Panáček v reality show

Farma 4 (15.12.): Veľké finále naživo! + rekap

15. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=8169 w=615]

Znie to priam neuveriteľne, ale prvýkrát sme mohli vidieť Farmu 4 25.8.2013! Už skoro 4 mesiace pozeráme osudy 17 farmárov, ich zmeny v správaní, tajné, aj verejné spolky, ich taktické výhry, ale aj prehry, veľké hádky, aj uzmierenia. A zajtra, zajtra to všetko skončí a my budeme poznať víťaza tejto štvrtej série, ktorú by som ja osobne pochválila za výborný casting. Vyhrať môže len jeden! Bude to Božka, alebo Paco? Uvidíme už zajtra o 20:30 na TV Markíza naživo. Môžete aj hlasovať, zatiaľ v našej malej ankete :)



Rekap z 15.12.

Na farme je veselo. V duelovej stodole sa zišli rodinný príslušníci jednotlivých farmárov. Hrá ľudová hudba Jána Stupku, Kvetka vyzýva k hlasovaniu. Božka, alebo Paco? Ide o všetko! Pred príchodom všetkých farmárov si postupne spomíname na postup vypadnutých. Paľo, Miki, Jindra, Martina, Fero táto skupinka ako prvá prichádza a usadá do stredu stodoly na slamou vyvýšené hľadisko. Dozvedáme sa, že Mikimu vzťah nevydržal, ale už má novú a tú naj. Pokračujeme v spomínaní na Kuma, Šárku, Kiku, Peťa, Heňa (mne až teraz prišlo, že táto trojka kočovníkov šla domov pekne po sebe). Do hľadiska zasadnú aj oni. Šárka namaľovaná, vyobliekaná s vysokými podpätkami, by rada šla znova do farmy a už teraz rozmýšľa nad Farmou 5. A posledná pätka – Jano, Števo, Jana, Nika a Veronika usadá na posledné voľné miesta. Všetky žienky z farmy sú pekne nastylované, namaľované, bez drdolov!

[singlepic id=8201 w=615]

Prichádza prvá finalistka, Božka. Cíti trému, ale dúfa, že z nej opadne. Spomíname aj jej cestu až do finále v obrázkoch v histórii. Do stodoly si to zamieri aj Paco a aj on si môže pozrieť to najpodstatnejšie z jeho pôsobenia na farme. Božka si verí  na 100%, ale je to 50:50 a k tomuto názoru sa prikloní aj Paco. Finalista musí vyhrať až v troch disciplínach a disciplíny budú zložené z prekvapení. O jednom bode budú rozhodovať aj diváci.

[singlepic id=8180 w=615]

1. disciplínou je váhový odhad. Majú pred sebou suroviny: múka, zemiaky a med. Ich úlohou je nabrať z každej suroviny odhadom 1 kg do sklenenej nádoby. Na každú surovinu majú 30 sekúnd, potom im nádoby Kvetka odváži. Kto vyhrá, zapichne nôž do pníka. Božkina nádoba múky váži 868 g, Pacova 924 g. Druhým váženým je med, Božka 1712 g, Paco 1482 g. Paco teda zapichuje druhý nôž a zemiaky už preto ani nevážia, Paco túto disciplínu vyhráva a vedie 1:0.

[singlepic id=8199 w=615]

Opäť nám réžia ponúka obzretie do minulosti, ako sa časom farma menila. Podľa Kvetky sú hrdinami všetci, Vavro by bol na nich hrdý, farme vdýchli život, majú jej obdiv a potlesk publika. Pýta sa Jana, ako sa mu podarilo udržiavať oheň, v prestrihu sa občas objaví aj Jankova mama. Pýta sa aj Števa, čo mu okrem jeho 6000 facebookových kamarátov chýbalo. Dostávame sa aj ku kauze placka. Opäť je nám ponúknutá obrazom situácia s plackou, ako to celé prebiehalo, prestrihom na farmárov v hľadisku, už sa na tom všetci veselo zabávajú. Všetkých zúčastnených si Kvetka zavolá k sebe, Jindru, Jana a Janu.

[singlepic id=8198 w=615]

Jindro sa znova vyjadrí, že by to neriešil inak, Jana, že im všetkým odpustila, zhodnú sa v tom, že to bolo zbytočne vyhrotené. Kvetka ich na uvoľnenie atmosféry vyzve ku klobúkovému tancu, prvý vypadne Jindro, potom Jano a vyhráva Jana. Cenu jej prinesie teta Anička. Chváli všetkých, hlavne Jana, vždy sa k nim slušne správal, odprevadil ich, vybozkával. Cenou sú Jane chlebové placky, podelí sa s nimi s ostatnými.

[singlepic id=8197 w=615]

2. disciplínou je almanach. Nie však taký, ktorý sa dal naučiť. Otázky sú poskladané z histórie Farmy 4. Napr. koľko hlasov dostala Jana ako prvá farmárka týždňa, koľko mincí dostali farmári za Janinho pôsobenia, kto vystupoval pred Jakubcom v speváckej súťaži ako prvý, čo mal oblečené hospodár keď prišiel zadeľovať úlohy pri Veronikinom farmárčení, aké ovocie priniesla teta Anička pri svojej prvej návšteve a podobne.

[singlepic id=8191 w=615]

1. otázka Božka dobre, 2. otázka obaja zle, 3. otázka obaja dobre, 4. otázka obaja zle, 5. otázka obaja dobre, 6. otázka obaja zle, 7. otázka obaja dobre, 8. otázka Božka dobre. Túto disciplínu vyhráva Božka a stav vyrovnáva na 1:1 za búrlivého hukotu, tleskotu a piskotu z hľadiska.

Priestor dostávajú Janine taktické hry. Na obraz sa dostávajú všetky tajné rozhovory od začiatku, až do konca. Janine herecké výstupy, jej hry, zákulisné manipulácie a záverečný duel s Veronikou a ich rozpad priateľstva. Veronika sa k tomu nechce vyjadrovať, ľudia mali možnosť vidieť ako to celé bolo. Jana sa za ten posledný týždeň nespoznáva, bolo to riešené horúcou hlavou, nespoznávala sa tam, keď to doma videla. Po Jane sú na rade ukážky z klubu pracantov, vidíme pracujúcu Šárku a Jana. Šárka má v hľadisku aj oboch synov. Ten jeden už si prácu našiel, na Paca sa však rozhodne nezmenil. Vraciame sa opäť, tentoraz k Božke a jej vzťahu k zvieratám. Kvetka vyspovedá Božkinu mamu, p.Božka nebadá na svojej dcére žiadnu zmenu, chovala sa na farme tak, ako sa bežne chová aj vonku. Priestor dostane aj Paco a pretriasaný je hlavne jeho vzťah s Veronikou. Všetky tieto zábery z minulosti sú sprevádzané smiechom z finálovej stodoly. Paco teraz priznáva, že mu Veronika padla do oka už na castingu, kde ju prvýkrát videl. Veronika zas vysvetľuje, že ju srdce ťahalo už aj na farme k Pacovi, ale chcela si to najskôr vysvetliť so svojím už ex-priateľom. Jane je čudné, že Veronika opustila miláčika teraz, keď je Paco vo finále, Veronika si však toto rypnutie obhájila a Jane pripomenula ich tajné rozhovory o jej citoch ešte v období, kedy sa kamarátili.

[singlepic id=8200 w=615]

A ešte stále nesúťažíme, tentoraz je nám ponúknutá vianočná koleda a vinš v podaní detského folklórneho súboru Prvosienka. Potom zasa prestrihy s hospodárom Martinom. Podľa Šárky je to jeden spravodlivý človek, podľa Heňa to bol férový chlap, snaha sa však u neho necenila, bol dôležitý len výsledok.

Kvetka zastavuje hlasovanie! Paco si netrúfa odhadovať, kto má viac hlasov, rovnako je na tom aj Božka.

Farmári by hlasovali takto:

Paco – Paľo, Miki, Jindro, Martina, Fero, Nika, Veronika, Heňo, Kika

Božka – Kumo, Šárka, Peter (lebo chce vidieť, či veronika nezuteká od Paca, keď nevyhrá) , Jano, Števo, Jana

[singlepic id=8193 w=615]

Výsledok diváckeho hlasovania priniesol hospodár Martin. Podľa neho to bola najkrajšia farma. Nielen prostredím, ale mala aj magickú atmosféru. Je to čarovné miesto a na tejto farme títo farmári splnili to, čo si on zaumienil. Dokázali, že aj v tejto modernej dobe sa dá ctiť tradície a je rád, že farme dodali jej pôvodný vzhľad. Je im za to všetko veľmi vďačný. Prišiel im vzdať hold, na tejto farme boli veľmi pracovití ľudia, ale jeden vynikal svojou pracovitosťou a bol to práve Jano. Vzdáva mu hold aj preto, lebo pracoval s rovnakým nasadením aj keď už za výhru nebojoval a mohol odpočívať. Od Martina dostáva obálku, v ktorej sa nachádza šek na 3000€, aby si mohol užiť Vianoce s mamou a to praje Jano aj všetkým naokolo. Martin mu daruje aj sekeru po dedovi, ktorá mu prirástla k srdcu, verí, že bude v tých správnych rukách a ešte s ňou veľa vytvorí.

Kvetka otvorí obálku, spolu prišlo 80 321 hlasov, rozdiel medzi finalistami je 22 621 hlasov a viac priali diváci Pacovi. Vyhráva ďalší bod a vedie 2:1.

[singlepic id=8192 w=615]

3. disciplína – obaja sú priviazaní ku drevenej gulatine. Musia sa preskakovaním a podliezaním odmotať a natiahnúť lano. Šikovnejší je Paco a vyhráva 3:1 a teda aj duel a finále.

[singlepic id=8194 w=615]

Víťazom Farmy 4 sa stáva Paco. Lietajú konfety, do náručia sa mu vrhá ako prvá Veronika, hneď po nej Nika, pribieha Miki, Fero, Paľo, Jindra. Pacova mama v kroji je dojatá. Kvetka sa s nami lúči.

[singlepic id=8196 w=615]

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 88
1
pifpaf
Reagovat

Já tedy nevím, kdo vyhraje a chci se nechat překvapit, ale fandím jednoznačně Pacovi, velmi zajímavá osoba vzhledem k jeho nízkému věku

2
Slámka
Reagovat

Prosím, prosím o rekapy, jsem ve špitálu a nemohu sledovat. Díky moc.

3
galadriel
Reagovat

2 – Slámka, rekap k predchádzajúcemu dielu pridaný a finále budem priebežne aktualizovať, aby ste to mali všetci „diváci/nediváci“ čo najaktuálnejšie, prajem skoré uzdravenie :)
a ja dúfam, že aj diskutovať sa tu bude tak nejak priebežne :)

4
galadriel
Reagovat

No som zvedavá, či naša anketa bude obrazom výsledkov.

hlasovanie:
Sms v tvare 1 na číslo 6664 – za Božku
Sms v tvare 2 na číslo 6664 – za Paca

Hlasy sa sčítajú a ten, ktorý získa viac sms, dostane 1 bod vo veľkom finálovom dueli. Výhra pre vyžrebovaného diváka je traktorová kosačka Stiga Estate Master HST. Nikde som to nenašla, ale predpokladám, že hlasovať môže len slovenské tel.číslo.

5
Irena Cejnarová
Reagovat

Prosím zašlete mi tel. číslo do TV Markýza, chtěla bych z Čech hlasovat, díky Irena

6
gabi
Reagovat

5 Irena – ty nemas google? daj tv markiza a najdes

7
W - ten správny
Reagovat

Paco vyzera nejako divne, make up? :D

8
Poppy
Reagovat

Božka – vyučená cukrářka a nemá odhad, co kolik váží?

9
W - ten správny
Reagovat

ale inak Veronika a Nika su dnes riadne pekne

10
gabi
Reagovat

8 Poppy – to aj mna prekvapilo

11
galadriel
Reagovat

7-9 presne nad týmto som sa zamýšľala aj ja :)) Ako sa tam Paco prvýkrát postavil celý napudrovaný, tak pobavil :)

12
Poppy
Reagovat

Já se přiznám, že jsem Veroniku vůbec nepoznala! Pořád jsem si říkala, koho to tam zabírají :-)

13
galadriel
Reagovat

pár obrázkov z príprav tesne pred štartom finále:
http://farma.markiza.sk/clanok/nasa-farmatoto-sa-dialo-par-minut-pred-startom.html

14
W - ten správny
Reagovat

11 – nj, vyzera to dost divne :D

Inak, Stevo ani rozpravat nemusi a aj tak ma celkom irituje :D

15
Lucy
Reagovat

uff…tak toto bola rychlovka,ta posledna disciplina. mi nejak uslo Bozenine odmotavanie sa..
cakala som vacsi napinak :/

16
ála
Reagovat

yes!

Reagovat

Zaver teda rozhodne rychlovka a vyhral ten, kdo mel.

18
Pertule
Reagovat

Blahopřeji Pacovi a neodpustím si poznámku: lidská závist je věčná … v případě Šárky i nenávist …

19
Poppy
Reagovat

Blahopřeju Pacovi, byl lepší.

20
W - ten správny
Reagovat

Tak ja som fandil obom, takze i tak dobre :)
co sa tyka posledneho kola, mohli tam dat kameru zhora alebo nejaky iny uhol kamery
Inak samotne ulohy boli vymyslene celkom fajn, to, ze tato posledna bola kratka – tipujem, ze aj dalsie prekvapenie by bolo rychle, aby to stihali aj s reklamou a pod.

21
iris
Reagovat

Gratulujem Paco!,verila som ti’a ty si to dokazal!Som stastna ,ze vyhral moj favorit,dobro vitazi nad zlom nielen v rozpravkach!

22
veverka
Reagovat

Blahopřeji Pacovi.

A největší radost mně udělali, že ocenili Jana. Pro něho a jeho mamku jsem si takovou pochvalu před nastoupenou jednotkou přála. Až mi slzička ukápla.

23
Poppy
Reagovat

22 Veverko, máš pravdu. Tady zvítězila spravedlnost.

24
iris
Reagovat

Krasne a spokojne Vianocne sviatky!

25
BarBora
Reagovat

Janko sa stal morálnym víťazom Farmy, ešte dostal aj 5000 e. Potešilo ma to a má nádhernú maminu.
„Cieľavedomá“ Božka to pohnojila hlavne s tým medom, už mohla porovnávať k múke a tú poslednú disciplínu už vôbec nemuseli dávať a zrovna vyhlásiť „pracovitého“ Paca za víťaza. Nech mu tie peniaze prinesú šťastie.

26
Pertule
Reagovat

Slyšela jsem 3000 e

27
W - ten správny
Reagovat

25 – tu by som to ohladom poslednej discipliny nevidel az tak uplne jednoznacne. Paco je sice zdatny, ale Bozka tiez nema nejako zlu postavu a v jej prospech bolo aj to, ze Paco je dost vysoky, co moze byt pri podobnych sutaziach aj prekazka.
Ale ak by bol trochu nizsi, tak je to jednoznacne bod pre Paca.
A tiez treba povedat, ze prva disciplina bola asi skor na Bozkinu notu nez na Pacovu.

Mne sa inak najviac pacila reakcia Pacovej mamy, ktora posobi (aspon takto z par sekund) strasne milo :)

28
Pertule
Reagovat

Řekla bych že disciplíny nebyly ve prospěch nikoho. Bylo to vyrovnané. Vážení potravin je spíš ženská záležitost, ale v tom stresu si uvědomit kolik je pytlík mouky nebo sedmička medu není snadné. Paco je technický typ, dobře to odhadnul. A při odmotávání nezáleží na síle, spíš na mrštnosti. Božka je menší a štíhlá, měla šanci, v tomto jsem ji tipovala na vítěze a čekala jsem další úkol.

29
Seničan-
Reagovat

Poppy 12 – teraz už len zo srandy, žeby ty brejle? Lucy – 15 – Božke by išlo lepšie primotávanie. Dneska tam mala všetkých svojich a predsa s Pacom prehrala aj u farmárov, aj divákov. Výsledok agitačnej „medvedej“ služby Števa počas farmy a hlavne pred koncom! Odpúšťam všetkým mojim kritikom a oponentom . Trošku popola, ako Barbora minule, by nezaškodilo , nakoniec aj na jednej našej ( ešte spoločnej ) štandarte sme mali : Pravda víťazí ! Krásne sviatky všetkým ľuďom dobrej vôle!

30
BarBora
Reagovat

28 Pertule – no vidíš, ja som zas vedela, že je koniec súťaže.

31
Pertule
Reagovat

30 No jo, když já vždycky vidím sklenici poloplnou a ne poloprázdnou :))

32
Poppy
Reagovat

Seničan – no vidíš, mně bylo jasné už před duelem, že je pravděpodobnější, že vyhraje Paco (bylo mi taky jasné, že určitě získá bod od diváků). A nevadí mi to, to jsem říkala už dřív. On není ten, koho nemám ráda – tím je Verona. A dneska ji zmršili, vypadala nejmíň o pět let starší. A brýle jsem měla na nose. A těším se, až bude pravda vítězit :-)

33
W - ten správny
Reagovat

32 – tak zase, Veronika je mlada baba, takze tych 5 rokov plus pre mna vobec nebolo ako minus :D

34
Poppy
Reagovat

33 – ale Paco je mládě. Proč se dělat starší.

35
jolada kraska
Reagovat

blahopreji pacovi stevo tak co jedes na dovolenku k mori asi dekuji

36
gabi
Reagovat

Blahozelam Pacovi, zvitazil sikovnejsi.
Nechapem vsak vyroky ako „dobro vitazi nad zlom“ a „pravda vitazi“. Ved sme nepozerali ani rozpravky, ani politicku show, ale obycajnu reality show, kde neslo ani o dobro a zlo, ani o pravdu, ale o peniaze :-)

37
Pepa
Reagovat

Šárka je falešná ale pracovitá škoda že si to pohnojila s Veronikou!!!!!

38
Bobina
Reagovat

Celkem rychle, pro me prekvapeni, ze Bozka neodhadovala dobre, tam jsem ji tipovala na bod, u protohovani tez, timto preji Pacovi k vitezstvi, take dobre, ze ocenili Janka, byla jsem namekko, jen Petr a ostatni si mohl odpustit rejpani do V, ze to dela pro penize, oni se meli radi uz na farme a takto uvazovat umi jen Jana. Stevovi splasklo z dovolenky, ale urcite se prihlasil do hlasu za zpevaka :))
Stastne a vesele svatky vsem!

39
Bobina
Reagovat

Protahovani :) Sotek jeden!

40
Gabina
Reagovat

Kdyby Števo tak neagitoval za Božku, bylo by to při finále vyrovnanější. Takto to Božce pokazil, diváci u televize byli z něj otrávení a proto i my z Moravy jsme posílali hlasy pacovi. Tak odporný Števo, Božka by mu mohla za prohru poděkovat. paco by nejvíc pracovitý s janem, ale ty soutěžní úkoly, vážení, to měla Božka vítezství na své straně. Odmotat se od klády také, je štíhlá, měla být ve výhodě proti Pacovi. Kdyby dostala hlasy za smsky, kdoví, jak by to dopadlo. Takže Števo, pokazil jsi to Božce, Jak se říká, mlčeti zlato, ty jsi mlel a mlel, až jsi domlel. Přeju ti pěknou dovolenku u moře, ale za své, tlučhubo.

41
Macík
Reagovat

tak super, vyhrál Paco, gratuluji !:-D
…jsem ráda, že Štěvova štvanice vyšla vniveč a intrikářům sklaplo i ohledně Veroniky, která nakonec získala víc než výhru, totiž šikulu a pracanta Paca :-D…myslím, že na spolehlivého, milého, pěkného a navíc velmi pracovitého chalana je těžké dneska narazit, takže hodně štěstí této dvojici přeji i v životě za branami farmy:-D Jinak musím uznat, že to babám v přímém přenosu slušelo a z Veroniky se vyklubala velmi zajímavá a pěkná slečna, oproti vždy zmalované Janě, je nakonec i vzhledově zajímavější typ…no, nedivím se, že se Pacovi líbí :-D…tentokrát byla farma opravdu taková pohádková, nejen prostředím, ale i tím, že si farmu zamilovali někteří soutěžící natolik, že se s ní těžko loučili a jsem ráda, že Jano dostal nejen pochvalu, ale i finanční ocenění :-D…nakonec vše dopadlo, Pacovými slovy, tak jak má a Farma skončila jak v pohádce…dobře :-DD

42
Franz
Reagovat

Také blahopřeji vítězi, byl šikovnější po celou Farmu a i v samotném finále.
A jak říká Pertule: „neodpustím si poznámku“, že je škoda, že minulý týden se tato diskuze změnila v jakousi agitku.

Přeji všem krásné vánoce a vše nej v novém roce.
Snad někdy u další Farmy nebo jiné RS.

43
Poppy
Reagovat

Chtěla bych poděkovat galadriel, za její rekapy. Její farmářské preference byly jinde, než byly moje, ale rekapy byly férové a vyrovnané. Díky :-)

Macík 41, Paco získal 1. cenu a k tomu celou Veroniku (půlka by stačila – ta lepší). V tomto případě získala Veronika víc než Paco.

Mimochodem – už několikrát jsem si všimla Jankových zářících bílých zubů. Na protézu to nevypadá, že by vybělené?

44
galadriel
Reagovat

OT – do rekapu pridané fotky.
Poppy – dík. A k Jančimu, mne príde, že má protézu :)

45
Macík
Reagovat

…v obecenstvu sedí i sultán ?:-D

46
ála
Reagovat

Moc jim to přeju, Pacovi výhru 50 000 a Veronice, jak už tu padlo, výhru v podobě šikovného (další superlativa vynechám, ať nejsem moc patetická, i když nějaký ten přívlastek by mě ještě napadl) přítele. Ať jim to dlouho vydrží.
Veronice to slušelo, ale na můj vkus toho makeupu bylo zbytečně moc. Na svém profilu a hlavně na profilu svých přátel (kteří o ní mimochodem moc hezky mluví) má fotky, kde vypadá líp než včera.
Janka mě zklamala. Ještě přihodila poznámku k Veronice o důvodech, proč Paco. Je jedno, jestli se Janka na Veroniku zlobí právem nebo ne, ale taková vytrvalost v bažení po pomstě a plivání jedu o člověku vypovídá.
Děkuji všem panáčkovcům za jejich postřehy, admince za prima rekapy a všem přeju šťastné a veselé :-)

47
Macík
Reagovat

…tady to Verče sluší moc :-DD

http://img.cas.sk/img/10/bigArticle/1938233_farma-veronika.jpg?time=1386511472&hash=39260035cb9f5ade7ca9173906d0d50e

jinak všem šťasné a veselé Vánoce …

48
Poppy
Reagovat

47 – a je to fakt Verona? ;-) Na farmě jsem takový úsměv na její tváři neviděla!

49
stevo
Reagovat

Ked som skoro pred mesiacom pisal (http://reality-show.panacek.com/31956-farma-4-25-11-bude-sa-poklad-hladat.html#comments), ze vsetko je dopredu dohodnute, tak ste sa tvarili, ze kecam. Pomylil som sa iba v Jane, ale ako som pisal – nedaval som vtedy pozor, ked sa o tom akteri bavili.

50
Macík
Reagovat

48) se ani nedivím, že se na farmě zrovna nekřenila od ucha k uchu :-D…

49) Štěvo, netluč prázdnou slámu…kdy vlastně farma ofic skončila ? :-D

51
stevo
Reagovat

Vsetko bolo natacane mesiac dopredu, finale bol priamy prenos, ale vysledok bol dopredu urceny.

Prepac, ale ked ma ma niekto za klamara, pretoze sa mu nechce verit, ze to je vsetko len _show_, tak sa snad mozem ohradit.

52
Macík
Reagovat

…to možeš :-D já bych si ten výsledek, znát finalisty, taky tipla v tomto pořadí…nakonec proč to zbytečně řešit, když je to všetko len šou…:-D

53
Bazinga
Reagovat

51 Števo, promiň, že se tu do toho vměšuju, ale vyspoilit někomu měsíc předem výsledek a pak se ještě přijít pochlapit slovy „já jsem vám to říkal, retardi“ je podle mého názoru zhruba tak skoro asi na přesdržku :-).

Nečteš teď nějakou zajímavou knížku? Nebo nechystáš se na nějaký bezva film? Jestli jo, tak napiš, kterou, nebo na jaký a já ti pak názorně předvedu o čem výše mluvím ;-)

55
Franz
Reagovat

49 – stevo – nechtěl jsem tu už vůbec psát, ale přesto zareaguji na tvůj příspěvek, který mně potvrdil stejná tvoje slova, ale s jiného zdroje.
Števo, hodně úspěchů v osobním životě a doufám, že o tobě ještě uslyšíme.

56
rst666
Reagovat

no ja dufam ze nie

57
Macík
Reagovat

…tak tlučhubové jsou vždycky hodně slyšet :-D třeba v politice Štěvka jednou uslyšíme …i když…na to zase asi nemá dostatečnou mozkovou kapacitu, celkové vystupování a konexe…

58
BarBora
Reagovat

No, pokiaľ tam mienia dávať typy ako Mário alebo Paco, fyzicky neporaziteľný, mladý, športovci, tak je to fakt zabíjanie času – obaja to vyhrali (detto Verona v ženskom vydaní.) A keď ten neporaziteľný je ešte zabelý sraľko, tak ďakujem. Včera tam Janko vedľa neho vyzeral ako trpaslík a pritom je to tiež vymakaný 50-nik. Alebo tam dotlačia Járovú, za ktorú vo finále bojuje niekto iný. Mám rada tento typ RS, napriek tomu je asi lepšie to ani nezačať pozerať.

59
Pertule
Reagovat

Už do toho nechci rýpat, protože chápu že ne každý je spokojený s výsledkem, ale pokud se pamatuju dobře, tak i do finále minulé Farmy se dostala žena staršího věku a ne zrovna fyzicky zdatná, a to jen proto, že měla podporu v ostatních – evokuje mi to Božku (bez toho věku:) a i síly má víc) a pokud jsem se dobře dívala, tak šanci měli oba stejnou. Nebo myslíte že přesvědčili Božku aby schválně prohrála? To asi ne …. Je to hra, určitě tam vstupuje více faktorů než síla a pracovitost. Jano porazil Jindru, proč by neporazil Paca??

60
iris
Reagovat

58- Neda mi zareagovat aj ked je uz koniec stale si tu pre niekoho tercom! Paco nie je zbabely ani sralo! Daj mu uz pokoj! “Paco vyhral lebo bol najlepsi“ dopraj mu tu vyhru a nezavid! Uz sa sa s tym zmier ,ze vyhral! Bozena prehrala prve kolo ,ako cukrar.pekarka mohla vahu lepsie odhadnut. “Paco prajem ti aby sa ti v zivote darilo a nech ti ta vyhra prinesie stastie, ty sam vies na co ju mas pouzit! A neprajnikov si nevsimaj ,nestoja za to!!! Pokoj v dusi!

61
Jája
Reagovat

60 – Amen. Jen Ti připomenu, že peníze si užívat může, ale ještě nikdy nikomu štěstí nepřinesly. To je někde jinde. A o slavné pracovitosti Paca se dá také polemizovat. Projeď si ještě jednou farmu a najdeš nejeden příklad -Verona hvízdla a pracovitý Paco ejhle přestal být pracovitý. :-)

62
iris
Reagovat

61-,, Paco je vitaz “ piste si co chcete,uz mu nemozete ublizit! Vyhral ten najlepsi ! Pokoj a bratska laska .

63
W - ten správny
Reagovat

stevo – mozno si mal pravdivy zdroj a mozno chces byt len zaujimavy – ale musis uznat, ze v podstate anonymny komentar o poradi v show, ktory bol hodeny pred mesiacom – teda cca v case, ked sa natacanie Farmy skoncilo, nie je zase tak tazke trafit, takze nerozumiem, preco si z toho taky prekvapeny, ze ludia su skepticki. Ine by to bolo, keby si urcil na zaciatku natacania kompletne poradie.

Franz – pfu, tak to som rad, ze som ten posledny tyzden Farmu ani moc nesledoval. Kazdopadne, aj tebe pekne sviatky :)

iris – ved ked bol na Farme, tak mu tiez nijak nemohli ublizit :) Pokoooj :) Peace :)

64
galadriel
Reagovat

Seničan, treba písať k dianiu k Farme, nie k ostatným. Nenapadáme sa tu.
Poppy, teba som tiež zmazala, lebo keby si visela ako reakcia na Seničana, bolo by to dosť divné :)

Ľudia….ste dospelí a myslím, že okkvp to napísala dosť jasne.
Ďakujem.

65
okkvp
Reagovat

OT pre (kolegyňou adminkou právom smazaného) Seničana- Drahý diskutér, tiež nemam slov, lebo akosi nechápem prečo v tejto súvislosti hovoríš o závisti a nenávisti a fujkuješ. Jsi snáď tiež Herkulesom lamželezom a cítíš sa kvôli tomu spoločnosťou diskriminovaný? Baby ťa nechcú? Prácu nezožieneš?
Praj a bude aj ti priané. Niekto má holt iné názory a sú mu libé iné kusy. Tu si tie názory vymeniame, v kľude a pokoji a názory na autory názorov si pokiaľ možno nechávame pre seba – tie sem nepatria. Vieme?

66
Poppy
Reagovat

64 galadriel – díky. Nechtěla jsem se dovolávat tvého bdělého oka, ale teď je to dobře.

67
Slámka
Reagovat

Díky moc a moc za rekapy a přání brzkého uzdravení. Ode dneška jsem doma a čtu a čtu.
Pacovi blahopřeju.
A všem krásné Vánoce a úspěšný nový rok.

68
Seničan-
Reagovat

Bez komentáru ! Z druhej strany tu padali komentáre o hlupákoch ktorí nepochybujú.To porote nevadilo ? Znovu divná objektivita. Končím.

69
galadriel
Reagovat

Seničan…..ako admin som sa snažila byť nestranná, ako človek s názorom som mala k DIANIU NA FARME podobný názor ako ty. Každopádne…vstúp si trocha do svedomia. Druhá strana, veverka, BarBora, Poppy, Franz kopali vždy za svoje nicky…vieš to isté napísať aj ty? (Poppy, Seničan vstúpil na scénu až po tom, čo som na tvoje prianie skontrolovala IP, takže som v predchádzajúcej diskusii nezavádzala).
Viete kedy som prestala byť závislá na tejto diskusii?? Keď sa tu Franz obul do Tamzin a ako som vtedy napísala do diskusie, viac ako trocha ma vytočil. A potom to zaklincovala veverka s tým, že ako moderátor tohto fóra sa mám nejako správať (nič v zlom, aspoň som sa konečne vyspala :)) ).
Berte to ako prvé moje „veľké“ adminovanie a možno som v niečom spravila chybu, každopádne som Vás nijako nechcela obmedzovať v názoroch (ani jednu stranu) a nakoľko som ešte relatívne mladý ročník, asi mnou trieska naivita (ja som fakt dúfala, že sa niektorí vedia chovať – okrem iného že sa Franz ospravedlní). Každopádne som človek, čo vážne berie hlavne svoj život, RS je čistá oddychovka po dosť náročnom pracovnom dni…tak beriem nejak s nadhľadom aj diskusiu a celú RS.
a celé to berte ako veľké OT a okkvp ma môže zmazať :)) (ale ona to nespraví, nakoľko aj OT môže byť k veci : )) ).

70
BarBora
Reagovat

Musím sa zastať galadriel, aj my sme do seba zopár krát vzájomne rýpli, ale nikdy sme sa v zlom nenapádali a rekapy písala objektívne. To, že som na Senicana vôbec zareagovala som aj oľutovala, Zdá sa mi, že niektorí nerozlišujú medzi farmármi a diskutujúcimi. Ja som na Farme nebola, takže by si niektorí mohli už konečne uvedomiť ku komu tu vyjadrujeme svoje názory, postrehy a náhľady na dej. Senican sa s gustom vyjadroval hlavne k diskutujúcim a nepostrehol, že je to tu o niečom inom. A niektorí diskutujúci si dokonca myslia, že keď niekto nemá totožný názor s jeho, aby si ešte pýtal od nich povolenie niečo napísať.

71
Pertule
Reagovat

Přeji všem klidné prožití vánočních svátků, budete mi chybět (to není podbízení, to je fakt :) galadriel veliké díky za rekapy a trpělivost, svůj názor může vyjádřit i admin a přitom v rekapech zůstat objektivní, což se tobě dařilo, těším se na vás všechny v další sérii slovenské Farmy ( snad ji dají)

72
Seničan-
Reagovat

Galadriel – pripájam sa ku Pertule s jej príspevkom – doslova
. PF 2014 !

73
gabi
Reagovat

Stastne a vesele Vianoce, vela zdravia, stastia a uspechov v rodine i v praci Vam vsetkym praje gabi

74
BarBora
Reagovat

Tiež prajem len všetko dobré, hlavne zdravie, šťastie a pokoj vôkol nás.

75
veverka
Reagovat

Připojuji se taky s přáním krásných a klidných vánočních svátků se svými blízkými. Hodně štěstí a zdraví pro vás i vaše rodiny.
Těším se na další setkání s vámi všemi opět u další farmy a doufám že ještě nám ji ještě připraví.

galadriel – díky moc za hezké rekapy

76
gabi
Reagovat

a tesim sa tiez na stretnutie niekedy v buducnosti s veverkou, BarBorou a Poppy, ze by aj Franz sa pridal? :)

77
veverka
Reagovat

76 – taky na vás myslím a je mi za vámi smutno :-)))))))
A zdravím i krajanku eess.

78
Poppy
Reagovat

Já vás též všechny zdravím a přeju vám i sobě, abychom do vánoc neztratili nervy, vánoce si v klidu užili a příští rok se zase sešli nad nějakou zábavnou RS.

79
BarBora
Reagovat

Tiež sa na vás teším, aj Franza, niečo sa už nájde, aj ďaľšia Farma má byť.

80
galadriel
Reagovat

Jak je tu smutno, keď sa v tej telke nič nedeje :))
Tiež Vám všetkým prajem krásne a ničím nerušené Vianoce a PF 2014!

81
Nigel
Reagovat

Tak jsme se jeli vcera – na Stedry den vecer, kouknout, jak zije farma na Vanoce a krom par bezdomovcu, kteri opatrne vykukovali jinak mrtvo a pusto. Nahoru nas vyvedl jeden domorodec z Hornej Doliny a rikal, ze se tam nic nedeje, jen par bezdomovcu si tam naslo nove bydleni… Celkem smutny pohled…
Omluva za kvalitu, byla tma a cvakal jsem to kompaktem a mobilem…
https://picasaweb.google.com/113062610624639153960/Farma4StedryVecer?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNyM1MD8xN_sowE&feat=directlink

82
galadriel
Reagovat

81 – Nigel, dík za spravodajstvo a aktuálne foto :) Čo viem, tak farmári tam mali 21.decembra stretávku a tiež sa tam riešilo, že tam žijú bezdomovci, ale skôr v tom zmysle, že nejaký pán bezdomovec to tam stráži, tak si asi spravil vianočné posedenie :)) Na stretávku v Senici sa dostavili Šárka, Božka, Števo, Miki, Kika, Paco, Veronika, Martina, Peter, Jano a niektorí členovia štábu. Zábava gradovala, bo veľmi zaujímavé fotky zverejnili na facebooku. Akcie sa mohli zúčastniť aj fanúšikovia a celé to moderoval Števko. S Veronikou si to už asi Števko a Šárka vyrozprávali a odpustili, lebo na fotkách sa celkom družia. Monika Haklová nahovorila Božku na módnu prehliadku spodného prádla (s Haklovou sa poznajú už dlhšie cez dve Frčkové, s nimi sa pozná asi 4 roky). Jana sa už nejak extra do spoločných akcii nezapája, ale jej facebookový profil už odoberá skoro 14.tis ľudí (úvodnú fotku má s mangalicou) a vo veľkom prijíma pozvania do klubov a na business akcie. Šárka naozaj vo veľkom žije farmou a nielen touto, ale asi všetkými radami a predpokladám, že keď bude nejaká Farma 5, isto sa zúčastní minimálne castingu. Tak a to by bol taký stručný rekap pofarmárskeho pôsobenia :)

83
Nigel
Reagovat

@galadriel: Diky moc za info, snad to tam zase nejak ozije, byla by to skoda, nechat zase 50 let pustnout a nechat tam jen bezdomovce…. ;)

84
Poppy
Reagovat

Galadriel – ty jsi určitě neustále v obraze – může být něco pravdy na tom, že Šárka chodí se Števem???

85
galadriel
Reagovat

Ahoj Poppy, boli nejaké fotky bozkov Števa a Šárky, ale šlo čisto o recesiu. Takže žiaden partnerský vzťah. Števko podľa mňa ani žiaden reálny vzťah so ženou mať nebude a hlavne by to pre neho nebola dobrá reklama. A on teraz musí vyťažiť všetko čo sa len dá z tej trocha aktuálnej.
Šárka stále zvoláva ľudí do jedného centra pre choré deti, niektorí ochotní sú, niektorí nie….tak je z toho taká rozčarovaná. Na disku pozývajú majitelia len niektorých farmárov, z čoho sú rozčarovaní zas niektorí iní. Sa nebudem čudovať, ak si čoskoro pôjdu po krku aj najlepší kamaráti/kamarátky.

86
Poppy
Reagovat

Ahoj Galadriel – díky za odpověď. Teď jsem měla trochu víc času a zabrousila jsem na Šárčin FB a početla jsem si. No, nechci být moc kritická, zřejmě je Šárka v nějaké osobní krizi, jinak si tu její akčnost nedovedu vysvětlit. Díky za osvětlení těch jejích výzev směrem k exfarmářům. Snad to ta Šárka nějak ustojí, ale to, že tak neustále utíká z domu a hledá kontakty na všecky strany (i na Bučkovce :-), je smutný obrázek o tom, jak se teď zřejmě cítí.

Vše nejlepší do nového roku, Galadriel a snad se brzo dočkáme další Farmy :-)

87
beges
Reagovat

Farma 2 : 48.795789, 17.423560
Farma 3 : 48.775439, 17.399375
Farma 4 : 48.75172,17.443751

88
beges
Reagovat

Samozrejme si dajte do Google maps tie suradnice hned za dvojbodlou

Přidat komentář