Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014 začne 9.3.2014 ve 20:15

13. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8129 w=615]
Na FTP TV Prima, kam umisťuje materiály pro novináře, se objevil předběžný televizní program na 10. týden roku 2014. Čím je zajímavý? V neděli 9.3. je tam vyznačen od 20:15 první díl X Factoru CS, který bude trvat příjemných 60 minut. Kdo se těší?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Ludvík
Reagovat

M2 se hlavně líbí že to má 60 minut a netrvá to zbytečně 3 hodiny… kdyby takhle běžely 2 díly po 60 minutách týdně tak si myslím, že to bylo bylo super, ale podle mě to půjde jen 1x týdně…. musíme si počkat na příští čtvrtek kdy vychází předběžný program na další týden po tom…

2
jdworld.blog.cz
Reagovat

Nebude to spíš FTV Prima?

Reagovat

@jdworld.blog.cz: ne, skutečně jsem napsal, co jsem napsat chtěl. Ano, pokud bychom TV Prima říkali dle jejího názvu firmy v OŘ, pak by to bylo FTP FTV Prima, spol. s r. o. :)))

5
Ludvík
Reagovat
Reagovat

@Ludvík: No 60 minut čistého času + pár pásem reklam, ale další pořad 21:30. Ta stopáž mě taky potěšila. Obával jsem se opakování natahované talentové kaše.

7
jdworld.blog.cz
Reagovat

Omlouvám se :-)

8
Tomík
Reagovat

Tak že by to začalo dříve než Hlas? To by měl X Factor jistě nespornou výhodu. Jsem na to zvědavý.

9
Ludvík
Reagovat

@Tomík: Když teď Nova ví, kdy Prima s Jojkou příjdou s X Factorem udělají všechno pro to, aby to vysílali dříve…

10
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Taky si myslím.., max. vystartují tu středu hned po 9. březnu… uvidíme no..

11
Tomík
Reagovat

9: Tak tím líp, ne teda proto aby měl Hlas větší sledovanost ale proto aby už to konečně všechno vypuklo protože už se nemůžu dočkat. :-D

12
Pavel
Reagovat

Nechci rýpat, ale to opěvování 60 minut taky může být scestný. Ono těch kástingových dílů je v X Factoru víc a pokud to má jenom hodinu čistého času, tak to taky může znamenat, že jinak by neměli co vysílat, takže můžou mít málo dobrého materiálu. Kdyby totiž vysílali třeba pět devadesátiminutových dílů, tak využijí daleko víc materiálu, který na vysílání v TV třeba nestačí.

13
lukas franta
Reagovat

Stopaz se stanovuje vzdy napred a podle ni planujeme nataceni tak, abychom meli vzdy dost materialu. Pro predstavu to vetsinou byva jeden den =jeden dil. Takze tato hypoteza je mylna:-)

Přidat komentář