Panáček v reality show

Nákupné maniačky (8.2.): Beata – dáma len s originálmi v šatníku

8. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=8430 w=615]

Po rockerke Kristíne sa predstaví v reality show Nákupné maniačky finančná špecialistka Beata, u ktorej by súperky fejky v šatníku hľadali márne. Z témy Little black dress sa tešila a vo svojom veku už má svoj štýl, v móde sa nehľadá, preto by jej zadanie nemalo robiť problém. Či to bude naozaj tak, máte možnosť vidieť už dnes o 18:10 na JOJ Plus. 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Packa
Reagovat

Tohle je Beáta (i to jde vidět na té fotce ;) ). Paulína je ta divná módní blogerka s plesnivými vlasy.

2
galadriel
Reagovat

jááááááj…..jasné, ja som z tej našej blogerky taká zmätená :))) Ďakujem, už letí oprava :)

3
Packa
Reagovat

Už se jí nemůžeš dočkat, že? :D

4
galadriel
Reagovat

hej presne….už sa jej neviem dočkať, na niečo to rozdelenie na jedenkrát týždenne bolo dobré, človek sa teší už dva týždne na jeho „favoritku“ :D

5
okkvp
Reagovat

Jsem na téhle RS novicka, dokoukala jsem první díl a s nadšením se pustila do druhého. Nemám s čím srovnávat, ale obsazení typy soutěžících se mi zdá skoro geniální. Kika v minulém díle mi bavila (dost škodolibě) ale výsledkem příjemně překvapila. Náklus Kiky s Andreou k Beatinu domu mi ovšem rozstřelil. :-))) Na Andrejčin díl se už také těším. Mimochodem nezaměstnaná nákupní maniačka je dobrej fór už z podstaty + nějaká ta desetikila nadváhy a maringotkový vkus jsou bonusy, které mi ale nutí holkám vlastně fandit.
Beata mi po přehlídce domácích zásob překvapila kabelkami, tipovala jsem ji přece jen na lepší vkus (pro mě je zcela jedno zda origo či šikmooč – pořád vidím kolotoč a potřebu si honit ego)
Nevím zda jsem dobře poslouchala zadání, a tak mám s Beatiným dílem trochu problém. Jsem měla za to, že měly mít sice malé černé, ale takové, aby byly použitelné celý den. Šaty si sice vybrala krásné, ale celodenně použitelné jen na celodenní párty a i na snídani mi přijde ten průstřih na zádech trochu moc. Boty děs (k tomu), chlupatina opět sama o sobě pěkná, ale značně ostaršující a podle mého k šatům nehodící. (měla raději investovat do samodržky podprdy nebo alespoň flastru) Výtvor na hlavě a obličeji z pěkné mladé ženy s dost švihem vyrobil cosi ako vyšeptalého transvestitu začátečníka. Je tedy pravda, že nejsem nákupní maniačka a některé módní trendy vnímám hodně kriticky. Pro mě děs.
Soupeřky jí pěkně zdrbly a obodovaly a protože mi holka od začátku nebyla moc sympatická a podezírala jsem ji ze skrývané povýšenosti vůči konkurentkám, tak sebevědomí s jakým to vzala a okomentovala mi jako správné smesvini udělalo velkou radost ;-) dost jsem se jí nasmála a prohru i s Kikou přála

6
al
Reagovat

ten ksicht s ucesom … DEEEEEES ………. Brrrrrrrrrrr
jak svlecenej had …
alebo useknuta jesterka … ?

7
Slámka
Reagovat

Bože, RS jednou za týden? Vždyť už jsem zapomněla, jak vypadaly první a druhá maniačka, natož co měly na sobě. To je docela na hlavu. I když chápu, že denně 500 euro je příliš velký výdaj. Ale stejně, když TV ty prachy vyhazuje, tak ať to dá denně.

8
galadriel
Reagovat

@Slámka: tak preto ten rekap aj s fotkami :))))

Přidat komentář