Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Miroslav Sýkora, vítěz Talentu 2013 na castingu X Factoru, má šanci? (video)

22. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8324 w=615]
Jak jsme informovali, TV Prima dnes spustila webový speciál k chystané show X Factor 2014. Na něm nás kromě jiného zaujal článek a video s Miroslavem Sýkorou. Ano, tím Miroslavem Sýkorou, který vyhrál se svým operním zpěvem Česko Slovensko má Talent 2013.

Ten na casting X Factoru dorazil s odhodláním, že chce ukázat, že je nejen operní zpěvák, ale nedělá mu potíž zaujmout i klasickým zpěvem. Co myslíte, uspěje i v X Factoru nebo se se zlou potáže, tak jak se mu to stalo při castingu do posledního ročníku ČeskoSlovenské Superstar?

Související články

Vítěz Česko Slovensko má talent Sýkora chce bojovat i v X Factoru! Proč? / iprima.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Tomík
Reagovat

Doufám že neuspěje, mě osobně ničím nezaujal a chce to nové talenty. Jeho postup by mohl celou show akorát tak zkazit.

2
Tomík
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=iCGVVAYAe2g Tohle je aspoň talent. Kéž by se letos objevil ať už v Hlasu nebo v X Factoru někdo tak skvělý jako Jaro.

3
Ludvík
Reagovat

Už zase? :D LOL, že si nedá pokoj, doufám že mu stejně jako v Superstar řeknou že není populární zpěvák :D

4
priznivec.obecny
Reagovat

@Tomík: No, díky. Přemýšlela jsem, jestli právě tohle dát do jeho článku. Ale tam už asi nikdo nechodí. Jinak mě se líbí i jeho cover Use Somebody. Syrovější, ale prostě absolutně originálně odzpíváno :-). Doufám, že v těch coverech bude pokračovat. Prý toho dost zkoušel nazpívat a jestli to bude stejně dobrý jako tohle….

5
Bedy
Reagovat

@Tomík: Ta písnička je super jak v originále, tak i ve verzi vítězů US X Factoru Alexe a Sierry, ale tato verze je taky dost slušná :)

6
james73
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/270910/kto-bude-po-boku-pyca-moderovat-x-factor-v-hre-je-dalsie-zname-meno.html
Pyco by mi stačil, ale nevadil by mi tam ani Prachař. Zajímalo by mě jak by se s tím popral.

7
Radek aka SUNicko
Reagovat

@james73: Já myslím, že Prachař tam bude už navíc a Pyco to klidně odtáhne sám. Je to zkrátka jen úlitba tomu, že když je to z půlky české, musí tam být i český moderátor a to je dle mě škoda. Ale je možné, že mít tam jen moderátora Slováka, projeví se to na sledovanosti. Kdo ví, nedělám v televizi :-)

8
Tomík
Reagovat

Tak jestli tam bude Prachař nebo ne je mi vcelku jedno ale když už tak jako moderátor by mi seděl asi přece jen víc než třeba jako kouč.

9
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavý jestli se v Talentu objeví Jana Hrmová ze slovenské farmy 2013. Alespoň říkala, že jde do Talentu.

10
hihi
Reagovat

Proboha! Ať mi ani neleze na oči. On a Pavlusík sebrali v Talentu výhru dvěma luxusním číslům jen proto, aby kuřbuřt Slávik mohl mít za vítěze i nějaké Slováky. Ať si sebere svoje prachy a začne makat na svý kariéře. Už se proslavil, proč leze do další show. Jak já ho nesnáším!

11
Tomík
Reagovat

10. Taky absolutně nechápu proč tam leze když je čerstvý vítěz jiné show. A navíc mě teda nepřijde až tak dobrý a ani zajímavý takže ho tam taky nechci. Bohužel na lidi asi takové příběhy fungují a tak aby nám nedejbože nevyhrál ještě X Factor. Celou soutěž by zdiskreditovalo už jenom to kdyby se dostal do finálových kol. Vůbec neměl mít ani možnost se tam přihlásit.

12
Ew
Reagovat

opakovaný vtip není vtipem . Dala bych prednost jiným lidem zase ;))) Nedávno vyhrál a zase se nekam cpe , to uz je celkem sobecký . Navic at se nedivi ze do soutezi nechteji lidi chodit kdyz se to opakuje porad dokola . Priklad Vlado a vyvolení … nic proti nemu ale opet vyhral.. tak at se nikdo nedivi ze normálni clovek tam nechce kdyz vi ze z vladem nemá sanci vyhrat .

Přidat komentář