotě opravdu strašná. Být sama se sebou je prý hrozné peklo a tak doufá, že nový příchozí bude kluk, nastěhuje se k ní a budou si povídat.

Konec rozhovorů, přichází nový host. Je to kluk! Než si ovšem všichni stihnou všimnout, že je to blonďatá a srandovněji mluvící kopie Michaela, moderátorka nás jakousi spirálou vcucne do soukromí, kde se divák dozvídá, že tihle sourozenci mají TAJNÝ ÚKOL. Nesmí o svém rodinném poutu nic prozradit. Chlapci odpřísáhnou, že“ tak určitě“ a v následujících minutách je vidíme, že pro dokonalé zmatení spolubydlících zvolili naprosto stejné oblečení, synchronizovaná gesta a totožná slovní spojení…

Henrik se nechá provést prostorem vily dívkami a šťastnou Nadjou. Chlapci mezitím v kuřáckém koutku vytáhli dýmku a koumají, co je ten týpek asi zač, a že má dozajista nějaký tajný úkol, případně, bude mít ve vile posilu v podobě někoho z příbuzenstva. Nervózní Michael okamžitě zahalil svou tvář dýmem a tak je první nebezpečí zažehnáno.

Dívky se rozdělily do skupin „my, co Nadju nesnášíme“ a „Nadja a její nejlepší kámoška, co udrží tajemství jako v hrobě“ a probírají další taktiky. Holky z první skupiny se shodují, že jejich taktika je nadále Nadju nesnášet a debata mezi Laurou a její nejlepší kámoškou probíhá na téma, kdo by byl asi tak nejvhodnější chlapec, na kterého je spoleh. Nadja se nemůže rozhodnout, jestli vsadit na Henrika, nebo Simona.

Po společné večeři přichází obálka se vzkazem, že dnešní noc bude zasvěcena přivítací párty pro Henrika. Jako první zahlaholil „hurá! Párty pro Henrika! Ať žijeee! Henrik!“ stále nervóznější Michael, takže divák pojímá podezření, že buď jsou všichni tak hrozně nevšímaví, nebo je vidina alkoholu a hrátek v bazénu natolik obsáhla, že by si nevšimli ani baletícího slona.

Party pro Henrika se skládá z pití alkoholu, brekotu Laury, protože její ňuňuňu roztočil losovací zařízení a už se olizuje s náhodně vylosovanou Amandou (ano, opět to není Laura) a následnými rozhovory na téma „musíš mi věřit“ „budeme si věřit“ „já ji nevěřím“ „ten Kasper je vážně zvíře“.

Dnešní půlhodinku pak uzavírá scéna, kdy krapet společensky, na šrot unavená Nikita oslovuje svého partnera Patrika Kaspere, posílá mu vzdušné polibky a pak se nechá odstrojit a uložit do postýlky. Není mi moc jasné, jestli Patrik z neznalosti, nebo uražené ješitnosti nezajistil Nikitinu polohu tak, aby se neudusila zvratky.

Ale co, byla i v upoutávce na zítra, takže cajk. A jak se na to díváte Vy? 

Zdroj obrázků: TV3 Viktor Sloth, TV3/PrimaPlay

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
okkvp
Reagovat

Pokud nám energie vydrží, tak se i u nás můžete zítra těšit na anketu

2
Hooper
Reagovat

Škoda, že Laura není lepší herečka, když už hraje podváděnou (rozuměj: partner se líbá s jinými) partnerku. A začíná mě štvát tím, že když lže nebo je nějaká napjatá situace, tak mává svýma rukama před obličejem.

3
uKaStany
Reagovat

@Hooper: ona se ovívá, asi má nevalný krevní tlak ;-)

4
Hooper
Reagovat

Ale brášku dohazovala Nadě hezky. Henrik má křivou pusu, řekl bych a Amanda.. no, to holt bude mrcha, už jen proto, že ten její umělý obličej opravdu je nehezký. Zítra při bermuďáku dostane slečna věžičková(konečně už ne singl) co proto.

5
koc
Reagovat

zdravím

6
okkvp
Reagovat

@koc: zvoňte na zvonýýý – koc se objeviiil :-))) Čau pane, kde je ti konec, že ani poštu nečteš ?

7
koc
Reagovat

ale měl jsem takove podivne obdobi po rozchodu,ale už jsem v pohode ;-) na 101%

8
okkvp
Reagovat

@koc: No tož to jsme rádi (píšu určitě i za kolegyně a kolegy) a doufám, že tě tu už zas uvidíme častěji

9
koc
Reagovat

diky a taky zdravim vsechny .. na maila budu chodit pravidelne .. slibuju

10
okkvp
Reagovat

@Hooper: Henrik tam zatím vypadá dost jako řípa, ale ona je to celkově bída, nicméně v obleku mu to dost šikne a pusu umí do úsměvu složit i pěkně rovně ;-)

11
okkvp
Reagovat

@koc: OT (diskutérstvo promine) – jsme tě před vánoci sháněli na sraz a zjistili jsme, že na tebe nemáme ani telefon. Chyběls

12
Melek
Reagovat

Tak druhý díl napěchovaný jako ten první. Druzí sourozenci jsou ještě nenápadnější než ti první, a to jsem myslela, že už to ani nejde :D Zezačátku jsem měla pocit, že ta uklizečka taky soutěží, ale i její čas přijde, minimálně se bude líbat s Kasperem a Laura na ni nenápadně pošle svého nebezpečného, okouzlujícího, maximálně zábavného a užvaněného bratra :D

13
okkvp
Reagovat

Mně se moc líbila potácivá Nikita, ale já to zatím viděla jen bez titulků. I to má ovšem své kouzlo – odhadovat podle ksichtů, co asi říkají :-)

14
Bazinga
Reagovat

rekap pověšen :-)

15
Bobby Brown
Reagovat

Zkusil jsem to a nevím. Asi stárnu, ale ten střih nějak moc nestíhám. Každý něco pípne, všichni políbí Kaspera a je konec.
Jediný kdo mě tam zaujal hned na začátku byl Dolph Lungren. Navíc při prvním rozřazování nezklamal.
Doposavaď jsem žil v omylu, že přeci všichni máme rádi pravdu, lásku a upřímnost, a vono prd. Dolphík se tímto proviní a hned je po pr… srandě. Navíc ta dějová linka tiché domácnosti je docela komická – v tom prostředí.
Druhý díl jsem ani nedokoukal. Pokud z Dánska dorazí Terkel, dám tomu ještě šanci.

16
Melek
Reagovat

@Bazinga: Super, rekapy mě vždy dostanou víc než než celá soutěž :D mě dost dostalo: a jak vy dva se znáte? M:Henrik je můj mladší bratr; a vzápětí pro nechápavé H: Michael je můj starší bratr :D

17
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: šiš, si dej on-line hodinku u krmelce v tom jakémsi lesíku a pak si ten druhej díl doraž. Čekají nás velké věci. Nekecam, fakt ;-)

18
Mark
Reagovat

Já na tu Lauru začínám být neskutečně alergický :D

19
Evík
Reagovat

Sákryš, jsem četla na první dobrou bratr Herink… :o)

Ochlazování pokožky Lauřina nějakou zažitou hrůzou prokrveného obličeje je psina… Ani není potřeba jí moc poslouchat, stačí zbystřit když začne mávat, a jsme doma… :o)

Taky si říkám, jestli nemá Kasper tajný úkol, a to roznést opary po všech zúčastněných… A úspěšnost se bude měřit počtem stroupků a opuchlých retů… No, možná že má v záloze i nějaké breberky, když se tak ke všem tulí…

Tajná agentka, než jí pustí do hry, bude tak dobrá v metení, že jí vezmou rovnou do curlerské repre… :o) Ale jinak to má asi docela dobrý, takhle s kamenou tváří vyposlechne leccos…

Dost mě taky baví, jak budou v dalším dílu sokolící v parném slunku týrat nářadím svá těla, když už se jim tam zjeví ten alfa… Obzvláště práce se švihadlem bude excelentní… :o)

A mám nápad… Bazirekap je tak dobrý, že by bylo pěkné ho následně vydat knižně… Nebo třeba jako komiks… Ho telpara dise… (Dánský komiks…)

20
Prochor
Reagovat

Není mi jasné, jak chce štáb využít „utajených“ sourozeneckých vztahů pro zajímavost děje.
Kasper je zjevně dívčí idol a vše je mu odpuštěno, zatím co jeho druhá oběť Nadia si to schytá v Bermunďáku. Je zajímavé, že jeho partnerka neobviňuje třetí oběť Amandu když Kasper je nedotknutelný. Čtvrtá oběť bude nejspíš Nikita, která v opilosti prozradila svoje touhy.

21
Prochor
Reagovat

12 – Agentka uklízečka by mohla provádět mlčky nenápadné manipulace. Například umístit kalhotky Amandy do Kasperovy postele atd.

22
okkvp
Reagovat

@Prochor: jak tam rodinné vztahy ovlivňují dění uvidíš dnes a dále.
Co se týká Kaspera nezapomínat na to, že jeho bratr byl úspěšným účastníkem 6. série – jak jsem pochopila z poněkud krkolomných překladů, tak ten ošustil (nebo téměř) snad i kompletní sestavu uklízeček (nadsázka). Bráškovi dal mnoho cenných rad a ten s ním samozřejmě pomyslně soutěží, dánové je srovnávají. (porovnávání s účastníky předchozích sérií je tam vůbec oblíbeným sportem)
Jsme ochuzeni o smršť videorozhovorů, která se k dění v hotýlku odbývala v mateřské zemi.

(Peter Birch 6. sérii vyhrál, spolu s jednou děvenkou, a byl i Pan Paradis)

23
Prochor
Reagovat

Každopádně v HP je výhoda mít na své straně ženy. To prakticky vylučuje vypadnutí při párování a jisté finále.

24
Hooper
Reagovat

@Prochor: Tak možná ne finále, ale určitě dojití daleko.

Těším se na první párování a i na uvedení uklízečky Majany do děje v pátečním dílu. A docela rád bych už viděl plnění nějakého úkolu. Dle ukázky na dnešek Danovo rande ve třech zamíchá vztahy, to je dobře.

25
okkvp
Reagovat

@Hooper: OT – budu ráda, když nás budeš informacemi k příštímu dění doplňovat, ale prosím nepředbíhat víc jak o den

26
Prochor
Reagovat

Z formálních postřehů:

Moderátorka Rikke Göransson má velmi podobné vystupování jako Martina Gavriely . Je to přístup hostitelky na párty- dlouhé šaty + nekonečný úsměv + zdvořilé otázky, které zásadně nekomentuje.

Hotel v Mexiku mně připadá mnohem zajímavější než hotel v Dominikánské republice.
Záběry z haly mi připadají jako z nějakého scifi 60-tých let.

Dánština je zvláštní jazyk. Skoro každá věta začíná na „Ja“, což asi znamená řeč v první osobě. Trochu připomíná němčinu, trochu švédštinu.

Stejně jako v čsl HP je společným rysem účastníků určitá míra naivity až hlouposti.

Stejně, jako v čsl HP hlavním motorem děje jsou spory mezi ženami. Chlapům stačí, že se mohou přes den válet, večer pít a v noci mají vedle sebe hezkou holku. Z toho vyplívá, že pro chlapi je zásadní mít dobrý vztah se ženami, které budou intrikovat a rozhodovat o vyřazování.
V čsl. HP to platilo přesně do okamžiku, než se mezi muži objevil taktik Gino. Jsem zvědavý, jestli se v dánské verzi objeví někdo, kdo by se mu mohl rovnat.

Co do chování – nepochybuji, že dánové pijí první ligu ale naši soutěžící mně připadali víc pod úroveň nekonečným řvaním a exhibicionismem. Odhazování vajglů na zem atd.

Co se týká chování štábu tak se mi na rozdíl od našeho líbí, že nikoho neprotežje a prakticky nezasahuje do děje. Na druhou stranu jsem skutečně zvědavý co vytěží z utajených sourozeneckých vztahů a agentky uklízečky.

27
Prochor
Reagovat

Ještě jsem zapomněl – škoda, že není možné vidět Paradise After Dark, který uvádí Kristian Luc.

28
Hooper
Reagovat

@Prochor: Ano, ta podobnost hlavně šatů je jasná a dánština mi opravdu místy připomíná němčinu. Je fakt, že se na tuhle verzi dívá lépe, protože, když už nic jiného (a ve srovnání s čs verzí) tam není gestapačka Nela a zatím nebyl křik.

Jsem si tak představil, jak by se holky z Dánska popraly o Rockyho. Vzhledově vyhovuje, ale jakmile by začal se svým „nemel sračky“, tak by to nabralo grády. A s takovou Nikitou by to asi byla hodně tichá domácnost.

29
Hooper
Reagovat

@Prochor: Snad ještě bude, tedy doufám. Uvidíme brzy.

30
Bazinga
Reagovat

Tak mi danstina pripomina japonstinu pozpatku :-)

31
uKaStany
Reagovat

Dánština je libozjevným jazykem – vypadá to, že dánové mají řečí mnohem líp a mnohostraněj procvičené obličejové svaly a náročnější bude asi i na hlasivky. Bohužel v momentě, kdy je dán poněkud nalit, tak snaha správně vyslovit způsobuje dost směšné výrazy. Tolik koulení očí, nafukování tváří a kroucení pysků do obloučků pro výfuk zvuku bokem, to u nás nevidět

32
Thybaumont
Reagovat

Hmm, tak tomuhle pořadu šanci nedám… je to zoufalý.

33
upc ž
Reagovat

Tak s Kasperem a Michaelem do trojky .. to by šlo. to jsou chlapci dle mého gusta :P.
Celkem mě baví ty hysterická mávající pacičkama furt a vůbec to je docela zábavný.

34
barbarka
Reagovat

Mě by stačil jenom Michael, Kasper mi přijde až moc namyšlený hezounek.

35
Ananas
Reagovat

@Bazinga:
Zlí jazykové (ze Švédska) tvrdí, že dánština není jazyk ale krční choroba.

36
upc ž
Reagovat

34: No tak já nepsala o vztahu :P, mně se prostě líbí oba. Kasper je takovej frajírek a Michael takový štěně, to je moje oblíbená kombinace. Ale ti noví, co mají být jakože alfasamci, ti teda nic moc. :(

37
barbarka
Reagovat

@upc ž: Já taky ne :) Ti noví jsou o ničem, prej alfa samci, blé.

Přidat komentář