Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: První Domy porotců již dnes večer, kdo by měl postoupit do Live shows z týmů Oty a Celeste? (glosa+foto+video)

27. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8966 w=615]
Dům porotců. To je další, velmi očekávaná, fáze soutěže X Factor. Porotci si vezmou své vyvolené, odcestují do jeho domu nebo místa pro ně blízkého a tam si soutěžící naplno proklepnou a zjistí, koho by bylo nejlepší poslat do live shows, aby bojoval za porotce a hlavně sám za sebe, jako zpěváka. Fáze Judges Houses je v zahraničních verzích velmi oblíbená a často se v ní dočkáme těch nejlepších výkonů v rámci celé soutěže, povede se něco podobného i u nás? Koho si vyberou nebo by si měli vybrat Ota Klempíř a Celeste Buckingham do Live shows? A kam že si vlastně přesně porotci své svěřence pozvali? Merťas a VojtaP glosuje, Bedy informuje…

Skupiny – Oto Klempíř

[singlepic id=8947 w=615]

Oto si do známého pražského hudebního klubu SaSaZu a k sobě domů pozval nejen svých 5 soutěžních formací, ale také hvězdné poradce ve složení Jakub Prachař a František Soukup z nedávno rozpadlé oblíbené skupiny Nightwork.

The Moment

[singlepic id=8949 w=615]
Merťas: Skupiny. To je kategorie, která pokaždé strádá. Ovšem úspěch All X v posledním X Factoru naznačuje, že by to u nás kapela nemusela mít tak složité. Holky z The Moment nezáří zrovna vyrovnanými výkony. Jendou ukážou výbornou hlasovou vyrovnanost a podruhé zase totální prasárnu. Když holky vyladí své vokální projevy a souznění, tak to půjde a v live show by mohly něco ukázat. Ale musí konečně zazářit. Nejde jim však upnout, že mají týmového ducha a necpou se na vrch individuální zájmy.

VojtaP: U děvčat z The Moment je to jako na houpačce. Jejich hladký průchod castingem jsem nepochopil, rozhodně nezněly jako vokální skupina, která už spolu nějakou dobu zpívá. Poté v povinné jízdě v bootcampu se jim za hodinu podařilo nacvičit skvělé harmonie, aby to následně v dalším kole zašlapali do země absolutní disharmonii v songu od Nicki Minaj. Povinná jízda dává naději, že by z holek mohl být slibný girlband, jejich postup přes Otu bude záležet na tom, jak se vytáhnout jejich konkurentky, které dal dohromady až bootcamp. Myslím, že můžeme téměř s jistotou očekávat, že jedna z těchto skupin postoupí.

Lady Jam

[singlepic id=8689 w=615]
Merťas: Lady Jam je skupina, která dle mého bude těžko prorážet do mainstreamového trhu. Nemyslím si, že by skupina chtěla prorazit svými netradičními covery různých šlágrů, ale mají v rukávu i něco svého. Ale těžko soudit. Hudebně jsou dobře podchycení, ale zpěvačka je o jeden krok zpět. Když s jí podaří se dostat na dobrou vlnu hlasu, tak to půjde. Musí hlavně zamakat na hlasu. Jinak to nepůjde. V live show musí být ti nejlepší.

VojtaP: Zábavné seskupení z Nového Jičína má na svědomí několik originálních coverů. Na castingu šli dokonce hned do mashupu, v povinné jízdě v bootcampu si neváhali vytvořit hudbu pomocí úst. Sice hlavní zpěvačka Karla nepatří mezi nejsilnější, ale s repertoárem na míru by mohli být osvěžením pro soutěž a případně i pro náš mainstream. Vzheldem k tomu, že je na castingu Ota obdivoval, bych si tipnul, že právě oni obsadí jedno místo mezi postupujícími skupinami.

Ricco a Claudia

[singlepic id=8647 w=615]
Merťas: Ricco a Cludia je pro mě nesprávnou dvojicí, která postoupila. Přál jsem spíše Paddy a „Banderasovi“. Hlasově mi přišli mnohem zajímavější. Tato dvojice mi nepřijde ničím zajímavá. Do live show bych je určitě nebral.

VojtaP: Vzhledem k nedostatku dobrých skupin v užším výběru bych řekl, že právě Ricco a Claudia jsou za outsidery, hlavně u Oty to budou mít těžké. Už po posledním vystoupení jejich výkon označil za přeslazený a je celkem jasné, že si je do TOP 5 protlačila spíš Sisa. Byť jim to spolu zpívá krásně, není to můj „cup of tea“ a do Live shows bych si je nevzal. U Oty mají podle mě ještě míň šancí.

Crabslide

[singlepic id=8950 w=615]
Merťas: Crabslide jsou výborní muzikanti se super soundem, ale se špatným zpěvákem. Castingové vystoupení byla spíše exhibice mezi porotci než projev Crabslide, ti zařídili hlavně podklad. Ovšem v bootcampu to byla úplně jiná skupina. Jejich vystoupení se mi hodně líbilo, a pokud by pokračovali na stejné vlně jako na bootcampu, tak se mohou stát černým koněm u Oty.

VojtaP: Crabslide taky neměli zrovna přesvědčivou cestu. Jejich casting byl zajímavý pouze tím, jak se k nim později přidala porota, ale jinak mi jejich zpěvák přišel slabší a celkově to nebylo tak originální. Podobných kapel je spousta. Poslední vystoupení se jim podařilo víc, na hlavního zpěváka to nebylo náročné a mělo to švih. Pokud se bude Ota rozhodovat mezi kapelami, tak to budou buď Crabslide nebo Lady Jam, v mých očích mají Lady Jam mnohem větší šanci.

Laura Jitka Katarína alias The Joys

[singlepic id=8951 w=615]
Merťas: Zde u holek si dovolím počkat, až je uslyším zpívat, protože podle bootcampu nejde soudit. Tam byly holky chvilku spolu a nebyl vůbec čas něco sladit. Až se projeví po delším čase, tak pak se ukáže, jestli mají šanci postoupit dál.

VojtaP: Laura, Jitka a Katarína mají za sebou jen jedno společné vystoupení a v době natáčení Domů porotců měli za sebou jen něco málo přes měsíc existence, nelze tedy předpokládat s čím přijdou a do jaké míry to bude dobré. V hektickém bootcampu se jim podařil malý zázrak, když se jim za hodinu podařilo vytvořit konzistentní vystoupení, kde ladily, i když to postrádalo větší náboj. Uvidíme, co holky nacvičily za měsíc, jestli neměli pouze štěstí, i tak se můžou stát konkurentkami pro The Moment.

Kdo by měl postoupit?
Merťas:
1. The Joys/The Moment
2. Crabslide / Lady Jam
VojtaP:
1. Lady Jam
2. The Joys/The Moment

Chlapci – Celeste Buckingham

[singlepic id=8946 w=615]

V 1. díle věnovaném Domům porotců se nám představí také Celeste Buckingham se svojí pěticí kluků, kteří se v prostoru heliportu Bratislavského hotelu Kempinski River Park pokusí zaujmout nejen svou mentorku, ale také jejího hvězdného poradce, kterým bude známý slovenský zpěvák Richard Müller.

Tomáš Kaliarik

[singlepic id=8686 w=615]
Merťas: Tomáš je pro mě takovou menší neznámou. Z castingu si moc nepamatuji, ale z bootcampu už ano. Tam se v duetu odvázal a ukázal s kolegou jedno z nejlepších vystoupení. Tomáš má výborný hlas, který se zatím ukazuje jako široký a se správným songem by mohl zabodovat. Tomáš také okouzluje svým mohutným úsměvem. Mohl by působit na dámské publikum, ale mně u něj chybí trochu rebelie. Ale Tomáš má určitě šance na postup. U kluků bude dle mého hlavně rozhodovat aktuální forma při vystoupení.

VojtaP: Tomáše si taky můžeme pamatovat ze SuperStar, ale té loňské, kde zpíval duet s pozdější finalistkou Kristínou Debnárovou, sám se do finále nedostal. Svou castingovou píseň do X Factoru nezvolil zrovna šťastně, jeho podání bylo dost nepřesvědčivé, ale potenciál skrývalo. V rámci bootcampu se společně s Matějem Vávrou postarali o druhý nejlepší duet dne. Jeho postup přes Celeste bude hodně záležet na aktuálním výkonu, ostatní předpoklady pro soutěž splňuje.

Lukáš Grüner

[singlepic id=8688 w=615]
Merťas: Lukáš má možná z celé soutěže nejvíce x factoru. Je charismatický, má dobrý hlas a zatím nic extra nepokazil. Jedna z věcí, která mi hlavně u Lukáše vadí, je výslovnost písniček. Ta angličtina minimálně na castingu kulhala jako postřelená laň. Má dva hlavní trumfy. Originalita a charisma. Když se mu to podaří skloubit s hudebním umem, tak by se mohl dostat do live show.

VojtaP: Lukáše si taky můžeme pamatovat z poslední SuperStar, tam vypadl na duetu s povinnou písní Nonstop, což by pěvecky zabilo i Pavarottiho. V X Factoru se prezentoval jako zkrachovalý umělec, jeho castingové vystoupení, kde zpíval Rihannu jsem si tenkrát oblíbil a to hlavně pro jeho neotřelou barvu hlasu, která má v sobě zahraniční smrad. V bootcampovém duetu zpíval s Tiborem Bruna Marse, což mu ne úplně vyšlo, protože popletl text a celkově nebyl tak výrazný, jako na castingu. Být Lukášem, tak zvolím na Celeste stejnou taktiku jako na castingu a to vzít si nějakou profláklou věc a předělat ji k obrazu svému. Každopádně pokud bude Celeste hledat něco originálního a neotřelého měla by vsadit na Lukáše.

Matěj Vávra

[singlepic id=8728 w=615]
Merťas: Matěj. To je zajímavá figurka na soutěžní šachovnici. Někdo ho nesnáší a druzí ho vynášejí do nebes. Tak trošku publikum rozděluje. Proč? Je vcelku zakřiknutý a vyjma hlasu je těžké v něm číst, možná na někoho působí chladným dojmem. Na druhou stranu si druzí myslí, že jeho projev zakřiknutosti he onen x factor. Co se ale Matějovi musí nechat je jeho hlas. Ten má z kluků jeden z nejhezčích. Matěj by se měl do live show dostat, protože hlasově na to z kluků má nejvíc a působí dojmem neobroušeného diamantu, ale musí minimálně zapracovat na nějakém sympatičtějším projevu. Ono to také pak působí trochu sucharsky.

VojtaP: Matěj na castingu zazářil se svou vlastní tvorbou, nutno říct, že kvalitní. Jak už jsem zmínil, společně s Tomášem zazářil i v duetech v bootcampu. Je to taková Mamba mezi kluky, tudíž má všechny předpoklady pro postup – dobře zpívá, vypadá a ještě si je schopen sám psát písničky, což je velmi významné plus do soutěže a pro další působení, naši scénu by při troše štěstí mohl oživit. Pokud svoje vystoupení nepokazí a ostatní silně nezazáří a Celeste taky nebude mít zrovna slabou chvilku, neměl by být pro něj postup problém.

Matěj Bláha

[singlepic id=8766 w=615]
Merťas: Matěj číslo dvě je pro mě omylem. Postup z castingů byl z říše snů a postup k Celeste byla vážná utopie. Ale ono prd. Matějovi postupy jsou holou skutečností. Nechápu. Jeho hlas je falešný, nevytrénovaný a omezený. Zatím každé jeho vystoupení znělo falešně, a tak postup do live show by byl katastrofou.

VojtaP: Druhý Matěj zaujímá ve své kategorii stejné místo, jako Marina u holek. Být to na mě, neprojde ani přes casting. Zpěv průměrný až podprůměrný a celý jeho X Factor spočívá v příběhu. Matěj v soutěži ani jednou nepředvedl výkon, u kterého bych si řekl, že do soutěže patří. Jeho účast v Domech porotců je takový menší fail ze strany poroty. Vzhledem k tomu, že si ho dál nejspíš protlačila Celeste, tak se trochu obávám, aby nakonec znovu nepovolila a Matěj tak nezabral v Live shows místo někomu lepšímu. Doufejme, že ne. Jeho postup by nepřipadal v úvahu ani kdyby měla ve finále míst víc, než jen pouze dvě.

Tibor Giurcik

[singlepic id=8945 w=615]
Merťas: Tibor mě taky od začátku soutěže tolik nezajímá. Působí na mě takovým vypočítavým dojmem. Kdy za celý život zkouší všechny možné talentové show a ne a ne se prosadit. Jeho zpěv a vystupování mi přijde jako hodně rutinní záležitost, tudíž vcelku nuda. A s kombinací jeho sladké tváře se mi zdá, že z případných vystoupení live show by měl průměrný cukrovkář s jeho cukrkandlovými písněmi náběh na záchvat zaručený. Tibor, pokud nezapěl něco vážně pěkného, by mně v live show překážel.

VojtaP: Tibor umí, což dokázal jak na castingu, tak v duetu s Lukášem. Zvládá jak techniku, tak výraz, na pódiu působí sebejistě, možná ale až moc. Jak už jsem zmínil v rekapu, není mi moc sympatický, přesto u něj jistý náběh na postup je. Kromě Matěje Bláhy nemá kategorie chlapců výraznějšího outsidera, zbylí pánové jsou vyrovnaní a jejich šance jsou vesměs stejné. Tibor je typově podobný Tomášovi a Lukáš zase Matějovi, je možné, že Celeste vybere z každé dvojice jednoho nebo třeba oba. U chlapců bude rozhodovat aktuální výkon nejvíce ze všech kategorií.

Kdo by měl postoupit?

Merťas:
1. Matěj Vávra
2. Lukáš Grüner
VojtaP:
1. Matěj Vávra
2. Lukáš Grüner

Zde několik promo videí televize JOJ na dnešní epizodu:

Kdo dnes podá svůj nejlepší dosavadní výkon? A které 2 soutěžící z každé kategorie byste rádi viděli jako finalisty? Prozatím můžete jen tipovat a diskutovat, konečná rozhodnutí porotců se dozvíme už dnes večer, od 20:15 na Primě a 20:30 na JOJce. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 284
1
Tomáš
Reagovat

Absolutní souhlas chlapi! Matěj Vávra a Lukáš Grüner by měli postoupit. Ale nevěřím že se tak stane aby postoupili oba dva.

2
Luke
Reagovat

Určitě by měl postoupit Lukáš Gru“ner a dál se uvidí večer, jak mě kdo zaujme..a ze skupin ? tam je to těžký, fakt nevím…The Moment možná ale dál ? Netuším :-)

3
Patrik
Reagovat

jsem si myslel ze dneska uvidime vsechny zpivat a pristi tyden je budou posilat do Home nebo Live show

4
Tomáš
Reagovat

Mě je u skupin úplně jedno jak to dopadne ale když už bych si musel vybrat tak bych asi nechal postoupit Crabslide ( zpěvák je sice slabý ale pořád lepší než zpěvačka u Lady Jam ) a dál fakt nevím. Ty dívčí vokální skupiny mě vůbec neberou, vůbec v nich nemám ten potenciál na to abych jim mohl fandit takže by mi tam asi nevadili ani Ricco a Claudia i když Paddy a Banderas byli rozhodně lepší. Zatímco u kategorie Chlapci budu napnutý jak struna tak tady mi to bude šumák.

5
Nofux
Reagovat

@Patrik: Dneska jen chlapci a skupiny :)

Ze skupin je mi celkem jedno kdo postoupí. Je to kategorie, která mě zajímá nejmíň a u nás je to strašně slabý. Vůbec by mi nevadilo, kdyby místo skupin radši vzali o jednu holku a kluka víc.

Z kluků má postup jistej imho jenom Matěj, který je i mým největším favoritem. Dál bych si přál taky Lukáše, ale myslim si, že vezmou spíš jednoho z dvojice Tibor/Tomáš.

6
Tomáš
Reagovat

5: Myslíš že Matěj V. to má jistý? Já právě nevím ale myslím že u kluků to nemá jistý vůbec nikdo a proto se i o něj bojím. Klidně si dokážu představit že by ho Celeste mohla vyřadit kdyby bylo jeho vystoupení jen o něco slabší než předtím. A o Lukáše mám strach taky a byla by ho strašná škoda, ti cukrblici Tomáš a Tibor mu nesahají ani po paty pokud se zde skutečně má hodnotit ten X Factor. Ale taky si myslím že na 99,9 procent se jeden z nich – buď teda Lukáš nebo Matěj V. do Live Show nedostane. Na zázraky už dávno nevěřím.

7
Monika
Reagovat

Podle me sve misto ma jiste Lukas, protoze je dolisnej od ostatnich v te skupine. dalsi postupujici bude Matej, maximalne by jo jeste mohl ohrozit Tomas, ale davam tomu tak 5% . Zbytek Blaha a Tibor jsou do poctu.

8
Tomáš
Reagovat

7: Kéž by si měla pravdu ale podle mě nemá jistý nikdo nic a všechno se definitivně ukáže až večer.

9
Tomáš
Reagovat

Jinak kdyby dnes Lukáš a Matěj V. skutečně postoupili a příští týden by postoupil do finále i Peter Bažík tak by to byl pro mě absolutní ideál. Ale netroufám si vůbec nic odhadovat.

10
Bedy
Reagovat

OT: Článek doplněn o promo videa, informace o lokacích natáčení jednotlivých kategorií i o hvězdných hostech.

11
jab
Reagovat

Matěj pokud to nezkazí, tak je imho jednou nohou ve finále, takový full package. Lukáš má sice zajímavý hlas, ale pořád mě úplně nezaujal. Přál bych postup Tomášovi, ale v tom duetu na mne působil (pěvecky) poněkud nasládle, dám si na něj dnes větší pozor (i na Lukáše). Tibora bych tam taky snesl.
U kapel fandím Lady Jam a k nim jeden z girl bandů, uvidíme, kdo bude večer lepší :-).

12
Nofux
Reagovat

@Tomáš: Mám takovej pocit, že postupující se dozvíme až příští týden :)

13
Tomáš
Reagovat

12: No tak to je fakt super.

14
Bedy
Reagovat

@Nofux: Však psali nebo promovali, že se oba týmy i výsledky dozvíme dneska ne? :)… takhle to bylo i v jiných verzích.. buďto to rozdělit.. udělat v 1 části 2 týmy komplet, i s vyřazováním a ve 2. části zbylé 2 týmy.., nebo v 1. části nechat všechny zazpívat a ve 2. části dát jen vyřazování.., jinak to rozhodně nikde nekombinovali.. tak doufám že ta naše produkce nepose*e ještě tohle.. :) :D

15
Tomáš
Reagovat

Úplně mi to zkazilo napětí z dnešního večera. Zbytečný natahování pokud to tak bude.

16
Nofux
Reagovat

@Bedy: Tak třeba to tak bude :) já to ještě neviděl, takže to byl jen můj pocit, že nás budou chtít napínat :D

17
Nofux
Reagovat

Jinak postupu Matěje a Lukáš hraje do karet i to, že v kategorii holek jsou samé slovenky, tzn. 2 jasné slovenské finalistky. V kategorii skupin je jenom 1 česká skupina a u starších jen 2 češi, takže jestli vůbec chtějí nějaké české finalisty, tak by měli vzít Matěje a Lukáše :)

18
Monika
Reagovat

@Nofux: No ty postupy devcat tak jasne byt nemusi. Holky ma na starost Ondra a ten uz nejednou dokazal v castingu prekvapit svym ano u interpreta u ktereho to nikdo ani necekal…Ja si dokonce myslim tak nejak vnitre, ze postupujici nebude jasna Mamba a Katerina. Klidne muze postoupit Labuda diky sve originalni image nebo nektera jina baba..

19
bezík
Reagovat

@Monika: Nestraš !!! :D

20
dolores
Reagovat

skupiny ma absolutne nezaujimaju a chalani su vsetci spevacky dost priemerni. (az na Blahu, ten je podpriemerny). dala som si tu namahu a presla som si ich kastingy, kedze pocas vysielania epizod v Tv som tomu prilis nevenovala pozornost. su naozaj dost vyrovnani, nik vyrazne spevacky nevynika, ale moze to zamiesat image a osobnost. najhorsi z patice pre mna Blaha, k tomu sa ani nevyjadrujem, ale postupit pokojne moze, je to magnet na pubosky a zda sa, ze je Celestin milacik. dalsi, ktoreho dalej nemusim vidiet je Tomas. intonacne bol obcas dost mimo a farba hlasu je prilis malo rozpoznatelna. okrem toho jeho siroky usmev vobec nemusim. zostali traja, ktori u mna maju sancu na postup. vizualne je na tom velmi dobre Tibor, prijemne sa na neho pozera, na podiu sa tvari suverenne, spievat vie, tichsie komornejsie polohy ma velmi pekne, horsie je to s vyskami, kde je prilis ostry, mecivy a bezfarebny. ale zato to malo napr. na kastingu gule a energiu. jeho spravanie mi nevadi, tu nasladlost v prejave mozno pripisat (ako madarovi) narocnejsej artikulacii v slovencine a celkove aj ta dikcia posobi podlizavo. ale keby vyrastol napr. v cechach, mal by trochu odlisny zobak :)) Matej Vavra je velky sympatak a tiez fesacik, ale este holobriadok, no u mna ma vyznamne plus v tom, ze sa venuje vlastnej tvorbe, a to, co predviedol na kastingu bolo velmi zaujimave. v duete sa mi uz tak nepacil, radsej by som ho videla s gitarou. rovnako aj Lukasa. ten je trosku nesmely, ale ma asi zo vsetkych najzaujimavejsiu farbu hlasu. paci sa mi aj osobnostne, taky neohrabany, vizualne neopracovany kus, z ktoreho by sa mozno dal vykresat zaujimavy typek. vizazisti a stylisti by sa na nom mohli pekne vyhrat. ktokolvel z tych troch postupi, budem spokojna. karty u mna este moze zamiesat aj vykon dotycneho v dome porotcov.

21
Tomáš
Reagovat

Nofux: Já se lekl že si to už viděl a že to víš už jistě. Podle mě je toho napínání pro každého stálého diváka dost už odminula a kdyby to protáhli až do příště tak už by to bylo jen zbytečné natahování. Doufám že se to dozvíme dnes ať už to dopadne jakkoliv. S tou národností máš pravdu že jim hraje do karet ale jde o to jak moc to bude pro tenhle X Factor rozhodující když se na to u nás dívá málo lidí a i moderátor je pouze slovenský. Ani ale nevíš jak bych byl tentokrát rád kdyby se v tomhle tvá teorie potvrdila. To by pak Celeste měla ve finále absolutně tu nejlepší kategorii.

Monika: Popravdě nepostup Mamby nebo Kateriny by mi ale vůbec nevadil stejně jako by mi nevadil ani postup Labudy na jejich úkor ( i když zpěvačka je to oproti nim mizerná ) protože mě ani jedna z nich vůbec nebere.

22
Tomáš
Reagovat

Teď sem viděl nějakou ukázku kde se tuším že to byl Tibor objímá se Celeste a pak skáče do vzduchu. Bylo to jen takovým periferním viděním takže si nejsem jistej že sem viděl dobře. Doufám že Tibor nepostoupí!

23
Milena
Reagovat

Dnes postoupí Tomáš a Matěj -můj tip

24
Elko
Reagovat

Dnes to bude podívaná :). Chalani zaspievajú všetci výborne, dokonca aj Bláha! :D Skupiny budú tiež fajn, každá je iná. Spracovaním je to hodné prvej verzii X FACTORU USA.

25
dolores
Reagovat

@Tomáš: mna by to celkom potesilo, ale zatial nic nie je iste

@Elko: a to odkial vies, ty si to uz videl ?

26
Patrik
Reagovat

Holky zatim dobry

27
dolores
Reagovat

zaujimeve, ze na Jojke je este len pocasie, tak som prepla na Primu, a tam to uz vo velkom fici :D

28
Mila2
Reagovat

Holčiny nebyly špatné, ale nic, co by mne posadilo na zadek.. ale je fakt, že ty jejich hlasy k sobě jdou.. ačkoli to kamarádství jim nevěřím

29
Mila2
Reagovat

zato ta druhá skupina – klučičí – fajn. Ale hlavně zásluhou zpěvu, doprovod nějak pokulhává

30
Ludvík
Reagovat

Kluci super. Tu písničku mám hodně rád a nezažili to :D

31
Elko
Reagovat

25 dolores: áno, aj Nofux zvykne mať túto právomoc :D

32
DJ Vlado
Reagovat

@Mila2: Hlavně je zajímavý, že ten kytarista zpíval líp než ten hlavní zpěvák :-)

33
Ludvík
Reagovat

Oprava: nezkazili (to dělá autokorekce) :D

34
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: taky jsem si říkal, hlavní zpěvák si to nedává tak dobře, jak kytarista…

35
Ludvík
Reagovat

Ta v tom modrém to kazí

36
Nofux
Reagovat

@DJ Vlado: Taky jsem si všimnul :D

37
dolores
Reagovat

nepocula som prve dievcata, ale tieto druhe sa mi pacia, az na ten kudrlinkovy zaver

38
Monika
Reagovat

Tak ty prvni holky se mi vubec nelibily, jeden hlas horsi nez druhej, zejmena slecna v cernem byla desiva. Za me nejlepsi ty posledni The moment. Kluci neurazi a nenadchne.

39
Mab
Reagovat

Může mi někdo napsat, jak se jmenuje ta písnička, co zpívala klučičí kapela ze Slovenska? Dík.

40
dolores
Reagovat

@Elko: ts, ts, niekto tu je privilegovany :))

41
Monika
Reagovat

@dolores: souhlas mne vubec ty kudrlinky vadily u te slecny

42
Bedy
Reagovat

Tak za mě zatím spokojenost.., zpracování super, dosavadní 3 výkony docela dobrý, žádný propadák.,, řekl bych, že došlo ke zlepšení u všech 3 skupin, alespoň podle jejich výkonů :).

43
Bedy
Reagovat

@Mab: Demons (Imagine Dragons)

Ty kudrlinky na konci u The Moment mi vadily asi zatím ze všeho nejvíc, to si mohly odpustit. Jinak mi nevadila zatím ani 1 skupina, u první jsou mi holčiny sympatičtější než u Momentu. :)

44
Monika
Reagovat

Za me nejvetsi minus, ze se to nenataci v domech porotcu. Ja vim, ze nejsme v USA a porotci nemaji rozlehle vily tak je to dosti nerealizovatelne, ale proste to kouzlo zmizelo:-((

45
Tomáš
Reagovat

The Joys zpívaly dobře ale nelíbila se mi ta písnička, to nebyl můj šálek kávy. Ve finále by mi nevadily. The Moment asi taky dobrý ale The Joys se mi zdály lepší. Zatím se mi ale překvapivě nejvíc líbili Crabslade, dneska jim to docela vyšlo.

46
VojtaP
Reagovat

@Mab: Imagine Dragons – Demons

47
Monika
Reagovat

Nicmene porad to jsou jen prumerne vykony nad kterymi tu skoro jasame:-))) Zadnej poradnej vykon co by mel sanci obstat v Hlase.

48
Tomáš
Reagovat

43: Souhlas! Taky mi tam vadily ty kudrlinky co ta jedna předváděla! Když má postoupit dívčí kapela tak to víc přeju The Joys.

49
dolores
Reagovat

@Monika: no ja suhlasim s tebou, co sa tyka prvej skupiny, teraz som ju pozrela na Jojke. ta cierna nielen ze biedny hlas, ale aj nestacila s dychom

50
Monika
Reagovat

Mne Joy prisly total rozhazene, ta cerna slecna ani zpivat neumela kloudne, zbytek obycejne hlasy, ale tipuju, ze postoupi:-(((

51
Mila2
Reagovat

ale s temi reklamami to prima trosinku dost přehání

52
Nofux
Reagovat

Joys se mi taky vůbec nelíbily. A souhlas, hlavně ta jedna v tom černém byla příšerná. Překvapivě se mi líbili Crabslide, jen škoda toho hlavního zpěváka. Kytarista zpíval líp a má i lepší hlas, imho :))

53
DJ Vlado
Reagovat

U obou dívčích skupin jsem na rozpacích. The Moment mě překvapily, o několik tříd lepší vystoupení než na castingu (až na ten závěr), ale vadí mi, že jsou jedna jako druhá :-) Oproti tomu The Joys se mi moc nelíbily, ale zase jsou každá jiná, což je u girlbandu základ :-) Nicméně mě mrzí, že se nepřihlásily Forsomeone, ty byly imho lepší než tyhle dvě skupiny dohromady :-(

54
Mila2
Reagovat

nemůžu si pomoct, ale kdyby radši skupina Lady Jane vyhodila zpěvačku, udělala by líp

55
Ludvík
Reagovat

Tihle jsou nudni a mají takovou dobrou písničku. :D

56
dolores
Reagovat

tej spevacke v modrej sukni absolutne chybaju gule ..(myslim tym vykonu, ktory podala so svojou skupinou)

57
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: To si myslím od začátku… :-)

58
Lucas
Reagovat

Karla je dobrá = průměrná :D nevím, neoslnila mě. Nejlepší zatím Crabslide :)

59
Martin Novotný
Reagovat

kluk na vozíčku je lehce afektovaný

60
Honzad
Reagovat

Nedívat se na tu přemíru patosu, je to pěvecky určitě nejlepší ze všech.

61
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: suhlas, Forsomeone by tam vsetky strcili do vacku, ale asi sa prihlasit nemohli, kedze vela casu od CSMT neuplynulo. chce to efekt zabudnutia

62
Mila2
Reagovat

no já toho vozíčkáře hodnotit nedokážu.. něco mi na něm vadí, hraje skromnost a přitom si věří až moc..

63
Martin Novotný
Reagovat

Crabslide byli dobří, ale měli by vyměnit hlavního zpěváka…ten jede bez emocí, ten druhej, hezčí, byl mnohem lepší

64
dolores
Reagovat

tito dvaja maju cigansky feeling, su to romovia, neviete niekto ?

65
Mila2
Reagovat

tak pro mně zatím nejlepší Crabslide, ale neslyšel jsem The Moment

66
Mila2
Reagovat

oprava neslyšela jsem :-)

67
DJ Vlado
Reagovat

Tak u skupin se u mě zcela přehodily preference :-) Zatímco před startem jsem chtěl radši Lady Jam a The Joys, ale po vystoupení bych vybral Crabslide (bez zpěváka) a The Moment :-) Ricco a Claudia zpívali výborně, ale ten cukrkandl fakt nedávám :-)

68
Lucas
Reagovat

@Martin Novotný: jj, ten druhej byl lepší, i celkově by se hodil na hlavního zpěváka :))

69
bezík
Reagovat

Chmmmm, nemohli by vyřadit výjimečně všechny ? :D

70
Jai Kudo
Reagovat

Crabslide a Joys…..

71
Monika
Reagovat

Tak ja bych volila dal The moment a Crabslide, nicmene tipuji na postup Crabslide a Joy.

72
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: Mám to stejně. Ricco a Claudia to hodně přehrávají, už chyběly jen slzy…

73
Tomáš
Reagovat

Ricco a Claudia byli pěvecky nejlepší ale nemyslím si že postoupí a to právě kvůli tomu patosu okolo který jim asi Oto neodpustí. Mě se tahle píseň nejvíc líbí v podání Jara Smejkala a Natálie Kubištové.

74
Jai Kudo
Reagovat

@Jai Kudo: Jinak i obě nejlepší skupiny jsou tak na 3-…….slabej průměr….

75
Monika
Reagovat

@bezík: to by bylo vubec nejlepsi:-))))

76
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: jo, když už to musí bejt tak asi tyhle .

77
jab
Reagovat

Tak za mne The Moment (i když modročerná polovina byla znatelně silnější než červenobílá) a spíš bych asi vybral Crabslide než Lady Jam.

78
Bedy
Reagovat

Souhlasím s tím, že pěvecky byli Ricco a Claudia nejlepší, to bez debat.., akorát ten vizuální přednes no.. nevím nevím.. celkově je na houby, že postupují jen 2.., opět debilita naší verze.., za každé kategorie měli jít 3… potom bych to v klídku poskládal – Ricco a Claudia, za kapely Crabslide a jeden z girlbandů.. takhle je to opět o ničem.. :X

79
Tomáš
Reagovat

Nechal bych postoupit asi Crabslide a The Joys ( ani Ricco a Claudia by mi nevadili ale ti nepostoupí.

80
Mila2
Reagovat

myslím, že kdyby skupiny měla Sisa, tak Ricco a Claudia postoupí, ale Ota je snad dál nepustí, tohle duo mi něčím připomíná Evu a Vaška v popovém hávu…

81
Lucas
Reagovat

@DJ Vlado: Souhlasím :)

82
Nofux
Reagovat

Za mě Crabslide a asi Ricco a Claudia, i přes ten neskutečnej patos. Přežil bych to, když už je stejně uvidíme tak 1-2x max. :))

83
dolores
Reagovat

skupiny ma v tejto relacii vobec neberu, ale ak by som si mala vybrat tak The Moment. ziadna z tych bab nijak hlasovo nevynika, ale tak to ma v tychto skupinach byt. co by som poradila, tak prosim radsej rovne tony ako kundrlinkovat, ked to neviem :D
dalej by mohli postupit aj ti chalani, ostatni vata

84
Monika
Reagovat

Mozna, ze ty dve kapely divci zmixuji a vytvori z nich novou skupinu.

85
Olo
Reagovat

Crabslide a to posledni duo bych poslal dal za me. Ale zatim mi pripada, ze se divam na jeden velkej dlouhej blok reklam, spis jak na nejakou peveckou soutez.

86
Ludvík
Reagovat

Škoda že nepistupujou 3

87
dolores
Reagovat

@Monika: tak to by bol tazky pruser :)))

88
DJ Vlado
Reagovat

U kluků budu spokojenej, když postoupí kteříkoliv dva z trojice Lukáš, Matěj, Tomáš, hlavně ať neprojde slizák Tibor :-)

89
Nofux
Reagovat

Nebo vezmou zpěvačku z Lady Jam a strčí jí k jedné z dívčích skupin :D

90
Ludvík
Reagovat

Nějak se X Factor od konkurzu dost zlepšil. Tomáš super!!

91
dolores
Reagovat

Tomas dobry dnes, prekvapil ma. dobre sa pripravil, znatelne vylepsil intonaciu

92
gabi
Reagovat

boze, to budu vyberat po jednej pesnicke??? a kde je ukazana pomoc porotcov??? Jojka a Prima, uz to nerobte, neviete to!

93
Jai Kudo
Reagovat

Tomáš jasně lepší než Tibor…….

94
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Přesně tak :-)

95
dolores
Reagovat

Tibor tiez fajn. aj ked mu oproti originalu chybalo v hlase viac emocie. ale lepsie sa mi na neho pozera ako na Tomasa, to bez pochyb :))

96
Ludvík
Reagovat

@gabi: dívala ses někdy na zahraniční X Factor? V domově porotců porotci neradi až od live kol…

97
Monika
Reagovat

Nesouhlasim Tibor ma moc peknou barvu hlasu hlavne ve stredni poloze, skoda, ze vysky nejsou silnejsi.

98
DJ Vlado
Reagovat

Proboha, zas tahle odrhovačka :-(

99
Mila2
Reagovat

No tak až tenhle – třeti – klučina se mi líbí. Hodně zvláštní hlas..

100
gabi
Reagovat

@Ludvík: praveze divala a nahodou ich usmernovali uz tam a kedze budu len 3 live kola, tak ani nebudu mat velmi moznost…asi kvoli Celeste hehe

101
bara
Reagovat

Me se libi matej8-o

102
dolores
Reagovat

velmi sa mi paci ake hity im Celeste povyberala :)

Blaha lepsi ako som ocakavala, ale ma tu verziou nejako zjednodusenu :D

103
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: Právě třeba v tom australském byl korepeticím věnovaný celý díl, to se mi líbilo.

104
Ludvík
Reagovat

@DJ Vlado: to je super písnička, jedna z nejlepších z aktuálních hitů :D

105
Honzad
Reagovat

@gabi: Prosím tě, sděl nám, ve které verzi X Factor porotci během Judges Houses soutěžící usměrňovali a raději jim? Moc by mě to zajímalo :)

106
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: To mně se zase mnohem líp kouká na Tomáše :-) ale já jsem chlap, takže tomu nespíš nerozumim :-D

107
bara
Reagovat

Fakt me hrozne pozitivne prekvapil

108
bezík
Reagovat

Jaj jaj, Celeste má zvlhlý pohled a kdoví co ještě ! Děťátko asi postoupí :D

109
Jai Kudo
Reagovat

Hezounek typu Bieber nebo Adam Mišík……aby ještě nevyhrál!

110
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: aha, to jsem nevěděl, ale tak obecně mentorujou až od přímých přenosů :D

111
DJ Vlado
Reagovat

@Ludvík: Kdyby ji vloni nevařila rádia nonstop, tak by se mi i celkem líbila, ale neustálým ohráváním se mi naprosto zprotivila :-)

112
dolores
Reagovat

Lukas to dava dobre, viac energie ako v predchadzajucich vstupeniach.

113
gabi
Reagovat

@Honzad: dokonca aj v americkej verzii robili korepeticie…nehovorim, ze vo velkom rozsahu, ale bolo to tam, alebo chces povedat, ze aj cez live kola boli v Judges Houses???

114
bara
Reagovat

Hm, tak to teda celeste nezavidim…

115
Mila2
Reagovat

no upřímně řečeno se v těch chlapcích trošku neorientuju, přijdou mi až na Grunera stejní…přijde mi, že tady hodně zabojovala Celeste a prosadila si chalány dle svého gusta..

116
Nicole
Reagovat

Tak jestli Matěj Vávra nepostoupí, budu hodně nasraná (pardon za ten výraz)

117
Honzad
Reagovat

@gabi: Ale jasně, že jsou korepetice nutné, nicméně onen vliv porotců se má projevovat až během živých přenosů, tam jde o mentorování, Judges Houses je většinově přece kolo, ve kterém je ještě soutěžící sám za sebe :)

A jinak, Lukáš a Matěj bezpochyby, Matěj jasně nejlepší!

118
dolores
Reagovat

zatial za mna do finale Tibor a rozhodujem sa medzi Lukasom a Matejom V. skoda, ze nemozu ist traja

119
Ludvík
Reagovat

@gabi: jo ve druhé sérii když Demi Lovato řekla cece že nemá být taková mrcha a Jennel Garcia ať nedává ruce do vlasů… Simon neradil nikdy v této fázi

120
VojtaP
Reagovat

Tak můj tip se změnil akorát u skupin, kde nejspíš projde jedna z dívčích skupin a Crabslide. U kluků můj tip zůstává stejný.

121
DJ Vlado
Reagovat

Matěj je z kluků jasně nejlepší, ale nejsympatičtější mi je Lukáš :-) Tyhle dva bych za sebe nechal postoupit. Nebude mi vadit ani postup Tomáše. Matty příjemně překvapil, ale ve finále bych ho mít nemusel. Tibor za mě jednoznačně NE!!! :-)

122
dolores
Reagovat

@Mila2: ked ono ani nebolo prilis z coho vyberat :D

123
VojtaP
Reagovat

@Monika: Tibor to sice zazpíval dobře, ale mě tomu chyběla ta energie originálu. Od Tibora dost jalové podání…

124
Mila2
Reagovat

@dolores: no vzdyt ja vim… je fakt, že ten poslední byl asi nejlepší…

125
gabi
Reagovat

@Ludvík: ze by len to :-)

126
dolores
Reagovat

@VojtaP: energia tam podla mna bola, len emocia trochu oproti originalu chybala. ale nie su tam od toho, aby kopirovali original, ktory je v tomto pripade dost vysoko nastaveny :))

127
TT
Reagovat

Neviem, ci ma niekto z vas zvukarske skusenosti. Ja ano. Je to PLAYBACK!!!. Nikdy nezosnimate mikrofon na streche tak, aby znel takto. Podvodnici.

128
Honzad
Reagovat

Ale i produkce má zahraniční verze nakoukány, česká mutace „I have made my decision“ na „Rozhodl jsem se“ je jasná :D

129
bezík
Reagovat

Matěj rozhodně ANO !

130
Ludvík
Reagovat

@TT: :DDDD

131
VojtaP
Reagovat

WTF???

132
dolores
Reagovat

@Mila2: ano, Matej V. by si postup zasluzil asi o trolinku viac ako Lukas. ale toho by bola skoda zas kvoli rebelii… tak neviem. ale Tibora tam rozhodne chcem, pretoze mi jeho vystupenia robia dobru naladu :))

133
Ludvík
Reagovat

Neeeeeeeeeeeeeeee

134
bezík
Reagovat

Oto !!! No toto ??!!!

135
Mila2
Reagovat

no Ota mě zklamal a jestli ted jeste nenecha postoupit ty kluky, tak at jde do haje

136
dolores
Reagovat

@TT: naozaj ?? :D tak zeby preto boli vsetci intonacne tak dobri ? :)) ono aj v zahranicnych verziach boli vykony v Dome porotcov najlepsie, az som sa potom cudovala, ze v zivakoch im to uz tak neslo :D

137
okkvp
Reagovat

S postupu sbíračky holek mám radost :-)

138
Lucas
Reagovat

Tak Oto to podělal :D

139
Ludvík
Reagovat

Ota zklamal. Holky v pohodě, ale ti dva? WTF

140
Honzad
Reagovat

Ota je pěkný měkota, nechal se ovlivnit dvojici ztělesněného patosy a třema sympatickýma babama.

141
dolores
Reagovat

postup skupin pre mna ta najhorsia mozna varianta, ale kaslem nato, kedze ma skupiny vobec neberu. len teraz sa uz obavam, ze Celeste vyberie Kaliarika a Blahu. to by bola pre mna strata motivacie pozerat to dalej

142
Mila2
Reagovat

Honzad: ty baby ani tak nejsou sympaticky, jako se na ně zřejmě Otovi pěkně kouká…a o tom patosu .. to nemá cenu rozebírat, mě zklamal

143
Ludvík
Reagovat

WTF podruhé

144
VojtaP
Reagovat

Fail no. 2

145
Honzad
Reagovat

LOL :D

146
Jai Kudo
Reagovat

Tohle fakt nemá cenu :-(

147
DJ Vlado
Reagovat

FUUUUUUUJ!!!!!!!!! Už jsem čekal, že se toho slizouna zbavim :-(

148
bezík
Reagovat

Ale ne !!! WTF ?

149
Mila2
Reagovat

no a úžasné rozhodnutí pokračují – slizký Tibor postupuje… to je tedy trapárna

150
Nicole
Reagovat

tak to je v háji :(

151
Prochor
Reagovat

To je dobře že postoupil ten polák Tibor. Zpívá ze všech nejlíp. A ještě tipuju toho posledního borce. Určitě vypadne fousatý kytarista.

152
bezík
Reagovat

Největší slizák musí postoupit , bleh

153
Monika
Reagovat

Jooo, Tibor, super:-)))))

154
bara
Reagovat

No ty blaho ze vezme tohoto…

155
Honzad
Reagovat

I Matty byl dneska lepší než Tibor, paradoxně.

156
dolores
Reagovat

wow, Tibor ide dalej ! tesiiiiim…. (Vlado a spol , uprimnu sustrast :D )

157
okkvp
Reagovat

hm a terazky Celeste projeví svoji slabost pro kostkovanou košil

158
Willandraify
Reagovat

OMG!! To co je za fail?!

159
Monika
Reagovat

tyhle dva nepujdou, co by pak delali se zbytkem kdyz by to bylo jisty Thomas a Blaha jsou out

160
dolores
Reagovat

@Prochor: madar, nie poliak :))

161
okkvp
Reagovat

Tak ne, dobrý

162
Monika
Reagovat

Lukas byl nudnej, postoupi vavra tipuju.

163
dolores
Reagovat

@Monika: Celeste mi precitala myslienky a vyhodila mojich neoblubencov :))

164
dolores
Reagovat

vavra vyzera dnes dobre

165
VojtaP
Reagovat

Yes, aspoň ten Matěj…

166
Nicole
Reagovat

yes, yes, yes, Vávra postoupil :)

167
Ludvík
Reagovat

Aspoň ze Matěj je dále

168
TT
Reagovat

Dolores. Ano. Takto to v postprodukcii neopravis. Rovnaky zvuk aj pri odkloneni sa od mikrofonu, nijake ruchy na streche, kde fuka vietor, nie intonacne dobre ale 100percent cisto. To je studio. Krmia nas studiovym playbackom.

169
bezík
Reagovat

No aspoň že Matěj ..

170
DJ Vlado
Reagovat

Matěj jediná dobrá volba dnešního večera :-) Ale megasympaťáka Rumcajse je mi fakt líto :-(

171
dolores
Reagovat

Celeste je super porotkyna! vybrala dvoch najlepsich. aj spevacky aj vizualne. (len komu z nich teraz ja budem fandit, to je dilema :D)

172
Martin Novotný
Reagovat

Tak to se mi vůbec nelíbí, copak Celeste nevidí tu umělost u Jurčíka?!?!

173
Prochor
Reagovat

Tak Tibor je maďar – díky za upozornění. Podle mně se Celeste rozhodla správně. Oba kluci jsou nadějní.

174
Mila2
Reagovat

@Vlado: jo, přesně…

175
Nofux
Reagovat

Tak aspoň, že ten Matěj no :) Můj favorit no.1. Skupiny mě stejně nezajímaj, takže to nějak přežiju. Teď jsem zvědavej na příští týden :) doufám, že to hlavně Ondra Brzobohatý nepodělá :D

176
jab
Reagovat

Výběry: Celeste super, Oto nejhorší možný (pro mne).

177
bezík
Reagovat

Tak z kluků postoupil nejlepší a nejhorší. Ze skupin nejhorší a druhej nejlepší. To jsou paradoxy …

178
Bedy
Reagovat

Za mě dnes spokojenost.., pěvecký výkony hodně vyrovnaný.. postupující si myslím, že jdou.. (škoda Crabslide), vše by se vyřešilo třemi postupujícími… z kluků bych k nim přidal asi Tomáše Kaliarika.

179
dolores
Reagovat

@jab: citim to rovnako

180
Tomáš
Reagovat

Ta Celeste je ale kráva. Takže ta ukázka kterou sem viděl před začátkem přenosu byla bohužel pravdivá. Megaslizouna Tibora místo megasympaťáka Lukáše. Navíc Lukáš zazpíval dneska fakt úžasně. Nevím jak si taková kráva může dovolit vyhodit Lukáše kterej je miliardakrát lepší než ona sama. Tak mám stejně jako v Hlasu největšího favorita hned ze začátku pryč. Teď budu fandit Matějovi Vávrovi ale nevěřím že to Matěj vyhraje, Lukáš pokud by se do Live Show dostal tak by tu šanci měl protože byl dle anket u lidí oblíbenej. Takže to vyhraje zase nějaká nudná technická zpěvačka jako Mamba nebo Monika Agrebi a tahle soutěž bude úplně stejná jako všechny ostatní. Ale když to tak někdo chce!

181
Olo
Reagovat

No pokud budu hodnotit dnesni vykony (a ne sympatie), tak to jsou zaslouzene postupy. Kluci byli tihle dva nejlepsi, Matej teda jeste o parnik jak ostatni. Moc nechapu ten hate na Tibora, vzdyt je docela v pohode. Proc slizkej? A ty holky i to duo to zazpivaly taky dobre. Nicmene ja bych tam radeji videl Crabslide, protoze mi hraji blizsi hudbu, nez ty sladaky nebo girlband, kde mi je ta jedna holka tezce nesympaticka (ta YOLO). Celkove tedy cca spokojenost. U holek bude vyber o dost lehci, tam jsou favoritky jasny a +28 podle me Monika a je celkem jedno kdo k ni. Uvidime podle vykonu.

182
Monika
Reagovat

Ota za me vubec ne, dve nejhorsi moznosti zvolil. Ja si teda nejsem jista vozickem uz minule se mu moc nelibili, tady bych spise videla natlak produkce…A ty slecny no nevim dve prumerne zpevacky a jedna podprumerna…Nebavi me ani jedni.
Cel prekvapila, strasne jsem chtela Tibora dal, ale vubec jsem tomu neverila a kdyz sel jako prvni..myslela jsem, ze je jasnej konec..

183
Bedy
Reagovat

@Olo: Taky si myslím, pokud to brát podle DNEŠNÍCH PĚVECKÝCH VÝKONŮ.. tak dvojice Ricco a Claudia byli ze skupin jednoznačně nejlepší.., co se zpěvu týče.. tak to prostě je… u kluků to bylo mnohem těžší, dneska se to povedlo opravdu všem.. ale nejlépe to dle mého dnes zazpívali taky Matěj Vávra a Tibor.., takže za mě spokojenost.. :)

184
jab
Reagovat

@jab: I když radši bych bral Tomáše než Tibora, ale Tibor mi taky nevadí :-). Hlavně že postoupil Matěj, pro mě zatím jasně nejlepší volba z dnešních 4.

185
Monika
Reagovat

@Tomáš: To je vec nazoru, za me byl dnes Lukas tak strasne neviditelnej a nudnej, ze jsem na nej zapomela jeste behem jeho vystoupeni.

186
Patrik
Reagovat

Skoda toho mateje .Tak zas tibor je slizoun ale zpiva dobre .Ale mela poslat rebelaa vousace tak snad se ukazou za par roku

187
Tomáš
Reagovat

Vyřazení Lukáše na úkor slizouna Tibora mě nasralo daleko víc než vyhazov Ondry v Hlasu.

188
VojtaP
Reagovat

@bezík: mám to stejně. Pořád přemýšlím, jestli to u Oty bylo opravdu jeho rozhodnutí a ne spíš zákulisní tlaky. Kdo ví…

189
Bedy
Reagovat

Jinak co se týče zpracování a kvality.., tak bych řekl že jsme se dnešním dílem velmi přiblížili k zahraničním verzím :). Jak zpracováním dějů, střihem, hudebními podklady.. prostě vše bylo ok.. pěvecké výkony taky seděly.. teď už jen doufat, že se to odrazí i ve sledovanosti, což je bohužel nepravděpodobné :(. Ale TAKTO má vypadat X FACTOR :), alespoň Judges Houses. :)

190
cedarin
Reagovat

Tak na postup Tibora bych nevsadil ani zlámanou grešli. Nechápu!!!

191
jab
Reagovat

@Tomáš: Matěje bych nepodcěňoval, má snad všechny předpoklady na vítězství. Je pohledný (SMS o teenek), celkově přirozený se sympatickým vystupováním (SMS i od starších hlasujících), muzikální (tj. nebude vadit pánské části hlasujících – další potenc. SMS), u dsot mladých může zafungovat i faktor coache. Pro mne velký favorit na finále a pokud ho Celeste nezabije výbery skladeb, tak i na celkové vítězství. Jediné, čeho se bojím, jestli to není až příliš nekontroverzní idol :-).

192
dolores
Reagovat

@Olo: hejtovat sympatakov, je na Panackovi coolove :)) tiez nechapem, co im tak na Tiborovi vadi, (ale to som nepochopila ani u inych mne sympatickych sutaziacich) Tibor ma velke plus zato, ze ma rad swing! to je dneska pri tych hiphopoch a dalsich zanroch uz dost rarita. okrem toho je pre podium tento chalan stvoreny.

co sa tyka Vavru, tak dnes bol fajnovy. aj mne je Lukasa luto, podal statocny vykon, ale predsa len ten XF ma vacsi Matej.

193
Nofux
Reagovat

Škoda toho Lukáše no :/ ale je pravda, že nejvíc se mi líbil na castingu, v bootcampu tak skvělej nebyl a dneska to bylo tak nějak vyrovnaný s Tomášem i Tiborem. Tibor mi nevadí, i když mi stylově moc nesedí.

194
bezík
Reagovat

@VojtaP: to se mi zdá dost pravděpodobné. Že by si Oto toho vozíčkáře vybral dobrovolně a bez mučení se mi nezdá ;-)

195
VojtaP
Reagovat

@dolores: osobně by mi postup Tibora nevadil, kdyby nebyl jeden z mých favoritů zaříznut. Vyřešilo by to asi místo navíc, ale stejně bych měl Lukáše a Matěje daleko nad Tiborem.

196
Monika
Reagovat

Celeste prekvapila mile, vybrala presne ty dva, ktere bych zvolila i ja. Ale Ota to podelal, skoda te chlapecke kapely, ta vypadala nadejne.

197
bezík
Reagovat

@dolores: hejtovat sympaťáky nikdy ! :D Ale Tibor je pro mě opravdu něco krajně nesympatického, naprosto nevěrohodného. Jemu bych nevěřil ani ten „dobrý den“, kdyby mě pozdravil. Zpívat sice umí, ale vůbec to neosloví, nezaujme, výrazově takový divný bubblegum, brrrrrrr ..

198
dolores
Reagovat

@jab: Vavra predpoklady na vitazstvo ma, ale ak to bol vazne dnes playback (kde bol vyborny), tak by som sa este obavala o jeho zive vystupenia, ci to technicky a intonacne zvladne napr. lepsie ako Tibor, baby, ci owers … ale zas ma vyhodu, ze je uveritelny a taky „opravdovy“ . Celeste mu vyberie dobre, toho sa nebojim. sama ma skusenosti z talentovej sutaze a vie, ako moze vyber piesne sutaziaceho zabit.
myslim si, ze aj tak to cele vyhra nakoniec dievca ;)

199
Nofux
Reagovat

Matěje Vávry soundcloud profil s jeho vlastní tvorbou: http://soundcloud.com/matt-167

200
okkvp
Reagovat

Za mě poměrná spokojenost. Z vozíčkáře nadšená extra nejsem, ale ostatní kapely mi přišly na mnohem delší a sožitější koučskou makačku, protože více skřípotu. U kluků spokojenost, byť mi byl Lukáš sympatický.
Tibor je pro mě zatím mnohem méně slizkým než např Chodúr. Trochu mám dojem, že u pánů v tom hraje roli něco úplně jiného než u bab.

201
Tomáš
Reagovat

Lukáš je fakt megasympaťák a jestliže někomu jeho dnešní vystoupení připadalo nudné tak to nechápu protože já sem při tom měl husinu a už sem si říkal že konečně se zase po dlouhý době objevil někdo kdo bude moje totální srdcovka. Když to tak srovnám s tím co mě nasralo v těchhle soutěžích v minulých letech tak tohle mě asi mrzí celkově ze všeho nejvíc protože Lukáš je fakt super člověk a zajímavej zpěvák a muzikant. Tibor technicky hlas má ale jinak stojí celej za hovno. Natupírovanej panák bez duše. Ale byl sem na to připravenej a věděl sem že to takhle dopadne.

191: Přiznám se že když už se bohužel muselo rozhodovat mezi Lukášem a Matějem V. tak sem si přece jen asi o trošinečku víc přál postup Lukáše ( a zároveň už sem stejně intuitivně věděl že posotupí Matěj V. ) Právě že Matěj bude nekontroverzní idol a nestrhne ty masy co by strhl Lukáš. Lukáš byl daleko výraznější a fakt bych u něj věřil i v šance na vítězství. Ale u Matěje bych považoval za obrovksje zázrak kdyby došel až do posledního kola. Bohužel vyhraje nějaká masovější záležitost – buď Mamba, Agrebi a nebo třeba i Ricco a Claudia.

202
Tomáš
Reagovat

198: Samozřejmě že to zase vyhraje baba a Hlas taky. Jsme přece v posraným světě.

203
Monika
Reagovat

Uznavam, ze Vavra nezpiva spatne, ale aspon na me pusobi dosti arogantne.

204
Jai Kudo
Reagovat

@VojtaP: Tak tohle mě napadlo hned po rozhodnutí…..

205
bezík
Reagovat

@okkvp: no místopředsedkyně, to jsou mi měřítka ?!! Chodúrova slizkost už došla na úroveň, pro kterou nejsou měřící přístroje ba ani snad měrné jednotky !!! To zase Tibor je jen loužička u jeho podpatků :D

206
jab
Reagovat

@Tomáš: Mě teda na Lukášovi nepřišlo nic moc masovějšího než právě na Matějovi, trochu jsem přemýšlel, proč mě dosud neoslovil a mám dojem, že nemá moc výrazný přednes. Dnes to sice bylo o poznání lepší, první polovina písně mi přišla dost dobrá, ale ta druhá mě zas uvrhla do apatie, nelíbila se mi ta barva jakou tam zpíval, taková sevřená, úzká. Ale je to jen můj subjektivní pohled :-). Matěj dnes pro mne jasně převyšoval všech zbylých 9 vystoupení, ale pořád to nebyl ten touchdown, z kterého bych měl z kůže struhadlo.
@dolores: Tak Tibor je ok, ale když to srovnám s megasympaťákem Itchem, tak to byla úplně jiná liga ;-).

207
Tomáš
Reagovat

203: A ty nepůsobíš arogantně? :D

208
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: 197 – tohle bych ti naprosto podepsal :-) už dlouho jsem neviděl nesympatičtějšího a vyumělkovanějšího člověka než je Tibor
Už z té jeho otázky na Cel, kde jí stojí chlupy, se mi udělalo „little šoufl“, a ona si ho ještě vezme do finále, brrr :-(

@Tomáš: Já na vítězku tipuju Katku Ščevlíkovou, což je přesně taková „holka od vedle“, která nebude nikomu vadit :-) Nicméně fandím Mambě, jelikož mezi holkama je to jediná „whole package“, i když taková srdcovka, jakými jsou pro mě v Hlasu Lucka a Kristína, to zase není :-)

209
jab
Reagovat

@bezík: Tak mě byl naopak Chodúr v soutěži sympatický, z velké části jsem měl pro jeho introverzi i pochopení. Nemohu posoudit, jestli mu to časem stouplo do hlavy a jestli si účtuje za vystoupení tolik, kolik se říká, ale nic moc slizkého mi ani na něm nepřišlo.

210
dolores
Reagovat

@bezík: sak si len hejtujte, kolko chcete, mne je to sumafuk:D ked sa mi niekto paci, tak ma to neovplyvni :)) Tibora za slizouna nepovazujm, asi sa na neho divam z uplne ineho uhla pohladu ako ty a dalsi. :)) jedno je vsak iste. Tibor to nevyhra, ani keby podaval heroicke vykony. vzhladom na cielovu skupinu, ktora ho nenavidi, dostane prilis vela antihlasov.

211
Bedy
Reagovat

OT: Podstránky jednotlivých kategorií aktualizovány po dnešní odvysílané epizodě:

http://reality-show.panacek.com/x-factor/kategorie-skupiny
http://reality-show.panacek.com/x-factor/kategorie-kluci

212
Monika
Reagovat

Pro me je docela usmevne sledovat ten rozdil, pokud se v soutezi objevi pekna holka, ktera zpiva jen prumerne a postoupi, chlapi jsou spokojeni, damy mlci. V opacnem pripade peknej chlap a prumernej zpev (obecne nemyslim Tibora) uz je pro chlapa ohen na strese a ma nutkani to komentovat neustale. Nejriv to byl Itcho a ted Tibor:-))))

213
Tomáš
Reagovat

208: Katku? Tak to by byla absolutní tragédie. Za prvé o ní pomalu ani nevím že tam je a za druhé když už tam je tak se mi na ni vizuálně hezky nekouká a nemá pro mě žádné charisma. Technika zpěvu mě v tomhle případě vůbec neohromuje pokud soutěžící není zajímavý i jinak. To už bych přál vítězství víc i Riccovi a Claudii. Po vypadnutí Lukáše už mám svoje favority na vítězství jen dva – Matěje a Petera Bažíka. A ani jeden z nich to stejně stoprocentně nebude.

214
dolores
Reagovat

Chodur bol v sutazi ok, chudobny chalan s pribehom a dobrym hlasom, ale teraz je priserny snob:/

215
bezík
Reagovat

@jab: V soutěži to ještě šlo, ale určitej základ už tam byl, byť ne moc zřetelnej. Ale viděl si ho někdy v posledním roce ? To je masakr ! :D

216
okkvp
Reagovat

@DJ Vlado: jo, tenhle vtip se mu poněkud nepovedl, ale mně osobně například nevoní zase tvé oblíbené moničkování a podobné. Souhlasila bych, kdybys napsal, že je zřejmě poněkud nafoukaný, metroušsky vyfoukaný a zřejmě i hodně urputný.

217
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Tak s větou „dámy mlčí“ bych dost polemizoval, však kolik hejtu si od tebe vysloužila Natália v Hlasu? :-D

218
bezík
Reagovat

@Monika: Nesrovnávej mi Itcha s Tiborem !!!!! To je jak nebe a peklo, bílá a černá, řeka a poušť !!!!! ;-) :D

219
VojtaP
Reagovat

@Nofux: Teď poslouchám, žánrově má velký záběr, na electro bych ho netipoval. Sice tam nemá hit za hitem, ale z pár věcí by se dalo těžit.

220
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: No ja jsem vyjimka:-))))

221
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Když si projdeš všechny vítěze našich soutěží, tak Katka se jim typově blíží nejvíc :-) Ovšem zatím jsou to předčasné úvahy, protože zatím není jisté, jestli ji Ondra vůbec do finále vezme (i když by měl, jelikož spolu s Mambou ostatní holky drtivě válcujou) :-)

222
dolores
Reagovat

@Tomáš: tiez si myslim, ze Katka to nevyhra. spieva vyborne a do finale pojde, ale jej image je horsi ako priemer. dokonca aj spevacka pri tele moze byt mega-sympaticka (vid Katka Koscova), ale tato Scevlikova ten potrebny XF proste nema. to uz taka Mamba ma ovela vacsie sance

223
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: no ale Monika je jedna z mala, co si servitku pred usta neberie voci niektorm babam :)) ale tak masovy atak, ako je teraz od chlapov na Tibora, alebo ako bol na Itcha, damy proti akejkolvek sutaziacej na Panackovi vo vseobecnosti nepredvadzaju :))
inak som zvedava Vlado ake zbrane zase pouzijes proti Tiborovi v rekape :))

224
Bedy
Reagovat

@dolores: Vlado píše rekapy k Hlasu, ne k X Factoru :)

225
bezík
Reagovat

@dolores: No dobře, dobře, dám si na Tibora bobříka mlčení ! ;-)

226
Tomáš
Reagovat

Ještě příště zbývá aby Sisa nepustila do finále Bažíka ( a to se taky může stát, něco mi říká že si tam bude chtít prosadit tu Brigitu která je pro mě absolutně nezajímavá ) a dílo zkázy bude dokonáno. Jsem z toho Lukášova vyřazení dneska tak znechucenej že je mi už asi úplně jedno kdo to vyhraje. Právě proto mě ty soutěže baví míň a míŇ protože tam vždycky nakonec zůstanou lidi kteří mi nemají co říct a ti nejlepší vypadnou co nejdřív to jde.

227
suzzy
Reagovat

Nemáte pocit, že Matěj je hrozně podobný Albertu Černému a proto postoupil a u lidí také zaboduje?

228
suzzy
Reagovat

Pro mě byl na castingu největším favoritem Lukáš, také mě mrzí, že nepostoupil, i když dneska mne už tak moc neoslovil a jeho „rumcajství“ mi už vadilo. Jsem ale moc ráda, že se tu přimomína Itcho, takového favorita už nemám ani v X Faktoru ani v Hlasu.

229
Monika
Reagovat

Zda se mi, ze tady v diskuzi se vseobecne pocita, ze postoupi Mamba a Katka, Ja si tim prilis jista nejsem. Ondrej uz behem castingu nejednou poradne dokazal prekvapit a poslat dal cloveka nad kterym ostatni kroutili hlavami. Take z jeho ust padala slova jako s tebou by me bavilo spolupracovat a nebyl to zrovna top interpret… Mam pocit, ze Ondra ma rad neobrousene diamanty, ktere bude postupne obrusovat. Take dosti da na image. Je to mozna uplne spatna a blazniva uvaha, ale mozna mamba uslysi od Ondry, ze je uz hotova zpevacka a tuhle soutez nepotrebuje…A dal postoupi rekneme Katka a Labuda.

230
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Já si třeba vzpomínám, jaké útoky byly v diskusích při prvních řadách SuperStar na Šárku Vaňkovou (byť ta se mi vizuálně zas tak nelíbila, ale jiným jo) nebo Martinu Šindlerovou, i když pravda to ještě Panáček neexistoval :-) Ale ženy dokážou hejtovat pěkné baby, ale tak nějak nenápadněji, zatímco chlapi se s tím nepářou :-)

A jak píše Bedy, tak rekapy k X Factoru nepíšu, takže máš štěstí, i když mám pocit, že Merťas ani Vojta Tibora taky zrovna moc nemusí :-)

231
Tomáš
Reagovat

227: Matěj je podobný Johnu Mayerovi.

232
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: No ja teda nevim, az na moji vyjimku, jsem si nikdy nevsimla, ze by tu baby utocily na jinou zenskou tak jako tady vy panove predvadite u Tibora a drive Itcha:-))))

233
Tomáš
Reagovat

Já vždycky hodnotím jak na mě kdo působí jako člověk a především jak mě zajímá na pódiu. Třeba Martin Šafařík je taky hezkej chlap ale jako zpěvák se mi líbil a bavil mě. Itcha sem moc nemusel ale to hlavně po stránce výkonů na pódiu.

234
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: A co nedávný útok na Lucku? :-) Sice to byla jedna ženská a jeden chlap (a navíc nějací „přespolňáci“, které jsem tu v životě neviděl), ale i tak…

235
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: No to pouze jeden jedinej zenskej nick, proti Tiborovi je za tu chvilicku nicku nepocitane, kterym to tak strasne trha zily.:-)))

236
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: jj. tohle bych ti podepsal :-) Šafu nebo třeba Šmajdu bych uvedl jako učebnicové příklady pěkných kluků, kteří pánům nejen nevadili, ale častokrát jim i fandili :-) Můj problém s Itchem byl hlavně v tom, že to byl nejsilnější slovenský konkurent Terezky, jinak by mi taky až tak nevadil a po poslechu jeho CD jsem ho dokonce vzal na milost :-)

237
Milena
Reagovat

Co vám vadí na Tiborovi? Hezký úpravený kluk s nádherným úsměvem a k tomu ještě dobře zpívá.

238
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: OK, na Panákovi to až tak není, ale na jiných webech (a zvlášť na ofickách) je haterek pohledných holek hafo a za tím si stojím :-)

239
dolores
Reagovat

@Bedy: sorry, upne mi to vypadlo, uz sa mi to pletie :)))

@bezík: pocuj, nemusis sa kvoli mne obmedzovat :D ale zas u mna dost plati, ze cim viac utokov na niekoho, kto sa mi trosku paci, tym viac mam sklony mu fandit (ako som povodne planovala) :D co sa tyka Itcha a Tibora, ubezpecujem ta, ze Itcho aj u mna jednoznacne vedie, je to proste hviezda a aj ako zena by som si urcite vybrala jeho. ups. :D

240
bezík
Reagovat

@dolores: No uffff, tiše jsem doufal že nepostavíš Tibora na úroveň Itcha ! :D Ale co se Tibora týče, co bych pro tebe neudělal ! ;-)

241
dolores
Reagovat

@DJ Vlado:
ano Mertas hodil Tibora tiez do skatulky ako ty, :D dokonca o nom pise, ze je vypocitavy. no ak by bol, dnes by nepovedal, ze mu drzi palce aj jeho frajerka

242
dolores
Reagovat

@bezík: dobre, tak aspon si precvicis svoje sebaovladanie :)))

243
pimpa
Reagovat

Dnes jsem to vlastně viděla poprvé a se třemi ze čtyř postupujícíh naprosto souhlasím. Jedině ty tři krasotinky bych vyměnila za tu klučičí skupinu. Škoda je vousáče, ale dva postupující dnes prostě byli lepší.
A nechápu, co se tu pořád omílá o slizkosti toho Tibora, mi přijde v pohodě a zpívá skvěle.

244
dolores
Reagovat

@pimpa: cau pimpuska, teba som davno nevidela. ;)
pred chvilou som svojmu muzovi prehrala vsetkych chalanov a predstav si na Tibora povedal, ze mu jeho hlas pripomina zvuk motorovej pily :DD samozrejme s nim nesuhlasim, ale to je fajn, ze sme tak rozdielni, inak by sme sa nepritahovali :))

245
pimpa
Reagovat

@dolores: Ahoj dolores, můj manžel je muzikant, sice ne profík, ale pozná, když někdo umí a ladí, a tvrdil, že ten Tibor zpívá opravdu dobře, nějaký vzhled nebo slizkost, která se tu podsouvá, ho absolutně nezajímá, on hodnotí opravdu jen zpěv. Podle mě zpíval taky dobře. S druhým postupujícím také souhlasím, škoda, že kluci nemohli postoupit nejmíň čtyři, jen ten malý mladý černý na to dnes neměl.

246
Tomáš
Reagovat

Jeee tak některý ženský se tady zase evidentně zamilovaly a tak stejně jako loni na Itcha tu ještě k tomu všemu budeme muset číst pochvalný krasoódy na Tibora. Ale fakt zlatej Itcho proti tomuhle kýblu slizu. Celeste je strašná blbka, Lukáš jí to klidně mohl celé vyhrát a rozhodně by měl daleko větší podporu u diváků než bude mít Tibor. Tibor to nevyhraje ani omylem.

247
Rena
Reagovat

Tak výběr docela dobrý..na ty hruzy, co jsme týdny poslouchali. Přidala bych Lukáše, a asi bych ho i za Tibora vyměnila… ale rozhodně i Tibor tam má co delat. Nepřipadá mi slizkej, jen trochu méně sympatickej, než ostatní, asi tím jeho neustálým usměvem. Hoši jsou takové protiklady – co do vzhledu i povah

248
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tome, přesně tak, ZLATEJ ITCHO!!! :-) A my tady ještě budeme za ty, kteří závidí (jako by to ženské nikdy nedělaly, např. o GG jsme si museli xkrát přečíst, jaká je „ledová královna“ atd.) :-) Přitom včera jsme tu my dva zmínili příklady pohledných kluků, kterým muži zde často fandili – ty Šafu a já Šmajdu, což ale nikomu nestálo za reakci :-) A co se týče ohrožení, tak právě Šafa mě ohrožoval dost, když sbalil Terezku, ale jako zpěvák mi vyhovoval natolik (až na občasné manýry), že jsem se přes to dokázal přenést a byl pro mě nejoblíbenějším klukem loňské SS :-) Že se dámám líbil Itcho jsem dokázal pochopit, to je i z mého mužského pohledu pěkný chlap, ale co se jim líbí na umělohmotném panákovi Tiborovi, to fakt nechápu, imho tu už za ta léta byla celá řada hezčích kluků, i takový Tomáš Kaliarik mi přišel atraktivnější :-)

249
okkvp
Reagovat

@DJ Vlado: Nevím jak ostatní ženské nicky, ale já jen napsala názor na slizkost neslizkost. Se zamilováváním to nemá nic společného, to přenechám jiným kabrňákům, už mi dávno není 15.

250
Inna
Reagovat

to je normální, že se jede na playback? https://www.youtube.com/watch?v=rWOcG6D3azU

251
Monika
Reagovat

To neni vubec o zadne zamilovanosti, na muj vkus je Tibor moc udelanej a blondak mi tez prilis nevoni:-))) Vizualne bych urcite dala prednost Jakubovi z Hlasu. Nicmene stojim si za tim, ze Tibor zpiva dobre, ma velmi prijemnou barvu hlasu, kterou dokaze skvele prodat, zejmena v nizsich a strednich polohach. Slizky mi neprijde ani trochu, vrcholem slizu je u me tez starej mladej Chodur.

252
Tomáš
Reagovat

248: Taky nechápu ale bude to asi záležitost jen zdejších diskutujících protože co jsem tak slyšel názory ženských protějšků v mém okolí tak mají všechny stejnej názor – umělohmotnej panák, prostě hnus. A všechny fandily Lukášovi. Já Lukášovo vyřazení fakt považuju za vůbec to nejhorší co se mohlo stát, on měl toho X Factoru tolik jako nikdo jinej v celé té show. To už bych když už to muselo být obětoval radši ( i když taky strašně nerad ) Matěje V. Fakt sem tím totálně zklamanej a otrávenej a strašně mě sere že to zase letos vyhraje nějaká baba což už teď považuju za jistotu. V Hlasu mi vítězství holky až tak vadit nebude, pokud by to byla aspoň Lenka tak jí to budu přát ale tady v XF fakt nemám ani jednu jedinou které bych to přál. Docela dobrá je Monika Földesová ale její vítězství by mě nechalo zcela chladným. A Mamba atd. to už jde úplně mimo mě. Ale tady to máš zase jinak ty no, ty ženským fandíš víc. Já už mám asi definitivně smůlu.

253
Compact
Reagovat

SLEDOVANOST: X Factor | Prima | 20:15:12 | 381.000 | 15+ 9% 15-54 12%

254
Mila2
Reagovat

No já se ani nedivím, že se Monice líbí právě TIbor. Ona musí mít vždy odlišný a jen podle ní ten správný úsudek. Mně rozhodnutí Celeste hodně zklamalo, s Vávrou souhlasím, ale jako druhý měl postoupit kdokoli jiný jen ne namyšlený Tibor. Mám z něj stejně divný pocit jako z Ricco a Claudie – přehnaný patos a „prožívání“ písně.. Jsem citlivá na přehánění a faleš.. a tihle tři jsou toho přesnou ukázkou

255
Mila2
Reagovat

Jinak – proč jsem se včera vlastně dívala – naladil mně Bootcamp, odsýpalo to a byl to zatím jediný koukatelný díl XFactoru. Včera to zase zazdili – jak předlouhými reklamami, tak rozhodnutími. Podívám se ještě na děvčata, ikdyž tam tuším, že postoupí Mamba a Laduda, protože Ondrovi se líbí, když se dívka načinčá a to Ladudě jde… velebnosti… atd.atd.

256
Monika
Reagovat

@Mila2: Nepodsouvej mi co jsem nerekla jo a do hlavy mi taky nevidis nadhero, kdo se mi libi nebo ne.

257
Tomáš
Reagovat

Jedinej čí postup do Live Show si ještě přeju je Peter Bažík a vzhledem k mýmu ´´štěstí´´ ani to nevyjde a Sisa pošle do Live Show Moniku a Brigitu nebo poláka. A to už bude pro mě pak tahle řada X Factoru fakt totálně podělaná.

258
Mila2
Reagovat

Tome, obávám se, že Peter Bažík je pro tuto show příliš normální..

259
Tomáš
Reagovat

258: Já se toho obávám taky a myslím si že ani Matěj nebude mít v živácích dostatečnou sms podporu protože jeho muzikantství není až tak masová záležitost a pro pubiny asi bude málo šamponovitý ( viz. třeba Jerguš Oravec ) takže očekávám tam i jeho vypadnutí mezi prvními. Zase to všechno zválcuje nějaká průměrná masová záležitost – Mamba, Agrebi nebo já nevím kdo. A když Ricco a Claudia zapějí pěkně od srdce tak na to taky divák může slyšet a můžou být třeba i v Top 3 ( ale přál bych jim to víc než těm holkám protože Ricco je mi docela sympatický ). Každopádně moji srdcovku Lukáše už mi nikdo ničím nenahradí.

260
Mila2
Reagovat

a nevím, kdo tady začal porovnávat Itcha a Tibora. Itcho je úžasná muzikantská osobnost a k tomu navrch je to i pěkný chlap. Je to jako porovnávat zlato a pozlátko…

261
Tomáš
Reagovat

Lukáš mohl být v X Factoru takovou českou obdobou Joshe Krajcika z XF USA ( vizuálně i muzikantsky ) a fakt si myslím že by to mohl vyhrát protože s jeho vyřazením nesouhlasí pomalu nikdo a jeho podpora se podle anket zdála snad největší ale jedna pitomá porotkyně to celé zazdí výběrem totálně nepřirozenýho slizouna.

262
jab
Reagovat

@Tomáš: Jestli měl někdo opravdu výrazný X Factor, tak Lujza. Bohužel pěvecky byla slabší, takže skončila v castingu (byť postoupili i horší). Z toho, co prolezlo z bootcampu pro mne nejvíc splňuje představu X Factoru asi Mamba, byť její CD si nejspíš taky nekoupím. Přáští týden doufám v postup Bronislava (mne osobně oslovil víc než typologicky podobný Lukáš) a k němu ať si klidně Sisa vybere nějakou tu svou divu, byť bych tam raději viděl Bažíka :-D. Z holek chci kohokoliv kromě Ladudy. Čistě hlasově se mi nejvíc líbí Anh, avšak taková Mamba nebo Kristína jsou zas větší kočky :-D. Ale tam se taky rozhodnu podle aktuálních výkonů.

263
jab
Reagovat

@Tomáš: Nezapomeň, že Jerguš si nejspíš dost diváků (částečně i mne) odradil těmi svými řečmi o kvalitní muzice a (myšlenka vpoho, ale podání naprosto příšerné)´a nejspíš i celkovým vystupováním, což korunoval svou řečí po vyřazení. Oproti tomu Matěj se zatím profiluje jako přirozený a sympatický mladý muž, rozhodně nepůsobí dojmem přerostlého ega (což Jerguš bohužel tak trochu působil, byť není jisté, jestli to bylo ve skutečnosti tak horké), podle mne typologicky velmi zapadá do vkusu ČS diváka.

264
Tomáš
Reagovat

262: Tak Bronislav by taky nebyl špatnej ale já bych přece jen raději Bažíka. A nejlíp oba dva. Ale obávám se že Sisa si tam protlačí pro mě absolutně nezajímavou Brigitu – ta měla tuším něco společnýho s operou a je jí žánrově podobná tak to asi bude její krevní skupina. :( Držím palce Bažíkovi i když si myslím že to zase neklapne, jinak je mi to už fakt všechno jedno. Bez Lukáše už to stejně bude jen jedna velká nuda stejně jako Hlas.

265
jab
Reagovat

@Tomáš: Z Lukáše i Bronislava mám podobný pocit…oba budou spíš silní ve vlastní tvorbě než v tomhletom anglickém karaoke. Sice v tom nejsou jediní, viz Lucka Bakešová, Itcho, Kristína Zakuciová, ale tihle tři přece jen i to karoake dávali podstatně lépe.

266
Tomáš
Reagovat

265: Myslíš že jako Itcho zpíval líp než Lukáš? Tak to bych se teda hádal, mě je Lukášův hlas teda daleko příjemnější. Bronislav tam už je to s tím zpěvem dost na hraně no, to bude taková hodně alternativní záležitost. Bakešová a Zakuciová technicky asi ano ale to jsou zas jiné typy zpěvaček.

267
jab
Reagovat

@Tomáš: Tak technicky byli oba takový ok level, i když žádní velkopěvci. Prostě zazpívali to, co potřebovali. Hlasově jsou oba zajímaví, ale Itcho mi přišel v tom projevu výraznější.

268
Mila2
Reagovat

já myslím, že Itcho a Lukáš měli hodně společného, především to oba byli skromní kluci, kteří dělali svou hudbu a nikam se netlačili.. hlasový rozsah asi neměli jako třeba Péta Ševčík, ale to zrovna u nich moc nevadilo..

269
Luke
Reagovat

@Tomáš: Bohužel s tím my nic neuděláme, že nepostoupil Lukáš, taky mě to štve, že vypadl, páč byl odlišnej od ostatních a Xfactoru měl na rozdávání…ale co člověk to názor, jinak to vidíme my a jinak Celeste…ale je fakt včera zazpívali všichni kluci báječně a tak to měla těžky s rozhodováním…bohužel

270
Prochor
Reagovat

Tibor je rozporuplnej. Pro mně včera zpíval nejlíp a i Richard když radil Celeste ho právem pochválil. Takže pro mně si postup zaslouží. Na druhou stranu působí až pinglovsky úlisně. Takže mu tu jeho permanentně přátelskou masku člověk nevěří. Každopádně u diváků to nebude mít lehký.

271
dolores
Reagovat

@pimpa: je zname, ze muzikanti maju ine hodnotiace kriteria ako laici, osobne averzie u nich nehraju taku velku ulohu, ked tak az v poslednych finalovych kolach, ked uz su sutaziaci technicky vyrovnani

272
Nofux
Reagovat

@Compact: Tak ta sledovanost je katastrofální. A je to škoda, protože tohle byl zatim nejlepší díl.

273
Mila2
Reagovat

@Nofux: no daleko lepší byl ten minulý díl… tohle zabíjela kvanta reklam a nebyly tam vůbec momenty, kdy to koučové se soutěžícíma nacvičovali…

274
Milena
Reagovat

Tak to jsem naštvaná,že vypadla ta chlapecká kapela -ti mne bavili! Byli originální, zajímaví kluci.
Ty tři grácie- Joys-nebo jak si říkají jsou moc podbízivé a takové horlivé- nejvíce ta blondýna.To tedy Ota podělal- špatný výběr.

275
dolores
Reagovat

Vlado, Tomas… je radost vas citat : )))) vraj zlaty Itcho!! a to ste uz zabudli ako ste mu nakladalii? Tome, ty konkretne si ho po odspievani Impossible doslova primitivne vulgarne urazal, bol pre teba to najhorsie na celom svete, Vlado kvoli Terke si navahal vytiahnut narodnostnu kartu a ZRAZU je Itcho zlaty ??:))))) fakt ste ako mali chlapci :D nabuduce ked do sutaze pride nejaky dalsi „slizoun“, tak budete spominat … zlaty Tibor :D

Vlado, k Smajdovi som sa ja napr. nevyjadrovala preto, lebo som mu (tak ako aj Chodurovi) nefandila. chlapec mal aj dobre kola, ale bol mi vcelku lahostajny ako spevak a vizualne prilis zensky typ. a vlastne ani Tiborovi este nejako zasadne nefandim, len si myslim, ze si ten postup zasluzil. za to, ze sa mi nezda slizky nemozem. nehladam na nom negativa a ani nechcem. preco aj ? v tomto smere uznavam ako diskutera jaba, ten sa snazi radsej na kazdom najst to pozitivne akoby mal prudit.

Tome, a ty uz neplac za Lukasom, mas tam, predsa este Vavru

276
hollyoaks
Reagovat

@Prochor: aký poliak Tibor ?: ved on je slovenský madar….

277
VojtaP
Reagovat

Rekap je venku, enjoy :)

278
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Samozřejmě, že jsem nezapomněl, jak jsem Itchovi nakládal (za což se s odstupem času stydím), ale to, že jsem na něj změnil názor (vlivem poslechu jeho CD), přece vůbec nesouvisí s Tiborem :-) A taky si nemyslím, že bych kvůli Tereze vytáhl „národnostní kartu“, ale bylo mi prostě jasné, že samí Češi na nejvyšších místech nebudou. Už léta si přeju favoritku, která začne dole, ale vyroste, abych nakonec mohl s radostí říct: „Vidíte, já vám to říkal“, přičemž Terezka tomuto scénáři díky tomu nesmyslnému pseudoduelu se Sabinou a následné divoké kartě ideálně odpovídala a nahrávala jí i slabší konkurence na slovenské straně, takže jediný, kdo jí stál v cestě, byl Itcho – to byl ten hlavní důvod mé averze vůči němu :-) Ovšem když jsem následně zažil předčasné vyřazení mých favoritek ve dvou ze tří loňských X Factorů (britském i americkém) i v letošním American Idolu, takže jsem s odstupem času rád za to, že jsem měl Terezku aspoň šestou, pročež jsem Itchovi mohl odpustit :-D
Oproti tomu problém, který mám s Tiborem, je v něčem jiném než v tom, že by mi někoho ohrožoval či vyřadil (Lukáš mi byl sice sympatický, ale neprožíval jsem ho až tak jako Tomáš). Od začátku mi prostě nesedí svou vyumělkovaností (která by se zpěvačkám na jeho místě neodpouštěla), navíc ten nejapný žert na adresu Cel mu v mých očích taky nepřidal. Takže ten můj problém s ním je hlubší než jaký jsem měl s Itchem, takže se obávám, že bude dost těžko odstranitelný. A jak vidíš, tak v tom nejsem sám :-) A když může Monika velmi nevybírávě nakládat Kristíně nebo Natálii, proč bych já nemohl nakládat Tiborovi? Aspoň jí to vrátím :-D

279
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Tak já možná favoritku, která začla dole, ale vyroste, budu mít. Nenarážím tím jen na letošní Hlas, ale jedna z mých dřívějších oblíbenkyň byla o víkendu nahrávat debutové songy. Zatím radši nic nepředjímám, nevím co od toho čekat, jak moc to bude hudebně kvalitní (třeba ani nebudu mít chuť to moc vathovat :-))), ale vzhledem k tomu, že se nahrávalo u Cimbaly, tak se alespoň o produkční stránku moc nebojím.

280
DJ Vlado
Reagovat

@jab: jj. vím, o které své oblíbenkyni mluvíš :-) a taky jsem zvědavý s čím přijde, ale mohlo by to být vzhledem k jejímu pop-folkovému zaměření podobné překvapení jako skvělé (leč mediálně přehlížené) spoluautorské CD Ivky Kováčové ze SHS3 :-)

281
Petr
Reagovat

Arogantní? Už jsi viděla arogantního člověka, který zpívá dětem v dětském domově?

282
Rena
Reagovat

tak jsem si znovu poslechla Vávru – ten má na to vyhrát – krásný hlas, příjemný, i jako člověk, x faktor tam rozhodně je… jen trochu více sebevědomí, či čehoto, mu chybí.. klidně bych se na něj vydržela dívat a poslouchat i pul hodiny, možná déle, což o dalších čtyřech pánech tvrdit nemohu..

283
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: No zas tak moc mi to nevratis, pac ja v X factoru nemam zadnou srdcovku, je mi uplne fuk, kdo to vyhraje. Tuhle soutez sleduji sice, ale vubec neprozivam. pro me byl Tibor vcera nejlepsi a postoupil pravem, to ale neznamena, ze jsem automaticky jeho fanynka. Nicmene, kdyz vidim jak mu tady je nakladano, tak by mi ani nevadilo, kdyby vyhral:-)))) Aspon by byla zabava, pak tady cist ty komentare.

284
Monika
Reagovat

@Petr: Ja ti nejak nerozumim, sama jsem arogantni clovek, ale do detskeho domava klidne pujdu zahrat kdykoliv, pokud by to nekdo chtel poslouchat:-)))

Přidat komentář