Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Porota X Factoru prekvapí všetkých!

28. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8129 w=615]

Televízie JOJ a Prima by mali tento týždeň odhaliť kompletné znenie celej poroty speváckej show X Factor. Podľa našich informácií je možné, že to bude už v najbližších hodinách. Potvrdenou je zatiaľ Celeste Buckingham. Čakajú nás veľké prekvapenia, medzi porotcami by sa mali objaviť mená, ktoré sa doteraz neobjavili v bulvárnych novinách. Aké mená tipujete vy čitatelia Panáčka?

Speváckou šou nás bude sprevádzať osvedčený moderátor Martin „Pyco“ Rausch. Otázkou zostáva či bude moderovať sám, alebo vo dvojici. Na jar 2014 sa bude súťažiť o vôbec najvyššiu výhru v dejinách speváckej šou, keď na víťaza čaká cena v hodnote neuveriteľných 200 000 eur!

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 33
1
james73
Reagovat

Těším se! Hlavně at tam je Matěj a at to Pyco moderuje s Jakubem. To mi stačí :)

2
Michal
Reagovat

Tak já tipuji:
Celeste, Matěj, Kuli, a nějakou českou zpěvačku, ovšem která nebyla zmiňovaná v médiích a bulváru, tudíž mě moc možností nenapadá :) :D

3
priznivec.obecny
Reagovat

Sice jseme se tu bavily s Dolores a ještě s jednou diskutérkou o Robovi Grigorovi, že byl nějaký problém a mohl by teda v bulváru být, ale já nic nezaregistrovala. Ale ten by sem stejně asi nešel, nevím… Každopádně mě by to hodně potěšilo. Není to ani tak hádání jako spíš přání…

4
DJ Vlado
Reagovat

Tak pokud to mají být jména, která dosud nezazněla v bulvárních médiích, tak tím pádem už asi definitivně odpadá Bílá, což je dobrá zpráva :-)

5
Ludvík
Reagovat

Simon Cowell :DD

6
Luke
Reagovat

Markéta Jakšlová z Verony musí :-)

7
Tomík
Reagovat

Pokud by za mužskou část v porotě byli Matěj Ruppert a Kuli tak za mě fakt absolutní spokojenost a Hlas by se se svou porotou mohl jít definitivně zahrabat. Pokud tam nebude Bílá tak je to taky obrovské plus. Ale ještě raději počkáme jak to dopadne, samotného mě ani moc tipy nenapadají.

8
Packa
Reagovat

Debbi? Aneta Langerová? Ale spíš to tipuju na někoho staršího (za mladé je tam Celeste, tak tam k ní možná dají někoho staršího).
Matěj Ruppert nevím, on byl podle mě taky řešený bulvárem, takže se tam pravděpodobně neobjeví (pokud je to „medzi porotcami by sa mali objaviť mená, ktoré sa doteraz neobjavili v bulvárnych novinách“ pravda).

Reagovat

Marie Rottrová :))) a Vašo Patejdl :)

10
Luke
Reagovat

s tím Rupertem bych to taky viděl, že tam nebude, protože byl v médiích zmiňován asi nejvíc…a když říkají, že budeme překvapeni, tak asi budeme překvapeni…fakt sem zvědavej a už by to mohli odhalit :-)
Aneta Langerová ? Může být mezi potenciálními porotci, ale nevím, mladá krev už tam je…ale za sebe říkám, že bych tam dal jenom mladé lidi…stejně se na to dívají hlavně mladí (15-30 let) podle mě…
Můj tip – Buckingham, Jakšlová (spíše přání než tip :-), Langerová a bude jeden muž jenom Kuli…

Reagovat

Tak Rupert byl asi nejvíc omílaný, takže asi nic. Kuliho měli v upoutávce tak jako Celeste (pokud si dobře pamatuju), tak to by snad mohlo. Langerová by nebyla špatná, ale to všechno už tam zastupuje Celeste (mladost, úspěch v podobném formátu atp.) Určitě tam bude někdo starší, kdo povede tu kategorii starších, ty nemůže vést někdo „náctiletý“ kdo by u nich neměl žádný respekt nebo jim to jméno dokonce nic neříkalo.
No jsem zvědavý s kým se vytasí. Třeba Marta Jandová? Xindl X? Richard Krajčo? Richard Müller? Miro Žbirka? Jmen je spousta co by byli kvalitní a přitom nikdy nic podobného nedělali, stačí se podívat na výsledky slavíků a napadne vás toho tuna…
Pokud to nebude soudcovat Eva a Vašek, tak Hlasovou sestavu strčí do kapsy.

12
james73
Reagovat

Rupert že byl zmiňovaný v mediích nejvíc? Byl jenom v jednom článku na extra.cz a to teprve nedávno :D To akorát tady na diskuzích se jeho jméno pořád omílalo. Na rozdíl třeba od Bílé o které se mluvilo od začátku, tak bych si tipl, že tam bude.

13
Tomík
Reagovat

11: Marta Jandová tam asi těžko bude když už je v Hlasu.
A u Langerové teda nevím, nevím jestli by na takovouhle nabídku kývla když je tolik známá tím jak nekomerční cestou se po Superstar vydala. To by rozhodně bylo překvapení ale podle mě hodně nepravděpodobné.

14
fx
Reagovat

Mně by třeba do poroty za takovou tu hodnou paní sedla Anna K, když mladou holku už tam mají. Znám ji hlavně z festivalů (Rock for People zejména) a je to hrozně příjemná ženská, která je hrozně otevřená, zábavná, přátelská. Navíc zpívat opravdu umí.

Reagovat

@Tomík: Sry, jsem si neuvědomil, si pamatuju Michala Davida, Pepu Vojtka, Daru a to mi docela stačí :-D

16
DJ Vlado
Reagovat

@Luke: Anetu si teda v porotě moc představit nedokážu, přijde mi na to příliš introvertní, což by porotkyně neměla být. Na Jakšlovou nemám vyhraněný názor, její hudba není absolutně můj šálek čaje, ale na druhou stranu je relativně známá v zahraničí (Polsko) a navíc se na ni opravdu dobře kouká :-) Kéž by aspoň vyšel ten Kuly…

17
Luke
Reagovat

@DJ Vlado: však Anetu navrhoval někdo jinej :-) já jen řekl pohled na věc…nikde nebyla nikdy…tak právě nevíme, jak by to zvládla ….No právě že je Markéta známá i v zahraničí a je to krásná baba…ale je to moje srdcovka z mladších let :-) tak bych si ji přál :-)

18
fx
Reagovat

Aneta, to je naprosto mimo realitu, ta se už po SuperStar jen snažila na tu soutěž zapomenout, tudíž těžko čekat, že by se pustila do něčeho takového. Do SS šla podle mě jen proto, že vůbec netušila, co od toho čekat. Stejně jako třeba tehdy většina účastníků prvních VV (proto to taky byla nejlepší řada).

19
Jakub
Reagovat

O Matějovi se hodně psalo, navíc se o něm mluvilo už před lety, kdy Prima měla vysílat X factor, to v porotě přeci měla jisté místo Dara a Marta Jandová (kvůli dohodě s Primou na X factoru, nemohla Dara moderovat Slavíka na Nově), nakonec X factor ani nebyl. A o třetím jménu se hodně mluvilo o Matějovi. Tuším si snad Prima dělala v té době i nějaký dotazníkový výzkum u diváků, jak by se nám líbil.

20
DJ Vlado
Reagovat

Já se jen obávám, aby se produkce neinspirovala zahraničními verzemi v obsazování ex-členů boybandů (jakkoliv se Gary i Ronan vyloženě osvědčili) a nestrčila tam některého z Lunetiků, jelikož z představy Vaška Jelínka či Martina Kociána v porotě se mi dělá „little šoufl“ (Jirka Koběrský naštěstí v porotě nehrozí, jelikož jsem ho zahlédl mezi účastníky na castingu, takže maximálně budeme muset přetrpět 1-2 jeho vystoupení, jelikož nepředpokládám, že by se dostal nějak výrazně daleko).

21
DJ Vlado
Reagovat

Dodatek k 20: Zapomněl jsem napsat, že jsem Koběrského zahlédl na fotkách z castingu, protože takhle to mohlo vypadat, jako kdybych se castingu sám účastnil… :-)

22
Milan
Reagovat

Odhalení porotců X Factoru dnes v 16:20 na Jojce v Top Staru! :)

23
Michal
Reagovat

@Milan: Určitě? :D A odkud je zdroj – normálně upoutávka na dnešní díl? POkud je to tak, tak jsme se konečně dočkali :D

24
Milan
Reagovat

@Michal: Přesně tak, na stránkách Jojky je upoutávka na dnešní díl :D

25
Michal
Reagovat

@Milan: Nikde tam tu upoutávku nemůžu najít :D

26
Michal
Reagovat

http://www.gorilla.cz/2014/01/x-factor-kdo-nebude-v-porote.html

Takže definitivně vyřazen i Kuli..

definitivní složení – 2 slovenské zpěvačky (jedna z nich Celeste), a 2 čeští zpěváci (očekávám, že tam bude tam Matěj a k němu ještě někdo, možná Prachař.)

27
Milan
Reagovat

@Michal: Je hned na úvodní straně nahoře, tam jak můžeš překlikávat pořady šipkami, tak tam najdi TopStar a přehraj si to :D

28
Michal
Reagovat

@Milan: Už to vidím, díky :)

29
DJ Vlado
Reagovat

@Michal: Kulyho je škoda, no :-( Ale vyloženě mi odlehlo, že tam nebude Bílá ani Slávik (ten to sice už dřív vyloučil, ale ta obava tam byla pořád, kdyby nikoho nesehnali, že by to nakonec mohl vzít sám) :-) Jako tu druhou slovenskou zpěvačku bych si moc přál Dominiku Mirgovou, což bohužel moc reálné není. Klidně by to ale mohla být i Jana Kirschner, ta myslím v médiích dosud zmíněna nebyla. Co se týče těch dvou českých zpěváků, tak Matěj by mi nevadil a na tom čtvrtém místě bych rád viděl Dana Bártu nebo Krajča, kteří jsou ale oba totálně nereální. Líbil by se mi tam i můj oblíbenec Petr Bende a ten zas tak úplně nereálný není. No, jak jsme říkali na frontě, počkáme a uvidíme :-)

30
Michal
Reagovat

Taky byl víceméně vyřazena dvojice Ruppert – Prachař, že to jsou údajně podobné typy, takže pokud bude Ruppert, tak Prachař nebude.. a naopak. :)

31
Luke
Reagovat

@DJ Vlado: no ten Bende…něco mě říká, že by mohl být v porotě…a ta druhá slověna ? Hlavně ať je to kočka…:-)

32
jab
Reagovat

Jakou druhou Slovenku bych moc rád viděl Zuzanu Smatanovou – skvělá písničkářka, navíc na mě působí i jako sympatická a velmi inteligentní osobnost, ale tak asi moc reálná nebude. Navíc ji bohužel v ČR tolik lidí nezná. Kirschnerka by byla taky super. Z Čechů bych byl za Rupperta (ten by klidně mohl vzít ty overs) a líbil by se mi třeba Albert Černý. Nevím jak je na tom časově, jestli hned rozjíždí solo dráhu, avšak s Charlie Straight byli velmi úspěšní, myslím, že by taky měl soutěžícím co dát. :-)

33
Tomík
Reagovat

Kuliho je teda fakt škoda. Kéž by se aspoň ten Ruppert potvrdil a jinak už teda fakt nevím koho tipovat, může tam být v podstatě kdokoliv. Petr Bende by se mi tam taky hodně líbil stejně jako už zde zmiňovaný Radek Banga. U slovenek je mi v podstatě jedno která druhá tam se Celeste bude.

Přidat komentář