Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (21.2.): Realita prvního dne (6.díl) + rekap

23. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8501 w=615]

Farmáři a jejich nápadnice a nápadníci v RS Farmář hledá ženu se probudí do prvního společného rána. Někde vládne pohoda, ale jinde se ocitáme téměř na prahu hororu. Prvotní nadšení někde vystřídá zklamání. Jak zvládnou noví obyvatelé farem tvrdý režim všedního dne?

[singlepic id=8502 w=615]

První den na farmách

Skoro polovina za námi a děj skoro žádný. U Zuzany to vypadá jako v pracovním táboře. U Pavla s Jiřím vypuklo gruntování a jediný Petr se snaží předstírat, že má snad i zájem se seznámit. Josef je dál svůj, snaží se za co nejmenšího křiku přežít návštěvu dvou potenciálních nevěst.

Jiří

Budíček a krmit. Ne sebe, zvířata. Po včerejším rozčarování berou dámy farmu na milost, už nevypadá tak děsivě. Nakrmíme králíky, kočky, psa. Projdeme se za ovcemi a hotovo.
V minulé řadě myslivec pravidelně mizel do lesa, Jiří se jde zašít do postele. Chvilku pomáhal při přesunu lednice a najednou mu je nevolno, chce mít klid. V kuchyni to nevypadá podle představ hospodyněk. Pokračují v reorganizaci. Jen aby to s farmářem, až to uvidí, neseklo. A to je z této farmy tentokrát vše. Skoro se mi chce napsat, že to byla akorát ztráta času.

Zuzana

Hassana ubytování zklamalo. Noc ve stanu sice přežil, ale moc nadšeně se netvářil. Hasič se nám po ránu ještě nemyl, to snědý nápadník bez ranní hygieny fungovat nezačne. Nezapomíná ani na voňavku, co kdyby Zuzanu přepadla touha po jeho polibcích. Ta velí do práce. Zda pánové snídali, vidět není. Krmení a obhlídka ohrady. Hassan v bílé mikině a s rukama v kapsách se ujímá velení. Podezírá farmářku, že schválně poškodila hrazení, aby oni chudáci od rána dřeli.

[singlepic id=8538 w=615]

Po obhlídce jdeme na dřevo. Martin maká, zbylí dva si udělali volno. Dva balíci sedí na balících. Zvednout zadky a jeden dokoulet na určené místo, velí Zuzka. Začíná ji vadit, že jim musí každou práci přikazovat. Sami od sebe se o nic nezajímají. Žádné namlouvání, pracovní tábor. Máme tady třetí disciplínu, skládání dřeva. Pokyn zní: „ Tohle dříví přeskládáme sem, a pak i to dřevo z venku.“ Přesný postup práce neurčila, alespoň divák ho neslyšel. Jak jinak, vše dělají hoši špatně. Hromada je nestabilní, mohla by zavalit její dceru. Je potřeba začít znovu, jinak, pěkně systematicky. Nápadníci makají, ona jde na panáka. Nesnáší lidi, kteří u práce nepřemýšlí. Vždyť ji nikdo nenutil si je tam zvát.
Další práce – krmení koní. Tři chlapi stojí a ona sama pobíhá a sype krmení. Skoro jako by tam ani nebyli a pak se diví, že se nehrnou do práce. Nabízenou pomoc odmítá. Koho/co vlastně hledá? Možná přihlášky do FHŽ měla poslat dopis s požadavky na místní Úřad práce.

Petr

Holky se vyspaly do růžova, žádné honění hned od rána. Petr jim přivezl čerstvé koblihy a s plnými bříšky se vydali na obhlídku farmy. Nešetří chválou.
Máme skoro poledne a není uvařeno. Na stole pořád leží ranní koblihy. Dvě pojedou nakoupit a Kamila se hrne ochotně do krmení. Nejde jí o dobytek, touží být o samotě s farmářem. Kydání jí dalo zabrat. Až tady bude selka, zavede večerní masáže. Povalování na slámě, vrkání o budoucnosti, jen ty dvě další, kdyby tu nebyly, hned by měla vyhráno.

[singlepic id=8537 w=615]

Renata s Kateřinou nakoupily, ale auto odmítá poslušnost. Nestartuje. I když jsou obě blondýny, zvládnou situaci skvěle. Renata objevuje knoflík, který mačká a ejhle, auto jede. Na můj vkus závadu objevila moc rychle, že by akce podle scénáře? Ale ne, vše je přeci přirozené! V domě nikdo, začnou vařit. Po dvou hodinách se všichni zase sejdou u stolu.
Zábava pokračuje i po obědě. Jedeme na výlet. Kamila se koupat odmítá, voda je studená. Zbylá trojice si užívá plavání a Kateřina začíná pomalu vyzvídat.
Den zakončíme na pouti. Jeden kolotoč, parket, muzika. Kateřina tasí zbraně. Bude zpívat. Píseň věnuje Petrovi. Farmář je překvapený, ale většina diváků už díky Káká promu napříč internetem o jejím „talentu“ dávno ví.

Pavel

Nedostatek jídla trvá i druhý den, je potřeba vyrazit na nákup. Pavel si odskočil do školy. Ne do lavic, ale odevzdat ešusy, do kterých fasuje obědy. Trvá mu to déle než je únosné, dítě nezvládá, holkám tečou nervy. On zachovává klid, žádný problém.
Napojeny a nasyceny se vrhají do práce. Za odvoz daruje obec Pavlovi posekané seno. Jen to se samo neshrabe a nesveze do chalupy. Navíc s jeho laxností zmoklo a určitě ne naposledy. Naložili jednu fůru, zbytek uděláme jindy. Logiku nechápu. Bude pršet, kdyby nezdržoval už od rána, mohli ho svézt všechno.

[singlepic id=8536 w=615]

Pavel žádné příkazy nevydal a mizí pro pití. Doba návratu neznámá. Co je pro něj chvilka, je pro holky celá věčnost. Netrpělivě ho vyhlíží i elektrikář. Výmluvy na kopec farmáři neprojdou. Chce si je udobřit dvěma ostružinami, ale nedaří se. Saša chtěla kofolu o pár hodin dřív, teď si ji může… Budiž světlo a začne nám pršet. Seknul se v hospodě, zařizoval práce na další den, omluva z něj leze jak z chlupaté deky. Ani sladkosti panenky neudobří. Snad zítra bude líp.

Josef

Káča si stěžuje hned od rána. Libuše chrápala, ona trpěla. Podobně jako u Petra se i tady snídají koblihy. Josef je láká na obhlídku farmy. Libuše navrhuje jít potom na houby. Na Katarínu je to moc akcí, začíná prudit a hned tak asi neskončí. Kdo čeká Libuši v holinách, má smůlu. Podpatky a plastový fejk, to je ten správný oděv na farmu. Nechybí ani bižuterie a klobouk. Když jedna řekne černá, druhá tvrdí bílá. Libuše pavučiny obdivuje, Katarína ji žene je ometat. Libuše kritizuje krávy, má si je umýt. Kde je ta Katarína s rozněžnělým hláskem? Opakuje se loňský scénář. Jak má farmu jistou, maska padá a je z ní uječená semetrika. Libuše se sice krotí, ale nezůstává pozadu. Chudák Josef. Prohlídka panství pokračuje. Kataríně z množství majetku padla brada. Sruby má postavené, nyní už staví „něco“ jiného. Katarína je zvědavá, Libuše tipuje půllitry. Omyl, farmáři se to staví v kalhotách.

[singlepic id=8539 w=615]

Libuše naplánovala houby, jdeme do lesa. Opět Libuši nechybí již zmiňovaná kabelka doplněna plastovým kbelíkem. Začínám ji podezírat, že v ní má celoživotní úspory, veškerou svoji bižuterii a deníček se jmény dalších amantů. Katarína ječí, mravenci ji děsí, houby nevidí, má nervy. Libuši v patách neustává v jekotu. Místo toho by mohla víc hledat. S vítězným pokřikem se vrhá na jeden červivý hřib, který jí zákeřná Libuše v zápětí zlikviduje. „Na otravu to stačí,“ zhodnotil její úlovek Pepa. Lépe hledá houby a možná ani v posteli by nebyla lakomá, mlsně touží farmář.
Ani u prohlížení fotek nedají baby pokoj. Hašteří se kvůli komolení jmen. A zase jsme u sexu. Libuše vydá za tři, Katarína je jedna, to má Josef hned čtyři. Katarína protestuje, je šest „ušetřená“, prý přímo pro Pepu. Líba zase vytrénovaná. Pepu šest let půstu Kataríny neohromilo, spíše vyděsilo. Bude samá pavučina, těch má dost v chlívku u prasat. Tady končí všechna sranda.

Příště se bude řešit sex a dorazí Simona – paní Kloše.

Zdroj : PR Prima

Související články

Farmářova pomsta? Josef nahnal své peroxidové královny v teplácích do lesa, Katarina běsnila jako stará semetrika/Super.cz
VIDEO: Farmář Josef krotí semetriky aneb Šokující pravda o sexu se zvířaty!/Deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 245
1
Bobby Brown
Reagovat

Selátka jsou to pěkná. Asi bratříček a sestřička. Něco jako Jeníček a Mařenka. V tomto případě spíš Jelítko a Jitrnička.

3
Wally
Reagovat

@Ajda: Nejlepší je LV kabelka Libuše při sbírání hub. To má asi na kloše.

4
okkvp
Reagovat

@Wally: náhodou k tomu outfitu a příležitosti je VF-LV rozhodně příhodnější než k honění vody mezi lidem, v hustší civilizaci

5
Bobby Brown
Reagovat

Uff, na FB se nám to zase rozjelo. Tandem KáKá + VéeŠ opět zdatně čeří tamní vody. VéeŠko omlouvá jen ten jeho věk.

6
Jonatána
Reagovat

Tedy, z tria J, L, K je mi normálně sympatický Josef, až se skoro stydím :-))). Katarína nepřekvapuje, takže mi nevadí, zato madam Líba mi přijde na zabití :-).

7
Jonatána
Reagovat

@Bobby Brown: Přitom zatím ve FHŽ by KK určo nevadila nikomu, je úplně v poho.

8
Jonatána
Reagovat

Tak pro mě rozhodně Pavel absolutně humáč. Jinde v klidu, u Petra docela nuda, ale pohoda a komfort, u Jirky to holky dají, Josef mě baví (i ty jeho kecy, fakt :-), doufám, že ho blondýny nezničí. A Zuzana je mi nepříjemná, nemůžu za to, ale nechat ty chlapy chrápat ve stanu a tvářit se jako hvězdná královna za Sáby mi opravdu přijde hloupé. a Hassan mě překvapil docela příjemně, musím říct.

9
gabisollis
Reagovat

Tak me zatim pobavila Liba s kabelkou na houbach.Jinak dost nuda.A nechapu,ze ty Latene nemuzou dat padnouci kozacky.Vzdycky v tom vypada jak kocour v botach.des.

10
Bobby Brown
Reagovat

@Jonatána: No právě, takovou Renatu nebo Kamilu nikdo ani neřeší.
Njn, když se do toho vložil ten Launcelot, dopadlo tak jak dopadlo.

11
Jonatána
Reagovat

@Bobby Brown: no dyť já vím. Škoda pro KK.

12
gabisollis
Reagovat

@Jonatána: 7-to uz jsem psala minule,ze je v poho v tv tak nechapu proc si tak skodi a to jsem ji cetla jen tady fb nemam.

13
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 10-no me je ta Kamila hrozne nesympaticka tak proto ji radsi neresim.:-)

14
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já to myslel spíš tak nějak obecně, na ostatních diskuzích (dá-li se to tak nazvat).

15
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já taky FB nemám, to není podmínka, pokud je ta stránka veřejně přístupná.

16
samya
Reagovat

A hod tatrankou a čokoládou po Pavlovi nikde !!! Škoda :-(

17
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: fakt?to ani nevim,ze si tam muzu cist.hod nejakej odkaz.dik.;-)

18
Jonatána
Reagovat

@samya: Vy jste tím po něm mrskly? Holky, to je fakt škoda, že to vystřihli. Neb to by byla adekvátní reakce :-).

19
gabisollis
Reagovat

@samya: zrejme uz jim to prislo moc:-)no zdimaly jste ho pekne.me by nejvic vadilo,ze po takovy praci kdy je clovek spocenej,spinavej se nemuze ani poradne umyt.

20
samya
Reagovat

@Jonatána: v okamžiku kdy na mne Pavel udělal,, blá, blá, blá,, mrskla jsem po něm čokoládou a pak tatrankou.

21
Jonatána
Reagovat

@samya: Správně. Dělat to Slováci, tak to tam je a Mišo Hudák to dokonale okomenmtuje. Samyo, omluvil se Vám aspoň mimo záběr, došlo mu, že to bylo fakt hodně blbý nebo je tak …?

22
samya
Reagovat

@Jonatána: mluvili jsem o tom,ono to nebylo tak horké jak to v TV vypadalo. Sekl se ano , ale úplně za to nemohl.

23
samya
Reagovat

@gabisollis: S Lidy jsme si poradili. Sehnali dřevo, zatopili v kotli, vykoupali malýho. Lidy vyprala malému věci. Já se stihla vykoupat. Jen ta žízeň a chuť na pivo byla fakt strašná a Pavel nikde .

24
gabisollis
Reagovat

@samya: tak ja nepochybuju,ze by jste si neporadily.:-)ale ja spis myslela ten stav te chalupy a koupelny.k tomu zadna elektrika no horor.:-)

25
samya
Reagovat

@gabisollis: koupelna sice žádnej luxus , ale koupat se tam dalo a to pro danou chvíli bylo důležité. Elektrikář zprovoznil elektriku a tak se svítilo a zásuvky taky šly. Prostě stav pro přežití…….

26
gabisollis
Reagovat

@samya: no jo no.ja jsem holt rozmazlena.:-)

27
Renata
Reagovat

Wooou….paní Klošová se příště vrátí, nejzajímavější moment z celého dnešního farmáře :-)

28
Jonatána
Reagovat

@Renata: to jsem nezaregistrovala, Simona bude zpět?

29
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: facebook.com/farmarhledazenu

30
Bobby Brown
Reagovat

Jiří – moc tam toho nebylo, šel si lehnout. Dámy mu zatím přestavějí barák.

Pavel – radši nic. On spíš potřebuje kamarády. Ženskou jenom na ty domácí práce.

Josef – chudák! Dvě megery v chalupě, sen každýho chlapa. Libuška má aspoň so ukázat. Katarína jedním slovem „kanál“, vícero slovy „nedivím se, že dostala v minulém farmáři přes dr*ku“.

Petr – pohoda. Tři pořádně stavěný baby v chalupě, sen každýho chlapa. Mně se osobně nejvíc zamlouvá (už od začátku) Renata. Jsem zvědav, jak bude vyřazovat.

Zuzana – nechápu! Nechápu. Nechápu. … … … … … … … … … … … … …

31
Lenka
Reagovat

Kde je vlastně u Pavla farma?
(panenek se radši už neptám, proč tam vůbec šly?!?)

32
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Tu prý uvidíš, když otevřeš okno u Saši v komůrce.

33
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
Mám už jen pocit, že je to díl od dílu čím dál horší squadra zoufalců /farmáři a „uchazečky o ně“/, ale je fakt, že a/ prima má asi velký problém najít v českých luzích a hájích další farmáře :-) , b/ uchazeček ovšem asi bude furt dost /což nechápu, ale je to realita/, dokonce i ty recyklované mě nakonec baví
(zdravím, Gábi taky :-)

34
Heduš
Reagovat

Ať je Zuzana jaká chce, jedno jí nemůžu upřít – je zvyklá makat a ví, jak na to. Ti chlapi u práce opravdu moc nepřemýšleli, v tom měla pravdu. :o)
Jinak z farmářů mne nejvíc překvapil Josef. Sice má občas ty svoje hlášky, ale k těm ženským se chová hezky – když vezmu v úvahu, jaký semetriky tam má, tak to zvládá z farmářů asi nejlíp. Zvláště Katarinu bych vzala hráběma při první větě. :o))
Pavel – to je tragedie a farmář na baterky. Když přece mám seno, tak koukám ho co nejdřív uklidit/přikrýt před deštěm. Každej vlastník dvou králíků z paneláku se o seno postará líp, než tenhle ťulpas. Ten to tam nechá, nepřikryje, ještě se jde vykecávat do hospody, a přitom bouřka a déšť na obzoru. A že tam holky nechal první den samotný – to jen svědčí o tom, jak myslí jen na sebe. A to je divný, když měl ženu s dítětem a stejně mu nedochází, že se chová blbě. Jemu je nejspíš všechno fuk a nic nedělá pořádně. To je normální neorganizovanej lenoch. Takovej chlap, to je pohroma chalupy. Sice ho Lída chválila, jak se snaží – jenže snaha je na h…., pokud nemá kloudný výsledky. A ty on mít nebude, jestli je takovej lempl, jak působí z TV.

35
Prochor
Reagovat

Kamča mi trochu připomíná Adí od Hájka. Ale bude mít těžkou konkurenci ve zpěvačce jak jsem pozoroval. Jinak výmluvy Pavla, který zmizel řádově na hodiny- elektrikář: kde jsi, já na tebe čekám. Pavel: to víš, takovej kopec:-) P.S. ještě jsem si nevšiml, jaké má Laďka kozačky a jestli jsou opravdu o číslo větší.

36
gabisollis
Reagovat

Prochor-joj ty si na to kapl, tak uz vim proc je me ta Kamila nesympaticka.Latena nema kozacky o cislo vetsi,ale nejmin o tri.:-)
BB-diky.;-)
Leni-taky zdravim.:-)

37
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: Tohle mohu říct o každém ve svém oboru, když to dělá pořád. U takového Martina na stanici bychom se také hodně nasmáli, jak se Zuzka zamotá do hadic, protože se musí rozhodit takovým a makovým způsobem, jak by se snažila narvat Céčkovou proudnici na Béčkovou hadici, atd. atd.
Nehledě na to, že moc toho vidět nebylo. Ono je jednoduchý nechat druhé dělat svojí práci, a pak kafrat, že to není podle mého gusta. Já bych se milé Zuzance na to celé z výšky…
V podstatě se všichni tři shodli, že Zuzka zrovna moc komunikativní nebyla. Očekávala, že budou vědět co mají dělat, jak to mají dělat a nebudou jí otravovat dotazy. Tak ať si tam žije sama, to pro ní bude stejně nejlepší.

38
Renata
Reagovat

@Jonatána: Uplně na konci v upoutávce na další díl, má tam asi 3 vteřiny :-)

39
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: Tak to musí být v nějaké jiné upoutávce, protože v té na iPrima Klošová není. Nebo jsem slepý, to je také možné.

40
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: Uplně na konci včerejšího dílu se tam objeví a Líba na to : „Já balím kufry a jedu domů“ :-)

41
davos
Reagovat

Hassan je showman jako blázen, ale že by to byl ex příslušník francouzské cizinecké legie…to se mi moc nezdá. Nedokážu si ho moc představit, jak spal na korsice „na kameni“ :-) asi v slim jeansech :-D Ale obdivuju jeho a ostatní, že se na to milé zuzaně nevy….Nechat své hosty chrápat ve stanu je vrchol a ten tón, jakým jim to sdělila, zkrátka hulvátství a přezíravost. Přijde mi, že spíš hledá nějakého zedníka, který by jí farmu dostavěl.

Jiří mi přijde tak nějak nesympatický, ten jeho úchylný úsměv…. kalhoty vytažené k bradavkám…no nevím.

Petr je vesnický, nemotorný balík, s ponožkama v crocsech…v triku bez rukávů, neustále v tom stejném. Nic víc, nic míň.

Josef překvapil, nakonec mi snad i přijde ze všech farmářů a farmářek nejvíc v pohodě. A jeho hlášky… :-D k nezaplacní :-D akorát se dívím, že tu Katarínu už dávno lešenářskou tyčí. To je taková tragédka, že to svět neviděl.

Pavel je dezolát. I třináctiletý chovanec zvláštní školy by uměl lépe „farmařit“.
Josef překvapil

42
okkvp
Reagovat

Ze Zunanina přístupu, by se dalo odvodit, že v důvodech pro účast v pořadu bylo seznámení asi až to poslední.
Na rozdíl od většiny mi stanová ubytovna přijde zcela oki (jakože žádnej problém), jako větší problém mi přišlo jak hodnotila přístup pánů k práci – to, že nevěděli co přesně kdy dělat a ptali se, či jim to musela sama říkat.
Mladej je mi poněkud slizce nepříjemnej.

43
leyala
Reagovat

Samya, Ty jsi skvělá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak jsi Pavla nádherně nakopla, když jste šli od toho obchodu!! :D Zasloužil sice minimálně 10x tolik, ale dooobrýýýý!!!!

44
Bobby Brown
Reagovat

U Zuzany je taky vidět rozdíl mezi medailonkem a natáčením na farmě. Předtím mi přišla taková usedlá, trochu i víc rozkydlá, ale teď? Pokaždé triko s křiklavým prapodivným nápisem, upravená taky jinak oproti medailonku. Jestli už v té době na ní neměla vliv nová „kamarádka“ Olivie Žižková. Taková drobná spekulace, ale ledasco by to vysvětlovalo o její vizáži a chování.

45
Poppy
Reagovat

Včera se mi fakt nejvíc líbila trojka u Josefa a říkala jsem si, že je škoda, že tam není i paní Klošová. A vida! – štáb ji tam dotáhne. Tak na to se těším. Jen aby to neskončilo Pepovým předčasným vyvrcholením a paní Klošová a Katarína nebudou prchat o závod ještě před rozdáváním slunečnic.
Podivila jsem se nad tou náhodou, jak KáKá dostala příležitost předvést své hlasivky. Jestlipak stejnou příležitost dostane i samya, aby se za zvuku orientální hudby zavlnila před Pavlíkem? A samyo, ta čokoláda leží na stole přesně na tom místě, na jakém ležela před tím Pavlíkovým Ha, ha, ha.
U Zuzky je mi už jasné, proč inzerovala, že chce někoho staršího a nakonec si z těch dopisů vybrala právě tyhle typy. Prostě promo.
K Jiřímu nemám nic. Na začátku mi nebyl sympatický, pak se to trochu změnilo, ale v poslední době už zas nula. A jde mi to taky ruku v ruce s tím, jak je z něj rozpačitá Alena.

46
Verunka
Reagovat

Ten Pavel : 10 rohlíku a chleba,Petr kdyby zatocil jeste jednou tak by nepadl bankrot,Jiri tam dvakrat spadl a Josef je sympatak,az na ty dveře.

47
Ludmila
Reagovat

Pěvecké vystoupení byla skutečně náhoda, žádný scénář že Latěno. Ta mladá jak už někdo psal mi také připomíná tu od Hájka.
Nebaví mě ani tanečník.
Čaryfuk je neschopa, přemýšlím z čeho žije.
Josef OK.
Zuzana nekomunikativní, mám pocit že ji nejde o seznámení a asi v osobním životě vedle sebe těžko snese nějakého chlapa. Jinak ale stále obdivuju, co musí všechno zvládnout a na farmě jakoby ožila.

48
Ivela
Reagovat

Ta píse od Kateřiny nebyla ani tak vyznání,jako spíš self-promo.A Klošová tam fakt bude:D

49
samya
Reagovat

@Poppy: Těžko dokázat, že jsem něčím hodila :-( ,, blá,blá, blá,, byla dvě. Z hození předmětem po Pavlovi jsem měla špatné svědomí. To ta moje impulzivnost, ještě že jsem neměla v ruce třeba hrneček.

50
leyala
Reagovat

samyo, neměj špatné svědomí… na druhou stranu, kdybys měla v ruce hrneček a trefila se, možná by se rozsvítilo. ……. nebo definitivně zhaslo…

51
okkvp
Reagovat

@samya: njn, když jsi házení předem nehlásila rejžovi, jako námět na dějovou linku, tak holt ti to vystřihli. V příští RS už budeš chytřejší

52
Heduš
Reagovat

@Bobby Brown: Což o to, je vidět, že s nima asi moc nekomunikuje. Ale v tomhle střihu bylo taky hezky vidět, jak to dopadá, když si ženská chlapovi řekne, co jak chce. Hned se zvedne vlna protestů a hlasů, ať si to teda dělá sama atd. Taky jim nemusela říkat nic, a pak za jejich zádama vykládat, jací jsou to pitomci. Je to její domov, tak se maj podřídit tomu, jak to tam chodí. S tím museli počítat, že to není žádná květinka, ale ženská, co je zvyklá věci kolem sebe komentovat a řídit. Jinak by nemohla dělat to, co dělá. A pardon, ale narovna hromadu dřeva tak, aby se z ní dalo bezpečně odebírat – to tady u nás na vsi zvládne každý odrostlý dítě. Já chápu, že ona se bojí, aby jí to nespadlo na děcko – taky mám dítě a rovnáme dřevo přesně s ohledem na tenhle případ. Ale jsem ochotná uznat, že chlapi bez dětí takhle třeba nepřemýšlejí. Jen by se místo těch keců kolem mohli aspoň zamyslet, proč jim to říká, a že její obavy můžou být třeba oprávněný. A právě proto, jak píšete, že ona s tím už má zkušenosti, mohli k tomu přistoupit jinak, než ji přesvědčovat, jak to drží. To je celé. Jinak mi Zuzka přijde taková tvrdší – tvrdší, než ti chlapi, co je tam má. :o))

53
Heduš
Reagovat

Paní Klošová si u Josefa asi moc neškrtne. On není hloupej a ona by ho moc rozebírala. Na to asi nebude zrovna zvědavej. :) To s Libuškou je aspoň legrace. :o)) Katarina má takovej zlej obličej, ale na Líbu prostě nestačí.

54
samya
Reagovat

@okkvp: Už nikdy RS

55
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: Nevím, asi jsem koukal nepozorně, ale já jsem žádné vysvětlování od Zuzany neviděl, právě jen pindy o tom, jak je to blbě. Hromada nestabilní nevypadala, když se po ní válel český turek (nebo obráceně?), jen to asi nebylo přesně tak, jak si to skládá Zuzka. Jasně, já jsem také z vesnice a že bychom dělali takové drámo kolem hromady dříví, to tedy ne. Asi jsem neměl tak zodpovědné rodiče. A ano, zuzka je děsně tvrdá. Tvrdá jako kokos. Tak doufám, že není stejně tak …….

56
Bobby Brown
Reagovat

@samya: No já si myslím.

57
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Ještě jsem si vzpomněl, že kdyby si tě minulý rok vybral Josef, tak bys na tom byla skoro stejně. Místo povauků bys měla kočičí bobky a najíst bys taky pořádně nedostala. ;-)

58
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: ad poslední větička – jsem dneska asi přitlumená, s kokosem mi napadá jen multiužitkovost … navíc taky díky tomu popadla chuť na jeden moc dobrý koláč, která mi možná dokonce přinutí jej vyrobit

59
Marie panna
Reagovat

@gabisollis: Ale starou belu větší kozajdy, ona má jen takový hubený nohy.

60
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Ano, kokos a kokosová palma se dá zužitkovat koplet celá. Také se zužitkovává, o tom žádná.

61
Bobby Brown
Reagovat

Ještě jeden příspěvek – Hassan mne docela baví, jak komentuje dění kolem sebe. Teď to video s potokom mne rozesmálo. Možná se tam šel jen předvést, jako Indián, ale narozdíl od něj je Hassan trochu zábavný.

62
Ludmila
Reagovat

@Bobby Brown:
Hassan mi nevadí. Nejspíš tam plní úlohu indiána, není tam vůbec kvůli sňatku s farmářkou a šťastnému společnému životu na příštích 50 let, ale narozdíl od indiána nepůsobí slizce a mě baví.

63
Bobby Brown
Reagovat

poloOT: tomuhle říkám koňačka! ;-)
tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/ma-rada-hrebce-zena-zije-v-byte-s-konem.html

64
Marie panna
Reagovat

@Prochor: Prochore, Adí byla těžká pohodářka a nejspíš i naprosto rovná holka. Kamilu podezřívám, že bude pěkně prohnaná a bude zneužívat svého úsměvu. Připomíná mi jednu podobnou holku, z níž se nakonec vyklubala parádní hysterka.

65
Marie panna
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby, Heduš má sice pravdu (její vyhodnocení Pavla nemá chybu), ale s Tebou zase souhlas za vyhodnocení Zuzky – jeden má pocit, že se má za královnu ze Sáby, akorát že je zakletá do žáby.

66
Pepik Pražák
Reagovat

45: „Jestlipak stejnou příležitost dostane i samya, aby se za zvuku orientální hudby zavlnila před Pavlíkem? “

Jako ať klidně dostane, je to asi pohodářka, celkem nic proti ní (I když trochu šáhlá bude, když leze do více FHŽ). Ale v ukázce STAČILO. Není nejmladší, opravdu to nemusím vidět znova. Nic proti tanci, cvičení, ale zase to fakt nemusí být úplně ve všech domácnostech. Soudnost.

67
Heduš
Reagovat

@Bobby Brown: Tak drama je z toho hlavně v televizi. Chlapům se holt celkově nelíbí, když se ženská ozve. Ona se zřejmě chová, jako chlap, což neberou. Ale jak říkám – tohle jim mohlo dojít dřív, jaká asi bude. I ta ženská z minulý řady byla stejná. Tuším, že kdyby jim cokoli okomentoval mužskej, tak ani nemuknou. Proto ten tyjátr. Jinak to tam říkala, že je to kvůli dítěti. A nejde o zodpovědný/nezodpovědný rodiče; když máte doma 2m vysoko narovnaný dřevo, tak asi nikdo netouží po tom, aby mu to spadlo na hlavu, když zkraje něco odebere. To mi přijde normální a s ohledem na tohle se to dřevo i rovná. A to by mohlo napadnout ty chlapi i normálně. Ale to už zbytečně opakuju již napsané. :o) Jsem na ně zvědavá, jak si tam spolu poraděj. :)

68
Heduš
Reagovat

A jak psal už někdo výše – Jiří s teplákama pod bradu mi přestává být sympatickej. Ten nepřirozeně širokej úsměv se určitě dobře vyjímá na parketu. Jen mi přijde, že ten tanec žere víc, než vlastní farmaření. :o) Spíš ho měli představit jako tanečníka, která má shodou okolností i nějaké to zvířectvo. Jeho favoritka (Alenka?) na mne působí, že je daleko pracovitější než on. :)

69
Heduš
Reagovat

Mladej Petr v pantoflích nakonec snad nebude tak nudnej. Vzal holky za zábavou – aspoň se jim věnuje, místo by se šel sám někam uklidit. Vypadá to, že se chce fakt seznámit, i když jemu jsem to zprvu věřila asi nejmíň. Ta zpívající blondýna by se k němu celkem i hodila. Ona vypadá na akčnější typ, což jemu by mohlo prospět a bavit ho to. A holka nezpívá zase tak zle – takhle si někde pípnout na karaoke, proč ne. :)

70
gabisollis
Reagovat

@Heduš: 69-nojo,ale Katerina miri do velkeho schow byznysu.:-)ty nejaky karaoke nestaci.a nema smysl koumat jestli se k sobe hodi ci ne kdyz uz vime,ze to nedopadlo.:-)

71
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: :-D Doprčic Heduš, když mám malé dítě, které posílám odebírat dřevo zkraje, tak ho neskládám do 2 m výšky! To je snad jasné.
Dokonce i v bezpečnosti práce je jisté pravidlo, že ručně stohovaný materiál do 1,5 m výšky, ručně ukládaný materiál do regálů do 1,8 m výšky, a to nemluvím o způsobu odebírání z takovýchto stohů/hromad – ale to už byla jenom taková malá bezpečnostní vsuvka. ;-)
(jenže to by chtělo od Zuzky trochu u toho myslet, když tam posílá svoje malé dítě, kdybych tedy měl použít její vlastní slova)

72
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Omlouvám se, že se do toho míchám. Už si nepamatuju, jestli Zuzana řekla, že malá bude chodit pro dřevo, ale prostě je mi jasné, že to není byt o 70 m2, kde se bezpečnost dítěte pohlídá snadněji. Já jsem to pochopila tak, že ona potřebuje mít jistotu, že vše, kam se malá může dostat v její nepřítomnosti, je bezpečné.
Zdá se mi na hlavu, když mistr světa Hassan si před příchodem na farmu neuvědomuje, že to tam bude hlavně práce a ne romantické vyjížďky na koni, kde bude moct uplatnit svou vůni. Ten přezíravý postoj k tomu, že ona tam žije a ví nejlíp co a jak je třeba udělat, to ukazuje jeho omezenost. Mně teda ten chlap vůbec nebaví.
Tím ale vůbec nechci říct, že bych k Z. cítila velké sympatie. Diví se, jak jsou ti dva chlapi líní, ale prostě takhle si je vybrala. Hassan už od pohledu nedovede nic jiného než se předvádět, no a ten mladíček, ten ještě neví, čí je.

73
gabisollis
Reagovat

@Poppy: ale to, ze chce to drevo do dvou metru rekla ona.a v tom ma BB pravdu,ze kdyz mam maly dite ktery lita vsude mozne a nestiham ho uhlidat tak to nestavim tak vysoko.ne?:-)

74
gabisollis
Reagovat

Koukam,ze fhz je peknej propadak.diskuze jsou mrtvi.

75
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To neva že se mícháš, od toho to tady je. ;-)
Já to slyšel na videu tak, že právě malá může jít pro dřevo a proto ho chce mít Zuzka „stabilní“, tu hromadu. Což je ale trochu divný argument, protože stoh/hromada bude stabilní jen do doby, dokud do ní nehrábneš někde zkraje, což té maličké ani nic jiného nezbyde – proto ta má reakce, že je to celé padlé na hlavu. Chápeš? :-)
Navíc Zuzka (tedy podle TV) právě moc nekomunikovala o tom, co jak chce – ona to očekávala od nich, že to budou automaticky vědět a nebudou jí furt otravovat dotazy co a jak mají dělat. Vždyť to tam přímo řekla.

Já z Hassana určitě taky nepadám na zadek, ale trochu mne překvapil, protože jsem čekal nějaký opruz a on má docela zábavné komentáře k dění kolem. To mne baví. Že tam nejel makat, to snad bylo jasné, i když…

Navíc, Zuzka jasně prohlašovala, že nehledá chlapa pro práci na farmu. Výsledek? Tahle grupa hlavně něco někde dělá a testuje se, jak jsou pro farmu zdatní. Takže mi to moc nekoresponduje.
Zato u Petra je to přesně naopak. Tam jsem čekal neustálé kydání, hrabání atp. No a on si ráno odpracoval svoje, holkám cestou domů přivezl koblihy, pak teda s favoritkou si šli kydnout k prasatům a jinak vegáč na poli. Pak je vezme se vykoupat a večer na zábavu. (alespoň podle TV)
Jasně, on na to asi není sám, jako Zuzka. Pak ale nechápu, proč prohlašovala, že ona si to zastane a chlapa chce pro rodinu a oporu, ne pro farmu. Zajímavé. Ale třeba se mi to jen pomotalo v hlavě, to je také možnost. ;-)

76
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: nedumej a nešpekuluj, Rolinka – Koňský domov důchodců občanské sdružení,se šla zviditelňovat

77
gabisollis
Reagovat

Ja treba vubec nechapu z ceho ty farmari zijou.(krom Petra a Josefa.)tak Zuzana ma zrejme materskou a dal?takze by i logicky bylo,ze potrebuje chlapa kterej bude normalne vydelavat a ona bude mit farmu.

78
okkvp
Reagovat

@gabisollis: podle bulváru dělá Zuzana manažerku Olo Žižkové

79
gabisollis
Reagovat

@okkvp: jo taky moznost,ale co by vedlo 29 letou zenskou zustat sama?(i kdyz na ten vek nevypada)

80
okkvp
Reagovat

@gabisollis: zůstat sama přece nemusí, proboha seznamovačka přes RS snad není poslední a jediná možnost (i když u některých účastníků (letošních i minulých) to tak vypadá)

81
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Ano, mně to tak také přijde.

@gabisollis: Jak jsem už psal, koňáci nejsou přímo můj obor, ale trochu se kolem nich člověk mihne, a co já mám od nich infa, tak se to financuje tzv. (nevím jestli to tak oni nazývají) „komerčním ustájením“. Plus různé placené akce, někdy i kaskadérské kousky pro film atp.

82
gabisollis
Reagovat

@okkvp: :-) u nekterych ucastniku to ovsem tak vypada,ze RS je posledni stace.:-)

83
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: V případě paní Kataríny hooodně dlouhá štace. ;-)

84
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj diky.:-)no dobre, ale takovej Pavel je zahada.a z neceho ty obedy ze skolni jidelny financovat musi,ze?
Ted dotaz na samyu nebo Lidu-co ma ten Pavel za zvirata?(to snad neni tajne)ja videla jen husu a kocky.:-)

85
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 83-a v zavesu Liba.:-)

86
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To je ten rozdíl mezi námi a Pavlem. Ty vidíš jen husu a kočku, on to vidí tak, že má doma dinosaura a pumu, proto nic nestíhá. ;-)

87
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-)no pockej.tak snad tolik sena nehrabali kvuli jedny huse.:-)

88
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Kvůli huse ne, ale dinosaurus toho sežere hodně.

89
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj to me doslo az kdyz jsem to odeslala.to je fakt.:-)ted dost srandicek aby se holky neurazily,me to fakt zajima co ma za zvirata a kolik kousku.

90
gabisollis
Reagovat

Treba takovej kroksak me prijde,ze si zalozil farmu az kdyz mel jit do tv.:-)tri selatka a jedno tele?farma jak stehno.

91
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To jsi asi nesledovala medailonek, Petr má docela dost kravek a býčky také.

92
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj to se priznam,ze jsem nevidela ani jeden.to me nak nebavi.

93
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Medailonky byly fajn, hlavně ten se Štěpánkou mne nadchl, ale osud to chtěl jinak. :-(

94
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: napsals ji dopis?;-)

95
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No jasně. S CosaNostrou jsem měl dohodu, že budu mávat do kamery Ajdě na pozdrav. ;-)

96
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj to je teda pech.no takze ted bloudis smutnej lesem…………(pamatujes?);-)

97
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No jasně že pamatuji. Ale co, třeba ze severu zavítám na Vysočinu a kopýtkem to obhlídnu u Štěpánky. :-)

98
Heduš
Reagovat

@Bobby Brown: A takhle to dopadá, když ženská prostě jen chce, aby se věci udělaly podle ní. Chlapi brblaj a další se přidá a začne se ohánět bezpečností práce. ;o)) Prostě měli respektovat to, jak to u ní chodí a zařídit se tak. :o) Jestli její dítě bere dřevo z nějaký hromady a ona ho chce mít narovnaný nějak konkrétně, stačilo zavřít pusy a udělat to tak. Věřím tomu, že ženský typu Zuzky se s nějakým vysvětlováním moc neprděj, což je ale mj. i znak člověka, kterej je dlouho na vše sám. :o) Ale to je už debata furt dokola. btw. jednou jsem viděla, jak náš soused řeže větve na stromě ze žebříku motorovkou a byl tak šikovnej, že si málem uřízl žebřík pod nohama. Takže si nedělám iluze, jak to s tou bezpečností práce často chodí v reálným životě. :o))) Jinak mi přijde z těch tří takovej nejdivnější ten nejmladší – nějak jakoby nejvíc brblavej. To Hasan je aspoň zábavnej. Hasič nevím…něco se mi na něm nezdá. A Zuzaně skoro věřím, že se přihlásila hlavně pro reklamu. Ono sehnat peníze na tahle zařízení asi nebude žádná sranda.

99
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: Mám dítě 3,5roku, topíme dřevem….tak jen malou poznámku k tomuto. Nikdy bych malé dítě neposlala pro dřevo samotné a mimochodem její uskladnění mokrého dřeva je úplně na ho*no. Mokré dřevo potřebuje nejméně rok vysychat venku na vzduchu (přikryté zvrchu) nebo ve dřevníku. Její uskladnění ve stáji (budoucí?) a ještě v nějakém přístavku (?) je tak akorát na plíseň.
A kdysi jsem slyšela že snad někde na horách byl zákaz skládání dřeva kolem chalupy, kvůli požáru….Zuzka dlouho nevyhořela, že?

100
Bobby Brown
Reagovat

@Bobby Brown: Mno jo no, když ty to furt stavíš na tom moderním – ženský vs. chlapi. To je taky těžký. To pak vidíme problémy i tam, kde nejsou.

101
Ajda
Reagovat

Eliška chudák údajně tahá dřevo a Monika má zase důvod volat po odebrání dítěte :(

102
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: :-D Ať je ráda, že nemusí tahat naložené uhláky do patra v nějakém činžáku, jako to zažily trýzněné ukoptěné děti minulého století. ;-)

103
Wally
Reagovat

U Josefa dvě štěkny, které ai osobě myslí jak jsou sexy a nedochází jim, že už nejsou ani za zenitem, ale zaza zenitem.
U Pavla taky štěkny, které se ale spojily proti němu.Měly nakoupeno? Měly. Tak snad není problém uvařit. Pavel sám říkal., že vařit neumí tak co čekaly? Alexandra by měla odložit ty zvonové kalhoty nad kotníky :D.
Zuzana, ředitelka zeměkoule, která nehledá pracovní sílu. To i ta Jana se s chlapama bavila líp než ona. Přehlíží je jako poslední poskoky. Hassan pobavil tím reklamním vzorkem parfému.
U Petra je vše tak nějak v poho, neurazí nenadchne.
Kdyby místo Jířího a jeho žen vysílali reklamu na koťátka, štěnátka nebo telátka tak by to s farmářem mělo asi víc společného.

104
gabisollis
Reagovat

@Wally: no pockej to snad zas nemuzes myslet vazne s tou Katarinou a Libou?:-)ze jsou zaza zenitem.Libe je 53 a co me skovalo tak Katarine JEN 48.ano vypadaji jak zoufalky a souhlas,ze si zrejme mysli,ze jsou sexy,ale v tomhle veku by se snad i mohly jeste seznamovat i kdyz tam bude problem zrejme ty jejich povahy.

105
Wally
Reagovat

@gabisollis: no právě , místo do rodného listu by se měly kouknout do zrcadla, když chtějí vést řeči jako puberťačky.

106
gabisollis
Reagovat

@Wally: :-)no zrcadlo by jim teda fakt prospelo o tom zadna.

107
samya
Reagovat

@Wally: To bylo na spaní, hodlali jsme jít spát a byli jsme přepadeny elektrikářem a pak následoval příchod Pavla a vyříkávání

108
samya
Reagovat

@Wally: Nebo to byly ty co jsem měla na nákup? tak ty jsou pracovní .

109
samya
Reagovat

@Wally: Nakoupili jsme , uvařili, nebylo vidět malý si pochutnával na polévce a kočkám jsem sypala obraná kuřecí křídla.

110
gabisollis
Reagovat

Samyo prosim co ma Pavel za zvirata a kolik?

111
samya
Reagovat

@gabisollis: V době natáčení měl dva poníky, telátko, dvě ovce, dva nebo tři králíky, husy ( nevím kolik) kachny a slepice . Dvě želvy

112
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Kdyby měl ty želvy tři, dělal by jim mistra Třísku. Prdlej na to vypadá dost.

113
samya
Reagovat

@Bobby Brown: To asi ne , ale určitě by jim chtěl postavit obrovské želvárium s prolejzačkama a bazénkem s vodotryskem.

114
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Vždyť to píšu, výcvikové středisko. ;-)

115
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Tak jo bylo by to výcvikové středisko, ne bylo by to rekreační středisko :-)

116
gabisollis
Reagovat

@samya: diky.:-)to je vycerpavajici seznam.

117
SoVička
Reagovat

Ad kauza hromada dřeva u Zuzany – ona prostě jak teda hledá tu oporu, tak to má být opora pro tu hromadu :-) A je jedno, jestli jí pro dřevo bude chodit dcerka, kontrolor z úřadu bezpečnosti práce nebo lázeňský švihák z Turecka co spal na Korsice na kameni :-) Už jen ta představa, jak legionář ráno aplikuje parfém, oblíkne se do značkové uniformy a jde sekat hlavy/dřevo (podle toho, kde zrovna hákuje :-)

119
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Martina navíc poctivě sleduje i nové díly Farmáře. „Koukám na to pravidelně. Baví mě to o to víc, že vím, jak to chodí v reálu. Navíc opět mezi nápadnicemi soutěží Katarina, kterou jsme zažili i my a která by udělala vážně všechno pro to, aby se dostala do televize,“.

Tím „jak to chodí v reálu“ chtěla říct Martina co, Laďko?

Jestli má Martina facebook, tak už jí Kotrmelína blokla! :-D

120
Bobby Brown
Reagovat

Přiznejte se, kdo z vás na FB fláknul ten odkaz?

121
samya
Reagovat

@Wally:,, Měly nakoupeno? Měly. Tak snad není problém uvařit.,, POřád nevím, na co tímhle narážíš? Když si pustíš bonusové video , tak tam je řečeno, že večeře byla teplá, akorát jsem jí odmítla Pavlovi ohřát. Takže se vařilo.A pokud myslíš to, že si Pavel chodil pro obědy? Tak pro ně si šel, protože je zapomněl odhlásit a byla by škoda, aby propadl. A Taky chodil pro obědy i starým sousedům, který bydleli na kopci. A tím měl u mne Pavel malé bezvýznamné plus.

122
gabisollis
Reagovat

Samya ja se musim priznat,ze ti moc nerozumim.:-)ty v prispevcich jednim smahem Pavla „kritizujes“a zaroven hned omlouvas.nevim jestli mas „strach“priznat,ze je ti sympatickej nebo co v tom je?a jestli je pro tebe neco vic tak se nestyd jen proto,ze v diskuzich nema kladne ovace.:-)kazdy ma jiny vkus.:-)

123
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Tak tady Samyi rozumím. Jistě tam nepřijela jako zamilovaná puberťačka, která naivně očekávala prince z pohádky a když se zklame tak ho prohlásí za odpad. Samya je zdá se realistka, která vidí ty dobré stránky i ty špatné.
Mne by spíš zajímalo, co ji na něm konkrétně v medailonku zaujalo, že se k němu přihlásila.

124
gabisollis
Reagovat

@Poppy: ale ja prave z ni spis citim sympatie k nemu,ktere ma „strach“priznat.(ale mozna se pletu)a uz vubec bych po ni nechtela aby na nej hazela spinu.a vis jak to je:nektery muz znamena pro jednu zenu pritez a pro druhou terno.:-)(v tomhle pripade nadsazka nicmene kazdy ro muze videt jinak)

125
Heduš
Reagovat

@SoVička: ten vzorek parfému fakt neměl chybu :o)) Na druhou stranu – snaží se zapůsobit po svým, a že se kvůli ženský navoní, to vlastně není tak blbý. Spíš v těch okolnostech (spaní ve stanu, apod.) to vypadá tak nějak nepatřičně. :o) Ale tipuju, že to je něco, co by na Zuzanu mohlo zabrat. I když už mi nepřijde z Hasana tak nadšená, jako zkraje.

126
Heduš
Reagovat

Libuška u Josefa je dobrá. Sice si to trochu kazí kabelkou na houbách, ale což. Je aspoň pohotová a vtipná a s Josefem to umí. Určitě víc, než hloupá a urejpaná Kateřina. Taky je vidět, že se Josefovi líbí. No, a oproti Kateřině, je to duševní velikán v sukních – slovy paní Klošové. Libušce bych to seznámení přála. Josef je mi čím dál víc sympoš. Je to svéráz, ale Líba by se k němu vcelku hodila. :o)

127
Heduš
Reagovat

@Bobby Brown: To je pravda. :o)) No co, kašlem na to. Je to už stejně vyčerpaný téma. U Zuzany mne spíš překvapuje její výběr chlapů. Nějak to nekoresponduje s tím, co říkala na začátku, a teď se tváří, jakoby jí tam překáželi.

128
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: FB mají :-)) Jsem čekala, kdy se zásnuby provalí. Laďka sní o realitě, a ani neví co to je.

129
Macík
Reagovat

@SoVička: :-DDD…turkovo pracovní snímek – mne pobavil :-D

…jinak páteční díl byl vcelku pohodový, limonádový, žádné „akční“ zvraty…Pavlík se zasekl v hospůdce, Katarína s Libunou, jako obvykle, držťkovaly, načež Libuna vyhodila Kataríně červavýho hřiba, u Jirky se stěhovala lednice z prostředku kuchyně ke zdi, Zuzanu opět neohromila parta stanujících nápadníků a nejlíp bylo, zdá se, u Petra, kde se malinko vrkalo, Renata si poradila s čudlikem v káře (asi bezpečnostní zařízení proti krádeži), Kamila si vočuchala chlívek a zkusila si zaházet vidlema, Katka Peťulovi krásně zapěla a takováá jízda na pouťovym kolotoči + nějaké to promílko, to je parááda :-DD

…drsoňce Zuzaně bych doporučila zalovit spíš ve vodách „muži kuchyňky“, kteří sice neumí zašroubovat ani žárovku, zato vařej, smejčej, nakupujou…:-D…prostě její přesný opak, pak by to snad klapalo, páč ona by zajišťovala tu technickou část hospodářství, hodný „kuchyňka“ by se postaral o teplo domova bez dohadování o výšce, šířce a bezpečnosti hromady dřeva…:-D

130
Liwa
Reagovat

Tak Hassan neměl vzorek parfému, ale arabský parfémový olej. Prodávají se (rozlévají) do malých flakonků a aplikují tou tyčinkou. Výdrž je několikanásobně delší než u parfému ve spreji. A věřím tomu, že při správném výběru oleje mohl přerazit i tu vůni hnoje:))

131
Macík
Reagovat

@Liwa: jj, turecké voňavé olejíčky a tělová mlíčka jsou super voňavá :-D…mám jeden doma z tureckého hotelu…

132
Heduš
Reagovat

@Macík: hmm, s tím „kuchyňkou“ to má něco do sebe. :o) Už doktor Plzák řekl, že jeden z dvojice holt musí doma smažit ty řízky, aby to dlouhodobě fungovalo. A Zuzka na zanícenou hospodyňku fakt moc nevypadá.

133
Poštovní holub
Reagovat

Tak dokoukáno a mám dojem, že počet bulíků, věšených divákům na nos, začíná pomalu a jistě přestupovat běžnou mez. Nejsilnější dějová linka je překvapivě u Josífka, kde se nám asi objeví paní Klošová a děj začne mít nádech naturalismu.:) Já se na Simonu těším. A taky na další varietní kostýmy Libuš. Na Katarínu se netěším, tu přeskakuji, což je obtížné, neboť prolíná. U Petra ty nezpívající v pohodě, ta třetí mě naprosto odrovnala svou aktivitou napříč diskuzemi. Pavel…. – Pavel. Nemůžu. Jirka, – tentokrát snad ani není co komentovat. Zuzana, taky příliš mnoho bulíků, o seznámení tam taky nejde. Pro mě, rozhodně nejzajímavější moment: upoutávka na příští díl a paní Klošová zezadu. :)

134
noja
Reagovat

Koukám, že jsem asi jediná, kdo nesnáší tu čarodějnici Libuši :-) Katarína je alespoň upřímná, co na srdci, to na jazyku, ale je v ní energie. Libuna je křivá, hašteřivá, podlézavá vlezdoprdelka, svým shazováním soupeřky je neuvěřitelně ubohá. Je to škeble a nesnášela jsem ji už u Mirka, nehrála fér a plivala jedovaté sliny, když ji vyřadil. Co je na ní k ocenění jsou kozy, opravdu pěkné, to můžu posoudit i jako žena :-) a evidentně to kvituje i Josef :-D A pak hasič Martin se mi moc líbí, je to šikovný sympaťák a pokud s ním má Zuzana problém, je to její škoda, přála bych mu nějakou hodnou holčinu. Jinak mě nikdo extra nebere, nuda a šeď celkem, na Simonu se těším!

135
Poštovní holub
Reagovat

134 – U Libuše mě vždy tak ohromí její outfity, že než zavřu zobák, je po záběru a já si ani nevychutnám duchaplný rozhovor.:) A pokud jde o to poprsí, mám pořád takový dojem, že u Mirka ještě neměla. Nebo skrývala a vytasila až letos.:) Rty teda u Mirka ještě rozhodně neměla, ani ten „platinový“ příčes. :)

136
Bobby Brown
Reagovat

@noja: To je sice dojemné, že má Katarína na jazyku to, co na srdci, ale nijak to neomlouvá to, co že to na tom srdci a hlavně jazyku má. Katarína je prostě a jednoduše kanál.

Mmch, stejně tak jako ti, co chrlí lidem pravdu do očí, což je mnohdy jen omluva pro svojí vulgárnost, a nesnesou, když jim to uděláte také, tak Katarína sama neunáší, když má někdo na jazyku to, co na srdci vůči ní.

Takovouto „upřímnost“, ať si strčí laskavě do … kanálu.

137
gabisollis
Reagovat

@noja: ne ne nejsi jedina.Taky ji nemuzu,ale zrovna tak Katarinu.:-)
Holoubku vyhledej si na plesku archivni foto Libuse v minulem fhz.Liba tam vypada kolotocarsky uplne jako tady jen neni tak zmalovana.:-)

138
Poštovní holub
Reagovat

137 – To jo, to jo. Jen jí ještě víc zmohutněly rety rudé a nadmulo se vole, teda poprsí. Teda aspoň myslím. Zdála se mi u Mirka méně nápadná, jen tak mi prošuměla, ale mohla to být i moje nepozornost, protože mě moc nebavila. Teď mě vůbec nebaví, ale šokuje.:)

139
okkvp
Reagovat

@noja: : u Kataríny bych si nebyla jista ničím jiným, než tím, že je to ženština poněkud méně inteligentní a připouštím ještě její impulzivnost. S tím „co na srdci“ bych si jista tak úplně nebyla – leda ve smyslu, že má trvale na srdci především snahu být středem pozornosti a to téměř za každou cenu. Zádrhel je imho ve schopnosti obsahu deklíku vyhodnotit čím pozornost ke své osobě přitáhnout a jak pak na výsledky svého snažení reagovat.

140
Poštovní holub
Reagovat

Teď jsem z pilnosti letěl na stránky Primy, videa, Mirek špekáčky – no, a byla tam ve velmi umírněnější formě. Letos je to echt tingltangl.:)

141
Poštovní holub
Reagovat

A na tohle se fakt musím zeptat. Samyo, na stránkách Primy, v rámci obhajoby Pavla, odpovídáš, že kočky se nemají krmit, protože by pak nelovily myši a ty by pak sežraly zrní zvířatům. Tak, věř mi, že naše kočka je krmena normálně, spíš nadstandardně, ale pořád vyžaduje, abychom počítali kusy ulovených myší a předkládá nám je, aby byla chválena. Nekrmené, zubožené kočky možná tu myš ani nedoženou. Doufám, že to byl černý humor, protože tady zase píšeš, že’s kočkám obírala kuřecí křidélka. Což asi Pavel nedělá, takže kočky hladoví. No… :(

142
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: No já nevím, ale my jsme měli koček plnou stodolu a jen se lehce přikrmovaly, takže nošeníčko zdechlinek se nekonalo, neb to dámy a pánové zežrali. Hlavně byly určeny pro boj s potkany, což už je vyšší dívčí. Jednou jsme měli takovou správnou feminu přerostlou a ta ulovila i zajíce. Také jednou nedorazila, nejspíš jí lesa pán odpráskl. čtyřnozí lovci v lese totiž nemají co pohledávat. Vraždit smějí jen kamizolky.

143
Poštovní holub
Reagovat

142 – Kamizolky jsou hnusné.
Tak hlavně, že jste vaši údernou jednotku aspoň přikrmovali. :) Asi ten hlad a touha přežít dokáže zázraky, ta naše by si to asi neuměla vykostit. :) Ale je to statečnice statečná, viz kuna výše.:)
A já jsem zkrátka pro krmení, pokud už nějaké zvíře doma chovám. On Pavel má takové trochu resty i u těch žeroucích seno, asi.

144
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-DDD ale no tak zajice?tomu nemuzu uverit.;-)

145
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Problém, dá-li se to tak vůbec nazvat, s kočkami je, že je vlastně nechováš. Tady ty „volně“ žijící rozhodně ne. To jsou naprosto svébytné zvířecí bytosti a žijí si posvém (něco jako v lidské říši zrzky). Ty říkáš – máme doma kočku, ona si říká – mám v rajónu dvounohýho.
Je to jedna z věcí, proč mám kočky o malilinko radši, než psy.
Jediná chvíle kdy je nenávidím je, když začnou mrouskat. To je fakt peklo. Jako by ti pod okny brečel celý kojenečák, celou noc!

146
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: My jsme tomu také nechtěli věřit, ale tos neviděla tu famivazbu. Ta by spráskala i pitbulla.

147
Poštovní holub
Reagovat

144 – Zajíce, nad tou kočičí drzostí, musela zkrátka klepnout pepka. :)
Ale vážně, věřím tomu, protože sousedovic kocour ulovil tchoře. Sice pak měl dlouho zakázán vstup kamkoliv, ale fakt ulovil. :)

148
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-D a nebyla to puma?

149
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Čoveče, když teď tak nad tím přemýšlím… :-D

150
Poštovní holub
Reagovat

145 – Kočky znám, myslím, že s nimi moc dobře vycházím, od dětství jich už pár bylo, jsou to čarodějky a čarodějové. A taky je mým oblíbencem Kipling. Napsal, a teď jen parafrázuji, že všechna zvířata si člověk nějak dokázal ochočit, jen kočka si dál chodí po svých chodníčcích.:) Ale všechna zvířata mají své kouzlo., když jim člověk nebere přirozenost.
A nepodceňuj ženy s jinou barvou vlasů, kousek čarodějnice je v každé.:)

151
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: jj treba ty dve blondaty carodejnice u Josefa.:-D

152
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
Ty nejsou přece blonďatý, ty jsou chemicky upravený! Čarodějnice to jsou, ale kočky ne. :)

153
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: to byla reakce na tu posledni vetu predchoziho prispevku.trochu jsi to popletla.:-)mela jsi napsat carodejky pac ty dve jsou carodejnice.:-)

154
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
Já jsem takový popleta.:)

155
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Nevykastrovala jsi ho? Nebo mi něco uteklo?

156
samya
Reagovat

@Poštovní holub: Moje kočka je krmena taky standartně a přesně mám myši a ptáčky na rohožce. Kosti z kuřecích křidélek mi bylo líto hodit slepicím, jako že kanibalismus, tak to dostaly kočky.

157
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: na tom archivnim snimku fhz z predchozi rady ma Liba maskacovou sukni a flitrovanej top.:-)prsa stejne velka jen se asi ted dala na push up tak je ma vys.:-)bych ti dala odkaz,ale na tabletu to neumim.:-)
A kam se sakra ztratila anja?ta by Libu urcite pekne okomentovala.

158
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jezis koho?

159
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: holoubka, že ho oslovuješ v ženském rodě

160
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Když ležela Líba v pelechu, nevypadala moc na to, že by potřebovala pushupky.

161
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no ja ziju v predstave,ze holoubek je vlastne v realu holubice.:-)

162
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Doufám, že já tedy nejsem Bobbyce.

163
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: velikostne nee, ale vis jak zemska pritazlivost je svina.no a ona byla v poloze lezmo….:-D

164
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: neee neboj.;-)

165
Poštovní holub
Reagovat
166
Poštovní holub
Reagovat

@samya:
Naše krasavice inteligentní teda ptáčky tají. Ona přesně ví, co nám o sobě říct a co ne.:)

167
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Na fotce s Hasanem má normál podprdu. Ona by snad ani pushupku mít nemohla. By se udusila. Navíc by to ani nevypadla pěkně, jí sluší natural. ;-)

168
Poštovní holub
Reagovat

157 – Tak už to vidím taky. Hrůza, já si ji tak u toho Mirka fakt nevybavím, tady to vypadá, jako že už po tom vylepšení. Jako, že je už za realitystar. :)

169
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak ma jen nejaky zvedaky protoze na ty fotce je ma proklate niz.:-)ale mozna,ze ne to byla reakce na holoubka tomu se zdali nejaky prifouknuty.:-)

170
Poštovní holubice
Reagovat

A já už na to kašlu, je to únavný, pořád dávat pozor, abych se nepřeklepla. Začalo to tak mimoděk, vyplynulo to tenkrát ze situace, a už to nemá smysl. Jasně, že jsem holubice. :) A spousta Panáčkovců to taky ví. :)

171
Poštovní holubice
Reagovat

@gabisollis:
Jo, jo, zdají se mi přifouknutý. I ve videu, s Mirkem u ohníčku, je měla u pasu. A neukazovala je tenkrát. Teď nevynechá jedinou příležitost.:) Něco to muselo stát, tak se to musí taky prodat, ne?

172
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holubice: jee ty jsi zmenila i nick.:-)
Neco se muselo stat…….ujizdi ji vlak tak se musi tasit zbrane.:-)

173
Poštovní holubice
Reagovat

@gabisollis:
No, tak mohla bych psát s koncovkou /a, i jako poštovní holub, ale vypadá to tak divně.:) Tak já ti nevím…asi mi taky ujede vlak.:)
Libuš si pěkně v tom svém vláčku hoví, bych řekla, ta si jen tak něco ujet nenechá.

174
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holubice: myslis si,ze se Liba fakt chce seznamit nebo chce byt tv star?

175
Poštovní holubice
Reagovat

@gabisollis:
Co je to za otázku? Ona už přece je!
A myslím, že chce úplně všechno.:)

176
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holubice: :-)tak koho properem ted?dnes mam nejakou skodolibou naladu.:-)

177
okkvp
Reagovat

Tak to je jasný, Líba si posledně vydělala na hubu a na kozy, letošní výdělek investuje do další přešívky a příští rok má roli v Cestách domů

178
gabisollis
Reagovat

@okkvp: zni to realisticky,jeste,ze to nesleduju.Ale mozna si ji tam Josef necha……

179
gabisollis
Reagovat

Ale ted kdyz nad tim uvazuju tak Liba by se hodila do prostrena nebo zeny na cestach.

180
Poštovní holub
Reagovat

Musím nechat holuba, zvykla jsem si na něho.:)
A za sebe teda musím říct, že Libu už nechci vidět vůbec v ničem. Jen ať se pěkně vdá. I když toho života veřejně známé osoby se bude vzdávat těžce, ale měla by se obětovat pro rodinu. :)

181
Poštovní holub
Reagovat

176 – Já bych měla několik nápadů, ale abych byla upřímná, trošku se bojím.:)

182
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: me ten holub taky sedi vic.:-)zkratka te budu oslovovat holoubku v zenskym rode.a vubec me to neprijde divny.zvyk.:-)no jo neni koho zdrbnout tak jdu spat.jsou tam letos nejak moc normalni.:-\

183
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: 181-neboj alespon naznac.:-)

184
Bobby Brown
Reagovat

Hm, kam se hrabe Libuš se svým matrošm v krajkové podprdě. Olivie to se Zuskou daly na FB pěkně naostro a komplet. Prý na akci týraných žen. To se nám to začíná nějak zamotávat.

185
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
Fascinuje mě tandem KáKá a ten jakjensejmenuje VóŠé.
A do krytu!

186
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: U nich jeden ocení staré známé přísloví – mluviti stříbro, mlčeti zlato.

187
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: jj to jo no,ale ja je na internetu nevyhledavam a v tv je zatim Kacena normalni.:-\
BB-jsem si rikala kam si utekl a ty na fb.ja nevim jak to tam vyhledavas ja se dostanu jen na hl.stranu pak to chce registraci.:-[

189
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To je jednoduchý. Najedeš na úvod na facebook.com/farmarhledazenu. Tam vidíš základní příspěvky provozovatele stránky a k němu komentáře. Pokud chceš ostatní příspěvky, pak musíš kliknout na takové přehlédnutélné okénko pod úvodní fotkou Laďky s farmíři na špagátu, přes které je nataženo registrační lákadlo. Do toho okénka klikneš a vybereš příspěvky ostatních a jsi tam. :-)

190
Bobby Brown
Reagovat

Akorát si pan fotograf mohl dát trochu více práce a usadit tu ateliérovou fotku lépe do prostředí maštale. Takhle to vypadá, jako když se špalek s holkama vznáší v luftě.

191
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: a taková je to přitom bohulibá činnost na podporu Rolinky
….“Tato fotka vznikla v srpnu 2013, při focení série aktů s Olivie Žižková a Milan Holenda Fotograf. Budete-li chtít vidět další fotky se Zuzkou, stačí jakkoli podpořit o.s. rolinka koňský domov důchodců .rolinka.cz „…..

192
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
186 – Podepisuji. :)

193
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
187 – Já je taky nevyhledávám, ale nedá se jim vyhnout.:)

194
okkvp
Reagovat

Tipuju, že pokud se s Hasanem dohodne na přijatelných honorářích, tak jim to seznamování vyjde :-)))

195
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Jo, taky jsem to četl. No tak hlavně že Zuzka hledala svého farmáře a proto šla do TV seznamky. Já jí to žeru i s navijákem, už kvůli Laďce.

196
gabisollis
Reagovat

@okkvp: 188 -wau…malem jsem se udusila cajem.:-)a co je to vlasne zac ta Olivie?
189-BB-diky.
190-:-DD

197
okkvp
Reagovat

@gabisollis: hoď si ji do googlu, Olívka je jednou z našich bulvárbritek. Prý kromě jiného pěje velmi krásně, za manželku ji před lety pojal bývalý bubeník od Gotta (jsem si do té doby myslela, že nemá v hlavě tolik duto), v poslední době známá hlavně jako noční můra miniherce Krytináře.
Celkem objasňující je k ní imho toto : http://www.csfd.cz/tvurce/58148-olivie-zizkova/
a http://hudebnimasakry.blogspot.cz/2012/03/olivie-zizkova-mama-preco.html

198
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: No, a je to tady. Já si říkal, že to puzzle kolem Zuzky se začíná skládat tímto směrem.

200
gabisollis
Reagovat

@okkvp: jeste jednou wau…:-)ty jo ty si zaloz detektivni kancelar.:-)no jo je to fak vopravdovy ten farmar.:-|

201
Mila
Reagovat

No tak já se přiznám, že se mi Líba docela líbí a baví mě. Sice chodí postrojená dost výstředně, její nakynuté poprsí nelze přehlédnout, ale co.. na rozdíl od Kataríny je chytrá a myslím, že by se k Pepanovi hodila, trošku by mu ten jeho poklidný život rozproudila a i toho sexu by se s ní dočkal určitě víc než s nevypočitatelnou trapkou Katarinou.
No a Hassan.. taky mne baví. Určitě jste viděli videjko, na stránkách vysílající stanice… asi mi to nedovolí dát sem odkaz, ale v názvu je Hassan nahoře bez… a jeho výrok, že si ho Zuzka svlečeného určitě prohlédla a ocenila…. chechtala jsem se docela dlouho :-)

202
Jonatána
Reagovat

@okkvp: Kdo to je, ta Ola Žižková?

203
Jonatána
Reagovat

@noja: Nejsi, já jsem to psala už dávno a jsem ráda, že to má někdo stejně.. Katarína je Katarína, neřeším ji. Zato Libuše je neskutečná orynglovitá ochechule, která si hraje na inteligentní hvězdu. A rozhodně bych si myslela, že je výrazně starší než 53. 53 má některá z ženských u Jiřího (ne Alena, ta je mladá) a je to nesrovnatelné.

204
Bobby Brown
Reagovat

Facebook opět nezklamal v tom, že je to tam větší šou a masakr než celý pořad.

205
Jonatána
Reagovat

Tak už vím, kdo je Olivie Žižková :-(. Zuzana má s touhle paní něco společného? Jestli ano, tak to mě není sympatická už ani trošičku, uáááá. ta fotka, co na ni je výš odkaz, ta druhá nahotina, z které nic vlastně není vidět, je Zuza? taky dobrý.

206
Mik
Reagovat

Tak jsem zpětně zkouknul všechny díly a prošel diskuze zde. Musím konstatovat, že přispívání účastnic je, stejně jako u některých předchozích RS, přínosné a oživující. Je docela škoda, že byla vypuzena Štěpánka, zbytečným kategorizováním (okkvp) něčeho jako OT, když podobně daleko od tématu je tu polovina příspěvků. A od ní to ani OT být nemohlo, protože je farmářka a týkalo se to farmy:-) A psala navíc rozumně.

207
Bobby Brown
Reagovat

@Jonatána: Mně ani ty fotky nějak nevadí. Co mi vadí je to, že se prohlašuje do médií, jak ten pořad je vopravdicky vopravdově o seznamování a jiné krindy pindy. Nakonec se pomalu ale jistě pravda pravdoucí provaluje na světlo boží. Všechno jen šaškárna a PR na svoje osoby či podnikání. Do toho namíchají pár důvěřivců, aby to nevypadlao moc blbě, ale jinak je to jen cirkus, jak jsem psal na začátku.

208
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: dtto. Kdyby si vzali příklad ze slovenských verzí – tam je to samozřejmě taky, ale štáb to dokázal využít k vtipnému komentáři

209
gabisollis
Reagovat

@okkvp: ale no tak vzdyt nam to tady vtipne komentuje Latenka.:-)nebo jsou snad nejake reklamace?:-)

210
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Jo, tam to byla aspoň prča. Tady to dostává pachuť trapnosti, když Laďka s afektovanou gestikulací kategoricky prohlašuje, jak je to o seznamování a oni jen točí, co lidi prahnoucí po lásce předvedou.

@gabisollis: Laďka? Tady? Něco mi zase uteklo?

211
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jezis nechytej me za slovo.:-)kdyz sem na netu tak zapominam,ze nejsem v CZ.

212
okkvp
Reagovat

@gabisollis: Latěna by si ten slovenský štiplavý komentář zasloužila taky. To by konečně byla bžunda

213
SoVička
Reagovat

Nebudeme si nic nalhávat, je to už 4. řada a někoho před tu kameru předhodit museli :-) Takže farmáři propagují své farmy (no v případě Pavla asi není zcela co propagovat :-), uchazeči o „seznámení“ propagují své komerční aktivity (pokud nějaké mají, zatím byl „provařen“ jen Hassan) i nekomerční projekty – touhu po tom být v televizi a vyjádřit svůj názor (Katarína), zálibu v peroxidu (Katarína feat. Líba), osvětu v entomologii (paní Klošová) … Ale vzpomeňme si na Indiána, ten kromě svého zaručeného, neodolatelného a nadpozemského seksepílu mohl následně propagovat jen ohořelé trámy a popel… (s ohněm má už myslím i Zuzana nějakou zkušenost). Tímto samozřejmě farmářům nic zlého nepřeju, díky jejich účasti ve FHZ máme o čem diskutovat a přeci jim (Primě) jde hlavně o to naprosto přirozené, nehrané a spontánní seznamování, že ;-)

214
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Teď jsem ještě zmatenější, než prve. Já nemyslel tady, jako v TR, ale tady na Panáčkovi.

215
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj Bobby asi si na tu moji cestinu kterou ac chci nebo ne tak zapominam budes muset zvyknout ke psani se tu fakt dostanu jen na diskuzich.:-)Bylo to mysleno jak pro nas cechy v cechach to komentuje Latena.nee na panackovi.:-)

216
gabisollis
Reagovat

215-jeste dodatek.byla to ironicka reakce na okkvp,ze na SK maji skveleho Hudaka no tak jsem dodala,ze v cechach mame Latenu.:-)(ale okkvp to pochopila,nesedis si na vedeni?;-))

217
okkvp
Reagovat

Taky se těšíte na Simonču Klošovou? bude

218
Poppy
Reagovat

@okkvp: Já se těším moc. Jen aby tam chvilku vydržela.

Podle ukázky se zdá, že Josef překvapivě objímá Kateřinu (pokud na něj sama neskočila jako kloš) a Libuši chce poctít jenom zašíváním kalhot.

219
Heduš
Reagovat

@okkvp: tak to je paráda :o)) Nakonec je to u Josefa nejzábavnější. A on je dobrej – žádnej vztekloun (což je výkon s Kateřinou za zadkem) a je s ním docela i sranda. :o))

220
okkvp
Reagovat

@Heduš: já to mám s Pepanem asi tak – srandu z něj mám stejně velkou jako z Káči s Líbou.

221
Ananas
Reagovat

Hlásím návrat z poněkud rozfoukané hromady soli a písku v Atlantiku! Zdravím všechny pilné zapisovatele, kočkofily zvlášť! Dočteno a dochechtáno. Snad si to ani nepotřebuju pustit ( taky čas není) . Těším se na pátek. Fakt přiletí paní Klošová? Jupí!

222
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp:
217 – Já se těším nejvíc. Je to, od začátku, moje oblíbenkyně. Jen aby nenarušila dějovou linku, protože Libuš byla angažována do role sexuálního symbolu, kterou se jí teď snaží vyfouknout Zuzana, takže Líba bude muset přitvrdit. Očekávám dokonce i simulaci sexu. Ale jak do toho všeho zakomponovat paní Klošovou? Mohla by zaútočit na Josífkovo duševno, a my pak můžeme sledovat jeho boj mezi duševnem a chtíčem. Já se fakt těším.:)

223
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: jj, Libuš s Káčí musí být z dodatečných proslavovacích aktivit Kákáčí i Zuzany zcela paf a nelze se divit, že Káčí Katarína se na fcb projevuje jako raněný rozzuřený skot.
To kdyby byla věděla Líba s Káčí už v době natáčení, to bychom asi jukali na odvazování.

224
Macík
Reagovat

vítej, Ananasíku :-D…jak bylo ?…určitě kráásně…

tak jsem zanalyzovala Libuščino diskutované popředí a rtíky, holóbku…a silikon to nebude :-D

zde je silikon, povšimni si přechodu – rovnou boule
http://media.novinky.cz/618/326185-original1-hv3fj.jpg

zde není (absence boulí)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/10764_675450825829979_34733744_n.jpg

225
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp:
Zuzana i KáKá jim zkrátka vypálily rybník.:) Jedna taková ta „tichá voda…“ , druhá taková ta „hlučná voda…“. No, teď už to holky, Libuš a Káča, nezachrání. U KáKá bych, pro lepší start, ale doporučila zneškodnit VóŠé, což je neproveditelné, takže kariéra asi profrčela, jako Pendolino.:)

226
Poštovní holub
Reagovat

@Macík:
Macíku, já ti věřím. Může to být i ret odulý, znechucený. Pak může připomínat silikon. :)

227
Poštovní holub
Reagovat

A kouká na to, jestli nemůže být znechucené i poprsí. Já myslím, že může.

228
Macík
Reagovat

@Poštovní holub: :-D …pravda holóbku…ještě jsem ti chtěla ukázat echt znechucené silikony, ale šoupla jsem jich do příspěvku víc, než je zdrávo, takže teďkons holt visej …

229
Bobby Brown
Reagovat

To budou nějaký vadný silikony, jestli visej.

230
Ananas
Reagovat

Tak jsem si to přece pustila. Úplně nejvíc vopravdu vopravdová mi připadá herecká etuda „nestartující auto“. Jinak je mi Péti skoro líto, jak si chlapec myslí, že Káká zpívá pro něj…
Jirka ať už si prosím nikdy nikdy neobléká ty „hovňáky“ (promiňte ten výraz, ale jinak to nejde), navíc tepláky až v podpaží!
Pavel je fakt boží tvor. Pozorovat ho je pro nás psychology a sociology amatéry blaho, ale při osobním setkání bych ho zabila. Obdivuju trpělivost našich dvou statečných. A pak že má Samya prudkou letoru! Mrzí mne, že vystřihli ten slibovaný hod čokoládou:-(
U Zuzany je to celé čím dál tím větší fraška. Z Hassana je docela dobrý komentátor.
Naše oblíbené chemlonové duo myslím ještě nevytáhlo všechny trumfy. Možná nakonec založím klub „zachraňte Pepiho“.
@Macík:
Macíku, bylo báječně. Přiznám se, je ze mě kanibal:))
A OT perlička na závěr, v půlce letu nám sdělil kapitán, že přestaly fungovat toalety a přidal na nejvyšší možnou rychlost. I tak to byly dlooouhé 3 hodiny…

231
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
Taky tě moc vítám z ráje doma.:) Jsi asi teď flambovaný ananas.
A co říkáš na to, že by podpředsedkyní klubu „Zachraňte Pepiho“ byla paní Klošová. Já ji teda věřím.

232
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Grilovaný:(
Holoubku, paní Klošová má moji plnou důvěru, leč obávám se, že zrovna od ní Josef asi zachraňován býti nechce… Ale pokud štáb schová všechny sirky, proč ne.

233
Bobby Brown
Reagovat

No ty kráso, co to je za fekál na tom FB? Libuška, ne ta naše, nějaká Kadlecová, ta tam tomu dává nářez. U oslovení „kosočtvercová šťávo“ (upraveno BB pro publikovatelnost na Panáčkovi) mi vylítla večeře z pusy.
Kam se hrabe naše Kotrmelína.

234
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: ofiko fcb imho plně vystihuje úroveň a kvalitu letošní řady, ostatně diskuze na ofiku není o mnoho lepší. A jak je vidět, tak kompetentní buď slastně spinkají a sní o úspěších nebo se k projektu raději pořádně ani neznají
(na fcb už nechodí ani poslední s práporem = Latěna)

235
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Já se taky divím, že to někdo trochu neusměrňuje. Jako vodcamcaď pocamcaď. A mám to za „oficiální“ FB stránky k pořadu.

Mmch, Laďka už po tom všem provaření o vopravdovosti taky raději drží… chci říci raději mlčí.

236
Bazinga
Reagovat

@Bobby Brown:
cože?!!! Takže to opravdu není úplně opravdově opravdové? Laťko??? Vím, že to čtete! Prosím, PROSÍM!!! potvrďte, vyvraťte, případně prohlašte, že nemůžete ani potvrdit, ani vyvrátit, že původní stanovisko, platí. Byla jste úplně poslední člověk z filmu, televize, rozhlasu a internetu, kterému jsem V Ě Ř I L A!!!

237
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To máš teda hodně silnej žaludek, že si tam troufáš zabrousit při jídle.

238
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Víš jak, kdo se bojí, nesmí do lesa.

239
Bobby Brown
Reagovat

Heh, to je furt keců kolem Zuzky – magazin.atlas.sk/spektrum/foto-s-bradou-som-sexi-tvrdi-britka/827063.html

240
Ananas
Reagovat

Na ofiku video s naší oblíbenou paní Klošovou!

241
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
Naše zlatá paní Klošová! A jak je statečná, já bych si zavolala Josífka raději před hospodu. Káčí Katarína asi už přešla ze stádia rozzuřeného skotu, do stádia rozzuřeného jedovatého hada a Líbuš si vzala moc krátké tričenko. Je sice mladistvého střihu, ale vypadly jí z něho všechny pneumatiky.

242
Wally
Reagovat

@Ananas: hurá :D
Ale vypadá dost přepadle, snad ji ty slepice neuklovou.

243
Poštovní holub
Reagovat

@Wally:
Já Pepovi věřím. Možná se naposled v životě vzmuží a zaštítí ji svými rameny. Jinak uspořádáme trestnou výpravu do hostince a to teprve bude peří lítat.:)

244
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: zatím nech peří na hlavě
Spíš sežeň několik klošů a jako dokonalý letec je vrhni coby biologickou zbraň do těch blonďatých chemlonů. To by jako první pomoc Simoně mohlo stačit.

245
Poštovní holub
Reagovat

@Wally:
Výborný nápad. :) Ale nevěřím, že jich pár rezervních nemá už s sebou. Pro jistotu. Možná se zdržela právě jejich sbíráním. Věděla, do čeho jde a není blbá. :)

Přidat komentář